Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Τριτη 27 Φεβρουαριου 2018


Ξετσίπωτα και πρόστυχα, όπως κάνουν πάντα, τα ρυπαρά ΜΜΕ της Δύσης παίρνουν φωτογραφίες από τα εγκλήματα του ρατσιστικού κράτους τρομοκράτη, του Ισραήλ, σε βάρος του λαού και των παιδιών της Παλαιστίνης, και τις εμφανίζουν σαν προερχόμενες από τη Συρία.
Προχθές αποκάλυψα πως η φωτογραφία του μικρού κοριτσιού με την κούκλα ήταν του 2014 από τη Γάζα. Χθες βγήκε ανακοίνωση από τους Παλαιστίνιους που καταγγέλλουν την προστυχιά των σύγχρονων Γκέμπελς.
Σχολιο.- Αυτή είναι συνήθης πρακτική δε θυμοσαστε την φωτογραφία με τον κορμορανο; Και πολλές άλλες. Εδώ είχαν στήσει σκηνικό σέ Αμερικανική έρημο και γυρναγαν σκηνές πού υποτίθεται ήταν από τόν πόλεμο στον κόλπο. Αυτά γίνονται παρα πολλά χρόνια (τά λεγόμενα fake news). Και μάλιστα είχε γίνει σάλος διεθνώς όταν βγήκε στην δημοσιότητα αυτό.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προκειμένου να σταματήσει η εξέγερση των κρατουμένων του Κορυδαλλού, το υπουργείο Δικαιοσύνης αποδέχτηκε το Σάββατο το αίτημα να μεταφερθεί και πάλι στον Κορυδαλλό ο απεργός πείνας αναρχικός κρατούμενος Ντίνος Γιαγτζόγλου. Η μεταφορά του μετά από άγρια βασανιστήρια στη Λάρισα, όπου πριν λίγες μέρες 26χρονος κρατούμενος πέθανε από απόστημα δοντιού γιατί το υπουργείο Δικαιοσύνης αρνείται να διαθέσει γιατρό, ήταν και η αιτία της εξέγερσης.
Έχουν περάσει τρεις μέρες και ο Γιαγτζόγλου παραμένει στη Λάρισα, χωρίς την παραμικρή ιατρική φροντίδα.
Είναι φανερό πως η ζωή του κρατούμενου, ο οποίος πραγματοποιεί και απεργία δίψας, τίθεται άμεσα σε κίνδυνο. Και η ευθύνη βαραίνει άμεσα τον ίδιο τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή. Ο οποίος ήδη ευθύνεται και για τον βασανισμό του Γιαγτζόγλου κατά τη μεταγωγή του από Κορυδαλλό σε Λάρισα και για την εξαπάτηση των εξεγερμένων του Κορυδαλλού.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο αναμεταξύ, για τα παιδάκια στη Συρία θρηνούν κι εκείνοι που δεν είχαν το ελάχιστο πρόβλημα όταν ο Κώστας Ζαχαριάδης, διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, έλεγε πως δεν τρέχει τίποτα με τον εξοπλισμό που πούλαγε η Ελλάδα στη Σαουδική Αραβία για να μακελεύει παιδιά στην Υεμένη!
Τον θυμάστε; "Μήπως αν δεν στείλουμε εμείς πολεμικό υλικό θα σταματήσει ο πόλεμος;"
Υποκριτές!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ισραηλινός στρατός εισέβαλε στα χωριά της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, Deir Nitham και Nabi Saleh, και συνέλαβε19 Παλαιστίνιους,συμπεριλαμβανομένου του τραυματισμένου έφηβου, Μουχάμαντ Ταμίμι, 15 ετών, ο οποίος πυροβολήθηκε από τους Ισραηλινούς στρατιώτες κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων στο χωριό του Ναμπί Σαλέχ, τον περασμένο Δεκέμβριο.
Ανάμεσα τους βρίσκονται 10 μέλη της οικογένειας Tamimi:
ο τραυματίας Teah Muhammad Fadel al-Tamimi, 15 ετών, και ο αδελφός του Tamim Fadel al-Tamimi, 17, ο Suhaib Samih al-Tamimi, 14, Ahmad Sami al-Tamimi, 19, Muayyad Hamzeh al -Ταμιμί, 17, Μουχάμαντ Μουτζαχάν αλ-Ταμιμί, 15, Αμχάντ Αμπντ αλ Χαφίθ αλ-Ταμιμί, 28, Ομάρ Σαλέχ Ταμίμι, 29, Ισλάμ Σαλέχ αλ-Ταμιμί, 21, και Wiam Iyad al-Tamimi, 17.
Ο Μουχάμαντ Φάτλ αλ Τάμιμι απελευθερώθηκε λίγες ώρες μετά την κράτηση του, καθώς η οικογένειά του απέδειξε ότι θα δεχθεί χειρουργική επέμβαση στις 5 Μαρτίου. Ο έφηβος είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι, κατά τη διάρκεια διαμαρτυριών στο Ναμπί Σαλέχ. Λίγα λεπτά μετά τον πυροβολισμό του, η ξαδέλφη του Ahed Tamimi, 17 ετών, βιντεοσκοπηθηκε να χαστουκιζει ισραηλινό στρατιώτη που βρίσκονταν στην ιδιοκτησία της οικογένειάς του. Η Ahed δικάζεται κεκλεισμένων των θυρών σε ισραηλινό στρατιωτικό δικαστήριο με ποσοστό καταδίκης άνω του 99%.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μεγα σκανδαλο στην ΕΤΕ ζητειται  η παρεμβαση εισαγγελεα!
16.500 οικογενειες απληρωτες για πεμπτο μηνα!
Ρωμανιας. «Η Εθνικη Τραπεζα υπεξαιρεσε τα αποθεματικα του ΛΕΠΕΤΕ και τωραλενε ψεματα!»
Κατω τα χερια από τις Συνταξεις
Κλεβουν τον λογαριασμο Επικουρησης
Σχολιο.- Με μεγάλη λύπη για τη ''μεγαλη μας φίλη'.....που τόσο πολύ άλλαξε....απο τότε που απο 'Εθνική Τράπεζα της Ελλαδος'....εγινε σκετο 'Εθνική Τράπεζα'....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κοντά σε όλα τα άλλα κακά, και το κύμα ψύχους που μας κάνει να τουρτουρίζουμε αυτές τις μέρες έχει έρθει από τη Ρωσία. Αν δεν αντισταθούμε μαζικά, πολύ φοβάμαι πως οι πόλεις μας θα καταντήσουν σαν το Χαλέπι και την ανατολική Γκούτα. Θα κάνει πολύ κρύο, 15χρονα αγοράκια με ξανθά μαλλιά που θα τα λένε Μουχαμάντ και 7χρονα κοριτσάκια θα τουιτάρουν στα αγγλικά [με όλα τα χάσταγκς και τα συναφή] εκκλήσεις στη διεθνή κοινότητα να σταματήσει τη γενοκτονία, στρατόπεδα θανάτου, γκούλαγκ αλλά και βομβαρδισμένα τελευταία νοσοκομεία και τελευταία καταφύγια ορφανών γατιών θα φυτρώνουν σε κάθε γωνιά, ενώ ηθοποιοί με άσπρα κράνη θα μας παστώνουν τα μούτρα με πούδρα και κέτσαπ, θα μας θάβουν στα ερείπια και μετά θα μας ξεθάβουν, θα μας σηκώνουν στα χέρια και θα τρέχουν 3 μέτρα ποζάροντας για τη φωτογραφία.
Αν δεν αντισταθούμε σ' όλες τις γειτονιές, αυτές θέλει να γίνουν φυλακές




