Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Κυριακη 20 Μαιου 2018


Δημήτρης Παγουρτζής: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διέπραξε το μακελειό στο σχολείο
20 Μαίου 2018 - 07:35
Ο 17χρονος Δημήτριος Παγουρτζής κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή και αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να του επιβληθεί η ποινή του θανάτου, αφού δολοφόνησε 10 ανθρώπους στο λύκειό που φοιτούσε στη Σάντα Φε του Τέξας των ΗΠΑ.
Αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία για τον λόγο για τον οποίο ο Παγουρτζής πραγματοποίησε την επίθεσή του στη διάρκεια του μαθήματος των καλλιτεχνικών, η μητέρα ενός εκ των θυμάτων δήλωσε στην εφημερίδα Los Angeles Times ότι η κόρη της, η Σάνα Φίσερ 16 ετών, επί τέσσερις μήνες απέρριπτε τις επίμονες προτάσεις του Παγουρτζή.
Τελικά η Φίσερ τον αντιμετώπισε και τον ντρόπιασε μπροστά σε όλη την τάξη, πρόσθεσε η μητέρα της, η Σάντι Ροντρίγκες, σε μήνυμά της προς την εφημερίδα. «Μία εβδομάδα αργότερα άνοιξε πυρ εναντίον όλων όσων δεν συμπαθούσε, με πρώτη τη Σάνα», τόνισε, χωρίς όμως να διευκρινίσει πώς γνωρίζει ότι η κόρη της ήταν το πρώτο θύμα.

Σύμφωνα με τον απολογισμό του FBI, ο Παγουρτζής σκότωσε οκτώ μαθητές και δύο καθηγητές, ενώ 13 ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν από την επίθεση, μεταξύ των οποίων ένας από τους αστυνομικούς του σχολείου που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Όπως αναφέρεται σε έγγραφο του δικαστηρίου, ο 17χρονος δράστης παραιτήθηκε από το δικαίωμά του να παραμείνει σιωπηλός και παραδέχθηκε ότι «πυροβόλησε εναντίον πολλών ανθρώπων».
Οι αρχές ανέφεραν ότι το περιστατικό διήρκησε περίπου 15 λεπτά προτού ο Παγουρτζής παραδοθεί, εγκαταλείποντας το αρχικό του σχέδιο να αυτοκτονήσει, όπως αναφέρει η εφημερίδα New York Times.
Στοιχεία από την κατάθεση του δράστη φαίνεται να ρίχνουν νέο φως στις συνθήκες σύλληψης του Παγουρτζή μέσα στο σχολικό συγκρότημα.
Σύμφωνα με το δικαστικό έγγραφο, ο δράστης βγήκε από την αίθουσα 2 των καλλιτεχνικών στις 08:02 (τοπική ώρα) της Παρασκευής, περίπου 30 λεπτά μετά τις πρώτες αναφορές για ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στο λύκειο, και παραδόθηκε. Οι αρχές πρόσθεσαν ότι οι δύο εκρηκτικοί μηχανισμοί που είχε φέρει στο σχολείο αποδείχθηκαν ότι ήταν ψεύτικοι.
Ο Νίκολας Πελ, ένας από τους δύο δικηγόρους που προσέλαβαν οι γονείς του δράστη, δήλωσε ότι ήταν μαζί του για μία ώρα το βράδυ της Παρασκευής και το πρωί του Σαββάτου.
«Είναι πολύ συναισθηματικός και ταυτόχρονα παράξενα ασυγκίνητος», είπε ο Πελ όταν του ζητήθηκε να περιγράψει την ψυχολογική κατάσταση του πελάτη του. «Υπάρχουν πτυχές που κατανοεί και άλλες που δεν κατανοεί», πρόσθεσε.
Σε ανακοίνωσή της η οικογένεια του Παγουρτζή ανέφερε ότι «λυπήθηκε και τρόμαξε» από το μακελειό και είναι «σοκαρισμένη όπως οποιοσδήποτε άλλος» από τα γεγονότα. Πρόσθεσε ότι συνεργάζεται με τις αρχές.
«Αν και παραμένουμε στο σκοτάδι αναφορικά με τις λεπτομέρειες της τραγωδίας, όσα μάθαμε από τα μέσα ενημέρωσης δεν είναι συμβατά με το αγόρι που αγαπάμε», επεσήμανε η οικογένειά του.
Η σφαγή στο σχολείο της Σάντα Φε, βορειοανατολικά του Χιούστον, είναι η τέταρτη πιο αιματηρή που έχει σημειωθεί σε σχολείο των ΗΠΑ.
Μαθητές και προσωπικό πήγαν χθες Σάββατο σε μικρές ομάδες στο σχολείο για να πάρουν τα προσωπικά τους αντικείμενα, αν και οι ερευνητές έχουν αποκλείσει την πρόσβαση σε κάποια σημεία του σχολικού συγκροτήματος.
Όλα τα σχολεία στην περιοχή της Σάντα Φε θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Αντικειμενικά δηλαδή, ξανάρχεται το θέμα της απαγόρευσης της οπλοχρησίας στις ΗΠΑ, όπου τα όπλα πουλούνται από τα ψλικατζίδικα, ακόμα και σε μικρά παιδιά.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτή την Πέμπτη, χιλιάδες Ορθοδοξοι Εβραίοι διαμαρτυρήθηκαν εναντίον του Ισραήλ και των εγκλημάτων του μπροστά από τα κεντρικά γραφεία των Ηνωμένων Εθνών στις Ηνωμένες Πολιτείες!
Χιλιάδες Αντισιωνιστές Εβραίοι σε συμπαράσταση με την Παλαιστίνη έχουν προχωρήσει κατά καιρούς σε μαζικές συγκεντρώσεις καταδίκης της Σιωνιστικής οντότητας



