Κυριακή 15 Αυγούστου 2021

Κυριακη 15 Αυγουστου 2021


Υπάρχει ένας αρχαίος μύθος. Ο μύθος του Ερυσίχθονα.

Ο Ερυσίχθων, νέος, ωραίος, δυνατός, πλούσιος και επιτυχημένος, διατάζει τους δούλους του να κόψουν τα δέντρα του άλσους, που είχαν αφιερώσει οι Πελασγοί στη Θεά Δήμητρα, για να χτίσει εκεί παλάτι.

Ο Ερυσίχθων βλασφημεί κόβοντας το ιερό δέντρο της Θεάς Δήμητρας, τη Λεύκα. Η Δήμητρα θυμώνει και βρίσκει την Πείνα.

Της λέει να πάει να βρει τον Ερυσίχθονα και να του δώσει ένα φιλί στο στόμα.

Η Πείνα πηγαίνει. Tον βρίσκει να κοιμάται. Του δίνει το φιλί και χάνεται. Εκείνος ξυπνάει κι αισθάνεται λιγούρα. Πεινάει. Τρώει. Πεινάει κι άλλο. Ξανατρώει.

Πεινάει. Πεινάει ακατάσχετα.

Αφού έφαγε ότι φαγώσιμο υπήρχε, αρχίζει να τρώει ότι βρίσκει μπροστά του. Τρώει τα ζώα του, τρώει τη γυναίκα του, τρώει τα ξύλα του σπιτιού του. Τρώει τα πάντα.

Μέχρι που πια, δεν υπάρχει τίποτα γύρω του και στη μέση της ερημιάς, αγριεμένος τρώει τις σάρκες του.

Έρυσις σημαίνει πληγή και χθών σημαίνει γη, δηλαδή Ερυσίχθων μπορεί να σημαίνει και πληγή της γης.

Αυτή η ρίζα του Ερυσίχθονα, το αδυσώπητο ''Εγώ'', που επισημάνθηκε επίμονα και με πολλές παραλλαγές από τους Αρχαίους Έλληνες (Προκρούστης, Θυέστης, Ατρέας, Οιδίπους), στις μέρες μας έχει θεριέψει και νομιμοποιηθεί.

Ατομισμός, υπερκαταναλωτισμός, ανταγωνισμός, παγκοσμιοποίησις της εξουσίας. Αυτές είναι οι αξίες μας σήμερα, αυτές προβάλλονται και επιβάλλονταιβαπό τα Marketing, τα Advertising, τα Μ.Μ.Ε, την κάθε υπερδύναμη. Σε αυτές σκοτωνόμαστε να ανταποκριθούμε και σαν τον Ερυσίχθονα τρώμε τις σάρκες μας και βλαστημάμε τη ζωή μας.

Θέλω να ξεφύγω από τη μιζέρια και τον παραλογισμό της εποχής μας.

.Ακούω το αχολογητό των δασών, που φέρνει με ελαφριά σκόνη τον θρήνο του κονιορτοποιημένου ρητού ''το κατά φύσιν ζην εστί κατ' αρετήν''



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



15 Αυγούστου, Κοιμήσεως.

Θεοτόκε, να μας προσέχεις τον Παντελο.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι φτωχοί τελικά είναι πρόβλημα.

Αυτό που έχουν δημιουργήσει οι πλούσιοι.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



χμμμμ η κλιματική αλλαγή θα φταίει...

Μια ενδιαφέρουσα σύγκριση που είδα στο δδίκτυο

Η φωτιά στο Μάτι διήνυσε 5km σε 1,5 ωρα. 

Στην Εύβοια, 17,5 km σε οκτώ μερες.

Υπολόγισα ότι η Χελώνα διανύει 23,5 km στον ίδιο χρονο.

Φαίνεται, το επιτελικό κράτος έκτακτου ανάγκης διαθετει καλούς μετεωρολόγους...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Tο βράδυ που ήμασταν στα επείγοντα, πριν γίνει η εισαγωγή του πατέρα μου, βλέπω μια γυναίκα μπροστά μου με καλυμμένο το πρόσωπο με μια πετσέτα φορεμένη σε στυλ πλερέζας... Έρχονται δυο ειδικευόμενοι από πάνω της, σηκώνει την πετσέτα ο ένας και λέει στον άλλον: "Απ' το εμβόλιο..." Γυρνάω χωρίς διακριτικότητα κι εγώ και τη βλέπω... Πρώτη φορά είδα ζωντανά παράλυση προσωπικού νεύρου (ετερόπλευρη πτώση του φρυδιού, και της γωνίας του στόματος, αδυναμία σύγκλισης των βλεφάρων, με συνέπεια δακρύρροια, ελκώσεις του κερατοειδή και μείωση της οπτικής οξύτητας, γι' αυτό και η κατάσταση χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση και οφθαλμική προστασία)...Κατάσταση που μπορεί να είναι προσωρινή ή μονιμότερη του προσωρινού... "Πάρ' την μέσα...", είπε ο άλλος. Και σε λίγο φτάνει ένας άλλος, σ' ένα καρότσι, έχοντας σπασμούς σε όλο του το σώμα. Και ακούω πάλι απ' τον ειδικευόμενο που του πήρε ιστορικό: "Απ' το εμβόλιο..." "...Πάρ' τον μέσα..." 

