Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Τριτη 1 Αυγουστου 2017




Aν οι ΗΠΑ και η ΕΕ ανησυχούν για την δημοκρατία στη Βενεζουέλα, κάτι καλό γίνεται σε αυτή τη χώρα
8.000.000+ δεν μασάνε..




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Το χειρότερο ήταν»: τα παιδιά συνεχίζουν να κολυμπούν, καθώς οι ακατέργαστοι λυματολάσπη πλημμυρίζουν την παραλία της Γάζας
Για τα περισσότερα από τα 2 εκατομμύρια ανθρώπους σε αυτήν την υπερπλήρωση λωρίδα γης - σε μεγάλο βαθμό αποκομμένη από τον έξω κόσμο - η παραλία και η θάλασσα είναι η μόνη οικονομικά προσιτή μορφή αναψυχής. Η μόνη επιλογή τώρα είναι να κολυμπάτε και να ψαρεύετε και σε βρώμικο νερό
Ειμαι πολύ καλοκαίρι στην παραλία της πόλης της Γάζας . Ένα άλογο και το καλάθι περιπολούν την ακτή που πωλούν έντονα χρωματιστά κολυμβητήρια. Μια μικρή βάρκα δίνει χαρά στη θάλασσα. Οι οικογένειες κάθονται στις καρέκλες ενώ μερικά παιδιά παίζουν στο νερό.
Κανονικά, στη μέση των σχολικών διακοπών, η παραλία θα ήταν γεμάτη. Ιδιαίτερα φέτος, καθώς η κρίση ηλεκτρικής ενέργειας κάνει πολλά σπίτια αφόρητα κατά τη διάρκεια της ζέστης. Αλλά αυτές τις μέρες πολλοί γονείς κρατούν τα παιδιά τους μακριά.
Ο πρώτος υπαινιγμός είναι η μυρωδιά: η θειούχα οσμή των ακατέργαστων λυμάτων.
Όταν τα παιδιά κολυμπούν το νερό είναι καφέ καφέ, με μια λεπτή αναστολή κοπράνων ορατών με γυμνό μάτι. Τα μικρά ψάρια στην άκρη του νερού, τα οποία εκτοξεύονται από τα παιδιά που χαμογελούν, είναι νεκρά.
Ενώ η μόλυνση των παραλίων μήκους 25 μιλίων της Γάζας δεν είναι νέα, αυτό που είναι διαφορετικό είναι ο βαθμός. Αυτές τις μέρες, σύμφωνα με την τελευταία περιβαλλοντική έρευνα, το 73% των ακτών της Γάζας είναι επικίνδυνα μολυσμένο με λύματα εν μέσω ενεργειακής κρίσης που πλήττει και το Ισραήλ κατά μήκος του συνοριακού τοίχου, από 40-50% πριν από ένα χρόνο.
Ο λόγος είναι απλός. Μετά από 10 χρόνια ισραηλινού αποκλεισμού που έχει καταστρέψει την υποβαθμισμένη αστική υποδομή της Γάζας, η σημερινή απόφαση της Παλαιστινιακής Αρχής υπό τον πρόεδρο Mahmoud Abbas να μειώσει την ηλεκτρική ενέργεια στην παράκτια ζώνη έχει επηρεάσει την υποβαθμισμένη επεξεργασία λυμάτων στη Γάζα.
Χωρίς ηλεκτρική ενέργεια για την τροφοδοσία των λιμνοθαλασσών, των εργοστασίων επεξεργασίας και των αντλιών λυμάτων, οι διαχειριστές αποβλήτων της Γάζας αναγκάστηκαν να κάνουν μια επιλογή, να επιτρέψουν στις πόλεις να πλημμυρίσουν - ή να επιτρέψουν στα ακατέργαστα λύματα να ξεφύγουν από τις υπερχείλισεις στη θάλασσα.
Πρόκειται για ένα νέο επίπεδο μόλυνσης που δεν έχει μόνο περιβαλλοντικό αποτέλεσμα, αλλά και βαθύ κοινωνικό. Σε μια υπερπλήρωτη λωρίδα γης που κατοικεί σε δύο εκατομμύρια ανθρώπους και σε μεγάλο βαθμό αποκομμένη από τον έξω κόσμο, για πολλούς η παραλία και η θάλασσα είναι η μοναδική προσιτή και προσιτή μορφή αναψυχής.
Ο Khalid Farahat, που εργάζεται στον τοπικό δήμο, δήλωσε ότι έχει δει τον αριθμό των επισκεπτών στην παραλία να πέφτει σχεδόν κατά 50% από την κρίση του ηλεκτρικού ρεύματος και των λυμάτων που ξεκίνησε τον Απρίλιο.
Σήμερα συνοδεύεται από τον 12χρονο γιο του που δεν θα πάει στο νερό όταν είναι τόσο βρώμικο. "Είναι πολύ περισσότερο γεμάτο από ό, τι ήταν", εξηγεί.
"Είναι τόσο μολυσμένο αυτή τη στιγμή. Υπάρχει γραμμή άντλησης λυμάτων μικρότερη από ένα χιλιόμετρο από εδώ. Όταν ο άνεμος φυσά προς την κατεύθυνση αυτή το νερό είναι βρώμικο. Όταν υπάρχει ηλεκτρισμός για την τροφοδοσία του ηχείου μου προειδοποιώ τους ανθρώπους να μείνουν έξω από το νερό.
"Θυμάμαι όταν είχαμε ηλεκτρικό ρεύμα 24/7 άνθρωποι θα έμεναν ακόμα εδώ για να ξεφύγουν από τη ζεστη. Αλλά καμία παραλία και καμία ηλεκτρική ενέργεια - μια καταστροφή για τη Γάζα. "
Η κλιμάκωση του προβλήματος αποχέτευσης της Γάζας είναι πιο εμφανής σε δύο σημεία: στο Wadi Γάζα, στο κέντρο της ταινίας, όταν ένα ανοιχτό ποτάμι σχεδόν καθαρή εκροή ρέει στη θάλασσα, και ένα δεύτερο ρεύμα στη βόρεια Γάζα, όπου λυματα  ρέουν μέσω Ένος wadi κάτω από τον τοίχο των συνόρων στο Ισραήλ και κάτω στη θάλασσα γύρω από την παραλία Zikkim.
Στο γραφείο των υδάτινων και βοηθητικών υπηρεσιών των παράκτιων δήμων της Γάζας, Omar Shatet, επικεφαλής των επιχειρήσεων, εξηγεί το αυξανόμενο πρόβλημα.
"Αυτό είναι χειρότερο που υπήρξε ποτέ. Βασιζόμαστε στην ηλεκτρική ενέργεια για να οδηγήσουμε τα συστήματά μας. Και με 20 ώρες την ημέρα χωρίς ηλεκτρική ενέργεια δεν μπορούμε να αντλήσουμε λύματα.
