Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Δευτερα 11 Απριλιου 2011 ______14.00

Οι ναυτικοι αρνουνται να επανδρωσουν πλοια με προρισμο την Ιαπωνια
από * 4:17πμ, Δευτέρα 11 Απριλίου 2011
Απο πληροφορηση μεσο εργαζομενου σε εισαγωγεα ανταλλακτικων.
Οι Ιαπωνες του απαντησαν οτι παραδοσεις προιοντων μπορουν να εκτελεστουν μετα απο 400 μερες.Μετα απο επικοινωνια με τους ναυτιλιακους πρακτορες ο συγκεκριμενος εισαγωγεας εμαθε οτι κανεις ναυτικος δεν παει πιο πανω απο Οζακα και αναλογως τις εξελιξεις μπορει να μην πανε και καθολου σε νηολογια Ιαπωνιας.Μιλαμε για την τριτη σε εξαγωγες χωρα του κοσμου.Και μιλαμε για τους καπετανιους και τους μηχανικους ολων των εθνικοτητων δηλαδη πλοια τελος για την Ιαπωνια.Και αν απορουν καποιοι για ποιο λογο,αρκει να σκεφτει οτι η ψυξη των μηχανων γινεται με το νερο της θαλασσας στην οποια πλεει το πλοιο.Αυτη η θαλασσα ειναι τιγκα στην ρεδιενεργεια και ακομα δεν εληξε το θεμα της ψυξης των αντιδραστηρων.Ακομα ριχνουν ραδιενεργο νερο στην ανοιχτη θαλασσα.
ΥΓ. Αν γνωριζει καποιος κατι ασ το ανεβασει,γιατι η μουγκα απο τα μμε ειναι προφανης.






Ιατρόπουλος στην Κερατέα
από No facist 12:08μμ, Δευτέρα 11 Απριλίου 2011
Ιατρόπουλος
Δεν αναφέραμε, ότι χτες μετά από την μπάντα "Αντίποινα", στην σκηνή της Κερατέας, ανέβηκε ένας ασπρομάλλης της τηλεόρασης, για να μας διαβάσει ένα ποίημα. Αρχισε να λέει για τον Γιωργάκη Παπαντρέου, ότι "δεν είναι Ελληνόψυχος, και να φύγει από την πατρίδα μας". "Στην γη, μπορεί να κατοικούν άνθρωποι αλλά δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι". Και ότι "ο συγκεκριμένος λαός ο ελληνικός, έχει την δική του διαφορετικότητα και έχυσε πολύ αίμα για να είναι ελεύθερος, και ο Γιωργάκης ήρθε και μας πήρε πίσω την ελευθερία αυτή". Μετά είπε κάτι για την αρχαία ελλάδα, και για το 1821 και είπε ότι "οι παραδόσεις μας, τα εθιμά μας, τα δέντρα μας, τα νησιά μας, η γλώσσα, τα σύνορα και ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ!!! είναι δικά μας, και όχι του Γιωργάκη". Τέλος είπε ότι "Είμαστε έθνος ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ". Kατι αληταραδικα χαφιεδομουτρα που ηταν εκει και το παιζαν αναρχοτσουτσεκια, απομωνομενα απο τον κοσμο, αρχισαν να φωναζουν κατι μαλακισμενα συνθηματα, αλλα δεν τους εδινε κανεις σημασια. Μετά αρχίσαν να βρίζουνε δυνατά ενω ολος ο κόσμος που βρίσκοταν εκεί τους ειχε κλασμενους. Επρεπε να ετρωγαν το βρωμοξυλο που ζητουσαν γιατι ειδικά προς το τέλος ο ποιητης έφαγε κάτι και κάτιμπουκάλια με νερό και τότε έκλεισε την ομιλία του.





Παραλαις απο κατοικους της κερατεας σε αναρχοχαφιεδες
από * 4:22πμ, Δευτέρα 11 Απριλίου 2011
Κερατέα πριν 2 ωρες ( 2.00)
Λοιπόν ας ξανασκεφτούμε το θέμα Κερατέα λίγο πιο αποκρυσταλλωμένα μετά από το περιστατικό που θα σας περιγράψω το οποίο έλαβε χωρά μερικά λεπτά μετά την λήξη της συναυλίας. Περίπου στις 2 παρά υπήρχε διένεξη κάποιων συναδελφων αναρχοχαφιεδων με κατοίκους της Κερατεας ( συγκεκριμένα ένας από αυτούς ήταν ένας γκριζομάλλης με αρκετά κιλά μεσήλικας και ψιλοτσαμπουκάς) για τα σημαιάκια που υπήρχαν (ελληνικές μικρές σημαίες) στο μπλόκο διπλά στο κιόσκι εκεί που πουλούσαν σουβλάκια. Σαν αποτέλεσμα ( και όχι μόνο) αυτής της διένεξης σύναδελφοι αναρχοχαφιεδες προσπάθησαν να τα κατεβάσουν αυτά τα σημαιάκια από εκεί. Πέρα από τον τσαμπουκά που δημιουργήθηκε σε αυτή την ενέργεια από τους Κερατεους πατριώτες που ήταν εκεί, σκάει ένας τύπος λεπτός περίπου στα 55 με γυαλάκια και καπέλο άσπρο, ο οποίος ήταν και ένας από τους ψήστες εκεί στο πανηγύρι και καταφέρεται εναντίων όσων ήταν εκεί αναρχοχαφιεδωνων με παραλαις!!Ζητούσε να μάθει με την ανοχή των αλλων γύρω του ποιος έκανε την κίνηση να κατεβάσει τα σημαιάκια. Επιπλέον σύναδελφος αναρχοχαφιες που βρίσκοταν στο σημείο εκεί για να βοηθησει να αποκλιμακωθεί η ένταση για να μη φανε το βρωμοξυλο που ζητουσαν τα αναρχοχαφιεακια, δέχθηκε επίθεση και ξυλοκοπήθηκε. Ουσιαστικά πρόκειται για μια επίθεση από ντοπιους σε συναδελφους αναρχοχαφιεδες που μέχρι τώρα είχαν παει εκει και χαφιεδιζανε παριστανοντας οτι στακονται στο πλευρό τους σε όλη την διάρκεια του αγώνα των κατοίκων της Κερατεας εναντία στο κράτος και στα σχεδία του για την δημιουργία χυτά στην περιοχή. Τα συμπέρασματα δικά σας.



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ART RESISTANT ΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΣΙΠΡΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΥΧΑΙΟ;
από ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ "ΡΩΤΑΕΙ" Ο ΑΛΛΟΣ 1:28μμ, Κυριακή 10 Απριλίου 2011
ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.ΜΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΧΤΗΚΑΤΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΡΕΜΑΛΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ.





