Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Κυριακη 24 Απριλιου 2016


Νεκροί και τραυματίες στο Χαλέπι, από τρομοκρατική επίθεση των "μετριοπαθών" δολοφόνων, των οποίων η σημαία ανεμίζει παντού στην Ελλάδα... Χαριεντίζονταν στη Λέσβο οι λινάτσες του πάπα!
Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν τους "μετριαοπαθεις αποκεφαλιστες FSA " στον βομβαρδισμό της Govt.ελεγχουν Χαλέπι περιοχές σκοτώσαν 6 άμαχους και τραυματίσαν 25+
- Χόρχε Μπεργκόλιο (πάπας Φραγκίσκος): "Οι μετανάστες είναι ένας πλούτος"!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Μπανγκλαντές: Το Ι.Κ. πίσω από τη δολοφονία καθηγητή πανεπιστημίου
23/4/2016 21.00
Το Ισλαμικό Κράτος (Ι.Κ.) ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονία του 58χρονου καθηγητή πανεπιστημίου Ρεζάουλ Καρίμ Σιντίκ στο Μπανγκλαντές, ανακοίνωσε το πρακτορείο Amaq που συνδέεται με την οργάνωση. Το Ι.Κ. κατηγόρησε τον καθηγητή για απόψεις «υπέρ του αθεϊσμού», σύμφωνα με το Amaq. Ο καθηγητής δολοφονήθηκε στην πόλη Ραζσάνι, του βορειοδυτικού Μπανγκλαντές, όπου δίδασκε την αγγλική γλώσσα στο δημόσιο πανεπιστήμιο.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Έκανε Like στην κατάληψη ξενοδοχείου για να στεγαστούν πρόσφυγες, αλλά μετά κατάλαβε πως ήταν το δικό της!
Η κωμικοτραγική περίπτωση ιδιοκτήτριας ακινήτου στο κέντρο της Αθήνας που υποστήριζε την αλληλεγγύη - μέχρι που οι πρόσφυγες ήρθαν στο χώρο της
23.4.2016 | 23:33
Είναι μια μπερδεμένη υπόθεση, που οι εμπλεκόμενοι υποστηρίζουν αντικρουόμενα πράγματα: Η κα Αλίκη Παπαχελά, που σύμφωνα με τα social media ήταν αλληλέγγυα κι έκανε λάικ στην κατάληψη χώρου για να μείνουν οι πρόσφυγες, διαπίστωσε πως η κατάληψη έγινε στο δικό της ακίνητο και αναφώνησε «Ντροπή στους αλληλέγγυους». Δεν είναι καθόλου παράλογο να διαμαρτύρεσαι που χωρίς την άδειά σου καταπατήθηκε η περιουσία σου, όμως προκάλεσε εντύπωση κυρίως επειδή η κα Παπαχελά θεωρούνταν αλληλέγγυα. (Η ίδια τονίζει σήμερα μετανιωμένη: «Ντροπή μόνο και μετάνιωμα για πολλά που πίστεψα στην ζωή μου...»). Τέλος, οι πρώην σύντροφοί της την κατηγορούν πως έφαγε λεφτά απ' τους εργαζόμενους του ξενοδοχείου, ενώ απ' ό,τι προκύπτει δεν ήταν υπεύθυνη του City Plaza (και άρα και των πληρωμών) αλλά ιδιοκτήτρια του χώρου, τον οποίον νοίκιαζε σε ξενοδόχο. Είναι πάντως αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ο χώρος είναι δικός της και μπορεί να τον κάνει ό,τι η ίδια θέλει. Η περιπτωση καταληψης μιας ιδιοκτησιας από διαφορους αλητες του Σορος, που το παιζουν τα πληρωμενα τομαρια «αναρχικοι» και «αριστεριστες», θυμιζει την παριμοια, «με ξενη κηδεια, κολλυβα».
*Ακολουθεί η άποψη της κυρίας Αλίκης Παπαχελά:
Για την κατάληψη του City Plaza: Ντροπή στους «Αλληλέγγυους».
Αναγκάζομαι να κάνω δημοσίευση που δεν θα ‘θελα, επειδή μαθαίνω ότι έχει γίνει και σελίδα καλέσματος αλληλέγγυων στο facebook για να στηρίξουν την κατάληψη του ξενοδοχείου CITY PLAZA στην Αχαρνών. To ξενοδοχείο είναι ιδιοκτησίας μου, δεν είναι εγκαταλελειμένο, προσπαθώ εδώ και χρόνια να το πουλήσω. Τα τελευταία χρόνια των μνημονίων με τους ανήκουστους φόρους δε, έχουν φθάσει τα χρέη πάνω απ’ τον ουρανό. Το να καταλαμβάνεις ιδιωτικό χώρο, να αρνείσαι να τον εγκαταλείψεις όταν στο ζητάει ο ιδιοκτήτης, να τον ξεφτιλίζεις λεκτικά και να του λες ότι τα δικαιώματά του είναι τίποτα μπροστά στων προσφύγων δεν είναι ούτε αλληλεγγύη ούτε δικαιοσύνη ούτε χτύπημα του καπιταλισμού. Αν σκοτώνοντας εμένα νομίζετε ότι θα έρθει παγκόσμια ειρήνη, δικαιοσύνη και ανθρωπιά, είστε μακριά νυχτωμένοι.