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τζιχάντ Αχμέντ Τζιμπρίλ PFLP-GC στρατιωτικός διοικητής δολοφονήθηκε από τη σιωνιστικη μοσάντ στη Βηρυτό σαν σήμερα το 2002.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το 2014 το Κράτος Κατοχής της Παλαιστίνης επεμβαίνει στην Λωρίδα της Γάζας δολοφονώντας χιλιάδες αθώους αμάχους.
Η Σιωνιστική προπαγάνδα, χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για να κατευνάσει τις αντιδράσεις του ελληνικού λαού, που ήδη έχει προχωρήσει σε μαζικές πορείες συμπαράστασης προς τον Παλαιστινιακό λαό.
Από τις τσούλες του IDF  τις οποίες βάζανε να ποζάρουν γυμνές με το σύνθημα "Stand with IDF", μέχρι τον υπερπάντων αγώνα κατά της κρεατοφαγίας και της σφαγής των ζώων(με το πιο χαρακτηριστικό να είναι το ντοκιμαντέρ που Ισραηλινοί ακτιβιστές σώζουν αγελάδες από ένα φορτηγό), η οποία έμπαινε στην ίδια μοίρα με την σφαγή των Παλαιστινίων από τους Ισραηλινούς.
Ο πιο γραφικός όμως από όλους όσους προσπάθησαν να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του Ισραήλ, τερματίζοντας τον λαϊκισμό και εκμεταλλεύοντας για άλλη μία φορά τα θύματα του Ολοκαυτώματος, ήταν(και παραμένει) ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και πιστός υπέρμαχος της Σιωναζιστικής ατζέντας, Γιάννης Μπουτάρης.
Ο Μπουτάρης, που ορκίστηκε Δήμαρχος, φορώντας στο πέτο του το Άστρο του Δαυίδ, όπως ακριβώς το φορούσαν και όσοι ήταν φυλακισμένοι στο Άουσβιτς, προσπάθησε με αυτό τον τρόπο να δώσει τον ρόλο του θύματος, στους Σιωναζιιστές, ταυτίζοντας τους με τους Εβραίους που βρισκόντουσαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Αυτή η κίνηση, υποτίθεται πως έγινε συμβολικά κατά των Ναζί της Χρυσής Αυγής που βρισκόντουσαν στην αίθουσα. Η υποκρισία αυτής της δικαιολογίας είναι διττή. Από την μία, το γεγονός πως μια χαρά συνυπάρχουν μέσα στα δημοτικά συμβούλια και λαμβάνουν από κοινού αποφάσεις και από την άλλη πως ο Μπουτάρης όπως και κάθε εκπρόσωπος της Αρχούσας Τάξης, είναι αυτός που χαράζει την γραμμή και την ατζέντα που θα πρέπει να ακολουθούν όλες οι οργανώσεις που δρουν παρακρατικά
Ο γραφικός και Σιωνιστής δήμαρχος Μπουτάρης, που είναι πολύ πιθανό να γνωρίζει για την ύπαρξη της Συμφωνίας της Χάαβαρα ή και την δράση της Φασίστικης Συμμορίας του Στερν και να τα αποκρύπτει σκόπιμα, με την στάση του τότε, έδειξε πως είναι ένας πιστός υπηρέτης του Παγκόσμιου Κεφαλαίου και των Ιμπεριαλιστικών σχεδίων




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Όπως έγραφε ο Μπέρναρντ Σω κατά τον Μεσοπόλεμο, ο φασίστας θα χτυπήσει συνδικαλιστές, θα επιτεθεί σε απεργούς, θα σπάσει το εβραϊκό γαλατάδικο της γειτονιάς, αλλά ουδέποτε θα επιτεθεί σε έναν βιομήχανο ή σε μια τράπεζα.
Με αφορμή την επίθεση στον Μπουτάρη.

Σχολιο.- Γενικά δε βιαιοπραγούν εναντια στους κεφαλαιουχους γιατί συνήθως στην τελική οι μεγαλοαστοί συνεργάζονται μαζί τους. Παρ'όλ'αυτά,  στις δικές μας δικτατορίες αλλά κ αλλού,  μάντρωσαν τους πολιτικούς τους αντίπαλους μόλις επικράτησαν.
 Και ο Μπουτάρης στους πολιτικούς αντίπαλους ανήκει. Δεν ειναι ούτε Λάτσης ούτε Βαρδινογιάνης ούτε Μπόμπολας. Αυτοί οι τελευταίοι πράγματι ανήκουν στην κατηγορία του "μην αγγίζετε".

Σχολιο.- Μπορεί ο υμνητής του Κεμάλ Ατατουρκ να παει στην εκδήλωση των θυμάτων των νεοτουρκων και του Κεμάλ ;;;;
Μπορεί ο υμνητης του Χίτλερ να πάει στην επέτειο μνήμης των θυμάτων του Ναζισμού ;;;;
Κατά τη γνώμη μου όχι.
Είναι προσβολή για τα θύματα να παρευρίσκεται ο υμνητης του θύτη.

Σχολιο.- Ξεκινάς, νομοταγής και φιλειρηνικός πολίτης του "Αστικο"δημοκρατικού τόξου που καταδικάζεις την βία από όπου και αν προέρχεται και καταλήγεις να μιλάς από το πρωί μέχρι το βράδυ για τον γάμο του "πρίγκηπα" Χάρι και της μνηστής του.
Κάπου στα κρυφά, ζητάς και τον Κοκό πίσω στην θέση του Πάκη

Σχολιο.- 'Για όσους γνωρίζουν έστω στοιχειωδώς το τι συμβαίνει επί χρόνια στην Θεσσαλονίκη, δεν έχουν καμία απορία για την επίθεση των ακροδεξιών στον Μπουτάρη. Επί δεκαετίες πολιτικοί και πολιτικάντηδες πουλάνε "πατριωτισμό" με ακραία ρητορική, οργανώσεις πολιτικές και παραθρησκευτικές κάνουν το ίδιο, ένα ολόκληρο σύμπλεγμα που περιλαμβάνει πολιτικούς, Εκκλησία, οργανωμένους και ανοργάνωτους τουρκοφάγους και "μακεδονομάχους" έχει χτίσει αυτό το ακραίο, εσωστρεφές τμήμα της πόλης, που δεν είναι καθόλου αμελητέο. Δυστυχώς η πόλη έχει πίσω της μια σκοτεινή παράδοση στη δράση του ακροδεξιού παρακράτους (με αποκορύφωμα τη δολοφονία Λαμπράκη)
Ήδη βλέπω ανακοινώσεις και αναρτήσεις που προσπαθούν να αποδώσουν το περιστατικό στον "λαϊκισμό" και τη "βία απ' όπου κι αν προέρχεται" σε μια απόπειρα να το συμψηφίσουν με οποιαδήποτε αντίδραση εκδηλώθηκε τα τελευταία χρόνια. Ας σκεφτούν μόνο ποιος εξέθρεψε τους Ψωμιάδηδες (που δεν παραλείπουν να υμνούν τον δικτάτορα Παπαδόπουλο), από ποιανού τα σπλάχνα προέκυψε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, που χειροκροτεί με ανάρτηση του την επίθεση στον Μπουτάρη, ποιοί ήταν αυτοί που έκαναν τον Καρατζαφέρη "συνετό συγκυβέρνητη", ποιοί δίνουν συχνότατα διαπιστευτήρια σε ακροδεξιές, παραθρησκευτικές κλίκες, για να κερδίσουν ψηφαλάκια.
Δεν γεννηθήκαμε χθες, γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε στη Θεσσαλονίκη και μερικά πράγματα όσο και να θέλουν κάποιοι να τα κρύψουν κάτω από το χαλί, κραυγάζουν.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κι επειδή δεν είναι μόνο η Δάλλα-Πολυζώη Θηρεσία στης οποίας το συμβολαιογραφικό γραφείο έκανε μία απ' τις παρεμβάσεις του ο Ρουβίκωνας!
Είναι και πολλοί άλλοι που σκοτώθηκαν να πιστοποιηθούν για τους ηλεκτρονικούς σε όλη την χώρα, μετά απ' αυτή την παράνομη απόφαση του υπόδικου προέδρου του συμβολαιογραφικού συλλόγου Αθηνών Γ. Ρούσκα να παίρνουν μέρος απ' την πλατφόρμα μιας ιδιωτικής εταιρείας!
Για να γνωρίζουμε σιγά-σιγά τους ηλεκτρονικούς μαυραγορίτες της χώρας!
Να σημειωθεί ότι από τότε που έγινε η ανάλυση των στοιχείων μέχρι και σήμερα έχουν προστεθεί κι άλλα κοράκια στη λίστα της ντροπής.
Όμως μην ανησυχείτε, θα επικαιροποιηθεί το αρχείο το επόμενο διάστημα...
#Συμβολαιογράφοι #Πλειστηριασμοί #Ρουβίκωνας



