Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Τεταρτη 24 Αυγουστου 2016


23 Αυγούστου 1943: Η αρχή του τέλους των ναζί - Η Μάχη του Κουρσκ
Στις 23 Αυγούστου του 1943 ολοκληρώθηκε η τρίτη και τελευταία φάση της μεγαλύτερης μάχης τεθωρακισμένων στη σύγχρονη ιστορία και της πλέον σημαντικής για τη νικηφόρα έκβαση, όχι μόνο του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου της Σοβιετικής ‘Ενωσης, αλλά και του ίδιου του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου: ΤηςΜάχης του Κουρσκ. Κράτησε περίπου 50 μέρες (4/7 – 23/8/1943) και συμμετείχαν συνολικά 4 εκατομμύρια στρατιώτες, περίπου 70.000 πυροβόλα και άλλος βαρύς οπλισμός, 13.000 άρματα και τεθωρακισμένα οχήματα, πάνω από 11.000 πολεμικά αεροπλάνα, που συγκρούστηκαν μέχρι θανάτου και ολοκληρωτικής καταστροφής σε ένα μέτωπο 550 χιλιομέτρων. Η φασιστική επιχείρηση είχε την κωδική ονομασία «Κάστρο», περισσότερο μάλλον για ψυχολογικούς παρά για συμβολικούς λόγους. Αντιθέτως, η επιχείρηση αντεπίθεσης του Κόκκινου Στρατού βαφτίστηκε «Κουτούζοφ» για άκρως προφανείς, συμβολικούς λόγους: Ο Κουτούζοφ ήταν ο Ρώσος στρατηγός που τσάκισε τη στρατιά του Ναπολέοντα.
Η νίκη στο Κουρσκ σήμανε την έξοδο του Κόκκινου Στρατού προς τον ποταμό Δνείπερο και τη ριζική μεταβολή όλου του πολέμου. Μετά το Κουρσκ, η φασιστική πολεμική μηχανή γυρνά ουσιαστικά σε κατάσταση άμυνας σε όλα τα μέτωπα. Μετά το Κουρσκ καταρρίφθηκαν και όσα προσχήματα είχαν οι «σύμμαχοι» για τη μη ουσιαστική τους εμπλοκή στον πόλεμο, περιμένοντας ουσιαστικά το «μαντρόσκυλο» του ιμπεριαλισμού, που τότε ήταν ο Χίτλερ, να ξεμπερδεύει με τους «κόκκινους». ‘Οποιο ηθικό είχε απομείνει στους ναζί μετά το Στάλινγκραντ, στο Κουρσκ μετατράπηκε σε εφιάλτη. Η Μάχη του Κουρσκ «απαντά», από τα βάθη του χρόνου, και στις αστικές ιστορικές «σοφιστείες» που επιχειρούν να απαξιώσουν την καταλυτική συμβολή της ΕΣΣΔ στην Αντιφασιστική Νίκη «πιπιλίζοντας» τα περί του «παράγοντα»… «σκληρού ρωσικού χειμώνα» στο ναζιστικό «Βατερλό» του Ανατολικού Μετώπου, λες και η Γερμανία είναι Μπαχάμες: Η Μάχη του Κουρσκ έγινε κατακαλόκαιρο και μάλιστα σε ένα από τα πλέον θερμά καλοκαίρια της 10ετίας του ’40.
Φυσικά, το Κουρσκ, όπως και η Αντιφασιστική Νίκη, δεν ανήκει στην αστική εκδοχή της ιστορικής πραγματικότητας. Ανήκει σε μαχητές του Κόκκινου Στρατού όπως ο 19χρονος λοχίας του πυροβολικού Μίτια Μπορίσοφ, ο οποίος συμμετείχε στην Μάχη του Κουρσκ με την 58η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία (Μέτωπο του Βορόνιεζ). Στις 11 Ιουλίου του 1943 κοντά στο χωριό Προχόροβκα (περιοχή του Μπέλγκοροντ), η μονάδα του δέχθηκε επίθεση από 19 εχθρικά τανκ. Οταν το στοιχείο πυροβόλου του Μπορίσοφ τέθηκε εκτός μάχης, ο ίδιος, ανέλαβε μόνος του το όπλο και με άμεσες βολές κατέστρεψε επτά γερμανικά τανκ. Οπως ο αρχιλοχίας,Αλιόσα Λέμπεντεφ, ο οποίος, σκοτώθηκε στα 21 του χρόνια, στις 19 Ιούλη, κατά την διάρκεια της Μάχης του Κουρσκ, αντιμετωπίζοντας αντεπίθεση 16 γερμανικών τανκ και άλλων τεθωρακισμένων, στο χωριό Τροσνά. Αφού όμως πρώτα κατέστρεψε μόνος του τέσσερα τανκ και δύο θωρακισμένα οχήματα των ναζί. Ανήκει στους λαούς όλου του κόσμου.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Συγκλονιστική μαρτυρία από συγγενικό μου πρόσωπο στην Τουρκία. Σε μήνυμα που μου έστειλε και με τα λίγα ελληνικά που κατάφερε να μάθει αποτυπώνει την κατάσταση που υπάρχει εκεί. Σας τη μεταφέρω αυτολεξεί.