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΥΡΙΑ υπαρχουν πληροφοριες οτι φορτηγα απο την Τουρκια με αεριο χλωρίνης μπηκαν στην Συρια ..
Πολυ πιθανον να υποστηρίξει η ένοπλη οργανωση ''διασωστών'' τα ''Λευκά Κράνη΄''(White Helmets'') οτι ''κυβερνητικες ομαδες του Μπασάρ αλ Άσαντ βομβάρδισαν/η θα βομβαρδισουν με αέριο χλωρίου'' την περιοχή έξω από την πρωτεύουσα Δαμασκό, στην Ανατολική Γούτα, η οποία παραμένει στην κατοχη των ισλαμιστων μισθοφόρων
(φυσικα τις τελευταίες εβδομάδες, η ζε σουι Γαλλία και οι ΗΠΑ του Τραμπ έχουν κατ' επανάληψη ''σημάνει συναγερμό για χρήση χημικών όπλων από την συριακή κυβέρνηση''

Η οργάνωση "Λευκά Κράνη" (White Helmets) πλασάρεται στα διεθνή ΜΜΕ ως η Συριακή Πολιτική Προστασία (ή Πολιτική Άμυνα), δηλαδή ως ''οργάνωση διασωστών''....Στα εδάφη της Συρίας που ελέγχουν οι «μετριοπαθείς» τρομοκράτες, δηλαδή οι ισλαμιστές μισθοφόροι της Τουρκίας του λεγόμενου Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) και οι τζιχαντιστές της Τζαμπχάτ Φάτεχ Αλ Σαμ, η πρώην Αλ Νούσρα δηλαδή η Αλ Κάιντα, δραστηριοποιείται μια ομάδα διασωστών που ονομάζονται «Λευκά Κράνη».Τα «Λευκά Κράνη» δημιουργήθηκαν το 2013, έχουν ετήσιο μπάτζετ 30 εκ. δολάρια και αποτελούνται από «εθελοντές» ισλαμιστές που παίζουν τους διασώστες.
Τα «Λευκά Κράνη» εκπαιδεύτηκαν από δυτικούς και Τούρκους για να διασώζουν, υποτίθεται, τα θύματα των κυβερνητικών βομβαρδισμών.
Στην εύπιστη δυτική κοινή γνώμη εμφανίστηκαν ως οι «καλοί άγγελοι» που θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές τους για να σώζουν τραυματίες μέσα από τα χαλάσματα.
Η εικόνα τους «χτίστηκε» με πολλές ηρωικές φωτογραφίες να κουβαλάνε νεκρά παιδιά και να τα δείχνουν στις κάμερες.
Ωστόσο, εδώ και καιρό έχει αποκαλυφθεί ότι οι άνδρες που συμμετέχουν στα «Λευκά Κράνη» είναι άπαντες τζιχαντιστές και λειτουργούν περισσότερο ως στρατιωτικοί νοσοκόμοι της Αλ Κάιντα παρά ως διασώστες πολιτών.
Δημιουργήθηκαν το 2013 από την αμερικανική κυβερνητική υπηρεσία «USAID» («Υπηρεσία των ΗΠΑ για τη Διεθνή Ανάπτυξη» - παραμάγαζο της CIA) και χρηματοδοτήθηκε με 23.000.000 δολάρια. Τη συγκρότησή της στο συριακό έδαφος ανέλαβε ο Αγγλος πρώην αξιωματικός, βετεράνος ΝΑΤΟικών επεμβάσεων στα Βαλκάνια και μετέπειτα μισθοφόρος, James Le Mesurier.
Η οργάνωση ζητά τη δημιουργία ζώνης απαγόρευσης πτήσεων στη Συρία και δεν κρύβει ότι επιδιώκει την ανατροπή της κυβέρνησης Ασαντ. Δεν διστάζει να υπονομεύσει ανθρωπιστικές επιχειρήσεις του ΟΗΕ «όσο καιρό ο ΟΗΕ συνεχίζει να αναγνωρίζει το καθεστώς Ασαντ». Σύροι που συμμετέχουν σε αποστολές του ΟΗΕ για διανομή βοήθειας έχουν καταγγείλει τα «Λευκά Κράνη» πως τους στοχοποιούν σαν «συνεργάτες του Ασαντ» ή πως συμμετέχουν σε ωμότητες τζιχαντιστών της «Αλ Κάιντα» στο Χαλέπι...
Διαφημίστηκαν με «ντοκιμαντέρ» από τη διαδικτυακή πλατφόρμα ταινιών και σειρών NETFLIX, από την εταιρεία δημοσίων σχέσεων «Τhe Syria Campaign», που έχει φτιαχτεί στη Βρετανία με λεφτά του δισεκατομμυριούχου Σύρου της «αντιπολίτευσης» Αϊμάν Ασφάρι, από αστέρες του Χόλιγουντ, από συμβούλους της Κλίντον, από την κακόφημη «ιδιωτική εταιρεία διεθνούς ανάπτυξης» «Chemonics», που έχει επωφεληθεί από «αγαθοεργίες» από την Αϊτή έως το Αφγανιστάν.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), ξεκαθαρίζει πως η καθαρή έξοδος από το μνημόνιο δεν είναι θέμα θεμελιώδους σημασίας, καθώς αυτό που προέχει είναι να συνεχιστούν οι μνημονιακές μεταρρυθμίσεις και η δημοσιονομική πειθαρχεία που έχουν επιβάλει οι δανειστές.
Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση: 10:25
Ο ΣΕΒ πραγματοποίησε παρέμβαση στη συζήτηση για την καθαρή έξοδο από το μνημόνιο, στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης των μετόχων της Τράπεζας της Ελλάδος. Όπως επισημαίνουν, αυτό που προέχει για τη χώρα είναι να συνεχιστούν οι μνημονιακές μεταρρυθμίσεις που έχουν επιβάλει οι δανειστές. Στέκονται στο φιλικό κλίμα που πρέπει να δημιουργηθεί για την προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων.
Υπενθυμίζεται ότι στο μηνιαίο δελτίο του Ιανουαρίου για την οικονομία, ο ΣΕΒ είχε υπογραμμίσει ότι πρέπει να συνεχιστούν οι πολιτικές λιτότητας, ακόμα και μετά την ολοκλήρωση του τρίτου μνημονίου, καθώς υποστηρίζουν πως μόνο έτσι θα διατηρηθεί η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νέο κόλπο της κυβέρνησης με το ΣτΕ για τις συντάξεις

