Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Κυριακη 13 Ιανουαριου 2019



Στειλαν  σφαιρα στο βουλευτη του Ποταμιου Δανελλη και απειλουν τη ζωη του εάν ψηφισει την προδοσια της Μακεδονιας.
Στον βουλευτη των ΑΝΕΛ Παπαχριστοπουλο τον απειλουν ότι θα του κοψουν το κεφαλι εάν ψηφισει την προδοτικη συμφωνια των Πρεσπων.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γιατι δεν κανουν δημοψηφισμα στα Σκοπια και στην Ελλαδα για να αποφασισει ο λαος?
Γιατι φοβουνται την ψηφο και τη Δημοκρατια?



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------


18 πρεσβεις καλουν τους βουλευτες να μην την ψηφισουν.
Λεοντεια η Συμφωνια των Πρεσπων, βλαπτει τα εθνικα συμφεροντα.
Είναι εφαλτηριο για τη συνεχιση των αλυτρωτικων βλεψεων των Σκοπιων.
Η συμφωνια, επιβληθεισα εξωθεν, τεινει να επιφερει διχασμο στην ελληνικη κοινωνια, τονιζουν οι πρεσβεις.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Κανεναν δεν ανησυχει ότι τα νοικοκυρια και οι επιχειρησεις δεν μπορουν να πληρωσουν τους φορους τους?  Κατά τα αλλα, είναι καλη η πορεια της οικονομιας και εχουμε εξοδο δηθεν από τα μνημονια… Κάθε μηνα τα χρεη ανεβαινουν κατά 880 εκατ ευρω. Μεχρι και τον Νοεμβριο οι απληρωτοι φοροι ηταν 7,93 δις ευρω.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στελνουν στην καλπη 250.000 ελληνοποιημενους λαθρομεταναστες.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------




24 τραυματίες στο Παρίσι κατά τη δράση των Gilets jaunes. Οι 2 σε απόλυτα κρίσιμη κατάσταση…..Θύματα από flashball ως και 15χρονα παιδιά…..
13/1/2019 – 12.00
Στις κινητοποιήσεις των Gilets jaunes (Κιτρινων Γιλεκων) στο Παρίσι 2 εκ των τραυματιών είναι σε απολύτως κρίσιμη κατάσταση ο 1 ανήκει στις καθεστωτικές δυνάμεις της τάξης.Υπήρξαν ακόμη 149 συλλήψεις οι 74 σε προσωρινή κράτηση.. Πολυάριθμα επεισόδια σημειώθηκαν στο περιθώριο της διαδήλωσης των Gilets jaunes στο Παρίσι όπου συνολικά τραυματίστηκαν 24 άτομα. ΄Ηταν η 9η δράση του κινήματος και τα επεισόδια ξέσπασαν κυρίως στην συνοικία της place de l’Étoile…..Δακρυγόνα,αντλίες νερού και flashball σε ημερήσια διάταξη….
Στο Bordeaux υπήρξε σοβαρός τραυματισμός διαδηλωτή από flashball..Στο Στρασβούργο οι ρατσιστές καθεστωτικοί flics του Μacron παραμόρφωσαν με flashball στο πρόσωπο 15χρονο μαύρο παιδί που βγήκε να κάνει τα ψώνια του. Yποβλήθηκε σ΄εκτενή χειρουργική επέμβαση 6 ωρών. Η οικογένεια του αναφέρει πως υπέστη συνθλιβή της γνάθου και θα τρέφεται με υγρά για 6 μήνες…
8000 συμμετείχαν στην acte IX στο Paris, ενώ 84 000 διαδηλωτές κινητοποιήθηκαν σε όλη τη Γαλλία σύμφωνα με τις αρχές. Οι διοργανωτές θεωρούν ότι η συμμετοχή ήταν πολύ πιο μεγάλη.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Εκοιμήθη ο μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος
 Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019, 23:07
Αποδήμησε εις Κύριον πριν από λίγη ώρα ο μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος, σε ηλικία 71 ετών. Τον μητροπολίτη, σύμφωνα με πληροφορίες του Orthodoxia info, βρήκε συγγενικό του πρόσωπο στο σπίτι του στη Χαλκίδα χωρίς τις αισθήσεις του. Διεκομίσθη αμέσως στο νοσοκομείο της πόλης, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
O Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος γεννήθηκε στη Χαλκίδα το 1947. Μετά το τέλος των πανεπιστημιακών του σπουδών, χειροτονήθηκε διάκονος το 1973 και πρεσβύτερος το 1974. Από το 1998 ανέλαβε τη Γραμματεία της Συνοδικής Επιτροπής Χριστιανικής Αγωγής της Νεότητος, της Συνοδικής Υποεπιτροπής διά την χρηματοδότησιν των χριστιανικών οικογενειών της Θράκης διά την απόκτησιν 3ου τέκνου, της Συνοδικής Υποεπιτροπής επί των Ολυμπιακών Αγώνων, της Συνοδικής Υποεπιτροπής Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων και της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Γάμου, Οικογενείας, Προστασίας Παιδιού και Δημογραφικού Προβλήματος. Επίσης, εξελέγη πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Τάσος Γεωργιάδης».
