Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Κυριακη 6 Οκτωβριου 2019



Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2019
Εκουαδόρ : ΔΝΤ - Γενική Απεργία - Κατάσταση Πολιορκίας και ο στρατός στους δρόμους

Εν αναμονή της έλευσης του ΔΝΤ στο Εκουαδόρ, η κυβέρνηση Λενίν Μορένο ανακοίνωσε “Πακέτο” οικονομικών μέτρων που περιλαμβάνει - μεταξύ άλλων – μείωση μισθών των δημοσίων υπαλλήλων κατά 20%, μείωση και ιδιωτικοποίηση ιδιωτικοποίηση των εισφορών λόγω συνταξιοδότησης και περικοπή κατά μία ημέρα της εργασίας των δημοσίων υπαλλήλων . Επιπλέον, η κατάργηση της επιδότησης στην τιμή της βενζίνης και του πετρελαίου ντίζελ και η ελευθέρωση της τιμής τους, - επιβεβαιώνουν οι επικριτές του προέδρου Μορένο - θα οδηγήσει στην αύξηση των τιμών όλων των τύπων αγαθών, υπηρεσιών και μεταφορών.

Στη γενική απεργία που προκηρύχτηκε σε όλη τη χώρα, σταδιακά δήλωσαν συμμετοχή οι φοιτητές και οι ιθαγενείς και στην καταστολή των βίαιων διαδηλώσεων που ακολούθησαν, συνελήφθησαν τουλάχιστον 350 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων συνδικαλιστές και ιθαγενείς ηγέτες.
Στη συνέχεια και ενώ οι διαδηλώσεις και οι συγκρούσεις γενικεύτηκαν και κορυφώθηκαν, η κυβέρνηση έθεσε την χώρα σε Κατάσταση Πολιορκίας, αναστέλλοντας τα σχετικά με το δικαίωμα της κυκλοφορίας, διαδήλωσης και έκφρασης άρθρα του Συντάγματος και αναθέτοντας στο Στρατό την αποκατάσταση της τάξης στη χώρα.
Την Πέμπτη το βράδυ, η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας μετέδωσε ένα μήνυμα σε εθνικό δίκτυο , το οποίο βασικά ήταν μια περίληψη των μέτρων της κυβέρνησης Μορένο, ο οποίος απείλησε τους πολίτες να μην διαδηλώσουν ενάντια στο "πακέτο".



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τραγική κατάληξη για 45χρονη καθηγήτρια Πανεπιστημίου - Άργησε το ασθενοφόρο
 2019-10-06, 00:45

Με την απώλεια μίας ανθρώπινης ζωής επιβεβαιώθηκαν οι τραγικές ελλείψεις σε ασθενοφόρα και ιατρικό προσωπικό που υπάρχουν στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας, αλλά και στο Νοσοκομείο του Ρίου της Πατρας.
Η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης 45ετών έχασε την ζωή της κατά την μεταφορά της στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων, μετά από μερική ρήξη κοιλιακής αορτής, επεισόδιο που υπέστη το Σάββατο το μεσημέρι στην Αρχαία Ολυμπία.
Η άτυχη 45χρονη βρισκόταν στην περιοχή προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες του Φιλοσοφικού Συνεδρίου που πραγματοποιείτο στην πόλη της Ολυμπίας.
Το μεσημέρι του Σαββάτου και ενώ βρισκόταν στον κεντρικό δρόμο της πόλης, έχασε τις αισθήσεις . Άμεση ήταν η ανταπόκριση των κατοίκων οι οποίοι έτρεξαν προς βοήθεια της, ενώ στο σημείο κλήθηκε και ο εφημερεύον ιατρός του κέντρου υγείας της Ολυμπίας.
Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο το οποίο όμως άργησε χαρακτηριστικά να έρθει, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα των κατοίκων αλλά και του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ολυμπίας Νίκου Ζαρόκωστα, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο περιστατικό, έφτασε στο σημείο μετά από 45 περίπου λεπτά.
Χρόνος πολύτιμος ίσως, ο οποίος πήγε χαμένος.
Η μη λειτουργία της Καρδιοθωρακοχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ριου της Πατρας, επέβαλλε την μεταφορά της στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων για την αντιμετώπιση του περιστατικού με χειρουργική επέμβαση.
 Δυστυχώς όμως η 45χρονη λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της δεν άντεξε και κατά την μεταφορά της υπέκυψε.
Βρέθηκε σε λάθος τόπο, την λάθος στιγμή
Όσο και να θέλουμε σε αυτή την περιοχή να μιλάμε για ανάπτυξη και για τουρισμό αυτά τα τραγικά περιστατικά έρχονται να μας επαναφέρουν στην πραγματικότητα που βιώνουμε.
Μια πόλη όπως η Αρχαία Ολυμπία που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες στερείται των βασικών ιατρικών υποδομών, οι οποίες πολλές φορές δυστυχώς αποβαίνουν μοιραίες για ανθρώπινες ζωές.
Δυστυχώς το λάθος της 45χρονης Καθηγήτριας Πανεπιστημίου ήταν ότι βρέθηκε στην περιοχή μας, σε μία περιοχή που εν έτη 2019 στερείται των αναγκαίων ιατρικών δομών.

σχολιο.- Τι, δεν τελειοποιήθηκε το ΕΣΥ επί συριζα; Νόμιζα πως αφού έδιναν λεφτά για εξοπλισμούς θα είχαν προηγουμένως ολοκληρώσει το δημόσιο σύστημα υγείας με προσωπικό και εξοπλισμό, έστω και ως ντεμέκ αριστεροί.
Για τη ΝΔ δεν χρειάζεται κάποιο σχόλιο, περπατά περήφανα στο χαλί (ή χάλι) που έστρωσαν οι ροζέ καραγκιόζηδες. Κατά τα άλλα, ευτυχώς που βγήκαμε από τα μνημόνια.
Σχολιο.-  45χρονη καθηγήτρια πανεπιστημίου έχασε τη ζωή της, έχοντας υποστεί καρδιακό επεισόδιο στην Αρχαία Ολυμπία.
Το ασθενοφόρο ήρθε μετά από μία ώρα περίπου, γιατί τα λεφτά για ασθενοφόρα γίνανε πρωτογενή πλεονάσματα από τους Τσακαλώτους, στο Νοσοκομείο του Ρίου δεν λειτουργεί η Καρδιοθωρακοχειρουργική Κλινική, για να περισσεύουν λεφτά και να καμαρώνει ο Τσίπρας, και κατά συνέπεια έπρεπε να μεταφερθεί στα Γιάννενα.
Στη δημόσια υγεία άφησαν έργο οι Πολάκηδες. Και το συνεχίζουν με προσήλωση οι Κικίλιες.
Σχολιο.- Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο δεν λειτουργεί η καρδιοχειρουργική  κλινική
Στο Πανεπιστημιακό ΑΤΤΙΚΟ Νοσοκομείο ..τη ναυ-αρχίδα του ΕΣΥ εχει χαλάσει ο Στεφανιογράφος ,,και οι ασθενείς αποστέλονται σε ..αλλα νοσοκομεία ή σε κάποιο ιδιωτικούλη κέντρο εκεί κοντά ή ξαποστέλονται στο Γ Νεκροταφείο..και αυτό πολύ κοντά




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ο ΥΠΕΞ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΗΛΩΣΕ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΧΤΕΙ ΑΠΕΙΛΗ ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑΝ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κι ένας ταγματαλητάκος συριζαίικης κοπής.
«Φιλικο διτερμα σημερα Κνατ και Ματ.#ΚΚΕ» γραφει ο αληταρας ταγματαλητης συριζαιος Dragan Redskin.
Εν τω μεταξύ εκκρεμούν οι δίκες κατά των αγωνιστών του ΚΚΕ που συνελήφθησαν και βασανίστηκαν για την επίθεση στο άγαλμα του Τρούμαν, στις 16 Απριλίου 2018.
Υποθέτω πως το χιταριό αυτό θα βάραγε παλαμάκια στα ΜΑΤ των Τσίπρα - Τόσκα - Γεροβασίλη - Παπακώστα.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χαμός και σήμερα με τους ματατζιδες ένστολους υπερασπιστές του αγάλματος του εγκληματία πολέμου Τρούμαν και τους αγωνιστές του ΠΑΜΕ.
Αυτό που επισημαίνω ως στοιχείο ποιοτικής αναβάθμισης του αγώνα ενάντια στους ένστολους μακελάρηδες, είναι ο εξοπλισμός των αγωνιστών του ΠΑΜΕ με κράνη και αντιασφυξιογόνες μάσκες.
Έτσι απέφυγαν αυτά που είχαν υποστεί, όταν ο Τσίπρας ξέσπασε το συσσωρευμένο συμπλεγματικό μίσος του κατά των διαδηλωτών που επιχείρησαν να γκρεμίσουν το άγαλμα του δολοφόνου, όπως φαίνεται στη δεύτερη φωτογραφία της 16ης Απριλίου 2018.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συριζαύγουλαααααα...."η ΗΠΑ είναι καλύτερη φίλη της Ελλαδας".....και της ΣαουδικήςΑραβιας που ρημάζει αθώους. Ετσι λεει ο ξετσίπρωτος...

