Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Πεμπτη 9 Ιουλιου 2020



Όχι, δεν πρέπει να " συνηθίσουμε":
Ένας "δημοσιογράφος" καταγγέλλει πως γνωρίζει από το 2016 πως η ΕΥΠ ηχογραφούσε νυν υπουργό να " ψωνίζει" ανήλικα κοριτσάκια από νταβατζηδες!
Και τρείς μέρες τώρα, ακούμε τους μεν να λένε " σαν δε ντρέπεστε παιδεραστές" και τους δε να απαντούν "εσείς είστε κλέφτες" και να προαναγγέλλουν νες κασέτες με τον Παππά!
Φυσικά, κανείς δεν ρωτά:
- ποιος είναι ο παιδεραστής, γιατί δεν έχει επέμβει εισαγγελέας;
- ποιοι γνώριζαν την υπόθεση από το 2016 και γιατί την κρατούσαν στα " συρτάρια";
- πώς βρέθηκαν ηχογραφήσεις της ΕΥΠ στα χέρια " δημοσιογράφου"
- με ποιού εντολή η ΕΥΠ παρακολουθεί πολιτικούς και γενικά πολίτες;
Εδώ δεν μιλάμε απλά για " εκτροπή". Ζούμε εφιάλτη και το χειρότερο, όλα αυτά φαντάζουν "κανονικότητα".
Και μια παρατήρηση: όσοι νόμισαν πως θα στήσουν δικό τους " παρακράτος", έχουν τεράστια ευθύνη. Οσοι νομιμοποίησαν στη συνείδηση της κοινωνίας αλλά και αριστερών ανθρώπων πρακτικές του μετεμφυλιακού κράτους έχουν τεράστια ευθύνη. Όσοι νομιμοποιούσαν και χειροκροτούσαν υπουργούς να παίρνουν τηλέφωνα σε φυλακές και να "κανονίζουν" καταθέσεις έχουν τεράστια ευθύνη. Όσοι έθρεψαν " ζούγκλες" που έβγαζαν παράνομες ηχογραφήσεις έχουν τεράστια ευθύνη.
Νόμιζαν πως ελέγχουν την ΕΥΠ οι ανόητοι.
Θα το πληρώσουν ακριβά, οι δεξιοί είναι " μάστορες" χρόνια στο κουρμπετι των μηχανισμών. Και φυσικά, πάνω από όλους την ΕΥΠ την ελέγχουν οι " στρατηγικοί εταίροι" ( θυμάστε την Αυγή;)
Το κακό είναι πως θα το πληρώσει κι η κοινωνία.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



igamisouefimerida
200.000 euro



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σαν σημερα το 2011 ο Ευαγγελος Βενιζελος ανακοινωνει το χαρατσι στα ακινητα, τοτε ΕΕΤΗΔΕ – πλεον ΕΝΦΙΑ, που θα εισπραττεται μεσω ΔΕΗ & όπως ειχε τονισει θα ηταν προσωρινο  (για μια διετια μονο).
Ετσι επετειακα…
Για να μην ξεχναμε ποιος ηταν ο εμπνευστης του…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έξωση το πρωί σε κατασχεμένο σπίτι απο τράπεζα στα #Πετράλωνα. Οι μπάτσοι με κλητήρα σπάσανε την πόρτα και εισβάλλανε. Κόσμος που μαζεύτηκε απο τη γειτονιά βρέθηκε αντιμέτωπος με τους μπάτσους και έγιναν 2 προσαγωγές. Στις φώτο οι 2 κλητήρες με μάσκα. #antireport #μενουμεσπιτι
*Έξωση ηλικιωμένων από σπίτι στα Πετράλωνα
Έξωση σε σπίτι ηλικιωμένων έγινε σήμερα το πρωί στα Πετράλωνα.
Αστυνομικοί με κλητήρα σπάσανε την πόρτα και εισβάλλανε στο σπίτι, όπου κατοικούσαν οι ηλικιωμένοι.
Κόσμος που συγκεντρώθηκε από τη γειτονιά βρέθηκε αντιμέτωπος με τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να γίνουν δύο προσαγωγές στο περίφημο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως.
Όπως έγινε γνωστό, στην έξωση προχώρησε τράπεζα η οποία είχε κατασχέσει το σπίτι. Αυτό συνιστά προμήνυμα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Συνελήφθησαν 16 μπάτσοι αξιωματικοί λέει που πουλούσαν προστασία σε μπουρδέλα και μοιράζονταν μεταξύ τους τα χρήματα.
Κάποιο λάθος θα'γινε σίγουρα.
Σωματέμποροι μπασκίνες ,τσατσάδες του κερατά , δεν ειναι δυνατόν,.αποκλείεται,αυτοί καλέ φορούσαν γαλόνια, ήταν κύριοι , η γειτονιά έπεσε απ 'τα σύννεφα, κάθε πρωί τις Κυριακές πήγαιναν εκκλησία.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ας υποθέσουμε ότι το κάνει πράξη η ΕΕ και η ΕΚΤ.
Αν δώσει χρήματα στους πολίτες για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους (να πληρώσουν χρέη και εισφορές δηλαδή), θα κάνουν μια τρύπα στο νερό.
Χωρίς εθνικό νόμισμα και ταυτόχρονα διαγραφή χρέους (και ιδιωτικό και δημόσιο), αποτέλεσμα ουσιαστικό δεν θα υπάρχει.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάμε λοιπόν με ταχύτατους ρυθμούς στο
εκ περιτροπής εργασίας στα Βαλκάνια..
-Μισές μέρες ,μισούς μισθούς.
-Μόνο η πείνα ολόκληρη.
-Μάλιστα.
Το οχτάωρο θα περάσει στην ιστορία.
Η εργασία αντι για δικαίωμα ,θα καταντήσει πολυτέλεια.
Ζήτω ο Καπιταλισμός , ζήτω η ανεργία.
Μάλιστα.
Σχολιο.-  όλα τα εργασιακά δικαιώματα πέρασαν σε παρελθόντα χρόνο...
γι αυτό μην.μιλας για μέλλοντα...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κοίτα, είναι απλό , το συζητούσαμε μαζί εδώ και πριν λίγο καιρό : θα τους παραχωρήσουμε όλη την επικράτεια μας και οι Τουρκοι θα αναλάβουν τη προστασία της και φύλαξη της απο ξένες ( ; ) δυνάμεις........Αυτά , μέχρι το 2071 ( δε θα ζούμε ) που γιορτάζουν τα 1000 χρόνια απ το Ματζικέρτ.......Μετά , ο λαός που θα ζεί τότε εδώ ( Ελληνοαφγανοσυριοτουρκοπακιστανοαλβανικής καταγωγής και προελέυσεως ) , θα ψηφίσει για την οριστική του ενσωμάτωση με την αυτοκρατορία της Τουρκίας........Θάχουν λήξει και τα μνημόνια......