Για την πλούσια κοινωνική του δράση έχει βραβευθεί από το Εμπορικό Επιμελητήριο Νομού Ευβοίας και πρόσφατα από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Μητροπολίτης εξελέγη την 28η Φεβρουαρίου 2006.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ο Τσέζαρε Μπατίστι απήχθει από τη Βολιβία από αλητες βραζιλιανους που ειχαν εισχωρησει παρανομα
 Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019, 10:21
Ο Τσέζαρε Μπατίστι, πρώην μέλος μιας παράνομης ιταλικής ακροαριστερής οργάνωσης που έχει καταδικαστεί για ανθρωποκτονίες στην Ιταλια  και ο οποίος διέφευγε από τον Δεκέμβριο, συνελήφθη και απήχθει στη Βολιβία, ανακοίνωσαν σήμερα ένας σύμβουλος του καραφασισταρα βραζιλιάνου προέδρου και βραζιλιάνικα και ιταλικά ΜΜΕ.
«Ο Ιταλός  Τσέζαρε Μπατίστι συνελήφθη και απηχθει από τη Βολιβία τη νύχτα (του Σαββάτου προς Κυριακή) και θα οδηγηθεί παρανομα και μυστικα σε λίγο από την Βολιβια στη Βραζιλία, απ’ όπου θα σταλεί πιθανότητα στην Ιταλία προκειμένου να εκτίσει την ποινή ισόβιας κάθειρξης στην οποία έχει καταδικαστεί, όπως προβλέπει η απόφαση της ιταλικής δικαιοσύνης» έγραψε στο Twitter ο αληταρας Φιλίπε Γκ. Μαρτίνς, ειδικός σύμβουλος του νέου αληταρα σκατοφασιστα προέδρου της Βραζιλίας, Ζαΐχ Μπολσονάρου, για εξωτερικές υποθέσεις.
Τα κυριότερα ΜΜΕ της Βραζιλίας ανέφεραν πως ο Μπατίστι συνελήφθη στην πόλη Σάντα Κρους ντε λα Σιέρα, επικαλούμενα πηγές της βραζιλιάνικης ομοσπονδιακής αστυνομίας.
«Ο Μπατίστι συνελήφθη!», έγραψε από την πλευρά του, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο αληταρας Αντόνιο Μπερναρντίνι, αληταρας πρεσβευτής της Ιταλίας στη Βραζιλία.
Ο αληταρας κωλοναζιστης πουστρογιος του σκατοφασιστα Μπολσονάρου, ο αληταρας βουλευτής Εντουάρτου Μπολσονάρου, έγραψε από την πλευρά του στον ίδιο ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, στα ιταλικά συνοδεύοντας το κείμενο με μια φωτογραφία του Μπατίστι: «Η Βραζιλία δεν είναι πλέον μια χώρα παρανόμων. Ματέο Σαλβίνι [ο Ιταλός ακροδεξιος φασιστας υπουργός Εσωτερικών], το 'δωράκι' έρχεται».
Ο πρώην πραξικοπηματιας δεξιος «πρόεδρος» της Βραζιλίας Μισέλ Τέμερ είχε υπογράψει στα μέσα Δεκεμβρίου την πράξη απέλασης του Μπατίστι που ζητούσε εδώ και χρόνια η Ιταλία, όπου καταδικάστηκε ερήμην το 1993 σε ισόβια κάθειρξη για τέσσερις ανθρωποκτονίες και συνέργεια σε δολοφονίες που είχαν διαπραχθεί τη δεκαετία του 1970, όταν ακόμη ανήκε σε μια οργάνωση της άκρας αριστεράς, τους Ένοπλους Προλετάριους για τον Κομμουνισμό, που χαρακτηριζόταν τρομοκρατική από την ιταλική δικαιοσύνη. Απέδρασε από τη φυλακή το 1981 και έζησε για περίπου 15 χρόνια στη Γαλλία πριν διαφύγει στη Βραζιλία το 2004 για να αποφύγει την έκδοσή του.
