Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Τεταρτη 23 Μαιου 2018



Ο λαός της Βενεζουέλας και η βαθιά κρίση που περνά η χώρα, έπεσε θύμα του πολιτικού και οικονομικού λινσαρισματος, με την συστηματική εκστρατεία επιθετικοτητας, των ΗΠΑ.
Πρόεδρος Μαδουρο.
Οι νέες κυρώσεις, παραβιάζουν το διεθνές δικιο,ειναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και η κυβέρνηση Τραμπ ενθαρρύνει το μίσος και την μισαλλοδοξια. (δεν μπορούν να πουλάνε πετρέλαιο στις ΗΠΑ, ούτε να ρευστόποιουν πόρους) .Οι ΗΠΑ δεν αναγνώρισαν στις πρόσφατες εκλογές την επανεκλογη του Μαδουρο και οι σχέσεις μεταξύ τους, βρίσκονται στα άκρα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η τρέλλα έχει χτυπήσει κόκκινο.
Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στο Ισραήλ ντέιβιντ φρίντμαν φωτογραφήθηκε την Τρίτη, λαμβάνοντας μια φωτογραφία της Ιερουσαλήμ που φέρει μια προσομοίωση του τρίτου ναού αντί του τζαμιού al-Aqsa και του θόλου του βράχου.

Πρεσβεία: Εικόνα «ώθηση μπροστά» του David Friedman, οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το status quo στο Mount Temple
Ο Αμπάς επιτίθεται στον Αμερικανό πρεσβευτή Ντέιβιντ Φρίντμαν: «Γιος ενός σκύλου, εποίκων»,
Πρώτα αναφέρθηκε στον εξαιρετικά ορθόδοξο ιστότοπο ειδήσεων Kikar Hashabat, η φωτογραφία του Friedman που έλαβε την αφίσα λήφθηκε κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας του Bnei Brak που διοργανώθηκε από την οργάνωση Achiya, η οποία βοηθά τα παιδιά που πάσχουν από μαθησιακές δυσκολίες.
Δεν ήταν σαφές εκείνη την εποχή αν ο Φρίντμαν παρατήρησε ότι η εικόνα ήταν δομημένη και αν την ενέκρινε ή όχι. Ένας αξιωματούχος της αμερικανικής πρεσβείας δήλωσε στον Haaretz ότι ζήτησαν συγνώμη από την οργάνωση ότι «επέτρεψε σε ένα προσωπικό να παρουσιάσει αυτήν την αμφιλεγόμενη εικόνα στον πρεσβευτή κατά τη διάρκεια της επίσκεψης».
Μια δήλωση που εξέδωσε η πρεσβεία δήλωσε αργότερα ότι ο Φρίντμαν «δεν γνώριζε την εικόνα που τον έδιωξε μπροστά του όταν λήφθηκε η φωτογραφία. Ήταν βαθιά απογοητευμένος που ο καθένας θα επωφεληθεί από την επίσκεψή του στην Bnei Brak για να δημιουργήσει διαμάχες».
"Η αμερικανική πολιτική είναι απολύτως σαφής: στηρίζουμε το status quo στο Haram al-Sharif / Mount Temple", κατέληξε η δήλωση.
Η Achiya εξέφρασε συγγνώμη στον Friedman και στην πρεσβεία, λέγοντας ότι ένας υπάλληλος εξ ονόματός του παρουσίασε την εικόνα στον πρεσβευτή, ο οποίος αγνοούσε το περιεχόμενό του.
“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρεσβευτή κ. David Friedman και τα μέλη του προσωπικού για τον επαγγελματισμό και την ευγένεια τους ... Λυπούμαστε που ολόκληρη η εκδήλωση χτυπήθηκε από μια φτηνή πολιτική πράξη, εντοπίστηκε και ζητήθηκε συγγνώμη από το υπεύθυνο προσωπικό και θα ασχοληθούμε με το θέμα εσωτερικά στον οργανισμό », δήλωσε η δήλωση.
Ο Ντέιβιντ Φρίντμαν υπήρξε ένας αμφιλεγόμενος  στον άξονα των ΗΠΑ-Ισραήλ-Παλαιστινιακής Αρχής. Γνωστός για την υποστήριξή του στους οικισμούς, ο Φρίντμαν ηγείται μιας ομάδαςπου έχει ανεβάσει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια για τον Beit El, έναν από τους πιο ριζοσπαστικούς οικισμούς στη Δυτική Όχθη.
Το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών έχει αποστασιοποιηθεί δημοσίως από τις παρατηρήσεις του Friedman, διευκρινίζοντας ότι τα λόγια του δεν σηματοδοτούν μια μετατόπιση της πολιτικής των ΗΠΑ προς την ισραηλινο-παλαιστινιακή σύγκρουση.
Τον Ιανουάριο, το υπουργείο Εξωτερικών επανέλαβε ότι " δεν άλλαξε " τη θέση του σχετικά με το καθεστώς της Δυτικής Όχης ως κατεχόμενο έδαφος, ύστερα από έκθεση που δημοσίευσε λέγοντας ότι ο Φρίντμαν πιέζει το τμήμα να σταματήσει να χρησιμοποιεί τον όρο αυτό.
Στις αρχές Σεπτεμβρίου, ο Φρίντμαν δήλωσε σε συνέντευξή του στην Ιερουσαλήμ ότι η αριστερή πτέρυγα του Ισραήλ αντιτίθεται στην «υποτιθέμενη κατοχή» της Δυτικής Όχθης. Αργότερα τον ίδιο μήνα προκάλεσε παρόμοια διαμάχη όταν είπε σε ισραηλινό ειδησεογραφικό πρακτορείο ότι το Ισραήλ "καταλαμβάνει μόνο το 2 τοις εκατό της Δυτικής Όχθης" και ότι «ήταν πάντα η προσδοκία» ότι το Ισραήλ θα επεκταθεί στην περιοχή που κατάφερε να κατακτήσει μετά τον εξήντα ημερων Πόλεμο το 1967.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ξεπουλάνε την περιουσία του ελληνικού, ξεπουλάνε την ΔΕΗ, χαρίζουν τα πάντα και εμείς κοιμόμαστε.
Τι κόσμο θα παραδώσετε στα παιδιά σας ρε;
Σχολιο.- οποίος χρωστάει στη ΔΕΗ χίλια ευρώ και πάνω θα κάνουν κατάσχεση του σπιτιού του φτωχού ανθρώπου σε 15 μέρες έρχονται ραβασάκια χιλιάδες φτωχοί άνθρωποι θα χάσουν το σπίτι τους από την ΔΕΗ.
Σχολιο.- Όπως με πληροφορεί φίλος που μου έστειλε πριν λίγο την φωτογραφία το σκηνικό είναι από το Υπουργείο Ενέργειας :"8 κλούβες στο Υπουργείο Ενέργειας .Πουλάνε τη ΔΕΗ σιδηρόφρακτοι" Αυτή είναι ή μία "κάλυψη" ,η αστυνομική , στις κινήσεις που αφορούν ανάλογα θέματα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επέτειος της δολοφονίας του Γρηγόρη Λαμπράκη σήμερα και μεταξύ άλλων δίνουν και παίρνουν δημοσιεύσεις που τον εμφανίζουν ως έναν ειρηνιστή, εχθρό "της βίας απ' όπου κι αν προέρχεται".
Ε, όχι! Ο Γρηγόρης Λαμπράκης ήταν αγωνιστής έντιμος και όχι απατεωνίσκος. Και ως αγωνιστής, ήξερε να αντιτάσσει βία στη βία. Όπως έκανε στις 21 Απριλίου 1963, ένα μήνα πριν δολοφονηθεί, σπάζοντας τον κλοιό των αστυνομικών και πραγματοποιώντας, σχεδόν μόνος, την Α΄ Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης. Όπως είχε κάνει και στις 4 Μαρτίου 1963, όταν έσπασε τα μούτρα του βουλευτή της ΕΡΕ Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου, μέσα στη Βουλή.
Από τους επικεφαλής του δωσιλογικού Ελληνικού Εθνικού Στρατού στη Μακεδονία -στη φωτογραφία τον βλέπουμε σε επίσκεψή τους στη Βιέννη το 1944- ο Κ. Παπαδοπουλος είχε επιτεθεί στον βουλευτή της ΕΔΑ Αντώνη Μπριλλάκη, για να αντιμετωπίσει τις γροθιές του Λαμπράκη.
Ε, όχι και "κατά της βίας απ' όπου κι αν προέρχεται", ο Γρηγόρης Λαμπράκης!
Σχολιο.- σαν σήμερα έγινε η δολοφονική επίθεση μετά από 4 μέρες πέθανε.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