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Εμείς ως Εβραίοι που θυμόμαστε το Ολοκαύτωμα και την θυματοποίηση του εβραϊκού λαού ειμαστε αλληλέγγυοι με τους νέους Εβραίους.(εννοει τους Παλαιστινιους) Αν δεν σταθούμε όρθιοι και πούμε ΟΧΙ είμαστε συνένοχοι σε φόνο,πολυ απλά.
Η σφαγή των Παλαιστινίων από εκείνους που ισχυρίζονται ότι εκπροσωπούν τον εβραϊκό λαό είναι μακράν η πιο οδυνηρή και επαίσχυντη πτυχή του παροντος.Η δεύτερη πιο οδυνηρή και επαίσχυντη πτυχή είναι η βεβήλωση της Αγίας Πόλης της Ιερουσαλήμ, η οποία είναι μια παλαιστινιακή,εβραϊκή,χριστιανική και μουσουλμανική και διεθνής πόλη...''
ο Αμερικανοεβραιος Howard Horowitz



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Πρέπει να σκοτώσουμε τις Παλαιστίνιες μανάδες, έτσι ώστε να μην γεννηθούν νέα μικρά φίδια..Πρέπει να πεθάνουν,και τα σπίτια τους να εξαφανιστούν, έτσι δεν θα δουν το φως νέοι τρομοκράτες.
Είναι εχθροί μας και το αίμα τους πρέπει να χυθεί στα χέρια μας. Το ίδιο ισχύει και για τις μανάδες των νεκρών τρομοκρατών».
Ayelet Shaked
(πρώην υπουργός Δικαιοσύνης του Ισραήλ)



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νότια αφρική, 1976
*Πριν 42 χρόνια έγινε μια εξέγερση σ’ ένα άλλο ρατσιστικό καθεστώς, εκείνο της νότιας αφρικής. Στην “ανοικτή φυλακή” του Σοβέτο.
Πριν 42 χρόνια… Το 1976, πριν 42 χρόνια ο κόσμος, ένα σημαντικό τμήμα των καπιταλιστικών κοινωνιών εν πάσει περιπτώσει, είχε ακόμα ψυχή. Ή, αν το θέλει κανείς έτσι: δεν είχε ποτίσει ως το μεδούλι με το θέαμα και την αναισθησία του.
Στην “ανοικτή φυλακή” του Σοβέτο. Οι μπάτσοι πυροβόλησαν στο ψαχνό, όπως ακριβώς κάνει ο ισραηλινός στρατός.
Σκότωσαν «μόνο» 4 διαδηλωτές εκείνη την ημέρα, 23 συνολικά στη διάρκεια της πολυήμερης εξέγερσης – («μόνο»: μια μακάβρια υπενθύμιση για το ότι η πρωτοκοσμική θεαματική πόρωση μεταφράζεται στο «ελευθέρας» για δεκάδες δολοφονίες διαδηλωτών, εδώ κοντά, από ένα αιμοβόρο καθεστώς απαρτχάιντ).



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο  ιρλανδικο βίντεο, ο ρεπόρτερ ρωτάει την εκπρόσωπο τύπου του ισραηλινού υπ.εξ. Michal Maayan
Γιατί σκοτώνετε τους παλαιστίνιους διαδήλωτες στον φράχτη της Γάζας;
Και η απάντησή της; Ωμή: we can’t put all these people in jail…
Είναι πολλές εκατοντάδες και δεν μπορούμε να τους κλείσουμε φυλακή όλους…



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής διέλυσαν μια ειρηνική παλαιστινιακή διαδήλωση στην κατεχόμενη Xάιφα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εκτος απο τους 63 Παλαιστίνιους που δολοφονηθηκαν την Δευτέρα, 5 άλλοι πέθαναν το τελευταίο 3ημερο από τραυματισμούς που ειχαν υποστεί, 52 είναι κλινικά νεκροί και πανω απο 100 βρίσκονται στην εντατική.......
Ο αριθμός αυτών που δολοφονηθηκαν από τους ισραηλινους ελεύθερους σκοπευτές αυξάνεται κάθε μέρα
μιλαμε για Σφαγειο



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΑΖΑ /Ακρωτηριασμενο παιδι
τα καθάρματα χρησιμοποιούν κατά των διαδηλώτων σφαίρες dum dum – προφανώς για να τους απαλλάξουν απ’ τον βασανισμό ενός τραυματισμού τους από «απλές» σφαίρες.
Τι είναι οι «σφαίρες dum dum»; Αγγλική εφεύρεση, απ’ την εποχή της αποικιοκρατίας στην ινδία. Δεν είναι απλές σφαίρες, δηλαδή ένας κώνος μολυβιού που κτυπάει την σάρκα και κάπου σφηνώνεται σ’ αυτήν. Είναι μικρές οβίδες: την ώρα που βρίσκουν το στόχο τους εκρήγνυνται, και καταστρέφουν μεγάλο μέρος του σώματος: όργανα, ιστούς… Οι «σφαίρες dum dum» δεν είναι εργαλείο της πρόθεσης «να σε σκοτώσω». Είναι εργαλεία της πρόθεσης «ακόμα κι αν δεν σε σκοτώσω, θα σε σακατέψω, τόσο πολύ που ακόμα κι αν ζήσεις θα είσαι ‘μισός άνθρωπος’ – για να θυμίζεις στους γύρω σου πόσο ικανός είμαι στον θάνατο».
Οι γιατροί στη Γάζα που περιθάλπτουν τέτοιους τραυματίες είναι πάντα σε απόγνωση. Μια μόνο σφαίρα dum dum («πεταλούδα» την λέει το Τελ Αβίβ, παίζοντας με τις λέξεις) καταστρέφει όργανα, προκαλεί ακατάσχετη αιμορραγία, κι όταν δεν σκοτώνει επιβάλλει ακρωτηριασμούς, για να σωθούν οι κτυπημένοι παλαιστίνιοι…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Ινδιανοι Ναβαχο,μέλη του ''The Red Nation'' εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους προς τους Παλαιστίνιους και τον αγώνα τους για την ελευθερία απλωνοντας μια μεγάλη παλαιστινιακή σημαία από ένα γκρεμό 100 μέτρων στο Window Rock, την πρωτεύουσα των Νάβαχο.
[βίντεο μέσω του Red Nation]



