Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Tεταρτη 30 Ιουλιου 2014


Έγγραφα Revealed: ISIS Χαλιφάτο εργάζεται για την Αμερική και το Ισραήλ.
Ο πρώην NSA και η CIA πράκτορας Edward Snowden αποκάλυψε ότι ο ηγέτης του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και της Συρίας Abu Bakr Al Baghdadi είχε εκπαιδευτεί στο Ισραήλ. Snowden πρόσθεσε ότι η αμερικανική CIA και η βρετανική μυστική υπηρεσία συνεργάστηκε με την ισραηλινή Μοσάντ για να δημιουργήσουν μια τρομοκρατική οργάνωση που είναι σε θέση να προσελκύσει όλους τους εξτρεμιστές του κόσμου σε ένα μέρος, χρησιμοποιώντας μια στρατηγική που ονομάζεται «φωλιά του Hornet". Η στρατηγική'' "φωλιά Hornet στοχεύει να φέρει όλες τις μεγάλες απειλές σε ένα μέρος για να εντοπιστεί, και κυρίως να τινάξει τη σταθερότητα των αραβικών χωρών. Τα έγγραφα NSA αποκάλυψε ότι του ISIS ο "Χαλίφης", Abu Bakr Al Baghdadi πήρε έντονη στρατιωτική εκπαίδευση στην ισραηλινή αντικατασκοπία "Μοσάντ". Εκτός από την στρατιωτική εκπαίδευση, Al Baghdadi σπούδασε εκεί επικοινωνία και οι δημόσιες δεξιότητες ομιλίας, προκειμένου να προσελκύσει "τρομοκράτες" από όλες τις γωνιές του κόσμου.
------------------------------------------------------------------------------
Η Ισραηλινή Omer ΚΑΙ 39 συμμαθητές της το 2008 υπέγραψαν μια επιστολή διαμαρτυρίας για τα εγκλήματα του Ισραήλ. Αυτή ΚΑΙ πολλοί από τους συμμαθητές της μπήκαν στην φυλακή.
-----------------------------------------------------------------------------
Αν με ρωτήσει κανείς με ποιους θα ένιωθες καλύτερα ..με δέκα τρελούς Εβραίους αναρχικούς που αψήφισαν τα πάντα και πήγαν στην Hatzor Airbase, την μεγαλύτερη πολεμική αεροπορική βάση στο σιωνιστικό κράτος για να διαμαρτυρηθούν για τον πόλεμο κατά της Γάζας ή με 20.000 χαζοχαρούμενους """"αλληλέγγυους""" σε μια πλατεία;;;;;;;;;;; χωρίς δεύτερη σκέψη με τους δέκα Εβραίους αναρχικούς...Την ιστορία ποτέ δεν την αλλάζει η ποσότητα αλλά η ποιότητα των ανθρώπων ....
δεν εννοούσα τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί σε πλατεία στο Τελ Αβίβ ούτε άλλους σε άλλες πόλεις κατά του πολέμου και υπερ της Γάζας αλλά άλλους που ζουν ανάμεσα μας
-----------------------------------------------------------------------------
Κλείνουν Δαφνί και Δρομοκαΐτειο
Διάλυση της ψυχικής υγείας
Εως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα έχει αποφασιστεί σε ποια γενικά νοσοκομεία του Λεκανοπεδίου θα μεταστεγαστούν τα συνολικά 15 ψυχιατρικά τμήματα οξέων περιστατικών των ψυχιατρικών νοσοκομείων Δαφνί - Δρομοκαΐτειο, τα οποία σ’ ένα χρόνο από σήμερα δεν θα θυμίζουν σε τίποτα «ψυχιατρεία».
Σύμφωνα με την ειδηση, σε συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο ΨΝΑ-Δαφνί υπό τον κ. Θεοδωράκη και με τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου Υγείας και του νοσοκομείου, οριοθετήθηκε ο «οδικός χάρτης» που θα ακολουθηθεί, προκειμένου έως τις 30 Ιουνίου 2015, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης στη χώρα μας, το Δαφνί «να μην υπάρχει». Σύμφωνα με τα όσα είπε στην ειδηση ο διοικητής του ΨΝΑ-Δαφνίου και εθνικός εκπρόσωπος Ελλάδος στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, Π. Θεοδωράκης, συνολικά, η «δύναμη» ασθενών του Δαφνίου ήταν χθες 1.100 άτομα εκ των οποίων περίπου 700 φιλοξενούνται σε δομές ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης στην κοινότητα (ξενώνες, προστατευόμενα διαμερίσματα κ.ά). Εως το τέλος του έτους 98 ασθενείς που σήμερα νοσηλεύονται στα Τμήματα Χρόνιων Περιστατικών του Δαφνίου θα μεταφερθούν σε δομές της κοινότητας. Από τους 261 ασθενείς που νοσηλεύονταν χθες στα ψυχιατρικά τμήματα οξέων περιστατικών οι 54 αφορούν άτομα που έχουν καταδικαστεί σε φυλάκιση, πολύ συχνά για φόνους, κι έχουν το «ακαταλόγιστο» (άρθρο 69). Για τη συγκεκριμένη κατηγορία ασθενών, που υπό τις σημερινές συνθήκες νοσηλεύονται ακόμα και δίπλα σε άτομα με κατάθλιψη, αναμένεται να αναπτυχθούν εξειδικευμένα ψυχο-ιατροδικαστικά τμήματα. Προς το παρόν δεν έχει οριστικοποιηθεί πού θα δημιουργηθούν αυτά. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι σε γενικά νοσοκομεία.
------------------------------------------------------------------------------
Φωνές απόγνωσης, από μία ελεύθερη επαγγελματία... Θα τις ακούσει κάποιος; Ή απλά θα περιμένουμε το ξέσπασμα της καταιγίδας;
Πριν από μερικές μέρες, λάβαμε την παρακάτω επιστολή. Τη δημοσιεύουμε για να δείξουμε το μέγεθος της απόγνωσης των πολιτών. Αλλά και για να προβληματιστούμε.
Δείτε τους αριθμούς. Και πείτε εσείς πώς μπορεί να ζήσει αυτή η οικογένεια; Με τί κέφι να συνεχίσει να δουλεύει; Τί όνειρα μπορεί να κάνει το νέο παιδί που σπουδάζει; Και τί θα κερδίσει από τις σπουδές του; Και οι γονείς του σπούδασαν. Και τί πέτυχαν; Έφταιγαν αυτοί; Ή το άθλιο πολιτικό σύστημα που επί δεκαετίες δημιούργησε ένα Κράτος σπάταλο και ανίκανο, που σήμερα δείχνει όλη του τη βαρβαρότητα σπρώχνοντας τους πολίτες του στην ανέχεια και διώχνοντας τα νέα παιδιά στην ξενιτιά; Δείτε το κείμενο της επιστολής: “Ελεύθερος επαγγελματίας με άνεργο σύζυγο και φοιτητή γιό. Εισόδημα 14.745,22 Φόρος 6.599,30 Αδυναμία πληρωμής ΟΑΕΕ. Αδυναμία ένταξης σε ρύθμιση. Με τι παρακαλώ θα μπορέσω να πληρώσω και τι θα φάει η οικογένειά μου; Το κράτος τρελάθηκε. Να κλείσω και εγώ την επιχείρηση, όπως τόσοι άλλοι συνάδελφοι. Ποιος θα μας ταΐσει; Το ανύπαρκτο κράτος πρόνοιας; Και γιατί να κλείσω την επιχείρηση με ένα μεγάλο πελατολόγιο, όταν η επιχείρηση αυτή μπορεί να επιβιώσει με ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα; Τι μπορώ να κάνω με ένα υπόλοιπο 8.145,92 ευρώ; Διατροφή ακριβή, ΔΕΗ πανάκριβη, καύσιμα στα ύψη, ενοίκια στα ύψη, ΕΝΦΙΑ και δεν ξέρω ακόμη τι μας περιμένει. Σας παρακαλώ, ας κινητοποιηθούμε όσο μπορούμε πιο γρήγορα μπας και προλάβουμε την επερχόμενη καταιγίδα.” Βεβαίως, αν η ελεύθερη αυτή επαγγελματίας επέλεγε να πληρώσει τον ΟΑΕΕ -για μία σύνταξη που κατά τα φαινόμενα ποτέ της δε θα πάρει-, τότε το “διαθέσιμο εισόδημα” για όλη την οικογένεια θα υποχωρούσε κάτω από τα 4.000 ευρώ. Επιλέγοντας να μην πληρώσει τις εισφορές του ΟΑΕΕ, η ελεύθερη επαγγελματίας και η οικογένειά της παραμένουν ανασφάλιστοι, ενώ κάθε μέρα ζουν με τον τρόμο των ποινών και των κατασχετηρίων... Αλήθεια, αυτή είναι η ποιότητα ζωής που θέλει να δώσει το Κράτος μας στους πολίτες του; Αυτό εννοεί σαν success story ο κ. Σαμαράς; Και αλήθεια, τί φταίει το άτομο αυτό; Τί φταίνε οι εκατοντάδες χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες, οι 1,5 εκατομμύριο άνεργοι και όλος ο λαός που έχει χάσει την αισιοδοξία, τη ζωή του και τα όνειρά του;
-----------------------------------------------------------------------------
To Ισραήλ βομβάρδισε ξανά σχολείο του ΟΗΕ - 20 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν
ΤΕΤΑΡΤΗ 30/7
Όπως αναφέρει το Γαλλικό αλλά και το Γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων Ισραηλινοί πύραυλοι χτύπησαν ξανά σχολείο του ΟΗΕ στο οποίο είχαν καταφύγει είκοσι Παλαιστίνιοι το πρωί της Τετάρτης.
Οι Οβίδες από άρματα μάχης του Ισραήλ, έπληξαν δύο αίθουσες σχολείου της UNRWA, της υπηρεσίας του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες, στον προσφυγικό καταυλισμό Τζαμπαλίγια. Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, ο αριθμός των τραυματιών ανέρχεται στους 50. Η Unicef αναφέρει πως κατα την διάρκεια των επιθέσεων (3 εβδομάδες) έχουν σκοτωθεί τουλάχιστον τουλάχιστον 239 παιδιά -157 αγόρια και 82 κορίτσια- ηλικίας μεταξύ 3 μηνών και 17 ετών. Συγκεκριμένα ο οργανισμός αναφέρει πως μεταξύ των θυμάτων του Ισραηλινού στρατού, περιλαμβάνονται 166 παιδιά ηλικίας 12 ετών ή μικρότερα.
1.231 Παλαιστίνιοι έχουν χάσει τη ζωή τους από την έναρξη των ισραηλινών επιχειρήσεων στη Λωρίδα της Γάζας, ενώ οι τραυματίες έχουν ξεπεράσει τους 7.000. Ειδικότερα, τις τελευταίες 24 ώρες τουλάχιστον 100 άνθρωποι σκοτώθηκαν από τις επιδρομές των Ισραηλινών, οι οποίοι εντείνουν τις επιθέσεις τους εναντίον μαχητών, ενώ τα ξημερώματα της Τετάρτης 25 ακόμα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Το μεγαλύτερο μέρος της Λωρίδα της Γάζας παραμένει βυθισμένο στο σκοτάδι καθώς ο μοναδικός σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στον παράκτιο θύλακα χτυπήθηκε την Τρίτη από οβίδα.
--------------------------------------------------------------------------------
ΟΧΙ ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ! Kάποιοι ανόητοι ή πολιτικοί σαλτιμπάγκοι, συγκεντρώνουν φάρμακα!
PRCS (Ερυθρά Ημισέληνος Παλαιστίνης): Φάρμακα και τρόφιμα για τη Γάζα δεν πρέπει να συλλέγονται! Με πλήρη σαφήνεια η “Ερυθρά Ημισέληνος” (Ερυθρός Σταυρός) της... Παλαιστίνης επισημαίνει:
«Η κατάσταση στη Γάζα γίνεται συνεχώς πιο δραματική. Τα νοσοκομεία σε κατάρρευση, τα φάρμακα σε έλλειψη και τα θύματα, αθώοι πολίτες, αυξάνουν συνεχώς από τους συνεχείς ισραηλινούς βομβαρδισμούς, χωρίς καμία δυνατότητα να ληφθεί βοήθεια, να προσφερθούν οι αναγκαίες ιατρικές περίθαλψης. Η Ερυθρά Ημισέληνος της Παλαιστίνης (αντίστοιχος οργανισμός του Ερυθρού Σταυρού) έχει ξεκινήσει μια καμπάνια συλλογής πόρων με την ονομασία “SOS GAZA”, για την αγορά αναγκαίων υλικών για την αντιμετώπιση της επείγουσας κατάστασης (δεν είναι δυνατόν να χαρίζονται ή να συλλέγονται φάρμακα ή τρόφιμα…). Οι προσφορές μπορούν να κατατίθονται στον τραπεζικό λογαριασμό της Ερυθράς Ημισέληνος της Παλαιστίνης: http://www.palestinercs.org/en/donate.php». Η Ερυθρά Ημισέληνος τονίζει: «Έχουμε ανάγκη γέφυρες κι όχι τοίχους…».
------------------------------------------------------------------------------
Οι αντάρτες της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ στην Ουκρανια αντάλλαξαν 17 αιχμαλώτους ναζιστες στρατιώτες με μια γυναίκα. Δεν λέω, δίκαιη και ισάξια ανταλλαγή....
----------------------------------------------------------------------------
Ισραηλινοί τραγουδάνε: "Δεν έχει σχολείο αύριο στην Γάζα γιατί όλα τα παιδιά είναι νεκρά!"
Οι βομβαρδισμοί συνεχίζονται αμείωτοι και ο αριθμός των Νεκρών Παλαιστινίων από τον Ισραηλινό στρατό αυξάνεται. Οι νεκροί κάτοικοι της λωρίδας της Γάζας έχουν ξεπεράσει τους 1.100.
Η ασφυκτική νεκρή ζώνη που έχει επιβάλλει το Ισραήλ, και καταλαμβάνει πλέον το 44% της (μικροσκοπικής) Λωρίδας της Γάζας. 180.000 υπολογίζονται οι εκτοπισμένοι, που αναζητούν απεγνωσμένα καταφύγιο σε άλλες περιοχές της Γάζας. Το παρακάτω βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου εμφανίζει, Ισραηλινούς να φωνάζουν στους δρόμους αρρωστημένα συνθήματα, υπερ της γενοκτονίας του Ισραήλ. Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, ισραηλινός δημοσιογράφος κατέγραψε ακροδεξιούς συμπατριώτες του να πανηγυρίζουν στους δρόμους για τον θάνατο παιδιών. Το βίντεο που ανάρτησε στο YouTube τους έδειχνε να τραγουδούν: «Δεν έχει σχολείο αύριο, γιατί δεν υπάρχουν άλλα παιδιά στην Γάζα!»
-----------------------------------------------------------------------------
Πάντως κάτι επιχείρηματα που διαβάζω με ξεπερνάνε. Λέει ο άλλος "ναι αλλά και το Ισραήλ θα είχε άμαχους θύματα, αν δεν είχε τόσο εξελιγμένα συστήματα να αποτρέπει τις ρουκέτες, αν δεν είχε τοσο οργανωμένα καταφύγια". Κι αν δεν ήταν η μεγαλύτερη πολεμική μηχανή του κόσμου, να προσθέσω και γω, θα πετούσαν και οι Ισραηλινοί στρατιώτες πέτρες και θα κρατούσαν σφεντόνες. Τότε ρε μπαγλαμάδες δεν θα ήταν γενοκτονία, ούτε απαρτχάιντ, ούτε κατοχή, τότε μπορεί να λεγαμε ότι είναι επί ίσοις όροις πόλεμος και τότε θα μιλουσαμε από άλλη βάση και μπορεί τότε να χωρούσαν οι αμπελοφιλοσοφίες και οι γελοίες αναλύσεις. Και βέβαια σε αυτά τα φοβερά επιχείρηματα να προσθέσω και το πασίγνωστο επιχείρημα, που δικαιώνει όλους αυτούς τους γελοίους "αν η γιαγιά σας είχε καρούλια θα ήταν τρένο" !
-------------------------------------------------------------------------------
Γάζα, Ισραήλ και «ανθρώπινες ασπίδες»
Της SARAH GILLESPIE, η οποία είναι εβραϊκής καταγωγής, συγγραφέας και μουσικός. (μετάφραση, επιμέλεια Sylvia, αλλά και με πλήρη συμφωνία σε όσα λέει και σεβασμό στον τόσο ξεκάθαρο, ανθρώπινο και αληθινό λόγο της) Οι άνθρωποι που θέτουν αθώους σε κίνδυνο είναι οι Ισραηλινοί
Γάζα, Ισραήλ και «ανθρώπινες ασπίδες»
Τι σημαίνει η χρήση ανθρώπινων ασπίδων; Χρησιμοποιημένες από τους Γερμανούς και τους Ιάπωνες στον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο, η τακτική αυτή βασίζεται πάνω σε μια θεμελιώδη εμπιστοσύνη στον ανθρωπιστικό συναίσθημα του εχθρού σου. Απευθύνει έκκληση προς την ευσπλαχνία και το έλεος του μαχητή που δεν θέλει να σφάζει αθώους, προκειμένου να εκδικηθεί το στόχο τους. Η «ασπίδα» δεν είναι τα ανθρώπινα σώματα γύρω από την «ένοχη» πλευρά, η ασπίδα είναι η επιείκεια, που δείχνει η ανθρωπότητα ενστικτωδώς στον αθώο. Η ασπίδα εξατμίζεται μόνο όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με έναν εχθρό που δεν είναι απλώς ένας στρατιώτης που συμμετέχει σε μια μάχη εξουσίας, αλλά ένας ψυχοπαθής αδιάφορος με τον πόνο των άλλων. Τέτοια είναι η περίπτωση της Χαμάς. Είναι αντιμέτωπη με έναν εχθρό ο οποίος είναι πρόθυμος να εξαλείψει τις έγκυες γυναίκες, τα βρέφη, τα παιδιά, τα άτομα με αναπηρία, τα σχολεία και τα γεμάτα νοσοκομεία, προκειμένου να συνθλίψει το στόχο του. Οι Ισραηλινοί έχουν αποδείξει επανειλημμένα μια παθολογική περιφρόνηση για κάθε ζωή που δεν είναι εβραϊκής καταγωγής και αυτό από μόνο του αποτελεί την αιτία για την οποία η Χαμάς είναι εντελώς ανίκανη να κάνει ποτέ χρήση «ανθρώπινων ασπίδων» . Ωστόσο, ο Νετανιάχου, και τα υπερ του Ισραήλ μέσα ενημέρωσης και οι οπαδοί του σιωνισμού, δεν μπορούν να αντισταθούν στην ατελείωτη ανακύκλωση, των ισχυρισμών, ότι η Χαμάς χρησιμοποιεί πολίτες για να φρουρούν τους πυραύλους τους. Βρίσκονται σαφώς σε σύγχυση ως προς το γιατί ο ισχυρισμός αυτός δεν κάνει τίποτα για να καταστείλει, την σε μορφή χιονοστιβάδας, διεθνή κατακραυγή για τις σφαγές που διαπράττουν. Το επιχείρημά τους προσπαθεί να φυτέψει στο μυαλό μας την ιδέα, ότι η Χαμάς να καλεί ενεργά τον ισραηλινό στρατό, να σφαγιάσει και να ακρωτηριάσει αθώους με αυτόν τον τρόπο και να αποδείξει ότι η αγριότητα τους αξίζει να εκμηδενιστεί. Παραδόξως, ως εκ τούτου, σύμφωνα με την διαστρεβλωμένη λογική των Σιωνιστών, οι πιο αθώοι Παλαιστίνιοι που πεθαίνουν, είναι και οι χειρότεροι Παλαιστίνιοι. Ως σύνολο είναι ένοχοι, επειδή είναι αθώοι. Αλλά αυτό το προπαγανδιστικό τέχνασμα δεν λειτουργεί. Όχι μόνο δεν λειτουργεί, αλλά γυρνάει και μπούμερανγκ. Κάθε φορά που ένας σιωνιστής απολογητής επαναλαμβάνει τις κατηγορίες για «ανθρώπινη ασπίδα» απλώς διαφημίζει το δικό τους έλλειμμα βασικού ανθρωπιστικού συναισθήματος. Μας λένε «η Χαμάς πιστεύει ότι δεν έχουμε καμία συμπάθεια για τους συνανθρώπους μας, αλλά αν κοιτάξει κανείς τα στοιχεία των ατυχημάτων, θα δείτε πόσο λάθος κάνουν». Τα άλλα ζητήματα που παίζουν εδώ, είναι τα δικαιώματα των Παλαιστινίων να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους και η πραγματιστική διάσταση του πολέμου σε στρατόπεδα προσφύγων. Το Ισραήλ είναι λατρεύει να λέει στον κόσμο, ότι έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Απολαμβάνουν ένα πυρηνικό οπλοστάσιο, την παροχή αμερικανικών όπλων και την τρομερή τεχνολογία του Iron Dome. Ωστόσο, παρόλο που το Ισραήλ καυχιέται συνεχώς για τα δικά του «δημοκρατικά» διαπιστευτήρια, για κάποιο λόγο το Ισραήλ αρνείται να χορηγήσει στον παλαιστινιακό λαό το ίδιο εγγενές δικαίωμα υπεράσπισης, που απαιτεί για τον εαυτό του. Οι Παλαιστίνιοι δεν επιτρέπεται να προστατεύσουν τον εαυτό τους. Δεν επιτρέπεται να πολεμήσουν. Αντ 'αυτού, καλούμαστε να φανταστούμε, ότι είναι κατά κάποιο τρόπο αποδεκτό για τους Παλαιστίνιους, να μην έχουν καθόλου απολύτως όπλα, να μην έχουν στρατό, ούτε στρατιώτες, ούτε δικαιώματα. Μας οδηγούν στο συμπέρασμα, ότι ο μόνος τρόπος για τους Παλαιστίνιους να αποδείξουν την ακεραιότητά τους, είναι να ξαπλώνουν σαν αρνιά και αθόρυβα να ζουν την απερίγραπτη άθλια τους, μέσα στη φτώχεια και την απελπισία , που το Ισραήλ έχει σχεδιάσει ειδικά για αυτούς. Εν ολίγοις, το Ισραήλ επιθυμεί οι Παλαιστίνιοι να είχαν τάσεις αυτοκτονίας, αλλά, ενοχλητικά, εξακολουθούν να αποδεικνύουν σε όλους μας ότι δεν έχουν. Προφανώς, ζητώντας από ανθρώπους για να αγκαλιάσουν παθητικά τη δική τους εθνοκάθαρση είναι παράλογο. Θα μπορούσαμε να ελπίζουμε ότι οι Εβραίοι, περισσότερο από τον καθένα, θα είναι σε θέση να αντιληφθούν μια τέτοια θεμελιώδη αλήθεια - αλλά δυστυχώς όχι. Δεδομένου λοιπόν, ότι ο λαός της Γάζας, όπως και κάθε άλλος άνθρωπος, έχουν δικαίωμα στην υπεράσπιση, πού ακριβώς θα πρέπει να αποθηκεύουν τα όπλα τους; Στις κοιλάδες και τους λόφους του Haraat al-Daraj; Εν μέσω της πανίδας και το γεμάτο στρέμματα Shuja'iyya; Η Γάζα είναι το σπίτι για περίπου 1,8 εκατομμύρια ανθρώπους, είναι 25 μίλια μήκος και από 5 έως 7 μίλια πλάτος και υποφέρει τόσο από αιγυπτιακό όσο και από ισραηλινό αποκλεισμό. Είναι η πιο πολυσύχναστη υπαίθρια φυλακή στη γη. Αναπόφευκτα τα όπλα πιθανόν να βρίσκονται κοντά στους ανθρώπους που αναγκάζονται να ζουν εκεί κολλητά. Το Ισραήλ έχει πλέον προειδοποιήσει, οτι περίπου το 43% του εδάφους πρέπει να εκκενωθεί. Αλλά πώς; Ο επίμονος ισχυρισμός, ότι ειδοποιούν τους ανθρώπους να φύγουν, ξέροντας ότι δεν έχουν πουθενά να πάνε, γίνεται σαφώς για να επωφεληθεί το ισραηλινή PR και όχι να σωθούν ζωές. Και δεν ξεγελούν κανέναν. Υπάρχουν επί του παρόντος εκατοντάδες χιλιάδες εκτοπισμένοι. Τα σχολεία που έχουν ανοίξει για να δεχτούν αυτούς που φεύγουν από τα σπίτια τους, έχουν ήδη ξεχειλίσει και οι Παλαιστίνιοι που υπέστησαν τους βομβαρδισμούς των σχολείων κατά τη διάρκεια της επιχείρησης «Συμπαγές Μολύβι», γνωρίζουν, ότι ακόμη και το λεγόμενο «καταφύγιο» δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια τους. Ας είμαστε σαφείς: οι μόνοι άνθρωποι που βάζουν τους Παλαιστίνιους σε κίνδυνο είναι οι Ισραηλινοί. Οι μόνοι άνθρωποι που σκοτώνουν αθώους ανθρώπους είναι οι Ισραηλινοί. Η Χαμάς μπορεί να μην είναι το κόμα, που οι φλύαροι κατήγοροι της Δύσης θα ήθελαν να τους κυβερνά, αλλά είναι δημοκρατικά εκλεγμένη και έχουν το ίδιο δικαίωμα με το Ισραήλ, τη Βρετανία, τη Γαλλία και την Αμερική, να πολεμήσουν εναντίον ενός κατακτητή, που θέλει κυριολεκτικά να «τους σκουπίσει από το χάρτη ». Αντιμετωπίζουν μια σκληρή κατάσταση, αλλά το μόνο πράγμα που δεν μπορούν να κάνουν, είναι να χρησιμοποιήσουν ανθρώπινες ασπίδες εναντίον ενός εχθρού που δεν τους αναγνωρίζει ως ανθρώπους.
