Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Σαββατο 12 Μαιου 2018


Στην Τήνο δύο εργάτες καθαριότητας του Δήμου σκοτώνονται όταν το απορριμματοφόρο τους πέφτει στον γκρεμό.
ο πατέρας του οδηγού του μοιραίου οχήματος, Όλυμπος Ταράσης καταγγειλλε πως ο γιος του ήταν απλήρωτος εδώ και ένα χρόνο, ενώ όπως υποστηρίζει, τα απορριμματοφόρα βρίσκονται σε κακή κατάσταση.
«Έχασα το παιδί μου. Έχασα το σπλάχνο μου. Ήταν πολύ καλό παιδί. Ήταν δουλευταράς. Επαγγελματίας καλός. Τον ενδιέφερε η δουλειά του. Ήταν φιλότιμος.Αυτό τον εφαγε
«Είχε στο παρελθόν κι άλλο ατύχημα»
. Κάποτε είχε σπάει η μπάρα του απορριμματοφόρου.
Τότε είχε σταθεί τυχερός» είπε ο κ. Όλυμπος Ταράσης.''Του έλεγα να μην πας στη δουλειά. Θα σκοτωθείς. Εκείνος δεν με άκουγε» ανέφερε ο πατέρας
Μέλη του Ρουβίκωνα ρίχνουν φέιγ βολάν για το γεγονός αυτό στο Δημαρχείο Τήνου και ο Δήμαρχος τους μηνύει χαρακτηρίζοντάς τους τρομοκράτες, ενώ ο Κ. Μητσοτάκης τον συγχαίρει που θα πατάξει έτσι τους φοβερούς εγκληματίες που πετάνε προκηρύξεις....
παραλληλα ,οι δολοφονοι ναζιστες της Χρυσης Αυγης κυκλοφορουν ελευθεροι σε μια δικη που τραβαει τωρα 3 χρονια,οι εμπλεκομενοι σε μεγαλα σκανδαλα που έχουν να κάνουν με κλοπή δημόσιου χρήματος,οπως η Siemens, η υπόθεση Τσοχατζόπουλου με τις μίζες των εξοπλιστικών,και αλλα τοσα σκανδαλα,κυκλοφορουν αμεριμνοι και πινουν καφε στο Κολωνακι.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



+ 86 σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν μετά από αεροπορικές επιδρομές της Σαουδικής Αραβίας 7/5/2018 στο προεδρικό γραφείο στη sanaa #υεμένη

Τουλάχιστον 66 έχουν σκοτωθεί ή τραυματιστεί σοβαρά από τις αεροπορικές επιδρομές της #Σαουδικής Συμμαχίας 9/5/2018 στην οδό Al ταχρίρ στο #σανά ' a. Μαζική ζημιά σε σπίτια, γραφεία, σχολεία & αυτοκίνητα. Αυτός ο δρόμος έχει κόσμο όλη μέρα.

ΥΕΜΕΝΗ ΝΕΑ ΣΦΑΓΗ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ,ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑ
*33 ΝΕΚΡΟΙ
55 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ
ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ 30 ΠΑΙΔΙΑ



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο χειρότερος αναλφάβητος είναι ο πολιτικά αναλφάβητος
Ο χειρότερος αναλφάβητος είναι ο πολιτικά αναλφάβητος. Δεν ακούει τίποτε, δεν βλέπει τίποτε, δεν συμμετέχει στην πολιτική ζωή. Μοιάζει σαν να μην γνωρίζει ότι το κόστος ζωής, η τιμή των φασολιών, του αλευριού, του ενοικίου, των φαρμάκων, όλα εξαρτώνται από πολιτικές αποφάσεις. Ακόμα χειρότερα περηφανεύεται για την πολιτική του άγνοια, φουσκώνει το στήθος του και δηλώνει πως μισεί την πολιτική. Δεν γνωρίζει, ο ηλίθιος, πως εξαιτίας της αποχής του από την πολιτική υπάρχει η πορνεία, το εγκαταλελειμμένο παιδί, ο ληστής και ακόμα χειρότερα, οι διεφθαρμένοι κυβερνήτες, οι λακέδες των διεθνών εταιρειών που μας εκμεταλλεύονται
Μπέρτολτ Μπρέχτ