Ντροπή μόνο και μετάνιωμα για πολλά που πίστεψα στην ζωή μου… Eκτός του χλευασμού που υπέστην απ’ τους «αλληλέγγυους» σ’ ότι και να έλεγα στην προσπάθειά μου να τους πείσω να φύγουν χωρίς παρατράγουδα μόνοι τους, άκουσα κι απ’ τον μεσήλικα «αρχηγό» τους ότι «θα μου χώσει μία» και να ξεκουμπιστώ. Εκείνη την ώρα που με χλεύαζαν και έβριζαν, ήρθε και μεσίτης με πελάτη να το δεί και ακούγοντάς με να του μιλάω στο τηλέφωνο λέγοντάς του ότι έχουν κάνει κατάληψη και να φύγει, άρχισαν να γελάνε λέγοντας «Kοίτα η μαλ… νομίζει ότι μας κοροϊδεύει» και άλλα όμορφα! Μαθαίνω επίσης, απ’ ευθείας απ’ τον ΟΗΕ, ότι υπάρχουν ανάμεσα στους «αλληλέγγυους» μέλη ΜΚΟ.
Ροσινάντε, ΑΡΑΝ, ΛΑΕ είναι οι»Αλληλέγγυοι» καταληψίες στο City Plaza; 20 ευρώ το κεφάλι κόβετε για να τους βάλετε μέσα; Με ξένα κόλλυβα; Και για πείτε μου, ποιοί είστε και με τι δικαίωμα ορίζετε τη δική μου ζωή; Πήγα να ορίσω εγώ την δική σας; Ήρθα να κάνω κατάληψη στο σπίτι σας και να βάλω όποιον θέλω και να σας προπηλακίσω κιόλας; Έδειρα κανέναν όπως προπηλακίσατε και δείρατε την επί χρόνια γραμματέα της εταιρίας και προσωπική μου φίλη, που ήρθε και σας φώναζε να φύγετε γιατί είναι ιδιωτικός ο χώρος; (Παρεμπιπτόντως και 35 χρόνια πληρωνόταν κανονικά η συγκεκριμένη γραμματέας, και το εφάπαξ της πήρε από μένα και την σύνταξή της απ το 2010.) Επειδή ξέρω, λοιπόν, ποιά συμφέροντα κρύβονται πίσω σας κι επειδή το πράγμα είναι στημένο εδώ και καιρό, κι επειδή δεν ενδίδω σε ορέξεις, μια και καλή και για τελευταία φορά: Το κτίριο δεν είναι εγκαταλελειμένο, ούτε κατασχεμένο, ούτε δημευμένο. Δεν έχει υποθήκες και τα χρέη του αφορούν τα ΕΝΦΙΑ και τα πανωτόκια του τα τελευταία χρόνια που δεν υπήρχαν έσοδα για να πληρωθούν οι μνημονιακοί φόροι, και τα ταμεία που αφορούν αποκλειστικά εμένα, γιατί είμαι η μόνη εργαζόμενη της εταιρίας μου. Αλλοι εργαζόμενοι που να τους χρωστάω δεν υπάρχουν ούτε πιστωτές. Αρκετά με τα ψέμματα που διαδίδετε. Αν δεν καταλαβαίνετε πόσο φασισμό κρύβουν οι συμπεριφορές σας και πόσο ΤΙΝΑ κάνετε τα πράγματα, κακό του κεφαλιού σας. Α ρε Κουτσούμπα πόσο δίκιο είχες!
Ο κύριος παρακάτω, δίνει πληροφορίες λεπτομερειακές για το ξενοδοχείο. Που τα ξέρει; Μήπως κάποιοι απ τους «αγοραστές» που έχουν φάκελο με τα στοιχεία τον ενημερώνουν; Καταλάβατε τώτρα ποιός «στήνει παιχνίδι» κι έχει συμφέροντα; Πόσα σας δίνει ρε «αλληλέγγυοι»; Ανεβάζω τις φωτό για να καταλάβετε κάπως και πόσο επικίνδυνο είναι όλο αυτό κυρίως για τους ανθρώπους που οι «αλληλέγγυοι» εγκλώβισαν επί της ουσίας στο City Plaza. Αφού έσπασαν λουκέτα και κλειδαριές έχουν βάλει αλυσίδα δικιά τους και face control. Το κτίριο δεν έχει ρεύμα ούτε πυρασφάλεια κι είναι επτά όροφοι. Έχουν γεμίσει τον τόπο με λάμπες πετρελαιου για φως και δεν ξέρω τι άλλο και τους έχουν κλειδώσει μέσα. Αν πιάσει μια φωτιά, άστε το κτίριο, τους ανθρώπους που θα καούν σαν τα ποντίκια δεν τους σκέφτονται; Επίσης αν κάποιος πάθει κάτι στον έβδομο όροφο, πως θα τον πάρει ασθενοφόρο; Μερικά απ τα χιλιάδες ερωτήματα. Και φυσικά ότι και να συμβεί υπαίτια απέναντι στον νόμο είμαι εγώ κι όχι οι «αλληλέγγυοι». Συγχαρίκια και πάλι!