 Προσοχή!
Απίστευτη ΑΠΑΤΗ των Συριζαίων.
 Κρίθηκαν αντισυνταγματικές οι περικοπές μόνο όσων προσέφυγαν στα δικαστήρια. Η απόφαση περί αντισυνγματικότητας βγήκε "βολικά" μετά τη λήξη των πενταετίας που προβλέπεται για την παραγραφή  τέτοιων αξιώσεων σε βάρος του δημοσίου, επομένως όσοι προσέφυγαν στη δικαιοσύνη, προσέφυγαν και ... τέλος!
   Αυτή είναι η (πολιτειακά "μπακάλικη" και γι' αυτό επικίνδυνη) λογική του ΣτΕ...
Αντισυνταγματικές οι περικοπές αλλά όσοι προλάβατε, προλάβατε !!.
Το Σύνταγμα, μας προτείνει το ΣτΕ, να τηρείται για όσους έχουν την πρόνοια ή τη δυνατότητα να προσφύγουν στα δικαστήρια. Για όσους έχουν αδυναμία ή άγνοια να προσβάλλουν δικαστικά τις παραβιάσεις του Συντάγματος από τις κυβερνήσεις, δεν έιναι απαραίτητη η τήρηση του συντάγματος για "λόγους δημοσίου συμφέροντος" (που, προφανώς, είναι υπεράνω και του Συντάγματος) !!!


Το ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικές τις περικοπές σε γιατρούς διευθυντές του ΕΣΥ
Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) έκρινε αντισυνταγματικές τις περικοπές των αποδοχών των γιατρών διευθυντών νοσοκομείων του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ) που έγιναν αναδρομικά από 1 Αυγούστου 2012 λόγω μνημονιακών υποχρεώσεων.
Κρίθηκε ότι για λόγους δημοσίου συμφέροντος οι γιατροί διευθυντές των νοσοκομείων του ΕΣΥ θα λάβουν αναδρομικά τις διαφορές των αποδοχών τους και θα επανέλθει το μισθολογικό καθεστώς τους στο προ της 1ης Αυγούστου 2012 καθεστώς, μόνο σε εκείνους που έχουν προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας ή στα Διοικητικά Πρωτοδικεία της χώρας.
Η Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου έκανε δεκτή την αίτηση τεσσάρων γιατρών διευθυντών του ΕΣΥ, κρίνοντας ότι τόσο οι μνημονιακοί νόμοι όσο και η επίμαχη υπουργική απόφαση είναι αντίθετες σε συγκεκριμένη διάταξη του Συντάγματος.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Συρία: Παραβιάσεις της εκεχειρίας - Ένας νεκρός στην ανατολική Γούτα
 Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018, 13:56
Αεροπορικές επιδρομές της Συριακης Δημοκρατιας έγιναν στην ανατολική Γούτα καθώς  ρουκέτες εκτοξεύτηκαν την Τρίτη από τον ισλαμοφασιστοκρατούμενο θύλακα, παρότι τέθηκε σε ισχύ η καθημερινή κατάπαυση του πυρός που αποφάσισε η Μόσχα, σύμφωνα με μία αποικιοκρατικη ΜΚΟ και το συριακό πρακτορείο ειδήσεων Sana.
Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Sana έκανε λόγο για εκτόξευση ρουκετών από τους ισλαμοφασιστες με στόχο ανθρωπιστικούς διαδρόμους στην περιοχή του καταυλισμού Αλ-Ραφίντεν με σκοπό, σύμφωνα με το Sana, να εμποδιστούν οι άμαχοι να εγκαταλείψουν την περιοχή.
Πριν από λίγο το Αποικιακο παρατηρητήριο ανέφερε ότι ένας άμαχος σκοτώθηκε από τα αεροπορικά πλήγματα στην ανατολική Γούτα.
Από την πλευρά του, ο ρωσικός στρατός κατηγόρησε σήμερα τους μισθοφορους ισλαμοφασιστες των δυτικων αποικιοκρατων  που έχουν ταμπουρωθεί στην ανατολική Γούτα ότι βομβάρδισαν οικοδομικά τετράγωνα στη Δαμασκό περισσότερες από 20 φορές στη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA.
Επικαλούμενο τον ρωσικό στρατό, το RIA μετέδωσε πως ο συριακός στρατός δεν απάντησε στον βομβαρδισμό και πως οι γουρουνοισλαμοφασιστες κρατούν αμάχους ως ομήρους στην ανατολική Γούτα.
Στο μεταξύ, ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον δήλωσε πως η Βρετανία θα εξετάσει το ενδεχόμενο συμμετοχής της στα στρατιωτικά πλήγματα που πραγματοποιούν οι ΗΠΑ εναντίον της συριακής κυβέρνησης, αν δηθεν αποδειχθεί ότι χρησιμοποιούνται χημικά όπλα εναντίον αμάχων, ενώ φυσικα ποτε δεν εχει αποδειχθει κατι τετοιο, απλως χρησιμοποιηται σαν δικαιολογια από τους δυτικους αποικιοκρατες για τις ιμπεριαλιστικες δολοφονιες τους. Οι οποιοι αποικιοκρατες είναι αυτοι που δινουν στους ισλαμοφασιστες τα χημικα για να κανουν τις προβοκατσιες τους, και μετα κατηγορουν τα ανεξαρτητα κρατη.
Προειδοποίησε ο γουρουνοεγγλεζος ωστόσο πως δεν υπάρχει μεγάλη διεθνής υποστήριξη για την ανάληψη στρατιωτικής δράσης εναντίον της συριακης δημοκρατιας.
Η συριακή κυβέρνηση έχει αρνηθεί επανειλημμένα ότι χρησιμοποίησε χημικά όπλα και υποστήριξε πως στοχεύει μόνο ένοπλους ισλαμοφασιστες που εχουν δεσμους με την Αλ Καιντα.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πέρασε από το Σ.Α. του ΟΗΕ συμβιβαστική ρωσική πρόταση για κατάπαυση πυρός στην Υεμένη
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018, 10:50
Και τα 15 μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας ψήφισαν υπέρ της πρότασης για την κατάπαυση του πυρός στην Υεμένη που προώθησε η Ρωσία ως συμβιβαστική λύση. Είχε προηγηθεί η καταψήφιση από τη Ρωσία της πρότασης που είχε υποβάλει το Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία είχε επικριθεί κι από την Κίνα.
Η βρετανική πρόταση περιείχε παράγραφο που καταδίκαζε το Ιράν επειδή παραβίαζε το εμπάργκο παροχής όπλων στην Υεμένη. Η πρόταση εκείνη είχε λάβει 11 ψήφους, με τη Ρωσία και τη Βολιβία να την καταψηφίζουν, ενώ η Κίνα και το Καζακστάν απείχαν.
Αποκαλώντας την κατάσταση στην Υεμένη «πολύ περισσότερο περίπλοκη από όσο συχνά μας κάνουν να πιστεύουμε», ο Ρώσος πρέσβης στον ΟΗΕ Vassily Nebenzia υποστήριξε πως η βρετανική πρόταση προωθούσε «γεωπολιτική ατζέντα ορισμένων χωρών».
«Προειδοποιούμε πως υπάρχει θανάσιμος κίνδυνος στο παιχνίδι με γεωπολιτικούς χάρτες και χρησιμοποιώντας βίαιο υλικό, ειδικότερα για τις σχέσεις μέσα στον Ισλαμικό Κόσμο και τις σχέσεις ανάμεσα στους σουνίτες και τους σιίτες, να δημιουργηθούν επικίνδυνες αποσταθεροποιητικές επιπλοκές για ολόκληρη την περιοχή» πρόσθεσε ο Ρώσος πρέσβης.
Υπερασπιζόμενος την καθαρά τεχνική ρωσική πρόταση, που δεν αναφέρεται στο Ιράν και παρατείνει την απαγόρευση αποστολής όπλων έως τον Φεβρουάριο του 2019, ο Nebenzia υποστήριξε την «απολιτική φύση συμφωνίας που απαιτείται για την προώθηση από το Συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ».
Η Κίνα υποστήριξε τη ρωσική πρόταση, με τον αντιπρόσωπό της να δηλώνει πως «αντικατοπτρίζει τις πιθανές επιπτώσεις που θα προκαλούνταν στους κόλπους του Συμβουλίου Ασφαλείας».
Περιγράφοντας την κατάσταση στην Υεμένη «πολύ περίπλοκη» ο Κινέζος πρέσβης τόνισε «την έλλειψη αποδείξεων για τις υποτιθέμενες παραβιάσεις από το Ιράν».