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο. Μπορείς να τον μαχαιρώσεις στην κοιλιά, να του αρπάξεις το ψωμί απ’το στόμα, να μην τον γιατρέψεις από την ασθένεια που πάσχει, να τον βάλεις σε μια άθλια κατοικία, να τον εξοντώσεις βάζοντάς τον να δουλεύει μέχρι θανάτου, να τον οδηγήσεις στην αυτοκτονία, να τον στείλεις στον πόλεμο. Λίγοι μόνο απ’αυτούς τους τρόπους είναι απαγορευμένοι στο κράτος μας.(Μπ Μπρεχτ )



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Έκλεψε 450.000 μάρκα, με απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης αφέθηκε ελεύθερος και του χαρησαν 170.000 μάρκα από τα κλεμμένα
Έκαναν δόσεις στον Μαντέλη για να μην μπει φυλακή!
11.05.2018 | 15:01
Το είδαμε κι αυτό... Εξαγορά ποινής σε... δόσεις για να μην πάει φυλακή ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Τάσος Μαντέλης. Και για να μην ξεχνιόμαστε, το αδίκημα για το οποίο κρίθηκε ένοχος ο πρώην υπουργός είναι αυτό της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα (κακούργημα), ξέπλυμα βρώμικου χρήματος δηλαδή.
Δεν φτάνει λοιπόν που η ποινή του για την ...χορηγία από τα μαύρα ταμεία της Siemens έπεσε στο Εφετείο στα πέντε χρόνια, οι δικαστές έκαναν δεκτό το αίτημα του να πληρώσει την εξαγορά της σε δόσεις, ώστε να μην κινδυνεύσει η ελευθερία του.
«Ζω με 1100 ευρώ το μήνα σύνταξη εγώ και η οικογένεια μου», είπε ο Τ. Μαντέλης ζητώντας από το δικαστήριο και το ποσόν της εξαγοράς της ποινής του να μπει σε δόσεις και επιπλέον να είναι και όσο το δυνατόν χαμηλότερο το χρηματικό ποσόν που θα επιδικαστεί ως χρηματική ικανοποίηση του Δημοσίου.
Και για να μην ξεχνιόμαστε, το αδίκημα για το οποίο κρίθηκε ένοχος ο πρώην υπουργός είναι αυτό της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα (κακούργημα), ξέπλυμα βρώμικου χρήματος δηλαδή, που αφορά στα 450.000 μάρκα που είχε λάβει ως «δώρο» από τη Siemens για να εγκρίνει ως υπουργός Μεταφορών τη σύμβαση ψηφιοποίησης του ΟΤΕ το 1998.
Το δωράκι που ο Μαντέλης είχε πει ότι ήταν "χορηγία" για τα έξοδα του κατά την προεκλογική περίοδο είχε κατατεθεί σε δυο δόσεις, μια το 1998 και η άλλη το 2000, από τα μαύρα ταμεία της Siemens και κατέληξε σε λογαριασμό του κουμπάρου του Τάσου Μαντέλη , ο οποίος είχε ανοιχθεί με την κωδική ονομασία "Α. Ρόκος".
ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ
Στα πέντε χρόνια λοιπόν έριξε το Εφετείο την πρωτόδικη ποινή των οκτώ ετών που είχε επιβληθεί στον Τάσο Μαντέλη για τις... χορηγίες από την Siemens.
Η ποινή είναι εξαγοράσιμη προς 40 ευρώ την ημέρα, δηλαδή ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να πληρώσει για να αφεθεί ελεύθερος ποσό που φτάνει τις 140.000 ευρώ.
Μετά από αίτημα του οι δικαστές του έκαναν και ...δόσεις .Του χορήγησαν τη δυνατότητα πληρωμής των 140.000 ευρώ σε 32 μηνιαίες δόσεις ενώ επιδίκασαν 30.000 ευρώ, απαιτητά από όλους τους καταδικασθέντες, ως χρηματική ικανοποίηση του Δημοσίου.
Παράλληλα , ποσό περίπου 230.000 ευρώ του Τάσου Μαντέλη που είχε δεσμευτεί μόλις ξεσκεπάστηκε η υπόθεση, οι δικαστες αποφάσισαν να δοθεί ως ικανοποίηση στον ΟΤΕ και όχι στο Ελληνικό Δημόσιο όπως ζήτησε ο ο πρώην Υπουργός.
ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Από τη φυλακή ωστόσο δεν γλίτωσε το άλλοτε μεγαλοστέλεχος της Siemens Ελλάς και «δωροδότης» του κ. Μαντέλη, Ηλίας Γεωργίου. Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης 11 ετών. Η συνήγορος του 80χρονου, όπως είπε, θα ζητήσει αναίρεση της απόφασης από τον Άρειο Πάγο και άμεση αναστολή της ποινής.
Το δικαστήριο καταδίκασε και τον συνεργάτη του πρώην υπουργού, Αριστείδη Μαντά σε φυλάκιση 30 μηνών με αναστολή.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ο ισραηλινός στρατός συλλαμβάνει τον αδελφό της Άχεντ Ταμίμι
Οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής συνέλαβαν τον Waed Tamimi, αδελφό της φυλακισμένης παλαιστίνιας Άχεντ Ταμίμι, κατά τη διάρκεια νυχτερινής επιδρομής στο κατεχόμενο Νάμπι Σάλεχ, στη Δυτική Όχθη, χθες Πέμπτη 10 Μαΐου.
Σύμφωνα με τον πατέρα τού Waed Tamimi, Μπάσεμ Τάμιμι, δώδεκα στρατιώτες εισέβαλλαν στο σπίτι της οικογένειας γύρω στις 5 το πρωί της Πέμπτης και απήγαγαν τον 21χρονο Waed.
Ο Μπασέμ Ταμίμι είπε ότι δεν έχει ιδέα για τον λόγο της σύλληψης του γιου του.
«Αυτή είναι η τακτική της κατοχής» είπε και πρόσθεσε ότι πιστεύει πως ο ισραηλινός στρατός συνέλαβε τον γιο του για να αυξήσει την πίεση στην οικογένειά του.
Εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού επιβεβαίωσε στο MEE ότι ο Waed Tamimi συνελήφθη για «υποψία εμπλοκής σε λαϊκές τρομοκρατικές ενέργειες».
Όταν ζητήθηκε να διευκρινιστεί το νόημα των «λαϊκών τρομοκρατικών ενεργειών», ο εκπρόσωπος είπε ότι αυτό περιλαμβάνει «βίαιες εξεγέρσεις» - τον όρο που χρησιμοποιεί ο ισραηλινός στρατός για τις παλαιστινιακές διαδηλώσεις.
Αυτή τη στιγμή κρατούνται στις ισραηλινές φυλακές η Άχεντ Ταμίμι, ο αδελφός της Waed μαζί με τη μητέρα τους Ναριμάν.
(στην πρώτη φωτογραφία ο Waed Tamimi μαζί με τη μητέρα του, την αδελφή του Άχεντ και άλλα μέλη της οικογένειας, στην κηδεία του θείου του Ρασντί Ταμίμι, το 2012).




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------





Τριντό: Η νομιμοποίηση της κάνναβης στον Καναδά θα βρει πολλούς μιμητές
 Σάββατο, 12 Μαΐου 2018, 03:04
Η νομιμοποίηση της κάνναβης στον Καναδά, που θα τεθεί σε ισχύ «μέσα το καλοκαίρι», παρακολουθείται από κοντά από τους συμμάχους της Οτάβα, οι οποίοι μπορεί σύντομα να εμπνευσθούν απ' αυτή, δήλωσε ο Τζάστιν Τριντό σε αποκλειστική συνέντευξή του στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Το μέτρο αυτό αποτελούσε προεκλογική υπόσχεση και θα κάνει τον Καναδά την πρώτη χώρα της Ομάδας των Επτά (G7) περισσότερο ανεπτυγμένων βιομηχανικών χωρών που επιτρέπει την παραγωγή, το εμπόριο και την κατανάλωση αυτού του ήπιου μη εθιστικου ναρκωτικού, πέντε χρόνια μετά την Ουρουγουάη, πρώτο κράτος του πλανήτη που το έπραξε.
Η καναδική Γερουσία θα υιοθετήσει μια τελική εκδοχή του νομοσχεδίου στις αρχές Ιουνίου και αναμένεται ότι αυτή θα τεθεί σε ισχύ «στη διάρκεια του θέρους», δήλωσε ο Καναδός πρωθυπουργός.
«Υπάρχει πολύ ενδιαφέρον από τους συμμάχους μας γι' αυτό που κάνουμε, αναγνωρίζουν πως ο Καναδάς επιδεικνύει θάρρος (...) και αναγνωρίζουν την εντιμότητά μας, όταν ομολογούμε πως το ισχύον σύστημα δεν εμποδίζει τους νέους μας να έχουν εύκολη πρόσβαση στην κάνναβη», υπογράμμισε έναν μήνα μετά τη σύνοδο κορυφής αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων της G7 στον Καναδά.
«Σε πολλές χώρες, ιδιαίτερα στον Καναδά, είναι πιο εύκολο (σ.σ.: για έναν ανήλικο) να αγοράσει ένα τσιγάρο με κάνναβη απ' ό,τι να αγοράσει μια μπύρα. Αυτό δεν έχει καμιά λογική! Και επιπλέον είναι πηγή τρομερών εισοδημάτων για το οργανωμένο έγκλημα», συνέχισε ο Τριντό.
Η φιλελεύθερη κυβέρνησή του θεωρεί «πως ελέγχοντας και ρυθμίζοντας την πώληση της κάνναβης, θα μπορέσουμε να προστατεύσουμε καλύτερα τις κοινότητές μας, να προστατεύσουμε καλύτερα τους νέους μας», εξήγησε ο πρωθυπουργός.
«Οι σύμμαχοι στους οποίους μίλησα, ενδιαφέρονται να δουν τι θα συμβεί (...) πριν ξεκινήσουν κι αυτοί», επισήμανε ο Τριντό, χωρίς να διευκρινίσει σε ποιες χώρες αναφέρεται. «Αν λειτουργήσει καλά, και αυτό περιμένω, θα με εξέπληττε τρομερά αν καθυστερούσαν πολύ να εξετάσουν ποιο μοντέλο θα μπορούσε να δουλέψει γι' αυτούς», δήλωσε.
Μόλις η ομοσπονδιακή κυβέρνηση νομιμοποιήσει την κάνναβη, οι επαρχίες και τα εδάφη του Καναδά θα πρέπει να οργανώσουν το εμπόριό της. Το Οντάριο και το Κεμπέκ, που αντιπροσωπεύουν πάνω από τα δύο τρίτα του καναδικού πληθυσμού, έχουν ήδη προβλέψει μια αυστηρή πλαισίωση από εξειδικευμένες δημόσιες επιχειρήσεις.
Σε όρους αξίας, η παραγωγή «της βιομηχανίας της κάνναβης ισούται μ' αυτή της βιομηχανίας της μπύρας» και είναι «μεγαλύτερη από τη βιομηχανία του καπνού», σύμφωνα με τις επίσημες στατιστικές, που υπολογίζουν σε 5,7 δισεκ. δολάρια Καναδά (3,7 δισεκ. ευρώ) τις δαπάνες των Καναδών για κάνναβη κατά το 2017.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Είναι αμορφωτοι οσοι ξεχνανε την καταγωγη τους