"yıasou antonimou. ean den katalabeno latos kati den nai kala stin ellada. ektos ekonomiki krisi. denksero ti ginete, alla emis zilevoume esas pou ehete o çınras... ela nadis stin türkia ti ginete... o ti akusate ti matete ti kserete den ksero vale ekato fores parapano sto mialosou... iste nio kaliteros apomas, naiste efharistimennos... vazoun se olles aristeros filaki. o kosmos pinane, anergos, me tosa lefta ke doulies mono yıa tin islamistes...patridamou, paraligo se liges ores ta gini komatia, mas perimeni megales agones, olles islamistes oplisane. perimenume o pote kobi klostes asta andonimou na angalyasate sti natridasas yıa na minaerti sirasas...afta ine ta pragmata... kala ise filarakomou? makari ise kala ke kala na pernas heretizmata se olus flos yıa..."
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Στην επαρχία οι άνθρωποι είναι πιο αλληλέγυοι. Μύθος. Η αλήθεια; Στην επαρχία οι άνθρωποι ξέρουν να υποκρίνονται και να εκμεταλεύονται με την πρώτη ευκαιρία την αδυναμία του διπλανού τους. Συμπέρασμα; Επιστροφή για λίγο στο χωριό αλλά προσέξτε μερικοί μη γίνουμε από δυο χωριά χωριάτες.... Το νου σας.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η ιδιωτικοποιηση των τραίνων στην Αγγλία ειναι η μεγαλύτερη αποτυχία του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων. Καθυστερησεις απίστευτες, πανακριβα εισιτηρια, ακυρωσεις δρομολογίων. Τραγικο.
Σχολιο.- Έχεις κανενα παραδειγμα καποιας ιδιοτικοποίησης που πήγε καλά; διότι τα πουλάνε, χρεωκοπούν κ μετά τα πληρώνουν οι πολίτες ξανά. Σχολιο.- Tα λεωφορεία στην Αγγλια όμως είναι απίστευτα φθηνά, αξιόπιστα και με υποδομές και σέρβις που είναι αδιανόητα στις περισσότερες χώρες.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
O πολιτικά χυδαίος Αλεξιάδης,αποκλείει την συνέχιση της ρύθμισης των 100 δόσεων..Τον Ιούνιο βέβαια,άλλα δήλωνε(δήθεν) και έβγαιναν τα παπαγαλάκια του μορφώματος και κουνούσαν το δακτυλάκι τους.,ότι 'οι εχθροί διαδίδουν ψέμματα'..Τώρα διαφωνούν οι θεσμοί ... Αλλη μια ευκαιρία λοιπόν,για να βγουν εκτός ρύθμισης οι πλέον κοινωνικά αδύναμοι και οι προλεταριοποιούμενοι,που δεν θέλουν να φοροαποφύγουν... Ενα μόρφωμα,που βρωμίζει με τον Γκαιμπελισμό του,τα ψέμματά του και την εγκληματική του πολιτική σε καθε επίπεδο την Δημοκρατία.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Μέσω του facebook , ο κύριος Πολάκης έδωσε απάντηση στο γαλάζιο στρατόπεδο με αρκετή δόση ειρωνείας, υπενθυμίζοντας πως η ανανέωση του διπλώματος του 77χρονου, για την οποία ζητά απαντήσεις η ΝΔ, έγινε όταν υπουργός Ναυτιλίας ήταν ο... "γαλάζιος" Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης!
