Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Τεταρτη 19 Δεκεμβριου 2018


Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ!
To Tσιπροειδές ον είναι τόσο βλαμένο και αστοιχείωτο που κατήγγειλε με δριμύτητα χθες τη ΝΔ ότι κάποιοι πολύ ακραίοι του κόμματος αυτού τη δεκαετία του 80 κατηγόρησαν τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν! Ως γνωστό ο πιο πιστός και δυναμικός ακροδεξιός οπαδός της θεωρίας αυτής που είχε εκδώσει και βιβλίο ήταν ο νυν συγκυβερνήτης του Πάνος Καμμένος! Να δεις που τελικά θα κάνει πρωθυπουργό τον Κούλη ο πρώτης φοράς αριστεράς (κι άλλο κακό να μην μας βρει!)!




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η μετανάστευση, ΔΕΝ είναι κοινωνική αρετή, είναι μάστιγα για μια κοινωνία !
Και σίγουρα ΔΕΝ είναι λύση, οι εργάτες κι οι εργαζόμενοι, να παίρνουν φραγκοδίφραγκα για 12 ωρη (part time 4ωρη ) εργασίας, όταν και η καθαρίστρια υφυπουργός της Β Ελλάδας, τσιμπάει μια κατοστάρα για το τίποτε !
με 650 χιλ. μετανάστες και 300 χιλ επισφαλείς εργαζόμενους με μπλοκάκια και part time ( Και άλλους τόσους καλοκαιρινούς στις τουριστικές γαλέρες ) ......εμφανίζεις ότι % ανεργίας θέλεις




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο φασίστας, αντικομμουνιστής Μπολσονάρου ανοίγει «μέτωπο» με Κούβα και Βενεζουέλα
 19 Δεκεμβρίου 2018
Ο ακροδεξιός, φασίστας πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου σε πλήρη ευθυγράμμιση με την ιμπεριαλιστική πολιτική των ΗΠΑ κήρυξε τον «πόλεμο» κατά της Κούβας και της Βενεζουέλας.
Ο αντικομμουνιστής, υμνητής της Χούντας και «έμπιστος» των ΗΠΑ, σε διάγγελμα του ανέφερε: «Ότι μπορούμε να κάνουμε εντός των ορίων του νόμου, της δημοκρατίας, εναντίον της Κούβας και της Βενεζουέλας, θα το κάνουμε». Ο υμνητής τους καθεστώς της στρατιωτικής δικτατορίας στη Βραζιλία (1964-1985), επικαλείται το …«νόμο» και τη …«δημοκρατία» …παπαγαλίζοντας την αμερικάνικη προπαγάνδα για να ανοίξει «μέτωπο» με τις δύο χώρες.
Αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η εκλογή του, συνδέεται με τους ευρύτερους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ για τη Λατινική Αμερική, ο ακροδεξιός Μπολσονάρου έσπευσε να βάλει στο στόχαστρο το «νησί της επανάστασης» και τη Βενεζουέλα.
Ο Μπολσονάρου, ο οποίος αναλαμβάνει την εξουσία την 1η Ιανουαρίου, είναι ορκισμένος αντικομμουνιστής. Ο πρώην λοχαγός, καταφέρεται πολύ συχνά εναντίον της Κούβας και της Βενεζουέλας. Ο Μπολσονάρου, ο οποίος έχει υποσχεθεί να αλλάξει τελείως την βραζιλιάνικη εξωτερική πολιτική και να την ευθυγραμμίσει απόλυτα με αυτή της Ουάσινγκτον, έχει «αγκαλιαστεί» από τα αμερικάνικα μονοπώλια. Με την κυβέρνηση Τραμπ να συνεχίζει με μεγαλύτερη ένταση το απάνθρωπο εμπάργκο και τις κυρώσεις τόσο εναντίον του λαού της Κούβας, όσο και κατά της Βενεζουέλας, ο νέος Βραζιλιάνος πρόεδρος αποτελεί άλλο ένα «πιόνι» στο οπλοστάσιο της.
Ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Ντόναλντ Τραμπ, ο Τζον Μπόλτον, συναντήθηκε στα τέλη του Νοεμβρίου με τον εκλεγμένο πρόεδρο της Βραζιλίας. Έκρινε ότι η επικράτησή του προσφέρει μια «ιστορική ευκαιρία» ώστε οι ΗΠΑ και η Βραζιλία να συνεργαστούν στενά στα πεδία της …ασφάλειας και της οικονομίας. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ το επόμενο διάστημα έχει δρομολογήσει και τη στενότερη στρατιωτική συνεργασία με το καθεστώς Μπολσονάρου.
Ο Μπολσονάρου δεν έδωσε λεπτομέρειες για το πώς σχεδιάζει να κινηθεί εναντίον της Κούβας και της Βενεζουέλας. Ωστόσο κινείται στην ίδια αντιδραστική γραμμή με την Ουάσινγκτον, η οποία σχεδιάζει να εντείνει τις πιέσεις της κατά της Βενεζουέλας και της Κούβας.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Τράμπ έχει αφήσει ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο επέμβασης στη Βενεζουέλα. Με σύμμαχο έναν νοσταλγό της χούντας οι ΗΠΑ βρήκαν τον «κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση» για να βάλουν για μια ακόμα φορά φωτιά στη Κεντρική και Λατινική Αμερική.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Μετά από το μνημείο του Παναγούλη και των αγωνιστών της οργάνωσής του, που χαρακτηρίστηκαν "ελληνάρες" και απειλήθηκαν πως "έρχονται τσουλάρες", σειρά είχε το μνημείο των αγωνιστών της ΠΕΑΝ, που ανατίναξαν το 1942 τα γραφεία της ναζιστικής ΕΣΠΟ.
Οι τιμώμενοι στο μνημείο τους φάνηκαν -όπως έγραψαν- πολύ μικροαστοί. Και νιώθουν περισσότερο αγωνίστριες από την Ιουλία Μπίμπα και τους συναγωνιστές της που εκτελέστηκαν από τους ναζί, έχοντας στείλει μερικές δεκάδες απ' αυτούς στον άλλο κόσμο.
Αν και το πιο πιθανό να μην έχουν ιδέα ούτε για ΕΣΠΟ ούτε για ΠΕΑΝ ούτε για ναζισμό και Αντίσταση.

Ποια είναι η Ιουλία Μπίμπα που έχουν καλύψει με μωβ σπρέι το πρόσωπο της;
Στην ομάδα των γενναίων πατριωτών που ανατίναξαν την ΕΣΠΟ ξεχωρίζει μία γυναίκα, η Ιουλία Μπίμπα. Ήταν μία απλή, μοναχική, λιγομίλητη και θεοσεβούμενη κοπέλα που καταγόταν από τη Σάμο και εργαζόταν στην Αθήνα ως παραδουλεύτρα. Στον ελεύθερο χρόνο της δίδασκε στο κατηχητικό σχολείο του Αγίου Νικολάου στο Κουκάκι, όπου διέμενε. Εκεί απέκτησε το παρατσούκλι «δασκαλίτσα», με αποτέλεσμα να θεωρείται ότι ήταν δασκάλα. Όμως, η Ιουλία φαίνεται ότι ήταν μόνο απόφοιτη δημοτικού. Ήταν παντρεμένη με τον Κώστα Μπίμπα που ήταν τυφλός εκ γενετής. Τίποτα πάνω της δεν προδιέθετε κάποιον για το τι θα ήταν ικανή να κάνει στην Κατοχή. Τον Μάρτιο του 1942, η φίλη και γειτόνισσα της, Αικατερίνη Μπέση, τη μύησε στην ΠΕΑΝ. Όπως δεκάδες άλλες κοπέλες, έγραφαν συνθήματα στους τοίχους της Αθήνας εναντίον των κατακτητών και μοίραζαν παράνομα έντυπα και προκηρύξεις. Τον Ιούλιο του 1942 ο Κώστας Περρίκος ίδρυσε τον Ουλαμό Καταστροφών με στόχο να ξεκινήσει μεγάλης κλίμακας σαμποτάζ εναντίον των κατακτητών και των συνεργατών τους. Η Μπέση και η Μπίμπα ήταν οι μοναδικές γυναίκες που στρατολογήθηκαν στον Ουλαμό και τα μέλη του έκρυψαν στο σπίτι της Μπέση τις εκρηκτικές ύλες με τις οποίες θα έφτιαχναν τις βόμβες. Επειδή υπήρξε κίνδυνος να γίνει έρευνα από τις αρχές κατοχής, η Μπέση και η Μπίμπα μετέφεραν τα εκρηκτικά στο σπίτι της τελευταίας. Στο σπίτι της Μπίμπα κατασκευάστηκε η βόμβα που ισοπέδωσε το κτίριο της ΕΣΠΟ και μάλιστα η ίδια βοήθησε στην κατασκευή της.
Στις 31 Δεκεμβρίου 1942 το Γερμανικό Στρατοδικείο Αθηνών την καταδίκασε τρεις φορές σε θάνατο «διά πελέκεως». Μέχρι τότε οι Γερμανοί δεν είχαν εκτελέσει γυναίκα στην Ελλάδα καταδικασμένη σε θάνατο από στρατοδικείο τους και έτσι ο τρόπος θανάτου μάλλον είχε να κάνει με το γεγονός ότι ήταν γυναίκα, αλλά και από μίσος γι’ αυτό που τους έκανε.
Σχολιο.- Πάντως, ο αποκεφαλισμός "δια πελέκεως", ήταν ο τρόπος που εκτελούσαν οι γερμανοί ναζιστές τους εσωτερικούς τους αντιπάλους που μιλούσαν για δημοκρατία. Μας τα λέει η ταινία του 2005 "Οι τελευταίες ημέρες της Σόφι Σόλ". Είναι αληθινή ιστορία, για μια γερμανική φοιτητική αντιφασιστική οργάνωση στη Γερμανία, το "Λευκό Ρόδο" που φτιάχτηκε το 1942, και όταν τους συνέλαβαν το 1943 τους εκτέλεσαν με αποκεφαλισμό, αφού δικάστηκαν από πολιτικό δικαστήριο των φασιστών.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το ότι νομίζουν πως θα κερδίσουν εκλογές με τον Τσακαλώτο να λέει ότι "η Ελλάδα ζει συναρπαστικούς καιρούς" και τον Τσίπρα πως "το μέλλον βρίσκεται τώρα στα δικά μας χέρια", φανερώνει πόσο σαπουνόφουσκα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και πόσο ξεκομμένος από την κοινωνία.
Βρε σεις, αν πάτε να πείτε τέτοια στον κόσμο, το πιο πιθανό να σας βρίσει. Άσε που μπορεί να φάτε και ξύλο. Δεν καταλαβαίνετε πως εξαγριώνεται ο άλλος όταν του ΄χεις καταστρέψει τη ζωή και τον δουλεύεις κι από πάνω;
Μόνο με δικούς σας ταχτοποημένους, διορισμένους και διαπλεκόμενους μιλάτε και δεν ξέρετε τι γίνεται παρά έξω;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν είναι κεραυνός εν αιθρία η αποχώρηση του  Παν. Σωτήρη από το Π.Σ, της ΛΑ.Ε.! Το τελευταίο διάστημα με αφορμή τη συνέντευξη του συν. γραμματέα Παν. Λαφαζάνη, στο ακροδεξιό διαδικτυακό κανάλι "επανελλήνησις" του νοσταλγού της δικτατορίας του Ι. Μεταξά, Κων. Πλεύρη, έχει ξεδιπλωθεί μια επίθεση άνευ αρχών στην ΛΑ.Ε. και στο ίδιο το πρόσωπο του Λαφαζάνη από "διεθνιστές" εντός της ΛΑ.Ε. ( Νταβανέλος, Σαραφιανός) και κυρίως από κύκλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (Μαυροειδής).  Δεν είναι τυχαίο ότι στη μακροσκελή ανακοίνωση του συν. Σωτήρη η βασική πολιτική αναφορά για την αποχώρησή του είναι η αποτυχία της κοινής εκλογικής καθόδου ΛΑ.