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



C4I. Το Ολυμπιακων διαστασεων  σκανδαλο απαιτει αλλα 40 εκατ ευρω.
Αυτό σκουριαζει, εμεις πληρωνουμε.
Στις αποθηκες της Αμυγδαλεζας το πανακριβο συστημα ασφαλειας

Στην έκθεση της νομικής και τεχνικής υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ., που υποβλήθηκε στον Νίκο Τόσκα, προκύπτει πως κανένα από τα πανάκριβα συστήματα ασφάλειας δεν μπορεί πια να χρησιμοποιηθεί, ο σκουριασμένος εξοπλισμός αποτιμάται στο 10% της αρχικής αξίας, ενώ το κράτος καλείται να καταβάλει 40 εκατ. ευρώ στη SAIC με απόφαση του Διεθνούς Διαιτητικού Δικαστηρίου.
Ισως υπάρχει ακόμα «παράθυρο διεξόδου» ώστε να συνεχιστούν οι δικαστικές διεκδικήσεις, καθώς το C4I συνδέεται άμεσα με το σκάνδαλο της Siemens και την εν εξελίξει δίκη.
Οι αποκαλύψεις των σκανδάλων των τελευταίων δεκαετιών δείχνουν πως το παρελθόν βαραίνει ακόμα το παρόν σαν το πτώμα του νεκρού γίγαντα.