«Πάει το χάσανε εντελώς στη Νέα Δημοκρατία.Τριάντα τρεις (33!!) βουλευτές ρωτάνε τον Δρίτσα "γιατί ανανεώθηκε το δίπλωμα χειριστή ταχύπλοου του Λυκουρέζου (που εμβόλισε το τουριστικό Σκάφος στην Αίγινα σκοτώνοντας 4 ανθρώπους) το 2014;" ΟΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ. Τελικά η απώλεια εξουσίας οδηγεί σε χάλαση συνειρμού (ασυναρτησία) και πρόωρη άνοια σε αυτό το κόμμα» έγραψε στο facebook o κ.Πολάκης.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η Αιθιοπία λέει πως ο Λιλέσα είναι ήρωας και δεν πρέπει να φοβάται
Ο υπουργός επικοινωνιών της Αιθιοπίας ανέφερε πως o Ολυμπιονίκης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα εξαιτίας της χειρονομίας διαμαρτυρίας του
23.8.2016 | 13:13
«Ο μαραθωνοδρόμος Feyisa Lilesa δεν έχει τίποτα να φοβηθεί εξαιτίας της χειρονομίας διαμαρτυρίας του κατά τον τερματισμό του» ανέφερε με δηλώσεις του ο υπουργός επικοινωνιών της Αιθιοπίας Getachew Reda. Ο Lilesa είχε σχηματίσει ένα «χ» με τους καρπούς του την ώρα που περνούσε τη γραμμή του τερματισμού του μαραθωνίου στο Ρίο εκφράζοντας την αλληλεγγύη και την συμπαράστασή του στους συνανθρώπους του της φυλής Ορόμο στην Αιθιοπία. Σύμφωνα με τη Διεθνή Αμνηστία, τουλάχιστον 97 Ορόμο έχουν χάσει τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των ειρηνικών, αντικυβερνητικών διαδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν μέσα στον Αύγουστο.
Στις δηλώσεις του μετά την επιτυχία του να κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο, ο Lilesa είχε τονίσει πως αν επιστρέψει πίσω στην πατρίδα του, η ζωή του θα είναι σε κίνδυνο. «Εάν δεν με σκοτώσουν, θα με βάλουν στη φυλακή. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, αλλά ίσως πάω να ζήσω σε κάποια άλλη χώρα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.
Ο Αιθίοπας υπουργός επικοινωνιών Getachew Reda χαρακτήρισε τον Lilesa ως «έναν Αιθίοπα ήρωα» και σημείωσε πως «δε θα έπρεπε να φοβάται» να επιστρέψει. Μάλιστα ο Reda διαβεβαίωσε με δηλώσεις του στο CNN πως τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί στην οικογένεια του ούτε και σε αυτόν. Η Αιθιοπία κυβερνάται εδώ και περίπου 25 χρόνια από το «Επαναστατικό Δημοκρατικό Μέτωπο του Αιθιοπικού Λαού», το οποίο ελέγχεται κυρίως από μέλη της εθνοτικής ομάδας Tigrayan. Μέσω των πρόσφατων διαδηλώσεων τους, οι Αιθίοπες από τις φυλές Ομόρο και Αμχάρα ζητούν βαθιές πολιτικές μεταρρυθμίσεις στη χώρα, καθώς και να μπει ένα τέλος στην περιθωριοποίησή τους.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η Συρία καταδικάζει την είσοδο τουρκικού στρατού στα βόρεια σύνορά της
Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016, 14:07
