Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Παρασκευη 4 Μαιου 2018


«Αν μου έδιναν τη δύναμη να σώσω όλα τα παιδιά των Εβραίων της Γερμανίας με τη φυγή τους στην Αγγλία ή να σώσω τα μισά από αυτά πηγαίνοντάς τα στην Παλαιστίνη, θα επέλεγα τη δεύτερη δυνατότητα».
Μπεν Γκουριόν, μελλοντικός πρωθυπουργός του Ισραήλ, λίγες μέρες μετά την περιβόητη «Νύχτα των κρυστάλλων» που οργάνωσαν οι ναζί.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
ΝΥΤ: Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ στα σύνορα Σαουδικής Αραβίας-Υεμένης
Μονάδα καταδρομών των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων, αναπτύχθηκε στα τέλη του 2017 στα σύνορα της Σαουδικής Αραβίας με την Υεμένη.
Αυτό έγινε προκειμένου να βοηθήσει το Ριάντ να εντοπίσει και να καταστρέψει τις αποθήκες όπου οι αντάρτες Χούθι φυλούν τους πυραύλους τους, υποστηρίζει σε σημερινό δημοσίευμά της η εφημερίδα New York Times.

πηγαν να βοηθησουν τους Σαουδαραβες να συνεχισουν την γενοκτονια του Υεμενιτικου λαου οι Αμερικανοι (δεν θα πω για τους Διεθνεις Νομους,αυτοι εχουν γινει κουρελοχαρτα,οπου θελει εισβαλλουν οι νταβαντζηδες του πλανητη)



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



1946 /ο Αισταιν διδασκει φυσικη στο πανεπιστημιο της Πενσυλαβανια
''ο διαχωρισμος με βαση την ρατσα δεν ειναι παθογενεια των σκουροχρωμων ανθρωπων,ειναι αρρωστεια των λευκων και δεν προτιθεμαι να σιωπησω πανω σ'αυτο ''
*Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν θεωρούσε το ρατσισμό ως τη χειρότερη αμερικανική ασθένεια, ενώ πίστευε ότι οι ρατσιστικές προκαταλήψεις αποτελούσαν πλέον μια μορφή αμερικανικής παράδοσης, η οποία μεταφερόταν από την κάθε γενιά στην επόμενη, και ότι ο μόνος τρόπος για την αντιμετώπιση του φαινομένου αυτού ήταν η παιδεία και η διαφώτιση.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.Η λογική θα σε πάει από το Α στο Β. Η φαντασία θα σε πάει παντού.
Αλβέρτος Αϊνστάιν



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένα από τα μεγαλύτερα τρολαρίσματα των Ιρανών ήταν, όταν οι Βρετανοί ξανά άνοιξαν την πρεσβεία τους στην Τεχεράνη, η οδός από Ουίνστον Τσώρτσιλ μετονομάστηκε σε Μπόμπι Σαντς....



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η εκτίμησή μου για το "κούρεμα" του χρέους. ΔΕΝ θα το δώσουν οι Γερμανοί στον Τσίπρα. ΚΑΙ αυτόν τον "έπαιξαν" με αυτή την υπόσχεση. Τώρα, αφού ο Τσίπρας τους "πέρασε" τα πιο σκληρά μέτρα με τον πιο ανώδυνο τρόπο, –ούτε στον ύπνο του ο Σαμαράς δεν θα είχε τέτοια "συναίνεση" από τους πολίτες,- οι Γερμανοί θα τον πετάξουν σαν στυμμένη λεμονόκουπα και θα υποσχεθούν το "κούρεμα" στον Κυριάκο. Ούτε σ' αυτόν θα το δώσουν. Τουλάχιστον όχι προτού τα ξεπουλήσει όλα. Όλα-όλα όμως. Το "κούρεμα" οι Γερμανοί θα το δώσουν, όταν πραγματικά δεν θα έχουν να πάρουν κάτι από την Ελλάδα. Ούτε ένα ελαιόδεντρο, ούτε ένα μασούρι κάτω από στρώμα. Όταν θα την έχουν κάνει κυριολεκτικά Βουλγαρία και Κλοντάϊκ των "επενδυτών"...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Περίεργη σιωπή από όλα τα πολιτικά κόμματα - ΜΜΕ - πολιτικούς - Δημάρχους
Σχολεία κλειστά, άνθρωποι σε απόγνωση, δεν μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους σε Πειραιά - Δραπετσώνα - Κερατσίνι από την έντονη δυσοσμία που όπως λένε οι πολίτες προέρχεται από τα καζάνια της oil one ιδιοκτησίας του κολλητού της κυβέρνησης Δημήτρη Μελισσανίδη



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τώρα, υποδεχοντας τους παλαιστίνιους μη βίαιους διαδηλωτές με τοξικά δακρυγόνα από τις σιωνιστικές δυνάμεις κατοχής, στη γάζα, στην κατεχόμενη Παλαιστίνη, 4 Μαΐου 2018.
#GreatReturnMarch



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βαθυτατη συγκινηση απο το κοινωνικο μηνυμα του ΣΚΑΙ για την προστασια ψαριων οπως ο ερυθρος τονος ή ο ξιφιας που κινδυνευουν με εξαφανιση (οντως κινδυνευουν...)! Γιατι κινδυνευουν; Γιατι τα τρωμε εμεις οι "ασυνειδητοι", συμφωνα με το καλο καναλι!
Οχι γιατι υπάρχουν καποιοι εφοπλιστες με μονοπυθμενα τανκερ (καταδικασμενοι σε ανατολη και δυση...) εχουν κανει τις θαλασσες βενζιναδικο ουτε γιατι υπαρχει το στοιχείο της θηριωδους υπεραλιειας με μεθοδους που χρησιμοποιει π.χ. ο ιαπωνικος και ο ιταλικος στόλος...Οχι!
υ.γ.1Η υποκρισία τους θυμιζει την παλαι ποτε εκφωνητρια του πολυτεχνειου και αργοτερα επιτροπο Αλιειας της ΕΕ (ΟΥΤΕ Τ ΟΝΟΜΑ...) που κατηγγειλε τον σπουδαιο Α. Καμιλερι γιατι ο ηρωας των μυθιστορηματων του (Μονταλμπανο) ετρωγε... καλαμαρακια γονο στην "ταβερνα του Εντσο"! Αυτο εφταιγε για την οικολογικη διαταραχη...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Πνίγεται» η Δραπετσώνα και το Κερατσίνι από τη δυσοσμία
Eξαιτίας των οσμών και της πιθανής ρύπανσης της ατμόσφαιρας, με απόφαση του δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας σήμερα Παρασκευή θα παραμείνουνκλειστά αρκετά σχολεία της περιοχής, για προληπτικούς λόγους.
Στο μεταξύ, συγκέντρωση διαμαρτυρίας Σωματείων Εκπαιδευτικών και Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων πραγματοποιήθηκε,χθες, έξω από τα καζάνια της «Oil – One» στο χώρο των Λιπασμάτων της Δραπετσώνας.
Γονείς, μαθητές και κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν μπροστά στην είσοδο της εταιρείας και απαίτησαν να ανακληθούν τώρα οι άδειες εγκαταστάσεων της «Oil – One». Επίσης, η ΕΛΜΕ Πειραιά και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Κερατσινίου – Περάματος κήρυξαν δίωρη διευκολυντική στάση εργασίας για τις δυο τελευταίες ώρες του πρωινού κύκλου.
Ακρα του ταφου σιωπη στα καναλια βασιλευει...Τοσο για το γεγονός πως μια περιοχη σαν την Πατρα πνιγεται όσο και για το ότι γονείς, μαθητές και κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν μπροστά στην είσοδο της εταιρείας και απαίτησαν να ανακληθούν τώρα οι άδειες εγκαταστάσεων της «Oil – One»...δεν προκαλει φυσικα εντυπωση!
υ.γ. Εχει και συμβολικη αξια...αξεχαστη η εικονα των βουλευτων του ΣΥΡΙΖΑ που διαδηλωναν το απόγευμα κατα "του Μελισσανίδη", αφου το μεσημερι ειχαν ψηφισει υπερ στη Βουλη...




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Τουρκική προπαγάνδα και μέσω του Χόλιγουντ
Παρασκευή, Μάιος 4, 2018 - 17:51
Νέα τηλεοπτική παραγωγή (με τις «πλάτες» του Ερντογάν) για τη ζωή του Κεμάλ Ατατούρκ! Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, Κόστνερ και Κλούνεϊ
Στο παιχνίδι της τουρκικής προπαγάνδας μέσα από την οπτικοακουστική βιομηχανία μπαίνουν αστέρες του Χόλιγουντ, και μάλιστα με τις «ευλογίες» του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν! Η είδηση ότι ετοιμάζεται μια νέα τηλεοπτική παραγωγή με τίτλο «Selanik 1920 Destani» («Ο θρύλος της Θεσσαλονίκης, 1920»), με θέμα τη ζωή του Κεμάλ Ατατούρκ, πρέπει να μας προβληματίσει έντονα.
Η φιλόδοξη παραγωγή, που αναμένεται να αποτελέσει το μεγάλο εμπορικό «όπλο» του τουρκικού Kanal D, θα προβάλλεται στη βραδινή ζώνη και θα εστιάζει, μεταξύ άλλων, σε πτυχές της ζωή του ηγέτη των Τούρκων, παράλληλα με την εξέλιξη της ιστορίας που οδήγησε στην πυρπόληση της Σμύρνης και στις δολοφονίες χιλιάδων Ελλήνων και Αρμενίων.
Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο χολιγουντιανός σταρ Κέβιν Κόστνερ, ο οποίος θα παίξει τον ρόλο του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ. Οπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα, ο θαυμασμός του Κόστνερ για τον «πατέρα των Τούρκων» είναι μεγάλος και, μάλιστα, το 2007 είχε εκφράσει την επιθυμία να κάνει μία ταινία με τη ζωή του. Πριν από μερικές μέρες συμφώνησε να συμμετάσχει και ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος θα υποδυθεί τον στρατηγό Χάμιλτον (sir Ian Standish Monteith Hamilton), που ήταν σημαίνων αξιωματικός του βρετανικού στρατού την περίοδο εκείνη και συμμετείχε στο Μεσογειακό Σώμα που έδρασε κατά την εκστρατεία της Καλλίπολης, που εξελίχθηκε σε θρίαμβο για τους Οθωμανούς.
Τον ρόλο του στρατηγού Νικόλαου Τρικούπη, ο οποίος μετά την ήττα στη μικρασιατική εκστρατεία πιάνεται αιχμάλωτος από τους Οθωμανούς, θα κρατήσει ο 48χρονος διάσημος Τούρκος ηθοποιός Ερντάλ Καϊλάκ. Ο καλλιτέχνης έχει κάνει καριέρα και στη Γερμανία και, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα, είναι Πομάκος από τη Θεσσαλονίκη και μάλιστα έχει συγγένεια με τον Ατατούρκ. Η Νουργκούλ Γεσιλκαΐ, επίσης πασίγνωστη Τουρκάλα ηθοποιός, θα ενσαρκώσει τη μητέρα του Κεμάλ, ενώ ο Σαχίν Ντουμάν θα έχει τον ρόλο του Ισμέτ Ινονού. Γυρίσματα θα γίνουν στην Κωνσταντινούπολη και τη Θεσσαλονίκη.
Μπορεί οι σχέσεις του Ερντογάν με τις ΗΠΑ -το συγκεκριμένο διάστημα- να είναι πολύ κακές, ωστόσο ο σύγχρονος «σουλτάνος» αναγνωρίζει τον ρόλο της βαριάς βιομηχανίας του κινηματογράφου και της τηλεόρασης στο πλασάρισμα της Ιστορίας κατά το δοκούν, όπως έχει διδάξει το Χόλιγουντ! Γι’ αυτό και ο Ερντογάν στηρίζει οικονομικά την τουρκική τηλεοπτική βιομηχανία στην προσπάθειά του να ξαναγράψει την Ιστορία μέσα από σειρές της μικρής οθόνης! Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι τόσο μεγάλη η πίστη του σε αυτό το σχέδιο, που η παρουσία του είναι εξαιρετικά συχνή ακόμη και στα γυρίσματα «νεοοθωμανικών σίριαλ» που προορίζονται για την εγχώρια και τη διεθνή αγορά. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προτού γίνει δήμαρχος Κωνσταντινούπολης και πολύ πριν ασχοληθεί με την πολιτική στα μέσα της δεκαετίας του 1970, είχε κάνει ένα γρήγορο πέρασμα από τον χώρο του θεάματος, ως σκηνοθέτης αλλά και ως ηθοποιός!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συλλαλητηριο κτηνοτροφων χτες στη Λαρισα. Διαμαρτυρηθηκαν για τις τιμες στη φετα και στο γαλα. Αφορμη η παρουσια του υπουργου Αγροτικης Αναπτυξης Βαγγελη Αποστολου στο 4ο Αγροτικο Συνεδριο Επιχειρηματικοτητας στη Λαρισα.
Οι κτηνοτροφοι είναι σε απογνωση. Οι τιμες του γαλακτος εχουν καταποντιστει, εχουν πεσει από 10% εως 20%.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Αλεξης Τσιπρας βρηκε τη Λεσβο στο ποδι. 3.000 ειχαν αποκλεισει το λιμανι. Τον προστατευαν  10.000  ΜΑΤατζιδες.  Κοροιδευε τον κοσμο.

η Αστυνομία έχει επιστρατεύσει, 17 διμοιρίες των ΜΑΤ μόνο από την Αθήνα ενώ ενισχύσεις έχουν φτάσει στο νησί και από τη Θεσσαλονίκη, τη Χίο, τη Λήμνο και αλλού.
Στο νησί έχει μεταβεί, επίσης, κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής με ειδικά οχήματα της υπηρεσίας, άνδρες της κρατικής ασφάλειας και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και ομάδα του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΙΣΡΑΗΛ
Καταδίκη ποιήτριας επειδή κατήγγειλε την κατοχή
ΤΕΛ ΑΒΙΒ.--
Ισραηλινό δικαστήριο στη Ναζαρέτ, στο βόρειο Ισραήλ, καταδίκασε χτες την 36χρονη Παλαιστίνια ποιήτρια (ισραηλινής υπηκοότητας) Νταρίν Τατούρ επειδή πριν από λίγα χρόνια τόλμησε να γράψει ποιήματα και μηνύματα σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης καλώντας τον Παλαιστινιακό λαό να παλέψει ενάντια στις κατοχικές δυνάμεις!
Η 36χρονη καταδικάστηκε χτες για «υποκίνηση σε βία» και «υποστήριξη τρομοκρατικής οργάνωσης» με αφορμή ανάρτηση του ποιήματος με τον τίτλο: «Αντιστάσου, λαέ μου, αντιστάσου τους». Οι δικαστές ισχυρίστηκαν ότι το ποίημα υποκινούσε... σε βία (όταν ακόμη και κατά το «διεθνές δίκαιο» θεωρείται νόμιμο δικαίωμα η αντίσταση σε κατοχικές δυνάμεις...). Την καταδίκασαν επίσης επειδή ανάρτησε το 2015 βίντεο σε «Facebook» και «YouTube» με νεαρούς Παλαιστίνιους που πετούσαν πέτρες σε ισραηλινά κατοχικά στρατεύματα.
Η Τατούρ συνελήφθη στις 11/10/15, φυλακίστηκε και ανακρίθηκε επί τουλάχιστον τρεις μήνες από Ισραηλινούς στρατιωτικούς. Κάθε ανάκριση κρατούσε 5 - 6 ώρες. Το Γενάρη του 2016 αφέθηκε προσωρινά ελεύθερη, φορώντας στον αστράγαλο «ηλεκτρονικό βραχιολάκι», που μαρτυρούσε το γεωγραφικό στίγμα ώστε να εξασφαλιστεί ο περιορισμός της για έξι μήνες στο σπίτι του αδελφού της στο Τελ Αβίβ. Της απαγόρευσαν επίσης τη χρήση κινητού, διαδικτύου και τη δημοσιοποίηση κειμένων στο Ιντερνετ.
Η δικηγόρος της ποιήτριας δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι θα ασκήσει έφεση ενάντια στην καταδίκη, μολονότι ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η ποινή που αποφάσισε το δικαστήριο.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΡΩΣΙΑ
Προς αύξηση τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης
Το ξήλωμα των όποιων κατακτήσεων έχουν απομείνει στους εργαζόμενους στη Ρωσία μετά την καπιταλιστική παλινόρθωση πριν από 27 χρόνια, συνεχίζεται. Οπως δήλωσε ο πρωθυπουργός, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, σε τηλεοπτική συνέντευξη, η κυβέρνηση επεξεργάζεται ένα νομοσχέδιο για την αύξηση των συνταξιοδοτικών ορίων, που πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι αυτά που θεσπίστηκαν την περίοδο της σοσιαλιστικής οικοδόμησης της ΕΣΣΔ, δηλαδή 55 χρόνια για τις γυναίκες και 60 για τους άνδρες. Και αυτό ήδη από το 1930, όταν η ανάπτυξη των παραγωγικών δυνάμεων ήταν σε πολύ υποδεέστερο επίπεδο από το σημερινό. Μόνο που τότε υπήρχε εργατικό κράτος στη Ρωσία και τις άλλες Ομόσπονδες Δημοκρατίες της Σοβιετικής Ενωσης, που βελτίωνε τις συνθήκες ζωής των εργαζομένων, ενώ τώρα με την καπιταλιστική βαρβαρότητα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο για να υπηρετείται η κερδοφορία των λίγων, των κεφαλαιοκρατών που ελέγχουν τα μέσα παραγωγής. Γι' αυτό, ό,τι δεν πρόλαβε να ξηλωθεί τα προηγούμενα χρόνια ξηλώνεται τώρα από το ρωσικό αστικό κράτος, όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλο τον καπιταλιστικό κόσμο. Τα σχέδια που υπάρχουν στο τραπέζι, που σερβίρονται με προσεκτικό τρόπο για να αποφευχθούν οι κοινωνικές αντιδράσεις, κάνουν λόγο για όριο συνταξιοδότησης για τους άνδρες τα 65 χρόνια και για τις γυναίκες τα 63 και δικαιολογούνται στο όνομα της αύξησης του προσδόκιμου ζωής και ...της βιωσιμότητας του ασφαλιστικού συστήματος. Το παράδειγμα της Ρωσίας είναι χρήσιμο για να βγαίνουν συμπεράσματα και το κυριότερο είναι η επιβεβαίωση της ανωτερότητας του σοσιαλισμού και της αναγκαιότητάς του, ώστε να ικανοποιηθούν οι σύγχρονες λαϊκές ανάγκες σε ένα υψηλότερο επίπεδο σήμερα με βάση τις τεράστιες δυνατότητες της εποχής.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΥΡΙΑ
Αποκαλύψεις από το ρωσικό δίκτυο «Sputnik» για νέα απόπειρα προβοκάτσιας κοντά στην πετρελαιοπηγή «Τζάφρα»
ΔΑΜΑΣΚΟΣ.--
Η ρωσική ειδησεογραφική ιστοσελίδα «Sputnik»,επικαλούμενη «πηγή ασφαλείας», μετέδωσε πληροφορίες σχετικά με σχέδιο των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών να στήσουν, από τις 23 Απρίλη, νέα προβοκάτσια επίθεσης με «απαγορευμένες ουσίες» σε βάρος αμάχων κοντά στην πετρελαιοπηγή «Τζάφρα», που βρίσκεται βορειοδυτικά της πόλης Ντέιρ Εζόρ. Κοντά στην πετρελαιοπηγή «Τζάφρα» (που βρισκόταν υπό τον έλεγχο των τζιχαντοφασιστών του «Ισλαμοφασιστικού Κράτους» έως τον περασμένο Σεπτέμβρη, οπότε κατελήφθη από Κούρδους μαχητές των «Κουρδικών Δημοκρατικών Δυνάμεων» που συνεργάζονται στενά με τον αμερικανικό στρατό στη Συρία), φέρεται πως σχεδιάζεται το στήσιμο επίθεσης σε αμάχους υπό την ηγεσία του Μίσαν Ιντρίς Χαμάς, πρώην στελέχους των τζιχαντοφασιστών του «Ισλαμοφασιστικού Κράτους».
Στο μεταξύ, δυνάμεις του συριακού στρατού εντείνουν τις επιχειρήσεις για την ανακατάληψη των τελευταίων δύο περιοχών, νοτίως της πρωτεύουσας Δαμασκού, που παραμένουν υπό τον έλεγχο τζιχαντοφασιστών. Χτες, κατάφεραν να κόψουν τις γραμμές επικοινωνίας των τζιχαντοφασιστών που βρίσκονται στον παλαιστινιακό καταυλισμό προσφύγων Γιαρμούκ και εκείνων που βρίσκονται στην παρακείμενη συνοικία Χατζάρ αλ Ασουαντ. Το χαφιεδικο «Αποικιακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τη Συρια» υπολογίζει ότι από την έναρξη των εκεί επιχειρήσεων του συριακού στρατού στις 19 Απρίλη έχουν σκοτωθεί τουλάχιστον 112 στρατιώτες, 91 τζιχαντοφασιστές και δεκάδες άμαχοι.
Οι εξελίξεις στη Συρία και ιδιαίτερα η τήρηση «εκεχειρίας» στις ζώνες αποκλιμάκωσης συγκρούσεων απασχόλησαν χτες, στο Σότσι της Μαύρης Θάλασσας, τη συνάντηση του Ιορδανού υπουργού Εξωτερικών, Αϊμαν Σαφάντι, με τον Ρώσο ομόλογό του, Σεργκέι Λαβρόφ. Ο Σαφάντι δήλωσε ότι συμφώνησαν πως θα πρέπει να διατηρηθούν οι ζώνες αποκλιμάκωσης συγκρούσεων στη νότια Συρία, εκφράζοντας «αφοσίωση» στο στόχο για την εξεύρεση πολιτικής λύσης που θα τερματίσει τον πόλεμο στη χώρα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το όνομά του Shadi Aziz Issa...
Υπολοχαγός του Αραβικού στρατού της Συρίας πολεμούσε την τρομοκρατία στο Γιαρμούκ από τα τελευταία προπύργια του επονομαζόμενου "ισλαμοφασιστικού κράτους".
Οι τζιχαντιστές αιχμαλώτισαν τον υπολοχαγό Shadi Aziz Issa και κατόπιν για να τον "τιμωρήσουν" τον χρησιμοποίησαν ως... "ζωντανή βόμβα" διαδίδοντας στα κοινωνικά δίκτυα τη δολοφονία τους.
ΣτονShadi έδεσαν τα χέρια και τα πόδια ώστε να υπάρχει πλήρης ακινητοποίηση. Στο κράνος τοποθέτησαν έναν πυροκροτητή μαζί με εκρηκτικά και στη συνέχεια τον μετέφεραν σε κτίριο όπου τον αναποδογύρισαν με το κεφάλι (πυροκροτητή) προς το έδαφος.
Τα γουρουνια ισλαμοφασιστες "εκδημοκρατιστές" του "αιμοσταγούς δικτατορικού καθεστώτος Άσαντ" τον εξαπολύουν στο έδαφος και μόλις προσκρούσει στο έδαφος εκρήγνυται. Μια τεράστια μπάλα φωτιάς με τα χρώματα του λευκού, κίτρινου και κόκκινου τον περικλείει.
Ο υπολοχαγός Shadi Aziz Issa δεν απασχόλησε τα ΜΜΕ και τη αλητικη "δημοσιογραφία" της "πολιτισμένης" αποικιοκρατικης δύσης που στρέφουν με ευαισθησία την προσοχή τους κι εξαντλούν όλες τους τις προσπάθειες για την υπεράσπιση αυτών των ανθρωπόμορφων τεράτων.
Οι υπερασπιστές της Πατρίδας, της Εθνικής Ανεξαρτησίας και Κυριαρχίας προκαλούν την "αμεροληψία" των ΜΜΕ και όλων των "δημοσιογράφων" των Υπηρεσιών.
Είναι οι τελευταίες ώρες τρόμου από τους φονιάδες μισθοφόρους στο Γιαρμούκ. Οι γενναίοι στρατιώτες του λαού της Συρίας δεν έχουν επιλογές: Πατρίδα ή Θάνατος!
Οι γενναίοι στρατιώτες του λαού της Συρίας, αυτοί που τα ΜΜΕ χαρακτηρίζουν "στρατιώτες του καθεστώτος του χασάπη Άσαντ", δεν υπερασπίζονται μόνον τη Συριακή Πατρίδα, αλλά χαρακώματα Πολιτισμού κι Ανθρωπισμού ολόκληρου του πλανήτη, όλων των Ελεύθερων του κόσμου.
Ο υπολοχαγός Shadi Aziz Issa εισήλθε στο Πάνθεον των Μαρτύρων της Λευτεριάς και της Ανεξαρτησίας που δεν θα ξεχάσει ποτέ ο λαός της Συρίας, που το παιδί του κι η οικογένεια του είναι πλέον υπόθεση ολόκληρου του λαού για τον οποίο μαρτύρησε.

Στην αραβική Γιαρμούκ, παραπόταμος του Ιορδάνη ποταμού που το όνομα του δόθηκε στον Παλαιστινιακό καταυλισμό προσφύγων, μόλις 8 χιλιόμετρα από τη Δαμασκό. Εκεί που κτυπούσε η καρδιά των Παλαιστινίων της διασποράς, όπου το "δικτατορικό καθεστώς Άσαντ" δημιούργησε μια πόλη που ξεπερνούσε τις 150.000 κατοίκων κι οι Παλαιστίνιοι απολάμβαναν ίσα δικαιώματα μ' αυτά των πολιτών της Συρίας.
Τον μεγαλύτερο Παλαιστινιακό καταυλισμό προσφύγων της Συρίας κι ίσως όλου του κόσμου, όπου Νοσοκομεία, Σχολεία, υποδομές, ακόμη και ακαδημαϊκές σχολές πρόσφεραν αυτά που οφείλει το Αραβικό Έθνος στον μαρτυρικό Παλαιστινιακό λαό, χωρίς ανταλλάγματα, μακρυά από τις πολιτικές των φιλοσιωνιστικών δικτατορικών αραβικών καθεστώτων.
Αυτή την πόλη της Παλαιστίνης έξω από την κατεχόμενη από τους σιωνιστές πατρίδα, βανδάλισαν  και βεβήλωσαν τα ΜΜΕ και η "δημοσιογραφία" με μπροστάρηδες την ΜΚΟ του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, γνωστή ως "Διεθνής Αμνηστία": "Υπεύθυνη για την τραγική κατάσταση ελλείψεων τροφίμων στο Γιαρμούκ, προάστιο της Δαμασκού όπου έχουν καταφύγει πρόσφυγες από την Παλαιστίνη, κατηγορεί η αλητικη Διεθνής Αμνηστία την κυβέρνηση του Άσαντ".
Η άρρωστη δημοσιογραφική πορνεία και στην Ελλαδα με μπροστάρη το κρατικό ειδησιογραφικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ έχυσαν όλο το δηλητήριο εναντίον του λαού της Συρίας κι υπερασπίζονται μέχρι σήμερα τους φονιάδες.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Αν θέλετε την ειρήνη μην μας κάνετε Πόλεμο"... Sergej Lavrov, υπουργός των Εξωτερικών της Ρωσίας στο ιταλικό περιοδικό "Panorama" που κυκλοφορεί.
Με την ευκαιρία... η ψωροκώσταινα γιατί κάνει πόλεμο στη Ρωσία;
Ρε νεοταξίτη Κοτζιά... ως πότε το εμπάργκο εναντίον της Ρωσίας, του Ιράν, της Συρίας; Τι ανταλλάγματα λαμβάνει η αποικία Ελλάδα για αυτόν τον πόλεμο, ώστε να αντισταθμίσουν το τέλος των εξαγωγών μας, αλλά και των εισαγωγών μας (π.χ. φθηνό πετρέλαιο από Ιράν);
Σε τι ποσοστά ρεκόρ απορρόφησης αγροτικών προϊόντων και οικονομικών κερδών από τη Ρωσία έχει ο Ερντογάν; Έλα αμερικανοτσολιάδες μας... για πείτε μας τα επίσημα στοιχεία...