Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Τριτη 28 Αυγουστου 2018


Ο Φλώρος μας λέει ότι δεν τον σεβόμαστε ως άτομο κ παραβιάζουμε το Σύνταγμα με την στάση μας αυτή! I love this pcychedelia
Mε τέτοιο θράσος που έχουν αυτοί, τώρα μπορεί να πάρει φόρα κ να μας ...κάνει αγωγή!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υεμένη: Σφοδροί βομβαρδισμοί στο αεροδρόμιο της Σαναά
28/8/2018
Σφοδρές αεροδρομικές επιδρομές έπληξαν θέσεις των σιιτών ανταρτών Χούτι στο διεθνές αεροδρόμιο στη Σαναά και στην αεροπορική βάση Ντέλμι, βόρεια της πρωτεύουσας της Υεμένης.
Αυτό γνωστοποίησε ο στρατός των κατοχικων που στηρίζει η αποικιοκρατικη συμμαχία της σιχαμενης ουαχαμπιτικοναζιστικης Σαουδικής Αραβίας και σιχαμενων ισλαμοφασιστικων Αραβικών Εμιράτων, με ανάρτησή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Telegram.
Νωρίτερα, το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Μασίρα, το οποίο πρόσκειται στους Χούτι, μετέδωσε ότι η στρατιωτική αποικιοκρατικη ισλαμοφασιστικη συμμαχία υπό την ηγεσία της σιχαμενης καθυστερημενης ουαχαμπιτικοναζιστικης Σαουδικής Αραβίας εξαπέλυσε σειρά αεροπορικών επιδρομών εναντίον του αεροδρομίου στην πρωτεύουσα και της αεροπορικής βάσης.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ρωσία δηλώνει ότι οι ΗΠΑ προετοιμάζουν επίθεση κατά της Συρίας
Δευτέρα 27/08/2018 - 22:45
Η Μόσχα εκτιμά ότι οι ΗΠΑ προετοιμάζονται να πλήξουν τις κυβερνητικές δυνάμεις στη Συρία, μετά από μία επίθεση με χημικά όπλα που δήθεν θα πραγματοποιήσουν στη συριακή επαρχία Ιντλίμπ τα κυβερνητικά στρατεύματα. Τη σχετική δήλωση έκανε σήμερα ο επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας Ίγκορ Κανασένκοφ.
Οι ΗΠΑ αυξάνουν τα πλοία και τα αεροσκάφη που μπορούν να εκτοξεύσουν πυραύλους τύπου «Κρουζ» στην περιοχή της Μέσης Ανατολής για να πλήξουν τα συριακά κυβερνητικά στρατεύματα, αφού επικαλεσθούν μια δήθεν επίθεσή τους με χημικά όπλα εναντίον αμάχων στην επαρχία Ιντλίμπ, δήλωσε ο Κανασένκοφ. Ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας δήλωσε επίσης ότι με την ενεργό συμμετοχή των βρετανικώνμυστικών υπηρεσιών σκηνοθετούν με τους αντικυβερνητικούς την προβοκάτσια αυτή η οποία θα δώσει για μια ακόμη φορά την αφορμή στις δυνάμεις των ΗΠΑ, της Βρετανίας και της Γαλλίας να καταφέρουν πυραυλικά αεροπορικά πλήγματα εναντίον κρατικών εγκαταστάσεων και βιομηχανικών μονάδων στη Συρία.
Με βάση τα στοιχεία που διαθέτει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, την προβοκάτσια ετοιμάζει η οργάνωση «Χαγιάτ Ταχρίρ Ας Σαμ». Για το σκοπό αυτό στην πόλη Τζισρ Εσ - Σουγκούρ, που βρίσκεται στην επαρχία Ιντλίμπ, στους αντικυβερνητικούς έχουν παραδοθεί οκτώ βαρέλια με χλώριο, τα οποία στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο χωριό Χαλούζ που βρίσκεται σε απόσταση μερικών χιλιομέτρων από την πόλη Τζισρ Εσ - Σουγκούρ.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η "ΣΤΑΔΙΑΚΟΤΗΤΑ"!
Εκτός των άλλων, κάνω χάζι αυτούς που έχουν βολευτεί με το μάτσο τα χιλιάρικα που κονομάνε κάθε μήνα ως βουλευτές και μιλάνε για τον κατώτατο μισθό, που θα αυξηθεί, αλλά με... "σταδιακότητα"!
Ο απίθανος όρος είναι της κ. Καφαντάρη. Τον ανέφερε, μάλιστα, δύο φορές, για να μας πείσει πόσο νοιάζεται για τους πτωχοί και πόσο καλά χειρίζεται τη γλώσσα αυτού του λαού, που με την ψήφο της, ξανά και ξανά, έχει καταδικάσει σε εξαθλίωση.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κυριακος Μητσοτακης
Και ρωταω  κυριε Τσιπρα, ποτε δοθηκε εντολη να ερθουν οι εναεριτες να ελεγξουν το υποθαλασσιο δικτυο ρευματος στην Υδρα;
Φυσικά, πρόκειται για τρολάρισμα. Θα μπορούσε να το 'χε γράψει, βέβαια, καθώς συναγωνίζεται τον Τσίπρα σε απιθανότητες. Δείγμα κι αυτό της παρακμής μιας χώρας στην οποία στη θέση του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκονται δυο ανερμάτιστοι και καταφανώς αμόρφωτοι τύποι.
Το ιλαροτραγικό είναι που βρίσκεται τόσος κόσμος που το αναπαράγει και το σχολιάζει σαν να 'ταν πραγματικό. Ανάμεσά τους κάμποσοι που εδώ και καιρό ή και ουδέποτε σχολίασαν πραγματικές γελοιότητες του Τσίπρα. Όπως και οι οπαδοί του Μητσοτάκη, που σχολιάζουν γελοιότητες του Τσίπρα, όχι όμως και του ηγέτη τους.
Η αποπολιτικοποίηση πάει χέρι-χέρι με τον δικομματισμό, σε συνθήκες κοινωνικής πολιτισμικής παρακμής.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα ΜΑΤ του Τσίπρα στην υπηρεσία του απατεώνα Μπέου.
Μόλις πριν λίγο, έχοντας καταλάβει το δημαρχείο Βόλου, συνέλαβαν τον δημοτικό σύμβουλο σ. Νίκο Κανελλή, που διαμαρτυρήθηκε για την παρουσία τους.
Μετά την κατακραυγή ο σ. Κανελλής αφέθηκε ελεύθερος. Χωρίς αυτό να αλλάζει τίποτα στην αθλιότητα της κυβέρνησης των κοινωνικών δολοφόνων να θέσει τα ΜΑΤ στην υπηρεσία του απατεώνα.
Σύλληψη Ν. Κανελλή μετά από μήνυση Μουλά – Πολίτες έπεσαν πάνω στους αστυνομικούς για να τον πάρουν από τα χέρια τους
Στη σύλληψη του δημοτικού συμβούλου Ν. Κανελλή προχώρησε η αστυνομία κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. Ο Ν. Κανελλής που οδηγείται μετά από μηνύσεις της δημοτικής αρχής και συγκεκριμένα του Γ. Μουλά στο τμήμα, δεν εμφανίζεται σε κανένα βίντεο να μετέχει στα επεισόδια με «γεροδεμένους» που χαρακτηρίστηκαν μπράβοι της δημοτικής αρχής, τους οποίους δεν συνέλαβε η αστυνομία και δεν μήνυσε κανείς για τη συμμετοχή τους στο δημοτικό συμβούλιο και τους ξυλοδαρμούς.
Ο Ν. Κανελλής αιφνιδιάστηκε από τη σύλληψή του, ενώ πολίτες έπεσαν πάνω στους αστυνομικούς για να τον πάρουν από τα χέρια τους. Άμεσα αντέδρασαν και οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης, με τον Μ. Πατσιαντά και την Νατάσα Οικονόμου να παρεμβαίνουν στην αστυνομία που είχε απομακρύνει τον Ν. Κανελλή μέσα στο γραφείο του Γ. Μουλά. Ακολούθησε πανδαιμόνιο με τους πολίτες να φωνάζουν «έξω τα ΜΑΤ από το Δημαρχείο» και ο αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλίας Γ. Τόλιας τον άφησε μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου για να ψηφίσει κατά της διάλυσης της ΔΕΥΑΜΒ.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι αποχώρησαν και ο Αχ. Μπέος είπε πως η σύλληψη έγινε… αυτοδίκαια, ενώ έβρισε τη Νατάσα Οικονόμου. Επιπλέον συνελήφθη ο πρώην ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πρασίνων, Μιχ. Τρεμόπουλος όπως ανέφερε στο δημοτικό συμβούλιο ο δημοτικός σύμβουλος Κ. Γαργάλας.
Επίσης, έγινε προσαγωγή ενός ακόμη ατόμου που κατήγγειλαν οι συγκεντρωμένοι πολίτες.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



97 οι νεκροί από τη φονική πυρκαγιά.
126 ψήφοι για την ανάδειξη του Σουρλέτη -που ήδη έχει κατατεθεί μήνυση εναντίον του για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο- σε γραμματέα του κόμματος των κοινωνικών δολοφόνων. Και μάλιστα τη μέρα που έπαιρνε στον λαιμό του κι άλλον άνθρωπο καθιστώντας τον ανάπηρο.
Τα ένστολα ανθρωποειδή που ξαμόλησε ο Σκουρλέτης στη Λευκίμμη, με αποτέλεσμα να χάσει το χέρι του από χειροβομβίδα κρότου-λάμψης ο 32χρονος Αλέξανδρος Καστρινός, πατέρας ανήλικου παιδιού.
Από χθες το βράδυ μια αίσθηση αηδίας κυριαρχεί, καθώς ακριβώς τη μέρα που ένας 32χρονος πατέρας ανήλικου παιδιού έχανε το χέρι του από επίθεση των ΜΑΤ και έμενε για μια ζωή ανάπηρος, ο αρμόδιος υπουργός, Πάνος Σκουρλέτης, αναλάμβανε μετ' επαίνων γραμματέας του κυβερνητικού κόμματος.
Και ο Σκουρλετης εγινε γ.γ. Ίσως και λόγω του δέους που νιώθουν οι μικροαστοί (με την ιδιαίτερη βαρύτητα στους κόλπους της) για τους γόνους εφοπλιστών.
Σχολιο.- Αυτόπτες μάρτυρες καταθέτουν ότι μια από αυτές τις βομβίδες κρότου λάμψης έπεσε στο χέρι του δυστυχούς 32χρονου άνδρα, προκαλώντας στη συνέχεια τον τραυματισμό που τον οδήγησε στο Νοσοκομείο και στον ακρωτηριασμό του καρπού του δεξιού χεριού του.
Σχολιο.- Προφανως ο "ηγέτης 100ετιας" ενημερώθηκε από τα πλέον έγκυρα μέσα, την ηλεκτρονικη σελίδα της "εφημερίδας των συντακτών" και τον Σκάι που και τα δύο (φοβερές συμπτώσεις) μεταδίδουν ότι ο 32χρονος αυτοτραυματιστηκε. Οπότε δεν φέρει καμία ευθύνη ο Σκουρλετουλης!!!!!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πολίτες ενάντια στην ιδιωτικοποίηση νερού πετάνε έξω απ'το Δημαρχείο τους μπράβους και συγκρούονται με τα ΜΑΤ
27/8/2018
Αίσθηση προκαλούν οι εικόνες που μεταφέρει η ΕΡΑ Βόλου, με «γεροδεμένους πολίτες» να κάνουν για ακόμα μια φορά την εμφάνισή τους ενάντια σε μια μαζική κινητοποίηση που οργανώθηκε από συλλογικότητες, προκειμένου να ακυρωθεί η πτώχευση της Δημοτικής εταιρίας νερού και η πιθανή δρομολόγηση ιδιωτικοποίησης. Όπως φαίνεται από το βίντεο μετά τους μπράβους, εμφανίζονται οι άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι οπισθοχωρούν και αυτοί με την σειρά τους υπό την πίεση του κινήματος.
Αυτή τη στιγμή η συγκέντρωση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.
Η συνεδρίαση που θα αποφασίσει για το μέλλον του νερού στον Βόλο διακόπηκε για την αυριανή μέρα, οπότε και καλείται νέσα συγκέντρωση στις 9:00 (Τρίτη 28/8)
https://www.youtube.com/watch?time_continue=183&v=wZEYQ5ziUao



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ορισμένοι αναγνώστες μάς επεσήμαναν σωστά ότι ο Μακέιν είχε καταψηφίσει την πρόταση του Τραμπ για την κατάργηση του Obamacare. Όπως είχαμε εξηγήσει όμως τότε η ανταρσία στο εσωτερικό των Ρεπουμπλικάνων είχε γίνει από τα πιο ακροδεξιά και συντηρητικά στελέχη του κόμματος, που θεωρούσαν ότι οι τροποποιήσεις του Τραμπ δεν πήγαιναν αρκετά βαθιά για την ολοκληρωτική διάλυση των προτάσεων Ομπάμα (οι οποίες είχαν ούτως η άλλως διαβρωθεί ολοκληρωτικά από τις πιέσεις των λόμπι των μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών). Ο Μακειν που είχε δώσει την καθοριστική ψήφο εναντίον του Τραμπ είχε εξηγήσει στο twitter αυτή ακριβώς τη λογική της συντηρητικής ανταρσίας. Το ότι καταψήφισε την πρόταση Τραμπ (σαν μετριοπαθή), δεν τον κάνει υποστηρικτή του Obamacare.

ΤΖΟΝ ΜΑΚΕΙΝ: ΚΑΚΟΨΥΧΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΝΟΗ
26/08/2018

Συνεργάτης Ουκρανών νεοναζί, ισλαμιστών τρομοκρατών αλλά και δικτατόρων σε κάθε γωνιά του πλανήτη ήταν ο Αμερικανός πολιτικός Τζον Μακέιν, που πέθανε σε ηλικία 82 ετών.
Ο Μακέιν διακρίθηκε για πρώτη φορά σε μια από τις πιο φονικές αεροπορικές επιδρομές του 20ου αιώνα όταν ως πιλότος της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας συμμετείχε στην επιχείρηση Rolling Thunder στο Βιετνάμ, από την οποία σκοτώθηκαν περισσότεροι από 180.000 άμαχοι.
Στην εξωτερική πολιτική στήριξε τις ισραηλινές επιδρομές στο Λίβανο, που είχαν ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν χιλιάδες άμαχοι αλλά και την εισβολή και κατάληψη του Ιράκ που οδήγησε στο θάνατο τουλάχιστον ένα εκατομμύριο Ιρακινούς.
Το 2009 συνάντησε τον Λίβυο ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι, με στόχο να του πουλήσει αμερικανικό οπλισμό, αλλά αργότερα στήριξε τη αμερικανο-νατοϊκή εκστρατεία που μετέτρεψε τη Λιβύη σε κράτος παρία και συνέβαλε στην ενίσχυση ισλαμικών τρομοκρατικών οργανώσεων σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή.
Ήταν υπέρμαχος της κλιμάκωσης της αμερικανικής επιθετικότητας εναντίον της Βόρειας Κορέας και πρωτεργάτης του υστερικού κλίματος που δημιουργήθηκε εναντίον της Ρωσίας. Στη Συρία ζήτησε από πολύ νωρίς την ενίσχυση ισλαμικών ομάδων που αργότερα συνενώθηκαν με άλλες δυνάμεις για να σχηματίσουν το Ισλαμικό Κράτος.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μπεν Νόρτον ο Μακέιν είχε ζητήσει την έναρξη στρατιωτικών επιχειρήσεων εναντίον τουλάχιστον 13 ανεξάρτητων κρατών.

Και μιλαμε για την στήριξη που παρείχε ο Μακέιν σε φιλοφασιστικές οργανώσεις στις οποίες συμμετείχαν αρκετές ναζιστικές ομάδες στην Ευρώπη.
Το 2017 μάλιστα υποδέχθηκε το γραφείο του τον Ουκρανό νεοναζι πολιτικό Αντρίι Παρούμπι ενώ αρκετέ φορές ταξίδεψε στην Ουκρανία όπου συναντήθηκε με νεοναζί και αντισημίτεςπολιτικούς.
Στη Λατινική Αμερική ο Μακέιν είχε ψηφίσει υπέρ της ενίσχυσης των ταγμάτων θανάτου των Κόντρας που ευθύνονται για σφαγές αμάχων στη Νικαράγουα.
Ένα χρόνο πριν πεθάνει από καρκίνο, με τις τελευταίες του δυνάμεις, πήγε στην γερουσία και ψήφισε για την κατάργηση της καθολικής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στις ΗΠΑ* – η οποία μεταξύ άλλων στέρησε τη θεραπεία από χιλιάδες καρκινοπαθείς.
Τη θλίψη του για το θάνατο του Τζον Μακέιν εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.
Ορισμένοι αναγνώστες μάς επεσήμαναν σωστά ότι ο Μακέιν είχε καταψηφίσει την πρόταση του Τραμπ για την κατάργηση του Obamacare. Όπως είχαμε εξηγήσει όμως τότε η ανταρσία στο εσωτερικό των Ρεπουμπλικάνων είχε γίνει από τα πιο ακροδεξιά και συντηρητικά στελέχη του κόμματος, που θεωρούσαν ότι οι τροποποιήσεις του Τραμπ δεν πήγαιναν αρκετά βαθιά για την ολοκληρωτική διάλυση των προτάσεων Ομπάμα (οι οποίες είχαν ούτως η άλλως διαβρωθεί ολοκληρωτικά από τις πιέσεις των λόμπι των μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών). Ο Μακειν που είχε δώσει την καθοριστική ψήφο εναντίον του Τραμπ είχε εξηγήσει στο twitter αυτή ακριβώς τη λογική της συντηρητικής ανταρσίας. Το ότι καταψήφισε την πρόταση Τραμπ (σαν μετριοπαθή), δεν τον κάνει υποστηρικτή του Obamacare.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάλι πουλάνε παραμύθι οι συριζαιοι και ο Πολακης.
Φωνάζουν για την αποφυλάκιση Φλώρου όταν ο Φλώρος αποφυλακίστηκε με νόμο που οι ίδιοι ψήφισαν, ( νόμο Πσρασκευοπουλου) και γνωμάτευση που χορήγησε ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Ιατρικής Αξιολόγησης κ. Διονυσιος Γαιτανης που διορίσε η κυβερνήση συριζανελ το 2016 με υπογραφή Πολακη



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Και για του λόγου το αληθές. Επεσε στα χέρια μου ένα φυλλάδιο γραμμένο στην αγγλική και στην αραβική το οποίο μοιράζεται στους νεοαφιχθέντες στη Μυτιλήνη. Είναι μία οργάνωση που τους εξηγεί τα δικαιώματά τους και τους καθοδηγεί στις διαδικασίες ασύλου. Στις υποχρεώσεις τους υποθέτω θα αναφέρονται η κατάληψη της πλατείας Σαπφούς, κλείσιμο οδών και καταγγελία για τις κακοτεχνίες της χώρας που τους φιλοξενεί".



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αποφυλακίστηκε και ο 39χρονος Άρης Φλώρος, ένας απο τους απατεώνες της Energa-Hellas Power, που είχε φάει 21 χρόνια για υπεξαίρεση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος και που είχε κριθεί ένοχος για ηθική αυτουργία για απόπειρα δολοφονίας του αντίδικου στην υπόθεση Energa για να του βουλώσει το στόμα (που είχε για δικηγόρο το Βορίδη, όλα τα καλά παιδιά, μαζεμένα!).
Απέκτησε λέει ψυχικά προβλήματα στην φυλακή και έχει πια κρίσεις επιληψίας και πρέπει να το βγάλουν όξω το παιδί. Άλλωστε δεν είναι και κανένας αναρχικός να κάτσει μέσα και χωρίς αποδείξεις, είναι "ένας εκ των αρίστων της κοινωνίας" έμπλεος με τα πιο αξιοσέβαστα ιδανικά της, του γρήγορου, άκρατου και στερουμένων ηθικών φραγμών πλουτισμού.
Ο έτερος συνιδιοκτήτης της Energa ο Μηλιωνης είχε αποφυλακιστεί προ μηνών και έκτοτε αγόρασε μια βίλα αξίας 10 εκατ. ευρώ στο Πόρτο Χέλι.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το όνομά της είναι Lam Thi Dep (το Dep σημαίνει "όμορφο" στα βιετναμέζικα,άκρως ταιριαστό για την πανέμορφη αυτή γυναίκα ), η φωτογραφία τραβήχτηκε το 1972 στην επαρχία Soc Trang από τον βιετναμέζο δημοσιογράφο Minh Truong.
«Θα μπορούσες να βρεις γυναίκες σαν αυτή σχεδόν παντού κατά τη διάρκεια του πολέμου», είπε ο φωτογράφος. «Ήταν μόλις 24 χρονών αλλά είχε χηρέψει ήδη δύο φορές. Και οι δύο σύζυγοι ήταν στρατιώτες ».
Κρατάει M-16, το τυπικό τουφέκι των αμερικανών στρατιωτών,προφανώς απαλλοτριωμένο απο κάποιον G.I.Joe.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο μεγαλοαπατεώνας Φλώρος δεν αποφυλακίστηκε με τον νόμο Παρασκευόπουλου, όμως αυτό δεν έχει καμία σημασία
26/8/2018
Είναι αισχρή προπαγάνδα ότι ο φλώρος αποφυλακίστηκε κάνοντας χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου. Μιλάμε για ψέμα που απευθύνεται φυσικά σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τους όρους αποφυλάκισης για λόγους υγείας. Αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία. Ο φλώρος αποφυλακίστηκε επί κυβέρνησης ΣυΡιζΑ – ΑΝΕΛ. Ασχέτως εάν έκανε χρήση του νόμου που ψηφίστηκε το 2010.
Και κυρίως η ευθυνη βαρύνει την κυβέρνηση, διότι ενώ κυβερνά εδώ και τρεισήμισι χρόνια, δεν έκανε εξεταστική για το σκάνδαλο της Ενέργκα, στο οποίο ενδέχεται να υπάρχουν πολιτικοί άμεσα εμπλεκόμενοι. Άρα η κυβέρνηση δεν μπορεί να εμφανίζεται ως θύμα. Όφειλε να υπερασπίσει το δημόσιο συμφέρον με κάθε τρόπο και κάθε κόστος. Ακόμα κι αν αυτό συνιστά παρέμβαση στη δικαιοσύνη. Κυρίως όμως, όφειλε να προασπίσει σύγχρονους ήρωες όπως ο δικηγόρος του Δημοσίου Αντωνόπουλος ο οποίος έφαγε μια σφαίρα στα μούτρα επειδή δεν δέχτηκε να πάρει μαύρο χρήμα και να τους κάνει τα χατίρια.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Φλώρος, Μηλωνης ( σκάνδαλο Energa €280 εκ.) εξω, Παπαγεωργόπουλος εξω, Ακης εξω. Θεοφίλου αθώος, 5 χρονια φυλακή. Αθωώνεται και ασκεί έφεση καποιος εισαγγελέας. Ευτυχώς αθωωνεται οριστικά. Πόσα εχει κοστίσει η Ελληνική Δικαιοσύνη στο Κρατος; απο που παίρνουν εντολές;




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Στον ΟΤΕ της Ραφήνας που πια την διανομή των τροφίμων κλπ την ανέλαβαν ΜΚΟδες,υπάρχουν ελάχιστα πράγματα διαθέσιμα. Οι μεγαλοεταιρείες το έκαναν το χρέος τους και τελείωσαν! Οι εθελοντές έφυγαν για διακοπές ( όπως ειπώθηκε) μην χάσουν κι όλο τον Αύγουστο ...άλλωστε ο ντόρος έγινε,οι φιλάνθρωποι όσα είχαν να δώσουν (πριν λήξουν) τα έδωσαν,τώρα.....παπαλα!
Σήμερα στις 1 το μεσημέρι ήμουν μάρτυρας στο δάκρυ μιας μεγάλης γυναίκας που εκλιπαρουσε για κάποιο πακέτο φρυγανιές και λιγα μπισκοτα!!!!....
Στα ράφια μόνο κωλοχαρτα,σερβιετες,μωρομάντυλα,Αζαξ και....κονσέρβες τόνου!
Σας προκαλώ
Ελάτε να τα δείτε!
Τα σπίτια με τα καμένα παράθυρα χάσκουν ακόμα προσμένοντας την..... βοήθεια!
Πλησιάζει ο χειμώνας....και το μαύρο από τις πατούσες μου όσο και να τις τρίβω δεν λέει να φύγει!
Όταν κυκλοφορώ στην περιοχή βλέπω κι άλλες ανθρώπινες φιγούρες να αργοσαλευουν στα χαλάσματα προσπαθώντας κάτι να συμμαζεψουν!.....δεν έχουν που αλλού να πάνε
Έρχεται χειμώνας....αυτές τις μέρες φυσάει ουρλιαχτό........
Η φωνή της κυρίας στα αυτιά μου....
σας παρακαλώ ,λίγες φρυγανιές έστω..τα έχασα όλα.
Έρχεται χειμώνας
Καποιοι αφού δακρυσαν....αφού είπαν ένα: πωπωωωω.......δεν αντέχω να βλέπω τα καμένα ......ανθρώπους ζώα,δέντρα,σπίτια,
έβαλαν μερικά ρούχα στο σακ βουαγιάζ τους και πήγαν λίγες μέρες διακοπές!
Είναι αυτοί που χωρίς αιδώ αναρτούν τα τοπία τους και τις φεγγαραδες εδώ μέσα!
Έρχεται χειμώνας ....κρύο και πείνα ..
Κι εγώ κρατάω αντοχές
προσμένω με υπομονή
την μέρα που οι απελπισμένοι θα δαγκώνουν τα λαρύγγια των ακόμα βολεμενων
και δεν με νοιάζει
Ναι
δεν με νοιάζει ακόμα κι αν είναι αθώοι!
Η σιωπή των αμνών.......




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φταίνε τα ....αυθαίρετα!!!!!
Δυστυχώς αυτό αναπαράγεται και απο αριστερούς κατά δήλωσή τους μηχανικούς!!!!!
Επικεντρώνουν στο Μάτι καθώς ήταν περιοχή εκτός σχεδίου,αλλά δεν αναφέρονται καθόλου σε Ραφήνα/Ν. Βουτζά στα καμένα σπίτια εντός σχεδίου πόλεως και με οικοδομικές άδειες!!!!!
Τελικά οι αριστεροί που συμμετείχαν στην ίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ,παραμένουν υπηρέτες του μουσωλινικού καθεστώτος ή παρέμειναν μηχανικοί της θεωρίας και των...οραμάτων!!!!!
Ανεπίτρεπτο ακόμα κι αν η μοναδική ιδιότητά τους ήταν το "μηχανικός"!!!!!
Μηχανικοί δλδ της πλάκας,όχι του μπετόν,αλλά του γραφείου!Υπαλληλάκια της εξουσίας και επικίνδυνοι για τον λαό καθώς γίνονταν και συνεχίζουν να είναι οι ιμάντες της κυρίαρχης ιδεολογίας του κεφαλαίου!!!!
Μια χαρά έπαιζαν το παιχνίδι των επιχειρηματικών ομίλων σαν εργαζόμενοι για δαύτους είτε στον ιδιωτικό τομέα είτε (κατά κύριο λόγο) στον δημόσιο!Συνεχίζουν ακάθεκτοι λοιπόν και σήμερα να υπερασπίζονται το αφεντικό που τους ταϊζει!!!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



26/8/2018
Να κάνεις μπάνιο με το λάστιχο στην αυλή καθώς το λουτρό στον όροφο έχει καεί! Να τρως από τα συσσίτια της εκκλησίας και από κονσέρβες που με ύφος απόλυτης περιφρόνησης σου δίνουν τα γιουσουφάκια των ΜΚΟ. Για 15 μέρες να μην έχεις ρεύμα στο κομμάτι του σπιτιού που δεν κάηκε και να κουβαλάς νερό σε θερμός για να πιεις τις ελάχιστες ώρες που καθόσουν σπίτι!Να φορτίζεις 2 επαναφορτιζόμενος φακούς για λίγο " φως" που αγόρασες από την τσέπη σου καθώς οι δωρεάν ήταν για τα δικά τους παιδιά.Να χρωστάς τους φιλότιμους φίλους τεχνίτες για τις ελάχιστες αναγκαίες δουλειές που έκανες και να περιμένεις κάθε μέρα για την χρηματική " βοήθεια" που διαφημίζουν στα μπουρδέλοκάναλα και να διαπιστώνεις πως όσοι την πήραν ήταν αυτοί που δεν φωνάζουν ή είναι οι γνωστοί ξεπουλημένοι σε κάθε καθεστώς,Παπαδοπουλου- Καραμανλή-Παπανδρεου και σήμερα Τσίπρα.Να τα έχεις παρατήσει όλα καθώς κανεις δουλειές στο καμένο σπίτι και θα σε κυνηγούν μετά οι ελάχιστοι πελάτες σου.Να μην χαρείς ούτε 3 μέρες " διακοπών" καθώς και το φαί του σκύλου σου του Άρη το ζητιανευεις από την τσογλαναρία των ΜΚΟ της ...μισθαρνης βοήθειας!Χτες να διαπιστώνεις πως δεν μπορείς να κινήσεις και το αμάξι καθώς έμεινε από μπαταρία!Να ψαχνεις τα ψιλά για να πάρεις τα απαραίτητα. Να διαβάζεις μεγαλοστομίες fbφιλων για κουράγια,υπομονή και "σε τι μπορώ να βοηθήσω".
Και εσύ να ξέρεις!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εξαρθρώθηκε ΜΚΟ που γέμιζε την Ελλάδα με παράνομους μετανάστες έναντι αμοιβής
28/08/2018 - 14:44
Η ΕΛ.ΑΣ εξάρθρωσε ΜΚΟ-εγκληματική οργάνωση η οποία με κέντρο τη Λέσβο και υπό τον «ανθρωπιστικό» μανδύα μετέφερε κατά εκατοντάδες παράνομους στη χώρα, με το αζημίωτο βέβαια.
Όπως διαπιστώθηκε μετά από έρευνες τα 30 μέλη του οργανωμένου κυκλώματος, που δρούσε στη Λέσβο από το 2015 ως ΜΚΟ, διακινούσαν παράνομους μετανάστες  από τα Τουρκικά παράλια, έναντι αδράς αμοιβής.
Το θράσος της συγκεκριμένης ΜΚΟ ήταν τέτοιο που δεν δίσταζε να κυκλοφορεί στο νησί με τζιπ με πλαστές πινακίδες του ΕΣ.
Το κύκλωμα εξαρθρώθηκε από τη υποδιεύθυνση ασφάλειας του νησιού, με τις αρχές να φτάνουν στα ίχνη τους, μετά την σύλληψη δυο μελών της εγκληματικής ομάδας, που εντοπίστηκαν να οδηγούν τον Φεβρουάριο του 2018, τζιπ που παρέπεμπε σε στρατιωτικό όχημα, στο οποίο κάτω από τις κανονικές πινακίδες εντοπίστηκαν πλαστές πινακίδες του ελληνικού Στρατού. Το όχημα είχε χακί χρώμα, ενώ διέθετε και σύστημα ενδοεπικοινωνίας.
Τότε είχαν συλληφθεί ένας 24χρονος Γερμανός και μια 23χρονη από τη Συρία. Με αφορμή την υπόθεση αυτή διενεργήθηκε, κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μυτιλήνης, προκαταρτική εξέταση, στο πλαίσιο της οποίας διακριβώθηκε η δράση της εγκληματικής οργάνωσης και η εμπλοκή 30 ατόμων, 6 Ελλήνων και 24 αλλοδαπών, μελών της ίδιας Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης.
Τα μέλη της οργάνωσης συμμετείχαν σε κλειστές -κρυπτογραφημένες ομάδες εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης και επικοινωνίας και λάμβαναν πληροφορίες και στοιχεία, εμπιστευτικού χαρακτήρα, για τις αναχωρήσεις από τα τουρκικά παράλια των παράνομων μεταναστών.
Ανάλογες πληροφορίες συνέλεγαν μέσω παράνομης παρακολούθησης των ασυρματικών επικοινωνιών από τη Frontex και το Λιμενικό Σώμα, καθώς και μέσω κατόπτευσης του θαλάσσιου χώρου με τη χρήση σύγχρονων μέσων, όπως διόπτρες.
Οι πληροφορίες αφορούσαν, κυρίως: τους χώρους συγκέντρωσης στα τουρκικά παράλια και τον χρόνο εκκίνησης συγκεκριμένων ομάδων παράνομων μεταναστών  προς τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (Λέσβος και Σάμος), τις συντεταγμένες (γεωγραφικό μήκος και γεωγραφικό πλάτος) συγκεκριμένων προσφυγικών ροών και της κατεύθυνσης αυτών σε συγκεκριμένο χρόνο και τόπο, τον αριθμό των επιβαινόντων αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών σε λέμβους, καθώς και την επικρατούσα κατάσταση κατά την διάρκεια της πλεύσης των λέμβων και τον τελικό προορισμό τους (χώρος προσαιγιάλωσης).
Απώτερος σκοπός ήταν η αποκόμιση κέρδους από την λειτουργία της ως ΜΚΟ, παρά το μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα της, είτε με την αποδοχή δωρεών υλικών αντικειμένων, είτε με επιχορηγήσεις, είτε με την κατάθεση χρηματικών ποσών από ιδιώτες ή συλλογικούς φορείς σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό και σε ιστότοπο δωρεών (donations), ενώ δεν αποκλείεται και η καταβολή χρημάτων από τους ίδιους τους παράνομους μετανάστες.
Από το συνολικό τρόπο λειτουργίας τους προσδιορίζεται ότι παρείχαν άμεση συνδρομή σε οργανωμένα κυκλώματα παράνομης διακίνησης μεταναστών καθώς ενεργώντας με πρόθεση διευκόλυναν την κατ' επάγγελμα και συνήθεια διακίνηση μεγάλου αριθμού υπηκόων τρίτων χωρών, προς τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου Λέσβος και Σάμος, σε 11 τουλάχιστον περιπτώσεις,από τον Αύγουστο του 2016 μέχρι τον Ιανουάριο του 2018.
Από την παράνομη δράση της η εγκληματική οργάνωση αποκόμισε σημαντικά χρηματικά πόσα, το ύψος των οποίων αποτελεί αντικείμενο προσδιορισμού από αρμόδιες Αρχές.
Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να προσδιοριστεί όλο το εύρος της παράνομης δραστηριότητας της εγκληματικής οργάνωσης και οι διασυνδέσεις της.
Να σημειωθεί ότι ο Ιταλός ΥΠΕΣ Ματέο Σαλβίνι έχει κατ΄ επανάληψη ασκήσει δριμύτατη κριτική στις ΜΚΟ για το ρόλο τους στην μεταναστευτική εισβολή που πραγματοποιείται στην Ευρώπη  περνώντας μάλιστα και σχετική νομοθεσία και όπως όλα δείχνουν κάτι ήξερε.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και ενώ στις Ηνωμένες Πολιτείες υπάρχει μεγάλη αναστάτωση για την υποτιθέμενη ρωσική παρέμβαση στις εκλογές του 2016, αυτός ο οργανισμός λέει ότι υπάρχουν σχέδια για την χρήση “αυτόχθονων” και “ανώνυμων” λογαριασμών στο facebook για να διαδώσουν το περιεχόμενο που δημιούργησε η κυβέρνηση της Βόρειας Αμερικής, χωρίς να ενημερώσει τους κουβανούς χρήστες του κοινωνικού δικτύου.
Μπροστά στην αποτελεσματικότητα των κουβανικών αρχών που μπλόκαραν το σήμα του Radio και TV Martí , τα οποία η Κούβα κατήγγειλε ότι παραβιάζουν τους διεθνείς κανόνες χρήσης των ραδιοσυχνοτήτων, η στρατηγική του OCB στρέφεται στη χρήση των κοινωνικών δικτύων.

28 Αυγούστου 2018
Νέα σχέδια προπαγάνδας των ΗΠΑ στην Κούβα μέσω Facebook

Κατά το οικονομικό έτος 2018, το OCB έστειλε ομάδες  ανθρώπων στο νησί που άρχισαν να δημιουργούν“αυτόχθονες” - “ανώνυμους” λογαριασμούς στο Facebook με σκοπό τη διάδοση πληροφόρησης.
“Οι αυτόχθονες σελίδες αυξάνουν τις πιθανότητες εμφάνισης στις ειδήσεις των Κουβανών χρηστών του Facebook. Η ίδια στρατηγική θα επαναληφθεί και σε άλλα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα “.
Η εφημερίδα σημειώνει ότι, τα έγγραφα δεν εξηγούν τι σημαίνει η φράση “ανώνυμα” ή “αυτόχθονα”, αλλά είναι προφανές ότι αναφέρεται σε σελίδες που θα πρέπει να μοιάζουν με αυτές των τακτικών χρηστών των κοινωνικών δικτύων για να μπορούν να πείθουν τους Κουβανούς να διαβάσουν την προπαγάνδα.
Οι ΗΠΑ εντάσσουν το Facebook στο οπλοστάσιό τους και την ενθάρρυνση της παράνομης αντιπολίτευσης στην Κούβα, αποκαλύπτει η εφημερίδα Miami New Times, επικαλούμενη σχετικά ντοκουμέντα που έχει στη διάθεσή της.
Το έντυπο δημοσίευσε στην ηλεκτρονική του έκδοση, ότι στο κέντρο αυτών των σχεδίων βρίσκεται το Γραφείο Μεταδόσεων προς την Κούβα (OCB), που διευθύνει ο πρώην δήμαρχος του Μαϊάμι Τομάς Ρεγκαλάδο και το οποία λειτουργεί το Radio Martí , TV Martí και Martí Noticias.
Σύμφωνα με την εφημερίδα αυτοί οι στόχοι περιγράφονται στα έγγραφα των προϋπολογισμών των χρήσεων 2018 και 2019 της κυβερνητικής διοικητικής ομάδας για την προπαγάνδα μέσω ραδιοφώνου των ΗΠΑ.
Και ενώ στις Ηνωμένες Πολιτείες υπάρχει μεγάλη αναστάτωση για την υποτιθέμενη ρωσική παρέμβαση στις εκλογές του 2016, αυτός ο οργανισμός λέει ότι υπάρχουν σχέδια για την χρήση “αυτόχθονων” και “ανώνυμων”λογαριασμών στο facebook για να διαδώσουν το περιεχόμενο που δημιούργησε η κυβέρνηση της Βόρειας Αμερικής, χωρίς να ενημερώσει τους κουβανούς χρήστες του κοινωνικού δικτύου.
Μπροστά στην αποτελεσματικότητα των κουβανικών αρχών που μπλόκαραν το σήμα του Radio και TV Martí , τα οποία η Κούβα κατήγγειλε ότι παραβιάζουν τους διεθνείς κανόνες χρήσης των ραδιοσυχνοτήτων, η στρατηγική του OCB στρέφεται στη χρήση των κοινωνικών δικτύων.
Όλο αυτό βασίστηκε στις μετρήσεις που τοποθετούν το YouTube το Google και το Facebook στους ιστότοπους με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην Κούβα και με τη χρήση της τεχνολογίας AVRA (Audio y Video para Radio) , το Radio Martí και TV Martí ξεκίνησαν να μεταδίδουν το πρόγραμμά τους μέσω του Facebook Live, αναφέρει η Miami New Times.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, κατά το οικονομικό έτος 2018, το OCB έστειλε ομάδες ανθρώπων στο νησί που άρχισαν να δημιουργούν “αυτόχθονες” - “ανώνυμους” λογαριασμούς στο Facebook με σκοπό  τη διάδοση πληροφόρησης.
“Οι αυτόχθονες σελίδες αυξάνουν τις πιθανότητες εμφάνισης στις ειδήσεις των Κουβανών χρηστών του Facebook. Η ίδια στρατηγική θα επαναληφθεί σε άλλα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα “.
Η εφημερίδα σημειώνει ότι, τα έγγραφα δεν εξηγούν τι σημαίνει η φράση “ανώνυμα” ή “αυτόχθονα”, αλλά είναι προφανές ότι αναφέρεται σε σελίδες που θα πρέπει να μοιάζουν με αυτές των τακτικών χρηστών των κοινωνικών δικτύων για να μπορούν να πείθουν τους Κουβανούς να διαβάσουν την προπαγάνδα.
Η Miami New Times επεσήμαίνει ότι, σύμφωνα με τα σχέδια προϋπολογισμού, το OCB σχεδίαζε να διαδώσει την προπαγάνδα με τρόπο που θα εξαπατούσε τους Κουβανούς και θα τους έκανε να πιστέψουν ότι αυτές οι πληροφορίες προέρχονταν από άλλους κουβανούς χρήστες και όχι από το γραφείο του Ρεγκαλάδο.
Εάν το προπαγανδιστικό σχέδιο του Facebook πραγματικά απογειώθηκε, ταιριάζει σε μια μακρόχρονη ιστορία προσπάθειας χρησιμοποίησης της νέας τεχνολογίας στην υπηρεσία της προπαγάνδας κατά της Κούβας , δήλωσε ο καθηγητής Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια Τζον Σ. Νίκολς.
Για τον συν-συγγραφέα του βιβλίου Παράνομη Ραδιοφωνική Μετάδοση (Clandestine Radio Broadcasting-1987), υπάρχουν σίγουρα προειδοποιητικά σηνιάλα στις ειδήσεις που αποκαλύπτει η εφημερίδα, προσθέτοντας ότι το Κογκρέσο “δεν φαίνεται να αναγνωρίζει ότι και οι δύο σταθμοί είναι μια τεράστια αποτυχία”.
"Είναι λυπηρό επειδή δαπανούν τα χρήματα των φορολογουμένων. Αλλά αυτό που πραγματικά χάνεται, κάνοντας τέτοια βλακώδη και ηλίθια πράγματα, είναι η αξιοπιστία μας ως μεγάλο έθνος”, προσέθεσε.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ίδιος δείκτης στην Αργεντινή είναι υπερδιπλάσιος: 3,4% θάνατοι ανά 10.000 γεννήσεις ζώντων και η βασικότερη αιτία είναι η παρανομία της άμβλωσης

Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018
Η Ουρουγουάη έχει τον χαμηλότερο δείκτη μητρικής θνησιμότητας στη Λατινική Αμερική μετά τη νομιμοποίηση της άμβλωσης

Στην «απέναντι όχθη» [1], η οικειοθελής διακοπή κύησης είναι γεγονός εδώ και πέντε χρόνια. Οι στατιστικές δείχνουν ότι η μητρική θνησιμότητα όχι μόνο μειώθηκε αλλά και είναι η χαμηλότερη στη Λατινική Αμερική.
Ενώ στην Αργεντινή το γυναικείο κίνημα κινητοποιείται μέσω Twitter ζητώντας τη νομιμοποίηση της άμβλωσης [2], στην Ουρουγουάη, από το 2012, ένας νόμος επιτρέπει την εθελοντική διακοπή της κύησης μέχρι τη δωδέκατη εβδομάδα. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του Υπουργείου Δημόσιας Υγείας αυτής της χώρας ο δείκτης θανάτων από αμβλώσεις είναι μηδέν ή μια μόνο γυναίκα κατ’ έτος.

Η Ουρουγουάη έχει σήμερα τη χαμηλότερη μητρική θνησιμότητα στη Λατινική Αμερική με 1,4 θανάτους ανά 10.000 γεννήσεις ζώντων. Ο ίδιος δείκτης στην Αργεντινή είναι υπερδιπλάσιος: 3,4% θάνατοι ανά 10.000 γεννήσεις ζώντων και η βασικότερη αιτία είναι η παρανομία της άμβλωσης.
Σύμφωνα με την καταγραφή του Εθνικού Συστήματος Πληροφορίας (SINAdI) του Υπουργείου Υγείας της Ουρουγουάης, η νομιμοποίηση είχε αποτέλεσμα να μην προκύπτουν θάνατοι από αυτή την αιτία – καταγράφηκε μόνο ένας το 2013 κι άλλος ένας το 2016.- Περισσότερες από 25.000 γυναίκες είχαν πρόσβαση σε αυτό το δικαίωμα, από τις οποίες σχεδόν το 18% είναι μικρότερες από 20 ετών.
Επιπλέον, το 2016 –τελευταίο έτος για το οποίο υπάρχουν στατιστικά στοιχεία- στο 98,97% των περιπτώσεων η απόφαση διακοπής της κύησης ήταν οικειοθελής. Μόνο 1% έγινε λόγω βιασμού και 0,05% λόγω προβλημάτων υγείας.
[1] Εννοεί την απέναντι όχθη του Ρίο ντε λα Πλάτα, του μεγάλου ποταμού που χωρίζει Αργεντινή και Ουρουγουάη.
[2] Το παραπάνω άρθρο είχε γραφεί τον προηγούμενο Φλεβάρη. Στις αρχές Αυγούστου η γερουσία της Αργεντινής απέρριψε το σχέδιο νόμου για νομιμοποίηση της άμβλωσης που πρότεινε το κογκρέσο.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Κατερίνα Παπακώστα υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη
28 Αυγούστου 2018
Σύμφωνα με πληροφορίες η ανεξάρτητη βουλευτής και επικεφαλής της κίνησης ΝΕΟ Κατερίνα Παπακώστα μπαίνει στην κυβέρνηση και αναλαμβάνει καθήκοντα υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, με αποστολή να αναδείξει το κοινωνικό πρόσωπο της Αστυνομίας.
Πριν από λίγο υπήρξε νέα τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα με την κ. Παπακώστα, κατά την οποία κλειδώθηκε η τοποθέτησή της στο συγκεκριμένο υπουργείο.
Αν το έλεγες αυτό σε (συρι)-ζαιο ,το Σεπτέμβρη του 15,δε θα σε ξεπλένε τίποτα..



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σαν Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι», παρ’ολο που βρισκόμαστε σε μία περίοδο που πολύς κόσμος βρίσκεται εκτός Αθηνών, αποφασίσαμε πως σε αυτή την πραγματικότητα δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να είμαστε παρατηρητές, και έτσι προχωρήσαμε σε κάλεσμα για παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Μαζευτηκαμε 12 ατομα και μοιραστηκαν προκηρυξεις.
Αυτό το κάλεσμα ήταν μία πρώτη αντίδραση σε μία σειρά δραστηριότητες που θα συνεχίσουν, απέναντι σε αυτές τις πολιτικές που ασκεί το ελληνικό κράτος και στρέφονται κατά του παλαιστινιακού λαού αλλά και των υπολοίπων αραβικών χωρών, όπως είναι η Συρία, η Υεμένη και ο Λίβανος και βάζουν την χώρα μας σε πολύ σοβαρούς μπελάδες.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συρία: Χιλιάδες πρόσφυγες αρχίζουν να επιστρέφουν στην Νταράγια
 Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018, 16:47
Χιλιάδες Σύροι άρχισαν σήμερα να επιστρέφουν στην Νταράγια, σύμφωνα με κρατικά ΜΜΕ, για πρώτη φορά αφότου δημοκρατικες κυβερνητικές δυνάμεις ανέκτησαν τον έλεγχο αυτής της πόλης στην επαρχία της Δαμασκού από τους ισλαμοφασιστες πριν από δύο χρόνια.
Η πόλη ήταν ένα από τα κύρια κέντρα της εξέγερσης της CIA μεσω των ισλαμοφασιστων της εναντίον της Δημοκρατιας τηςΣυριας και του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ και υπέστη μαζικές καταστροφές στη διάρκεια των μαχών, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι κάτοικοί της να την εγκαταλείψουν.
Ο στρατός της Δημοκρατιας της Συριας και οι σύμμαχοί του ανέκτησαν τον έλεγχο της Νταράγια έπειτα από πολύχρονη πολιορκία και βομβαρδισμούς. Οι ισλαμοφασιστες μαζι με τις πορνες τους και τα κωλοπαιδα τους που δεν ήθελαν να ζουν υπό την Δημοκρατια της Συριας έφυγαν βάσει μιας συμφωνίας παράδοσης που επιτεύχθηκε τον Αύγουστο του 2016.
Ισλαμοφασιστες που φοβούνταν την Δημοκρατια και ηθελαν την καθυστερημενη Σαρια του σιχαμενου Κορανιου μεταφέρθηκαν σε περιοχές που τελούσαν υπό τον έλεγχο των ισλαμοφασιστων στον βορρά ενώ άλλοι --οι οποίοι πιθανότατα είναι αυτοί που επιστρέφουν τώρα στην πόλη εκτοπίστηκαν σε περιοχές υπό κυβερνητικό έλεγχο γύρω από την πρωτεύουσα.
Οι εκτοπισμένοι επιστρέφουν αφού η Νταράγια «απαλλάχθηκε από κατάλοιπα τρομοκρατών και οι κύριες υπηρεσίες αποκαταστάθηκαν», μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.
Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA μετέδωσε εικόνες που δείχνουν πλήθη να συγκεντρώνονται κάτω από μεγάλες συριακές σημαίες και φωτογραφίες του Άσαντ. Πίσω τους, κτίρια με σπασμένα παράθυρα, με τους τοίχους διάτρητους από σφαίρες, μοιάζουν να έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές από τις μάχες.
Η Δαμασκός χαρακτηρίζει τις τοπικές συμφωνίες αποδοχή της κρατικής εξουσίας, αλλιώς αναχώρηση ένα «μοντέλο που λειτουργεί για να φέρει την ασφάλεια και την ειρήνη», έπειτα από επτά και πλέον χρόνια πολέμου. Υποστηρίζει πως επιδιώκει να ανακτήσει έδαφος από τους μαχητές έτσι ώστε οι Σύροι να μπορούν να επιστρέψουν στις γενέτειρές τους.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Mυστική διπλωματία ΗΠΑ-Συρίας. Η συνάντηση στο Mezzeh στη Δαμασκό αμερικανικής αντιπροσωπείας με τον Αρχηγό Εθνικής Ασφάλειας Συρίας. Τα 3 αιτήματα των ΗΠΑ για ν΄αποσυρθούν από Συρία. Ποια η απάντηση της Συρίας.

Mια από τις νύχτες της τελευταίας βδομάδας του Ιούνη 2018 οι δυνάμεις της συριακής ασφάλειας επέβαλαν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο εσωτερικό και στα περίχωρα του Διεθνούς Αεροδρομίου της Δαμασκού. Aκριβώς πριν τα μεσάνυχτα ένα ιδιωτικό jet των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων προσγειώθηκε σ΄έναν από τους διαδρόμους. 40΄πέρασαν ώσπου ένα μεγάλο κομβόι με μαύρα οχήματα μετέφερε σε συνοδεία τους επιβάτες της ιδιωτικής πτήσης στη συνοικία Mezzeh στο κέντρο της Δαμασκού όπου βρίσκεται το νέο γραφείο του Ali Mamlouk, επικεφαλή του Γραφείου  Εθνικής Ασφάλειας της Συρίας. Ο επισκέπτης ήταν ένας υψηλόβαθμος Αμερικανός αξιωματούχος επικεφαλής μιας αντιπροσωπείας που την αποτελούσαν στελέχη διαφόρων υπηρεσιών πληροφοριών και άλλων οργάνων της αμερικάνικης ασφάλειας.
Η συνάντηση μεταξύ των 2 πλευρών είχε διάρκεια 4 ώρες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αποκτήθηκαν τα 2 μέρη εξέτασαν τις διάφορες εκφάνσεις της συριακής κρίσης, τις φάσεις της ανάπτυξής της και τις επιπτώσεις της στην περιοχή πριν να μιλήσουν για την «ταμπακέρα ». Το μήνυμα της αμερικάνικης πλευράς ήταν ξεκάθαρο : οι ΗΠΑ είναι έτοιμες ν΄αποσύρουν ολοκληρωτικά τις δυνάμεις τους από το συριακό έδαφος συμπεριλαμβανομένης της Bάσης al  Tanf του Ευφράτη. Οι Αμερικανοί έθεσαν ως αντάλλαγμα 3 αιτήματα:
1. ολοσχερή απόσυρση Ιρανών από συριακό Νότο.
2. η αμερικάνικη πλευρά ν΄αποκομίσει έγγραφες διαβεβαιώσεις ότι θα λαμβάνει ένα μέρος από το πετρέλαιο στην Α Συρία.
3. διοχέτευση από συριακής πλευράς στις ΗΠΑ ολοκληρωμένα δεδομένα για τις τρομοκρατικές οργανώσεις και τα μέλη τους συμπεριλαμβανομένων ενός αριθμού νεκρών ξένων μελών αυτών των οργανώσεων κι όσων είναι στη ζωή και να τους δοθεί η δυνατότητα επιστροφής στις δυτικές χώρες.
Η απάντηση της συριακής πλευράς:
Mε πνεύμα ηρεμίας η συριακή πλευρά αντιμετώπισε τους Αμερικανούς επισκέπτες. Η απάντηση στα 3 σημεία ήταν επίσης ξεκάθαρη :
1. Είστε μια δύναμη κατοχής στη Συρία, εισβάλατε στο έδαφός μας χωρίς άδεια και μπορείτε να βγείτε με τον ίδιο τρόπο.
1. Η Συρία δεν είναι μια χώρα-κλαδί που κόπηκε από κάποιο δέντρο είναι μέρος ενός μεγάλου άξονα. Η θέση μας στη σχέση μας με το Ιράν είναι σαφής και την έχει επαναλάβει αρκετές φορές ο πρόεδρος Bachar al-Assad  ότι η συμμαχία μας με την Τεχεράνη και τη Hezbollah και τις συμμαχικές δυνάμεις που πολέμησαν τους τρομοκράτες μαζί με το συριακό στρατό είναι «μια ισχυρή σχέση».
3.Η προτεραιότητα «της μεταπολεμικής συνεργασίας θα δοθεί σε φιλικές χώρες και συμμάχους που δεν συνωμοτούν εις βάρος του λαού μας και δεν τίθεται θέμα να δώσουμε εγκαταστάσεις σε χώρες μη συμμαχικές». Ο  Mamluk πρόσθεσε: « Αυτό ίσως θα μπορούσε να γίνει σ΄ένα μεταγενέστερο στάδιο όταν η συριακή κυβέρνηση θα καθορίσει την πολιτική αναδόμησης. Οι αμερικάνικες εταιρείες μπορούν τότε να μπουν στον ενεργειακό τομέα μέσω δυτικών εταιρειών ή ρωσικών. Θεωρούμε αυτό ότι είναι μια χειρονομία καλής πρόθεσης ως απάντηση στην επίσκεψή σας. »
4. Αναφορικά με τα δεδομένα πληροφοριών για τρομοκρατικές οργανώσεις ειπώθηκε ότι ήδη  «ήρθε να με δει εδώ κι 1 χρόνο στη Δαμασκό ο υποδιευθυντής των αυστραλιανών μυστικών υπηρεσιών και ζήτησε πληροφορίες για Αυστραλούς ισλαμιστές αραβικής καταγωγής που μάχονται στις τάξεις των τρομοκρατών. Θα σας επαναλάβω αυτό που του απάντησα κι εκείνου τότε: Σήμερα εμείς έχουμε μια τεράστια υποδομή για τρομοκρατικές οργανώσεις που αναπτύχθηκε με θεαματικό τρόπο κατά τη διάρκεια των ετών της κρίσης.
Έχουμε πλήρη επίγνωση των κινδύνων που εγκυμονούν για εμάς και επίσης γνωρίζουμε το εύρος των αναγκών σας για αυτές τις πληροφορίες.Ήδη έχουμε διοχετεύσει πληροφορίες στην Ιορδανίας και σε πολλές άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Αλλά η θέση μας για το θέμα αυτό σήμερα συνδέεται με την εξέλιξη της πολιτικής θέσης της Συρίας, του συστήματος και του στρατού του. Έτσι, η Συρία δεν θα παρέχει οποιαδήποτε συνεργασία ή συντονισμό ασφαλείας μαζί σας στο θέμα αυτό πριν από την ολοκλήρωση σταθερότητας στις πολιτικές διμερείς σχέσεις  των δύο χωρών. »
H συνάντηση τελείωσε εδώ με τη συμφωνία για τη διατήρηση της επικοινωνίας μέσω των δικτύων Ρωσίας, Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και η αυτοκινητοπομπή με τα μαύρα οχήματα οδηγήθηκε με αυστηρή συνοδεία στο Διεθνές Αεροδρόμιο Δαμασκού προς αναχώρηση.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρωσικό Υπ.Άμυνας: στη Μεσόγειο βρίσκονται πλοία του Στόλου του Βορρά, της Βαλτικής ,της Μαύρης Θάλασσας όσο και της Κασπίας ως ασπίδα για τη Συρία.

Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας αναπτύσσει στη Μεσόγειο την πιο δυνατή αρμάδα από την αρχή της ρωσικής επέμβασης στη Συρία. Περιλαμβάνει 10 πλοία που φέρουν πυραύλους croisière Kalibr, αλλά και 2 υποβρύχια. Σύμφωνα με στρατιωτικούς ειδήμονες ένας ρωσικός στολίσκος ενισχυμένος στάλθηκε στη Μεσόγειο για να υποστηρίξει την επίθεση του συριακού στρατού στο Idlib.
Το ρωσικό Υπ.Άμυνας δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή στη Μεσόγειο βρίσκονται πλοία του Στόλου του Βορρά, της Βαλτικής ,της Μαύρης Θάλασσας όσο και της Κασπίας. Όλοι οι στόλοι πλην αυτού του Ειρηνικού εκπροσωπούνται.
Σε αυτή την αρμάδα συμπεριλαμβάνονται το καταδρομικό  Maréchal Oustinov,το μεγάλο ανθυποβρυχιακό πλοίο Severomorsk, το συνοδευτικό Pytlivy, η φρεγάτα Amiral Grigorovitch, τα  Ναύαρχος Essen και Ναύαρχος Makarov,τα μικρά πλοία με εκτοξευτές πυραύλων  Grad Sviajsk, Veliki Oustioug, Vychni Volotchek και τα υποβρύχια B-268 Veliki Novgorod και B-271 Kolpino. Άλλα πλοία προσεγγίζουν. Στο καταδρομικό Maréchal Oustinov εγκαταστάθηκε ένα δυνατό σύστημα Voulkan,κι 8 πλοία μάχης μεταφέρουν πυραύλους croisière Kalibr.Το μεγάλο cargo πλοίο Ivan Boubnov  του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας στάλθηκε στη Μεσόγειο για τον ανεφοδιασμό αυτού του μεγάλου γκρουπ πλοίων.sputnik



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



O αποκεφαλισμός μιας νεαρής γυναίκας ουδόλως απασχολεί τους ναζί πρωθυπουργούς της Ευρώπης και τις "αριστερές" οργανώσεις Σόρος!
Η χώρα του παιδόφιλου δικτάτορα-μονάρχη Σαούδ αποκεφάλισε σε δημόσια έκθεση την Samar Badawi...
Μια νεαρή 37χρονη ακτιβίστρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων...
Η απόλυτη σιωπή από την "πολιτισμένη" δύση, τη ναζιστική Ευρωπαϊκή Ένωση, τα ΜΜΕ της δημοσιογραφικής πορνείας, τα διεθνή κινήματα "ειρήνης, αντιρατσισμού, ανοιχτών συνόρων, ομοφυλόφιλων και Cia...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σιγά την είδηση... Δεν τα βρήκαν στα ποσοστά και... ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ! ΜΚΟ στην Λέσβο συνεργαζόταν με Τούρκους δουλεμπόρους...
Σιγά την αποκάλυψη... Στην Ιταλία οι ΜΚΟ εξαφάνισαν τους δουλεμπόρους... πάνε και φορτώνουν απευθείας το φθηνό κρέας στη Λιβύη, Μαρόκο, Τυνησία κι αλλού...
Οσονούπω βλέπω τις ΜΚΟ να τις παίρνει ο διάβολος. Στην Μυτιλήνη λοιπόν, τα headquarters των απανταχού λαμογιοΜΚΟ  (ανάλογα παραρτήματα έχουμε και στην Αθήνα φυσικά), συνέλαβαν τα μέλη μίας ολόκληρης ΜΚΟ, που μαντέψτε τί έκανε. Ηταν σε... επικοινωνία με τους Τούρκους δουλέμπορους και έβαζε στην χώρα λαθρο έναντι αδράς αμοιβής φυσικά (εντάξει αλληλέγγυοι είπαμε είναι, όχι ηλίθιοι). Με ασυρμάτους παρακολουθούσε τις κινήσεις των αρχών και συνέλεγε πληροφορίες, τις οποίες έστελνε στους απέναντι. Μετά οι απέναντι έστελναν στα παράλια μας τους λαθρο, όπου τους περίμενε η ΜΚΟ με τζιπάκι με πλαστές στρατιωτικές πινακίδες. Από τα τέλη του 2015 οι μπίζνες καλά οργανωμένες (ΜΚΟ) είχαν αναλάβει δράση να μας εποικίσουν. Να υποθέσω ότι θα πρωτοστατούσαν και στο αντιφασιστικό κίνημα και στις διαδηλώσεις κατά του κόσμου στην Μυτιλήνη και στις διώξεις των Μυτηλινιών που έβλεπαν το νησί τους να καταστρέφεται.
Η μπόχα των ΜΚΟ ζέχνει μέχρι το διάστημα.
Με τόση σαπίλα δίποδων εκεί μέσα πώς να μην ζέχνει;
Δεν κοπιάζουν οι αρχές και στα headquarters του Σόρος στο Φρουραχείο του Δήμου Αθηναίων να κάνουν μία ερευνούλα για το τί ρόλο βαράνε όλοι αυτοί εκεί, το πόσα χρηματάκια έχουν τσεπώσει, από πού, για ποιό έργο και πόσους έχουν διευκολύνει όντας παράνομοι να την σκαπουλάρουν και να περνούνε μπέϊκα;



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σκουρλέτης ο "αριστερός"... προέρχεται από την εφοπλιστική οικογένεια Λαιμού... Πριν γίνει υπουργός έπαιρνε τον μισθό του επαγγελματικού στελέχους...
...μένει στα βόρεια προάστια σε ένα σπίτι 285 τετραγωνικών, διαθέτει και σημαντικές τραπεζικές καταθέσεις, παρά τις θέσεις του υπέρ της δημόσιας παιδείας, για τα παιδιά του δεν επέλεξε ένα δημόσιο σχολείο, αλλά το Αρσάκειο, έργο θετικό, που να μνημονεύεται, δεν έχει αφήσει σε κανένα υπουργείο



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



25/8/2018
Ἕνα ἀκόμη πτῶμα ἀνδρὸς στὴν Ῥαφῆνα.
Ἀκόμη τέσσερα (ἐδῶ: δύο, ἕνα καὶ ἕνα) σὲ Σχοινιὰ κι Εὔβοια.
Φθάνουμε ποῦ; Στούς 205 ἤ στούς 206 νεκρούς στο Μάτι συνολικά;
Ἐσεῖς ξανά-μετρῆστε εδω στο triklopodia.gr…
Εἶναι ἀπαραίτητον…
Δὲν μποροῦν νὰ μᾶς κοροϊδεύουν μέσα στὰ μοῦτρα μας!!!

https://www.triklopodia.gr/%CE%BE%CE%B1%CE%BD%E1%BD%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%E1%BD%BD%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CE%BF%E1%BD%BB%CF%82/#.W4FX0khYn0E.facebook