Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Κυριακη 28 Ιουνιου 2020


Εδώ να πούμε και κάποιες αλήθειες. Ο Τραμπ κέρδισε τις εκλογές πριν 4 χρόνια, με 2.500.000 ψήφους λιγότερες, λόγω του εκλογικού συστήματος των ΗΠΑ. Και όποιοι πιστεύουν ότι η πολιτική των ΗΠΑ εξαρτάτε από τον εκάστοτε πρόεδρο, (και όχι από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ), είναι βαθιά νυχτωμένοι.....
Είναι ελληναράδικη ηλιθιότητα η αντίθετη άποψη υπέρ του Τραμπ, ο οποίος μια χαρά συνυπάρχει με την Κου Κλουξ Κλάν χωρίς να τη λέει τρομοκρατική.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το βρώμικο 89 ξαναμπήκε στη ζωή μας και το ξαναφέρνει στη μνήμη...ο ΣΥΡΙΖΑ!!!
Τι κρίμα να μη ζεί ο Λεωνίδας ο Κύρκος να φωνάζει κι αυτός για " βρώμικο 89". Δεν πειράζει, τουλάχιστον είναι εδώ ο Γιάννης ο Δραγασάκης.
Είναι εδώ κι ο Μίμης ο Ανδρουλάκης κι αναμένεται βαρυσήμαντο μήνυμά του για το " βρώμικο 89".
Με αντίστοιχο ενδιαφέρον αναμένεται και δήλωση του Τάκη Θεοδωρικακου και της Μαρίας Δαμανάκη για το " βρώμικο 89"!
Ως ένα σημείο έχει πλάκα, από ένα σημείο και μετά πονάνε τα μυαλά σου όταν ακούς αυτούς που οδήγησαν την αριστερά στην καταισχυνη και την απαξίωση να σου μιλούν για βρώμικο 89...
Για το " βρώμικο 89" δικαιούνται να μιλούν αυτοί που αντιστάθηκαν... Όχι αυτοί που μοίραζαν επιχορηγήσεις και ψηφιακές παροχές στις κυβερνήσεις Τζανετάκη και Ζολώτα. Τουλάχιστον μη μιλάτε...




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παλαιστίνη: Δικαίωμα στη ζωή

https://secure.avaaz.org/campaign/el/no_more_palestine/?fTIRxmb&fbogname=%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%82&fbclid=IwAR0gTGXMNrbf38AtO_IALygF-CfRS86V7nzqwq5yCRcTLu1OfL08orvrWjY

1.441.071 υπογραφές

Σε 6 μέρες, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ ετοιμάζεται να επεκτείνει την επικράτειά του, αρπάζοντας το μεγαλύτερο κομμάτι της Παλαιστίνης.
Η Παλαιστίνη είναι αναγνωρισμένη από τα Ηνωμένα Έθνη, κι όμως η κυβέρνηση του Ισραήλ σκοπεύει απλά να εισβάλει, καταπατώντας κάθε διεθνές δίκαιο.
Σχεδόν όλος ο κόσμος είναι αντίθετος, αλλά το ερώτημα είναι αν κάποια παγκόσμια δύναμη θα κινηθεί ώστε να σταματήσει το Ισραήλ. Η Ευρώπη μπορεί να το κάνει, αλλά πρέπει να τους δείξουμε ότι υπάρχει μαζική δημόσια στήριξη. Ας ενώσουμε τις φωνές μας, πριν είναι αργά!
Υπέγραψε και συ!
Πολίτες απ' όλο τον κόσμο υπογράφουν αυτή την viral εκστρατεία ενάντια στην αρπαγή της Παλαιστίνης... ...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γιός του εισαγγελέα της Μακρονήσου, ο Αθ.Ράντος , σήμερα πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, που επίκειται να σφάξει τις συντάξεις 2,5 εκατομμυρίων Ελλήνων επιδιώκει να γίνει εισαγγελέας στο Δικαστήριο της Ευρω Ενωσης. Η εταίρα (ος) συνεργάτις του εγχειρήματος ανατροπής των αποφάσεων, του δικαστηρίου που δικαίωσε τους συνταξιούχους, απολαμβάνει τα ιδιαίτερα δωμάτια της Φρειδερίκης στο Προεδρικό Μέγαρο. Σε αυτήν την χώρα ζούμε. Και αυτήν την Δικαιοσύνη έχουμε.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ανοίγουν τα ελληνοτουρκικά σύνορα, για να πάνε οι Ρωμιοί στα ψώνια
Την ώρα δηλαδή που ουσιαστικά έχουμε κλειστά τα σύνορα για Αμερικανούς, Άγγλους και Σουηδούς τουρίστες τα ανοίγουμε για τους Τούρκους; Είναι δυνατόν να εμπιστευόμαστε τα στοιχεία τους ; Καταρχήν ακόμη και ο τρόπος καταγραφής των κρουσμάτων εκεί, δεν είναι σύμφωνος με αυτόν του Π.Ο.Υ. Αλλά και να ήταν είναι δυνατόν σε αυτή τη συγκυρία να θέλουμε έμμεσα να τους χρηματοδοτήσουμε;
ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΕΒΕΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Με έκπληξη ενημερωθήκαμε για την ακατανόητη απόφαση της Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας που συναποφασίστηκε από τα αρμόδια υπουργεία και η οποία αφορά στο άνοιγμα των ανατολικών μας συνόρων, δηλαδή με τη γείτονα χώρα Τουρκία.
Αυτή η απόφαση γεννά εύλογα ερωτήματα και προβληματισμούς που αφορούν αφενός μεν στην υγειονομική προστασία των πολιτών της χώρας μας αφετέρου δε στην ασθμαίνουσα οικονομία της περιοχής μας που προσπαθεί μέσα σε ακραίες συνθήκες να επιβιώσει.
Διαπιστώσαμε ότι επιτρέπεται η είσοδος και η έξοδος από τη Τουρκία μόνο σε Έλληνες πολίτες, χωρίς όμως να ξέρουμε αν τηρούνται τα πρέποντα υγειονομικά – περιοριστικά μέτρα για την προστασία των συμπολιτών μας, από την στιγμή που ως γνωστόν η Τουρκία δεν αποτελεί ακόμη ασφαλή υγειονομικό προορισμό ως προς την πανδημία του κορωνοιού.
Παράλληλα η αγορά στερεύει, καθώς οι τζίροι βαίνουν συνεχώς μειούμενοι και αντί να προφυλάξουμε το εισόδημα και την οικονομική ανάταση της τοπικής οικονομίας και αγοράς επιτρέπουμε άμεσα και έμμεσα την ανάλωση διαθέσιμου κεφαλαίου προς τις γειτονικές χώρες, καθώς η έξοδος των Ελλήνων πολιτών στην Τουρκία για κατανάλωση ενισχύεται από την μεγάλη διαφορά στις τιμές των προϊόντων, λόγω της χαμηλότερης φορολόγησης αλλά και της νομισματικής διαφοράς.
Από την άλλη είναι ευρέως γνωστό πως ο τουρισμός της περιοχής μας είναι κυρίως οδικός και προέρχεται και από τη γείτονα Τουρκία. Η απαγόρευση εισόδου Τούρκων πολιτών στην Ελλάδα αποτελεί τροχοπέδη για την οικονομική ανάκαμψη της περιοχής, που ακόμη δεν έχει κατορθώσει να σταθεροποιηθεί από το lockdown των προηγούμενων μηνών.
Τέλος διερωτόμαστε προς τι η τόση βιασύνη για το άνοιγμα των συνόρων με την γειτονική χώρα αφού μέχρι πρόσφατα υπήρξε έντονος προβληματισμός όσον αφορά και τα εθνικά θέματα (μεταναστευτικό).
Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτή την απόφαση – συναρμόδιους υπουργούς και τοπικούς φορείς – να πάρουνε σχετικά θέση επί των παραπάνω θεμάτων και είμαστε σε αναμονή για περαιτέρω αντιδράσεις ώστε εκ νέου και επί άλλης βάσεως να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις για το άνοιγμα των συνόρων.
Για την Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Νομού Ροδόπης
Ο Πρόεδρος



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι γαλλικές οικονομικές αρχές, ζήτησαν τη συνδρομή των ελληνικών αρχών και συγκεκριμένα του ΣΔΟΕ, για να διασταυρώσουν τα οικονομικά στοιχεία της... αδελφής του Κυριάκου, Αλεξάνδρα Μητσοτάκη–Gourdain η όποια είναι παντρεμένη με τον Γάλλο δικηγόρο Πασκάλ Gourdain, με τον οποίο απέκτησαν 4 παιδιά.
Οι γαλλικές αρχές, ζητούν λοιπόν τη συνδρομή και του ΣΔΟΕ, αναζητώντας πληροφορίες για το φορολογικό προφίλ της κ. Αλεξάνδρας Μητσοτάκη, για τα περιουσιακά της στοιχεία στην Ελλάδα, ακίνητα και κινητά για όποιο άλλο στοιχείο συνδέεται με την οικονομική της δραστηριότητα και αν αυτό φορολογείται ή όχι. Θέλουν έτσι να συνδυάσουν όλες τις κινήσεις στην Γαλλία και στην Ελλάδα.
Η αναζήτηση αυτή προέκυψε λόγω της ενασχόλησης της κ. Αλεξάνδρας Μητσοτάκη–Gourdain με ΜΚΟ, την πολύ γνωστή ActionAid Ελλάς όπως και την "AFI – Action Finance Initiative".
Η μεν πρώτη μαζεύει λεφτά από χορηγούς-αναδόχους, τα οποία δίνονται σε φτωχά παιδιά της Αφρικής.
Η δεύτερη έχει σαν στόχο την διείσδυση και την καθιέρωση του «μικροδανεισμού» στην Ελλάδα. Ετσι δάνεισε και στον αδελφό της που δεν έχει να φάει, 150 χιλιάδες ευρω.
Εδώ στο Μητσοτακιστάν και στις 10 Ιουνίου συνεδρίασε του Δ.Σ. του Πράσινου Ταμείου με σκοπό την ανάθεση με χρηματοδότηση στην EPLO/ISD - ΣΥΓΚΛΙΣΕΙΣ Πρόεδρος στην οποία είναι η αδερφή του Πρωθυπουργού Αλεξάνδρα Μητσοτάκη. την πρωτοβουλία για εκστρατεία για την κάμψη των κοινωνικών αντιδράσεων απέναντι στην ανεξέλεγκτη ανάπτυξη αιολικών πάρκων σε όλη τη χώρα
Πιο συγκεκριμένα, το «Πράσινο Ταμείο» αναθέτει στην Οικογένεια Μητσοτάκη ένα έργο ύψους 130.000 ευρώ με σκοπό να εξασφαλιστεί η συναίνεση των τοπικών κοινωνιών, που εναντιώνονται στην ανεξέλεγκτη εγκατάσταση βιομηχανικών αιολικών πάρκων στην επικράτεια.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




