Κυριακή 16 Απριλίου 2017

Κυριακη 16 Απριλιου 2017



μοίρασμα φασιστοεφημερίδας στα διόδια και ναζιστικες σημαιες των χρυσαυγουλων να κυματιζουν ...(!!!)
(και ο κοσμος εδω μεσα συνεχιζει τις καλπικες ευχες του ..
μα που ζουμε και τι ζουμε??
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
Σχολιο.- Από τα διόδια Μετσόβου μέχρι τα διόδια Ιάσμου συνέβαινε αυτό. Η συγκεκριμένη φωτό από τα διόδια Ελευσίνας.
Σχολιο.-  Απ' ότι ακούω το ίδιο έκαναν και στα διόδια των Μαλγάρων αλλά και αλλού.




--------------------------------------------------------------------------



Rashidin σφαγή αυτόπτης μάρτυρας στα λεωφορεια σιιτων στη Συρια: «αντάρτες» παρασύραν τα παιδιά πριν από την έκρηξη ...



-------------------------------------------------------------------------------




Η Ορθοδοξία γιορτάζει Πάσχα κι Ανάσταση; Με Ελληνοορθόδους Μητροπολίτες του Πατριαρχείου Αντιόχειας όμηρους από τρομοκράτες που χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση του 4ου Ράιχ;
Βαρθολομαίε, Ιερώνυμε... "γιορτάζετε" χωρίς λέξη για το μαρτύριο των Χριστιανών της Συρίας, με απαχθέντες δύο Ελληνορθόδοξους Επισκόπους... με τη συνδρομή της "μεγάλης δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειας" του 4ου Ράιχ!




--------------------------------------------------------------------------------




η αμηχανη στιγμη οπου μια καλογρια που τιμηθηκε με βραβειο απο τις ΗΠΑ,για την ανθρωπιστικη της δραση στην Συρια,δηλωνει οτι κατα την γνωμη της οτι ο Ασαντ δεν ειναι δικτατορας και δεν ειναι υπευθυνος για την ''χημικη επιθεση''και οτι το αμερικανικο χτυπημα με βομβες τομαχωκ ''ηταν ενα βημα πισω για την ειρηνη στην Συρια'' ...

Της Συρίας καλόγρια τίμησαν η ΗΠΑ, λέει ότι ο Άσαντ  «δεν είναι δικτάτορας»

12 Απρ, 2017
Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ βγαζει  μια φωτογραφία με  2017 Γυναίκας του  Κουραγιου Βραβειο αδελφή Carolin Tahhan Fachakh της Συρίας κατά τη διάρκεια τελετής στο Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον, DC, στις 29 Μαρτίου, 2017. (Πηγή: Στέιτ Ντιπάρτμεντ φωτογραφία / Δημόσιος Τομέας .)
Salesian Αδελφή Carolin Tahhan Fachakh, από τη Συρία, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι αμφιβάλλει Σύρος πρόεδρος διέταξε μια χημική επίθεση εναντίον αμάχων , και ειπε οτι η απόφαση από τη διοίκηση Trump να βομβαρδίσει μια αεροπορική βάση ειναι ένα «βήμα πίσω από την ειρήνη.» Στις 29 Μαρτίου έλαβε το Διεθνές Βραβείο Γυναίκα του Courage από την πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ.




------------------------------------------------------------------------------




*Φωτό απ τη χτεσινή βομβιστική επίθεση σε αμάχους στη Συρία.
ενας φωτορεπόρτερ γονατιζει διπλα σε ενα απανθρακωμένο σωμα ενος παιδιου
*Devastating photo @AbdHabak - Syrian videographer next to the charred body of a child
-------
* στο Χαλεπι στην Συρια ,εγινε χτες εκρηξη σε παγιδευμένο όχημα κοντά σε κομβόι λεωφορείων τα οποία περίμεναν για να εισέλθουν στο Χαλέπι της Συρίας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πανω απο 100 ανθρωποι..
γυναικες,παιδια,γεροι,ολοι καηκαν ζωντανοι
Η έκρηξη εγινε στην περιοχή Ρασιντίν, στα προάστια του Χαλεπιού, όπου δεκάδες λεωφορεία περίμεναν μεταφέροντας κυρίως τους σιίτες κατοίκους δύο χωριών, που είχαν εγκαταλείψει τις εστίες τους και υποστηρίζουν την συριακή κυβέρνηση.
Τα χωριά εκκενώθηκαν στο πλαίσιο εφαρμογής συμφωνίας ανταλλαγής για την εκκένωση των σουνιτών ανταρτών και των οικογενειών τους, από δύο πόλεις που πολιορκεί ο στρατός της Συρίας, στα προάστια της Δαμασκού...
Υ.Γ περιεργως (θα ναι μαλλον συμπτωση)κανενα βιντεο εδω μεσα στο ιντερνετ,κανενα οργισμενο μηνημα-καταγγελια-κειμενο για τους Τζιχαντιστες (τους ''ανταρτες αντικαθεστωτικους'')δολοφονους,κανενας οδυρμος ,καμια φωτογραφια απο τα καμενα σωματα παιδιων ,ουτε ζε σουι χαλεπι τιποτα,ολοι ,αθεοι και χριστιανοι το προσπερασαν ανωδυνα και αδιαφορα




------------------------------------------------------------------------------



Αυτή η εικόνα έχει κάνει το γύρο του διαδικτυου... Νεαρα Παλαιστίνια 5χρονα παιδιά σήκωσαν την σημαία της Παλαιστίνης στο πρόσωπο των κατακτητών, μεσα στο σπιτι τους που οι σιωναζι κανουν ελεγχο... πιστεύω ότι αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στη Χεβρώνα.




-----------------------------------------------------------------------------------




ΤΡΟΤΣΙΚΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΔ ΚΟΡΕΑΣ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥ!
16/4/2017
Η δήλωση υπογράφεται από τους παρακάτω:
Socialist Fight (Σοσιαλιστική Πάλη) – Βρετανία
Workers Socialist League (Εργατική Σοσιαλιστική Λίγκα) – ΗΠΑ
Tendência Militante Bolchevique (Αγωνιστική Μπολσεβίκικη Τάση) – Αργεντινή
Κομμουνιστική Επαναστατική Δράση – Ελλάδα (avantgarde 2009)
Κομμουνιστικό Εργατικό Μέτωπο – Βραζιλία
CEDS – Centro de Estudos e Debates Socialistas (Κέντρο Σοσιαλιστικών Μελετών και Συζητήσεων) – Βραζιλία
Ady Mutero, Revolutionary Internationalist League (Επαναστατική Διεθνιστική Λίγκα) – Ζιμπάμπουε
Mohammad Basir Ul Haq Sinha, Πρόεδρος του Inter Press Network, Ντάκα – Μπανγκλαντές
Akhar Bandyopadhyay, Bhagat Singh’s Socialist India (Σοσιαλιστική Ινδία του Μπαγκάτ Σινγκ, https://m.facebook.com/nbshsra/)
Frank Fitzmaurice – Λίβερπουλ, Βρετανία
Michael O’Rourke, Ιρλανδός σοσιαλιστής, Λάιτριμ, Ιρλανδία, «Ανυπομονώ να ηττηθεί ο ιμπεριαλισμός στη Συρία, στην Κορέα και διεθνώς.»
Annette Maloney, Λονδίνο. “Ως αγωνίστρια της ιρλανδικής δημοκρατίας και ανεξαρτησίας για όλη μου τη ζωή, προσυπογράφω πλήρως την ανακοίνωση.»
Eugene Potter, Λονδίνο, φοιτητής. “Συμφωνώ πλήρως με την ανακοίνωση.»
Bruno Kretzschmar, επαναστάτης σοσιαλιστής
Alonso Quijano, Χιλιάνος επαναστάτης σοσιαλιστής στη Γαλλία




---------------------------------------------------------------------------------




Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
22/11/2012
Το κεντρικό ωστόσο επιχείρημα του σιωνισμού ήταν (και είναι) πως το νέο κράτος θα αποτελεί ένα ισχυρό ανάχωμα του «πολιτισμού» απέναντι στους «βάρβαρους» ασιάτες. Ένα κράτος που σύμφωνα με την διάσημη φράση του Χέρτσελ θα ήταν «ένας προμαχώνας της Ευρώπης απέναντι στην Ασία». Αυτό το δομικό στοιχείο του σιωνισμού ειπώθηκε σε τόσες παραλλαγές όσες και οι διάφορες συνιστώσες του.
Γι αυτό και οι σιωνιστές προσπάθησαν από την αρχή μέχρι το τέλος να πετύχουν τους στόχους τους με τη συμμαχία και την βοήθεια κάποιας «Μεγάλης Δύναμης» της εποχής. Όλοι οι αντιδραστικοί ηγέτες της εποχής (από τον Τσάρο της Ρωσίας μέχρι Σουλτάνο) προσεγκίστηκαν για να ευνοήσουν το σιωνιστικό εγχείρημα. Ο Χέρτσελ για παράδειγμα γράφει στον αυτοκράτορα της Γερμανίας: «Αναμφίβολα, ο γρήγορος εποικισμός ενός ουδέτερου λαού στην Ανατολή, μπορεί να φανεί εξαιρετικά σημαντικός για την πολιτική της Γερμανίας στην Ανατολή. Για ποιο λαό πρόκειται; για έναν λαό που, σπρωγμένος από την πραγματικότητα, είναι αναγκασμένος να ενωθεί με τις γραμμές των επαναστατικών ομάδων».
Η καταστροφή του κράτους του Ισραήλ
Η ιστορική θέση της πλειοψηφίας των τροτσκιστών για την Μέση Ανατολή είναι η καταστροφή του σιωνιστικού κράτους του Ισραήλ και η δημιουργία ενός ενιαίου παλαιστινιακού κράτους, όπου άραβες και εβραίοι θα ζουν χωρίς φυλετικές ή θρησκευτικές διακρίσεις.
Το Ισραήλ είναι ένα παράνομο κράτος που ιδρύθηκε στη βάση ιστορικών ανακριβειών, που διέπεται από ανήθικες, ρατσιστικές αρχές και συντηρείται μέσω της εγκληματικής χρήσης ωμής στρατιωτικής βίας. Ο βασικός λόγος για τη χρονίζουσα αντιπαλότητα στην Μέση Ανατολή δεν εντοπίζεται στην πολιτική που ακολουθεί η εκάστοτε σιωνιστική ηγεσία, αλλά στην ύπαρξη του κράτους του Ισραήλ αυτή καθεαυτή. Οι συγκρούσεις στην περιοχή ποτέ δεν θα καταλαγιάσουν όσο το Ισραήλ συνεχίζει να υπάρχει με τη σημερινή του μορφή.
Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Εργατική Εξουσία Νο93, Σεπτέμβρης 2006 και στην ιστοσελίδα του Κομμουνιστικού Συνδέσμου με τον τίτλο «Σιωνισμός: Η σοσιαλιστική προοπτική στην Παλαιστίνη περνά από την καταστροφή του κράτους του Ισραήλ»