Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Κυριακη 9 Ιουλιου 2017



τι εγινε ρε σεις?για την Υεμενη ,δεν εφταναν οι βομβες στα σχολεια &τα νοσοκομεια,το δολοφονικο εμπαργκο και ο λιμος με τα παιδια να πεθαινουν απο την πεινα
τωρα εχει χολερα ...
ΧΟΛΕΡΑ στην ΥΕΜΕΝΗ εν έτη 2017
τι εγινε? καμια διαδηλωση αντιπολεμικη? αντι νατοικη?φαρμακα ? βοηθεια?   καπου ? αλλα θα μου πεις εκει δεν εχει ''χασαπη'' και ''επαναστατες''(κατι αυτοοργανωμενα χαλιφατα που φαντασιωνονται καποιοι στην Συρια πχ )...
σιωπη,υποκρισια,δειλια,κονφορμισμος,παρωπιδες,και μουγγαφον
σκατα στα μουτρα μας ,απο ντροπη θα ψοφησουμε εν τελει

https://avantgarde2009.wordpress.com/2017/07/08/yemenh_aneipwth_imperialistikh_frikh_kai_dikaih_antistash/





-----------------------------------------------------------------------------------------------------------




Θα ανασκευάσουν για τον Θεοφίλου τώρα τα δημοσιογραφικά φερέφωνα της Αντιτρομοκρατικής;
7 Ιουλίου 2017
Το τεκμήριο της αθωότητας δεν είναι μια νομική σχολαστικότητα. Είναι ένας δείκτης του πολιτισμού μας.
Τι γίνεται όμως με τα …αιμοδιψή για like και κλικ μέσα ενημέρωσης που αναπαράγουν αμάσητο ό,τι τους σερβίρουν από τα κεντρικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας;
Δυστυχώς, στην περίπτωση του Τάσου Θεοφίλου, που ανακηρύχθηκε στο δεύτερο βαθμό αθώος για όλες τις κατηγορίες, ισχύει ο γενικός κανόνας της διά βίου, ανελέητης και ατιμώρητης διαπόμπευσης.
Από τη στιγμή που η ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας και τα email των αστυνομικών συντακτών δέχονται τις φωτογραφίες κάποιου υπόπτου που κατά την άποψη και τις έρευνες της ΕΛΑΣ συνδέεται με κάποιο έγκλημα, για αρκετά μέσα ενημέρωσης – κατά κύριο λόγο ψηφιακά – η ετυμηγορία έχει ήδη βγει.
Λίγα είναι πλέον τα ΜΜΕ που υιοθετούν τις φράσεις που προστατεύουν στοιχειδώς τον κατηγορούμενο και κρατούν μία επιφύλαξη για την αλήθεια:
«Φερόμενος-η ως…», «που κατηγορείται ότι…», «που κατά την Αστυνομία είναι…».
Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών κατηγορουμένων είναι μια πάγια πλέον τακτική της Ελληνικής Αστυνομίας, που προβαίνει σε αυτές τις δημοσιεύσεις κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, για την «προστασία του κοινωνικού συνόλου».
Πάντα όμως συνοδεύεται με έναν χρονικό περιορισμό. Από το site της ΕΛΑΣ οι φωτογραφίες κατεβαίνουν, από τα χιλιάδες ειδησεογραφικά site όμως όπου αναπαράγονται, ποτέ.
Αυτή είναι και η περίπτωση της υπόθεσης Θεοφίλου, ο οποίος ως είθισται, καταδικάστηκε πριν καν δικαστεί πρωτόδικα.
Κρατήσαμε κάποια στιγμιότυπα οθόνης από τις δημοσιεύσεις του 2012, πριν την πρώτη του καταδίκη, που ακόμη βρίσκονται αναρτημένες στις σχετικές ιστοσελίδες.
Αλήθεια, μετά την αθωωτική απόφαση του Εφετείου, πόσοι θα κατεβάσουν τις φωτογραφίες του Θεοφίλου και τους τερατώδεις τίτλους που υπαγόρευε η Αντιτρομοκρατική;
Πόσοι θα ανασκευάσουν αυτή την ανθρωποφαγική επίθεση που υπέστη ο άνθρωπος αυτός;
http://mao.gr/theofilou-dimosiografika-ferefona/




------------------------------------------------------------------------------------------------------




Τραυματίστηκε βαριά σε ώρα εργασίας το βράδυ της περασμένης Κυριακής και χθες πέθανε ο 45χρονος Άγγελος Παντέλογλου. Συμβασιούχος του Δήμου Θεσσαλονίκης, πατέρας δύο μικρών παιδιών, με γυναίκα άνεργη.
Ένας ακόμη νεκρός της τάξης μας. Ένας ακόμη απ' αυτούς που φροντίζουν την καθαριότητα των πόλεών μας, αντιμέτωποι με τη χλεύη και την απαξίωση από βολεμένα χορτάτα ανθρωπάκια, που έδωσαν ρεσιτάλ παλιανθρωπιάς τις μέρες της πρόσφατης απεργίας.
Ένας άνθρωπος που γι' αυτόν δεν θα υπάρξουν δηλώσεις πολιτικών ηγετών ούτε θα κηρυχθεί εθνικό πένθος. Δεν κατέστρεψε τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων ο Άγγελος Παντέλογλου ούτε ήταν μπάτσος ή καραβανάς, για να αξίζει να τιμηθεί.
Σχολιο.-  Και ούτε αποζημίωση η οικογένεια !!!! Όπως και του προηγούμενου θύματος !!!! Την τσάκισαν όλη τα σαγόνια του Παπαδήμα !!!!
Σχολιο.- Ούτε δικαιούται να πάρει αποζημίωση η οικογένειά του, 2.500.000 ευρώ!!