ΑΣ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !  ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ! ΗΤΑΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ !
Και οι αδελφοί μας του Πόντου και της Ιωνίας ήρθαν κατατρεγμένοι, πεινασμένοι, άστεγοι, γεμάτοι πόνο και βάσανα ...
Δεν τους έδωσε κανένας όμως σπίτι να μείνουν, ούτε επιδόματα, ούτε άλλες παροχές υποστήριξης.
Έφτιαξαν μόνοι τους το σπίτι τους και και πρόκοψαν με την σκληρή εργασία τους και μάλιστα διωκόμενοι και υβριζόμενοι πολλές φορές από εμάς, τους ντόπιους. Ήταν "παρακατιανοί" βλέπετε! Και ας έφεραν μαζί τους τον πολιτισμό και την πρόοδο!
Αυτά ήταν τα σπίτια τους εδώ που ηρθαν... Ήταν όμως γεμάτα με αγάπη, πίστη, υπομονή και επιμονή! Και καλοσύνη!
ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΗΜΕΡΑ!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Νέα Δημοκρατία: 40.000 θέσεις στέγασης αλλοδαπών σε διαμερίσματα – Ο εποικισμός περνάει στο στάδιο της κοινωνικής ενσωμάτωσης
Εσείς… μείνετε σπίτι και όταν θα βγείτε, ξεχάστε την Ελλάδα που ξέρατε…
Με απόφαση του Υπουργού… Λαθρομετανάστευσης της κυβερνήσεως της ΝΔ , Νότη Μηταράκη, τίθεται σε εφαρμογή το νέο πρόγραμμα «στέγασης προσφύγων με στόχο την αποσυμφόρηση των νησιών»…
Με το πρόγραμμα «ESTIA II», η στέγαση των δικαιούχων πραγματοποιείται  με μισθώσεις διαμερισμάτων σε όλη την χώρα. Μέχρι και τις 23 Μαρτίου είχαν δημιουργηθεί 25.516 θέσεις στέγασης. Και αυτό είναι μόνον η αρχή! Γιατί στόχος του προγράμματος είναι να αυξηθούν τελικά οι θέσεις το 2020 στις 30.000 και το 2021 στις 40.000.
Εν τω μεταξύ η «αποσυμφόρηση των νήσων», δεν είναι καθόλου… εξασφαλισμένη υπόθεση καθώς όπως αντιλαμβάνεστε, δεν πρόκειται να σταματήσουν οι ροές προς τα νησιά μας και έτσι ο εποικισμός της Πατρίδας μας θα διαιωνίζεται.
Μην νομίζετε όμως ότι η δεξια κυβέρνηση ΝΔ-Μητσοτάκη δεν έχει σκεφτεί και παραπέρα. Υπάρχει συγκεκριμένο… όραμα για να οδηγηθούμε στην «πολυπολιτισμική Ελλάδα» που ονειρεύεται ο πρωθυπουργός.
Το πρόγραμμα «επικεντρώνεται όχι μόνο στην βέλτιστη φιλοξενία των δικαιούχων, αλλά και στην κοινωνική ενσωμάτωση τους μέσω της πρόσβασης και εξοικείωσης τους με δημόσιες υπηρεσίες.» Ενδεικτικό είναι ότι το 73% των αλλοδαπών αυτών έχουν ήδη ΑΜΚΑ, το 58% ΑΦΜ, το 24% έχει εγγραφεί στα μητρώα του ΟΑΕΔ, καθώς και το 73% των παιδιών έχει εγγραφεί σε κάποιο δημόσιο σχολείο…
Εσείς… μείνετε σπίτι, αλλά όταν θα βγείτε με το καλό, θα υπάρχει μια… άλλη «Ελλάδα» και μπορεί οι νέοι σας γείτονες σας καλημερίζουν στα… αραβικά. Όλο αυτό με την ευγενική χορηγία της κυβερνήσεως της Νέας Δημοκρατίας. Ευτυχώς που έφυγε η aristera του ΣΥΡΙΖΑ!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν διαβάζεις έκκληση υπέρ της απειλούμενης δημοκρατίας στον πλανήτη, την οποία  υπογράφουν, η Μαντλίν Ολμπράιτ (θυμάστε, την υπουργό Εξωτερικών της προεδρίας Κλίντον, εκείνην με την γλυκειά προσφώνηση “Αλέξη”, στον δικό της συμπατριώτη μας), ή ο Λεχ Βαλέσα, καταλαβαίνεις ότι ή τα πράγματα είναι πολύ άσχημα ή ότι έχει χαθεί η ντροπή, που μπορεί να είναι ακόμη χειρότερο.
 Πράγμα που δίνει το δικαίωμα στους θύτες, όπως ας πούμε η Μαντλίν, να παριστάνουν τους τεθλιμένους συγγενείς.
Ας θυμηθούμε πως το δόγμα πρώτα η ασφάλεια (και μετά οι ελευθερίες και τα δικαιώματα)  κυκλοφόρησε πολύ, ως βασικό συστατικό της δεκαετίας του 1990, κυρίως, αλλά ακόμα πιο θριαμβευτικά μετά την επίθεση στους δίδυμους πύργους. Και πάνω στη λογική της υπεράσπισης της ασφάλειας οικοδομήθηκε όλο το πλέγμα του φόβου, της ανασφάλειας και της καταστολής τα επόμενα χρόνια. Αστυνομικές νοοτροπίες, που κυριάρχησαν στην καθημερινή ζωή, αλλά και επεκτάθηκαν στην πολιτική. Ή, άλλες φορές, και με αντίστροφη σειρά. Ούτως ή άλλως τα δυο αυτά, πολιτικές κορυφές και καθημερινή συνείδηση, προϋποθέτουν και τροφοδοτούν το ένα το άλλο.
 Στη γραμμή αυτή πορεύεται η ελληνική κυβέρνηση. Στην εποχή που η κατακραυγή για την αστυνομική βία παίρνει παγκόσμιες διαστάσεις, απαιτώντας να αφοπλιστούν οι αστυνομικές δυνάμεις και να αλλάξουν οι κανονισμοί λειτουργίας τους, στρατιωτικοποιεί την αστυνομία υπό το πρόσχημα της φύλαξης των συνόρων και αποφασίζει να  απαγορεύσει τις διαδηλώσεις στο κέντρο των πόλεων (τη δεκαετία του 1790 και του 1800, οι εργάτες και οι ριζοσπάστες μεταρρυθμιστές στην Αγγλία έκαναν συγκεντρώσεις νύχτα στα χωράφια). Η χρήση νόμων της δικτατορίας δεν είναι από λάθος ή σύμπτωση. Μεταπολίτευση τέλος, δημοκρατικές ευαισθησίες τέλος, δικαιώματα υπό έλεγχο.
Αυτός η Νέα Ταξη του κόσμου δεν είναι γενναία. Είναι φοβισμένη και επικίνδυνη.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020
Καταγγέλει ο Κορέα σκευωρία για να μη συμμετέχει στις επόμενες εκλογές στο Εκουαδόρ

Ο πρώην πρόεδρος του Ισημερινού Ραφαέλ Κορέα κατήγγειλε σήμερα σκευωρία που μεθοδεύτηκε για να αποτρέψει τη συμμετοχή του στις γενικές και βουλευτικές εκλογές, που έχουν προγραμματιστεί σε αυτήν τη χώρα της Νότιας Αμερικής τον Φλεβάρη του 2021.
Σε διαδικτυακή συνέντευξη τύπου από το Βέλγιο, όπου διαμένει μαζί με την οικογένειά του από το τέλος της δεύτερης θητείας του, το 2017, ο πρώην πρόεδρος αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες στο πλαίσιο του εν εξελίξει σχεδίου εναντίον του και επίσης εναντίον όλων των εκπροσώπων του λεγόμενου ‘Correísmo’.