Αυτοί οι 2 μπροστά στα μάτια μου, σε διάστημα 2 ωρών αναμονής εκεί. Πόσοι περνούν κάθε μέρα, κάθε ώρα, μπροστά απ' τα μάτια των συνοδών των άλλων, και τους παίρνουν μέσα, και πνίγονται οι παρενέργειες των εμβολιων? Oι συγκεκριμένες παρενεργειες ήταν οι λεγόμενες άμεσες κι είχαν να κάνουν με νευροτοξικότητα της χημικής ουσίας. Είναι κι οι άμεσες ακαριαίες (θάνατος)... Είναι κι οι άμεσες που προκαλούν σοβαρότατες καρδιακές λοιμώξεις (μυοκαρδίτιδα, περικαρδίτιδα), λοιμώξεις του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος (εγκεφαλίτιδα) ή πνευμονία... Είναι όμως παρενέργειες κι οι μη άμεσες, αυτές που θα εμφανιστούν μετά με βιολογική ακριβεια, όπως λέμε με μαθηματική ακρίβεια (καρκίνοι, νευρολογικές παθήσεις, τερατογενέσεις)... Πότε τα εμβολια ως τώρα προκαλούσαν τέτοια μαζική καταστροφή της υγείας και της επιβίωσης? Πότε άλλοτε κυκλοφόρησε φάρμακο που αντί να καταγράφει σε επίσημη φόρμα τις ανεπιθύμητες ενέργειες, τις πνίγει και υποβαθμίζει τα γεγονότα? Πότε άλλοτε κυκλοφόρησε ακαταδίωκτο σκεύασμα για ό,τι προκαλέσει κι είναι και υποχρεωτικό? 

Ο πατέρας μου έζησε πολλά χρόνια (8 χρόνια) με την καρδιακή ανεπάρκεια. Και θα ζούσε κι άλλα περισσότερα. Στρεσαρίστηκε όμως πάρα πολύ με τις κορωνο-απειλές και τα τελεσίγραφα, ειδικά απ' το Φεβρουάριο και μετά, σαν να μην έφτανε ο εδώ και 11 χρόνια υπερ-στρεσσογόνος παράγοντας του οικονομικού στραγγαλισμού του ελεύθερου επαγγέλματος. Δεν ήθελε να βάλει αυτήν την ένεση θανάτου (ούτε τη σύστηνε στους άλλους), καθώς ως γιατρός που μπήκε και τελείωσε κανονικά (κι όχι με το μπάσκετ ή με τις μεταγραφές) την ιατρική, ήξερε πολύ καλά τι προκαλεί και τι θα πάθει βάζοντας μέσα του μια τέτοια ουσία. Και φοβόταν για την τιμωρία που θα είχε που δεν θα 'βαζε το "εμβολιο" αυτό. Αυτή η ψυχολογική πίεση τον έστειλε στον άλλον κόσμο πριν την προθεσμία της 1ης Σεπτέμβρη. 

Όλη αυτήν τη ναζιστική ψευδοεπιστήμη, εσείς τα πολιτευόμενα και αναρριχόμενα παλιόσκυλα της αργυρώνητης ιατρικής που προσκυνάτε γκρουεζίστικα χιτλερικές οδηγίες προκειμένου να ικανοποιηθούν οι φιλοδοξίες σας, θα την πληρώσετε πολύ ακριβά!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάποιοι ανόητοι μικροαστούλιδες σαλτιμπαγκοι που παριστάνουν τους «επαναστατες» έχουν τρελαθεί από τις ήττες, και ονειρεύονται επαναστάσεις. Και βλέπουν το επαναστατικό τους υποκείμενο στους ισλαμοφασίστες Ταλιμπάν που οι αποικιοκράτες τους παραδίδουν την εξουσία στο Αφγανιστάν, αφήνοντας τον Αφγανικό λαό έρμαιο για άλλη μια φορά στα νύχια των ισλαμοφασιστικών γουρουνιών.

Σχολιο.-- Χιλιάδες, ίσως εκατομμύρια απο αυτούς τους τόσο πολιτισμένους ανθρώπους του Αφγανιστάν, που έμαθαν να ζουν στον μεσαίωνα, έχουν ξεκινήσει τώρα που μιλάμε για Ελλάδα.