Έπειτα από ένα διάστημα παραμονής στη φυλακή και μια μακρά δικαστική διαδικασία για την απέλασή του, ο αριστερός πρόεδρος Λουίς Ινάσιου Λούλα ντα Σίλβα (2003-2011) είχε αποφασίσει το 2010 να μην εκδώσει τον Μπατίστι στην Ιταλία.
Ο Μπατίστι, 63 ετών, δηλώνει μέχρι και σήμερα αθώος για τα εγκλήματα που του προσάπτονται.
Ο ακροδεξιός σκατοφασιστας Ζαΐχ Μπολσονάρου, που ορκίστηκε πρόεδρος την 1η Ιανουαρίου, είχε επαναλάβει από την πλευρά του, τον Δεκέμβριο, την πρόθεσή του να απελάσει τον Μπατίστι, γράφοντας στο Twitter πως η ιταλική κυβέρνηση μπορεί να «υπολογίζει» σε αυτόν προκειμένου να τον στείλει στη χώρα καταγωγής του.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Σε θάνατο καταδικάστηκαν 41 γουρουνια τζιχαντοφασίστες στην Τυνησία
 Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019, 03:04
Σαράντα ένας γουρουνια τζιχαντοφασιστες καταδικάστηκαν στην ποινή του θανάτου στην Τυνησία, αφού κρίθηκαν ένοχοι της κατηγορίας πως συμμετείχαν στην επίθεση η οποία είχε στοιχίσει τη ζωή σε 15 στελέχη των ενόπλων δυνάμεων τον Ιούλιο του 2014 στα σύνορα με την Αλγερία, ανακοίνωσε η εισαγγελία χθες Σάββατο.
Οι 41 άνδρες, εκ των οποίων μόνο δύο τελούν υπό κράτηση και οι υπόλοιποι 39 δυστυχως διαφεύγουν τη σύλληψη, καταδικάστηκαν την Παρασκευή πρωτοδίκως από κακουργιοδικείο της Τύνιδας, διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος της αντιτρομοκρατικής διεύθυνσης της τυνησιακής εισαγγελίας, ο Σοφιάν Σλίτι.
Οι κατηγορούμενοι ανήκουν στη τζιχαντοφασιστική συμμορια Ισλαμοφασιστικό Κρατος (ΙΚ), πρόσθεσε.
Η Τυνησία δυστυχως κι αυτή εφαρμόζει μορατόριο στη θανατική ποινή από το 1991: η εσχάτη των ποινών συνεχίζει να επιβάλλεται, αλλά οι καταδικασθέντες δυστυχως δεν εκτελούνται.
Τη 16η Ιουλίου 2014, δεκαπέντε στρατιωτικοί σκοτώθηκαν σε μια «τρομοκρατική» έφοδο στο όρος Σαάμπι, στην επαρχία Κασερίν (κεντροδυτικά), που παραμένει κρησφύγετο εξτρεμιστών ισλαμοφασιστων.
Το υπουργείο Άμυνας είχε αναφέρει τότε πως 40 ως 60 «τρομοκράτες», εφοδιασμένοι με βαριά πολυβόλα και εκτοξευτήρες ρουκετών είχαν ανοίξει πυρ την ώρα που άρχιζε η διακοπή της νηστείας του ραμαζανιού εναντίον στρατιωτών.
Πέντε στρατιώτες έπεσαν νεκροί από σφαίρες, άλλοι εννέα έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της φωτιάς στη σκηνή τους κι ένας δέκατος πέμπτος υπέκυψε αργότερα στα τραύματα που είχε υποστεί.
Είχε κηρυχθεί τριήμερο εθνικό πένθος μετά την επίθεση αυτή, την πλέον πολύνεκρη στην ιστορία του τυνησιακού στρατού.
Μετά την αραβική «εξέγερση» της CIA του 2011, η Τυνησία βρέθηκε αντιμέτωπη με την αλματώδη ανάπτυξη του τζιχαντοφασιστικού κινήματος, στο οποίο αποδίδεται η ευθύνη για τους θανάτους πολλών δεκάδων στρατιωτικών, αστυνομικών, τυνήσιων πολιτών αλλά και ξένων τουριστών.