''Του Λαμπράκη ήταν τροχαίο, του Φύσσα για το ποδόσφαιρο, του Μανδηλαρά πνιγμός, του Παναγούλη τροχαίο κι αυτό, του Πέτρουλα παράπλευρη απώλεια, του Καλτεζά νόμιμη άμυνα, του Γρηγορόπουλου τι ήθελε το κωλόπαιδο στα Εξάρχεια και του Πάγκαλου μαχαίρωμα με γιαούρτι. Ο Τσίμας σε ρόλο Γιαμαρέλου, προσθέτει την συμβολή του στην ιατροδικαστική επιστήμη. "Κατά πληροφορίας της Αστυνομίας Πόλεων και του οικείου αστυνομικού τμήματος πρόκειται για πτώση εξ ύψους". Έτσι βάφτιζε η Χούντα κάτι περίεργους θανάτους και τους ονομάτιζε αυτοκτονίες.
Κάτι δικά μου.''



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



στο μεσοαστικο fakebook kαταδικάσαμε όλοι την βία των τραμπουκων, γίνανε καποιες συλλήψεις ,γράψαμε για τον εκφασισμό της κοινωνίας και τις αναλυσεις μας και μπλα μπλα μπλα ,στα ΜΜΕ κανανε την γνωστη σουπα με γιαουρτι και μαχαιρια και στην ουσια ολο το σκηνικο με τον Μπουταρη μου φαινεται οτι ηταν διαφημιση προς τους καθε αγανακτισμενους στα λαικα στρωματα που εχουν αφεθει μονοι τους να βραζουν στην οργη και απελπισια τους ...
το επιβεβαιωσε αλλωστε και ο Τσιμας που εξισωσε 2 φαπες με δολοφονια ναζιστων
επικοινωνιακα παλι χασαμε στην μεγαλη σιωπη των αμνων
και στην μεγαλη απουσια λαικου κινηματος