Την είσοδο τουρκικών στρατιωτικών μονάδων στο συριακό έδαφος με στόχο πόλη την οποία ελέγχει το Ισλαμοφασιστικό χαλιφάτο καταδίκασε το Υπουργείο Εξωτερικών της Συρίας. Η Δαμασκός κάνει λόγο για παραβίαση της εθνικής της κυριαρχίας, συμπληρώνοντας ότι οι αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις εντός του εδάφους της Συρίας πρέπει να διεξάγονται σε συντονισμό με τη συριακή κυβέρνηση. Η συριακή διπλωματία κατηγορεί ακόμη την Άγκυρα ότι θέλει να αντικαταστήσει το Ισλαμοφασιστικό χαλιφάτο με «άλλες τρομοκρατικές ομάδες», όπως αποκαλεί τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό, ένοπλο βραχίονα των ισλαμοφασιστων των δυτικων αποικιοκρατων.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Επίθεση με γκαζάκια τα ξημερώματα σε κατάληψη στέγης λαθρομεταναστων στα Εξάρχεια
Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016, 10:54
Στην οδό Νοταρά 26 στα Εξάρχεια λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2015 μια κατάληψη στέγης λαθρομεταναστων από αλληλέγγυους αντιεξουσιαστες σε ένα εγκαταλελειμμένο εξαώροφο κτίριο. Τα ξημερώματα της Τετάρτης το κτήριο δέχτηκε εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια, χωρίς να τραυματιστεί κάποιος από τους λαθρομεταναστες, που στεγάζονται εκεί. Επενέβη η Πυροσβεστική και η φωτιά σβήστηκε χωρίς να επεκταθεί. Ωστόσο προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο ισόγειο και τον πρώτο όροφο. Το πρωί όμως της Τετάρτης, λίγο μετά τις εννέα, έκαναν την εμφάνισή τους κλούβες των ΜΑΤ και ΟΠΚΕ γύρω από το κτήριο, προκαλώντας αναιτια ανησυχία και φόβο στους λαθρομεταναστες, καθως ειχαν ερθει για να τους προστατεψουν αυτους και την καταληψη.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Συρία: Άρχισε η τουρκική επιχείρηση «Euphrates Shield» στην πόλη Γιαραμπλούς
Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016, 12:09
Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις (TSK) πέρασαν τα συριακά σύνορα στο πλαίσιο της επιχείρησης «Euphrates Shield» (Ασπίδα του Ευφράτη) εναντίον του Ισλαμικού Χαλιφάτου νωρίς το πρωί της 24ης Αυγούστου με συντονισμένες αεροπορικές επιδρομές και βομβαρδισμό από πυροβόλα μεγάλης ακτίνας δράσης. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Hürriyet οι πολεμικές επιχειρήσεις εξελίσσονται ως εξής: 11:07 -τουρκικά άρματα μάχης εισήλθαν σε συριακό έδαφος και αρχίζουν να βάλλουν εναντίον θέσεων του ISIS. 10:39 -Είχε προηγηθεί ισχυρός βομβαρδισμός από το τουρκικό πυροβολικό που είχε βάλλει εναντίον 81 στόχων του ISIS με 294 βλήματα.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ιρανός υπουργός Άμυνας: Η Ρωσία πρόδωσε την εμπιστοσύνη μας
Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016, 19:03
Ενόχληση εξέφρασε η Τεχεράνη για τη μεγάλη δημοσιότητα, την οποία έδωσε η Ρωσία στην πραγματοποίηση βομβαρδισμών στη Συρία από ρωσικά βομβαρδιστικά που απογειώνονταν από ιρανική αεροπορική βάση. Ο υπουργός Άμυνας του Ιράν ταξίαρχος Χοσεΐν Ντεγάν χαρακτήρισε τη ρωσική δημοσιοποίηση της χρήσης της ιρανικής βάσης στη Χαμαντάν ως «προδοσία της εμπιστοσύνης» και «αγενή συμπεριφορά». Ο εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας υποστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ είχε δηλώσει προ ημερών ότι ο κύκλος των ρωσικών βομβαρδισμών