Αν και η κατάσταση ως προς την ασφάλεια έχει παρουσιάσει αισθητή βελτίωση, οι τζιχαντοφασιστικές συμμοριες συνεχίζουν να είναι παρούσες, ειδικά στην περιοχή των συνόρων με την Αλγερία, κι η χώρα παραμένει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά την επίθεση βομβιστών-καμικάζι στο κέντρο της Τύνιδας εναντίον της προεδρικής φρουράς (12 μέλη της σκοτώθηκαν) τον Νοέμβριο του 2015.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άρχισα την επανάσταση με 82 άτομα. Θα το ξανάκανα, ακόμη και με 10 ή 15 και με ακλόνητη πίστη. Δεν έχει σημασία πόσο μικρός είσαι, αν έχεις πίστη και σχέδιο δράσης.
Φιντέλ Κάστρο



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ψοφοδεή... το Αιγαίο δεν ανήκει στα ψάρια του, ούτε στις "συνεργασίες"...
...όπως κι η Μακεδονία, είναι Ελλάδα!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν δικαιούται κανένας, κανένα κΥνοβούλιο, κανένας υπάλληλος του Σόρος... να πουλάει ότι ανήκει στο Έθνος, την Ιστορία και την Πατρίδα!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καμμένος: Απευθύνω προσκλητήριο στις πατριωτικές δυνάμεις για συνεργασία...
Ναι. Και την ίδια ώρα τα μέλη της επιτροπής για το Δημοψήφισμα που ζύγωσαν το Μέγαρο Μουσικής όπου το φιλαράκι σου ο Alex δίνει εκ νέου διαπιστευτήρια σε ΝΑΤΟ-ΕΕ ... ΠΡΟΣΗΧΘΗΣΑΝ! ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΕΠ ΑΥΤΟΥ;




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τρεις (3) οι Μακεδονίες για το γερμανοτσόγλανο Κουλογλου, γνωστό μνημονιακό oικόσιτο του ΓΑΠ & σήμερα κύριος 35.000 το μήνα...

στην τοποθεσία Ελληνική Κοινότητα Βερολίνου - Hellenische Gemeinde zu Berlin e. V.
Ανταπόκριση από το Βερολίνο
Ομιλία Κούλογλου στην ελληνική κοινότητα Βερολίνου 12.01.2019
Όταν ένας "καταξιωμένος δημοσιογράφος" επισκέπτεται, ως ευρωβουλευτής πλέον, μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα όπως το Βερολίνο και απευθύνεται στους...
συμπολίτες του με ένα λόγο εντελώς απροετοίμαστο, του καφενέ, μισοκακόμοιρο, γεμάτο χονδροειδή ιστορικά ψέμματα κι ανακρίβειες, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια του κόσμου αναφορικά με την απίστευτη ανεπάρκεια της κυβέρνησης του ροκανίζοντας το χρόνο της ομιλίας του με τσιτάτα των Άδωνη, Βορίδη και Κούλη, τι μπορεί να υποθέσει κανείς γι'αυτον, τόσο ως δημοσιογράφο όσο και ως ανώτατο στέλεχος του κυβερνητικού κόμματος;!
Ομολογώ ότι μπαίνοντας καθυστερημένη στην αίθουσα της ελληνικής κοινότητας Βερολίνου και βλέποντας στην οθόνη του προτζέκτορα τις φωτογραφίες των Άδωνη, Βορίδη και Κούλη, ως βασικό μέρος της ομιλίας Κούλογλου, πίστεψα αρχικά ότι ήταν ένα εύθυμο διάλειμμα από ένα πολύ σοβαρό σκέλος της ομιλίας του. Όταν όμως συνέχισε με περισσότερα τσιτάτα της αντιπολίτευσης (ο τύπος μίλησε μέχρι και για αυτό που είχε πει ο Άδωνις για την χριστουγεννιάτικη φάτνη!!!), αποτυχημένες απόπειρες να παίξει βίντεο από συνεντεύξεις τους σε τηλεοπτικές εκπομπές πρωινής ζώνης τα οποία (λόγω μηδενικής προετοιμασίας του) δεν έπαιζαν καθόλου ή με φριχτή παραμόρφωση στα ηχεία της αίθουσας που καθιστούσε αδύνατη την αναπαραγωγή τους, κατάλαβα ότι αυτό *ήταν* το βασικό μέρος της ομιλίας του. Αναφέρθηκε επίσης στα σκάνδαλα του Κεελπνο και της Νοβαρτις, δικαστικές υποθέσεις που είναι σε εξέλιξη και φυσικά η τελική έκβαση τους είναι ακόμα άγνωστη. Δηλαδή επρόκειτο για προκαταβολικη οργανοποίηση της δικαιοσύνης, προκειμένου να μας υπενθυμίσει πόσο "κακή" ήταν η αξιωματική αντιπολίτευση ως κυβέρνηση. Κατά πολύ ενδιαφέροντα τρόπο όμως, δεν έκανε καμμία αναφορά στην δίκη της Χρυσής Αυγής, η οποία πλέον έχει καταστεί το έτερο μέρος του πολιτικού-ιδεολογικου διπόλου και δυστυχώς συνέταιρος της κυβέρνησης σε βρώμικα πολιτικά παζάρια, όπως αυτό της εκλογής της Βασιλικής Θάνου στη θέση της προέδρου της επιτροπής ανταγωνισμού. Για την Χρυσή Αυγή απόλυτη σιωπή. Και φυσικά, για το έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ο Κούλογλου δεν είχε τίποτα να πει.
