Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Δευτερα 11 Απριλιου 2016


Χειρουργούν με σφυροδρέπανα στα Νοσοκομεία αποκαλύπτει ο Τζήμερος
Δευτέρα, 11 Απρίλιος, 2016 - 00:50
Ο παραλίγο απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ (όπως είναι γνωστό δεν την τέλειωσε λόγω ευφυίας), Θάνος Τζήμερος ορκίζεται να μην πατήσει ποτέ το πόδι του σε δημόσιο ελληνικό νοσοκομείο (αν και μάλλον δεν πρέπει να έχει πάει και ποτέ). Τα αποτελέσματα της ΟΕΝΓΕ δεν του άρεσαν και πολύ. Τρέμει μην τον δει κανένας Ωτορινολαρυγγολόγος με κανένα κάδρο του Λένιν μέσα στο ιατρείο ή να του κοιτάξει την ακτινογραφία κάποιος τραγουδώντας το "μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά". Εφιαλτικό για έναν ακραίο νεοφιλελέ, να βγαίνουν στους νοσοκομειακους γιατρούς πρώτοι το ΚΚΕ, δεύτεροι η ΛΑΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τρίτοι ο ΣΥΡΙΖΑ! Μήπως φαντάζεται ότι θα χειρουργούν από εδώ και πέρα με σφυροδρέπανα; Όχι! Απλά το αντιαριστερό του μένος και οι φασίζουσες αντιλήψεις του δεν μπορουν να κρυφτουν. Θα αργήσουν οι μέρες που εσύ και όμοιοί σου θα ζητήσουν πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων Θάνε Τζήμερε. Μέχρι τότε θα βλέπεις εφιάλτες με τον Λένιν Ωτορινολαρυγγολόγο, τον Μάο ορθοπεδικό και νοσοκόμα την Ρόζα Λούξεμπουργκ. Ο Στάλιν χειρούργος στο δρόμο με τις λεύκες! Υ.Γ. και όπως γράφει και ο Δημήτρης Τσίρκας στο fb άμα έχεις ως πρότυπο γιατρού τον δόκτορα Μένγκελε, πως να μη σου κακοφανούν μετά οι αριστεροί γιατροί; Ας δούμε παρακάτω τι έγραψε την Κυριακή στο Facebook ο διεθνούς φήμης οικονομολόγος Θάνος ο Τζήμερος! «Πρωτο το ΚΚΕ, δευτεροι ΛΑΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τριτος ο ΣΥΡΙΖΑ στους νοσοκομειακους γιατρους!!! Μπορει γιατρος που ψηφιζει ένα από αυτά τα κομματα να είναι καλος γιατρος; Αποκλειεται! Το ξαναλεω. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!! Ο εγκεφαλος λειτουργει με τον ιδιο τροπο όταν αξιολογει δεδομενα και λυνει προβληματα. Αν είναι κολλημενος σε ιδεοληψιες, η δεν είναι σε θεση να αντιληφθει την πραγματικοτητα αυτό δεν ισχυει μονο σε πολιτικης φυσης προβληματα. Ο ορθολογιστης είναι σε όλα ορθολογιστης και ο ηλιθιος είναι σε όλα ηλιθιος. Το ότι τοσοι πολλοι γιατροι ονειρευονται ένα σταλινικο καθεστως στο οποιο ολοι θα πληρωνονται με την ωρα ( δειτε τις επισημες θεσεις του ΚΚΕ) δηλαδη θα παιρνουν οσα και ο θυρωρος του νοσοκομειου, (ασχετως αν όταν μεταναστευουν πηγαινουν στις ΗΠΑ η στη Δυτ. Ευρωπη) είναι αδιασειστη αποδειξη του μεταπολιτευτικου εξευτελισμου της Παιδειας, η οποια παραγει αμορφωτους πτυχιουχους και αδιαφορει για την ασκηση των νοητικων τους δεξιοτητων και για τη συνολικη τους καλλιεργεια».
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κυριακή, 10 Απριλίου 2016 15:14
Με βαριά καταδίκη του ΣΥΡΙΖΑ έληξε την Κυριακή το 9ο συνέδριο της ΟΕΝΓΕ!
Με συντριπτική ήττα των συνδικαλιστικών δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ στους γιατρούς του ΕΣΥ έληξε το απόγευμα της Κυριακής 10 Απριλίου το 9ο συνέδριο της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ)! Συγκεκριμένα, οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ απώλεσαν την πρώτη θέση και κατέλαβαν μόλις την... τρίτη, με 49 ψήφους, έναντι 53 ψήφων του ΠΑΜΕ (ΚΚΕ) και 52 ψήφων του Ενωτικού Κινήματος για την Ανατροπή (ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΛΑΕ, ανεξάρτητοι). Ακουλουθούν οι δυνάμεις της ΔΗΚΝΙ (Ν.Δ.) και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ). Τα αποτελέσματα των εκλογών στο 9ο συνέδριο της ΟΕΝΓΕ σηματοδοτούν την καταδίκη της κυβερνητικής πολιτικής για τον χώρο της Υγείας και προμηνύουν σαρωτικές αλλαγές στην σύνθεση του νέου προεδρείου της Ομοσπονδίας.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΟΕΝΓΕ. Αποτελέσματα εκλογών
Μεγάλη ανατροπή στην ΟΕΝΓΕ με ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στο 9ο συνέδριο της
ΨHΦIΣAN 201
ΔHΠAK 53 EΔPEΣ 7 AΠO 4 (26% AΠO 16,4%)
ENΩTIKO 52 EΔPEΣ 7 AΠO 5 (25% AΠO 19%)
METΩΠO 49 EΔPEΣ 7 AΠO 9 (24%AΠO 32%)
ΔHKNI 33 EΔPEΣ 4 AΠO 5(16% AΠO 17,6)
ΣYMΠAPATAΞH 13 EΔPEΣ 1 (ΠAΣKE ΔHMAP 6% AΠO 13%)
ΛEYKO 1.
ΓIA AΔEΔY ΓIA 23 EΔPEΣ:
ΔHΠAK 60 EΔPEΣ 7
ENΩTIKO 49 EΔPEΣ 6
METΩΠO 44 EΔPEΣ 5
ΔHKNI 32 EΔPEΣ 4
ΣYMΠAPATAΞH 13 EΔPEΣ
1 AKYPA/ΛEYKA 3 .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ από τον Μάη του '68! Αυτό που ξεκινά στη Γαλλία...
Μπροστά σε αυτό που φαίνεται πως ξεκινάει στη Γαλλία, ο Μάης του 68 θα φαντάζει σαν σχολική εκδρομή δημοτικού. Και αυτό θα έχει συνέπειες παγκόσμιες.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΔΡΙΜΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ
Σύρος ξεσπά κατά της κυβέρνησης: Κοροϊδεύουν, είναι για Οσκαρ –Αληταρας δημοσιοκάφρος Αυγής: Είναι ο Αδωνις των Σύρων
10|04|2016 17:49
Δριμύ κατηγορώ εναντίον της κυβέρνησης για τους χειρισμούς στο θέμα των προσφύγων που βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Σύρων Ελλάδος Ανουάρ Μπάκρι. Μιλώντας στο ΣΚΑΪ είπε πως δεν υπάρχει κράτος και ξέσπασε λέγοντας: «Αυτό που γίνεται είναι ένα οργανωμένο έγκλημα που συντελείται στην πλάτη των Σύριων, μιλάμε για ένα θίασο, το κράτος είναι απόν, ένας Ερυθρός Σταυρός είναι μόνο που δίνει κάτι σάντουιτς». «Δεν πρέπει να τους αφήνουνε, αυτοί τους έχουνε στο λιμάνι του Πειραιά, ο θίασος της κυβέρνησης», προσέθεσε ο κ. Μπάκρι ενώ όταν οι δημοσιογράφοι παρατήρησαν ότι οι λιμενικοί μοιράζουν φυλλάδια με οδηγίες στους πρόσφυγες, ο κ. τόνισε: «Ποια φυλλάδια, δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι 50 τέτοιοι οργανωμένοι της αστυνομίας, ειδικές δυνάμεις δεν μπορούν να το εκκενώσουν σε 10 λεπτά; Μα κοροϊδευόμαστε;». Οταν ο παρουσιαστής της εκπομπής του αντέτεινε «μα αυτό είναι βία» εκείνος απάντησε: «Δεν υπάρχει βία κύριε, οι άθρωποι είναι ταλαιπωρημένοι, έχουν τα παιδιά τους, δεν υπάρχει πουθενά να τους πάνε και κάνουνε όλο αυτό το θέατρο, οι άνθρωποι είναι για Όσκαρ!». Επίσης, ο γγ του Συνδέσμου Σύρων Ελλάδος κατηγόρησε τις αρμόδιες υπηρεσίες λέγοντας «μα είναι δυνατόν να μην μπορούν να κάνουν καταγραφή;» και κατήγγειλε ότι οι κυβερνητικές υπηρεσίες «μας γράφουνε στα παλιά τους τα παπούτσια».«Ο θίασος κυβερνάει κ. Χατζή, ο θίασος κυβερνάει, είναι έγκλημα αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή» υπογράμμισε ο Ανουάρ Μπάκρι και πρόσθεσε: «Δεν είναι δυνατόν να γίνεται μικροπολιτική στην πλάτη του λαού μας». Στο στούντιο του ΣΚΑΪ βρισκόταν και ο δημοσιογράφος της «Αυγής» Ανδρέας Πετρόπουλος ο οποίος είπε για το ξέσπασμα του κ. Μπάκρι: «Είναι μεταγραφή της ΝΔ, ο Άδωνις των Σύρων είναι, ο Άδωνις των Σύρων, είναι σε παράκρουση».
Σχολιο.- Μια χαρα τους τα ψελνει ο Ελληνο-Συριος ... η κυβερνηση αφησε τους προσφυγες να ζουν σε αθλιες καταστασεις και να ακουνε ΜΚΟ, ενω θα επρεπε να τους ειχε μαζεψει ολους, να τους παει σε καθαρα οπλισμενα στρατοπεδα, να τους ταυτοποιησει και να τους στειλει η Γερμανια η πισω. Ο Συριζα αφησε να κυριαρχησει το χαος και θελει και τα ρεστα ... Σχολιο.- ναι... σε παράκρουση κύριοι της αυγής και του συριζα. Ενώ εσείς με τα γεμιστά και τις μαρμελάδες με τους λαθρό που μάθαν και μπαίνουν αβερτα για να λιαστούν, είστε σε πλήρη πνευματική διαύγεια. Σχολιο.- Τους ξεφτίλισε όμως... Σχολιο.- Οι αλλοδαποί έκλεισαν πάλι το δρόμο έξω από το λιμάνι του Πειραιά. Δυστυχώς η μόνη λύση πλέον είναι η βία. Έχουμε αγανακτήσει πια. Σχολιο.- Οι αγρότες καλώς έκλεισαν τις εθνικές οδούς (όχι εθνικές οδούς ΚΑΙ κεντρικούς δρόμους των πόλεων). Καταλαβαίνω την αγανάκτησή τους. Εκτός αυτού, είναι αναγκαίο να στηριχτεί η παραγωγική βάση της χώρας. Οι λαθρομετανάστες, από την άλλη, ήρθαν παράνομα εδώ και εξακολουθούν να παρανομούν. Σε μια οργανωμένη χώρα θα είχαν μια λιγότερο "ελαστική" αντιμετώπιση και έτσι θα έπρεπε. Σχολιο.- Αμα διαβάζεις όλο Αυγή, τι να δεις; Σχολιο.- Μαλλον δεν καταλαβες καλα. Είναι προεδρος των Σύρων που μένουν από παλιά στην Ελλάδα, και όχι των ισλαμοφασιστων που μας κουβάλησαν εδ΄η Ανγκελα και οι αμερικάνοι. Και μας παριστανουν τους «προσφυγες» 10.000 χιλιομετρα μακριά από τον τόπο τους.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
Σύρος πρωθυπουργός: Ετοιμάζουμε επιχείρηση για να απελευθερώσουμε το Χαλέπι
10|04|2016 13:02
Οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις και ο συριακός στρατός ετοιμάζουν κοινή επιχείρηση, για την απελευθέρωση του Χαλεπίου, σύμφωνα με τον Σύρο πρωθυπουργό. Ο Γουαέλ Ναντέρ αλ Χαλκί έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση σε Ρώσους βουλευτές, κατά την επίσκεψή του στη Μόσχα την Κυριακή, σύμφωνα με τα ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία. «Σε συνεργασία με τους ρωσικούς εταίρους μας, ετοιμάζουμε μία επιχείρηση για να απελευθερώσουμε το Χαλέπι και να μπλοκάρουμε όλες τις παράνομες ένοπλες δυνάμεις, οι οποίες δεν έχουν ενταχθεί στη συμφωνία για την κατάπαυση πυρός, ή την παραβίασαν», ανέφερε ο Σύρος πρωθυπουργός, σύμφωνα με το TASS.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Περού: Η γιαπονεζα αλητισα Φουτζιμόρι κέρδισε τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών
Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016, 05:20
Η Κέικο Φουτζιμόρι κέρδισε τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στο Περού, παρότι η εκλογική αναμέτρηση για να αναδειχθεί ο αντίπαλός της στις επαναληπτικές εκλογές του Ιουνίου ανέδειξε δύο υποψήφιους με παραπλήσιο ποσοστό, σύμφωνα με τρία exit poll. Το Ipsos έδωσε στη αλητισα γιαπονεζα Φουτζιμόρι 37,8% των έγκυρων ψηφοδελτίων, στον δεξιο Πέδρο Πάβλο Κουτσίνσκι 20,9% και στην αριστερη Βερόνικα Μεντόσα 20,3%. Το GfK είχε παρόμοια αποτελέσματα, ενώ το CPI έδωσε στον Κουτσίνσκι λίγο μεγαλύτερο προβάδισμα, με 19,7% έναντι της Μεντόσα με 18,8%. Η αλητισα Φουχιμόρι, μια πρώην βουλευτής με σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, χρειαζόταν 50% των ψήφων για να κερδίσει τις εκλογές από τον πρώτο γύρο. Από την αρχή της καμπάνιας της προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί από τον κλεφτη λαμογιο γιαπονεζο πατέρα της, τον φυλακισμένο πρώην πρόεδρο Αλμπέρτο Φουχιμόρι, αφού έχασε την πρώτη της εκλογική αναμέτρηση για την προεδρία με μικρό ποσοστό το 2011 την οποία κέρδισε ο (νύν πρόεδρος) Ογιάντα Ουμάλα. Οι κάλπες έκλεισαν στις 12:00 τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας (4:00 μ.μ. τοπική ώρα), ενώ τα αποτελέσματα για το 20%-30% των ψήφων αναμένεται να δοθεί στις 5:00 π.μ. ώρα Ελλάδας και να ολοκληρωθεί σήμερα.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Παιχνιδια φωτιας με τους λαθρο – «προσφυγες. Ανευθυνες κινησεις πυροδοτουν επικινδυνες εντασεις. Ριχνουν νερο στο μυλο της Χρυσης Αυγης.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
OAΕΔ. Δεν πηραν επιδομα ανεργιας την περασμενη Παρασκευη 41.000 δικαιουχοι.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Γενικη οπισθοχωρηση της κυβερνησης στα «κοκκινα» δανεια. Ερχονται πλειστηριασμοι για 5.000 ακινητα! Η απεργια των δικηγορων εχει φρεναρει την εκποιηση τους! Πανω από 15 δις ευρω ετοιμαζονται να κερδισουν τα «κορακια». Μπορει να πωληθουν επιχειρηματικα και καταναλωτικα δανεια.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Το ΔΝΤ θελει κι άλλο «αιμα». Ερχονται αυξησεις σε ΦΠΑ σε ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σε επιδοματα πεινας μετατρεπουν τις συνταξεις. Οι τοκογλυφοι θελουν ποσοστο αναπληρωσης 40% με 40 χρονια εργασιας.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Ερευνα της Ανεξαρτησιας. Τους ξεσπιτωσαν οι φοροι και ζουν σε τροχοσπιτα. Λογω των μνημονιων, τετραμελης οικογενειες, πρωην επιχειρηματιες, στελεχη εταιριων, συνταξιουχοι, αλλα και ανεργοι νεοι, ζουν σε «τετρατροχες συνοικιες».
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
11/4/2016
Πάνω από 30.000 κάτοικοι του Ντονιέτσκ συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Λένιν για να γιορτάσουν τα δύο χρόνια από την ανακήρυξη της Λαϊκής Δημοκρατίας. Ο πρωθυπουργός της ΛΔ Ντονιέτσκ, Αλεξάντερ Ζαχαρτσένκο, σχολίασε πως υπό την ισχύ του νόμου για την «αποκομμουνιστικοποίηση», η ναζιστικη Ουκρανία θα πρέπει να αποσυρθεί από την περιοχή του Ντονμπάς αφού κι αυτή αποτελεί μέρος της απαγορευμένης σοβιετικής κληρονομιάς και είχε αποδοθεί στην Ουκρανία από τους «μπολσεβίκους της Μόσχας».
«Επιθυμώ να υπενθυμίσω στο Κίεβο ότι όλες οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις, τα ορυχεία και τα εργοστάσια που οι Ουκρανοί χρησιμοποιούν σήμερα, έχουν κατασκευαστεί επί εποχής ΕΣΣΔ, από τους σοβιετικούς πολίτες, για τους σοβιετικούς σκοπούς. Λοιπόν, σημαίνει αυτό ότι θα πρέπει να καταστραφούν;» υπογράμμισε στη συνέχεια… ενώ χαρακτήρισε τη «μάχη» ενάντια στα μνημεία των ηρώων της ΕΣΣΔ και την αλλαγή των ονομάτων πόλεων, χωριών και δρόμων ως «πάλη ενάντια σε ανεμόμυλους» που διεξάγεται υπό το φόντο της οικονομικής κρίσης και της πτώσης του βιοτικού επιπέδου του ουκρανικού λαού.
Στην έτερη Λαϊκή Δημοκρατία, ο πρωθυπουργός Ιγκόρ Πλοτνίτσκι δήλωσε χθες ότι η ΛΔ Λουγκάνσκ θα διεξάγει τις προγραμματισμένες τοπικές εκλογές υπό τους δικούς της νόμους αν η ναζιστικη Ουκρανία συνεχίσει να μην αναλαμβάνει τις ευθύνες της όπως αυτές προβλέπονται από τη συμφωνία Μινσκ-2. Παράλληλα δήλωσε πως ο μόνος ειρηνικός τρόπος να διευθετηθούν τα ζητήματα είναι η εφαρμογή της συμφωνίας Μινσκ-2. Η εναλλακτική είναι ο πόλεμος τον οποίο όπως δήλωσε δεν επιθυμεί όμως όπως πρόσθεσε «αν η ναζιστικη Ουκρανία διαλέξει τον δρόμο της βίας, τότε θα λύσουμε τα ζητήματα μ’ αυτόν τον τρόπο».
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Οι αποδοκιμασίες κατά Κυρ. Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη, που κρύβουν τα ΜΜΕ!
Οι αποδοκιμασίες κατά Κυρ. Μητσοτάκη στην μικρή παρέλαση και η παραπληροφόρηση χειρίστου είδους
Τις αποδοκιμασίες κατά του Κυρ. Μητσοτάκη, στην μικρότερη και χειρότερη ''εμπορική-κομματική'' παρέλαση στην ιστορία της Ομογένειας Νέας Υόρκης, όταν αναγγέλθηκε το όνομά του από τους εκφωνητές της παρέλασης (αλλά και σε μία ακόμα περίπτωση, όταν περπατούσε με τους λοιπούς επισήμους στην 5η Λεωφόρο), τα εξαγορασμένα -γιά ''μία χούφτα δολάρια''- ελληνόφωνα ΜΜΕ Αστόριας και οι ευθυνόφοβοι ''παπατζήδες'' ανταποκριτές -στις ΗΠΑ- ΜΜΕ Ελλάδας, γιατί την κρύβουν; Δεν ''είδαν'', δεν ''άκουσαν'' τίποτα; Δεκτόν ότι, η -μικρής κυκλοφορίας- ημερήσια εφημερίδα ''Εθνικός Κήρυκας'' Νέας Υόρκης, είναι διαχρονικό ''παραμάγαζο'' της οικογένειας Μητσοτάκη, αλλά τα υπόλοιπα ΜΜΕ Ομογένειας και Ελλάδας, γιατί ''δολοφονούν'' την αλήθεια με κάκιστη παραπληροφόρησης, ειδικά με τα περί ''μεγάλης παρέλασης''; Τέτοια κατάντια;
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Όλα εδώ πληρώνονται! ΜΚΟ... έχει άρρηκτες σχέσεις με τον Ερντογάν και με την ΜΙΤ!
Η Τούρκικη ΜΚΟ Humanitarian Relief Foundation, που έχει πολύ ενδιαφέρον,είναι η ΜΚΟ της οποίας άνηκε το Μαβί Μαρμαρά, το οποίο δέχθηκε επίθεση από τους Σιωνιστές για την αποστολή Καράβι για την Γάζα από την Τουρκία και τυχαίνει να είναι η Τουρκική οργάνωση που είχε οργανώσει την αυτοκινητοπομπή 20 φορτηγών στη Συρία (στην οποία υποτίθεται πως είχε ανθρωπιστική βοήθεια) και χτυπήθηκε από αεροσκάφη της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας στις 26 Νοέμβρη γιατί μετέφερε οπλισμό στην ΙΣΙΣ. Η ίδια ΜΚΟ έχει... άρρηκτες σχέσεις με τον Ερντογάν και με την ΜΙΤ, ήταν και είναι υπέρμαχος της ανατροπής του Άσαντ και στα πλαίσια του "φιλανθρωπικού" της έργου έχει αναλάβει εξολοκλήρου την περίθαλψη των Σύριων (και άλλων) "προσφύγων" στα Σκόπια.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε! Με την φόρα που έχουν πάρει δεν θα αφήσουν τίποτα για τον Κυριάκο!...
Πιτσιόρλας: Μετά τον ΟΛΠ, προχωράμε με ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΟΛΘ
Καλά, ετσι όπως πάνε και με την φόρα που έχουν πάρει δεν θα αφήσουν τίποτα για τον Κυριάκο!... Υ.Γ. Αφιερωμένο επάξια το παρακάτω διαχρονικό κ πάντα επίκαιρο κείμενο των όπου γής ξεπουλητάδων του νεοφιλελευθερισμού!!...
«Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το... περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε».
Ζοζέ Σαραμάγκου (Βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας 1998)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πατρίδα Ζητάμε! Emiliano Zapata
Κατανοητό; "Εθνικιστής" κι ο Ζαπάτα!
Όπως κι ο Τσε Γκουεβάρα: "Πατρίδα ή Θάνατος"!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πρόεδρος Assad: Ο Κάμερον πρέπει να φύγει!
Όπως είναι εύλογο κι αυτονόητο, ο πρόεδρος Assad δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο... Σκέφτεστε τι θα συνέβαινε αν το έλεγε;
Γιατί το λέει ο Κάμερον κι διάφοροι άλλοι Ευρωπαίοι νεοαποικιοκράτες, για τον πρόεδρο Άσαντ; Απλά, ο λακές Κάμερον, είναι μια μαριονέτα, πλασιέ εμπόρων όπλων και τραπεζοϋπάλληλος των ιμπεριαλιστών!

1 σχόλιο:

e-h είπε...




Thunderclap: Spread the word about the #Demo4Democracy!
Owen Winter
Tredrizzick, United Kingdom
Apr 10, 2016 — It's less than a month until our Demo for Democracy in London, calling for a proportional voting system.

https://www.facebook.com/events/1732795900291616/

We need to get our message out and make sure that THOUSANDS turn out for this demonstration.

So please join our thunderclap to share our event:https://www.thunderclap.it/projects/40037-demo-for-democracy

On April 22nd, Thunderclap will send out a message on behalf of those who have signed up which will potentially be seen by millions of people.

Please sign up, share, show your friends and come along on May 7th to demand proportional representation!

Thank you for your support,

Owen


Bροντερα: Διαδώστε στο κοσμο για το # Demo4Democracy!
Owen Winter
Tredrizzick, Ηνωμένο Βασίλειο
10 Απριλίου 2016 - Είναι λιγότερο από ένας μήνας μέχρι το Demo μας για τη δημοκρατία στο Λονδίνο, ζητώντας ένα αναλογικό εκλογικό σύστημα.

https://www.facebook.com/events/1732795900291616/

Πρέπει να περάσουμε το μήνυμά μας προς τα έξω και να βεβαιωθουμε ότι χιλιάδες θα δεχθουν για αυτή την κινητοποιηση.

Επομένως, σας παρακαλώ να ενταχθειτε στη βροντη μας για να μοιραστούμε την εκδήλωσή μας: https: //www.thunderclap.it/projects/40037-demo-for-democracy

Στις 22 Απριλίου η βροντη μας θα στείλει ένα μήνυμα εκ μέρους όσων έχουν υπογράψει, που θα δυνητικά θα το δουν εκατομμύρια ανθρώποι.

Παρακαλούμε υπογραψτε, μοιραστε το, για να το δείξετε στους φίλους σας και να έρθετε στις 7 Μαΐου για να απαιτήσουμε την αναλογική εκπροσώπηση!

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας,

Owen