Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Παρασκευη 21 Οκτωβριου 2016


Η Δαμασκός προειδοποίησε την Τουρκία πως πλέον θα καταρρίπτει όποιο αεροπλάνο της παραβιάζει συριακό εναέριο χώρο
Αυστηρό μήνυμα μετά τους βομβαρδισμούς από τουρκικά αεροσκάφη στη βόρεια Συρία
20.10.2016 | 22:35
Ο συριακός στρατός διεμήνυσε σήμερα ότι θα καταρρίψει οποιοδήποτε πολεμικό αεροσκάφος της Τουρκίας εισέλθει στον συριακό εναέριο χώρο, αντιδρώντας στα αεροπορικά πλήγματα στα οποία προχώρησε η τουρκική ΠΑ κατά τη διάρκεια της νύχτας στο έδαφος της βόρειας Συρίας. «Οποιαδήποτε απόπειρα να παραβιαστεί ξανά ο συριακός εναέριος χώρος από τουρκικά μαχητικά θα αντιμετωπιστεί και (τα αεροσκάφη αυτά) θα καταρριφθούν με όλα τα διαθέσιμα μέσα», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το συριακό επιτελείο.
Τουρκικά αεροσκάφη βομβάρδισαν σήμερα κουρδικές δυνάμεις της Συρίας βόρεια του Χαλεπιού σκοτώνοντας 160 - 200 μαχητές των Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG), που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ. Όπως μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, επικαλούμενο τουρκικές στρατιωτικές πηγές, οι επιδρομές πραγματοποιήθηκαν τη νύκτα κατά 18 στόχων στην περιοχή Μααράτ Ουμ Χάους της βόρειας Συρίας. Οι στόχοι βρίσκονται σε ζώνες που κατελήφθησαν πρόσφατα από τις συριακές στρατιωτικές δυνάμεις κατά την επιχείρηση για την εκδίωξη των δυνάμεων του Ισλαμικού Κράτους από τις ζώνες βόρεια του Χαλεπίου.
Οι κουρδικές δυνάμεις της Συρίας αποτελούν σημείο τριβής ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Τουρκία. Η Ουάσινγκτον θεωρεί τις YPG αποτελεσματική στρατιωτική δύναμη στη μάχη κατά του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία. Η Αγκυρα επιμένει ότι αποτελούν πτέρυγα του PKK και χαρακτηρίζει τις YPG τρομοκρατική οργάνωση. Παρακολουθώντας ανήσυχη της προέλασή τους κατά μήκος της τουρκο-συριακής μεθορίου, όπου έχουν καταλάβει εδάφη, η Τουρκία έστειλε τον Αύγουστο στρατιωτικές δυνάμεις στο συριακό έδαφος για να συνδράμουν τις αντικαθεστωτικές συριακές δυνάμεις στις επιχειρήσεις τους κατά του Ισλαμικού Κράτους, αλλά κυρίως για να τερματίσει την προέλαση των κουρδικών δυνάμεων της Συρίας. Η νυκτερινή επίθεση συνοδεύει τις δηλώσεις του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι η χώρα του «δεν θα περιμένει τους τρομοκράτες να έρθουν και να επιτεθούν», αλλά θα τους καταδιώξει πριν να έχουν ευκαιρία να επιτεθούν. Το πρακτορείο Anadolu μετέδωσε ότι μεταξύ των 18 στόχων που έπληξε τη νύκτα περιλαμβάνονται εννέα κτίρια που αποτελούσαν κέντρα διοίκησης των YPG, καταφύγια, αποθήκες όπλων και οχήματα.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
20/10/2016: 20.704 H καμπάνια της "ηλεκτρονικής ψηφοφορίας" για τον τερματισμό του αποκλεισμού (εμπάρκο) της Κούβας συνεχίζεται. H διαδικασία είναι απλή. Μπάινουμε στο από κάτω site και κλικάρουμε το "VOTAR". (Εάν εχεις ψηφισει, το VOTAR δεν εμφανιζεται)
Σχολιο.- Δεν νομιζω ότι τα κατάφερα σ. Δύσκολο.ποιο που ειναι το votar ?