Μεταξύ των άλλων ψευδών που διακινούν οι καταληψίες του City Plaza, ιδού κι άλλο ένα παρακάτω. Δεν ξέρω ποιά είναι η κυρία Λεγάκη (η συγκεκριμενη είναι δικηγορος μελος του ΝΑΡ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ) κι από που αντλεί τις πληροφορίες της αλλά είναι εν μέρει λανθασμένες. Κυρία Λεγάκη κι όσοι διακινείτε τέτοια ψέματα για να υπερασπιστείτε το «δίκαιον» της καταπάτησης ιδιωτικού χώρου, μάθετε ότι είναι διαφορετική η ιδοκτήτρια εταιρεία και διαφορετική η εταιρεία εκμετάλλευσης που το νοίκιαζε απ την ιδιοκτήτρια μέχρι το 2010. Εμένα, λοιπόν μου ανήκει η ιδιοκτήτρια. Και στον κύριο Παναγιώτη Τσατσάνη, ξενοδόχο, και τον γιό του και την γυναίκα του ανήκε η εταιρεία εκμετάλλευσης. Ουδέποτε δούλεψα σαν «ξενοδόχα» ούτε είχα καμμία δουλειά με τους εργαζόμενους του κυρίου Τσατσάνη. Ο εν λόγω σταμάτησε να πληρώνει τα ενοίκια για το κτίριο του ξενοδοχείου που μου ανήκε απ το 2009 και δεν μπορούσα και να τον εξώσω. Εκείνος έλαβε επιδοτήσεις ή ότι άλλο, η δική μου εταιρεία ποτέ καμμία επιδότηση από πουθενά. Ο εξοπλισμός του ξενοδοχείου ανήκε σε κείνον και είχα εγώ βάσει της σύμβασής μας ενέχυρο επί αυτού αν δεν με πλήρωνε. Τον Μάρτη του 2010, λοιπόν, ήρθαμε σε συμφωνία για να αποχωρήσει απ το ακίνητό μου να μου αφήσει τον εξοπλισμό έναντι των χρεών του προς εμένα και να αποχωρήσει. Αποχώρησε και αμέσως μετά κήρυξε πτώχευση αφήνοντας απλήρωτους εργαζόμενους και άλλους προμηθευτές κλπ. Οι εργαζόμενοι, λοιπόν θεώρησαν καλό να βάλουν σύνδικο ζητώντας από λαμπτήρες μέχρι σωλήνες αποχέτευσης για να «βγάλουν» αυτά που τους χρώσταγε ο Τσατσάνης, όχι εγώ! (Μην ξεχάσω και τα αλατοπιπέρα και τις χαρτοπετσέτες!) Κι έτσι πήγαμε δικαστικά διεκδικώντας ο καθένας τα δικά του χρεωστούμενα, οι εργαζόμενοι τ απλήρωτά τους κι εγώ τα δικά μου απλήρωτα. Η δικαιοσύνη δεν έχει ακόμα αποφανθεί, οπότε εγώ δεν είμαι σε θέση να αρνηθώ ή να αποδεχθώ καμμία νόμιμη απόφαση. Οταν αποφανθεί η δικαιοσύνη τότε φυσικά θα κάνω τα νόμιμα. Σταματήστε τα ψέμματα γιατί υπάρχουν ντοκούμεντα και χαρτιά που αποδεικνύουν την αλήθεια. Και κυρία Antonia Legaki ανασκευάστε παρακαλώ!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Έφοδος της αστυνομίας σε κατάληψη στην Θεσσαλονίκη
15 συλλήψεις, οι 14 αλλοδαποί
23.4.2016 | 10:52
Σε εκκένωση οικήματος στην περιοχή της Τούμπας, το οποίο είχε καταληφθεί παράνομα από ομάδα 15 ατόμων, προχώρησαν χθες το πρωί αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για 14 αλλοδαπούς ηλικίας από 16 έως 46 ετών και μία 28χρονη ημεδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης. Όπως αναφέρεται σε σχετική σημερινή ανακοίνωση, το κτίριο είναι ιδιοκτησίας ιδιωτών και η αστυνομική επιχείρηση έγινε στο πλαίσιο σχετικής εισαγγελικής παραγγελίας. Πρόκειται για την κατάληψη Turtle Corner, όπου στεγάζονταν μετανάστες και πρόσφυγες. Σήμερα Σάββατο στις 11 το πρωί, θα υπάρξει συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από τα δικαστήρια, όπου θα μεταφερθούν οι συλληφθέντες.
Σχολιο.- Συμπαράσταση σε ποιον ρε παιδιά ??Σε αυτούς που με το έτσι θέλω μπαινουν σε ιδιοκτησία άλλου??Θα τρελαθούμε τελείως ??
Σχολιο.- Αν το να βάζεις αλλοδαπούς να κάνουν κατάληψη στη χώρα σου δεν είναι εθνική προδοσία, ας πει κάποιος τι είναι.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Παλλαϊκός ξεσηκωμός στη Γερμανια για την TTIP