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ισραήλ: Αναστολή των μέτρων που οδήγησαν στο κλείσιμο του Ναού της Αναστάσεως
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018, 17:21
Η ισραηλινή κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα την αναστολή των φορολογικών και νομοθετικών μέτρων που οδήγησαν τις τρεις Εκκλησίες στην απόφαση να κλείσει ο Ναός της Αναστάσεως στην Ιερουσαλήμ.
Η ισραηλινή δημοτική αρχή της Ιερουσαλήμ «παγώνει» την είσπραξη των φόρων που ανακοίνωσε πρόσφατα επί ακινήτων των Εκκλησιών που δεν λειτουργούν ως χώροι λατρείας, έγινε γνωστό σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε το γραφείο του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Επιπλέον, σε αναστολή ετέθη και το νομοσχέδιο περί απαλλοτρίωσης ακινήτων, το οποίο οι Εκκλησίες θεωρούν ότι πλήττει τα δικαιώματά τους, επισημαίνουν οι ισραηλινές αρχές.
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός και ο δήμαρχος της Ιερουσαλήμ Νιρ Μπαρκάτ αναμένεται να συγκροτήσουν μια ομάδα εργασίας «που θα διαπραγματευτεί με τις Εκκλησίες μια λύση» για το ζήτημα της επιβολής των φόρων, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Ο ναός της Αναστάσεως ή Ναός του Παναγίου Τάφου έκλεισε την Κυριακή έπειτα από απόφαση των ηγετών της Ελληνορθόδοξης, της Ρωμαιοκαθολικής και της Αρμενικής Εκκλησίας. Οι ηγέτες των τριών Εκκλησιών κατήγγειλαν την απόφαση που έλαβε πριν μερικές εβδομάδα η δημοτική αρχή της Ιερουσαλήμ να επιβάλει φόρους στις ιδιοκτησίες τους που δεν είναι χώροι λατρείας ή εκπαίδευσης, αλλά έχουν εμπορικές δραστηριότητες και αποφέρουν κέρδη, όπως για παράδειγμα από ενοίκια.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Άγκυρα καταδικάζει την απελευθέρωση του Σάλεχ Μούσλιμ από τσεχικό δικαστήριο
 Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018, 15:31
Δικαστήριο της Πράγας αποφάσισε την απελευθέρωση του Μούσλιμ, παρά την έκκληση της Άγκυρας να συνεχιστεί η κράτησή του όσο εκκρεμεί το αίτημά της για την έκδοσή του.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο Σάλεχ Μούσλιμ υποσχέθηκε να συνεργαστεί σε όλη τη δικαστική διαδικασία που συνδέεται με τη διαδικασία για την έκδοσή του, την οποία ζητεί η Τουρκία. Μέχρι πέρυσι συμπρόεδρος του Κόμματος Δημοκρατικής Ένωσης (PYD), τέθηκε υπό κράτηση το Σάββατο βάσει αιτήματος της Interpol που εκδόθηκε από την Τουρκία και στο οποίο χαρακτηρίζεται «αρχηγός τρομοκρατικής οργάνωσης».
Ο δικαστής, ο Γιάροσλαβ Πίτλουν, αρνήθηκε να σχολιάσει την απόφασή του, η οποία επευφημήθηκε ζωηρά από πολλές δεκάδες Κούρδους που είχαν συγκεντρωθεί μπροστά από το κτίριο του δικαστηρίου, στο κέντρο της Πράγας, για να δείξουν την αλληλεγγύη τους προς τον Σάλεχ Μούσλιμ.
Σύμφωνα με το τουρκικό υπουργείο Δικαιοσύνης, η Άγκυρα είχε «αρχίσει τα διαβήματα για την έκδοση στην Τουρκία» του Σάλεχ Μούσλιμ, ο οποίος κινδυνεύει να του επιβληθούν 30 ποινές ισόβιας κάθειρξης, αν δικαστεί εκεί.
Από τον Νοέμβριο 2016 έχει εκδοθεί σε βάρος του Μούσλιμ ένταλμα σύλληψης από τις τουρκικές αρχές, σε σχέση με μια επίθεση που είχε πραγματοποιηθεί στην Άγκυρα τον Φεβρουάριο 2016 (29 νεκροί), στην οποία αρνείται κάθε ανάμιξη.
Το PYD θεωρείται από την Άγκυρα προέκταση του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK), το οποίο διεξάγει εδώ και τρεις δεκαετίες ένοπλο αγώνα στην Τουρκία.
Αυτό το πολιτικό κίνημα των Κούρδων της Συρίας είναι επίσης το πολιτικό σκέλος των Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG), της κύριας πολιτοφυλακής των Κούρδων της Συρίας, εναντίον της οποίας η Τουρκία εξαπέλυσε τον Ιανουάριο στρατιωτική επίθεση στον θύλακο του Αφρίν (βορειοδυτική Συρία).
Ο τσέχος υπουργός Εξωτερικών Μάρτιν Στροπνίτσκι αρνήθηκε χθες Δευτέρα οποιαδήποτε σχέση ανάμεσα στη σύλληψη του Μούσλιμ και τη φυλάκιση στην Τουρκία δύο τσέχων πολιτών που κατηγορούνται ότι πολέμησαν στη Συρία στο πλευρό της YPG.
Ο Μίροσλαβ Φάρκας και η Μαρκέτα Βσελισόβα καταδικάσθηκαν πέρυσι σε κάθειρξη έξι ετών και τριών μηνών. Ορισμένα μέσα ενημέρωσης είχαν αναφέρει πως μπορεί να απελευθερώνονταν σε αντάλλαγμα για την έκδοση του Μούσλιμ.
Ο τσέχος πρωθυπουργός Αντρέι Μπάμπις αρνήθηκε σήμερα να σχολιάσει την υπόθεση: «Αποφασίζει ένα τσεχικό δικαστήριο, δεν γνωρίζω αυτή την υπόθεση», δήλωσε στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων έπειτα από συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε ισχύ η ανθρωπιστική εκεχειρία στην ανατολική Γούτα
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018, 09:12
Σε ισχύ τέθηκε η πεντάωρη εκεχειρία που ζήτησε η Ρωσία στον ισλαμοφασιστοκρατούμενο θύλακα της ανατολικής Γούτα, κοντά στη Δαμασκό, με στόχο να μπορέσουν να απομακρυνθούν οι άμαχοι από την περιοχή.
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ζήτησε χθες να επιβληθεί ανθρωπιστική εκεχειρία από τις 09.00 έως τις 14.00 (ώρα Συρίας και Ελλάδας) στην ανατολική Γούτα και να δημιουργηθεί ένας «ανθρωπιστικός διάδρομος», ώστε να μπορέσουν να φύγουν από την περιοχή οι άμαχοι.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παράσταση αφιερωμένη στους εγκλωβισμενους συριους ισλαμοφασιστες από τη Σύγκλητο του ΑΠΘ
 Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018, 13:43
Τη μουσικοθεατρική παράσταση «Δε σε ξέχασα ποτέ» του Λέοντα Α. Ναρ, παραγωγής Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος που θα παρουσιαστεί σήμερα στις 8 το βράδυ, στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ, αφιερώνει ως «ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στους δοκιμαζόμενους συριους ισλαμοφασιστες» η Σύγκλητος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Σε σχετικό ψήφισμά της υπογραμμίζει ότι «η πανεπιστημιακή κοινότητα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, πιστα κοπροσκυλα της αμερικανικης πρεσβειας, παρακολουθεί με οδύνη και αποτροπιασμό την ανθρωπιστική τραγωδία των ισλαμοφασιστων των αμερικανων που κορυφώνεται τις τελευταίες ημέρες στη γειτονική μας Συρία με την αποτυχία επίτευξης εκεχειρίας, την αδυναμία πρόσβασης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τον άμαχο ισλαμοφασιστικο πληθυσμό και τον τραγικό απολογισμό ισλαμοφασιστικων θυμάτων, μεταξύ των οποίων δυστυχώς πάρα πολλά ισλαμοφασιστικα παιδιά».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αύριο 12 το πρωί το κοράκι συμβολαιογράφος ΒΑΣΙΛΙΚΉ ΒΑΛΣΑΜΙΔΟΥ ( σταδίου 32 Αθήνα ) βγάζει σε πλειστηριασμο την πρώτη και μοναδική κατοικία στο Μενίδι της οικογένειας Κουνιακη
Ο κ. Ανδρέας Κουνιακης ο οποίος όπως ο ίδιος μας είπε έχει σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του επικοινώνησε με τα κινήματα κατά των πλειστηριασμών και ζήτησε την βοήθεια όλων των Ελλήνων ώστε να σωθεί το σπίτι του
Όλοι όσοι μπορούμε οφείλουμε αύριο το πρωί να βρισκόμαστε έξω από το συμβολαιογραφικό γραφείο της συμβολαιογράφου κοράκι ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΑΛΣΑΜΙΔΟΥ και να αποτρέψουμε τους τοκογλύφους δανειστές και τους εδώ εμισθους συνεργάτες τους συριζανελ να αρπάξουν την πρώτη και μοναδική κατοικία της οικογένειας Κουνιακη



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με γερμανικό πλοίο εισέβαλλε στην ελληνική και κυπριακή ΑΟΖ η Τουρκία!
 27/02/2018 - 17:11
Για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες η Γερμανία επιχειρεί να αναγνωρίσει τουρκικά κυριαρχικά δικαιώματα μέσα στην ελληνική (αν και δεν έχει ανεκυρήχθει ελληνική ΑΟΖ ακόμη) και την αντίστοιχη κυπριακή αφού γερμανικό ερευνητικό πλοίο ζήτησε άδεια από την Τουρκία για να διεξάγει έρευνες ανοιχτά της Κύπρου μέχρι την Κρήτη!
Την πρώτη φορά η ελληνική κυβέρνηση προχώρησε σε άμεση ανάκληση της άδειας που είχε παραχωρήσει στο γερμανικό ερευνητικό πλοίο «Meteor» για επιστημονικές έρευνες στο Αιγαίο, καθώς οι Γερμανοί ζήτησαν άδεια από την Τουρκία για να προχωρήσουν σε έρευνες στα... Κύθηρα, εντός μιας περιοχής της οποίας η αρμοδιότητα ανήκει στην Ελλάδα και μόνο.
Τότε στις 29 Δεκεμβρίου, όταν το «Meteor» έπλεε κοντά στη Λήμνο, οι τουρκικές αρχές προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι πλέει σε τουρκικά ύδατα και ότι δεν έχει άδεια από τουρκικό σταθμό, απαίτησαν έντονα να αποχωρήσει!
Όμως οι επικεφαλής του «Meteor» και του πανεπιστημίου του Αμβούργου έσπευσαν να αναγνωρίσουν την τουρκική «δικαιοδοσία» εκεί που υπάρχει μόνο η ελληνική κυριαρχία και ζήτησαν άδεια για τη διεξαγωγή επιστημονικών ερευνών στο Αιγαίο από την Άγκυρα!
Έτσι εξηγείται πως αμέσως οι παράκτιοι σταθμοί της Σμύρνης και της Αττάλειας εξέδωσαν Navtex με τις οποίες δέσμευαν συνολικά εννέα θαλάσσιες περιοχές που ορίζονται από τα νησιά Λήμνος-Κάρπαθος-Κύθηρα για να συνεχίσει τις έρευνες το γερμανικό πλοίο
Σήμερα με βαρύγδουππο τίτλο ‘Άδεια από την Τουρκία που θα τρελάνει Ελλάδα και Κύπρο’, η τουρκική εφημερίδα ‘Μιλιέτ’, σε είδηση της τελευταίας στιγμής στην ιστοσελίδα της, αναφέρει ότι γερμανικό πλοίο ζήτησε άδεια από την Τουρκία, κι όχι από την Ελλάδα ή την Κύπρο, γεγονός που θα προκαλέσει την οργή Αθήνας και Λευκωσίας, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ‘Μιλιέτ’, το πλοίο ‘Maria S. Merian’, που ανήκει ΠΑΛΙ στο πανεπιστήμιο του Αμβούργου και είναι ένα από τα πιο γνωστά ερευνητικά πλοία της Γερμανίας, ζήτησε άδεια από τις τουρκικές αρχές, προκειμένου να διεξαγάγει έρευνες ανοιχτά της Κύπρου και για τον λόγο αυτό η Άγκυρα προέβη σε σχετικές NAVTEX.
Σύμφωνα με τη ‘Μιλιέτ’, η Τουρκία εξέδωσε χθες νέα NAVTEX για μια περιοχή 580 χλμ. μήκους και 25 χλμ. πλάτους, σε ένα πεδίο ευθύνης της Κύπρου και της Ελλάδας (στην Πάφο, από τ’  ανοιχτά της Κύπρου μέχρι τ’  ανοιχτά της Κρήτης). Η NAVTEX εκδόθηκε από την Άγκυρα, προκειμένου να εξυπηρετήσει το γερμανικό πλοίο, όπως αναφέρει η ‘Μιλιέτ’.
Επίσης, εκδόθηκε και δεύτερη NAVTEX από την Τουρκία για τη θαλάσσια περιοχή 25 χλμ. νοτίως της Κρήτης.
Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι, εξαιτίας των ΝΑVTEX που εκδίδει η Τουρκία το τελευταίο διάστημα για τη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κύπρου και Κρήτης, εμποδίζοντας έτσι το ιταλικό γεωτρύπανο να διεξάγει έρευνες, Ελλάδα και Κύπρος παραπονέθηκαν στη Γερμανία και στις Βρυξέλλες για το γεγονός αυτό, ωστόσο τώρα το γερμανικό πλοίο ζήτησε την άδεια της Τουρκίας για να προβεί στις δικές του έρευνες σε αυτή την περιοχή.
Σύμφωνα με τη ‘Μιλιέτ’, η Τουρκία έδωσε τη σχετική «άδεια» στο γερμανικό πλοίο, που θα διεξάγει έρευνες σχετικά με τη θερμότητα, την αφαλάτωση και το νερό.
Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πέραν του γνωστού γεγονότος ότι Γερμανοί και Τούρκοι ιστορικά συμπορεύονται σημαίνει επίσης ότι η Γερμανία αναγνωρίζει κυριαρχικά δικαιώματα στην Τουρκία και μαζί με τους Αμερικανούς θέλουν εκμετάλλευση του ενεργειακού πλούτου του Ελληνισμού αδιαφορώντας που αυτός ανήκει.
Μια συνδιαχείρΙση με την Τουρκία απλά ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.
Ευρωπαίοι και Αμερικανοί θέλουν να κάνουν business με ποιον θα τις κάνουν τους είναι αδιάφορο εξ' ου και το «άδειασμα» των τελευταίων ημερών στις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας.
Η Ελλάς μόνη της πρέπει να υπερασπιστεί τον ζωτικό της χώρο, κανείς άλλος δεν θα το κάνει για αυτήν.