αυτοί οι δοσίλογοι φεύγουν κυνηγημένοι απο τους Ταλιμπάν. Μαζί όμως φεύγουν και πλήθος καθυστερημένων Αφγανών

Δηλ λες ότι οι ισλαμοφασίστες Ταλιμπάν είναι οι καλοί, και αυτοί που αντιστάθηκαν είναι οι κακοί;

Σχολιο.- αυτό που συμβαίνει είναι ένα ντιλ των Αμερικανών με Ταλιμπάν για να αναλάβουν οι τελευταίοι κάποια "βρώμικη δουλειά" στην Κεντρική Ασία... Άλλωστε δεν είναι και τίποτα εχθροί... γνωρίζονται από παλιά...

Σχολιο.- Πολύ σωστά! Άλλωστε τους Ταλιμπάν τους έφτιαξε η CIA σε συνεργασία με το Πακιστάν για να πολεμήσουν τους Σοβιετικούς. Και έχουν γίνει συζητήσεις των Ταλιμπάν με τους αμερικάνους και τους άλλους ευρωενωσίτες αποικιοκράτες εδώ και δυο χρόνια για να τους παραδώσουν την εξουσία.

Σχολιο.- θα ελεγα ότι αυτό που συμβαίνει εδώ είναι ένας ελιγμός των ΗΠΑ, προκειμένου να διαχειριστούν την κατρακύλα της κατάστασης που τους ξεφεύγει. Πάνε να μπουν σφήνα μεταξύ Ρωσίας, Κίνας και Ιράν στην περιοχή. Σημειώστε 2-3 πράγματα: (α) τους Ταλιμπάν τους εξοπλίζει το Πακιστάν (β) η Πακιστανική ηγεσία τελευταία άρχισε μια "συζήτηση" με την Κίνα (γ) η Κινεζικη πρωτοβουλία BRI περνά αντικειμενικά από Πακιστάν-Αφγανιστάν στο δρόμο προς Ιράν και Ευρώπη (δ) το Ιράν έχει υπογράψει μεγάλη συμφωνία με την Κίνα, ΔΕΝ είναι διόλου ευχαριστημένο με την νίκη των Ταλιμπάν και η σχέση του με τη Ρωσία περνά "σκαμπανεβάσματα" (τελευταίο επεισόδιο η "κρίση του πρεσβη", ενα διπλωματικό επεισόδιο με ήρωα το Ρώσο πρέσβη που συναντήθηκε, υποτίθεται, με τον Βρετανό ομόλογό του σε μια "προκλητική" για τους Ιρανούς τοποθεσία)...

Σχολιο.- Είναι ντροπή να συγκρίνει κάποιος αποτυχημένος μικροαστούλης «επαναστάτης» τον ηρωϊκό αγώνα του λαού του Βιετνάμ πριν 45 χρόνια, που υπό την καθοδήγηση του ΧοΤσι Μινγκ και του Κομμουνιστικού Κόμματος του Βιετνάμ διώξανε τους αμερικάνους από το Βιετνάμ, με την συμφωνημένη παράδοση της εξουσίας στο Αφγανιστάν από τους αμερικάνους στα ισλαμοφασιστικά γουρούνια ταλιμπάν που συνεργάζονται με την CIA. Είναι απολύτως σίγουρο ότι αυτός ο μικροαστούλης αν ζούσε το 1932 στη Γερμανία θα θεωρούσε τον Χίτλερ και τους ναζί μεγάλους επαναστάτες! Είναι  στη λογική των ετρωενωσιτών που προσπαθούν να εξομοιώσουν τα φασιστικά καθεστώτα με τα κομμουνιστικά.  Είναι οι γνωστοί ανιστόριτοι και αστοιχίωτοι μικροαστούλιδες που θεωρούν ότι ο Τραμπ αντιστέκεται στην Νέα Τάξη, που πρώτος προσπάθησε να εφαρμόσει ο Χίτλερ. Που θεωρούν μεγάλους επαναστάτες της σημερινής εποχής τον Σαλβίνη της Ιταλίας τη Λε Πεν της Γαλλίας τον Μπόορις Τζόνσον της Βρετανίας και τον Πούτιν της Ρωσίας. Με λίγα λόγια, είναι τρία πουλάκια κάθονταν, είναι στη καρακοσμάρα τους! 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΑΤΟικοι Αφγανo Πακιστανοι Αθηνα

Πορεία 300 Πακιστανών και Αφγανών Λάθρο χθες στην Αθήνα για τη Μουσουλμανική Ασούρα - 14 Αυγούστου 2021



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χθες έγραφα ότι δεν είναι ήττα των Αμερικανών η επικράτηση των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν αλλά στρατηγική κίνηση - άλλο τι πιστεύουν οι  φανατικοί και ούγκανοι Ταλιμπάν.