Η φωτογραφία του σκελετωμενου μικρου κοριτσιου από την Υεμένη.
Της γης οι κολασμένοι.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εξέγερση κατά του ΔΝΤ στον Ισημερινό
5 Οκτωβρίου 2019
Σε κύκλο έντονης πολιτικής αναταραχής εισέρχεται, μετά το Περού, και το γειτονικό Εκουαδόρ. Ο Πρόεδρος του Λένιν Μορένο κήρυξε την Πέμπτη τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έπειτα από τις απεργιακές κινητοποιήσεις, τους αποκλεισμούς δρόμων και τις πολύωρες οδομαχίες που πυροδότησε το πακέτο μέτρων λιτότητας που τέθηκε σε εφαρμογή προκαλώντας, μεταξύ άλλων, την εκτίναξη της τιμής των καυσίμων.
Στην ταραγμένη δεκαετία που προηγήθηκε της εκλογής του αριστερού Ραφαέλ Κορέα το 2007, τρεις Πρόεδροι της χώρας αναγκάστηκαν σε παραίτηση μετά από επίμονες κοινωνικές κινητοποιήσεις που προκάλεσαν μέτρα λιτότητας.
Παρότι στηρίχθηκε προεκλογικά από τον Κορέα, ο Μορένο πήρε αμέσως μετά την ανάληψη της προεδρίας αποστάσεις από τη φιλολαϊκή πολιτική του προκατόχου του. Πρώτα δείγματα γραφής ήταν η παράδοση του Τζούλιαν Ασάνζ στους διώκτες του και η στροφή προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Τον Μάρτιο, η κυβέρνησή του σύναψε με το ΔΝΤ δανειακή σύμβαση ύψους 4,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων με αντάλλαγμα την εφαρμογή ενός τριετούς προγράμματος διαρθρωτικής προσαρμογής.
Ένας από τους όρους του ταμείου ήταν η κατάργηση των επιδοτήσεων στα καύσιμα. Πέρα απ’ αυτό, το πακέτο μέτρων προβλέπει επίσης περικοπές 20% στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, κατάργηση των μισών ημερών άδειας, μείωση των συντάξεων και την ιδιωτικοποίηση του ασφαλιστικού συστήματος.
Paquetazo…
Τα μέτρα λιτότητας τέθηκαν σε εφαρμογή την Πέμπτη προκαλώντας αμέσως κοινωνική έκρηξη. «Κάτω το πακέτο!» ήταν το σύνθημα των διαδηλωτών, που από τις πρώτες πρωινές ώρες έστησαν οδοφράγματα στις βασικές οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας Κίτο και της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της χώρας Γκουαγιακίλ στις ακτές του Ειρηνικού. Οι δημόσιες συγκοινωνίες παρέλυσαν, τα σχολεία έμειναν κλειστά και η οικονομική ζωή παρέλυσε.
Οργανώσεις ιθαγενών και φοιτητών και εργατικά σωματεία μπήκαν στον χορό των κινητοποιήσεων καλώντας σε γενική απεργία και στήνοντας τα δικά τους οδοφράγματα. Στο Κίτο διαδηλωτές συγκρούονταν για ώρες με την αστυνομία που απάντησε με εκτεταμένη χρήση χημικών. Η υπουργός Εσωτερικών Μαρία Πάουλα Ρόμο έκανε λόγο για διακόσιες συλλήψεις διαδηλωτών σε όλη τη χώρα.
Στο διάγγελμά του προς τον λαό του Εκουαδόρ, ο Πρόεδρος Μορένο τόνισε ότι δεν προτίθεται να επιτρέψει να «επικρατήσει το χάος» και ανακοίνωσε πως κήρυξε τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών. Την ίδια ώρα, η κρατική τηλεόραση μετέδιδε συνεχώς το εξής οργουελικό μήνυμα: «Οι πολίτες θέλουν να εργαστούν. Γι’ αυτό και η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει στο χάος και στη βία να κυριαρχήσουν. Για τη διασφάλιση της ευημερίας των πολιτών, ο Πρόεδρος κήρυξε τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης».
Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης αναστέλλει βασικές συνταγματικές ελευθερίες, όπως το δικαίωμα ελεύθερης συνάθροισης και η ελευθεροτυπία, και επιτρέπει την ανάπτυξη στρατιωτικών δυνάμεων για την επιβολή της δημόσιας τάξης. Με βάση το σύνταγμα του Εκουαδόρ, το μέτρο μπορεί να παραμείνει σε ισχύ για εξήντα ημέρες και στη συνέχεια να παραταθεί για άλλες τριάντα.
Δικαιολογώντας την επιλογή του, ο Μορένο τόνισε ότι οι επιδοτήσεις στα καύσιμα προκαλούσαν «στρεβλώσεις στην οικονομία» και γι’ αυτόν τον λόγο δήλωσε αποφασισμένος να μην κάνει πίσω. Την ίδια ώρα, πάντως, η κατάργηση των επιδοτήσεων έφερνε αυξήσεις τις τάξεις του 123% στις τιμές των καυσίμων. Η τιμή ενός «αμερικανικού γαλονιού» (3,7 λίτρα) ντίζελ αυξήθηκε από το 1,03 στα 2,30 δολάρια, ενώ η τιμή της βενζίνης εκτινάχτηκε από τα 1,85 στα 2,40 δολάρια.
«Διαδηλώνω εναντίον του Προέδρου Μορένο για τα οδυνηρά μέτρα που εφαρμόζει. Έχω παιδιά, παίρνω 380 δολάρια τον μήνα, δεν μου φτάνουν» τόνισε στο πρακτορείο Reuters ένας 40χρονος οδηγός που κατέβηκε στον δρόμο στο βόρειο τμήμα της πρωτεύουσας.
«Θα παραλύσουμε τη χώρα»
Ο Άμπελ Γκόμες, επικεφαλής συνδικαλιστικής οργάνωσης του τομέα των μεταφορών, υποσχέθηκε ότι οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν μέχρι η κυβέρνηση να ανακαλέσει τα μέτρα. «Θα παραλύσουμε τη χώρα» τόνισε.
Έντονες αντιδράσεις υπήρξαν και σε πολιτικό επίπεδο. Το κόμμα Επανάσταση Πολιτών, που διασπάστηκε από την κυβερνώσα συμμαχία Alianza Pais του Μορένο μετά τη δεξιά στροφή του, ζήτησε την παραίτηση του Προέδρου και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών.
Η Γκαμπριέλα Ριβαντενέιρα, που διατέλεσε πρόεδρος του Κοινοβουλίου επί προεδρίας Κορέα, ζήτησε την έκτακτη σύγκλιση του σώματος προκειμένου να συζητηθούν τα μέτρα λιτότητας και να αρχίσει η «διαδικασία για την απομάκρυνση του Προέδρου Μορένο».



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πομπέο οι ΗΠΑ στηρίζουν Ελλάδα καί θα αναλάβουν δράση(εναντίον μας)σέ περίπτωση αποβίβασης τουρκικών δυνάμεων σε Ελληνικό νησί




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε αυτήν τη χώρα ήρθε ο υπουργός εξωτερικών της υπερδύναμης.
Υπέγραψε τη μετατροπή της χώρας μας σε αμερικανική βάση.
Διευκρίνισε πως σε περίπτωση επίθεσης μπορεί να έρθουν σε ενίσχυση μας ο " συνταγματάρχης" Μελ Γκίμπσον που ήταν κάποτε στρατιώτης, ο "υποστράτηγος" Σον Κόνερι που πολέμησε στη γέφυρα του Άρνεμ και ο " λοχαγός" Τομ Χανκς που έσωσε τον στρατιώτη Ράιαν! Ουδείς άλλος...
Χιλιάδες διαδήλωσαν κατά της εξάρτησης και του πολέμου και συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις καταστολής του προτεκτοράτου.
Αυτό είναι το γεγονός της περιόδου για την πολιτική ζωή του τόπου για κάθε πολιτική δύναμη.
Για κάθε; Όχι, υπάρχει μια Αυγη και ενας συριζα που επιμένει κι αντιστεκεται. Δεν θα αποπροσανατολίσει ο Πομπεος τη σκέψη μας από το πόσους " μετακλητους" είχε ο ΣΥΡΙΖΑ και πόσους η ΝΔ...
Υ.γ. βλέπετε για το Ελληνικό και τις εξορύξεις μπορούμε να πουλάμε τρέλα κι ας έχουμε υπογράψει εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ τις συμφωνίες. Με τις ΗΠΑ και τον Πομπεο όμως; Με τις βάσεις σε Λάρισα κι Αλεξανδρούπολη και Κρήτη και...και...; Ασε, ας ξαναπούμε για τους " μετακλητους"!




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κώστας Στρατής σε Άδωνη: Το Ελληνικό, σύμβολο για την Ελλάδα–καζίνο–real estate της κυβέρνησης Μητσοτάκη
Ο πρώην υφυπουργός Πολιτισμού, Κ. Στρατής κατηγόρησε τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Ά. Γεωργιάδη, ότι έχει διακόψει κάθε σχέση με το μέτρο και τον ορθό λόγο, με αφορμή τις δηλώσεις του για το Ελληνικό
Η δήλωση ανήκει στον Κώστα Στρατή, υφυπουργό πολιτισμού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Ο Κ. Στρατής ήταν κυβερνητικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ όταν κυρώθηκε η συμφωνία κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - Lamda Development ( Λάτσης) για το Ελληνικό...
"Όσον αφορά το Ελληνικό, όντως θα μείνει στην ιστορία ως το σύμβολο για την Ελλάδα–καζίνο–real estate της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Σύμβολο για το πισωγύρισμα μιας χώρας στο αποτυχημένο μοντέλο του παρελθόντος που την είχε οδηγήσει στη χρεοκοπία, προετοιμάζοντας, δυστυχώς, τις επόμενες κρίσεις".

Δεν έχουν τον Θεό τους στην αλητεια και στα χοντροειδη ψεματα οι συριζαιοι....Χριστό, Αλλάχ, Βούδα, Μανιτου, κάποιον τέλος πάντων!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ίσως η πιο σοβαρή εξέλιξη. Η κυβέρνηση σε απόλυτη συνέχεια με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μετατρέπει τη χώρα σε απέραντη βάση, την εμπλέκει σε όλους τους πολεμικούς σχεδιασμούς.
Σε αυτό το κορυφαίο θέμα, που αφορά τη ζωή και το μέλλον της χώρας...που είναι η λαλιστατη αξιωματική αντιπολίτευση; Που είναι τα λαλιστατα μιντιακα και διαδικτυακά όργανα της; Που είναι οι "τι ψηφίσατε ρε;", Οι " καλά να πάθετε γίδια"; Που είναι ο Τσεκελωτο και τ αλλά παιδιά να κατέβουν στη διαδήλωση κατά της κυβέρνησης;
Εδώ πέφτουν οι μάσκες. Εδώ το αφεντικό δε σηκώνει αστεία. Να τσακωθούμε για τη Μαρεβα και την Περιστέρα, μάλιστα!
Υ.γ. και σεις κε Παιατ, αφήστε τα λίγο τα παιδιά να κάνουν " αντιπολίτευση". Σαματις θα κάνουν ποτε;



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



4/10/2019
Οι εταιρίες εξορύξεων απαλλάσσονται από τις περιβαλλοντικές μελέτες
Το δώρο της Ελλάδας στον Πομπέο και τις ΗΠΑ έχει δοθεί ήδη από τον Οκτώβρη του 2018[κάτα βάσει στην ExxonMobil έχει δοθεί].Απλώς αυτές τις μέρες επικαιροποιήθηκε.Ειλικρινά είναι κρίμα που δεν είμαστε πολιτεία των ΗΠΑ,δεν έχουμε δολλάριο και είμαστε στο ευρώ και την ΕΕ.Τουλάχιστον θα έπρεπε να βγαίνεις κερδισμένη ως χώρα από μια συμμαχία με την πλειοψηφία των πολιτών ευνοημένη.Η στρατηγική υποτέλεια πότε θα κατοχυρωθεί και συνταγματικά;;νομίζω ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για κάτι τέτοιο,ενώ οι ψήφοι στη Βουλή θα βρεθούν.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η προστασία του αγάλματος του Τρουμαν και τα χημικά αλλη μια φορά δείχνουν οτι όσοι έριχναν ναπαλμ και όσοι σήμερα ρίχνουν βόμβες ουρανίου πρέπει να προστατεύονται,να γίνονται αγάλματα προς τιμήν τους όταν πεθαίνουν,ενώ οι σύγχρονοι πολεμοχαρείς μπορούν να θεωρούν οτι και γι αυτούς θα υπάρξει ένας γλύπτης για να τους τιμήσει και ένας ματατζης για να προστατεύσει το αυριανό άγαλμα τους.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η πορεία ενάντια στην επέκταση κι ενίσχυση των ΝΑΤΟικών βάσεων στη χώρα μας, ξεκίνησε από το Σύνταγμα κατευθύνθηκε προς τους στύλους του Ολυμπίου Διός και στρίβοντας από το Ζάππειο πήγε στη Βασιλέως Κωνσταντίνου.
Πλησιάζοντας στο άγαλμα του Τρούμαν, του γερακιού που ευθύνεται για το έγκλημα των δύο ατομικών βομβών αλλά και τις Ναπάλμ στα ελληνικά βουνά εναντίον των μαχητών του ΔΣΕ, οι διαδηλωτές πέταξαν συμβολικά μπογιές στο άγαλμα.
Αμέσως οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών κατά των διαδηλωτών, για να σώσουν το άψυχο άγαλμα, χωρίς να έχει υπάρξει η παραμικρή αφορμή και πρόκληση.
Εντελώς προκλητική και εν ψυχρώ αντίδραση, κερασάκι στην τούρτα της αστυνομοκρατίας.
Προφανής στόχος να διαλύσουν την πορεία. Υπολόγισαν λάθος όμως αν νομίζουν πως έτσι θα φοβίσουν το μαζικό κίνημα.
Διάφοροι διαδηλωτές με ανοιγμένα ματωμένα κεφάλια από τη χρήση βίας. Έχουμε τουλάχιστον έναν τραυματία στον Ευαγγελισμό.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θα σβήσουν 2.750 μικρά ελαιοτριβεία! Αλλά θ' ανοίξουν mega factories Αμερικάνικης πολυεθνικής σε Δ Ελλάδα Πελοπόννησο κ Κρήτηηη



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



είναι οι εκλογές που έκανε ο Βενιζέλος το ΄20 για να χάσει απ΄τους Βασιλικούς, εν μέσω Μ. Εκστρατείας..
 σχολιο.- Είναι δυνατόν από το 1914 μέχρι τότε να έχεις κάνει τα πάντα για να πάρεις την εξουσία και να επιβάλεις την στρατηγική σου και όταν ξαφνικά είχες την απόλυτη εξουσία να κάνεις εκλογές με σύστημα που κέρδισες σε ψήφους αλλά έχασες σε έδρες; Μετά γιατί πήγε αυτοεξορία στο Παρίσι; Γιατί δεν έμεινε να στηρίξει την εκστρατεία; Γιατί δεν έκανε στην τελική κυβέρνηση εθνικής ενότητας;
Σχολιο.- Μαλλον καταλαβε την αλλαγη στη θεση των 'συμμαχων΄, σε συναρτηση με την δυσκολια(απροθυμια) περαιτερω χρηματοδοτησης της εκστρατειας...
Σχολιο.- Ηταν ποτέ δυνατόν να συνεχίσουμε επιτυχώς την Μ. Εκστρατεία με τους Γερμανόφιλους στο τιμόνι ? Δυστυχώς αυτή ήταν η θανατική καταδίκη της Ελλάδας, από γεωπολιτική άποψη...
Σχολιο.-  ο Βενιζελος ηταν γατα με πεταλα,δεν θα αφηνε τη χωρα χωρις συμμαχιες.Ενας ενας οι συμμαχοι μας αφησαν....Ενα σωρο εγκληματικα λαθη εφεραν αυτο το αποτελεσμα
Σχολιο.- Ναι, ο Βενιζέλος ήταν γάτα, αλλά ακριβώς για αυτό το λόγο οι εκλογές του 1920 είναι από ασυγχώρητες έως ύποπτες..
Σχολιο.- ηταν προσηλωμενος στη δημοκρατια,αυτο ηταν το λαθος του.Δεν αμφισβητω οτι ηταν πατριωτης
Σχολιο.- Ισως και οχι. Ισως να κατάλαβε με το διορατικό του μυαλό, οτι οι ΄συμμαχοι΄ θελαν μόνο να μας χρησιμοποιήσουν για αντιπερισπασμό στο θεατρο της Μ. Ανατολης, και να μας γονατίσουν με την πολιτική των δανείων...
Σχολιο.- ηταν πολλοι παραγοντες που επαιξαν ρολο.πχ η εξεγερση του τουρκικου λαου όταν τα ελληνικα στρατευματα βαδιζαν για την Αγκυρα,.δεν ξερω αν ο Βενιζελος θα απετρεπε την καταστροφη ο βενιζελος,σιγουρα παντως θα καταφερνε οτι καλυτερο εκ μερους των συμμαχων.ειδικα της αγγλιας
Σχολιο.- Η θεση του Βενιζέλου ήτανε να παραμείνουν εντός των ορίων της Σμύρνης που μας είχε δωθεί από την Συνθήκη των Σεβρών. Αυτό σήμαινε ότι Θα κρατούσαμε τη Σμύρνη. Θα έπρεπε να γίνει Δημοψήφισμα και να κερδίσουμε την πλειοψηφία που την είχαμε. Γκιαούρ Ισμίρ ονομάζανε τη Σμύρνη οι Τούρκοι, Απιστη Σμύρνη δηλαδή, γιατί οι Ελληνες ηταν 54%, και μαζί με Αρμένιους Ιταλούς και Γάλλους εμπόρους φτάνανε το 75%, και οι Τούρκοι ήταν μόνο 25%. Αλλά οι Αντιβενιζελικοί βασιλόφρωνες (και όχι το Λαικό κόμμα όπως λέχθηκε) έλεγαν ότι πρέπει να γίνει ειρήνη, αρκετό αίμα έχυσε ο Έλληνας, και όταν εκλέχθηκαν πήγαν να καταλάβουν την Αγκυρα. Οι συμμαχοι είχαν ξεκαθαρίσει τη θέση τους, ότι έτσι και καταψηφιστεί ο Βενιζέλος, θα μας αφήσουν στη μοίρα μας. Έτσι εάν ο Βενιζέλος παρέμενε, οι συμμαχοι θα χτύπαγαν τις ορδές του Ατατούρκ εαν πήγαιναν να χτυπάγανε τη Σμύρνη. Η εκστρατεία των βασιλοφρώνων προς την Αγκυρα, χωρις την εγκριση των συμμαχων, χωρις να βασίζεται σττη Συνθήκη των Σεβρών, δεν ήταν σε καμιά περίπτωση επιβεβλημένη, ούτε ήταν ένα απονενοημένο διάβημα, ήταν η καταστροφή του Ελληνισμού στη Μικρά Ασία. Αυτά λέει η ιστορία.
Σχολιο.- Στην πραγματικότητα η κατηγορία ότι ο Βενιζέλος προκάλεσε αυτές τις εκλογές με σκοπό να τις χάσει για να μή χρεωθεί τις δυσμενείς εξελίξεις που προέβλεπε είναι μια βάσιμη υπόθεση,που όμως δεν μπορεί να επαληθευθεί.....Ανήκει στα ερωτήματα αυτά της Ιστορίας που αρχίζουν με ένα:ΑΝ....Εν πολλοίς οι εξελίξεις οφείλονται και σε αντικειμενικούς λόγους,στις πεπερασμένες δυνατότητες του Ελληνικού κράτους και στα μεγάλα συμφέροντα στην περιοχή που δεν μπορούσε να ελέγξει....Φυσικά και σε λάθος χειρισμούς....Μια στρατιωτική ήττα πιθανόν να ήταν αναπόφευκτη,πιστεύω όμως ότι ο Βενιζέλος θα μπορούσε να την χειριστεί καλύτερα και να μή καταλύσει σε καταστροφή....Να την διαπραγματευθεί,πιθανόν,καλύτερα....Τώρα,αυτά για δημοκρατικές ευαισθησίες του κλπ,είναι εξιδανικεύσεις,δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα,την ικανότητα του όμως,κυρίως στην διπλωματική διαχείριση κρίσεων δεν πρέπει να υποτιμάμε..
Σχολιο.- Λογικά η ήττα ήταν αναπόφευκτη μόνο στο βαθμό που θα μας πουλούσαν εκ προοιμίου οι Εγγλέζοι. Ισως να είναι έτσι. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο αυτό ήταν προαποφασισμένο, ήδη από το 1920.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




«Αισθάνομαι ότι η χώρα μου, ενώ με έχει αναγνωρίσει σε επικοινωνιακό επίπεδο, σε ένα πιο ουσιαστικό δεν μου έχει αναγνωρίσει την αξία που μου αναλογεί. Γιατί; Επειδή είμαι 28 χρονών και δεν έχω ούτε ένα ευρώ πάνω μου αυτήν τη στιγμή. Διότι το υπουργείο Πολιτισμού δεν λέει να χρηματοδοτήσει το γαμ…. ελληνικό σινεμά. Μας καλούν να κάνουμε καλές ταινίες με ετήσιο budget για όλες τις ελληνικές ταινίες αντίστοιχο με το budget μιας μέσης ευρωπαϊκής ταινίας. Είναι ολοφάνερο ότι μας έχουν για φτύσιμο και μετά βγαίνει το υπουργείο Πολιτισμού και δίνει συγχαρητήριο μήνυμα στα media.
Δεν χρειάζομαι την περηφάνια του υπουργείου όταν παίρνω τον Χρυσό Φοίνικα, γιατί αυτό το βραβείο το πήραμε εγώ και η παρέα μου. Δύο ηθοποιούς είχα στην ταινία. Στον έναν έδωσα 100 ευρώ και στο άλλον ένα μπουφάν, απλώς και μόνο για να τους δώσω κάτι. Οπότε, ας μη νιώθουν εθνικά υπερήφανοι, δεν έχουν το δικαίωμα».
Βασίλης Κεκάτος
«Η απόσταση ανάμεσα στον ουρανό και εμάς»
(Χρυσός Φοίνικας ταινίας μικρού μήκους – Κάννες 2019)
https://www.thebest.gr/article/553063-o-basilis-kekatos-xespathonei-i-chora-mou-den-mou-echei-anagnorisei-tin-axia-pou-mou-analogei?fbclid=IwAR0-moWgbsvy2jllZcr219TobN8Os8_LCEUT8WCNjp91nx---yOP8nWEf-Y




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οργή Παπακαλοδούκα Δημαρχος Σύμης στο "Εκτός Γραμμής"
Συνεχιζονται οι αφιξεις – Δεκαδες μεταναστες εφτασαν στη Συμη – Σε απογνωση οι κατοικοι
"Αυτοί θα μας φάνε ζωντανούς"δήλωσε ο δήμαρχος Σύμης Λευτέρης Παπακαλοδούκας στο χθεσινό skype 5λεπτο στον Χατζή του Αlpha... Και συνεχίζει "Αύριο θα βρέξει, θα ξεσηκωθούν, μη μας σφάξουν ζωντανούς.Δεν έχουν συμπεριφορά, δεν καταλαβαίνουν τίποτα, όπου βρουν κατουράνε, έχουνε βρωμίσει το νησί"...Και αλλού: "Έχουμε πόλεμο...".
στο βίντεο ο δήμαρχος καθοδηγεί τον όποιον κρατάει το κινητό για το skype, να δείχνει εικόνες με σκουπίδια. «Μη μας δείχνετε άλλο αυτά, δείξτε μας τους ανθρώπους» λέει ο Χατζής.
Επιμένει: «όχι αυτές θα δείχνω. τους ανθρώπους? Τι πρέπει να γίνει? Να φύγουμε εμείς να μείνουν αυτοί? Εμείς τι είμαστε? Γαϊδούρια?"