Σχολιο.- Αρχίζει να δένει το γερμανο-τουρκικό γλυκάκι στο Αιγαίο!! Αυτά τα πραγματάκια μόνο τυχαία δεν γίνονται. Εχει λοιπόν γερμανικές πλάτες ο Μογγόλος και ξεσαλώνει χιτλερικά! Αν πάλι είναι προπαγάνδα των μογγόλων όλα αυτά, γιατί δεν ζητάει διάψευση ο ΥΠΕΞ της Γραικολάνδης, απο τον γερμανό ομόλογό του ?

Σχολιο.- Η είδηση ΔΕν είναι σωστή.
Στη πραγματικότητα, το γερμανικό πλοίο ζήτησε και πήρε ήδη άδεια από τη Κύπρο και Ελλάδα.
Η τουρκία προσπαθεί να θολώσει τα νερά. Ανακοίνωσε ότι το γερμανικό πλοίο ζήτησε άδεια από τη τουρκία, και η τουρκία εξέδωσε νέα navtex (διεθνή οδηγία προς ναυτιλλομένους) για περιοχή που βρίσκεται μέσα στην ΑΟΖ Κύπρου και Ελλάδας, ανάμεσα στη Κύπρο και Κρήτη, και ισχυρίζεται ότι με βάση τη δική της νάβτεξ θα δώσει άδεια στο γερμανικό πλοίο.
Τα ίδια προέβαλαν με θριαμβευτικό τόνο και οι τουρκικές εφημερίδες.
Αυτά μεταδίδονται από το μεσημέρι από το κρατικό ΡΙΚ της Κύπρου, μαζί με δηλώσεις ενός αρμόδιου της κυπριακής κυβέρνησης για τέτοια θέματα ΑΟΖ.
Ταυτόχρονα μεταδίδονται δηλώσεις μιας αμερικανίδας, η οποία αναγνωρίζει την ΑΟΖ της Κύπρου.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



O 18χρονος Ismail Saleh Abu Reyal από τον προσφυγικό καταυλισμό Σατί, ήταν ο ψαράς που σκότωσαν οι ισραηλινές δυνάμεις του ναυτικού στις 25/02/2018, αφού άνοιξαν πυρ σε ψαρόβαρκα που έπλεε στα νερά της αποκλεισμένης Λωρίδας της Γάζας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών παρέα με την κόρη αρχηγού πολιτικού σχηματισμού
Από τα «Μουσκεμένα θρανία» στα έδρανα της Βουλής; Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε στο διαδίκτυο η δημόσια ανάρτηση του 30χρονου πορνοστάρ της Sirina Γιώργου Σακελλαρόπουλου ότι «φλερτάρει» με την πολιτική ζωή της χώρας!
Ποζάροντας με χαμόγελο στο πλευρό της Ουρανίας Μιχαλολιάκου -κόρη του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου-, σχολίασε στην προσωπική σελίδα του στο facebook: «Με Ουρανία Μιχαλολιάκου βόλτα! Επόμενο βήμα συζητήσεις για βουλευτής στην Α' Αθηνών».
Και πού αλλού θα μπορούσε να πολιτευτεί, αφού εκτός του ότι είναι βέρος Αθηναίος -όπως ισχυρίζεται σε συνεντεύξεις του-, διαθέτει σημαντικές γνωριμίες και δηλώνει μπον βιβέρ της υψηλής κοινωνίας, με την οποία συναναστρέφεται φιλικά αλλά και επαγγελματικά.
Το μεγάλο «αστέρι» των ταινιών πορνό του Δημήτρη Σειρηνάκη, χωρίς να διευκρινίσει αν έκανε χιούμορ ή πραγματικά ενδιαφέρεται να εισέλθει στο ελληνικό Κοινοβούλιο, ξάφνιασε θετικά τους φανατικούς θαυμαστές του, οι οποίοι σχολίασαν το γεγονός δίνοντάς του ευχές ακόμα και για... πρωθυπουργός!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ώρα 1.45 μ.μ.
 Σταδίου 39
 ( Συμβολαιογράφος Δέσποινα Σακκά )
δράση κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών
η παρουσία μας είναι  απαραίτητη !!!
Πλειστηριασμός 1ης κατοικίας για χρέος 182.000 €  με τιμή πρώτης προσφοράς 85.000  €



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βομβα για τις περικοπες στους γιατρους του ΕΣΥ. Δικαιωμα για αναδρομικα.
Οι μισθοι τους πρεπει αμεσα να επιστρεψουν στα επιπεδα του 2012 συμφωνα με το ΣτΕ.  Αδικια για οσους δεν προσεφυγαν στα δικαστηρια.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Περιεργο παιχνιδι του πρεσβη των ΗΠΑ, που αλλα λεει στον Μητσοτακη και αλλα στον Τσιπρα για την Novartis.
«Δεν υπαρχει καμια ερευνα του FBI που να αφορα Ελληνες πολιτικους» ειπε συμφωνα με την ΝΔ ο Τζ. Παιατ  για την υποθεση Novartis. Ωστοσο σε επικοινωνια με συνεργατη του Αλεξη Τσιπρα φερεται να διευκρινισε πως ουδεποτε μιλησε για το αν υπαρχουν Ελληνες πολιτικοι στις ερευνες των αμερικανικων αρχων.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δείτε το παιδάκι στη Γκούτα πως παίζει χαρούμενο με τους συγγενείς του...
Κρατώντας το κεφάλι του αποκεφαλισμένου στρατιώτη της Συρίας...
Και τώρα κλάψε για τα ανθρωπόμορφα κτήνη όπως σε καλεί η ΕΡΤ-Τελ Αβίβ, το ΑΠΕ κι όλες οι αργυρώνητες δημοσιογραφικές πόρνες!
Σώστε τη Γκούτα από τα ανθρωπόμορφα Νατοϊκά κτήνη!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προς ξεφωνημένες αμερικανόδουλες τσούλες ΑΠΕ-ΕΡΤ κι όλα τα κανάλια-Τελ Αβίβ της χώρας... Γιατί δεν βγάζετε και τον Marcus Papadopoylos να σας μιλήσει για τη Γκούτα;
Dr Marcus Papadopoulos spoke with Sky News Australia about East Ghouta
Και μέσω skype δεν θα κόστιζε τίποτα...
Αλλά είπαμε... εσείς πρεσβείες κι εντολές από το Τελ Αβίβ... και τα σκυλιά δεμένα!
Βέβαια, θα πρέπει να μας πείτε που κρύψατε εκείνον τον "διάδοχο του Άσαντ", που μας φορτώνατε κάθε λίγο από την έναρξη της "αραβικής άνοιξης made in USA" ως "ειδικό στο Συριακό"...
Βγάλτε το παλικάρι να μας πει για τους...
συντρόφους του δολοφόνους στη Γκούτα...
Βγάλτε το παλικάρι να μας πει πως τους έχει οργανωμένους εδώ...
Όταν έκαναν γυαλιά καρφιά την πρεσβεία της Συρίας στην Αθήνα, όταν με τη συνεργασία της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ έστελναν στους τζιχαντιστές στο Χαλέπι ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ (λεφτά του Ελληνικού λαού...) νόμιζαν πως ήταν καβάλα στ' άλογο... Αλήθεια τι μετέφερε για λογαριασμό των φονιάδων το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ;
Μούγκα οι "πολιτικοί" αμερικανοτσολιάδες, μούγκα το ΕΚΑΒ κι ο Πουλάκης, μούγκα οι συνδικαλιστές του ΕΚΑΒ, αλλά κι οι δικαστές κι εισαγγελείς της λεγόμενης δικαιοσύνης (τρόπος του λέγειν δικαιοσύνης), μούγκα κι αυτοί. Που ξέρεις, αυτά τα λελούδια μπορεί να τους φανούν χρήσιμα αύριο, για να στήσουν καμιά προβοκάτσια...
Από τον Τσίπρα, την εξωκοινοβουλευτική "αριστερά"-Σόρος, ως τον Αρούλη Σπηλιωτόπουλο της δεξιάς ήταν παραστάτης ο "επιστήμονας"!
17 Νοέμβρη 2016: Ο πρωθυπουργός Τζιφρας στηρίζει τους τζιχαντιστές στην πατρίδα μας... Γιατί;
Δυστυχώς... η επίσημη κυβερνητική εξουσία της πατρίδας μας είναι στο πλευρό αυτών που στηρίζουν τους μισθοφόρους-φονιάδες του λαού της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου...




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΣΥΡΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ «ΤΙΓΡΕΙΣ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ISIS ΣΤΗΝ Α. ΓΚΟΥΤΑ!
Εδώ και πέντε μέρες έχουν ανοίξει οι πύλες της Κολάσεως στην Α. Γκούτα όπου έχουν βρει καταφύγιο οι μισθοφόροι του ΝΑΤΟ και της Σαουδικής Αραβίας, οι πιο παρανοϊκοί τρομοκράτες του κόσμου.
Παράλληλα η δυτική προπαγάνδα έχει τεθεί σε εφαρμογή, ακόμη και στα...
δικά μας κανάλια έχουν βάλει παιδιά να μιλάνε αγγλικά και να μας λένε ότι η Γκούτα καίγεται και ότι οι βομβαρδισμοί του συριακού στρατού δεν χτυπούν παρά γυναικόπαιδα.
Η αλήθεια είναι ότι στην Ανατολική Γκούτα, εφιαλτικές ώρες ζουν μονάχα οι ισλαμοφασιστες ενοπλοι αληταραδες που ανήκουν στα διάφορα παρακλάδια του ISIS, καθώς οι «Τίγρεις» το ειδικό σώμα του συριακού Στρατού μαζί με την συριακή Αεροπορία έχουν εξαπολύσει μια άνευ προηγουμένου επίθεση στην περιοχή-θύλακα των ισλαμοφασιστικών συμμοριων και κυρίως της Jaysh al-Islam η οποία χρηματοδοτείται από τη Σαουδική Αραβία.
Οι μάχες στο έδαφος είναι πραγματικά αδυσώπητες, αλλά είναι μάχες του συριακού στρατού με πάνοπλους μισθοφόρους τρομοκράτες, που μέχρι πρότινος αποκεφάλιζαν αμάχους.
Η συριακή κυβέρνηση θέλει να τελειώνει μια και καλή με τον συγκεκριμένο θύλακα των τρομοκρατών, γι αυτό τους σφυροκοπά ανελέητα, πριν στρέψει την προσοχή της και πάλι στην Ιντλίμπ, ίσως το τελευταίο κομμάτι της Συρίας που ελέγχεται από τους τρομοκράτες.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στη Γκούτα ο Αραβικός στρατός της Συρίας εκκαθαρίζει το τελευταίο μεγάλο θύλακα τρομοκρατών στα περίχωρα της Δαμασκού...

4 σχόλια:

e-h είπε...



Invitation to support the Canadian Boat to Gaza, from Rabbi Lucia Pizarro
Dear friends,
As a Jew, I am all too aware that history has been painted with the blood of individuals whose only crime was being born Jewish. The stigma of living life as a minority has forever shaped Jewish history and the histories of many other peoples. Therefore, I am always taken aback when I see any group of people who face discrimination not for their actions, but simply for being alive.

I know that Jewish leadership has made sure that any assertion of commonality between Jew and Palestinian is denied. But throughout history, from Poland to Iraq, from Argentina to South Africa, from Brooklyn to Mississippi, Jews have taken up their quest for justice, and their desire for a more just world, by joining with others in collective struggles. Jews have participated prominently in the workers’ struggle of the Depression era, in the civil rights movement, in the struggle against South African Apartheid, in the struggle against fascism in Europe, and in many other movements for social and political change.

Obviously the State of Israel’s historic and ongoing oppression of the Palestinian people contradicts and betrays these long histories of Jewish participation in collective liberation struggles.

Thus, I invite you to join me in my support for the Canadian Boat to Gaza, and its insistence on ending the illegal and immoral blockade imposed by the Israeli State on over 2 million Palestinian civilians living in the Gaza Strip.

Let's challenge the legality of the inhumane blockade of Gaza’s 2 million inhabitants, most of whom are refugees and children.

Let's expose the Canadian government’s complicity in this act of collective punishment of defenceless civilians.

Let's demonstrate to the people living under the blockade that the world has not forgotten them.

Let's stand in solidarity with the Palestinian people.

Let's support the Canadian Boat to Gaza right now!

You can find different ways to donate at http://canadaboatgaza.org/donate

Please share our messages widely to help spread the word.

In solidarity,

Rabbi Lucia Pizarro
Founding Spiritual Director
The Jewish Liberation Theology Institute, www.JeLiThIn.Ca

e-h είπε...


Those who can benefit from a charitable tax receipt in the US may wish to donate through the US Boat to Gaza page: https://2018boatstogaza-nonviolenceinternational.nationbuilder.com/contribute
In other parts of the world, please consider donating through one our other partner campaigns in the Freedom Flotilla: https://sgf.freedomflotilla.org/donate

Please share our messages and forward them; Merci de partager et de faire suivre nos messages.

Twitter: @CanadaBoatGaza @GazaFFlotilla
www.facebook.com/CanadaBoatGaza/ www.facebook.com/BateauCanadienGaza/
www.facebook.com/FreedomFlotillaCoalition/
Donations / dons: canadaboatgaza.org/donate/ / sgf.freedomflotilla.org/donate

Canadian Boat to Gaza: www.canadaboatgaza.org email: canadaboatgaza@gmail.com

Bateau canadien pour GAZA: www.canadaboatgaza.org courriel: canadaboatgaza@gmail.com



e-h είπε...



Πρόσκληση για την υποστήριξη του καναδικού πλοιου για την Γάζα, από τον ραβίνο Lucia Pizarro
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Ως Εβραίος, γνωρίζω πολύ καλά ότι η ιστορία έχει ζωγραφιστεί με το αίμα των ατόμων των οποίων το μόνο έγκλημα είναι ότι γεννιόνταν εβραιοι. Το στίγμα της ζωής αυτων που ζουν ως μειονότητα έχει διαμορφώσει για πάντα την εβραϊκή ιστορία και τις ιστορίες πολλών άλλων λαών. Ως εκ τούτου, είμαι πάντα έκπληκτος όταν βλέπω κάποια ομάδα ανθρώπων που αντιμετωπίζουν διακρίσεις όχι για τις πράξεις τους, αλλά απλά επειδη είναι ζωντανοί.

Γνωρίζω ότι η εβραϊκή ηγεσία έχει σιγουρέψει ότι οποιαδήποτε διαβεβαίωση για κοινότητα μεταξύ Εβραίων και Παλαιστινίων την αρνείται. Όμως, σε όλη την ιστορία, από την Πολωνία μέχρι το Ιράκ, από την Αργεντινή μεχρι τη Νότια Αφρική, από το Μπρούκλιν μέχρι το Μισισιπή, οι Εβραίοι έχουν αναλάβει την αναζήτηση της δικαιοσύνης και την επιθυμία τους για έναν πιο δίκαιο κόσμο, ενώνοντας με άλλους σε συλλογικούς αγώνες. Οι Εβραίοι συμμετείχαν πρωταρχικά στον αγώνα των εργαζομένων της εποχής της κατάθλιψης, στο κίνημα των πολιτικών δικαιωμάτων, στον αγώνα κατά του απαρτχάιντ της Νότιας Αφρικής, στον αγώνα κατά του φασισμού στην Ευρώπη και σε πολλά άλλα κινήματα για κοινωνικές και πολιτικές αλλαγές.

Προφανώς η ιστορική και συνεχιζόμενη καταπίεση του Παλαιστινιακού λαού του Κράτους του Ισραήλ αντιφάσκει και προδίδει αυτές τις μακρές ιστορίες συμμετοχής των Εβραίων σε συλλογικούς απελευθερωτικούς αγώνες.

Σας καλώ λοιπόν να συμμετάσχετε στην υποστήριξή μου για το καναδικό σκάφος για τη Γάζα και την επιμονή να τερματιστεί ο παράνομος και ανήθικος αποκλεισμός που επέβαλε το ισραηλινό κράτος σε πάνω από 2 εκατομμύρια παλαιστίνιους πολίτες που ζουν στη Λωρίδα της Γάζας.

Ας αμφισβητήσουμε τη νομιμότητα του απάνθρωπου αποκλεισμού των 2 εκατομμυρίων κατοίκων της Γάζας, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι πρόσφυγες και παιδιά.

Ας εκθέσουμε τη συνενοχή της καναδικής κυβέρνησης σε αυτήν την πράξη συλλογικής τιμωρίας ανυπεράσπιστων πολιτών.

Ας δείξουμε στους ανθρώπους που ζουν κάτω από τον αποκλεισμό ότι ο κόσμος δεν τους έχει ξεχάσει.

Ας είμαστε αλληλέγγυοι με τον παλαιστινιακό λαό.

Ας υποστηρίξουμε το καναδικό σκάφος στη Γάζα αυτή τη στιγμή!

Μπορείτε να βρείτε διαφορετικούς τρόπους δωρεάς στη διεύθυνση http://canadaboatgaza.org/donate

Παρακαλούμε μοιραστείτε τα μηνύματά μας ευρέως για να βοηθήσετε στη διάδοση στον κοσμο.

Σε αλληλεγγύη,

Ραβίνος Lucia Pizarro
Ιδρυτικό πνευματικό διευθυντή
Στο Ινστιτούτο Θεολογίας της Εβραϊκής Απελευθέρωσης, www.JeLiThIn.Ca

e-h είπε...


Εκείνοι που μπορούν να επωφεληθούν από μια φιλανθρωπική φορολογική απόδειξη στις ΗΠΑ μπορεί να επιθυμούν να δωρίσουν μέσω της σελίδας των ΗΠΑ Boat to Gaza: https://2018boatstogaza-nonviolenceinternational.nationbuilder.com/contribute
Σε άλλα μέρη του κόσμου, παρακαλούμε να εξετάσετε τη δωρεά μέσω μιας εκστρατείας των άλλων εταίρων μας στο Flotilla Freedom: https://sgf.freedomflotilla.org/donate

Μοιραστείτε τα μηνύματά μας και προωθήστε τα. Τα μηνύματα της αλληλογραφίας και των μηνυμάτων.

Twitter: @CanadaBoatGaza @ GazaFFlotilla
www.facebook.com/CanadaBoatGaza/ www.facebook.com/BateauCanadienGaza/
www.facebook.com/FreedomFlotillaCoalition/
Δωρεές / dons: canadaboatgaza.org/donate/ / sgf.freedomflotilla.org/donate

Καναδικό σκάφος στη Γάζα: www.canadaboatgaza.org email: canadaboatgaza@gmail.com

Bateau canadien για την GAZA: www.canadaboatgaza.org courriel: canadaboatgaza@gmail.com