Σήμερα διάβασα σε τοίχο φίλου ότι ο νέος Ταλιμπάν πρόεδρος του Αφγανιστάν είχε συλληφθεί το 2010 από τους Αμερικανούς ως "ισλαμιστής τρομοκράτης" αλλά... απελευθερώθηκε το 2018 και άρχισε να αλωνίζει!

Ούτε φαντάζεστε τι έχουμε να δούμε στο μέλλον.

Σχολιο.- Kάτι αντίστοιχο δεν είχαν κάνει και με τον Μπιν Λάντεν ; Δεν ήταν υπέρ των αμερικανών στον πόλεμο του Κόλπου, ή κάνω λάθος ;

Σχολιο.- Τελετή παράδοσης παραλαβής έχουμε και όχι εισβολή.

Οι Ταλιμπάν αναλαμβάνουν με τις ευλογίες των ΗΠΑ με την προϋπόθεση να μην θίξουν τα αμερικανικά συμφέροντα.

Αν δεν τους ήθελαν δεν θα ήταν εκπρόσωποι των Ταλιμπάν στην Ντόχα  για επίσημες συζητήσεις.

Αλίμονο στον απλό κόσμο του Αφγανιστάν που οι… προστάτες τούς άφησαν στο έλεος του Θεού.

Σχολιο.- Αμπντούλ Γκάνι Μπαραντάρ το όνομα αυτού και είχε συλληφθεί από τις Πακιστανικές αρχές ασφαλείας. Αφέθηκε ελεύθερος μετά από αίτημα των ΗΠΑ το 2018!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



από τους γραβατακηδες του Χάρβαρντ του Γιεηλ κλπ φτάσαμε ως εδώ...

Από αυτούς τους τεμπέληδες κινδυνεύουμε.

Από τους ανθρώπους που βγάζουν το μεροκάματο του τρόμου μόνο δύναμη και θάρρος μπορείς να πάρεις...

Από αυτούς με τις γραβάτες έχουμε πάρει τα π@@@@α μας.

Πλήρης αποτυχία

Απόλυτη καταστροφή.

Είχα γνωρίσει έναν Ολλανδο στην Λευκάδα και μου είχε πει ένας φίλος του ήταν μαζί με τον ΓΑΠ στο πανεπιστήμιο...

Κόντεψε να το τιναξει στον αέρα...

Εμάς πάντως μας κατέστρεψε ....



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χαζεύω στην Cosmote TV ένα από τα πολλά ντοκιμαντέρ για την εποχή του Χίτλερ - τίποτα ιδιαίτερο.

Τρομερό σοκ έπαθα όμως από τους υπότιτλους, οι οποίοι μεταφράζουν το "Warsaw", δηλαδή τη Βαρσοβία, την πρωτεύουσα της Πολωνίας ως... "Γουόρσω"!!!

Η ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΕΛΙΚΑ!

Καμιά ελπίδα για τον άθλιο βόθρο τησμπολιτιζμένης Ευρώπης.

Σχολιο.- Τον υποτιτλισμο τον κάνουν παιδάκια που δεν έχουν ανοίξει βιβλίο ιστορίας και δεν έχουν γενικές γνώσεις



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διαβάζω ένα σωρό αναρτήσεις για "την ήττα των Αμερικανών στο Αφγανιστάν" λόγω της επικράτησης των Ταλιμπάν.

Προσωπικά αμφιβάλλω αν πρόκειται για ήττα ή για στρατηγική κίνηση - δηλαδή για θέληση να ενισχύσουν την "ισλαμική τρομοκρατία" ώστε στη συνέχεια να βρουν αφορμή να εξαπολύσουν πολέμους.

Η ζωή θα δείξ' που έλεγε κι ο αείμνηστος Χαρίλαος Φλωράκης.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



15:14  -   15.08.2021

Αρκετά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν νωρίτερα ότι ο Αφγανός πρόεδρος έφυγε από τη χώρα για το γειτονικό Τατζικιστάν μετά από διαβουλεύσεις με το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ και τις διαπραγματεύσεις για την παράδοση της εξουσίας με τους Ταλιμπάν*.

Ένα βίντεο εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που φέρεται να δείχνει τον Αφγανό πρόεδρο Ασράφ Γκανί, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του νωρίτερα σήμερα, να επιβιβάζεται σε αεροπλάνο πριν απογειωθεί και πετάγεται για το Τατζικιστάν. Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή, ο πρόεδρος θα μεταβεί στη συνέχεια σε τρίτη χώρα μετά την απόβαση στο Τατζικιστάν, αν και ο τελικός του προορισμός παραμένει άγνωστος.

