Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Τεταρτη 17 Ιανουαριου 2018


Ο πλαστος χαρτης που παρουσιαζουν ορισμενοι ΝΑΤΟικοι, που λενε ότι η Μακεδονια ανηκει κατά 51% στην Ελλαδα κατά 40% στους σκοπιανους και κατά 9% στη Βουλγαρια, είναι μυθικο ψευτικο κατασκευασμα! Παρουσιαζει ο χαρτης ότι ολοκληρο το κρατος των σκοπιων ανηκει στη Μακεδονια. Κατι τετοιο είναι μεγαλο ψεμα και δεν ισχυει! Είναι γνωστο από τα αρχαια χρονια ότι η αρχαια Μακεδονια του Μεγα Αλεξανδρου εφτανε το πολύ μεχρι το 5% του κρατους των σκοπιων. Μακεδονια το πολύ να ηταν η πολη Μοναστηρι (Μπιτολα το λενε σημερα). Από εκει και πανω βρισκεται η αρχαια ιλλυρικη Δαρδανια. Η οποια δεν ειχε καμια σχεση με την αρχαια Μακεδονια. Αυτος ο χαρτης των αληταραδων σκοπιανων και των ΝΑΤΟικων, παρουσιαζει απλω αυτό που θελουν οι σκοπιανοι. Την Μακεδονια του Αιγαιου, όπως λενε την Ελληνικη Μακεδονια, και την Μακεδονια του Πιριν, όπως λενε την περιοχη της Βουλγαριας που διεκδικουν οι σκοπιανοι, η οποια ποτε δεν ανηκε στη Μακεδονια.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



  Οι απατεώνες συριζανελ κατέσχεσαν σπίτι μόλις 51 Τ.Μ για χρέος από ΕΝΦΙΑ 4.800 Χιλ ευρώ από συνταξιούχο γιαγιά που ζούσε στο συγκεκριμένο σπίτι με τον άνεργο γιο της