από την ιρανική βάση ολοκληρώθηκε και όλα τα αεροσκάφη επέστρεψαν στη Ρωσία. Οι Ιρανοί ισχυρίζονται ότι υπήρχε συμφωνία Τεχεράνης και Μόσχας να μη δοθεί δημοσιότητα στη χρήση ιρανικής βάσης από ρωσικά βομβαρδιστικά και η Ρωσία την παραβίασε. Το Ιράν δεν έχει φιλοξενήσει ξένες στρατιωτικές δυνάμεις στο έδαφός του σε καμία χρονική στιγμή μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η Νιγηρία ισχυρίζεται ότι σκότωσε τον αρχηγο της ισλαμοφασιστικης συμμοριας Μπόκο Χαράμ
Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016, 15:43
Η πολεμική αεροπορία της Νιγηρίας ανακοίνωσε σήμερα ότι σκότωσε υπαρχηγους της ισλαμοφασιστικης συμμοριας Μπόκο Χαράμ, πιθανώς και τον αρχηγο της, την ώρα που ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι έφτανε στη χώρα για συνομιλίες με στόχο την καταστολή των ενοπλων αληταραδων της συμμοριας αυτής. Κυβερνητικά αεροπλάνα βομβάρδισαν την Παρασκευή το βράδυ στόχους της ισλαμοφασιστικής αυτής συμμοριας στο δάσος της Σαμπίσα στη βορειοανατολική Νιγηρία, ανακοίνωσε σήμερα η πολεμική αεροπορία, επισημαίνοντας ότι μόλις επιβεβαίωσε λεπτομέρειες της επιδρομής. «Ο αρχηγος τους, ο λεγόμενος "Αμπουμπάκαρ Σεκάου", πιστεύεται ότι τραυματίστηκε θανάσιμα», υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση του εκπροσώπου του στρατού Σάνι Κουκασέκα Ούσμαν, ο οποίος δεν υπεισέρχεται σε λεπτομέρειες όσον αφορά την πηγή της πληροφορίας αυτής. Ο στρατός έχει ανακοινώσει και στο παρελθόν ότι πιθανολογείται πως ο Σεκάου είναι νεκρός, αλλά αργότερα η συμμορια δημοσιοποίησε βίντεο στα οποία εμφανίζεται ένας άνδρας που δηλώνει πως είναι ο Σεκάου και είναι σώος και αβλαβής. Προς το παρόν η Μπόκο Χαράμ, η οποία επικοινωνεί με τα μέσα ενημέρωσης μόνον μέσω βίντεο, δεν έχει αντιδράσει στη σημερινή ανακοίνωση της πολεμικής αεροπορίας.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ 4 ΧΩΡΙΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΤΗΣ JARABLUS
Ήδη οι ειδικές τουρκικές δυνάμεις κατέλαβαν 4 χωριά γύρω από την Jarablus από την οποία απέχουν μόλις 1 χλμ
H Toυρκία με την υποστήριξη της διεθνούς συμμαχίας άρχισε μια χερσαία εισβολή στη Συρία με στόχο το Ισλαμικό Κράτος και το YPG όπως ανάφερε ο Ερντογάν κοντά στην πόλη της Jarablus επί συριακού εδάφους. Η Άγκυρα λέει ότι θέλει να πάρει την πόλη για να σταματήσει τις διασυνοριακές επιθέσεις, Οι Κούρδοι προειδοποιούν ότι τα τουρκικά στρατεύματα θα τελματώσουν.Ήδη οι ειδικές τουρκικές δυνάμεις κατέλαβαν 4 χωριά γύρω από την Jarablus από την οποία απέχουν μόλις 1 χλμ.Η τουρκική επιχείρηση επικεντρώνεται στην παραμεθόρια πόλη Jarablus, που κατακτήθηκε από το Ισλαμικό Κράτος τον Ιούλιο του 2013.
Ένοπλες μονάδες του FSA υποστηριζόμενες από το τουρκικό στρατό κατέλαβαν ήδη το συριακό χωριό Keklice που βρίσκεται περίπου τστα 3 χλμ από την Jarablus αναφέρει το Anadolu, επικαλούμενο στρατιωτικές πηγές. Η επιχείρηση, που ονομάζεται Ασπίδα του Ευφράτη , υποστηρίζεται από τις τουρκικές αεροπορικές δυνάμεις, καθώς και πολεμικά αεροσκάφη της διεθνούς συμμαχίας που διευθύνεται από τις ΗΠΑ. Η επιχείρηση ξεκίνησε με βομβαρδισμούς του τουρκικού πυροβολικού στην παραμεθόρια συριακή ζώνη ανέφερε το Reuters.rt
Σύμφωνα με τον στρατιωτικό διοικητή της τρομοκρατικής φράξιας του FSA τουρικών συμφερόντων την Military commander Sultan_Murad αυτοί είναι στα 1500m από την πόλη Jarablus προς την οποία προελάυνουν.Οι κούρδοι θεωρούν δική τους την πόλη και ο Ερτνογάν για να μην τον προλάβει το ypg όπως στο Μanjib κινείται πρώτος για να τοποθετήσει εκέι τα πιόνια του τον fsa την ένοπλη πτέρυγα της αντιπολίτευσης και τις παραφυάδες της εκδιώκοντας την ISIS.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Μη φοβάστε το θάνατο. Του δίνετε υπερβολική αξία.
Graham Green
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αληταρας Κατρουγκαλος. «Αμα παιρνει ο συνταξιουχος 384 ευρω, δεν είναι φτωχος». Το λεει και δε ντρεπεται το κτηνος!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Απιστευτο! Δωρισε ακινητο για να γινει Γηροκομειο και η Εφορια της ζητα 55.000 ευρω για ΕΝΦΙΑ!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Με μερικη απασχοληση 524.000 ατομα στην Ελλαδα με μισθο 412 ευρω.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Στο διάβολο ανθρωπόμορφο κτήνος κι ακόμη παραπέρα!
Ο Jaish Al Fat'h, το κτήνος των τζιχαντιστών 'Mortar brigade' στο Χαλέπι, συνάντησε τον Αραβικό στρατό της Συρίας στο νότιο Χαλέπι και πήγε να βρει τις 72 παρθένες στον παράδεισο! Τώρα κατάλαβες γιατί τρελαίνονται οι λακέδες των ιμπεριαλιστών;
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tώρα κατάλαβες γιατί έπρεπε να σε βομβαρδίσουν με τον μικρό Ομράν;
Χαλέπι, 23 Αυγούστου 2016...
Για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια, τα τρένα έχουν τεθεί ξανά σε λειτουργία και παρέχουν υπηρεσίες στους πολίτες... Τώρα κατάλαβες γιατί τρελάθηκαν οι λακέδες των ιμπεριαλιστών;
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Assyrian Forever!
3.000 χριστιανικές οικογένειες στην πόλη Hasaka απειλoύνται με θάνατο από σφαίρες και πυραύλους ή από πείνα και δίψα... Έργο των μετριοπαθών δολοφόνων της "πολιτισμένης" δύσης...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΡΑΜΑΛΑ.-- Εκατοντάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν χτες στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Δυτικής Οχθης, Ναμπλούς, διαμαρτυρόμενοι για το βίαιο θάνατο του Παλαιστίνιου Αχμέτ Χαλάουα, που είχε συλληφθεί στη διάρκεια εφόδου της αστυνομίας ως ύποπτος για το θάνατο δύο Παλαιστίνιων αστυνομικών την περασμένη βδομάδα. Ο Χαλάουα σκοτώθηκε αφού μεταφέρθηκε στη φυλακή Τζουνέιντ της Ναμπλούς υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.
ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ.-- Η κρατική κατασκευαστική εταιρεία «Nakheel» των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, που βρέθηκε το 2009 στο επίκεντρο κρίσης στο Ντουμπάι, ανακοίνωσε χτες πως αποπλήρωσε με «ισλαμικά ομόλογα» το δάνειο 16 δισ. δολαρίων που είχε πάρει.

2 σχόλια:

e-h είπε...



Crowdfunder: Thanks for the amazing response! Can you help us reach our new target?
Owen Winter
Tredrizzick, United Kingdom
AUG 23, 2016 — At the time of writing, our Crowdfunder has raised an amazing £12,585. We've smashed our £10,000 target and taken a huge step forward in our campaign for Proportional Representation!

http://www.crowdfunder.co.uk/proportionalrepresentation

BUT - we don’t want to give up now. There’s still a couple weeks before the Crowdfunder ends - and we’re hopeful that we can not only cover the costs for this Summer, but make sure we can continue campaigning well into the future. So we’ve set a new ‘stretch’ target of £20,000 and we’d like your help to get there!

If you are one of the four hundred and fifty-seven people to have pledged - thank you! We're incredibly grateful for your support.

If not, there's still time to donate to support the campaign for Proportional Representation in the House of Commons. Please visit our Crowdfunder page and consider supporting our work - every contribution counts.

http://www.crowdfunder.co.uk/proportionalrepresentation

Whether you are able to donate or not, you can help by sharing the Crowdfunder directly with friends and on social media.

If you’d like to find out about some of the work Make Votes Matter has been doing recently - including putting PR on the agenda of the Labour Leadership contest, planning high-profile events for party conference season, and continuing to challenge the government about the electoral system - you can view our latest newsletter here: https://madmimi.com/p/6e5788/preview

Thank you!

Owen & the Make Votes Matter Team

e-h είπε...


Crowdfunder: Ευχαριστώ για την εκπληκτική απάντηση! Μπορείς να μας βοηθήσεις να επιτύχουμε το νέο στόχο μας;
Owen Winter
Tredrizzick, Ηνωμένο Βασίλειο
23 του Αυγούστου 2016 - Κατά τη στιγμή της γραφής αυτης, ο Crowdfunder μας κατέθεσε ένα εκπληκτικό £ 12.585. Έχουμε σπασει τον στόχο μας £ 10.000 και καναμε ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός στην εκστρατεία μας για την αναλογική εκπροσώπηση!

http://www.crowdfunder.co.uk/proportionalrepresentation

ΑΛΛΑ - δεν θέλουμε να παραιτηθουμε τώρα. Υπάρχουν ακόμα ένα-δυο εβδομάδες πριν από τη λήξη του Crowdfunder - και είμαστε αισιόδοξοι ότι δεν μπορεί να καλύψουμε όχι μόνο τα έξοδα για αυτό το καλοκαίρι, αλλά να βεβαιωθουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και στο μέλλον. Έτσι, έχουμε θέσει ένα νέο «τεντωμενο» στόχο των £ 20.000 και θα θέλαμε τη βοήθειά σας για να φτάσουμε εκεί!

Αν είστε ένας από τους τετρακόσιους πενήντα επτά ανθρώπους που έχουν δεσμευτεί - ευχαριστώ! Είμαστε απίστευτα ευγνώμωνες για την υποστήριξή σας.

Αν όχι, υπάρχει ακόμη χρόνος για να δωρίσετε για την υποστήριξη της εκστρατείας για την αναλογική εκπροσώπηση στη Βουλή των Κοινοτήτων. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα μας Crowdfunder και να εξετάσετε τη στήριξη της εργασίας μας - μετρά κάθε συνεισφορά.

http://www.crowdfunder.co.uk/proportionalrepresentation

Είτε είστε σε θέση να δωρίσετε ή όχι, μπορείτε να βοηθήσετε με το μοιρασμα του Crowdfunder άμεσα με τους φίλους και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αν θέλετε να μάθετε για μερικές από τις εργασίες του Κάντε τους Ψήφους θέμα που έχει κάνει πρόσφατα - καθώς και την τοποθέτηση PR στην ημερήσια διάταξη την αναμετριση Εργατικων Ηγεσίας, τον προγραμματισμό εκδηλώσεων υψηλού προφίλ για την εποχή συνέδριο του κόμματος, και συνεχίζοντας να αμφισβητήτε την κυβέρνηση για το εκλογικό σύστημα - μπορείτε να δείτε το πρόσφατο newsletter μας εδώ: https://madmimi.com/p/6e5788/preview

Ευχαριστώ!

Owen & οι καντε τους ψήφους θέμα Team