Το διαβόητο C4I, ένα «υπερ-πανοπτικό» σύστημα, στρατιωτικής προέλευσης, 24ωρης παρακολούθησης, βασισμένο σε τεράστιο δίκτυο υπολογιστών με εκατοντάδες κάμερες κλειστού κυκλώματος, στη μητροπολιτική Αθήνα και στις πόλεις που φιλοξενούσαν αγωνίσματα.
Σχεδιάστηκε από την αμερικανική SAIC για τους Ολυμπιακούς του 2004, δόθηκε υπεργολαβικά στη Siemens, αλλά δεν λειτούργησε ποτέ, παρά το υπέρογκο κόστος του.
Η πραγματική ασφάλεια αφέθηκε στην Ελληνική Αστυνομία και στον Στρατό, με τα γνωστά αποτελέσματα, όπως οι απαγωγές των Πακιστανών, οι τηλεφωνικές υποκλοπές και ο ύποπτος θάνατος Τσαλικίδη.
To C4I μάς επιβλήθηκε από συμφέροντα κρατικών υπηρεσιών ασφάλειας και μεγάλων εταιρειών παραγωγής συστημάτων παρακολούθησης.
Ανταγωνίστρια της SAIC και της κοινοπραξίας των υπεργολάβων ήταν η γαλλο-ολλανδική Thales των φρεγατών.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Κυριακος απειλει να μας κανει.. Εσθονια. Προτυπο για τον Κυριακο Μητσοτακη η βαλτικη δημοκρατια, οπου ευημερουν οι αριθμοι, αλλα δυστυχουν οι ανθρωποι.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Την Κυριακη 13 Μαη η 38η  Μαραθωνια πορεια ειρηνης της ΕΕΔΥΕ.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΕΔΥΑ-Εργατικα Σωματεια-ΟΓΕ. Καλουν σε παρασταση διαμαρτυριας στην πρεσβεια του Ισραηλ τη Δευτερα 14/5 στις 7 μ.μ.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ισραηλ/ο ακροδεξιος Νετανιαχου δηλωσε οτι ''το Ιραν ειναι παλια εβραικη γη'' (!!?)
...ειμαστε στο ελεος τρελων παρανοικων εξουσιομανων
Ο Νετανιάχου αρχίζει να καλεί για την επιστροφή του Ισραήλ στην Αρχαία Πατρίδα του Ιράν
12/5/2018   -  12.26
 ΙΕΡΟΥΣΑΛΙΜ - Δήλωσε ότι ήταν πολύ καιρό η ζωή του για να ζήσει ο λαός του ξανά στο έδαφος των προγόνων του, ο πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου άρχισε να καλεί την Πέμπτη για την ισραηλινή επιστροφή στην αρχαία πατρίδα του Ιράν.
"Η γη του Ιράν είναι από καιρό μέρος της κληρονομιάς μας και καλούμε τη διεθνή κοινότητα να συνεργαστεί μαζί μας για να εξασφαλίσει την επιστροφή της στο ανεξάρτητο εβραϊκό κράτος", δήλωσε ο Νετανιάχου, προσθέτοντας ότι το Ισραήλ ήταν πρόθυμο να χρησιμοποιήσει στρατιωτική δύναμη εάν χρειαζόταν να επανασυνδεθεί όλα τα 636.400 τετραγωνικά μίλια του σημερινού Ιράν που ήταν ιστορικά συμπεριλαμβανόμενα στην υποσχεμένη γη που δόθηκε στον εβραϊκό λαό με βιβλική εντολή.