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Aliki Papachela
Εννοείται ότι ο στόχος εξ αρχής ήταν, αφού μετέτρεψαν το δημόσιο χρέος σε ιδιωτικό, να υπερφορολογήσουν την ιδιωτική περιουσία, αφού φτωχοποίησαν τους πάντες ώστε να μην μπορούν ν ανταποκριθούν στις "υποχρεώσεις" τους, ώστε να περάσει σε ξένα χέρια, όπως και η δημόσια. Και να ολοκληρωθεί το "σχέδιο" της μετατροπής της χώρας σε θέρετρο της Ευρώπης.
Η αρπαγή δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, που είναι σε εξέλιξη ακόμα, μόνο στόχο έχει τον περαιτέρω πλουτισμό όσων έχουν κεφάλαια παγκόσμια για να "επενδύσουν" στο βαλκανικό θέρετρο...
Αν κάποιος πίστεψε τους ισχυρισμούς των περί την καταπάτηση City Plaza, που λένε ότι η Παπαχελά είναι πλούσια, άρα δικαιούμαστε να της αφαιρέσουμε τον "πλούτο" και να την καταστήσουμε πτωχή πλην τιμία, σε όφελος ασθενεστέρων, απλά πλανήθηκαν.
Η δική μου περιουσία (σπίτι και ξενοδοχείο) θα περάσει μέσω πλειστηριασμών στα χέρια πραγματικά πλούσιων που θα γίνουν πλουσιότεροι και δεν θα ωφελήσει κανέναν ασθενέστερο, πρόσφυγα ή ντόπιο. Απλά θα προσθέσει μια ακόμα πάμφτωχη χωρίς δυνατότητα επιβίωσης μεσήλικα στην λίστα των τόσων πολλών της χώρας.
Ουρά περιμένουν οι γερμανοί ν αγοράσουν σπίτια κι επιχειρήσεις πλειστηριασμένα, κάτι που εντελώς πρακτόρικα βοηθούν κι οι καταπατητές του City Plaza, συμμετέχοντας σε ξεκάθαρη πλέον καταπάτηση απ την Γερμανία και τους μηχανισμούς της, με άπειρη χρηματοδότηση, σε συνεργασία με το ελληνικό κράτος.
Αλλά ξέχασα... Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας...
Σχολιο.- Φαίνεται σταδιακά η χώρα να μετατρέπεται σε διεθνές θέρετρο, όπως υπήρχε ο αρχικός κίνδυνος. Οι τιμές προβλέπται να εκτιναχθούν συν τω χρόνω και να προσεγγίσουν τις διεθνείς, απλησίαστες με τα δικά μας δεδομένα... Εμείς με τις υπάρχουσες διατάξεις και την υπερφορολόγηση κινδυνεύουμε να μείνουμε άστεγοι... ας όψεται ο καπιταλισμός και η παγκοσμιοποίηση του κεφαλαίου και όσοι το υπηρετούν.
Σε ξένα χέρια πέρασαν χιλιάδες ακίνητα στην Αθήνα
To real estate της ελληνικής πρωτεύουσας περνά σε ξένα χέρια, ενώ παράλληλα επενδυτές από τη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη και την Ασία αγοράζουν διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας επιδρώντας -ακούσια ή σκοπίμως- στην ελληνική κτηματομεσιτική αγορά.
Ποια είναι η ανθρωπογεωγραφία των «πολιτών του κόσμου» που κάνουν απόβαση στη χώρα μας και πώς αναδιαμορφώνουν την αστική πραγματικότητα;
«Υπάρχει πια έλλειψη καλών διαθέσιμων ακινήτων σε περιοχές της μεσαίας τάξης λόγω ξένων επενδυτών και airbnb» λέει στα «ΝΕΑ» ο Πατρίκ Τκατσένκο, γάλλος ιδιοκτήτης του Mobilia, ο οποίος ζει και εργάζεται στην Ελλάδα εδώ και 25 χρόνια.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΤΟΥ CITY PLAZA
Πρακτορίσκοι της γερμανικού κράτους (κοινώς γερμανοτσολιάδες), βγαλμένοι κατευθείαν από τα σπλάχνα του ΣΥΡΙΖΑ που μασάνε και επιχορηγούνται από το ίδρυμα ΛΑΤΣΗ!
Και κυρίως (προσοχή) που ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ με νόμους που φτιάχουν ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ανθρώποι!
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ!
Μέσα στα ονόματα που ίδρυσαν την εικονική ΜΚΟ "Πλατεία Αλλυλεγγύης" για να παίρνει λεφτά το CITY PLAZA (η οποία ΜΚΟ έχει ιδρυθεί από τον Γερμανικό ΣΥΡΙΖΑ και το ίδρυμα "Ρόζα Λούξεμπουργκ" ως θυγατρική της Medico -ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ της Γερμανίας) υπάρχει και το όνομα της Gizela Seidler. Στο βιογραφικό της "κυρίας" βλέπουμε πως εκτός από δικηγόρος είναι και ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ επιτροπής και τον νόμο ΠΕΡΙ ΑΣΥΛΟΥ στον ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ δικηγορικό σύλλογο!!!!!
Εν τω μεταξύ, όλως τυχαίως, την περίοδο θητείας ΠΡΟΕΔΡΕΙΑΣ της εν λόγω "κυρίας" και ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ CITY PLAZA ψηφίστηκε ο νόμος περί Ασύλου στη Γερμανία!!!
Ω!!! ΤΙ ΒΟΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
Δείτε ΟΛΕΣ τις αποδείξεις (στο θέμα αναφέρεται από το 34ο λεπτό) στην εκπομπή του Fotis Liberopoulos "Διδακτορία του Προπελαριάτου - Πράκτορες της Γερμανίας οι καταπατητές του Plaza - 02 - 20_05_2018": https://www.youtube.com/watch?v=fMkVw794ijk



