Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Κυριακη 22 Απριλιου 2012

Επιθεση στον Ευθυμιου? Ας ξεκαρδιστουμε τωρα που τσακωνονται οι φασιστες της ΕΥΠ!!!
Δεν καταλαβαίνω γιατί αποτελεί είδηση η φραστική επίθεση που δέχτηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Πέτρος Ευθυμίου, από χρυσαυγίτες. Ίσως, αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι ο κ. Ευθυμίου και οι χρυσαυγίτες ανήκουν στον ίδιο πολιτικό χώρο. Λοιπόν, αυτή η επίθεση είναι μια καλή ευκαιρία να αντιληφθούν επιτέλους όλοι πως υπάρχουν ιδεολογικές διαφορές και ανάμεσα στους φασίστες. (Με την ευκαιρία, να θυμίσω πως αρθρογράφος της «Καθημερινής» είχε χαρακτηρίσει τα μέλη της Χρυσής Αυγής «ακτιβιστές». Επίσης, να θυμίσω πως υπάρχουν ζώα που αγοράζουν ακόμα την «Καθημερινή».) (Και μια ακόμα μικρή παρατήρηση: Από κει που -σύμφωνα τουλάχιστον με τα καθεστωτικά ΜΜΕ- όλες οι επιθέσεις γίνονταν από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ξαφνικά όλες οι επιθέσεις γίνονται από μέλη της Χρυσής Αυγής. Θα φταίει η άνοιξη.)
Οι μισοί Έλληνες δεν έχουν να φάνε
Tα αποκαλυπτικά στοιχεία του ευρωβαρόμετρου, που φέρνουν την Ελλάδα στην πρώτη θέση της φτώχειας. Φοβισμένοι οι πολίτες
Απρίλιος 21 2012 13:04 Εν έτει 2012 έρευνα του Ευρωβαρόμετρου δείχνει πως το 50% των Ελλήνων αδυνατεί να αγοράσει τρόφιμα. Η Ελλάδα κατακτά άλλη μία αρνητική πρωτιά, ξεπερνώντας ακόμη και τη Βουλγαρία στην αδυναμία κάλυψης των βασικών αναγκών. Ένας στους δύο Έλληνες δυσκολεύτηκε να αγοράσει τρόφιμα ή να πληρώσει τους λογαριασμούς του, τους τελευταίους 12 μήνες. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια του πληθυσμού που ζει πλέον στα όρια της φτώχειας. Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύεται στον "Ελεύθερο Τύπο" το 45% των Ελλήνων παραδέχεται ότι μερικές φορές δεν είχε χρήματα ούτε για το φαγητό του. Μόλις ένας στους δέκα Έλληνες δεν αντιμετωπίζει αδυναμίες πληρωμής, αν και το 97% έχει διαπιστώσει ότι η φτώχεια έχει αυξηθεί στη χώρα μας τον τελευταίο χρόνο. Οι περισσότεροι Ευρωπαίοι δηλώνουν ότι θα μπορούσαν να αντεπεξέλθουν σε ένα έκτακτο έξοδο 1000 ευρώ. Αντιθέτως, οι περισσότεροι Έλληνες δεν θα ήταν μάλλον σε θέση να καλύψουν το ποσό. Το 73% παραδέχεται ότι καθυστερεί την αποπληρωμή των λογαριασμών του, ενώ το 63% παραδέχεται ότι δυσκολεύεται να καλύψει τις δαπάνες περίθαλψης των ίδιων και των συγγενών του. Η λέξη αβεβαιότητα έχει εισχωρήσει πια στο λεξιλόγιο των περισσοτέρων, με το 45% να αποκαλύπτει πως το μόνιμο άγχος του είναι οι συνεχείς λογαριασμοί. Οκτώ στους δέκα πιστεύουν ότι το επόμενο διάστημα θα δυσκολευτούν να ανταποκριθούν στα τρέχοντα έξοδα των παιδιών τους. Οι δόσεις των στεγαστικών δανείων, των ενοικίων και η ιδέα της απόλυσης τρομοκρατούν, με την πλειονότητα των ερωτηθέντων να μη βλέπει έξοδο στο οικονομικό τούνελ, θεωρώντας ότι η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα θα χειροτερέψει μέσα στο 2012.