"Οι λεγόμενες ισλαμικές πόλεις της Τεχεράνης, του Mashhad, του Isfahan και δεκάδων άλλων βασίστηκαν στα αρχαία εβραϊκά βασίλεια, για να μην αναφέρουμε πόσα από τα πιο ιερά μέρη μας κατέχει σήμερα το Ιράν, συμπεριλαμβανομένου του ιερού Ιμάμ Ρεζά, Το τζαμί Τζαμκάρ και το Ζωροαστρικό πυρσικό ναό του Τσακ-Τσακ. Στην πραγματικότητα, το Ιράν φιλοξενεί την υψηλότερη συγκέντρωση ιερατικών αρχαίων ιερών τοποθεσιών οπουδήποτε στον κόσμο έξω από τη Μέκκα, το Lumbini και την πόλη του Βατικανού. Ζητάμε να επιτραπεί στους εβραϊκούς λαούς να επιστρέψουν στην κυριαρχία των προγονικών πατρίδων μας. "Κατά τη διάρκεια του Τύπου, ο Netanyahu είχε εγκρίνει τα σχέδια για την έναρξη κατασκευής σε ένα μεγάλο ισραηλινό οικισμό στο κέντρο της Τεχεράνης.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



''Ισοπεδώνουν τη Γάζα σκοτώνοντας χιλιάδες αμάχους όποτε τους καυλώσει
βομβαρδίζουν το συριακό στρατό και τις συμμαχικές του δυνάμεις όποτε τους καυλώσει (ενώ δεν είναι σε πόλεμο μαζί τους)
εισβάλλουν στο Λίβανο και τον αιματοκυλούν όποτε τους καυλώσει
μπουκάρουν σε υπνοδωμάτια μες στη νύχτα και συλλαμβάνουν ανθρώπους, φυλακίζουν παιδιά, εκτελούν διαδηλωτές, πυροβολούν ψαράδες, ξεριζώνουν ελιές, κατεδαφίζουν σπίτια, δηλητηριάζουν πηγάδια όποτε τους καυλώσει
δολοφονούν Παλαιστίνιους που ζουν σε άλλες χώρες όποτε τους καυλώσει (και Ιρανούς πυρηνικούς επιστήμονες, να μην ξεχνιόμαστε...)
εκτελούν με μια σφαίρα στο κεφάλι ή λιώνουν με μπουλντόζες Αμερικάνους και Ευρωπαίους ακτιβιστές όποτε τους καυλώσει
απειλούν ανοιχτά ότι θα εκτελέσουν πολιτικούς και στρατιωτικούς αξιωματούχους άλλων χωρών όποτε τους καυλώσει
εδώ στην Ελλάδα είχαν μπουκάρει με όπλα μέσα σε δημόσιο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια κοινών ασκήσεων για να κάνουν ελέγχους επειδή έτσι τους καύλωσε
αλλά άμα τα καταγγείλεις όλα αυτά και ακόμη περισσότερα που κάνουν είσαι....αντισημίτης!
#δε_γαμιέστε_λέω_εγώ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λεγαμε για τον Ντανιελ Κον Μπεντιτ αλλα υπαρχουν και αλλα καθαρματα ,οπως ο Μπερνάρ Ανρί Λεβί που δέχθηκε επίθεση με τούρτα περσι την ώρα που παρουσίαζε το βιβλίο αλλά και το ντοκιμαντέρ του με τίτλο "Οι Κούρδοι εναντίον του Ισλαμικού Κράτους", στη Σερβία
ΟΧΙ τουρτα αλλα ΝΑΠΑΛΜ επρεπε να φαει το καθαρμα
Ένας άνδρας του πέταξε τούρτα στο πρόσωπο, ενώ στη συνέχεια ένας άλλος άνοιξε ένα πανό που έγραφε: “Ο Μπερνάρ Ανρί Λεβί, συνηγορεί στις δολοφονίες των ιμπεριαλιστών".Ο ''φιλοσοφος''της δεκαρας έχει υποστηρίξει και αυτος τον αμερικανικό πόλεμο εναντίον του Ιράκ και της Σερβίας
μονο ναπαλμ