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Βγαίνουν όπλα και μαχαίρια καθώς επιτείνεται η καθοδική πορεία των ΗΠΑ και τα αδιέξοδα των ελίτ
Ο Αλεξάντερ Φίστερ είναι 44 ετών και ζει σε ένα χωριό της Οκλαχόμα, έχοντας διακοσμήσει περήφανα το σπίτι του με ναζιστικές σημαίες. Δικαίωμά του, διότι ως γνωστόν οι ΗΠΑ είναι, μεταξύ άλλων, η πατρίδα της ελευθερίας της έκφρασης (αν βέβαια κρεμούσε κάποιος τίποτα σημαίες με σφυροδρέπανα ή με σύμβολα «τρομοκρατικών» οργανώσεων όπως οι Μαύροι Πάνθηρες, θα αναλάμβανε πάραυτα δράση το FBI – αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας).
Τον νεοναζί Φίστερ δεν τον χωνεύουν πολλοί γείτονές του: ανάμεσά τους και η 26χρονη Κίνταλ ΜακΒέι, που την Τρίτη κατέβασε ξαφνικά μία από τις ναζιστικές σημαίες και άρχισε να τρέχει μακριά.
Όμως ο Φίστερ καραδοκούσε: τη γάζωσε πισώπλατα με ένα από τα… 14 αυτόματα ντουφέκια και πολυβόλα που έχει στο σπίτι του (στις ΗΠΑ είναι δικαίωμα ιερό και η προσωπική συλλογή όπλων αρκετών για να διεξαχθεί ένας μικρός πόλεμος). Η «μισαλλόδοξη» Κίνταλ (έτσι την αποκάλεσε ο δικηγόρος του νεοναζί) νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη, ενώ ο Φίστερ συνελήφθη ως «ύποπτος». Η απόπειρα δολοφονίας έχουν καταγραφεί σε κάμερες, αλλά ο Φίστερ θεωρείται απλώς ύποπτος, διότι στη χώρα της ελευθερίας ισχύει και το τεκμήριο της αθωότητας – ιδίως αν είσαι λευκός νεοναζί (αν είσαι μαύρος ή πορτορικάνος, αστυνομία και «δικαιοσύνη» διασφαλίζουν ότι ισχύει το ανάποδο).....
Μήπως διογκώνουμε μια εξαιρετική περίπτωση; Μάλλον όχι. Την ίδια μέρα που ο Φίστερ πολυβολούσε την Κίνταλ ένα πλούσιο ζευγάρι βγήκε με όπλα στον κήπο της βίλας του στο Σεντ Λούις (ο άντρας κρατούσε αυτόματο ντουφέκι και η γυναίκα πιστόλι) και απειλούσε τους διαδηλωτές που –όπως σε όλες τις ΗΠΑ– εξακολουθούν να κινητοποιούνται μετά τη βάναυση δολοφονία του Φλόιντ από αστυνομικούς. Ανάμεσα στα δεκάδες θύματα «αγανακτισμένων πολιτών» και αστυνομικών στις μέρες της οργής (διότι οι δολοφονίες κάθε άλλο σταμάτησαν μετά τον χαμό του Φλόιντ) είναι και ένας 29χρονος Ελληνοαμερικανός που ζούσε στη Ν. Υόρκη και έπασχε από διπολική διαταραχή: ο Τζορτζ Ζαπάντης δολοφονήθηκε εξαιτίας διαρκών και ισχυρών ηλεκτρικών εκκενώσεων που του κατάφεραν αστυνομικοί αφού είχε συλληφθεί και δεθεί με χειροπέδες…
Μια άρρωστη υπερδύναμη
Τέτοια περιστατικά είναι καθημερινά, είναι χιλιάδες, και συνήθως δεν ξεφεύγουν ποτέ από τα «ψιλά» τοπικών ΜΜΕ. Αν γίνονται πιο γνωστά σήμερα, αυτό οφείλεται στο μεγάλο κίνημα διαμαρτυρίας που έχει ξεσπάσει και έχει οξύνει τον ιδιότυπο αμερικανικό εμφύλιο – όπου όμως τον τόνο τον δίνει περισσότερο η λυσσαλέα διαμάχη στο εσωτερικό των βορειοαμερικανικών ελίτ και λιγότερο η αστυνομική και παρακρατική βία και η αντίσταση σ’ αυτήν. Η αλήθεια είναι ότι οι ΗΠΑ, μια χώρα με κενό ιστορίας και ετερόκλητο πληθυσμό, χτίστηκαν πάνω σε μεγάλα προπατορικά αμαρτήματα, που εδώ και δυόμιση αιώνες κάθε άλλο παρά έχουν ξεπληρωθεί. Αυτό εξηγεί όχι μόνο την παγιωμένη ανισότητα (που θεωρείται έως και «φυσιολογική», από τον Θεό δοσμένη…), αλλά και την υποκρισία και τη βαρβαρότητα που διέπει τις κοινωνικές σχέσεις και στο εσωτερικό των ΗΠΑ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το κόμμα ΜΕΡΑ25 που θέλει να φέρει τον μετασχηματισμό στην καρδιά του Ευρωπαϊκού Καπιταλισμού, ο Τρότσκι θα πανηγύριζε για αυτή του την δικαίωση! ΥΓ. Ο Αμερικανικός παράγοντας των Δημοκρατικών στη χώρα είναι, τα πλοκάμια του είναι παντού σε όλο το φάσμα των κομμάτων
Σχολιο.- Δεν θα πανηγύριζε μόνο ο Τρότσκι πολλοί πανηγυρίζουν για την κατάντια της αριστεράς σήμερα...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με το πολυσυζητημένο χουντικής έμπνευσης (κυριολεκτικά... από το 1971 προέρχεται) νομοσχέδιο κατά των διαδηλώσεων που ψηφίζεται σήμερα, η κυβέρνηση... τη δουλειά της κάνει.
Είναι μια δουλειά που έχει προετοιμαστεί καλά... ένας από τους τρόπους με τους οποίους προετοιμάστηκε είναι η τακτική της αστυνομίας επί πολλά χρόνια (κατόπιν εντολών φυσικά) να κλείνει ΟΟΟΟΟΛΟ το κέντρο, από τη Συγγρού ως την Ομόνοια και να ταλαιπωρεί αφάνταστα τον κόσμο για διαδηλώσεις εκατό ή διακοσίων ή πεντακοσίων ατόμων.
Και αντί ο Έλληνας νοικοκυραίος να αντιληφθεί ότι ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ και η διαδήλωση θα μπορούσε να γίνει και να μην ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα όποιος δεν συμμετέχει, αντί να σκεφτεί λίγο "γιατί οι μπάτσοι να κλείνουν όλο το κέντρο για εκατό άτομα;", τα βάζει... με αυτούς που διαδηλώνουν.
Από Σεπτέμβρη βέβαια που θα πέσει πείνα και φτώχεια (που ήδη έχουν αρχίσει να πέφτουν), ο ίδιος θα απαιτεί από το ΠΑΜΕ να βγάλει το φίδι απ' την τρύπα... πώς όμως θα το απαιτεί;
Αν το ΠΑΜΕ δεν διαδηλώσει "ε βέβαια, μέρος του συστήματος είναι κι αυτοί".
Αν το ΠΑΜΕ διαδηλώσει "ε βέβαια, πάλι μας ταλαιπωρούν και δε μας αφήνουνε να πάμε στη δουλειά μας".
Δεν ισχύουν αυτά μόνο για το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ βέβαια, γενικότερα ισχύουν.
Μετά ο ίδιος δεξιος και κεντροαριστερος νοικοκυραίος θα αρχίσει να γράφει στο φαίησμπουκ "για τις συνωμοσίες της νέας τάξης πραγμάτων" και... θα θεωρήσει ότι έκανε την επανάστασή του.
Χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι "η νέα τάξη πραγμάτων" είναι Ο ΙΔΙΟΣ.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