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΛΑΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ;
Αποκλειστικό: Η εφορία κατάσχεσε δυάρι συνταξιούχου στου Ζωγράφου για χρέη 4.798 ευρώ! (έγγραφα)
17/01/2018 - 15:44
Επικίνδυνες διαστάσεις παίρνει η καταιγίδα με τις κατασχέσεις πρώτης κατοικίας για χρέη στο δημόσιο.
Η ΑΑΔΕ απειλεί να βγάλει στο σφυρί πρώτη κατοικία συνταξιούχου στου Ζωγράφου που ζει σε ένα μικρό διαμέρισμα μόλις 51 τ.μ. για χρέη στην εφορία που προέρχονται από μικροποσά που οφείλει λόγω κυρίως φόρου εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ.
Το συνολικό ποσό της οφειλέτριας είναι 4.798 ευρώ και είναι χρέη που δημιουργήθηκαν από το 2012 και μετά, όταν δηλαδή η λαίλαπα των μνημονίων και η λεηλασία των συντάξεων είχε αρχίσει να καίει τα νοικοκυριά. Η οφειλέτρια που βλέπει το μικρό διαμέρισμα στου Ζωγράφου όπου και διαμένει με τον γιό της να βγαίνει στο σφυρί , είναι και εκείνη συνταξιούχος, πρώην υπάλληλος σε νοσοκομείο της Αττικής.
Στα χρόνια της κρίσης οι περικοπές των συντάξεων επηρέασαν δραματικά και την δική της ζωή και σύμφωνα με τις πληροφορίες  δεν υπάρχει άλλο εισόδημα στο σπίτι.
Σύμφωνα με τους νέους μνημονιακούς νόμους, η Ι.Ζ. ΔΟΥ Αθηνών στην οποία οφείλει η ιδιοκτήτρια, υπολόγισε την αξία του ακινήτου για την κατάσχεση μαζί με έναν «μάρτυρα» που δεν είναι άλλος από τον δικαστικό επιμελητή που εκτέλεσε την παραγγελία της ΑΑΔΕ κατόπιν εντολής του δικαστικού τμήματος της Ι.Ζ. ΔΥΟ Αθηνών.
Δηλαδή, ο δικαστικός επιμελητής μαζί με την ΔΟΥ έκαναν την εκτίμηση της αξίας του ακινήτου, την οποία και υπολόγισαν στο ποσό των 42.500 ευρώ. Ακόμα, η τιμή εκκίνησης για το δυαράκι στου Ζωγράφου ορίστηκε πολύ χαμηλότερα , στα 34.000 ευρώ ,γεγονός που προκαλεί εύλογα ερωτήματα καθώς οι γνώστες της αγοράς ξέρουν ότι υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να φτάσει ο πλειστηριασμός για ένα τέτοιο ακίνητο στην τιμή εκτίμησής του, δηλαδή στα 42.500 ευρώ.
Στον σχετικό πίνακα που επισυνάπτεται στο κατασχετήριο, φαίνεται από πού προήλθαν οι οφειλές, με μικροποσά από φόρους, ΕΝΦΙΑ, και το παλιό ΕΕΤΗΔΕ που μαζί με τις προσαυξήσεις έφτασαν σε αυτό το ύψος.
Με τα κατασχετήρια που αποστέλλει και πρόκειται να στείλει το επόμενο διάστημα η εφορία, καθώς στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ενταθούν, δείχνει να καταρρέει το επιχείρημα ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν πλειστηριασμοί σε «λαικές κατοικίες» . Όπως φαίνεται στο ρεπορτάζ, το συγκεκριμένο δυάρι της συνταξιούχου, βγαίνει στο «σφυρί» για ένα μικρό χρέος στην εφορία.
Η συνταξιούχος στην περιουσιακή της κατάσταση, έχει δύο ακόμη ακίνητα, χαμηλής αξίας, τα οποία σε εμπορικές τιμές μπορούν να καλύψουν το χρέος στην εφορία. Παρόλα αυτά, η ΔΟΥ, επέλεξε να κατάσχει την πρώτη κατοικία της οφειλέτριας.
Πηγές της ΑΑΔΕ, με τις οποίες επικοινώνησαν οι ρεπορτερ , υποστηρίζουν ότι η κατοικία της συνταξιούχου δεν κινδυνεύει να εκπλειστηριαστεί. Το κατασχετήριο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εστάλη για διαδικαστικούς λόγους μη παραγραφής οφειλών.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



17 μήνες να καθαρογράψουν την απόφαση για το Noor1, να μου το θυμηθείτε, θα το γράψουν (όποτε το γράψουν) σε Γραμμική Α για να μην μπορούμε να το διαβάσουμε!
Σχολιο.- δεν μπορούν να το γράψουν σε Γραμμική Α γιατί είναι ακόμα αμετάφραστη... σε Γραμμική Β΄ το γράφουν...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Συριακός στρατός δεσμεύεται να διωξει όλα τα αμερικανικά στρατεύματα από τη Συρία
Το συριακο Υπουργείο Εξωτερικών απάντησε  αρνητικά  στις ΗΠΑ δέσμευση να δημιουργήσει μια νέα «σύνορα» δύναμη στη βόρεια Συρία, περίπου 30.000 ΗΠΑ-υποστηρίζουν μαχητές, λέγοντας ότι όχι μόνο είναι αυτοί που παραβιάζουν Συρίας κυριαρχία, αλλά ο στόχος του συριακού στρατού πρέπει να είναι ο  τερματισμός της αμερικανικής παρουσίας στη χώρα .
Η Συρία έχει από καιρό αντιταχθεί στην αμερικανική στρατιωτική παρουσία στη χώρα, η οποία αναπτύχθηκε χωρίς τη συριακή άδεια και οι αξιωματούχοι του Πενταγώνου λένε ότι θα διαρκέσει πολύ μετά την απλή ήττα της ISIS.
Το αν οι Σύριοι μπορούν να κάνουν κάτι γι 'αυτό είναι άλλο θέμα. Η παρουσία των ΗΠΑ στη Συρία είναι σημαντική και υποστηρίζεται από μια μεγάλη, έντονα πολέμου κουρδική δύναμη. Παρά το γεγονός ότι η ανάπτυξη των ΗΠΑ είναι σαφώς παράνομη, δεν υπάρχει κανένας πρακτικός τρόπος για να τους διωξουμε με βία.
Είναι περίεργο το γεγονός ότι τα συριακά κρατικά μέσα ενημέρωσης κατέστησαν σαφές ότι η θέση τους ήταν εκείνη του στρατού, όπως έκανε το υπουργείο Εξωτερικών, υπονοώντας ότι τα δύο υπουργεία μπορεί να μην είναι απαραιτήτως στην ίδια σελίδα με ρητορική για την αμερικανική παρουσία.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Aliki  Papachela
Και που λέτε αποπειράθηκα να μπω στο ξενοδοχείο ΜΟΥ πού ήθελε να το δεί ενδιαφερόμενος υποψήφιος αγοραστής. Αμ δε! Ολγα Λαφαζάνη και Νασίμ Λομανί δεν επέτρεψαν την πρόσβαση στην ιδιοκτησία μου μετά από μίνι σύσκεψη με τους υπόλοιπους, όπως είπαν. Η δικαιολογία ήταν ότι το κτίριο είναι υπό κατάληψη η δε κυρία Λαφαζάνη υποστήριξε ότι είναι απολύτως νόμιμη βάσει του αστικού δικαίου! Τι άλλο θ ακούσω μπαναια μ´;
Εν τω μεταξύ κι ενώ ο Λομανί είχε βγάλει το τελευταίας τεχνολογίας κινητό του και μας φωτογράφιζε έβγαλα κι εγώ το δικό μου και φωτογράφισα το ανθρώπινο «παραπέτασμα» που δημιούργησαν για να μην ανέβουμε καν την σκάλα! Ε ρε τι άκουσα! «Με τι δικαίωμα», «δεν ντρέπεσαι» κλπ κλπ! Εσείς γιατί με φωτογραφίζετε ρώτησα! Για ν αποδείξουμε ότι λες ψέματα και σ αφήνουμε να μπείς, είπαν!
Μετά κατέβηκε κι ένα τσουτσέκι τους που άρχισε τα γνωστά αισχρά ψεύτικα αφηγήματα! Ότι έχτισα το ξενοδοχείο επί Χούντας, ότι χρωστάω στους εργαζόμενους, μέχρι ότι τα χω βρεί και με τον Τσατσάνη πίσω απ την πλάτη τους είπε κι όλα όσα διαδίδουν χωρίς αιδώ και ίχνος αλήθειας!
Μετά το πράγμα ξέφυγε τους είπα να βάλουν τα μύρια που βγάζουν απ την δική μου ιδιοκτησία στον κώλο τους κι έφυγα!
Η δε βρωμιά και δυσωδία εκεί μέσα απερίγραπτη, χώρια οι τεράστιες ζημιές!
Εξ ού και το «βρωμιάρηδες» που ούρλιαξα φεύγοντας.




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Μιανμάρ: Επτά βουδιστές που αντιστεκονται στους ναρκεμπορους Ροχινγκια διαδηλωτές σκοτώθηκαν σε ταραχές
Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018, 07:08
Αστυνομικοί άνοιξαν πυρ το βράδυ της Τρίτης εναντίον βουδιστών που αντιστεκονται στην επιστροφη των ναρκεμπορων Ροχινκια  που αποπειράθηκαν να καταλάβουν ένα δημόσιο κτήριο στην επαρχία Ραχίν της Μιανμάρ, σκοτώνοντας επτά διαδηλωτές και τραυματίζοντας άλλους 13, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Γαλλικό Πρακτορείο.
«Οι δυνάμεις ασφαλείας διέταξαν το πλήθος να διαλυθεί και πυροβόλησαν προειδοποιητικά στον αέρα (...). Αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Κατόπιν αστυνομικοί πυροβόλησαν με αληθινές σφαίρες για να προειδοποιήσουν και να διαλύσουν» τους συγκεντρωμένους, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Μίο Σο, εκπρόσωπος της αστυνομίας.
«Επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και 13 τραυματίστηκαν στη Μράουκ Ου» ανέφερε, προσθέτοντας πως 20 αστυνομικοί τραυματίστηκαν από τις πέτρες που τους πέταξαν διαδηλωτές.
Σήμερα το πρωί η ηρεμία αποκαταστάθηκε στην πόλη.
Η Μράουκ Ου βρίσκεται στη Ραχίν, στη δυτική Μιανμάρ, μια περιοχή όπου επικρατεί μεγάλη ένταση από το περασμένο καλοκαίρι και την έναρξη των εκτεταμένων επιχειρήσεων καταστολής που εξαπέλυσε ο βιρμανικός στρατός. Περισσότερα από 650.000 μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας των Ροχίνγκια αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη χώρα και να προσφύγουν στο γειτονικό Μπανγκλαντές.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Μπλοκα στηνουν από Δευτερα  οι αγροτες.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



3 μαχητές των ΥPG αυτομόλησαν στην Τουρκία και αποκαλύπτουν ότι στην περιοχή Jazira στη Συρία που ελέγχουν οι κούρδοι υπάρχουν στρατόπεδα με αμερικανούς και βρετανούς στρατιώτες.Είπαν ότι σε κάθε μάχη υπήρχαν μαζί τους και 3 ξένοι στρατιωτικοί.
Τρεις κoύρδοι μαχητές των (YPG) αποκαλύπτουν απόρριτες πληροφορίες μετά την αυτομόλησή τους στις τουρκικές αρχές.Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, ένας από του κούρδους μαχητές που παραδόθηκαν στη τουρκική ασφάλεια στην πόλη Αzaz ανέφερε ότι αυτός εντάχθηκε στις Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG) δια της διαμεσολάβησης των φίλων του και του περιβάλοντός του και δραστηριοποιήθηκε στην περιοχή  Jazira .
Αποκάλυψε ότι  « στην περιοχή Jazira υπήρχαν στρατόπεδα με αμερικανούς και βρετανούς στρατιώτες και αυτοί οι στρατιώτες έφεραν στολές της οργάνωσης YPG και σε κάθε μάχη που επιχειρούσε  υπήρχαν 2 ή 3 ξένοι στρατιωτικοί ».
Προσθέτει ότι κατά τη διάρκεια των συναντήσεων στην περιοχή του οι διευθύνοντες μιλούσαν για προετοιμασίες με σκοπό τη διεξαγωγή επιχειρήσεων σε μεγάλες πόλεις της Τουρκίας για να μεταμορφωθεί η Τουρκία σε πεδίο μάχης.
Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία τουλάχιστον 2000 αμερικανοί επιχειρούν στη Συρία.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018
Ο Παναμάς παρατείνει μέχρι το 2019 την έρευνα για την εισβολή των ΗΠΑ

Η επίσημη εκδοχή λέει ότι το 1989 οι Ηνωμένες Πολιτείες εισέβαλαν στον Παναμά με 26.000 στρατιώτες για να συλλάβουν τον τότε δικτάτορα Μανουέλ Αντόνιο Νοριέγα (1934-2017), ο οποίο παραδόθηκε μετά 13 μήνες, με μια στρατιωτική επιχείρηση που άφησε πίσω της 500 νεκρούς και σύμφωνα με άλλες πηγές, 5.000 θύματα.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής, Χουάν Πλάνελς , επεσήμανε ότι η Επιτροπή σκοπεύει να υποβάλει την τελική της έκθεση, πιθανά τον Μάιο του 2019.
Με απόφαση που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, παρατείνεται για εννέα μήνες η θητεία της ειδικής επιτροπής έρευνας για  την εισβολή  των ΗΠΑ στον Παναμά το 1989.
Η θητεία της επιτροπής παρατείνεται από τις 18 Ιουλίου 2018, μέχρι την 1 Απριλίου του 2019“Οι εργασίες της Επιτροπής βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη και γι αυτό απαιτείται επιπλέον χρόνος για να εκπληρώσει πλήρως το έργο της”, αναφέρεται στην απόφαση.

Η λεγόμενη Επιτροπή 20 Δεκέμβρη συστάθηκε τον Ιούλιο του 2016 με θητεία 2 ετών και προϋπολογισμό 900.000 δολαρίων με σκοπό να αναζητήσει την “αλήθεια” για το τι συνέβη στη διάρκεια της εισβολής των ΗΠΑ ΤΟ 1989, προκειμένου να ταυτοποιήσει τα θύματα.
Η επίσημη εκδοχή λέει ότι το 1989 οι Ηνωμένες Πολιτείες εισέβαλαν στον Παναμά με 26.000 στρατιώτες για να συλλάβουν τον τότε δικτάτορα Μανουέλ Αντόνιο Νοριέγα (1934-2017), ο οποίο παραδόθηκε μετά 13 μήνες, με μια στρατιωτική επιχείρηση που άφησε πίσω της 500 νεκρούς και σύμφωνα με άλλες πηγές, 5.000 θύματα.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής, Χουάν Πλάνελς , επεσήμανε ότι η Επιτροπή σκοπεύει να υποβάλει την τελική της έκθεση, πιθανά τον Μάιο του 2019.
“Πρέπει να ζητήσουμε παράταση επειδή εδώ και ένα χρόνο είμαστε χωρίς πόρους και αυτό μας περιόρισε σημαντικά την δυνατότητα να εργαστούμε”, δήλωσε.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όπως θα έχεις καταλάβει, τώρα στην τελική ευθεία,
όλοι προσπαθούν να βρούνε τον πιο μπερδευτικό και ευφυή τρόπο
να προδώσουν καλυμμένα, χωρίς να τους πάρουν είδηση οι πολίτες και ο λαός.
Όλοι και ο καθένας ξεχωριστά.
πολύ αργά και στοχαστικά την σκέψη μας για να μην μας ξεφύγει το θέμα,
με την ανόητη ταχύτητα που εξαπατά και ισοπεδώνει τα πάντα.
Όπως καταλαβαίνεις ομιλώ μόνο για την αριστερά της χώρας, ολόκληρη όμως,
καθώς δεν διαφοροποιείται το ένα κομμάτι της από το άλλο σε αυτό το θέμα.
Οι υπόλοιποι δεν μετράνε εδώ,  γιατί είναι ο τρόπος ζωής τους και σκέψης τους,
να πουλάνε παντοιοτρόπως την χώρα τους ή για τον εαυτό τους ή για τα συμφέροντα της αστικής ολιγαρχίας που υπηρετούν.
Δες την ΛΑΕ, το ΚΚΕ, την Ανταρσυα, το Ναρ και όλα τα λοιπά, για το Μακεδονικό.
Το θέμα λένε, είναι όχι το όνομα, αλλά οι αλυτρωτισμοί που υποκρύπτουν με το σύνταγμά τους,
τα κλεμμένα σύμβολα και σημαίες, την ίδια την ιστορία, τα αγάλματα και ένα ολόκληρο οπλοστάσιο με τέτοιες πονηριές που ακολουθεί.
Για να φτάσουν στο βάθος των αιώνων αργότερα, στη γη και στο ύδωρ, όπως και στον αέρα όπως προσθέτω εγώ ανελλιπώς πιά,
μετά την εφεύρεση των αεροπλάνων και την εξέλιξη της τεχνολογίας.
Έχω μόνο ένα ερώτημα για όλους: Μα υπάρχει μεγαλύτερος αλυτρωτισμός από το ίδιο το όνομα;
Κάθε φορά που το σκέφτομαι γελάω μόνος μου. Ακόμα και τώρα που το γράφω.
Που θα υπάρχει εσαεί πλέον. Που θα υπάρχει μόνιμα ως διαρκής απειλή.
Όλοι οι άλλοι αλυτρωτισμοί που καμώνονται, είναι στάχτη στα μάτια. Δήθεν.
Είναι  παρανυχίδες ασήμαντες ακόμα κι αν ισχύσουν. Ανάξιοι λόγου αν δεν έχουν το όνομα.
Το όνομα είναι τα πάντα. Χωρίς αυτό δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, ακόμη και επέμβαση και σύρραξη.
Με αυτό όλα είναι ανά πάσα στιγμή και διαρκώς επικίνδυνα.
Και το χειρότερο, τις παρουσιάζουν ως τους μεγαλύτερους και κορυφαίους τάχα,
σαν αποπλάνηση του νοήματος αυτού που επιδιώκουν.
Και εξ άλλου γιατί τα γραπτά μένουν και προσωπικά θέλω να εκτίθεμαι από θέση και άποψη στην κοινωνία και τον δημόσιο λόγο,
είναι ένα προτεκτοράτο και τίποτα άλλο.
Που σημαίνει ακατάπαυστα επικίνδυνο τόσο για εμάς, όσο και για τις όμορες χώρες. Που όπως του χτυπάν χορεύει.
Ή μήπως νομίζουν κάποιοι κάτι άλλο, περί προέλευσης εκ σοσιαλισμού και λοιπά τέτοια παραμύθια.


Και τέλος ο λαός, που είναι ο λαός.
Αυτόν τον λαό δεν τον ρωτάνε ποτέ; Ούτε οι δεξιοί αλλά ούτε και οι αριστεροί; Τι κατάντια είναι αυτή;
Όχι θα μας ξευτιλίσουνε σαν χώρα αν κάνουν στα Σκόπια δημοψήφισμά,
αλλά κυρίως θα ξευτιλιστεί σύσσωμη η αριστερά σε αυτό τον τόπο.
Πόσο μάλλον όταν η συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας διαφωνεί καθαρά,
και εμείς οι δημοκράτες κάνουμε το κορόιδο σαν να μην συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Καλό βράδυ.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




20.000 ευρώ για να αποθεώνει τη Δούρου..!!
Σάλος έχει ξεσπάσει στο twitter με την αποκάλυψη, ότι ενημερωτικό σάιτ (ATTIKH 2014-2020) αποθέωνε την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, ακόμη και την περίοδο που στη Δυτική Αττική μετρούσαμε νεκρούς λόγω της θεομηνίας και των εγκληματικών παραλείψεων του κρατικού μηχανισμού.
Όταν μάλιστα η ιδιοκτήτρια της ιστοσελίδας είχε επιλεγεί για την...παροχή υπηρεσιών συμβούλου της Περιφέρειας Αττικής σε θέματα προβολής και επικοινωνίας με αμοιβή περίπου 20.000 ευρώ!
Απόλυτη ξεφτίλα.

2 σχόλια:

e-h είπε...


Jewish Voice for Peace
The Israeli government is in a panic. How else to explain the fact that they just banned the leaders of 20 organizations in the Boycott, Divestment, and Sanctions movement from entering Israel?
JVP was the first organization to be publicly named, so we must be doing something right.
They see the Boycott, Divestment, and Sanctions movement gaining mainstream legitimacy.
Pop superstar, Lorde very publicly canceled her concert in Tel Aviv. The UN has announced they're publishing a "blacklist" of corporations illegally doing business in the settlements, and New Orleans has just passed a BDS/human rights ordinance -- the first in a Southern city.
They know that this is a defining moment.
So we’re spearheading an ad with the 5 other U.S groups on the list (Code Pink, U.S. Campaign for Palestinian Rights, American Muslims for Palestine, American Friends Service Committee, and National Students for Justice in Palestine), to push the true story forward:
Boycotts work.
Let’s show them no ban can hold back true believers in justice: help us raise $6,000 today to spearhead an urgent ad buy from all 5 banned organizations:
The truth about boycotts is the number one message we need to make sure both the American Jewish community and the Jewish Israeli public hear loud and clear. Because those are the key constituencies that need to transform what they think and do about Palestinian human rights.
That’s why we’re placing this ad in print in Ha’aretz inside Israel, and in the English-language digital platform read by hundreds of thousands of Americans.
Our message is simple: we won’t be scared away from fighting for basic freedoms for Palestinians. And that everyone, no matter their experience, expertise, identity, or location, has a role to play in forcing the Israeli and US governments to respect those freedoms.
Show them their fear-based tactics won’t stop our movement. Help us place this ad in Haaretz proclaiming loud and clear that we’ll continue to boycott until Palestinians see justice.
There’s so much at stake here.
Help us send this crucial message: we won’t stop until Palestinians are free.
Onward,

e-h είπε...