Ε. - ΑΝΤΑΡΣΥΑ το Σεπτέμβρη του 2015. Για το παρόν δε, βλέπει με ¨άσκημο" μάτι την προσπάθεια κάποιων στη ΛΑ.Ε., για εκλογική συνεργασία με πατριωτικές δυνάμεις π.χ, το Ε.ΠΑ.Μ. του Δημήτρη Καζάκη ή την "Πλεύση Ελευθερίας" της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Αυτό που ξεχείλησε το ποτήρι για τον Π. Σωτήρη, ήταν η προαναφερθείσα συνέντευξη του Π. Λαφαζάνη. Αυτό που δεν μπορούν να αντιληφθούν  όλοι αυτοί οι σύντροφοι, εντός κι εκτός της ΛΑ.Ε., είναι το δυναμικό που απελευθερώνει στην κοινωνία το εθνικό ζήτημα, ή για να μιλήσω με όρους επαναστατικής τακτικής η ρωγμή που ανοίγεται στην αστική  διαχείρηση των εθνικών θεμάτων προς όφελος των ιμπεριαλιστών επικυρίαρχων (τόσο εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ όσο και από τη Ν.Δ,). Ρωγμή που πολύ σωστά προσπαθούν να εκμεταλλευθούν ο συν. Π. Λαφαζάνης καθώς και η πλειοψηφία του Π.Σ. της ΛΑ.Ε., ώστε μέσα απ΄αυτή να ξεχυθεί σαν ορμητικό ποτάμι η καταδυναστευόμενη από τα μνημόνια λαϊκή πλειοψηφία. Πλειοψηφία που δεν είναι καθόλου ασύμβατη με το γιγαντιαίο κύμα εθνικής αμφισβήτησης της κατάπτυστης "συμφωνίας των Πρεσπών".



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ειναι αυτοί που πέθαναν οι 380.000 Έλληνες ,ειναι οι 600.000 Έλληνες επιστήμονες που έφυγαν μετανάστες ,
ειναι το 40% των Ελλήνων που ζουν κάτω απο το όριο της φτώχειας ,
ειναι οι Έλληνες που πνίγονται ,
ειναι οι Έλληνες που καίγονται ,
γιατι οι υποδομές έχουν κατάρρευση με ¨εντολη¨ της γερμανικής ΕΕ ....
Είμαστε όλοι εμείς που ψευτοζούμε ,
μεσα στον τρόμο ενός κράτους δυνάστη....
Γι΄αυτό δεν φοβούνται αυτήν την τρομοκρατία. Την επιζητούν, ενίοτε την μεθοδεύουν και κρυφά ικανοποιούν τις επιδιώξεις τους. Την παντελή αυθαιρεσία, την έλλειψη αίσθησης ασφάλειας στους πολίτες, ως μέρος της πορείας πλήρους αποδημοκρατισμού της πολιτείας. Μιας πολιτείας που αρέσκεται να ανάγει τους οίκους ανοχής της άνομης εξουσίας τους, τα μαγαζιά της προπαγάνδας της ολιγαρχίας, σε πυλώνες της δημοκρατίας τους.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Mετά τις ΗΠΑ και η Γαλλία άρχισε ν΄αποσύρει τις δυνάμεις της από τη Συρία.
19/12/2018 – 22.10
Mετά τις ΗΠΑ και η Γαλλία άρχισε ν΄αποσύρει τις δυνάμεις της από τη Συρία αναφέρει τώρα σημαντικός Λιβανέζος ρεπόρτερ μεγάλη ανάμειξη στο συριακό ο Χουσείν Μουτάρντα.