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



''Διαδηλώσεις της CIA στο Χονγκ-Κονγκ με ένα τραυματία διαδηλωτή. Πρώτη είδηση στα κανάλια.
Διαδηλώσεις του Λαου στην Βαγδάτη με τουλάχιστον 100 νεκρούς και 4.000 τραυματίες μέσα σε τέσσερις ημέρες. Σε κανένα κανάλι η είδηση. Άκρα του τάφου σιωπή! Η πραγματικότητα είναι αυτή που επιλέγουν τα κατευθυνόμενα δυτικά μίντια.
Στη Βαγδάτη, οι διαδηλωτές λένε ότι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν το κίνημα μέχρι την «πτώση του καθεστώτος». Το βράδυ της Παρασκευής, 4 Οκτωβρίου, ο ηγέτης των σιιτών Moqtada Al-Sadr, επικεφαλής της πρώτης πολιτικής δύναμης στο Κοινοβούλιο, ζήτησε την παραίτηση του πρωθυπουργού και τη διοργάνωση πρόωρων εκλογών.
Οι κινητοποιήσεις γίνονται ενάντια στη διαφθορά, την ανεργία και την αποδιοργάνωση των δημόσιων υπηρεσιών.
Εκατό νεκροί, 4.000 τραυματίες και κανένας δεν μιλά!
Η "εισαγόμενη δημοκρατία" με τους 300 χιλιάδες νεκρούς του "σοκ και δέος" του Τζορτζ Μπους Τζιούνορ απέτυχε! Ήταν ήδη νεκρή μέσα στο αυγό




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



'Πως είπατε το λέτε αυτό το κυρίαρχο του κόσμου πολίτευμα ?
110 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΕ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΕΣ.
ΗΠΑ. Η βιομηχανία ορυκτών καυσίμων έχει αυξήσει την πίεση στους νομοθέτες και τους κυβερνητικούς αξιωματούχους,
να τιμωρούν όσους αναστέλουν τις δραστηριότητες των έργων τους.
Σε δύο γυναίκες που βανδάλισαν τον αγωγό πρόσβασης Dakota προσπάθόντας να σταματήσουν την κατασκευή,
έχουν απαγγελθεί κατηγορίες που φθάνουν τα 110 χρόνια φυλάκισης και εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια πρόστιμα.
Εντάσσονται στις πιο σκληρές κυρώσεις
που αντιμετώπισαν οι περιβαλλοντικοί ακτιβιστές την τελευταία δεκαετία.
Οι δικηγόροι για τις πολιτικές ελευθερίες, υποστηρίζουν ότι οι κατηγορίες είναι σύμφωνες με τις τακτικές της βιομηχανίας, οι οποίες αποσκοπούν να αποτρέψουν τους πολίτες από τη συμμετοχή σε διαμαρτυρίες άμεσης δράσης ή σαμποτάζ ενάντια στις εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου.
-Στην Λατινική Αμερική (όχι στην Βενεζουέλα και την Βολιβία, στις υπόλοιπες) τους ακτιβιστές περιβάλλοντος τους σκοτώνουν κατευθείαν οι στρατοί των "επενδυτών"



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΙΣΡΑΗΛ η Παλαιστινια Heba Labadi ειναι στην 12η μερα απεργια πεινας στις Ισραηλινες στρατιωτικες φυλακες ..Ειναι μεταξυ των 413 Παλαιστινιων που απηχθησαν τον αυγουστο του 2019 και κρατουνται μεσω ''διοικητική κράτησης''
*Η διοικητική κράτηση αποτελεί διαδικασία που χρησιμοποει το Ισραήλ για να προβαίνει σε κράτηση ανθρώπων χωρίς απαγγελία κατηγοριών ή διεξαγωγή δίκης ...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




στο στόχαστρο των Anonymous η Γκρέτα Τούνμπεργκ: Να μη σε χειραγωγούν οι άνθρωποι που είναι μέρος του προβλήματος
Η έφηβη που μάχεται δηθεν υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος έλαβε μήνυμα, το οποίο -μεταξύ άλλων- αφήνει υπονοούμενα για χειραγώγηση του αγώνα της από μεγάλα συμφέροντα, τα οποία ως μοναδικό σκοπό έχουν την αποκόμιση τεράστιων κερδών.
«Xαίρετε! Αυτό το μήνυμα αφορά την Γκρέτα Τούνμπεργκ. Αντιλαμβανόμαστε και κατανοούμε τις ανησυχίες σου για το περιβάλλον και συμφωνούμε ότι η ευθύνη βαραίνει τις πιο ισχυρές επιχειρήσεις του κόσμου. Παρ’ όλα αυτά, όφειλες να είσαι πιο προσεκτική ώστε να μη σε χειραγωγούν άνθρωποι οι οποίοι είναι μέρος του προβλήματος. Πολλοί από τους πολιτικούς τους οποίους συνάντησες διαπλέκονται με τις πολυεθνικές τις οποίες εσύ κατηγορείς. Πολλές από τις πολιτικές που υποστηρίζει είναι λανθασμένες, παρότι σε πρώτη φάση φαίνονται καλές. Για παράδειγμα, η βαριά φορολόγηση του άνθρακα δεν θα έχουν μεγάλη επίδραση στη βιομηχανία ορυκτών καυσίμων, εκτός από το γεγονός ότι το κόστος της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας ενδέχεται να αυξηθεί κατά τι» αναφέρουν χαρακτηριστικά.
«Τα πρόστιμα, οι φόροι και οι δασμοί σπάνια κάνουν τις επιχειρήσεις να ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα με διαφορετικό τρόπο. Ωστόσο, οι πολιτικές αυτές συνήθως καταλήγουν να πλήττουν τους μέσους ανθρώπους που δεν ήταν ποτέ οι αρχικοί στόχοι αυτών των πολιτικών. Αυτό συμβαίνει επειδή ο μέσος άνθρωπος δεν έχει ομάδες δικηγόρων ή χρήματα για πρόστιμα. Στην περίπτωση των φόρων άνθρακα, ο μέσος άνθρωπος που οδηγεί το αυτοκίνητό τους θα είναι το πρόσωπο που τελικά πληρώνει το πραγματικό κόστος και είναι πολύ πιθανό οι επιχειρήσεις να βγάλουν ακόμη περισσότερα χρήματα με ένα τέτοιο μοντέλο. Είναι επίσης σημαντικό να θεωρήσουμε ότι το να ρίχνουν χρήματα σε ένα πρόβλημα δεν είναι μια εφικτή λύση, ειδικά στην υπό εξέταση περίπτωση», συνεχίζουν και διερωτώνται για το πού κατευθύνονται τα χρήματα των ανά τον κόσμο πράσινων ταμείων: «Εάν δισεκατομμύρια δολάρια διοχετευτούν σε κυβερνητικά ταμεία ως αποτέλεσμα κάποιας μορφής “πράσινης νέας συμφωνίας”, τι θα συμβεί στη συνέχεια; Δεν φαίνεται να υπάρχει σχέδιο για τα χρήματα αυτά, και όταν υπάρχουν πραγματικά σχέδια συνήθως αυτά δεν φτάνουν».
Από τα πυρά των Αnonymous δεν γλίτωσε ούτε ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό.

«Ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό, τον οποίο συναντήσατε πρόσφατα, ανακοίνωσε ένα σχέδιο χρήσης χρημάτων από αγωγούς πετρελαίου για να πραγματοποιηθεί εμφύτευση δέντρων. Αυτό δεν φαίνεται να είναι λύση, καθώς πολλές από τις αυτόχθονες φυλές του Καναδά, οι οποίες δεν αγαπούν την κυβέρνηση του Τριντό, θα εξακολουθούν να απομακρύνονται από τη γη τους, την οποία φροντίζουν καλά, για να κάνουν χώρο για επικίνδυνους αγωγούς που είναι επιρρεπείς σε διαρροή», σημειώνουν.
Στο μήνυμά τους κατά της έφηβης από τη Σουηδία δεν παραλείπουν να αναφερθούν και στις μεγάλες δυνάμεις του κόσμου (ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα): «Οι στρατιωτικές δυνάμεις του κόσμου είναι υπεύθυνες για τη συντριπτική πλειοψηφία της ρύπανσης στον πλανήτη, η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και οι δυτικοί σύμμαχοί τους, μαζί με τη Ρωσία και την Κίνα, αναλαμβάνουν μεγάλο μέρος της ευθύνης για τη ρύπανση αυτή».
Και συνεχίζουν:
“Οι άνθρωποι που καταστρέφουν τον πλανήτη έχουν ονόματα και διευθύνσεις και είναι στις ειδήσεις κάθε μέρα, αλλά ποτέ δε λογοδοτούν. Στις σπάνιες περιπτώσεις που δίνουν λόγο, συνήθως δέχονται κάποιο πρόστιμο, το οποίο είναι ασήμαντο σε σχέση με τα κεφάλαια που διακινούν, οπότε η τιμωρία δεν είναι παρά ένα χαστούκι στον καρπό. Το να προστατεύσουμε το περιβάλλον είναι σημαντικό, αλλά είναι επίσης σημαντικό να μην αφήσουμε τους ανθρώπους που είναι μέρος του προβλήματος να έχουν τον έλεγχο των λύσεων, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να τους επιτρέψουμε να τα κάνουν όλα χειρότερα.
Εάν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για το μέλλον του πλανήτη, να είσαι εξαιρετικά προσεκτική με τους ανθρώπους γύρω σου. Σε περιτριγυρίζουν επικίνδυνοι άνθρωποι που δεν ενδιαφέρονται για τον πλανήτη. Είμαστε οι Anonymous! Είμαστε Λεγεώνα! Δεν συγχωρούμε! Δεν ξεχνάμε! Να μας περιμένετε»., καταλήγουν.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΘΑΥΜΑ Ο νεος προεδρος του εθνικου οργανισμου υγειας είναι κολλητος ανθρωπου που εμπλεκεται στο σκανδαλο της novartis
ΔΗΛΑΔΗ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ?
ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ,ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ
Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, διορίζει πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ) τον Παναγιώτη Αρκουμανέα, φίλο του Παναγιώτη Φρουζή της Novartis.
Ο Π. Αρκουμανέας έχει εργαστεί στην εταιρία C&C που είχε το ζεύγος Γριβέα - Βάτσικα, γνωστό για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, που δούλευε η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου
THE GREEK GOODFELLAS



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πως λοιπόν θα πουληθούν τα κόκκινα δάνεια, αν δεν επιδοτηθεί η στέγαση των λαθρομεταναστών σε κανονικά διαμερίσματα εντός πόλεων ?
Σχολιο.- θαυμασε Αναρχικους με χορηγους τραπεζες!!!
 Εξωμειωνουν τους ιδιοκτητες ακινητων  του AIRBNB με ατομα που χανουν την πρωτη κατοικια!!!
Σχολιο.- 60.000 μεταναστες ειπε ο Μητσοτακης θα μεταφερθουν σε πρωτη φαση απο τα νησια σε διαμερισματα στην ενδοχωρα.... Χοντρικα μιλαμε για στεγαση σε 10.000 με 15.000 διαμερισματα. Για ολο το ετος που ο αριθμος των νομιμων πλεον λαθρο, θα υπερβει σιγουρα τις 100.000 με 150.000, μιλαμε χοντρικα για 20.000 με 30.000 διαμερισματα. Επειδη μιλουσαμε για κοκκινα δανεια τα οποια τα σκοτωνουν στα επενδυτικα κορακια σε υποπολαπλασιες τιμες της ονομαστικης τους αξιας... Ε.. τα ευκολως εννουμενα παραλειπονται...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δώσαμε με συμβόλαιο την μισή Ελλάδα για να γίνει στρατιωτικό οικόπεδο & αγοράσαμε μια δήλωση σε συσκευασία αέρα κοπανιστού.
Σχολιο.-  υπογραφτηκε καμια αμυντικη συμφωνια που να κατοχυρωνει τα ελληνικα συμφεροντα και δεν το πηραμε ειδηση ?



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ας μας πει ο Μητσοτάκης πόσους ακριβώς φιλότουρκους Πακιστανούς, σκέφτεται να ενσωματώσει στην πολυ-΄πολιτισμική΄ Γραικολάνδη...
Σχολιο.- Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά στα νησιά μας. Οι νησιώτες είναι ανάστατοι και έτοιμοι να συγκρουστούν με τους μετανάστες.
Αυτό θα είναι ό,τι χειρότερο : θα βρουν την ευκαιρία να εγκαταστήσουν ξένο στρατό και... καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό. Ίσως αυτό να είναι το σχέδιο.
Ο δήμαρχος της Σύμης ήταν εκτός εαυτού χθες - προχθές.
Φοβάμαι το πλιάτσικο.
Ήξερες ότι μόνο από τα νησιά, μπορούν να επιστραφούν μετανάστες στην Τουρκία? Εάν μεταφερθούν στην ενδοχώρα, χάνεται αυτή η δυνατότητα.
Σχολιο.- Έτσι όμως, θα πάψουμε να έχουμε απόλυτη κυριαρχία στα νησιά. Γκριζάρονται όλα.
Σχολιο.- Γιατί... μήπως έχουμε κυριαρχία στην Αθήνα ? Που σε λίγο θα αρχίσουν να ξεφυτρώνουν τα τζαμιά σαν τα μανιτάρια ?
Σχολιο.-  έχεις δίκιο. Στην Αθήνα, έχει χαθεί παντελώς ο έλεγχος. Αλλά τα πράγματα είναι απρόσωπα. Κανένας πολιτειακός παράγων δεν νοιάζεται για την ασφάλεια. Μόνοι μας οι πολίτες κόβουμε συνεχώς περιοχές, όπου παύουμε να κυκλοφορούμε.
Και βγαίνει κι ο Μπακογιάννης... και μιλάει για δίκαιη κατανομή σε όλη τη χώρα!!!
Ποιόν ρώτησαν?




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ω βρε τι πάθανε!!! Από τη μια τρώνε τα νύχια τους και κόβουν βίζες σε Ρώσους διπλωμάτες που πάνε στη Γ.Σ. του ΟΗΕ! Από την άλλη το παίζουν σκληρά...καρύδια στο, προσωρινό τους προτεκτοράτο, την Ουκρανία και μονομερώς δίνουν στη δημοσιότητα τηλεφωνικη συνομιλία Τραμπ-Ζελένσκι! Τώρα ένας τύπος από τη Βουλή, ο Αντάμ Σιφφ, ζητάει-λέει-να δημοσιοποιηθούν οι τηλ. συνομιλίες Τραμπ-Πούτιν!!! Από τη Μόσχα «θυμίζουν» πως η δημοσιοποίηση γίνεται με σύμφωνη γνώμη και των δυο πλευρών!
-Ρωτήστε μας και το...κουβεντιάζουμε, λέει ο προεδρικός εκπρόσωπος, Πεσκόφ!
«Σκάω» από περιέργεια αν θα δοθεί κάτι...μονομερώ! Μπα, τα αμερικανάκια κατανοούν ότι η Ρωσία δεν είναι-δε γίνεται εκ των πραγμάτων-αποικία τους...Και ότι, ωχ, ωχ ωχ, από κει μπορεί να ξεφύγει και κανένας...αβαγκάρντ(όχι πίνακας του γνωστού ρεύματος), αλλά εκείνος που έχει μια μύτη μπροστά με ...16 κεφαλές που σερβίρει «γλυκά κουταλιού» σε ισάριθμες πόλεις!!! Ωχ, ωχ, ωχ...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΙΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ Η ΟΛΙΓΟΠΛΗΘΗΣ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΕΖΙΝΤΙΣ.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΖΩΡΟΑΣΤΡΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΡΑΤΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ - ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.
ΟΙ ΓΕΖΙΝΤΙΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΜΟΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΡΑΤΣΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΑΘΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΗ.
ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΥΓΕΣ ΚΑΘΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΡΑΤΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
( ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΧΡΙΖΟΥΝ ΑΠΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΑΛΛΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ .... ).
Η ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΨΕΥΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΜΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΛΑΘΡΟ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΑΜΑ ΤΙ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ - ΙΣΛΑΜΟΚΑΨΟΥΡΗΔΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΦΗΥΡΑΝ ΤΟΝ ΟΡΟ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΘΡΑΙΑ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ.
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΠ ΑΥΤΟΥ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΕΘΝΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ( * ) ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΤΡΙΑ :
1. ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ 'Η ΟΧΙ ΟΙ ΓΕΖΙΝΤΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΚΟΙ ....... ???????
2. ΕΙΝΑΙ ΣΑΜΠΩΣ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ" 'Η ΜΗΠΩΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΞΙΣΩΝΕΤΑΙ Ο ΘΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΘΥΜΑ - Ο ΔΙΩΚΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟ ..... ?????
3. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΜΗ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΑΣΥΛΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΩΚΤΗ ΜΑΖΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ..... ?????
( ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ Ο ΠΙΣΤΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΞΩΝΤΩΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΩΣ "ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ" ΚΑΙ ΑΘΕΟΥΣ ...... - ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΜΠΑΝΑ .... ????? ..... ).
ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ :
1. ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΙΚΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΓΕΖΙΝΤΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΟΜΟΕΘΝΩΝ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΡΑΤΣΑΣ ....... ??????
2. ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΩΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΕΔΩ ΖΗΤΗΜΑ ........ ???????
ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ "ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ" ΕΠΙΘΕΤΑ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ....
( * ) ) ΩΣ ΕΘΝΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ Ο ΤΡΟΤΣΚΥ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ :




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Μιλόσεβιτς κατέστρεψε τον λαό του.
Ο Σαντάμ ψέκαζε με θανατηφόρα αέρια τον λαό του.
Ο Καντάφι πυροβολούσε τον λαό του.
Ο Κιμ Γιονγκ-Ουν σκότωσε τον θείο του κι άλλους αξιωματικούς και
ο Άσαντ δεν μπορεί να σταματήσει να σκοτώνει τον λαό του.
Μόνο όσες χώρες έχουν ΚΡΑΤΙΚΕΣ Κεντρικές Τράπεζες ...υποφέρουν από «δικτάτορες» που ξαφνικά τους τσιμπάει μία μύγα τσε-τσε κι αρχίζουν να σκοτώνουν τους λαούς τους
Και τότε οι «φιλάνθρωποι» Δυτικοί παρεμβαίνουν δυναμικά και «σώζουν» τους λαούς από τους «κακούς δικτάτορες».
Μόνο στο ΙΡΑΚ οι «καλοί» φρόντισαν να πεθάνουν μαζί με τον «δικτάτορα ...και καμιά 1.500.000 άνθρωποι μεταξύ των οποίων 576000 παιδάκια.
Κι όπως είπε και η ύαινα του σιωνισμού Madeleine Albright ...«Άξιζε να πεθάνουν μισό εκατομμύριο παιδάκια...»
Μάλιστα στην περίπτωση που ο ίδιος ο Obama, ο κλόουν της Goldman Sachs ...σκοτώσει Αμερικανούς πολίτες ... τότε δεν είναι και πολύ τραγικό ...Δεν γίνεται καν πρώτη είδηση.
Στην περίπτωση των Δυνάμεων του «Καλού» ...οι κυβερνήσεις μπορούν ΝΟΜΙΜΑ να σκοτώσουν τους δικούς τους πολίτες αν και πάντα προτιμούν να εξολοθρεύουν μαζικά άμαχους χωρών που δεν ανήκουν στο ΝΑΤΟ , τη ΕΕ και στο Σύστημα ιδιωτικών Κεντρικών Τραπεζών.
Σχολιο.- Ξεχασες την Βενεζουελα όμως




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν πουλήσουν τα πάντα... Τότε για ΄σένα θα είναι πια πολύ αργά...

Όταν χάσεις το χρεωμένο στην Αγροτική χωραφάκι σου για χρέη στο κράτος και δεις τους ξένους να το κάνουν ηλιακό πάρκο...
Όταν θα δεις τις ορδές των λαθρομεταναστών να επιβιώνουν δουλεύοντας για 200 ευρώ σαν σκλάβοι στις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες που θα θα ιδρύσουν σε κάθε πλούσια περιοχή της Ελλάδας ενώ εσύ θα ψάχνεις στα σκουπίδια τους γιατί δεν θα γνωρίζεις Τουρκικά...
Όταν θα λες κι ευχαριστώ για το αμφιβόλου ποιότητας νερό που θα σου δίνουν οι ιδιώτες στους οποίους θα ανήκει....
Όταν ακόμη και η συλλογή βρόχινου νερού θα αποτελεί αδίκημα για να πρέπει να πληρώσεις για τον μικρό σου μπαχτσέ...
Όταν δεν θα μπορείς ούτε ντοματιά να φυτεύσεις αν δεν αγοράσεις τους σπόρους μιας χρήσης που μόνο οι πολυεθνικές τους θα σου πουλάνε....
Όταν θα τρως φρούτα χωρίς βιταμίνες γιατί θα θεωρούνται τοξικές από τον Κώδικα Alimentarious και αν δεν έχεις φράγκα να αγοράσεις τα συμπληρώματα διατροφής που θα σου πουλάνε χρυσάφι, το σώμα σου και το μυαλό σου θα υπολειτουργούν...
Όταν, όσο υπάκουος κι αν είσαι στις προσταγές τους δεν θα ξέρεις αν την επόμενη μέρα σου επιτρέψουν να συνεχίσεις να υπάρχεις...
Όταν θα αντιληφθείς πως με το να μην αντιδράσεις ΕΠΕΛΕΞΕΣ να περιφέρεσαι ζωντανός-νεκρός....
Τότε ΙΣΩΣ να καταλάβεις το ΕΓΚΛΗΜΑ που διέπραξες ΕΣΥ που ψήφισες τους δωσίλογους κι ΕΣΥ που αδιαφόρησες...
Γιατί θα προλάβεις να τα βιώσεις όλα αυτά...
Τόσο κοντά είναι !!!!
Μόνο που τότε θα είναι αργά, καθώς θα φωνάζεις με την ψυχή σου να αργοπεθαίνει




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η θλιβερή αλήθεια των αλόγων στις ιπποδρομίες
"Πιστεύετε ότι στις ιπποδρομίες τα άλογα συμμετέχουν πρόθυμα;"
Τα αθώα σφάγια
Σε κάποιους αληθινούς κι ανιδιοτελείς φίλους μας αφιερώνω το σημερινό άρθρο, με αφορμή μια δημοσιογραφική έρευνα, που ξεκινούσε με την ερώτηση: “Πιστεύετε ότι στις ιπποδρομίες τα άλογα συμμετέχουν πρόθυμα, απολαμβάνοντας έντονες συγκινήσεις”;
Πριν διαβάσω λεπτομέρειες, δε φανταζόμουν πόσος πόνος κρύβεται εκεί… Έμαθα πως για τις κούρσες υψηλών αποδόσεων, τα άλογα εκπαιδεύονται νεαρότατα, πριν τα κόκκαλά τους αναπτυχθούν. Φτάνοντας στο απόγειο των επιδόσεών τους, τελειώνει όχι μόνο η …καριέρα τους, αλλά πιθανότατα και η ζωή τους.
Όσα άλογα δεν καταφέρουν να φτάσουν ψηλά οδηγούνται στο σφαγείο ή αλλάζουν επανειλημμένως χέρια, καταδικασμένα σε μία πορεία εγκατάλειψης. Η μοίρα χιλιάδων ιπποδρομιακών αλόγων είναι να οδηγηθούν σε σφαγή, επειδή απλώς δεν ήταν αρκετά καλά.
Τα ζώα όμως αισθάνονται, δεν είναι αναλώσιμα αντικείμενα. Είναι κι αυτά θύματα μιας στυγνής βιομηχανίας δισεκατομμυρίων, με καταχρήσεις ουσιών, στημένες κούρσες κ.α. Είναι τα αθώα σφάγια στο βωμό του “αθλήματος” της εκμετάλλευσης.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαζική Αντικατάσταση των Ελλήνων εργαζομένων από μετανάστες και με τη βούλα του κράτους. Κοιμηθείτε ήσυχοι....ή ψάξτε χώρα να δουλέψετε για ένα ξεροκόμματο!

Σεμινάρια... μάρκετινγκ και επιχειρηματικότητας σε άνεργους μετανάστες και πρόσφυγες!
Μετά την πρόσκληση ενδιαφέροντος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τη μίσθωση ξενοδοχείων και κατοικιών σε όλη την ελληνική επικράτεια, προκειμένου να εγκαταστήσει μετανάστες και πρόσφυγες από τα νησιά του Αιγαίου, έρχονται τώρα και τα προγράμματα κατάρτισης και εκπαίδευσής τους σε επαγγελματικές δεξιότητες
Σεμινάρια μάρκετινγκ και επιχειρηματικότητας σε άνεργους μετανάστες και πρόσφυγες ξεκινά το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με στόχο την ένταξή τους στην αγορά εργασίας. Μετά την πρόσκληση ενδιαφέροντος του υπουργείου για τη μίσθωση ξενοδοχείων και κατοικιών σε όλη την ελληνική επικράτεια, προκειμένου να εγκαταστήσει μετανάστες και πρόσφυγες από τα νησιά του Αιγαίου, έρχονται τώρα και τα προγράμματα κατάρτισης και εκπαίδευσής τους σε επαγγελματικές δεξιότητες.
Στο πλαίσιο αυτό, ο γενικός γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής, Υποδοχής & Ασύλου, Πάτροκλος Γεωργιάδης, απηύθυνε πρόσκληση υποβολής προτάσεων για το έργο, με τίτλο “Εφαρμογή πιλοτικού προγράμματος κατάρτισης και εκπαίδευσης μεταναστών και προσφύγων, σε επαγγελματικές δεξιότητες”. Ο κ. Γεωργιάδης κάλεσε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (Μ.Κ.Ο.), διεθνείς οργανισμούς, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, καθώς και Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα να καταθέσουν προτάσεις δράσεων εντός 20 ημερών, προκειμένου να ενταχθούν σε χρηματοδότηση.
Το πρόγραμμα, όπως υπογραμμίζεται, είναι απαραίτητο να διενεργείται στην χώρα μας και περιλαμβάνει τέσσερα σκέλη:
1. Ενέργειες επαγγελματικής κατάρτισης σε τεχνικές δεξιότητες που εμφανίζουν αυξητική τάση δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας
2. Πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος κατάρτισης.
3. Σεμινάρια/Εργαστήρια για την απασχολησιμότητα τα οποία εστιάζουν στην επιχειρηματικότητα, στην δικτύωση, το μάρκετινγκ, την εκπαίδευση σε επιγραμμικές πλατφόρμες και κοινωνικά δίκτυα
4. Πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ουκρανία (που εχει 50 εκατομμυρια πληθυσμο): Δεκα χιλιάδες σκατοφασιστες στους δρόμους κατά της αυτονομίας στις ρωσόφωνες επαρχίες 
 Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2019, 23:15
Την αντίθεσή τους στην παραχώρηση μεγαλύτερης αυτονομίας στις φιλορωσικές επαρχίες της ανατολικής Ουκρανίας, εξέφρασαν τουλάχιστον 10.000 σιχαματα σκατοναζιστες οι οποίοι βγηκαν στους δρομους χαιρετοντας ναζιστικα στο Κίεβο.
"Όχι στη συνθηκολόγηση", φώναζαν τα σιχαμενα κωλοναζισταρια στην Πλατεία Ανεξαρτησίας –τη γνωστή ως Μαϊντάν– κρατώντας πλακάτ με τα οποία προειδοποιούσαν τον πρόεδρο Ζελένσκι να μην προχωρήσει σε αυτό το σχέδιο.
Οι σιχαμενοι σκατοναζιστες, μεταξύ των οποίων και μέλη ναζιστικών οργανώσεων όπως της Σβόμποντα, κατευθύνθηκαν κατόπιν προς το κτίριο της προεδρίας και το κοινοβούλιο.
Ο πρώην αληταρας νεοφιλελε πρόεδρος Πέτρο Ποροσένκο, αχυρανθρωπος των αμερικανων που συμμετείχε στην ναζιστικη κινητοποίηση, έκανε λόγο μέσω του Twitter για "δεκάδες χιλιάδες" ναζιστες στο Κίεβο και σε άλλες 20 πόλεις όλης της χώρας.
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι προετοιμάζεται για την πρώτη συνάντησή του με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, προκειμένου να επανεκκινήσει η ειρηνευτική διαδικασία για την ανατολική Ουκρανία, ένας πόλεμος που συνεχίζεται εδώ και πέντε χρόνια και έχει στοιχίσει τη ζωή σε 13.000 ανθρώπους.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιράκ: Ταραχές με νεκρούς και τραυματίες στη Σαντρ Σίτι
 Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2019, 22:35
Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 25 τραυματίστηκαν σε νέες συγκρούσεις που σημειώθηκαν την Κυριακή μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών στην ανατολική Βαγδάτη.
Οι ταραχές αυτές ξέσπασαν στη Σαντρ Σίτι της ιρακινής πρωτεύουσας.
Η αστυνομία, υποστηριζόμενη από δυνάμεις του στρατού, έκανε χρήση αληθινών πυρών και δακρυγόνων για να διαλύσει το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί σε δύο διαφορετικά σημεία.
Οι συνεχιζόμενες διαδηλώσεις είναι η μεγαλύτερη πρόκληση με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπη η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Άντελ Αμπντουλ Μάχντι αφότου ανέλαβε την εξουοσία πριν από έναν χρόνο.
Νωρίτερα, κάνοντας τον απολογισμό των τελευταίων ημερών, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών, υποστράτηγος Σαάντ Μάαν, ανέφερε ότι τουλάχιστον 104 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 6.000 τραυματίστηκαν την περασμένη εβδομάδα. Μεταξύ των θυμάτων είναι και οκτώ μέλη των υπηρεσιών ασφαλείας. Εξάλλου, 51 δημόσια κτίρια και οκτώ γραφεία πολιτικών κομμάτων πυρπολήθηκαν.




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το φασιστικό κίνημα «Αυτοδιάθεση» φέρεται να είναι νικητής των εκλογών στο Κόσοβο
 Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2019, 22:13
Νικητής των σημερινών βουλευτικών εκλογών στο προτεκτορατο των Αμερικανων  Κόσοβο φαίνεται να αναδεικνύεται το κίνημα «Αυτοδιάθεση» (LVV).
Σύμφωνα  με έξιτ πολ το οποίο μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση RTK το LVV φέρεται να λαμβάνει το 28,1% των ψήφων. Ακολουθεί με 27,9% η Δημοκρατική Ένωση Κοσόβου (LDK) και τρίτο έρχεται το Δημοκρατικό Κόμμα Κοσόβου (LDK) με 25,8%.
Ο συνασπισμός της «Συμμαχίας για το Μέλλον του Κοσόβου» και των Σοσιαλδημοκρατών (AAK/PSD) του οποίου ηγείται ο απερχόμενος πρωθυπουργός Ράμους Χαραντινάι φέρεται να λαμβάνει το 12,3% των ψήφων. Το όριο του 5% για την είσοδο στην βουλή ξεπερνάει και ο συνασπισμός σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων με την επωνυμία NISMA που φέρεται να λαμβάνει ποσοστό 5,8%.
Εάν επιβεβαιωθούν τα αποτελέσματα του έξιτ πολ της δημόσιας τηλεόρασης του Κοσόβου τότε ο ηγέτης του κινήματος «Αυτοδιάθεση» Άλμπιν Κούρτι θα λάβει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Θα πρέπει βέβαια να αναζητήσει πολιτικό σύμμαχο και με δεδομένο ότι δεν επιθυμεί την συνεργασία με ηγέτες που κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια - τους οποίους θεωρεί διεφθαρμένους - η μοναδική επιλογή που του απομένει είναι να στραφεί προς την Δημοκρατική Ένωση Κοσόβου (LDK). Η υποψήφια της LDK για την θέση του πρωθυπουργού, η Βιόσα Οσμάνι, κατά την προεκλογική περίοδο δήλωσε ότι η συνεργασία με το κίνημα «Αυτοδιάθεση» αποτελεί την πρώτη επιλογή του κόμματος της για το σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού.
Η «Αυτοδιάθεση» προσδιορίζεται πολιτικά ως κοινωνικό - πατριωτικό κίνημα. που διαμόρφωσε πολιτικό χαρακτήρα με το σύνθημα: «Το Κόσοβο ανήκει στους Κοσοβάρους». Οι λογικοι ανθρωποι το κατατάσσουν στον ευρύτερο χώρο του φασισμου, κυρίως γιατί απευθύνεται στα κατώτερα κοινωνικά στρώματα, καταγγέλλει την διαφθορά του κατεστημένου πολιτικού συστήματος, τον νεποτισμό όπως επίσης και την επιτροπεία που επέβαλε στο Κόσοβο ο ξένος παράγοντας. Οργανωτικά θυμίζει φοιτητική οργάνωση με χιλιάδες νέους ναζιστές που καθημερινά αναλαμβάνουν διάφορες πολιτικές και κοινωνικές δράσεις. Οι βουλευτές του πολλές φορές επέδειξαν, τα τελευταία δύο χρόνια, ακραία συμπεριφορά προκαλώντας με την ρίψη δακρυγόνων εντός της αίθουσας του κοινοβουλίου την διακοπή της συνεδρίασης.
Στο ζήτημα του διαλόγου με την Σερβία, στο παρελθόν δήλωνε αντίθετο σε κάθε είδους επαφή με το Βελιγράδι και υποστήριζε την άποψη ότι ο διάλογος θα πρέπει να διεξάγεται αποκλειστικά με τους εκπροσώπους των Σέρβων του Κοσόβου. Τελευταία φαίνεται ότι αναθεώρησε την στάση του και αποδέχεται τον διάλογο με την Σερβία «στη βάση της αμοιβαιότητας» όπως δήλωσε πρόσφατα ο Άλμπιν Κούρτι.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αφγανιστάν: Οι αληταραδες ισλαμοφασιστες Ταλιμπάν απήγαγαν δεκάδες χωρικούς
 Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2019, 01:32
Περισσότερους από 30 χωρικούς απήγαγαν αληταραδες ισλαμοφασιστες μαχητές Ταλιμπάν στην νοτιοανατολική επαρχία Γκαζνί, σύμφωνα με αναφορές.
Ένας αξιωματούχος δήλωσε ότι οι Ταλιμπάν απήγαγαν 34 κατοίκους της συνοικίας Χοζά Ομαρί ενώ άλλος έκανε λόγο για 37 απαχθέντες χωρικούς.
Και οι δύο τόνισαν ότι οι Ταλιμπάν ήθελαν να πάρουν εκδίκηση καθώς χωρικοί φέρονται να έκαψαν μοτοσυκλέτες των Ταλιμπάν την προηγούμενη νύχτα.
Οι αληταραδες ισλαμοφασιστες Ταλιμπάν έχουν παρουσία σε τμήματα αυτής της επαρχίας. Σε μέρη της χώρας όπου δεν έχουν υποστήριξη, οι Ταλιμπάν υποχρεώνουν αρκετές φορές τους κατοίκους να τους παρέχουν τροφή και καταφύγιο.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένοπλοι εισέβαλαν σε τηλεοπτικούς σταθμούς στη Βαγδάτη
 Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2019, 04:21
Ένοπλοι να επιτέθηκαν σε πολλά ντόπια και δυτικών συμφερόντων ΜΜΕ, που εδρεύουν στην ιρακινή πρωτεύουσα και μεταδιδουν συνεχως ψεματα.
Η επίθεση φαίνεται πως βρίσκεται σε εξέλιξη, σύμφωνα με το Al-Arabiya, καθώς ι έχουν καταλάβει, τα κτίρια αψηφώντας την αντίσταση των σεκιουριτι χαφιεδων οι οποίοι δέχθηκαν και χτυπήματα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα ΜΜΕ που έχουν στοχοποιηθεί είναι τα εξής: Dijla, NRT, Arabiya Hadath, Fallouja, Alghad Alaraby, Al-Sharqiya και Sky News Arabia.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τυνησία: Το ισλαμοφασιστικό κόμμα Ενάχντα κερδίζει τις εκλογές
 Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2019, 23:37
Πρώτο σε ψήφους έρχεται το ισλαμοφασιστικό κόμμα Ενάχντα, στις βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν σήμερα στην Τυνησία.
Το έξιτ πολ της εταιρείας Sigma Conseil δίνει στο Ενάχντα ποσοστό 17,5%, έναντι 15,6% για την "Καρδιά της Τυνησίας", το κόμμα του φυλακισμένου επιχειρηματία Ναμπίλ Καρούι.
Νωρίτερα και τα δύο κόμματα ανακοίνωσαν ότι έχουν κερδίσει τις εκλογές.
Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία από την εκλογική επιτροπή, η συμμετοχή στις εκλογές αυτές ανήλθε στο 41,3%.
Στις βουλευτικές εκλογές του 2014 το ποσοστό συμμετοχής είχε ξεπεράσει το 60% ενώ στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, στις 15 Σεπτεμβρίου, ψήφισε σχεδόν ένας στους δύο Τυνήσιους (ποσοστό 49%).




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παναφρικανικό χρυσό νόμισμα σχεδίαζε ο Καντάφι πριν την πτώση του
 Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2019, 15:50
Αποχαρακτηρισμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκαλύπτουν ότι το ΝΑΤΟ σκότωσε τον Καντάφι για να σταματήσει τη δημιουργία - υποστηριζόμενου από χρυσό- νομίσματος στη Λιβύη.
Τα στοιχεία δείχνουν ότι, όταν οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες γνώριζαν την πρωτοβουλία της Λιβύης να δημιουργήσει νόμισμα για να ανταγωνιστεί το δυτικό σύστημα κεντρικών τραπεζών, τότε πάρθηκε η απόφαση να ανατραπεί το σχέδιο με στρατιωτικά μέσα, συμπεριλαμβάνοντας τη συμμαχία του ΝΑΤΟ.
Αποχαρακτηρισμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκαλύπτουν ότι ο Ghadaffi δολοφονήθηκε άγρια επειδή η Γαλλία ήθελε να διατηρήσει τον οικονομικό της στραγγαλισμό στα αφρικανικά έθνη.
Ένα από τα τουλάχιστον 3.000 νέα μηνύματα της Hillary Clinton το οποίο κυκλοφόρησε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2016, περιέχει καταδικαστικές αποδείξεις για τα δυτικά έθνη τα οποία χρησιμοποίησαν το ΝΑΤΟ ως εργαλείο για την ανατροπή του Λίβυου ηγέτη  Μουαμάρ αλ-Καντάφι.
Η ανατροπή του ΝΑΤΟ δεν ήταν για την προστασία του λαού, αλλά αντίθετα επρόκειτο να ανατρέψει την προσπάθεια του Καντάφι να δημιουργήσει  αφρικανικό νόμισμα υποστηριζόμενο από χρυσό για να ανταγωνιστεί το δυτικό κεντρικό τραπεζικό μονοπώλιο.
Το ηλεκτρονικό μήνυμα που στάλθηκε τον Απρίλιο του 2011 στον υπουργό Εξωτερικών επί Χίλαρι  από τον ανεπίσημο αλλά μακροπρόθεσμο σύμβουλό της Σίντνεϊ Μπλουμέναλ με τη θεματική ενότητα «ο πελάτης της Γαλλίας και ο χρυσός του Καντάφι» αποκαλύπτει τις δυτικές προθέσεις.
Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δείχνουν ότι η στρατιωτική πρωτοβουλία του ΝΑΤΟ υπό την ηγεσία της Γαλλίας στη Λιβύη προήλθε από την επιθυμία να αποκτήσει πρόσβαση σε μεγαλύτερο μερίδιο της παραγωγής πετρελαίου της Λιβύης και να υπονομεύσει ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο του Καντάφι να υποκαταστήσει τη Γαλλία ως κυρίαρχη δύναμη στην γαλλόφωνη Αφρική.
Το περιοδικό Foreign Policy Journal αναφέρει:
Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τοποθετεί τον πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί ως επικεφαλής της επίθεσης εναντίον της Λιβύης με πέντε ειδικούς σκοπούς:
# Να αποκτήσει λιβυκό πετρέλαιο,
# Να διασφαλίσει τη γαλλική επιρροή στην περιοχή,
# Να αυξήσει τη φήμη του Σαρκοζί στην εγχώρια αγορά,
# Να ισχυροποιηθεί η γαλλική στρατιωτική δύναμη και
# Να αποτρέψει την επιρροή του Καντάφι στην "γαλλόφωνη Αφρική".
Το πιο εκπληκτικό είναι το τμήμα που περιγράφει «την τεράστια απειλή», ότι δηλαδή τα αποθέματα χρυσού και αργύρου του Καντάφι, που υπολογίζονταν σε «143 τόνους χρυσού και παρόμοιο ποσό σε ασήμι», απειλούσαν το γαλλικό φράγκο (CFA) που κυκλοφορούσε ως κύριο αφρικανικό νόμισμα.
Το μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο καθιστά σαφές ότι οι πηγές πληροφοριών δείχνουν ότι η ώθηση πίσω από τη γαλλική επίθεση στη Λιβύη ήταν καλά υπολογισμένη κίνηση για την εδραίωση μεγαλύτερης εξουσίας, χρησιμοποιώντας το ΝΑΤΟ ως εργαλείο για την ιμπεριαλιστική κατάκτηση, όχι ως ανθρωπιστική παρέμβαση, όπως το κοινό πίστεψε ψευδώς.
Σύμφωνα με το μήνυμα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
Αυτός ο χρυσός συσσωρεύτηκε πριν από την τρέχουσα εξέγερση και προοριζόταν να χρησιμοποιηθεί για την καθιέρωση ενός παναφρικανικού νομίσματος με βάση το χρυσό δηνάριο της Λιβύης.
Αυτό σχεδιάστηκε για να παρέχει στις γαλλόφωνες αφρικανικές χώρες εναλλακτική λύση στο γαλλικό φράγκο (CFA).
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή η ποσότητα χρυσού και αργύρου εκτιμάται τώρα σε περισσότερα από 7 δισεκατομμύρια δολάρια.
Οι Γάλλοι αξιωματικοί μυστικών υπηρεσιών ανακάλυψαν αυτό το σχέδιο λίγο μετά την έναρξη της εξέγερσης και αυτός ήταν ένας από τους παράγοντες που επηρέασαν την απόφαση του τότε προέδρου Νικολά Σαρκοζί να διαπράξει η Γαλλία την επίθεση στη Λιβύη.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πορτογαλία: Τέλος στις ιδιωτικοποιήσεις νερού
 Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2019, 04:59
Κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης στην Πορτογαλία πολλοί δήμοι είχαν προχωρήσει στην ιδιωτικοποίηση των εταιριών ύδρευσης. Μετά τις κατακόρυφες αυξήσεις στις τιμές του νερού όμως επιχειρούν να τις ξαναγοράσουν.
«Οι τιμές του νερού που είχαμε συγκαταλέγονταν στις υψηλότερες της χώρας», εξηγεί ο δημοτικός σύμβουλος Σούσα Σίλβα. «Δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο. Έπρεπε να αντιδράσουμε». Η δε αντίδραση, αρκετά δραστική: ο δήμος Μάφρα (80.000 κάτοικοι, 40 χλμ. βορειοδυτικά της Λισαβόνας) προχώρησε στην επανακρατικοποίηση της εταιρίας ύδρευσης. Από τον Σεπτέμβριο του 2019 το δίκτυο είναι και πάλι στα χέρια της τοπικής αυτοδιοίκησης ενώ το νερό έχει γίνει ήδη κατά 30% φθηνότερο. «Είχαμε την εμπειρία ότι ορισμένες υπηρεσίες είναι καλύτερα να προσφέρονται από το δημόσιο, παρά από τους ιδιώτες», επισημαίνει ο Σούσα Σίλβα.
Αξιοσημείωτο είναι ότι ο ίδιος προέρχεται από το συντηρητικό PSD, το οποίο κατά τη διάρκεια της κρίσης στην Πορτογαλία και βάσει των επιταγών της Τρόικας υποστήριζε με σθένος την ιδιωτικοποίηση του νερού. Μέχρι το 2014 και παρά τις μεγάλες αντιδράσεις της κοινής γνώμης 27 περιφέρειες είχαν προχωρήσει στην ιδιωτικοποίηση του δικτύου υδροδότησης. Μάλιστα θα ακολουθούσαν και άλλες, εάν δεν είχαν πιεσει το 2015 το Σοσιαλιστικό Κόμμα τα κομματα της αριστερας που το στηριξαν που έβαλαν φρένο σε περαιτέρω αποκρατικοποιήσεις. Κύριοι ενδιαφερόμενοι ήταν εξαρχής μεγάλες πολυεθνικές.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Βαρουφάκης στη βουλή:
''Οι μετανάστες κάνανε την Αμερική μεγάλη, ας αγκαλιάσουμε τους δικούς μας να μεγαλώσει η Ελλάδα.''
"Εσείς βλέπετε μετανάστες & πρόσφυγες ως απειλή. Εμείς τούς βλέπουμε ως ευκαιρία"!
Το παιδί του Σόρος μίλησε!!!
Σχολιο.- Όταν αρχίσουν βαρουφακη τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην χώρα,όπως αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν στην Γαλλία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες,με εκατοντάδες νεκρούς και μάλιστα από ανθρώπους που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν σε αυτές τις χώρες,εσείς θα είστε στην Ελλάδα για να τα ζήσετε η θα την έχετε κάνει με ελαφριά πηδηματακια αφού πρώτα έχετε προδώσει την χώρα εσύ και οι όμοιοι σου;
Σχολιο.- έγραψα ότι αυτοί οι άνθρωποι που προκάλεσαν τις τρομοκρατικές ενέργειες γεννήθηκαν και μεγάλωσαν σε αυτές τις χώρες. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι οι Έλληνες δεν τους βομβάρδισαν οπως αυτες οι χωρες. Μπορείς όμως αυτούς τους ανθρώπους να τους έχεις εμπιστοσύνη; Όταν οι ίδιοι θέτουν την ζωή τους αλλά και συνανθρώπων τους σε κίνδυνο σκίζοντας τις βάρκες που έρχονται χωρίς να σκεφτούν ότι μέσα σε αυτές υπάρχουν μικρά παιδιά. Και ποιος με διαβεβαιώνει εμενα,εσένα και τους υπόλοιπους συνελληνες ότι δεν θα φερθούν κατά τον ίδιο τρόπο στην χώρα μας; Μην ξεχνάς ότι είναι φανατικοί μουσουλμάνοι και η ανθρώπινη ζωή για αυτούς έχει πολύ μικρή αξία. Εύχομαι να είμαι λάθος.
Να συμπληρώσω ότι αυτοί που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στις ευρωπαϊκές χώρες ήθελαν να τους αφομοιώσουν σε αυτές. Ότι δηλαδή θέλουμε και εμείς να κάνουμε τώρα δίνοντας τους σπίτια και δουλειές ενώ υπάρχουν Έλληνες που δεν έχουν ακόμα και αυτα. Τα αυτονόητα δηλαδή. Ενας απλός πολίτης ο οποίος δούλεψε και φορολογήθηκε και καταληστευτηκε από αυτό το κρατος. Η Ελλάδα τρώει πάντα τα παιδιά της.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Aκούσατε τίποτα στις ειδήσεις για Εκουαδόρ ? ε, δεν έγινε και τίποτα εκεί....
6 Οκτωβρίου 2019
" οι εξεγέρσεις μας είναι εν γένει εκτός του κλίματος" (?)
Εκουαδόρ : ΔΝΤ - Γενική Απεργία - Κατάσταση Πολιορκίας και ο στρατός στους δρόμους



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πομπέο: Έτοιμες για επενδύσεις στην Ελλάδα οι αμερικάνικες εταιρείες. Θαυμάστε τες!
Είναι έτοιμες οι αμερικάνικες εταιρείες να επενδύσουν και να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα είπε με ενθουσιασμό ο Μ. Πομπέο.
Μόνο που δεν αποσαφήνισε ο υψηλός αξιωματούχος μας για ποιου είδους επενδύσεις πρόκειται.
Γιατί κ. Πομπέο αμερικάνικες εταιρείες έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον να επενδύσουν στην Ελλάδα και μετέχουν στο διαγωνισμό για την άδεια λειτουργίας καζίνο στο Ελληνικό.
Κατά σύμπτωση μάλιστα και οι δύο εταιρείες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για το καζίνο και μάλλον με δανεικά των ελληνικών τραπεζών, είναι και οι δύο αμερικάνικες ειδικευμένες στον τζόγο: η Mohegan και Hard Rock International.
Ωραίες οι επενδύσεις σας κ. Πομπέο, πάρα πολύ παραγωγικές και κομίζουν “Know -how” στην χώρα. Τζόγος και στρατιωτικές βάσεις από τις ΗΠΑ σε ένα εκρηκτικό μείγμα, εγγύηση για την νέα “κανονικότητα” στην Ελλάδα!




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Δαλάι Λάμα: Η Ευρώπη θα γίνει μουσουλμανική ή αφρικανική αν δεν φύγουν οι μετανάστες
27/06/2019, 15:58

Στην ανάγκη επιστροφής των μεταναστών στις χώρες τους, στάθηκε ο  πνευματικός ηγέτης των βουδιστών, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο BBC - Τι είπε για την πολιτική του Τραμπ
«Η Ευρώπη είναι για τους Ευρωπαίους». Αυτό υποστήριξε ο Δαλάι Λάμα σε συνέντευξή του στο δίκτυο BBC, προσθέτοντας ότι η ήπειρος μπορεί να γίνει «μουσουλμανική ή αφρικανική» εάν οι μετανάστες δεν επιστραφούν πίσω στις χώρες τους.
Ο πνευματικός ηγέτης του βουδισμού, ο οποίος ζει ως πρόσφυγας στην Ινδία, έπειτα από τη φυγή του από το Θιβέτ το 1959, δήλωσε ότι μόνο ένας «περιορισμένος αριθμός» μεταναστών πρέπει να παραμείνει στην ευρωπαϊκή ήπειρο για να μην δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα.
Στη συνέντευξή του, ο Δαλάι Λάμα πρόσθεσε ότι οι μετανάστες που είχαν καταφύγει στην Ευρώπη θα πρέπει να αποκτήσουν δεξιότητες πριν επιστραφούν στους τόπους καταγωγής τους. Ακόμη, είπε ότι η Ευρώπη ήταν υποχρεωμένη να φιλοξενήσει όσους χρειάζονται βοήθεια, αλλά τελικά θα πρέπει αυτοί, κάποια στιγμή, να επιστρέψουν στις πατρίδες τους.
«Οι ευρωπαϊκές χώρες πρέπει να υποδεχτούν τους πρόσφυγες και να τους δώσουν εκπαίδευση και κατάρτιση, με στόχο να επιστρέψουν στις χώρες τους με συγκεκριμένες δυνατότητες».
Όταν ρωτήθηκε τι πρέπει να συμβεί σε όσους θέλουν να παραμείνουν στις χώρες υποδοχής, απάντησε: «Ένας περιορισμένος αριθμός δεν αποτελεί πρόβλημα, αλλά ολόκληρη η Ευρώπη θα γίνει τελικά μουσουλμανική ή αφρικανική χώρα».

Η Ευρώπη ανήκει στους Ευρωπαίους
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δαλάι Λάμα τοποθετείται με αυτό τον τρόπο για τους πρόσφυγες. Σε μια ομιλία του που πραγματοποιήθηκε πέρυσι στο Μάλμε της Σουηδίας, ο Δαλάι Λάμα υποστήριξε πως οι πρόσφυγες οφείλουν να επιστρέψουν στις χώρες τους και να τις ξανακτίσουν. «Να τους υποδεχτείτε, να τους βοηθήσετε και να τους εκπαιδεύσετε, αλλά τελικά θα πρέπει να αναπτύξουν ξανά τη δική τους χώρα. Νομίζω ότι η Ευρώπη ανήκει στους Ευρωπαίους».
Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΕ για το 2018, το 4,4% της περιφέρειας από τους, συνολικά, 512 εκατομμύρια πολίτες, προέρχονται από χώρες εκτός Ένωσης.

Λανθασμένη η πολιτική των ΗΠΑ του Τραμπ
Ο Δαλάι Λάμα ρωτήθηκε, στην ίδια συνέντευξη και για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, απάντησε πως η θητεία του στον Λευκό Οίκο δεν χαρακτηρίζεται από «ηθικές αρχές» και σημείωσε πως η πολιτική που ακολουθούν οι ΗΠΑ είναι λανθασμένη.

Σχολιο.- Υποστηριχτες του λαθροεποικισμου, Αναρχικοί μηδενιστές, συριζαίοι εθνομηδενιστές, σταλινικοί ΚΚΕδες, Βαρουφίτσες σοσιαλδημοκράτες από τα LIDL, και νεοφιλελεύθεροι ακροδεξιοί ενωθείτε!!! η ΝΤΠ σας χωράει όλους