Ο Στέλιος Κούλογλου στην πορεία της ομιλίας του, όταν ξεκίνησαν οι ερωτήσεις, ανέφερε θολά κι αόριστα ότι υπάρχουν τρεις Μακεδονίες κι όχι μια. Εδώ ο παραστατικός δημοσιογράφος δεν έκρινε σκόπιμη την παράθεση εικόνας χάρτη της "Μακεδονίας" στην οποία αναφέρεται, με συγκεκριμένα σύνορα και όρια. Απλά υποστήριξε ότι η Μακεδονία δεν είναι μια αλλά τρεις και άφησε να εννοηθεί ότι δεν έχει κανένα πολιτισμικό σημαινόμενο, είναι μία έννοια κενή περιεχομένου. Συνέχισε υποστηρίζοντας το εξωφρενικό ψέμμα (αλλά πες πες, κάτι θα μείνει!) ότι "τα μακεδονικα είχαν αναγνωριστεί από τον ΟΗΕ ως γλώσσα το 1977", το οποίο ο Γιώργος Μπαμπινιώτης έχει αντικρούσει πάμπολλες φορές με κάθετο και κατηγορηματικό τρόπο. Και κατέληξε στο φρικιαστικό επιχείρημα ότι "από τη στιγμή που εμείς δεν είχαμε ποτέ μακεδονική γλώσσα, το γεγονός ότι τους δίνουμε τον όρο "μακεδονική" ως ονομασία για τη γλώσσα τους δε σημαίνει ότι χάσαμε κάτι γιατί δεν το είχαμε"!!!!! Το κακουργηματικου χαρακτήρα επιχείρημα ότι η έννοια "Μακεδονία", "Μακεδόνας" και "μακεδονικός" είναι έμπλεα πολιτισμικού περιεχομένου συγκεκριμένου πολιτισμού και η χρήση τους με άλλο σημαινόμενο αποτελεί παραβίαση κάθε έννοιας ονοματολογίας και απόπειρα υφαρπαγής αυτού του σημαινόμενου, όλα αυτά τα κακουργήματα αποτελούν την ρεαλπολιτικ της σημερινής κυβέρνησης προτεκτοράτου των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Και το κερασάκι στην τούρτα των ψεμμάτων ήταν φυσικά όταν ανέφερε ότι "η συμφωνία των Πρεσπών προήλθε όχι από πίεση της ΕΕ και του ΝΑΤΟ αλλά με πρωτοβουλία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καθώς η ανάληψη της κυβέρνησης από τον Ζάεφ θεωρήθηκε ευνοϊκή από την ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να "κλείσει" το θέμα". Αν τα ψέμματα από το στόμα του Κούλογλου ήταν νερό χθες βράδυ, θα έμοιαζαν με τον ποταμό Σπρεε του Βερολίνου και θα μας έπνιγαν...
Όσο για το αίσθημα δημοκρατίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο Κούλογλου δεν είχε τίποτα να απαντήσει στην πρόταση για διεξαγωγή δημοψηφίσματος ώστε να εξακριβωθεί με τον πιο ακριβή τρόπο η γνώμη του ελληνικού λαού αναφορικά με την συμφωνία των Πρεσπών.
Μια πολύ ενδιαφέρουσα παρατήρηση από πλευράς ενός ακροατή ήταν ότι, μπορεί να φωνάζουν και να βρίζουν την Νέα Δημοκρατία όσο θέλουν, αλλά εάν παραστεί ανάγκη, δε θα διστάσουν να συγκυβερνήσουν οι δύο τους στις επόμενες εκλογές, λόγω της απαίτησης κυβερνητικής σταθερότητας με άξονα τετραετίας εν όψει και της εκλογής προέδρου Δημοκρατίας, κλπ. Εκεί φυσικά ο Κούλογλου δεν είχε τίποτα να απαντήσει.
Την ίδια ώρα ΜΚΟ έχουν αναλάβει να υποκαταστήσουν το κράτος με αδιαφανείς διαδικασίες, γίνεται πάρτυ απευθείας αναθέσεων έργου αξίας εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία εξαφανίζονται σε λογαριασμούς Συριζαιων αθόρυβα, αφού οι ΜΚΟ είναι ανεξέλεγκτες από το κράτος και η δράση τους υπεράνω κάθε υποψίας. Ο νόμος καταλύεται με φάκτο, όταν αποφάσεις της δικαιοσύνης αναφορικά με περιπτώσεις όπως η παράνομη κατάληψη του Σίτυ Πλάζα, άλλη τεράστια μπίζνα ΜΚΟ με ισχυρές πολιτικές και οικονομικές διασυνδέσεις με το γερμανικό κράτος, δεν εφαρμόζονται από την ασφυκτικά συριζοκρατουμενη Ελληνική Αστυνομία εδώ και πάνω από δύο χρόνια τώρα.
Ο Στέλιος Κούλογλου είναι γνώστης όλων των θεμάτων, αλλά όπως φάνηκε περιτρανα χθες το βράδυ αποτελεί δυστυχώς έναν βαθύτατα διεφθαρμένο προπαγανδιστή, πιστό μαθητή του Γκαίμπελς, ξεπουλημένο στην Νέα Τάξη Πραγμάτων όπως διαμορφώνεται στα ευρωπαϊκά κυβερνητήρια των Βρυξελλών και του Βερολίνου. Το βαθύ θράσος του να απευθύνεται στο ακροατήριο των Ελλήνων μεταναστών του Βερολίνου και να τους συμβουλεύει, ως συνοδευτικό τσιτάτο των ψεμμάτων του, "να διαβάσουν ιστορία" ή "να κάνουν κανένα ταξίδι κάπου αλλού για να δουν και άλλα πράγματα" τον καθιστά έναν σημαντικό ταξικό και εθνικό εχθρό του λαού μας, πιόνι των ξένων γεωπολιτικων συμφερόντων με το αζημίωτο. Είμαι σίγουρη ότι η ιστορία αλλά και ο λαός θα τον "τιμήσουν" όπως πρέπει και μάλιστα πολύ σύντομα.
Σε κάθε περίπτωση, ο Στέλιος Κούλογλου αποχώρησε από την ελληνική κοινότητα Βερολίνου χθες βράδυ ατιμασμένος, ως προδότης του ελληνικού λαού που πραγματικά είναι.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ελληνική Επιτροπή Αλληλεγγύης "Είμαστε όλοι Βενεζουέλα"
102 XΩΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΔΟΥΡΟ
ΡΩΣΙΑ , ΚΙΝΑ, ΙΝΔΙΑ, ΜΕΞΙΚΟ, ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ, ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ, ΒΙΕΤΝΑΜ, ΒΟΛΟΒΙΑ, ΚΟΥΒΑ, ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑ, ΕΛ ΣΑΛΒΑΔΟΡ κ.α




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πως εξαφανιστηκε η Αρχαια Σπαρτη?
Θσσαυροι της αρχαιας ελληνικης τεχνης καταστραφηκαν και λεηλατηθηκαν από πολλους. Ολους αυτους όμως τους ξεπερνουσε ο αββας Michel Fourmont, απεσταλμενος του βασιλια της Γαλλιας Λουδοβικου ΙΕ με την εντολη να συλλεξει βυζαντινα χειρογραφα και άλλες αρχαιοτητες και να τα μεταφερει στο Παρισι. Τον Φεβρουαριο του 1729 εφτασε στη Κωνσταντινουπολη και εφοδιαστηκε με φιρμανι του σουλτανου Αχματ Γ. Πηγε στον Μυστρα στην Σπαρτη και στις Αμυκλες, οπου κυριολεκτικα δεν αφησε «λιθον επι λιθου». Ο ιδιος καυχιεται ότι ότι δεν μπορουσε να το κλεψει το καταστρεφε για να μην το βρει άλλος περιηγητης!!!!