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



45.000 Έλληνες της Θεσσαλονίκης (εβραϊκού θρησκεύματος), εξοντώθηκαν από τους Ναζί και σχεδόν όλη η πόλη κατά βάθος το χαιρόταν.
Αυτές είναι οι ωμές πικρές αλήθειες της ιστορίας.
Και όταν μετά ,2-3 εκατοντάδες γύρισαν πίσω, τους είχαν αρπάξει όλα τα ακίνητα και τις περιουσίες.
Η ΕΝΟΧΗ ΜΊΑΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΘΑΦΤΗΚΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΆ....
Μετά εμφανίσθηκε ο Κοτζαμάνης, ο Εμμανουηλίδης, ο Φον Γιοσμάς και τα άλλα "καλά παιδιά"
Τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους τα είδαμε χτες...!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από τους "χαλυβδόκρανους" του Μεσοπολέμου, τα αντιεβραϊκά πογκρόμ και τον εμπρησμό του Κάμπελ...
...σε αυτούς που συγκεντρώθηκαν να διασκεδάσουν με το θέαμα του εξευτελισμού των Εβραίων και σε αυτούς που κερδοσκόπησαν με τις εβραϊκές περιουσίες - από τους "μεσεγγυούχους" και το Λάσκαρη Παπαναούμ ως τους μικρολωποδύτες, που άρπαξαν κάποια οικιακά σκεύη ή ρούχα από το σπίτι του Εβραίου γείτονα...
...στην "αντισυγκέντρωση" της 22 Μαΐου 1963 και τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη...
... στη σημερινή επίθεση κατά Μπουτάρη...
...υπάρχει δυστυχώς μια κόκκινη γραμμή που συνδέει όλα τα παραπάνω∙ κι ένα μαύρο σύννεφο που πλανιέται πάνω από τα κεφάλια μας...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Εντυπωσιάστηκες με το σπίτι του Πάμπλο Ιγκλέσιας;» - Μια απάντηση
18.05.2018 | 08:20
Η Δώρα Μακρή είναι δημοσιογράφος που ζει χρόνια ως ανταποκρίτρια στην Ισπανία, συγκεκριμένα στη Μαδρίτη. Γνωρίζει όσο κανείς άλλος την πολιτική σκηνή της χώρας.
Δίνει λοιπόν μια απάντηση σε εκείνους που «εντυπωσιάστηκαν» από το γεγονός πως ο αριστερός επικεφαλής των Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιας, αγόρασε σπίτι έξω από τη Μαδρίτη.
Αξίζει να το διαβάσουμε γιατί δεν είναι πάντα έτσι όπως νομίζουμε.
Να τι έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook:
Ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα για την έκταση που πήρε στην Ελλάδα το γεγονός ότι ο Πάμπλο Ιγκλέσιας των Ποδέμος, αγόρασε το πρώτο του σπίτι. Συγκλονιστικό ε; Και κυρίως ο τρόπος που παρουσιάστηκε. Ας κάνω μερικές διευκρινίσεις αν μου επιτρέπετε:
1. Το αγόρασε από δεύτερο χέρι και όχι από πλειστηριασμό τράπεζας.
2. Δεν το έκλεψε! Συγκλονιστικό ε; Όλα τα οικονομικά του στοιχεία δημοσιοποιούνται από την πρώτη στιγμή παντού. Παντού όμως!
3. Πρόκειται για ένα χωριό , 35 χιλ. ΒΔ της Μαδρίτης που δεν το λες και πρώτης κατηγορίας. Κανένας πολιτικός δεν το καταδέχεται. Τυγχάνει να γνωρίζω καλά την τοποθεσία. Είναι χωριό που βγάζει πολλούς ταυρομάχους και οι κάτοικοί του δεν ξοδεύουν και πολλά λεφτά για βιβλία. Δεν έχει νεόπλουτους.
4. Με τα ίδια χρήματα θα αγόραζε ένα τριάρι στο κέντρο της Μαδρίτης. Οι τιμές των ακινήτων στην Ισπανία είναι διπλάσιες από την Ελλάδα. Ρωτήστε κι έναν γονιό που πληρώνει για ένα δωμάτιο μόνο και κοινόχρηστο μπάνιο πάνω από 500€ για το παιδί του που σπουδάζει στη Μαδρίτη. Μία γκαρσονιέρα κοστίζει γύρω στα 800€ ενοίκιο. Ένα τριάρι από 1200-1500€. Γι αυτό σχεδόν όλοι προτιμούν να αγοράζουν σπίτι και να πληρώνουν στεγαστικό. Τα ενοίκια είναι εξωφρενικά.
5. Πήρε στεγαστικό για 30 χρόνια. Θα ζει για να το ξεχρεώνει. Άλλωστε οι βουλευτές των Ποδέμος δεν δέχονται από την πρώτη στιγμή να παίρνουν όλη τη βουλευτική αποζημίωσή τους. Η μισή πάει για τους κοινωνικούς σκοπούς του κόμματος. Σημειωτέον είναι πολύ μικρότερη από των Ελλήνων συναδέλφων τους.
6. Το γεγονός ότι έχει πισίνα είναι απολύτως σύνηθες στη Μαδρίτη καθώς η κοντινότερη θάλασσα απέχει περίπου 500 χιλ.Για τη Βουλιαγμένη όμως την πισίνα δεν την κόβω και για είδος πρώτης ανάγκης με τη θάλασσα δίπλα. Πισίνες έχουν σχεδόν όλες οι πολυκατοικίες στη Μαδρίτη. Γιατί οι πισίνες είναι για το βουνό. Όχι; Πως λέει και μια φίλη είναι σαν να λες ότι έχει γκαράζ το σπίτι κάποιου.
7. Νομίζω ότι έχει παρεξηγηθεί ο όρος αριστερός πολιτικός από κάποιους. Θυμίζει άλλες εποχές και νοοτροπίες. Όπου αριστερός έπρεπε να είναι κάποιος που κοιμάται κάτω από μια γέφυρα , είναι άπλυτος και ντύνεται χάλια! Απόβρασμα της κοινωνίας δηλαδή. Η όχι;
8. Ίσως θα έπρεπε να αναρτήσω τα σπίτια των υπόλοιπων Ισπανών πολιτικών για να ηρεμήσετε και να καταλάβετε τι σημαίνει έπαυλη και σε ποιές περιοχές βρίσκονται.
9. Το τουίτ του 2012 του Ιγκλέσιας για διαμέρισμα υπουργού του Λαϊκού Κόμματος που κόστισε τα ίδια λεφτά είχε άλλη βάση. Τις 127 ανοιχτές υποθέσεις διαφθοράς στο συγκεκριμένο κόμμα και το ντούκου χρήμα που εδόθη για την αγορά του. Λίγο διαφορετικό δεν είναι με ένα στεγαστικό 30 ετών;
Πολύς θόρυβος - πάλι- για το τίποτα. Προσωπικά οι Ποδέμος και ο Ιγκλέσιας ειδικά θα με ενοχλήσουν ιδιαίτερα αν παρεκκλίνουν από το πολιτικό τους πρόγραμμα. Ως τώρα δεν το έχουν κάνει. Και επιπλέον όσες προσπάθειες έγιναν για να τους ταυτίσουν με Βενεζουέλες, με Ιράν κλπ, έπεσαν στο κενό. Όλες οι υποθέσεις έχουν αρχειοθετηθεί ως αβάσιμες από τους δικαστές. Τους οποίους δεν τους λες και ψηφοφόρους των Ποδέμος.
Τέλος και επειδή είμαι πεπεισμένη ότι η εξουσία διαφθείρει-ειδικά όταν κανείς την ασκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα- ας αφήσουμε έναν νέο και άφθαρτο πολιτικό σχηματισμό για να δούμε τι θα παράξει. Πάντα θα παρακολουθούμε πώς δρα και συμπεριφέρεται και θα κρίνουμε αναλόγως. Διαφορετικά τα υπόλοιπα είναι απολύτως συνοικιακού ενδιαφέροντος. Και η δημοσιογραφία, νομίζω, δεν είναι ακριβώς αυτό.