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι εκλογές στη Βενεζουέλα ήταν υποδειγματικές σύμφωνα με τις αναφορές όλων των διεθνών παρατηρητών, ακόμα και του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζίμι Κάρτερ. Και η κυβέρνηση Τραμπ δηλώνει ότι δε θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα. Σωστά: Για να το αναγνωρίσει έπρεπε να έχει κανέναν πραξικοπηματία μέσα, όπως είναι ο Τέμερ στη Βραζιλία, ή οι ανατροπείς του Σελάγια στην Ονδούρα.
Και η φασιστικη ΕυροΕνωση δεν αναγνωρίζει το αποτέλεσμα των εκλογών στη Βενεζουέλα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ποιοι επαναστάτες; Καλύτερα να περιμένουμε να αναστηθεί ο Λένιν.
Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018
Δεν ντρέπεστε λιγάκι!
Να παρακολουθείτε μουγκοί και άβουλοι από την «πολιτική γαμωορθότητα» σας, να εξισώνουν το βδέλυγμα της νεοφιλελεύθερης εξαλλοσύνης Μπουτάρη με τον λαϊκό μάρτυρα Γρηγόρη Λαμπράκη;
Δεν ντρέπεστε που διαολοστέλνετε αποκαλώντας φασίστες, απλούς ανθρώπους που μέσα στην δυστυχία και το θανατικό που έχουν βιώσει από το καθεστώς που βγάζει Μπουτάρηδες, εξέφρασαν μέσα από την επιδοκιμασία των προπηλακισμών, την συσσωρευμένη οργή τους;
Δεν ντρέπεστε που βάζετε πλάτη σπρώχνοντας αυτόν τον κόσμο στην αγκαλιά της ακροδεξιάς και των εθνικιστών;
Ποιοι είστε εσείς που θα χαρακτηρίζετε συλλήβδην το λαό φασίστα;
Ποιοι επαναστάτες και ποιοι ριζοσπάστες!
Βολεμένα νομιμόφρονα ανθρωπάκια είστε, που καταδικάζουν τρομοκρατημένα την βία, μόλις σκάσει μια κροτίδα. Μόλις δείτε μια σταγόνα αίμα παθαίνετε ακράτεια.
Που κρύβεστε τώρα που ο λαός μας πεθαίνει; Οι οργανώσεις σας έχουν γίνει υποκαταστήματα των ΜΚΟ. Κι αντί να είστε στην παρανομία, κάνετε “σουαρέ” και διεθνή φόρουμ με τα αντίστοιχα «life style» επαναστατικά μορφώματα της Ευρώπης.
Αν είναι να περιμένουμε από εσάς να οδηγήσετε την λαϊκή επανάσταση, καλύτερα να περιμένουμε να αναστηθεί ο Λένιν. Γιατί εσείς έχετε μικρότερες πιθανότητες κι από αυτό.
Δεν έχετε καμία σχέση με το λαό.
Ζείτε στον μακάριο κόσμο των αμφιθεάτρων ανταγωνιζόμενοι ποιος θα βγάλει τον πιο επαναστατικό λόγο, αυτοϊκανοποιούμενοι ακούγοντας τον εαυτό σας, κηρύσσοντας μέρα παρά μέρα την επανάσταση.
Και μετά πάτε όλοι για φρέντο στα Starbucks.
Είστε ρουφιάνοι του λαού και προδότες της εργατικής τάξης. Γιατί αντί να είστε μπροστάρηδες στην απελευθέρωση του λαού κάθεστε, άλλος στην έδρα του, άλλος στον καναπέ του κι' άλλος στον υπολογιστή του και καταδικάζετε το θυμικό του λαού.
Είστε το πιο αντεπαναστατικό κομμάτι του συστήματος.
Είστε το πραγματικό βάρος της ιστορίας.
Ντροπή σας!!!