Ενημέρωση από την πορεία στην Σούδα
από αντιαεροπορικό 10:07μμ, Κυριακή 10 Απριλίου 2011
Σήμερα θα γινόταν παγκρήτια αντιπολεμική πορεία στην βάση της Σούδας, στα Χανιά. Υπάρχει κάποια σχετική ενημέρωση;
χαλια μαυρα
από ποπ 11:57μμ, Κυριακή 10 Απριλίου 2011
Συνοπτικα τα πραγματα ηταν απελπιστικα.Μονο οι σεκιτες φαινεται να το γιορταζαν.
1. παντελης απουσια των ρεμαλιων των αναρχικων (ειχε αλλωστε παρτυ γεννεθλιων με φουντα μυλοποταμου σε διημερο γλεντι σε μια καταληψη στο ηρακλειο).
2. 500 περιπου αριστεριστες και συριζεοι απο ολη την κρητη αποτελεσαν τη διαδηλωση τοσο στα χανια οσο και μετα απο μια ωρα στη Σουδα.
3. απουσια χανιωτων-ελαχιστοι-καμια σχεση με τις διαδηλωσεις εναντια στην εισβολη στη γιουγκοσλαβια.
4. οταν φτασαμε εκει οι μισοι αριστεροι καναν τις παπιες ,οι αλλοι οι πιο μαχιμοι τελικα δεν εκαναν τιποτα...
5. το φορουμ μεταναστων απουσιασε απο τη σουδα (στη συγκεντρωση στα χανια ομως που προηγηθηκε πριν ηταν)
Συμπερασμα μηδεν στο πηλικιο. Κρητη πλεον ειναι αντρο του Πασοκ. Το μονο μερος που δε γιαουρτωθηκε βουλευτης του πασοκ και ουτε προκειτε. Παταγωδες αποτυχια, αλλη μια παρελαση πορεια στην Κρητη. Την ιδια ωρα φευγουν αεροπλανα που σκορπανε το θανατο στη Λιβυη. Καλο καφε στο Κουμ καπι σε ολους μας
Αποτελεί την μεγιστη κοροιδία
από αίσχος 3:38πμ, Δευτέρα 11 Απριλίου 2011
να γράφει καποιος και να ξαναγραφει περί του χασάπη Κανταφι για να δημιουργήσει τους καταληλλους συνειρμούς την ίδια ώρα που ανεβαίνουν στο YouTube το ένα μετα το άλλο βίντεο με πραγματικές απίστευτης αγριότητας σκηνές σφαγιασμού αιχμαλώτων από τους "εξεγερμένους". Τι παριστανει κανείς όταν μιλά λαικίστικα περί του "χασάπη" για να δημιουργήσει εντυπώσεις όταν εκθειάζει χασάπηδες με όλη τη σημασία της λέξης που ανεβάζουν τα "κατορθώματα" τους στο ιντερνετ για να τους καμαρώσουμε.
Να πάει στα τοπικά, και το σχόλιο μου στη συζήτηση!!!
από Spartacus1956 6:42πμ, Δευτέρα 11 Απριλίου 2011
Πάνω κάτω ακριβής ανταπόκριση, πέρα από την εμπάθεια, λες και αλλού έχουμε επανάσταση (οκ, στην Κερατέα έχουμε εξέγερση - μη βαράτε). Παρεπιπτόντως και το 2003 επί πολέμου στο Ιράκ έγινε χαμός στο συλλαλητήριο και από όσο ξέρω οι Ιρακινοί δεν είναι ορθόδοξοι. Κατά τα άλλα όλοι οι μικροαστισμοί χωράνε σε μια παράγραφο. Καλή συνέχεια. Καλά πάρτυ. Καλά κρασιά.