Μπαχρέιν: Η αστυνομία διέλυσε διαδήλωση στη συνοικία Ντιράζ
Σάββατο, 21 Απριλίου 2012, 19:13
Η αστυνομία του Μπαχρέιν χρησιμοποίησε δακρυγόνα για να διαλύσει μια διαδήλωση στη σιιτική συνοικία Ντιράζ, έξω από την πρωτεύουσα Μανάμα, κατά τη διάρκεια των προκριματικών για το γκραν πρι της Φόρμουλα 1 που θα διεξαχθεί αύριο στη χώρα. «Οι διαδηλωτές βρίσκονταν σε έναν κυκλικό κόμβο στο Ντιράζ και οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους αναγκάσουν να απομακρυνθούν από εκεί, ρίχνοντάς τους δακρυγόνα. Οι συγκεντρωμένοι απάντησαν εκτοξεύοντας βόμβες μολότοφ» δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ένας αυτόπτης μάρτυρας. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στην περιοχή βρίσκονται περίπου 150 διαδηλωτές, οι οποίοι συμμετείχαν νωρίτερα σε μια πορεία πολλών χιλιάδων ανθρώπων που ζητούσαν δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις στη χώρα, καταγγέλλοντας τη διεξαγωγή του γκραν πρι. Ακτιβιστές υποστήριξαν παράλληλα ότι έχουν σημειωθεί συγκρούσεις σε πολλές περιοχές του Μπαχρέιν, στις διαδηλώσεις που οργάνωσε η αντιπολίτευση. Σε μια περίπτωση, οι διαδηλωτές κρατούσαν ένα πανό που εικόνιζε τους οδηγούς της Φόρμουλα 1 ως αστυνομικούς που δέρνουν διαδηλωτές. Η αστυνομία έχει λάβει αυξημένα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή, γιατί γειτονεύει με τον αυτοκινητόδρομο που οδηγεί από τη Μανάμα στην πίστα της Φόρμουλα 1. Τις τελευταίες ημέρες, μέλη ορισμένων ομάδων έχουν γίνει μάρτυρες συγκρούσεων μεταξύ αστυνομικών και νεαρών στον δρόμο αυτό.
Η Ε.Ε. αναγκαστηκε να καταδικάσει την εγκατάσταση εβραίων εποίκων απο τους σιωναζι στην Μπέιτ Χανίνα
Σάββατο, 21 Απριλίου 2012, 16:30
Οι αντιπροσωπείες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Ιερουσαλήμ και τη Ραμάλα (Δυτική Όχθη) καταδίκασαν το Σάββατο με ανακοίνωσή τους την άνευ προηγουμένου εγκατάσταση εβραίων εποίκων απο τους σιωναζι στην αραβική συνοικία Μπέιτ Χανίνα στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, που κατακτήθηκε και προσαρτήθηκε από το σιωναζιστικο ισραήλ το 1967. Οι αντιπροσωπείες της Ε.Ε. «καταδικάζουν την έξωση, στις 18 Απριλίου, των μελών της οικογένειας Νατσέ από τα σπίτια τους στη συνοικία Μπέιτ Χανίνα», αναφέρεται στη δήλωση. «Ανησυχούν πολύ για τα σχέδια για την κατασκευή ενός νέου ισραηλινού οικισμού στη μέση μιας συνοικίας παραδοσιακά παλαιστινιακής» προστίθεται στο κείμενο. Η ανακοίνωση υπενθυμίζει ότι ο εποικισμός των κατεχομένων εδαφών είναι παράνομος βάσει του διεθνούς δικαίου. Την Τετάρτη, η σιωναζιστικη ισραηλινή αστυνομία για πρώτη φορά έκανε έξωση σε μια παλαιστινιακή οικογένεια από τα δύο σπίτια της στη συνοικία Μπέιτ Χανίνα της Ανατολικής Ιερουσαλήμ, έπειτα από μακρά νομική μάχη για την ιδιοκτησία των χώρων που κέρδισαν σιωναζιστες εβραίοι έποικοι.