Σχολιο.- Όπως το βλέπεις στην φωτογραφία από πάνω. Πατάς κλικ στο κόκκινο VOTAR και μετά σου βγάζει ένα παράθυρο "Grracias por su voto". Mόνο μια φορά μπορείς , αφου ψηφίσεις, μετά το votar σβήνει στο συγκεκριμένο κομπιούτερ. http://www.cubavsbloqueo.cu/es
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Όταν ο πατέρας μου πιτσιρικάς μπήκε στο ΕΑΜ δεν ήξερε ούτε για αριστερά ούτε για δεξιά. Μπήκε για να αγωνιστεί για την πατρίδα. Όταν γύρισε από την εξορία ήταν ένας κατασταλαγμένος και ενημερωμένος πολιτικά άνθρωπος.
Ευτυχώς τότε δεν βρέθηκε κάποιος να τον ρωτήσει αν είναι δεξιός η αριστερός για να ενταχθεί στον αγώνα. Και αν δεν το έχετε καταλάβει, να σας ενημερώσω... Έχουμε κ α τ ο χ η!
----------------------------------------------------------------------------------------------------
ΟΗΕ: Το Χαλιφάτο χρησιμοποιεί οικογένειες ως ανθρώπινες ασπίδες
Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016, 15:20
Μαχητές του Ισλαμικού Χαλιφάτου έχουν απαγάγει 550 οικογένειες από χωριά γύρω από τη Μοσούλη και τις κρατούν κοντά σε περιοχές που ελέγχουν οι τζιχαντιστές στην ιρακινή πόλη, πιθανότατα σαν ανθρώπινες ασπίδες, δήλωσε την Παρασκευή εκπρόσωπος του Γραφείου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ. Η εκπρόσωπος του ΟΗΕ Ραβίνα Σαμνταζάνι, επικαλούμενη «επιβεβαιωμένες πληροφορίες» από την περιοχή, είπε πως το γραφείο διερευνά επίσης αναφορές σύμφωνα με τις οποίες μαχητές του Χαλιφάτου έχουν σκοτώσει 40 αμάχους σ' ένα χωριό κοντά στη Μοσούλη.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Λαβρόφ: Οι τρομοκρατες εμποδίζουν την απομάκρυνση των αμάχων από το Χαλέπι
Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016, 08:02
Ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας Σεργκέι Λαβρόφ κατήγγειλε σήμερα ότι οι ισλαμοφασιστες των δυτικων αποικιοκρατων εμποδίζουν τους αμάχους να εγκαταλείψουν τις πολιορκημένες συνοικίες του ανατολικού Χαλεπιού παρά την «ανθρωπιστική» εκεχειρία που βρίσκεται σε εξέλιξη στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Συρίας. Κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής συνδιάλεξης με τον αμερικανό ομόλογό του Τζον Κέρι, ο Λαβρόφ «σημείωσε ότι οι άμαχοι, αλλά επίσης και τα μέλη των παράνομων ένοπλων οργανώσεων (σ.σ. οι τρομοκρατες) είχαν τη δυνατότητα να εγκαταλείψουν ανεμπόδιστα την πόλη, όμως οι ισλαμοφασιστες των αποικιοκρατων παραβίασαν την εκεχειρία και εμπόδισαν την απομάκρυνση του (άμαχου) πληθυσμού», ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας σε ανακοίνωσή του.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Θαυμαστής του Χίτλερ ο φιλόσοφος Χάιντεγκερ
Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016, 19:51
Πριν από λίγα χρόνια αίσθηση προκάλεσε η δημοσίευση των «Μαύρων Τετραδίων» του φιλοσόφου. Εκεί όπου διαφαίνεται καθαρά, ότι ο αντισημιτισμός του Χάιντεγκερ συνιστούσε βασικό χαρακτηριστικό της φιλοσοφίας του. Θαύμαζε τον Χίτλερ Τόσο όμως η δημοσίευση των "Μαύρων Τετραδίων" (ενός είδους φιλοσοφικού ημερολογίου), όσο και η δημοσίευση, εντός των επομένων ημερών, της αλληλογραφίας με τον αδελφό του αποδεικνύουν ξεκάθαρα μέσω δικών του δηλώσεων, τον αντισημιτισμό του και τον θαυμασμό του προς τον Χίτλερ.