Νωρίτερα σήμερα ο Τραμπ έγραψε στο twitter  »Νικήσαμε την ΙΣΙΣ στη Συρία,ήταν ο μόνος μου λόγος για να είμαστε εκεί κατά τη διάρκεια της Προεδρίας Τραμπ ». Tα αμερικάνικα μέσα εκτενώς αναφέρθηκαν σε απόσυρση αμερικάνικων στρατευμάτων από Συρία.Η Sarah Huckabee Sanders, Γραμματέας Τύπου του White House δήλωσε πως “αρχίσαμε να επιστρέφουμε τις δυνάμεις των USΑ ως μια μετάβαση στην επόμενη φάση της επιχείρησης . Η Sanders πρόσθεσε : »αυτές οι νίκες επί της  ISIS στη Συρία δεν είναι ένα σημάδι του τέλους της Διεθνούς Συμμαχίας ή της επιχείρησής της » και ότι οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους « θα συνεχίσουν να εργάζονται από κοινού κατά της επικράτειας, τη χρηματοδότησης, της υποστήριξης και κάθε μέσου διείσδυσης επί των συνόρων μας  της ισλαμιστικής ριζοσπαστικής τρομοκρατίας ».Ένας αξιωματούχος Αμερικανός είπε στο  Reuters ότι όλο το προσωπικό του State Department στη Συρία θα εκκενωθεί από τη χώρα εντός 24 h και ότι όλες οι δυνάμεις των ΗΠΑ θ΄αναχωρήσουν καθώς η τελική επιχείρηση κατά της ISIS ολοκληρώθηκε.Τα στρατεύματα αναμένεται να αποσυρθούν εντός 60 έως 100 ημέρες.
Σύμφωνα με αξιωματούχους ο Trump διέταξε μια ταχεία απόσυρση όλων και των 2,000 στρατιωτών των United States από το συριακό έδαφος εντός 30 ημερών αναφέρει η nytimes.
Ωστόσο πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι η απόσυρση των στρατευμάτων ΗΠΑ είναι απλώς μια αντικατάσταση όρων. Στη θέση τους θα πάνε ιδιωτικές αμερικανικές στρατιωτικές εταιρείες, οι οποίες, στην πραγματικότητα, θα διαδραματίσουν το ρόλο του ίδιου στρατού όπως Αφγανιστάν αναφέρει ο ρώσικος τύπος. Ενώ η επίσημη αντίδραση Μόσχας μέσω Ρωσικού ΥΠΕΞ είναι πως η απόσυρση των αμερικανικών δυνάμεων από τη Συρία θα ανοίξει προοπτικές για πολιτική διευθέτηση σε αυτή τη χώρα…



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ΗΠΑ αποχωρούν από τη Συρία
 Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018, 16:47
Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να αποσύρουν τα στρατεύματά τους από τη Συρία! Μάλιστα, αυτή η αιφνιδιαστική αποχώρηση θα γίνει «ολοκληρωτικά και γρήγορα», όπως δήλωσαν αμερικάνοι αξιωματούχοι στο CNN.
Ο Ντόναλντ Τραμπ σε ανάρτησή του στο τουίτερ εξηγεί την απόφαση λέγοντας πως το Ισλαμικό Κράτος και η απειλή του ήταν ο μόνος λόγος που ο αμερικάνικος στρατός βρισκόταν στη Συρία, κι ότι από τη στιγμή που οι τζιχαντιστές εξουδετερώθηκαν, «δεν υπάρχει λόγος να είμαστε εκεί».
Ελεύθερο το πεδίο για τουρκική εισβολή
Παραμονές της σχεδιαζόμενης στρατιωτικής εισβολής της Τουρκίας στη Βόρειο Συρία, κι ο Λευκός Οίκος επί της ουσίας αφήνει ελεύθερο το πεδίο στον στρατό του Ταγίπ Ερντογάν να επέμβει κατά των κουρδικών πολιτοφυλακών YPG στις βόρειες επαρχίες κατά μήκος της τουρκο-συριακής μεθορίου.
Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Κούρδοι εγκαταλείπονται από τους Αμερικανούς. Έχει προηγηθεί προ καιρού η σταδιακή διπλωματική και στρατιωτική απαγκίστρωση των ΗΠΑ από το Βόρειο Ιράκ, μετά το φιάσκο του δημοψηφίσματος για την κουρδική ανεξαρτησία στην περιοχή αυτή.
