Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Κυριακη 24 Σεπτεμβριου 2017



WATCH: Καλιφόρνια Μπάτσος  πυροβολει γυμνάσιο μαθητή πολλαπλές φορές, σκοτώνοντας τον (Ενημέρωση II)
22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2017
Ένας αστυνομικός του Huntington Beach καταγράφηκε σε βίντεο γυρίσματα να πυροβολει ενα μαθητή γυμνασίου αρκετές φορές μπροστά από ένα 7-11 μετά που παλευει μαζί του στο έδαφος νωρίς την Παρασκευή το πρωί.
Το αστυνομικό τμήμα της Νότιας Καλιφόρνιας δεν έχει κυκλοφορήσει πολλές λεπτομέρειες, αλλά επιβεβαίωσε ότι ο έφηβος πέθανε σε νοσοκομείο.
Η αστυνομία του Huntington Beach δεν έχει επιβεβαιώσει ότι το θύμα ήταν έφηβος, αλλά μια γυναίκα που άκουσε τους πυροβολισμους  που δημοσιεύθηκαν στο Facebook ότι άλλοι μαθητές στην περιοχή επιβεβαίωσαν ότι ήταν νεαρος στο Μαρίνα Γυμνάσιο, το οποίο είναι κοντά και τοποθετήθηκε στο περιστατικο.

Ο έφηβος φαίνετε να είναι άοπλος, σύμφωνα με δύο βίντεο που καταγράφηκαν από έναν μάρτυρα, ο οποίος τα δημοσίευσε στο Twitter, δείχνοντας τους δύο που παλευανε, ενώ το άλλο έδειχνε τον αστυνομικό να πυροβολεί τον άνθρωπο πολλές φορές, λέγοντάς του να «πεσει κατω».
«Τι στο διαλο», λέει ο άντρας που καταγράφει το περιστατικό.
Το πρώτο βίντεο δείχνει τον άνθρωπο που φαίνεται να τραβήξει κάτι από τη ζώνη του αξιωματικού, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο τι είναι αυτό το αντικείμενο.
Αλλά ο άνθρωπος που κατέγραψε το βίντεο tweeted ότι ήταν το «κλιπ» του αξιωματικού, που σημαίνει η θηκη για το όπλο του.
Το δεύτερο βίντεο δείχνει τον αστυνομικό άλμα μακρια του και τραβηξε το όπλο του, λέγοντάς του να πεσει κατω ενώ τον πυροβολεί αρκετές φορές.
Ο άνδρας, που εξακολουθεί να κρατάει το αντικείμενο, δεν το δείχνει ποτέ προς την κατεύθυνση του αστυνομικού.
Σύμφωνα με το KTLA:
Ένα βίντεο 17 δευτερολέπτων για το περιστατικό δημοσιεύτηκε αρχικά  στο Twitter λίγο μετά τις 9:30 π.μ. Εμφανίζει έναν αστυνομικό που πυροβολεί πολλές φορές  έναν άνδρα που πέφτει στο πεζοδρόμιο.
Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του Huntington Beach δήλωσε ότι ο αξιωματικός έρχεται σε επαφή με έναν άνδρα στο 712 Eleven at 6012 Edinger Ave. και έπεσαν σε ένα παλεμα. Στη συνέχεια συνέβη ένας πυροβολισμός από τον αστυνομικό και ο ανθρωπος  οδηγήθηκε σε ένα νοσοκομείο με άγνωστα τραύματα, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Angie Bennett.
Η αστυνομία δεν ειπε αμέσως άλλες λεπτομέρειες, αλλά λίγο μετά το μεσημέρι ο Bennett επιβεβαίωσε ότι ο άνθρωπος είχε πεθάνει.
Θα ενημερώσουμε αυτήν την ιστορία καθώς λαμβάνουμε περισσότερες πληροφορίες.

https://www.youtube.com/watch?v=ZZt4Ca54Aiw

http://photographyisnotacrime.com/2017/09/22/watch-california-cop-shoots-man-multiple-times-killing-him/

σχολιο.- Μεσα σε 2 μερες ενας φοιτητης, ενας κωφαλαλος και ενας μαθητης, ολοι λευκοι και οχι για ρατσιστικους λογους. Καθαρα τρομοκρατηση του πληθυσμου με εκτελεσεις εν ψυχρω ενω δεν απειλουνται οι μπατσοι και ειναι προφανες απο τα βιντεο οτι μπορουσαν να ριξουν στον αερα ή στα ποδια, αυτοι σημαδευουν σωμα και κεφαλι. Εννοειται οτι υπαρχει εντολη για μηδενικη ανοχη και εκτελεσεις.

Σχολιο.-  κοιταξτε εδω τα γουρουνια .........ΗΠΑ η αστυνομια δολοφονει εναν αντρα με τέιζερ την ημερα του γαμου του μπροστα στα ματια των γονιων του και της νυφης ...
#USA_civil_war
USA Police Tase Man to Death on Wedding Day as Parents and Fiance Watch ..https://www.facebook.com/NMWS.US/videos/1948341185442756/?hc_ref=ARTbsGx8M2lBvxzOXpjC4GGwcPgGONTucvpckoDX2qDgsr_dKsA5pLyOLFYUe0_65Kg&pnref=story

Σχολιο.-  Οχι μονο εκτελουν εν ψυχρω αλλα εχουν και καμερες στις στολες που βιντεοσκοπουν και τα βιντεο δινονται στην δημιοσιοτητα, ωστε να γινει σαφες οτι οποιος για οποιονδηποτε λογο αντιδραει, αντιμιλαει κτλ θα εκτελειται.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Θέλουν να συνηθίσουμε σ' ένα αδίστακτο καθεστώς όπου ο άνθρωπος υποβιβάζεται σε υποζύγιο και ζει υπό προθεσμία. Να μας φαίνεται φυσιολογικό και αναπόδραστο να βλέπουμε τους δικούς μας να χάνονται ελλείψει φροντίδας και τα παιδιά μας να φεύγουν για πάντα ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω τους.
Μας μαθαίνουν ότι η γενοκτονία ενός λαού ισοδυναμεί με την σωτηρία του κι ότι μπορούμε να ζήσουμε στον τόπο μας όχι σαν νοικοκύρηδες, αλλά σαν κούληδες και υποταχτικοί μιας εντελώς απόμακρης και ξένης εξουσίας που εκπορεύεται από τις Βρυξέλλες, το Βερολίνο, την Ουάσινγκτον. Είναι νομοτέλεια, μας λένε, όπως κάποτε κάποιοι άλλοι έλεγαν στους προγόνους μας ότι είναι γραφτό να μείνουν ραγιάδες.
Γι' αυτό κι όποιος τρέμει να διεκδικήσει την ελευθερία του, το δικαίωμα να είναι νοικοκύρης στον τόπο του, ας ψηφίσει με γνώμονα πόσοβαμμένος δεξιός, ή αριστερός είναι. Ας βολευτεί με το λιγότερο κακό, νομίζοντας ότι έτσι τιμωρεί κάποιον άλλο κι όχι τον εαυτό του.
Όποιος όμως μετρά την ευθύνη του απέναντι στους δικούς του και στην πατρίδα του, πάνω και πέρα από κάθε άλλο πιστεύω, τότε θα ψηφίσει με το νου και την καρδιά του. Θα ψηφίσει για μια ανεξάρτητη, κυρίαρχη και ευημερούσα Ελλάδα μακρυά από την χούντα της ευρωζώνης που στήθηκε για τραπεζίτες και εξαγορασμένους πολιτικούς κάθε λογής και απόχρωσης. Δηλαδή, θα ψηφίσει ΕΠΑΜ..



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Δεν υπάρχει απεργία στο Δημόσιο αλλά αποχή από το καθήκον", είπε η υπουργός του αμόρφωτου, Όλγα Γεροβασίλη. Για να δικαιώσει τη Χούντα, που με το ψευτοσύνταγμά της απαγόρευε την απεργία των δημοσίων υπαλλήλων. Την "αποχήν εκ του καθήκοντος", όπως αυτολεξεί έλεγε η εισηγητική παρουσίασή του.
Από την ανανεωτική κομμουνιστική Αριστερά προέρχεται αυτό το φασιστοειδές. Αλλά θα μου πεις, η πρώτη ή η τελευταία είναι;
Κι ο Γεωργαλάς από την κομμουνιστική Αριστερά προερχόταν. Όπως και ο Τυρίμος κι ο Μανωλέας και πολλοί άλλοι παλιότερα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Min akousw parapona gia to IKA, den eimai mono egw sth Bretania pou thelane na mou vgaloun to lathos donti edw pera, stin pitsirika valane gypso sto lathos podi! Milame gia tis gafes twra, oxi ta xeirotera...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ISRAHELL (more news from hell)
πυροβολησανε ενα παιδι,εναν εφηβο στο στομαχι και τον ανακρινουν ετσι ...
'''Ηρθα για να "αυτοκτονήσω" είπε ο έφηβος στον ισραηλινό αστυνομικό. Κι αφού το λέει ο ισραηλινός αστυνομικός, αρκεί! Είναι σιγουρα η αλήθεια , γιατί το παιδί πυροβολήθηκε στο στομάχι, άρα τέρμα, η αλήθεια είναι ό,τι είπε ο ισραηλνός αστυνομικός.
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ
https://electronicintifada.net/blogs/maureen-clare-murphy/palestinian-boy-shot-stomach-interrogated-video?utm_source=EI+readers&utm_campaign=d507ab1968-RSS_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_e802a7602d-d507ab1968-299183457



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι σπουδαστές αψηφούν την Ισπανία και διανέμουν ένα εκατομμύριο ψηφους για το δημοψήφισμα στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Anonymous Greece «έριξαν» την ιστοσελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στη διαδήλωση του κόμματός του χθες στο Παρίσι, ο Μελανσόν τόνισε ότι «η μάχη δεν έχει τελειώσει ακόμη» και επανέλαβε ότι «ο δρόμος έριξε τους βασιλιάδες, τους ναζί», απαντώντας στον πρόεδρο Μακρόν που είπε ότι «πιστεύει στη δημοκρατία, αλλά δημοκρατία δεν είναι ο δρόμος».



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ρυθμιστής της νέας κυβέρνησης της Νέας Ζηλανδίας ο Ουίνστον Πίτερς
 Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017, 14:02
Η επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος στη Νέα Ζηλανδία Τζακίντα 'Αρντερν δήλωσε σήμερα ότι θα είναι δύσκολο να ολοκληρωθούν οι συνομιλίες για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού πριν καταμετρηθούν όλες οι ψήφοι από τις εκλογές αυτές, των οποίων το αποτέλεσμα κάνει τα δύο μεγάλα κόμματα να χρειάζονται το εθνικιστικό κόμμα «Πρώτα η Νέα Ζηλανδία».
Μιλώντας έξω από το σπίτι της στο 'Οκλαντ, η 'Αρντερν δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ότι το κεντροαριστερό κόμμα του οποίου ηγείται δεν εγκαταλείπει τον αγώνα, παρά τη διαφορά των 10 μονάδων που του υπολείπεται από το Εθνικό Κόμμα, το οποίο έλαβε ποσοστό 46% στις εκλογές του Σαββάτου.
Η τελική καταμέτρηση του συνόλου των ψηφοδελτίων, στα οποία περιλαμβάνονται οι επιστολικές ψήφοι του εξωτερικού, δεν θα ανακοινωθεί πριν από τις 7 Οκτωβρίου.
Ο ηγέτης του λαϊκιστικού και αντιμεταναστευτικού κόμματος «Πρώτα η Νέα Ζηλανδία» Ουίνστον Πίτερς έχει αρνηθεί να πει ποιο κόμμα θα υποστηρίξει για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού και επανέλαβε ότι δεν θα βιαστεί να πάρει την απόφασή του. Ο 72χρονος Πίτερς, με καταγωγή από τους Μαορί και τη Σκωτία, βρίσκεται σήμερα στο αρχηγείο του και περιμένει τα τηλεφωνήματα του 'Ινγκλις και της 'Αρντερν για να ακούσει τα επιχειρήματά τους.
Το κεντροδεξιό Εθνικό Κόμμα του 55χρονου Μπιλ 'Ινγκλις έλαβε 46% και 58 έδρες, τρεις λιγότερες για την απόλυτη πλειοψηφία των 61 εδρών.
Το Εργατικό Κόμμα υπό την 37χρονη χαρισματική Τζακίντα 'Αρντεν έλαβε 35,8% (45 έδρες). Αν οι Πράσινοι δεχτούν να συνεργαστούν με τους Εργατικούς, ο αριθμός των εδρών θα ανέβει στις 52.
Αυτό σημαίνει ότι τα δύο μεγάλα κόμματα χρειάζονται τις 9 έδρες που κέρδισαν οι εθνικιστές, προκειμένου να λάβουν την απαραίτητη πλειοψηφία για τον σχηματισμό κυβέρνησης.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Γαλλία: Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές κατά της εργασιακής οπισθοδρομισης
 Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017, 20:44
Όχι στο κοινωνικό πραξικόπημα: δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο Παρίσι για να διαμαρτυρηθούν για τη οπισθοδρομιση του εργασιακού κώδικα από τον Εμανουέλ Μακρόν (ο νεοφελελερας αλητης την αποκαλει «μεταρρυθμιση») μετά από πρόσκληση του επικεφαλής του κόμματος «Ανυπότακτη Γαλλία» Ζαν-Λυκ Μελανσόν, που υποσχέθηκε ότι η μάχη μόλις αρχίζει.
Σύμφωνα με τον Μελανσόν, 150.000 άνθρωποι έστειλαν ένα «μήνυμα εξαιρετικής ισχύος στη χώρα» και προέβλεψε ότι σύντομα «ένα εκατομμύριο άνθρωποι θα κάνουν πορεία στα Ηλύσια Πεδία» κατά της οπισθοδρομισης, που έχει ως στόχο την ενίσχυση της ευελιξίας της αγοράς εργασίας σε μία χώρα που πλήττεται από την ανεργία στο 9,6%.
Ωστόσο, η αστυνομία μέτρησε 30.000 διαδηλωτές, πέντε φορές λιγότερους.
«Η μάχη δεν τελείωσε, τώρα ξεκινά», δήλωσε ο Μελανσόν, απαντώντας στην υπογραφή από τον πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν των πέντε κειμένων που τροποποιούν τον πολύπλοκο γαλλικό εργασιακό κώδικα, καταγγέλλοντας «ένα κοινωνικό πραξικόπημα» που προκαλεί «τρομακτικό κοινωνικό ντάμπινγκ».
«Αντίσταση, αντίσταση», φώναξαν οι διαδηλωτές, ενώ ο Μελανσόν , απαντώντας στον Εμανουέλ Μακρόν που εξέφρασε την αποφασιστικοτητά του για την εφαρμογή της οπισθοδρομισης λέγοντας ότι «πιστεύει στη δημοκρατία, αλλά δημοκρατία δεν είναι ο δρόμος», δήλωσε: «Ο δρόμος έριξε τους βασιλιάδες, τους ναζί».
Η οπισθοδρομιση του εργασιακού κώδικα διευκολύνει ορισμένες απολύσεις και επιτρέπει στις επιχειρήσεις να διαπραγματεύονται απευθείας με τους εργαζομένους τους όρους απασχόλησής τους και όχι με τα συνδικατα για να περνανε πιο ευκολα οι οροι τους.
Το κείμενό υπήρξε αντικείμενο μακράς διαπραγμάτευσης κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού με τα εργοδοτικα συμβιβασμενα συνδικάτα και τις εργοδοτικές ενώσεις. Ομως οι πολέμιοι της οπισθοδρομισης δεν μεταπείσθηκαν θεωρώντας ότι αποξηλώνει κοινωνικά δικαιώματα τα οποία αποκτήθηκαν με αγώνες.
Επικεφαλής της αντίδρασης, το συνδικάτο CGT που έχει ήδη οργανώσει δύο ημέρες απεργίας και διαδηλώσεων σε ολόκληρη τη Γαλλία στις 12 και 21 Σεπτεμβρίου.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σοκ στην Καλιφόρνια: Νεαρός δέχεται έξι σφαίρες από αστυνομικό και πέφτει νεκρός
Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017, 14:09
Ένα σοκαριστικό video στο οποίο αποτυπώνεται τη δολοφονία ενός νεαρού υπόπτου από αστυνομικό έξω από ένα μαγαζί 7//11 στην Huntington Beach, στην Καλιφόρνια, έχει αρχίσει και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Στο video φαίνεται ο νεαρός ο οποιος είναι μαθητης Γυμνασιου 15 χρονων να είναι πεσμένος στο έδαφος και να κρατάει στο δεξί του χέρι μαλλον τη θηκη του οπλου του αστυνομικου την οποία αποσπά από τη ζώνη του αστυνομικού. Στη συνέχεια ο νεαρός σηκώνεται και ο αστυνομικός κανει προς τα πισω τραβάει το όπλο του και τον εκτελεί με  έξι σφαίρες, ενώ ο μικροκαμωμενος νεαρος είναι προφανος αοπλος και δεν τον απειλει.
Το video αναρτήθηκε στο twitter την Παρασκευή.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η έρευνα έδειξε ως αποκλειστική αιτία του ατυχήματος την ταχύτητα των 320 χιλ/ωρ, που έτρεχε η Porsche. Είδατε λοιπόν ότι είναι θέμα παιδείας κ όχι ταξικό, εσείς που κοροϊδεύατε;;
Μην ξαναπάτε με 320 χ/ω με το αυτοκίνητό σας! Πως;; Δε πάει πάνω από 90 το δικό σας,κ να θέλετε;;...Δεν μας απασχολεί. Να μάθετε να προσέχετε!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Aliki Papachela
Αυτό το μαλάκιο της ΛΑΕ o Spiros Goudevenos θα μου κάνει και μήνυση λέει αν δεν κατεβάσω την ανάρτηση. xoxoxo
Πάντως εγώ δεν είδα να τον βρίζω πουθενά. Εκείνος έδωσε πράμα! Τι αρχίδω, τι ξεφτίλω, τι γκέμπελς, τι θες και δεν θες!
Αχ να δω τους ΛΑΕτζήδες να με σούρνουν και στα δικαστήρια κατηγορούμενη και τι στον κόσμο!
Ρε ξεφτιλισμένοι, τουλάχιστον οι Αντάρσυοι και το παραδέχονται και καμαρώνουν ότι είναι και στηρίζουν την καταπάτηση του City Plaza παρέα με τον Μουζάλα και τον Τόσκα!
Εσείς και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ;
(Οχι δεν είμαστε με την κατάληψη, κάτι μέλη μας είναι, αλλά βγάζουμε ανακοινώσεις στήριξης για να μην θιχτούν οι σύντροφοι, βέβαια χεστήκαμε για την κατάληψη αλλά η Παπαχελά είναι φασίστω και πολεμάει την ΛΑΕ! Χαχαχαχα Για γέλια και για κλάμματα είστε ρε!)
Σχολιο.- Ξεκινάει με το κυρία Παπαχελα και το τελειώνει με το αρχιδω.
Ίδιο μ αυτό που θα πάρει η ΛΑΕ στις ερχομενες εκλογες
Θα τις χάσουν. Και με τον κλέφτη και με τον αστυνομο ?
Δεν γίνεται ρε φίλε....
Σχολιο.- μ γκεσταμπω προβοκατορισσα αρχίδω...κλαιω απ τα γελια
Σχολιο.-  Εγώ πάντως κατάλαβα πως ζηλεύει το Αλικάκι γιατί παίρνει λάϊκ χωρίς να βρίσει ποτέ, αντίθετα, αυτός, ούτε με αυτό δεν τα κάνει
Σχολιο.- Αντί να γράφει ανοησίες ο Σπύρος γιατί δεν ζητάει από το Λαφαζάνη να του δώσει την επίσημη θέση της ΛΑ.Ε για την καταπάτηση του ξενοδοχείου City Plaza και να το γράψει στο μπλόγκ του ?


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ανθρωπιστική βοήθεια στην Deir Ezzor σηματοδοτεί τη διεθνιστική αλληλεγγύη των ανυπότακτων λαών...
250.000 άνθρωποι, άμαχοι, γέροντες και γερόντισσες, γυναίκες, παιδιά... πολιορκημένοι για περισσότερα από 3 χρόνια!
Ελεύθεροι Πολιορκημένοι, αλλά δεν υποτάχθηκαν!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο κόσμος καίγεται και οι "αριστερο"-δεξιές σερβιέτες, παρέα με όλα τα ΜΜΕ των μαφιόζων και ναρκέμπορων ασχολούνται αν πήγε ή δεν πήγε σε καζίνο ο Καμμένος...
Βλέπεις κανάλι και ακούς για το μεγάλο έγκλημα να μπει σε καζίνο-εστιατόριο ο Καμμένος... Αν πήγαινε σε μπουρδέλο ή διαδήλωνε να παντρεύονται οι πισωγλέντηδες δεν θα ήταν θέμα...
Αυτό είναι το συστημικό πολιτικό πεδίο τον κομματοκρατίας...
Μνημόνια, ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας, μέτρα, μέτρα, μέτρα, κατασχέσεις σπιτιών, διακοπές ηλεκτροδότησης σπιτιών, ακρίβεια, κόψιμο συντάξεων, μισθών, ανεργία, εξαθλίωση και τα μουνόπανα κάνουν θέμα που πήγε κι αν πήγε και γιατί πήγε σε καζίνο-εστιατόριο ο Καμμένος κι ο κάθε Καμμένος.
Ακούς σήμερα το μεσημέρι στο ραδιόφωνο του ναρκέμπορου τα παπαγαλάκια "αριστερούς" υπερασπιστές της καταπάτησης του City Plaza -οικόσιτα και του ναρκέμπορα τώρα-, ν' ασχολούνται με τον...
Καμμένο...
Ακούς "αριστερούς" υπουργούς να δηλώνουν «Εγώ, ως αριστερός, δεν θα πήγαινα ποτέ σε καζίνο»... Σιγά ρε Βερναδάκη, έντιμε "αριστερέ"... εσύ δεν μπαίνεις σε καζίνο και κάνεις διακοπές σε ελεύθερο κάμπινγκ...
Ακούς τη λινάτσα της "οικολογίας" του κώλου, που θα έπρεπε ν' αυτοκτονήσει για τη μόλυνση στο Σαρωνικό (αλλά που ν' αφήσει το μέλι της υπουργικής πολυθρόνας) να κάνει κριτική και να ψηφίζει με τα δύο χέρια το ξεπούλημα και την κατασκευή Καζίνο στο Ελληνικό, μαζί με τον Βερναδάκη...
Ξεπουλάνε δημόσια περιουσία, ψηφίζουν "επενδύσεις" με Καζίνο στην Ελλάδα, αλλά αυτοί δεν μπαίνουν σε Καζίνο...
Ακούς το μιζωμένο από τη siemens Κούλης και σια εξανίστανται...
Ποινικό αδίκημα να μπει σε Καζίνο ο Καμμένος... κραυγάζει ο νεοφασίστας που ΟΛΟ το σόι του είναι στη λίστα Λαγκάρντ...
Εδώ τα πουστάκια έκαναν σημαία τις κωλοτρυπίδες τους για "δικαιώματα" κάθε πούστη, αφήνουν τα παιδιά να λιμοκτονούν στα σχολεία, ανθρώπους ν' αυτοκτονούν, κατασχέσεις η Εφορία, ανεργία, εξαθλίωση, οι δικαστές γαμούν και δέρνουν τους αδύνατους, οι ναρκέμποροι κάνουν πάρτι... κι ασχολούνται με το αν μπήκε ή δεν μπήκε σε ένα Καζίνο του Λονδίνου ο Καμμένος. Ε... κι αν μπήκε τι είδους έγκλημα είναι τούτο;
Πουλάνε Κύπρο, Αιγαίο κι αυτοί ενοχλούνται με μαλακίες... για να μας ποτίζουν υπνωτικά...
Αυτοί που έχουν ψηφίσει μνημόνια, αν έγκλημα είναι να μπεις σε Καζίνο, θα πρέπει να τους απαγχονίσουν δημόσια στην πλατεία Συντάγματος κι εκεί ας παρακαμφθεί μια φορά η κατάργηση της θανατικής ποινής... Εδώ γαμήσανε αστικό Σύνταγμα του κώλου, οι απαγχονισμοί θα ενοχλήσουν;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απλόχερη χορηγία του Γ. Παπανδρέου στο ψευδοκράτος του Αττίλα…
Σε άλλη μια από τις πολλές χορηγίες που προσφέρει απλόχερα ο Γ. Παπανδρέου στους κολλητούς του Τούρκους, φιλοξένησε τον ηγέτη του παράνομου ψευδοκράτους, δίνοντας του μάλιστα βήμα να αναπτύξει τις ανθελληνικές απόψεις του στα...
Ηνωμένες Έθνη!
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα mignatiou.com [σχετική ανταπόκριση πιο κάτω] ο Παπανδρέου προσκάλεσε, ως πρόεδρος της ανύπαρκτης Σοσιαλιστικής Διεθνούς, τον ηγέτη του παράνομου ψευδοκράτους σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη, προσφέροντας βήμα στον κατοχικό ηγέτη να αναπτύξει τη θεωρία του για το Κυπριακό και να επιρρίψει ευθύνες στην ελληνοκυπριακή πλευρά για το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων.
Και όλα αυτά μπροστά σε ηγέτες, στα πλαίσια των Ηνωμένων Εθνών!




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------





Βικτώρια και Αμπντούλ
Αγγλοαμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Στίβεν Φρίαρς με τους: Ολίβια Γουίλιαμς, Μάικλ Γκάμπον, Τζούντι Ντεντς, Αλί Φαζάλ
Στα 90 της πλέον, η κουρασμένη βασίλισσα Βικτόρια ζει μια βαρετή ρουτίνα, ώσπου η γνωριμία της με τον εξωστρεφή και καλοσυνάτο μουσουλμανο  Ινδό υπηρέτη Αμπντούλ δίνει καινούργιο νόημα στη ζωή της. Όλο το υπόλοιπο παλάτι όμως κάνει τα πάντα για να διαλύσει αυτήν τη σκανδαλώδη φιλική σχέση.
Αληθινά γεγονότα δίνουν την ευκαιρία στον διεκπεραιωτή πλέον Φρίαρς για μια  βιογραφική κομεντί.
Η ιστορία με τον Αμπντούλ, τον οποίο επέβαλε ετσιθελικά στο παλάτι και διατήρησε στο πλάι της, προκαλώντας, υποτίθεται, τη θυμηδία στην αρχή και την οργή στη συνέχεια των αξιωματούχων και του γιου της, παρέμεινε άγνωστη για 100 χρόνια, ώσπου βγήκαν στην επιφάνεια οι λεπτομέρειες από τα ημερολόγια του Αμπντούλ, καθώς τα ντοκουμέντα είχαν προσεκτικά εξαφανιστεί.
το Φεστιβάλ Βενετίας, όπου η ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά, εκτός Διαγωνιστικού, ο Φρίαρς παρομοίασε το Βικτώρια και Αμπντούλ με το Ωραίο μου πλυντήριο, προφανώς λόγω της διαφυλετικής σχέσης.
Μια ταινια χαμηλων τονων, που σε κανα δυο στιγμες προσφερει και λιγο γελιο. Παρακολουθητε ευχαριστα τωρα το καλοκαιρι.