Η συμπάθεια του φιλοσόφου και συγγραφέα του «Είναι και Χρόνος» για το ναζιστικό καθεστώς έχει τεκμηριωθεί επαρκώς στο παρελθόν: ο Χάιντεγκερ έγινε μέλος του κόμματος το 1933 και παρέμεινε μέλος μέχρι το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Η αλληλογραφία όμως συνιστά ένα «κλειδί» για την πλήρη κατανόηση του τι ακριβώς πίστευε ο φιλόσοφος, καθώς μέχρι σήμερα δεν υπήρχαν καθόλου αναφορές του ιδίου για την συμμετοχή του στο εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα του Χίτλερ. Οι επιστολές, αποσπάσματα των οποίων δημοσιεύει η γερμανική Τσάϊτ, αποκαλύπτουν οτι ο γερμανός φιλόσοφος ήταν γοητευμένος από την ωμή βία του Φύρερ, «εμμονικός» με την «γερμανικότητα» (αν και δεν της δίνει βιολογικό ορισμό), εχθρός των Εβραίων, περιφρονητικός απέναντι στις γυναίκες, ανίκανος να ακούσει οποιοδήποτε δεν συμμερίζεται τον ενθουσιασμό του. Ο Χάιντεγκερ ενθαρρύνει τον αδελφό του να ενταχθεί στο κόμμα των Ναζί και πιστεύει ότι όποιος δεν αντιλαμβάνεται το μέγεθος του Χίτλερ «του αξίζει να συνθλιβεί στο χάος».
Επαινεί το ναζιστικό καθεστώς
Από τα τέλη του 1931 ο 43χρονος τότε Χάιντεγκερ στέλνει το βιβλίο του Χίτλερ, ο "Αγών μου", στον αδελφό του και επαινεί το «εξαιρετικό πολιτικό ένστικτο του Χίτλερ». Ο αδελφός του Φραντς, τραπεζικός υπάλληλος, πέντε χρόνια μικρότερος από τον Χάιντεγκερ, μέχρι εκείνη την περίοδο δεν έχει δείξει κανέναν ενθουσιασμό για τα ιδεώδη του εθνικοσοσιαλισμού. Η ιδεολογία αυτή όμως θα τον κερδίσει χάρις στα γράμματα του αδελφού του. Από τα γράμματα αυτά, μέρος των οποίων προδημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα προκύπτει επίσης οτι, σε αντίθεση με την εικόνα που είχε δημιουργηθεί, ο Χάιντεγκερ παρατηρούσε επισταμένα και προσεκτικά τα πολιτικά γεγονότα.
Μέσω της αλληλογραφίας βλέπουμε οτι ο Χάιντεγκερ ενθουσιάστηκε από το γεγονός της κατάληψης της εξουσίας από τον Χίτλερ. Το μοναδικό παράπονο του νέου τότε πρύτανη στο πανεπιστήμιο του Φράϊμπουργκ, ήταν οτι λόγω της αποπομπής εβραίων συναδέλφων του, είχε πλέον περισσότερη δουλειά. Οι «ζοφερές» μέθοδοι του νέου καθεστώτος είναι αμελητέες για αυτόν, μπροστά στα «μεγάλα σχέδια» του Φύρερ. Λίγο μετά τον πόλεμο, ο Χάιντεγκερ εκτιμά οτι η αναγκαστική εκδίωξη των Γερμανών από την ανατολική χώρα «ξεπερνά όλες τις φρικαλεότητες που διαπράττονται και διαπράχθηκαν νωρίτερα, ανεξάρτητα από αυτά που "ζήσαμε" την περίοδο 1933-45». Τον Ιούλιο του 1945 μερικοί από αυτούς που «βγήκαν από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης» -προφανώς εννοεί τους επιζώντες του Ολοκαυτώματος- στεγάζονταν στο διαμέρισμα των Χαίντεγκερ. «Δεν είναι ευχάριστο», γράφει στον αδερφό του σχετικά με το γεγονός αυτό, ο πιο γνωστός γερμανός φιλόσοφος του 20ου αιώνα.