Σχολιο.- Αυτό το χωριό που οι κάτοικοι του δεν διαβάζουν πολλά βιβλία, κ βγάζει πολλούς ταυρομαχους θεώρησε κατάλληλο για τα παιδιά του; 200 ευρώ σε επιπλωμένο πολυτελώς διαμέρισμα με κοινόχρηστο μπάνιο, κουζίνα, σαλόνι δίνει συγγενής μου φοιτητής σε πόλη του προγράμματος Έρασμος.Ηταν ανάγκη να είναι ...250 τμ; Εάν με 540.000 αγοράζεις τριάρι στην Μαδρίτη, πως κ ο μ.ο των δανείων είναι 120.000 ευρώ; Αγοράζουν ...15 τμ;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ας διαβάσουν προσεκτικά οσοι είχαν μέχρι πρίν λίγες ωρες αμφιβολίες γιά τό αν είναι κοράκι η οχι η συμβολαιογράφος Δαλλα Πολυζώη στέλεχος του ΚΚΕ καί αν επιτέθηκε στο γραφείο της δικαια η αδικα η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνες»...

Και επειδή ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ κάποιοι που αναδημοσιεύουν ανακοινώσεις ΜΕ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ του συμβολαιογραφικού συλλόγου και του ΥΠΟΔΙΚΟΥ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ προέδρου του Γ. Ρούσκα όπως αυτή:
"Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη συνάδελφος συμβολαιογράφος, η οποία και στοχοποιήθηκε από μέλη του Ρουβίκωνα, όχι μόνο δεν έχει διεξάγει πλειστηριασμούς, που να αφορούν οφειλές σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, πόσο δε μάλλον πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, αλλά είναι και υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές του Συλλόγου μας, με συνδυασμό που έχει εκπεφρασμένη δημόσια και καταγγελτική άποψη για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας"
ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΨΩ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ:

Εντυπωσιακό πάντως που μέσα σε 24 ώρες το ΚΚΕ κάλυψε ΝΔ- Πασόκ για νοβάρτις αλλά επιτέθηκε χυδαία στο Ρουβίκωνα.. Χμμ
 Εμ συνδικαλίστρια τού ΠΑΜΕ συμβολαιογράφων η λεγάμενη νά μήν τήν υποστηρίξει η Πασιονάρια τού ΚΚΕ Λιάννα???
Αυτό λέει οτι ακουσε ο Γ.Γ.ενας από τούς 3 διαχειριστές του blog Βαθυ Κοκκινο από τήν ιδια την Κανέλλη στην εκπομπή της στο Realfm καί πιό συγκεκριμμένα:«...Λίγο μετά άκουσα την Λιάνα Κανέλλη στον ρ/σ Real fm να μιλάει για "Ρουβικωνιές" και αφού "δουλειά δεν έχει ο διάολος και γαμάει τα παιδιά του", όπως μας είπε ότι λένε στο χωριό της, τα μέλη της αναρχικής ομάδας την "έπεσαν" στην συγκεκριμένη συμβολαιογράφο επειδή κατεβαίνει για πρώτη φορά στις εκλογές του συλλόγου της με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΜΕ που στηρίζει το ΚΚΕ. Σύμφωνα με την Κανέλλη, η εισβολή στο συμβολαιογραφείο "ήταν μια "πολιτική ενέργεια" που αποσκοπούσε "να σπάσουν το τσαμπουκά" της Δάλλα..»




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λαϊκισμοί των κομμουνιστών, όπως πάντα! Η αλήθεια είναι ότι στο Δημοψήφισμα του 1974, εκεί όπου ζούσαν αυτοί που πέρασαν διαφωτισμό (από Εκάλη και Φιλοθέη, μέχρι Βούλα και Βουλιαγμένη) ψήφισαν κατά 45-65% υπέρ της βασιλείας. Με την ανερμάτιστη πλέμπα στις Καισαριανές, τα Μπραχάμια, τα Καματερά, τα Αιγάλεα και τα Κερατσίνια να δίνει κάπου 80-85% υπέρ της αβασίλευτης Δημοκρατίας. Οι Μπυθουλαίοι!




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Μάχη της Κρήτης: Σαν σήμερα γράφτηκε μια από τις πιο χρυσές σελίδες στην ιστορία της Αντίστασης
Κυριακή, 20 Μαΐου 2018, 11:56
Η επική Μάχη της Κρήτης πυροδότησε εκ νέου την ελπίδα για ελευθερία και δημοκρατία των λαών και έγινε η αφετηρία για τη μεγαλειώδη Εθνική Αντίσταση. Πρόκειται για την αεραποβατική επιχείρηση, που επιχείρησε η Ναζιστική Γερμανία κατά της Κρήτης στις 20 Μαΐου 1941 και η οποία έληξε δώδεκα μέρες μετά, την 1η Ιουνίου, με την κατάληψη της Μεγαλονήσου. Ήταν μία από τις σημαντικότερες μάχες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, με πολλές πρωτιές σε επιχειρησιακό επίπεδο.

Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ
"Αγαπάμε την Ελλάδα και το λαό της περισσότερο από τους κατηγόρους μας. Το δείξαμε όταν εκινδύνευε η ελευθερία, η ανεξαρτησία και η ακεραιότητά της και, ακριβώς, αγωνιζόμαστε για να ξημερώσουν στη χώρα μας καλύτερες μέρες χωρίς πείνα και πόλεμο".
Νίκος Μπελογιάννης
Για την επέτειο της έναρξης της Μάχης της Κρήτης και της ηρωικής αντίστασης του κρητικού λαού στους ναζί εισβολείς, παραθέτω εκτενές απόσπασμα από το ιστορικό άρθρο του ηγετικού στελέχους του ΚΚΕ Μιλτιάδη Πορφυρογένη, με τίτλο "Ενωμένοι προς τη νίκη", που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα του Ηρακλείου "Κρητικά Νέα", στις 16 Μαΐου 1941.
Έχοντας αποδράσει από τη Φολέγανδρο, όπου τον κρατούσε εξόριστο η δικτατορία της 4ης Αυγούστου, ο Πορφυρογένης διέφυγε στην Κρήτη. Το άρθρο του αποτελεί ένα από τα τεκμήρια, που διαψεύδουν τον αντικομμουνιστικό μύθο πως τάχα οι κομμουνιστές τάχθηκαν υπέρ της αντίστασης στους φασίστες εισβολείς και κατακτητές, μόνο όταν η ναζιστική Γερμανία επιτέθηκε στην ΕΣΣΔ, στις 21 Ιουνίου 1941.
"Ο χιτλερισμός, γερμανικός και ιταλικός, αφού στη χώρα του στραγγάλισε τις ελευθερίες και τα δικαιώματα του λαού και τον έριξε σε αφάνταστη δυστυχία και πείνα, ανέλαβε μια πρωτοφανή σε ένταση και έκταση εκστρατεία για να υποδουλώση ολόκληρο τον κόσμο στο ζυγό της φασιστικής κτηνωδίας και βαρβαρότητας.
Η μικρή μας σε έκταση, μα μεγάλη σε ζωή και σε αγώνες για τη λευτεριά χώρα, παραδόθηκε, ηθικά νικήτρια και όχι νικημένη, στα χέρια του κατακτητή. Στην Ακρόπολη του Περικλή και της Δημοκρατικής Αθήνας, εκεί όπου ακούστηκαν οι συνταρακτικές και για σήμερα εκκλήσεις του Δημοσθένη υπέρ της ελευθερίας, σηκώθηκε σύμβολο της βαρβαρότητας και της δουλείας, ο αγκυλωτός σταυρός.
Και μένει η Κρήτη: Το νησί όπου και η κάθε πέτρα έχει κάτι να διηγηθή για κάποιο αίμα που χύθηκε στον αγώνα για τη λευτεριά, για κάποιον ηρωισμόν που του στάθηκε μάρτυρας. Στην καινούργια αυτή φάση του τιτάνιου αγώνα της Ελλάδος μας, όπου η Κρήτη γίνεται ο προμαχώνας της ελευθερίας καθήκον του κάθε Έλληνα είναι να σταθή άξιος στρατιώτης του μεγάλου και ιστορικού αυτού αγώνα που οι συνέπειές του για το μέλλον του ελληνικού λαού θάναι τεράστιες.
Το ίδιο καθήκον πέφτει και πάνω στους κομμουνιστές. Είναι τιμή μας που ο φασισμός μάς έχει ανακηρύξει τον υπ’ αριθ. 1 εχθρό του και που έχουμε ανοιχτές ακόμα, τις πληγές που μας έδωσε. Κι αν μισήσαμε το φασισμό γιατί οδηγεί την ανθρωπότητα σε βαρβαρότητα χειρότερη από τη μεσαιωνική, τον μισούμε πιο πολύ τώρα, που η βρωμερή μπότα του πατάει σκληρά πάνω στο ματωμένο, το ρημαγμένο σώμα της πατρίδος μας.
Στον αγώνα για την άμυνα της Κρήτης που είναι αγώνας για την απελευθέρωση της Ελλάδος, οι κομμουνιστές πρέπει νάναι στις πρώτες γραμμές. Δεν υπάρχουν διαφωνίες και επιφυλάξεις, που να μπορούν να τεθούν πάνω από το πρώτο, το κύριο, το μοναδικό για σήμερα αυτό, καθήκον".




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Πολύ που με νοιαζει αν έφαγε ξύλο ο Μπουτάρης»...
Μπουτάρης: «Χέστηκα αν ο Κεμάλ σκότωσε Έλληνες»
I do not give a shit αν έφαγε ξύλο ο Μπουτάρης



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ! Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΦΥΛΛΑΔΑ "ΑΥΓΗ" κατέβασε (άρον άρον) άρθρο υπέρ του "Ίλιντεν"...
«Ποσο απειλητικο είναι τι Ιλιντεν»
Aν δεν σιτίζονται από Νατοϊκά κονδύλια, τότε είναι ηλίθιοπι φασίστες κι επικίνδυνοι!
Πόσο ξεφτίλες και επικίνδυνοι είναι...
Η Αυγή κατέβασε το χθεσινό άρθρο που έφτιαχνε αφήγημα υπέρ του "Ίλιντεν".
Πολιτική με τα εθνικά θέματα στου κασίδη το κεφάλι.
Το κείμενο του άρθρου που κατέβηκε
Πόσο απειλητικό είναι το Ίλιντεν;
Την ώρα που η διαπραγμάτευση για μια συμφωνία με την ΠΓΔΜ συνεχίζεται, κάποιες διαρροές για την ονομασία ξεσηκώνουν ήδη το εθνικιστικό μπλοκ της χώρας μας, που άρχισε από χθες να ασχολείται με το “Ίλιντεν”. Ένας νέος γύρος εργαλειακής χρήσης της Ιστορίας ετοιμάζεται να ξεκινήσει, επιχειρώντας να μεταφέρει τη συζήτηση που θα έπρεπε να γίνεται για το σήμερα, 115 χρόνια πίσω.
Η λέξη “Ίλιντεν” σημαίνει τη γιορτή του Προφήτη Ηλία και σηματοδοτεί την εξέγερση του σλαβομακαδονικού στοιχείου, που ξέσπασε στις 20 Ιουλίου 1903 εναντίον της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
Ένα πρώτο θετικό λοιπόν, αν όντως ισχύει ότι η ονομασία “Ιλιντένσκαγια Ματσεντόνια” βρίσκεται στο τραπέζι των συζητήσεων, είναι ότι τελειώνει επιτέλους η άχαρη συζήτηση περί καταγωγής από τον Μεγαλέξαντρο και τους αρχαίους Μακεδόνες, που εξόπλιζε το εθνικιστικό μπλοκ της ΠΓΔΜ με αλυτρωτικά επιχειρήματα, εδαφικές διεκδικήσεις και χάρτες της χώρας τους που φτάνανε μέχρι τη Λαμία.
Δεύτερον, επειδή κάποιοι είναι έτοιμοι από χθες να βρουν αλυτρωτισμούς οπουδήποτε, θα πρέπει να σημειωθεί το εξής: το Ίλιντεν είναι η εθνική γιορτή τόσο της ΠΓΔΜ όσο και της Βουλγαρίας. Και με τη Βουλγαρία συμβιώνουμε ειρηνικότατα από το 1945 μέχρι σήμερα, χωρίς ποτέ να έχουμε χαρακτηρίσει τις ιστορικές της αναφορές σε αυτή την εξέγερση ως αλυτρωτικές σε βάρος της χώρας μας. Θα ήταν λοιπόν τουλάχιστον βλακώδες να μας ενοχλεί η αναφορά των μεν στο Ίλιντεν, την ώρα που με τους άλλους δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Αυτό σε ό,τι αφορά την κοινή λογική. Αν κάποιος θα μπορούσε να ενοχληθεί, είναι η Οθωμανική Αυτοκρατορία, η οποία όμως δεν υφίσταται πλέον.
Σε κάθε περίπτωση, η συζήτηση είναι ανοιχτή και όλα τα ονόματα στο τραπέζι. Η ελληνική πλευρά έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να αποδεχτεί τίποτα αν δεν λήξει πρώτα το “erga omnes”. Αλλά όπως στην ΠΓΔΜ υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν οποιοδήποτε σύνθετο όνομα «προδοσία», έτσι και εδώ υπάρχουν κάποιοι που είναι έτοιμοι να βρουν αλυτρωτισμούς οπουδήποτε. Και στο Νόβα και στο Γκόρνα και στο Ιλιντέσκαγια. Διότι αυτό που κατά βάθος επιδιώκουν είναι απλώς να παραμείνει το ζήτημα σε εκκρεμότητα για άλλα τριάντα χρόνια.
«Αυγη»



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όλες οι δωσίλογες πόρνες της ελληνικής αποικίας, όλων των ποικιλιών και χρωμάτων (πολιτικές, δημοσιογραφικές, ακαδημαϊκές και CIA), καταδικάζουν, πανικόβλητες, τον προπηλακισμό του Μπουτάρη…
Όλες οι δωσίλογες πόρνες της ελληνικής αποικίας, όλων των ποικιλιών και χρωμάτων (πολιτικές, δημοσιογραφικές, ακαδημαϊκές και CIA), καταδικάζουν, πανικόβλητες, τον προπηλακισμό του Μπουτάρη…
Καμία έκπληξη, το αντίθετο θα ήταν περίεργο…
Ο Μπουτάρης αποτελεί ένα από τα πιο κραυγαλέα συμπτώματα της νεοταξικής κοπριάς και μία από τις πλέον μοχθηρές γκριμάτσες των...δωσίλογων του 4ου Ράιχ…
Η καθεστωτική υστερία, βεβαίως, ΥΠΕΡ του Μπουτάρη δεν οφείλεται μόνο στην καθεστωτική αλληλεγγύη ανάμεσα στις ποικιλίες του δωσιλογισμού και των ιπποκόμων του 4ου Ράιχ…
Οφείλεται και στον ΤΡΟΜΟ τους.
Στον Μπουτάρη διακρίνουν τα προμηνύματα από το ξεχείλισμα της λαϊκής ΟΡΓΗΣ η οποία απειλεί να σαρώσει όλα τα παράσιτα των πολιτικών απατεώνων και όλους αυτούς που προπηλακίζουν και δολοφονούν ανελέητα, καθημερινά και επί χρόνια τον ελληνικό λαό και την ελληνική κοινωνία…



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κυβέρνηση βαρβάρων στην Ιταλία;
Matteo Salvini, αρχηγός της "νεοφασιστικής ακροδεξιάς" όπως τον περιγράφουν τα "έγκυρα" ευρωπαϊκά κι ελληνικά ΜΜΕ και δημοσιογράφοι:
«Αν στα σαλόνια όπου αποφάσισαν πως τα παιδιά μας πρέπει να ζουν με την αβεβαιότητα και το φόβο ανησυχούν, αυτό σημαίνει πως κάνουμε κάτι δίκαιο....
Λένε [έγραψαν οι Financial Times] πως φθάνουν οι βάρβαροι. Καλύτερα βάρβαροι παρά δούλοι, που ξεπουλάνε την αξιοπρέπεια, το μέλλον, τις επιχειρήσεις, ακόμα και τα σύνορα της Ιταλίας».
Πανικός στην Ευρωπαϊκή Ένωση μπροστά στο Σύμφωνο Διακυβέρνησης των δύο μεγαλύτερων πολιτικών κομμάτων της Ιταλίας: Κίνημα 5 Αστέρων και Λίγκα (του Βορρά δεν υπάρχει παρότι το χρησιμοποιούν έντεχνα όλα τα ΜΜΕ κι οι δημοσιογράφοι και σαρώνει εκλογικά στον φτωχό ιταλικό Νότο).
Μέρκελ, Μακρόν, ιταλική δεξιά κι "αριστερά" βλέπουν "παράδοξα πράγματα στην Ιταλία κι εμπιστεύονται τον πρόεδρο της Δημοκρατίας για να "μην βγει εκτός πορείας η Ιταλία". Ακόμη κι ο επίτροπος Αβραμόπουλος -Λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή;- εξέφρασε τις ανησυχίες του για τις θέσεις που εκφράζουν στο Σύμφωνο για το μεταναστευτικό και πήρε πληρωμένη απάντηση: ΤΕΛΟΣ Η ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ-ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ!
Εκείνος που προκαλεί πανικό στους ευρωκράτες είναι ο καταγγελλόμενος ως "εθνικοκυριαρχικός", ο αρχηγός της Λίγκας Matteo Salvini, που ένα μήνα μετά τις εκλογές σάρωσε σε...
εκλογές Περιφερειών και στις δημοσκοπήσεις ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ιταλικό πολιτικό κόμμα και ηγέτη: «Ακούμε τι θέλει ο λαός κι όχι οι αγορές... Πρώτα οι Ιταλοί κι η Εργασία».
Στις κατηγορίες από τη δεξιά και την "αριστερά" για εναντίωση στον "ευρωπαϊκό πατριωτισμό", τις εθνικιστικές -έτσι πλέον χαρακτηρίζονται- θέσεις για Εθνική Κυριαρχία, ο Matteo Salvini δεν μασάει τα λόγια του: «Τι σύμπτωση... μόλις υποθέσαμε σχηματισμό κυβέρνησης Κ5α- Λίγκας άρχισαν οι μαρμαρυγές. Διαπιστώνω κάποιο φόβο στους ευρωκράτες. Αλλά δεν με φοβίζουν. Με την Ευρωπαϊκή Ένωση διάλογος... αλλά δεν θα είμαστε ποτέ υποτελείς σε ευρωκράτες».
"Σύμφωνο Κυβέρνησης" των δύο κομμάτων αποτελούμενο από 57 σελίδες: Κοινωνικός μισθός, κατάργηση του ασφαλιστικού νόμου της "αριστεράς" (νόμος Fornero) που επέβαλε δραστικές περικοπές στις συντάξεις και αυξήσεις ορίων ηλικίας, συγκεκριμένα μέτρα για την παράνομη μετανάστευση, σύμφωνο ασφάλειας των πολιτών, περιβάλλον, διαπλοκή-διαφθορά, δραστικές περικοπές στις δαπάνες για την πολιτική, φορολογικό (δραστικές μειώσεις φόρων), δικαιοσύνη, ανάπτυξη, μεταφορές, δημόσια Παιδεία, τέλος η "δικαιωματική" νομοθεσία και τέλος του έτοιμου νομοθετήματος της "αριστεράς" περί "δικαιώματος στην ευθανασία", τουρισμός (κατάργηση του φόρου διανυκτέρευσης για παράδειγμα), εθνική γεωργική, κτηνοτροφική, αλιευτική πολιτική...