Σάββατο, 23 Απριλίου 2016, 21:19
Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στο Ανόβερο εναντίον της Διατλαντικής Εταιρικής Σχέσης Εμπορίου και Επενδύσεων (TTIP). Οι διοργανωτές κάνουν λόγο για 90.000 ενώ η αστυνομία εκτιμά πως συμμετείχαν 30.000 άνθρωποι. Στις διαδηλώσεις στο Ανόβερο κατά της Διατλαντικής Εταιρικής Σχέσης Εμπορίου και Επενδύσεων (TTIP) πήραν μέρος περισσότερες από 130 περιβαλλοντικές οργανώσεις, οργανώσεις καταναλωτών, συνδικάτα και εκκλησιαστικοί φορείς από ολόκληρη τη Γερμανία.
Τέλος των διαπραγματεύσεων ζητάει η Greenpeace
Αυτή ακριβώς είναι η θέση της Greenpeace, ακτιβιστές της οποίας ξεδίπλωσαν ένα τεράστιο πανό που έγραφε "Σταματήστε τον Δούρειο Ίππο" ενώ ο Γιούργκεν Κνιρς, εκπρόσωπος της περιβαλλοντικής οργάνωσης δήλωσε πως "η συγκεκριμένη συμφωνία είναι ένα πλήγμα για τη δημοκρατία" και οδηγεί στη μείωση των ευρωπαϊκών στάνταρ για την προστασία της γεωργίας. Ακόμα συμπλήρωσε πως η Greenpeace δεν θεωρεί απαραίτητη αυτή τη συμφωνία εμπορίου και ζητά το τέλος των διαπραγματεύσεων. Οι διαδηλώσεις πάντως κύλησαν ειρηνικά και σύμφωνα με τις περιβαλλοντικές οργανώσεις, όπως για παράδειγμα την γερμανική BUND "το κλίμα ήταν αγωνιστικό και θαυμάσιο".
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σοκ: Τζιχαντιστές στο Ιρακ έριξαν στην κατάψυξη δεκάδες λιποτάκτες του «στρατου τους»
Κυριακή, 24 Απριλίου 2016, 11:10
Φρίκη προκαλεί άλλη μια ιστορία με τζιχαντοφασιστες του Ισλαμοφασιστικού χαλιφάτου, οι οποίοι δεν δίστασαν να κλειδώσουν μέσα σε ψυγείο νεκροτομείου 45 συμπολεμιστές τους που λιποτάκτησαν και επιχείρησαν να διαφύγουν λόγω της προέλασης των Ιρακινών Δυνάμεων. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mirror, οι λιποτάκτες πέθαναν από το κρύο και στη συνέχεια τα πτώματά τους τοποθετήθηκαν σε κεντρικά σημεία στην πόλη Μοσούλη προς παραδειγματισμό. Το Ισλαμοφασιστικό χαλιφάτο συνεχίζει να χάνει εδάφη τόσο στη Συρία όσο και στο Ιράκ, την ώρα που ο κυβερνητικός στρατός και ο διεθνής συνασπισμός της Δύσης στον οποίο ηγούνται οι ΗΠΑ στρέφουν την προσοχή τους στη Μοσούλη (τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Ιράκ), που ελέγχεται από τους τζιχαντοφασιστες.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Λέσβος: Παρανάλωμα του πυρός έγινε καντίνα ενός μαυραγοριτη έξω από το κέντρο κράτησης της Μόριας στη Λεσβο
Κυριακή, 24 Απριλίου 2016, 08:14
Στις φλόγες τυλίχτηκε τα ξημερώματα κινητή καντίνα ενός μαυραγοριτη έξω από το κέντρο κράτησης της Μόριας. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της καντίνας Ιωάννη Μανωλιά, η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 03.30 σήμερα τα ξημερώματα, ενώ όπως δηλώνει ο ίδιος πρόκειται για εμπρησμό. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο οχήματα, ωστόσο η καντίνα καταστράφηκε ολοσχερώς. Η κινητή καντίνα, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, είχε εγκατασταθεί στο σημείο πριν από 10 μέρες. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ψηφίστηκε δια βοής το νέο καταστατικό της Νέας Δημοκρατίας. Οπως αρμοζει σε προβατα βλακες δεξιους.
Σάββατο, 23 Απριλίου 2016, 18:02