ΑΡΧΙΣΑΝ! ΕΚΑΝΑΝ ΕΞΩΣΗ σε σπίτι κατασχεμένο από τράπεζα στα Πετράλωνα...
Έξωση το πρωί σε κατασχεμένο σπίτι απο τράπεζα στα Πετράλωνα. Οι μπάτσοι με κλητήρα σπάσανε την πόρτα και εισβάλλανε. Κόσμος που μαζεύτηκε απο τη γειτονιά βρέθηκε αντιμέτωπος με τους μπάτσους και έγιναν 2 προσαγωγές. Στις φώτο οι 2 κλητήρες με μάσκα
Έξωση ηλικιωμένων από σπίτι στα Πετράλωνα
Έξωση σε σπίτι ηλικιωμένων έγινε σήμερα το πρωί στα Πετράλωνα.
Αστυνομικοί με κλητήρα σπάσανε την πόρτα και εισβάλλανε στο σπίτι, όπου κατοικούσαν οι ηλικιωμένοι.
Κόσμος που συγκεντρώθηκε από τη γειτονιά βρέθηκε αντιμέτωπος με τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να γίνουν δύο προσαγωγές στο περίφημο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως.
Όπως έγινε γνωστό, στην έξωση προχώρησε τράπεζα η οποία είχε κατασχέσει το σπίτι. Αυτό συνιστά προμήνυμα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρατσιστική συμπεριφορά εναντίον του Ελληνικού λαού απ'όλο το πολιτικό σύστημα!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προς ΕΛΣΤΑΤ
και εταιρίες αιολικών:
Δεν είναι… ανύπαρκτοι
οι κάτοικοι της Κινάρου!
Ανύπαρκτοι για την ΕΛΣΤΑΤ, τον Δήμο Λέρου και την εταιρία αιολικών που εποφθαλμιά το προστατευόμενο νησί.
Οι 2 μόνιμοι κάτοικοι της Κινάρου, ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
Απογράψτε τους!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θα γράψω καμιά μέρα τα πάντα ρει. και θα πείτε πως το κλεψα.
Σε λίγο θα δεχόμαστε κ αγωγές γιατί δεν γράφουμε αυτά που σας αρέσουν να διαβάζετε .




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Αρδ Χατζης προς Άδωνι:κύριε Υπουργέ μαυρίσατε.
Άδωνις:όλη μέρα είμαι στο εργοτάξιο του Ελληνικού και επιβλέπω.Μόνο 3 μπάνια έχω κάνει.
Αρδ Χατζης:πώς πάει το έργο της κυβέρνησης;;
Άδωνις:πάμε πολύ καλά και δουλεύουμε με μεγαλη αποτελεσματικότητα.
Αρδ Χατζής:για τη λίστα του κυρίου Πέτσα θα θέλατε να κάνετε κάποιο σχόλιο;;
Αδωνις Γεωργιάδης:Δεν είναι της αρμοδιότητάς μου.Οι αρμόδιοι θα αποφασίσουν.
Αρδ Χατζής:φαίνεται ότι επιφανές στέλεχός σας συνευρίσκοντο με ανήλικη κοπέλα και μάλιστα είχε συνομιλίες με κάποιον, ο οποίος του κανόνιζε τέτοια ραντεβού.
Άδωνις Γεωργιάδης:είναι κατακριτέο και παράνομο εφόσον συνέβη,αλλά αφορά την ιδιωτική σφαίρα και όχι τη δημόσια πολιτική του στάση.
Συμπέρασμα:ο νεοφιλελεύθερος απατεώνας και υπόδικος του σκανδάλου της Novartis πρώην Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιαδης , εκτός από γελοίο υποκείμενο που ζητούσε να μπει στη φυλάκη η εισαγγελέας κυρία Ελένη Τουλουπάκη,καλύπτει τον παιδεραστή πρώην υπουργό και πρώην συμβουλο του νυν πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποιος για τον κύριο Άδωνι στην προσωπική του ζωή μπορεί να συνευρίσκεται επί πληρωμεί με ανήλικα αγόρια και κορίτσια,αλλά στην δημόσια ζωή αυτό δεν αφορά κανεναν.
Αυτοί είναι οι περισσότεροι μεταλλαγμένοι δεξιοί τύπου Άδωνι.Χριστιανοί του γκλίτερ μπροστά στις κάμερες,να ναι καλά τα παιδιά τους,αλλά άμα βγάζουν την ανωμαλία τους στα παιδιά φτωχών οικογενειών πρέπει να σωπαίνουμε επειδή πληρώνουν.Και όποιος πληρώνει μπορεί να κάνει ό,τι θέλει.Αυτό μας λέει ο Αδωνις.Να χειροκροτούμε την Ταϋλανδοποίηση της χώρας και να δεχόμαστε μια 17χρονη να τη λένε άνθρωποι του υποκόσμου παρτουζάκι.
Ο Άδωνις είναι και πατέρας τρομάρα του.Τσαρλατάνοι και δημαγωγοί που έλκουν την καταγωγή τους από τον Κλέωνα.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εγώ έχω μάθει πια, όταν μια κυβέρνηση, όπως της Σερβίας, υποχωρεί στις διαθέσεις του λαού, είναι Δημοκρατική. Και όταν κάποιοι αληταράδες που τα αποικιοκρατικά ΜΜΕ περιγράφουν σαν "διαδηλωτές", συνεχίζουν τις ταραχές αφού η κυβέρνηση έχει υποχωρήσει, με σύνθημα πια να πέσει η κυβέρνηση, σε μια άλλη "χρωματιστή επανάσταση της CIA", τότε αυτά τα πληρωμένα τσουτσέκια, μόνο "διαδηλωτές" δεν είναι. Και όταν σε αυτές τις καταστροφές, που τα δυτικά ΜΜΕ περιγράφουν σαν "διαδηλώσεις", συμμετέχει η φοιτητική ΟΤPΟR του Σόρος και της CIA, η οποία έχει συμμετάσχει στη ναζιστική "εξέγερση" στην Ουκρανία, και στους ισλαμοφασίστες στη Συρία, η υπόθεση βρωμάει από μακριά. Δε βρωμάει απλώς, σε πιάνει η ναζιστική μπόχα στη μύτη.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Γαλλία πρότεινε η βάση al Watiyah στη Λιβύη αντί τούρκικη να γίνει ΝΑΤΟ-ική…
09/07/2020
Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές το Παρίσι πρότεινε τη μετατροπή της βάσης al Watiyah στη Λιβύη, που η Τουρκία προορίζει για τούρκικη, σε βάση του ΝΑΤΟ. Η βάση χτυπήθηκε από γαλλικού τύπου Rafale πρόσφατα…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άσκηση στην άσκηση..Μεγάλη αεροναυτική και χερσαία άσκηση του Αιγυπτιακού στρατού “Hassam-20” στα σύνορα Λιβύης ως απάντηση στην άσκηση της Τουρκίας…
09/07/2020
Άσκηση στην άσκηση…Απάντηση της Αιγύπτου στην μεγάλη τούρκικη αεροναυτική άσκηση στ’ ανοικτά της Λιβύης. Ο αιγυπτιακός στρατός θα πραγματοποιήσει μεγάλης κλίμακας στρατιωτικά αεροναυτικά και χερσαία γυμνάσια με την ονομασία “Hassam-20” στη δυτική στρατηγικής σημασίας περιοχή κοντά στα σύνορα με Λιβύη και στα χωρικά ύδατα της τελευταίας αλλά κι Αιγύπτου.Άρχισε ήδη η α΄φάση. Αυτό ως αντίπραξη στην τουρκική επιθετικότητα και στα μεγάλα ναυτικά γυμνάσια που έχει προγραμματίσει η Άγκυρα στη Αν Μεσόγειο στ΄ανοιχτά Λιβύης στις 20 Ιουλίου.Θα υπάρξει συμμετοχή 8 πολεμικών πλοίων και 18 μαχητικών 8, αλλά και KC-135 Tankers και Boeing-737 AEW&Cs.
Την ίδια στιγμή η Τουρκία προετοιμάζει 10.000  τζιχαντοφασιστες από τη Συρια για να επιτεθούν σε Σύρτη κι al Jufra. Ο GNA έχει συγκεντρώσει πολλούς ισλαμοφασιστες και κυρίως μισθοφόρους από την Συρια σε Misrata και δυτικά της Σύρτης..Επιβεβαιώθηκε ότι υπάρχουν 10 τουρκικά ναυτικά πλοία κοντά σε Sirte και στο Misrata. Πρόκειται για 6 φρεγάτες, 2 υποβρύχια και 2 πλοία υποστήριξης..Η μάχη της Σύρτης και της al Jufra όπου να ‘ναι αρχίζει…Η μεγάλη ναυμαχία Αιγύπτου-Τουρκίας επίκειται…