Ο Γκανί εγκατέλειψε τη θέση του στον απόηχο των Ταλιμπάν* που περικύκλωσε με επιτυχία την πρωτεύουσα και ζήτησε μια ειρηνική και πλήρη μεταφορά της εξουσίας. Με την παραίτηση του προέδρου, οι Ταλιμπάν διέταξαν τα στρατεύματά τους να εισέλθουν στην Καμπούλ, αν και ο ηγέτης του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Συμφιλίωσης στο Αφγανιστάν φέρεται να ζήτησε από την ομάδα να καθυστερήσει την κίνηση και να της δώσει περισσότερο χρόνο για διαπραγματεύσεις σχετικά με τους όρους μεταβίβασης της εξουσίας.

Το Reuters ανέφερε αργότερα, επικαλούμενο δήλωση των Ταλιμπάν, ότι δεν θα υπάρξει μεταβατική κυβέρνηση στο Αφγανιστάν και ότι απαιτεί πλήρη μεταφορά εξουσίας στην αντάρτικη ομάδα. Οι δυνάμεις των Ταλιμπάν εισήλθαν στην πόλη χωρίς αμφισβήτηση όπως ακριβώς έκαναν σε αρκετές άλλες μεγάλες πόλεις όπως η Κανταχάρ και η Τζαλαλαμπάντ , λόγω των αφγανικών στρατευμάτων που εγκατέλειψαν τις θέσεις τους και είτε διέφυγαν, είτε παραδόθηκαν είτε άλλαξαν πλευρά.

*Οι Ταλιμπάν είναι τρομοκρατική οργάνωση που απαγορεύεται στη Ρωσία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παιδιά είναι ανησυχητικό πεθαίνουν πολλοί νέοι άνθρωποι ξαφνικά, και το μόνο κοινό που έχουν είναι ότι είναι εμβολιασμένοι, και αυτοί συνεχίζουν ακάθεκτοι...δεν έχω λόγια να το περιγράψω...


ΔΥΟ ΝΕΟΤΑΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (30 & 35 ΕΤΩΝ) ΕΦΥΓΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ!

ΟΥΤΕ Η ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ!

ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΣ; ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ...

Την τελευταία βδομάδα στην Κύπρο, εντελώς ξαφνικά πέθαναν 2 νεότατοι και υγιέστατοι άνθρωποι!

Ο Μαρίνος Μισιελλής (ετών 30) και ο Νικόλας Κούτσακος (ετών 35), που δεν είχαν κάποιο πρόβλημα υγείας.

Ούτε οι νεκροτομές που έγιναν κατάφεραν να βρουν κάποιο παθολογικό αίτιο, που να οδήγησε στον θάνατο!

Ο πρώτος, λίγη ώρα πριν τον θάνατό του αισθάνθηκε ένα δυνατό πόνο στο θώρακα. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και σε μισή ώρα μετά την εισαγωγή εξέπνευσε.

Ο δεύτερος χωρίς προφανή αιτία έκανε ανακοπή, έγινε προσπάθεια να τον επαναφέρουν, αλλά μάταια.

Εμφραγμα δεν υπάρχει περίπτωση, γιατί φαίνεται αμέσως στην νεκροτομή.

Κοινός παρονομαστής και των δύο: ήταν πλήρως εμβολιασμένοι και οι δύο...

Σχολιο.- εξαιρούνται λέει από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό μεταξύ άλλων

Φυσικά πρόσωπα με ιστορικό θρομβοπενίας οφειλόμενης στην ηπαρίνη (heparininduced thrombocytopenia), ή με ιστορικό αντιφωσφολιπιδικού συνδρόμου (antiphospholipid syndrome-APS), ή με σύνδρομο διαφυγής τριχοειδών (capillary leak syndrome).

Μέχρι τώρα ποιός έλεγχε τους ανθρώπους γι αυτά ;

ή ας κάνουν το εμβόλιο κι όποιον πάρει ο χάρος ;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



- Οι Ταλιμπάν βρίσκονται ήδη εντός της Καμπούλ, έχουν καταλάβει το Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος του Αφγανιστάν (και «εκλεκτός» των ΗΠΑ) Γανί έχει διαφύγει εγκαίρως στο Τατζικιστάν, οι κρατικοί λειτουργοί έχουν εγκαταλείψει ή προσπαθούν να εγκαταλείψουν τη χώρα, ενώ 300 χιλιάδες επίσημος αφγανικός στρατός δεν έριξε, επί της ουσίας, ούτε τουφεκιά (τυχαία άραγε;;;) και ο εξαιρετικός, κατά τα λοιπά, made in USA εξοπλισμός του (από αυτόματα μέχρι πυροβόλα και από ΤΟΜΠ έως τανκ) περιέρχεται «αβρόχοις ποσί» στα χέρια των σκοταδιστών... Το πιο απεχθές και απάνθρωπο καθεστώς στον κόσμο είναι έτοιμο να ξεκινήσει και πάλι να εξουσιάζει μια χώρα 40 εκατομμυρίων ψυχών (αν και θα μείνουν αρκετά λιγότεροι, με το μαζικό κύμα μετανάστευσης προς το Ιράν, το Πακιστάν, αλλά και τη Ρωσία και τη «μητροπολιτική» Ευρώπη).

