Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Τεταρτη 11 Απριλιου 2018


Είναι τόσο ηλίθια όσο μπορείς να φανταστείς. Αυτοί οι ηλίθιοι άνθρωποι εκπροσωπούν ένα "πολιτισμένο" Έθνος.
Η Πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου στον ΟΗΕ πιστεύει ότι ο Καρλ Μαρξ ήταν ρώσος.
Ηνωμένο Βασίλειο. Στον ΟΗΕ, @KarenPierceUN:
- " όσον αφορά τον Καρλ Μαρξ, νομίζω ότι θα πρέπει να γυρίζει στον τάφο του για να δει τι έχει γίνει στη χώρα του... για την υπεράσπιση της χρήσης χημικών όπλων εναντίον των αθώων."
Αν η #Ρωσία θέλει μια εγκληματική έρευνα μπορούμε να αναφερθούμε στο ΔΠΔ."

Σχολιο.- Δεν ισχύει ότι νόμιζε ότι ο Μαρξ είναι Ρώσος. Είπε:
Όσον αφορά τον Καρλ Μαρξ, νομίζω ότι πρέπει να γυριζει στον τάφο του για να δει τι κάνει η χώρα που βασίστηκε σε πολλές από τις εντολές του στο όνομα της υποστήριξης της Συρίας επικαλούμενος τη χρήση χημικών όπλων στο συριακό έδαφος
Δεν είναι αμόρφωτοι και για αυτό επικίνδυνοι.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Συρία διαθέτει εξελιγμένους πυραύλους Scud βεληνεκούς 700 χλμ που μπορούν να πλήξουν νατοικές βάσεις στη Μεσόγειο αν δεχθεί επίθεση….
Ο συριακός στρατός διαθέτει ακόμη πυραύλους Scud. Yπάρχουν εκατοντάδες από αυτούς τους πυραύλους σε μυστικές κρύπτες στη Συρία.
Βεβαια οι πυραυλοι Scud είναι απαρχαιωμενοι πλεον. Αυτά με τους απαρχαιωμενους πυαυλους τα λενε οι Ρωσοι, που τραβανε την ουρα τους απεξω σε όλα τα δυσκολα, και απλως φυλανε τις βασεις τους. Ο Ασαντ και η Δημοκρατια στη Συρια, χρωστανε μονο στη Χεζμπολαχ, που καθαρισε τους ισλαμοφασιστες στη Συρια.
Υπάρχουν εξελιγμένοι πύραυλοι με βεληνεκές απόστασης 700 χιλιομέτρων, δηλαδή, αυτοί οι πύραυλοι μπορούν να φτάσουν σε μερικές από τις βάσεις του  (ΝΑΤΟ) στην περιοχή της Μεσογείου.
Οι πύραυλοι Scud συνήθως δεν θεωρούνται ως όπλα υψηλής ακριβείας, αλλά οι πύραυλοι που βρίσκονται στην κατοχή του συριακού στρατού είναι πολύ εξελιγμένοι.
Ο πόλεμος στην Υεμένη αποκάλυψε ότι οι αμερικανικοί πυραύλοι αεράμυνας Patriot αντιμετωπίζουν συχνά σοβαρές δυσκολίες στην παρακολούθηση, αναχαίτιση της παλιάς γενιάς των πυραύλων Scud. Έτσι, οι δυνητικοί επιτιθέμενοι θα αντιμετωπίσουν μείζονα προβλήματα εάν ο συριακός στρατός καταφύγει στη χρήση εξελιγμένων πυραύλων αυτού του τύπου, όπως ανέφερε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



- Σύντροφε Γιούρι, πώς λέμε έναν αριστερό που αυτή τη στιγμή παρεμβαίνει στη συζήτηση μόνο και μόνο για να πει πως νταξ ρε παιδί μου εδώ να 'ούμε και λοιπά και πού το ξέρεις δηλαδή εσύ πως τα χημικά δεν τα έριξε ο Άσσαντ; Αφού το είπε ο Τραμπ και η Νίκι η Χέιλι [αυτό το τελευταίο δεν το λέει, το υποννοεί - φοβάται μη φάει τίποτα κλωτσές].
- "Πουτάνα τού ιμπεριαλισμού", σύντροφε.
- Μήπως είσαι υπερβολικός, σύντροφε;
- Όχι.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μια τεράστια σημαία του FSA στο λιμανι του Πειραιά ακομη τη θυμάμαι οταν ειχα παει οταν ειχαν σκάσει παρα πολλοι πρόσφυγες στο λιμανι του Πειραιά.Μολις τους ειπα οτι σας χτυπαει ο ιμπεριαλισμος μου ειπαν:"Greek friend,we are members of Al Nusra".Τοτε τους είπα οτι δεν εχω θέση εδω και έφυγα.
Σχολιο.- Νίκη της Συρίας Δύναμη για το Αντιιμπεριαλιστικο Κίνημα



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



εισαι κατα της σφαγης στο φραχτη της Γαζας,α εισαι με την Χαμας
κανεις κριτικη στο μιλιταριστικο κρατος απαρχαιντ,το Ισραηλ,α εισαι αντισημιτης
κανεις αποδομηση της νατοικης πολεμικης προπαγανδας στην Συρια ,α εισαι Assad lover
κανεις αποδομηση της βρετανικης υστερικης αντιρωσικης προπαγανδας,α εισαι Πουτινικα
κτλ κτλ
αν δεν ειστε εγκληματικα κρετινοι με ιδεολογικες παρωπιδες,ειστε πρακτορες του ΝΑΤΟ και του Ισραηλ
παει πεθανε η κινηματικη αριστερα,να μου πειτε ποτε ειναι το μνημοσυνο να αναψουμε αθειστικη ποστ μοντερν λαμπαδα