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι κάτοικοι της φαλούτζα αντιμετωπίζουν συγκλονιστική αύξηση στις γενετικές ανωμαλίες και τον καρκίνο 15 χρόνια μετά την εισβολή των ΗΠΑ
....με  βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου.....
Ιρακ /ο αργός θάνατος και ο καρκινος από το απεμπλουτισμένο ουράνιο των βομβών..Στο Ιράκ, λόγω των προηγούμενων δυτικων βομβαρδισμών με απεμπλουτισμένο ουράνιο, όπως φανερώνουν τα στοιχεία του ΟΗΕ, η αύξηση των κρουσμάτων καρκίνου φθάνει στο 700%, των λευχαιμιών στο 10%, οι τερατογενέσεις το 5%, ενώ εμφανίστηκαν πολλές καινοφανείς νόσοι.
Τα παιδιά, όπως υποστηρίζει ο Γερμανός γιατρός δρ S. Guenter, που επισκέπτεται τακτικά το Ιράκ τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζουν σημαντική αύξηση των μολυσματικών νόσων, σύνδρομα που μοιάζουν με AIDS, συχνή εμφάνιση γενικευμένου έρπητα ζωστήρα, ένα άγνωστο σύνδρομο που θυμίζει ύδρωπα και προκαλείται από νεφρική και ηπατική ανεπάρκεια και, τέλος, λευχαιμίες.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Να είσαι άνθρωπος σημαίνει να νιώθεις τον εαυτό σου υπεύθυνο για όλα γύρω σου
Σαιντ Εξιπερί



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είμαστε υπεύθυνοι όχι μόνο για ό,τι πράττουμε, αλλά και για ό,τι παραλείπουμε να πράξουμε
Μολιέρος