---------------------------------------------------------------------------
Facebook: Θα παρακολουθεί τις κινήσεις μας στο διαδίκτυο
«Σας γράφουμε για να εκφράσουμε την πιο βαθιά μας ανησυχία» αναφέρει η επιστολή των δύο μη κυβερνητικών οργανώσεων, που ενώνουν τις δυνάμεις τους με την ομάδα που αποκαλείται Trans Atlantic Consumer Dialogue, η οποία έχει ήδη ζητήσει από τις ΗΠΑ να θέσουν υπό εξέταση τις πρακτικές που ακολουθεί το Facebook. Σημειώνεται πως στα τέλη του 2011 το Facebook προχώρησε σε συμφωνία με την FTC που επιβάλλει στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης να έχει πλήρη συγκατάθεση από τους χρήστες του προτού μοιραστεί προσωπικά τους δεδομένα.
-------------------------------------------------------------------------------
Γάζα: Κραυγή απόγνωσης από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα - Τα παιδιά πεθαίνουν μέσα σε λίγα λεπτά!
Τη φρίκη του πολέμου και του αίματος από τις ισραηλινές επιθέσεις με θύματα κυρίως αμάχους και πολλά παιδιά στην Γάζα περιγράφει στο Newsit ο Απόστολος Βεϊζης Διευθυντής του Προγράμματος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.Όπως λέει τα δυο τρίτα των περιστατικών ειναι παιδια. Πάνω απο το 80% των τραυματιών που μεταφέρονται στο νοσοκομείο Αλ Σίφα ειναι άμαχος πληθυσμός. Κυρίως παιδιά, γυναίκες και ηλικιωμένοι. Τα παιδια φθάνουν σε πολύ άσχημη κατάσταση και εκτός από την φρίκη να ακούς τις κραυγές ενός παιδιού, είναι μεγαλύτερη δυστυχία να βλέπεις τα μισά να χάνουν την ζωή τους μέσα στα πρώτα λεπτά. «Είναι παιδιά που δυστυχώς ακόμα και αν σωθούν παραμένει ένα μόνιμο τραύμα. Ένα τραύμα που βλέπουμε καθημερινά στην Γάζα. Οι μισοί από τους ασθενείς οι οποίοι χρήζουν ψυχικής φροντίδας είναι κάτων των 18». Περιγράφοντας την κατάσταση στα νοσοκομεία λέει ότι οι χώροι στην εντατική ειναι περιορισμένοι για τον όγκο των τραυματιών και γι αυτό τα ποσοστά θνησιμότητας πολυ μεγάλα. «Βαριά περιστατικά που σε άλλες περιπτώσεις θα μπορούσαν να σωθούν, δυστυχώς καταλήγουν λόγω ελλείψεων σε υλικά και σε χρόνο». Ο κ.Βεϊζης εξηγεί επίσης ότι δεν υπάρχει διαχωρισμός. Στόχος είναι ακόμα και οι τραυματιοφορείς ενώ και το αυτοκίνητο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα δέχθηκε πυροβολισμούς απο τους Ισραηλινούς παρότι έφερε τα διακριτικά της Οργάνωσης και είχαν ενημερωθεί απο τις διοικήσεις τους. «Και γιατροί στο νοσοκομείο Αλ Σιφα έγιναν στόχος βομβαρδισμών την ωρα που χειρουργούσαν. Και γνώριζαν οτι βρισκόμασταν εκει». Όπως τονίζει οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα έχουν απευθυνθεί και στις δυο πλευρές, και στο Ισραήλ και στην Χαμάς για κατάπαυση του πυρός αλλά δεν έχουν εισακουσθεί. Τέλος, σημαντικό είναι ότι σύμφωνα με τον κ. Βεϊζη, είναι ανώφελη η συγκέντρωση φαρμάκων γιατί δεν θα φτάσουν ποτέ στην Γάζα λόγω του αποκλεισμού, αλλά απευθύνει έκκληση για οικονομική βοήθεια για την αγορά εξοπλισμού, τον οποίο μπορούν να μεταφέρουν μαζί τους οι αποστολές.
-------------------------------------------------------------------------------
Οι Τουρκάλες γέλασαν δυνατά ως αντίποινα στον Αρίντς
Μετά το σάλο που προκάλεσε η δήλωση του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης, Μπουλέντ Αρίντς, για να μην γελούν δυνατά δημοσίως οι γυναίκες στη χώρα, οι Τουρκάλες προχώρησαν σε... αντίποινα. Δεκάδες γυναίκες της γείτονος απάντησαν στον Αρίντς, αναρτώντας φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις οποίες γελούν με την ψυχή τους. «Οι γυναίκες θα πρέπει να γνωρίζουν τι είναι ευπρεπές και τι δεν είναι. Δεν θα πρέπει να γελά δυνατά δημοσίως και θα πρέπει να διατηρεί την ευπρέπειά της κάθε στιγμή», ήταν η δήλωση του Αρίντς. Τα όσα είπε προκάλεσαν έκρηξη αντιδράσεων στα τουρκικά social media με εκατοντάδες γυναίκες να «ανεβάζουν« φωτογραφίες που γελούν στα hashtags #kahkaha (χαχαχα) and #direnkahkaha (αντιδράστε, γέλιο).
------------------------------------------------------------------------------
Οι σιχαμενοι σιωναζι εκαναν «τζιχαντιστές» τη Μόνα Λίζα του Ντα Βίντσι και τον Δαβίδ του Μιχαήλ Αγγελου προκαλωντας ολον τον πολιτισμενο κοσμο
Έκπληξη προκάλεσε η ατυχής έμπνευση της σιωναζιστικης ισραηλινής πρεσβείας στην Ιρλανδία να ανεβάσει στο διαδίκτυο φωτομοντάζ στα οποία εμφάνιζε μνημεία και διάσημα έργα τέχνης- μεταξύ αυτών την Μόνα Λίζα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι και τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου- ως…τζιχαντιστές. Η διάσημη Τζοκόντα (ή Μόνα Λίζα) με ισλαμική μαντίλα να κρατά στο χέρι μια ρουκέτα. Ο Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου ζωσμένος με εκρηκτικά. Η μικρή γοργόνα της Κοπεγχάγης με τουφέκι και η Μόλι Μαλόν, σύμβολο της Ιρλανδίας, με μπούρκα. Τα φωτομοντάζ που ανέβασε στον λογαριασμό της στο twitter η σιχαμενη σιωναζιστικη ισραηλινή πρεσβεία στην Ιρλανδία με λεζάντες όπως «Το Σιωναζιστικο ισραήλ είναι το τελευταίο σύνορο του ελεύθερου κόσμου» και «Τώρα το Σιωναζιστικο ισραήλ- Στη συνέχεια το Δουβλίνο - Το Παρίσι- Η Ιταλία- Η Δανία» θέλοντας προφανώς να καταγγείλει την δράση της ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς, εξέπληξαν αρνητικά, κυρίως επειδή ανέβηκαν σε επίσημο λογαριασμό. «Αυτός ο φανατισμός και ο ρατσισμός ενάντια στους άραβες και τους μουσουλμάνους είναι κατακριτέος, καθώς προέρχεται από διπλωματική πηγή». «Τι αποδείξεις διαθέτει το Σιωναζιστικο ισραήλ ώστε να γνωρίζει ότι η Χαμάς έχει σχέδια για την Ευρώπη;» ήταν μερικές μόνο από τις αντιδράσεις στο διαδίκτυο. Αρχικά η σιχαμενη σιωναζιστικη ισραηλινή πρεσβεία δεν σχολίασε τις αναρτήσεις, εν τέλει όμως έδωσε την εξής εξήγηση μέσω ανακοίνωσής της: «Ορισμένοι από εσάς μπορεί να είδαν/άκουσαν κάποια ρεπορτάζ για μια σειρά εικόνων που ανέβηκαν σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της σιωναζιστικης ισραηλινής πρεσβείας στην Ιρλανδία…Ένας εκ των διαχειριστών (administrators) των λογαριασμών της πρεσβείας στα social media ανέβασε τις εικόνες που προέρχονται από ενημερωτικό σάιτ. Όταν ο account administrator έλαβε αίτημα από έναν εκ των followers να κατεβάσει τις εικόνες, το αίτημα ικανοποιήθηκε αμέσως. Δεν υπήρξε πρόθεση να προσβληθεί κανείς. Σας ευχαριστούμε όλους για τη στήριξή σας!».
-------------------------------------------------------------------------------
Διόρισαν στο ευρωκοινοβούλιο χρυσαυγίτη που χτυπούσε άνδρα των ΜΑΤ
Στελεχος και γνωστος «μπραβος» της Χ.Α. που πρωταγωνίστησε σε επεισόδια εναντίον ανδρών της αστυνομίας, διορίστηκε στο ευρωκοινοβούλιο
Στελεχος και τραμπουκος της Χρυσής Αυγής που είχε λάβει μέρος σε επεισόδια εναντίον των δυνάμεων των ΜΑΤ, διορίστηκε στο ευρωκοινοβούλιο ως συνεργάτης του ευρωβουλευτή του ακροδεξιού κόμματος, Λάμπρου Φουντούλη, για "να εκπροσωπήσει τα ελληνικά συμφέροντα". Ο νέος πλέον συνεργάτης του Λ. Φουντούλη ονομάζεται Αλέξανδρος Λύρης και διατηρεί στενές σχέσεις με τον προφυλακισμένο Ηλία Κασιδιάρη ενώ στις τελευταίες ευρωεκλογές ήταν υποψήφιος του κόμματος. Ο ίδιος είναι ιδιαιτέρως αγαπητός και στην νεολαία της Χ.Α. Το θέμα ήρθε στη δημοσιότητα από ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου ο οποίος επικαλείται με τη σειρά του πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας. Η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι έχει καταφέρει να ταυτοποιήσει τον δράστη από το βίντεο και η υπόθεση εναντίον του ερευνάται. Με δηλώσεις του στον Ε.Τ. ο Λάμπρος Φουντούλης δηλώνει ότι επέλεξε τον Α. Λύρη γιατί είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης και διότι "πρόκειται για έναν μορφωμένο και πτυχιούχο νέο". Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Φουντούλη έξω από το εφετείο όπου και σημειώθηκαν τα επεισόδια, "έπραξε με τον τρόπο που έπραξε γιατί βρισκόταν σε άμυνα". Τα επεισόδια είχαν σημειωθεί κατά τη μεταφορά Μιχαλολιάκου στο εφετείο, έξω από το οποίο είχαν συγκεντρωθεί οπαδοί της Χ.Α. Τον διορισμό του επιβεβαιώνει και το προσκείμενο στη Χρυσή Αυγή site "Εθνικισμός.net".
----------------------------------------------------------------------------------
Οργισμένη επιστολή προς τον Ρένο Χαραλαμπίδη!
Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του ηθοποιού Ρένου Χαραλαμπίδη στο radiofono.gr, ο οποίος αναλαμβάνοντας την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού στη ΝΕΡΙΤ, δήλωσε ότι οι εργαζόμενοι που έκαναν κατάληψη στην ΕΡΤ, ήταν υπεύθυνοι για το μαύρο.
Η ΕΡΑ Καλαμάτας ωστόσο, έστειλε την δική της, οργισμένη απάντηση μέσω του facebook στον ηθοποιό: «Επειδή το παράκανες lifo-φασιστάκο… Κι επειδή είμαστε αποφασισμένοι από Δευτέρα να τα πούμε και νομικά… Κι επειδή δεν υπήρξαμε ποτέ καταληψίες αλλά υπερασπιστές του χώρου εργασίας μας και της ίδιας της έννοιας της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης… Κι επειδή το “μαύρο” στη Δημοκρατία το “έριξε” ο κολλητούλης σου ο Σαμαράς… Κι επειδή οι απολυμένοι της ΕΡΤ, δεν έκαναν όπως δήλωσες στη συνέντευξή σου την κάβλα τους…(ίσως να την κάνουν από δω και πέρα)…Ούτε βέβαια αμείβονταν με 5000 ευρώ για εργασία 2 ωρών την εβδομάδα, εκτός ίσως από αυτούς των ειδικών θέσεων και συμβάσεων που διόριζαν κατά καιρούς οι δικοί σου…»
Απαιτούμε: Να εξειδικεύσεις (με πρόσωπα, καταστάσεις και στοιχεία) όσα ανέφερες για “σαπίλα” στην ΕΡΤ, γιατί αν δεν το κάνεις μιλάμε ξεκάθαρα για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση Να μας παρουσιάσεις αναλυτικά, πόσα έπαιρνες εσύ το 2013 (λίγο πριν το κλείσιμο) από την ΕΡΤ για να παρουσιάζεις ραδιοφωνικά ένα λεπτό απαγγελία...
-----------------------------------------------------------------------------------
Χιλή και Περού ανακαλούν τους πρέσβεις τους στο Ισραήλ λόγω της επιχείρησης στη Γάζα
Τα δύο κράτη της Λατινικής Αμερικής ακολουθούν τη Βραζιλία και το Εκουαδόρ που ανακοίνωσαν την περασμένη εβδομάδα ότι ανακαλούν τους πρέσβεις τους στο Ισραήλ ως διαμαρτυρία για τον πόλεμο στη Γάζα. Και την Βενεζουελα και την Αργεντινη που ειχαν απελασει από την αρχη της γενοκτονιας στη Γαζα τον πρεσβη των σιωναζι.
-------------------------------------------------------------------------------
Ευχαριστώ για την διαγραφή του ποσταρισματός μου. Εχω πολλούς τρόπους να διαδώσω την είδηση. Και δεν θα ησυχασω μεχρι να το μάθει και ο τελευταίος δημότης μας. Ευχαριστώ και παλι
Υπάρχει απ' την πρώτη ώρα στο Σίβυλλα που εδώ έχουν απαγορεύσει ως ανατρεπτικό... http://sibilla-press.blogspot.gr/2014/07/blog-post_30.html
Προκλητικός ο ναζί Θάνος Τζήμερος... Ένας ακόμη σιωνιστής του κερατά! Άξιος ο μισθός σου ανθρωποειδές κτήνος!
Μάνα, μην κλαίς! Πληρώνουμε το τίμημα της αξιοπρέπειας! Το τίμημα να πεθαίνουμε Λεύτεροι! Αυτό που λείπει από τα σιωνιστικά γουρούνια στις λίστες χρηματοδότησης της ισραηλινής πρεσβείας στην Αθήνα, τη γιάφκα της Μοσάντ!
Eνας ακόμη υπάλληλος των σιωνιστών... με την έντεχνη πένα της Μοσάντ, γραφει για το "Το δίκιο του ισχυρού". Πρόκειται για ένα ακόμη ναζιστικό-σιωνιστικό φίδι στην πατρίδα μας! Δείτε την τέχνη του γραφειν τουΘάνου Τζήμερου... αν αντέχετε! * Ο σιωνιστής-ναζί είναι ιδρυτής "ελληνικού" κόμματος και Περιφερειακός σύμβουλος
--------------------------------------------------------------------------------
ΟΥΚΡΑΝΙΑ Δυναμώνει η ναζιστικη επιθεση των δουλων των δυτικοαποικιοκρατων ναζιστων στις πλάτες του λαου της Ουκρανιας
Τα πέντε έφτασαν τα νεκρά παιδιά μόνο από τις βόμβες που έπληξαν την πόλη Γκορλίφκα
Η Ουάσιγκτον προσφέρει «οικονομική βοήθεια» στους ναζιστες της του Κιεβου για την ανοικοδόμηση της Ανατολικής Ουκρανίας
ΝΤΟΝΕΤΣΚ.-- Τους 19 έφτασαν τελικά οι νεκροί άμαχοι των τελευταίων ημερών στην πόλη Γκορλίφκα της Ανατολικής Ουκρανίας, που οι ναζιστες του Κίεβου εξακολουθουν να «σφυροκοπουν», εντείνοντας την ναζιστικη «αντι-τρομοκρατική» επιχείρηση από την οποία προσδοκουν ευνοϊκές συνθήκες για τη δράση εκείνων των δυτικων μονοπωλίων που σήμερα τους στηρίζουν. Ανάμεσά τους, τα νεκρά παιδιά είναι τελικά (τουλάχιστον) πέντε, αφού τα ναζιστικά στρατεύματα χτυπούν χωρίς καμιά ταλάντευση «στόχους» όπως σπίτια και νοσοκομεία, όπως έγινε και με τη Μαιευτική Κλινική της συγκεκριμένης πόλης όπου κηρύχθηκε τριήμερο πένθος. Οι αιματηρές επιθέσεις συνεχίζονται σε όλη την περιοχή. Στο Λουγκάνσκ, αξιωματούχοι ανακοίνωσαν ότι πέντε άμαχοι σκοτώθηκαν από βόμβα που έπεσε σε ένα γηροκομείο. Κι ενώ οι βόμβες γκρεμίζουν σπίτια και εργοστάσια καθημερινά, οι νεκροί και τραυματισμένοι αυξάνονται, χιλιάδες οικογένειες εγκαταλείπουν τα σπίτια τους, οι δυτικοι αποικιοκρατες ιμπεριαλιστές «ζεσταίνουν» διαρκώς την «πλάτη» της ναζιστικής κυβέρνησης των ναζιστών και φασιστών. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αμερικανός αντιπρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, διαβεβαίωσε τον ναζιστη «πρόεδρο» του Κιεβου, Πέτρο Ποροσένκο, ότι η Ουάσιγκτον θα αυξήσει και την οικονομική βοήθεια που της προσφέρει. Συγκεκριμένα, σκοπεύει να δώσει περίπου 7 εκατομμύρια δολάρια (5,2 εκατομμύρια ευρώ) για την «ανοικοδόμηση» περιοχών της Ανατολικής Ουκρανίας καθώς και 1,1 εκατομμύριο δολάρια (περίπου 750 χιλιάδες ευρώ) για «νέα στήριξη», όπως ανακοίνωσε χτες ο Λευκός Οίκος. Η ίδια ανακοίνωση διευκρίνιζε ότι πρόκειται μεταξύ άλλων για οικονομική βοήθεια προς τον Ερυθρό Σταυρό και την Υπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες για ιατρική βοήθεια, πρόσβαση σε πόσιμο νερό και μικρά έργα ανοικοδόμησης. Επίσης, παρατηρητές του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) αναμένονταν να φτάσουν στη Νότια Ρωσία για να αρχίσει μια αποστολή παρακολούθησης δύο σημείων ελέγχου στα σύνορα Ρωσίας - Ουκρανίας, στην περιοχή Ροστόφ, επί του Ντον της Νότιας Ρωσίας. Αρχικά επρόκειτο να μεταβούν στα σημεία ελέγχου του Ντονέτσκ και του Γκούκοβο. Προχτές, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, είχε δηλώσει ότι η αποστολή του ΟΑΣΕ μπορεί να χρησιμοποιήσει μη επανδρωμένα αεροσκάφη ή δορυφόρους για τον έλεγχο των συνόρων, αλλά ο Οργανισμός χτες απάντησε ότι πιθανόν να χρησιμοποιήσει μη επανδρωμένα αεροσκάφη στις αποστολές επιτήρησης στην Ουκρανία, αλλά όχι στα σύνορα. Στην ουσια δηλαδη μιλανε οι αλητες του ξεφτιλοΟΑΣΕ για κατασκοπια στους αντιφασιστες.
Η αποικιοκρατικη ΕΕ επέβαλε νέες κυρώσεις στη Ρωσια Ανώνυμες διπλωματικές πηγές ανέφεραν χτες βράδυ ότι στις Βρυξέλλες υιοθετήθηκαν τελικά οι αληταραδικες προτάσεις για νέες «σοβαρές» ναζιστικες κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται εμπάργκο όπλων, εμπόδια στην πρόσβαση στις χρηματοοικονομικές αγορές, σε τεχνολογίες που σχετίζονται με εξορύξεις (και) στην Αρκτική και αφορούν ευρύτερα τον τομέα της Ενέργειας, σε προϊόντα διπλής χρήσης - πολιτικής και στρατιωτικής. Πριν λίγες μέρες είχε αποφασιστεί το «πάγωμα» περιουσιακών στοιχείων Ρώσων επιχειρηματιών που πρόσκεινται στον Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, με την αλητικη αποικιοκρατικη κατηγορία ότι επωφελήθηκαν από την προσάρτηση της Χερσονήσου της Κριμαίας ή ότι υποστήριξαν έμπρακτα την αποσταθεροποίηση της Ανατολικής Ουκρανίας. Στόχος των δυτικων αποικιοκρατων είναι να εμποδιστούν οι επενδύσεις στην Κριμαία και τη Σεβαστούπολη, κυρίως στους τομείς των κατασκευών, των μεταφορών, των τηλεπικοινωνιών και της Ενέργειας, όπως δήλωνε διπλωμάτης, αναδεικνύοντας ότι αυτό που διακυβεύεται είναι ποια μονοπώλια θα κυριαρχήσουν στις μπίζνες. Στο μεταξύ, ο αμερικανός υπουργός Οικονομικών, Τζακ Λιου, είχε χτες ξεχωριστές επαφές με κυβερνητικούς αξιωματούχους από Γερμανία, Ολλανδία, Βρετανία, αλλά και Αυστραλία, Καναδά, Σιγκαπούρη, «για την ανάγκη να συνεχιστεί η πίεση προς τη Ρωσία», σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ. Μέσα σ' αυτό το πλαίσιο, η ρωσική εταιρεία κατασκευής όπλων «Καλάσνικοφ», απευθυνόμενη στους Αμερικανούς καταναλωτές, εξέφρασε τη ...λύπη της που δε θα μπορούν να προμηθεύονται προϊόντα της, εξαιτίας των κυρώσεων που επέβαλε η Ουάσιγκτον στη Μόσχα. Χτες, εξαιτίας των συνεχιζόμενων συγκρούσεων, αναβλήθηκε για τρίτη συνεχόμενη φορά η προσπάθεια των Ολλανδών και Αυστραλών στρατιωτικων με το προσχημα των «ερευνητών» να φτάσουν στο σημείο της συντριβής του «Μπόινγκ 777» των «Μαλαισιανών Αερογραμμών».
------------------------------------------------------------------------------
ΚΙΝΑ - ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΙΝΤΖΙΑΝΓΚ Νεκροί από νέα «τρομοκρατική επίθεση»
ΟΥΡΟΥΜΤΣΙ.-- Ενοπλοι, που έφεραν μεταξύ άλλων μαχαίρια, επιτέθηκαν τη Δευτέρα σε ένα αστυνομικό τμήμα και κυβερνητικά κτίρια στην ημιαυτόνομη κινεζική περιφέρεια Σιντζιάνγκ, όπου η αστυνομία απάντησε και σκοτώθηκαν «δεκάδες άνθρωποι», σύμφωνα με τα πρακτορεία. «Δεκάδες Ουιγούροι (σ.σ. η μουσουλμανική μειονότητα που είναι ενισχυμένη στη συγκεκριμένη περιοχή) και Χαν (σ.σ. στους οποίους ανήκουν οι περισσότεροι Κινέζοι) σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν», μετέδιδε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων «Σινχουά», χωρίς όμως να δίνονται περισσότερες διευκρινίσεις, μέχρι χτες. Τους τελευταίους μήνες έχουν σημειωθεί πολλές ένοπλες επιθέσεις με νεκρούς στη συγκεκριμένη περιοχή. Στις 22 Μάη, σκοτώθηκαν τουλάχιστον 31 άνθρωποι και 94 τραυματίστηκαν όταν ένοπλοι πέταξαν εκρηκτικά μέσα στην κατάμεστη αγορά της πόλης. Στις αρχές του Μάη, είχε γίνει επίθεση στο σιδηροδρομικό σταθμό επίσης στην πρωτεύουσα της περιοχής Ουρουμτσί, με αποτέλεσμα τρεις νεκρούς 79 τραυματίες. Στις 2 Μάρτη, 29 άτομα σκοτώθηκαν και 143 τραυματίστηκαν όταν οπλισμένοι επιτέθηκαν με μαχαίρια σε σιδηροδρομικό σταθμό της ίδιας περιοχής. Οι επιθέσεις - που η κυβέρνηση αποδίδει σε αυτονομιστές Ουιγούρους - είναι έκφραση των δυτικών αποικιοκρατικών μεθοδευσεων που κλιμακώνονται. Δεν είναι τυχαίο ότι η Σιντζιάνγκ θεωρείται κόμβος για μεγάλα επενδυτικά σχέδια όπως οι σύγχρονοι «Δρόμοι του Μεταξιού», εμπορικοί και ενεργειακοί διάδρομοι που ενώνουν Δύση και Ανατολή.
-----------------------------------------------------------------------------
"Κράτος-τρομοκράτη" ανακήρυξε το Ισραήλ ο πρόεδρος Έβο Μοράλες και ανακοίνωσε την κατάργηση του δικαιώματος ελεύθερης εισόδου των Ισραηλινών στη Βολιβία. Πώς φαίνεται ότι δεν έχει ευρωπαϊκή κουλτούρα, ε;
Eτσι και το λεγαν αυτο ευρωπαιοι και αμερικανοι, οι σιωναζι μετα απο 5 λεπτα θα σταματαγαν τη γενοκτονια και θα καθοντουσαν σαν αγια παιδια!
-----------------------------------------------------------------------------
Το ότι στο Ισραήλ έχει πολλούς τύπους που θυμίζουν τον Παναγιώταρο και τον Κασιδιάρη, οι οποίοι κατεβαίνουν στις αντιπολεμικές διαδηλώσεις για να φωνάξουν «ολέ, ολέ, δεν έχει σχολείο στη Γάζα τη Δευτέρα, γιατί όλα τα παιδιά είναι νεκρά», το ότι ένας τυχαίος τύπος όπως ο αντιπρόεδρος της Κνεσσέτ ζητά να τεθεί σε εφαρμογή σχέδιο ολοκληρωτικής εθνοκάθαρσης στη Γάζα, το ότι τα Ισραηλινά ΜΜΕ αναφέρονται σε μια επιχείρηση με εκατοντάδες νεκρούς άμαχους ήδη με την έκφραση «κούρεμα του γκαζόν», το ότι κάθε μέρα που συνεχίζεται η σφαγή αμάχων στη Γάζα, διαβάζεις σε Ισραηλινές σελίδες να πανηγυρίζουν τόσοι άνθρωποι για τα νεκρά παιδιά που «δε θα προλάβουν να γίνουν τρομοκράτες», το ότι οι υποστηρικτές του Ισραηλινού στρατού προσπαθούν να κάνουν τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας σέξυ, ποστάροντας κώλους και βυζιά με γραμμένο «I love IDF» πάνω, το ότι οι έποικοι -κάτι αθώοι πολίτες που ζουν αρμονικά με τους Άραβες στους εποικισμούς, με τη βοήθεια των όπλων που κουβαλούν- ανεβαίνουν στις ταράτσες να απολαύσουν την αεροπορία τους να χτυπά νοσοκομεία και σχολεία, ξεκοιλιάζοντας παιδιά, το ότι Ισραηλινοί στρατιώτες ψυχαγωγούνται με ποικίλες δραστηριότητες, όπως με το να φτιάχνουν «τηγανίτες Rachel Corrie» -ειρωνευόμενοι την Αμερικανίδα ακτιβίστρια που συνέθλιψαν με τη μπουλντόζα των εποικισμών τους- και άλλα τέτοια που διαβάζουμε με τη σέσουλα κάθε μέρα, δε θα πρέπει να μας κάνουν να ξεχνάμε ότι πρέπει να τηρούμε ίσες αποστάσεις. Και ίσες αποστάσεις σημαίνει να λες ότι οι Παλαιστινιοι είναι απλως Αραβες και οι Άραβες είναι οι κακοί κι οι ακραίοι και το Ισραήλ είναι μια όαση ανθρώπινων δικαιωμάτων στη Μέση Ανατολή που ξεκοιλιάζει Ισλαμιστές στο όνομα της ελευθερίας μας, για να μη χρειάζεται να το κάνουμε εμείς.
----------------------------------------------------------------------------
Κοπέλες του Άουσβιτς στη Γάζα και η Φαραντούρη στο Ισραήλ
Το Μάιο του 2014, εν μέσω του συνεχιζόμενου φονικού εμπάργκο της Γάζας, η Μαρία Φαραντούρη έδωσε μια μεγάλη συναυλία μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα και την φιλαρμονική ορχήστρα του Ισραήλ.
Αγνοώντας τις εκκλήσεις, που έχουν απευθύνει εκατοντάδες άνθρωποι του πνεύματος σε όλο τον κόσμο, για διεθνή καλλιτεχνικό και ακαδημαϊκό αποκλεισμό του Ισραήλ η πάλαι ποτέ υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ και ο σύζυγος της Αννας Νταλάρα αποφάσισαν να στηρίξουν με το έργο τους την πολιτική του κράτους του Ισραήλ. Δικαίωμα τους! Υπήρχε όμως μια μικρή λεπτομέρεια που ίσως χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή. Η Φαραντούρη τραγούδησε το άσμα άσμάτων σε στίχους του Ιάκωβου Καμπανέλη και μουσική του Μίκη Θεοδωράκη. Το ερώτημα είναι τι γνώμη θα είχαν άραγε οι δημιουργοί αυτού του συγκλονιστικού έργου, που γράφτηκε για τα θύματα του ολοκαυτώματος, αν ήξεραν ότι παιζόταν σε μια χώρα που πραγματοποιεί μια αργή γενοκτονία ενός ολόκληρου λαού εκτελώντας καθημερινά βρέφη και ανήλικα παιδιά;
Ίσως να μην μάθουμε ποτέ τη γνώμη του πατριάρχη του ελληνικού θεάτρου Ιάκωβου Καμπανέλλη, που έφυγε το Μάρτιο του 2011. Θυμόμαστε όμως πολύ καλά ένα περιστατικό που σημάδεψε πριν από μερικά χρόνια το έργο “Μαουτχάουζεν”, από όπου προέρχεται και το άσμα ασμάτων. Δυο μήνες μετά το θάνατο του Καμπανέλλη η βουλή της Αυστρίας απαγόρευσε να ανέβει στη χώρα το Μαουτχάουζεν, αντιδρώντας έτσι στα σκληρά σχόλια του Μίκη Θεοδωράκη για το λουτρό αίματος που προκαλεί το Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων. Ο μεγάλος Έλληνας μουσικοσυνθέτης, χωρίς ίσως να το συνειδητοποιήσει και ο ίδιος, κατάφερε να δώσει νέα πνοή στο μνημειώδες αντιχιτλερικό έργο συνδέοντάς το με τα ναζιστικού τύπου εγκλήματα της εποχής μας. Κάθε έργο πνευματικής δημιουργίας μπορεί να χάσει την ψυχή του αν δεν νοηματοδοτείται συνεχώς από τους δημιουργούς του ή τους νεότερους εκτελεστές του. Το γεγονός ότι στις συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής παίζουν τραγούδια του Ξυλούρη, που αποτελούν εδώ και δεκαετίες σύμβολα ενάντια στη χούντα και το φασισμό, αποτελεί ίσως τη σημαντικότερη υπενθύμιση ότι έχουμε υποχρέωση να διαφυλάσσουμε το νόημα των έργων τέχνης και την παρακαταθήκη των δημιουργών του. Ο Μίκης Θεοδωράκης το πέτυχε με τη στάση του. Η Φαραντούρη και ο Νταλάρας προσπάθησαν να το παραδώσουν στους εχθρούς του. Υπήρχαν όμως πάντα δυο Ελλάδες. Έτσι δεν είναι;
-----------------------------------------------------------------------------
O εκπρόσωπος Τύπου της UNRWA (ΟΗΕ), Chris Gunness, ξέσπασε σε λυγμούς κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης... Το σιωνιστικό γουρούνι, ο ΓΓ του ΟΗΕ... δεν είναι κι αυτός δολοφόνος; Τι περισσότερο περιμένει;
---------------------------------------------------------------------------------
Βρωμιές του δόκτορα Κωνσταντίνου Φίλη στη ΝΕΡΙΤ
Σε μια βρωμερή προπαγάνδα γεμάτη ψεύδη και παραποίηση της προφανούς πραγματικότητας επιδόθηκε πριν από λίγο ο θεωρούμενους ως αναλυτής διεθνών θεμάτων και διευθυντής του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων δόκτορ (!) Κωνσταντίνος Φίλης, ομού μετά της παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων του σταθμού. Καταλήγοντας στην ανάλυση της κατάστασης στη Γάζα συμπέρανε οτι δεν μπορούν οι Ισραηλινοί πολίτες να νιώθουν ανασφαλείς στη χώρα τους και αυτή η κατάσταση πρέπει να τερματιστεί! Μίλησε για... θέατρο παραλόγου και τήρησε όχι απλώς ίσες αποστάσεις για το Ισραήλ και τη Γάζα αλλά κυρίως έριξε τις ευθύνες στη Χαμάς που κάνει παραεμπόριο(!) μέσα από τις σήραγγες!!! Αυτή είναι η τοποθέτηση του δόκτορα και του κρατικού καναλιού για το πολύχρονο εμπάργκο στο οποίο ζει ο παλαιστινιακός λαός και την αδιανόητη σφαγή που συνεχίζεται και κορυφώνεται εδώ και 3 εβδομάδες. Μέχρι τώρα οι νεκροί Παλαιστίνιοι φτάνουν τους 1296 και χιλιάδες είναι οι τραυματίες, σχεδόν όλοι άμαχοι, γυναίκες και παιδιά. Πριν από λίγο το Ισραήλ έσπασε την 4ωρη εκεχειρία και βομβάρδισε λαϊκή αγορά στη Γάζα. 15 επιπλέον νεκροί ο απολογισμός!
Σκατά στην "ουδέτερη" ντόπια και διεθνή προπαγάνδα, σκατά στο ναζιστικό κράτος του Ισραήλ! Λευτεριά στην Παλαιστίνη!
-----------------------------------------------------------------------------
"Έλληνας" αντιδήμαρχος... σιωνιστικό ανθρωποειδές! Αναγκαίο "κακό" η δολοφονία παιδιών στη Γάζα, κατά τον αντιδήμαρχο παιδείας της Ενωμένης Πόλης, Φώτη Ιασωνίδη
Τους δολοφόνους παιδιών στηρίζει το ναζιστικό-σιωνιστικό γουρούνι Ελληνικού-Αργυρούπολης
Αποτροπιασμό προκαλεί ο κυνισμός του επερχόμενου -ελέω κ. Κωνσταντάτου- ακροδεξιού αντιδημάρχου παιδείας Ελληνικού-Αργυρούπολης για τα διαδραματιζόμενα στη Γάζα και ειδικά για τα εκατοντάδες μέσα σε λίγες μέρες νεκρά παιδιά. Ο από 1η Σεπτεμβίου επιλεγείς από τον κ. Κωνσταντάτο αντιδήμαρχος παιδείας (τρομάρα μας) ξεκινάει έναν διάλογο με μονομερώς απροκάλυπτη στήριξη σε ένα εμπόλεμο κράτος -και μάλιστα εισβολέα- ("Να είστε δυνατοί! Το δίκαιο είναι μαζί σας! Υποστηρίζω το Ισραήλ!") που ήδη έχει δολοφονήσει εκατοντάδες παιδιά μέσα σε λίγες μέρες. Στη συνέχεια -και μόνο μετά την... παρέμβαση συμπολίτισσάς μας- αρχίζει να "αντιλαμβάνεται" ότι (και) αυτός ο πόλεμος έχει να κάνει με ζωές ανυπεράσπιστων θυμάτων... αλλά και γι' αυτό φταίει η Χαμάς (και για να γίνει πιο τεκμηριωμένος ρίχνει κι ένα γλειψιματάκι στη σχεδόν διαλυμένη Φατάχ και τον νεκρό Αραφάτ).
---------------------------------------------------------------------------------
ΤΩΡΑ! Αυτή την ώρα (19:35) η σφαγή των σφαγών στη μαρτυρική Γάζα! Δεν έχει συμβεί ποτέ τέτοιο έγκλημα! Ο Χίτλερ ήταν αγγελούδι μπροστα στα ναζιστικά σιωνιστικά γουρούνια!
--------------------------------------------------------------------------------
Μ. Πυργιώτη... το κρατικοδίαιτο σιωνιστικό ερπετό... τώρα στο ΣΚΑΙ...
...για το "αποκλεισμένο" από παντού Ισραήλ και τον "κίνδυνο" για τους σιωνιστές δημοσιογράφους από ακροδεξιούς! Δηλαδή, στηρίξτε τους "αριστερούς" σιωνιστές γιατί κινδυνεύουν από την ακροδεξιά! μελετάει καλά τα προπαγανδιστικά κείμενα της Μοσάντ... το γερμανοτσογλάνι! Το παίζει δημοσιογράφος κι είναι διευθύντρια του Ιδρύματος Κ.Καραμανλής... Κι από κοντά το σιωνιστικό ακροδεξιό τομάρι... ο Κρανιδιώτης!
------------------------------------------------------------------------------
Πάλι σχολείο κτύπησαν σήμερα τα σιωνιστικά γουρούνια!
-------------------------------------------------------------------------------
Στη λέσχη των μνημονιακών Μερκελιστών... κανένας δεν μένει άεργος! "Βολεύτηκε" και η Μαρία Δαμανάκη!
Δεν πρέπει να λυπήθηκε ιδιαίτερα η Μαρία Δαμανάκη, η απερχόμενη Ελληνίδα επίτροπος που χάνει τη θέση της και θα αντικατασταθεί τον Οκτώβριο από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο. Γι'αυτό, μόλις έμαθε τα νέα για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, η απερχόμενη Ελληνίδα επίτροπος Μαρία Δαμανάκη έσπευσε να τον συγχαρεί. Η κ. Δαμανάκη τηλεφώνησε στον υπουργό Εθνικής Άμυνας για να του... ευχηθεί καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και να του πει ότι η ίδια μετακομίζει στο Λονδίνο! Μάλιστα προθυμοποιήθηκε να του διαθέσει το γραφείο της για τις πρώτες μέρες προσαρμογής στις Βρυξέλλες.
Όσο για την κ.Δαμανάκη, εκείνη θα αναλάβει στην Βρετανική πρωτεύουσα πόστο σε Διεθνές Ινστιτούτο για τη Θάλασσα και τη Διάσωση των Θαλάσσιων Ειδών, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα». Πηγή: iefimerida Ούτε μία μέρα, άνεργη η Μαρία! Το κλίμα αλλάζει στην χώρα, για τους κολλητούς τους πάντα!