"Έχουμε πέντε μονάδες επεξεργασίας λυμάτων, αλλά οι περισσότερες από αυτές κατασκευάστηκαν αρχικά ως προσωρινές, μέχρι να ολοκληρωθούν νέα έργα ιλύος. Προγραμματίστηκαν πριν από 15 χρόνια και μόνο ένα πλησιάζει. "
Το πώμα 22 - όπως ομολογεί ο Σάιτ - είναι ότι θα χρειαστεί ενέργεια για να λειτουργήσει. "Έχουμε 70 σταθμούς ανύψωσης λυμάτων στη Γάζα", προσθέτει. "Αλλά η κύρια προτεραιότητα τώρα είναι να σταματήσουμε τις πλημμύρες στις πόλεις όταν λειτουργούν οι αντλίες. Αυτό σημαίνει ότι 15.000 μετρικοί τόνοι ακατέργαστων λυμάτων εισέρχονται στη θάλασσα καθώς και 110.000 τόνοι που αντιμετωπίζονται μερικώς.
Advertisement
"Το αποτέλεσμα είναι ότι η τελευταία δοκιμή του παραλιακού νερού που πραγματοποιήθηκε έδειξε ότι το 73% έχει ένα επίπεδο μόλυνσης που απαγορεύει το κολύμπι που αφήνει μόλις 27% διαθέσιμη διασπορά σε όλη την ταινία."
Ο ίδιος ο Σάτετ δεν έχει κολλήσει στην θάλασσα κατά τα τελευταία χρόνια και θα εξετάσει μόνο το κολύμπι από ένα σκάφος 200μ. Πέρα από την ακτογραμμή, όπου η ρύπανση μειώνεται.
Στα γραφεία της Unicef, η οποία διαχειρίζεται μονάδα αφαλάτωσης, ο ειδικός στον τομέα του νερού και υγιεινής του οργανισμού του ΟΗΕ, Mohanlal Peiris, δίνει εξίσου ζοφερή εικόνα.
"Είναι πολύ κακό. Θέλω να πω, ήταν ήδη άσχημα. Τώρα είναι χειρότερο. Δεν υπάρχουν πραγματικά σωστά έργα επεξεργασίας. Και αυτό που συμβαίνει στο παρελθόν έχει επιδεινωθεί επειδή δεν υπάρχει ηλεκτρισμος. Και όταν δεν υπάρχει ηλεκτρισμος στις λιμνοθάλασσες δεν υπάρχει αερισμός για τη διαδικασία επεξεργασίας.
"Η αρχή επεξεργασίας αντιμετωπίζει μια αρκετά απελπιστική επιλογή στην οποία η Γάζα που πλημμυρίζει με λύματα θα ήταν ακόμα πιο καταστροφική. Αν αυτό συμβεί τα λύματα θα μπουν σε ένα υδροφόρο ορίζοντα που έχει ήδη πάρει υφάλμυρο λόγω της διείσδυσης  λυμάτων, τα λιπάσματα και η θαλάσσια διείσδυση, όπως οι υδροφορείς έχουν ηδη εξαντληθεί.»
Η Γάζα, όπως εξηγεί και η Πέρις, έχει επίσης μοναδικές προκλήσεις. Επειδή είναι επίπεδες λίμνες σταθεροποίησης για τα λύματα δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τη βαρύτητα για να διαχωρίσετε τη λάσπη, στηριζόμενη στην ηλεκτρική ενέργεια. Ο αποκλεισμός υπό την ηγεσία του Ισραήλ σημαίνει δυσκολίες όχι μόνο για την προμήθεια γεννητριών αλλά για οποιαδήποτε ελπίδα επέκτασης των αποβλήτων θαλάσσιων αποβλήτων από την άκρη του ύδατος προς τη θάλασσα, όπως συμβαίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου οι εκροές είναι συχνά μίλια μακριά.
Δεν είναι μόνο οι λουόμενοι που φοβούνται τι συμβαίνει με τη θάλασσα. Ο συνάδελφος της Peiris στη Unicef, η Μηλίνα Σαχίν, ζει στην παραλία και ανησυχεί για τις επιπτώσεις των οσμών στα δικά της παιδιά.
"Ζω στην παραλία. Υποτίθεται ότι είναι ένα προνόμιο. Αλλά οι μυρωδιές μου δίνουν έναν πονοκέφαλο. Τώρα ανησυχώ για τα δικά μου παιδιά. Αλλά δεν μπορώ να πω δεν πηγαίνω στο μπαλκόνι. Υποτίθεται ότι είναι ωραίο - να δεις τη θάλασσα. Πληρώσαμε χρήματα για την θεα, αλλά τώρα είναι μια καταστροφή », λέει.
Και ενώ για τους πλουσιότερους κατοίκους υπάρχουν άλλες επιλογές - συμπεριλαμβανομένων ιδιωτικών πισινών και σπιτιών που μπορούν να ενοικιαστούν για 12 ώρες για περίπου 80 λίρες - αντιπροσωπεύει περίπου το ήμισυ του μηνιαίου μισθού ναυαγοσώστη όπως ο Khalid, καθιστώντας το μη διαθέσιμο για τους περισσότερους στη Γάζα.
Μια δεύτερη επιλογή είναι να ταξιδέψετε βόρεια έως το μίλι και μισό της παραλίας στο βόρειο τμήμα της Γάζας, που συνορεύει άμεσα με το Ισραήλ, όπου το νερό θεωρείται ως το καθαρότερο στην ταινία.
Όμως, για τους περισσότερους, η μόνη επιλογή είναι να κολυμπήσουν και ακόμη και να ψαρεύουν στο βρώμικο νερό.
Την ημέρα που ο Κηδεμόνας επισκέπτεται την παραλία της Γάζας, ο Ταγιέβ Κούνιττρα, κομμωτής, κάθεται δίπλα στο νερό, ενώ η γυναίκα του βλέπει τα παιδιά του ηλικίας τριών έως εννέα ετών να παίζουν στα ρηχά.
Λέει ότι ήρθε τελευταία τρεις εβδομάδες. "Έχω ακούσει για τα νέα ότι δεν είναι ασφαλές να κολυμπήσετε εξαιτίας των λυμάτων. Αλλά τα παιδιά πρέπει να κολυμπήσουν », λέει. «Δεν είμαι ο ίδιος κολυμβητής, αλλά έχω φίλους που αρνούνται να έρθουν.
"Αλλά αυτό είναι το μόνο μέρος όπου μπορείτε να έρθετε για να ξεφύγετε από το κενό της Γάζας. Και να συνηθίσετε στη μυρωδιά. Την τελευταία φορά που ήρθαμε ήταν πολύ χειρότερη από ό, τι είναι σήμερα ", προσθέτει. "Τότε το νερό ήταν εντελώς πράσινο."
https://www.theguardian.com/cities/2017/jul/31/children-swim-sewage-floods-gaza-beach#img-4