Συμβαίνει σε όλα τα νηπιαγωγεία αυτό?
από απορία 8:05μμ, Κυριακή 10 Απριλίου 2011
Ο όρος του ¨βοηθού¨ στο νηπιαγωγεία...
Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων αν έχει συζητηθει ή αναφερθεί ξανά στο παρελθόν αλλά δεν βρήκα κάτι για αυτο και το παρών κείμενο.
Έμαθα πρόσφατα ότι το παιδι συγγενικού προσώπου στο νηπιαγωγείο στη Νεα Σμυρνη που πηγαίνει υπάρχει ο θεσμός του ''βοηθού'' ανάμεσα στα παιδάκια.
Τον ρόλο του βοήθου δασκάλου παίρνουν καθε εβδομάδα διαφορετικά παιδάκια σύμφωνα με την αλφαβητική κατάσταση μαθητών. Οι αρμοδιότητες τους είναι να μαρτυράνε τους συμμαθητές τους στον δάσκαλο για οτιδήποτε, αναλαμβάνουν να βάζουν τα ίδια τιμωρίες στους συμμαθητές τους καθώς και να γεμίζουν τα σαπούνια στις τουαλέτες στα διαλείμματα!!!
Επίσης η λέξη τιμωρία έχει καταργηθει σε αυτό το νηπιαγωγείο και την θέση της έχει πάρει η λέξη '' συνέπεια''...!!!
Συγνώμη δηλαδή εκπαιδεύονταi να γίνουν οι μελλόντικοι χαφιέδες και ρουφιάνοι...
Η απόρία μου είναι αν αυτό συμβαίνει και σε άλλα σχολεία, αν είναι δηλαδή οδηγία από το υπουργείο ή μόνο στο συγκεκριμένο δημόσιο νηπιαγωγείο της Νέας Σμύρνης?
Με έγγραφη δήλωση των κηδεμόνων ακυρώνεται αυτή η ανοησία.
από * 8:12μμ, Κυριακή 10 Απριλίου 2011
Αν χρειάζονται συμβουλές για το τι να γράψουν μέσα, ενημέρωσε εδώ.
Ο όρος του ¨βοηθού¨ στο νηπιαγωγεία...
από ... 8:35μμ, Κυριακή 10 Απριλίου 2011
Φίλε μου δυστυχώς το παιδάκι αυτό δεν έχει ελπίδα... :(
Δεν υπάρχει περιπτώσει να το κάνουν οι γονείς του αυτό...
Από την απάντηση σου υποθέτω ότι ήταν οδηγία από το υπουργείο αυτο.
Μήπως γνωρίζουμε τι ποσοστό γονέων κάνουν αυτη την αίτηση?
και ευχαριστω για την πολυ γρήγορη παραπάνω απάντηση σου .
απάντηση
από ha 1:15πμ, Δευτέρα 11 Απριλίου 2011
Η κόρη μου πηγαίνει α δημοτικού. Ναι πλέον η τιμωρία λέγεται "συνέπεια". Τουλάχιστον πέρυσι στα νήπια έτσι το έλεγαν. Εκσυγχρονισμός γαρ. Βοηθός στα νήπια δεν υπήρχε. Στο δημοτικό όμως μερικοί δάσκαλοι το κάνουν. Βάζουν κάποια παιδιά να παρακολουθούν τους συμμαθητές τους και να λένε ποιοι ήταν άτακτοι, όσο οι ίδιοι πάνε να βγάλουν κάποια φωτοτυπία ή κάτι τέτοιο. Βοηθούς για άλλες δουλειες (σαπουνια κλπ) δεν έχω ακούσει. Όταν ως γονείς μάθαμε ότι κάποιες δασκάλες βάζουν τα παιδιά να ρουφιανεύουν κάναμε φασαρία και κόψανε τη συνήθεια. Από κει και πέρα στα δημοτικά συμβαίνουν κι άλλα ενδιαφέροντα. Θυμάστε τα "στοιχηθείτε" και "ατενώς" που μας βάζανε πιτσιρικάδες? Ε, υπάρχουν ακόμη. όπως υπάρχει και η προσευχή... Μάλιστα σε μερικά σχολεία κάνουν και έπαρση σημαιας κλπ. Και φυσικά πάνε τα παιδιά και σε εκκλησιασμούς... Ααα, θυμήθηκα και το άλλο. Μια συνηθέστατη "συνέπεια" σε νήπια και μικρές (τουλάχιστον) τάξεις του δημοτικού είναι "όρθιος να κοιτάς τον τοίχο".
απάντηση 2
από ha 1:22πμ, Δευτέρα 11 Απριλίου 2011
Για την αίτηση του κηδεμόνα δεν ήξερα κάτι. Στη δική μου περίπτωση που ανέφερα πιο πάνω, επειδή ασχολούμαι με το γονεϊκό κίνημα, παρακολουθώ τι συμβαίνει στο σχολείο και παρεμβαίνω συνέχεια. Αλλά είμαστε λίγοι που ασχολούμαστε. Και πρόκειται για (δημόσιο) σχολείο σε συντηρητική περιοχή (της Θεσσαλονίκης). Για να καταλάβεις, οι γονείς που πάνε το πρωι να αφήσουν τα παιδιά, σταυροκοπιούνται κανονικα την ώρα της προσευχής (κι εμενα με κοιτάνε σαν εξωγήινο που είμαι με τα χέρια στις τσέπες). :P
Δεν έχει σημασία τι λέει το υπουργείο.
από για ψάρωμα βγάζουν εγκυκλίους 1:24πμ, Δευτέρα 11 Απριλίου 2011
Η άποψη του/των κηδεμόνων είναι πάνω από την εγκύκλιο των καρεκλοκένταυρων. Με μια απλή υπεύθυνη δήλωση προς τη διεύθυνση του νηπιαγωγείου τελειώνει το πράγμα, δε χρειάζονται άλλες διατυπώσεις. "Δεν επιτρέπω να ορίζεται το παιδί μου βοηθός". Τέλος.
Χρειαζεται πολυ κουβεντα με τα παιδια μας
από M@m 12:56μμ, Δευτέρα 11 Απριλίου 2011
Ωστε να ξερουμε τι γινεται στα σχολεια και να επεμβαινουμε οπου μπορουμε. Το παιδι μου Ε δημοτικου σε μερα που ελειπε ο δασκαλος και παρακολουθουσε μαθημα αλλης ταξης η δασκαλα της αλλης ταξης τον εστειλε σε αλλη αιθουσα (αδεια αιθουσα) μαζι με συμμαθητη του να προσεχουν ατακτο μαθητη της που την εμποδιζε στο μαθημα!!!! Τα παιδια και αφου ο ατακτος μαθητης αρχισε να παιζει με κατι καλωδια! της ειπαν οτι δε μπορουν να συνεχισουν να τον προσεχουν και οτι δε θα ειναι υπευθυνα για ο,τι του συμβει! Εννοειται οτι οταν μου ειπε το παιδι μου τι συνεβη η "δασκαλα" ακουσε αυτα που επρεπε να ακουσει!!! Να μιλαμε με τα παιδια μας και να αντιδρουμε σε τετοια φαινομενα.