Εβραϊκή φωνή για την ειρήνη
Η ισραηλινή κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι απλώς απαγόρευαν στους ηγέτες 20 οργανώσεων του κινήματος μποϊκοτάζ, εκβιασμού και κυρώσεων να εισέλθουν στο Ισραήλ;
Το JVP ήταν η πρώτη οργάνωση που ονομάστηκε δημόσια, οπότε πρέπει να κάνουμε κάτι σωστό.
Θεωρούν ότι το κίνημα για μποϊκοτάζ, εκποίηση και κυρώσεις κερδίζει γενική νομιμότητα.
Η Pop superstar, Lorde ακύρωσε πολύ δημόσια τη συναυλία της στο Τελ Αβίβ. Ο ΟΗΕ έχει ανακοινώσει ότι εκδίδει μια "μαύρη λίστα" εταιρειών που δραστηριοποιούνται παράνομα στους οικισμούς και η Νέα Ορλεάνη έχει μόλις περάσει ένα διάταγμα BDS / περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων - το πρώτο σε μια νότια πόλη.
Ξέρουμε ότι αυτή είναι μια καθοριστική στιγμή.
Γι 'αυτό ξεκινάμε μια διαφήμιση με τις 5 άλλες ομάδες των ΗΠΑ που περιλαμβάνονται στη λίστα (Code Pink, Αμερικανική εκστρατεία για τα Παλαιστινιακά Δικαιώματα, Αμερικανοί Μουσουλμάνοι για την Παλαιστίνη, Επιτροπή Αμερικανών Φίλων και Εθνικοί Φοιτητές Δικαιοσύνης στην Παλαιστίνη), για να προωθήσουμε την αληθινή ιστορία προς τα εμπρός:
Τα μποϊκοτάζ δουλεύουν.
Ας δείξουμε ότι καμία απαγόρευση δεν μπορεί να συγκρατήσει τους αληθινούς πιστούς στη δικαιοσύνη: βοηθήστε μας να συγκεντρώσουμε $ 6.000 σήμερα για να προωθήσουμε μια επείγουσα αγορά από όλους τους 5 απαγορευμένους οργανισμούς:
Η αλήθεια για τα μποϊκοτάζ είναι το νούμερο ένα μήνυμα που χρειαζόμαστε για να βεβαιωθούμε ότι τόσο η αμερικανική εβραϊκή κοινότητα όσο και το εβραϊκό ισραηλινό κοινό ακούν δυνατά και ξεκάθαρα. Επειδή αυτές είναι οι βασικές εκλογικές περιφέρειες που πρέπει να μετατρέψουν αυτό που σκέφτονται και κάνουν για τα παλαιστινιακά ανθρώπινα δικαιώματα.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τοποθετούμε αυτή τη διαφήμιση στην εφημερίδα Ha'aretz μέσα στο Ισραήλ και στην ψηφιακή πλατφόρμα αγγλικής γλώσσας που διαβάζεται από εκατοντάδες χιλιάδες Αμερικανούς.
Το μήνυμά μας είναι απλό: δεν θα φοβηθούμε από την καταπολέμηση των βασικών ελευθεριών για τους Παλαιστίνιους. Και ότι όλοι, ανεξάρτητα από την εμπειρία τους, την τεχνογνωσία, την ταυτότητα ή την τοποθεσία τους, πρέπει να διαδραματίσουν έναν ρόλο να αναγκάσουν τις ισραηλινές και τις αμερικανικές κυβερνήσεις να σέβονται αυτές τις ελευθερίες.
Δείξτε τους ότι η τακτική που βασίζεται στο φόβο δεν θα σταματήσει την κίνησή μας. Βοηθήστε μας να τοποθετήσουμε αυτή τη διαφήμιση στη Haaretz, δηλώνοντας δυνατά και ξεκάθαρα ότι θα συνεχίσουμε να μποϋκοτάρουμε έως ότου οι Παλαιστίνιοι δουν τη δικαιοσύνη.
Υπάρχουν πολλά που διακυβεύονται εδώ.
Βοηθήστε μας να στείλουμε αυτό το κρίσιμο μήνυμα: δεν θα σταματήσουμε μέχρι οι Παλαιστίνιοι να είναι ελεύθεροι.
Προς τα εμπρός,