Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Πεμπτη 10 Ιανουαριου 2019


Γιατί όχι στο Σύνταγμα όπως καλούμε με την παρούσα αφίσα? Για να μη χαλάσει η... ενότητα με τους "Ανταρσία" που αβαντάρουν κάθε επέμβαση του ΝΑΤΟ σε χώρες και καθεστώτα που χαρακτηρίζουν "φασιστικά"?



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στις 18:00μμ όλοι στο Σύνταγμα για να υποδεχθούμε την Μέρκελ
Καμία συμπόρευση με νατοϊκές οργανώσεις στον δρόμο που δίνουν το ραντεβού τους στα Προπύλαια.
Καμία συμπόρευση με την πέμπτη φάλαγγα του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού που δρα μέσα στα πολιτικά κινήματα της Αριστεράς.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ΛΑΕτζίδες αντί να έλθουν στο Σύνταγμα να διατρανώσουν την αντίθεση στη Μέρκελ και στη Νατοϊκή Συμφωνία των Πρεσπών, πάνε Προπύλαια και θα "πορευτούν" με το απόβρασμα του ΑνταρΣία που... και υπέρ της συμφωνίας είναι και ουραγός του ΑντιΣυριακού FSA είναι. Το κάθαρμα αυτό ζητούσε από την... δημοκρατική δύση να επέμβει κατά του... φασίστα Άσαντ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θα πατώσει η ΛΑΕ αν δεν κόψει το φλέρτ με τους Αντάρσιους- νατοϊκούς αβανταδόρους!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ανεπιθύμητη η Μέρκελ και οι επεμβάσεις της – Δημοψήφισμα για τις Πρέσπες
"Επιτροπή για διενέργεια δημοψηφίσματος σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών"
Η επίσκεψη Μέρκελ στην Ελλάδα αποτελεί κορύφωση των παρεμβάσεων που επιχειρεί απροκάλυπτα ο διεθνής παράγοντας, δια του ευρωϊερατείου, του ΝΑΤΟ και  των ΗΠΑ, προκειμένου να επιβάλει στο εγχώριο πολιτικό σκηνικό την αποδοχή της συμφωνίας των Πρεσπών.
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σέρνει την Ελλάδα, ως κράτος χειραγωγούμενο, να υπογράψει μια συμφωνία που απειλεί να επισφραγίσει μια επαίσχυντη υποχώρηση απέναντι στον αλυτρωτισμό των Σκοπίων και να «βαλκανοποιήσει» σε μόνιμη βάση  τη Βόρεια Ελλάδα με αντάλλαγμα την αναστολή της μείωσης των συντάξεων και ολιγόμηνες καθυστερήσεις στην εφαρμογή επαχθών μνημονιακών δεσμεύσεων. Θέλοντας να τη φέρει άμεσα στην ελληνική Βουλή για κύρωση, μεθοδεύει τετελεσμένα που θέτουν κίνδυνο το μέλλον της χώρας και διχάζουν τον λαό, ενώ επιδίδεται σε αήθεις συναλλαγές στη Βουλή για να εξασφαλίσει την ευτελή πλειοψηφία των 151 βουλευτικών ψήφων.
Ήδη ο Ζάεφ δίνει ρεσιτάλ «ψευδομακεδονισμού» αξιοποιώντας την αναγνώριση γλώσσας και υπηκοότητας που του παραχώρησε η Ελλάδα και προετοιμάζει την έκδοση εκατοντάδων χιλιάδων διαβατηρίων ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Κάτι που αποτελεί προάγγελο για το τι θα γίνει στο άμεσο μέλλον σε σχέση με το ίδιο το όνομα των Σκοπίων ως «Μακεδονίας».
Για την ολοκλήρωση και επιστασία αυτών των διαδικασιών έρχεται στην Ελλάδα η κα Μέρκελ, η οποία κομίζει έναν διπλωματικό μποναμά όμοιο σε καταστροφικότητα με τις οικονομικές πολιτικές που μας επέβαλε τα τελευταία δέκα χρόνια.
Και η παρουσία της δεν συνδέεται μόνο με τη στήριξη μιας κυβέρνησης την οποία και χειραγωγεί, αλλά αποσκοπεί και στην πίεση στα υπόλοιπα κόμματα, βουλευτές και θεσμούς, ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη επικύρωση της συμφωνίας, υποχρεώνοντας την αντιπολίτευση και τα ΜΜΕ να προβάλουν συμβολική και μόνο αντίδραση.
Ο ελληνικός λαός, όμως, θα συνεχίσει να κινητοποιείται μαζικά απέναντι σε εκείνους που είναι έτοιμοι να παραδώσουν τις τύχες αυτής της χώρας, την ιστορία, την ταυτότητα, και την ακεραιότητά της. Απέναντι στους εκβιασμούς Μέρκελ, Αμερικανών και ΝΑΤΟ, διεκδικεί το δικαίωμα να αποφασίσει ο ίδιος για την κύρωση ή όχι αυτής της συμφωνίας με δημοψήφισμα. Και δεν είναι δυνατόν οι κάτοικοι της ΠΓΔΜ να έχουν ήδη εκφραστεί με δημοψήφισμα επί της συμφωνίας και να μη παρέχεται το αντίστοιχο δικαίωμα στους Έλληνες πολίτες.

Όχι στους εκβιασμούς της Γερμανίδας Καγκελαρίου
Αναγνώριση και καταβολή των πολεμικών οφειλών της Γερμανίας
Δημοψήφισμα τώρα για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Επιτροπή για διενέργεια δημοψηφίσματος σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών
Αθήνα 8 Ιανουαρίου 2019




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Περιττό να πω πως κάποιοι θα είναι σήμερα στους δρόμους εναντίον της Μέρκελ, στα πλαίσια των ενδοϊμπεριαλιστικών ανταγωνισμών.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φρικτά νέα όπλα που χρησιμοποιούνται από τους τρομοκράτες δολοφονους ισραηλινους για τα παιδιά των Παλαιστινίων!!!!! Βομβες που εχουν μεσα καρφια, δεν σκανε ανεσως, και τραυματιζουν και σκοτωνουν μικρα παιδια!!!!!!




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Χουντικη η απαγορευση συναθροισεων στην Αθηνα λογω Μερκελ (ΣΥΡΙΖΑ 2012)
όταν η απαγόρευση ήταν των άλλων "χουντικό νομοθέτημα", τώρα που είναι του συριζα είναι ..Πέμπτη! Τέτοια ξετσιπωσιά με δαύτους δεν έχουμε ξαναζήσει...




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ερώτηση
Όσοι τρέχουν το City Plaza, θα πάνε να υποδεχθούν την ευεργέτη τους;
Υπενθυμίζω πως το City Plaza παίρνει άμεση οικονομική ενίσχυση από το γερμανικό κράτος αφού εντάσσεται μέσα στο μεταναστευτικό πρόγραμμα της Γερμανίας, που θέλει του πρόσφυγες και τους μετανάστες, εγκλωβισμένους μέσα στην χώρα μας.
Αυτή η πολιτική βέβαια είναι στα πλαίσια της δημιουργίας των σκλάβων της επόμενης εποχής
Σχολιο.- Δίκτυο, Ροσινάντε, ΛΑΕ, ΔΕΑ, ΑΝΤΑΡCIA κλπ κλπ κλπ




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ανακοίνωση του ΕΠΑΜ για την επίσκεψη Μέρκελ
10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019
Η επίσκεψη της κ. Μέρκελ στη χώρα μας δεν αποτελεί μια κλασική, εθιμοτυπική επίσκεψη πολιτικού αρχηγού μιας χώρας σε μια άλλη. Πραγματοποιείται σε μια χρονική συγκυρία, όπου στη χώρα μας:
Η επίσκεψη της κ. Μέρκελ στη χώρα μας δεν αποτελεί μια κλασική, εθιμοτυπική επίσκεψη πολιτικού αρχηγού μιας χώρας σε μια άλλη. Πραγματοποιείται σε μια χρονική συγκυρία, όπου στη χώρα μας:
– Βρισκόμαστε σε άτυπη προεκλογική περίοδο εφόσον το 2019, είτε πρόωρα είτε ολοκληρώνοντας τη θητεία της η παρούσα «κυβέρνηση», είναι το έτος των βουλευτικών εκλογών. Αν δεν δώσουν όμως το «οκ» οι «εταίροι-δανειστές», η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί ούτε ένα ευρώ να εκταμιεύσει, ακόμη και για τη διενέργεια εκλογών. Η φράου Μέρκελ ήρθε να επιθεωρήσει τους υποτακτικούς της (τους επικεφαλής των πολιτικών κομμάτων), για να τους τονίσει με το «βάρος» της κατ’ ιδίαν παρουσίας της, ότι το πρώτιστο καθήκον τους είναι τα συμφέροντα του Βερολίνου και των Βρυξελλών, δηλαδή η τήρηση των συμφωνηθέντων «μεταρρυθμίσεων» και όχι τα μικροκομματικά τους οφέλη. Να τους υπενθυμίσει εμμέσως ότι για όποια ηγετικά στελέχη των συστημικών κομμάτων το παραβλέπουν αυτό, υπάρχουν και οι «σκελετοί στις ντουλάπες» των αρχείων για να βγουν στη δημοσιότητα και να τους εκμηδενίσουν πολιτικά.
Οι απροκάλυπτοι εκβιασμοί της κυρίας Μέρκελ, με σκοπό την απαρέγκλιτη εφαρμογή των παράνομα «συμφωνηθέντων» που διαλύουν τη χώρα, την καθιστούν ανεπιθύμητη στη χώρα μας από τον λαό μας.
– Προγραμματίζεται η ψήφιση από τη Βουλή της συμφωνίας των Πρεσπών, η οποία έχει αναχθεί σε «αγκάθι» του εθελόδουλου πολιτικού συστήματος, λόγω της έντονης λαϊκής αντίδρασης. Όπως αναφέρεται και στον Τύπο, η κ. Μέρκελ έρχεται για «να ενθαρρύνει τους πολιτικούς της χώρας να στηρίξουν τη Συμφωνία»! Να τους επιστήσει την προσοχή στο ότι ενδεχόμενη καταψήφιση της συμφωνίας στη Βουλή, που θα σημάνει και πτώση της κυβέρνησης, έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τις επιθυμίες των επικυρίαρχων, που έχουν βρει στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα τον ιδανικότερο εταίρο για την πραγματοποίηση των στόχων τους. Ότι επιβάλλεται να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για να κρατηθεί στην εξουσία μέχρι να ολοκληρωθεί το καταστροφικό του έργο, ακόμη εν ανάγκη και με κοινοβουλευτικό πραξικόπημα τύπου «συγκυβέρνησης Παπαδήμου». Η δημοκρατική νομιμότητα είναι το τελευταίο που τους απασχολεί – ή μάλλον δεν τους απασχολεί καθόλου, όπως έχει αποδειχθεί.
Οι ευθείες και απροκάλυπτες παρεμβάσεις της κυρίας Μέρκελ στα εθνικά μας θέματα και στα «μαγειρέματα» της εσωτερικής πολιτικής ζωής, την καθιστούν ανεπιθύμητη στη χώρα μας από το λαό μας.
– Έχει λήξει εδώ και μερικούς μήνες το τρέχον «πρόγραμμα δανειακής διευκόλυνσης», γεγονός που διαφημίστηκε από το κυβερνητικό στρατόπεδο ως «έξοδος από τα μνημόνια». Στην πραγματικότητα, η Ελλάδα παραμένει εξίσου δεσμευμένη στις εντολές και τις δεσμεύσεις από την Ε.Ε. Οι μόνοι που βγήκαν από τα μνημόνια είναι οι δανειστές μας, καθώς δεν υποχρεούνται πλέον να δανείζουν με «ευνοϊκούς» όρους τη χώρα μας και αυτή θα πρέπει να βρει τα «απαιτούμενα» δάνεια από τις «αγορές». Ελεύθερη λοιπόν από κάθε είδους δέσμευση και υποχρέωση απέναντί μας, η φράου Μέρκελ έρχεται να επιθεωρήσει τους καρπούς των μόχθων της, το «οικόπεδο» που πλέον της ανήκει ολοκληρωτικά και συνεπώς να επιβάλλει τις επιθυμίες των Βρυξελλών, τις απαιτήσεις των δανειστών και τις εντολές του Βερολίνου. Αρνούμενη παράλληλα, με την αλαζονεία και το θράσος ενός «ράιχσφύρερ», τις πολεμικές αποζημιώσεις για τις θηριωδίες των προκατόχων της, το κατοχικό δάνειο και την επιστροφή των κλεμμένων αρχαιολογικών θησαυρών.
Η περιφρόνηση της κυρίας Μέρκελ απέναντι στη χώρα μας, την καθιστά ανεπιθύμητη σ’ αυτήν από το λαό μας.
Δεν είναι η πρώτη φορά που Γερμανοί αξιωματούχοι έρχονται στην Αθήνα, αρχής γενομένης από τον Γκαίμπελς. Η κ. Μέρκελ, παίρνοντας τη σκυτάλη από εκείνον, εφαρμόζει με συνέπεια το όραμά του για ενοποίηση της Ευρώπης υπό την επικυριαρχία του Βερολίνου, επαληθεύοντας ηχηρά και με ανομολόγητη περηφάνεια την παρακαταθήκη του: «Θα επιστρέψουμε και η γη θα τρέμει»!
Μόνο που τούτη εδώ η γη σ’ αυτή τη χώρα, απέδειξε ότι δεν ανέχεται για πολύ τους ομοϊδεάτες της. Τούτα εδώ τα χώματα ξεσηκώθηκαν και ξαπέστειλαν ντροπιασμένους πίσω τους πατεράδες της και τους παππούδες της. Να είναι σίγουρη ότι παρά τις τυμπανοκρουσίες με τις οποίες την υποδέχονται οι σύγχρονοι δωσίλογοι και το εθελόδουλο πολιτικό προσωπικό, ο λαός την έχει κατατάξει στην ίδια κατηγορία με τους ναζί προπάτορές της. Την ίδια τύχη θα έχει μ’ εκείνους, και μαζί μ’ αυτήν και οι ντόπιοι συνεργάτες της. Έσσεται ήμαρ!
Αθήνα, 10 Ιανουαρίου 2019
Η Πολιτική Γραμματεία του ΕΠΑΜ