Παράλληλα, επί του εδάφους της Συρίας παραμένουν ως ισχυροί παράγοντες για τις μελλοντικές διευθετήσεις οι Ρώσοι, με δύο στρατιωτικές βάσεις και έντονη παρουσία και οι Ιρανοί, οι οποίοι διαθέτουν ένα στρατιωτικό δίκτυο σε όλη την επικράτεια της Συρίας, από τα σύνορα με το Ιράκ έως σχεδόν τα σύνορα με το Ισραήλ.
Είναι προφανές όπως σημειώνουν ειδικοί αναλυτές, πως η απόφαση αυτή του Ντόναλντ Τραμπ δεν ελήφθη χωρίς προηγούμενες συνεννοήσεις με την κυβέρνηση του Ισραήλ. Θεωρείται δε βέβαιο πως η κίνηση αυτή των ΗΠΑ πραγματοποιείται μετά από επανεκτίμηση των αμερικανοτουρκικών σχέσεων.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Στρατιώτης στην "Ευρωπαϊκή Άνοιξη", του Βαρουφάκη η Σακοράφα... όπως πριν της "Αραβικής Άνοιξης made in USA"... Τι κρίμα να επιβεβαιώνεται ο Σόρος!
Σήμερα έχουμε μια έμμεση αλλά σαφή "απάντηση":
«Πριν από πέντε χρόνια ζήτησα να με εμπιστευτείτε με σύνθημα "Ψηφίζουμε για την Ελλάδα, ψηφίζουμε για μια άλλη Ευρώπη". Το υπηρέτησα με όλες μου τις δυνάμεις, σεβόμενη την εντολή σας και τις προεκλογικές μου δεσμεύσεις.
Παραμένοντας σταθερή στις ίδιες θέσεις, συνεχίζω με το ΜέΡΑ25 για ένα...
μέτωπο ευρωπαϊκής ρεαλιστικής ανυπακοής. Συνεχίζω, γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να το πετύχουμε, για την Ελλάδα που μας αξίζει, για την Ευρώπη που θέλουμε. Συμμαχώ στην προσπάθεια για ένα πανευρωπαϊκό προοδευτικό κίνημα, για να αλλάξουμε την Ευρώπη.
Από σήμερα θα στείλω επιστολή στην ευρωομάδα της αριστεράς να τους ανακοινώσω ότι έχω προσχωρήσει στο ΜέΡΑ25 και το ίδιο θα κάνω και στους αρμόδιους φορείς στην Ελλάδα»... δήλωσε μεταξύ άλλων η κυρία Σακοράφα.
Κι ο μέντορας με ένα "ν" έθεσε το πλαίσιο, όπως όλοι αυτοί ακολουθούσαν μέχρι σήμερα την "Αραβική Άνοιξη" με την "Ευρωπαϊκή Άνοιξη":
«Το ευρωψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ25 στην Ελλάδα, θα είναι ισχυρό, θα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ενιαίας πανευρωπαϊκά λίστας της Ευρωπαϊκής Άνοιξης, θα υποστηρίζει το συνεκτικό πανευρωπαϊκό της πρόγραμμα και θα επιλεχθεί δημοκρατικά, από τις συλλογικές διαδικασίες του κόμματος», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Βαρουφάκης.
Τι κοινό ιδεολογικό υπόβαθρο θα μπορούσε να έχει η κυρία Σακοράφα με τον κύριο Γιάνη με ένα "ν", εκτός από την "Ευρωπαϊκή Άνοιξη" του Βαρουφάκη και σια;
Πριν λίγο καιρό θα ήσουν μια προβοκατόρισσα αν τολμούσες να πεις ότι η κυρία Σακοράφα -που ναι μεν στήριξε την "αραβική άνοιξη" για να πέσει το "δικτατορικό καθεστώς Άσαντ", αλλά ήταν στρατευμένη στο αντισιωνιστικό κίνημα-, θα στρατευόταν με την "πολύχρωμη επανάσταση" των νεοναζί της Ουκρανίας υπό τον "στρατηγό" Βαρουφάκη...