Σε αποσπάσματα των επιστολών που παραθέτει η γερμανική εφημερίδα διαβάζουμε: Στις 27 Ιουλίου του 1932 αναφερόμενος στο κεντρώο κόμμα Τσέντρουμ του οποίου ηγείτο ο καγκελάριος Μπρύνινγκ (γνωστός και ως ο τελευταίος καγκελάριος της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης), ο οποίος προσπάθησε να απαγορεύσει τα τάγματα εφόδου και τα τάγματα ασφαλείας που είχε δημιουργήσει το 1925 ο Χίτλερ, προτρέπει τον αδελφό του να μην παρασυρθεί από τις ενέργειες του καγκελάριου Μπρύνινγκ. Σε επιστολή του στις 28 Οκτωβρίου 1932, γράφει στον αδελφό του οτι παρά τις "δυσάρεστες υπερβολές των Ναζί, πρέπει να υποστηρίξω αυτούς και τον Χίτλερ. Σου στέλνω την τελευταία ομιλία του Φύρερ".
Στις 13 Απριλίου του επόμενου χρόνου και ενώ ο Χίτλερ είναι πλέον στην εξουσία, ο Χάιντεγκερ "παραληρεί" από ενθουσιασμό στα γράμματά του: "Ο λαός μας και το Ράιχ μετασχηματίζονται και όποιος έχει μάτια να δει, αυτιά να ακούσει και μια καρδιά να χτυπάει, νοιώθει αυτή τη δύναμη και τη βαθειά έξαρση. Είμαστε και πάλι αντιμέτωποι με μια μεγαλειώδη πραγματικότητα, την οποία οφείλουμε να κάνουμε πράξη με τρόπο ώστε να πάρει τη θέση της στον πνευματικό κόσμο του Ράιχ και στην μυστική αποστολή της γερμανικότητας".
Στις 4η Μαΐου του 1933 και ενώ μόλις έχει γίνει μέλος του Εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος, εξηγεί στον αδελφό του:
«Μην βλέπεις τί υπάρχει κάτω από τό κίνημα, αλλά τις απόψεις του Φύρερ και τα μεγαλειώδη σχέδιά του. Χθες έγινα μέλος του NSDAP (Εθνικοσοσιαλιστικό Γερμανικό Εργατικό Κόμμα) όχι μόνο από εσωτερική πεποίθηση, αλλά από καθαρή συνειδητοποίηση οτι είναι ο μοναδικός τρόπος για να επιτευχθεί η καθαρότητα και η διευκρίνηση του όλου κινήματος. Και εάν εσύ δεν είσαι έτοιμος να προσχωρήσεις τώρα στο κόμμα, θα σε συμβούλευα ωστόσο να προετοιμάσεις τον εαυτό σου και να το κάνεις, χωρίς καμία ανησυχία για το εάν θα ασχοληθείς με κατώτερα και λιγότερο ευχάριστα θέματα που ενδέχεται να πέσουν στη αντίληψή σου..." Ο όρος «γερμανικότητα» επαναλαμβάνεται συνέχεια στα γράμματα του Χαϊντεγκερ, αφού στις 29 Ιανουαρίου 1943 και ενώ η μάχη του Στάλινγκραντ έχει μόλις τερματισθεί, ο γερμανός φιλόσοφος εκφράζει την ανησυχία του επειδή ο «μπολσεβικισμός και ο «αμερικανισμός» που σύμφωνα με αυτόν βασίζονται σε μία ενιαία ουσία, καταστρέφουν την «γερμανικότητα»
Αλλαγή κλίματος αλλά όχι πεποιθήσεων καταγράφεται στις 23 Ιουλίου 1945, όταν απαντάει στο ερωτηματολόγιο της επιτροπής Κάθαρσης που έχει συσταθεί από τις γαλλικές κατοχικές δυνάμεις: «Όλα πήγαν καλά. Δεν είναι ακόμα σαφές τι πρόκειται να κάνουν οι Γάλλοι. Δεν μου φαίνεται όμως ότι έχουν σκοπό να με απομακρύνουν από τα καθήκοντά μου. Εδώ το κυνήγι μαγισσών διεξάγεται από τους πολιτικούς κεντρώου κόμματος άσχετα εάν πρόκειται για θεολόγους ή για λογικούς ανθρώπους. Όλο όμως αυτό είναι θλιβερό και χειρότερο και από την εποχή των Ναζί».
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δραματική έκκληση των Κούρδων της Συρίας μετά τους αιματηρούς τουρκικούς βομβαρδισμούς
Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016, 19:26
Σε δημόσια δήλωσή τους, η Κουρδική Γενική Συντονιστική Αρχή των Καντονιών της Δημοκρατικής Αυτοδιοίκησης στη Συρία καταδικάζει τους χθεσινούς βομβαρδισμούς τουρκικών μαχητικών εναντίον ενόπλων της YPG, που μάχεται εναντίον των τζιχαντιστών. Συνολικά 26 αεροπορικές επιδρομές πραγματοποίησαν τουρκικά μαχητικά κατά 18 στόχων των Κούρδων που δραστηριοποιούνται στα βόρεια της Συρίας, με αποτέλεσμα να σκοτώσουν 160-200 μαχητές, σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού στρατού. Οι αεροπορικές επιδρομές πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ, πλήττοντας περιοχές που πρόσφατα είχαν ανακαταλάβει οι Κούρδοι. Οι βόμβες έπληξαν εννέα κτήρια, ένα θωρακισμένο όχημα καθώς κι άλλα οχήματα γενικής χρήσης που ανήκαν στους Κούρδους.
Η ανακοίνωση:
«Από χτες, τουρκικά πολεμικά αεροπλάνα βομβαρδίζουν τα χωριά Um Al Housh, Um Al Qura και Hasiya στην περιοχή Al Shahba, στο βόρειο Χαλέπι. Αυτά τα χωριά είχαν πρόσφατα απελευθερωθεί από τις επαναστατικές δυνάμεις. Η βομβιστική αυτή επίθεση συνέβη λίγες ώρες μόνο μετά την απελευθέρωση αυτών των χωριών, του Al Shabha Dam και του κέντρου Syriatel από τους τρομοκράτες της ISIS. Εμείς, η Γενική Συντονιστική Αρχή των Καντονιών της Δημοκρατικής Αυτοδιοίκησης (Al Jazira, Kobani και Efrin) καταδικάζουμε αυτή τη βίαιη επίθεση, που διέπραξε το τουρκικό κράτος εναντίον του λαού μας και απειλεί εκατοντάδες αθώους πολίτες. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να προστατεύσουμε τους πολίτες της Βόρειας Συρίας. Θέλουμε να δώσουμε έμφαση στο γεγονός ότι η πρόσφατη αυτή επίθεση του τουρκικού κράτους έρχεται σαν απάντηση στην απελευθέρωση της περιοχής από τους τρομοκράτες της ISIS. Είναι μία απόδειξη ότι η Τουρκία στηρίζει την τρομοκρατική οργάνωση της ISIS και άλλες συνδεόμενες με αυτή τρομοκρατικές οργανώσεις και άτομα. Καλούμε τη διεθνή κοινότητα, τα Ηνωμένα Έθνη, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Ρωσική Ομοσπονδία, διεθνείς ανθρωπιστικές και πολιτικές οργανώσεις να δράσουν άμεσα ώστε να σταματήσει η τουρκική επιθετικότητα και να εμποδίσουν το τουρκικό κράτος που απειλεί την ειρήνη και την ασφάλεια στην περιοχή με τις συνεχείς παραβιάσεις της συριακής κυριαρχίας και διεθνών νόμων και συμβάσεων. Η επίθεση αυτή δεν πρέπει να αγνοηθεί από τη διεθνή κοινότητα, όπως συνέβη όταν η Τουρκία κατέλαβε την Jerablus. Καλούμε επίσης όλους τους Σύρους να ενεργήσουν υπεύθυνα και να σταματήσουν τους βομβαρδισμούς, από τους οποίους χαμένη βγαίνει η ίδια η Συρία και η διαδικασία επίλυσης της συριακής κρίσης.
Η Γενική Συντονιστική Αρχή των Καντονιών της Δημοκρατικής Αυτοδιοίκησης (Al Jazira, Kobani και Efrin) 19/10/2016».
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Μετά την Κούβα του Φιντέλ, την Αρμενία... τώρα κι η Σερβία σπάει το δολοφονικό εμπάργκο εναντίον του λαού της Συρίας....