Όπως εξήγησε την προηγούμενη μέρα σε συνέντευξη, ο πρώην περιφερειάρχης της επαρχίας Ασουάι, Αζουάι, Πάουλ Καράσκο, διαβεβαίωσε ότι έλαβε κλήση από τον Λουίς Βερδεσότο, μέλος του Εθνικού Εκλογικού Συμβουλίου (CNE), για να υποστηρίξει το αίτημα για καθυστέρηση των εκλογών και να δοθεί χρόνος για την οριστική εκδίκαση της υπόθεσης δωροδοκίας 2012-2016, όπου ο Κορέα είναι ένας από τους κατηγορούμενους.
Αυτή η ενέργεια θα απέκλειε τον πρώην πρόεδρο να υποβάλει υποψηφιότητα για οποιαδήποτε αξίωμα, εκτός από αυτό του προέδρου, για το οποίο δεν μπορεί πλέον να είναι υποψήφιος, βάσει νόμου.
«Αυτό που ζητούν είναι να με εμποδίσουν να συμμετάσχω στις επόμενες γενικές εκλογές. Αυτό είναι ένα κοινό μυστικό», τόνισε.
Επιπλέον, επεσήμανε ότι σε αυτήν την προσπάθεια, δεν τους απασχόλησε να εμπλέξουν αθώους στην ίδια υπόθεση, και με την ευκαιρία ανέφερε τη Μαρία ντε λος Άνχελες Ντουάρτε (πρώην Υπουργό Μεταφορών και Δημοσίων Έργων, Κοινωνικής Ένταξης, Αστικής Ανάπτυξης και Στέγασης), τον Αλέξις Μέρα (πρώην νομικό γραμματέα της προεδρίας) και την Βιβιάνα Μπονίγια (βουλευτή).
Στη συγκεκριμένη διαδικασία, η ακρόαση της έφεσης, μετά από μια πρωτόδικη καταδίκη, αναβλήθηκε χθες, χωρίς να δοθεί νέα ημερομηνία.
Ο Κορέα διευκρίνισε επίσης ότι εναντίον του εκκρεμούn 31 ποινικές δικές και 25 διοικητικές και αστικές, της Γενικής Επιθεώρησης του Κράτους.
Στη συγκεκριμένη περίσταση, προειδοποίησε ότι επιχειρείται τώρα να σβηστεί από το εκλογικό μητρώο το Κίνημα Κοινωνικής Δέσμευσης (Movimiento Compromiso Social), στο οποίο εντάχθηκε η Επανάσταση Πολιτών (Revolución Ciudadana) και με το οποίο τα μέλη του έχουν ήδη κερδίσει θέσεις σε προηγούμενες εκλογές.
Tην ενέργεια αυτή υποστήριξε έκθεση, που παρουσιάστηκε στο CNE, στην οποία ζητείται να διαγραφούν από το μητρώο τέσσερις πολιτικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένης της ‘Κοινωνικής Δέσμευσης’, η οποία απορρίφθηκε από την πλειοψηφία στην ολομέλεια της οντότητας, της οποίας η πρόεδρος, Ντιάνα Αταμάιντ, και δύο μέλη, οι Εστέλα και Χοσέ Καμπρέρα, αντιμετωπίζουν αιτήματα αποπομπής για τη στάση τους.
Κατά τη γνώμη του, με αυτήν τη στάση, η οντότητα αναλαμβάνει εξουσίες που δεν της έχουν ανατεθεί και αντικαθιστά το κράτος δικαίου.
«Ας αντιδράσουμε, δεν κάνουν ζημιά σε εμάς ... κάνουν ζημιά στην πατρίδα», τόνισε και αναρωτήθηκε πού βρίσκονται η δημοκρατία και οι ελεύθερες εκλογές μετά από τέτοια συμπεριφορά.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Γιατί Τυνησία,Σομαλία, Κατάρ μειοψήφισαν και στήριξαν την Τουρκία για λιβυκό στην Αραβική Λίγκα..
28/06/2020
Τυνησία,Σομαλία, Κατάρ μειοψήφισαν και στήριξαν την Τουρκία για λιβυκό στην Αραβική Λίγκα..Καταψήφισαν την πρόσφατη απόφαση της Αραβικής Λίγκα που επικυρώθηκε με συντριπτική πλειοψηφία αναφορικά με τον αφοπλισμό πολιτοφυλακών,την απέλαση των ξένων μισθοφόρων και των ξένων δυνάμεων που τους υποστηρίζουν (Tουρκία / NΑΤΟ) και η εφαρμογή εκεχειρίας για τη διοργάνωση διαπραγματεύσεων υπό την αιγίδα ΟΗΕ.
Οι χωρες της Αραβικης Λιγκας που υπερψηφισαν την αποφαση είναι, Σαουδικη Αραβια, Αιγυπτος, Αλγερια, Ηνωμενα Αραβικα Εμιρατα, Ιορδανια, Μπαχρεϊν, Κουβεϊτ, Σουδαν, Ιρακ, Ομαν, Μαροκο, Υεμενη, Λιβανος, Παλαιστινη, Μαυριτανια, Τζιμππουτι, Κομορες.
Η Τυνησία στήριξε την Τουρκία. Η Τυνησία είναι διχασμένη και γι αυτό έχει επαμφοτερίζουσα στάση. Ενώ ο Πρόεδρος της χώρας Kaïs Saïed δήλωσε στην επίσκεψή του στη Γαλλία πως ο GNA έχει μια πρόσκαιρη νομιμοποίηση και πρέπει ν΄αντικατασταθεί οργισμένη ήταν η αντίδραση του Ghannouchi συνιδρυτή του ισλαμοφασιστικού κόμματος Ennahda και Προέδρου της Βουλής που είπε:η Al-Wefaq είναι η μόνη νόμιμη κυβέρνηση στη Λιβύη. Επίσης η Τυνησια είναι η χώρα από όπου ξεκίνησε η λεγόμενη Αραβική Άνοιξη της CIA που κατέληξε στο διεθνές τζιχάντ και στο μακελειό στη Συρία. Είναι η χώρα του Μαγκρέμπ που έστειλε τους περισσότερους ξένους τζιχαντοφασίστες και πολέμησαν στη Συρία πάνω από 6.000 τουλάχιστον. Το Κοινοβούλιο της κυριαρχείται από τους Αδελφούς Μουσουλμανοφασίστες του Κόμματος (Ennahda). Όσο για τη Σομαλία έχει υποταχθεί από την Τουρκία που εκμεταλλεύεται τον πλούτο της (πρώτες ύλες). Το Κατάρ είναι πάγιος σύμμαχος του GNA και του Ερντογάν όπως ήταν και στο συριακό.Συνέπεια..



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Φωτιά παίρνει η Μεσόγειος.Έρχεται πόλεμος και Ισραήλ-Λιβάνου αφότου το Ισραήλ ενέκρινε γεωτρήσεις σε θαλάσσιο μπλοκ που διεκδικεί ο Λίβανος…
28/06/2020
Η ισραηλινοναζιστική κυβέρνηση εγκρίνει την εξερεύνηση φυσικού αερίου σ’ επίμαχη περιοχή με τον Λίβανο….
Αρθρογράφος της ιστοσελίδας «Ισραηλινοναζιστική Άμυνα» αναμένει ότι θα ξεσπάσει σύγκρουση μεταξύ Λιβάνου και ισραηλινοναζιστικου καθεστωτος, αφού η ισραηλινοναζιστική κυβέρνηση ενέκρινε την εξερεύνηση φυσικού αερίου στο Block Alon de, δίπλα στο Block 9 στην αμφισβητούμενη θαλάσσια περιοχή με τον Λίβανο.
Η ισραηλινοναζιστική κυβέρνηση ενέκρινε την εξερεύνηση φυσικού αερίου στο “Alon D”, το πρώην μπλοκ 72, το οποίο θα πυροδοτήσει τη σύγκρουση ισραηλινοναζιστικου καθεστωτος με τον Λίβανο, σύμφωνα με την ισραηλινοναζιστική ιστοσελίδα “Ισραηλινοναζιστική άμυνα”.
Το θαλάσσιο οικόπεδο που αναφέρεται βρίσκεται δίπλα στο περίφημο Λιβανέζικο “Block 9” και η ισραηλινοναζιστική κυβέρνηση απέφυγε εδώ και χρόνια να χορηγήσει άδεια εξερεύνησης σ΄αυτό το μπλοκ λόγω του φόβου της κλιμάκωσης της σύγκρουσης με τον Λίβανο.
Προς το παρόν, φαίνεται ότι οι προσπάθειες της διοίκησης του Καισαρα-«προέδρου» των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ οδήγησαν σε μια σιωπηλή συμφωνία μεταξύ του Λιβάνου και του ισραηλινοναζιστικου καθεστωτος  ως προς αυτό.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο υπουργός Ενέργειας Yuval Steinitz ενέκρινε την έναρξη διαδικασίας ανταγωνισμού, για τη χορήγηση αδειοδότησης για εξερεύνηση φυσικού αερίου και πετρελαίου στο Block 72 (πρώην Alon D), στα χωρικά ύδατα του ισραηλινοναζιστικου καθεστωτος στα βόρεια σύνορα.
Σε προκαταρκτικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν προηγουμένως στο οικόπεδο, εντοπίστηκε μια δεξαμενή φυσικού αερίου παρόμοια γεωλογικά με άλλες δεξαμενές φυσικού αερίου στην περιοχή, όπως σε Karish και Tamar.
Εκτός από το “Alon D” υπάρχουν επίσης το “Alon F”, δύο παρακείμενα οικόπεδα που βρίσκονται στη βάση της θαλάσσιας διαφωνίας μεταξύ Λιβάνου και ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟς. Σύμφωνα με όσα δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα “Daily Star” του Λιβάνου, αναμένεται να ξεκινήσει η αναζήτηση φυσικού αερίου στο “Block 9” στα χωρικά ύδατα του Λιβάνου, στα τέλη του τρέχοντος έτους.
Η αναζήτηση θα πραγματοποιηθεί από τη γαλλική εταιρεία “Total” προς όφελος της κυβέρνησης του Λιβάνου.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



O νέος αρχηγός της ISIS και διάδοχος του Baghdadi είναι Τούρκος!!! Για την ακριβεια Τουρμενος
28/06/2020
O νέος αρχηγός του Ισλαμικού Κράτους (ΙSIS) δεν είναι Άραβας αλλά Τούρκος.Ο διάδοχος του
Baghdadi στην κεφαλή της Daech είναι τουρκμενικής καταγωγής αν και διατείνεται πως είναι Άραβας απόγονος του ”προφήτη” Μωάμεθ….
Μετά το θάνατο του Abou Bakr al-Baghdadi από αμερικάνικη επιδρομή στη ΒΔ Συρία τον Οκτώβρη του 2019 η Daech ανακοίνωσε πως ο διάδοχός του ήταν ο Abou Ibrahim al-Hashimi al-Quraishi, ήτοι ο Abou Ibrahim « l’Hachémite le Qoraychite ».Η τζιχαντιστική προπαγάνδα προσπάθησε έτσι να εμπεδώσει τη μυθοπλασία ενός αρχηγού, όχι μόνο Άραβα, αλλά και απογόνου του προφήτη Μωάμεθ από τη φυλή Qoraychite και τον κλάδο του Χασεμιτών.Αυτή η μυθοπλασία είναι απαραίτητη προς συντήρηση της φλόγας της επανίδρυσης του χαλιφάτου στο οποίο σύμφωνα με την ισλαμική ορθοδοξία μόνο ένας Άραβας και μάλιστα από γενεαλογικό δένδρο του Μωάμεθ προερχόμενος μπορεί να επανιδρύσει..Άλλη είναι η αλήθεια σύμφωνα με δημοσίευμα της le monde 28/6/20….
O νέος αρχηγός της Daech στην πραγματικότητα είναι ο Amir Mohammed Saïd al-Salbi al-Mawla, επονομαζόμενος και Abou Omar al-Turkmani, ήτοι Abou Omar « ο Τουρκμένος ». Γεννήθηκε στην ιρακινή πόλη Tal Afar, στα 70 χλμ δυτικά της Μοσούλης.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Oι ΗΠΑ θα κόψουν όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη Συρία:Facebook,Instagram,WhatsApp, Viber….
28/06/2020
Σύμφωνα με πληθώρα ανεπιβεβαίωτων προς το παρόν πληροφοριών οι ΗΠΑ θα θέσουν σε επικοινωνιακό εμπάργκο τη Συρία. Η Αμερική θα κόψει και θ΄απαγορεύσει όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη Συρία (Facebook Instagram) ,(WhatsApp Viber) από τα μέσα Ιουλίου.
Είναι η μεγαλύτερη παραδοχή της επικοινωνιακής ήττας της στο συριακό πόλεμο..Mετά το νόμο Καίσαρα που ενεργοποίησαν οι ΗΠΑ για να γονατίσουν με την πείνα το συριακό λαό τώρα θα εφαρμόσουν κι αποκλεισμό επικοινωνίας;;;;;;