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα γεγονότα στο Βελιγράδι δεν είναι άμοιρα της επιχειρούμενης εξομάλυνσης σχέσεων Σερβίας Κοσσυφοπεδίου αφού η αποσταθεροποίηση άρχισε παραμονές μετάβασης του Βούτσιτς σε Βρυξέλλες για τετ α τετ διαπραγματεύσεις με επικεφαλή του προτεκτοράτου του ΝΑΤΟ/ΕΕ για εξομάλυνση, αποκατάσταση σχέσεων-αναγνώριση….Στο φόντο πάντα η καθοριστική μάχη του Κοσσυφοπεδίου με Οθωμανούς που ακόμη δεν έχει τελειώσει ή είναι προς αναζοπύρωση δοθείσης ευκαιρίας….Είναι μια ενέργεια που γίνεται με την ανοχή του δυτικού παράγοντα που θέλει για μια ακόμη φορά να ενσπείρει το χάος και να βυθίσει στο αίμα τη χερσόνησο του Αίμου ώστε να έχει το ρόλο του ρυθμιστή αλλά και να πετύχει την αποδυνάμωση του ρώσικου τόξου με αιχμή του δόρατος την Τουρκία…..Ήδη ο κόσμος στα Βαλκάνια έχουν ξεσηκωθεί και στο μέλλον ένα νέο μέτωπο θα αντιπαρατεθεί στον Ερντογάν αφού θα συσπειρώσει νέες δυνάμεις σε μια νέα γραμμή κοινή….Τα Βαλκάνια δεν είναι έτοιμα να απεμπολήσουν την ταυτότητά τους…….



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τούρκος αξιωματικός δολοφονήθηκε σε ξενοδοχείο στη Misrata υπό μυστηριώδεις συνθήκες..
09/07/2020
Ένας Τούρκος αξιωματικός δολοφονήθηκε σ΄ ένα ξενοδοχείο στη Misrata υπό μυστηριώδεις συνθήκες και οι μυστικές υπηρεσίες της Αιγύπτου προκαλούν τις τούρκικες υπηρεσίες πληροφοριών σε μια νέα κόκκινη γραμμή….Το μήνυμα είναι σαφές κανένας Τούρκος μέλος του στρατού εισβολής κατοχής δεν θα είναι ασφαλής και πουθενά στη Λιβύη..Eνώ ο εκπρόσωπος τύπου του LNA o Mismari προειδοποιεί ότι οι δυνάμεις του είναι έτοιμες ν΄αποκρούσουν κάθε τουρκική επίθεση κατά Σύρτης….



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πτώση στρατιωτικού δορυφόρου πάνω από τη Μεσόγειο στη διαμάχη για λιβυκό..
09/07/2020
Η Αίγυπτος έχει επιβάλει άτυπη no fly zone πάνω από τη Λιβύη μ’ ένα σύστημα αεράμυνας που έχει εμποδίσει επιχειρήσεις τουρκικών αεροσκαφών και εφαρμόζει το εμπάργκο αέρος και παρέχει αεροπορική προστασία στον LNA. Aναφέρεται η πτώση ενός στρατιωτικού δορυφόρου πάνω από τη Μεσόγειο.
Οι τουρκικές ειδικές δυνάμεις και οι ισλαμοφασίστες με επικεφαλής το Tajuri και το Salabi προχωρούν προς τις εγκαταστάσεις πετρελαίου.
Τούρκοι στρατιωτικοί σύμβουλοι επιβλέπουν την προώθηση των συριακών μισθοφορικών ισλαμοφασιστών προς την κατεύθυνση Σύρτης και al Jufra.
Γιγαντώνεται ο θυμός στην Τουρκία για τις απώλειες στη βάση al Watiyah:
Καταστροφή μαχητικών F-16 που ήταν στη βάση
Καταστροφή επιθετικών Baykirdart B2.
Καταστροφή των μη επανδρωμένων Anca S.
Καταστροφή του συστήματος αεράμυνας Hawk MiM 23 κι ραντάρ
Καταστροφή συστήματος Koral Warfare Electronic System και σταθερά και κινητά ραντάρ μαζί με ηλεκτρονικές ομάδες μπλοκαρίσματος
Οι Τούρκοι νεκροί ήταν ανώτεροι διοικητές πληροφοριών και στρατιωτικοί αξιωματούχοι αλλά και πολλοί στρατιώτες.
Συγκρούσεις μεταξύ των φιλοτουρκικών ισλαμοφασιστών μετά το φιάσκο στη βάση al Watiyah…
Η Ρωσία επαινεί την αποτελεσματικότητα των πιλότων της Λιβύης κατά τη χρήση αεροσκαφών MiG, διακρίθηκαν για την ακρίβεια στοχεύοντας και καταστρέφοντας σύγχρονα συστήματα αεράμυνας….
Οι τουρκικές δυνάμεις αποσύρονται από την al-Watiyah στην Τρίπολη…Τώρα τα τουρκικά στρατιωτικά αεροπλάνα προσγειώνονται κενά στην Τρίπολη για να αποσύρουν τις τουρκικές δυνάμεις από τα Μisrata και την Τρίπολη προς την Τουρκία από τον αέρα και από τη θάλασσα και θα παραμείνει μόνο ένας αριθμός 20 Τούρκων αξιωματικών και οι ισλαμοφασίστες μισθοφόροι από τη Συρία που θα τοποθετηθούν στην κορυφή της αντιπαράθεση ως συνήθως…Η Τουρκία θέλει να αποστασιοποιηθεί σταδιακά από την πολιτική κατάσταση..Kαθώς κανείς Τούρκος στρατιωτικός δεν είναι πλέον ασφαλής είτε είναι στην Al Hira ή αλλού…Aλλά απ΄ότι φαίνεται κρατάει και οπισθοφυλακές…
Χθες, ένα τουρκικό σύστημα αεράμυνας προσγειώθηκε μεταφέρθηκε με τουρκικό αεροσκάφος A400M στο αεροδρόμιο Mitiga και στη συνέχεια οδικώς έφθασε στη βάση al Watiyah..
Η Τουρκία γνωρίζει ότι η Αίγυπτος είναι αυτή που βομβάρδισε την Αλ Κάιντα και τους στρατιώτες της σωρηδόν στην αεροπορική βάση και δεν θέλει να επαναληφθεί το καταστροφικό αυτό σενάριο…
Ο Al-Sarraj με μηχανισμούς του μετέφερε 30 δισεκατομμύρια στην Τουρκία και τώρα δεν έχει να πληρώσει τη Συριακή Λεγεώνα των τζιχαντοφασιστών !!!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τούρκικο ελικόπτερο Skorsky καταρρίφθηκε από τους αντάρτες του PKK..
08/07/2020
Τούρκικο στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου Skorsky καταρρίφθηκε από τους αντάρτες του PKK σε απόκρημνη ορεινή περιοχή στο Lice στην επαρχία του Diyarbakır στην Τουρκία.Κάποιοι στρατιώτες κατόρθωσαν να απεγκλωβιστούν. Άγνωστο αν υπάρχουν θύματα..Toύρκικοι λογαριασμοί μιλούν για πτώση λόγω τεχνικής δυσλειτουργίας. Άλλες πληροφορίες αρχικά ανέφεραν ότι το τούρκικο ελικόπτερο καταρρίφθηκε στο Β Ιράκ….Αλλά στη συνέχεια κούρδικες πηγές διαβεβαίωναν πως το ελικόπτερο καταρρίφθηκε στο στο Lice στην επαρχία του Diyarbakır.Ωστόσο δεν δίνονται ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες…



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Τουρκία έστειλε 800 τζιχαντοφασίστες από τη Συρία στο Μαλί για να ενταχθούν στην ISIS.
08/07/2020
Ο Αλγερινός ιστότοπος ειδήσεων “Al-Ain” αναφέρει πως σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες η Τουρκία έστειλε 800 ισλαμοφασίστες μισθοφόρους μαχητές από τη Συρία για ένταξη στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS στο βόρειο Μαλί για να επεκτείνει την επιρροή του ακόμη και στην περιοχή Σάχελ της Αφρικής Σαχέλ και στη Δυτική Αφρική.
Η Τουρκία εξήγαγε εξτρεμιστές από τη Συρία στο βόρειο Μάλι μέσω Bab al-Mandab από την Υεμένη και τη Σομαλία.
Η Τουρκία έχει σημαντική επιρροή στη Σομαλία, είτε μέσω  «βοήθειας» είτε μέσω υποστήριξης στους ένοπλους ισλαμοφασιστες..
Τα τουρκικά συμφέροντα για μια ακόμη φορά συγκρούονται με τα γαλλικά αυτή τη φορά στο Σάχελ..



