Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Τεταρτη 20 Ιουνιου 2018



Η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι κάποιοι ανθέλληνες Κομμουνιστές λέει ο Κασσιδιάρης.
Ο Κασσιδιάρης γνωρίζει πολύ καλά το τι επικρατεί στην χώρα και δεν είναι τυχαίο, πως αντί να στοχοποιεί τα κέντρα που προωθούν αυτούς τους σχεδιασμούς, δημιουργεί μία σκόπιμη διαστρέβλωση της πραγματικότητας με σκοπό να αποπροσανατολίσει και να μεταφέρει τις ευθύνες εκεί που δεν υπάρχουν.
Οι φασίστες της Χρυσής Αυγής, στην σκακιέρα των εξουσιαστών έχουν πολύ σημαντικό ρόλο και σε κάθε στιγμή που περνάει, φροντίζουν να μας το υπενθυμίζουν

Ο μέσος μαλάκας και απολίτικος μικροαστός θα πρέπει να πειστεί πως μιλάμε για μία Κυβέρνηση Κομμουνιστών και όχι για μία Αστική και Νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση με Αριστερή βιτρίνα, η οποία προωθεί όλα τα σχέδια της Νεοφιλλεύθερης Παγκοσμιοποίησης και της ολοκληρωτικής επιβολής του Παγκόσμιου Μονοπωλιακού κεφαλαίου στην ανθρωπότητα



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Χούτι αιχμαλώτισαν 130 Σαουδάραβες και Eμιρατιανούς στη μάχη της al-Hudaydah. Το αεροδρόμιο το ελέγχουν οι Χούτι.
Κατά τις συγκρούσεις που επήλθαν την 19η Ιούνη στην al-Hudaydah κυρίως για τον έλεγχο του αεροδρομίου, 130 Σαουδάραβες και Εμιρατιανοί αιχμαλωτίστηκαν και δεκάδες άλλοι σκοτώθηκαν στη δυτική ακτή της Υεμένης.
Προηγουμένως πάνω από 123 μαχητές των δυνάμεων της σαουδαραβικής συμμαχίας στην πλειοψηφία τους υποστηρικτές της φιλοσαουδαραβικής προεδρίας που ανετράπηκε ομοίως αιχμαλωτίστηκαν από τις Λαικές Επιτροπές τις επονομαζόμενες και Ansarallah / Χούτι.
Πηγές από το μέτωπο δήλωσαν στο κανάλι της Υεμένης al-Masirah ότι πάνω από 60 επιτιθέμενοι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν στις μάχες της 20ης Ιούνη στο Ν και Δ του αεροδρομίου al-Hudaydah και ότι 30 σαουδάραβες και Εμιρατιανοί σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν τις τελευταίες  72 h.
Το αεροδρόμιο ακόμη και σήμερα 20 Ιούνη παραμένει στον έλεγχο των Χούτι σύμφωνα με το ιρανικό alalam.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εσάς που σας ενοχλεί η νόμιμη 48ωρη άδεια του Κουφοντίνα, και φωνάζετε να μείνει η Ηριάννα για πάντα μέσα, φαντάζομαι σας ικανοποιεί απεριόριστα που ο Μπαρμπαρούσης είναι έξω και πιθανός δολοφόνος, ε;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στις 20 Ιουνίου 1978, σαν σήμερα δηλαδή, δεκαπέντε άνθρωποι τραυματίζονταν από έκρηξη βόμβας στον κινηματογράφο "Ρεξ", όπου προβαλλόταν σοβιετική ταινία. Ανάλογη βομβιστική ενέργεια με τραυματίες θεατές είχε γίνει και στις 11 Μαρτίου στον κινηματογράφο "Έλλη".
Μεταξύ των συλληφθέντων φασιστών βομβιστών ήταν και ο νεαρός Νίκος Μιχαλολιάκος. Αν και η ενοχή του αποδείχτηκε, ενώ και ο ίδιος δήλωσε περήφανος για τα τυφλά χτυπήματα κατά των θεατών κομμουνιστικών ταινιών, αφέθηκε ελεύθερος.
Πολύ αργότερα μαθεύτηκε η μισθοδοσία του από την ΚΥΠ, κατηγορία που του είχε απευθύνει και ο Καλέντζης, ο μόνος από τους ενεχόμενους στη φασιστική τρομοκρατία εκείνων των χρόνων που πήγε φυλακή, καθώς τον έδωσαν κανονικά οι "συναγωνιστές" του...
Σχολιο.- Αν θυμάμαι καλά, η τρομοκρατική οργάνωση -αυτή όντως τρομοκρατική- λεγόταν Εθνική Σταυροφορία. Δικάστηκαν το 1979.
Σχολιο.- Οργάνωσις Εθνικής Αποκαταστάσεως.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άλλωστε, τον αντιφασισμό τους οι πολέμιοι του "εθνολαϊκισμού" τον έδειξαν και χθες, όταν και οι 28 χώρες της Ε.Ε. αποφάσισαν την παράταση του εμπάργκο σε βάρος της Κριμαίας.
Ε, ναι! Μη δυσαρεστηθεί και το νεοφασιστικό καθεστώς της Ουκρανίας!
Ανάμεσά τους και η Ελλάδα. Που εξυπηρετώντας τους νεοφασίστες στο Κίεβο, τους σιωνιστές-ρατσιστές στην Παλαιστίνη και το ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια, δίνει τη μάχη κατά του "εθνολαϊκισμού" και κυρίως κατά του φασισμού!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εθνολαϊκισμός" είναι ο όρος που επιστρατεύτηκε αυτές τις μέρες για να χαρακτηρίσει το σύνολο όσων διαφωνούμε με τη νατοϊκή συμφωνία.
Ναι! Από τη ναζιστική συμμορία με την οποία συναγελάζονται οι Βίτσηδες και οι Βούτσηδες, μέχρι κι εμάς, που 'χουμε φάει χημικά και ξύλο από την αστυνομία των Τσίπρα και Τόσκα σε κινητοποιήσεις κατά των φασιστών!
"Εθνολαϊκισμός". Η σύγχρονη εκδοχή της "θεωρίας των δύο άκρων", "του μαύρου και του κόκκινου φασισμού".
Αναμενόμενο είναι! Και εκείνη τη θεωρία τα νατοϊκά ιδεολογικά επιτελεία την είχαν επεξεργαστεί.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νικ Κέιβ είσαι ανεπιθύμητος στην Ελλάδα!
Ο Αυστραλός τραγουδιστής, μετά από διάστημα 6 μηνών, επιστρέφει στη χώρα μας στο πλαίσιο του Eject Festival στις 23 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο, παρόλο που έχει δεχθεί τη διεθνή αρνητική κριτική για συναυλία του στο Ισραήλ.
Ο Νικ Κέιβ που γύρισε την πλάτη στις φωνές που τον καλούσαν να μη δώσει αυτήν τη συναυλία, δίνοντας έτσι μια πολιτιστική αναγνώριση κανονικότητας του Ισραηλινού Κράτους Απάρτχάιντ, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα για να υπεραμυνθεί της επιλογής του καταγγέλλοντας το διεθνές κίνημα BDS για λογοκρισία.
Το Ισραήλ που χρησιμοποιεί αυτές τις συναυλίες για να καλύψει τα εγκλήματα πολέμου και τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά των Παλαιστινίων, βρήκε στο πρόσωπο του Νικ Κέιβ έναν ισχυρό σύμμαχο στην προσπάθειά του να κάμψει τις διεθνείς αντιδράσεις κατά των εγκλημάτων που το ίδιο προκαλεί.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



''Στις 20 Ιουνίου 1978, σαν σήμερα δηλαδή, 15 άνθρωποι τραυματίζονταν από έκρηξη βόμβας στον κινηματογράφο "Ρεξ", όπου προβαλλόταν σοβιετική ταινία. Ανάλογη βομβιστική ενέργεια με τραυματίες θεατές είχε γίνει και στις 11 Μαρτίου στον κινηματογράφο "Έλλη".
Μεταξύ των συλληφθέντων φασιστών βομβιστών ήταν και ο νεαρός Νίκος Μιχαλολιάκος. Αν και η ενοχή του αποδείχτηκε,  αφέθηκε ελεύθερος.
Πολύ αργότερα μαθεύτηκε η μισθοδοσία του από την ΚΥΠ, κατηγορία που του είχε απευθύνει και ο φυλακισμενος φασιστας Αριστειδης Καλέντζης.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΓΑΖΑ αλλος ενας νεκρος,ο 13χρονος Ζαχαριας που πυροβοληθηκε από σιωναζι ελευθερο σκοπευτη στην πλατη και πεθανε μεσα σε πονους



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



19/6/2018 – 23.30
Donald Trump : "Η Κριμαία είναι Ρωσικη"...!!!
Ομαδικός κλαυθμος και οδυρμός....της ευρωνομεκλατουρας που λαθρεμπορευοταν ,το παραμύθι της "παράνομης προσάρτησης και κατοχής"...!!!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πριν λίγο μου ήρθε μια ειδοποιήση για μια ομιλία που διοργανώνουν αύριο από κοινού οι Καλεντερίδης,Καραμπελιάς,Λυγερός κ.α...Όσοι και όσες θα ξεγαλαστήτε και πάτε στα πρακτόρια αυτά τα δυτικοαμερικανικά..να ρωτήσετε ιδιαίτερα τον Καλεντερίδη αν είναι υπέρ της παραμονής μας στην Ε.Ε. και ΝΑΤΟ...και γιατί το ΝΑΤΟ και η Ε.Ε. δημιούργησαν αυτή την κατάσταση με τα Σκόπια με την ντεφακτο και ντε γιουρε ονομασία τους...




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



19 του Ιούνη του 1951, πεθαίνει ο ποιητής Αγγελος Σικελιανός. Ο Αγγ. Σικελιανός έδρασε μέσα από το ΕΑΜ Διανοουμένων - Καλλιτεχνών και για αυτήν τη δράση του στη συνέχεια υπονομεύτηκε τρεις φορές στην υποψηφιότητά του για το βραβείο Νόμπελ. Διατέλεσε επίτιμος πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών.

67 χρόνια από το θάνατό του, 134 από τη γέννησή του
«Δεν είναι τούτο πάλεμα σε μαρμαρένια αλώνια/
εκεί να στέκει ο Διγενής και μπρος να στέκει ο Χάρος/
Εδώ σηκώνετ' όλ' η γη με τους αποθαμένους/
και με τον ίδιο θάνατο πατάει το θάνατό της.
Κι απάνω - απάνω στα βουνά, κι απάνω στις κορφές τους,/
φωτάει με μιας Ανάσταση, ξεσπάει αχός μεγάλος./
Η Ελλάδα σέρνει το χορό, ψηλά, με τους αντάρτες/
- χιλιάδες δίπλες ο χορός, χιλιάδες τα τραπέζια,- /
κ' είν' οι νεκροί στα ξάγναντα πρωτοπανηγυριώτες».
Εξήντα επτά χρόνια συμπληρώνονται από τη μέρα που η Ελλάδα, η Εθνική Αντίσταση και η Ποίηση στερήθηκαν έναν από τους μέγιστους δημιουργούς του 20ού αιώνα. Τον Αγγελο Σικελιανό . Το εκτυφλωτικής πνευματικής και ανθρώπινης λάμψης «αστέρι» του έσβησε στις 19 του Ιούνη του 1951. Ο Σικελιανός έφυγε πικραμένος και παραγκωνισμένος από την επίσημη μετεμφυλιακή Ελλάδα, συκοφαντημένος και σαν επίτιμος πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών, επειδή είχε το σθένος να συμπορευτεί με το ΕΑΜ, και μάλιστα σαν επικεφαλής του ΕΑΜ Διανοουμένων -Καλλιτεχνών. Να μην απαρνηθεί, μετά την απελευθέρωση, τα ιδανικά της Εθνικής Αντίστασης. Να μη «συνδράμει» τις προσπάθειες της αγγλοκρατίας και της άρχουσας τάξης για κατασυκοφάντηση του ΕΑΜ. Να μη «συμφωνήσει» για τις διώξεις των εκατοντάδων χιλιάδων αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης. Είναι γι' αυτό διπλό το χρέος μας για μια τιμητική αναφορά στον κορυφαίο αυτό δημιουργό - ποιητή της ζωής.
https://ethniki-antistasi-dse.gr/aggelos-sikelianos.html




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Ρότζερ Γουότερς πραγματοποίησε συναυλία στο Μόναχο μετά από την εκστρατεία για να ακυρωθεί η συναυλία του με την υποστήριξη του Δημάρχου της πόλης, dieter Ράιτερ, ο οποίος κατηγόρησε τον Γουοτερς για  αντισημιτισμο. Ο Γουοτερς εδωσε μπουνιά από τη σκηνή στην ολυμπιακή αίθουσα του Μονάχου: " πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι, όλοι μας, όλα τα αδέρφια μας και οι αδελφές μας, όλη η εύθραυστη σφαίρα μας, όποια και αν είναι η εθνικότητα ή η θρησκεία ή η εθνικότητα τους αξίζουν τα ίδια βασικά ανθρώπινα δικαιώματα κάτω από το Νόμο."



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Η Γερουσια των ΗΠΑ μπλοκαρει την παραδοση των F – 35 λιγα 24ωρα πριν  από τις καλπες στην Τουρκια .
Παρα την αποφαση της Γερουσιας όμως η παραδοση αναμενεται να γινει σημερα.
Εντονες αντιδράσεις προκάλεσε στην Αγκυρα η απόφαση της Γερουσίας των ΗΠΑ να εγκρίνει νομοσχέδιο με ρήτρα απαγόρευσης της παράδοσης των «F-35» της «Lockheed Martin» που έχει παραγγείλει η Τουρκία. Η απόφαση έχει γνωμοδοτικό χαρακτήρα.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μετά τον Φίλη να κι άλλη λινάτσα του Σόρος που απειλεί: «Όσοι δεν δέχονται τον όρο Μακεδονία θα είναι παρέα με τον Μπαρμπαρούση!»

Γιαννης Τσιρωνης βουλευτης ΣΥΡΙΖΑ/Οικολογων Πρασινων «Το 1913 ο Παυλος Μελας συνεργαστηκε με τους σλαυοφωνους της Μακεδονιας που από τοτε αποκαλουνται σλαυομακεδονες, για να εκδιωξει τους βουλγαρους και να μην προσαρτηθει ο εκει πληθυσμος στη Βουλγαρια».
Απειλεί ένας δωσίλογος κι αμόρφωτος αμερικανοτσολιάς! Ρε αρχιμαλάκα οιΚΩΛΟγε... ο Πάυλος Μελάς πέθανε 13 Οκτώβρη 1904!

Ο κατοχικός υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Τσιρώνης απειλεί... με τον αντιρατσιστικό νόμο.
Απαγορεύεται να λες ότι "Η Μακεδονία είναι μία κι είναι ελληνική"! Γιατί ρε πολιτικό πορνίδιο κύριε τίποτα; Γιατί χωρίς δημοψήφισμα, χωρίς καν απόφαση του κΥνοβουλίου σας το υπόγραψε ο αμερικανοτσολιά Κοτζιάς με τον Τσίπρα, θα μας μπουζουριάσεις;
Άντε και γαμήσου μαζί με τη χρυσή αυγή, το τέλειο άλλοθι σας!
"Η Μακεδονία είναι μία κι είναι ελληνική"!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ψαριανός: Το θράσος ενός καθεστωτικού σκουληκιού…

Γρηγορης Ψαριανος «Λοιπον παραμυθακια τελος… μικρος ημουνα προοδευτικος φιλελευθερος, μετα περασα μια Αριστερη Παρενθεση μισου αιωνα. Την κλεινω τωρα. Χαιρετε! …οσοι με εχουν σε Αριστερες Λιστες και καταλογους, να με Ζζζζβησουν. Δηλαδη, ειμαι με τον Τσωρτσιλ τον Σκομπι και τον Τρουμαν! Συνεννοηθηκαμε?»

Ο Ψαριανός αποτελεί ένα από τα πιο αυθάδη και νοσηρά παράσιτα της καθεστωτικής αλητείας…
Το σκουληκίσιο στριφογύρισμά του γύρω από την οικονομική εξουσία των «νταβάδων» και των εκλεκτών τους πολιτικών, αυτών της «κεντροαριστεράς» του 4ου Ράιχ, είναι παροιμιώδες…
Πάντα σφουγγάριζε τους κώλους της δωσίλογης κυβερνητικής «συμμορίας», του Βενιζέλου και του... mega…
Και όμως! Αυτό το χαμερπές ανδρείκελο του ευρω-φασισμού, ο χυδαίος κόλακας της βενιζελικής «Ελιάς» και το φαιό ΚΙΤΣ του δωσιλογισμού, έρχεται τώρα να μας δηλώσει, προφανώς για να προβάλλει, …εντυπωσιακά την ανυπαρξία του, ότι αποτελούν «παρένθεση» τα πενήντα του χρόνια στην αριστερά!!!
Το θράσος της δωσίλογης αλητείας, αλλά και της αβυσσαλέας ηλιθιότητας δεν έχει όρια. Ο απωθητικός γλείφτης των πισινών των κατοχικών κυβερνήσεων της πρώτης μνημονιακής περιόδου μας δουλεύει ασύστολα…
Το ενεργό ανδρείκελο των ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ, μας λέει ότι φεύγει από την αριστερά!!!
Αριστερός και ανδρείκελο, όμως, είναι ασυμβίβαστα. Ούτε αυτό το αντιλαμβάνεται αυτός ο πολιτικάντης της αθλιότητας και ελεεινότητας.
Πάντα στο χώρο των καθεστωτικών σκουπιδιών ήταν…
Στο χώρο που δηλώνει τώρα (που οι «αριστερές μεταμφιέσεις έχουν χάσει την ανταλλακτική τους αξία) ότι θα ενταχθεί…

Σχολιο.- Με αυτα που είπε περι σκόμπι ξεπερασε κ τους χρυσαυγίτες στο ευγενες σπορ της εκτόξευσης εμφυλιοπολεμικων εμεσμάτων



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υεμένη... μικρός λαός και πολεμά... Χωρίς να γίνεται "πρόσφυγας-λαθρομετανάστης"...
Στο ολοκαύτωμα του λαού της Υεμένης, σ' αυτή την ιμπεριαλιστική φονική επίθεση... οι "πολιτισμένοι" της δύσης είναι οι φονιάδες!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Όλοι αυτοί, είναι, φασίστες και χιτλερικοί...
Οσοι κρύβουν τις τίμιες εφημερίδες πίσω απο στοίβες δρακουλίνια
Οσοι δεν κάνουν ζούμπα στην παραλία ενώ ξεπουλά ο Τσίπρας το όνομα της Μακεδονίας
Οσοι κρατώντας σημαίες ελληνικές τρώνε ξύλο και χημικά
Οσοι αντί να χειροκροτουν, να αγκαλιάζουν και να φιλούν, αποδοκιμάζουν υπουργούς
Και φυσικά το 97% που ΔΕΝ θα ψηφίσει Σύριζα στις επόμενες εκλογές
Όλοι αυτοί, είναι, φασίστες και χιτλερικοί



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ακόμα και ο κουρέας στην ανυπόταχτη Υεμένη είναι οπλισμένος... Ο παιδόφιλος μονάρχης, Ισραήλ κι ΗΠΑ... θα πληρώσουν!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ;
Αυτο το ερωτημα διατυπωσα σε βετερανο πολιτικό, πολλες φορες εκλεγμενο στο Ελληνικο κοινοβουλιο, εμπειρο αναλυτη και πραγματικο πατριωτη και δημοκρατη που φυσικα διαφωνει με τα... οσα συμβαινουν. Του εκανα λοιπον το παραπανω ερωτημα λεγοντας του: Σκοπιμα και βασει σχεδίου διαλυθηκε ολοσχερως και αμετακλητα το συνολο της παραγωγικης μηχανης της χωρας, Καταργηθηκε το συνταγμα. Οι νομοι ισχύουν πλεον μονο εναντια στους πολιτες. Τωρα δρομολογειται ο τεμαχισμός αλλα και η ισλαμοποιηση της χωρας. Καποια στιγμη θα δοθει η αφορμη καθολικου ξεσηκωμου. Τοτε θα αποφυγουμε την αιματοχυσια; Ηταν απολυτος: "ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ"...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αναρωτήθηκες γιατί τα ΜΜΕ και τα δημοσιογραφικά πουτανάκια δεν σου είπαν ποτέ πως...
...το 85% των γυναικών στο Ιράν έχει πτυχίο Πανεπιστημίου;
Ότι πριν την επανάσταση μόνον το 10% των γυναικών του Ιράν είχε πρόσβαση στο Πανεπιστήμιο;
Ναι... αλλά σου λένε για τους μουλάδες που καταπιέζουν το λαό του Ιράν...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ" για τον Μπαρουφάκη η συμφωνία με τα Σκόπια...
“Συμφωνώ με την κίνηση για το Σκοπιανό”... “Δεν έχω καμία διαφωνία να θέλει να αποκαλείται Μακεδόνας ένας Βαλκάνιος κι ας μην είναι Έλληνας”
Σιγά την αποκάλυψη για το "καθηγητή" του Στουρνάρα-Γιωργάκη και ΣΙΑ...