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατά τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου της ΝΔ με τη ψήφιση του νέου καταστατικού του κόμματος. Με καθολική αποδοχή του προσχεδίου με τροποποιήσεις που αποφασίστηκαν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ψηφίστηκε το τελικό κείμενο του νέου καταστατικού της ΝΔ.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Βουλευτικές εκλογές στη Σερβία: Άνοιξαν οι κάλπες
Κυριακή, 24 Απριλίου 2016, 08:10
Πρόωρες βουλευτικές εκλογές διενεργούνται την Κυριακή στην Σερβία όπου την ψήφο των 6.739.441 πολιτών διεκδικούν 20 πολιτικά κόμματα και παρατάξεις. Φαβορί θεωρείται το Σερβικό Προοδευτικό Κόμμα (SNS) του νυν πρωθυπουργού Αλεξάνταρ Βούτσιτς με πολλές δημοσκοπήσεις του δίνουν ποσοστό μεγαλύτερο του 50% των ψήφων. Δεύτερο φέρεται το Σοσιαλιστικό Κόμμα (SPS) του υπουργού εξωτερικών Ίβιτσα Ντάσιτς με ποσοστό γύρω στο 11% και ακολουθεί το Σερβικό Ριζοσπαστικό Κόμμα του υπερεθνικιστή Βόισλαβ Σέσελι το οποίο αναμένεται ότι θα λάβει περίπου το 8% των ψήφων. Όλα τα άλλα κόμματα, μεταξύ αυτών και το Δημοκρατικό Κόμμα (DS) το οποίο κυβέρνησε τη χώρα από το 2000 έως το 2012, βρίσκονται, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, κοντά στο όριο του 5% που αποτελεί προϋπόθεση για την είσοδο στη βουλή. Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7:00 το πρωί και θα κλείσουν στις 8:00 το βράδυ. Η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί σε 8378 εκλογικά τμήματα εκ των οποίων 90 θα λειτουργήσουν στο Κόσοβο, στις περιοχές όπου ο σερβικός πληθυσμός αποτελεί πλειοψηφία. Τις 250 έδρες στη βουλή διεκδικούν συνολικά 3270 υποψήφιοι.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Προειδοποιούν με έξοδο από τον ΕΟΠΥΥ οι ιδιωτικες κλινικές
Σάββατο, 23 Απριλίου 2016, 22:24
Με διακοπή των συμβάσεών τους με τον ΕΟΠΥΥ προειδοποιούν πλέον οι ιδιωτικές κλινικές, ειδικά μετά την επιμονή του Οργανισμού και του υπουργείου Υγείας να παραχωρήσουν μέρος των κλινών τους στην υπηρεσία των δημόσιων νοσοκομείων. Οι τελευταίες πληροφορίες μετά τις συζητήσεις των στελεχών των κλινικών με την αρμόδια επιτροπή διαπραγμάτευσης κάνουν λόγο για παραχώρηση έως και του 40% της δυναμικής τους. Στην παραπάνω σοβαρή εμπλοκή για τη συνέχεια της συνεργασίας των κλινικών με τον ΕΟΠΥΥ έρχεται να προστεθεί η αύξηση του ΦΠΑ στα νοσήλια στο 24%, αλλά και οι καθυστερήσεις στις πληρωμές από τον Οργανισμό.
Όπως τονίζει πιο συγκεκριμένα σε δελτίο τύπου η Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών:
«Η Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια και διαμαρτυρία της για την απόφαση της Διοίκησης του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. να μην προβεί αυτό το μήνα σε καμία πληρωμή, νοσηλειών και αιμοκαθάρσεων, παρα τις αντίθετες διαβεβαιώσεις της μέχρι την περασμένη Τετάρτη και ενώ γνωρίζει τους κινδύνους προσωποκράτησης που εγκυμονεί η απόφαση της για τους παρόχους. Τέτοιες ενέργειες μας παραπέμπουν στην προηγούμενη εποχή του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. που η πληρωμή μας γινόταν μήνα παρά μήνα και παρά τις εξαγγελίες της νέας Διοίκησης για νέα εποχή τελικά μάλλον το ξεδίπλωμα της έμεινε στη μέση...συνεχίζοντας την ίδια τακτική. Εκφράζουμε ακόμη τη δυσφορία μας για την επιμονή της τρόικας των διαπραγματευτών του Ε.Ο.Π.Υ.