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Για να πούμε την αλήθεια, η Αρκούδα είναι στο φυσικό της περιβάλλον.
Πολύ έξω από το χωριό και σε μεγάλο υψόμετρο.
Όταν λες ότι θα πάρεις το νόμο στα χέρια σου ενάντια στην αρκούδα, τι εννοείς κύριε πονηριδη;
https://www.youtube.com/watch?v=6lyiPsyDsEQ&feature=share&fbclid=IwAR0t669LINm-0pdOzD-wm1U8ITMnGE_ogwXzvoIrjZt_efXyBAIgFVv4yDc
Καστοριά | Ο 25χρονος που τα έβαλε με αρκούδα | 09/07/2020 | ΕΡΤ
Σχολιο.- Είχε βγάλει τα σκυλιά για εκπαίδευση λέει, τρόμαξε η αρκούδα και του επιτέθηκε. Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει εαν είχε καί μικρά παραπέρα;



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ: Ακούω προτάσεις. Τι θα κάνουμε ???
Αστυνομικοί με κλητήρα σπάσανε την πόρτα και όρμησαν στο σπίτι, όπου κατοικούσαν οι ηλικιωμένοι. Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε από τη γειτονιά βρέθηκε αντιμέτωπος με τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να γίνουν δύο προσαγωγές στο περίφημο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως. Όπως έγινε γνωστό, στην έξωση προχώρησε τράπεζα η οποία είχε κατασχέσει το σπίτι. Αυτό συνιστά προμήνυμα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει...
Σχολιο.- Για τα μάτια των τραπεζών θα οδηγηθεί μια χώρα στον εμφύλιο
Σχολιο.- Έχουμε πολίτες που θέλουν να υπερασπιστούν τις τράπεζες ??? Αν όχι δεν υπάρχει κίνητρο για εμφύλιο.
Σχολιο.- Όταν υπερασπίζονται τις πολιτικές τις κυβέρνησης ουσιαστικά υπερασπίζονται τις τράπεζες
Σχολιο.- Αυτό είναι αποτέλεσμα άγνοιας !
Σχολιο.- Η κυβέρνηση Σαμαροβενιζελου και μετα Σύριζα υπέγραψε δέσμευση γιά "Πλεονάσματα δημοσίου τομέα μέχρι το 2060". Αυτό σημαίνει "Ελλείμματα τού μη δημοσίου τομέα μέχρι το 2060". Κι επειδή από εξαγωγές ό,τι και να κάνομε Κίνα δεν γινόμαστε, η δέσμευση μαθηματικά σημαίνει ληστεία συνεχή, αδιάκοπη, κάθε χρόνο, όλο τον χρόνο, μέχρι το 2060.
Μετά, βλέπουμε.
Σχολιο.- Έχουν δικαίωμα οι μπάτσοι να σπάνε τις πόρτες ???
Σχολιο.- Εδώ (Ολλανδία) συμβούλεψε η κυβέρνηση τους Ολλανδούς οτι τώρα είναι ο καιρός να αγοράσουν σπίτια στην Ελλάδα. Ήδη το 1/3 κατέχει σπίτι στην Ελλάδα και δεν το χρησιμοποιούν μόνο για διακοπές, αλλά και τα εκμεταλλεύονται νοικιάζοντας τα, ενώ σαν κάτοικοι εξωτερικού δεν πληρώνουν εφορία στην Ελλάδα. Είμαστε για κλάματα!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οποιοδήποτε νέο λοκντάουν ή απαγόρευση μετακινήσεων σκεφτείτε, ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ.
Ο ΙΟΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.
ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Έξωση σε σπίτι ηλικιωμένων έγινε σήμερα το πρωί στα Πετράλωνα. Αστυνομικοί με κλητήρα σπάσανε την πόρτα και εισέβαλλαν στο σπίτι, όπου κατοικούσαν οι ηλικιωμένοι.
Κόσμος που συγκεντρώθηκε από τη γειτονιά βρέθηκε αντιμέτωπος με τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να γίνουν δύο προσαγωγές στο περίφημο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως. Όπως έγινε γνωστό, στην έξωση προχώρησε τράπεζα η οποία είχε κατασχέσει το σπίτι".
Αυτό εν μέσω πανδημίας και αυστηρής οδηγίας της ίδιας της Κομισιόν, ότι όσοι είναι άνω των 65 ετών θα πρέπει να μένουν προστατευμένοι στο σπίτι τουλάχιστον μέχρι την άνοιξη του 2021, σημαίνει ότι η Τράπεζα σε αγαστή συνεργασία με την κυβέρνηση έθεσαν σε άμεσο κίνδυνο θανάτου δύο ανθρώπους άνευ λόγου.
Αν, λέμε ΑΝ, υπάρχει νομικός κόσμος στην χώρα που να έχει κότσια και ανάλογη επιστημοσύνη ας πάρει θέση έστω τώρα.
Εκτελούν κυριολεκτικά ανθρώπους. Ας πάρουν λοιπόν τις διεθνείς συνθήκες τι λένε για καταστάσεις πολέμου και πανδημιών και ας κάνουν επιτέλους αυτό που ορκίστηκαν να κάνουν.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είναι ενοχλητικό να βλέπουμε το Ισραήλ να προχωρά με το σχέδιο προσάρτησής του. Μόνο τον Ιούνιο, το Ισραήλ κατέστρεψε 43 παλαιστινιακά σπίτια στη Δυτική Όχθη και την Ανατολική Ιερουσαλήμ, αφήνοντας 137 Παλαιστίνιους χωρίς μέρος για να ζήσουν. Ας είμαστε σαφείς: Η προσάρτηση είναι ένα ηθικό μίσος που κάνει το ισραηλινό απαρτχάιντ επίσημο.
 Οι φωνές να υψώνονται σε αλληλεγγύη προς τους Παλαιστινίους για να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα στον Τραμπ και τον Νετανιάχου: Όχι στο όνομά μας. Αντιτιθέμεθα στην προσάρτηση και το απαρτχάιντ, και δεν θα σιωπήσουμε.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπερψηφίστηκε το χουντικο νομοσχέδιο για την απαγορευση των  συναθροίσεων με 187 «ναι» και 101 «όχι»
 Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020, 23:19
Με 187 «ναι» και 101 «όχι», υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το χουντικο νομοσχέδιο για την απαγορευση των διαδηλωσεων του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Επί της αρχής ψήφισαν 288 βουλευτές.
Το σχέδιο νόμου υπερψηφίστηκε από τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες της ΝΔ, του Κινήματος Αλλαγής και της Ελληνικής Λύσης, ενώ καταψηφίστηκε από 101 βουλευτές, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και του ΜεΡΑ25.
Από την ψηφοφορία απουσίαζαν 12 βουλευτές μεταξύ των οποίων οι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ Γ. Παπανδρέου και Χ. Καστανίδης οι οποίοι είχαν εκφράσει βασικές αντιρρήσεις για την ουσία του νομοσχεδίου και για το λόγο αυτό η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γενηματά συγκαλεί αύριο Παρασκευή στις 14:00 μ.μ. την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής με θέμα τα όσα συνέβησαν στην σημερινή Κοινοβουλευτική διαδικασία.
Απουσίαζαν επίσης, έχοντας στείλει επιστολή πρόθεσης ψήφου, οι βουλευτές της ΝΔ Ν. Κακλαμάνης και του ΣΥΡΙΖΑ Α. Βαγενά, Μιχαηλίδης, Παπαδόπουλος, Λάππας και Βαρεμένος, καθώς και οι βουλευτές του ΜέΡΑ25 Βαρουφάκης, Λογιάδης και Αρσένης.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένταση στη Βουλή για τα επεισόδια στο Σύνταγμα
 Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020, 23:06
Υψηλοί τόνοι καταγράφηκαν στη Βουλή λίγο πριν την ολοκλήρωση της συζήτησης του νομοσχεδίου για την απαγορευση στις δημόσιες συναθροίσεις, με αφορμή τα επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος. Για επίθεση κατά αστυνομικών δυνάμεων έκανε λόγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης μίλησε για προβοκάτσια κατά των όσων διαδήλωσαν ενάντια στο νομοσχέδιο, ενώ ο Θανάσης Παφίλης του ΚΚΕ κατήγγειλε "κλασική περίπτωση" οργανωμένου σχεδίου κυβέρνησης και Αστυνομίας να διαλύσει τη μεγάλη συγκέντρωση.
Εν μέσω συνεχών αντεγκλήσεων με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, ο κ. Χρυσοχοΐδης ενημέρωσε το σώμα ότι 1.000 άτομα, πέραν του μεγάλου συντεταγμένου μπλοκ 7.000 ανθρώπων που διαδήλωναν με το ΠΑΜΕ, επιτέθηκαν εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων και έριξαν 15 μολότοφ. Όπως είπε, απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έγιναν 9 συλλήψεις από αυτούς που επιτέθηκαν με μολότοφ, 8 προσαγωγές, υπήρξαν τραυματίες αστυνομικοί, ενώ στον πέριξ χώρο βρέθηκαν μη χρησιμοποιημένες μολότοφ. Όπως είπε ο υπουργός, υπήρχε σχέδιο να διαλύσουν τη διαδήλωση, να τραυματίσουν αστυνομικούς και να κάνουν ζημιά σε περιουσίες.
Στις διαμαρτυρίες βουλευτών του ΚΚΕ για χημικά στους ίδιους και σε διαδηλωτές, ο κ. Χρυσοχοΐδης παραδέχθηκε ότι "έφαγαν" χημικά αλλά ότι οι άνθρωποι του μπλοκ του ΠΑΜΕ ήταν υποδειγματικοί.
Παραιτηθείτε εάν σας υπερβαίνουν τα γεγονότα, είπε προς τον κ. Χρυσοχοΐδη ο κ. Βούτσης σημειώνοντας ότι είναι επικίνδυνο να ασπάζεται ο υπουργός την ενημέρωση που του έδωσαν. Διαλύσατε τη συγκέντρωση σε κλίμακα 200 μέτρων, είπε ο κ. Βούτσης ο οποίος κατήγγειλε αναίτιο χτύπημα αστυνομικών της Δέλτα σε ειρηνικούς διαδηλωτές της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στη Βουκουρετσίου.
Θαν. Παφίλης: Προβοκατόρικο και οργανωμένο σχέδιο κατά των διαδηλωτών
Για «κλασική περίπτωση» οργανωμένου σχεδίου κυβέρνησης και Αστυνομίας να διαλύσει τη μεγάλη συγκέντρωση των εργατικών συνδικάτων, των ομοσπονδιών, των σωματείων και των μαζικών φορέων έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης. Χαρακτήρισε τα επεισόδια που προκάλεσαν οι "γνωστοί προβοκατόρικοι μηχανισμοί" σαν ζωντανή απόδειξη για τις επιπτώσεις του συγκεκριμένου νομοσχεδίου που φέρνει η κυβέρνηση, καθώς οι ομάδες αυτές "σπρώχτηκαν" από την Αστυνομία πάνω στους διαδηλωτές με διπλό στόχο: να διαλύσουν το μαζικό συλλαλητήριο καταδίκης του νομοσχεδίου και να δώσουν στην κυβέρνηση τα γνωστά επιχειρήματα συκοφάντησης των εργατικών - λαϊκών αγώνων.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έξαλλη η Bella Hadid με φωτογραφία που της κατέβασε το Instagram
Τετάρτη 08 Ιουλίου 2020, 19:30
Έξαλλη έγινε η Bella Hadid μετά την αδικαιολόγητη λογοκρισία που δέχτηκε σε story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Το γνωστό μοντέλο δημοσίευσε την Τρίτη μία φωτογραφία με το παλαιστινιακό διαβατήριο του πατέρα της δηλώνοντας περήφανη για την καταγωγή της.
Ως γνωστόν, η εν λόγω πλατφόρμα αποκλείει δημοσιεύσεις που περιέχουν συγκεκριμένες λέξεις προκειμένου να αποφεύγονται αμφιλεγόμενες αναρτήσεις σχετικές με bullying ή με άλλου είδους ευαίσθητο περιεχόμενο.
Ανάμεσά τους, όπως αποδείχτηκε και η λέξη “Παλαιστίνη”, την οποία χρησιμοποίησε στο ποστ της το μοντέλο και που απορρίφθηκε από τα προγραμματιστικά bot λόγω της διαμάχης ανάμεσα σε Παλαιστίνη και Ισραήλ και των μηνυμάτων μίσους που συχνά κυκλοφορούν.
Με αφορμή το δυσάρεστο αυτό περιστατικό, η Hadid δεν δίστασε να επικρίνει ευθέως το Instagram για την απαράδεκτη για πολλούς πολιτική του με νέο της story γράφοντας:
«Instagram, ποιο ακριβώς σημείο του ότι είμαι περήφανη για την καταγωγή του πατέρα μου βρίσκεις εκφοβιστικό, παρενοχλητικό, σκληρό ή πορνογραφικό;».
«Δεν μας επιτρέπεται να είμαστε Παλαιστίνιοι στο Instagram; Αυτό είναι για εμένα bullying. Δεν μπορείτε να διαγράψετε μία ολόκληρη ιστορία με το να φιμώνετε τον κόσμο. Δεν λειτουργεί έτσι», πρόσθεσε.
Μάλιστα, ανέβασε ξανά τη φωτογραφία με το διαβατήριο με το εξής συνοδευτικό κείμενο:
«Ο καθένας μπορεί να ποστάρει από πού κατάγεται η μητέρα και ο πατέρας του σήμερα. Υπενθυμίστε τους πόσο υπερήφανοι είστε για την καταγωγή σας».