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δικαστής του Λιβάνου απαγόρευσε στην Πρέσβειρα των ΗΠΑ να κάνει δηλώσεις στα μίντια για 1 χρόνο….
27/06/2020
Ένας δικαστής απαγόρευσε στα μίντια του Λιβάνου να παίρνουν συνεντεύξεις από την Πρέσβειρα των ΗΠΑ λόγω των δηλώσεων της περί της Hezbollah. Για τον Δικαστή στην Τύρο τον Mohammad Mazeh,οι δηλώσεις της Dorothy Shea “αντιβαίνουν στα συναισθήματα πολλών Λιβανέζων (…) κι αποτελούν μια υποκίνηση σε διαμάχες κοινοτικές, ομολογιακές και πολιτικές”.
Ο Δικαστής αποφάσισε ν΄απαγορεύσει για 1 χρόνο στα μίντια Λιβάνου και στα ξένα που εργάζονται στο Λίβανο να παίρνουν συνεντεύξεις και να μεταδίδουν ουσιαστικά δηλώσεις της Πρέσβειρας των ΗΠΑ στο Λίβανο της Dorothy Shea την επαύριο μιας συνέντευξής της στο κανάλι al-Hadath, όπου είπε πως η Hezbollah “εμποδίζει κάθε οικονομική λύση ” στην κρίση του Λιβάνου προειδοποιώντας ότι τιμωρίες θα μπορούσαν να στοχεύσουν μη σιίτες συμμάχους του Κόμματος της Χεζμπολλά.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



H Τουρκία αποσταθεροποιεί και το Λίβανο.Χρηματοδοτεί ομάδες ”αγανακτισμένων”…..
27/06/2020
H Τουρκία βρίσκεται πίσω κι από την αποσταθεροποίηση του Λιβάνου…Πηγή της ασφάλειας αναφέρει πως η Τουρκία είναι ένας από τους χρηματοδότες των ομάδων, οργανώσεων sabotage στη Βηρυτό. Ο Λίβανος τις τελευταίες μέρες ταλανίζεται από νέες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις λόγω της οικονομικής κρίσης. Aπό τον Οκτώβρη η λιβανέζικη λίρα έχασε το 75% της αξίας. Ανεργία και αυξανόμενη φτώχεια είναι τα συνεπαγόμενα……Δεν είναι λίγες οι φορές που διαμαρτυρόμενοι εμφανίστηκαν με τούρκικες σημαίες και πορτραίτα του Ερντογάν…..



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρατσίστρια η Melinda Gates.Θέλει να κάνει πειραματόζωα τους Μαύρους της Αμερικής: οι Μαύροι είναι οι πρώτοι που πρέπει να εμβολιαστούν μ’ εμβόλιο κατά covid19..
27/06/2020
Καθώς τα εργαστήρια της φαρμακευτικής βιομηχανίας έχουν πάρει στην κυριολεξία φωτιά για να προετοιμάσουν την πώληση ενός εμβολίου για τον COVID-19,η Melinda Gates σύζυγος του νο 2 πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο Bill Gates δήλωσε ότι οι «Μαύροι» θα όφειλαν αν είναι οι πρώτοι που θα εμβολιαστούν στην Αμερική.
“Εδώ στις ΗΠΑ είναι οι Μαύροι αυτοί που θα έπρεπε στ΄αλήθεια να το πάρουν πρώτοι” δήλωσε η M. Gates σε μια τηλεδιάσκεψη που παρουσιάστηκε στη Σύνοδο Κορυφής Φιλανθρωπίας Forbes την τελευταία εβδομάδα. Αυτές οι δηλώσεις είναι απολύτως ρατσιστικές και εξοργιστικές όταν προέρχονται από ένα Ίδρυμα το Fondation Bill et Melinda Gates που ευθύνεται για εκατοντάδες χιλιάδες θύματα από τους αποτυχημένους, πειραματικούς εμβολιασμούς του στην Αφρική όπως το τόνισε ο Robert F. Kennedy Jr.
Όταν δε οι δηλώσεις γίνονται εν μέσω του ασίγαστου κινήματος Black Lives Matter εκτίθεται ακόμη περισσότερο….



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γαλλο-σύρος ειδήμονας:Ο Ερντογάν θέλει να πιάσει στη τανάλια του τη Μ Ανατολή αλλά  η Χεζμπολλά θ΄ανατινάξει τις τούρκικες πετρελαϊκές πλατφόρμες στη Μεσόγειο…
27/06/2020
Στην άμμο χτίζει .. ο Ερντογάν.. Σύμφωνα με τον Bassam Tahhan Γάλλο καθηγητή της Αραβικής Λογοτεχνίας και ειδήμονα Κορανίου πολλές εκπλήξεις περιμένουν τον Ερντογάν. Aναφέρει στο twitter:
”Ο Ερντογάν οφείλει να μην ξεχνάει ότι αν το παρακάνει με τη Συρία η Χεζμπολλά θα μπορούσε να τον εμποδίσει να δομήσει τις πετρελαϊκές πλατφόρμες του στη Μεσόγειο! Αυτές θα είναι στο βεληνεκές των πυραύλων του!”
Οπότε αναφύεται ένας ασύμμετρος αντίπαλος για τον Ερντογάν που δεν το έχει σε τίποτα να χαλάσει τα σχέδια του στη Μεσόγειο. Άλλωστε ο Ερντογάν αποτελεί οιωνεί κίνδυνο και για το Λίβανο δοθείσης ευκαιρίας για να επναλάβει λιβυκό σενάριο…
Επισημαίνει ότι ο Ερντογάν έκανε στρατηγικό λάθος με την εκστρατεία στη Λιβύη αφού εκλαμβάνεται επίθεση κατά του αραβικού κόσμου…..
” αν ο Ερντογάν θέλει ν΄αναδημιουργήσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία του υπενθυμίζω πως η αραβική εξέγερση ξεκίνση από τη Μέκκα το 1916 για την απελευθέρωση της Δαμασκού. Αυτή τη φορά θ΄αρχίσει από τη Δαμασκό για την απελευθέρωση Αντιόχειας κι Αλεξανδρέττας.”




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έχει αλωθεί η Φύση της Ελλάδας με Eldorado, με TAP, με αιολικά, με ιδιωτικά χωριά, με κτίσιμο 5άστερων δέκα μέτρα από την παραλία και ασχολούνται με την άσφαλτο της Πανεπιστήμιου και με το πόσο πήγαν οι ζαρντινιέρες του Μπακογιάννη.
Τελικά "Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα" όλα τα άλλα είναι να' χαμε να λέγαμε.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΟΥΡΘΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του Κοσμά και της Ευαγγελίας ,  γεννημένη το 1987.
Υψηλόβαθμο και ενεργό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και ενεργή ακτιβίστρια των ΛΟΑΤΚΙ.
Αυτή είναι η λεσβία παιδεράστρια 33χρονη που απήγαγε και βίασε την 10χρονη Μαρκέλα ενώ πότισε το κοριτσάκι με ναρκωτικά και σεξοδιεγερτικά.
Το όνομα της είναι ελληνικό. Εγώ το έβαλα, και θα τη βάζω συνέχεια, γιατί τη φωτογραφία της και τα στοιχεία της της Μούρθου Ειρήνης λεσβίας, παιδονταβατζούς, σπάνια τα δημοσιεύουν. Ενώ την καυμένη τη 10χρονη την έχουν ξεσκίσει. Μέχρι και το παιδονταβατζίδικο Σάπιο Χαμόγελο του Παιδιού επέμβηκε σε συνεργασία με τα πουλημένα δικαστάκια και έκλεισε σε αναμορφωτήριο τη 10χρονη και το αδερφάκι της. Σαπίλα παντού!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Το σκάνδαλο της NOVARTIS έγινε από την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου και οχι από τον ΣΥΡΙΖΑ
Γιατι δεν απαιτείτε την καταδικη των ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΥΠΕΥΘΎΝΩΝ βρε ΚΚΕδες του Περισσου?. Μήπως επειδη:
1- Με την υπογραφη Σαμαρά πήρατε τα δάνεια από τις τράπεζες? (τα ΔΣ των τραπεζων τα διοριζει η κυβέρνηση)
2- ξεπουλήσατε την συχνότητα του 902 TV και ραδιοφωνο που ανηκαν στο κράτος και τσεπώσατε τα φράγκα?
3- πήρατε δανεια από τον Σαμαρά για την τυποεκδοτική που ηταν υπο πτώχευση?.
Σχολιο.- Δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ είναι καθαρός σε όλο αυτό; Μη λέμε ότι θέλουμε. Σε συνεργασία το συγκαλυψαν.. και την ίδια πολιτική και αφέντες υπηρετούν ως πολιτικό προσωπικό.