Υ για την νέα σύμβαση νοσοκομειακής περίθαλψης να εμμένουν στις ίδιες κόκκινες για μας θέσεις που καμία σχέση δεν έχουν με τη διάσωση του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. αλλά με προσδοκώμενη φιλολαϊκή δημοσιότητα.... Τέλος θέλουμε να "συγχαρούμε" τους οικονομικούς φωστήρες, που χωρίς καμία αιδώ, πρότειναν και οι τοκογλύφοι αποδέχθηκαν την αύξηση του ΦΠΑ από 23% στο 24% συμπεριλαμβανομένων και των υπηρεσιών υγείας που όπως φαίνεται αποτελούν πολυτέλεια. Η εκτόξευση της οικονομίας μετά το ορθόδοξο Πάσχα και η ανάπτυξη της μάλλον πρόκειται για όνειρο θερινής νυκτός. Η πραγματικότητα είναι η καταστροφή των επιχειρήσεων μας και η φτωχοποίηση των Ελλήνων χωρίς καμία πιθανότητα για έξοδο από την εποχή των μνημονίων.»
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
24 Απριλίου 1944, μια από τις μεγαλύτερες φασιστικές θηριωδίες στον ελλαδικό χώρο. Γερμανοί και Τουρκμένοι στρατιώτες των SS, μαζί με τη δωσιλογική συμμορία του συνταγματάρχη Γεώργιου Πούλου, εισέβαλαν στο ανταρτοχώρι Πύργοι (Καστάνιτσα ή Καστράνιτσα) της Εορδαίας του νομού Κοζάνης. Το χωριό πυρπολήθηκε και 341 κάτοικοι -άντρες, γυναίκες και παιδιά- σφαγιάστηκαν ή κάηκαν ζωντανοί. Δεν ξεχνάμε!
Σχολιο.- όταν λες Τουρκμένοι των SS, εννοείς από τον Καύκασο; Σχολιο.- Ναι. Από περιοχές της ΕΣΣΔ που είχαν καταλάβει οι Γερμανοί. Όπως κι αυτοί της ανατολικής Τουρκίας και της Συρίας, κατάγονται από το Τουρκμενιστάν. Τούρκικο φύλο, μουσουλμανικό. Σχολιο.- Η σφαγή στο γκέτο της Βαρσοβίας έγινε κατά βάση από τα Αζερμπαϊτζανά SS Σχολιο.- Τον Πούλο, πάντως, τα χρυσαυγουλα τον τιμούν ως μεγάλο αγωνιστή της εθνικοσοσιαλιστικής ιδέας.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
22 Aπριλιου 2016-04-24
Γιωργος Κουμουτσακος (επιδοξος βιαστης)
«49 χρονια πριν, η δημοκρατια με δικα της λαθη αφησε χωρο σε δικτατορες και δικτατορισκους να την «βαλουν στο γυψο». Προσεχουμε για να εχουμε.» (το πουτανακι με το μινι φταιει που το βιασαν).
Οταν σας λέω πως εκτός από χουντόφατσα είναι και βαθιά ηλίθιος, μου λέτε πως υπερβάλω.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο Μητσοτακης διεγραψε την ΟΝΝΕΔ γιατι δεν του εδωσαν το 30% των συνεδρων. Στο καλαθι πεταξε τις καταγγελιες για το οργιο που εγινε στις εκλογες!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Μεγαλη νικη της Κεντροαριστερας!
Εξαιρουνται οι βουλευτες από τις περικοπες των συνταξεων.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Και κλάμα η "πολιτισμένη" δύση, που χάνει του "εκδημοκρατιστές"-φονιάδες! Syrian Army begins use of sophisticated Russian radar system... (O Συριακος στρατος ξεκινά τη χρήση προηγμένου συστήματος από ρωσικά ραντάρ ...)
Σύμφωνα με τη ρωσική έκδοση "Rossiiskaya Gazeta", ο Συριακος Αραβικος Στρατος (ΣΑΣ) έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί ένα εξελιγμένο ρωσικό σύστημα ραντάρ, που είναι γνωστό ως το «Fara-1". Η Fara-1 είναι ενα ελίτ σύστημα ραντάρ που μπορεί να ανιχνεύσει οποιαδήποτε ανθρώπινη κίνηση σε απόσταση 2 χιλιομέτρων και κάθε δεξαμενή σε απόσταση 4 χιλιομέτρων. ραντάρ αυτόματης επιτήρησης για ανίχνευση κινούμενων στόχων (προσωπικό και οχήματα) έναντι φόντου της γης και του νερού επιφάνειας. Σκοπός του είναι να: Παρακολούθηση περιοχές εδάφους και να ανιχνεύει αντικείμενα που κινούνται σε ένα εύρος μέχρι και 4 χιλιόμετρα, αποκτούν πολικές συντεταγμένες των αντικειμένων που έχουν εντοπιστεί, να ορίσει την Οπτική συσκευή ΕΣΑ-23 Night Vision, καθώς και διάφορα αυτόματα όπλα (Machine