Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Σαββατο 27 Σεπτεμβριου 2014


Π. Καμμένος: Ο Σαμαράς βαφτίζει το ψάρι κρέας
27/9/2014
Το ψάρι κρέας βαφτίζει σύμφωνα με τον Πάννο Καμμένο ο πρωθυπουργός, στην απέλπιδα προσπάθειά του να πει στους πολίτες πως τα μνημόνια στη χώρα μας τελείωσαν. Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων υποστήριξε τα παραπάνω σε συνέντευξή του στην "Εφημερίδα των Συντακτών" αναφέρθηκε και στην πρόσφατη συνάντηση Σαμαρά Μέρκελ ο κ.Καμμένος υποστηρίζοντας πως «ο πρωθυπουργός έκανε μια απέλπιδα προσπάθεια να πει ότι τελειώνουμε με το μνημόνιο και ότι αυτό αντικαθίσταται με ένα σχέδιο εθνικής δράσης, δηλαδή με ένα άλλο μνημόνιο, με το οποίο, παραμένουν οι επίτροποι στα υπουργεία, η τρόικα συνεχίζει να ελέγχει κάθε έξι μήνες την Ελλάδα και, το χειρότερο απ' όλα, συνεχίζεται η ίδια πολιτική της εσωτερικής υποτίμησης με αύξηση της ανεργίας, με συνέχιση της λογικής ότι χρηματοδοτούμε μόνο τους «ημέτερους» και όχι την αγορά και την έλλειψη παντελούς ανάπτυξης». Αναφορικά με το ζήτημα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, επεσήμανε ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να ψηφίσει για την ανάδειξη νέου προέδρου γιατί δεν πρόκειται να δώσει παράταση ζωής στην κυβέρνηση. Όπως είπε κάθε συζήτηση για πρόεδρο της Δημοκρατίας θα γίνει μετά τις εκλογές. Ο Πάνος Καμμένος επεσήμανε ότι μετά τις εκλογές οι ανεξάρτητοι Έλληνες θα στήριζαν μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας στην προοπτική δημιουργίας επιτροπής λογιστικού ελέγχου, διαγραφής του επαχθούς και επονείδιστου χρέους, όπως το χαρακτήρισε, και με εθνική στάση. «Εμείς έχουμε ξεκαθαρίσει ότι προϋπόθεση για να στηρίξουμε μια οποιαδήποτε κυβέρνηση που θα έρθει, και θέλουμε να υπάρχει κυβέρνηση, θα κάνουμε τα πάντα γι' αυτό, δεν θ' αφήσουμε να υπάρχει ακυβερνησία, είναι κατ' αρχήν να διασφαλίσουμε ως εγγυητές τα θέματα που για εμάς είναι κόκκινες γραμμές. Αυτά είναι τα εθνικά και τα θρησκευτικά θέματα». Τέλος, ο κ.Καμμένος υποστήριξε ότι κινείται στην κατεύθυνση της δημιουργίας ενός μεγάλου πατριωτικού δημοκρατικού κινήματος, και όπως είπε: «καλούμε όλες αυτές τις δυνάμεις που ήταν διασπασμένες στις ευρωεκλογές, τα μικρότερα κινήματα, με τα οποία έχουμε κοινές θέσεις, να συστρατευτούν μαζί μας σε κοινά ψηφοδέλτια. Σε ένα μεγάλο κοινό πατριωτικό ψηφοδέλτιο που θα αποτελέσει την εγγυήτρια δύναμη για το σχηματισμό της επόμενης κυβέρνησης, με προστασία όμως των αρχών που πρεσβεύουμε από κοινού».
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Καμμένος: «Η χειροβομβίδα εξερράγη. Ζωή σε εμάς»
Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014, 15:23
«Υπόσχεται ο πρωθυπουργός που αθέτησε και τις 18 προεκλογικές υποσχέσεις του. Μιλά για πατρίδα εκείνος που παρέδωσε την εθνική κυριαρχία της χώρας» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη Χαλκιδική. «Μιλά για θρησκεία ο υπηρέτης της νέας τάξης πραγμάτων. Αναφέρεται σε αξιοπρέπεια ο κυβερνήτης που εξαθλίωσε τη μεσαία τάξη στην Ελλάδα. Η χειροβομβίδα εξερράγη. Ζωή σε εμάς» καταλήγει ο κ. Καμμένος.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Επίθεση της Τουρκίας στους Κούρδους που μάχονται τους τακφιριστές!
Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014, 13:41
Συγκρούσεις μεταξύ τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας και Κούρδων, που επιχειρούν να πανε στη Συρία προκειμένου να πολεμήσουν εναντίον των ισλαμοφασιστων τζιχαντιστών, σημειώνονται στα τουρκοσυριακά σύνορα. Οι Κούρδοι σπεύδουν προς υπεράσπιση της πόλης Κομπάν στα σύνορα Τουρκίας και Συρίας, που πολιορκείται από τους τζιχαντιστές. Την ίδια ώρα, ο Τούρκος αληταρας ισλαμοφασιστας «πρόεδρος» Ταγίπ Ερντογάν επαναφέρει τη δημιουργία «ζώνης ασφαλείας» στη συνοριακή γραμμή μεταξύ Τουρκίας και Συρίας: «Υπάρχουν τρία σημαντικά βήματα που πρέπει να γίνουν. Το πρώτο είναι να εγκαινιαστεί μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων και να προασπιστεί η ασφάλεια σε αυτή τη ζώνη. »Κατά δεύτερο λόγο, να δημιουργηθεί μια ζώνη ασφαλείας εντός της Συρίας. Το τρίτο βήμα είναι να διασυνδεθούν όλα τα στοιχεία με βάση τα οποία θα διαχειριστούμε την κατάσταση, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες για εκπαίδευση και προμήθειες». Τα προηγούμενα 24ωρα πολύ σημαντικός αριθμός προσφύγων από τη Συρία πέρασε τα σύνορα. Πάνω από 130.000 άνθρωποι έχουν καταφύγει στην Τουρκία.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Φωτογραφίες από τη στρατιωτική εκπαίδευση χρυσαυγιτών στα χέρια των αρχών
Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014, 12:57
Στοιχεία με φωτογραφίες χρυσαυγιτών να εκπαιδεύονται με όπλα και να μαθαίνουν τρόπους επιθέσεων περιλαμβάνει η δικογραφία που έχουν στα χέρια τους οι αρχές. Οι νέες φωτογραφίες που έρχονται στο φως σοκάρουν, καθώς δείχνουν ότι μέλη και υποστηρικτές του κόμματος εκπαιδεύονταν σε τεχνικές πολέμου. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Βήματος», υπάρχει φωτογραφία μέλους της Χρυσής Αυγής που κρατά στα χέρια του μέχρι και αντιαρματικό εκτοξευτήρα Low. Η Χρυσή Αυγή ως συνηθως οπως κανουν οι ναζιστες αληταραδες αρνείται ότι ο εικονιζόμενος είναι μέλος της. Σε άλλη φωτογραφία άγνωστοι κρατούν όπλα και κάνουν επιδρομές σε σπίτια χρησιμοποιώντας τεχνικές κάλυψης. Στους τοίχους του κτιρίου είναι ζωγραφισμένη η σβάστικα αλλά και ο μυστικιστικός ρούνος Othila ή Othala, που, όπως αναφέρει το «Βήμα», απεικο¬νίζει μια στέγη και συμβολί¬ζει την πατρίδα και το καθήκον απέναντι σε αυτή. Τον έχει χρησιμοποιήσει και η παγανιστική θρησκεία Odinism, οι πιστοί της οποίας θεωρούν εαυτούς αντιπροσώπους της άριας κληρονομιάς. Οι αληταραδες προδοτες ανθελληνες ναζιστες της χρυσης αυγης λενε οτι τα οπλα ειναι οπλα ειναι ψευτικα για pain boll. Οι εν λόγω φωτογραφίες βρίσκονταν κυρίως σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές ηγετικών μελών του περιώνυμου πυρήνα της Νίκαιας της Χρυσής Αυγής, ο οποίος έχει συσχετισθεί άμεσα με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα πριν από έναν χρόνο στο Κερατσίνι. Μέλος αυτού του πυρήνα ήταν και ο δολοφόνος του άτυχου νεαρού, έγκλειστος σήμερα στις φυλακές Μαλανδρίνου, Γιώργος Ρουπακιάς. Ωστόσο μερικές από αυτές βρίσκονταν και στον ηλεκτρονικό υπολογιστή βουλευτών της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά. Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και δικαστικοί αναφέρουν ότι είναι «οι πιο ενδεικτικές φωτογραφίες για την υποδομή και τον παραστρατιωτικό σχεδιασμό της Χρυσής Αυγής. Η εκπαίδευση που θυμίζει ειδικές δυνάμεις του Στρατού και της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και εξάσκηση στο Πακιστάν και στο Αφγανιστάν μελών της Αλ Κάιντα, όπως και μεγάλες παραστρατιωτικές ομάδες, δείχνει την οργάνωση και τους απώτερους στόχους του ακροδεξιού μορφώματος. Εκπαιδεύονται σε επιδρομές που παραπέμπουν σε συνθήκες πολέμου και οι φωτογραφίες αυτές αποκαλύπτουν μία κλιμάκωση της σχεδιαζόμενης δράσης τους...».
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν εστιάσει το ενδιαφέρον τους και σε μια φωτογραφία που δείχνει πιθανόν μέλος της Χρυσής Αυγής να κρατά αυτόματο όπλο σε ένα εμπορικό πλοίο. Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. υπενθύμιζαν ότι το 2012 είχε διαπιστωθεί ότι βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε εργασθεί ως ένοπλος φρουρός σε πλοίο εταιρείας με έδρα τη Γλυφάδα. Αναφέρεται, τέλος, ότι παρά τις επιστάμενες, πολύμηνες έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και των δικαστικών αρχών δεν έγινε γνωστό πού κρυβόταν το αναφερόμενο οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής. Στις καταθέσεις των προστατευομένων μαρτύρων υπήρχαν αναφορές για ύπαρξη τέτοιου είδους αποθηκών στον Ασπρόπυργο, στην Κόρινθο και αλλού.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σοκ: Ο αληταρας νεγρος δήμιος της Οκλαχόμα είχε αναρτήσει στο Facebook φωτογραφία με κομμένο κεφάλι!
Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014, 10:30
Σοκ προκαλεί η φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας μιας γυναίκας στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ. Ειδικότερα, η φωτογραφία απεικονίζει έναν άνδρα πεσμένο στο έδαφος, ο οποίος έχει αποκεφαλιστεί από αγνώστους. Η εικόνα με το κομμένο κεφάλι συνοδεύεται από φράσεις με βασικό χαρακτηριστικό τον θρησκευτικό φανατισμό. Λέξεις από το Κοράνι και υποσχέσεις για άμεση τιμωρία των αλλόθρησκων συνθέτουν το προφίλ του χρήστη με το όνομα Jah'Keem Yisrael, που σύμφωνα με επιθεωρητές της αστυνομίας ταυτίζεται με τον Άλτον Νόλεν. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο 30χρονος βρίσκεται πίσω από την αποτρόπαια δολοφονία γυναίκας συναδέλφου του σε εταιρεία διατροφικών προϊόντων, την οποία και αποκεφάλισε με μαχαίρι. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο αληταρας Άλτον Νόλεν είχε προσπαθήσει επανειλημμένα το τελευταίο χρονικό διάστημα να πείσει συναδέλφους του να ασπαστούν το Ισλάμ. Ο αποκεφαλισμός της γυναίκας έγινε λίγη ώρα μετά την απόλυση του 30χρονου. Η είδηση έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ενώ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι βομβαρδισμοί κατά του Ισλαμοφασιστικού Χαλιφάτου τόσο στη Συρία όσο και στο Ιράκ.
Η απειλή του Ισλαμοφασιστικού χαλιφάτου Διεθνείς αναλυτές είχαν επανειλημμένα επισημάνει τον κίνδυνο εξάπλωσης του κινήματος των τακφιριστών σε όλο τον κόσμο. Η δημιουργία του Ισλαμοφασιστικού χαλιφάτου τον περασμένο Ιούνιο οδήγησε σε μια έξαρση καθυστερημενου φανατικου θρησκευτικού συναισθήματος στις τάξεις όσων είναι αληταραδες καθυστερημενοι ισλαμοφασιστες υποστηριχτες του υποτιθεμενου ιερού πολέμου (Τζιχάντ), προκαλώντας μεταξύ άλλων μεγάλη κινητοποίηση αληταραδων συμμοριτών. Καθυστερημενοι αληταραδες ισλαμοφασιστες της Ευρώπης και των ΗΠΑ, εξοπλισμενες από τους αμερικανους και ευρωπαιους αποικιοκρατες έσπευσαν στη Συρία προκειμένου να πολεμήσουν -αρχικά- κατά της Δημοκρατιας της Συριας, του Λαου της, και των ενοπλων δυνάμεων που υποστηρίζουν τον πρόεδρο της Δημοκρατιας της Συριας Μπασάρ αλ Άσαντ. Ωστόσο πολύ σύντομα τράβηξαν τον δικό τους δρόμο, καθώς οι ακρότητες απέναντι σε θρησκευτικές μειονότητες και αμάχους τους οδήγησαν στο περιθώριο. Εκμεταλλευόμενοι τον βαρύ οπλισμό που είχαν στη διάθεσή τους από τους αποικιοκρατες προχώρησαν στην κατάληψη εδαφών τόσο στο Iράκ όσο και στη Συρία, τρέποντας σε άτακτη φυγή τον ιρακινό κυβερνητικό στρατό και τους Κούρδους μαχητές Πεσμεργκά, καταλαμβανοντας εδαφη του Κουρδισταν με τις πετρελαιοπηγες οπου ηταν των δυτικων αποικιοκρατων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δυτικοι αποικιοκρατες -οι οποίοι χρηματοδότησαν αρχικά του αληταραδες ισλαμοφασιστες στους αποκεφαλισμους τους και τα αισχη τους της αποικιοκρατικης «αντιπολίτευσης» (συμπεριλαμβανομένων των τακφιριστών) για να ρίξουν τον Σύρο πρόεδρο- να δώσει εντολή για άμεση έναρξη βομβαρδισμών, προκειμένου να ανακόψει την προέλαση των καθυστερημενων αληταραδων του Ισλαμοφασιστικού Χαλιφάτου.
-------------------------------------------------------------------------------
Έμπολα: Η Κούβα στέλνει ιατρικό προσωπικό και οι ΗΠΑ στέλνουν στρατεύματα
του Dave Lindorff
Πώς ανταποκρίθηκαν κάποια κράτη σε μια παγκόσμια απειλή για την υγεία; Η Κούβα έστειλε ιατρικό προσωπικό στις περιοχές που επιδεινώνεται η κρίση του Έμπολα ενώ οι ΗΠΑ έστειλαν 3000 στρατιώτες. Διαβάζοντας τα σχετικά άρθρα στο BBC και στο Reuters, μάθαμε ότι η κυβέρνηση της Κούβας, η οποία διαχειρίζεται ένα μικρό κράτος, 11 εκατομμυρίων ανθρώπων - με μια προβληματική οικονομία, με έναν εθνικό προϋπολογισμό 50 δισεκατομμύρια δολάρια, Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν 121 δις ευρώ και κατά κεφαλήν ΑΕΠ μόλις πάνω από $ 10.000 - έστειλε 165 άτομα, ιατρικό προσωπικό, στην Αφρική σε περιοχές όπου υπάρχουν εστίες του ιού Έμπολα, ενώ οι ΗΠΑ - το πλουσιότερο έθνος στον κόσμο, με πληθυσμό κοντά στα 320 εκατομμύρια, εθνικό προϋπολογισμό 3.770 δισεκατομμύρια αμερικανικά δολάρια, ΑΕΠ των 17 τρισεκατομμυρίων δολαρίων και κατά κεφαλήν ΑΕΠ πάνω από $ 53.000 - στέλνει 3000στρατιώτες για να "πολεμήσουν" την επιδημία του ιού Έμπολα. Εντάξει, καταλαβαίνω ότι αυτά τα στρατεύματα υποτίθεται ότι πρόκειται να «επιβλέπουν» την κατασκευή των κέντρων θεραπείας, αλλά ας σοβαρευτούμε. Με μια επιδημία που μαίνεται στην Αφρική, όπου βρίσκονται μερικές από τις φτωχότερες χώρες στον κόσμο, αυτό που χρειάζεται τώρα δεν είναι νέες δομές. Οι εγκαταστάσεις σε σκηνές είναι αρκετές για την αντιμετώπιση των ατόμων σε αυτό το είδος της κρίσης. Αυτό που χρειάζεται είναι ιατρικό προσωπικό. Το σημαντικό σημείο στο άρθρο του Reuters σχετικά με το σχέδιο "βοήθειας" των ΗΠΑ, είναι ότι τα στρατεύματα: ... "θα δημιουργήσουν ένα στρατιωτικό κέντρο ελέγχου για τον συντονισμό, όπως δήλωσαν, αξιωματούχοι των ΗΠΑ,στους δημοσιογράφους. "Ο στόχος είναι - μέσω της αμερικανικής εμπειρίας, συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτικών και διοικητικών γνώσεων καθώς και της τεχνογνωσίας μας - να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε αυτό το ξέσπασμα στην πηγή του, στη δυτική Αφρική," είπε η σύμβουλος αντιτρομοκρατίας του Ομπάμα, Λίζα Μονακό, στην τηλεόραση MSNBC. Η Κούβα προφανώς δεν αισθάνεται ότι πρέπει να καθιερώσει ένα στρατιωτικό κέντρο ελέγχου για την αποστολή γιατρών και νοσηλευτών, ούτε αισθάνεται ότι η «στρατιωτική και η διοικητική μέριμνα» είναι αυτό που χρειάζεται. Όποιος νομίζει ότι η αποστολή του στρατιωτικού προσωπικού των ΗΠΑ στην Αφρική είναι για την καταπολέμηση της μάστιγας του Έμπολα, ζει σε έναν φανταστικό κόσμο. Αυτό γίνεται για την περαιτέρω προβολή της στρατιωτικής ισχύος των ΗΠΑ στην Αφρική, η οποία έχει ήδη γίνει ένας στόχος της διοίκησης του Ομπάμα, προσπαθώντας να εμποδίσει την Κίνα από το να αποκτήσει τον έλεγχο των ορυκτών πόρων της Αφρικής και να κρατήσει τον έλεγχο για την εκμετάλλευση των ΗΠΑ. Ο Έμπολα, για τις ΗΠΑ, είναι τόσο μια ευκαιρία να αποκτήσει μεγαλύτερο έρεισμα στην Αφρική, όσο και κίνδυνος, υπό το πρίσμα της εξάπλωσης της νόσου στις ΗΠΑ.
-------------------------------------------------------------------------------
27 Σεπτέμβρη 1941 Ίδρυση του Εθνικού Απελευθερωτικού Μετώπου .
Το ΕΑΜ μας έσωσε απ' τη πείνα ..... θα μας σώσει κι από τη σκλαβιά κι έχει πρόγραμμα λαοκρατία ......... ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ το ΕΑΜ....... 73 χρόνια πυκνής ιστορίας. Ένας αγώνας γιγαντιαίος από ένα μικρό και φτωχό λαό. Ένας αγώνας αδικαίωτος , μια τεράστια πληγή........ πολλά χρόνια μαύρα , σκληρά και άδικα για όσους στάθηκαν πάνω απ' το μπόι τους , υπερασπιζόμενοι τα πανανθρώπινα ιδανικά της ελευθερίας της εθνικής ανεξαρτησίας και αυτοδιάθεσης . Άλλαξαν αυτοί οι άνθρωποι το μέτρο της παληκαριάς της γενναιότητας και της αυτοθυσίας για τον κόσμο όλο. Το ΕΑΜ έσωσε το λαό από τη πείνα ναι ,τον σήκωσε στα πόδια , του θύμισε ποιος είναι , του ενέπνευσε την περηφάνια , την αξιοπρέπεια το καθήκον !!!!!!! Και όταν ήρθε η ώρα η γλυκιά της λευτεριάς , αυτός ο λαός ο μικρός ο μέγας αντίκρυσε τον εφιάλτη . Τον εφιάλτη της προδοτικής της ξενόδουλης δεξιάς. Κράτος , παρακράτος , προδοσίες ατέλειωτες , αγώνες......... Μεσα σ' αυτά τα 73 χρόνια άλλαξε προσωπεία πολλές φορές η δεξιά . Έγινε - κατά καιρούς - μετριοπαθής , κεντροδεξιά , νεωτερίστικη , μοντέρνα ,ψέλλισε και κάτι για αμαρτωλό παρελθόν και για εθνική συμφιλίωση ,κατά πως τη συνέφερνε κάθε φορά . Και σήμερα που ήρθαν πάλι τα δύσκολα ,πετάει τις μάσκες και γυρνά στο παλιό της εαυτό , τον εθελόδουλο , τον προδοτικό , τον δειλό, τον ακροδεξιό........ Οι φυσικοί και ιδεολογικοί απόγονοι των ταγματαλιτών και των γερμανοτσολιάδων ( κρυφοί και φανεροί ) σηκώσανε κεφάλι και πασχίζουν να μας αφανίσουν πάλι . Σε 'μας τους φυσικούς και ιδεολογικούς απόγονους του ΕΑΜ πέφτει το καθήκον να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας . Να σώσουμε τον λαό παλι από τη πείνα, να ξαναβρούμε τη πίστη , τη αγωνιστικότητα , την αξιοπρέπεια . Να 'βγούμε σε καινούργιους δρόμους ,της Αριστεράς, της ενωμένης παντοδύναμης Αριστεράς.....
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πανος Καμμενος, προεδρος ΑΝΕΛ. Ακροδεξιο κομμα, με χωρο για τα φασιστοειδη,η Νεα Δημοκρατια
------------------------------------------------------------------------------------------------------
1864-2014. 150 χρονια από την ιδρυση της Α Διεθνους των εργατων που βοηθησε να ιδρυθει ο Καρλ Μαρξ και ο Φριντριχ Ενγκελς
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Υμνοι της ξεφωνημενης κατοχικης κωλοφυλλαδας των Νεων στο βοιδομουσχαρο τον Κουτσουμπα, και στο ξεπουλημενο στους αμερικανους πλεον κκε, που τα μελη και οι οπαδοι τουαποτελουνται πλεον από ηλιθιους που τρεφουν τη ξεπουλημενη ηγεσια, και δεν εχουν διαβασει ουτε ένα βιβλιο του Μαρξ και του Λενιν. Πως το χε πει ο Λενιν… «Αμα σε παινευει ο εχθρος σου, ψαξε να δεις τι λαθος εχεις κανει»!!!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Προκληση από την κυβερνητικη ΝΕΡΙΤ!! Στελνει 26 ατομα στην Χαλκιδικη για να καλυψει τις 4ημερες εκδηλωσεις της ΝΔ, ενώ ειχε αρνηθει να καλυψει την ομιλια Τσιπρα στη Θεσσαλονικη!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Θελει να πιει κι άλλο αιμα η τροικα. Κοβουν παλι τους μισθους, αρχιζουν απολυσεις και πλειστηριασμοι. Να διωξουμε τους κατακτητες για να γλυτωσουμε! Δεν παει άλλο! Ηρθε η ωρα να πεταξουμε στη θαλασσα τους τροικανους και τους τοκογλυφους δανειστες.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Μαχαιρι στην κατωτατη. Η τροικα ξανακοβει τις συνταξεις
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΕΛΣΤΑΤ. Η κατρακυλα των μισθων στην Ελλαδα δεν εχει τελος
--------------------------------------------------------------------------------
Καμμένος: «Ακροδεξιό κόμμα με χώρο για φασιστοειδή η Ν.Δ.»...
Για επιχείρηση παραπλάνησης του ελληνικού λαού κατηγορεί ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, ζητώντας εκλογές το συντομότερο δυνατό. «Ευχάριστη έκπληξη, πολλές από τις ... αλλαγές στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ», δηλώνει στη συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών». Ευχάριστη έκπληξη χαρακτηρίζει ορισμένες από τις οικονομικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πάνος Καμμένος, και λέει ότι το κόμμα του θα συμμετείχε σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας με στόχο τη διαγραφή του χρέους και μια εθνική στάση, με ομόψυχο τον ελληνικό λαό, με ομόψυχες όλες τις πολιτικές δυνάμεις, απέναντι στους δανειστές, οι οποίοι φέρονται σαν κατακτητές. Επίσης, θεωρεί τη Ν.Δ. υπό τον Αντώνη Σαμαρά ένα ακροδεξιό κόμμα στον αντίποδα της Ν.Δ. του Κώστα Καραμανλή. «Σας λέω ξεκάθαρα ότι ο κ. Μπαλτάκος επεδίωκε πάντα να φέρει τη Χρυσή Αυγή στην κυβέρνηση και μάλιστα μαζί με τη Ν.Δ. Στην αρχή είχε κάνει κρούση και σ’ εμάς. Και βεβαίως τις απορρίψαμε. Ο κ. Μπαλτάκος δήλωσε προ ημερών ότι παραμένει στέλεχος της Ν.Δ. και ότι κανείς δεν τον διέγραψε. Είναι ο στενός συνεργάτης του κ. Σαμαρά. Παραμένει ο στενός του συνεργάτης», τονίζει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. «Ο πόλεμος που δέχονται οι ΑΝ.ΕΛΛ. είναι πραγματικά πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα. Οι εκβιασμοί σε βουλευτές, οι αποστασίες χωρίς πολιτική αιτία, οι πιέσεις που δεχόμαστε, η ανυπαρξία μας στα μεγάλα ΜΜΕ», σημειώνει.
--------------------------------------------------------------------------
Π. Καμμένος για Σαμαρά: «Αναφέρεται σε αξιοπρέπεια ο κυβερνήτης που εξαθλίωσε τη μεσαία τάξη»
Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή την ομιλία του για τα 40 χρόνια της ΝΔ, εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. «Υπόσχεται ο πρωθυπουργός που αθέτησε και τις 18 προεκλογικές υποσχέσεις του. Μιλά για πατρίδα εκείνος που παρέδωσε την εθνική κυριαρχία της χώρας. Μιλά για θρησκεία ο υπηρέτης της νέας τάξης πραγμάτων. Αναφέρεται σε αξιοπρέπεια ο κυβερνήτης που εξαθλίωσε τη μεσαία τάξη στην Ελλάδα», τονίζει χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Άφησαν εκτός ελέγχου γαλαζοπράσινους δημάρχους με περισσότερες μετατροπές συμβάσεων – Αποκαλυπτικοί οι αριθμοί
Στο απυρόβλητο φέρονται να είναι μέχρι στιγμής αρκετοί γαλαζοπράσινοι δήμοι σε σχέση με το θέμα του ελέγχου των μετατροπών των συμβάσεων. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Αυγής, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης είπε ψέματα όταν δήλωσε πως δεν υπήρχε πολιτικό κριτήριο στην επιλογή των δήμων απ” όπου ξεκινά ο επανέλεγχος συμβάσεων. Οι αριθμοί δείχνουν ότι από την πρώτη δεκάδα με τις περισσότερες μετατροπές συμβάσεων εξαιρέθηκαν «γαλάζιοι» και «μπλε» δήμοι και... εντάχθηκαν ΟΤΑ με αριστερές διοικήσεις. Ο υπουργός έσπευσε χθες το πρωί να διαψεύσει την σχετική καταγγελία του δημάρχου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, Γ. Ιωακειμίδη, ο οποίος επισήμανε χαρακτηριστικά ότι στην λίστα των πρώτων 10 υπό έλεγχο δήμων δεν συμπεριλαμβάνεται ο Δήμος Αμαρουσίου, που έχει περισσότερες μετατροπές συμβάσεων από τον δικό του δήμο, αλλά διοικείται από τον «γαλάζιο» Γ. Πατούλη, εκλεκτό της Ν.Δ. για πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ). Οι αριθμοί, όμως, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι αμείλικτοι. Οι μετατροπές συμβάσεων στον Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη είναι 380, ενώ στον Δήμο Αμαρουσίου 490. Αλλά υπάρχουν και άλλοι με ακόμα περισσότερες: Στον Δήμο Καλλιθέας, που τον διοικούσε ο «πράσινος» απερχόμενος πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κ. Ασκούνης, οι μετατροπές ήταν 400, ενώ 350 ήταν οι μετατροπές συμβάσεων στον Δήμο Ηρακλείου, με δήμαρχο ως τις εκλογές τον υπουργό των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Γ. Κουράκη. Στον Δήμο Κοζάνης, τον οποίο διοίκησε επί χρόνια ο στενός συνεργάτης του Ευ. Βενιζέλου, υπουργός αναπληρωτής Αγροτικής Ανάπτυξης Π. Κουκουλόπουλος (τον διαδέχθηκε μέχρι τις τελευταίες εκλογές ο «πράσινος» Λ. Μαλουτάς) έγιναν 500 μετατροπές συμβάσεων. Αυτοί οι δήμοι, όμως, δεν συμπεριλήφθηκαν στην λίστα των 10, αφού ο Κυρ. Μητσοτάκης προτίμησε να στοχοποιήσει τους δήμους με αριστερές διοικήσεις (Χαλάνδρι, Ζωγράφου, Λάρισα, Πατρέων και Νίκαια – Αγ. Ι. Ρέντη). Πανικό καταλογίζει στον Κυρ. Μητσοτάκη και η ΠΟΕ-ΟΤΑ, καθώς ο υπουργός εντείνει την επιχείρηση παραπληροφόρησης προκειμένου να«προκαλέσει ρήγμα ανάμεσα στους εργαζόμενους και στους αιρετούς που αντιδρούν στο κυβερνητικό σχέδιο μαζικών απολύσεων εργαζομένων από το Δημόσιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση», την ίδια στιγμή που ο υπουργός «τηρεί σιγή ιχθύος» αφού «από τους 325 Δήμους οι 320 έχουν απορρίψει τη συγκριτική αξιολόγηση». Πάντως, υπερασπιστής της κυβερνητικής νομιμότητας εμφανίστηκε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης, αμφισβητώντας τη διαδικασία μετατροπής των συμβάσεων με βάση το Π.Δ. 164/2004 επί υπουργίας Παυλόπουλου, αλλά και την ανεξάρτητη λειτουργία του ΑΣΕΠ.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πάνος Καμμένος: Ρωτάτε αρκετοί φίλοι "ωραία τα λόγια αλλά πράξεις;"
Panos Kammenos Ρωτάτε αρκετοί φίλοι "ωραία τα λόγια αλλά πράξεις;" Απαντάμε: Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κάνουμε δράσεις καθημερινά που αποσιωπούν τα ΜΜΕ. Εχθές μπλοκάραμε στο ειρηνοδικείο Ιλίου πληστηριασμούς συμπολιτών μας. Το ίδιο γίνεται σε όλη την Ελλάδα. Κάποιοι λοιπόν που κάνετε κρητική του καναπέ απο το Facebook ή ελάτε κοντά μας ή... ..συνεχίστε την αντίσταση απο το κρεβάτι .... ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ποιος είναι ο υπουργός με το πλαστό πτυχίο; Ούτε ο πρώτος... ούτε ο τελευταίος! Κι αν συμπεριλάβουμε όσους "σπούδασαν" (δηλαδή δεν πήραν πτυχίο) σε ιδιωτικά "ιδρύματα" του εξωτερικού... θα χάσουμε το λογαριασμό!
Σε συνέντευξη στον Βήμα FM, μίλησε ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Θέμης Μπαλασόπουλος καταγγέλλοντας ότι υπάρχει υπουργός με πλαστό πτυχίο! «Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε εμείς, υπάρχει μέλος του υπουργικού συμβουλίου (με πλαστό πτυχίο). Έχει συζητηθεί όταν εμείς ήμασταν στο κόμμα του ΠΑΣΟΚ. Έλεγαν ότι υπάρχει κομματικό, τότε, στέλεχος, το οποίο δεν έχει αποκτήσει το πτυχίο που φέρει… Aν θέλουν να κάνουν κάθαρση, μπορεί π.χ. αύριο το πρωί ο πρωθυπουργός να πει “φέρτε μου όλοι εσείς τα πτυχία σας να κάνουμε έναν έλεγχο”. Πρώτα ξεκινά η κάθαρση από τα του οίκου μας… Ο ίδιος επεσήμανε ότι δεν έχει εξακριβώσει την καταγγελία λέγοντας: «Όχι (δεν έχω εξακριβώσει την καταγγελία). Το έχω διαπιστώσει μέσα από τις συζητήσεις ότι γινόταν έντονη κουβέντα. Αν είχα στοιχείο στα χέρια μου, θα το είχα βγάλει ότι κάποιος δεν σπούδασε εκείνη την περίοδο και δεν είχε πτυχίο. Θα πήγαινα στον εισαγγελέα. Δεν έχω, όμως, στοιχεία. Αν είχα, θα είχα πάει».
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Και ναζί, και θρασύδειλοι, και ψεύτες…
Το μασκάρεμα είναι συστατικό του τρόπου που πολιτεύονται τα ναζιστικά μορφώματα ανά την υφήλιο. Οι ναζί από την περίοδο του μεσοπολέμου στη Γερμανία μέχρι και τις μέρες μας χρησιμοποιούν διάφορα προσωπεία για να κρύψουν το πραγματικό τους, εγκληματικό, πρόσωπο και να παραπλανήσουν τον κόσμο. Ετσι, άλλοτε θα τους συναντήσει κανείς με το προσωπείο του «φιλεργατικού», του «αντικαπιταλιστή», του «αντισυστημικού», ακόμα και του «σοσιαλιστή». Βέβαια όσο πλησιάζουν στην εξουσία, οι μάσκες πέφτουν και το... αποτρόπαιο πρόσωπο του ναζισμού αποκαλύπτεται. Τότε όμως, είναι αργά… Ακολουθώντας αυτή την πάγια, ναζιστική τακτική τα στελέχη της «Χρυσής Αυγής» επιχειρούν να κρύψουν τον πραγματικό, εγκληματικό χαρακτήρα της δράσης τους. Αρνούνται την οποιαδήποτε σχέση με το ναζισμό, παρά την ύπαρξη πλείστων αποδείξεων για την ταύτιση τους με τις εθνικοσοσιαλιστικές αντιλήψεις και πρακτικές. Δημοσιεύουμε σήμερα ένα απόσπασμα από την απολογία του επικεφαλής της «Χρυσής Αυγής», Νίκου Μιχαλολιάκου, στον ανακριτή, όπου αποποιείται την όποια σχέση με τον εθνικοσοσιαλισμό. Στη συνέχεια, ακολουθεί ένα βίντεο της προεκλογικής περιόδου, όπου ο Μιχαλολιάκος, αναφερόμενος στα δημοσιεύματα του τύπου για τις σχέσεις της «Χρυσής Αυγής» με τους ναζί, δηλώνει: «Αν υπήρχαν ναζί, μπορεί να είμασταν μαζί»! Συγκρίνετε το απόσπασμα της απολογίας και τη δήλωση του βίντεο για να έχετε μια εικόνα όχι μόνο για το ποιόν της οργάνωσης, αλλά και των προσώπων που συγκροτούν την ηγεσία της. Και ναζί, και θρασύδειλοι, και ψεύτες! «…δεν έχει σχέση με το γερμανικό εθνικοσοσιαλισμό!» Ερώτηση: Στο περιοδικό Χρυσή Αυγή στο οποίο κατά τη δεκαετία του 80 είχε κατά καιρούς δημοσιεύσει κείμενα απηχούσε εθνικοσοσιαλιστικές αντιλήψεις. Ειδικότερα δε τα κείμενα που δημοσιεύατε ομοίως απηχούσαν τέτοιες αντιλήψεις; Απάντηση: Απηχούσαν αντιλήψεις εθνικοσοσιαλιστικές τότε δηλαδή προ 35ετίας τις οποίες σήμερα δεν αποδέχομαι. Η Χρυσή Αυγή σε ιδεολογικό επίπεδο δεν έχει σχέση με το γερμανικό εθνικοσοσιαλισμό του μεσοπολέμου αλλά εκφράζει ένα γνήσιο εθνικιστικό κίνημα. Γι αυτό ακριβώς το λόγο η Χρυσή Αυγή ουδέποτε υιοθέτησε επίσημα εθνικοσοσιαλιστικά σύμβολα αλλά μόνο αρχαιοελληνικά, σύμβολο της δε είναι ο αρχαιοελληνικός μαίανδρος. «Αν υπήρχαν ναζί, μπορεί να είμασταν… μαζί» Πριν υιοθετησουν τον μαιανδρο οι χρυσαυγιτες ναζιστες, ειχανε το συμβολο που εχουν οι ουκρανοι και ουγγροι νεοναζι!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΓΛΑΝΟΣ - Ο υπουργός απειλεί Το ΧΩΝΙ για να «κουκουλώσει» την αποκάλυψη Ο«ψύχραιμος» διπλωμάτης έχασε την ψυχραιμία του και άρχισε τις απειλές.
Στις 21.30 το βράδυ της Παρασκευής, λίγες ώρες πριν μπει στο τυπογραφείο το φύλλο μας, δεχθήκαμε στα γραφεία της εφημερίδας μας mail από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο. Στο κείμενο που μας έστειλε (και δημοσιεύουμε ολόκληρο στη συνέχεια) μιλά για μια «συκοφαντική» και «δυσφημιστική» καταχώρηση, που διάβασε στο toxwni.gr. Πρόκειται για την... αναγγελία μιας αποκάλυψης-σοκ, που φιλοξενούμε την Κυριακή Στο ΧΩΝΙ, για το πώς άνοιξε ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ η κερκόπορτα για να μπορούν να αγοράσουν ακόμη και Τούρκοι εκτάσεις στα σύνορά μας! Και προσέξτε... η εξαίρεση που ψηφίστηκε -μυστικά και ήσυχα, μέσα στο κατακαλόκαιρο- αφορά μόνο στα ακίνητα που πουλά το ΤΑΙΠΕΔ! Δηλαδή, περάσανε εξαίρεση ΟΧΙ για να βοηθήσουν κανέναν ιδιώτη να βρει επενδυτή και να πέσουν χρήματα στην πραγματική οικονομία. Προσέξτε... Η εξαίρεση που ψηφίστηκε αφορά ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΕΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ. Δηλαδή, διευκολύνουν τους αλλοδαπούς ΜΟΝΟ αν τα χρήματά τους πάνε κατευθείαν στους δανειστές. Φυσικά, μέχρι και σήμερα, δεν είχε βρεθεί υπουργός Εθνικής Άμυνας που να τολμήσει να ανοίξει τέτοια κερκόπορτα στους Τούρκους. Μέχρι που ο Αντώνης Σαμαράς έκανε υπουργό τον Δημήτρη Αβραμόπουλο! Μην χάσετε Το ΧΩΝΙ της Κυριακής. Αυτό το σκάνδαλο πρέπει να το μάθουν όλοι οι Έλληνες. Άλλωστε, ο πανικός, που κατέλαβε τον υπουργό Άμυνας, το αποδεικνύει περίτρανα. Ακολουθεί το κείμενο του υπουργού, που ζητά από μια εφημερίδα να μη δημοσιεύσει το σκάνδαλο που αποκάλυψε και να κατεβάσει οποιαδήποτε ανάρτηση αμέσως. Αμέσως μετά, μπορείτε να διαβάσετε και την απάντησή μας. Και φυσικά, μη χάσετε Το ΧΩΝΙ της Κυριακής. Με τίποτα...
«ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ, ΨΕΥΔΗΣ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΗ» Επιστολή Αβραμόπουλου Στο ΧΩΝΙ: «Υβριστική, συκοφαντική, ψευδής και δυσφημιστική Yπόψιν του εκδότη της εφημερίδας "TO XΩNI " Mάνου Kακαλαμάνου, Με ιδιαίτερη έκπληξη και αγανάκτηση λάβαμε γνώση πρωτοσέλιδης καταχώρησής σας στο διαδικτυακό τόπο της εφημερίδας σας "ΤΟ ΧΩΝΙ" της Κυριακής. Ειδικότερα, εμφανίζεται φωτογραφία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου, με την οποία φέρεται να υπογράφει και στη βάση της φωτογραφίας υπάρχει ένα πωλητήριο, το οποίο αναφέρεται στη χώρα, δίνοντας την εντύπωση αλλά και με ρητή αναφορά σας ότι ξεπουλάει την Ελλάδα. Επειδή η καταχώρηση αυτή είναι πρόδηλα υβριστική, συκοφαντική, ψευδής και δυσφημιστική για το όνομά του, την προσωπικότητά του, το ρόλο του και το έργο του, ως Υπουργού Εθνικής Αμύνης και πολιτικού και με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματός του, σας καλώ να την αποσύρετε και να μην υπάρξει καμία αναπαραγωγή ή περαιτέρω δημοσίευσή της στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και σε κάθε μέσο μαζικής επικοινωνίας και ενημέρωσης. O πληρεξούσιος συνεργάτης του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου, Πολύκαρπος Αδαμίδης"
Το ΧΩΝΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ Απάντηση της εφημερίδας ΤΟ ΧΩΝΙ στον υπουργό Άμυνας: «Υπ' όψιν του υπουργού Δημήτρη Αβραμόπουλου Υβριστική, συκοφαντική και δυσφημιστική ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ είναι η διάταξη που υπογράψατε τον Αύγουστο του 2014, κύριε υπουργέ. Με χαρά να μας οδηγήσετε ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης για το ρεπορτάζ μας, αν για αυτό μας απειλείτε με την επιστολή σας. Έτσι, εξάλλου, θα μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας να μάθουν ακόμη περισσότεροι Έλληνες την απίστευτη διάταξη που υπογράψατε. Εν κατακλείδι, η απάντησή μου -κύριε υπουργέ- στο απειλητικό σας μήνυμα είναι η εξής: Αν σας συκοφαντεί κάποιος, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΚ! Όλο μας το ρεπορτάζ προκύπτει από αυτά που νομοθετήσατε και δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ! Να στραφείτε κατά της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, λοιπόν. Τέλος, θέλω να σας τονίσω ότι η εφημερίδα μας, Το ΧΩΝΙ, έχει κηρύξει ανένδοτο πόλεμο στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Και εσείς, με την υπογραφή σας, το διευκολύνετε! Άρα, τι πιο λογικό από το να βρεθούμε απέναντι; Κάντε ό,τι σας λέει η μνημονιακή σας συνείδηση. Και μην ξεχάσετε την Κυριακή Το ΧΩΝΙ. Μάνος Κακλαμάνος δημοσιογράφος Το ΧΩΝΙ»