Σχολιο.- το σχόλιο του ΚΚΕ: .."Απ' αυτή την άποψη η προσπάθεια της ΝΔ, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανιστούν δικαιωμένοι απ' αυτήν την εξέλιξη υπηρετεί το γνωστό αποπροσανατολιστικό δικομματικό καβγά και τη συγκάλυψη της μπόχας που αναδύουν τα πάρε - δώσε με μεγαλοεπιχειρηματίες που όλες οι κυβερνήσεις είχαν».
το γνωστό παραμύθι: Όλοι το ίδιο είναι, δικομματικός καυγάς, συγκάλυψη της μπόχας, πάρε δώσε με μεγαλοεπιχειρηματίες κλπ... και ΠΟΥΘΕΝΑ συγκεκριμένη καταγγελία για τους κλέφτες! τι πρέπει να γίνει για να τιμωρηθούν.

Σχολιο.-  ενω το ΚΚΕ που κάθεται στην ακρη και βγαζει λάδι τον Σαμαρά, χωρις να σκεφτεί ότι ειναι η υποχρέωση του να κάνει γνωστό στο λαό το σκάνδαλο και να απαιτησει τιμωρία των ενόχων, είναι επαναστατης..
Επειδη στα λόγια επικαλείται την Λαικη εξουσια (τον σοσιαλισμό και την δικτ . του προλεταριάτου) για να λυθούν τα ζητ'ηματα αυτα και άρα αφου δεν εχουμε σοσιαλισμό, όλοι καπιταλιστες ειναι και κλέβουν...
και τρίβει τα χέρια του ο κάθε τσαρλατάνος που βούτηξε το δημόσιο χρήμα, λέγοντας .." το ΚΚΕ ειναι σοβαρό Κόμμα"..
Το προλεταριακό Κόμμα πρέπει να βρίσκει τις "χαραμάδες" και να περνα την πολιτικη του στο σήμερα και να αναδεικνύει τις λωποδυσίες των καπιταλιστών απαιτώντας τιμωρία των ενόχων και συσπείρωση του λαού με την πολιτική του.
Κάτι τέτοιο η ηγεσία του ΚΚΕ τοχει αφήσει στην ακρη και γενικολογεί ανερυθρίαστα για να μην ενοχλήσει την ΝΔ !.
Τώρα βέβαια ξερουμε ΓΙΑΤΊ.
ΓΙΑΤΙ η ηγεσία του ΚΚΕ εκανε συναλλαγες κάτω από το τραπέζι και ερήμην του Κόμματος, με την κυβερνηση Βενιζέλου - Σαμαρά και τους κρατάνε στο χέρι!!.
Για αυτο και η γενικολογία για την NOVARTIS για αυτό και η στηριξη στο ΝΑΙ του δημοψηφίσματος.
Τα τριάκοντα αργύρια ειναι η αιτία.
Το ζήτημα ειναι ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟΥς ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!!.
Ο Ζαχαριάδης και ο Χαρίλαος πέθαναν δυστυχως... και κάποιοι κρυβονται πίσω από τον μισθούλη τους...!!




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πέταξαν καφέδες στον αληταρα Μπακογιάννη στο Μεταξουργείο
 Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020, 21:21
Επίθεση από ομάδα ατόμων δέχθηκε ο γνωστος αληταρας δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης στο Μεταξουργείο που εχει κανει τη ζωη των Αθηναιων κολαση.
Ομάδα ατόμων, τον πλησίασε ενώ βρισκόταν σε εκδήλωση στην πλατεία Αγίου Παύλου, στο Μεταξουργείο και του πέταξε καφέδες.
Ο  Μπακογιάννης για να αποφορτίσει την ένταση, αποχώρησε από το σημείο με τη συνοδεία αστυνομικών της προσωπικης του φρουρας, ενώ ορισμένοι από τους παρευρισκόμενους κολαουζους του αποδοκίμασαν τους επιτιθέμενους.
Η εκδήλωση γινόταν ενόψει της αυριανής (29/6) γιορτής των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Συγκλονίζει η μητέρα της 9χρονης που λιποθύμησε από πείνα: «Στερηθήκαμε και το ψωμί»
 Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020, 16:32
Για τις δύσκολες στιγμές που περνά με τα δυο παιδιά της μιλά η 46χρονη άνεργη μητέρα της 9χρονης η οποία λιποθύμησε από την πείνα στη Ρόδο.
Μιλώντας στη «Δημοκρατική» περιγράφει ότι σήμερα, ζει με τις 2 κόρες της μέσα στην πόλη της Ρόδου σε ένα σπίτι που φιλοξενούνται, χωρίς να πληρώνουν ενοίκιο. Πλέον, μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, οι ανάγκες τους για τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης έχουν καλυφθεί. «Αυτό που χρειάζομαι είναι μια δουλειά» λέει η μητέρα που εργαζόταν ως ξενοδοχοϋπάλληλος.
Σύμφωνα με την ίδια, υπήρξαν κάποιες προτάσεις αλλά ακόμα παραμένει χωρίς δουλειά. «Δεν είχα κάποια πρόταση για άμεση πρόσληψη, για να πάω από σήμερα να δουλέψω. Περιμένω… Εγώ θέλω μια δουλειά, χειμώνα-καλοκαίρι για να μπορώ να στηρίξω τα παιδιά μου» .
«Τους τελευταίους δύο μήνες, ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα»
«Είχα ψωνίσει με τα τελευταία χρήματα που πήρα από το Α21 (επίδομα παιδιών), 168 ευρώ. Με αυτά πήρα φαγητό και απορρυπαντικά. Έτυχε να γνωρίσω κι έναν άνθρωπο στη λαϊκή, ο οποίος προφανώς κατάλαβε ότι δυσκολεύομαι και μου έδινε από αυτά που του περίσσευαν φρούτα και λαχανικά για τα παιδιά. Δεν έχει σημασία αν ήταν πρώτης ή τρίτης διαλογής… Για εμένα ήταν σημαντική προσφορά. Μου έλεγε «έλα να πάρεις ό,τι θέλεις» αλλά από ένα σημείο και μετά ντρεπόμουν. Και ο κρεοπώλης της γειτονιάς μου, μου έδωσε μια φορά δύο τσάντες με κρέας χωρίς να ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι μου. Τελευταία, μου τελείωσε και το λάδι… Περίμενα να πάρω αυτό το επίδομα των 533 ευρώ».
Πρόκειται για μονογονεϊκή οικογένεια και η μόνη που βοηθάει είναι η γιαγιά των κοριτσιών η οποία παίρνει σύνταξη της πρόνοιας, της τάξης των 340 ευρώ τον μήνα.
«Όμως δεν φτάνουν… Όταν λιποθύμησε το παιδί, δεν είχα χρήματα να του αγοράσω γάλα. Ήταν μια εβδομάδα χωρίς γάλα. Περίμενα το επίδομα των 533 ευρώ που θα μπει την Τετάρτη. Αν δεν λιποθυμούσε το παιδί μέσα στον φούρνο, δεν θα είχε δημοσιοποιηθεί η ιστορία. Θα περίμενα βουβή μέσα στο σπίτι μου να περάσουν οι ημέρες να πάρω το επίδομα».
«Χρειάστηκε να στερηθούμε και το φαγητό και το ψωμί»
«Το επίδομα ανεργίας είναι 478 ευρώ, καταλαβαίνετε ότι δεν ζει οικογένεια με αυτά τα χρήματα. Τα παιδιά είναι 9 ετών και πάνε στα 10. Δεν έχω τη δύναμη να τους προσφέρω πολλά πράγματα. Τα παιδιά μου δεν έχουν πάει σε φροντιστήριο για να μάθουν αγγλικά για παράδειγμα, δεν έχω αυτή τη δυνατότητα. Προτεραιότητά μου είναι να μην λείψει το φαγητό και να πηγαίνουν στο σχολείο αξιοπρεπώς».
«Τα παιδιά μου έχουν φάει και ελιές σκέτες και φρυγανιές σκέτες, και ρύζι νερόβραστο και μακαρόνια σκέτα… Δεν είχα κρέας, τι να κάνω; Προσπαθούσα να τους εξηγήσω ότι είναι δύσκολα τα πράγματα και να κάνουν υπομονή μέχρι να πάρουμε το επίδομα.
Πρέπει να μάθουμε να κρατάμε την πείνα μας, αυτό τους έλεγα… Εγώ όσο ήμουν στο ξενοδοχείο δούλευα σε μπουφέ και είχα το δικαίωμα να φάω, προσπαθούσα να μην τρώω από το φαγητό που είχαμε στο σπίτι για να μένει για τα παιδιά. Ξέρεις πόσες φορές είπα «μακάρι να μπορούσα να πάρω στο σπίτι φαγητό για τα παιδιά μου…»; Δεν γίνεται όμως αυτό, απαγορεύεται.
Σε ερώτηση για το πότε μπήκε τελευταία φορά μισθός στο πορτοφόλι της, η μητέρα απαντά: «Από πέρυσι τον Σεπτέμβριο»…
«Μου έχουν κόψει το ρεύμα άπειρες φορές… Έχω πεινάσει άπειρες φορές. Αλλά ξέρετε κάτι; Δεν είμαι η μόνη που της συμβαίνει αυτό. Υπάρχουν πολλές οικογένειες στην ίδια κατάσταση. Εμένα έτυχε το παιδί μου να λιποθυμήσει και να δημοσιοποιηθεί το θέμα μέσω του σωματείου των ξενοδοχοϋπαλλήλων το οποίο αγωνίζεται για να μην μείνουμε όλοι οι συνάδελφοι στο δρόμο».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Nέα υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ στην Αργεντινή: Άνδρας πέθανε από ασφυξία κατά την προσαγωγή του
 Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020, 22:41
Μια ακόμα υπόθεση που θυμίζει τη δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ, ερευνά η δικαιοσύνη της Αργεντινής, καθώς άνδρας πέθανε από ασφυξία κατά την προσαγωγή του από αστυνομικούς στην επαρχία Τουκουμάν.
Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν την περασμένη Τετάρτη το μεσημέρι, στο κέντρο της Τουκουμάνα, της πρωτεύουσας της ομώνυμης επαρχίας, μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων. Αυτόπτες μάρτυρες επιβεβαιώνουν ότι αστυνομικοί χτύπησαν τον 43χρονο Σεφερίνο Ναδάλ και του πίεσαν τον λαιμό στο έδαφος.
Στο βίντεο, που τράβηξε ένας περαστικός, διακρίνονται τουλάχιστον 4 αστυνομικοί με στολή και δύο με πολιτικά να έχουν ακινητοποιήσει τον άνδρα.
Ακινητοποιημένος στο έδαφος, ο άνδρας ζητούσε βοήθεια επανειλημμένως, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν σε τοπικά ΜΜΕ. Η νεκροψία νεκροτομή επιβεβαίωσε ότι ο θάνατός του επήλθε από ασφυξία.
Ο Ναδάλ είχε συλληφθεί για υποτιθεμενη κλοπή, αν και κανείς δεν είχε ειδοποιήσει την αστυνομία και δεν υπήρξε κανένα στοιχείο σε βάρος του.
Η οικογένεια του θύματος είχε καταγγείλει τη βία σε βάρος του σε μια προηγούμενη σύλληψή του τον Φεβρουάριο, από αστυνομικούς του ίδιου τμήματος. Πριν από πολλά χρόνια, ο 43χρονος είχε φυλακιστεί για ληστεία.
Οι αστυνομικοί που ενεπλάκησαν στο περιστατικό αναμένεται να καταθέσουν τις επόμενες ημέρες.
Οι ενέργειες της αστυνομίας της Τουκουμάν βρίσκονται ήδη στο μικροσκόπιο των αρχών μετά τον θάνατο του Λουίς Εσπινόζα, ενός εργάτη που είχε συλληφθεί κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ τη 15η Μαΐου και το πτώμα του εντοπίστηκε μία εβδομάδα αργότερα σε μία χαράδρα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το ΝΑΤΟ κάνει «πλάτες» στην Τουρκία - Αγνοεί Ελλάδα και Γαλλία
 Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020, 22:20
Oι πληροφορίες που συλλέγονται από διπλωματικές πηγές της Γαλλίας και της Ελλάδας για την έρευνα που αφορά την παρενόχληση γαλλικών πλοίων από τουρκικά σκάφη στα ανοιχτά της Λιβύης, φαίνονται να είναι ιδιαίτερα ανησυχητικές.
Το ΝΑΤΟ, μέσα από την έρευνα που παρήγγειλε ο Γενς Στόλτενμπεργκ, πρόκειται να «μαγειρέψει» αυτά τα στοιχεία προκειμένου να αθωώσει την Τουρκία γι αυτήν την επιθετική κίνηση, αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.
Συγκεκριμένα, στο ναυτικό στρατηγείο στο Λονδίνο, επικαλούνται έλλειψη στοιχείων και μαρτυριών προκειμένου να στοιχειοθετηθεί οποιαδήποτε κατηγορία σε βάρος της Τουρκίας. Το ΝΑΤΟ με αυτή την κίνηση βγάζει «λάδι» την Τουρκία από αυτή την υπόθεση. Και όλα αυτά την ώρα που συγκέντρωσε πολλά πυρά από τη Γαλλία. Η γαλλική πλευρά μάλιστα προειδοποίησε ότι θα φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους.
Σημειώνεται πως ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν είχε μιλήσει για ένα «εγκεφαλικό νεκρό» ΝΑΤΟ, κάτι το οποίο αποδεικνύεται στην πράξη, με βάση αυτή την έρευνα, το πόρισμα της οποίας αναμένεται να παραδοθεί τις επόμενες μέρες.
Πηγές ενημέρωσης ανέφεραν χαρακτηριστικά στο Open TV πως «με αυτό το πόρισμα που θα παραδοθεί τις επόμενες μέρες η Συμμαχία αποδεικνύει ότι θέλει να κάνει "πλάτες" στον Ερντογάν και ταυτόχρονα να αγνοήσει τις προειδοποιήσεις της Γαλλίας, βάζοντας το Παρίσι στο ίδιο καζάνι με την Αθήνα και τη στάση των "ίσων αποστάσεων" που διατηρεί στα ελληνοτουρκικά».



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πυρά Τιμ Σκοτ κατά Τραμπ: «Ήταν χυδαίο και προσβλητικό»
 Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020, 17:40
Ο γερουσιαστής Τιμ Σκοτ, ο μοναδικός μαύρος Ρεπουμπλικάνος στη Γερουσία δήλωσε χθες ότι η επανάληψη της ανάρτησης που έκανε ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ για βίντεο που εμπεριείχε ένα μήνυμα για τη δύναμη των λευκών, ήταν προσβλητική και πρέπει να κατέβει από το Twitter.
«Δεν υπάρχει ερώτημα ότι δεν έπρεπε να το ανεβάσει ξανά στο Twitter και ότι θα πρέπει να το κατεβάσει», δήλωσε ο Σκοτ στην εκπομπή «State of the Union» του CNN, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
«Ήταν προφανώς τόσο χυδαίο και τόσο προσβλητικό. Κυρίως, το σχόλιο σχετικά με τη δύναμη των λευκών ήταν προσβλητικό», πρόσθεσε ο γερουσιαστής που εκλέγεται στη Νότια Καρολίνα. «Δεν μπορεί να στηριχθεί. Πρέπει να το κατεβάσουμε.»



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΗΠΑ: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από σφαίρες κατά τη διάρκεια διαδήλωσης
 Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020, 13:42
Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του χθες το βράδυ από σφαίρα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια διαδήλωσης που γινόταν κατά του ρατσισμού υπό το σύνθημα "Black Lives Matter" στην πόλη Λούιβιλ, των ΗΠΑ, στην οποία ο θάνατος τον Μάρτιο μιας νεαρής μαύρης Αμερικανίδας, που έπεσε νεκρή από τα πυρά αστυνομικών μέσα στο διαμέρισμά της, έχει προκαλέσει έντονο συναίσθημα.
Μετά τον θάνατο της 26χρονης Μπριόνα Τέιλορ στην Λούιβιλ διοργανώθηκαν πολλές διαδηλώσεις κατά της βίας των αστυνομικών, οι οποίες στη συνέχεια έλαβαν τεράστια έκταση έπειτα από τον θάνατο του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ κατά την βίαιη προσαγωγή του από λευκούς αστυνομικούς στις 25 Μαΐου στην Μιννεάπολη.
Η αστυνομία της Λούιβιλ, η οποία ειδοποιήθηκε τηλεφωνικώς χθες το βράδυ, ανακοίνωσε ότι βρήκε έναν άνδρα σοβαρά τραυματισμένο από σφαίρα στο πάρκο Τζέφερσον Σκουέρ, όπου διεξαγόταν αντιρατσιστική διαδήλωση.
Λίγο αργότερα άλλος ένας άνθρωπος τραυματίστηκε από σφαίρα μπροστά από το πάρκο. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν γνωρίζει προς το παρόν αν τα πυρά προέρχονταν από ένα ή δύο άτομα και επίσης δεν προέβη σε καμία ανακοίνωση σχετικά με την ταυτότητα των θυμάτων.
Νωρίτερα χθες το βράδυ ο δήμαρχος της Λούιβιλ Γκρεγκ Φίσερ είχε ζητήσει από μετέχοντες σε αντιδιαδήλωση να μείνουν μακριά από το πάρκο. Η τοπική εφημερίδα Louisville Courier Journal είχε επίσης αποκαλύψει ότι "ένοπλες πατριωτικές ομάδες" σχεδίαζαν να συγκρουστούν με τους διαδηλωτές.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αίγυπτος: Λίβυος τζιχαντοφασιστας απαγχονίστηκε από τις Αρχές
 Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020, 02:14
Ο λίβυος τζιχαντοφασιστας Άμπντελ Ραχίμ αλ Μισμάρι, ο οποίος είχε καταδικαστεί στην εσχάτη των ποινών για τον ρόλο του σε αιματηρή επίθεση στην Αίγυπτο το 2017, εκτελέστηκε δι’ απαγχονισμού χθες Σάββατο, ανακοίνωσε ο αιγυπτιακός στρατός.
Την 20ή Οκτωβρίου 2017, 16 αιγύπτιοι αστυνομικοί είχαν σκοτωθεί σε ενέδρα και οδομαχίες με ισλαμοφασιστες μαχητές στην αλ Ουάχατ αλ Μπαχαρίγια, 200 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Καΐρου, στη δυτική έρημο.
Μερικές ημέρες αργότερα, η Αίγυπτος εξαπέλυσε σε αντίποινα πλήγματα στην περιοχή εναντίον της τζιχαντοφασιστικής συμμοριας που ανέλαβε την ευθύνη για την ενέδρα. Ένας από τους ηγέτες της συμμοριας, ο Ιμάντ Εντίν Άμπντελ Χαμίντ, πρώην αξιωματικός των αιγυπτιακών δυνάμεων ασφαλείας, σκοτώθηκε. Ο Άμπντελ Ραχίμ αλ Μισμάρι επέζησε και συνελήφθη.
Τον Νοέμβριο του 2019 ο Μισμάρι, που καταγόταν από τη Ντέρνα της Λιβύης, καταδικάστηκε σε θάνατο από την αιγυπτιακή στρατιωτική δικαιοσύνη, μετέδωσαν κρατικά ΜΜΕ.
«Σήμερα (σ.σ. χθες Σάββατο) ο λίβυος τζιχαντοφασιστας Άμπντελ Ραχίμ αλ Μισμάρι εκτελέστηκε δι’ απαγχονισμού», ανέφερε ο αιγυπτιακός στρατός σε δελτίο Τύπου που επικαλέστηκαν κρατικά μέσα ενημέρωσης.
Είχε κριθεί ένοχος για «11 εγκλήματα», ανάμεσά τους ότι «ανήκε σε παράνομη συμμορια που συνδεόταν με την τρομοκρατική συμμορια Αλ Κάιντα στη Λιβύη» και «φόνους εκ προμελέτης», κατά τις ίδιες πηγές.
Μετά την ανατροπή από τον στρατό τον Ιούλιο του 2013 του ισλαμοφασιστα προέδρου Μοχάμεντ Μούρσι, ισλαμοφασιστικές συμμοριες πολλαπλασίασαν τις επιθέσεις εναντίον του στρατού και της αστυνομίας, αλλά και εναντίον της χριστιανικής κοπτικης μειονότητας.
Στην Αίγυπτο του διαδόχου του, του Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι, εξαπολύθηκε ανηλεής καταστολή εναντίον κάθε λογής αντιπολίτευσης, ισλαμοφασιστικής ή μη. Οι καταδίκες σε θάνατο και οι εκτελέσεις πολλαπλασιάστηκαν.
Ο στρατός μάχεται εναντίον διαφόρων ισλαμοφασιστικών συμμοριων στη χερσόνησο του Σινά (ανατολικά), συμπεριλαμβανομένου του αιγυπτιακού βραχίονα του Ισλαμοφασιστικού Κράτους (ΙΚ).
Τον Μάρτιο του 2020 ο αιγύπτιος τζιχαντοφασιστας Χισάμ αλ Ασμάουι, πρώην αξιωματικός που πήρε τα όπλα εναντίον της κυβέρνησης, εκτελέστηκε μετά τη σύλληψή του στη Λιβύη.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το πανεπιστήμιο του Πρίνστον αποσύρει το όνομα του προέδρου Ουίλσον από μία από τις σχολές του
Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020, 23:53
Το πανεπιστήμιο του Πρίνστον θα αποσύρει το όνομα του Γούντροου Ουίλσον από τη σχολή του Διεθνών Σπουδών λόγω των «ρατσιστικών πολιτικών και απόψεων» του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, ανακοίνωσε το περίβλεπτο πανεπιστημιακό ίδρυμα.
Ο Γούντροου Ουίλσον (1856-1924) κυβέρνησε τις ΗΠΑ μεταξύ 1913 και 1921. Στο εξωτερικό, ο πρωτεργάτης της Κοινωνίας των Εθνών (προγενέστερη του ΟΗΕ) ενσαρκώνει το τέλος του αμερικανικού απομονωτισμού, στη χώρα του, ωστόσο, ο 28ος πρόεδρος επέτρεψε στις νότιες πολιτείες να υιοθετούν τον φυλετικό διαχωρισμό και είχε εξουσιοδοτήσει τα ομοσπονδιακά υπουργεία να διαχωρίζουν τους μαύρους από τους λευκούς εργαζόμενούς τους.
«Οι ρατσιστικές πολιτικές και απόψεις του καθιστούν το όνομά του κάτι το ανάρμοστο για μία σχολή όπου οι σπουδαστές της, το προσωπικό και οι πρώην σπουδαστές της πρέπει να είναι πλήρως αφιερωμένοι στη μάχη κατά της μάστιγας του ρατσισμού», επισημαίνει σε ένα δελτίο τύπου ο πρύτανης του πανεπιστημίου Κρίστοφερ Άισγκραμπερ.
Ο Ουίλσον «υιοθέτησε τον φυλετικό διαχωρισμό στη λειτουργία του κράτους αυτού του έθνους έπειτα από χρόνια εξάλειψής του, κάνοντας την Αμερική να γυρίσει πίσω στην αναζήτηση της δικαιοσύνης», συμπληρώνει ο πρύτανης του Πρίνστον.
Μετά τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ, του Αφροαμερικανού που πέθανε όταν ένας λευκός αστυνομικός του προκάλεσε ασφυξία στις 25 Μαΐου, οι ΗΠΑ, όπου ένας μέρος του πληθυσμού διαδηλώνει κατά του συστημικού ρατσισμού, επανεξετάζουν την σχέση τους με ρατσιστικό παρελθόν τους.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------





Αξιοπρεπέστατη, γύρω στα 40.
Μπορείτε να μου πάρετε κάτι να φάω ? Με ρωτά τόσο σιγανά ,που μετά βίας ακούω...
Κοιτά χαμηλά, λες και θέλει ν αποφύγει να δεχτεί κατάματα την προσβολή της τυχόν άρνησής μου.
Ήθελα ν ανοίξει η γη να με καταπιεί, όταν μετά από λίγο μ ευχαρίστησε δακρυσμένη ....
Απομακρύνθηκα και με την άκρη του ματιού την είδα να πλησιάζει δυό παιδάκια και να τους μοιράζει την τυρόπιτα και την πίτσα.Το αναψυκτικό ήταν ένα.
Τα μικρά το κοίταζαν και περίμεναν τη μάνα να τους το δώσει με τη σειρά.
Εκείνη προφανέστατα νηστική. Έβαζε τα τρίμματα στο στόμα κρυφοκοιτώντας γύρω με ντροπή.
Ξαναπλησιάζω διστακτικά , έχοντας χάσει τα λόγια μου και της λέω με ηλίθιο φαντάζομαι ύφος: Τι όμορφα τα παιδάκια σας!
Με κοιτά σαστισμένη και με ένοχο βλέμμα μ αποκρίνεται:
Δεν είχα πρόθεση να σας κοροιδέψω, αλλά με απέλυσαν απ τη δουλειά, ο άντρας μου έχει πεθάνει , τα παιδιά είναι δυό μέρες νηστικά και δεν ήθελα να τα χρησιμοποιήσω, μη μου πληγωθούνε...Πρώτη φορά αναγκάστηκα να.....
Κι εγώ της απαντώ έχω δυό παιδιά και δυό εγγόνια και ότι άλλο χαζό μούρθε...
Εντάξει , φροντίσαμε να φάει και η μάνα και τα παιδάκια της, νάχουνε κάτι και για το βράδυ..... Μετά .....? Τι θα γίνει μετά.... σκεφτόμουνα...
Μαρία, ακούω μια φωνή..Μαρία σ έψαχνα, της απευθύνεται μια κυρία.. Μάλλον θα σε πάρουνε στο Μασούτη....Που χάθηκες?
Πουθενά.Να μια βόλτα βγήκα με τα παιδιά και συνάντησα μια φίλη μου..
Δε θα ξεχάσω αυτά τα μάτια που με κοιτούσαν μ ευγνωμοσύνη και μ εκλιπαρούσαν να μην προδώσω την απόγνωση που την οδήγησε στο δρόμο........
Χαιρετηθήκαμε κι απομακρύνθηκα όντας χίλια κομμάτια...
Καλοκαίρι 2020. Απόγνωση και το τελευταίο iphone στη βιτρίνα...
Σχολιο.- Παρόμοια με έλαχε με έναν κύριο....Η ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ......ΑΦΗΣΤΕ....ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΥΛΛΌΓΙΣΤΑ ΤΟΝ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΈΧΩ...ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΈΒΓΑΙΝΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ....ΜΕ ΖΗΤΗΣΕ ΚΆΤΙ ΝΑ ΦΑΕΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΝΑ ΚΟΡΝΆΡΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΒΙΑΣΥΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΣΤΌΜΙΣΑ.....ΔΕΝ ΞΕΧΝΏ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ.....ΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΦΟΡΟΥΣΕ....ΤΟΣΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΈΝΙΩΣΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ....ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ.....ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΤΟΥ 2013....ΉΤΑΝ.....ΑΠΌΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΆΒΑ ΤΙ ΈΚΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΈΚΛΕΙΣΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ...ΕΚΤΟΤΕ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΠΙΑ..ΠΟΤΕ....!!!....Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΆ ΤΟΥ.....!!!....
Σχολιο.- Αφήνουν τους Έλληνες νηστικους κ ταΐζουν τους λαθρομετανάστες
Σχολιο.-  η Ε.Ε. πληρωνει για τους μεταναστες οχι το ελληνικο κρατος
 ναι για να μην ''περασουν'' στις χωρες τους και τα κανουν μπαχαλο οπως εδω και εκει! Ομως αν ξερεις οικονομικα θα ξερεις κι αυτο: Ο διαχειριστης οποιονδηποτε πορων και δη οικονομικων πληρωνεται! Ο Ελληνικος λαος ποτε δεν θα μαθει τον ακριβη αριθμο των φιλοξενουμενων μουσουλμανων στην χωρα του! Ουτε το ακριβες ποσο συντηρησης ενος εκαστου. Ποσο ''φουσκωνουν'' τους λογαριασμους προς οφελος της τσεπης τους! Οι ξενοι δεν μιλουν γιατι ετσι τους βολευει και οι δικοι μας εδω με τις απιστευτες ΜΚΟ που δε δινουν λογο σε κανενα συνεχιζουν το παρτυ με τους ''διαχειρηστες μας!!!!!!! Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη!!!! Για τα Ελληνοπουλα που λιποθυμουν στα σχολεια ουτε λογος! Δεν υπαρχει ΜΚΟ εκει? Μα ουτε μια? Αλληλεγγυος ΚΑΝΕΙΣ?
Για ποια ευνομουμενη πολιτεια μιλατε? Οταν τα Ελληνοπουλα λιποθυμουν στα σχολεια και δεν υπαρχει προνοια για αυτο, η Πολιτεια εχει καταστρατηγησει τους δικους της νομους προ πολλου!! Δεν υπαρχει πια εδω στην χωρα της φαιδρας πορτοκαλεας ουτε Συνταγμα ουτε Δικαιοσυνη ουτε Προνοια! Οσο αυτη η χωρα λογοδοτει στο 4 Ραιχ θα ειμαστε ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗΝ!!!! Ισως με μια μεγαλυτερη αναλυση να σας επειθα. Ομως θα σας πω τουτο μονον! Πρωτα οι Ελληνες και τα Ελληνοπουλα και μετα οι αλλοι!!! Σε μια πτωχευμενη χωρα που διωχνει απο αναγκη τα παιδια της δεν χωρει τιποτε περισσοτερο!!!!!!!
Η διακριση γινεται κατα των Ελληνων! Δεν μπορει ενας Πακιστανος ( τυχαια η Εθνοτητα) να παιρνει τον μηνα 400 ευρω στο συνολο η οικογενεια 2000 και μια αγροτισσα να παιρνει 300! Δεν γινεται ενας Αλλοδαπος να τρωει 3 γευματα την ημερα και ενα Ελληνοπουλο να μην εχει ουτε 1! Οταν μια χωρα μπορει ας ειναι αλληλεγγυα οταν ειναι πλεον πτωχευμενη και πεινανε τα παιδια της δεν επιτρεπει μισθους χιλιαδων ευρω μηνιαιως σε χιλιαδες υπαλληλους ΜΚΟ!!!!!!!! Δειτε τα πραγματα σε βαθος!!!!! Το χρυσοχαρτο της καραμελλας Αλληλεγγυη αν αφαιρεθει σκουληκια της διαφθορας θα βρειτε! Δειτε τα και ετσι σας παρακαλω!
Σχολιο.- αναφερεται στις ΜΚΟ που πλουτιζουν εις βαρος των μεταναστων επισης  δεν μπορουμε τοσους λαθρομεταναστες να τους απορροφησουμε διοτι η Ελλαδα ειναι πτωχευμενη χωρα η δε Ευρωπη σφυριζει αδιαφορα και κλεινει τα συνορα
Σχολιο.- Αυτο που ειπα και ευτυχως εγινε αντιληπτο  ειναι πως δεν μπορουμε εμεις οι Ελληνες σε μια τοσο μικρη χωρα να παρουμε το βαρος της ευθυνης, για ολους τους μεταναστες, για μια ολοκληρη Ευρωπη που σωστα παρατηρηθηκε πως σφυριζει αδιαφορα!!!!!!!!!!!!! Οχι μονον αυτο εστειλε στην χωρα μας εκατονταδες ΜΚΟ να διαχειριζονται το μεγα αυτο θεμα ως κρατος εν κρατει!!!!!!! Καταντησαμε αποθηκη ψυχων και σωματων και ειναι αβεβαιο και το μελλον του Ελληνικου λαου αλλα και το δικο τους!!!!!! Καποιοι καθοδηγητες των μεταναστων αυτων τους υποσχεθηκαν την γη της Επαγγελιας. Οχι δεν ειναι! Μια πτωχευμενη χωρα ειμαστε που παραπαιει!!!!!! Οσο αυτοι οι διακινητες εισπραττουν χιλιαδες ευρω τον μηνα μισθους για να ''παρκαρουν'' στην χωρα μας χιλιαδες ανθρωπους χωρις κανενα ελεγχο η περιορισμο χωρις ανθρωπινες υποδομες και ανθρωπινες συνθηκες διαβιωσης εγω δεν θα σταματησω να φωναζω πως η διαφθορα περισσεψε!!!!!! Τα παιδια μας πεινουν, οι νεοι μας μεταναστευουν. το προσδοκημο ζωης των Ελληνων μειωθηκε δραματικα, η υπογεννητικοτητα μαστιζει την χωρα, το συστημα υγειας κατερρευσε, το Συνταγμα καταληθηκε και αντικατεσταθει με πραξεις νομοθετικου περιεχομενου Προνοια δεν υπαρχει για τους ΑΜΕΑ Ελληνες ( κοβουν και τα ελαχιστα επιδοματα). Η Ανεργια κορυφωνεται μερα με την ημερα σε νεους επιστημονες που εχουν οικογενειες και δεν μπορουν να επιβιωσουν. Ανιατες ασθενειες δεν μπορουν ν αντιμετωπιστουν και οι ανθρωποι πεθαινουν. Ξεχασα και τις ενοπλες δυναμεις που δεν μπορουν να εφοδιαστουν με τα απαραιτητα σε περιπτωση θερμου συμβαντος απο τους γειτονες! Το μεταναστευτικο ηλθε κι εκατσε σαν κερασακι στην τουρτα για την πληρη διαλλυση μας!!!! Διαβαστε Ιστορια μηπως και αφυπνησθειτε! Τουρκος πολιτικος ειχε πει στο παρελθον πως με την Ελλαδα δεν χρειαζεται να κανουμε πολεμο, Αρκει να τους στειλουμε μερικες εκατονταδες χιλιαδες μουσουλμανους μεταναστες και το θεμα μας ( Τουρκων) εληξε!!!! Και αυτο ακριβως κανουν! Και αφου το εκαναν διεκδικουν τωρα τα νησια μας τα γεματα μουσουλμανους μεταναστες που θα ελθουν να τους ''σωσουν''! Μακαρι ο λογος μου να πιασει τοπο! Ειναι κραυγη αγωνιας για τα παιδια μας, για την χωρα μας για ολους τους Ελληνες!!!!!!!
 κανενα χρονοδιαγραμμα για το μεταναστευτικο δεν υπαρχει! Οσους μας στελνει ο Ερντο εμεις θα πρεπει να τους κραταμε!!!!!!!! Συνταγμα επισης δεν υπαρχει και αν υπηρχε προνοια δεν θα υπηρχαν οι πλειστηριασμοι! Τα σπιτακια μας δυστυχως θα πανε στους μεταναστες!!!!!!!!! Οσο για τα σχεδια στο μεταναστευτικο ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ να πανε ολοι οι μεταναστες στις χωρες που με τους πολεμους που διεξηγαγαν τις χωρες τους, τους εκαναν μεταναστες! Αυτο ειναι δικαιοσυνη Αυτο ειναι προγραμμα!
Σχολιο.- Βασικά αναφέρθηκα στους ΛΑΘΡΟ γιατι δεν υπαρχουν «πρόσφυγες». Ονομαζουν τους ΛΑΘΡΟ «προσφυγες» μηπως τσιμπισει κανας ηλιθιος !!! Στους ΛΑΘΡΟ (μουσουλμάνους) που έρχονται ή τους στέλνουν με τα κινητά στο χέρι στην πατρίδα μας Κ δημιουργούν προβλήματα . Καταπατούν περιουσίες, κλέβουν, βάζουν φωτιές, βιάζουν, κ (οι νηστικοί κατά τα άλλα ) πετούν τα τρόφιμα που τους μοιράζουν στα σκουπίδια!!! Σε αυτούς αναφέρεστε εσείς κ υποστηρίζεται? ? Για να μην μιλήσουμε όσον αφορά αυτούς, τα συμφέροντα πολιτικά κ οικονομικά της ΕΕ των ΜΚΟ Κ του ίδιου μας του κράτους .... είναι πολύ μεγάλη συζήτηση . Σε ένα πράγμα θα συμφωνήσω μαζί σας: για την υποχρέωση που αναφέρατε της πολιτείας η οποία όμως ας δει πρώτα τον ελληνικό λαό που υποφέρει κ ψάχνει στα σκουπίδια να φάει , κόβει το ρεύμα από αρρώστους που κινδυνεύουν κ πετούν ανθρώπους απο τα σπίτια τους γιατι ??? Για να τα δώσουν στους λαθρο??