- Για τις ΗΠΑ ισχύει το «Mission accomplished»: Μέσα σε 20 χρόνια παρουσίας τους (με εντολή του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, παρακαλώ!), όχι δεν έφτιαξαν μία ρημάδα υποδομή στη χώρα (ό,τι υπάρχει σήμερα είναι από την εποχή της παρουσίας των Σοβιετικών, κατά το 1979-1989), όχι δεν έφεραν τις αντιμαχόμενες πλευρές σε συμφωνία, αλλά αφού έβγαλαν σε αυτό το διάστημα, κατ' εκτίμηση, περίπου 3 τρισεκ. δολάρια (!!!) καθαρά κέρδη από τον έλεγχο της παραγωγής οπίου και τις ναρκομπίζνες, άφησαν τη χώρα στο έλεος των σκοταδιστών ισλαμοναζί, οι οποίοι (μην ξεχνιόμαστε!) είναι δικό τους δημιούργημα, αλλά όπως και άλλα πολιτικά-θρησκευτικά «πειραματόζωα» των ΗΠΑ, στην πορεία το έσκασαν από το «κλουβί» και κάνουν τα δικά τους...

- Έτσι, αυτοί οι «φλογεροί μαχητές για τη δημοκρατία, την ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα» (λέμε και καμιά μ@λ@κ1@ για να περνάει η ώρα) παράτησαν μια χώρα στο έλεος της καταστροφής και των ασύδοτων καθαρμάτων που καταλαμβάνουν τη χώρα «σαν σε προπόνηση» και θα μετατρέψουν τη ζωή των Αφγανών πολιτών σε κόλαση (όση, δηλαδή, έχει απομείνει στον καθένα, αφού είναι πανεύκολο να τη χάσει για «ψύλλου πήδημα», αν μπει στο μάτι κάποιου από τα ανθρωπόμορφα τέρατα)...

- Για πολλοστή φορά οι ΗΠΑ αποδεικνύουν και στους πιο αδαείς ότι αποτελούν τον πλέον αναξιόπιστο σύμμαχο σε όλα τα επίπεδα, αλλά και ότι οι έννοιες της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δεν αποτελούν γι' αυτούς θέσφατες αξίες, αλλά εργαλεία και μοχλούς πίεσης προς τις «ανυπότακτες» χώρες, τύπου Ρωσίας, Κίνας, Ιράν κοκ... Στις ίδιες τις αξίες όχι απλώς δεν πιστεύουν, αλλά και οι ίδιες τις παραβιάζουν συστηματικά όταν νιώθουν ότι το «οικοδόμημα» του νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού και του ιμπεριαλισμού «τρίζει»...

- Όσοι και όσες θεωρούν ότι «το Αφγανιστάν κείται μακράν» και ότι η χώρα μας δεν πρόκειται να έχει συνέπειες από αυτή την κατάσταση, ας με ξαναθυμηθούν σε μερικούς μήνες από τώρα... Δεν λέω πολλά, ούτε θέλω να γίνω μάντης (και άλλων) κακών. Εύχομαι μόνο το όλο «σκηνικό» να «φρεναριστεί» κάπου στα όρια της Κεντρικής Ασίας. 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι σας έλεγα,;;;

Ηρθε και η επιβεβαίωση!

Ο Κοντοζαμάνης ζητεί με έγγραφό του προς τα νοσοκομεία, από ανεμβολίαστους , αλλά και εμβολιασμένους εργαζόμενους, που επιστρέφουν από διακοπές, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΕΣΤ!!!

Πελάτες μου!!!!

Ενας-ένας! Ολοι θα πάρετε κι ας νομίζατε ότι στις δικτατορίες σερβίρουν τσάι και συμπάθεια!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Έλληνες κλεισμένοι «σπίτι» για τον Δεκαπενταύγουστο και οι Πακιστανοί ελεύθεροι να διοργανώνουν ομιλίες στην Αθήνα!

15/08/2021 - 12:10 

Την στιγμή που η Κυβέρνηση λαμβάνει μέτρα κατά των Πιστών σήμερα, όπου αστυνομικοί βρίσκονται έξω από εκκλησίες για να... τηρηθούν τα μέτρα για την πανδημία, την ώρα που η Ορθοδοξία βρίσκεται σε διωγμό, κάποιοι αποφάσισαν να επιτρέψουν στους Πακιστανούς της Αθήνας να κάνουν πορείες στο κέντρο της Αθήνας.  