-------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ο ΘΡΑΣΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΒΟΝΑΠΑΡΤΙΣΚΟΣ
Κι όμως, είναι γεγονός! Κατέβασαν την ιστοσελίδα του Ευγενίδειου Θεραπευτήριου για να μη μαθαίνει ο κόσμος ότι δεν πρόκειται για δημόσιο νοσοκομείο αλλά για Α.Ε.! Κι έτσι, να μην εκτίθεται ο αμόρφωτος που όχι μόνο δεν πήγε σε κάποιο νοσοκομείο απ' αυτά που έχει μισοδιαλύσει η μνημονιακή του πολιτική, αλλά είχε το θράσος να λέει και ψέματα.
Τι 'ν' αυτά, ρε; Ποιο είναι αυτό το ανθρωπάκι που για να προστατευτεί από τη γενική χλεύη επιβάλλει τον αυτοεξευτελισμό τόσου κόσμου;
Αλλά θα μου πεις, εδώ έβαλε ένα ολόκληρο Συνέδριο να ψηφίζει και να ξαναφηφίζει μέχρι να περάσει το δικό του, εξευτελίζοντας όλη τη στελέχωση του κόμματός του. Στα διοικητικά στελέχη και τους γιατρούς του Ευγενίδειου θα δίσταζε;
Αυτός, αν το μπορούσε, θα εξανάγκαζε τους φιλόλογους να γράψουν καινούργια γραμματική στην οποία το Αιγάλεω να έχει γενική "του Αιγαλέου" και θα υποχρέωνε να τυπωθούν νέοι χάρτες με τα νησιά Λέσβος και Μυτιλήνη.

Σχολιο.-  Το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο ειναι ΑΕ που ανήκει στο δημόσιο Πανεπιστήμιο Αθηνων. Αρα ειναι δημοσιο. Ελεος πια με τον συνδυασμο ασχετοσυνης και εμπαθειας.
Σχολιο.-  Τα περί ασχετοσύνης να τα πεις σ' αυτούς που αναφερόμενοι στο νοσοκομείο τους μιλάνε για Α.Ε.
υπάρχουν 169 ΑΕ του δημοσίου.
Σχολιο.- το Ευγενίδειο παντα έτσι ήταν, ε δω είσαι λάθος. Ποτε το Ευγενίδειο όσο το θυμαμαι δεν ηταν στο ΕΣΥ. Το Ευγενίδειο ανήκει στο ευρύτερο δημόσιο ως πανεπιστημιακο νοσοκομείο. Προσωπικά έχω υποβληθεί σε πολύ ακριβή εξέταση εκεί ως ασφαλισμένος του ΙΚΑ και δεν πληρωσα τπτ, όπως θα συνέβαινε σε καθε δημόσιο νοσοκομειο. Στο Ευγενίδειο όλοι οι ασφαλισμένοι των κρατικών ταμείων πληρώνουν 0 κοστος για εργαστηριακές εξετάσεις και περι τα 20 ευρώ για τα πρωινά εξωτερικά ιατρεία. Αυτο απο ΠΑΝΤΑ! Μην παραπλανεις τον κοσμο λες και το έκανε αυτό ο Τσίπρας, το πανεπιστημιο Αθηνών απλα διατήρησε το προηγούμενο καθεστώς. Εκτός αν εξισωνεις τα 0 ευρώ που έδωσα εγώ οταν τα έδωσα με τα 850 που μου είχαν ζητήσει απο το Μετροπόλιταν, με εοπυυ. Παρόμοια, ο μόνος που επωφελείται απο το δήθεν σκάνδαλο του Ερρίκος Ντυνάν είναι το υγεια, το ιατρικό κεντρο και το Μετροπόλιταν. Το Ερρίκος Ντυνάν είναι ενα ίδρυμα, εξαίρετο νοσοκομείο και παμφθηνο.
Σχολιο.-  έχω νοσηλευτεί στο συγκεκριμένο θεραπευτήριο με ασφάλιση ΙΚΑ, δεν πλήρωσα μία......





-----------------------------------------------------------------------------------------------------------




Μαρινάκης και δεν του καίγεται “Καρφί” για τους μισθούς!
03/07/2017
Δεν γνωρίζω αν ισχύουν όλα όσα δημοσιεύονται για τις “ανησυχίες” του Β. Μαρινάκη μετά την εξαγορά του ΔΟΛ κι αν φυσικά ισχύει πως δεν γνωρίζει τί ακριβώς κατέχει αυτή τη στιγμή.
Είναι όμως βέβαιο πως έχει αρκετούς ανθρώπους κοντά του για να το παίζουν “στελέχη” και η “φωνή” του προς τα έξω.
Όπως επίσης ότι κατέχει πλέον απευθείας ή μέσω τρίτων πλειάδα ΜΜΕ, εφημερίδων, αθλητικές, πολιτικές, οικονομικές. ημερήσιες, εβδομαδιαίες, ραδιοφωνικούς σταθμούς και sites. Θα αποκτήσει τυπικά και τον ΔΟΛ με τα δικά του Μέσα και εταιρείες, συμμετοχή στο Mega, σε εκτυπωτική μονάδα και πάει λέγοντας. Όλα αυτά τον καθιστούν “παράγοντα” στα media. Μόνο που πραγματικά δεν ξέρει τι συμβαίνει. Γιατί στα Μέσα του δεν πληρώνονται οι εργαζόμενοι! Ή μάλλον σε ορισμένα Μέσα του δεν πληρώνονται καν οι εργαζόμενοι του.
Από πού να ξεκινήσει κανείς. Από την “Επένδυση”; Απλήρωτοι επί πολλούς μήνες, με έναντι οι περισσότεροι, καμία μέριμνα για μπλοκάκια, ούτε δημοσιογραφική-επαγγελματική ούτε εργασιακή.
Τα αθλητικά μήπως Μέσα του; Με μαύρα ορισμένες πληρωμές, έναντι σε άλλες και απλήρωτοι πολλοί δημοσιογράφοι που συνεργάζονται.
Για το “Καρφί” μήπως; Τραγωδία. Δυο μόνο μήνες έχουν πληρωθεί μέσα στο 2017 και το χειρότερο “απολύθηκε” και το λογιστήριο! Οι άνθρωποι που συνεργάζονται με την εφημερίδα δεν ξέρουν καν σε ποιον στο καλό να απευθυνθούν για να ζητήσουν τα λεφτά τους.
Για το συγκρότημα των “Παραπολιτικών;” Που δουλεύει με συνεργάτες και όσοι είχαν επιλέξει να εργαστούν εκεί, φρόντισαν να φύγουν όπως μπορούσαν, κακήν κακώς;
Τέλος να μιλήσουμε για το νέο απόκτημα του, την “Ελευθερία του Τύπου”; Όπου ήδη έγιναν 6 απολύσεις και μειώσεις μισθών. Όπου ούτε η διεύθυνση μπορεί με ακρίβεια να ενημερώσει τί θα συμβεί από τον Αύγουστο. Θα μετακομίσουν οι του ΔΟΛ στον ΔΟΛ πίσω; Η εφημερίδα, λέει, αφού κλείσει το καθημερινό φύλλο, θα μετακομίσει από τον Πειραιά στην οδό Μιχαλακοπούλου.
Με τόσους υπεύθυνους γύρω του, ένα είναι βέβαιο. Ο Β. Μαρινάκης δεν γνωρίζει τί ακριβώς πληρώνει. Το βέβαιο είναι πως οι εργαζόμενοι του δεν πληρώνονται σε αντίθεση με τα στελέχη του. Κι αυτό είναι μια πολύ κακή αρχή για τον άνθρωπο που θέλει να γίνει ΔΟΛ-ίτης. Μήπως οι απλήρωτοι εργαζόμενοι να πήγαιναν μια βόλτα στον Κυριάκο Μητσοτάκη που είναι και τόσο φίλος του;
http://info-war.gr/marinakis-ke-den-tou-kegete-karfi-gia-tous-misthous/




----------------------------------------------------------------------------------------------------




Επιστρεψαμε
Στην αγοραστικη δυναμη του 1970
Στην μεταναστευση του 1960
Στην ανεργια του 1950
Στον γερμανοτσολιαδισμο του 1940
Στις εργασιακες σχεσεις του 1930
Στην ξενοκρατια του 1920
Στα μνημονια του 1843
Και στα δανεια της επαναστασης του 1821



-------------------------------------------------------------------------------------------------------



-μπαμπα τι είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα ?
-ειναι κατι που εχουν οι πλουσιοι




------------------------------------------------------------------------------------------------------




3 χρονια πριν ,8/7/2014 οι Ισραηλινοι πολιτες φερνανε καρεκλες και ποπ κορν και κοιταζανε τον βομβαρδισμο της αποκλεισμενης Γαζας σαν να κοιταζανε ''survivor''
Το Ισραηλ σκοτωσε 2.800 αμαχους Παλαιστινιους,αναμεσα τους 580 παιδια και κατεστρεψε πανω απο 20 000 σπιτια ..11 300 ανθρωποι ηταν σοβαρα τραυματισμενοι και ακρωτηριασμενοι,αναμεσα τους 3,374 παιδια
Πανω απο 500 000 εκτοπισμένoi και το Ισραηλ ακομη τολμα να πει οτι ''ηταν σε αμυνα''...
η πολιορκία της Γαζας σκοτωνει κοσμο καθημερινα ακομη και σημερσ .
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ .ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ.
οι κατοικοι της Γαζας εξακολουθουνε να ζουνε εκτοπισμενοι
#λευτερια_στην_Γαζα
#λευτερια_στην_Παλαιστινη




----------------------------------------------------------------------------------------------------------





ΚΙ' ΑΛΛΟΣ ΝΕΚΡΟΣ... Ξεψύχησε στην Θεσσαλονίκη ο 45χρονος εργαζόμενος στην καθαριότητα που είχε τραυματιστεί ενώ δούλευε... // (Η Ντανιέλα χθες..., ο Άγγελος σήμερα... και πόσοι ακόμα δολοφονημένοι στους τροχούς ενός άθλιου Συστήματος που χρησιμοποιεί τους εργαζόμενους σαν αναλώσιμα αντικείμενα...., σαν σκουπίδια!.. -Δ.Τζ.)
>| Δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή o συμβασιούχος - “παρατασιούχος” του Δήμου Θεσσαλονίκης, Άγγελος Παντέλογλου, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα - όπως δυστυχώς αποδείχθηκε- το βράδυ της περασμένης Κυριακής εν ώρα εργασίας.
Ο άτυχος 45χρονος άφησε πίσω του, την άνεργη γυναίκα του και τα δύο μικρά παιδιά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός μετέφερε γεμάτο κοντέινερ έξω από το ΧΥΤΑ και έπρεπε να παραλάβει ένα άδειο. Το δυστύχημα φέρεται να συνέβη κατά το δρομολόγιο της βραδινής βάρδιας, στη διάρκεια της εναπόθεσης των συμπιεσμένων απορριμμάτων με τους συρόμενους τράκτορες, όταν το ρυμουλκό που συνδέει τους τράκτορες αυτούς αναδιπλώθηκε.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------




Μιά βόλτα στην Σταδίου, με τα πόδια.
Αρκεί.
Όλα έρημα
Σαν αλητογειτονιά στα περίχωρα του Λις Αντζελες.
#ευρώ #Ευρώπη #κατοχή




---------------------------------------------------------------------------------------------------------




Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017
O πρώην πρόεδρος της Παραγουάης Φερνάντο Λούγο ανέλαβε την προεδρία του Κονγκρέσου της χώρας του
O πρώην πρόεδρος της Παραγουάης Φερνάντο Λούγο του Μετώπου “Guasú”, ανέλαβε σήμερα επίσημα την προεδρία του Κογκρέσου της χώρας του.
   Ο Λούγο αντικατέστησε τον Ρομπέρτο Ασεβέτο του κόμματος “Liberal”, ο οποίος δεν παραβρέθηκε στην τελετή ανάληψης των καθηκόντων του νέου προέδρου.
   Ο Λούγο θα προεδρεύσει θα προεδρεύει με αντιπροέδρους τους γερουσιαστές Χόρχε Οβιέδο Μάτος, του συντηρητικού σχηματισμού Unace (α αντιπρόεδρο) και τον Μπλάς Γιάνο (β αντιπρόεδρο) του κόμματος “Liberal”.