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Novartis. Για το εγκλημα στην Ελλαδα αποζημιωθηκαν οι …ΗΠΑ!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επι ποδος πολεμου τα συνδικατα! Η κυβερνηση Μητσοτακη- ΝΔ επαναφερει ένα χουντικο νομο του 1970 για την απαγορευση των διαδηλωσεων!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ανατροπη στη Λιβυη. Ρωσοι περιφρουρουν τη Συρτη και τα πετρελαικα κοιτασματα. Δυο τουρκικα υποβρυχια εξω από τη Λιβυη εχασαν το σημα τους και τον προσανατολισμο τους και θεωρηθηκαν αγνοουμενα, κατι που μονο οι Ρωσοι μπορουσαν να καταφερουν.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΣΕΒΕΕ. Φοβος λουκετου για 1 στις 3 επιχειρησεις.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------





ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ-ΒΟΜΒΑ! ΟΤΑΝ ο Θεοδωρικάκος «κυνηγούσε» (δίπλα στον Λαλιώτη) τον Μητσοτάκη για την (λιβεριανή offshore) Μayo...
ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ.
Ο ΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ OFFSHORE - ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ - ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ 600.000 ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΤΑΙΡΙΑ Μay Investments Corporation προς τον Ειδικο λογαριασμό της Νεας Δημοκρατιας μέσω της Royal Bank of Scotland PLC - London
To 2002 o Κώστας Λαλιώτης είχε δηλώσει: «Υπάρχει και θα υπάρχει το πολιτικό στίγμα, που σημαδεύει τη ΝΔ για τη συναλλαγή και τη διαπλοκή της με οικονομικά συμφέροντα, υπάρχει το πολιτικό στίγμα για τους διαχρονικούς δεσμούς της με την offshore λιβεριανή εταιρεία Μayo και για τη ροή "αδήλωτου και μαύρου" χρήματος 2,5 εκατ. δολαρίων προς τα Ταμεία της».
Ο κ. Τάκης Θεοδωρικάκος από τη γραμματεία της ΚΝΕ, την εποχή που ο μακαρίτης Γιώργος Γράψας έκανε ανεξαρτητη την ΚΝΕ αποχωρώντας από το ΚΚΕ το 1989 , βρέθηκε στο γραφείο τύπου του τότε γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Λαλιώτη. Με αυτή του την ιδιότητα παραμονές των εκλογών του 2004, ο κ. Θεοδωρικάκος διακινούσα ευρύτατα τις καταγγελίες Λαλιώτη περί σχέσης της οικογένειας Μητσοτάκη με την λιβεριανή υπεράκτια εταιρία Mayo. Ο κύριος Θεοδωρικάκος στην αρχή ως «επιτελάρχης» του και τώρα ως υπουργός ήταν ο δημοσκόπος του MEGA, από όπου παρά το γεγονός ότι στην εταιρεία του την GPO είχαν συμπράξει και στελέχη της Ν. Δ. υπονόμευσε στο έπακρον τον Κώστα Καραμανλή.
Τώρα όλα αυτά είναι περασμένα… Όχι όμως και ξεχασμένα. Είναι βέβαιο ότι ελάχιστοι θέλουν να τα συζητούν. Αλλά το αρχείο του ρεπόρτερ κρύβει μέσα του θησαυρούς που δεν αξίζει να θάβονται…
Σχολιο.- ΑΥΤΆ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΨΥΧΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ!
ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ/ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΈΧΕΙ Η "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΝΤΟΪΤΣΛΑΝΤ!
ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ ΣΤΗΝ ΒΑΥΑΡΙΑ!!