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Μαζι με την πτήση του πρώτου τουρκικού F-35 - Οι ΗΠΑ τα δίνουν στην Τουρκία αντίθετα με τα όνειρα πολλών στην Αθήνα...
23/05/2018 - 08:51
Δημοσιεύτηκε το βίντεο με την πτήση του πρώτου τουρκικού F-35 το οποίο σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ θα πάει στην γείτονα χώρα το φθινόπωρο.
Το αεροσκάφος πέταξε με Αμερικανό χειριστή καθώς οι Τούρκοι χειριστές εκπαιδεύονται. Η Τουρκία όπως γίνεται κατανοητό θα παραλάβει τα αεροσκάφη τα οποία έχει παραγγείλει.
Το site είναι το μόνο ΜΜΕ που από την αρχή είχε πει ότι τα F-35 θα παραληφθούν κανονικά από την Τουρκία όταν όλοι έλεγαν το αντίθετο.
Έχουμε αναλύσει πολλές φορές το γιατί οι ΗΠΑ δεν θα τραβήξουν στα άκρα το «σχοινί» και να μην παραδώσουν στην Τουρκία τα F-35.
Πρώτον να σημειώσουμε ότι ακόμα καμία επίσημη αμερικανική πηγή δεν απείλησε ποτέ ότι δεν θα δοθούν τα F-35 αν δεν ακυρωθεί η αγορά των S-400.
Δεύτερον τα F-35 παραδίνονται κατά κανόνα ΕΝΤΟΣ του αμερικανικού εδάφους στις χώρες χρήστες όπου και περνάει ένα χρονικό διάστημα 8-10 μηνών προκειμένου να ολοκληρωθεί η εκπαίδευση των χειριστών επάνω στα αεροσκάφη που θα παραλάβει η χώρα.
Τρίτον, οι Αμερικανοί έχουν ανακοινώσει ότι θα παραδώσουν τα F-35 στις 23 Ιουνίου στην Τουρκία (αυτό δεν σημαίνει ότι θα πετάξουν άμεσα στην Τουρκία αλλά ότι θα περάσουν σε τουρκική ιδιοκτησία)
Αυτό δεν διαψεύδεται επίσημα από πουθενά
Τέταρτον, η Άγκυρα στις επίσης «διακριτικές» οχλήσεις διαφόρων πλευρών (βουλευτών, γερουσιαστών) που θέτουν θέμα παραλαβής των αεροσκαφών λόγω των S-400 απάντησε «παρασκηνιακά» ότι «μια τέτοια κίνηση θα ισοδυναμούσε με αποβολή της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ και με άμεση απαίτηση επιστροφής των χρημάτων που έχουν καταβληθεί από την Τουρκία για το πρόγραμμα και αναζήτηση από άλλες πηγές παρόμοιας προηγμένης τεχνολογίας (φωτογραφίζοντας το Su-57 το οποίο αναζητά εταίρο για να αντικαταστήσει την Ινδία που δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στο πρόγραμμα και θα πάει σε πιο έτοιμες λύσεις για να ανεβάσει την επιχειρησιακή ετοιμότητα της ταλαιπωρημένης ινδικής Αεροπορίας)»
H Τουρκία θα εκβάλλονταν δια παντός από το ΝΑΤΟ και θα οδηγούνταν στο φιλορωσοκινεζικό μπλοκ του Συμφώνου της Σαγγάης.
Δηλαδή τα Στενά θα πέρναγαν υπό τον έλεγχο της Μόσχας για τους επόμενους... πέντε αιώνες και οι Ρώσοι θα κατάφερναν επί Β.Πούτιν ότι δεν κατάφεραν ακόμα και επί ηγεμονίας Ιβάν του Τρομερού, Ιβάν του Μεγάλου, Μεγάλου Πέτρου και Μεγάλης Αικατερίνης:
Να κατέβουν στα «θερμά» νερά της Μεσογείου ανενόχλητοι και να κυριαρχήσουν τουλάχιστον στο ανατολικό κομμάτι της.
Έτσι λοιπόν γεωπολιτική αιώνων θα κατέρρεε μέσα σε λίγα χρόνια εξαιτίας ενός... Ερντογάν. Μόνο που ο Ερντογάν δεν θα ζήσει αιωνίως και αυτό το ξέρουν στις ΗΠΑ.
Είναι διαθέσιμοι να φάνε «σφαλιάρες», προσβολές και οτιδήποτε άλλο προκειμένου να έχουν την Τουρκία αρκετά κοντά.
Κάπου εδώ «κόβονται» οι αμερικανικές «μαγκιές»




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Τι εννοεί ο Πομπέο όταν ομιλεί για “στρατηγικό διάλογο” με την Αθήνα
Την απάντηση στο ερώτημα που θέσαμε χθες, εάν η Ελλάδα θα μπορούσε να αντικαταστήσει στρατηγικά την Τουρκία στην ευρύτερη γειτονιά μας, την γνωρίζουν πλέον ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς και όσοι εκ των συνεργατών του παραβρέθηκαν στη συνάντηση του με τον Αμερικανό ομόλογό του, Μάικ Πομπέο.

Ποιά τα ανταλλάγματα για την Ελλάδα ? Υπάρχει κάποια ρητή δέσμευση των ΗΠΑ και της ΕΕ για την υποστήριξη της εδαφικής της ακεραιότητας, έναντι της Τουρκικής επιθετικότητας ? Κάποια δέσμευση έστω για την αναγνώριση της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας / ΑΟΖ η οποία θα συνορεύει με την Κυπριακή (δες Καστελόριζο) ? Είναι σίγουρο οτι δεν θα διέρχονται τελικά οι αγωγοί μεταφοράς των υδρογονανθράκων της Κύπρου προς την ΕΕ, μέσω Τουρκίας ? Το διασφαλίζει αυτό μήπως, κάποια στρατηγική συμφωνία με το Ισραήλ ή είναι όλα αυτά ευχολόγια και όνειρα θερινής νυκτός ?