H τελετή πραγματοποιήθηκε υπό την εποπτεία της Προεδρίας της Γερουσίας και την παρουσία του Γενικού Επιθεωρητή της Δημοκρατίας Ενρίκε Γκαρσία κια την παρουσία της ανώτερης αξιωματούχου της κυβέρνησης Μάρτα Ναρβάχα.

O Λούγο δήλωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο κοινωνικό δίκτυο twitter ότι θα συνεχίσει να επιδιώκει “αυτό που ο λαός θέλει, περιμένει και του αξίζει”.

Σε ένα βίντεο από την τελετή που μεταδόθηκε στο ίδιο κοινωνικό δίκτυο, ο νέος πρόεδρος του Κογκρέσου δήλωσε ότι “Πρόκειται για μια μεγάλη πρόκληση, δεν θα είναι εύκολο, αλλά ούτε και αδύνατον”.




----------------------------------------------------------------------------------------------------------




Αύξηση 7% στις συντάξεις γήρατος στην Βολιβία.
Ο πληθωρισμός τον Απρίλιο ήταν στο 2,5%.
Η αλληλέγγυα σύνταξη γήρατος θεσμοθετήθηκε το 2010.
Οι χαμηλοσυνταξιούχοι παίρνουν τώρα περισσότερα από 500 δολάρια.(4.000 Μπολιβαρες)
Οι κρατήσεις για την σύνταξη είναι το 12,71% (συν 0,5 % για το ταμείο αλληλεγγύης) του μισθού.
Οι αυξήσεις θα δοθούν αναδρομικά από τον Ιανουάριο.
http://www.prensa-latina.cu/index.php?o=rn&id=99189&SEO=gobierno-boliviano-garantiza-incremento-de-pension-a-los-ancianos




--------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οπαδοί της αντιπολίτευσης τραυμάτισαν σοβαρά μέλος του PSUV σε επεισόδια στην Εθνοσυνέλευση
Επαναστάτες προσπάθησαν να παραδώσουν έγγραφο στον βουλευτή Julio Borges όταν άρχισαν πυροβολισμοί εναντίον του λαού και ξέσπασαν συγκρούσεις
 5 Ιουλίου 2017-Το πρωί της Τετάρτης ξέσπασαν επεισόδια ανάμεσα σε βουλευτές της αντιπολίτευσης της Εθνοσυνέλευσης και υποστηρικτών της Μπολιβαριανής Επανάστασης, λίγες ώρες αφότου ολοκληρώθηκε η τελετή για τον εορτασμό της 206 επετείου από την υπογραφή της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας, στην οποία παρευρέθη ο Αντιπρόεδρος της Δημοκρατίας, Tarek El Aissami.
Κατά τη διάρκεια των γεγονότων τραυματίστηκε από σφαίρα στο δεξιό μηρό ένας νέος, μέλος του Ενωμένου Σοσιαλιστικού Κόμματος της Βενεζουέλας Christian Palma, 19 ετών.
Επίσης τραυματίστηκαν από χτυπήματα πολλοί διαδηλωτές της επανάστασης και βουλευτές της δεξιάς.
Μαρτυρίες ανθρώπων που ήταν παρόντες στη σκηνή αναφέρουν ότι οι επαναστάτες προσπάθησαν να παραδώσουν ένα έγγραφο στον βουλευτή Julio Borges, στο οποίο γινόταν κάλεσμα λόγω του κύματος τρομοκρατίας που η αντιπολίτευση έχει εξαπολύσει στους δρόμους της χώρας και το οποίο έχει προκαλέσει το θάνατο περισσότερων από 100 Βενεζουελάνων, όταν άρχισαν να πυροβολούν κατά του λαού και ξέσπασαν συγκρούσεις που προκάλεσαν τον τραυματισμό πολλών ατόμων.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νικολάς Μαδούρο καταδίκασε το περιστατικό και διέταξε να διενεργηθούν οι  έρευνες για να βρεθούν οι υπαίτιοι και να τους επιβληθούν κυρώσεις.
Ακολουθούν βίντεο με τις μαρτυρίες πολιτών:
Αυτή τη στιγμή στο Κοινοβούλιο (βίντεο)
Μαρτυρίες του λαού από το Κοινοβούλιο. Αυτά συνέβησαν (βίντεο)
Αυτές τις μαρτυρίες δε θα τις δείξουν τα διεθνή μέσα (βίντεο)
https://solidariagriega.wordpress.com/2017/07/07/%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CE%AF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%85%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9%CF%83/




--------------------------------------------------------------------------------------------------------




ΥΕΜΕΝΗ
Μετά τις βόμβες και το λιμό, η χολέρα
Πάνε σχεδόν 2.5 χρόνια από τις 25 Μάρτη 2015, όταν ο συνασπισμός υπό την ηγεσία των Σαούδ και με την πολιτική και υλικοτεχνική στήριξη του ιμπεριαλισμού ξεκίνησε να βομβαρδίζει την Υεμένη με στόχο τούς Σιίτες αντάρτες Χούτι, που είχαν ανατρέψει τον προηγούμενο πρόεδρο, το φιλοϊμπεριαλιστή Χάντι.
Μεταξύ άλλων, οι στόχοι του συνασπισμού έχουν συμπεριλάβει γαμήλιες τελετές, κηδείες, τζαμιά, σχολεία, νοσοκομεία, λαϊκές αγορές. Συχνά οι στόχοι έχουν χτυπηθεί με απαγορευμένες διεθνώς βόμβες διασποράς που οι Σαούδ πήραν από τους συμμάχους τους στην άλλη όχθη του Ατλαντικού. Πάνω από 16,000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί έκτοτε, με τα 2/3 αυτών να είναι άμαχοι. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.
Στα τρομακτικά δεινά του υεμενίτικου λαού ήρθε τον Απρίλη να προστεθεί και η χολέρα. Ο ΟΗΕ μιλάει για τη χειρότερη επιδημία χολέρας στον κόσμο, με τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί να ξεπερνά τις 260,000, και να αυξάνεται κατά 5,000 ανά μέρα.




----------------------------------------------------------------------------------------------------------



24.000 κατασχεσεις από μικροκαταθετες μεσα στον Μαιο!!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εφημεριες του τρομου στα νοσοκομεια. Θυματα ξυλοδαρμου και απειλων οι εργαζομενοι στα νοσοκομεια, από την οργη των συνοδων των ασθενων, κυριως στις εφημεριες οπου παρατηρειται το αδιαχωρητο.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΥΚΡΑΝΙΑ /Δεξιός Τομέας (Πράβιι Σεκτόρ-Pravyy Sektor) : Οι πιο βίαιοι Ουκρανοί εθνικιστές νεοναζι
Ο ηγετης τους,ο συνταγματαρχης Illya Kiva εγινε τωρα επισημα και αρχηγος του (εθνικο)σοσιαλιστικου κομματος στην Βουλη
(μπροστα στα ματια μας ζωντανευει ο Χιτλερ και μεις κοιμομαστε)




------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με χαρτί απορίας νοσηλεύτηκε ο Παπαδήμος!
Ούτε ΑΜΚΑ δεν είχε!
Δεν το ζω αυτό που ζω!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------




Αμφισβητούνται τα πτυχία χιλιάδων νοσηλευτών
«Πόλεμος» ξέσπασε μεταξύ συνδικαλιστών με αφορμή τα πλαστά (παράτυπα) πτυχία, ορισμένοι κάτοχοι των οποίων είχαν διοριστεί κατά το παρελθόν στο Δημόσιο.
Η ομοσπονδία των εκπαιδευτικών ιδιωτικών σχολείων (ΟΙΕΛΕ), που επανέφερε εδώ κι ένα χρόνο το θέμα στην επικαιρότητα, συγκρούστηκε με την ΠΟΕΔΗΝ (ομοσπονδία εργαζομένων δημοσίων νοσοκομείων), καθώς η δεύτερη ζήτησε να μην προχωρήσει διαδικασία αξιολόγησης των εν λόγω αποφοίτων.
Ειδικότερα, εδώ και αρκετούς μήνες το υπουργείο Παιδείας έχει «υποσχεθεί» διενέργεια εξετάσεων για όσους αποφοίτους έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους σε ορισμένα ΤΕΕ, για τα οποία είχαν επιβεβαιωθεί καταγγελίες. Η ΠΟΕΔΗΝ σε ανακοίνωσή της κατηγορεί τους υπουργούς Παιδείας και Υγείας ότι πάνε να ακυρώσουν 5.000 πτυχία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης νοσηλευτικού προσωπικού, τινάζοντας με αυτόν τον τρόπο τη λειτουργία των νοσοκομείων στον αέρα.
Οπως αποδείχθηκε και πρόσφατα σε μία άλλη μεγάλη διαμάχη, αυτή των βρεφονηπιοκόμων και των νηπιαγωγών, δύσκολα συμπίπτουν τα στοιχεία συνδικαλιστών. Η ΟΙΕΛΕ από την άλλη πλευρά καταρρίπτει τα παραπάνω νούμερα κάνοντας λόγο για περίπου 2.300 παράτυπα πτυχία από ΤΕΕ, ορισμένα εκ των οποίων αφορούσαν απόφοιτους νοσηλευτές, όμως ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι παραπάνω από 1.000 αυτοί που έχουν διοριστεί στο Δημόσιο, κατηγορώντας την ΠΟΕΔΗΝ ότι «φουσκώνει» τα νούμερα. Υπογραμμίζει όμως ότι αν και αδιόριστοι, ένα μέρος αυτών είναι στις λίστες επιτυχόντων του ΑΣΕΠ και μάλιστα στην κορυφή των διοριστέων με τα ψεύτικα «άριστα».
«Οι 5.000 μόνιμοι υπάλληλοι (κυρίως νοσηλευτικό προσωπικό) συμμετείχαν σε διαγωνισμούς προκήρυξης θέσεων προσωπικού του ΑΣΕΠ (Ανεξάρτητη Αρχή). Το ΑΣΕΠ στην υποβολή των αιτήσεων, οι οποίες συνοδεύτηκαν από τα δικαιολογητικά, έκρινε έγκυρα και γνήσια τα πτυχία τους και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
Με το βαθμό του πτυχίου τους (κύριο προσόν διορισμού) κατατάχθηκαν στους επιτυχόντες των διενεργηθέντων διαγωνισμών και προσελήφθησαν στα νοσοκομεία. Τα πτυχία τους είναι νόμιμα φέροντας σφραγίδα και υπογραφή από τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας κάθε νομού.
Ταυτόχρονα ελέγχθη η γνησιότητά τους από τα Γραφεία Προσωπικού των νοσοκομείων, αφού διαβιβάσθηκαν στις κατά τόπους Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, και διασταυρώθηκε η γνησιότητά τους», ισχυρίζεται η ΠΟΕΔΗΝ, προειδοποιώντας για κινητοποιήσεις και για δικαστικές προσφυγές.
Για την ιστορία, η βόμβα των παράτυπων πτυχίων είχε σκάσει στα χέρια της τότε υπουργού Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία προχώρησε στην ψήφιση νόμου που όριζε τη νομιμοποίηση του πτυχίου από ΤΕΕ-μαϊμού.
Μάλιστα σε παλαιότερες δηλώσεις της είχε κάνει λόγο για περιπτώσεις εξόφθαλμης απάτης που είχε ανακαλύψει κατά τη θητεία της: «Είχε γίνει διαγωνισμός για νοσοκομεία και όλοι οι υποψήφιοι που είχαν τελειώσει κάποια συγκεκριμένα ΤΕΕ είχαν απολυτήριο με βαθμό 20. Κάποια από αυτά τα ΤΕΕ δεν υπήρχαν καν ως κτίρια».




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εικόνα γροθιά στο στομάχι...Μητέρα με τα δύο της ανήλικα παιδιά, κοιμούνται στο δρόμο.

Η εικόνα είναι γροθιά στο στομάχι...
Βράδυ, στο κέντρο της τουριστικής πόλης του Λουτρακίου. Άλλοι κανονίζουν σε ποιο μαγαζί θα διασκεδάσουν και την ίδια στιγμή, λίγα μέτρα πιο κει, μια μητέρα με τα δύο της ανήλικα παιδιά, κοιμούνται στο δρόμο.
Στην κεντρική πλατεία του Λουτρακίου!
Εικόνες από την Ελλάδα του 2017...
http://anemosanatropis.blogspot.gr/2017/07/blog-post_369.html?spref=fb




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ζουν 120 χρόνια και στα 40 μοιάζουν κοριτσάκια! Το μυστικό τους;
10 Μαρτίου 2016
Στα 40 μοιάζουν κοριτσάκια ζουν 120 χρόνια, αρρωσταίνουν σπάνια και οι γυναίκες της φυλής στα 40 τους μοιάζουν κοριτσάκια και στα 65 τους κάνουν παιδιά.
Οι Χούνζα [και οι Κάλας – απόγονοι του Μ.Αλεξάνδρου, εξού και τα γαλανά μάτια] ζουν σε μια κοιλάδα που φέρει το ίδιο όνομα
κάπου ανάμεσα σε Ινδία και Πακιστάν
και αποτελούν το βασικό αντικείμενο πλήθους ερευνών ακριβώς εξαιτίας της θαυμαστής καλοζωίας και μακροζωίας τους.
Οι Χούνζα, που έχουν καυκάσια χαρακτηριστικά, είναι όλοι τους άνθρωποι με μεγάλες δόσεις ενέργειας, κινούνται πολύ εξαιτίας εργασιών στη φύση και πιστεύουν μάλιστα ότι η συνεχής κίνηση είναι πηγή θετικής ενέργειας.
Δεν αγχώνονται και σπάνια μαλώνουν μεταξύ τους.
Είναι όμως άραγε αυτός ο λόγος της ασυνήθιστης μακροζωίας τους;
Πολλοί επιστήμονες πιστεύουν πως ναι, άλλοι πως όχι, και πως το μυστικό της καλής υγείας και μακροζωίας τους βασίζεται στη διατροφή τους.
Σύμφωνα με έρευνα ενός γιατρού από τη Σκοτία, του Ρόμπερτ Μακάρισον, η αιτία της μακροζωίας των Χούνζα φαίνεται να είναι η διατροφή τους.
Το κλίμα δεν φαίνεται να επηρεάζει ιδιαίτερα τη μακροζωία τους, αφού σε γειτονικά χωριά οι άνθρωποι που ζουν κάτω από τις ίδες κλιματικές συνθήκες δεν φτάνουν τις ηλικιακές «επιδόσεις» των Χούνζα και επίσης υποφέρουν από πολλές ασθένειες άγνωστες στη δική τους κοινωνία.
Το καλοκαίρι τρώνε φρούτα και ωμά λαχανικά, το χειμώνα αποξηραμένα βερίκοκα, βλαστωμένους σπόρους (φύτρα) και τυρί από πρόβειο γάλα. Σε γενικές γραμμές η διατροφή τους δεν περιλαμβάνει πολλές πρωτεΐνες και δεν λαμβάνουν περισσότερες από 2.000 θερμίδες καθημερινά. Μαγειρεύουν με ελάχιστο αλάτι και όλες οι τροφές τους είναι φυσικές, χωρίς πρόσθετα συντηρητικά.
Πέραν της δίαιτας, ένας τρόπος ζωής βασισμένος στην πολλή κίνηση και την πολλή δουλειά, χωρίς καθόλου άγχος, φαίνεται να ευνοεί επίσης τους δείκτες ευημερίας αυτής της ιδιαίτερης φυλής. Ενα άλλο επίσης σημαντικό στοιχείο είναι το ταμπεραμέντο τους: οι Χούνζα δεν μαλώνουν μεταξύ τους, δεν εκνευρίζονται με τίποτα και έχουν μάθει να διαχειρίζονται τις αντιξοότητες.




----------------------------------------------------------------------------------------------------------




Χρ. Σπίρτζης για ΟΑΣΘ: "Αποϊδιωτικοποίηση σημαίνει ότι ξεκινάμε να ανακτάμε τη χαμένη μας εθνική κυριαρχία".
Μάλιστα. Ο άνθρωπος που με την υπογραφή του (φυσικά και με την σύμφωνη γνώμη της κυβέρνησης του και του...ηγέτη 100ετίας) παρέδωσε σε ιδιώτες 14 αεροδρόμια, τον μισό ΟΛΠ, τον ΟΛΘ - έπεται συνέχεια - και γέμισε την Ελλάδα με διόδια για να "εξυπηρετήσει" τους νταβατζήδες των εθνικών οδών μιλάει για... αποϊδιωτικοποίηση και... ανάκτηση εθνικής ανεξαρτησίας με αφορμή μια εξαγγελία που ούτε καν έχει κατατεθεί στη Βουλή για να ψηφιστεί, δεν έχει συζητηθεί με τους δανειστές (ως γνωστόν, η... ανεξάρτητη κυβέρνηση του... κυρίαρχου ελληνικού κράτους έχει συμφωνήσει να καταθέτει το εκάστοτε σχέδιο της υπόψη των δανειστών και μόνο μετά από έγκριση τους να το κάνουν νόμο) και που αν γίνει νόμος θα ισχύσει από το 2019 με τη συμμετοχή και των παλιών μετόχων του ΟΑΣΘ!
Πόσα (διόδια) θέλεις ακόμα ρε Σπίρτζη για να μας τρελάνεις εσύ και το "αριστερό" σου συναπάντημα!




------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Οι στρατηγοί τον άφησαν να ξεχαστεί όπως ξεχάστηκε και η ηρωική του προσφορά στη Κύπρο
ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΙΚΑΚΗΣ, ο Ήρωας που τσάκισε τον "Αττίλα"!
Διέλυσε έξι άρματα
Ο Μανώλης Μπικάκης, 20 χρονών παλικάρι βρέθηκε σε έναν άγνωστο χώρο τον οποίο κλήθηκε να υπερασπίσει μαζί με τους υπόλοιπους καταδρομείς. Στο χάος των μαχών έχοντας στη διάθεση του ένα ΠΑΟ (Πυροβόλο Άνευ Οπισθοδρομήσεως) και 8 βλήματα είναι σε ένα ύψωμα στα δυτικά της...
Λευκωσίας στη περιοχή του Αγίου Δομετίου. Μαζί του είναι μόνος ακόμα ένας καταδρομέας από τη Κρήτη. Ενώ δίπλα τους πέφτουν όλμοι, βόμβες από τα τουρκικά αεροπλάνα και ριπές από τα πολυβόλα που έχουν στήσει οι Τούρκοι, χάνονται μεταξύ τους. Ο ένας νομίζει τον άλλο νεκρό. Ο φίλος του Μπικάκη βρίσκει τους υπόλοιπους καταδρομείς και αναφέρει την απώλεια του.
Ο Μανώλης Μπικάκης δεν σκέφτηκε καν να εγκαταλείψει τον λόφο και να σωθεί, καθώς έβλεπε απέναντι του να πλησιάζει μια Ίλη τουρκικών αρμάτων Μ48 και να την ακολουθεί ένα τάγμα πεζικού. Άφησε τα άρματα να πλησιάσουν και με το πρώτο βλήμα καταστρέφει το πρώτο κάνοντας το πλήρωμα να το εγκαταλείψει και να τρέχει πανικόβλητο. Επειδή η θέση του από τη βολή έγινε αντιληπτή από τους Τούρκους, σύρθηκε στο χώμα και άλλαξε θέση με ιδιαίτερη δυσκολία αφού θα έπρεπε να μεταφέρει το ΠΑΟ και ακόμα 7 βλήματα. Από τη νέα θέση σημάδεψε το δεύτερο τουρκικό άρμα το οποίο έγινε λαμαρίνες ενώ δεν έζησε κανένας από το πλήρωμα. Δημιουργήθηκε σύγχυση και τα επόμενα δύο τουρκικά άρματα άλλαξαν κατεύθυνση. Ο Μανώλης Μπικάκης έβαλε στο στόχαστρο το επόμενο άρμα το οποίο επίσης κατέστρεψε με μία εύστοχη βολή. Ακολούθησε η καταστροφή ακόμα τριών τουρκικών αρμάτων και η επέλαση τους προς τη Λευκωσία σταμάτησε.

Ο Μανώλης Μπικάκης είχε μείνει μόνο με δύο βλήματα
Όταν είδε τους τούρκους στρατιώτες να τρέχουν να καλυφθούν σε ένα κτήριο, όπλισε και πάλι το ΠΑΟ. Τα δύο τελευταία βλήματα χτύπησαν το κτήριο στο οποίο είχε καλυφθεί το τουρκικό τάγμα πεζικού. Κανείς δεν ξέρει πόσοι σκοτώθηκαν. Κατάφερε μόνος του να αποτρέψει την τουρκική επίθεση η οποία στόχευε στη κατάληψη του Αγίου Δομετίου κάτι που θα σήμαινε περικύκλωση της Λευκωσία και αποκοπή της πρόσβασης στο αεροδρόμιο Λευκωσίας.
Μέσα στο κατακαλόκαιρο ο Μανώλης Μπικάκης έμεινε τρεις μέρες μόνος του αναζητώντας τους άλλους καταδρομείς έχοντας μαζί του ένα πολυβόλο που βρήκε στο ύψωμα. Τα κατέφερε και ενώθηκε με τη μονάδα του και μετά την εισβολή επέστρεψε στην Ελλάδα.
Άδοξος Θάνατος
Παρά το ότι ο διοικητής του υπέβαλε αναφορά για να παρασημοφορηθεί, το ελληνικό κράτος ουδέποτε τον τίμησε. Οι στρατηγοί τον άφησαν να ξεχαστεί όπως ξεχάστηκε και η ηρωική του προσφορά στη Κύπρο. Ο Μανώλης Μπικάκης παντρεύτηκε και έκανε οικογένεια εργαζόμενος ως οικοδόμος στη Κρήτη.
Δεν διεκδίκησε ούτε δάφνες ούτε τιμές. Το 1994 βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στον δρόμο Κορίνθου - Πατρών και η ιστορία του έκλεισε με δύο παιδιά που έμειναν ορφανά και «μια κηδεία σαν των πολλών ανθρώπων τις κηδείες».


ΑΝ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΣΗΜΟΣ Ή ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ SURVIVOR... ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ... ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ... ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΩΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΗΡΩΕΣ... Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΙΚΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ Ή ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ SURVIVOR ... ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ




---------------------------------------------------------------------------------------------------------




Οι καταπατητές του City Plaza, εξακολουθούν να ισχυρίζονται παπαριές... Ρε "αλληλέγγυοι φραγκοφονιάδες, βάλτε και κανένα φράγκο από το ταμείο Σόρος...

Aliki Papachela
Επειδή οι καταπατητές του City Plaza, εξακολουθούν να ισχυρίζονται παπαριές μανίτσα μου, τύπου δεν χρεώνομαι τίποτα, οι λογαριασμοί ΔΕΚΟ έχουν εξοφληθεί, ή ότι είναι παλιότερα δικά μου χρέη, πάρτε τον νέο λογαριασμό που βαρύνει την...
εταιρεία μου κι έχει φτάσει μαζί με τους προηγούμενους στα 113,641 ευρώ.
Τώρα γιατί η ΕΥΔΑΠ λέει ότι είναι ανεξόφλητοι οι λογαριασμοί και θα προβεί σε διακοπή υδροδότησης, αλλά όχι μόνο δεν προβαίνει αλλά αφήνει κι αυγατίζει το ποσόν... δικό σας!
Ελάτε ρε λίγο, ξαναπείτε με φασιστάκι!
(Τι διάλο, πισίνα φτιάξανε εκεί μέσα;)




---------------------------------------------------------------------------------------------------------




Η Τουρκία τα τελευταία χρόνια ακολουθεί... πολιτική αγαλμάτων, δηλαδή κατασκευάζει αγάλματα σε περιοχές που έζησαν Έλληνες φιλόσοφοι της αρχαιότητας, με στόχο την προσέλκυση τουριστών που δείχνουν ενδιαφέρον για...
τέτοιου είδους θέματα. Τελευταία κίνηση των Τούρκων ήταν η κατασκευή αγάλματος του Αναξαγόρα, στα Βουρλά της Σμύρνης, που ήταν και η γενέτειρα του μεγάλου Έλληνα φιλοσόφου και αστρονόμου.
Ωστόσο, αρκετοί καλλιτέχνες και κυρίως γλύπτες έχουν εκφράσει δημοσίως τις αντιρρήσεις τους για τη μορφή που δόθηκε στο άγαλμα και ειδικότερα στο πρόσωπο του Αναξαγόρα.
Κατηγορούν τον γλύπτη ότι επίτηδες αλλοίωσε το πρόσωπό του και του έδωσε χαρακτηριστικά κατοίκου της περιοχής, ορισμένοι μάλιστα τον παρομοιάζουν με τον θυμόσοφο ποιητή Γιουνούς Εμρέ. Από την πλευρά του ο καθηγητής Καλών Τεχνών Μαχμούτ Τολόν, που είχε την ιδέα της κατασκευής του αγάλματος, απαντώντας στις επικρίσεις, είπε ότι σκοπίμως δόθηκαν στο άγαλμα χαρακτηριστικά κατοίκου της περιοχής για να μην φαντάζει ξένο προς τη σημερινή πραγματικότητα του τόπου.
Ο γλύπτης Ισμαήλ Τάσοκου, που είναι από τα Βουρλά και συμμετείχε στην κατασκευή του έργου, είπε ότι ο Τολόν του ζήτησε να κάνει το κεφάλι του γλυπτού να μοιάζει και με τον Γιουνούς Εμρέ. Πρόσθεσε ότι ο ίδιος –λέγοντας «ή θα μοιάζει τον Αναξαγόρα ή τον Γιουνούς Εμρέ»– αρνήθηκε να συνεχίσει και να συμπράξει σε αυτό που τελικά έγινε.
Ο επίσης ντόπιος γλύπτης Φερίτ Φουρουντσού λέει ότι «το άγαλμα έτσι όπως είναι δεν αρμόζει στην πόλη. Σκοπός ήταν να γίνει ένα άγαλμα του Αναξαγόρα αλλά αυτό απέχει από αυτό. Έχει και τεχνικά προβλήματα. Το σαρίκι στο κεφάλι δεν έχει σχέση με την αρχαία Ελλάδα. Αν θέλουμε άγαλμα του Αναξαγόρα πρέπει να του μοιάζει».




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------




Δεν θα ασχολιόμουν καθόλου με τα του Ευγενιδείου,αν δεν εμφανιζόταν η εκπρόσωπος του φαιορόζ να διασπείρει ψευδείς ειδήσεις περί του δημοσίου του χαρακτήρα...,μιας και δεν φτάνει που συκοφαντούσε την απεργία των εργαζομένων στην καθαριότητα,δεν φτάνει που ξέπλυνε τους ηθικους αυτουργούς Ζαίους ,για τον θάνατο της 62 χρονης καθαρίστριας,δεν φτάνει που συκοφαντούσε χυδαία στέλεχος της ΛΑΕ γιά ανύπαρκτο 'σεξισμό' ,κουνάει το δάκτυλο επί παντός επιστητού ενώ ειναι πανάσχετη..
Λοιπόν το Ευγενίδειο είναι Ανώνυμη Εταιρεία και ότι απαρτίζεται από Πανεπιστημιακούς δεν σημαίνει πως ειναι δημόσιο,οπως φαινεται και από την επίσημη ιστοσελίδα του και ,η σχέση του με τα Ασφαλιστικά ταμεία ,είναι η σχέση που έχει κάθε Ιδιωτικό Θεραπευτήριο με αυτά ..Δηλαδή ο ΕΟΠΥΥ πληρώνει σε έκτακτες εισαγωγες νοσήλειο με κρατική τιμή,,ενώ ο λογαριασμός ειναι σε ιδιωτικες τιμές..... που είναι ποσό δεκαπλάσιο(τουλάχιστον) των κρατικών...
Από εκεί και πέρα είναι ήσσονος σημασίας,που πηγαίνει ο οιοσδήποτε πολιτικός για Ιατρικη αντιμετώπιση. και μακάρι να ήταν αυτό η μοναδική του 'παρεκτροπή' και στα υπόλοιπα να τηρούσε τις δεσμεύσεις του..
Κατά λοιπά και όχι για λόγους 'πολιτικού' πολιτιζμού' ή για λόγους οπαδισμού,μιας και διαβάσαμε αμιμητα απο γλείφτες όπως το απίθανο κάποιοι να εύχονται ' Καλή επιτυχία στην εγχείρηση' και όχι στο άτομο, τους πολιτικους μας αντιπάλους τους θέλουμε όρθιους και όχι πεσμένους ,από οιονδήποτε λόγο για να τους κριτικάρουμε πολιτικά..
Επίσης σε αλλο link υπάρχει η πληροφορηση της σχεσης Ευγενιδειου με ΕΟΠΥΥ που ειναι η τυπική καθε Ιδιωτικού και ΟΧΙ Δημοσιου Νοσοκομείου.
Το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο ιδρύθηκε το 1975 από τον Αρίστο Ευγενίδη, ιατρό Ω.Ρ.Λ, και λειτουργεί από τότε μέχρι σήμερα ως Ανώνυμη Εταιρεία...