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στη φυλακή ο 44χρονος παντρεμενος καθηγητής που φέρεται να είχε σχέση με ανήλικη μαθήτριά του
 Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020, 17:10
Τον δρόμο της φυλακής έδειξαν ανακρίτρια και Εισαγγελέας στον 44χρόνο παντρεμενο καθηγητή σε σχολείο της Ηλιουπολης που απολογήθηκε κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση μετά από καταγγελία μητέρας ανήλικης μαθήτριάς του.
Ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε στην απολογία του πως η σχέση του με τη μαθήτρια του έγινε πιο στενή από τον περασμένο Φεβρουάριο, όποτε το κορίτσι είχε κλείσει τα 15 χρόνια του και ότι νωρίτερα η σχέση τους ήταν αποκλειστικά δασκάλου-μαθητή. Φέρεται επίσης να υποστηρίζει πως ό,τι συνέβη έγινε μόνο μία φορά και να δήλωσε μετάνοια.
Ο καθηγητής εξέφρασε στη δικαστική λειτουργό τη συντριβή του για το κακό που, όπως φέρεται να είπε, έκανε σε δύο οικογένειες, τη δική του και της μαθήτριας και δήλωσε πως αναλαμβάνει όλη την ευθύνη για την υπόθεση.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Δήμος Αθηναίων αφαίρεσε τα παγκάκια από την πλατεία Βικτωρίας όπου συγκεντρώνονται λαθρομετανάστες
 Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020, 17:13
Την επιδοκιμασια και την ανακουφιση των κατοικων και ολων των Ελληνων  προκαλεί η απόφαση του Δήμου Αθηναίων να αφαιρέσει τα παγκάκια στην πλατεία Βικτωρίας στο κέντρο της Αθήνας.
Στη συγκεκριμένη πλατεία συγκεντρώνονται το τελευταίο διάστημα λαθρομετανάστες και ισλαμοφασιστες που αποχωρούν από τις δομές φιλοξενίας που τους πηγαινει η κυβερνηση μετα από πιεσης των κατοικων που εχουν αγανακτησει από τη βρωμια που προκαλουν και τις κλεψιες.
Στο σημείο αυτή την ώρα βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις, ενώ γίνονται διαβουλεύσεις για τη μεταφορά των μεταναστών σε άλλο σημείο. Αντίστοιχα γεγονότα, στο ίδιο σημείο, συμβαίνουν διαρκώς τις τελευταίες ημέρες…



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ριτσώνα: Πατέρας ισλαμοφασιστας από τη Συρια στο Κεντρο Μεταναστων εξανάγκαζε το 8χρονο κοριτσάκι του σε αισχρές πράξεις
 Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020, 20:33
Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που συνέβαινε στο Κέντρο Μεταναστων της Ριτσώνας, όπου ένας 33χρονος Σύριος, εξανάγκαζε το 8χρονο κοριτσάκι του να του κάνει στοματικό έρωτα και άλλες ασελγείς πράξεις.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο παππούς της μικρής και πατέρας του 33χρονου, πήγε την Δευτέρα στην Ασφάλεια Χαλκίδας και κατήγγειλε τα όσα έκανε ο «Πα-τέρας» στο κοριτσάκι.
Για την υπόθεση ενημερώθηκε αμέσως ο Εισαγγελέας ο οποίος εξέδωσε άμεσα ένταλμα σύλληψης και αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας πήγαν σήμερα το πρωί στο Κέντρο Μεταναστων της Ριτσώνας, όπου πέρασαν χειροπέδες τον 33χρονο Σύριο.
Το πρωί της Παρασκευής ο 33χρονος «Πα-τέρας» θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, με βαρύτατες κατηγορίες όπως του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, γεννετήσια πράξη μεταξύ συγγενών κ.α.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ιταλικές αρχές κατέσχεσαν το πλοίο Sea-Watch 3
 Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020, 03:32
Οι Αρχές της Ιταλίας προχώρησαν στην κατάσχεση του Sea-Watch 3, του πλοίου της γερμανικής αποικιοκρατικης μη κυβερνητικής οργάνωσης Sea-Eye το οποίο είχε ξαναρχίσει τον περασμένο μήνα να εκτελεί επιχειρήσεις έρευνας και μεταφορας  λαθρομεταναστών στη Μεσόγειο, ενώ βρισκόταν ελλιμενισμένο στο Πόρτο Εμπέντοκλε, στη Σικελία, διότι διαπίστωσαν «πολλές παρατυπίες», αναφέρει ανακοίνωση του ιταλικού λιμενικού σώματος που δημοσιοποιήθηκε χθες Τετάρτη.
Το πλοίο είχε δέσει στο σικελικό λιμάνι έπειτα από μια περίοδο καραντίνας, αφού μετέφερε πάνω από 200 λαθρομετανάστες σε ιταλικό φέρι.
Σύμφωνα με το ιταλικό λιμενικό, στελέχη του που επιθεώρησαν το Sea-Watch 3 διαπίστωσαν ότι υπήρχαν «πολλές παρατυπίες τεχνικής και επιχειρησιακής φύσης που έθεταν σε κίνδυνο την ασφάλεια όχι μόνο του πληρώματος αλλά και αυτών που μετεφερε ή επρόκειτο να μεταφερει» στο μέλλον.
Το σκάφος της Sea-Eye θα παραμείνει υπό «διοικητική κατάσχεση» έως ότου αποκατασταθούν τα προβλήματα που διαπιστώθηκαν, πάντα σύμφωνα με το λιμενικό σώμα της Ιταλίας, το οποίο συμπλήρωσε πως οι αρχές της Γερμανίας οφείλουν να παρέμβουν και να εγγυηθούν ότι το πλοίο τηρεί τους κανόνες ασφαλούς ναυσιπλοΐας.
Σύμφωνα με τη γερμανική αποικιοκρατικη ΜΚΟ, το πλοίο της άρχισε την 6η Ιουνίου την πρώτη του αποστολή στη Μεσόγειο αφότου ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού.
Εξαιτίας της πανδημίας, η Ιταλία και η Μάλτα δεν επιτρέπουν πλέον την άμεση αποβίβαση στα εδάφη τους λαθρομεταναστών που μεταφερονται από βαρκες  στη θάλασσα η απευθειας από τη Λιβυη.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κολομβία: Η κυβέρνηση απέρριψε την πρόταση του ELN να κηρυχθεί αμοιβαία κατάπαυση του πυρός για τρεις μήνες
 Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020, 01:17
Η κυβέρνηση της Κολομβίας απέρριψε την πρόταση της οργάνωσης Στρατός Εθνικής Απελευθέρωσης (ELN) να κηρυχθεί αμοιβαία κατάπαυση του πυρός για τρεις μήνες, ώστε να διευκολυνθεί η αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.
Η πρόταση του ELN δεν αντανακλά «αληθινή βούληση» από την πλευρά του για την επίτευξη «της ειρήνης», έκρινε ο ακροδεξιος Μιγκέλ Σεμπάγιος, ακροδεξιος κυβερνητικός επίτροπος αρμόδιος για την διαδικασία παραδοσης, τοποθετούμενος κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής Noticias Caracol.
Στην πρότασή του, που δημοσιοποίησε την Τρίτη, η οργάνωση ανταρτών, επισήμως η τελευταία που συνεχίζει τον ένοπλο αγώνα στην Κολομβία, αναφέρθηκε στην έκκληση που απηύθυνε το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών να κηρυχθεί παγκόσμια κατάπαυση του πυρός την 1η Ιουλίου.
Προσέφερε στην κυβέρνηση τη δυνατότητα να κηρυχθεί αμοιβαία 90ήμερη εκεχειρία, επιχειρηματολογώντας ότι αυτή η κίνηση θα ευνοούσε την προσφορά βοήθειας στους ασθενείς αλλά και τη δυνητική επανέναρξη των ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δασκαλος σατυρος αποπλανησε 14χρονη μεσα στο αμαξι του. Σοκαρισμενη η κοινωνια της Ερετριας. Όλα αρχισαν όταν την ειχε μαθητρια στο Δημοτικο.

Γροθιά στο στομάχι της ελληνικής κοινωνίας είναι η νέα περίπτωση αποπλάνησης ανήλικης μαθήτριας από εκπαιδευτικό που ήρθε στο φως της δημοσιότητας στην Ερέτρια, μόλις λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι ένας καθηγητής στην Ηλιούπολη διατηρούσε δεσμό με ανήλικη μαθήτριά του!
Πρωταγωνιστής είναι ένας 51χρονος, διαζευγμένος δάσκαλος δημοτικού, ο οποίος αποπλανούσε εδώ και χρόνια μια 14χρονη μαθήτρια γυμνασίου. Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η Ασφάλεια Χαλκίδας, φέρεται ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με την ανήλικη από τότε που την είχε μαθήτρια στο δημοτικό!
Ο 51χρονος παιδεραστής έπεσε στα «δίχτυα» των αστυνομικών το απόγευμα της Δευτέρας, έπειτα από σχετική καταγγελία που έκανε ανώνυμα στο γραφείο της Εισαγγελίας Ανηλίκων Χαλκίδας ένας κάτοικος της περιοχής, ο οποίος είχε αντιληφθεί την ανάρμοστη σχέση του με την ανήλικη.
Όπως διαπιστώθηκε από τη διακριτική παρακολούθηση, όσα ανέφερε ο άνθρωπος αυτός ήταν αληθή, καθώς οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον εκπαιδευτικό μέσα στο αυτοκίνητό του την ώρα που επιδιδόταν σε ερωτικές περιπτύξεις με τη μαθήτρια!
Ο 51χρονος, που κατηγορείται για αποπλάνηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος της μαθήτριας της γ’ γυμνασίου, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και ακολούθως στον ανακριτή Χαλκίδας, από τον οποίο έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.
Το νέο σοκ στην εκπαιδευτική κοινότητα έρχεται λίγα 24ωρα μετά την αποκάλυψη της παράνομης ερωτικής σχέσης που διατηρούσε ένας 44χρονος καθηγητής Μαθηματικών και πατέρας δύο παιδιών με 14χρονη μαθήτριά του σε γυμνάσιο της Ηλιούπολης.
Μάλιστα, ο εκπαιδευτικός στην Ηλιουπολη δεν έκρυβε τη σχέση του με τη μαθήτρια, αντίθετα κυκλοφορούσε δημοσίως μαζί της, χωρίς να σκέφτεται τα αδιάκριτα βλέμματα. Μετά τη σχετική καταγγελία που έκανε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής η μητέρα της μαθήτριας όταν τους είδε μαζί, ο καθηγητής συνελήφθη, ομολόγησε ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τη 14χρονη και, μάλιστα, δήλωσε ερωτευμένος μαζί της! Την αρρωστημένη δράση του επιβεβαίωσαν το φωτογραφικό υλικό και τα βίντεο που βρέθηκαν τόσο στο δικό του κινητό όσο και στης μαθήτριας!
Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 44χρονος επιδιδόταν κατά κόρον σε απρεπείς συμπεριφορές προς τις μαθήτριές του, κάποιες από τις οποίες είχαν διαμαρτυρηθεί στη διεύθυνση του σχολείου, χωρίς ωστόσο να υπάρξει οποιαδήποτε επίπληξη. Πλέον, το υπουργείο Παιδείας λαμβάνει και μέτρα διοικητικού χαρακτήρα σε βάρος του.
Τα δύο περιστατικά αποπλάνησης ανήλικων κοριτσιών από εκπαιδευτικούς σε Ηλιούπολη και Ερέτρια έχουν θορυβήσει τόσο την εκπαιδευτική κοινότητα όσο και τους γονείς των μαθητών. Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί που χειρίζονται τέτοιου είδους υποθέσεις εφιστούν την προσοχή των γονέων, ζητώντας τους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμβουλεύουν τα παιδιά τους για τα όρια που πρέπει να βάζουν τα ίδια στις σχέσεις τους, ειδικά με ενήλικες.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαρινακης κατά Μητσοτακη
Το Alter Ego επιστρεφει τα χρηματα για την διαφημηση «Μενουμε σπιτι» για τον κορονοιο καταγγελοντας αδιαφανεια.
Εξαλλος ο εφοπλιστης επειδη το OPEN του Σαββιδη πηρε περισσοτερα.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δυναμική εμφάνιση απέναντι στα σχέδια του Ισραήλ για προσάρτηση μέρους της Δυτικής Οχθης έκανε νωρίτερα ο αρχηγός της λιβανέζικης σιιτικής οργάνωσης «Χεζμπολάχ», καθώς σε τηλεοπτικό του διάγγελμα εμφανίστηκε έτοιμος να μπλοκάρει και να εμποδίσει τους σχεδιασμούς των ισραηλινών κατοχικών αρχών. Εξέφρασε την ετοιμότητα της οργάνωσής του και του λαού του Λιβάνου να σταθεί «στο πλευρό των Παλαιστινίων αδελφών ως ένας λαός, ένα έθνος και μία αντίσταση». Δεν παρέλειψε να καταγγείλει τη στάση της Αμερικανίδας πρέσβειρας στο Λίβανο, Ντόροθι Σέι, τονίζοντας πως προσβάλλει καθημερινά τη «Χεζμπολάχ» αλλά και τη χώρα, καθώς ανακατεύεται απροκάλυπτα σε διορισμούς Λιβανέζων αξιωματούχων στην οικονομία της χώρας, υποδαυλίζοντας εντάσεις. Απέρριψε, για μια ακόμη φορά, τις κατηγορίες της Σέι πως η «Χεζμπολάχ» έχει βάλει στο χέρι «δισεκατομμύρια δολάρια από τα κρατικά ταμεία» του Λιβάνου, καλώντας το λιβανέζικο υπουργείο Εξωτερικών να την καλέσει ξανά, για να διαμαρτυρηθεί για την απαράδεκτη στάση της.
Μπλόκο διαδηλωτών κατά Αμερικανού στρατηγού
Χτες, πάντως, δυναμική διαδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Βηρυτό του Λιβάνου κατά την επίσκεψη του διοικητή της κεντρικής διοίκησης του αμερικανικού στρατού, Κένεθ Φράνκλιν Μακένζι, και τις ασφυκτικές πολιτικές και οικονομικές πιέσεις των ΗΠΑ. Συμμετείχαν δυνάμεις της «Χεζμπολάχ» και του σιιτικού κόμματος ΑΜΑΛ και με δικό του μπλοκ το Λιβανέζικο ΚΚ, που κατέκλυσαν το διεθνές αεροδρόμιο «Ραφίκ Χαρίρι», όπου έφτασε ο Αμερικανός στρατηγός.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ FBI
Η Κίνα «η μεγαλύτερη απειλή για τις ΗΠΑ»
ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ.--
Την όξυνση της γεωπολιτικής αντιπαράθεσης ΗΠΑ - Κίνας επιβεβαίωσε χτες με ομιλία του στο ίδρυμα «Hudson» στην Ουάσιγκτον ο διευθυντής του FBI, Κρίστοφερ Ρέι, καθώς μεταξύ άλλων χαρακτήρισε την Κίνα «τη μεγαλύτερη μακροπρόθεσμη απειλή για τις ΗΠΑ», επειδή θεωρεί πως «είναι διατεθειμένη να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να γίνει παγκόσμια υπερδύναμη».
Ο Ρέι κατηγόρησε την Κίνα για κλιμάκωση επιχειρήσεων κατασκοπείας και κλοπής βιομηχανικών μυστικών και τεχνογνωσίας, υποστηρίζοντας ότι οι σινικές αρχές, προκειμένου να επιτύχουν μακροπρόθεσμους στόχους, χρησιμοποιούν ή στοχοποιούν Κινέζους που ζουν στο εξωτερικό.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΛΟΝΔΙΝΟ.-- Η γερμανική εταιρεία παροχής υπηρεσιών διοικητικής υποστήριξης και ταχυμεταφορών DHL σχεδιάζει την απόλυση 2.200 εργαζομένων που δουλεύουν σε εργοστάσια παραγωγής οχημάτων «Jaguar Land Rover» στη Βρετανία, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του συνδικάτου εργαζομένων Unite. Παράλληλα, ανακοινώθηκε η απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης να ξαναρχίσει τις πωλήσεις όπλων στη Σαουδική Αραβία, αψηφώντας τις έντονες αντιδράσεις και τις ανησυχίες που εκφράζονται σε διεθνές επίπεδο για τον κίνδυνο να χρησιμοποιηθούν στην εμπόλεμη Υεμένη.