PKMSN 7,62 χιλιοστά Gun, 12,7 χιλιοστά NSVS Machine Gun και το AGS-17 Grenade Launcher, κλπ) για στόχο σε κακή οπτική ορατότητα. Προφυλασει εδάφη στην αυτόματη λειτουργία και παράγουν σήματα φως και τον ήχο προειδοποίησης κατά την ανίχνευση ενός εισβολέα. Το προειδοποιητικό σήμα μπορεί να μεταδοθεί στον υστέρων έλεγχο μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού. Το ραντάρ παρέχει την απόκτηση, την παρακολούθηση του επιλεγμένου στόχου, αναγνώρισης του τύπου του από το χειριστή χρησιμοποιώντας το κεφάλι-τηλέφωνα. Επιχειρησιακές λειτουργίες και οι αλγόριθμοι μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με την πραγματική κατάσταση. Το Χαμηλό βάρος του FARA-1 ραντάρ καθιστά ιδιαίτερα ελκυστικό για τις δυνάμεις εδάφους, η ταχεία ανάπτυξη και τις μονάδες επιβολής του νόμου. Το ραντάρ μπορεί να εγκατασταθεί σε ένα τρίποδο, ένα δέντρο, σε ένα κτίριο στη στέγη, ένα ψηλο πύργο, ή μπορεί να κουβαληθεί με ένα λουρί. Μπορεί επίσης να τοποθετηθεί σε οχήματα εδάφους "Αυτή η τελευταία λέξη της τεχνολογίας θα ενισχύσει την άμυνα του Συριακου Αραβικου Στρατού. ιδιαίτερα, κατά του Ισλαμικου Κράτους του Ιράκ και του Αλ-Sham (ISIS) τρομοκρατών που επιτίθενται τη νύχτα.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ! Το σιωνιστικό-ναζιστικό ισραηλινό κατοχικό καθεστώς, έκλεισε τα Παλαιστινιακά λατομεία στην Beit Fajar, στέλνοντας στην ανεργία 3.500 εργαζόμενους και ταυτόχρονα ανοίγει λατομεία στους παράνομους εποικισμούς!
Το τραγικό της υπόθεσης; Ο ΟΗΕ έχει αναθέσει την Προεδρία του Συμβουλίου για τους παράνομους εποικισμούς (συμπεριλαμβανομένων, από τον ίδιο τον ΟΗΕ, οι ισραηλινοί εποικισμοί στην κατεχόμενη Παλαιστίνη, αλλά και στην Κύπρο, από το φασιστικό καθεστώς Ερντογάν), στο Ισραήλ! Το Ισραήλ, που από τον ίδιο τον ΟΗΕ έχει καταγγελθεί για παράνομους εποικισμούς, έχει αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου εναντίον των παράνομων εποικισμών!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Russian Helicopters provide support to Syrian Army around Palmyra... (Ρωσικά ελικόπτερα παρέχουν υποστήριξη στο συριακο στρατο γύρω από Παλμύρα…)
Κι η ελλαδίτσα εμπάργκο στη Συρία, μπας και δεν τελείωσουν οι πρόσφυγες και χάσουν... ..ορισμένοι την κονόμα
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πραξικοπηματα σε ΝΔ – ΟΝΝΕΔ
Κατασταση «μπαχαλου» επικρατει τοσο στο κομμα της ΝΔ οσο και στη νεολαια της, την ΟΝΝΕΔ, καθως ο Κυριακος Μητσοτακης είναι αποφασισμενος να ελενξει «δια πυρος και σιδηρου», τοσο το κομμα οσο και την κομματικη νεολαια. Παραιτηθηκε ηδη ο «μειμαρακικος» προεδρος της Κεντρικης Εφορευτικης Επιτροπης , Φιλιππος Ταυρης, καταγγελοντας την «αυθαιρετη και αντικαταστατικη» συμμετοχη στο συνεδριο , όχι πεντε η δεκα, αλλα… 803 αντιπροσωπων!!! Επιπροσθετως ο προεδρος της ΝΔ Κυριακος Μητσοτακης αποφασισε μονος του τη διαλυση της ΟΝΝΕΔ (Οργανωση Νεων ΝΕας Δημοκρατιας) επειδη τα αποτελεσματα της εκλογης αντιπροσωπων για το συνεδριο της ΝΔ ηταν εντελως εχθρικα εναντιον του. Θα φτιαξει λεει άλλη νεολαια, «χωρις ομαδες και ομαδαρχες». Σαν να μην εφταναν αυτά, ο Κυριακος εχει ηδη οδηγησει σε παραιτηση τον Ανδρεα Παπαμιμικο, προσπαθει να εξοντωσει τον Αποστολο Τζιτζικωστα και επιχειρει να ψαλιδισει την επιρροη του αντιπροεδρου του Αδωνη Γεωργιαδη. Αθανατη Δεξια, ποτε δεν αλλαζεις!

