Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Σαββατο 1 Νοεμβριου 2014


Τριπλάσια η αξία του Ελληνικού από τη συμφωνία πώλησης του ΤΑΙΠΕΔ ΤΕΕ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ- ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ (ΜΠΕΑ) Σε 3 δις ευρώ, κατά συντηρητική εκτίμηση, υπολογίζει την αξία της έκτασης του Ελληνικού-Αγίου Κοσμά, οικονομοτεχνική μελέτη του ΤΕΕ, που παρουσιάστηκε σήμερα σε ειδική ανοιχτή εκδήλωση. Η αξία αυτή είναι 222% μεγαλύτερη από τα 915 εκατομμύρια ευρώ, που συμφώνησε κατ αρχήν το ΤΑΙΠΕΔ την πώληση της συγκεκριμένης έκτασης. Αντιστοιχεί σε κόστος γης 92 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο δόμησης αξία που δεν υπάρχει, πουθενά στις γύρω περιοχές.
Panos Kammenos
ΟΛΑ ΑΚΥΡΑ Ξεπουλούν σε ημέτερους την δημόσια περιουσία για ψίχουλα με αδιαφανείς διαδικασίες για να πληρώσουν προμήθειες και δανειστές. Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Θρίλερ με τον "Μητσάρα". Αναζητείται από την Νικολούλη, δεν επιβεβαιώνεται ο θάνατος
Ο Μητσάρας αναζητείται από την Αγγελική Νικολούλη. Αγνοούμενος λογίζεται επίσημα ο Δημήτρης Γαλάνης
Νοέμβριος 01 2014 08:48
Μια είδηση στο διαδίκτυο ήταν αρκετή για να κάνει τους πάντες να τον κλάψουν, αφού τον εμφάνιζε σαν πεθαμένο. Ο Δημήτρης Γαλάνης γνωστός ως "Μητσάρας", είναι αγνοούμενος, σύμφωνα με την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, "Φως στο Τούνελ". Κατά τη διάρκεια της εκπομπής την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, το "Τούνελ" δέχτηκε καταιγισμό πληροφοριών από τηλεθεατές που είχαν δει τον Μητσάρα σε διάφορους χώρους μέχρι και πρόσφατα. Η αδελφή του Αναστασία Γαλάνη βρέθηκε στο στούντιο του "Τούνελ". Όπως είπε έχει ερευνήσει νοσοκομεία, νεκροτομεία και άλλους χώρους αλλά πουθενά δεν επιβεβαιώνεται ο θάνατος του. Στη Νέα Σμύρνη απ΄όπου προέκυψαν πληροφορίες κατά τη διάρκεια της εκπομπής έγιναν έρευνες επιτόπου, ωστόσο δεν εντοπίστηκε ο ίδιος. Πάντως η πληθώρα των πληροφοριών δείχνει ότι ο Μητσάρας αν και με προβλήματα υγείας, πρέπει να βρίσκεται στη ζωή. Ο Δημήτρης Γαλάνης 61 χρόνων, είναι χαρακτηριστική φυσιογνωμία στους χώρους των γηπέδων και φανατικός φίλος της ομάδας του Πανιώνιου. Δήλωνε δυναμική παρουσία και στους κοινωνικούς αγώνες και τα μηνύματα που εμφάνιζε στα πλακάτ του, έκαναν θραύση στο διαδίκτυο. Ζούσε σαν άστεγος και μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου έβρισκε καταφύγιο τα βράδια στο Δημαρχείο της Καλλιθέας.
Σχολιο.- Εγώ το είχα γράψει από την πρώτη είδηση ότι ζει, γιατί είχα διαβάσει από διάφορα σχόλια ότι γνωστοί του τον είχαν δει και διάψευδαν τον θανατό του, αλλά κανένας δεν έδωσε σημασία στο σχόλιο. Η δε εφημερίδες και ειδησιογραφικά site, ξευτιλίστικαν τελείως!!!