Ξεσηκώνονται οι μητροπολίτες στη Θράκη
Κυριακή, 22 Απριλίου 2012, 09:26
Την πρόθεσή τους να βγουν ακόμα και στους δρόμους εκφράζουν με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρόεδρο της Βουλής και τους αρχηγούς των κομμάτων, οι τέσσερις μητροπολίτες της Θράκης. Αφορμή είναι η τροπολογία του υπουργού κ. Σηφουνάκη να μειώσει το πρόστιμο για τα αυθαίρετα των μουσουλμάνων της Ξάνθης και της Κομοτηνής στο 20%, την στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι πληρώνουν κανονικά.
Δείτε πώς αυγάτισε η περιουσία του Βενιζέλου μέσα σε 13 χρόνια...
1996: 3 γραφεία, 1 εξοχικό, 2 οικόπεδα, περίπου 130.000 ευρώ καταθέσεις και εισόδημα 55.000 ευρώ. Ο υπουργός δικαιοσύνης έχει ένα... γραφείο και ένα οικόπεδο στη Θεσσαλονίκη, και ένα... αγροτεμάχιο στη Χαλκιδική καθώς και ένα Ι.Χ. 1.400 κυβικά. Από κοινού με τη σύζυγό του έχουν 12 εκατομμύρια δρχ. 1.500 δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών και 2.000 γαλλικά φράγκα. Η σύζυγος του κ. Βενιζέλου έχει δύο γραφεία και μία εξοχική κατοικία και σε κοινό λογαριασμό με την κόρη της 6,5 εκατομμύρια δρχ. και 142.000 γερμανικά μάρκα. Ο κ. Βενιζέλος δήλωσε εισόδημα 18.788.190 δρχ. 2009: 17 ακίνητα, 2,7 εκ ευρώ καταθέσεις, 130.000 μετοχές και εισόδημα 106.000 αυτός και 74.000 η σύζυγος Ο κ Βενιζέλος λοιπόν δήλωσε το 2009 βουλευτική αποζημίωση ύψους, 106.569 ευρώ. ΛΟΙΠΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ: 74.443 η σύζυγος. ΑΚΙΝΗΤΑ: 27 ακίνητα μαζί με τη σύζυγο. 10 νέα από κληρονομιά της συζύγου το 2009.ΜΕΤΟΧΕΣ: Ο Ευ. Βενιζέλος διαθέτει αμοιβαία 97.000 τεμάχια, ενώ η σύζυγός του διαθέτει αμοιβαία 36.000 τεμάχια. ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ: Ο ίδιος διαθέτει 220.000 ευρώ σε ελληνικές τράπεζες, ενώ η σύζυγός του διαθέτει περίπου 2,5 εκατ. ευρώ σε ελληνικές τράπεζες. ΟΧΗΜΑΤΑ: 2 αυτοκίνητα από 1 με τη σύζυγό του. ΥΓ. Βέβαια τα εύσημα εκτός από τον Μπένυ που είχε καλό δάσκαλο τον Άκη, πρέπει να αποδοθούν και στη σύζυγο που χωρίς εισόδημα το 1996 και με 74.000 ψωροχιλιάρικα το 2009 κατάφερε μέσα σε 13 χρόνια να αποταμιεύσει 2,5 εκ ευρώ. Πιστεύω ότι έπρεπε να ήταν αυτή στη θέση του Υπ. Οικονομικών.