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όποιος δέχεται έστω και να συζητήσει τα δυτικά προσχήματα για την εξαπόλυση γενικευμένου πολέμου με επίκεντρο τη Συρία, είναι πολιτικά ανίδεος ή αναίσθητος ή έχει λόγους να επικροτεί τις δολοφονίες παιδιών στην Παλαιστίνη, απ' αυτούς που σπεύδουν να "σώσουν" τα παιδιά της Συρίας, απειλώντας να κάνουν τον πλανήτη παρανάλωμα του πυρός.
Σχολιο.- Υπάρχουν μόνο προσπάθεια σπίλωσης συγκεκριμένων δυνάμεων (Συρίας, Ρωσίας και συμμάχων) και χοντροκομμένες προβοκάτσιες, προκειμένου να δικαιολογηθούν οι ωμότητες και οι βαρβαρότητες στις οποίες προτίθενται να προβούν οι Δυτικοί, μετατρέποντας άλλη μία περιοχή του πλανήτη σε «κρανίου τόπο». Τίποτε άλλο!!!
Σχολιο.-  Σε ολόκληρη την Συρία δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ (κυριολεκτικά!) κάμερα δυτικού Μέσου «Ενημέρωσης», ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δυτικός δημοσιογράφος και όλες οι πληροφορίες στηρίζονται «επιμελώς» στα πολλάκις αναξιόπιστα δυτικόφιλα αραβόφωνα ΜΜΕ (τύπου Al Jazeera) και στην... «μονοπρόσωπη εταιρεία» ονόματι Αποικιακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τη Συρια, του οποίου ο επικεφαλής (και, μάλλον και... μοναδικό μέλος!!!) ζει στο Κόβεντρι της Αγγλίας εδώ και πάνω από 20 χρόνια, χωρίς να έχει πατήσει από τότε το πόδι του στη Συρία ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ... Η οργάνωση αυτή (όπως και τα διαβόητα αποικιοκρατικα  «Λευκά Κράνη») χρηματοδοτείται ΕΠΙΣΗΜΑ από την βρετανική κυβέρνηση!... Τόόόση «αμεροληψία»...
Οι κάμερες του ρωσικού Russia Today (RT) που μπήκαν στην Ντούμα έδειξαν το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ νοσοκομείο της πόλης, το οποίο είναι ΥΠΟΓΕΙΟ και οπτικά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που φαίνεται στο σκηνοθετημένο φιλμάκι των «Λευκών Κρανών». Δεν ανακαλύφθηκε από τις ρωσικές και τις συριακές κυβερνητικές δυνάμεις ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ παρουσίας χημικού αερίου στο νοσοκομείο, όπως και άτομα-ασθενείς με χημική-τοξική δηλητηρίαση. Το ίδιο, βεβαίως ισχύει και για ολόκληρη την πόλη της Ντούμα (στην οποία δεν θα είχε μείνει ψυχή ζώσα, εάν όντως είχε συμβεί χημική επίθεση).



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν θα 'πρεπε αυτή την ώρα να καίγεται η πρεσβεία των ΗΠΑ; Δεν θα 'πρεπε να πολιορκείται το Μαξίμου, με την απαίτηση να διακοπούν οι σχέσεις με το κράτος-τρομοκράτη των σιωνιστών δολοφόνων και να ακυρωθεί η παραχώρηση νέων βάσεων στους αμερικάνους εμπρηστές του πολέμου;
Θα 'πρεπε! Και θα γινόταν, αν είχαμε κίνημα ειρήνης. Και αν δεν ήταν τόσο πολλοί αυτοί που ως "ρεαλιστές" δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να καταπίνουν αμάσητη την προπαγάνδα των δυτικών ΜΜΕ. Και των ελληνικών συμπεριλαμβανόμενων.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λέγεται Κάρεν Πιρς, είναι πρέσβειρα της Βρετανίας στον ΟΗΕ και σε δήλωσή της υπονόησε σαφώς ότι ο Μαρξ ήταν... Ρώσος!
Γαμώτο! Κι εμείς που νομίζαμε πως μόνο οι δικοί μας, οι Βαλκάνιοι, αναδεικνύονται με κριτήριο τη μόρφωση επιπέδου Τσίπρα!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρόκειται για δημοσίευμα της 21ης Μαρτίου που, απ' ό,τι φαίνεται, δεν είχε προσεχθεί όσο θα 'πρεπε. Γίνεται λόγος και για χημικά και για κίνδυνο προβοκάτσιας, προκειμένου να δικαιολογηθεί επίθεση των δυτικών στη Συρία, αλλά και για ανάλογη σκευωρία το 2013, την οποία αποκάλυψε ο ΟΗΕ.
Λοιπόν; Θα γίνει αποδεκτή η ρωσική πρόταση για επιτόπια έρευνα στη Ντούμα από διεθνή επιτροπή;

Χημικός Αρμαγεδδώνας στην Συρία: 40 τόνους χημικών όπλων ανακάλυψαν οι Ρώσοι στις αποθήκες των ισλαμοφασιστών
21/3/2018
Χημικά όπλα που ξεπερνούν τους 40 τόνους σε ποσότητα άφησαν πίσω τους οι ισλαμοφασιστες καθώς εγκαταλείπουν και τις τελευταίες περιοχές στην ανατολική Γούτα.
Οι δυνάμεις ασφαλείας ανακάλυψαν εργαστήρια κατασκευής χημικών στις νεοαπελευθερωθείσες περιοχές όπως ανακοίνωσε το ρωσικό ΥΠΑΜ
«Το συριακό ΥΠΕΞ εστίασε στο γεγονός ότι περισσότεροι από 40 τόνοι δηλητηριωδών ουσιών βρέθηκαν σε περιοχές που απελευθερώθηκαν από τους τρομοκράτες» δήλωσε ο Igor Kirillov, ο επικεφαλής των δυνάμεων προστασίας της Ρωσίας από πυρηνικά, χημικά και βιολογικά όπλα.
Ο αξιωματούχος μιλούσε σε συνέντευξη σχετικά με την δηλητηρίαση του Ρώσου διπλού πράκτορα Sergei Skripal. Το Λονδίνο και οι δυτικοί σύμμαχοί του επιχειρούν να θέσουν το φταίξιμο στην Μόσχα λέγοντας πως χρησιμοποιήθηκε μια νευροτοξίνη ρωσικής κατασκευής
O Kirillov επικαλέστηκε το γνωστό γεγονός του Khan Shaykhun στην Ιντλίμπ όπου επί της ουσίας έγινε «στημένη» επίθεση από ισλαμοφασιστες κατά αμάχων με την προοπτική να ξεκινήσουν οι Αμερικανοί πυραυλική επίθεση κατά του συριακού Στρατού
Σημειώνεται ότι στην Γούτα είχε σημειωθεί η χημική επίθεση του 2013 με βάση την οποία ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Μ.Ομπάμα ετοίμαζε επέμβαση στην Συρία κατά της κυβέρνησης Άσαντ.
Τότε είχε αποδειχθεί ότι επρόκειτο για προβοκατόρικη επίθεση των ισλαμοφασιστών ακριβώς με αυτό τον σκοπό. Άλλωστε υπάρχουν εκθέσεις του ΟΗΕ που το επιβεβαιώνουν.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το ότι είσαι παλιάνθρωπος δεν σημαίνει πως πρέπει να 'σαι και μυγοχάφτης. Αλλά να που στην περίπτωσή σου αυτά τα δυο πάνε αντάμα.
Σε θυμάμαι ρε, από τότε που αναρωτιόσουν τι κάνει η Δύση για τα χημικά του Σαντάμ Χουσεΐν. Και τα παλαμάκια σου θυμάμαι, όταν επιτέλους αποφασίστηκε να βομβαρδιστούν οι Ιρακινοί για να γλυτώσουν από τον Σαντάμ!
Μετά από χρόνια, όταν αποδείχτηκε ότι οι Μπους και Μπλερ έλεγαν συνειδητά ψέματα και μάλιστα κινήθηκαν και διαδικασίες ποινικής δίωξης, εσύ δεν το πήρες χαμπάρι. Ή το 'μαθες, αλλά έκανες πως δεν τ' άκουσες. Ξευτιλισμένε!
Ανθρωπάκο! Επικίνδυνο ανθρωπάκι! Από κάποιους σαν κι εσένα γιγαντώθηκαν τα φασιστικά κινήματα στον Μεσοπόλεμο, ρε χλιμίτζουρα. Από κάποιους σαν κι εσένα θα στηριχτούν και πάλι αυτοί που επιχειρούν αυτές τις μέρες ν' ανοίξουν τις πύλες της Κόλασης.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εχουμε μπλεξει με επικινδυνους ηλιθιους
ο καραγκιοζης των τραπεζων ο τραπεζιτης Μακρον μας λεει οτι θα χτυπησει λεει τις χημικες εγκαταστασεις του Ασαντ ...που ειναι ?διοτι οι μονες που βρεθηκανε ηταν σε τζιχαντο-ισλαμοφασιστοκρατουμενες περιοχες οπως το Χαλεπι και η Αν Γουτα (και μαλιστα απο γερμανικα εργαστηρια)..ξερει ο μπουφονος Μακρον που ειναι τοσο καιρο? μα τοτε γιατι φτανουμε στο χειλος 3ου παγκοσμιου πολεμου ?
ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΒΟΜΒΕΣ ΠΑΝΩ ,ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν ειναι μονο εγκληματιες,ειναι και εγκληματικα ηλιθιοι
(μπλεξαμε με αποικιοκρατες παραφρονες δολοφονους λαων )
ο Μαρξ λεει η πρεσβης της Βρετανιας στον ΟΗΕ ηταν Ρωσος (γερμανος ηταν ηλιθια)



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



*Ο πρεσβευτής της Συρίας τον ΟΗΕ Μπασάρ αλ Τζαφάρι δηλωσε οτι η Συρια δεν θα επιτρεψει σε κανεναν να κανει στην Συρια αυτο που εγινε στο Ιρακ και στην Λιβυη



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είναι αισχρή η συμπεριφορά της κυβέρνησης σ έναν κρατούμενο, που ότι πράξεις και να έχει κάνει στο παρελθόν, πιά ομολογημένα τις έχει μετανοιώσει και πρακτικά το αποδεικνύει με την τεράστια προσπάθεια που έκανε μέσα απ την φυλακή και χωρίς καμμιά βοήθεια, τ αντίθετο, απ το κράτος, παρά μόνο από κάποιους καθηγητές που πίστεψαν σ αυτόν, να τελειώσει το λύκειο και να μπεί στην Νομική. Με την δικαιολογία ότι τις άδειες που πήρε στο παρελθόν τις παραβίασε και προέβη και σε αξιόποινες πράξεις κατά την διάρκειά τους, του κόβουν το δικαίωμα να παρακολουθήσει την Νομική με βραχιολάκι όπως δια νόμου δικαιούνται όλοι οι κρατούμενοι που σπουδάζουν.
Υπερασπιζόμενος αυτό του το δικαίωμα που ανάλγητα και αναίτια του στερούν ο Βασίλης Δημάκης είναι σε απεργία πείνας και δίψας που τον οδηγεί στον θάνατο.
Ο Δημάκης ξέρει πολύ καλά τι έχει κάνει και γιατί είναι στην φυλακή, δεν ζητά να αποφυλακιστεί, πληρώνει εν γνώσει του για ότι αξιόποινο έπραξε. Αλλά κανείς δεν μπορεί να του στερήσει ούτε την μεταμέλεια ούτε το δικαίωμα να σπουδάσει και να γίνει καλύτερος άνθρωπος.
Εσείς που του τα στερείτε αυτά τι προσδοκάτε; Τον θάνατό του και μαζί την πεποίθηση ότι όποιος προέβη σε αξιόποινες πράξεις στην ζωή του έχει σαν μονόδρομο την φυλακή μέχρι να πεθάνει και παράλληλα τον μη σωφρονισμό; Γιατί υποτίθεται ο εγκλεισμός επιδιώκει τον σωφρονισμό και την μετατροπή του εγκληματία σε άξιο για την κοινωνία άνθρωπο. Σας το λέει, σας το φωνάζει, μετάνοιωσε, αφήστε τον να τελειώσει τις σπουδές του όπως δικαιούται, μέσα στην φυλακή!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



το Ιράν ανοίγει εναέριο χώρο για τη ρωσική αεροπορία
Η ιρανική κυβέρνηση έχει παράσχει την βάση βάσης μετά από ένα σύντομο αίτημα από τη Μόσχα στον ρωσικό στρατό. Μεγάλος αριθμός μαχητικών αεροσκαφών και αεροσκαφών αναμένεται σε λίγες ώρες στην περιοχή.
Για πρώτη φορά, ο στρατός της Συρίας υποτίθεται ότι έχει λάβει άδεια από τη Μόσχα για πρώτη φορά να προσπαθήσει να αποκρούσει μια άλλη ισραηλινή επίθεση, αλλά και να αντεπιτεθεί με πυραύλους εναντίον ισραηλινών αεροδρομίων από όπου η Συρία έχει άγνωστο αριθμό πυραύλων μεσαίου βεληνεκούς. Ισραηλινοί μαχητές επιτέθηκαν σε στρατιωτική βάση στο χομς στη Συρία πριν από λίγες ημέρες, όπου έχουν τοποθετηθεί ρωσικά πολεμικά σκάφη και πιλότοι.
Εν τω μεταξύ, το Ηνωμένο Βασίλειο μετέφερε περαιτέρω μαχητικά αεροσκάφη στην Κύπρο για να βομβαρδίσει τη Συρία με τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Γαλλία. Οι ΗΠΑ, από την πλευρά της, μετέφεραν στρατιωτικά αεροσκάφη από τη Σαουδική Αραβία στην ιορδανία.
Η μεταφορά κινεζικών πολεμικών πλοίων στην Ανατολική Μεσόγειο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



επειδή ξεχνάμε ή δε μάθαμε ποτέ,η προβοκάτσια που ξεκίνησε τον ΒΠΠ:
" Οι άνδρες της SS παίρνουν 150 κρατούμενους από το Στρατόπεδο συγκέντρωσης Μπούχενβαλντ, τους μεταφέρουν στον συνοριακό σταθμό διαβιβάσεων του Γκλάιβιτς και τους ντύνουν με πολωνικές στολές. Αμέσως μετά τους υποχρεώνουν να καταπιούν δηλητήριο, πυροβολούν τα πτώματα, προξενούν μικρές καταστροφές στον σταθμό, ώστε να φαίνεται ότι δέχτηκε επίθεση. Στον ασύρματο του σταθμού ένας άνδρας των SS ουρλιάζει στα Πολωνικά ότι τα στρατεύματα της Πολωνίας πρόκειται να εισβάλουν στην Γερμανία.Ο διοικητής του σταθμού συνταγματάρχης Στάινμετς αρχικά δοκιμάζει να αντισταθεί στην απάτη, αλλά οι SS του απαντούν με ένα "Fuhrerbefehl!" (διαταγή του Φύρερ). Μετά τη λήψη και σχετικών φωτογραφιών, οι SS αποχωρούν.
Με αυτό τον τρόπο ο Χίτλερ μπορεί πλέον να αναγγείλει επίσημα, την 1η Σεπτεμβρίου 1939, στο Ράιχσταγκ ότι οι Πολωνοί προσπάθησαν την προηγούμενη να εισβάλουν στο Γερμανικό έδαφος και ότι η Βέρμαχτ ανταποδίδει τα πυρά που δέχτηκε στις 4:45 το πρωί."


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ο Ασαντ «ρίχνει χημικά», ο Σαντάμ «είχε χημικά», «Ο Καντάφι έκρυβε χημικά»: Η προπαγάνδα ως προκάλυψη της επίθεσης των ΗΠΑ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ρώσος πρέσβης στον Λίβανο: Θα καταρριφθούν οποιοιδήποτε αμερικανικοί πύραυλοι
 Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018, 14:55
 Ο Ρώσος πρεσβευτής στον Λίβανο Αλεξάντερ Ζασίπκιν προέβη στη δήλωση πως θα καταρριφθούν οποιοιδήποτε αμερικανικοί πύραυλοι ριφθούν στη Συρία, προσθέτοντας ότι στο στόχαστρο θα μπουν επίσης και τα σημεία προέλευσής τους.
Ο Ζασίπκιν διευκρίνισε σε σχόλια που έκανε και μεταδόθηκαν χθες το βράδυ από τηλεοπτικά δίκτυα ότι αναφέρεται σε δήλωση του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν και του αρχηγού του ρωσικού γενικού επιτελείου.
«Αν υπάρξει πλήγμα από τους Αμερικανούς τότε (...) οι πύραυλοι θα καταρριφθούν και ακόμη και στα σημεία από τα οποία προήλθαν οι πύραυλοι θα ριφθούν πυρά», δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο της Χεζμπολάχ al-Manar TV.
Έκκληση προς τις ΗΠΑ να απόσχουν από την στρατιωτική δράση στη Συρία
Παράλληλα, ο πρεσβευτής της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη Βασίλι Νεμπένζια απηύθυνε
έκκληση προς την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής να «απόσχει» από την ανάληψη στρατιωτικής δράσης που πιθανόν σχεδιάζει εναντίον της Συρίας εξαιτίας μιας επίθεσης που φέρεται να διαπράχθηκε με χημικά όπλα, η ευθύνη για την οποία προσάπτεται από την Ουάσινγκτον στη Δαμασκό.
«Οι απειλές που διατυπώνετε έναντι της Συρίας θα έπρεπε να μας ανησυχούν, όλους μας, διότι μπορεί να βρεθούμε στα πρόθυρα ορισμένων πολύ λυπηρών και σοβαρών γεγονότων», είπε ο Νεμπένζια απευθυνόμενος στην Αμερικανίδα πρεσβεύτρια στον ΟΗΕ Νίκι Χέιλι.
«Για άλλη μια φορά σας ζητώ, για άλλη μια φορά σας εκλιπαρώ, να απόσχετε από την υλοποίηση των σχεδίων που καταρτίζετε αυτή τη στιγμή για τη Συρία», πρόσθεσε ο Νεμπένζια, λίγη ώρα αφότου απορρίφθηκε σχέδιο απόφασης που είχε προτείνει η Ρωσία -το τρίτο που καταψηφίστηκε κατά σειρά- και τασσόταν υπέρ της διενέργειας έρευνας για την επίθεση που φέρεται να διαπράχθηκε με χημικά όπλα στη Ντούμα, στην ανατολική Γούτα, το Σάββατο.
Δεν είναι στα σχέδια του Πούτιν επικοινωνία με τους ηγέτες των ΗΠΑ, της Γερμανίας και της Γαλλίας
Όσον αφορά στον Β. Πούτιν, όπως έγινε γνωστό, στο πρόγραμμα εργασίας του Ρώσου προέδρου δεν είναι προς το παρόν προγραμματισμένες τηλεφωνικές συνομιλίες με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, την Γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ και τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ.
«Όχι δεν είναι προγραμματισμένο», ήταν η απάντηση του Πεσκόφ στο ερώτημα αν ο πρόεδρος Πούτιν προτίθεται να επικοινωνήσει με τον Ντόναλντ Τραμπ.
Αναφερόμενες σε ενδεχόμενες συνομιλίες με την Άγγελα Μέρκελ και τον Εμανουέλ Μακρόν, ο Πεσκόφ είπε ότι «τέτοιες επαφές δεν υπάρχουν στο πρόγραμμα», διευκρινίζοντας ωστόσο ότι αναφέρεται μόνο στις επαφές των ηγετών: «Έχω υπ' όψιν μου (τις επαφές-σ.σ) σε επίπεδο κορυφής».
Άμεση απάντηση της ρωσικής προεδρίας για το αναμενόμενο αμερικανικό χτύπημα
«Μήπως οι έξυπνοι πύραυλοι είναι ένα εγχείρημα να καταστραφούν όλα τα αποδεικτικά
στοιχεία ή τα υποτιθέμενα αποδεικτικά στοιχεία της καταγγελλόμενης χημικής επίθεσης στη Συρία;» Με αυτή την φράση το Κρεμλίνο σχολίασε το tweet του Ντ. Τραμπ με το οποίο ο πρόεδρος των ΗΠΑ υπαινίσσεται πως θα γίνει χρήση «νέων πυραύλων», που σημαίνει χρήση νέας τεχνολογίας.
Ο υπαινιγμός του Ντ. Τραμπ έρχεται με τη σειρά του να απαντήσει στις απειλές που εκτοξεύθηκαν από την ρωσική πλευρά πως οι αμερικανικοί πύραυλοι θα καταρριφθούν από την ρωσική αντιαεροπορική  ομπρέλα που έχει εγκαταστήσει η Μόσχα στη βόρειο Συρία.
Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα πρόσθεσε πως οι «έξυπνοι πύραυλοι θα έπρεπε να κατευθυνθούν προς τους τρομοκράτες και όχι κατά στόχων που έχουν σχέση με την νόμιμη κυβέρνηση της Συρίας».




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μόσχα: Η επίθεση στην Ντούμα ήταν "σκηνοθετημένη" από τα Λευκά Κράνη
Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018, 18:36
Η υποτιθέμενη επίθεση με χημικά εναντίον των μισθοφορων ισλαμοφασιστών των αποικιοκρατων στην Ντούμα "σκηνοθετήθηκε" από τους αλητες ισλαμοφασιστες των αποικιοκρατων Λευκά Κράνη, την οργάνωση των μισθοφορων αποικιοκρατων δηθεν «εθελοντών διασωστών» που δρα στις ισλαμοφασιστοκρατούμενες περιοχές της Συρίας, υποστηρίζουν οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις.
Οι αλητες ισλαμοφασιστες ηθοποιοι από τα Λευκά Κράνη ήταν η πρώτη συμμορια που «κατήγγειλε» την επίθεση αυτή.
"Δρώντας αποκλειστικά στους κόλπους των τρομοκρατών, τα Λευκά Κράνη για άλλη μία φορά σκηνοθέτησαν για τις κάμερες μια χημική επίθεση εναντίον πολιτών στην πόλη Ντούμα", είπε ο στρατηγός Βίκτορ Ποζνίχιρ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.
Σύμφωνα με το ρωσικό γενικό επιτελείο, από τις αναλύσεις που έγιναν στα δείγματα που ελήφθησαν από την τοποθεσία όπου φέρεται να έγινε η επίθεση (χώμα και θραύσματα) δεν εντοπίστηκαν ίχνη τοξικών ουσιών.
Η Μόσχα κατήγγειλε επίσης ως "ανεύθυνη" την ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που ανέφερε ότι περίπου 500 άτομα εκτέθηκαν σε χημικά όπλα στην Ντούμα. Ανέφερε ότι η Ερυθρά Ημισέληνος και η τοπική αντιπροσωπεία των Ηνωμένων Εθνών δεν γνωρίζουν τίποτα περί 500 ανθρώπων που να ασθένησαν λόγω της έκθεσής τους σε χημικές ουσίες. "Κανείς τους δεν επιβεβαίωσε αυτά που είχε ο αξιωματούχος του ΠΟΥ", πρόσθεσε ο Ποζνίχιρ.
Ο εκπρόσωπος του γενικού επιτελείου σημείωσε ότι η Ρωσία προσκάλεσε αξιωματούχους του ΠΟΥ να επισκεφθούν την Ανατολική Γούτα και δεσμεύτηκε ότι θα εργαστούν κάτω από ασφαλείς συνθήκες.
Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις, μια πρώτη ομάδα εμπειρογνωμόνων του Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων αναμένεται να φτάσει αύριο Πέμπτη στη Συρία προκειμένου να εξετάσει τις καταγγελίες περί της χρήσης χημικών όπλων στην Ντούμα. Άλλη μια ομάδα αναμένεται να πάει στη Συρία την Παρασκευή.
Η ρωσική στρατιωτική αστυνομία θα αναλάβει επίσης από αύριο Πέμπτη την τήρηση της τάξης στην Ντούμα. Τις τελευταίες πέντε ημέρες δεν έχουν αναφερθεί εχθροπραξίες στην Ανατολική Γούτα και η κατάσταση έχει πλήρως σταθεροποιηθεί. "Μια μονάδα της ρωσικής στρατιωτικής αστυνομίας θα αναπτυχθεί από αύριο στην πόλη για να φροντίσει για την ασφάλεια, τη διατήρηση της τάξης και να οργανώσει την παροχή βοήθειας στους κατοίκους", ανέφερε ο στρατηγός.
Από τις 28 Φεβρουαρίου έχουν φύγει από τον θύλακα περισσότεροι από 165.000 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και 20.389 ενολοι αληταραδες ισλαμοφασιστες των αποικιοκρατων. Τις τελευταίες ημέρες περίπου 60.000 κάτοικοι επέστρεψαν στα σπίτια τους, σύμφωνα πάντα με το ρωσικό γενικό επιτελείο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μενβέντεφ: Η φτώχεια είναι το κύριο πρόβλημα της Ρωσίας
Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018, 16:32
Ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μενβέντεφ, παρουσιάζοντας τον τελευταίο απολογισμό του έργου της κυβέρνησης του, η οποία ολοκληρώνει την εξαετή θητεία της, παραδέχθηκε ότι η φτώχεια παραμένει το κύριο πρόβλημα στην Ρωσία.
«Αντιλαμβανόμαστε καλά ότι η φτώχεια παραμένει ένα οξύτατο πρόβλημα στη χώρα, ασφαλώς το μεγαλύτερο. Τα όσα καταφέραμε να κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια δυστυχώς δεν ήταν επαρκή για να την νικήσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ.
Ο Ρώσος πρωθυπουργός είπε ότι παρόλα αυτά, μέτρα για την αντιμετώπιση της φτώχειας ελήφθησαν και θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε, αναφέροντας ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της σύγχρονης Ρωσίας αυξήθηκε ο κατώτατος μισθός ώστε να φθάσει να εξασφαλίζει το ελάχιστο όριο διαβίωσης , τονίζοντας ωστόσο ότι το πρόβλημα της φτώχειας δεν λύνεται μόνο με την αύξηση του κατώτατου μισθού. Ανέφερε μάλιστα ότι από το 2013 ο κατώτατος μισθός αυξήθηκε δύο φορές και από 1ης Μαΐου θα φθάσει τα 11.163 ρούβλια( 142 ευρώ). Η αύξηση αυτή θα αφορά, όπως είπε, περίπου 3 εκατομμύρια εργαζόμενους εκ των οποίων το 50% απασχολείται στον δημόσιο τομέα.
Ο Ρώσος πρωθυπουργός επεσήμανε επίσης ότι, όταν στις αρχές της δεκαετίας του 2000 η κυβέρνηση άρχισε να αντιμετωπίζει το πρόβλημα της φτώχειας, στην Ρωσία οι άνθρωποι που ανήκαν στην κατηγορία των φτωχών έφθαναν τα 30 εκατομμύρια, ενώ σήμερα φθάνουν τα 20 εκατομμύρια. «Ο αριθμός αυτός δυστυχώς αυξήθηκε λίγο στη διάρκεια της κρίσης» παραδέχθηκε ο Μενβέντεφ και κατέληξε λέγοντας ότι «πρέπει να κάνουμε τα πάντα ώστε να επιστρέψουμε τουλάχιστον στους δείκτες που υπήρχαν πριν από μερικά χρόνια , αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε να λύσουμε γενικά το πρόβλημα αυτό».




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το συριακό ΥΠΕΞ κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι επιστρατεύουν ψέματα για να στοχεύσουν τη χώρα
 Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018, 15:59
Το συριακό υπουργείο Εξωτερικών κατηγόρησε σήμερα τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι χρησιμοποιούν «κατασκευές και ψέματα» ως δικαιολογία για να στοχεύσουν το έδαφος της Συρίας, ανέφεραν κρατικά ΜΜΕ.
«Δεν έχουμε εκπλαγεί από αυτή την αστόχαστη κλιμάκωση από ένα καθεστώς όπως το καθεστώς των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο χρηματοδότησε και εξακολουθεί να χρηματοδοτεί την τρομοκρατία στη Συρία», μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων SANA επικαλούμενο επίσημη πηγή του υπουργείου.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μεντβέντεφ: Ευρώπη και ΗΠΑ προσπαθούν να εκτοπίσουν την Ρωσία από την παγκόσμια πολιτική και την διεθνή οικονομία
 Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018, 14:28
«Η Ευρώπη και οι ΗΠΑ, σε αντίθεση με την κοινή λογική, επιμένουν να παρουσιάζουν την Ρωσία ως εχθρό, προσπαθούν να εκτοπίσουν την Ρωσία από την παγκόσμια πολιτική και τις διεθνείς οικονομικές σχέσεις», δήλωσε ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ, παρουσιάζοντας τον απολογισμό της κυβέρνησής του στην Ρωσική Δούμα
«Αυτά τα έξι χρόνια ήταν μια περίοδος κατά την οποία απαλλαχτήκαμε από αυταπάτες. Θα το πω ευθέως, απαλλαχτήκαμε από αυταπάτες που είχαμε για τους εταίρους μας» δήλωσε ο Μεντβέντεφ. «Η συνεργασία είναι πάντα πιο επωφελής από την αντιπαράθεση» είπε ακόμη ο Μεντβέντεφ προσθέτοντας ότι, «σε αντίθεση με την κοινή λογική, στην Αμερική και την Ευρώπη άρχισαν επίμονα να μας προσδίδουν τον ρόλο του εχθρού και προσπάθησαν και προσπαθούν να μας εκτοπίσουν από την διεθνή πολιτική και τις διεθνείς οικονομικές σχέσεις»




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ισραηλινοναζιστικο κρατικο μορφωμα: «Ο ελεύθερος σκοπευτής που πυροβόλησε τον αοπλο Παλαιστίνιο αξίζει παράσημο»
Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018, 01:27
Ο ισραηλινοναζιστικός στρατός επιβεβαίωσε την Τρίτη την αυθεντικότητα του βίντεο που δείχνει έναν ισραηλινοναζιστη στρατιώτη να πυροβολεί για πλακα από μακριά έναν αοπλο Παλαιστίνιο διαδηλωτη ο οποιος δεν εκανε τιποτα παρα μονο διαδηλωνε στα σύνορα με τη λωρίδα της Γάζας διευκρινίζοντας πως είχε τραβηχτεί τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Αβίγκντορ Λίμπερμαν υποστήριξε πως ο εν λόγω Ισραηλινός στρατιώτης αξίζει παράσημο.
«Αφού επιχειρήθηκε να διαλυθούν οι ταραχοποιοί (...) μια σφαίρα εβλήθη προς την κατεύθυνση ενός από τους Παλαιστίνιους που ήταν ύποπτος ως αρχηγός των ταραχοποιών. Επλήγη στη γάμπα», υποστήριξε ο στρατός σε ανακοίνωση που εξέδωσε.
Το  αλητομουτρο σιωναζι Λίμπερμαν από την πλευρά του υποστήριξε μιλώντας σε δημοσιογράφους πως «ο ελεύθερος σκοπευτής θα πρέπει να παρασημοφορηθεί και αυτός που τράβηξε το βίντεο να υποβαθμιστεί». Μονο που αυτος που τραβαγετο βιντεο ηταν κολλητος φιλος του σιωναζι στρατιωτη, κι ηταν και αυτος σιωναζι στρατιωτης, και ακουγοντε στο βιντεο να εχουν ξεσπασει σε γελια μετα το κατορθωμα να δολοφονησουν έναν αοπλο. Όπως όλα τα σιωναζιστικα γουρουνια. Όπως και οι δασκαλοι τους, οι γερμανοι ναζι.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η εμβληματική 16χρονη Παλαιστίνια δεν «λυγίζει» από τις ανακριτικές μεθόδους του ισραηλινού στρατού
Τρίτη, 10 Απριλίου 2018, 21:22
Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, φαίνονται οι ανακριτικές πρακτικές του ισραηλινού στρατού προς τη 16χρονη Άχεντ Ταμίμι, που βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στη φυλακή λόγω αντίστασης στις δυνάμεις κατοχής.
Λεκτική βία, ειρωνικά σχόλια, προσβολές και εκβιασμοί είναι ορισμένες μέθοδοι προκειμένου η Παλαιστίνια να «δώσει» στις αρχές την υπόλοιπη οικογένειά της...
Η 16χρονη εμβληματική -πια- φιγούρα των Παλαιστινίων, μένει σιωπηλή...
Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=L-KzAPPid5Q




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Γιατί στην αποικία Ελλαδιστάν δεν υπάρχει ένας/μία πολιτικός, ένα κόμμα που να στηρίζει το λαό της Συρίας;
Κανένα από όλα τα πολιτικά κόμματα της δεξιάς, της "αριστεράς" συμπεριλαμβανομένης της εξωκοινοβουλευτικής, και οι 300 βουλευτές δεν έχουν βγάλει ψίθυρο υποστήριξης της Συρίας. Μοναδική παγκόσμια εξαίρεση η σημερινή Ελλάδα.
Όλοι στη γραμμή του πάλαι ποτέ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, της "δικαιωματικής αριστεράς" του 3%, που μεταξύ πρώτων τάχθηκαν με την "αραβική άνοιξη made in USA" στο πλευρό των φονιάδων μισθοφόρων του Συριακού λαού... τη μήτρα που γεννήθηκε η "αριστερά" του ιμπεριαλισμού...
Ανταρσυα, ΛαΕ, αλληλέγγυοι, αντιεθνικιστές, διεθνιστές, ΜΚΟ "φιλανθρωπίας"... μούγκα!
Όλοι όσοι διαδήλωναν και χθες υπέρ των κούρδων λακέδων του ιμπεριαλισμού, το σιωνιστικό YPG...
Ακόμη και το ΚΚΕ, χωρίς καμία ντροπή απέναντι στους κομμουνιστές της Συρίας, το ιστορικό αδελφό κόμμα του ΚΚΕ στη Συρία, που στην πρώτη γραμμή υπερασπίζεται την πατρίδα και συμμετέχει στην κυβέρνηση Άσαντ... μας μιλάει για "ενδοιμπεριαλιστικές αντιθέσεις"!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΧΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ!
Η ΣΥΡΙΑ ΕΊΝΑΙ ΧΩΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ...
Οι απολογητές του ιμπεριαλισμού έχουν και γραμμή άμυνας και υπεκφυγής...."Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρχε μια χώρα που την έλεγαν Συρία. Σήμερα, έπειτα από επτά χρόνια που μαίνεται στο έδαφός της ένας ιδιόρρυθμος εμφύλιος, με τα χαρακτηριστικά ενός πολέμου δι' αντιπροσώπων, από τη Συρία έχουν μείνει μόνο συντρίμμια. " ...μας πληροφορεί το κύριο άρθρο της Αυγής.
Πίσω από τον επιφανειακό ανθρώπινο πόνο κρύβεται το δηλητηριώδες υπονοούμενο. Αφού η Συρία είναι συντρίμμια, δεν είναι πια χώρα, δεν έχει αξία η κυριαρχία της και η εδαφική ακεραιότητά της, η συντριπτική πλειοψηφία του λαού της που μάχεται με ηγεσία την νόμιμη κυβέρνησή της είναι απλώς μια μερίδα, proxy κι αυτή, όπως οι μισθοφόροι που την πολεμούν !
ΟΧΙ κύριοι! Η Συρία είναι χώρα, δεν είναι χώρος. Αυτό το κερδίζει με το αίμα των παιδιών της εδώ και χρόνια. Γι αυτό την υποστηρίζουμε ! Το ποιος θα την κυβερνήσει στο μέλλον είναι...
υπόθεση ΜΟΝΟ του λαού της και κανενός άλλου !
Ο ελληνικός λαός ξέρει από την δική του εμπειρία ότι " ίσες αποστάσεις" ΔΕΝ σημαίνουν πάντα ουδετερότητα, μπορεί να συνιστούν πριμοδότηση του άδικου, όταν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Στην περίπτωση της Αυγής, έχουμε πονηριά εκείνων που υποτάχθηκαν σε βάρος των άλλων που αντιστέκονται.
Όμως ελπίζουμε αγωνιζόμενοι γι αυτό ότι μια μέρα ο λαός της Ελλάδας, "Θα σηκώσει το κεφάλι από τις ερμιές" και θα "αντιπαλέψει με ορμή" τους ξένους δυνάστες και τους ντόπιους προσκυνημένους.....
Αυτό είναι το πολιτικό μήνυμα της στήριξης στην μαχόμενη Συρία , γι αυτό η συμπαράταξη μαζί της είναι όχι μόνο διεθνιστικό ζήτημα, αλλά - κυρίως- πατριωτικό καθήκον !



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ALERT! Η διάταξη στη Συρία που ετοιμάζεται να "υποδεχθεί" την ιμπεριαλιστική επίθεση...
Πιθανοί στόχοι στη Συρία από την επίθεση των ΗΠΑ, Γαλλία, Αγγλία, Ισραήλ, Σαουδική Αραβία, Μπαχρέιν και στο εσωτερικό από Κούρδους YPG, "ελεύθερο συριακό στρατό"-FSA, τζιχαντιστές και τις αεροπορικές επιδρομές:
Δαμασκός, προεδρικό μέγαρο, Λαοδίκεια-ναυτική βάση, Khamim αεροπορική βάση, T4 αεροπορική βάση Χόμς, Χαλέπι στρατιωτική διοίκηση, Φρουροί της Ιρανικής Επανάστασης στα σύνορα με το σιωνιστικό-ναζιστικό ισραηλινό καθεστώς, Χεζμπολάχ στα σύνορα με Λίβανο.
Η απάντηση των Συριακών δυνάμεων:
Επίθεση στις αμερικάνικες βάσεις που έχουν δημιουργηθεί παράνομα στα Συριακά εδάφη, στην Altanf, Haska και τις περιοχές της Βόρειας Συρίας που κατέχουν με τη βία οι λακέδες των ιμπεριαλιστών Κούρδοι-FSA.
Επίθεση με πυραύλους της Χεζμπολάχ σε αεροπορικές βάσεις του Ισραήλ
Επίθεση με πυραύλους από την Υεμένη
Στο Ιράκ επιθέσεις εναντίον των αμερικανικών στρατευμάτων...
Με ερωτηματικό η στάση κι ο ρόλος του Ερντογάν...
Σε περίπτωση ανάπτυξης της ιμπεριαλιστικής επίθεσης στο στόχαστρο μπαίνουν οι αγγλικές βάσεις στην Κύπρο και η Σούδα στην Κρήτη, με απρόβλεπτες επιπτώσεις για την Ελλάδα που έχει συνταχθεί με τις ΗΠΑ!

* Σημείωση:
Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον πλανήτη που δεν μίλησε ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικός, κανένα κόμμα (ακόμη και το ΚΚΕ μιλάει πλέον για ενδοιμπεριαλιστική αντίθεση και ξεπουλάει τον αγώνα του αδελφού Κομμουνιστικού Κόμματος Συρίας) υπέρ του δίκαιου της Συρίας και δεν οργανώθηκε ΚΑΜΙΑ εκδήλωση υπέρ της Συρίας κι εναντίον αυτής της απροκάλυπτης και χυδαίας επίθεσης προπαγάνδας από τα ΜΜΕ και τις ΜΚΟ που ελέγχουν απόλυτα οι αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ΗΠΑ διαθέτουν μεγάλη "εμπειρία" στα χημικά όπλα...
Λευκός φώσφορος...ναπάλμ, Mark 77 χρησιμοποιήθηκαν στη Λιβύη, τη Γιουγκοσλαβία και στο Ιράκ (Falluja) το Νοέμβρη του 2004 κι οι τερατογεννήσεις θα ξεπεράσουν τα 200 χρόνια...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πως ο Έβο κατανοεί τον ιμπεριαλισμό και η μισθοδοτούμενη από τον Σόρος ευρωπαϊκή "αριστερά" λατρεύει τον Τραμπ;
Ο Sacha Llorenti, εκπρόσωπος της Βολιβίας στον ΟΗΕ, ξεσκέπασε εδώ κι ένα χρόνο τα σχέδια των ιμπεριαλιστών για τα χημικά του Άσαντ...
Τώρα κατάλαβες ποια είναι τ' αφεντικά της ελληνόφωνης ιμπεριαλιστικής "αριστεράς" και ποιος τους μισθοδοτεί;


2 σχόλια:

e-h είπε...


Students, we need you! Push for PR at your university.
Owen Winter
Tredrizzick, United Kingdom
APR 11, 2018 — We’re really excited to kickstart a new strand of our campaign. Already, we work with local groups to spread our message. Now, we’re hitting university campuses.

Sign up to get involved: https://www.makevotesmatter.org.uk/universities-campaign

Universities have always been hotbeds of political activism. We want students to help take our campaign forward.

Once signed up, we will identify universities that have a large number of supporters and link them together. From there, they can meet up, take action or set up a Make Votes Matter society.

If you have friends or family members going to university, why not ask them to get involved? Forward this update to any students you know. We’re keen to hear from as many people as possible.

Let us know where you are studying: https://www.makevotesmatter.org.uk/universities-campaign

BONUS FACT: Up until 1950, a version of the STV system was used to elect MPs in the 'university constituencies' of Cambridge, Oxford, Combined English Universities, Combined Scottish Universities and (until 1922) Dublin.

All the best,

Owen and the Make Votes Matter team


e-h είπε...


Φοιτητές, σας χρειαζόμαστε! Πιέστε για PR στο πανεπιστήμιο σας.
Owen Winter
Tredrizzick, Ηνωμένο Βασίλειο
Απρίλιος 11, 2018 - Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που ξεκίνησε ένα νέο σκέλος της καμπάνιας μας. Ήδη, συνεργαζόμαστε με τοπικές ομάδες για να διαδώσουμε το μήνυμά μας. Τώρα, χτυπάμε πανεπιστημιουπόλεις.

Εγγραφείτε για να συμμετάσχετε: https://www.makevotesmatter.org.uk/universities-campaign

Τα πανεπιστήμια υπήρξαν ανέκαθεν εστίες πολιτικού ακτιβισμού. Θέλουμε οι φοιτητές να βοηθήσουν στην προώθηση της καμπάνιας μας.

Μόλις υπογράψουμε, θα προσδιορίσουμε πανεπιστήμια που έχουν μεγάλο αριθμό υποστηρικτών και θα τα συνδέσουμε μεταξύ τους. Από εκεί, μπορούν να συναντηθούν, να αναλάβουν δράση ή να δημιουργήσουν μια κοινωνία για να κάνουν το Καντε τους Ψηφους Θεμα ομαδα.

Εάν έχετε φίλους ή μέλη της οικογένειας που πηγαίνουν στο πανεπιστήμιο, γιατί να μην τους ζητήσετε να εμπλακούν; Προωθήστε αυτήν την ενημέρωση σε όλους τους μαθητές που γνωρίζετε. Είμαστε πρόθυμοι να ακούσουμε από όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Ενημερώστε μας πού σπουδάζετε: https://www.makevotesmatter.org.uk/universities-campaign

BONUS FACT: Μέχρι το 1950, μια εκδοχή του συστήματος STV χρησιμοποιήθηκε για την εκλογή βουλευτών στις «πανεπιστημιακές εκλογικές περιφέρειες» του Cambridge, της Οξφόρδης, των συνδυασμένων αγγλικών πανεπιστημίων, των συνδυασμένων σχολών της Σκωτίας και (μέχρι το 1922) του Δουβλίνου.

Τα καλύτερα,

Owen και η ομάδα Make Votes Matter