Ο μεγάλος Ιταλός ηθοποιός Claudio Amendola, ο αγαπημένος ηθοποιός της Ιταλίας σήμερα, ο κύριος εκπρόσωπος της αριστεράς και μάλιστα της επαναστατικής αριστεράς στο καλλιτεχνικό στερέωμα εξέπληξε πριν λίγο καιρό και μετά τις εκλογές στην Ιταλία, μάλλον προκάλεσε σοκ στην "αριστερά" όταν σε εκπομπή του μεγαλύτερου ιταλικού τηλεοπτικού σταθμού La7, φιλοξενούμενος της Myrta Merlino, δήλωσε: «Ο Matteo Salvini είναι ο πιο ικανός πολιτικός των τελευταίων είκοσι χρόνων».Εξηγεί τι συμβαίνει, επισημαίνοντας πως αυτός ψήφισε αριστερά: «Η πολιτική κατάσταση είναι διαφορετική, η εργατική τάξη ψηφίζει τη δεξιά. Αυτός [ο Salvini] δεν πρόδωσε τις ιδέες του... Ο Salvini αντιπροσώπευσε τους εργάτες, βρέθηκε πλάι τους. Αυτό είναι το πλεονέκτημα της Λίγκας, κατέκτησε το έδαφος. Τώρα η Λίγκα και τα 5 αστέρια πρέπει να βρουν μια κυβερνητική ομάδα».Η επίθεση που δέχθηκε ο Claudio Amendola δεν έχει προηγούμενο στο πολιτικό γίγνεσθαι της Ιταλίας.Κι ενώ ανέμεναν όλοι μια διευκρίνηση, διόρθωση μετά τις κραυγές εναντίον του από τη δεξιά και την αριστερά, επιθέσεις για προδότη του κομμουνισμού κ.α.π. ο Claudio Amendola τους τελειώνει: «Ο Salvini; Δεν είναι ο καλύτερος πολιτικός των τελευταίων είκοσι χρόνων, αλλά των τελευταίων τριάντα χρόνων».

Τι δεν είναι γνωστό για τον Matteo Salvini, που γεννήθηκε το 1973;Πρώην κομμουνιστής, ηγετικό στέλεχος της "Κομμουνιστικής Επανίδρυσης", Δημοτικός Σύμβουλος στο Μιλάνο (1993) με τους κομμουνιστές.Το 1997 επικεφαλής του ψηφοδελτίου ¨Κομμουνιστών Παντανίας" που καταλαμβάνει στην τοπική Βουλή 5 από τις 210 έδρες.Τι τον ώθησε στη Λίγκα όπου κέρδισε τις εκλογές απέναντι στον ακροδεξιό Μπόσι κι έγινε Γραμματέας; Η αριστερά έγινε φιλοευρωπαϊκή και ξέχασε ότι ως αριστερά όφειλε να υπερασπίζεται την εργατική τάξη, τους εργαζόμενους...
MATTEO SALVINI: “Καλύτερα βάρβαροι παρά δούλοι... Τώρα αλλαγή... περισσότερη εργασία, περισσότερο ασφάλεια, λιγότεροι φόροι”



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



1908-Βέλγοι άποικοι του διαβάζουν τη βίβλο πριν κρεμάσουν ένα 7χρονο αγοράκι στο Κονγκό, επειδή ο πατέρας του δεν συγκέντρωσε αρκετό καουτσούκ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ωραίοι αναρχοαριστερομπαναστάτες "αλληλέγγυοι" ρε, οι του City Plaza!
Με πολλά φράγκα από Ευρώπη, Γερμανία, και στήριξη απ το ίδρυμα Λάτση μες τον αντικομφορισμό είναι!
Πρακτοριλίκια με το γερμανικό κράτος για έλεγχο προσφύγων και μεταναστών, που απεχθάνονται επί της ουσίας και τους αποκαλούν "όχλο", αλλά κάνουν κοινωνικό έργο με το City Plaza για να τους σώσουν!
Ρε αν ακόμα δεν ντρέπεστε, τουλάχιστον, μετά και τις σημερινές αποκαλύψεις του Fotis Liberopoulos στην εκπομπή του και δεν τρέχετε να βρείτε τρύπες να χωθείτε οι συμμετέχοντες και υποστηρικτές της καταπάτησης City Plaza, το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε για το έγκλημα αυτό είναι να την κάνετε μ ελαφρά πριν το πράγμα χειροτερέψει και βρεθείτε υπόλογοι για ακόμα περισσότερα!
Διδακτορία του Προπελαριάτου - Πράκτορες της Γερμανίας οι καταπατητές του Plaza - 02 - 20_05_2018
https://www.youtube.com/watch?v=fMkVw794ijk
Το Γερμανικό κράτος πίσω από το City Plaza.
Γερμανοτσολιάδες μου!!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μα τόση χαρά πιά τα εγγλεζάκια που δώσανε 36,5 μυριάκια για να νυμφευθεί ο πρίγκηψ την κοινή θνητή;
Φαντάζομαι χαρά οι άστεγοι στην Ινγκλετέρα!