Δημοσιεύθηκε: απο Πιανιστας Σαβ Απρ 21, 2012 11:42 pm Θέμα δημοσίευσης Ευγενία έγραψε: Εκεί που μας διχάζει ,το συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα, η Χρυση Αυγη, είναι η ακραία στάση απέναντι στο μεταναστευτικό πρόβλημα. Ζητάει άμεση σύλληψη και απέλαση όλων των λαθρομεταναστών. Ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί αλλοδαπός. Οι ποινές δεν θα εκτίονται σε φυλακές, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, Απαντηση. Αρκετές χώρες πολιτισμένες παίρνουν τέτοια μέτρα. Ευγενία έγραψε: Εξάρθρωση του παραεμπορίου και όλων που βρίσκονται πίσω από αυτό. Απαντηση. Από εσάς μαθαίνω ότι ζητάνε τόσο αυτονόητα πράγματα. Μέχρι σήμερα εγώ νόμιζα ότι είχαν ξυρισμένα κεφάλια και χαιρετούσαν φασιστικά μόνο. Περίεργο. Μήπως τους είπε κάποιος να υιοθετήσουν αυτά τα συνθήματα τώρα που θα τους βοηθήσουν να μπουν ως κόμμα στη νέα Βουλή; Ευγενία έγραψε: Γιατί έφτασε η χώρα μας στο χείλος του γκρεμού; Ποιοι βάλανε τα χεράκι τους και βγάλανε τα ματάκια μας; Τριάντα χρόνια οι κυβερνήσεις μας το μόνο που κάνανε ήταν να βαθαίνουν το χάσμα ανάμεσα στην ανάπτυξη και το τραπεζικό σύστημα και να μεγαλώσουν τα εξωτερικά χρέη της χώρας. Ευγενία έγραψε: Φταίνε οι μετανάστες για την κατάντια της Ελλάδας; Απαντηση. Μια στιγμή. Πως πετάγεστε από το ένα θέμα στο άλλο; - Άλλο η καταστροφή της χώρας από τη φαύλη οικονομική πολιτική και την οργανωμένη διαφθορά εξουσίας, την οποία ενθάρρυνε και η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού στις εκάστοτε εκλογές όπου οι σταυροί προτίμησης δίνονταν επιλεκτικά και μόνο σε όσους υποψήφιους βουλευτές ήσαν διεφθαρμένοι, εν γνώσει ότι θα καταστραφεί το κράτος μας, - Άλλο πράγμα ήταν η ανυπαρξία οποιασδήποτε μεταναστευτικής πολιτικής, σε σημείο που ακόμα και όλες οι κυβερνήσεις της Γουϊνέας να έχουν δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το «μπάτε σκύλοι – αλέστε» που ισχυε επί 30 χρόνια στην Ελλάδα από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ενώ οι αριστεροί φώναζαν «Να καταργηθούν τα σύνορα – να καταργηθούν οι στρατοί, είμαστε όλοι αδέλφια». Ευγενία έγραψε: Πράγματι έρχονται παράνομα χιλιάδες μετανάστες αναζητώντας μία καλύτερη ζωή. Κυνηγημένοι από την φτώχεια και την ασιτία διανύουν χιλιάδες χιλιόμετρα για να φτάσουν εδώ. Δεν βλέπουμε ότι πολλοί συμπολίτες μας τους εκμεταλλεύονται; Πόσοι έλληνες έχουνε θησαυρίσει από την παραβατική συμπεριφορά των ξένων; Πόσοι έλληνες νοικιάσανε τις αποθήκες τους στους μετανάστες για την διακίνηση των μαϊμού προϊόντων; Απαντηση. Δηλαδή τι θέλετε, να φτάσουμε να παίρνουμε μισθούς 150 ευρώ το μήνα, μήπως και το καταλάβουν μόνοι τους οι λαθρομετανάστες ότι μπήκαν σε λάθος χώρα στην Ελλάδα και την πάτησαν; Ευγενία έγραψε: Το πραγματικό μας πρόβλημα είναι η μείωση των μισθών μας πού δεν την έχουν προκαλέσει οι μετανάστες αλλά η οικονομική κρίση και οι λάθος επιλογές των κυβερνήσεων μας. Οι συντάξεις ,που κόβονται δραματικά, στερώντας την αξιοπρέπεια από τους γονείς μας είναι διαταγή του ΔΝΤ και όχι των μεταναστών. Απαντηση. Με την ίδια λογική να γίνει και η πλήρης αποποινικοποίηση των βαριών ναρκωτικών, αφού δεν είναι τα βαριά ναρκωτικά που προκαλούν την περικοπή των συντάξεων. Ευγενια εγραψε: Δρυός πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται Ευγενία έγραψε: Πολλοί, από εμάς διαβάζοντας αυτό το προεκλογικό μανιφέστο με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής ίσως να ερωτευτούν τους εθνικιστές έλληνες. Απαντηση. Και εγώ που τους βρίζω με την πρώτη ευκαιρία, αν έμενα στον Άγιο Παντελεήμονα, θα τους ψήφιζα. Γιατί η εναλλακτική λύση θα ήταν να φτιάξω ένα πολυβολείο στο μπαλκόνι μου και να αποκαθιστώ την τάξη στην ακτίνα του όπλου, μένοντας συνεχώς μέσα στο διαμέρισμά μου, μπας και σώσω το τομάρι μου ή εμποδίσω ένα μαχαίρωμα, μια δολοφονία για 50 ευρώ, ένα βιασμό μπροστά στην πόρτα του σπιτιού μου. Τι φαντάζεστε, οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα δεν έχουν τηλέφωνο για να τηλεφωνήσουν στην Άμεση Δράση. Ή μήπως η Αστυνομία τους έχει γραμμένους τους κατοίκους της περιοχής στα παλιά της τα παπούτσια; Ευγενία έγραψε: Έχουμε απογοητευτεί από τα καμώματα των γαλάζιων και πράσινων κυβερνόντων. Ίσως και να παρασυρθούμε από τις πρακτικές που εφαρμόζουν οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής. Προσφορά ουσιαστικής βοήθειας στο σπίτι, στις κινήσεις, στις αγορές και τις βόλτες εκτός των σπιτιών των ανήμπορων συνταξιούχων στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα. Υπάρχουν όμως πολλοί έλληνες ,που δεν ζήσανε ,αλλά θυμούνται τι σημαίνει φασισμός. Απαντηση. Να πάτε εσείς να περπατήσετε το βράδι στις περιοχές αυτές, και αν δείτε να σφάζουν ανθρώπους μπροστά σας και η αστυνομία να απουσιάζει (σφυρίζουν σαν αμέριμνοι τσοπάνηδες) σκεφτείτε πόσοι υποψήφιοι κομμάτων αυτή τη στιγμή έχουν σαν προεκλογικό σύνθημα το «να νομιμοποιηθούν όλοι οι λαθρομετανάστες» ή «να πάρουν όλοι οι λαθρομετανάστες ταξιδιωτικά έγγραφα και να πάνε στην Ολλανδία (επειδή έτσι μας γουστάρει εμάς)» ή «να καταργηθούν τα σύνορα και οι στρατοί είμαστε όλοι αδέλφια, να έρθει όποιος θέλει στην Ελλάδα». Ευγενία έγραψε: ……αλλά ανήκανε στην Άρεια φυλή, ανώτερη όλων των υπόλοιπων φυλών του κόσμου. Είχαν σαν πρότυπο την ελληνική αρχαία ομορφιά αλλά το Εθνικοσοσιαλιστικό Γερμανικό Εργατικό Κόμμα….. Απαντηση. Μα ποιος μιλάει για τέτοια πράγματα πλέον στην Ελλάδα. Εδώ δεν θα ληφθεί κανένα στοιχειώδες μέτρο καθορισμού μεταναστευτικής πολιτικής στην Ελλάδα παρά μόνο αν γίνει κάτι πολύ πολύ σοβαρό στην Ελλάδα, π.χ. πάρει κανένα φιλοναζιστικό κόμμα 15% και εμποδίσει το σχηματισμό κυβερνητικής πλειοψηφίας. Τότε θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν. Και σύνορα θα αποκτήσουμε και θα μας σέβονται και θα λένε στο Αφγανιστάν «Κοίτα ρε κάτι έγινε και οι Έλληνες άρχισαν να φτιάχνουν μεταναστευτική πολιτική σαν τη Σιέρα Λεόνε». Διαφορετικά θα γίνονται συζητήσεις «έχουν δεν έχουν δίκιο οι λαθρομετανάστες» όπως γίνονται επίσης συζητήσεις για το «αν πρέπει να απαγορευτεί το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους τη στιγμή που δεν υπάρχει κοινωνική συναίνεση των παραβατών του νόμου για κάτι τέτοιο» (αυτό είναι το επίπεδο των συζητήσεων στην Ελλάδα. Ευγενία έγραψε: Τι θα κάνουμε αν θα μπει στη Βουλή; Μήπως θα είναι πολύ αργά; Απαντηση. Θα πιέσετε τις κυβερνήσεις να χαράξουν μεταναστευτική πολιτική και όχι να αφήσουν αυτή τη διαλογική συζήτηση μεταξύ των οπαδών των κομμάτων της Αριστεράς, του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΛΑΟΣ κλπ και, σε περίπτωση μη ύπαρξης επίτευξης συμφωνίας, να σφάζονται στους δρόμους ενώ οι εκάστοτε Υπουργοί Δημόσιας Τάξης να νίπτους τα χείρας τους σαν τον Πόντιο Πιλάτο. Αυτό θα κάνετε. Υ.Γ. Είμαι σίγουρος πως κανένας δεν θα συμφωνήσει μαζί μου εδώ, και θα πουν ότι είμαι φασίστας ή καλλιεργώ το φυλετικό μίσος. Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια.
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 22, 2012 12:28 am Θέμα δημοσίευσης Αγαπητέ κ. Π, όλα αυτά που γράφετε είναι ωραία και τα περισσότερα είναι και πειστικά, αλλά επιτρέψτε μου να σας πω ότι κανένα από αυτά που είπατε δεν αγγίζει το θέμα που έθιξε η κα Ευγενια και εγώ (με την απάντησή μου). Δεν μας είπατε π.χ. πως έφτασε ξαφνικά να γίνεται κόμμα η Χρυσή Αυγή, με ποσοστό που θυμίζει τις καλές μέρες του Συνασπισμού. Γιατί δεν γράφετε ότι όλα αυτά έγιναν επειδή οι κυβερνώντες αφήνουν το μεταναστευτικό πρόβλημα μακριά από οποιαδήποτε ρύθμιση νόμου ή επιβολής του μέσω των διωκτικών αρχών ώστε να λυθεί μόνο με μαχαίρια και ρόπαλα (Χρυσής Αυγής, αριστερών οργανώσεων, λαθρομεταναστών) και σε τελευταία φάση με την είσοδο στη Βουλή της Χρυσής Αυγής, λόγω της απόγνωσης του κόσμου; Γιατί δεν λέτε ότι στην απελπισία του το κόσμος των περιοχών που μαστίζονται από τη λαθρομετανάστευση δεν καλύπτονται πλέον από τα συνθήματα της αριστεράς (για ανεκτικότητα σε όσους λαθρομετανάστες θέλουν να έρθουν), ούτε από τα βιβλία του Βίλχεμ Ράιχ, αλλά προσεύχονται πλέον να μπει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή; Δώσατε μια τυποποιημένη απάντηση "κατά των φυλετικών διακρίσεων", όπως παλιά οι υποψήφιοι των Στρατιωτικών Σχολών αποστήθιζαν ένα υπόδειγμα έκθεσης για τη "Σημαία" και το έγραφαν σαν κύριο κορμό των εκθέσεων που έπεφταν στις εισαγωγικές εξετάσεις.
Δημοσιεύθηκε: απο Πιανιστας Κυρ Απρ 22, 2012 9:12 am Θέμα δημοσίευσης Υπάρχουν ορισμένοι αριστεροί με τους οποίους όταν συζητάς, σου επαναλαμβάνουν ορισμένα κλισέ συνθήματα με τις ντουντούκες, με στόχο: ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙΣ. Η συζήτηση στο νήμα που άνοιξε είχε θέμα: Η άρνηση των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ να ασχοληθούν ούτε κατ' ελάχιστο με το θέμα της λαθρομετανάστευσης, και πως η απόγνωση των πολιτών που θίγονται από αυτό οδήγησε στη θεαματική αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής και στη βέβαιη είσοδο του κόμματος αυτού στη Βουλή στη που θα γίνει σε μερικές μέρες. Δεν προτίθεμαι να γράψω ούτε μία γραμμή επιπλέον, ούτε να μετάσχω κατ' ελάχιστο σε διάλογο, αν κάποιος από τους αξιότιμους συνομιλητές μου δεν επικεντρωθεί επιτέλους (για πρώτη φορά) στο συγκεκριμένο θέμα. Είμαι πάντως 100% σίγουρος ότι η συζήτηση θα συνεχιστεί με άλλους, χωρίς την παραμικρή διαφωνία, με πλήρη συμφωνία, ότι αυτά είναι φαινόμενα ρατσισμού, ότι τα σύνορά μας πρέπει να είναι ανοιχτά, ότι ο Σαμαράς φταίει για τη λαθρομετανάστευση, ότι όλοι οι λαθρομετανάστες πρέπει να έχουν ίδια ασφαλιστικά δικαιώματα με εμάς, ακόμα και οι συγγενείς τους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στο Αφγανιστάν και δεν έχουν ξεκινήσει να έρχονται ότι πρέπει να τους δώσουμε ταξιδιωτικά έγγραφα για να φύγουν και να πάνε στην Ολλανδία, ότι είναι ρατσιστικό να έχει σύνορα η Ελλάδα που πρέπει να δώσει πρώτη το παράδειγμα και να τα καταργήσει κλπ.
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 22, 2012 12:16 pm Θέμα δημοσίευσης: Έξω η ΑΝΤΑΡΣΥΑ απο τις εκλογες με μεθόδους FBI;
Έξω η ΑΝΤΑΡΣΥΑ απο τις εκλογες με μεθόδους FBI; Με γελοίες δικαιολογίες ο διορισμένος υπουργός Eσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης (ομόσταυλος του Κ. Σημίτη) απειλεί να στερήσει το δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ και σε άλλα εκλογικά σχήματα που δεν εκπροσωπούνται στη Βουλή! Συγκεκριμένα, με ύφος χιλίων καρδιναλίων αρνείται να αποδεσμεύσει από σήμερα το χαρτί για την εκτύπωση των ψηφοδελτίων, με το πρόσχημα ότι πρέπει να γίνει πρώτα η επίσημη ανακήρυξη των συνδυασμών από τον Άρειο Πάγο. Μόνο που αυτό δεν προβλέπεται πριν από την Τετάρτη κι ενώ η τελευταία διορία για να πάνε τα ψηφοδέλτια όλων των κομμάτων στις νομαρχίες είναι η Παρασκευή. Όπως γίνεται φανερό, είναι ανθρωπίνως αδύνατον μέσα σε μια μόνο εργάσιμη μέρα να τυπωθούν και να μοιραστούν εκατομμύρια ψηφοδέλτια! Ο τελευταίος των ...εκσυγχρονιστών κρύβεται πίσω από προσχήματα, καθώς η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχει ήδη ενημερώσει υπεύθυνα για την κάθοδό της σε όλες τις περιφέρειες με υπερπλήρη ψηφοδέλτια, ενώ ήδη από χθες Σάββατο οι συνδυασμοί της έχουν ανακηρυχτεί από τα πρωτοδικεία όλης της χώρας. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί εδώ και τώρα τον Τάσο Γιαννίτση να σταματήσει να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του και να μην επιμείνει σε αυτές τις πολύ επικίνδυνες αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις. Η προσχηματική άρνηση συνιστά άμεση παραβίαση της αρχής της ισότιμης αντιμετώπισης των συνδυασμών και αποτελεί το τελευταίο οχυρό του μαύρου μετώπου και των πολιτικών του υπαλλήλων στην προσπάθεια να φιμώσουν τις ενοχλητικές αντισυστημικές φωνές, όπως η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλες αριστερές δυνάμεις.