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Καμμένος δεν ψηφίζει τη συμφωνία αλλά στηρίζει Τσίπρα,
Ο Θεοδωράκης δεν στηρίζει Τσίπρα, αλλά ψηφίζει τη συμφωνία,
Ο Μητσοτάκης παρακολουθεί,
Ο Κουτσούμπας θα αποχωρήσει,
Η Φώφη πάει κομμωτήριο,
Ο Λεβέντης φωνάζει για οικουμενική
Η Χρυσή Αυγή γαβγίζει χωρίς ουσία …
Και ο Τσίπρας ξεπουλάει την πατρίδα !
Τι περιμένουμε;;;;




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




7 Ιανουαριου
Αν το αεροδρόμιο "Μακεδονία" στη Θεσσαλονίκη ήταν ακόμα κρατικό, τα διάφορα παπαγαλάκια τής ιδιωτικής επιχειρηματικότητας θα είχαν ξεκινήσει επανάσταση για τις καθυστερήσεις ή εκτροπές πτήσεων λόγω του χιονιά.
Ομοίως αν η Ryanair (η οποία ψηφίστηκε για έκτη συνεχή χρονιά ως η χειρότερη αεροπορική εταιρεία) ήταν κρατική, τα ίδια φερέφωνα της ιδιωτικής ανωτερότητας έναντι της μετριότητας του δημοσίου, θα είχαν στήσει πάρτι με αφορμή το ότι η πτήση αντί για τη Θεσσαλονίκη ή κάποιο άλλο ελληνικό αεροδρόμιο, λόγω κακοκαιρίας προσγειώθηκε στην Τιμισοάρα.




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ 12%ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ...
ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΟΥΝ.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



9/1/2019
ΓΑΛΛΙΑ Ο Γάλλος μποξέρ που έδειρε μισή διμοιρία ΜΑΤ παραδόθηκε στην αστυνομία,μετά την επικήρυξη του,λέγοντας ότι δεν είναι ακροδεξιός,όπως τον κατηγορούν,αλλά σιχάθηκε να βλέπει την αστυνομία να χτυπά ειρηνικούς διαδηλωτες Κινδυνεύει με 5 χρόνια φυλάκισης και ήδη ομάδες αλληλεγγύης σε αυτόν έχουν συγκεντρώσει 114 χιλιάδες ευρώ για τα δικαστικά του έξοδα....Άφωνοι οι υπουργοί της κυβέρνησης για το κύμα συμπαράστασης.
Και για να μην ξεχνιόμαστε
Μπατσοι Γουρουνια Δολοφόνοι''

Και συμπληρωνω
*Πρόκειται για τον Κριστόφ Ντετινγκέρ,ο άνθρωπος που έγινε γνωστός ως «ο μποξέρ των Κίτρινων Γιλέκων», καθώς κυκλοφόρησε βίντεο στο οποίο γρονθοκοπούσε αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια κινητοποίησης το Σάββατο στο Παρίσι. Ο πρώην πρωταθλητής Γαλλίας της πυγμαχίας παραδόθηκε τελικά στην αστυνομία.
* Μάζεψαν 114.000 ευρώ ομως η Γαλλικη κυβερνηση του Μακρον μπλοκαρε τον τραπεζικο λογαριασμο οπου ειχε μαζευτει το ποσο αλληλεγγυης το ιδιο βραδυ που ανοιξε ο λογαριασμος
το ποσο στηριξης δηλαδη,θα ηταν πολυ μεγαλυτερο ..
Η διαδικτυακή πλατφόρμα εράνων Leetchi συγκέντρωσε 114.000 για τη νομική εκπροσώπηση του Ντετινγκέρ, αλλά αναγκάστηκε να κλείσει τη συγκεκριμένη σελίδα έπειτα από τις οργισμένες αντιδράσεις πολιτικών.
Από την πλευρά του ο 37χρονος πρώην πυγμάχος, πρωταθλητής Γαλλίας το 2007 και το 2008, σε βίντεο που δημοσίευσε δήλωσε ότι ξέσπασε επειδή είχαν ρίξει δακρυγόνα σε εκείνον και τη σύζυγό του, στην όγδοη συμμετοχή του σε διαδηλώσεις των Κίτρινων Γιλέκων
. «Αντέδρασα άσχημα. Ναι, αντέδρασα άσχημα», παραδέχθηκε.
«Διαδηλώνω για όλους τους συνταξιούχους, για το μέλλον των παιδιών μου, τις γυναίκες, για όλα όσα μαχόμαστε.
Είμαι ένα κίτρινο γιλέκο. Εχω μέσα μου τον θυμό των ανθρώπων... είναι πάντα οι μικροί εκείνοι που πληρώνουν», ανέφερε ακόμη.

Υ.Γ και ποινικοποιηση της αλληλεγγυης /edit: Η Γαλλικη αστυνομία και η υπουργός Ισότητας ζήτησαν να ταυτοποιηθούν όσοι πρόσφεραν χρήματα και να τους αποδοθούν κατηγορίες συνενοχής!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Κύμα αλληλεγγύης στο μποξέρ “κίτρινο γιλέκο” που αντιστάθηκε στη βία των γαλλικών ΜΑΤ
07-01-2019
Ο πυγμάχος παραδόθηκε στην αστυνομία, διαψεύδοντας πως είναι προβοκάτορας ή ακροδεξιός και καταγγέλλοντας την καταστολή που υπέστη εκείνος κι άλλοι διαδηλωτές.
Παραδόθηκε στην αστυνομία ο πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας Christophe Dettinger, ο οποίος στα πλαίσια διαδήλωσης των κίτρινων γιλέκων το Σάββατο, ανάγκασε τα γαλλικά ΜΑΤ να υπαναχωρήσουν, όταν εκείνος άρχισε να γρονθοπεί ένα μέλος τους με επαγγελματικές κινήσεις, εξοργισμένος από τη βία και τα δακρυγόνα των οργάνων της τάξης.
Το βίντεο του Dettinger έγινε βάιραλ αρχικά στα γαλλικά και στη συνέχεια στα διεθνή ΜΚΔ, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια εκστρατεία προπαγάνδας εναντίον του, πως πρόκειται για “προβοκάτορα” ή για “ακροδεξιό”. Ο ίδιος σήμερα το πρωί, λίγο πριν επιλέξει να παραδοθεί στην αστυνομία, ανήρτησε βίντεο στο οποίο εξηγούσε τους λόγους της πράξης του, ενώ αρνήθηκε τις κατηγορίες περί ακροδεξιάς:
“Είμαι ένα κίτρινο γιλέκο. Δεν είμαι ούτε ακροαριστερός, ούτε ακροδεξιός, είμαι ένας απλός πολίτης.” Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αστυνομική βία, που αποτέλεσε και αφορμή για την πράξη του:
“Είδα την καταστολή που υπήρξε, είδα την αστυνομία να μας δείχνει δακρυγόνα, είδα την αστυνομία να τραυματίζει τον κόσμο με flashball, είδα τραυματίες, είδα συνταξιούχους να δέχονται δακρυγόνα”. Τα δακρυγόνα στόχευσαν και τον ίδιο, κάνοντας την οργή του να ξεχειλίσει: “Αντέδρασα άσχημα, αλλά υπερασπίστηκα τον εαυτό μου”.
Το νέο βίντεο γνώρισε επίσης μεγάλη διάδοση, ενώ ήδη έχουν συγκεντρωθεί 18.000 ευρώ για την υπεράσπιση του μποξέρ. Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η Γαλλική Ομοσπονδία Πυγμαχίας φέρεται να καταδίκασε τον Dettinger για αντιαθλητική συμπεριφορά.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Σεβ. Μητροπολίτης Σισανίου καί Σιατίστης κ. Παύλος: " Ἴσως μέ ἐρωτήσετε: «Καί ἐμεῖς εἴμαστε προδότες;» ...
Ἐμεῖς σᾶς προτείνουμε νά μοιραστεῖτε τήν εὐθύνη τῆς ἀπόφασης μέ τόν Λαό. Σᾶς προτείνουμε Δημοψήφισμα, ἐδῶ καί τώρα. Δέν εἶναι οἱ κάτοικοι τῆς γειτονικῆς Χώρας ὡριμότεροι τῶν Ἑλλήνων.
Ἀλλοιῶς ἐκφράζετε περιφρόνηση ἀπέναντι στό λαό. Μακάρι νά σᾶς φωτίσει ὁ Θεός αὐτή τήν ἔσχατη ὥρα."




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Σύριοι νίκησαν τους δυτικούς φασίστες.

Εδώ το βίντεο από τη Συρία, το στάδιο Λατακεια, το πλήθος φώναζαν το τραγούδι: "Bella ciao"
* τραγούδι των Ιταλών ανταρτών όταν πολέμησαν εναντίον των φασίστικων στρατευμάτων, στις μέρες μας οι σύριοι το τραγουδούν ενώ πολεμούν ενάντια στους νέους φασίστες.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



23/6/2018
Ρούντι Ρινάλντι(Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας), Ιούνιος, 2018: " Μόλις, μα μόλις έπεσαν οι υπογραφές στις Πρέσπες, εισήλθαμε και τυπικά σε έναν νέο πολιτικό κύκλο που δεν κλείνει εύκολα με οποιεσδήποτε πολιτικές ανακατατάξεις ή εκλογικές διαδικασίες: επισφραγίζεται και τυπικά το πέρασμα από τη μνημονιακή περίοδο στην εποχή του επικαθορισμού της κοινωνικής και πολιτικής ζωής από τη γεωπολιτική. "




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Να πως μεθοδεύεται ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ του ονόματος της Μακεδονίας από την Γραικολάνδη...

 Το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης είναι το πρώτο μουσείο σύγχρονης τέχνης που ιδρύθηκε το 1979 στην Ελλάδα, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Καλύπτει όλους τους τομείς της σύγχρονης τέχνης. .. «Τον Απρίλιο του 2017» δημιουργήθηκε ο ενιαίος Μητροπολιτικός Οργανισµός Μουσείων Εικαστικών Τεχνών Θεσσαλονίκης (MOMus) υπό τον οποίο συνενώθηκαν το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και το Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης µε τα ιδιαίτερα τµήµατά του - το Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης και το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης...
Χθες αλλαξε ξαφνικα το ονομα της σελιδας του facebook του «Μακεδονικου Μουσειου Συγχρονης Σκεψης» σε «Μουσειο Συγχρονης Σκεψης». Χωρις προφανη λογο η λεξη «Μακεδονικο» απουσιαζει.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



#ψυχρά_ανέκδοτα
πολύ κρύο πρόχειρο φαγητό με ζαμπόν και τυρί: Παγετόστ.
(ΑχαχαΧΑχαχα πανάθεμά με!)



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Ποιον παριστάνει ο Κορτώ με φανελάκι και σανδάλια μέσα στο χιόνι;
-Τον Αύγουστο.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι τρομοκράτες της Άγκυρας του (FNL) υπέγραψαν συμφωνία με HTS (τ. αλ Νούσρα) με την οποία της παραχωρούν όλη την επαρχία Idlib.
10/1/2019 – 11.30
Οι τρομοκράτες της Άγκυρας του (FNL) υπέγραψαν συμφωνία με την οργάνωση Hayat Tahrir al-Cham την τ. Αλ Νούσρα της al-Qaïda με βάση την οποία της παραδίδουν όλη την επαρχία του Idleb. Η συμφωνία θέτει τέλος σε αιματηρές συγκρούσεις των 2 στην επαρχία Χαλεπίου μέρος της οποίας είναι και το Κυβερνείο του Ιντλίμπ. Οι HTS πήραν υπό τον έλεγχό τους περί τα 50 χωριά και οικισμούς κυρίως στο δυτικό τμήμα της επαρχίας Χαλεπίου.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



10/1/2019 – 20.30
Θα 'λεγε κανείς πως απόψε το πρωθυπουργικό κνώδαλο διψούσε για αίμα.
Είναι τόση η πρεμούρα του να δείξει πόσο αφοσιωμένος γερμανοτσολιάς είναι, που έπνιξε στα χημικά την πορεία κατά της επίσκεψης Μέρκελ, ενώ οι ένστολοι ματατζιδες χρυσαυγίτες, που έσπασαν στο ξύλο κάμποσους διαδηλωτές, ακόμη και πεσμένους στο έδαφος, προκαλούσαν με τις θριαμβολογίες τους. Λίγο ακόμη και θα φώναζαν και "heil Hitler!"




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τουρκία: Κινδυνεύει πλέον η ζωή της βουλευτού του HDP, που πραγματοποιεί απεργία πείνας
 Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019, 21:09
Η Λεϊλά Γκιουβέν, βουλευτής του μεγαλύτερου φιλοκουρδικού κόμματος της Τουρκίας, η οποία πραγματοποιεί απεργία πείνας στη φυλακή εδώ και περισσότερους από δύο μήνες, είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και κινδυνεύει να πεθάνει, όπως υποστηρίζει το Κόμμα Δημοκρατίας των Λαών (HDP).
Η Γκιουβέν κρατείται εδώ και έναν χρόνο, από τον Ιανουάριο του 2018. Στις 8 Νοεμβρίου ξεκίνησε απεργία πείνας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συνθήκες κράτησης του Αμπντουλάχ Οτζαλάν, του ιστορικού ηγέτη του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) ο οποίος εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης.
Το HDP σε μια ανακοίνωσή του ανέφερε ότι η υγεία της έχει επιδεινωθεί με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή της. Έχει χάσει περίπου 15 κιλά και «δεν μπορεί πλέον να εξυπηρετηθεί μόνη της ή να περπατήσει». Έχει επίσης πολύ χαμηλή αρτηριακή πίεση, ο καρδιακός ρυθμός της έχει μειωθεί και «δεν μπορεί να πίνει υγρά, ούτε καν νερό».
Σύμφωνα με το HDP, συνολικά 171 πολιτικοί κρατούμενοι πραγματοποιούν απεργία πείνας σε τουρκικές φυλακές για να διαμαρτυρηθούν για τη φυλάκιση και την απομόνωση του Οτζαλάν στο νησί Ιμραλί, κοντά στην Κωνσταντινούπολη.
Η Γκιουβέν συνελήφθη τον Ιανουάριο του 2018, αφού επέκρινε την επιχείρηση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων που ήταν τότε σε εξέλιξη στον κουρδικό θύλακα του Αφρίν, στη βόρεια Συρία.Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατηγορεί το HDP ότι είναι η πολιτική βιτρίνα του PKK που η Άγκυρα το θεωρεί «τρομοκρατική οργάνωση».




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Κονγκό: Νικητής των προεδρικών εκλογών ο Φελίξ Τσισεκέντι
 Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019, 06:45
Ο Φελίξ Τσισεκέντι, υποψήφιος της αντιπολίτευσης στις ιστορικές προεδρικές εκλογές που διεξήχθησαν -- σε έναν γύρο -- την 30ή Δεκεμβρίου 2018 στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, ανακηρύχθηκε νικητής της διαδικασίας από την Εθνική Ανεξάρτητη Εκλογική Επιτροπή (Commission électorale nationale indépendante, Céni) τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη.
Αφού «έλαβε 7.051.013 έγκυρες ψήφους ή το 38,57%», ανακηρύσσεται «προσωρινά εκλεγμένος πρόεδρος της ΛΔ Κονγκό ο κ. Τσισεκέντι Τσιλόμπο Φελίξ», δήλωσε ο Κορνέιγ Νανγκαά, ο πρόεδρος της Céni.
Το αποτέλεσμα αυτό, χωρίς προηγούμενο στη ΛΔ Κονγκό, ενδέχεται πάντως να αμφισβητηθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο, ενώ τα τελικά αποτελέσματα αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα έως τη 15η Ιανουαρίου.
Η έκβαση της εκλογικής μάχης ενδέχεται να οδηγήσει στην πρώτη δημοκρατική μεταβίβαση της εξουσίας στην αφρικανική χώρα μετά την ανεξαρτησία της (από το Βέλγιο) το 1960, με τον πρόεδρο Ζοζέφ Καμπίλα να αναμένεται να αποχωρήσει εντός ημερών.
Ωστόσο, η καταμέτρηση που έκανε άτυπα η Καθολική Εκκλησία της ΛΔ Κονγκό κατέδειξε ότι ένας άλλος υποψήφιος της αντιπολίτευσης, ο Μάρτιν Φαγιούλου, ήταν ο πραγματικός νικητής των εκλογών, σύμφωνα με δύο διπλωμάτες. Η ανακήρυξη της νίκης του Τσισεκέντι ενδέχεται, κατά συνέπεια, να προκαλέσει εντάσεις και νέα έξαρση της βίας.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Céni, ο Φαγιούλου έλαβε 6,4 εκατ. ψήφους (34,8%), ενώ ο υποψήφιος που είχε διαλέξει προσωπικά ο Καμπίλα, ο Εμανουέλ Ραμαζανί Σανταρί, 4,4 εκατ. ψήφους (23,8%).
Το αποτέλεσμα δίνει ακόμη περισσότερη τροφή στην έντονη σεναριολογία που θέλει τον Τσισεκέντι να είχε κλείσει συμφωνία με τον Καμπίλα. Ο ανακηρυχθείς νικητής της διαδικασίας έχει παραδεχθεί πως υπήρξαν επαφές με ανθρώπους του απερχόμενου προέδρου, αλλά διαψεύδει πως έκλεισε κάποιου είδους συμφωνία.
Εάν ο Φαγιούλου και ο Σανταρί προσφύγουν πράγματι στο Ανώτατο Δικαστήριο για να αμφισβητήσουν το αποτέλεσμα, η διαδικασία αναμένεται να διαρκέσει έως και 10 ημέρες.
Η ιερά σύνοδος της ρωμαιοκαθολικής ιεραρχίας της ΛΔ Κονγκό ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι γνωρίζει ποιος είναι ο νικητής των εκλογών και απαίτησε από τη Céni να δώσει στη δημοσιότητα τα πραγματικά αποτελέσματα. Η εκκλησία δεν διευκρίνισε ποιος πιστεύει πως ήταν ο νικητής, πάντως στελέχη της ιεραρχίας ενημέρωσαν διπλωμάτες για τα συμπεράσματα της δικής της, άτυπης καταμέτρησης.
Ο 47χρονος Καμπίλα, ο οποίος διαδέχθηκε τον δολοφονημένο πατέρα του το 2001, θα προτιμούσε να παραδώσει την εξουσία στον Σανταρί -- τον πρώην υπουργό Εσωτερικών της κυβέρνησής του -- όταν θα εγκαταλείψει την εξουσία αργότερα αυτόν τον μήνα, έπειτα από 18 χρόνια. Αντ' αυτού, διάδοχός του θα είναι ο 55χρονος Φελίξ Αντουάν Τσισεκέντι Τσιλόμπο, γιος μιας μείζονος μορφής της κονγκολέζικης πολιτικής ιστορίας, του Ετιέν Τσισεκέντι, ο οποίος πέθανε στις Βρυξέλλες την 1η Φεβρουαρίου 2017.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στη βελγική εφημερίδα «Le Soir», ο Τσισεκέντι είχε διαβεβαιώσει ότι ο Καμπίλα «δεν έχει να φοβάται τίποτα» αφού εγκαταλείψει την εξουσία.
Μετά την ανακοίνωση της νίκης του από τη Céni, ο Τσισεκέντι απέτισε φόρο τιμής στον Καμπίλα, τον οποίο περιέγραψε ως «σημαντικό πολιτικό εταίρο», ενώ, απευθυνόμενος σε χιλιάδες υποστηρικτές του που τον επευφημούσαν στην Κινσάσα, δεσμεύθηκε ότι θα είναι «πρόεδρος όλων των Κονγκολέζων».
Με δύο χρόνια καθυστέρηση, ο Καμπίλα τελικά δέχθηκε να εγκαταλείψει την εξουσία, όπως τον ανάγκαζε το Σύνταγμα, που του απαγόρευε να διεκδικήσει τρίτη πενταετή θητεία. Ανέλαβε την εξουσία μετά τον φόνο του πατέρα και προκατόχου του, την 16η Ιανουαρίου 2001.
Θα παραμείνει στο αξίωμα «έως την ορκωμοσία και την ανάληψη της εξουσίας από τον νέο εκλεγμένο πρόεδρο», όπως ορίζει το Σύνταγμα της χώρας.

Ο Μάρτιν Φαγιούλου, υποψήφιος της αντιπολίτευσης για την προεδρία της ΛΔ Κονγκό, ο οποίος ηττήθηκε σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία ανακοίνωσε τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη η Εθνική Ανεξάρτητη Εκλογική Επιτροπή (Céni), απέρριψε το αποτέλεσμα και κατήγγειλε ένα «αληθινό εκλογικό πραξικόπημα».
Αυτά «τα αποτελέσματα δεν έχουν καμιά σχέση με την αλήθεια της κάλπης», δήλωσε ο Φαγιούλου στο Radio France Internationale και προέτρεψε τους παρατηρητές της εκλογικής διαδικασίας της 30ής Δεκεμβρίου να δώσουν στη δημοσιότητα τα πραγματικά αποτελέσματα.
Ο πρόεδρος της Céni ανακοίνωσε νωρίτερα ότι νικητής της αναμέτρησης, η οποία διεξήχθη σε έναν γύρο, ανακηρύσσεται ο Φελίξ Τσισεκέντι, ο οποίος φέρεται να έλαβε περισσότερο από το 38% των ψήφων.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαδούρο: Ο Ντούκε είναι ένας διάβολος με αγγελικό πρόσωπο
 Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019, 06:13
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο χαρακτήρισε την Τετάρτη τον Κολομβιανό ομόλογό του Ιβάν Ντούκε ως «διάβολο με πρόσωπο αγγέλου».
«Με το πρόσωπο του αγγέλου… είναι ένας διάβολος που ανυψώνεται ενάντια σε ολόκληρη τη Βενεζουέλα, καθώς η κολομβιανή ολιγαρχία περιφρονεί τον λαό της Βενεζουέλας» δήλωσε ο Μαδούρο σε συνέντευξη Τύπου που μεταδόθηκε σε απευθείας μετάδοση στο Periscope.
Ο ηγέτης της Βενεζουέλας αποκαλυψε ότι η απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, η οποία σημειώθηκε τον περασμένο Αύγουστο, διοργανώθηκε από ομάδα εκπαιδευμένη στην Κολομβία.
«Ζητήσαμε να τους κρατήσουμε, αλλά η σιωπή ήταν η απάντησή τους. Αυτές (οι κολομβιανές Αρχές) είναι ανήθικες» δήλωσε ο Μαδούρο.
Στις 4 Αυγούστου 2018, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας παρακολουθούσε στρατιωτική παρέλαση στην πρωτεύουσα της χώρας, Καράκας, όταν η ομιλία του διακόπηκε από έκρηξη που προκλήθηκε από δύο drones κοντά στο βήμα του προέδρου.
Ο πρόεδρος δεν είχε τραυματιστεί, αλλά αρκετοί ήταν οι στρατιώτες που υπέστησαν τραύματα. Οι Aρχές δήλωσαν ότι το περιστατικό συνιστούσε μια απόπειρα δολοφονίας.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Μέρκελ: Είμαι ευγνώμων στον Τσίπρα για τη "Βόρεια Μακεδονία"...
Στη συμφωνια των Πρεσπων




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μίκης Θεοδωράκης: Η Μέρκελ επιδιώκει την τελική μας ραγιαδοποίηση
Η καγκελάριος της Γερμανίας κ. Μέρκελ επέβλεψε με γερμανική πυγμή και συνέπεια την καταστροφή της χώρας μας από την αρχή των Μνημονίων και ιδιαίτερα μετά το 2015 έχοντας γοητεύσει και καθυποτάξει τον Αλ. Τσίπρα.
Μετά την μεγάλη πυρκαγιά ήρθε να ελέγξει τα αποκαΐδια με σκοπό να επιτύχει την περαιτέρω αξιοποίησή τους και την τελειωτική μας ερήμωση και με το βλέμμα στους...
υδρογονάνθρακες που σήμερα όλοι πλέον γνωρίζουν την ύπαρξή και την αξία τους που ανέρχεται σε δεκάδες τρισεκατομμύρια.
Η άσπονδη φίλη μας περιμένει την τελική μας ραγιαδοποίηση, ώστε να μην υπάρξει ούτε η παραμικρή αντίδραση από μέρους μας την ώρα της υφαρπαγής τους επ’ ωφελεία του γερμανικού λαού που φαίνεται δεν χόρτασε ακόμα μετά το φαγοπότι της εποχής της γερμανικής κατοχής.
Αθήνα, 10 Γενάρη 2019
Μίκης Θεοδωράκης



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



...γελάνε και τα παρδαλά κατσίκια, αλλά εμείς προσποιούμεθα ότι έχουμε Δημοκρατία

Η δημοκρατία της Κίρκης

ΣΤΑΘΗΣ

Στην πατρίδα των κλεφτών της Ιστορίας,στα Σκόπια, για όλο αυτό το εγχείρημα που προσθέτει ένα ακόμα βαρέλι μπαρούτι στη Βαλκανική Μπαρουταποθήκη – το «όνομα», τη «γλώσσα» και την «εθνικότητα» – έγινε Δημοψήφισμα. Αμφιλεγόμενο; πιθανόν. Καραγκιοζιλίκι; Ίσως.
  Γιατί λοιπόν δεν γίνεται και στην Ελλάδα ένα Δημοψήφισμα; Μήπως επειδή η αντίθεση του λαού στο έκτρωμα που ονομάζεται Συμφωνία των Πρεσπών κυμαίνεται γύρω στο 70% (που, αν ο κόσμος μάθει όλη την αλήθεια, πιθανόν να αγγίζει το 90%); Και λοιπόν; Τι πρόβλημα θα είχε ο Τσίπρας με ένα τέτοιο αποτέλεσμα; Θα του κάνει μια κωλοτούμπα και πα-προμπλέμ, πάπαλα! και τα ξαναλέμε σε 115 χρόνια.
  Προσποιούμεθα,
κυρίες και κύριοι, συντρόφισσες και σύντροφοι. Προσποιούμεθα ότι έχουμε Δημοκρατία. Όπως όταν το ΣτΕ βρίσκει «Συνταγματικό» να είναι τα μαγαζιά ανοιχτά τις Κυριακές. Τόνοι αίματος έχουν χυθεί για το δικαίωμα της ανάπαυσης των εργαζομένων, αλλά η τρίτη εξουσία βρίσκει «Συνταγματική» την κατάργησή του. Ήγουν τε και δημοκρατική. Προσποιούμεθα ότι έχουμε δημοκρατία – τη Δικτατορία των Αγορών υπηρετούμε, ως θεσμοί, και στην Οικονομική Φρίκη διατελούμε υπήκοοι. Όχι πολίτες βεβαίως, αλλά «αντικείμενα», «πράγματα», πολιτικής, πολιτευμάτων και πολιτισμού, από καιρό νεκρών.
  Προσποιούμεθα ότι έχουμε Δημοκρατία – 151 βουλευτές για πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν, καθώς διακηρύσσει ο Τσίπρας. Και όντως. Υπάρχουν βουλευτές όχι μόνον για να υφάνει τηνκουρελού της μη δεδηλωμένης, αλλά και για να τους εντάξει στο κόμμα του, ώστε όλοι μαζί να προσποιούμεθα ότι όλα είναι δημοκρατικά, όλα νόμιμα και ηθικά.
  Γίνεται της μουρλής, αποστάτες δηλώνουν συνεπείς, τυχάρπαστοι και τυχοδιώκτες γίνονται η φιλοσοφική λίθος όσων διά της αλχημίας αναζητούν το χρυσίον, καρέκλες υψώνονται τοτέμ στην Αγορά, γελάνε και τα παρδαλά κατσίκια, αλλά εμείς προσποιούμεθα ότι έχουμε Δημοκρατία, ότι το Σύνταγμα λειτουργεί και ότι τα καζίνα είναι κατηχητικά.
  Όσο για το δίδυμο Γκοτζίλα - Κωλοτούμπα που τσουρομαδιέται στις ρούγες, στα κανάλια και στις δηλώσεις, μην εκπλαγείτε αν αίφνης κολλάει ο ένας στο κεφάλι του άλλου τα τσουρομαδημένα μαλλιά και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Όμως, ακόμα κι αυτό αν γίνει η πτώση έχει ήδη επισυμβεί.
Πτώση άγρια και εις ό,τι αφορά τον κ. Καμμένο αγριότατη. Δεν ξέρω τι θα σκούξει ο στόμας του, αλλά από γλίτσα και λάσπη είναι τίγκα τα πνευμόνια του, καλύτερα απ’ του τελάλη. Το ίδιο βέβαιη είναι και η πτώση του Τσίπρα, έχει ήδη άλλωστε συμβεί. Όταν εξέπεσε από αριστερός, όταν προσέπεσε στα πόδια των τυράννων, όταν εψεύσθη και εψεύσθη, όταν πέταξε κάθε αρετή στα σκυλιά, όταν ξεπούλησε λαό και πατρίδα – δεν θα διεκτραγωδήσω την πτώση του, δεν αξίζει για έναν άνθρωπο που ήξερε για νεκρούς στο Μάτι κι έπαιζε μπροστά στις κάμερες τον καθοδηγητή του τίποτα, τον στρατηγό αόρατων στρατιών, τον πρόμαχο του πουκάμισου που φορούσε.
  Δεν έχουμε Δημοκρατία, έχουμε προπαγάνδα. Προσποιούμεθα ότι δεν έχουμε Μνημόνια και ότι δεν ζούμε βίο αβίωτο. Η αναγκαιότης της πτώσης των ανδρείκελων (των ξένων) άμα τε και των εφ’ ημάς ανδραπόδων, αρχίζει να λαμβάνει διαστάσεις κάθαρσης. Όχι μόνον απαλλαγής απ’ τον Τσίπρα, αλλά οριστικής απαλλαγής από τον δικομματικό μονοκομματισμό που μας ξαναστοιχειώνει.
Απ’ το ραβδί της Κίρκης τσιφ στη Φάρμα των Ζώων, χοίρος ή γελάδι, δεν λέει…




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν το ΣτΕ του 4ου Ράιχ βρίσκει «Συνταγματικό» να είναι τα μαγαζιά ανοιχτά τις Κυριακές...
...ο λαός δεν έχει καμια εμπιστοσύνη στους δικαστές της Μέρκελ και των στοών!
Ο απόλυτος φασισμός στην αποικία Ελλαδιστάν... που οι δικαστές ξεφτιλίζουν κάθε έννοια αστικού δικαίου...




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ξέχασαν οι σιωνιστές-ναζί ότι τους κατασκεύασαν προτεκτοράτο το '48...
Τιμ Άντερσον
Σιωνιστική ομάδα η Αυστραλιανή Εβραϊκή Ένωση (AJA) θέλει να σταματήσει τον αγώνα ποδοσφαίρου Αυστραλίας-Παλαιστίνης στο Κύπελλο της Ασίας επειδή «δεν υπάρχει Παλαιστίνη». Ωστόσο, η Αυστραλία και η Παλαιστίνη έπαιξαν ποδόσφαιρο στο Σίδνεϊ το 1939, πριν δημιουργηθεί η σιωνιστική αποικία στην Παλαιστίνη



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτή η επανάσταση έχει ένα όνομα: Μπολιβαριανή κι ένα επίθετο: Σοσιαλιστική...
...τόνισε ο Nicolás Maduro, πρόεδρος της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας