Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Δευτερα 11 Νοεμβριου 2019



Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019
H Κούβα καταδικάζει το πραξικόπημα στη Βολιβία

Ο πρόεδρος της Κούβας, Μιγκέλ Ντίας Κανέλ Μπερμούντες, μόλις λίγα λεπτά μετά την επιβεβαίωση του πραξικοπήματος στη Βολιβία, τοποθετήθηκε στο λογαριασμό του στο Twitter, εκφράζοντας την "κατηγορηματική καταδίκη" του γεγονότος.
Χαρακτήρισε το πραξικόπημα με πρωταγωνιστή τη δεξιά ως "βίαιο και δειλό" και σημείωσε ότι υπονομεύει τη δημοκρατία στη Βολιβία.

Εξέφρασε επίσης "την αλληλεγγύη μας στον αδελφό Πρόεδρο".
"Ο κόσμος πρέπει να κινητοποιηθεί για τη ζωή και την ελευθερία του Έβο", δήλωσε κατηγορηματικά ο κουβανός πρόεδρος.
Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Ντίας Κανέλ είχε επισημάνει στο ίδιο κοινωνικό δίκτυο την καταδίκη του για την πραξικοπηματική στρατηγική της αντιπολίτευσης που εξαπέλυσε τη βία σε αυτή τη χώρα των Άνδεων. "... Έχει κοστίσει θανάτους, εκατοντάδες τραυματίες και καταδικαστέες εκφράσεις ρατσισμού προς τον λαό", είπε.
Από την πλευρά του, ο κουβανός Υπουργός Εξωτερικών Μπρούνο Ροντρίγκες Παρίγια εξέφρασε επίσης στο Twitter την έντονη καταδίκη του κατά του πραξικοπήματος στη Βολιβία και την αλληλεγγύη του με τον Έβο Μοράλες, «πρωταγωνιστή και σύμβολο των διεκδικήσεων των ιθαγενών λαών της Δικής μας Αμερικής. Καλούμε παγκόσμια κινητοποίηση για τη ζωή και την ελευθερία του Έβο", έγραψε ο Ροντρίγκες Παρίγια.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προηγουμένως, σε μια δήλωσή τους οι Ένοπλες Δυνάμεις (FF.AA.) υπογράμμισαν ότι για να ανακτηθεί η σταθερότητα του έθνους είναι αναγκαία μία αλλαγή στην Προεδρία.
“Προτείνουμε στον Πρόεδρο να παραιτηθεί από το αξιώμά του, επιτρέποντας την ειρήνευση και την σταθερότητα της Βολιβίας”, δήλωσε ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων Γουίλιαμ Κάιμαν.

Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019
ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗ ΒΟΛΙΒΙΑ: O Έβο Μοράλες παραιτείται για να διατηρήσει την ειρήνη στη χώρα

“Παραιτούμαστε για να σταματήσουν να χτυπούν τους ταπεινούς αδερφούς μας, δεν θέλουμε  συγκρούσεις”, δήλωσε ο Έβο Μοράλες.
Ο Πρόεδρος της Βολιβίας Έβο Μοράλες ανακοίνωσε την Κυριακή την παραίτησή του ύστερα από ένα κύμα βίας που εξαπέλυσαν ομάδες της αντιπολίτευσης που δεν αναγνωρίζουν το αποτέλεσμα των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν στις 20ης Δεκεμβρίου.
“Αποφάσισα να παραιτηθώ από το αξίωμά μου έτσι ώστε ο Κάρλος Μέσα και ο Λουίς Καμάτσο να σταματήσουν να κακοποιούν και να βλάπτουν χιλιάδες αδερφούς ... Έχω την υποχρέωση να αναζητώ την ειρήνη και πονάει πολύ που συγκρούονται Βολιβιάνοι μεταξύ τους, γι αυτό στέλνω την επιστολή της παραίτησης μου στην Πολυεθνική Συνέλευσης της Βολιβίας ”, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος Μοράλες , συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρό του Άλβαρο Γκαρσία Λινέρα, ο οποίος επίσης υπέβαλε την παραίτησή του.

Μετά από το έντονο κύμα βίας κατά των μελών και στελεχών του Κινήματος προς τον Σοσιαλισμό (MAS), τον εκφοβισμό δημοσιογράφων, τις πυρπολήσεις κατοικιών και την προδοσία πολιτικών μας συμμάχων και μελών της Αστυνομίας, η χώρα βιώνει επώδυνα μια πολιτική κρίση.
Προηγουμένως, σε μια δήλωσή τους οι Ένοπλες Δυνάμεις (FF.AA.) υπογράμμισαν ότι για να ανακτηθεί η σταθερότητα του έθνους είναι αναγκαία μία αλλαγή στην Προεδρία.
“Προτείνουμε στον Πρόεδρο να παραιτηθεί από το αξιώμά του, επιτρέποντας την ειρήνευση και την σταθερότητα της Βολιβίας”, δήλωσε ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων Γουίλιαμ Κάιμαν.
“Παραιτούμαστε για να σταματήσουν να χτυπούν τους ταπεινούς αδερφούς μας, (...) φτωχές οικογένειες, ταπεινωμένοι, δεν θέλουμε συγκρούσεις”
“Αποφασίσαμε να παραιτηθούμε από την εκλογική μας νίκη για να γίνουν εκλογές, Όλα για την Βολιβία, όλα για την πατρίδα”, ανέφερε ο Μοράλες σε τηλεοπτικό διάγγελμα που μεταδόθηκε στη χώρα.
Επίσης, διέψευσε τις φήμες που διέδιδαν ακροδεξιές ομάδες περί πιθανής εξόδου του από τη χώρα ”Δεν έχω να διαφύγω για κάτι, δεν έχω κλέψει τίποτα, αν κάποιος πιστεύει ότι έχουμε κλέψει ας παρουσιάσει μία απόδειξη”.
Από πλευράς του, ο πρώην αντιπρόεδρος Άλβαρο Γκαρσία, δήλωσε ότι η κυβέρνηση παραιτείται για να τερματιστεί η βία και επεσήμανε τα επιτεύγματα του έθνους , με την ανάκτηση της κυριαρχίας, της αξιοπρέπειας και των δικαιωμάτων.
Προσθέτοντας ότι “είμαστε η κυβέρνηση που εθνικοποίησε τους υδρογονάνθρακες και έβγαλε τρία εκατομμύρια πολίτες από τη φτώχεια”.
Παρ ότι ο πρώην βολιβιανός πρόεδρος κάλεσε διεθνείς οργανισμούς, όπως τον Ο.Η.Ε. και τον Οργανισμό Αμερικανικών Κρατών (OAK) να ελέγξουν τα αποτελέσματα των εκλογών και κάλεσε όλες τις κοινωνικές δυνάμεις σε Διάλογο, οι ακροδεξιές ομάδες παρέμειναν στους δρόμους πραγματοποιώντας επιθέσεις στον πληθυσμό.
Ο Μοράλες υπέστη επίσης την κατάρρευση του υπουργικού του συμβουλίου μετά από μαζικές παραιτήσεις, όπως αυτές του υφυπουργού Τουρισμού, Μαρσέλο Αρζέ. της προέδρου του Ανώτατου Εκλογικού Δικαστηρίου, Μαρία Ευγένια Τσόκε, της υπουργού Σχεδιασμού, Μαριάνα Πραντό. καθώς και του γερουσιαστή Ρενέ Χουακίνο που εξελέγη στην επαρχία Ποτόσι του κυβερνήτη της ίδιας επαρχίας Χουάν Κάρλος Κέχας και του δημάρχου Γουίλιαμς Θερβάντες.
Ορισμένες από αυτές τις παραιτήσεις πραγματοποιήθηκαν υπό το καθεστώς απειλών και επιθέσεων από τις ομάδες της αντιπολίτευσης που παρέμειναν στους δρόμους, πιέζοντας για  να ολοκληρώσουν το πραξικόπημα.
Ο Μοράλες αφήνει μια χώρα με υψηλούς δέικτες ανθρώπινης ανάπτυξης, που εγγυάται τα θεμελιώδη δικαιώματα του πληθυσμού και με  μια οικονομική ανάπτυξη 4,5%, σύμφωνα με την Οικονομική Επιτροπή για τη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική (CEPAL).
"Δεν είναι προδοσία των κοινωνικών κινημάτων, ο αγώνας συνεχίζεται, είμαστε λαός, έχουμε απελευθερώσει τη Βολιβία, αφήνουμε μια ελεύθερη, αναπτυσσόμενη χώρα με γενιές που έχουν πολύ  μέλλον", κατέληξε ο Μοράλες
Σχολιο.- Μέρες τώρα γράφω για το εξελισσόμενο σε στύλ Ουκρανίας πραξικόπημα στην Βολιβία, με ομάδες έμμισθων "διαδηλωτών" σαν και αυτούς που χρησιμοποίησαν και στο αποτυχόν πραξικόπημα στην Βενεζουέλα. Ο αφελής Έβο, δεν είχε κάνει τίποτα για να προστατέψει το κίνημά του. Ούτε οργανωμένη νεολαία, ούτε πολιτοφυλακή και κυρίως κανένα έλεγχο στο στρατό και στην αστυνομία, τα αγαπημένα σώματα των αμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών. Δεν μιλάω βέβαια για την οικονομία όπου, εκτός απο το πετρέλαιο, όλη η άλλη οικονομία ήταν στα χέρια ιδιωτών αρπακτικών. Έτσι δεν είχε ουσιαστική εξουσία και απετέλεσε εύκολο στόχο των Αμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών που επειδή απέτυχαν στη Βενεζουέλα την περικυκλώνουν τώρα με εχθρικά καθεστώτα. Αμφιβάλλω αν γίνουν εκλογές , αλλά και να γίνουν θα γίνουν σε καθεστώς τέτοιας τρομοκρατίας όπου οι δύο πράκτορες της αντιπολιτευσης θα βγουν με μεγάλη πλειοψηφία. Αν δεν αντιδράσει βίαια ο λαός της Βολιβίας, αυτές τις μέρες, θα χαθεί άλλη μία χώρα απο το προοδευτικό στρατόπεδο, κάτι που θα προσθέσει προβλήματα και στη Βενεζουέλα και στην Κούβα.




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΑΤΩ ΤΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗ ΒΟΛΙΒΙΑ!
11/11/2019
Ο Πρόεδρος της Βολιβίας, Έβο Μοράλες, εξαναγκάστηκε σε παραίτηση πριν από μερικές ώρες, αφού υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της αστυνομίας και ο αρχηγός του στρατού απαίτησαν την παραίτησή του. Μαζί του παραιτήθηκε και ο Αντιπρόεδρος, Αλβάρο Γκαρσία Λινέρα. Είχε προηγηθεί η νίκη του συνδυασμού τους στις εκλογές της 20ης Οκτώβρη, και ένα όργιο βίας και λευκής τρομοκρατίας από τον εσμό των ακροδεξιών αμερικανοδουδων της αντιπολίτευσης.
Σε μια προσπάθεια να εκτονώσει την κατάσταση, ο Πρόεδρος είχε προτείνει διάλογο με τα κόμματα της αντιπολίτευσης, και είχε μάλιστα δεχτεί να ξαναγίνουν εκλογές. Όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, ωστόσο, η συμφιλιωτική στάση έφερε την περαιτέρω αποθράσυνση του ταξικού εχθρού. Τα μηνύματα που έρχονται από τη Λα Παζ δεν είναι ενθαρρυντικά. Το πραξικόπημα φαίνεται σε αυτή τη φάση να έχει κερδίσει πολύ έδαφος, αν όχι επικρατήσει πλήρως.
Δύναμη στο ταξικό μας στρατόπεδο στη Βολιβία, που παλεύει για την υπεράσπιση της αυτοδιάθεσης του βολιβιανού λαού και των κατακτήσεων της μπολιβαριανής διαδικασίας. Άνευ όρων υπεράσπιση του Έβο Μοράλες και της κυβέρνησής του, για την ήττα της άκρας δεξιάς και των αυτοκρατορικών σχεδιασμών για επαναποικιοποίηση της ηπείρου.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



11 Νοεμβρίου 2019
Έντονη καταδίκη από την Κούβα του πραξικοπήματος στη Βολιβία - Κάλεσμα για παγκόσμια κινητοποίηση για τη ζωή και την ελευθερία του Έβο
Έντονη καταδίκη από το  κουβανικό Υπ Εξ του πραξικοπήματος στη Βολιβία και την αλληλεγγύη μας στο αδερφό Πρόεδρο Έβο Μοράλες, πρωταγωνιστή και σύμβολο των διεκδικήσεων των αυτόχθονων λαών. Καλούμε σε παγκόσμια κινητοποίηση για τη ζωή και την ελευθερία του Έβο.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σύμφωνα με διπλωματικές πληροφορίες, μια ομάδα οπλισμένων με δυναμίτη με καλυμμένα τα πρόσωπα του, κατέλαβε την Πρεσβεία της Βενεζουέλας στη Λα Παζ της Βολιβίας καταστρέφοντας τα πάντα. Το διπλωματικό μας προσωπικό είναι της πρεσβείας είναι υπό διωγμό (10/11/2019 - 22:00 ώρα Βελγίου)
Το παραπάνω έλαβε χώρα κατά την διάρκεια στρατιωτικού πραξικοπήματος που εξελίσσεται στην Βολιβία



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Πρόεδρος Evo Morales και ο Αντιπρόεδρος Alvaro Garcia Linera αναγκάστηκαν σε παραίτηση στο πλαίσιο ενός δεξιού πραξικοπήματος που υποστηρίχθηκε από το στρατό.
Ο στρατιωτικός αρχηγός ο Γκ. Ουίλιαμς Καλίμαν της Βολιβίας καλεί το Πρόεδρο Evo Morales θα πρέπει να παραιτηθεί, ώστε να “να αποκατασταθεί η σταθερότητα” μετά από εβδομάδες βίαιων επεισοδίων από την δεξιά αντιπολίτευση.
Ακολούθησε ο επικεφαλής της Πολεμικής Αεροπορίας και η εθνική αστυνομία της Βολιβίας απαίτησαν επίσης να παραιτηθεί ο Πρόεδρος Evo Morales προκειμένου να "αποκατασταθεί η ειρήνη".
Το γραφείο του γενικού εισαγγελέα της Βολιβίας εξέδωσε ήδη θες το απόγευμα δήλωση με την οποία ανέθεσε "την άμεση έναρξη όλων των αντίστοιχων νομικών διαδικασιών για τη δίωξη όλων των μελών της εκλογικής αρχής", μη αποδεχόμενο την επανεκλογή του αριστερού προέδρου.
Πολλοί ανώτεροι αξιωματούχοι της κυβέρνησης αναγκάστηκαν να παραιτηθούν μετά τις επιθέσεις στα σπίτια τους από δεξιό όχλο, σύμφωνα με τοπικές εκθέσεις των ΜΜΕ.
Οι εκθέσεις αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής έχουν γίνει μέχρι 17 αναγκαστικές παραιτήσεις από το κυβερνών κόμμα MAS, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων υπουργών. Πολλοί από αυτούς που παραιτήθηκαν έχουν προβεί σε δηλώσεις μέσω των λογαριασμών των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης ή στον Τύπο, δηλώνοντας ότι οι παραιτήσεις τους ήρθαν αφότου απειλήθηκε η ζωή αυτών και των οικογενειών τους και κράτησαν τα πρόσωπα της αντιπολίτευσης που οδήγησαν στην αναταραχή, αν συνέβαινε κάτι για αυτούς ή για οι οικογένειες τους.
Σχολιο.- Απ' τα στόμια βγαίνει η δύναμη και όχι από τα στόματα...Και στη Βολιβία πικρή αυτή η αλήθεια...




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



(1.800.000 ευρώ) ενοίκιο η Ελ. Αστυνομία στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος!.......στους φίλους μας Γερμανούς της «HOCHTIEF»
Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018
Γερμανικός κολοσσός «HOCHTIEF» ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ TO ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ "Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ"  & ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥΣ & ΔΙΟΔΙΑ ...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ :
Όπως καταγγέλλει η Δημοκρατική Ενωτική Κίνηση Αστυνομικών (ΔΕΚΑ) που επισκέφθηκε την
Δ/νση Αστυνομίας Αερολιμένα Αθηνών και πληροφορήθηκαν ότι τα κτίρια που στεγάζουν τις ανωτέρω υπηρεσίες, δεν είναι ιδιόκτητα:
Για τη στέγαση των Αστυνομικών Υπηρεσιών στους χώρους του Αερολιμένα καταβάλλεται ετήσιο μίσθωμα, που ανέρχεται στο υπέρογκο ποσό του ενός εκατομμυρίου διακοσίων χιλιάδων Ευρώ(1.200.000 ευρώ) ετησίως περίπου.
Το παραπάνω ποσό, αν συνυπολογιστούν και οι δαπάνες που απαιτούνται για λειτουργικά έξοδα όπως, θέρμανση, ύδρευση και παροχή ενέργειας, αγγίζει το ένα εκατομμύριο οκτακόσιες χιλιάδες Ευρώ (1.800.000 ευρώ) περίπου, το οποίο και επιβαρύνει την ΕΛΑΣ.
Όπως τονίζουν οι συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ «για την εύρυθμη λειτουργία του Αεροδρομίου, που αποτελεί πύλη εισόδου-εξόδου εκατομμυρίων ατόμων στη χώρα μας, είναι απαραίτητη η παρουσία Αστυνομικής Δύναμης για τη διενέργεια εξειδικευμένων ελέγχων, οι οποίοι δεν μπορούν να υποκατασταθούν από ιδιωτικές υπηρεσίες παροχής ασφαλείας».



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάντως πριν μια βδομάδα έγιναν εκλογές στη Βολιβια, Ο Εβο Μοραλες νικησε άνετα κόντρα σε θεούς και δαίμονες...έκανε λάθη, δεν καθάρισε τον μηχανισμό από τους φασίστες
η Βολιβία έχει τα μεγαλύτερα αποθέματα σε λίθιο στον πλανήτη btw.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σύμφωνα με δημοσιεύματα και όσα επικαλείται στο βίντεο ο Γενικός Γραμματέας Σύρων ο οποίος παρευρέθηκε στο μπάρμπεκιου-πάρτι στα Διαβατά, έπειτα από πρόσκληση του επικεφαλής των Ενωμένων Μακεδόνων δήλωσε ότι:
«Στην Ελλάδα ο καθένας είναι ελεύθερος να τρώει και να πίνει ό,τι θέλει», τονίζοντας ότι οι Σύροι είναι ευγνώμονες για τον ελληνικό λαό που τους φιλοξενεί και οφείλουν να σέβονται τα ήθη του τόπου και πολλά άλλα ενδιαφέροντα που αξίζει να ακούσουμε.
Περιμένουμε την αντίδραση των δικαιωματικών και τις δικαιολογίες. Μόνο μην επικαλεστείτε τον ρατσισμό και φασισμό όπως κάνετε για όποιον τολμά να αντιδρά και να μιλά γιατί θα πέσει γέλιο.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επίκαιρες σκέψεις του Ηλία Ηλιού της ΕΔΑ, για την μετανάστευση (περιοδικό Εποχές, τεύχος 22, Φεβρουάριος 1965,σελ. 37,38):
" η άποψη μου απόλυτη και απερίφραστη, είναι πως δεν μπορούσε να υπάρξει μεγαλύτερη συμφορά για τον τόπο από την μετανάστευση. Πλεονεκτήματα από τη μετανάστευση δεν υπάρχουν. Όσα, αντίθετα, προβάλλονται δεν είναι παρά μια προσπάθεια της πολιτικής και οικονομικής ηγεσίας να δικαιολογηθεί για τις ευθύνες της σε πράξεις και παραλείψεις που εξωθούν το ζωντανό και πολυτιμότερο κεφάλαιο της χώρας έξω από τα σύνορα... Από άποψη ποιότητας η μετανάστευση αποδεκατίζει το έθνος από τις ακμαιότερες ηλικίες (από το 1959-1964 έφυγαν άνω των 300 χιλ. νέοι ηλικίας 18-30 ετών, πάνω σε σύνολο 430 χιλ. μεταναστών). Είναι ακόμα βεβαιωμένο ότι οι πιο δραστήριοι, ανήσυχοι, και ευεργετικοί ανάμεσα στα στρώματα του πληθυσμού, που βρίσκονται κάτω από τις ίδιες ανάγκες, είναι κείνοι που κατά προτεραιότητα και υψηλότερο ποσοστό μεταναστεύουν. Τελικά η μετανάστευση παρόμοιου ύψους με τη σύγχρονη ελληνική οδηγεί σε γεροντική σύνθεση του πληθυσμού, ερήμωση περιοχών, πτώση της γεννητικότητας (ανάμεσα 1840 και 1914 η Ιρλανδία έχασε το μισό πληθυσμό της. Ακόμα δεν μπόρεσε να συνέλθει). Συμπερασματικά η μετανάστευση σημαίνει πτώχευση και παρακμή για τον τόπο. Η παρηγοριά ότι πρόκειται για πρόσκαιρη μετανάστευση παραγνωρίζει ότι συχνά μονιμοποιείται η απομάκρυνση από τη χώρα τους και κείνων ακόμη που μεταναστεύουν εποχιακά και πάντως ότι έτσι πάντοτε ανοίγει ο δρόμος για τη μόνιμη αποξένωση"
Σήμερα για τους ηγέτες της ΝΑΤΟικής αριστεράς η μετανάστευση είναι ευλογία για τον τόπο...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τρομοκρατική Επίθεση και Ομηρία από το ίδιο σου το Κράτος.
Μετά από 25 χρόνια εμπειρίας και ενασχόλησης στο χώρο της Ηλεκτρονικής Dance σκηνής και απόλυτα καθαρός από ναρκωτικές ουσίες όλα αυτά τα χρόνια, το οποίο είναι και ευρέως γνωστό, δέχεσαι επίθεση μέσα σε έναν νόμιμο χώρο διασκέδασης.
Το βράδυ του Σαββάτου ήμουν καλεσμένος να παίξω μουσική στο Steam club στην Αθήνα στο Γκάζι. Από νωρίς εκεί με χαρά μου διαπίστωσα ότι οι θαμώνες ήταν αρκετά νέοι υγιείς clubbers γύρω στα 20 χρόνια και κάποιοι μεγαλύτεροι οι οποίοι και ξεχώριζαν καθώς αποδείχτηκε στο τέλος ότι ήταν οι περισσότεροι της δίωξης.
Έχοντας συνεργασία με τον χώρο και έως διοργανωτής στο πρόσφατο παρελθόν γνωρίζω το τεράστιο κόστος το οποίο δαπανάτε σε security για την αποφυγή φασαριών και χρήσης ουσιών, το οποίο έιναι εμφανές σε όλο τον χώρο.
Μετά το dj set μου και ενώ έχεις πιει 2-3 ποτά και έχοντας θετικά συναισθήματα καθώς είσαι κάτω από την επιρροή της δυνατής μουσικής και τον φωτορυθμικών, γίνεται ΝΤΟΥ από δέκα άτομα μπαίνοντας με βρισιές μέσα στο μαγαζί δημιουργώντας τον πανικό και τον φόβο στον κόσμο. Δίνοντας διαταγές όπως: γονατιστέ τωρα!! τα χέρια στα κεφάλια όλοι!!! Μην έχοντας συνειδητοποιήσει τι ακριβώς είναι αυτοί νομίζεις ότι γίνεται τρομοκρατική επίθεση τύπου Μπατακλάν ή είναι ληστεία τύπου τράπεζας.
Νιώθοντας φυσικά τον φόβο ότι εάν κουνηθείς σε σκοτώσαν. Περνώντας τα λεπτά συνειδητοποιείς ότι είναι της δίωξης. Για μια ώρα η εικόνα είναι μια: 300 άτομα γονατιστά με τα χέρια στο κεφάλι σαν έτοιμα για εκτέλεση μέσα σε χώρο διασκέδασης. Ντροπή και αποτροπιασμός. Μετά μια ώρα και μην έχοντας την δυνατότητα να μιλήσεις ούτε στον διπλανό σου, ούτε στο τηλέφωνο, ούτε να κουνηθείς, ελέγχεσαι και βγαίνεις από το μαγαζί
Η εικόνα έξω η ίδια, 10 άτομα στημένα με την πλάτη στον τοίχο και τα χέρια ανοιχτά, έτοιμα σαν για εκτέλεση από τoυς Ναζί, στους γύρω δρόμους 10 αυτοκίνητα, 3 πούλμαν και γύρω στους 60 αστυνομικούς να την έχουν πέσει λες και βρήκαν την γιάφκα με τους τρομοκράτες.
Μια καθαρά επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης της προσωπικής αξιοπρέπειας με στόχο τον εναλλακτικό χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής.
Δευτέρα σήμερα και νέα από τους περισσότερους φίλους μου δεν έχω και πραγματικά μου κάνει εντύπωση πως σχεδόν κανένας από τους θαμώνες δεν έχει αναρτήσει τίποτα. Ο φασισμός και η τρομοκρατία δεν θα περάσει!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νεο παλικάρι προσπαθεί να βοηθήσει μια κυρια μεγάλης ηλικίας να παρκάρει.
Της λεει δεν εχετε κωλο ελατε πίσω.
Σβήνει το αυτοκίνητο και του λεει με ύφος: Τώρα πολυ με πληγώσες....
Πολύ φίλη μου



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καιγεται ενα μποuρδελο… το μονο που καταφεραν να σωσουν απο εκει ειναι ενας παπαγαλος τον οποιον τον χαρισαν σε μια οικογενεια!
η οικογενεια εβαλε τον παπαγαλο στην εισοδο και με το που ξυπνησε ειπε τις πρωτες του λεξεις
– καινουριο μποuρδελο-καινουριο μποuρδελο!
μετα απο λιγο γυρισε η κορη απο το σχολειο
-καινουρια ποuτ@να-καινουρια ποuτ@να! λεει ο παπαγαλος
μετα απο λιγο γυρισε και η μητερα απο την δουλεια
-καινουρια τσατσα – καινουρια τσατσα ξαναλεει ο παπαγαλος
ολη την υπολοιπη μερα ηταν ησυχος μεχρι που το βραδυ γυρισε και ο πατερας απο την δουλεια και ξανακουστηκε ο παπαγαλος
-μποuρδελο αλλαξαμε, ποuτ@νες αλλαξαμε, τσατσα αλλαξαμε… ο κυρ Κωστας ομως σταθερος πελατης!!!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είχα λοιπόν μια φορά ένα γείτονα από τη Βολιβία, ο πατέρας τού οποίου ήταν ceo τής κόκα κόλα στη χώρα όταν είχε πρωτοεκλεγεί ο Έβο. Και μου περιέγραφε λοιπόν πώς, μόλις ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα, έτρεχε όλη η οικογένεια μες στη νύχτα κουβαλώντας χαρτοφύλακες με λεφτά για να ξεφύγει από τα νύχια τού κομμουνισμού. Μόνο και μόνο για κάτι τέτοια αξίζει να τον υποστηρίξει κανείς ολόψυχα τούτο τον τύπο. Δύναμη στο ταξικό μας στρατόπεδο, ψόφο στους αμερικανοδουλους πράκτορες. [Αν και φαίνεται ότι έχουμε ήδη χάσει, γαμώ το κέρατό μου...]



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτοί που ζητωκραύγαζαν ότι «συνελήφθη στέλεχος του Ρουβίκωνα», θέλω να δω αν θα βρουν μισή λέξη για τα βασανιστήρια που έκαναν τα ΜΑΤ εκείνη τη νύχτα.
Εδώ τα στοιχεία και η ανατριχιαστική μαρτυρία
«Σ’ όλη τη διαδρομή στην Τσαμαδού και στην Τοσίτσα με χτυπούσαν. Κάναμε δεξιά στη Μπουμπουλίνας και λίγο πριν φτάσουμε στο Υπουργείο Πολιτισμού ακούω τον έναν που λέει «μη τον πάτε στο Υπουργείο, έχει κάμερες, βάλτε τον εδώ πέρα». Με βάζουν σε μια γωνία κι ούτε που ξέρω πόσο με χτύπησαν, έχασα το μέτρημα. Ο ένας από αυτούς ήταν πιο τρελαμένος, μου κοπάναγε το κεφάλι στον τοίχο και προσπαθούσα να το προστατέψω.
Αυτός κάποια στιγμή έδωσε εντολή να με γδύσουν.
Με πέταγε ο ένας στον άλλον και προσπαθούσαν να μου βγάλουν τα ρούχα. Έδωσα μάχη να κρατήσω το εσώρουχο μου.
Με πετάνε γυμνό, μόνο με το εσώρουχο στον τοίχο και ούρλιαζαν «στον τοίχο». Αρχίζουν και ψάχνουν τα πράγματα μου. Δε βρίσκουν τίποτα ούτε στην τσάντα μου, ούτε στα ρούχα μου. Βγάζει ο συγκεκριμένος την ταυτότητα μου, διαβάζει «Γούλας» και μου κοπανάει ξανά το κεφάλι. Μετά ανοίγει το πορτοφόλι μου. Βρίσκει τα χρήματα μου, λέει μια εξυπνάδα που δεν τη θυμάμαι και αρχίζει να τα σκορπάει. Το αντιλαμβάνομαι, γυρίζω και προσπαθώ να τα μαζέψω. Αυτοί χλεύαζαν και με χτυπούσαν πάλι πετώντας με ο ένας στον άλλον.
Μετά από κανα πεντάλεπτο κυνηγητό και ξύλο τέτοιου τύπου, με πιάνει πάλι ο συγκεκριμένος και με κολλάει στον τοίχο.
Τότε συνέβη κάτι φοβερό. Μου κατεβάζει το εσώρουχο, κολλάει από πίσω μου και φωνάζει «Έτσι γαμάνε οι χακί. Στα Εξάρχεια έχουμε χούντα ρε, το κατάλαβες; Όποιος δε δέχεται φάπα και πούτσα δε θα μπαίνει στα Εξάρχεια. Εμείς κάνουμε κουμάντο». Τελείωσε όλο αυτό. Έχασα τη αίσθηση του χρόνου αλλά νομίζω ότι όλη η φάση πρέπει να διήρκεσε περίπου ένα μισάωρο»




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οταν κάποιοι επικροτούσατε που μπήκαν μπάτσοι σε σινεμά να μαζέψουν έφηβους κάτω των 18 που έβλεπαν το Τζόκερ, με την δικαιολογία ότι είναι ο νόμος και υπήρχε εισαγγελική εντολή, προσπαθούσαμε να σας εξηγήσουμε ότι αυτό θα οδηγήσει σε ανεξέλεγκτη καταστολή, καταστώντας παράνομες πράξεις ακόμα και ξεχασμένους και ανενεργούς νόμους της χούντας, που θα οδηγήσουν στον περαιτέρω περιορισμό ελευθεριών.
Δεν πέρασε πολύς καιρός και να τα.
Δεν θέλω ν ακούσω κιχ τώρα που μπουκάρουν σε κλαμπ, που απαγορεύτηκε εκτός απ το τσιγάρο και η μουσική και που σε ότι θεωρεί το κράτος ότι πρέπει να μας καταστείλει θα επεμβαίνει βίαια. Για το πανεπιστημιακό άσυλο και τα σχετικά, ούτε κουβέντα!
Νόμος και τάξη!
Μη μιλάς, μην γελάς, κινδυνεύει η Ελλάς!
Αποστειρωμένοι ή μη, πάντως, όλοι στον άλλο κόσμο θα πάμε, μην το ξεχνάτε.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Τα γεγονότα στην ΑΣΟΕΕ σήμερα το μεσημέρι συνοπτικά : υπήρχε προγραμματισμένη γενική συνέλευση των φοιτητών της ΑΣΟΕΕ στις 1μμ στην σύγκληση της οποίας είχαν συμφωνήσει ΟΛΕΣ οι φοιτητικές παρατάξεις (ΠΑΣΠ, ΠΣΚ, ΕΑΑΚ κλπ) πλην ΔΑΠ. Στις12.45 φοιτητές της ΑΣΟΕΕ μαζί με εκπροσώπους άλλων φοιτητικών συλλόγων που είχαν έρθει για συμπαράσταση και για διαμαρτυρία σχετικά με το λοκ - άουτ της πρυτανείας, μπήκαν στο προαύλιο. Την ώρα που έμπαιναν δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από διμοιρίες ΜΑΤ χωρίς να έχει προηγηθεί το παραμικρό επεισόδιο και χωρίς να υπάρχουν "μολότωφ", "κουκουλοφόροι" κλπ. Μάλιστα από τα ΜΑΤ έγινε εκτεταμένη ρίψη χημικών μέσα στην αυλή ενώ συνελήφθη (ή προσήχθη ; ) ένας φοιτητής. Στην συνέχεια τα ΜΑΤ έκλεισαν την Πατησίων και στα δύο της ρεύματα από Μάρνη ως Δεριγνύ χωρίς να γίνεται απολύτως κανένα επεισόδιο μην επιτρέποντας στους φοιτητές να αποχωρήσουν. Μάλιστα δεν επέτρεπαν ούτε στους τραυματίες να μεταβούν στα εφημερεύοντα νοσοκομεία. Αρνήθηκαν σε αντιπροσωπεία της ΟΕΝΓΕ να μπει για να εκτιμήσει την κατάσταση των τραυματιών ενώ μάλιστα επιτέθηκαν με κρότου λάμψης και χημικά σε εκπροσώπους σωματείων και σε γονείς φοιτητών στην γωνία Δεριγνύ και Πατησίων επίσης τελείως απρόκλητα. Εν τω μεταξύ γίνονταν προσπάθειες επικοινωνίας της ΟΕΝΓΕ με το γραφείο του ΥΠΡΟΠΟ. Τελικά γύρω στις 2.30 μμ εμφανίστηκε υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛΑΣ που επέτρεψε στην ΟΕΝΓΕ και σε άλλους γιατρούς να μπουν και να εκτιμήσουν την κατάσταση των τραυματιών φοιτητών (εξετάστηκαν ένας με τραύμα στο κεφάλι, ένας με τραύμα στο χέρι και 5 με δύσπνοια λόγω των χημικών ευτυχώς μάλλον κανένας σοβαρά) ενώ μετά από λίγο τα ΜΑΤ αποχώρησαν & οι φοιτητές βγήκαν από το προαύλιο με πορεία προς την κατεύθυνση του Μουσείου."



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο τέλος των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την επανάσταση και μ'αυτούς που συμμετέχουν στην επιτροπή της Γιάννας Αντουανέτας, μας βλέπω να πληρώνουμε αποζημιώσεις στον νεοσουλτάνο για εγκλήματα πολέμου...




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εργαζόμενοι ΚΕΘΕΑ: Ο Κικίλιας «δολοφονεί» τον οργανισμό στην προσπάθεια ελέγχου του
 Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019, 15:57
Οι εργαζόμενοι κατηγορούν τον υπουργό Υγείας ότι «με τον τρόπο που ενεργεί, δεν έρχεται να καταλύσει τις παθογένειες του ΚΕΘΕΑ, αλλά τον ίδιο τον οργανισμό, καταλύοντας ταυτόχρονα και τη μόνη δυνατότητα ουσιαστικών αλλαγών εκ τω έσω».
Ο σύλλογος αναφέρεται σε δυο περιστατικά: ένα πόρισμα εσωτερικού ελέγχου του ΚΕΘΕΑ που αποκάλυπτε αντιδεοντολογικές συμπεριφορές ορισμένων εργαζομένων σε μια μονάδα του, καθώς και έναν έλεγχο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, όπου διαπιστώθηκαν «ατασθαλίες». Ο έλεγχος, όμως, έδινε καλύτερο βαθμό στο ΚΕΘΕΑ από την πλειοψηφία των οργανισμών που ελέγχθηκαν, ενώ ταυτόχρονα «αποσιωπώνται όλοι οι έλεγχοι των ορκωτών λογιστών που βρίσκονται στην ιστοσελίδα του», εξηγούν.
«Στην προσπάθειά του να ελέγξει το ΚΕΘΕΑ, ο υπουργός το δολοφονεί. Δε συνδιαλέγεται, δεν ακούει, δεν μαθαίνει. Το ίδιο και το διοικητικό συμβούλιο που διόρισε», καταλήγει η ανακοίνωση.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άσαντ: Στις προεδρικές εκλογές του 2021 θα μπορεί να είναι υποψήφιος όποιος θέλει
 Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019, 10:50
Ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ δήλωσε ότι οι προεδρικές εκλογές του 2021 θα είναι ανοιχτές για όποιον θελήσει να θέσει υποψηφιότητα και ότι οι προκλήσεις για την προεδρία θα είναι πολλές.
Ο Άσαντ, ο οποίος έκανε το σχόλιο αυτό σε συνέντευξή του που προβλήθηκε σήμερα από το ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο RT, αντιμετώπισε δύο αντιπάλους στις εκλογές του 2014 στις οποίες σημείωσε σαρωτική νίκη.
«Την περασμένη φορά είμαστε τρεις και αυτήν τη φορά φυσικά θα έχουμε όσους θέλουν να είναι υποψήφιοι. Θα υπάρξουν πολυάριθμοι υποψήφιοι» είπε ο Άσαντ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επεισόδια σε περιοχές της Βολιβίας μετά την παραίτηση του Έβο Μοράλες
 Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019, 09:01
Χάος επικρατεί στη Βολιβία μετά την παραίτηση του Έβο Μοράλες. Το βράδυ της Κυριακής ξέσπασαν επεισόδια στην πρωτεύουσα της χώρας, τα οποία επεκτάθηκαν στις πλούσιες συνοικίες της, όπως είναι οι περιοχές Λα Πας και Ελ Άλτο.
Λεωφορεία πυρπολήθηκαν, ενώ κατοικίες προσωπικοτήτων υπέστησαν εμπρησμούς ή λεηλατήθηκαν, μετέδωσαν τα βολιβιανά ΜΜΕ.
Στη Λα Πας, δεκάδες διαδηλωτές «μπήκαν στις εγκαταστάσεις μας κι άρχισαν να καίνε λεωφορεία», ανέφερε μέσω Twitter ο δημοτικός φορέας των συγκοινωνιών στη συνοικία.
Μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν στιγμιότυπα στα οποία εικονίζονται τουλάχιστον 15 λεωφορεία στις φλόγες σε αμαξοστάσιο.
Ο Γουάλντο Αλμπαρασίν, επικεφαλής μιας οργάνωσης πολιτών η οποία απαιτούσε ήδη από την ημέρα των εκλογών την παραίτηση του Έβο Μοράλες, δήλωσε ότι το σπίτι του πυρπολήθηκε, ενώ ο πρύτανης του πανεπιστημίου της Λα Πας ανέβασε στο Twitter βίντεο με το σπίτι του να είναι τυλιγμένο στις φλόγες.
Η παρουσιάστρια του τηλεοπτικού δικτύου Televisión Universitaria, Κασιμίρα Λέμα, ανέφερε επίσης ότι το σπίτι της πυρπολήθηκε.
Η κατοικία του πρώην υπουργού Χουάν Ραμόν Κιντάνα λεηλατήθηκε από αγνώστους, οι οποίοι έκλεψαν όλα του τα έγγραφα, όπως κατήγγειλε ο ίδιος σε τηλεοπτικό δίκτυο.
Αρκετές δεκάδες άνθρωποι προκάλεσαν τρόμο σε κατοίκους της πλούσιας συνοικίας Ατσουμάνι, στο νότιο τμήμα της Λα Πας.
Η εφημερίδα «Página 7», που επέκρινε καθημερινά τον Μοράλες, ανέστειλε τη λειτουργία της, για λόγους ασφαλείας, εξαιτίας των επεισοδίων στην περιοχή Λα Πας.
 Το κτήριο της πρεσβείας της Βενεζουέλας στη Λα Πας καταλήφθηκε από κουκουλοφόρους φασιστες. «Εφοδιασμένοι με δυναμίτη, κουκουλοφόροι φασιστες με ασπίδες κατέλαβαν την πρεσβεία της Βενεζουέλας στη Βολιβία. Είμαστε καλά και σε ασφαλές σημείο, αλλά θέλουν να διαπράξουν σφαγή. Βοηθήστε μας να καταγγείλουμε αυτήν τη βαρβαρότητα» δήλωσε η πρέσβης του Καράκας, Κρισμπελί Γκονσάλες, στο ABI, το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Βολιβίας.
Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο καταδίκασε με «κατηγορηματικό» τρόπο το «πραξικόπημα» στη Βολιβία, μετά την παραίτηση του Μοράλες, έπειτα από τρεις εβδομάδες ταραχων και βιαιοτητων των φασισταραδων των γιανκιδων και αιματηρών τους ταραχών προς το λαο της Βολιβιας στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας, άρχισαν να περιπολούν μονάδες του στρατού στη Λα Πας και στην Ελ Άλτο. Αντίθετα, οι αστυνομικοί - πολλές μονάδες της αστυνομίας στασίασαν τις τελευταίες ημέρες εναντίον του προέδρου Μοράλες - δεν έκαναν περιπολίες, χωρίς η απουσία τους να εξηγηθεί από την ιεραρχία του Σώματος.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αμερικανός ναζιστης ρατσιστης τραυμάτισε διαδηλωτή με πιστόλι στη Χιλή
 Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019, 08:26
Η αστυνομία της Χιλής συνέλαβε την Κυριακή έναν φασιστα ρατσιστη Αμερικανό πολίτη ο οποίος τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο διαδηλωτή σε πορεία διαμαρτυρίας στο δημοφιλές θέρετρο Ρενιάκα, κοντά στη Βαλπαραΐσο, ενώ η χώρα εισέρχεται στην τέταρτη εβδομάδα του ξεσπάσματος της κοινωνικής οργής άνευ προηγουμένου μετά το τέλος της στρατιωτικής δικτατορίας.
Ο δράστης, ο Τζον Κόβιν, κατέβηκε από το τζιπ του και πυροβόλησε τρεις φορές εναντίον διαδηλωτή στην τουριστική πόλη, δυτικά της πρωτεύουσας.
Ο ναζιστης διέφυγε, αλλά η αστυνομία τον εντόπισε με τη βοήθεια διαδηλωτών, που σημείωσαν τον αριθμό της πινακίδας κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του. Ο Αμερικανός φασιστας συνελήφθη στο σπίτι του. Ο τραυματίας διακομίστηκε σε νοσοκομείο.
Ο άνθρωπος που πυροβόλησε «παραδόθηκε στην αστυνομία», κρατείται και θα τεθεί «στη διάθεση της Δικαιοσύνης», διαβεβαίωσε ο κυβερνήτης της Βαλπαραΐσο Χόρχε Μαρτίνες.
Ο συλληφθείς εξήγησε την πράξη του λέγοντας ότι δέχθηκε επίθεση από το πλήθος εν μέσω της διαδήλωσης κι έβγαλε όπλο για να αμυνθεί.
Σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα σε ΜΜΕ της Χιλής, ο Κόβιν είναι οπαδός της θεωρίας περί «ανωτερότητας» της λευκής φυλής εγκατεστημένος στη λατινοαμερικανική χώρα.
Στη Χιλή η οπλοφορία απαγορεύεται στους πολίτες. Μόνο στελέχη της αστυνομίας και του στρατού μπορούν να οπλοφορούν.
Ο άνδρας φορούσε κίτρινο γιλέκο πάνω από τα ρούχα. Μερικές ημέρες νωρίτερα, κάτοικοι στη Ρενιάκα, με παρόμοια κίτρινα γιλέκα, σχημάτισαν αλυσίδα ασφαλείας για να εμποδίσουν διαδήλωση.
Η χθεσινή συγκέντρωση σημαδεύτηκε από επεισόδια, καθώς διαδηλωτές έστησαν οδοφράγματα κι έβαλαν φωτιά σε καταστήματα. Η αστυνομία χρησιμοποίησε εκτοξευτήρες νερού υπό πίεση για να απωθήσει το πλήθος.




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χονγκ Κονγκ: Σε κρίσιμη κατάσταση ταραξιας χαφιες των αμερικανων μετά τον τραυματισμό του από πυρά αστυνομικού
 Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019, 06:21
Ταραξιας χαφιες των αμερικανων ο οποίος τραυματίστηκε από πυρά αστυνομικού διακομίστηκε και εισήχθη σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ανέφερε εκπρόσωπος των υγειονομικών αρχών του Χονγκ Κονγκ στο Γερμανικό Πρακτορείο.
Βίντεο που κυκλοφορεί σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης εικονίζει αστυνομικό που κάνει σύλληψη και όταν άλλος σκατοχαφιες των αμερικανων τον πλησιάζει για να τον χτυπησει βγάζει όπλο και τον πυροβολεί στο στήθος με πλαστικη σφαιρα από μικρή απόσταση. Ο χαφιες των αμερικανων, που αρχικά μοιάζει να μην έπαθε κάτι, κατόπιν καταρρέει.
Σύμφωνα με τον ιστότοπο Hong Kong Free Press, ο χαφιες των αμερικανων δεν αντιδρούσε όταν έφθασαν τραυματιοφορείς να τον παραλάβουν στη συνοικία Σάι Γουάν Χο. Οι δύο πληρωμενοι χαφιεδες των αμερικανων, αυτός που συνελήφθη και αυτός που τραυματίστηκε, παραλήφθηκαν από ασθενοφόρο.
Εκπρόσωπος των υγειονομικών αρχών του Χονγκ Κονγκ είπε ότι ήταν ενήμερος μόνο για έναν χαφιε των αμερικανων με τραύματα από σφαίρες σήμερα το πρωί ως τις 10:00 [τοπική ώρα• 04:00 ώρα Ελλάδας].
Την πληροφορία ότι υπάρχει χαφιες των αμερικανων που έχει τραυματιστεί από πυρά και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση μετέδωσε και το τηλεοπτικό δίκτυο Cable TV.
Σε μεγάλο μέρος της αυτόνομης περιοχής της Κίνας επικρατούσε νωρίτερα σήμερα το πρωί χαοτική κατάσταση, εν μέσω των χαφιεδικων βιαιοτητων και ταραχων πληρωμενων από τους αμερικανους και τυς εγγλεζους που το Χονγκ Κονγκ αποτελουσε αποικια τους σε υπο καταληψη εδαφος της Κινας. Οι ταραχες που εχουν πληρωθει οι χαφιεδες για να κανουν  συνεχίζονται επί έξι μήνες.
Την Κυριακή η αστυνομία έκανε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων για να διαλύσει χαφιεδες των αμερικανων που απέκλεισαν δρόμους και προκάλεσαν φθορές ιδίως σε εμπορικά κέντρα στον σημαντικότερο χρηματοοικονομικό κόμβο της Ασίας.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Βολιβία: Συνελήφθη η πρόεδρος της εκλογικής επιτροπής
Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019, 02:38
Η αστυνομία της Βολιβίας συνέλαβε την πρόεδρο της εκλογικής επιτροπής κατ’ εντολή φασιστα εισαγγελία που διενεργεί έρευνα για τις παρατυπίες στις εκλογές του Οκτωβρίου, ανακοίνωσε ο επικεφαλής των φασιστικων μπατσογουρουνων Βλαντίμιρ Γιούρι Καλδερόν.
«Θα θέλαμε να ανακοινώσουμε ότι (...) κατέστη δυνατό να συλληφθεί η πρόεδρος του εκλογοδικείου Μαρία Εουχένια Τσόκε», είπε το γουρουνι αρχηγός των φασιστικων μπατσογουρουνων κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, εξαίροντας το «σχολαστικό έργο» των μπατσογουρουνιών του, μερικές ώρες μετά την αναγκαστικη παραίτηση του Προέδρου της Βολιβίας Έβο Μοράλες, μετα από φασιστικο πραξικοπημα, έπειτα από τρεις εβδομάδες βιαιοτητων και ταραχών αφού η ξεπουλημενη στην Ουασινγκτον φασιστικη «αντιπολίτευση» αμφισβήτησε την επανεκλογή του, όπως της ειχαν πει πριν από τις εκλογες τα αφεντικα τους στην Ουασινγκτον.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Μην καπνίζετε και μη βρίζετε τα Θεία.
Ενοχλείτε τους κλέφτες της Νοvartis της SIEMENS και του PSI



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το πραξικόπημα στη Βολιβία: 5 μαθήματα
(περίληψη)
του Atilio Borón συνεργάτη του κουβανικού πρακτορείου Prensa Latina
1)Πρώτον,όσο υπάρχει υποδειγματική διαχείριση της οικονομίας,όπως γινόταν από την κυβέρνηση Μοράλες,με εξασφαλισμένη ανάπτυξη, αναδιανομή, ροή των επενδύσεων,και βελτίωση όλων των δεικτών μάκρο και μικροοικονομικών,η δεξιά και ο ιμπεριαλισμός ποτέ δε θα δεχθούν μια κυβέρνηση που δεν είναι στην υπηρεσία τους.
2)Δεύτερον, πρέπει να μελετάμε τα εγχειρίδια που δημοσιεύονται από διάφορες υπηρεσίες στις ΗΠΑ και τους εκπρόσωπούς τους, μετεμφιεσμένους σε ακαδημαϊκούς ή δημοσιογράφους,για να μπορέσουμε να αντιληφθούμε τα επιθετικά σήματα εγκαίρως.
Αυτά τα κείμενα υπογραμμίζουν πάντα την ανάγκη να καταστραφεί η φήμη του λαϊκού ηγέτη,αυτό που σε εξειδικευμένη γλώσσα λέγεται "δολοφονία χαρακτήρα",αποκαλώντας τον κλέφτη,διεφθαρμένο,δικτάτορα ή άσχετο.
Αυτή η δουλειά έχει ανατεθεί σε επικοινωνιολόγους που αυτοαποκαλούνται «ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι»,έχουν σχεδόν τον μονοπωλιακό έλεγχο των ΜΜΕ και τρυπάνε τον εγκέφαλο των πολιτών με συκοφαντίες,συνοδευόμενες, στη περίπτωση της Βολιβίας,με μηνύματα μίσους κατά των ιθαγενών και των φτωχών γενικά.
3)Τρίτον.Όταν γίνουν τα παραπάνω έρχονται οι οικονομικές και πολιτικές ελίτ και ζητούν «αλλαγή» τερματίζοντας τη "δικτατορία" του "δημαγωγού" Μοράλες.
4)Τέταρτον, οι «δυνάμεις ασφαλείας» μπαίνουν στη σκηνή.
Στη περίπτωση της Βολιβίας μιλάμε για θεσμούς που ελέγχονται από οργανισμούς, στρατιωτικούς και πολιτικούς, της κυβέρνησης των ΗΠΑ.
Τους εκπαιδεύουν, τους οπλίζουν,κάνουν κοινές ασκήσεις,τους μορφώνουν πολιτικά.
Το επιβεβαίωσα όταν,με πρόσκληση του Μοράλες,έκανα ένα σεμινάριο για τον «αντι-ιμπεριαλισμό» για ανώτερους αξιωματικούς των τριών όπλων.
Με ενόχλησε ο βαθμός διείσδυσης των πιο αντιδραστικών αμερικανικών συνθημάτων από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου και ο ολοφάνερος εκνευρισμός που προκαλούσε το γεγονός ότι ένας ιθαγενής ήταν πρόεδρος της χώρας του.
Αυτό που έκαναν αυτές οι "δυνάμεις ασφαλείας" ήταν να αποσυρθούν από τη σκηνή και να αφήσουν το πεδίο ελεύθερο στην ανεξέλεγκτη δράση των φασιστικών ορδών όπως στην Ουκρανία, στη Λιβύη, στο Ιράκ, στη Συρία,για να ανατρέψουν ή να προσπαθήσουν να ανατρέψουν ηγέτες ενοχλητικούς στην αυτοκρατορία και να εκφοβίσουν τον πληθυσμό,τους αγωνιστές και τα κυβερνητικά στελέχη.
Στρατιωτικό πραξικόπημα "δια της απουσίας".
Συμμορίες στρατολογημένες και χρηματοδοτούμενες από τη δεξιά επιβάλουν τον νόμο τους. Μόλις βασιλεύσει ο τρόμος, και μπροστά στην ανυπαρξία της κυβέρνησης,
το αποτέλεσμα είναι αναπόφευκτο.
5) Πέμπτον,η ασφάλεια και η δημόσια τάξη δεν έπρεπε ποτέ να ανατεθούν στη Βολιβία στην αστυνομία και τον στρατό, θεσμούς αποικιοποιημένους από τον ιμπεριαλισμό και την εγχώρια δεξιά.
Όταν ξεκίνησε η επίθεση εναντίον του Μοράλες, επιλέχθηκε μια πολιτική κατευνασμού και δεν απαντήθηκαν οι προκλήσεις των φασιστών.
Αυτό τους αποθράσυνε και αύξησαν τις προκλήσεις (το στοίχημα).Πρώτα ζήτησαν επανακαταμέτρηση ,μετά μιλούσαν για νοθεία και ζητούσαν νέες εκλογές και στο τέλος νέες εκλογές χωρίς τον Μοράλες υποψήφιο (όπως στη Βραζιλία εκλογές χωρίς τον Λούλα).
Κατόπιν ζητούσαν τη παραίτηση του Έβο,και τέλος, μπροστά στην απροθυμία του να δεχτεί τον εκβιασμό, έσπειραν τον τρόμο με τη συνενοχή της αστυνομίας και του στρατού και τον ανάγκασαν να παραιτηθεί.
Από το εγχειρίδιο, όλα από το εγχειρίδιο.
Θα τα μάθουμε αυτά τα μαθήματα?



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προεδρος Φερνάντες της Αργεντινης: Στη Βολιβία έγινε πραξικόπημα εναντίον του προέδρου Έβο Μοράλες
 Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019, 02:10
Ο εκλεγμένος πρόεδρος της Αργεντινής Αλμπέρτο Φερνάντες χαρακτήρισε την Κυριακή μέσω Twitter «πραξικόπημα» την εξέλιξη της πολιτικής κρίσης στη Βολιβία που οδήγησε στην παραίτηση τον πρόεδρο Έβο Μοράλες.
«Στη Βολιβία έγινε πραξικόπημα με τη συντονισμένη δράση βίαιων πολιτών, στελεχών της αστυνομίας τα οποία στασίασαν και την παθητικότητα του στρατού. Πρόκειται για ένα πραξικόπημα εναντίον του προέδρου Έβο Μοράλες, ο οποίος είχε προκηρύξει νέα εκλογική διαδικασία», ανέφερε ο Φερνάντες, περονιστής κεντροαριστερός ο οποίος θα αναλάβει τα καθήκοντά του τη 10η Δεκεμβρίου.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση και η πορεία των φοιτητων στο κέντρο της Αθήνας για το Άσυλο
 Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019, 19:00
Πορεία διαμαρτυρίας φοιτητων για την κατάργηση του ασύλου και για τα όσα συνέβησαν σήμερα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο  πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας 3.000 φοιτητές.
Η προσυγκέντρωση είχε προγραμματιστεί για τις 18.00 στα Προπύλαια, ενώ λίγο μετά τις 19.00 το απόγευμα ξεκίνησε η πορεία των διαδηλωτών προς τη Βουλή. Σύμφωνα με εκτιμήσεις πάνω από 3.000 άτομα συμμετείχαν στην πορεία.
Σημειώνεται πως οι φοιτητές, που νωρίτερα είχαν βγει από την ΑΣΟΕΕ, κατέληξαν στο Πολυτεχνείο όπου πραγματοποίησαν συνέλευση συντονισμού και αποφάσισαν την απογευματινή πορεία. Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης συντονισμού, το σύνθημα το οποίο επικράτησε ήταν «οι φοιτητές δεν τρομοκρατούνται και το φοιτητικό κίνημα δεν καταστέλλεται».
Επίσης αποφασίστηκε η συνέχιση των κινητοποιήσεων μέχρι την επέτειο του Πολυτεχνείου.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι δεξιοί ψαλτάδες επαναφέρουν την ποινή για καθύβριση των θείων:
ΓΑΜΩ ΤΗΝ οδό ΠΑΝΑΓΗΤΣΑ ΛΔΑΡΗ!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φιλελέ είπαμε ψήφισες ηλίθιε;Όποιον...αδιάφορο...εφ'οσον αντί για μυαλό,εχεις σκατά και λίπος πάρτα κατακέφαλα και ξεκουβάλα σε οικόπεδο 2×1....
10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019
Τέλος οι εξετάσεις στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα. Να πάτε σε ιδιωτικό ή καθίστε σπίτι σας και κάντε τάμα
Εντυπωσιακή η επιστροφή στην κανονικότητα.
Εδώ φαίνεται καθαρά εσωτερικό έγγραφο που διακινείται στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξάνδρα όπου ζητείται η διακοπή λήψης δειγμάτων για την πραγματοποίηση συγκεκριμένων εξετάσεων λόγω ΈΛΛΕΙΨΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΩΝ.
Αλλά δεν πειράζει,θα επιδοτήσει τις θερμάστρες.
Καλοφάγωτα όλα.Κι όποιος ζήσει έζησε.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εντάξει παιδιά ,δεν τρέχει τίποτα,άλλος ένας Παλαιστίνιος που δέχτηκε μια σφαίρα στην κοιλιά ,ε ως συνήθως θα τον αφήσουν να πεθάνει από αιμορραγία ..τι θέλουν πια και οι Παλαιστίνιοι ,αντί να πεθάνουν ήσυχα ήσυχα ,αυτοί επιμένουν να είναι ακόμη ζωντανοί και να αντιστέκονται με την δύναμη της απελπισίας ..



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΧΙ δεν
θ' αλληλοσφαχτούμε
οι υπέρ μεταναστών με τους κατά !
Αυτό θέλουν!
Σχολιο.- Άντε, για να τελειώνουμε μιά ώρα αρχύτερα..... Στον χαρακτηρισμό δε, "Είσαι Ρατσιστής", απαντώ το Ελληνικότατο "Σάλτα ρε Μαμήσου"..... Μπάς και ξεκινήσει επιτέλους.....
Σχολιο.- Ότι Βήμα, Νέα και Καθημερινή είχαν το Σαββατοκύριακο 27 άρθρα γνώμης υπέρ της «ενσωμάτωσης» των «προσφύγων», δεν μας λέει τίποτα;
Σχολιο.- Μας λέει κάτι γιά το ύψος των χρημάτων που έχουν πάρει, ώστε να κάνουν κατευθυνόμενη δημοσιογραφία.
Σχολιο.- Θα στείλουμε στον διάβολο ολους τους υπέρ των λαθραίων αποικων να τελειώνουμε..
ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΈΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΟΥΝ !
Σχολιο.- Αρχίσαν οι "μπαταριές"..... Συμμετεχει λεει ο μαλακας ο Ελληνικος Στρατος στην καταστροφη των χωρων τους γιαυτο ερχονται οι λαθροεισβολεις. ..Στη Σομαλία και στην Ακτή Ελεφαντοστού και ΕΙΔΙΚΑ στο Πακιστάν.... Παντού Έλληνες στρατιώτες έ;;;;; Όξω ρεεεεεεε
 Βάλε και λίγο Μπεναρόγια να χαρεί και ο Κουτσούμπας..... Για το Πακιστάν δεν σου βρίσκεται τίποτε πρόχειρο  Κοίτα στην ιστορία, ο Μ Αλέξανδρος κάτι είχε κάνει και σε αυτούς, νομίζω.....  Και για την Ακτή Ελεφαντοστού;;;;; Μα τίποτε δεν σας μαθαίνουν σωστά εκεί στον Περισσό.... Στον καθοδηγητή σου, γρήγορα!!!!
Σχολιο.-  Τι;; Δεν έχει κάνει πόλεμο σε 77 χώρες (από οπου μας ερχονται οι λαθροεισβολεις_ το ΝΑΤΟ;;;; Αααααα, σας παρακαλώ, μη μου στεναχωρείς τον Νίκο!!!!! Τροτσκιστής είναι, δεν μπορεί, θα ξέρει καλύτερα αυτός..... Σαν το αλάθητο του Πάπα, ένα πράγμα...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ισονομία και δικαιοσύνη αλλα μόνο στα βάρη και τα προβλήματα.. Hotspot και στην αγροτική Χαλκιδική !! Έρχονται επενδυτές ! Eρχονται καταναλωτές με κινητά εφοδιασμενοι με κάρτες ATM αλλα χωρίς χαρτιά και διαβατήρια. και καταγραφή κατά δήλωσή τους .. Και σε λίγο μια πατρίδα χωρίς σύνορα και ταυτότητα στο έλεος των δουλεμπόρων της Τουρκίας ! Μια χώρα που ειναι οικονομικά και κοινωνικά κατεστραμμένη τώρα και διχάσμενη σε κατάσταση εμφυλίου με υποστηρικτές και αρνητές hotspot για να ελέγχεται πλήρως από τους αποικιοκράτες ..



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για την πτώση του τοίχους του Βερολίνου και τα τριάντα χρόνια που πέρασαν από τότε ένα μόνο σχόλιο. Κι αυτό από τον Cohen που σημάδεψε τόσο έντονα τα μικράτα μου...
Give me back the Berlin wall
Give me Stalin and St. Paul
I've seen the future, brother
It is murder
Things are going to slide (slide) in all directions
Won't be nothing (won't be)
Nothing you can measure anymore
The blizzard, the blizzard of the world
Has crossed the threshold
And it's overturned
The order of the soul
https://www.youtube.com/watch?v=rH1XTOBF0YQ&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3W8fmb3CE_Sa8T3QarB05wqbpcu64zcxwq5Qb-uTqlh19-alNBbYORAdA





-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χιλιάδες αυτόχθονες κάτοικοι της Βολιβίας κατευθύνονται στην πρωτεύουσα...
...σε μια πορεία στην ειρήνη για την υπεράσπιση της Συνταγματικής νομιμότητας



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εναν-έναν τους ξεφορτώνονται οι δημιουργοί τους.
Μετά τον... θάνατο του "χαλίφη" του ISIS Αλ Μπαγκνταντί, νεκρός είναι και ο ιδρυτής της τζιχαντιστικής οργάνωσης "Λευκά Κράνη".
Ο Τζέιμς Λε Μεσουριέρ βρέθηκε, σήμερα νεκρός, στο σπίτι του, στην Κωνσταντινούπολη.
"Επεσε από το παράθυρο¨, λένε οι πρώτες μαρτυρίες.
"Επεσε" ή τον πέσανε, δεν έχει και τόση σημασία, καθώς ένας δηλωμένος πράκτορας των Αγγλων (της ΜΙ6) με δράση και στα Βαλκάνια και στη Μέση Ανατολή, αχρηστεύτηκε, μετά την αποτυχημένη δράση του, στη Συρία.
Ο Λε Μεσουριέρ ίδρυσε αυτήν την οργάνωση των δήθεν διασωστών, σε εμπόλεμες ζώνες της Συρίας, χρηματοδοτούμενος, απ΄όλες τις Δυτικές χώρες και το Ισραήλ.
Εστησε δεκάδες ψεύτικες επιθέσεις με δήθεν χημικά, κατηγορώντας τον Ασσαντ, γι΄αυτές, με σκοπό να δώσει το πρόσχημα στους Δυτικούς εισβολείς και στις ΗΠΑ να βομβαρδίζουν αθώους πολίτες και τα ΜΜΕ να [αρπυσιάζουν έναν "αιμοσταγή Ασσαντ".
Η και αλλιώς λεγόμενη "Πολιτική Αμυνα της Συρίας" (με Τούρκο επικεφαλής) της οποίας τα μέλη πρόερχονταν, απ΄την Αλ Κάϊντα είχε εν ψυχρώ αποκεφαλίσει έναν ανήλικο Παλαιστίνιο και ήταν η δράση της, που καταγράφτηκε, από τον καλλιτεχνικό φακό, είχε πάρει και Οσκαρ!!!
Καλό ταξίδι στην βαθύτερη κόλαση σκουπίδι!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ναζιστική Ευρώπη... Τα φασιστικα κτήνη σας στη Βολιβία επιτίθενται και σε πρεσβείες...
κι η παρότρυνση είναι από εσάς, τα "πολιτισμένα" ναζιστικά κτήνη της Ε.Ε.
Κατέστρεψαν ακόμη και την κατοικία του Έβο... τώρα επίθεση και στην πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας...




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Στην επιτροπή για τα 200 χρόνια απο το 1821 συμμετέχει (μαζί με απολογητές των ταγμάτων ασφαλείας κ.α) και η ηγεσία της Εκκλησίας. Αυτό έχει νόημα μόνο για την οπτική των Οθωμανών αφού είναι γνωστό ότι το 1821 η ηγεσία της Εκκλησίας κατήγγειλε την επανάσταση με τον χειρότερο τρόπο. Σε αντίθεση με πολλούς κληρικούς, κυρίως από τα... κατώτερα στρώματα του κλήρου που συμμετείχαν ενεργά.
Μόλις ξέσπασε η επανάσταση (23/3/1821) ο Πατριάρχης Γρηγόριος Ε’ και 22 ιεράρχες υπέγραψαν τον αφορισμό της. Το κείμενο πρωτοδημοσιεύτηκε (με τη βία) στο περιοδικό "Λόγιος Ερμής".
Είναι ένα παραληρηματικό υβρεολόγιο για όσους έδιναν την ζωή τους στις μάχες ενάντια στην Οθωμανική εξουσία: "..ματαιόφρονες..εφείλκυσαν πολλούς των εκεί κακοήθεις και ανοήτους..επεχείρησαν εις έργον μιαρόν, θεοστυγές και ασύνετον, θέλοντες να διαταράξωσι την άνεσιν και ησυχίαν των ομογενών μας πιστών ραγιάδων της κραταιάς βασιλείας..μισόθρησκοι..αντίθεοι, ασυνείδητοι.."
Καλούσε και όλους να τους αποκηρύξουν (δηλ να τους καταδώσουν στους Οθωμανούς): "παραγγέλλομεν πάσιν υμίν τοις κατά τόπον αρχιερεύσι, ηγουμένοις, ιερεύσι, προεστώσι, να διακηρύξετε την απάτην των κακοποιών και να στηλιτεύσετε πανταχού ως κοινούς λυμεώνας..να τους μισήτε και να τους αποστρέφεσθε..παραβάται θείων νόμων και κανονικών διατάξεων..αφωρισμένοι υπάρχειεν..κατηραμένοι και ασυγχώρητοι και μετά θάνατον άλυτοι και τω αιωνίω υπόδικοι αναθέματι".
Το κείμενο το υπέγραψαν πάνω στην Αγία Τράπεζα για δώσουν μέγιστο συμβολισμό στην "ιερότητα" του. Αντίγραφα στάλθηκαν αμέσως προς όλες τις κατευθύνσεις. Όμως η επανάσταση εξαπλώθηκε και οι Οθωμανοί εκτέλεσαν πολλούς απο τους προδότες για την αποτυχία τους (και τον Γρηγόριο).
Διάφοροι απολογητές της εξουσίας ισχυρίζονται ότι το Πατριαρχείο δήθεν...εκβιάστηκε για να υπογράψει. Όμως αυτό το επιχείρημα-πέρα απο το ότι προσβάλλει την μνήμη των αγωνιστών του 1821 που δολοφονήθηκαν η πέθαναν με το όπλο στο χέρι χωρίς να υπογράψουν-"ξεχνάει" ότι ο Γρηγόριος Ε’ είχε στείλει δύο ακόμη εγκυκλίους: Μία ανοιχτή για τους κληρικούς και μία εμπιστευτική προς τους μητροπολίτες, αν αγνοία του Σουλτάνου, την οποία κανένας δεν τον υποχρέωσε να συντάξει.
Και η "ιερότητα" της υπογραφής πάνω στην Αγία Τράπεζα διαψεύδει τους ισχυρισμούς περί εξαναγκασμού.Επίσης, ο ίδιος Πατριάρχης είχε καταδικάσει τα έργα του Ρήγα Φεραίου μετά την δολοφονία του και είχε αφορίσει τον Θ.Κολοκοτρώνη. Άλλοι ισχυρίζονται ότι έγινε άρση του αφορισμού λίγες μέρες μετά, σε "μυστική τελετή". Δηλαδή ακόμα και αν υπήρξε, δεν αλλάζει τίποτα.
Η κρατική/εκπαιδευτική και εκκλησιαστική προπαγάνδα παρουσίασαν ως "εθνομάρτυρα" τον Γρηγόριο. Η Εκκλησία τον ανακήρυξε άγιο.Υπάρχει και άγαλμα στην Ακαδημία.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διαμορφώνει πολιτική η fake news Βικιπαίδεια-Στέιτ Ντιπάρτμεντ...
που όλοι χρησιμοποιούν ως έγκυρη κι αξιόπιστη σελίδα, που όμως υπηρετεί το Σόρος
Η χειρότερη μορφή φασισμού και τρομοκρατίας σήμερα έχει ονοματεπώνυμο: Βικιπαίδεια...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μετά από 200 πραξικοπήματα στη Βολιβια το ίδιο λάθος μ' αυτό του προέδρου Σαλβαδόρ Αλιέντε...
Το σφάλμα του;
Δεν ήταν λευκός, είναι ιθαγενής, είναι σοσιαλιστής.
Ενώ η Βολιβία κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ αμερικανοκίνητων πραξικοπημάτων... 200 πραξικοπήματα και δεν "καθάρισε" από το στρατό και την αστυνομία τους πράκτορες της Cia...
Ο ιμπεριαλισμός δεν συγχωρεί, δεν έχει ανθρώπινο πρόσωπο...
Κι οι λάτρεις του 4ο Ράιχ, της νεοναζιστικής Ε.Ε. αναμένουν... να εκδώσει μια "ηχηρή" καταδίκη, έστω σαν αυτή εναντίον του Ερντογάν και τον βιασμό της Κύπρου μας, για να κρυφτεί ο ρόλος αυτού του καρκινώματος που βάπτισαν "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια"...
Ο αγώνας συνεχίζεται!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ο Έβο Μοράλες ζήτησε άσυλο στο Μεξικό
 Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019, 23:23
Ο εξαναγκασθεντας σε παραιτηση από το στρατιωτικο φασιστικο πραξικοπημα  Πρόεδρος της Βολιβίας Έβο Μοράλες ζήτησε πολιτικό άσυλο στο Μεξικό, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα το Νέο Φασιστικο Πραξικοπηματικο υπουργείο Εξωτερικών της χώρας.
Ο υπουργός Εξωτερικών του Μεξικου  Μαρσέλο Εμπράρδ έκανε γνωστό ότι το αίτημα του Μοράλες έγινε δεκτό και ενημερώθηκε σχετικά το παραρτημα της Ουασινγκτον  του  Οργανισμου Αμερικανικών Κρατών. Ζητήθηκε επίσης ειπε από το υπουργείο Εξωτερικών του Μεξικου  να εγγυηθεί την ασφαλή έξοδο του Μοράλες από τη χώρα-προτεκτορατο πλεον των γιανκιδων της Υποδουλεμενης πλεον Βολιβιας.
Την Κυριακή το Μεξικο πρόσφερε άσυλο στον Έβο Μοράλες, εκανε γνωστό  η μεξικανική πρεσβεία στη Λα Πας που έχει ήδη υποδεχθεί περίπου 20 κυβερνητικούς αξιωματούχους και κοινοβουλευτικούς κυνηγημενους.




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




τώρα κατάλαβες πατριώτη γιατί είναι τόσο ψυχοπονιάρες αυτές οι περίεργες ΜΚΟ που αναλαμβάνουν την διαχείριση του μεταναστευτικού;;
Με υπογραφή του νεόκοπου δεξιού υπουργού κυρίου Χρυσοχοϊδη διαθέτουν 4,2 εκατομμύρια ευρώ στην ΜΚΟ Μετάδραση για την ένταξη μεταναστών στην Ελληνική επικράτεια..
Τα εν λόγω χρήματα χορηγούνται σε ποσοστό 75% από κοινοτικά κονδύλια και το υπόλοιπο 25% από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, δηλαδή ο Ελληνικός λαός..
Κατά τα άλλα είμαστε μια πτωχευμένη χώρα που ψηφίζει μνημόνια γιατί γουστάρει Ευρώπη και Ευρώ και φορολογούν ανελέητα το κάθε Έλληνα πολίτη και αυτοί τα δίνουν στις ΜΚΟ.
ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τα ευρωπαϊκά ταμεία, δίχως να δίνουν καμία αναφορά τι κάνουν όλα αυτά τα χρήματα, έχουν υποκαταστήσει το κράτος, επιβάλλοντας δικούς τους κανόνες.
Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας που η εθνική ασφάλεια έχει ακυρωθεί, ξένες ΜΚΟ αγνώστου προέλευσης και ταυτότητας κάνουν κουμάντο στις μεταναστευτικές κατασκηνώσεις, και οι δυνάμεις ασφαλείας και επιβολής της τάξης δεν μπορούν να επέμβουν εντός της ελληνικής επικράτειας.
Ευρώπη δεν θέλαμε; Ας τη λουστούμε τώρα.