2 σχόλια:

e-h είπε...



Proportional representation? Now's your chance to demand it!
Owen Winter
Tredrizzick, United Kingdom
On Saturday 7th May we are holding a Demo for Democracy near to the Houses of Parliament in Westminster.

On the anniversary of the most disproportionate election in British history we will unite to call for all voters to be fairly represented in our Parliament and for the establishment of genuine democracy in the UK.

There will be speakers from across the political spectrum, live music, creative actions and lots of fun! Speakers already confirmed include:

Natalie Bennett, Leader, Green Party
Baroness Sal Brinton, President, Liberal Democrats
Diane James MEP, UK Independence Party
Stewart McDonald MP, Scottish National Party
Cllr Marianne Overton, LGA Vice-Chairman & Independent Group Leader
Alex Runswick, Director, Unlock Democracy
John Strafford, Vice Chairman, Conservative Action for Electoral Reform
Owen Winter MYP, Spokesperson, Make Votes Matter

Phil Cooper will be performing his music live on stage, with a very relevant message...

Like our last demo in July 2015, this will be a family-friendly day to call for change in a manner fitting to the inclusive, cooperative political system we are going to build. The exact location will be announced closer to the date.

This will be the first annual Make Votes Matter Day, which we will mark each year until we make every vote matter!

Save the date. Spread the word.

Owen & the Make Votes Matter Team

e-h είπε...


Αναλογική εκπροσώπηση; Τώρα είναι η ευκαιρία σας να το απαιτήσετε!
Owen Winter
Tredrizzick, Ηνωμένο Βασίλειο
Το Σάββατο 7 Μαΐου διεξάγουμε ένα Demo για τη δημοκρατία κοντά στα κτήρια του Κοινοβουλίου στο Westminster.

Με αφορμή την επέτειο από τις πιο δυσανάλογες εκλογές στην ιστορία της Βρετανίας θα ενωθούμε για να ζητήσουμε όλοι οι ψηφοφόροι να εκπροσωπουνται δίκαια στο Κοινοβούλιό μας και για την εγκαθίδρυση της πραγματικής δημοκρατίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Θα υπάρξουν ομιλητές από όλο το πολιτικό φάσμα, ζωντανή μουσική, δημιουργικές δράσεις και πολλή διασκέδαση! Ομιλητές ήδη επιβεβαιωμενοι περιλαμβανονται:

Natalie Bennett, Leader, Πράσινο Κόμμα
Βαρόνη Sal Brinton, Πρόεδρος, Φιλελεύθεροι Δημοκράτες
Diane James Ευρωβουλευτής, Κόμμα Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου
Stewart McDonald MP, Σκωτικό Εθνικό Κόμμα
Cllr Marianne Overton, LGA Αντιπρόεδρος & Ανεξάρτητη Leader Ομάδα
Alex Runswick, Διευθυντής, Ανοιχτη Δημοκρατία
John Strafford, Αντιπρόεδρος, Συντηρητικη Δράση για την εκλογική μεταρρύθμιση
Owen Χειμώνας MYP, Εκπρόσωπος Τύπου, Κάνε τους Ψήφους Θεμα

Phil Cooper θα παρουσιαζει τη μουσική του ζωντανα στη σκηνή, με ένα πολύ σχετικό μήνυμα ...

Όπως και το τελευταίο μας demo τον Ιούλιο του 2015, αυτό θα είναι ένα φιλικό προς την οικογενειακη μέρα για να ζητήσει αλλαγή στο τρόπο τοποθέτησης στο περιεκτικο, συνεταιριστικό πολιτικό σύστημα που πρόκειται να χτιστει. Η ακριβής τοποθεσία θα ανακοινωθεί πιο κοντά στην ημερομηνία.

Αυτή θα είναι η πρώτη ετήσια για τους Κάνετε τους Ψήφους Θέμα Day, το οποίο θα γιορτάζουμε κάθε χρόνο μέχρι να καταλάβουμε ότι κάθε ψήφος έχει σημασία!

Αποθηκεύσετε την ημερομηνία. Διέδωσέ το.

Owen & οι κάνετε ψήφους Θέμα Team