Φεστιβάλ αντίστασης στην Κερατέα
Παρασκευή, 8 Απριλίου 2011, 23:07
Ξεκίνησε το τριήμερο φεστιβάλ της Κερατέας που διοργανώνουν οι κάτοικοι και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή.
«Η τέχνη παίρνει θέση» λένε κάτοικοι και καλλιτέχνες. «Στα οδοφράγματα της λεωφόρου Λαυρίου, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών ενώνουν τις δυνάμεις τους για την πραγματοποίηση ενός καλλιτεχνικού φεστιβάλ αντίστασης», όπως το χαρακτηρίζουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης.
Μεταξύ άλλων, θα εμφανιστούν οι Γιάννης Αγγελάκας, Δημήτρης Πουλικάκος, Σπυριδούλα, Magic de Spell, Δανάη Παναγιωτοπούλου, Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, Μαρία Παπαγεωργίου, Λεωνίδας Μαριδάκης, Καλλιόπη Βέττα, Γιάννης Ιωάννου, Πάνος Μουζουράκης, Λεωνίδας Μπαλάφας, Νίκος Ζιώγαλας, Μίλτος Πασχαλίδης, Βόμβοι, Ελελεύ, Ζακ Στεφάνου, Καίτη Κουλλιά, Παύλος Παυλίδης, Θάνος Ανεστόπουλος, Αλέξης Καλοφωληάς, Ηρακλής Τριανταφυλλίδης & Λερναία Ύδρα, Τζιριτζάντζουλες, Αέρα Πατέρα, Νικήτας Κληντ, Locomondo, Lost Bodies, Active Member, Deus X Machina, αλλά και οι Electric Litany, που φτάνουν από την Αγγλία ειδικά γι' αυτό το σκοπό.

Ενημέρωση από Κερατέα 11/4/2011
από 1, 2 11:50πμ, Δευτέρα 11 Απριλίου 2011
Μπουλντόζες με ΜΑΤ ανοίγουν την Λαυρίου αυτή τη στιγμή.
3ημερος
από ... 12:13μμ, Δευτέρα 11 Απριλίου 2011
3 μερες τωρα με το Φεστιβαλ ουτε με κυαλια δεν μπορουσες να τους βρεις τους ματαδες ...φυσικο και επομενο ειναι...100 μπατσοι δεν θα τα βαζαν με 10 χιλιαδες κοσμου....











Σύλληψη μέλους του κινήματος "Δεν πληρώνω"
από *** 2:13μμ, Δευτέρα 11 Απριλίου 2011
Μπάτσοι και μπαμπούλες, γνωστά πια....
Η Ασφάλεια συνέλαβε στο σπίτι του το Μέλος του ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ των ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ”, Λεωνίδα Παπαδόπουλο, σήμερα το πρωϊ. Κρατείται στο Αστ΄. Τμήμα Κηφισιάς. Οι κατηγορίες δεν μας είναι ακόμη γνωστές, αλλά συνδέονται με τις δράσεις του κινήματος μέσα στο Σαββατοκύριακο. Το Νομικό τμήμα του κινήματος θα έχει σύντομα ενημέρωση. ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ. ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΗΦΙΣΙΑΣ.
Περισσότερες πληροφορίες στο http://denplirono.wordpress.com/