Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Δευτερα 25 Ιανουαριου 2016


Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ
Ενισχύουν τα μπλόκα οι αγρότες: Δίωροι αποκλεισμοί τη Δευτέρα -Σε ποια σημεία και πότε θα κλείσουν οι δρόμοι
24|01|2016 23:45
Αμετακίνητοι στη θέση τους για απόσυρση του νομοσχεδίου που αφορά το φορολογικό και το ασφαλιστικό, και εκ νέου κατάρτισή του, από μηδενική βάση και με τη δική τους συνδρομή, παραμένουν οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα, οι οποίοι ενδυναμώνουν ολοένα και περισσότερο τα μπλόκα που έχουν στήσει, ενώ καλούν στο πλευρό τους και άλλες κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες, ακόμα και απλούς πολίτες. Στο μεταξύ, πέραν της κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων, ορισμένοι αγροτοσυνδικαλιστές σκληραίνουν τη στάση τους απέναντι στην κυβέρνηση, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν πάει το βουνό στο Μωάμεθ, αλλά το αντίστροφο», καλώντας έτσι τον πρωθυπουργό να επισκεφθεί ο ίδιος τα μπλόκα.
Την Δευτέρα αναμένεται να επαναληφθεί η εικόνα της Κυριακής, με δίωρους αποκλεισμούς, από τις 12.00 έως τις 14.00 το μεσημέρι και ωριαίους ή και μεγαλύτερης διάρκειας σε ορισμένα μπλόκα το βράδυ από τις 19.00 μμ. Τονίζεται ότι ήδη στο χορό των κινητοποιήσεων που έχουν ξεκινήσει οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι, συμμετέχουν δυναμικά φορτηγατζήδες, νταλικιέρηδες, οδηγοί ταξί και τουριστικών λεωφορείων, ακόμα και εμποροϋπάλληλοι. Μάλιστα, στα περισσότερα μπλόκα έχει απευθυνθεί κάλεσμα και σε απλούς πολίτες να «σηκωθούν από τον καναπέ και να έρθουν να ενισχύσουν την αντίσταση που προβάλλουμε στα μέτρα που μας οδηγούν στον αφανισμό», τόνισε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αγροτοσυνδικαλιστής Αλεξάνδρειας, Παναγιώτης Μεσαλάς. Η εικόνα στα μπλόκα Στο τελωνείο του Προμαχώνα, στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βουλγαρία, είναι συγκεντρωμένα περισσότερα από 1.600 τρακτέρ, με το μπλόκο να ενδυναμώνεται διαρκώς και να ενισχύεται με διάφορες παραγωγικές και επαγγελματικές ομάδες. Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο μπλόκο παρευρέθηκε σήμερα αντιπροσωπεία των Τεμπών και έγιναν συζητήσεις. «Έχουμε διαφορές, αλλά αυτό που μας ενώνει είναι η συνέχιση του αγώνα, με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων», τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αγροτοσυνδικαλιστής Στέργιος Λίτος, προσθέτοντας πως «απ' αύριο σκοπεύουμε να κλείσουμε επ' αόριστον το τελωνείο, ενώ δηλώνουμε ότι δεν θα πάμε σε συνάντηση με τον πρωθυπουργό, τον οποίο καλούμε να μας επισκεφθεί».
Υπο κατάληψη εξακολουθεί να βρίσκεται από τις 20/1 η Εγνατία οδός στον κόμβο των Κερδυλλίων, με το μπλόκο να αριθμεί περισσότερα από 800 τρακτέρ, ενώ κλείνουν και οι παρακαμπτήριοι δρόμοι συμβολικά και όχι για περισσότερο από μισή ώρα κάθε φορά. Όπως ανέφερε ο αγροτοσυνδικαλιστής Γιάννης Παναγής, και τη Δευτέρα 12.00-14.00 θα κλείσει και η εθνική οδός Θεσσαλονίκης-Καβάλας. Στη διασταύρωση Κοκκινογείων Δράμας, στο δρόμο προς το τελωνείο της Εξοχής, στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βουλγαρία, περισσότερα από 600 τρακτέρ καταλαμβάνουν συμβολικά το οδόστρωμα και για ένα δίωρο, από τις 12 το μεσημέρι θα κλείσουν και τη Δευτέρα συμβολικά τον δρόμο, «εμποδίζοντας τους αυτοκινητιστές που επιθυμούν να περάσουν από το τελωνείο». Στο νομό του Κιλκίς το μπλόκο αριθμεί περισσότερα από 450 τρακτέρ και βρίσκεται επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Πεστριτσίου. Σύμφωνα με τον αγροτοσυνδικαλιστή Γιώργο Τερζή, και τη Δευτέρα 12.00-14.00 θα γίνει ή συμβολική κατάληψη του οδοστρώματος ή θα αποκλειστεί το τελωνείο Δοϊράνης στα σύνορα της Ελλάδας με τα Σκόπια. Στο νομό Πέλλας έχουν στηθεί τρία μπλόκα, συνολικής δυναμικότητας 700 τρακτέρ και θα γίνουν τη Δευτέρα συμβολικοί αποκλεισμοί από τις 12.00 μέχρι και τις 14.00. Τα μπλόκα βρίσκονται στον κόμβο Μελισσίου, στον περιφερειακό δρόμο Γιαννιτσά -Έδεσσα, στον κόμβο Μανδάλου και λίγο πριν από τη γέφυρα στα Σέρβικα, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Γιαννιτσών-Έδεσσας. Στα διόδια των Μαλγάρων υπερβαίνουν τα 800 τα τρακτέρ που βρίσκονται παρατεταγμένα και εντάχθηκαν την Κυριακή στο μπλόκο περισσότεροι από 100 νταλικιέρηδες και φορτηγατζήδες, αλλά και ταξί και τουριστικά λεωφορεία. Και τη Δευτέρα θα μπλοκάρουν το δρόμο από τις 12 έως τις 14.00 το μεσημέρι και το απόγευμα από τις 19.00 μέχρι και τις 21.00 το βράδυ.
Στον κόμβο Νισελίου στην Εγνατία οδό Θεσσαλονίκης-Βέροιας, το μπλόκο αριθμεί πάνω από 600 τρακτέρ και τη Δευτέρα, κατά τις ώρες 12-14.00, θα γίνει συμβολικός αποκλεισμός. Τονίζεται ότι στο μπλόκο συμμετέχουν και κτηνοτρόφοι της Ημαθίας. Υπό συζήτηση βρίσκονται οι συμμετέχοντες στο μπλόκο της Κουλούρας, επί της Εγνατίας οδού Θεσσαλονίκης-Βέροιας και τη Δευτέρα νωρίς το πρωί θα έχουν ξεκαθαρίσει εάν θα προχωρήσουν σε συμβολικό αποκλεισμό από τις 12 έως τις 14.00 το μεσημέρι. Στο χορό των κινητοποιήσεων εισήλθαν την Κυριακή δυναμικά και οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα σε Καστοριά και Φλώρινα. Όπως επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η αγροτοσυνδικαλίστρια Άννα Μόσχου, «δύναμη από το μπλόκο του 'Αργους Ορεστικού της Καστοριάς, κατευθύνθηκε το μεσημέρι προς το τελωνείο της Κρυσταλλοπηγής, στα σύνορα της Ελλάδας με την Αλβανία, όπου και έγινε δίωρος αποκλεισμός». Περισσότερα από 400 τρακτέρ έχουν παραταχθεί στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, στους κόμβους Νέων Μουδανιών και Ν. Καλλικράτειας και τη Δευτέρα 12.00-14.00 θα πραγματοποιήσουν συμβολικό αποκλεισμό. Νωρίτερα, έναντι του αρχικού σχεδιασμού, έστησαν από το Σάββατο το μπλόκο στα Βασιλικά αγρότες και κτηνοτρόφοι της ανατολικής Θεσσαλονίκης, οι οποίοι την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016 θα κατευθυνθούν στα πράσινα φανάρια, στη διασταύρωση πριν από το αεροδρόμιο «Μακεδονία».
Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη 26 Ιανουαρίου οι συντασσόμενοι με την Πρωτοβουλία Αγροτών θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κεντρικό υποκατάστημα του ΟΓΑ, στις 10 το πρωί. Επίσης, την Τρίτη 26 Ιανουαρίου θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, στις 12 το μεσημέρι, συνάντηση όλων των μπλόκων της χώρας, όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη στα Τέμπη. Για την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί να γίνει πανελλήνιο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τα εγκαίνια της Agrotica.
Ηράκλειο: Τα γραφεία του ΟΓΑ απέκλεισαν οι αγρότες Σε αποκλεισμό επ’ αόριστον των γραφείων του ΟΓΑ στο Ηράκλειο θα προχωρήσουν οι αγρότες συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους, ενώ αναμένεται να τις κλιμακώσουν την Παρασκευή με παγκρήτιο συλλαλητήριο και συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης στις 4 Φεβρουαρίου, ημέρα κατά την οποία έχει προγραμματιστεί και η πανελλήνια απεργιακή κινητοποίηση της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ και άλλων σωματείων και φορέων. Σχετικές αποφάσεις λήφθηκαν το βράδυ της Κυριακής κατά τη διάρκεια σύσκεψης των αγροτοσυνδικαλιστών στα γραφεία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Ηρακλείου. Ο αποκλεισμός των γραφείων του ΟΓΑ θα ξεκινήσει το πρωί της ερχόμενης Τρίτης 26 Ιανουαρίου, ενώ στη συνάντηση συζητείται και ο αποκλεισμός τμημάτων της εθνικής οδού από αγρότες άλλων νομών της Κρήτης.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ιερώνυμος: «Η Εκκλησία δεν είναι χωροφύλακας»
Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016, 06:17
«Η Εκκλησία δεν είναι χωροφύλακας, δεν είναι μπαμπούλας, δεν μπορεί να πάρει το βούρδουλα, όπως μερικοί φωνάζουν και βγαίνουν στους δρόμους», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος κατά την κοπή βασιλόπιτας της Βιβλιοθήκης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη δύσκολη εποχή που βιώνουμε, ωστόσο τόνισε ότι δεν θέλει να κάνει κάποια επίθεση, απλώς επιθυμεί να σημειώσει τα πραγματικά γεγονότα.»Σε μια εποχή που γίνεται μεγάλη συζήτηση αν πρέπει να έχουμε Θρησκευτικά στα σχολεία, σε μια εποχή που γίνεται πρόταση να καταργηθεί η προσευχή στο σχολείο, που κάποιοι ισχυρίζονται ότι δεν πρέπει να λεγόμαστε Έλληνες, αλλά κάτοικοι της Ελλάδας», οι γονείς, τόνισε, πρέπει να προβληματίζονται, διότι όλα αυτά είναι ανησυχητικά φαινόμενα.
Μάλιστα, υπογράμμισε ότι εκείνοι που χαράσσουν αυτές τις γραμμές πρέπει να επανεξετάζουν τα πράγματα. «Η Εκκλησία πρέπει να κάνει έργο ουσιαστικό και αυτό θέλει να κάνει και αυτό προσπαθεί. Θέλει, όμως, και τη βοήθεια των γονέων, των κηδεμόνων. Χρειάζεται τη συμπαράσταση όλων», είπε εμφατικά. Επιπλέον, μίλησε σχετικά με το Κέντρο Πολιτισμού της Αρχιεπισκοπής για το οποίο τόνισε πως «με αυτό το κέντρο θέλουμε να εξυπηρετήσουμε παιδιά, φοιτητές, ακόμη και ηλικιωμένους», ενώ έκανε ειδική μνεία για το έργο της Αρχιεπισκοπής, που ενισχύει καθημερινά 53.000 ανθρώπους. «Όλοι μας λένε συγχαρητήρια, είπε, το ίδιο συμβαίνει σε όλες τις Μητροπόλεις. Αυτό, όμως, δεν είναι έργο της διοικούσας Εκκλησίας. Άλλωστε, δεν έχει τόσα χρήματα η Εκκλησία και αυτά που λένε είναι παραμύθια. Αυτό το έργο είναι από τους ανθρώπους που έρχονται και βοηθούν, όσο μπορεί ο καθένας», υπογράμμισε. Σε αυτό το σημείο του λόγου του μίλησε για τη γυναίκα της Πτολεμαΐδας η οποία σε γράμμα που απέστειλε εξέφραζε τη συγκίνησή της για το έργο που επιτελείται και φρόντισε να συνδράμει επικολλώντας πάνω του δύο ευρώ, με την επισήμανση ότι αυτά τα χρήματα είναι τα μόνα που έχει και μπορεί να προσφέρει.
«Αυτοί οι άνθρωποι στηρίζουν το έργο της Εκκλησίας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αρχιεπίσκοπος και ευχήθηκε να υπάρχει όραμα και ελπίδα και εκείνοι που βοηθούν για τις τύχες του λαού να έχουν όραμα για το αύριο. «Λείπει το όραμα και το όραμα θέλει προσπάθεια, προβληματισμό και αγώνα», σημείωσε. Τέλος, στον χαιρετισμό που απηύθυνε, ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας ευχαρίστησε όλους «όσοι συντελούν στην πνευματική εργασία της σχολής της Βιβλιοθήκης. Αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο που επιτελείται στο κοινωνικό φροντιστήριο και συνεχάρη τους καθηγητές που στηρίζουν τόσα χρόνια το έργο της Αρχιεπισκοπής». Επίσης, δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους γονείς για τα εφόδια που προσφέρουν στα παιδιά τους για τη θωράκισή τους, όπως το ότι βάζουν στις καρδιές τους Χριστό και Ελλάδα. «Αν βάζετε στα παιδιά σας Χριστό και Ελλάδα μη φοβάστε, θα έρθουν μπόρες και καταιγίδες, αλλά αυτά θα νικήσουν», επεσήμανε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Την εκδήλωση προλόγισε ο γενικός διευθυντής της Βιβλιοθήκης και του Κέντρου Παιδείας, Πολιτισμού και Εθελοντισμού της Αρχιεπισκοπής, Σεβαστιανός Ανδρεάδης. Παρουσιάστηκε οπτικοακουστικό υλικό με τις δράσεις και το έργο της Βιβλιοθήκης και του Κέντρου και εν συνεχεία η «Θεατρική Συντροφιά» της Αρχιεπισκοπής παρουσίασε την παράσταση «Η Δικαιοσύνη του Κορρεγιδόρ». Ακολούθησαν παραδοσιακά τραγούδια και κάλαντα, και κατόπιν ο πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης ευλόγησε τη βασιλόπιτα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», παρουσία αρχιερέων, ιερέων, πολιτικών, ακαδημαϊκών και πλήθους κόσμου.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Ο 35χρονος ποιητής Άσραφ Φαγιάντ προκάλεσε δυσπεψία, δημιούργησε κάποια σύγχιση στις στατιστικές της Σαουδικής Αραβίας, μιας μοναρχίας θρησκευτικού τύπου. Σαν να μην έφταναν τα ποιήματά του τα γεμάτα κραυγές αγωνίας για την κοινωνική αδικία της χώρας στην οποία μεγάλωσε, τα εμποτισμένα με την προσφυγιά του αφού γεννήθηκε από γονείς Παλαιστίνιους πρόσφυγες από τη Λωρίδα της Γάζας, είχε το θάρρος να ανεβάσει στο fb φωτογραφία που απεικόνισε μέλη της θρησκευτικής αστυνομίας να μαστιγώνουν πολίτες. Καταδικάστηκε με την εσχάτη των ποινών. Πλήρωσε ακριβά τον στίχο «Οι προφήτες έχουν συνταξιοδοτηθεί/ Οπότε μην περιμένεις κανέναν προφήτη να σταλεί για χάρη σου.»
Διεθνές κίνημα συμπαράστασης για να μην εκτελεστεί ο ποιητής Άσραφ Φαγιάντ
Εκατοντάδες συγγραφείς υψώνουν φωνή υπέρ της ελευθερίας της έκφρασης. Yπέγραψαν επιστολή για να αποτραπεί η εκτέλεση παλαιστίνιου ποιητή στη Σαουδική Αραβία. Η υπόθεση του 35χρονου Άσραφ Φαγιάντ, που φυλακίστηκε κατηγορούμενος για αποκήρυξη του Ισλάμ, έχει απασχολήσει πλήθος φορέων και οργανώσεων. Το Διεθνές Φεστιβάλ Λογοτεχνίας του Βερολίνου διοργάνωσε καμπάνια για την απελευθέρωση του καλλιτέχνη, ενώ τα Ηνωμένη Έθνη καλούν την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας να αναστείλει τη θανατική ποινή του Φαγιάντ. Την προηγούμενη Πέμπτη πραγματοποιήθηκαν σε όλο τον κόσμο πάνω από 121 εκδηλώσεις διαμαρτυρίας. Στο βιβλιοπωλείο Επί Λέξει της Ακαδημίας οι συμπολίτες μας έδιναν το δικό τους παρόν μετά από το κάλεσμα της Εταιρείας Συγγραφέων και του Κύκλου Ποιητών.
«Θέλετε να προστατεύσετε το περιβάλλον; Εξαφανίστε τις μονοθεϊστικές θρησκείες. Ή καλύτερα, όλες τις θρησκείες. Και η φύση θα ανθίζει εσαεί», τόνισε στη δική του ομιλία, ο Δημήτρης Καλοκύρης. Πέρα όμως από το πρόβλημα του φανατισμού και της θρησκευτικής μισαλλοδοξίας, ο Δημήτρης Καλοκύρης αναφέρθηκε και στην πολιτική διάσταση του προβλήματος, καθώς «η ειρωνεία», όπως τόνισε, «είναι ότι τον (ποιητή) έχει καταδικάσει μια χώρα που είναι μέλος του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ (μέλη του οποίου είναι επίσης η Κίνα, η Ρωσία, η Αλγερία κ.ά). Είμαστε εδώ για να βάλουμε το χέρι στο στόμα του θηρίου, και να βοηθήσουμε έναν δημιουργό να συνεχίσει να υπάρχει ελεύθερος».«Η τέχνη, για να υπάρξει, πρέπει να παραβιάζει το ιερό – πώς όμως να παραβιάσουμε το ιερό χωρίς να γινόμαστε κι οι ίδιοι ανίεροι;», αναρωτήθηκε η Σάρα Θηλυκού. «Οι ποιητές δεν τα πάνε καλά με την εξουσία», παρατήρησε ο Ντίνος Σιώτης, σε δική του παρέμβαση, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Βαγγέλης Σακκάτος αναφέρθηκε στη δική του εμπειρία θρησκευτικής δίωξης, καθώς το 1960 αναγκάστηκε να φύγει από την Ελλάδα μετά τη δίωξη που προκάλεσε εναντίον του η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος για την έκδοση του βιβλίου «Εισαγωγή στην Ιστορία των Θρησκευμάτων» του Ανατόλ Λουνατσάρσκι.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η χθεσινή ομιλία του Τσίπρα θα πρέπει να διδάσκεται, για το πώς ένας πρωθυπουργός μπορεί να γίνει ταχυδακτυλουργός. Από το 1ο Μνημόνιο του Γιωργάκη και το 2ο των Σαμαρά-Βενιζέλου περάσαμε κατευθείαν στο 4ο που επιθυμεί διακαώς ο νεο-φιλελεύθερος δεξιός Μητσοτάκης (αν έρθει στα πράματα). Το 3ο, που υπέγραψε ο Τσίπρας και ο Σύριζα, όλως περιέργως δεν υπήρχε καν στην ομιλία και ο πρωθυπουργός ψέλλισε μόνο κάτι για Συμφωνία Στήριξης...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΛΑ
Στις 24 Ιανουαρίου 1944, το τιμωρό χέρι του λαού, η ηρωική Οργάνωση Προστασίας Λαϊκού Αγώνα (ΟΠΛΑ), διεκπεραίωνε μια από τις σημαντικές αποστολές της, εκτελώντας ένα από τα πιο μισητά καθάρματα της κατοχικής Ελλάδας: τον υπουργό Εργασίας και γενικό γραμματέα της διορισμένης από την κυβέρνηση των δωσιλόγων Διοίκησης της ΓΣΕΕ, Νίκο Καλύβα. Φανατικός αντικομμουνιστής και ένα από τα κορυφαία στελέχη του μεσοπολεμικού εργατοπατερισμού, ο Καλύβας, αφού συνεργάστηκε με τη δικτατορία Μεταξά, προσέφερε κατόπιν -και πάντα με το αζημίωτο- τις υπηρεσίες του και στους φασίστες κατακτητές. Ήταν αυτός που οργάνωσε τη σύνταξη των καταλόγων με τα ονόματα δεκάδων χιλιάδων ελλήνων εργατών που προορίζονταν να αποσταλούν στη ναζιστική Γερμανία, για να δουλέψουν ως πολιτικά επιστρατευμένοι στα εργοστάσιά της. Την επιστράτευση ματαίωσαν οι μεγάλες εργατικές και λαϊκές κινητοποιήσεις του Φεβρουαρίου και Μαρτίου 1943, όταν ο λαός της Αθήνας εισέβαλε δύο φορές στο Υπουργείο Εργασίας και πυρπόλησε τα αρχεία του. Η απόφαση για την εκτέλεση του προδότη Καλύβα πάρθηκε μετά τη σύλληψη από την Ειδική Ασφάλεια και την εκτέλεση από τους Γερμανούς, του ηγέτη του Εργατικού ΕΑΜ και μέλους της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Κώστα Λαζαρίδη. Την αποστολή ανέλαβε η ΟΠΛΑ και την έφερε σε πέρας το πρωί της 24ης Ιανουαρίου 1944, ξεβρωμίζοντας τον τόπο από το δωσιλογικό κάθαρμα και σπέρνοντας τον τρόμο στους συνεργάτες των κατακτητών.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Συγκέντρωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
"Ένα χρόνο μετά τις εκλογές και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ακόμα να σκίσει τα μνημόνια–Τα σκίζει η ΠΟΕ-ΟΤΑ", αναφέρουν
Ιανουάριος 25 2016 12:34
Συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Κουμουνδούρου, πραγματοποιεί η ΠΟΕ-ΟΤΑ, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τη νίκη του κόμματος στις εκλογές και τη συγκυβέρνηση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. «Ένα χρόνο μετά τις εκλογές και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ακόμα να σκίσει τα μνημόνια–Τα σκίζει η ΠΟΕ-ΟΤΑ στις 12:00 έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρεται σε sms, το οποίο γνωστοποιήθηκε νωρίτερα.