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ερχεται η μανα μου που ειναι τηλεορασακιας και μου λεει οτι εχει αφιερωμα στον Μαη '68 και τον Ντανιέλ Κον Μπεντίτ
χαχαχαχαχα! α αυτος της λεω που ηταν υπέρ της ΝΑΤΟϊκής φρικαλεότητας,τον βομβαρδισμό της πρώην Γιουγκοσλαβίας απ' το ΝΑΤΟ ?
Ο παλαιός επαναστάτης, γαλλογερμανός Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, ή “κόκκινος Ντάνι” του Μαη '68 τάχθηκε αναφανδόν τοτε,οχι μονο υπέρ του βομβαρδισμού της Σερβίας, αλλά και της εισβολής χερσαίων στρατευμάτων...
ε με τετοιους επαναστατες τι να τους κανεις τους καθεστωτικους?κακογερνανε ολοι αυτοι οι δηθεν ''αριστεροι'',εχουν καταντησει χειροτεροι απο αυτους τους οποιους μαχονται ...
#ξεπουλημενη_και_ξεπουπουλιασμενη_''Αριστερα''
Σχολιο.- Το ντοκιμαντερ της ΕΡΤ ηταν τρεις χειροτερο! Ανοιξα λιγο την τηλεοραση, και ειδα την ομιλια του Ντε Γκολ τοτε σε αντιπαράθεση με τους φοιτητές που διαδήλωναν εναντιον του. Πηγα να φαω για μεσημέρι και να κάνω μπάνιο, και όταν την ξανανοιξα, είδα την πληρωμένη απο την CIA νεοφιλελε "εξέγερση" της Τιενανμεν στην Κίνα το 1989! Επιχείρησαν οι αλήτες να την συνδέσουν με το 1968! Αηδίασα, την κλείνω, και απο περιέργεια την ξανανοίγω μετά από μισή ώρα, και παρουσίαζε την 1η ισλαμοφασιστική "εξέγερση" της CIA στην Τυνησία το 2010! Και αυτή ήταν συνέχεια του 1968! Αηδίασα, εκνευρίστηκα, και αλλαξα κανάλι!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένα σιχαμα σιωναζιστρια, μια κωλοχοντρη του κερατα που σιχαινεσαι να τη βλεπεις, νικησε στον τελικο τραγουδιου της eurovision του 2018. Το 2019 η eurovision θα γινει στο κωλοισραηλινοναζιστικο μορφωμα!
Σχολιο.- Για μένα απόλυτα αδιαφανές στημένο πανηγύρι. όπως τότε με την Ουκρανία λίγο μετα΄το Μαιντάν και τα γεγονότα της Κριμάιας. Το Ισραήλ αγαπάει τη "διαφορετικότητα". Φουλ του PR εναντι Συρίας Χεζμπολάχ Ιραν
Σχολιο.- Δεν είναι αστείο. Σκεφτείτε μόνο ότι ο τελικός του χρόνου θα γίνει εθιμικά στην "πρωτεύουσα" του Ισραήλ και την προπαγάνδα που θα τρώμε στη μάπα για ένα χρόνο.
Σχολιο.- Αυριανός τίτλος εγγλέζικης ταμπλόιντ: "7.5 λεπτά έχουν περάσει από την ώρα που νίκησε το Ισραήλ και ο Κόρμπιν δεν το έχει συγχαρεί ακόμα. Ο αντισημιτισμός στο λέιμπορ πάρτι έχει ξεπεράσει κάθε όριο"
Σχολιο.- Που θα γίνει του χρόνου η Γιουροβίζιον;;;
Σχολιο.- Συγνώμη, το Ισραήλ πότε μετακινήθηκε στην Ευρώπη;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μα τον γιαραμπή εχέσθην αν κάποια τραγουδίστρια είναι χοντρή.
Αυτό που με νοιάζει είναι να χει φωνάρα και να τραγουδά ένα τραγούδι πολύ καλό, ισάξιο της φωνάρας της.
Και φυσικά το στυλ της να μην μου προσβάλλει τον εγκέφαλο.
Η ισραηλινή σήμερα ήταν μόνο χοντρή. Ολα τ άλλα απόντα.
Αγιάστε λίγο ακόμα το Ισραήλ να στείλει κι άλλες μπόμπες στην Συρία.
Μπράβο Ευρώπη!
Σχολιο.- Για τον εκφοβισμό στους παλαιστίνιους δεν νοιάζεται κανείς...Μα ήταν τραγούδι αυτό το πράγμα;
Σχολιο.- Χάλι μαύρο ήταν! Ως γνωστόν πάντα η ευρωβυζιών ασκούσε με την ψηφοφορία πολιτική...