Τι αναφέρει η ανακοίνωση των Πακιστανών:  

''Σήμερα το βράδυ (14/08-21), στις επτά η ώρα στην Πλατεία Κοτζιά, ολοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες για την Ημέρα Ανεξαρτησίας του Πακιστάν. Οι άνθρωποι που ζουν στην Ελλάδα, βγήκαν από τα σπίτια τους για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμά μας και για να αποτίσουν φόρο τιμής στους μαρτυρικούς ήρωες του Πακιστάν και του Κασμίρ.''

Μάλιστα στη χθεσινή φιέστα για την ανεξαρτησία του Πακιστάν, επίσημος καλεσμένος ήταν ο "Lord" Nazir Ahmed.  "Βρετανός" πολιτικός που έχει αποσυρθεί απο την Βουλή των Λόρδων, κατηγορείται για βιασμούς και αποβλήθηκε απο το Εργατικό Κόμμα

Είναι δεδομένο ότι κάποιοι Πακιστανοί στην Ελλάδα σχετίζονται με την υπηρεσία πληροφοριών (ISΙ). Η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών MIT συνεργάζεται στενά με την ISΙ.

Πρέπει να μπεί ένα φρένο στο παράλληλο κράτος που χτίζουν, πριν να είναι αργά. 

Σχολιο.- Αθήνα, παραμονή #15Αυγουστος ’21. #200χρόνια απ’την Επανάσταση του 1821 για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία. 

Πλ. Κοτζιά τώρα λεφούσια χιλιάδων Πακιστανών Μουσουλμάνων. 

Στην Τήνο η Λιτανεία της Παναγίας ματαιώθηκε. Η Ορθοδοξία σε διωγμό. Η Ελλάς εάλω.

Σχολιο.- 15-Αύγουστος: Προετοιμασίες για την Ημέρα Ανεξαρτησίας του Πακιστάν... Χρόνια πολλά στο Αθηνιστάν! Μασιαλά !!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν υπάρχει κανονικότητα με το υποχρεωτικό μπόλιασμα. Χούντα είναι, και όσοι σιωπούν είναι συνοδοιπόροι της.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι αντινατιβιστές γεμίζουν τη χώρα με τριτοκοσμικούς λαθροέποικους, σε άλλη μια εκδήλωση περιφρόνησης προς τον ελληνικό λαό...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



SOS SOS

Επείγουσα ενημέρωση

Στο νοσοκομείο ΓΟΝΚ "Αγ.Αναργυροι"στην Κηφισιά

την 1η Σεπτεμβρίου θα βγουμε σε αναστολή εργασίας 200 υγειονομικοί που αρνούμαστε να εμβολιαστουμε, κάνοντας χρήση του συνταγματικού μας δικαιώματος της αυτοδιάθεσης του σώματός μας. Μ ένα εμβόλιο που δεν έχει επίσημη έγκριση κι αποδεδειγμένα έχει προκαλέσει ακόμα και θανάτους.

Περίπου 25.000 υγειονομικοί σε όλη την Ελλάδα, δημόσιοι και ιδιωτικοί,θα τιμωρηθούν παραδειγματικά από την κυβέρνηση προκειμένου να ακολουθήσουν και όλοι οι άλλοι εργασιακοί κλάδοι στη συνέχεια.

Προσκαλούμε και παρακαλούμε όλους τους αλληλέγγυους εμβολιασμενους,άνθρωπους που εξυπηρετούνται από το ΕΣΥ, συγγενείς υγειονομικων που βάλλονται αυτή την ώρα

να βοηθήσουν να μην κλείσουν τα δημόσια νοσοκομεία,διότι αυτός είναι ο στόχος.

Συγκεκριμένα παρευρεθείτε όλοι την Τρίτη 17/8 και ώρα 10.30 στην παράσταση διαμαρτυρίας στην πύλη του Νοσοκομείου ΓΟΝΚ "Αγ.Αναργυροι"

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη

Αυτή τη στιγμή πολεμάμε για τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ!!

Παρακαλώ δημοσιευτε την κίνησή μας



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εμείς τους βλέπουμε καιρό τους ρινόκερους του Ιονέσκο ..με τις καραντινες και την άκροδεξια κυβέρνηση έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι τραμπουκισμοι ,η βία εναντίον των πιο αδύναμων,η αγριοτητα και οι φόνοι για το τίποτα

Τα πειραματόζωα που είμαστε ,τρελαίνονται 

"Επίθεση με όπλο σε βάρος διανομέα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Γαλάτσι. Προηγήθηκε διαπληκτισμός με πελάτες που παρήγγειλαν καφέ.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ όλα ξεκίνησαν όταν ο διανομέας κλήθηκε να πάει μία παραγγελία σε πολυκατοικία στο Γαλάτσι

. Η παράδοση δεν εξελίχθηκε όπως αναμενόταν και υπήρξε διαπληκτισμός του ντελιβερά με τους πελάτες. Πληροφορίες αναφέρουν πως τα άτομα που παρήγγειλαν του καφέδες ζήτησαν πετάξουν τα κλειδιά από το μπαλκόνι για να ανοίξει ο εργαζόμενος μόνος του την πόρτα και να μπει στο διαμέρισμα. Ο διανομέας αρνήθηκε και αποχώρησε.