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σήμερα στην Notre Dame de Landes η στρατοχωροφυλακή του Μακρον έκοψε το χέρι διαδηλωτή με χειροβομβίδα κρότου λάμψης. Συγνώμη για το περιεχόμενο της φώτο, αλλά είναι από την "διαφωτιαμενη" Γαλλία.... Όχι από κανένα μέτωπο πολέμου. Ο πόλεμος είναι εδώ τον κάνει το κεφάλαιο και ο φιλελεύθερισμος όπου τον παίρνει.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παρακαλώ κοινοποιήστε ευρέως: Ισχυρή έκθεση και φωτογραφίες από το KrisTina Melnikova από το gorlovka, ντόνετσκ, όπου οι άνθρωποι ζουν υπό συνεχή απειλή από το u. Ο βομβαρδισμός της Ουκρανίας από το ΝΑΤΟ:
Ο βομβαρδισμός ξεκίνησε στο ύψος της ημέρας, γύρω στις 11 Αυτή τη στιγμή οι δρόμοι είναι γεμάτοι ζωή. Επιπλέον, η komarovo κατέληξε να είναι μια πολύ πυκνοκατοικημένη περιοχή. Ακόμα και μετά το βομβαρδισμό, οι άνθρωποι ήταν στους δρόμους. Τα παιδιά έπαιζαν στις κούνιες, οι κυρίες τον στον ήλιο, οι άνθρωποι έκαναν τη δουλειά τους. Αλλά ούτε ο καθαρός καιρός, ούτε οι ανθίζει λευκές acacias, ούτε καν το γέλιο των παιδιών βοήθησε να απαλλαγούμε από την ατμόσφαιρα του άγχους. Καθώς οι κάτοικοι του χωριού μαζεύονταν σε παγκάκια και συζήτησαν τι είχε συμβεί, μερικές φορές ακούστηκαν οι ήχοι της Σχεδόν λείπει.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΔκλπ:Καταδικάζουμε την βία απ’οπου κιαν προέρχεται!!! «επικροτούμε την οικονομική κρατικη,τραπεζικη,αστυνομικηΧΑ..Βια»ΒΙΑ ε,ε,



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η πιό επικίνδυνη μορφή Βίας είναι οσα Ξερνάει αυτός ο σιχαμένος Μαλάκας δημοσιοκάφρος Παύλος Τσίμας χαφιές συστημικός σπιούνος



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΗΠΑ: Πέθανε σε ηλικία 90 ετών ο δολοφονος αντικαστρικός, πρώην χαφιες της CIA Ποσάδα Καρίλες
 Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018, 19:02
Ο Κουβανός πρώην πράκτορας-χαφιες της CIA Λουίς Ποσάδα Καρίλες, ο οποίος είχε εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία να σκοτώσει τον Φιντέλ Κάστρο και συμμετείχε εθελοντικά στην απόβαση στον Κόλπο των Χοίρων, το 1961, πέθανε σήμερα σε ηλικία 90 ετών, ανακοίνωσε ο δικηγόρος του, Αρτούρο Χερνάντες.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο Καρίλες έπασχε από καρκίνο του λάρυγγα και πέθανε στο σπίτι του στο Μιράμαρ της Φλόρινας, στα βόρεια του Μαϊάμι. Το 2015 είχε υποστεί πολλαπλά κατάγματα σε τροχαίο ατύχημα.
Το 1976 ο Ποσάδα Καρίλες και ο Ορλάντο Μπος (πέθανε το 2011) συνελήφθησαν στο Καράκας από την αστυνομία της Βενεζουέλας ως "εγκέφαλοι" της βομβιστικής επίθεσης σε αεροσκάφος των κουβανικών αερογραμμών, την ίδια χρονιά. Το αεροπλάνο ανατινάχθηκε και συνετρίβη λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 73 άνθρωποι.
Ο Ποσάδα Καρίλες, ο οποίος ανέμενε την απόφαση της δικαιοσύνης για την υπόθεση αυτή, δραπέτευσε από τις φυλακές της Βενεζουέλας και εγκαταστάθηκε στο Μαϊάμι, το προπύργιο των αντικαστρικών στις ΗΠΑ. Έκτοτε, τόσο η Βενεζουέλα όσο και οι ΗΠΑ ζητούσαν από τις ΗΠΑ να τον εκδόσουν για να δικαστεί για την τρομοκρατική επίθεση. Η αμερικανική δικαοσύνη απέρριπτε κάθε φορά τα αιτήματα με το αιτιολογικό ότι υπήρχε κίνδυνος να βασανιστεί στις χώρες αυτές.

Η Κούβα τον θεωρούσε επίσης υπεύθυνο για σειρά βομβιστικών επιθέσεων εναντίον ξενοδοχείων στην Αβάνα το 1997, από τις οποίες έχασε τη ζωή του ένας Ιταλός υπήκοος.
«Ο μεγαλύτερος τρομοκράτης αυτού του ημισφαιρίου πέθανε χωρίς να πληρώσει τα χρέη του στη δικαιοσύνη ή αποζημιώσεις στα θύματά του. Πέθανε στο Μαϊάμι, στις ΗΠΑ, τη χώρα που τον εκπαίδευσε να τοποθετεί βόμβες και να επιτίθεται στη ζωή εκατοντάδων Κουβανών», έγραψε στο Facebook ο Σέρχιο Αλεχάντρο Γκόμες, ο υπεύθυνος του τμήματος διεθνών ειδήσεων της Granma, της επίσημης εφημερίδας της Κούβας.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΛΑΕ: Ξεπέρασαν κάθε όριο τα ΜΑΤ - 2 τραυματίες από τα επεισόδια έξω από συμβολαιογραφείο
Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018, 17:27
Η ΛΑΕ κατηγορεί τα ΜΑΤ ότι επιτέθηκαν με πρωτοφανή βία εναντίον των διαδηλωτών που συγκεντρώθηκαν έξω από συμβολαιογραφείο στην Αθήνα, κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.
«Με εντολή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οι δυνάμεις καταστολής για μια ακόμα φορά ξεπέρασαν κάθε όριο αυταρχισμού», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΛΑΕ, σύμφωνα με την οποία δύο άτομα τραυματίστηκαν. Πρόκειται για τον Θανάση Γούναρη, μέλος του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, τον οποίο παρέλαβε ασθενοφόρο και τον Αντώνης Μαυρομάτης, μέλος της ΛΑΕ.
«Η βία, η αστυνομοκρατία και ο αυταρχισμός όμως δεν μπορούν να σταματήσουν το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών και της υφαρπαγής των πρώτων κατοικιών και των λαϊκών περιουσιών, που θα συνεχίσει να αγωνίζεται και η ΛΑΕ θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή αυτού του αγώνα», καταλήγει η ανακοίνωση της ΛΑΕ.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Μαδούρο ανακοίνωσε χθες Τριτη την απέλαση του Αμερικανού επιτετραμμένου στο Καράκας, την πιο υψηλόβαθμη διπλωματική εκπροσώπηση των ΗΠΑ, μετά την επιβολή νέων οικονομικών κυρώσεων από την Ουάσινγκτον την επομένη της επανεκλογής του.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Ανεπιθύμητο πρόσωπο» κήρυξε ο Μαδούρο τον επιτετραμμένο των ΗΠΑ
 Τρίτη, 22 Μαΐου 2018, 21:55
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο ανακοίνωσε σήμερα Τριτη την απέλαση του Αμερικανού επιτετραμμένου στο Καράκας, του πλέον υψηλόβαθμου διπλωματικού αντιπροσώπου των ΗΠΑ στη χώρα, έπειτα από την επιβολή νέων οικονομικών κυρώσεων από την Ουάσινγκτον στον απόηχο των προεδρικών εκλογών που διεξήχθησαν την Κυριακή με την επανεκλογή του Μαδούρο.
«Ανακηρύσσω ανεπιθύμητο πρόσωπο τον επιτετραμμένο των ΗΠΑ και ανακοινώνω την αποχώρησή του εντός 48ωρών», δήλωσε ο Μαδούρο σε μια ομιλία του στην Εθνική Εκλογική Επιτροπή, τονίζοντας ότι «απορρίπτει» τις αμερικανικές κυρώσεις.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συρία: Επίθεση του Ισλαμοφασιστικού Κράτους εναντίον Δημοκρατικων κυβερνητικών δυνάμεων στην έρημο
Τρίτη, 22 Μαΐου 2018, 19:13
Τουλάχιστον 26 άνδρες των συριακών δημοκρατικων κυβερνητικών δυνάμεων σκοτώθηκαν σε αιφνιδιαστική επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον τους, στην έρημο της Συρίας, μια ενοπλη ομάδα αληταραδων του Ισλαμοφασιστικού Κράτους, όπως έγινε γνωστό από το Αποικιακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τη Συρια.
Σύμφωνα με το Αποικιακο παρατηρητήριο η επίθεση αυτή έγινε τα ξημερώματα σήμερα στην περιοχή Μπαντίγια. Μεταξύ των θυμάτων είναι και Ιρανοί μαχητές.
Η Μπαντίγια είναι μια μεγάλη έρημος που εκτείνεται από την κεντρική Συρία μέχρι τα σύνορα της χώρας με το Ιράκ. Στην περιοχή αυτή υπάρχουν ακόμη μικροί θύλακες που ελέγχονται από το Ισλαμοφασιστικό Κράτος.
Ο αληταρας χαφιες «διευθυντής» του Αποικιακου παρατηρητηρίου μεθυστακας Ράμι Άμπντελ Ραχμάν είπε ότι στο στόχαστρο των τζιχαντοφασιστών μπήκε μια μικρή βάση στα ανατολικά της αρχαίας Παλμύρας η οποία είχε καταληφθεί δύο φορές από το Ισλαμοφασιστικό Κράτος τα τελευταία χρόνια.
«Η επίθεση ξεκινήσε με την έκρηξη ενός παγιδευμένου αυτοκινήτου και ακολούθησαν συγκρούσεις» μεταξύ των τζιχαντοφασιστών και των στρατιωτών της Συριακης Δημοκρατιας. Πέντε μέλη του ΙΚ σκοτώθηκαν επίσης.
«Οι ενοπλοι αληταραδες απο το Ισλαμοφασιστικό Κράτος εξαπέλυσαν την επίθεσή τους από έναν θύλακα που ελέγχουν στην Μπαντίγια, ο οποίος είναι επίσης ο προορισμός των τζιχαντοφασιστών που έφυγαν την Κυριακή και την Δευτέρα από τα νότια της Δαμασκού», εξήγησε ο μεθυστακας χαφιες από το Λονδινο Ραχμάν. Οι δημοκρατικες κυβερνητικές δυνάμεις ανακατέλαβαν την Δευτέρα από το Ισλαμοφασιστικό Κράτος έναν θύλακα που ήταν υπό τον έλεγχο της συμμοριας στα νότια της πρωτεύουσας.
Σύμφωνα με το Αποικιακο παρατηρητήριο και μια στρατιωτική πηγή προσκείμενη στην Συριακη Δημοκρατια, η ανακατάληψη του τομέα αυτού κατέστη δυνατή μετά την απομάκρυνση των τζιχαντοφασιστών που οδηγήθηκαν με λεωφορεία προς την έρημο.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εκτός αν φιλοδοξούμε να μοιάσουμε στο Ιρακινό Κ.Κ. που μπήκε στη Βαγδάτη καβάλα στ' αμερικάνικα τάνκς και ο Γ.Γ. του συμμετείχε στη συμβουλευτική του Μπρένερ. Σε αυτή την περίπτωση όμως είμαστε πολιτικά παιδιά του Τσολάκογλου, όχι του Άρη.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




ΡΩΣΙΑ
Νέες κυρώσεις - απάντηση στις ΗΠΑ
ΜΟΣΧΑ - ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ.--
Νέες κυρώσεις εναντίον των ΗΠΑ και άλλων κρατών, ως απάντηση στις κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Ρωσία τον περασμένο Απρίλη από την αμερικανική κυβέρνηση, ψήφισε χτες η ρωσική Κάτω Βουλή (Δούμα). Ανάμεσα σε άλλα, ο νόμος δίνει τη δυνατότητα στον Ρώσο Πρόεδρο και την κυβέρνηση να αποφασίσει απαγόρευση εισαγωγών από τις ΗΠΑ, αλλά και να παύσει τη συνεργασία με κράτη ή κρατικές οργανώσεις, με την προϋπόθεση ότι δεν πρόκειται για προϊόντα «ζωτικής σημασίας», που δεν παράγονται αντίστοιχα στη Ρωσία ή άλλες χώρες. Ταυτόχρονα, σε περίπτωση που αλλάξει η κατάσταση με την επιβολή κυρώσεων κατά της Ρωσίας, η ρωσική κυβέρνηση θα άρει αυτούς τους περιορισμούς.
«Ο νόμος στοχεύει στην προστασία των συμφερόντων και της ασφάλειας της Ρωσίας (...) από εχθρικές ενέργειες των ΗΠΑ και άλλων κρατών που μπορεί να πάρουν τη μορφή πολιτικών και οικονομικών κυρώσεων», σημειώνεται στην αιτιολόγηση του νόμου.
Πάντως ο νόμος δεν αναφέρει συγκεκριμένες βιομηχανίες, αγαθά ή υπηρεσίες που υπόκεινται σε αντικυρώσεις. Αναμένεται να δημοσιευτεί και να τεθεί σε ισχύ τις επόμενες μέρες.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Jean-Claude Juncker: "θα διαφυλάξουμε τα δικαιώματα των Αφρικανών στην Ιταλία"!
Και τα δικαιώματα των Ιταλών ποιος θα τα διαφυλάξει από τα ερπετά σαν εσένα μπεκρούλιακα;
Τι άλλο θα δούμε και θ' ακούσουμε από τους υπαλλήλους των Ρότσιλντ, Σόρος και Cia...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Εθνική Φοιτητική Ένωση Συρίας ανέλαβε με πρωτοβουλία της την εθελοντική αποκατάσταση Σχολείων και Κέντρων Υγείας Γειτονιάς στην Ανατολική Γκούτα κι ειδικότερα στις συνοικίες Saqba, Zamalka, Arbeen, Kafr Batna και Ein Tarma...
Στην Ανατολική Γκούτα;
Εκεί που οι Νατοϊκοί υπάλληλοι της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, οι αριστεροί του τσυριζα, του κκε, της ΛαΕ, Ανταρσυα, επαγγελματίες "αντιρατσιστές" και Cia μας έλεγαν πως βομβαρδίζει την "επανάσταση" ο χασάπης Άσαντ;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σαουδάραβες καθυστερημενοι ουαχαμπιτοφασιστες  βομβιστές αυτοκτονίας στην Συρία.
Πέθαναν -κατά τα λεγόμενα τους- επιχειρώντας να απελευθερώσουν την Συρία από τον τύραννο.
Ποιοι ήταν αυτοί που θα έριχναν τον τύραννο?
Αυτοί οι καθυστερημμενοι ουαχαμπιτοφασιστες που ενεργούσαν για λογαριασμό του παιδοφιλου βασιλιά Salman της Σαουδικής Αραβίας, τη χωρα της μπουργκας.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για τους Financial Times ο Giuseppe Conte, 54 ετών, καθηγητής Πανεπιστημίου... είναι ανάξιος για πρωθυπουργός...
Ο μαλάκας ο Ρετζι το μοσονοτσουτσεκι με μόνη απασχόληση τα τηλεπαιχνίδια (ιταλικός Τροχός της Τύχης), η μαριονέτα της Μέρκελ που δεν μιλάει καν σωστά ιταλικά ήταν ο ιδανικός πρωθυπουργός...
Κι έχεις και το ΑΠΕ Τελ Αβίβ που επαναλαμβάνει τις ίδιες μαλακίες, όπως κι όλα τα ΜΜΕ σε διατεταγμένη υπηρεσία Στέιτ Ντιπάρτμεντ...
Μετά αναζητούμε ποιος είναι ή δεν είναι αριστερός και δεξιός...