Η Σερβία στέλνει προμήθειες ανακούφισης στο Χαλέπι Η Σερβία παραδίδει 30 τόνους φυτικό έλαιο, ζάχαρη, αλεύρι, τα είδη ένδυσης, υπόδησης και φάρμακα για το αεροδρόμιο της Νις, όπου ένα ζευγάρι ρωσικά αεροπλάνα μεταφοράς θα πετάξουν προς τη Συρία ....
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο γερμανοτσολιάς βρήκε τρόπο να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί!
Αλεξιάδης: Οποιος δεν μπορεί να πληρώσει τον φόρο κληρονομιάς, να παραχωρεί το ακίνητο στο δημόσιο
Κι ο πουσταράς κυκλοφορεί ελεύθερος, ωραίος και το παίζει "αριστερός"! Ευρωπαιστης, μεταρρυθμιστης, εκσυχρονιστης «αριστερος», βεβαιως βεβαιως! Η αλλιως, νεοφιλελε «κεντροαριστερος»!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΡΑΜΑΛΑ.-- Ο 81χρονος Παλαιστίνιος Πρόεδρος, Μαχμούτ Αμπάς, φέρεται να πιέζει για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών στη «Φατάχ» στις 29 Νοέμβρη και στην Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PLO) ένα μήνα αργότερα, στα τέλη Δεκέμβρη, υποστήριξαν χτες ανώτερα στελέχη του κόμματος του Παλαιστίνιου Προέδρου, μιλώντας στο πρακτορείο ΑΡ. Οι Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι εκτίμησαν ότι οι εσωκομματικές εκλογές έρχονται ως «απάντηση» στις πιέσεις που δέχεται από αραβικές χώρες (Αίγυπτο, Ιορδανία, Σ. Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) να δεχτεί ξανά τον Μοχάμεντ Νταχλάν, πρώην ανώτερο στέλεχος της «Φατάχ» και εκατομμυριούχο επιχειρηματία που καταδικάστηκε το 2010 για «διαφθορά» ερήμην, αφότου κατηγόρησε εμμέσως πλην σαφώς τους δύο γιους του Προέδρου Αμπάς, Γιάσερ και Ταρέκ Αμπάς, για διαφθορά.
ΣΑΝΑΑ.-- Σε ισχύ τέθηκε, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα Τετάρτης προς Πέμπτη, μια ακόμη εύθραυστη εκεχειρία διάρκειας 72 ωρών στην Υεμένη. Η εκεχειρία ενδέχεται να παραταθεί, εφόσον δεν παραβιαστεί. Σε τέτοια περίπτωση, θα καταστεί εφικτή η αναδιανομή ανθρωπιστικής βοήθειας σε απομονωμένες περιοχές όπου θερίζουν η πείνα και οι ασθένειες.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ Το ναζιστικο «ουκρανικό» πυροβολικό εξακολουθεί να χτυπάει θέσεις των πολιτοφυλακών
Μόνο το τελευταίο 24ωρο έγιναν 481 επιθέσεις από το ναζιστικο «ουκρανικό» πυροβολικό σε διάφορες περιοχές του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ.

1 σχόλιο:

e-h είπε...




20/10/2016: 20.704 H καμπάνια της "ηλεκτρονικής ψηφοφορίας" για τον τερματισμό του αποκλεισμού (εμπάρκο) της Κούβας συνεχίζεται. H διαδικασία είναι απλή. Μπάινουμε στο από κάτω site και κλικάρουμε το "VOTAR". (Εάν εχεις ψηφισει, το VOTAR δεν εμφανιζεται)
Σχολιο.- Δεν νομιζω ότι τα κατάφερα σ. Δύσκολο.ποιο που ειναι το votar ?
Σχολιο.- Όπως το βλέπεις στην φωτογραφία από πάνω. Πατάς κλικ στο κόκκινο VOTAR και μετά σου βγάζει ένα παράθυρο "Grracias por su voto". Mόνο μια φορά μπορείς , αφου ψηφίσεις, μετά το votar σβήνει στο συγκεκριμένο κομπιούτερ.
http://www.cubavsbloqueo.cu/es