Ένας από τους πελάτες τον ακολούθησε και όταν τον είδε πυροβόλησε εναντίον του μια φορά. Η σφαίρα «καρφώθηκε» σε ένα Ι.Χ. ευτυχώς χωρίς να προκαλέσει κάποιον τραυματισμό.

Για το περιστατικό κλήθηκε η αστυνομία και διενεργούνται έρευνες για την ταυτοποίηση του δράστη, τον εντοπισμό και την σύλληψή τους.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μιλάνο: 10.000 λαού πολιορκούν την κρατική τηλεόραση RAI ,μ΄ένα σύνθημα: “Δημοσιογράφοι τρομοκράτες!”..

15/08/2021 STILPROF

Στο Μιλάνο 10.000 λαού πολιορκεί το κάστρο της παραπληροφόρησης της κρατικής τηλεόρασης RAI ,μ΄ένα σύνθημα μια κραυγή: “Δημοσιογράφοι τρομοκράτες!”.. εδώ τους έχουμε για ψυχούλες. Χωρίς το avatar τους στην τηλεόραση είναι ανύπαρκτοι.. 



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χάος σ’αεροδρόμιο Καμπούλ. Μαζική εκκένωση..Η παλινόρθωση Ταλιμπάν μέρος γεωπολιτικής αναδιάταξης.Οι ΗΠΑ παραχωρούν εξουσία και ο ΟΗΕ πιέζει γειτονικές χώρες (βλ. Ιράν) για ανοιχτά σύνορα προς αποσταθεροποίηση Ιράν. Καμπούλ αντί Ιράν είναι το νέο δόγμα…

15/08/2021

Χάος στο αεροδρόμιο της Καμπούλ που φλέγεται. Μαζική εκκένωση, συνωστισμός.Ο πρόεδρος διέφυγε. Η απρόσκοπτη παλινόρθωση στην εξουσία των Ταλιμπάν είναι μέρος γεωπολιτικής αναδιάταξης. Οι ΗΠΑ τους παραχωρούν την εξουσία και ο ΟΗΕ πιέζει τις γειτονικές χώρες (βλ. Ιράν) να έχουν σύνορα ώστε να επιτευχθεί αποσταθεροποίηση Ιράν. Καμπούλ αντί Ιράν είναι το νέο δόγμα…

Χάος επικρατεί στο αεροδρόμιο της Καμπούλ που σύμφωνα με πηγές φλέγεται ή είναι μεταξύ διασταυρούμενων πυρών κι ενώ επιχειρείται επιχείρηση εκκένωσης και τα πλήθη συνωστίζονται όπως και δυτικοί για να διαφύγουν. Ο Αμερικανός πρέσβης και όλο το προσωπικό του έχουν κολλήσει εκεί, η αμερικανική σημαία εξακολουθεί να κυματίζει στο αεροδρόμιο.Υπάρχουν ακόμα πολλοί ξένοι στην πόλη, δεν έχουμε νέα για τους 3000 Αμερικανούς αλεξιπτωτιστές και τους Γερμανούς καταδρομείς.. Προς το παρόν, ο τομέας του αεροδρομίου ανήκει στους 600 άνδρες του 2ου τάγματος, του Βρετανικού Συντάγματος Αλεξιπτωτιστών. Η ατμόσφαιρα στο αεροδρόμιο της Καμπούλ είναι εκρηκτική.Ένα C-17A από την 137η Μοίρα Αεροσκαφών USAF, έφτασε τώρα στα ΗΑΕ. Επιχειρείται αερομεταφορά. Ανεστάλησαν όλες οι εμπορικές πτήσεις από το αεροδρόμιο της Καμπούλ, μόνο οι στρατιωτικές πτήσεις είναι εξουσιοδοτημένες πλέον δήλωσε αξιωματούχος του ΝΑΤΟ και η κατάσταση στην Καμπούλ επιδεινώνεται λεπτό προς λεπτό. Το αεροδρόμιο δέχεται επίθεση από τους Ταλιμπάν και δεν είναι ασφαλές για κανέναν δυτικό. Νωρίτερα οι Ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο προεδρικού Μεγάρου. Τραυματίες σε συγκρούσεις στα περίχωρα της πρωτεύουσας.