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μέσα σε κλίμα αιματηρών συγκρούσεων, με τα ελεγχόμενα από το διεθνές κεφάλαιο ΜΜΕ να στρέφονται παγκοσμίως κατά της Μπολιβαριανής Επανάστασης, οι 8.100.000 που συμμετείχαν στις εκλογές για την ανάδειξη της Συντακτικής Συνέλευσης έδωσαν τη δική τους απάντηση στο κεφάλαιο και τον ιμπεριαλισμό.
Πρόκειται για αναμφισβήτητη νίκη της Αριστεράς, η οποία είχε συγκεντρώσει 7.500.000 ψήφους στις προεδρικές εκλογές του 2013 και 5.600.000 στις βουλευτικές του 2015, σε σύνολο 14.700.000 και 13.300.000 ψηφοφόρων αντίστοιχα.
Αν υπολογίσουμε τους ψηφοφόρους, κατά μέσο όρο, σε 14 εκατομμύρια, τα 8 εκατομμύρια που ψήφισαν για τη Συντακτική Συνέλευση αποτελούν σαφώς τη μεγάλη πλειοψηφία.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ως γνωστόν, πρόσφατα ο Άρειος Πάγος έκρινε πως η καθυστέρηση καταβολής των δεδουλευμένων στον εργαζόμενο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μονομερής μεταβολή των όρων εργασίας.
Το ΚΚΕ, λοιπόν, κατέθεσε τροπολογία στη Βουλή, σύμφωνα με την οποία θεωρείται μονομερής βλαπτική μεταβολή των όρων εργασίας η αξιόλογη καθυστέρηση καταβολής των δεδουλευμένων αποδοχών του εργαζόμενου από τον εργοδότη, ανεξαρτήτως της αιτίας καθυστέρησης.
Υποθέτω πως την τροπολογία, εκτός από τους 15 βουλευτές του ΚΚΕ, θα την ψηφίσουν και οι 145 του ΣΥΡΙΖΑ. Άρα, θα περάσει με 160 ψήφους!
Δεν πιστεύω να αφήσουν ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία να δώσουν την οφειλόμενη απάντηση στο δικαστικό κατεστημένο που, όπως λένε, παρεμποδίζει το κυβερνητικό έργο!
Βρε, τι γράφω ο άνθρωπος! Κι έχουμε ώρες ακόμη μέχρι να μπει ο Αύγουστος!

Σχολιο.-  Πέσαμε έξω? Νομίζω το ΚΚΕ έκανε το ΣΥΡΙΖΑ  να κάνει κάτι (έστω και αν έκανε το μισό από αυτό που ζήτησε το ΚΚΕ) που έπρεπε να έχει κάνει εδώ και καιρό αντί να φωνάζει υποκριτικά κατά της δικαιοσύνης....
Έπρεπε ο ΣΥΡΙΖΑ ή όχι να έχει αναλάβει νομοθετικές πρωτοβουλίες τέτοιες και άλλες πολλές κατά τη γνώμη σου αν θέλει να λέγεται αριστερή κυβέρνηση? Πρέπει ή δεν πρέπει κατά τη γνώμη σου αντί να φωνάζει για την Ηριάννα σαν "θείτσα" να αναλάβει νομοθετική πρωτοβουλία κατάργησης του τρομονόμου... Αντιμετωπίζοντας τις συνέπειες της πολιτικής αυτής απόφασης... αντί να παίζει τον παπα...
Σχολιο.- Εσένα δεν φαίνεται να σε ενόχλησε το ότι αποδέχτηκαν το πρώτο μέρος της τροπολογίας, που αναφέρεται θεωρητικά στο ζήτημα, αλλά απέρριψαν το δεύτερο με τις ποινικές ευθύνες των εργοδοτών.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------



More news from IsraHELL
ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ .......Ισραηλινοι στρατιωτες (*ειναι αραγε στρατιωτες η τερατα?)αρπαξαν ενα 13χρονο αγορι και το πυροβολησαν σχεδον εξ επαφης στα 2 ποδια και στο ενα χερι ,ενω μαζευε ξυλα για τον ξυλοφουρνο
#Israel_murderer_state




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή στον Ανδρέα Γεωργίου
 Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017, 12:04
Σε φυλάκιση δυο ετών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων o πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑT Ανδρέας Γεωργίου για μια από τις τρεις πράξεις παράβασης καθήκοντος τις οποίες αντιμετώπιζε.
Το Δικαστήριο καταδίκασε τον κ. Γεωργίου γιατί, όπως τόνισε, δεν είχε ενημερώσει το διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΣΤΑΤ για τη διαβίβαση των στοιχείων για το έλλειμμα του 2009 τον Νοέμβριο 2010.
Παράλληλα, το Εφετείο τον απάλλαξε από την κατηγορία που αντιμετώπιζε γιατί δεν συγκαλούσε το ΔΣ αλλά και από εκείνη που αφορούσε στο γεγονός ότι διατηρούσε, για ένα διάστημα, παράλληλα με την ΕΛΣΤΑΤ και θέση στο Δ.Ν.Τ.
Σημειώνεται, πως οι δικαστές δεν αναγνώρισαν στον κ. Γεωργίου κανένα ελαφρυντικό και του επέβαλαν την ανώτατη ποινή που προβλέπει ο νόμος.
Το δικαστήριο υιοθέτησε τη σχετική εισήγηση του εισαγγελέα που έκανε λόγο για πράξη που «έχει ιδιαίτερη ηθική απαξία».




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Σε νέο υψηλό επίπεδο ανήλθε το 2016 ο μεταναστευτικός πληθυσμός της Γερμανίας
Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017, 11:06
Ο αριθμός των ανθρώπων με ιστορικό μετανάστευσης στη Γερμανία αυξήθηκε κατά 8,5% στο επίπεδο ρεκόρ των 18,6 εκατ. το 2016, κυρίως λόγω της αύξησης του αριθμού των προσφύγων, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ομοσπονδιακή στατιστική υπηρεσία.
Μόλις πάνω από το ένα πέμπτο του πληθυσμού, 22,5%, ήταν μετανάστες πρώτης ή δεύτερης γενιάς, με τουλάχιστον έναν γονιό να έχει γεννηθεί χωρίς γερμανική υπηκοότητα, ανέφερε η υπηρεσία.
Περίπου 2,3 εκατ. άνθρωποι στη Γερμανία έχουν οικογενειακούς δεσμούς με τη Μέση Ανατολή, με τον αριθμό τους να αυξάνεται κατά σχεδόν 51% από το 2011, και περίπου 740.000 έχουν αφρικανικές ρίζες, κατά 46% περισσότεροι από το 2011, σύμφωνα με τα στοιχεία.
Η μεγάλη πλειονότητα του μεταναστευτικού πληθυσμού, ωστόσο, είχε δεσμούς με άλλες ευρωπαϊκές χώρες.




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Καλά κρατεί το κυνήγι μαγισσών στην Τανζανία - Εκτέλεσαν 80 γυναίκες σαν μάγισσες.  Μεσαιωνας.
Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017, 19:02
Τουλάχιστον 80 άνθρωποι, στην πλειονότητά τους ηλικιωμένες γυναίκες, δολοφονούνται κάθε χρόνο στην Τανζανία, από "πολιτοφύλακες" που παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους, σύμφωνα με μια έκθεση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα. Τα τελευταία θύματα, πέντε γυναίκες που κατηγορήθηκαν ότι έκαναν μάγια και δολοφονήθηκαν από ένα εξαγριωμένο πλήθος την περασμένη εβδομάδα.
Χιλιάδες ηλικιωμένες Τανζανές έχουν στραγγαλιστεί, μαχαιρωθεί ή καεί ζωντανές τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Η έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Κέντρο Νομικών και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που εδρεύει στο Νταρ ελ Σαλάμ, δείχνει ότι από τις αρχές Ιανουαρίου μέχρι τον Ιούνιο φέτος έχουν λιντσαριστεί 479 άνθρωποι. Μεταξύ αυτών, πολλές γυναίκες που κατηγορήθηκαν ως μάγισσες.
Η Χέλεν Κίτζο-Μπισίμπα, η εκτελεστική διευθύντρια του Κέντρου, τόνισε ότι οι καταπατήσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αυξήθηκαν από πέρσι, εν μέρει λόγω των περιορισμών στις ελευθερίες μετά το διάταγμα του προέδρου Τζον Μαγκουφούλι που απαγορεύει την πολιτική δράση μέχρι το 2020.
Η πίστη στη μαγεία είναι διαδεδομένη στη χώρα. Είναι επίσης ένας τρόπος με τον οποίο εξηγούνται συμφορές όπως ο θάνατος ενός προσώπου, η αδυναμία κάποιου να αποκτήσει παιδιά ή η καταστροφή της σοδειάς.
Οι περισσότερες επιθέσεις σημειώθηκαν στο Νταρ ελ Σαλάμ και στην περιοχή της Μπέγια. Στην πρώτη πόλη αναφέρθηκαν 117 ανθρωποκτονίες και στην δεύτερη 33. Ακολουθούν η Μάρα με 28 θανάτους και η Γκέιτα με 26.
Την περασμένη εβδομάδα η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δολοφόνων πέντε γυναικών στο χωριό Ουντόμο. Οι δράστες ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τα θύματά τους και κατόπιν έκαψαν τα πτώματα. «Έχουν συλληφθεί πολλοί ύποπτοι αλλά οι έρευνες συνεχίζονται», είπε ο Γουιλμπρόουντ Μταφούνγκουα, ο διοικητής της τοπικής αστυνομίας.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Στη δημοσιότητα 71.000 προεκλογικά μηνύματα στελεχών του κόμματος του Μακρόν από το WikiLeaks
Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017, 21:33
Ο ιστότοπος WikiLeaks ανακοίνωσε σήμερα ότι δημοσιοποίησε 71.000 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που είχαν κλαπεί ακριβώς πριν από τον δεύτερο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών, από στελέχη του κόμματος του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, του "Δημοκρατία Εμπρός" (REM), το οποίο με τη σειρά του διαμήνυσε ότι "θα ενημερώσει τη δικαιοσύνη" για την υπόθεση.
Στην ανακοίνωσή του ο ιστότοπος υποστηρίζει ότι κατάφερε να ελέγξει την αυθεντικότητα μόνο των 21.000 μηνυμάτων (των αποκαλούμενων "MacronLeaks"). Θεωρεί όμως ότι και τα υπόλοιπα «στη συντριπτική πλειοψηφία τους» είναι αυθεντικά.
Τα μηνύματα αυτά είχαν αναρτηθεί στο διαδίκτυο πριν από τον δεύτερο γύρο των εκλογών αλλά μέχρι τώρα ήταν πολύ δύσκολο για τους χρήστες να τα εντοπίσουν και να τα διαβάσουν. Το WikiLeaks τα έβαλε σε μια βάση δεδομένων και πρόσθεσε μια μηχανή αναζήτησης ώστε να γίνουν προσβάσιμα στο ευρύτερο κοινό.
Το WikiLeaks δεν διευκρίνισε πώς απέκτησε τα μηνύματα αυτά. Επικαλέστηκε όμως το σχόλιο ενός κυβερνητικού αξιωματούχου, αρμόδιου σε θέματα κυβερνοασφάλειας, που φέρεται να είπε ότι η διαρροή ήταν έργο ενός «μεμονωμένου προσώπου», απορρίπτοντας προφανώς την πιθανότητα εμπλοκής κάποιου κράτους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



MAΔΟΥΡΟ ΚΑΙ ΜΑΔΕΡΙ ΚΑΙ ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ!
Γράφει σήμερα ένας απ τους εκατοντάδες αναλφάβητους γραφιάδες δεξιούς, που νομίζουν ότι τους ωφελεί να αποκαλούν τον Τσίπρα και τον Μαδούρο κομμουνιστές (κ θα εκλεγεί έτσι πιο γρήγορα ο Mr Bean της Siemens), πως αν αυτά που κάνει ο Μαδούρο τα έκανε δεξιά κυβέρνηση στη Βενεζουέλα, θα είχε γίνει εξωτερική στρατιωτική επέμβαση. Γίγαντα της σκέψης, πρωταθλητή της ιστορίας, πόσα γνωρίζεις!
`Ετσι ακριβώς έγινε όταν έριξαν και σκότωσαν με αιματηρό πραξικόπημα τον Αλιέντε, κι έτσι ακριβώς λόγω της βιαιότητας των εκδηλώσεων της κυβέρνησης Πινοτσέτ, έγινε άμεσα στρατιωτική επέμβαση για να αποκατασταθεί η συνταγματική και δημοκρατική τάξη. `Ολοι θυμούνται ότι συνελήφθη και ο Φρίντμαν, που στήριζε το καθεστώς Πινοτσέτ, και την οικονομική πολιτική του οποίου εφάρμοσε ο Πινοτσέτ (κι η Θάτσερ) και αντίθετα δεν του δόθηκε κανένα βραβείο Νόμπελ το 1976.
Ο Πινοτσέτ και οι χουντικοί του συνελήφθησαν αμέσως και δεν ταλαιπώρησαν τον λαό, βιαιοπραγόντας ασύστολα, για 20 χρόνια, και κανένα δημοκρατικό κράτος του ΝΑΤΟ και της δημοκρατικής Δύσης δεν τους έδωσε άσυλο και καταδικάστηκαν δίκαια για τα εγκλήματά τους ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΒΛΑΚΑ ΦΙΛΕΛΕΡΑ!




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Από τους νέους έως τους γερους, οι άνθρωποι της Βενεζουέλας ασκούν το δικαίωμά τους να ψηφίσουν, συμπεριλαμβανομένης αυτης της μαχητικής 90 χρονης βενεζουέλανης.
Οι συνταξιούχοι είναι ένας από τους μεγαλύτερους τομείς που επωφελήθηκαν από την Μπολιβαριανή επανάσταση. Περίπου 3,383,000 συνταξιούχοι έχουν ενσωματωθεί στο σύστημα κοινωνικής προστασίας. Από τα 545 μέλη που εκλέγονται στη συστατικό συνέλευση, το 28 θα ανατεθουν στους συνταξιούχους ως κοινωνικό τομέα. #Venezuelavotahoy



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΟΠΛΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΩΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΟΥΝ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
ΕΤΣΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ.
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ επέβαλε σήμερα πρωτοφανείς νομικές και οικονομικές κυρώσεις εναντίον του προέδρου της Βενεζουέλας, Ν. Μαδούρο, μία μέρα μετά τις εκλογές για τα μέλη της Συντακτικής Συνέλευσης, κλιμακώνοντας την παρέμβαση της στα εσωτερικά της Βενεζουέλας.
«Οι χθεσινές παράνομες εκλογές επιβεβαιώνουν ότι ο Μαδούρο είναι ένας δικτάτορας που περιφρονεί την βούληση του λαού της Βενεζουέλας», δήλωσε ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Στ. Μνούτσιν, ανακοινώνοντας το «πάγωμα» «όλων των περιουσιακών στοιχείων» του προέδρου της Βενεζουέλας εντός της δικαιοδοσίας των ΗΠΑ.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Παλαιστίνιοι θα "απαντήσουν"; Οι "περήφανοι" άραβες των δικτατορικών καθεστώτων ΟΧΙ, γιατί ξεπουλήθηκαν στους σιωνιστές-ναζί!
Ακόμη και σπίτι Παλαιστινίων στη Χεβρώνα "πέρασε" στους εποίκους του ναζιστικού σιωνιστικού καθεστώτος...
Μια αυτούσια πόλη και γη της Παλαιστίνης που στην επίσημη απογραφή του 2007 από τους ίδιους σιωνιστές-ναζί, η Χεβρώνα είχε συνολικά 163.146 κατοίκους από τους οποίους περίπου 500 ήταν Ισραηλινοί έποικοι... Φυσικά η "πολιτισμένη" δύση κι η Ε.Ε. του 4ου Ράιχ έχουν να ασχοληθεί με τον Άσαντ που δεν δίνει γη και ύδωρ στους σιωνιστές, με τον Κιμ, τον Μαδούρο και σια...




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ολοκλήρωση δίκης Ανδρέα Γεωργίου, πρώην προέδρου ΕΛΣΤΑΤ
1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017
Σήμερα 1η/8/2017 ολοκληρώθηκε η δίκη στο Εφετείο Αθηνών για παράβαση καθήκοντος του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ , Ανδρέα Γεωργίου.
Όπως γνωρίζετε, το Ε.ΠΑ.Μ. ανταποκρινόμενο στην έκκληση της κυρίας Ζ. Γεωργαντά, συμπαραστάθηκε έμπρακτα, ήδη, από τις δίκες στο Εφετείο Πειραιά με παρουσία τόσο του ιδίου του Γενικού Γραμματέα, Δ. Καζάκη όσο και του Ο.Γ, Δ. Κυπριώτη.
Ακολούθησε στο Εφετείο Αθηνών η μαζική παρουσία μας την 18η/7/2017, την 31η/7/2017 και σήμερα 1η /08/2017.
Η απόφαση του Εφετείου Αθηνών για την ενοχή του Α. Γεωργίου , ενός από τα πολλά ενεργούμενα του συστήματος προκειμένου να υπαγάγουν την πατρίδα μας με δόλο στο καθεστώς της οικονομικής εποπτείας και των μνημονίων, μας δικαίωσε.
Ευχαριστούμε την κυρία Ζ. Γεωργαντά και τον Ν. Λογοθέτη για την τόλμη, το θάρρος τους και την επιμονή τους να αναδείξουν την υπόθεση και θα είμαστε συμπαραστάτες σε κάθε περαιτέρω προσπάθεια που θα οδηγήσει στο ξεμπρόστιασμα των ενεργούμενων και στη συνέχεια των ηθικών αυτουργών που κρύβονται από πίσω τους.
Για την Οργανωτική Γραμματεία του Ε.ΠΑ.Μ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Η Βενεζουέλα δεν είναι μόνη της!
Κυβέρνηση του Ελ Σαλβαδόρ συνεχάρη τη Βενεζουέλα για την έκτακτη διοργανωση της εκλογικής  διαδικασίας  της



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




"Παλαιστίνιοι συμμαχήστε με το Ισραήλ να πολεμήσουμε τους τρομοκράτες"...
Η πρόσκληση του Μεγάλου Μουφτή του παιδόφιλου δικτάτορα Σαούδ, του ανώτατου ιεράρχη της Σαουδικής Αραβίας προς τους Παλαιστίνιους ξεπερνάει κάθε λογική...
Καλεί τους Παλαιστίνιους να συμμαχήσουν με τους κατακτητές τρομοκράτες για να...
πολεμήσουν τους τρομοκράτες... Ποιους τρομοκράτες;
Θα πείτε... "κόψε φάτσα, βγάλε συμπέρασμα"... όμως δεν είναι έτσι απλά τα ζητήματα.
Ο παιδόφιλος που δολοφόνησε τους μισούς πρίγκιπες για να γίνει μονάρχης και με την επιφοίτηση του Αλλάχ (θεός στην αραβική γλώσσα), μεταξύ πολλών, διορίζει τους βουλευτές, την κυβέρνηση, νομοθετεί πως οι γυναίκες είναι εργαλεία αναπαραγωγής κι απαγορεύεται ακόμη και να οδηγούν αυτοκίνητο, παράγει τη διεθνή τρομοκρατία κι είναι ο πιο στενός σύμμαχος του σιωνιστικού ναζιστικού κατοχικού καθεστώτος, βάζει τον "Πατριάρχη" του (ο ανώτατος Μουφτής είναι ο πατριάρχης της Σαουδικής Αραβίας) να περάσει κι ως θρησκευτική επιταγή, ως θέλημα θεού η υποταγή στους σιωνιστές.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------





Χθες Δευτερα  31 Ιουλιου, πάντως, ο τουρκικός στρατός ανακοίνωσε πως συνέλαβε και απήγγειλε κατηγορίες κατά Τούρκων στρατιωτών που καταγράφηκαν σε βίντεο να κλωτσούν βάναυσα νεαρούς Σύρους πρόσφυγες. Στο πεντάλεπτο βίντεο, που τραβήχτηκε με κινητό τηλέφωνο, οι Τούρκοι στρατιώτες φαίνεται πως βρίζουν, ταπεινώνουν και κλωτσούν με μανία τέσσερις νεαρούς Σύρους που έχουν συλληφθεί αφού διέσχισαν τα σύνορα της χώρας τους με την Τουρκία.

ΑΓΚΥΡΑ.-- Οι συλλήψεις στην Τουρκία καλά κρατούν. Οπως ανακοίνωσε επίσημα το υπουργείο Εσωτερικών, την τελευταία βδομάδα συνέλαβε 1.098 ανθρώπους, με τους 831 να κρατούνται ως ύποπτοι για σχέσεις με τον ιμάμη επιχειρηματία Φετουλάχ Γκιουλέν, που ζει στις ΗΠΑ και η κυβέρνηση θεωρεί βασικό οργανωτή του περσινού πραξικοπήματος. Αλλοι 213 συνελήφθησαν ως ύποπτοι για σχέσεις με το εκτός νόμου Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK), 46 ως ύποπτοι για σχέσεις με το «Ισλαμικό Κράτος», ενώ άλλα 8 άτομα κρατούνται για σχέσεις με «αριστερίστικες τρομοκρατικές οργανώσεις».

ΣΚΟΠΙΑ.-- Το περιεχόμενο του «Συμφώνου Φιλίας ΠΓΔΜ - Βουλγαρίας» δημοσιοποίησε η κυβέρνηση των Σκοπίων, στο οποίο μεταξύ άλλων η Βουλγαρία φέρεται να δεσμεύεται πως θα «στηρίξει τη Δημοκρατία της Μακεδονίας» στις προσπάθειες για τη λήψη πρόσκλησης ένταξης στο ΝΑΤΟ. Στο Σύμφωνο αναφέρεται ακόμα ότι οι δύο χώρες δεν έχουν καμία εδαφική διεκδίκηση η μία εις βάρος της άλλης. Αναφέρεται τέλος η συγκρότηση μίας «Κοινής Διακυβερνητικής Επιτροπής» το προσεχές τρίμηνο.

3 σχόλια:

e-h είπε...


Jewish Voice for Peace
Put Palestine on the agenda during the August recess
The House has begun its August recess, and the Senate is soon to follow... which hopefully means healthcare is safe for now. It also means we have a chance to get in front of our Members of Congress in person, and make sure Palestinian human rights gets a prominent and thoughtful place in the progressive agenda.
Click here to contribute $18 to our August Recess Fund!
We're going all out this month. Dozens of JVP chapters are meeting with their representatives and turning out to town halls. And to support them, we need to raise $15,000 this week to rent billboards, support our field staff, and to cover video production and paid media.
Our Members of Congress must get a clear message when they come home: We cannot call ourselves progressive and be silent about Palestinian human rights.
The stakes are high. The siege on Gaza and resulting humanitarian crisis are getting worse, with Gazans receiving only a few hours of power a day in sweltering summer heat. And the Israeli crackdown on nonviolent protests at Al Aqsa continues.
I’m not sure how much we can influence Israeli policy in Gaza or Jerusalem this month. But I know we can prevent AIPAC from attacking our right to free speech, so that we can focus on the real issues at hand. We have to, and we can, defeat the unconstitutional “Israel Anti-Boycott Act.”
Click here to contribute $18 to our August Recess Fund!
You may have seen the video of Sen. Kirsten Gillibrand at a town hall in New York the Saturday before last, responding to a JVP member voicing his concern about the Anti-Boycott Act— It might be one of the most positive things I’ve ever heard from a Senator about the US/Israel relationship and the Boycott, Divestment, and Sanctions movement. Here’s what she said:
“Thank you for sharing your story and your perspective and I agree with you...And I am open to looking at [the Anti-Boycott Bill] again, because I do not want to undermine people’s free speech rights on any level.
I do share your concerns about the current government in Israel. I took a delegation of Senators about a year ago to Israel… And in our meeting with Prime Minister Netanyahu the question we asked is “what is your vision for peace?” And he didn’t have one. He just said, “my only hope is that I can protect my people from rockets.” And if you don’t have a vision, and you don’t have a plan, then it’s never gonna happen. And so we do need to require more of our world leaders. And I think a call to action to Israel’s government to have a plan for peace is really incumbent upon all of us.”
We have to create more moments like this - where rising political stars decide to re-calibrate their position in favor of justice and equality for Israelis and Palestinians.
And we can. There were more town halls this weekend in New York and California, and more are coming up soon. I really believe we can persuade Members of Congress to withdraw their support from the Anti-Boycott Act, and show that groups like AIPAC don’t have a monopoly on the American Jewish perspective. But we have to be ready.
Your $18 will go a long way towards turning the tide in this crucial moment. Click here to contribute to our August Recess fund today!
Even with everything going on in our country right now, elected officials like Kirsten Gillibrand are paying attention to our message. Let’s not miss this opportunity.
Thank you so much,

e-h είπε...


Εβραϊκή φωνή για την ειρήνη
Βάλτε την Παλαιστίνη στην ημερήσια διάταξη κατά τη διάρκεια της διακοπής του Αυγούστου
O Oικος έχει ξεκινήσει την περικοπή του Αυγούστου και σύντομα θα ακολουθήσει η Γερουσία ... που ελπίζουμε ότι η υγειονομική περίθαλψη είναι ασφαλής για τώρα. Σημαίνει επίσης ότι έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε μπροστά στα Μέλη του Κογκρέσου αυτοπροσώπως και να βεβαιωθούμε ότι τα παλαιστινιακά ανθρώπινα δικαιώματα παίρνουν μια εξέχουσα και προσεκτική θέση στην προοδευτική ατζέντα.
Κάντε κλικ εδώ για να συνεισφέρετε 18 δολάρια στο Ταμείο Παύσης του Αυγούστου!
Πάμε όλοι έξω αυτό το μήνα. Δεκάδες JVP συναντώνται με τους εκπροσώπους τους και στρεφονται σε αίθουσες πόλεων. Και για να τους υποστηρίξουμε, πρέπει να συγκεντρώσουμε 15.000 δολάρια αυτή την εβδομάδα για να νοικιάσουμε πινακίδες, να υποστηρίξουμε το προσωπικό μας και να καλύψουμε την παραγωγή βίντεο και τα πληρωμένα μέσα ενημέρωσης.
Τα μέλη μας του Κογκρέσου πρέπει να λάβουν ένα σαφές μήνυμα όταν επιστρέψουν στο σπιτι τους: Δεν μπορούμε να αποκαλούμε τους εαυτους μας προοδευτικούς και να σιωπάμε για τα Παλαιστινιακά ανθρώπινα δικαιώματα.
Τα πονταρίσματα είναι υψηλά. Η πολιορκία στη Γάζα και η επακόλουθη ανθρωπιστική κρίση επιδεινώνονται, με τους κατοίκους της Γάζας να δέχονται μόνο λίγες ώρες ηλεκτρικη ενέργειας την ημέρα σε θερινή ζέστη. Και συνεχίζεται η ισραηλινή καταστολή των μη βίαιων διαδηλώσεων στο Al Aqsa.
Δεν είμαι σίγουρος πόσο μπορούμε να επηρεάσουμε την ισραηλινή πολιτική στη Γάζα ή την Ιερουσαλήμ αυτό το μήνα. Αλλά ξέρω ότι μπορούμε να εμποδίσουμε την AIPAC να επιτεθεί στο δικαίωμά μας στην ελευθερία του λόγου, ώστε να μπορέσουμε να επικεντρωθούμε στα πραγματικά θέματα που έχουμε. Πρέπει, και μπορούμε, να νικήσουμε τον αντισυνταγματικό "νόμο κατά του μποϋκοτάζ του Ισραήλ".
Κάντε κλικ εδώ για να συνεισφέρετε 18 δολάρια στο Ταμείο Παύσης του Αυγούστου!
Μπορεί να έχετε δει το βίντεο του Sen. Kirsten Gillibrand σε ένα δημαρχείο στη Νέα Υόρκη το Σάββατο πριν από το τελευταίο, απαντώντας σε ένα μέλος της JVP εκφράζοντας την ανησυχία του για το νόμο κατά του μποϊκοτάζ. Θα μπορούσε να είναι ένα από τα πιο θετικά πράγματα που έχω ακούσει ποτέ από έναν γερουσιαστή για τη σχέση ΗΠΑ / Ισραήλ και το κίνημα μποϊκοτάζ, εκβιασμού και κυρώσεων. Εδώ είναι αυτό που είπε:
"Σας ευχαριστώ που μοιράσατε την ιστορία σας και την προοπτική σας και συμφωνώ μαζί σας ... Και είμαι ανοικτός να εξετάσω και πάλι τον [Bill του αντι-μποϊκοτάζ], διότι δεν θέλω να υπονομεύσω τα δικαιώματα ελεύθερης ομιλίας των ανθρώπων σε οποιοδήποτε επίπεδο.

e-h είπε...


Συμμερίζομαι τις ανησυχίες σας σχετικά με την τρέχουσα κυβέρνηση στο Ισραήλ. Πήγα μια αντιπροσωπεία γερουσιαστών περίπου ένα χρόνο πριν στο Ισραήλ ... Και στη συνάντησή μας με τον Πρωθυπουργό Netanyahu το ερώτημα που ρωτήσαμε είναι «ποιο είναι το όραμά σας για την ειρήνη;» Και δεν είχε ένα. Μόλις είπε, "η μόνη ελπίδα μου είναι ότι μπορώ να προστατεύσω τον λαό μου από τους πυραύλους". Και αν δεν έχετε όραμα και δεν έχετε σχέδιο, τότε δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί. Και έτσι πρέπει να απαιτήσουμε περισσότερους από τους ηγέτες μας στον κόσμο. Και νομίζω ότι η έκκληση προς δράση προς την κυβέρνηση του Ισραήλ να έχει ένα σχέδιο για ειρήνη είναι πραγματικά υπεύθυνη για όλους μας ».
Πρέπει να δημιουργήσουμε περισσότερες στιγμές σαν αυτό - όπου τα ανερχόμενα πολιτικά αστέρια αποφασίζουν να επαναβαθμίσουν τη θέση τους υπέρ της δικαιοσύνης και της ισότητας για τους Ισραηλινούς και τους Παλαιστίνιους.
Και μπορούμε. Υπήρχαν περισσότερες δημοτικές αίθουσες αυτό το Σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη και την Καλιφόρνια και πολλά άλλα έρχονται σύντομα. Πιστεύω πραγματικά ότι μπορούμε να πείσουμε τα μέλη του Κογκρέσου να αποσύρουν την υποστήριξή τους από τον νόμο κατά του μποϊκοτάζ και να δείξουν ότι ομάδες όπως η AIPAC δεν έχουν μονοπώλιο στην αμερικανική εβραϊκή προοπτική. Αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι.
Τα $ 18 σας θα πάνε σε μεγάλο βαθμό προς την κατεύθυνση της μετατροπής της παλίρροιας σε αυτή τη κρίσιμη στιγμή. Κάντε κλικ εδώ για να συνεισφέρετε στο ταμείο του Αυγούστου σήμερα!
Ακόμη και με όλα τα πράγματα που συμβαίνουν στη χώρα μας αυτή τη στιγμή, οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι όπως ο Kirsten Gillibrand δίνουν προσοχή στο μήνυμά μας. Ας μην χάσουμε αυτή την ευκαιρία.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ,