Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Πεμπτη 23 Σεπτεμβριου 2021


Έχεις ανακυκλώσει 3728 καλαμάκια του καφέ 4236 καπάκια νερού, έχεις δώσει ενα νεφρό και έναν αμφιβληστροειδή για να αγοράσεις ηλεκτρικό αυτοκίνητο που δεν ρυπαίνει. 

Και πάει και σκάει η Αίτνα.

Και διοχετεύει σε μια μέρα στην ατμόσφαιρα τόσο διοξείδιο του θείου όσο παρήγαγε ο άνθρωπος από κτίσεως Ρώμης.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στις αγροτικές φυλακές της Κασσαβέτειας, δίπλα από το σπίτι του στον Βόλο, ο Ηλιόπουλος. Βιβλιοθηκάριος στις φυλακές Δομοκού ο Λαγός. Ταχτοποιημένοι σε εργασίες ώστε να μειωθεί η ποινή τους και όλοι οι άλλοι ναζί εγκληματίες.

Πώς αλλιώς θα συνέβαινε, αφού αυτό το σύστημα υποστηρίζουν, το καπιταλιτικό.

Σχολιο.- Αν δεν ήταν βιβλιοθηκάριος ο Γιάννης ο Λαγός ποιος θα ήταν δηλαδή;

Σχολιο.- Ε, ναι! Αφού έχει διαβάσει και το "Ο αγών μου" και το βιβλίο του μπαμπά Πλεύρη για τους Εβραίους, που υπερασπίστηκε στα δικαστήρια ο σημερινός υπουργός Υγείας.

Σχολιο.- Και μετά χαρήκαμε που καταδικάστηκε η ΧΑ. Τους βόλεψε όλη αυτή η κατάσταση που ζούμε και το ακροδεξιο νεοφιλελε καπιταλιστικό σύστημα τους τους φροντίζει. Έπρεπε να το περιμένουμε

Σχολιο.- Πολύ καλά κάναμε και χαρήκαμε, γιατί η καταδίκη τους αποτέλεσε δική μας νίκη. Θα ήταν τραγικό να αθωωθεί η εγκληματική συμμορία. Αλλά και ο αγώνας κατά του φασισμού δεν θα μπορούσε να λήξει με μια δικαστική καταδίκη. Και το ξέραμε και τότε.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ξανά στη θέση της η γιατρός Παγώνη που χορηγούσε πλασματικές συντάξεις τυφλότητας.

Βρε τη κυρά Παγώνα μας , πεντακάθαρο το ποινικό της. Έβγαινε από τότε στα κανάλια.

Δείτε από τι ρεμάλια απαρτίζεται όλο αυτό το φιάσκο κι εσείς τους φοβάστε;;

Όπως και τον Σίψα πρώην κρατούμενο φυλακών.

Ο Βασιλακόπουλος ήταν σε τρελάδικο..

Δεν υπάρχει κυβέρνηση λέμε…

σχολιο.- Ότι η Παγώνη ήταν αιώνια φοιτήτρια στην Ιταλία έχει ξαναακουστεί, ότι ο Βασιλακόπουλος είναι του ψυχιατρείου, κι αυτό έχει ακουστεί. Τώρα για τα άλλα.... Μάλλον είναι fake news. Για την Παγώνη μάλιστα η φωτογραφία της που παρουσιάζουν από το MEGA ότι χορηγούσε συντάξεις τυφλότητας είναι προϊόν μοντάζ και ψηφιακής επεξεργασιας.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Σουπερμαρκετάδες γέμισαν με τούρκικο λεμόνι TEKNAR την αγορά με λιανική 1,80 € ενώ αγοράζουν 0,35 παραδοτέο στου Ρέντη

Οι εισαγωγές Τουρκικών προϊόντων αυξήθηκαν φέτος κατά 2000% Απαξιώθηκε η ντόπια παραγωγή αλλά πήραμε Ραφάλ και φρεγάτες να τους κυνηγάμε όταν αλωνίζουν στο Αιγαίο!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μεξικό: Eπιστρέφει στο Δημόσιο η ηλεκτρική ενέργεια

13/09/2021

Ο πρόεδρος του Μεξικού τόνισε ότι στόχος είναι να προστατευθούν οι καταναλωτές από τα μονοπώλια που κερδοσκοπούν εις βάρος τους.

Η ηλεκτρική ενέργεια επιστρέφει στο Δημόσιο, μέσω της συνταγματικής μεταρρύθμισης που θα παρουσιάσει στη Βουλή σε λίγες μέρες, ο πρόεδρος του Μεξικού Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ (ΑΜΛΟ), τονίζοντας ότι στόχος είναι να προστατευθούν οι καταναλωτές από τα αμερικανικά και ισπανικά μονοπώλια που κερδοσκοπούν εις βάρος τους.

“Τον Σεπτέμβριο θα παρουσιάσω στη Βουλή μια πρωτοβουλία για μια συνταγματική μεταρρύθμιση που θα μας επιτρέψει να διορθώσουμε τις μεγάλες ζημιές που προκάλεσε η ιδιωτικοποίηση του δημόσιου τομέα” ενημέρωσε ο ΑΜΛΟ, κατά την παρουσίαση της τρίτης ετήσιας έκθεσης με τους στόχους της κυβέρνησης.

“Κάθε χώρα πρέπει να πάρει τις αποφάσεις της και υπάρχουν χώρες που ακόμη συνεχίζουν με τον νεοφιλελευθερισμό, που θέλουν να συνεχίζει η ελευθερία της αγοράς. Δεν υποστηρίζω την αλεπού που μπήκε στο κοτέτσι. Πώς θα εγκαταλείψουμε τους καταναλωτές μπροστά στα μονοπώλια που τους ενδιαφέρουν μόνο τα κέρδη;” στηλίτευσε ο αριστερός πρόεδρος.

“Η μεταρρύθμιση ξεκίνησε. Η κυβέρνησή μου θα μας βγάλει από την ξέρα των ιδιωτικοποιήσεων” τόνισε ο ΑΜΛΟ μετά την προειδοποίηση της δημόσιας μεξικανικής εταιρείας “Comisión Federal de Electricidad” ότι προβλέποντας νέες μεγάλες αυξήσεις στην ηλεκτρική ενέργεια τους επόμενους μήνες.

“Οι προηγούμενες κυβερνήσεις έδωσαν προτεραιότητα για να ανοίξουν προνομιακά την αγορά σε ιδιωτικές εταιρείες, εθνικές και κυρίως ξένες, προσφέροντάς τους μάλιστα και επιχορηγήσεις μεταξύ άλλων προνομίων”, πρόσθεσε.

Μετά την καταστροφική πολιτική των νεοφιλελεύθερων κυβερνήσεων που διέλυσαν τη δημόσια CFE, χαρίζοντας δεκάδες μεγάλες μονάδες σε αμερικανικές και ισπανικές εταιρείες, ο ΑΜΛΟ δεσμεύεται ότι η κυβέρνησή του δεν πρόκειται να δώσει καμία άδεια σε ιδιώτες για την εκμετάλλευση ορυχείων υδάτινων πόρων, νοσοκομείων, σιδηροδρόμων, φυλακών και άλλων δημόσιων έργων.

“Οι εγκαταστάσεις τής δημόσιας ηλεκτρικής εταιρείας CFE εγκαταλείφθηκαν ολοσχερώς. Η σημερινή κυβέρνηση όμως εκσυγχρονίζει ήδη τις εγκαταστάσεις υδροηλεκτρικής ενέργειας για να μειώσει τη χρήση υγρών καυσίμων και κάρβουνο. Το πρωταρχικό που κάναμε είναι ότι σταματήσαμε την ιδιωτικοποίηση του ενεργειακού τομέα” κατέληξε.

Ο Πρόεδρος του Μεξικού ανακοίνωσε ένα πρωτοφανές κοινωνικό πρόγραμμα, αυξάνοντας κατά 76,2% τους πόρους για τους ηλικιωμένους συνταξιούχους. Υπενθύμισε επίσης, ότι στη χώρα “υπάρχει ιστορικό ρεκόρ αποθεματικών, ξένων επενδύσεων, αύξησης κατώτατου μισθού, μη αύξησης του δημόσιου χρέους και αύξησης των συναλλαγματικών αποθεμάτων”.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ας ακούσουμε λίγο τους ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ, εξάλλου και ο Γαλιλαίος για την εποχή του ψεκασμένος ήταν…

Παρεμπιπτόντως το «ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ» είναι marketing campaign του κυβερνώντος κόμματος, που πληρώθηκε μάλιστα αδρά (1.500.000€) σε συγκεκριμένη διαφημιστική εταιρεία.

Δεν είναι θέμα εμβολιαστών – αντιεμβολιαστών, είναι ζήτημα δημοκρατίας.

Είναι ζήτημα σωστής διαχείρισης του εμβολιασμού και της πανδημίας και όχι εργαλειοποίησής της.

Είναι ζήτημα στήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας και της φαρμακοεπαγρύπνησης.

Είναι ζήτημα προστασίας της ιατροφαρμακευτικής επιστήμης και της Ελληνικής κοινωνίας.

ΜΑΝΤΑΣ (ΙΑΤΡΟΣ) – ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ (ΙΑΤΡΟΣ) – ΦΑΡΜΑΚΗΣ (ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ) - ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΟΣ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ).



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δημήτριος Γάκης

ΤΟΝ Κ. ΒΟΒΟΛΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ. 

#ΖΗΤΗΣΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΗΝ 7η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ, όπου εξετάζεται από το Πειθαρχικό Συμβούλιο. Γιατί;

#ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ , Η ΟΠΟΙΑ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ…

#Για να κάνω έκκληση για αντικειμενική, ανοιχτή και διαφανή επιστημονική συζήτηση .

#Γιατί η επιστήμη αγκαλιάζει τις εναλλακτικές υποθέσεις, τα αντίθετα επιχειρήματα, την αμφισβήτηση, την επιβεβαίωση, την διάψευση. 

#Γιατί η απομάκρυνση από αυτήν την αρχή οδηγεί σε δόγματα. 

#Γιατί η Επιστήμη αγκαλιάζει κάθε άποψη και ξέρει να αντιτάσσει το «και όμως γυρίζει…» όταν την βιάζουν, την διώκουν, την δένουν, την διαστρέφουν…

#Γιατί ακόμη και αν επικρατήσει η αδικία, η γη θα συνεχίσει να γυρίζει…

#Ελπίζω η Επιστήμη θα θριαμβεύσει στο τέλος!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η αλιεία από τουρκικά αλιευτικά εντός ελληνικών χωρικών υδάτων δεν αποτελεί ποινικό αδίκημα σύμφωνα με νόμο της «ελληνικής» βουλής

Και κουκουλοφόροι ( στα Φαιζερίσια σκευάσματα) και Γερμανοτσολιάδες (στο Ξεπούλημα της Πατρίδας ) 

Και εις κατώτερα ,σε όσους στηρίζουν αυτήν την ελληνόφωνη εξουσία και τους 300 Βοολευτές !



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτοί που διστάζουν να εμβολιαστούν, έχουν επιστημονική μόρφωση και υψηλή πληροφόρηση!

https://www.youtube.com/watch?v=7fp8kTQM3KA

Είναι άνθρωποι που είναι αποσυνδεδεμένοι από το πολιτικό  σύστημα



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Ακούγονται πράγματα φοβερά!» Βασιλακόπουλος έξαλλος με ογκολόγο Ευφραιμίδου στην ΕΡΤ (22/9/21)

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=uo1t7bt3LzE&feature=share&fbclid=IwAR2J_3OA8ohP9Zzs_zymXx5IOfkLu-_9-rYYygIxmCQXBdbEjDDl2fJcNWw

- μετά το 14 λεπτό είναι όλα τα λεφτά

- Και μάλιστα είναι από τους φαιζερίσιους Γιατρούς η συνάδελφος ογκολόγος

- Αξιοπρεπέστατη και τους την χαλάει την σούπα. Είναι αστείο ότι οι δημοσιογράφοι εκτός από τον Βασιλακόπουλο δείχνουν φανερά ενοχλημένοι!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΓΟΝΙΟ:

Παιδιά ακούστε τι έγινε σήμερα στην τάξη της κόρης μου στο Γ3 του 6ο Γυμνάσιου Αμαρουσίου. Κορίτσι το οποίο είχε κάνει εχθές την δεύτερη δόση του εμβολίου φίλη της κόρης μου, σήμερα κατά την ώρα του μαθήματος δήλωσε ότι δεν αισθανόταν καλά. Ειδοποίησαν τη μητέρα της να έρθει να την πάρει. Μέχρι να έρθει η μητέρα της καθόταν στην τάξη .Ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε και μάλιστα χτύπησε και το κεφάλι στο θρανίο όπως έπεσε το κεφάλι της. Ειδοποίησαν ασθενοφόρο. Δεν είχε σφυγμούς της κάνανε τεχνική ανάνηψης. Η μάνα της είχε έρθει και έκλαιγε συνεχώς. Της Έκλεισαν τα μάτια και την πήραν χωρίς σφυγμούς. Είπαν ότι είχε ασθενή καρδιακό χτύπο. Όλη αυτή την ώρα η κόρη μου ήταν από πάνω και δίπλα της. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο το κοριτσάκι να πέθανε. Το τι ακριβώς έγινε αυτό θα το μάθουμε, φαντάζομαι αργότερα κυρίως μέσω της κόρης μου από το σχολείο. Θα σας ενημερώσω εάν μάθω.

Βαρβαρίγος Αναστάσιος



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ψεκες θα ναι όλοι εκεί στη Γαλλία 

Αρχικά στα μικρότερα δημοτικά και σκοπός είναι να επεκταθεί σε όλα

Μετά την Βρετανία και το Βέλγιο και η Γαλλία μπαίνει στο κλαμπ της αποχώρησης της μάσκας στα μικρά παιδιά ξεκινώντας από την πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου.

Την ανακοίνωση έκανε ο Gabriel Attal, ο εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης σήμερα κατά την έξοδό του από το Υπουργικό Συμβούλιο.

Το μέτρο κατάργησης της υποχρεωτικής μάσκας στο Δημοτικό Σχολείο αρχικά θα ισχύσει από 4 Οκτώβρη και θα εφαρμόζεται στις διοικητικές περιφέρειες όπου το ποσοστό κρουσμάτων θα είναι κατώτερο από 50 ανά 100 000 κατοίκους.

Σημαντικό για τους υπέρμαχους της μάσκας είναι ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε πως «το να φέρουν μάσκα κυρίως τα πολύ μικρά παιδιά απέχει πολύ από το αν είναι ανώδυνο».

Δεν είναι τυχαίο ότι στις μάσκες η γαλλική παιδιατρική εταιρεία ρίχνει την ευθύνη της κακής πολλές φορές ψυχολογικής κατάστασης των παιδιών.

Έκανε γνωστό πως για να τεθεί σε εφαρμογή η άρση μέτρων, θα πρέπει ο αριθμός κρουσμάτων να παραμείνει κάτω του 50, για πέντε συνεχόμενες ημέρες. Επιπλέον, σύμφωνα με το γαλλικό μέσο BFMtv, η υποχρέωση χρήσης μάσκας θα παραμείνει σε ισχύ για τους μαθητές γυμνασίων και λυκείων.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπράβο στη Ρίτα Αντωνοπόυλου που παίρνει θέση για ένα απαράδεκτο γεγονός, για τη ζοφερή κατάσταση που επικρατεί.

"Καλησπέρα σας! Οι σκέψεις μου σχετικά με την αποψινή συναυλία στο Φαράγγι της Κακαρίστρας στα Λατσιά της Λευκωσίας.

Προς μεγάλη μου απογοήτευση έμαθα τελευταία στιγμή ότι η σημερινή συναυλία στην Κύπρο, σε έναν υπέροχο ανοιχτό χώρο...σε φαράγγι (!!!!) θα είναι μόνο για εμβολιασμενους και όσους έχουν νοσήσει.

Δεν δίνεται η δυνατότητα ούτε με rapid test στους ανθρώπους να περάσουν πού; Στο βουνό! Θα ακουστούν τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου και του Μίκη Θεοδωράκη...στ' αλήθεια πιστεύετε ότι ο Θάνος μελοποίησε τον Μικρόκοσμο για κάποιους μόνο;

Στ'αλήθεια πιστεύετε ότι ο Μίκης Θεοδωράκης έγραψε το Άξιον Εστί για μια μερίδα ανθρώπων;

Σήμερα προσκαλώ όλους τους συνανθρώπους μου που θα παρευρίσκονται πρώτον να αναρωτηθούν και δεύτερον να τραγουδήσουμε όλοι μαζί για όλους τους συνανθρώπους μας που δεν τους επιτρέπεται η είσοδος. Το βρίσκω αδιανόητο, προσβλητικό και θλιβερό. Κι είναι η στιγμή που όλοι πρέπει να πάρουμε θέση. Είναι ντροπή. Ντροπή.

Σήμερα θα τραγουδήσω για όλον τον κόσμο... κυρίως για εσάς που θα μείνετε απέξω ζητώντας συγνώμη γιατί δε γνώριζα τη συνθήκη. Πού να πάει το μυαλό μου ότι και στα βουνά θα επιβληθεί ο παραλογισμός;

Θα μου πεις εδώ κυνηγούσαν ανθρώπους στη θάλασσα που περπατούσαν μόνοι τους να φοράνε μάσκα... τί ψάχνεις; Δεν το ακυρώνω σεβόμενη τη δουλειά που έκαναν όλοι οι συνεργάτες και συνάδελφοι κι οι διοργανωτές οι οποίοι ενημερώθηκαν τελευταία στιγμή ότι ή θα πρέπει να το κάνουν μόνο για εμβολιασμενους και να έχουν 1000 άτομα ή για όλους και να έχουνε μέχρι 300 (και άρα να μη μπορούν να πληρώσουν την εκδήλωση).

Ζούμε ιστορικές στιγμές για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμη...και δυστυχώς εικάζω ότι θα είναι με μαύρο μελάνι στην ιστορία της ανθρωπότητας.”

Ρίτα Αντωνοπούλου

21.09.2021



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γερμανία: Προς κατάργηση της μετ' αποδοχών άδειας για την καραντίνα ανεμβολίαστων 

Την κατάργηση της αμειβόμενης αναρρωτικής άδειας για όποιον τίθεται υποχρεωτικά σε προληπτική καραντίνα και δεν έχει εμβολιαστεί κατά της Covid-19, αναμένεται να αποφασίσουν σήμερα τα ομόσπονδα κρατίδια. 

Σύμφωνα με την BILD, η οποία έχει στη διάθεσή της το σχέδιο της απόφασης που έχει ήδη εγκριθεί από τις κρατιδιακές κυβερνήσεις, από τις 11 Οκτωβρίου, αν κάποιος ανεμβολίαστος πρέπει να τεθεί σε καραντίνα - είτε επειδή επιστρέφει από το εξωτερικό είτε επειδή ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα - δεν θα συνεχίσει να αμείβεται κανονικά όσο διάστημα παραμένει σε απομόνωση. 

Το σκεπτικό της απόφασης έχει να κάνει με την επάρκεια εμβολίων και τη δυνατότητα πλέον όλων να εμβολιαστούν κατά της Covid-19, αναφέρεται στο έγγραφο. Εξαίρεση θα γίνεται μόνο για άτομα τα οποία για ιατρικούς λόγους δεν μπορούν να εμβολιαστούν και για άτομα τα οποία δεν περιλαμβάνονται στην γενική οδηγία για εμβολιασμό. Για τους εμβολιασμένους, τονίζεται στο ίδιο σχέδιο απόφασης, δεν προβλέπεται υποχρέωση καραντίνας. Από τις 11 Οκτωβρίου καταργείται επίσης και το δωρεάν τεστ για κορονοϊό που δικαιούνταν έως τώρα όλοι οι πολίτες μία φορά την εβδομάδα.

Σύμφωνα με την Handelsblatt, στη συζήτηση θα τεθεί και το ενδεχόμενο εισαγωγής υποχρεωτικού τεστ για ανεμβολίαστους εργαζόμενους σε συγκεκριμένους κλάδους.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καλά ρε σεις ειλικρινά το γεγονός ότι υπουργός υγείας είναι ο Πλεύρης δεν σας σοκαρει ?

Μόνο οι ντουλάπες δολοφόνοι της ΧΑ θεωρούνται φασίστες ?.

Ο άλλος ο τηλεπλασιε που κοκορευοτανε ότι διευλυσε την δημόσια υγεία και έκλεισε νοσοκομεία ,δεν σας βγάζει εκτός εαυτού ?

Πώς μπορείτε και πίστευετε έστω και μια φραση από αυτην την κοζα Νόστρα ? Διότι ο κόσμος το χει τουμπανο και η αριστερά κρυφό καμάρι ..

Παιχνίδι κάνουν τώρα "μεγάλοι παικτες "

Παντού 

Εγώ διάβασα χτες για το τεστ που πρέπει να περάσει κάποιους για να δει ..οδοντιατρο (???ποιο τεστ βρε σεις που οι οδοντίατροι είναι σαν αστροναύτες εδώ και ενάμιση χρόνο !!)

Πώς τα ανεχεστε όλα αυτά ??

Ξυπνήστε επιτέλους ,!!

Οι ειδικοί μιλάνε για cognitive dissonance όταν κάποιος επιμένει να πιστεύει κάτι που αποδεικνύεται,ένα ψέμα ,στα απλά λαϊκά το να σε πιάσουν κορόιδο είναι τρομερό για το Εγώ σου ..

Οκ αλλά ξυπνήστε τώρα ,φτάνει



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυστραλία. Χούντα υγειονομική…. Στρατοκρατία!!! ΜΑΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ….ΑΙΜΟΦΥΡΤΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ.. 

22/09/2021

Η παγκόσμια πολιτική εκτροπή με υγειονομικό πρόσχημα κουφώνεται στην Αυστραλία. Εικόνες που θυμίζουν έντονα Χουντική Φασιστική Δικτατορία στη πιο βάρβαρη μορφή της. Πάνοπλοι αστυνομικοί και στρατιώτες περιπολούν στις μεγάλες πόλεις. Αύρες με κομάντο περιφέρονται στους αυτοκινητόδρομους. Με το δάκτυλο στην σκανδάλη και εξ επαφής αποσπάσματα εφόδου τάγματα θανάτου απειλούν διαδηλωτές..Συλλήψεις μανάδων με παιδιά στην αγκαλιά.. Έριξαν στο ψαχνό κατά διαδηλωτών…Τρομοκρατία και καταστολή. Σκηνές απύθμενης αστυνομικής βίας. Στρατοκρατία…Μαρτυρίες αναφέρουν ότι σε μια ολόκληρη πόλη οι αστυνομικοί επιδίδονται σε πρωτοφανείς βιαιότητες κατά πολιτών και δεν υπάρχει η δυνατότητα ανάρτησης ούτε μιας φωτογραφίας γιατί έχουν μπλοκάρει τις επικοινωνίες….Το χρονικό ενός κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος που κατέληξε σε στρατοκρατία. Μυριάδες αστυνομικοί στρατιώτες έχουν αναπτυχθεί παντού.Μαρτυρική πόλη η Μελβούρνη… Πυροβολούν από πίσω άοπλους διαδηλωτές μέσα στα πάρκα…Ακούγεται κροτάλισμα πυροβολισμών εντός πόλεων...Εμπόλεμη ζώνη…

Το αίμα κυλάει έβαψαν τα χέρια τους με αίμα αθώων πολιτών στο όνομα της Δημόσιας Υγείας!! Ο νεαρός μηχανικός Kyle Michell στη Μελβούρνη χτυπήθηκε στο κεφάλι από σφαίρα καουτσούκ και σπαρταράει αβοήθητος κολυμπάει στο αίμα του!!!! Mεταφέρθηκε στο νοσοκομείο!!!

https://twitter.com/i/status/1440720775648985090

https://twitter.com/i/status/1440650206605762560

https://twitter.com/i/status/1440641349657628679

Όποιος αποσυσχετίζει τον υποχρεωτικό ή καταναγκαστικό εκβιαστικό πειραματικό εμβολιασμό επί πληθυσμών με αταυτοποίητα σκευάσματα, με στρατιωτικό νόμο, με απαγόρευση κυκλοφορίας, με δυσανάλογη αστυνομική βία, με αντεργατικά μέτρα, με αναστολή ατομικών ελευθεριών και Συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων, με Αναφαίρετα Ανθρώπινα Δικαιώματα δικαίωμα στη ζωή ( να μην γίνεις ένα ακόμη θύμα μιας πολιτικής Μένγκελε ) δικαίωμα στην παιδεία, δικαίωμα στην εργασία, ψηφιακό ολοκληρωτισμό ηλεκτρονικό υπερφακέλωμα, διακρίσεις, γκετοποίηση πληθυσμών, απλά κραυγαλέα εθελοτυφλεί…Όλα είναι μια αλληλουχία στην κατεύθυνση της καθυπόταξης των λαών… Ναζιστική Αγγλοσαξωνική Δικτατορία.

https://twitter.com/i/status/1440634800356741123

https://twitter.com/i/status/1440678587246383115

Επέκταση υποχρεωτικού εμβολιασμού σε διάφορους τομείς τώρα και σε αστυνομικούς στο Queensland τους δόθηκε τελεσίγραφο 2 εβδομάδων αλλιώς αναστολή εργασίας.

Τη Δευτέρα, οι οικοδόμοι στη Μελβούρνη διαμαρτυρήθηκαν για το γεγονός ότι αναγκάζονταν είτε να λάβουν το πειραματικό σκεύασμα είτε να χάσουν τη δουλειά τους.

Η κυβέρνηση της Victoria απάντησε κλείνοντας βίαια όλα τα εργοτάξια στις μητροπολιτικές και τοπικές κυβερνητικές περιοχές.

Οι εργαζόμενοι βγήκαν στους δρόμους για δεύτερη μέρα για να διαμαρτυρηθούν. Ενώθηκαν μαζί τους χιλιάδες άλλοι ντόπιοι, οι οποίοι έχουν βαρεθεί να ζουν σε μια πόλη που μοιάζει όλο και περισσότερο με κάτι από το Half-Life 2.

https://twitter.com/i/status/1440524821452840965

https://twitter.com/i/status/1440561593868115973

https://twitter.com/i/status/1440643739555225613

https://twitter.com/i/status/1439848505217015808

blob:https://video.wordpress.com/042ed5fe-a527-4286-b0e5-4509dd3dce78

Μεγάλο μέρος της Αυστραλίας ζει κάτω από αυτό που μπορεί να περιγραφεί ως δικτατορική τυραννία τους τελευταίους μήνες.

Mαρτυρίες ότι στρατιωτικοί γιατροί πηγαίνουν πόρτα πόρτα στην Νέα Νότια Ουαλία και εμβολιάζουν καταναγκαστικά πληθυσμό!!

Ο Νταν Άντριους, ο πρωθυπουργός της Βικτώριας, στην Αυστραλία, επέβαλε νέο lockdown 7 ημερών που μετατράπηκε σε 49 ημέρες και δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι θα τελειώσει σύντομα.

Δεν επιτρέπεται στους πολίτες της Βικτώριας της Αυστραλίας να απομακρυνθούν περισσότερο από 5 χιλιόμετρα από το σπίτι τους για να αγοράσουν είδη πρώτης ανάγκης ή να ταξιδέψουν στη δουλειά τους. Ωστόσο, για να πάνε στη δουλειά τους, απαιτείται άδεια που τους επιτρέπει να το κάνουν και έξω από το σπίτι τους απαιτείται να φορούν μάσκα.

Ο Νταν Άντριους δήλωσε ότι δεν θα άρει το lockdown έως ότου τουλάχιστον το 70% του πληθυσμού της Βικτώριας λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου Covid-19. Ένα εμβόλιο που δεν αποτρέπει τη μόλυνση και δεν εμποδίζει τη μετάδοση. Όπως αποδείχθηκε από τρεις πρόσφατες μελέτες που δημοσιεύτηκαν από τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων (CDC) στις ΗΠΑ, την Κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Ωστόσο, οι μελέτες επιβεβαιώνουν μόνο ό, τι γνωρίζαμε ήδη, καθώς τα εμβόλια υποτίθεται ότι έχουν αποδειχθεί ότι μειώνουν τον κίνδυνο νοσηλείας και θανάτου, και ακόμη και αυτό είναι αμφιλεγόμενο εάν και η τελευταία έκθεση της Δημόσιας Υγείας στην Αγγλία είναι σε εξέλιξη που δείχνει ότι το 72% των θανάτων από τον Covid-19 από τον Φεβρουάριο του 2021 ήταν μεταξύ του εμβολιασμένου πληθυσμού.

Οι εξαναγκαστικές τακτικές του Πρωθυπουργού της Βικτώριας φαίνεται να έχουν λειτουργήσει και σχεδόν το 70% του πληθυσμού της πολιτείας της Βικτώριας έχει λάβει τώρα μια μόνο δόση εμβολίου για τον Covid-19.

Υπάρχουν πλέον έξι λόγοι για τους οποίους ένα άτομο μπορεί να εγκαταλείψει το σπίτι του σύμφωνα με τους κανονισμούς. Αυτοί περιλαμβάνουν:

Αγορές για είδη πρώτης ανάγκης.

Εξουσιοδοτημένη εργασία, εάν δεν μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι ή την εκπαίδευση.

Παροχή φροντίδας και ιατρικοί λόγοι.

Για να εμβολιαστούν.

Θα επιτρέπεται περιορισμένη υπαίθρια κοινωνική αλληλεπίδραση.

Ο έκτος λόγος είναι να συμμετάσχετε στην φυσική άσκηση, την οποία ο Νταν Άντριους αύξησε «ευγενικά» από μια περίοδο δύο ωρών σε τέσσερις ώρες.

Οι άνθρωποι στη Μελβούρνη πρέπει να παραμείνουν στο σπίτι μεταξύ 9μμ και 5πμ στρατιωτικός νόμος.

Ο πρωθυπουργός Νταν Άντριους επέτρεψε στους πολίτες να κάνουν ακόμη 5 χιλιόμετρα, αυξάνοντας την ακτίνα δράσης σε 10 χιλιόμετρα.

Οι μάσκες πρέπει να φοριούνται παντού εκτός από το σπίτι.

Οι εργαζόμενοι σε οικοδομές σε όλη την επικράτεια θα πρέπει να δείξουν στοιχεία στον εργοδότη τους ότι είχαν μια πρώτη δόση του εμβολίου Covid-19 μέχρι τις 11:59 μ.μ., από τις 23 Σεπτεμβρίου. Τα εργοτάξια μπορούν να επιστρέψουν έως και το 50% της χωρητικότητάς τους, εάν το 90% του εργατικού δυναμικού έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου.

Ο Νταν Άντριους είπε ψέματα στους Αυστραλούς όταν είπε ότι οι περιορισμοί θα αρθούν μόλις το 70% του κοινού θα έχει εμβολιαστεί.

ΟΛΑ ΕΝΑ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ

Στη Βικτώρια της Αυστραλίας ζουν 6,7 εκατομμύρια άνθρωποι και από τις 21 Σεπτεμβρίου 2021 μόλις το 0,089% αυτών των ανθρώπων φέρεται να έχουν ενεργό κρούσμα Covid-19, με το 0,009% εξ αυτών να είναι θετικό στις 21 Σεπτεμβρίου. Αυτό μεταφράζεται σε 6.000 ενεργά κρούσματα και 603 θετικά αποτελέσματα τεστ στις 21 Σεπτεμβρίου, ένας απίστευτα μικρός αριθμός.

Ωστόσο, αυτοί οι αριθμοί είναι στην πραγματικότητα οι υψηλότεροι που υπήρχαν στη Βικτώρια της Αυστραλίας καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, παρά το γεγονός ότι σχεδόν το 70% των κατοίκων έχουν εμβολιαστεί και παρά το γεγονός ότι έχουν τεθεί σε αυστηρό lockdown…



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Για «αφόρητη ζήλια» κάνουν λόγο οι γονείς της εκπαιδευτικού

Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 08:12

Σοκαρισμένη παραμένει η Ρόδος από την εν ψυχρώ δολοφονία της 32χρονης Δώρας, που έπεσε νεκρή από τη σφαίρα του πρώην 40χρονου συντρόφου της και κατόπιν αυτόχειρα στην περιοχή Ροδίνι. 

Οι γονείς της νεαρής εκπαιδευτικού η οποία, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε τερματίσει την ολιγόμηνη σχέση τους λίγες μέρες πριν τη δολοφονία, μίλησαν το πρωί της Πέμπτης για τα προβλήματα που είχαν στη σχέση τους λόγω της «αφόρητης» ζήλιας του 40χρονου.

Σύμφωνα με τους γονείς των παιδιών ο 40χρρονος δράστης υπήρξε παντρεμένος στο παρελθόν ενώ είχε και ένα παιδί.

«Κάποια στιγμή μου λέει "μαμά θα μείνουμε μαζί, δεν θέλω να μπλέξουμε οικογένειες’" Μου έλεγε "έχω το μεταπτυχιακό, δεν θέλω επισκέπτες, θέλω να έχω το γραφείο μου". Ο κύριος την ζήλευε. Έμειναν μαζί από τον Ιούλιο. Αύγουστος πήγαν διακοπές 2-3 εβδομάδες. Εκεί κάτι έγινε στην Κάλυμνο και έδειξε άλλον εαυτό» ανέφερε η η μητέρα του θύματος στο Mega.

Ο δράστης ζήλευε αφόρητα το θύμα. «Της έλεγε δεν θα βγεις έξω. Άφηνε το κλειδί πίσω από την πόρτα για να βλέπει τι ώρα γυρνάει».

Όπως ανέφερε η μητέρα του θύματος, η κόρη της της εκμυστηρεύτηκε μετά τις διακοπές ότι σκοπεύει να χωρίσει. «Μαμά αποφάσισα να χωρίσω. Της λέω το κρεβάτι σου είναι εδώ, σε περιμένει».

«Μια μέρα» συνέχισε η μητέρα του θύματος, «με πήρε 4 η ώρα τα ξημερώματα η κόρη μου και μου λέει "μαμά είναι τρελός αυτός ο άνθρωπος έχει πρόβλημα. Θέλω να χωρίσω". Και μετά του λέει "τα είπα και στην μάνα μου. Μη νομίζεις ότι δεν μιλάω, δεν μιλάω"»...

«Ούτε τηλεόραση μόνη της»

Μεταξύ άλλων έλεγε ο δράστης στο θύμα «δεν θέλω να βλέπεις τηλεόραση μόνη σου. Θέλω όταν πάω για ύπνο να κοιμάσαι».

Η άτυχη Δώρα είχε 9 μήνες σχέση με τον δράστη, ενώ συγκατοίκησαν τον περασμένο Ιούλιο. «Εγώ δεν θέλω να βγαίνεις, δεν θέλω να πηγαίνεις εκεί» έλεγε ο θύτης στο θύμα, σύμφωνα με την κ. Κατερίνα.

«Την παρακολουθούσε. Ήξερε τι ώρα σχολάει και την περίμενε έξω από το σπίτι της φίλη της. Της είχε στήσει καρτέρι. Τις τελευταίες μέρες τον φοβόταν πολύ» σχολίασε η τραγική μητέρα για τη μέρα του φόνου.

«Δεν πήγαινε το μυαλό μου εκεί. Αλλά φοβόμουνα για το κορίτσι μου» σημείωσε ο κ. Τριαντάφυλλος, πατέρας του θύματος.

Η αδερφή του θύματος, η Έφη, είχε κακό προαίσθημα. «Δώρα πρόσεχε, δεν έχω καλό προαίσθημα» συμβούλευσε την αδερφή της μια μέρα πριν την δολοφονία.

Το χρονικό του εγκλήματος

O 40χρονος δράστης έστησε καρτέρι επί της οδού Μόσχας στο Ροδίνι, μέσα σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, και όταν η γυναίκα πλησίασε για να μπει στο αυτοκίνητό της πάτησε τη σκανδάλη εκτελώντας την εν ψυχρώ.

Την πυροβόλησε δύο φορές, λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Τετάρτης,τη στιγμή που εκείνη έμπαινε στο αυτοκίνητό της, το οποίο ήταν σταθμευμένο επί της οδού Μόσχας.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας Ρόδου που έσπευσαν στο σημείο συνέλεξαν δύο κάλυκες από το κυνηγετικό όπλο.

Ο δράστης στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

Όπως έγινε γνωστό, λίγα λεπτά μετά το έγκλημα, μετέβη στο σπίτι του στην περιοχή «Θεοτόκος» στην πόλη της Ρόδου και έθεσε τέλος στη ζωή του με την καραμπίνα που νωρίτερα είχε σκοτώσει την 32χρονη.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για σημείωμα που άφησε ο δράστης, το οποίο αναφέρει: «Χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω».

Κάτοικοι της περιοχής που μίλησαν στην «Ροδιακή» ανέφεραν ότι η γυναίκα διέμενε στην παράλληλη οδό και χτες είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό της στην οδό Μόσχας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρόδος: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον 40χρονο δράστη

Ο επεισοδιακός γάμος και οι κρυφές κάμερες

 23/9/2021 | 09:05

Η δολοφονία της 32χρονης γυναίκας κρατά ανάστατη τη Ρόδο και ολόκληρη τη χώρα. Ο 40χρονος δράστης και αυτόχειρας, έχει επιδείξει επιθετική συμπεριφορά έναντι συντρόφων του και στο παρελθόν. Τα όσα αποκαλύπτονται προβληματίζουν…

Χωρισμένος με ένα παιδί ήταν ο 40χρονος γυναικοκτόνος ο οποίος αφού δολοφόνησε την 32χρονη Δώρα στην Ρόδο, αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στο παρελθόν. Ακόμα, πριν χρόνια, ο γυναικοκτόνος είχε χάσει την όραση του για δύο χρόνια, εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε υποστεί.

Η άτυχη Δώρα είχε 9 μήνες δεσμό με τον 40 χρόνο, ενώ συγκατοικούσαν από τον περασμένο Ιούλιο. Η συγκατοίκηση κράτησε για δύο μήνες, ενώ πριν 10-15 μέρες το θύμα και ο θύτης χώρισαν, εώς ότου χθες (22-09-2021), που ο γυναικοκτόνος σκότωσε την άτυχη κοπέλα.

Όπως αποκαλύπτεται ο 40χρονος έχει επιδείξει επιθετική συμπεριφορά έναντι συντρόφων του και στο παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα μόλις πρόσφατα ολοκληρώθηκε προκαταρκτική εξέταση που παραγγέλθηκε από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για εκβίαση και πρόσκληση σωματικών βλαβών σε 40χρονη σύντροφο του. Η 40χρονη επί 4μήνο υποψιαζόταν ότι είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα και παρακολουθούσε την κάθε της κίνηση.

Ο 40χρονος είχε προκαλέσει προβλήματα και στην πρώην σύζυγό του. Εκείνη είχε προσφύγει συγκεκριμένα, όντας σε διάσταση μαζί του, στα αστικά και ποινικά δικαστήρια με αίτημα την έκδοση απόφασης με την οποία θα του απαγορευτεί να προσβάλει την προσωπικότητά της, καθώς και να μην πλησιάζει την ίδια, την κατοικία και τον τόπο εργασίας της, στα 500 μέτρα.

Είχε ζητηθεί να παύσει να την παρακολουθεί και να εμποδίζει την ελεύθερη κίνησή της, να παύσει να παραβιάζει το άσυλο της κατοικίας της και το απόρρητο της ιδιωτικής της ζωής και τέλος να απέχει από κάθε παράνομη πράξη εις βάρος της ψυχικής και σωματικής της υγείας, ώστε να προληφθεί η καθημερινά απειλούμενη σωματική της ακεραιότητα.

Είχε τελέσει με τον 40χρονο πολιτικό γάμο το 2011 και ο έγγαμος βίος τους παρουσίασε από την αρχή πολλά προβλήματα, εξαιτίας της συμπεριφοράς του, καθώς σε κάθε διαφωνία τους, έσπαγε ό,τι έβρισκε μπροστά του, μιλούσε απαξιωτικά για εκείνη και την οικογένειά της, την εξύβριζε και την χτυπούσε, προσπαθούσε να την μειώσει ως άνθρωπο και γυναίκα και δεν συνείσφερε καθόλου στις οικογενειακές ανάγκες.

Υποστηρίζει ακόμη ότι σε μια περίσταση με την απειλή όπλου την απήγαγε και την έβαλε να οδηγεί το αυτοκίνητό της, ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο πίσω κάθισμα με την κάννη του όπλου να την σημαδεύει.

Ισχυρίζεται ότι την υποχρέωσε να κοιμηθούν σε ξενοδοχείο, ενώ μετά από μήνυσή της και ενώ είχε τελειώσει το αυτόφωρο, σκαρφάλωσε τον μαντρότοιχο της οικίας της και επιχείρησε να την πλησιάσει, αλλά εκδιώχθηκε από ιδιωτικό αστυνομικό και τον σκύλο του, τους οποίους είχε προσλάβει ο πατέρας της, για την ασφάλειά της



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ερντογάν φοβάται και τη σκιά του: Κρατούμενος με χειροπέδες στην εντατική

Τούρκος βουλευτής αποκάλυψε υπόθεση ωμής παραβίασης στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων κρατουμένου όταν αυτός ήταν διασωληνωμένος στο νοσοκομείο παλεύοντας με τον κορονοϊό.

23 Σεπτεμβρίου 2021 11:48

Μπορεί ένας κρατούμενος να θεωρηθεί τόσο επικίνδυνος έτσι ώστε να του φορούν χειροπέδες ακόμα και όταν βρίσκεται διασωληνωμένος στην εντατική παλεύοντας με τον κορονοϊό; Και εφόσον συμβαίνει, δεν παραβιάζονται στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα;

Οι απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα είναι προφανείς. Στην Τουρκία όμως φαίνεται ότι έχει χαθεί κάθε μέτρο στην προσπάθεια του καθεστώτος Ερντογάν να κατασκευάζει εχθρούς και επιδεικνύει τη μέγιστη δυνατή σκληρότητα.

Φωτογραφία, λοιπόν, που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο βουλευτής του HDP Φαρούκ Γκερτσελίογλου, υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τουρκία, στην οποία φαίνεται ότι κρατούμενος, πρώην αστυνομικός μάλιστα, φορά χειροπέδες ενώ είναι διασωληνωμένος σε τουρκικό νοσοκομείο.

Ο κρατούμενος λεγόταν (πέθανε εν τω μεταξύ από τις επιπλοκές του ιού) Βέισελ Ατασόι και είχε συλληφθεί το 2016 με τη συνήθη κατηγορία ότι ήταν υποστηρικτής του Γκιουλέν. Είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 8 χρόνων και 9 μηνών.

Οταν προσβλήθηκε από τον κορονοϊό, διασωληνώθηκε (πολύ αργά, σύμφωνα με τις σχετικές καταγγελίες) αλλά δεν του έβγαλαν ποτέ τις χειροπέδεςγια 35 ολόκληρες ημέρες, ακόμα και όταν ήταν σαφές ότι έχανε τη μάχη. Στο ημερολόγιό του ο κρατούμενος είχε καταγράψει ότι ζήτησε πολλές φορές ιατρική βοήθεια αφού είχε συμπτώματα την οποία όμως του την αρνήθηκαν.

Στο νοσοκομείο οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο κρατούμενος χρειαζόταν άμεσα διασωλήνωση αλλά η αστυνομία δεν έδινε τη συγκατάθεσή της (!) Οταν τελικά την έδωσε, μετά από συνεχείς πιέσεις των γιατρών, ήταν πολύ αργά...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΗΠΑ και ΕΕ υποσχέθηκαν επιπλέον βοήθεια αξίας 400 εκατ. δολαρίων στις κατοχικές δυνάμεις στην Υεμένη

 Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021, 11:28

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν την Τετάρτη ότι θα διαθέσουν επιπλέον 290 εκατ. δολάρια και η Ευρω Ένωση δεσμεύτηκε να κατανείμει άλλα 119 εκατ. ευρώ (139 εκατ. δολάρια) για να προσφερθεί βοήθεια στις κατοχικές δυνάμεις στην Υεμένη,  χώρα που έχουν εισβάλει οι σουνιτοφασίστες όπου εκτυλίσσεται η χειρότερη ανθρωπιστική κρίση στον κόσμο, σύμφωνα με τον αληταράδικο αποικιοκρατικό ξεφτιλοΟΗΕ.

Οι δεσμεύσεις αυτές για τις κατοχικές δυνάμεις στην Υεμένη έγιναν κατά τη διάρκεια συνόδου σε επίπεδο αληταράδων αποικιοκρατών υπουργών Εξωτερικών που οργάνωσαν η αλήτικες αποικιοκρατικές Σουηδία, η Ελβετία και η ΕΕ στο περιθώριο της 76ης Γενικής Συνέλευσης του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Λαμβάνοντας υπόψη τις συνεισφορές και άλλων χωρών, τα υπεσχημένα κονδύλια έφτασαν τα 600 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο πρόκειται για ποσό μικρότερο κατά 1 δισεκατομμύριο δολάρια από αυτό που είχε ζητηθεί, στηλίτευσε ο εκπρόσωπος της αλήτικης αποικιοκρατικής μη κυβερνητικής οργάνωσης Oxfam για την Υεμένη, ο Μουχσίν Σιντίκι, σε δελτίο Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα.

Η δυτική αποικιοκρατική προσπάθεια έχει σκοπό να προσφερθεί αποικιοκρατική βοήθεια σε 20 εκατομμύρια σκλάβους στις κατοχικές περιοχές στους τομείς της υγείας, της τροφοδοσίας με τρόφιμα και πόσιμο νερό και της παιδείας.

«Δεκαέξι εκατομμύρια σκλάβοι στις κατοχικές περιοχές απειλούνται από λιμό» τόνισε ο γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Αποικιοκρατικού Προγράμματος Επισιτισμού (ΠΠΕ) του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ, ο Ντέιβιντ Μπίζλι, κατά τη διάρκεια της συνόδου.

«Έχουμε έλλειψη χρημάτων και ως τον Οκτώβριο θα χρειαστεί να μειώσουμε τις μερίδες τροφής που διανέμουμε σε 3,2 εκατομμύρια ανθρώπους και ως τον Δεκέμβριο σε 5 εκατομμύρια ανθρώπους» προειδοποίησε.

Οι ΗΠΑ, που συνεισφέρουν τη μεγαλύτερη βοήθεια -σύμμαχος της Σαουδικής Αραβίας, σουνιτοναζιστικού βασιλείου που είναι μέρος στη σύρραξη από το 2015-, αυξάνουν τη αποικιοκρατική βοήθεια που έχουν υποσχεθεί να προσφέρουν στις κατοχικές δυνάμεις στην Υεμένη στα 800 εκατ. δολάρια το 2021 και σε πάνω από 4 δισεκατομμύρια δολάρια από την εκδήλωση της κρίσης στη χώρα το 2014, όπως διευκρίνισε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Η ΕΕ από την πλευρά της θα χορηγήσει 75 εκατ. ευρώ για αποικιοκρατική αναπτυξιακή βοήθεια και 44 εκατ. ευρώ για αποικιοκρατική «ανθρωπιστική» βοήθεια, διευκρίνισε ευρωενωσιτική διπλωματική πηγή, αυξάνοντας το ποσό στα 209 εκατ. για το 2021.

Στη σύρραξη αναμετρώνται από το 2014 οι πατριώτες Υεμενίτες αντάρτες Χούθι,  με τη προδοτική «κυβέρνηση» που έχουν στήσει οι αποικιοκράτες  που υποστηρίζεται από σουνιτοφασιστική στρατιωτική συμμαχία των εμίριδων υπό τη Σαουδική Αραβία που εισέβαλε στην Υεμένη στα τέλη του Μαρτίου του 2015 για να ανακόψει την προέλαση των σιιτών πατριωτών ανταρτών.

Η Υεμένη, η φτωχότερη χώρα της αραβικής χερσονήσου, εισάγει το 90% των τροφίμων που απαιτούνται για να καλυφθούν οι ανάγκες των περίπου 30 εκατ. κατοίκων της. Τα δύο τρίτα του πληθυσμού εξαρτώνται από την ανθρωπιστική βοήθεια.

Τον Μάρτιο ο αποικιοκρατικός ξεφτιλοΟΗΕ, η Σουηδία και η Ελβετία οργάνωσαν σύνοδο δωρητών στην οποία συμμετείχαν κάπου 100 χώρες, αλλά συγκεντρώθηκε λιγότερο από το μισό ποσό που αποτελούσε τον στόχο.

Ο σκοπός του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ ήταν να συγκεντρωθούν 3,85 δισ. δολάρια, αλλά εξασφαλίστηκαν τότε δεσμεύσεις μόλις για 1,7 δισ. δολάρια.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Αυστραλία προετοιμάζεται για νέες διαδηλώσεις κατά του lockdown

 Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021, 10:57

Η αστυνομία στη Μελβούρνη προετοιμάζεται σήμερα, Πέμπτη, για μια τέταρτη ημέρα διαδηλώσεων κατά των περιορισμών που έχουν επιβληθεί με πρόσχημα το covid-19, ενώ ένα εμβολιαστικό κέντρο ανέστειλε τη λειτουργία του αφού διαδηλωτές παρενόχλησαν το προσωπικό.

Εκατοντάδες διαδηλωτές έχουν βγει στους δρόμους στην πόλη των 5 εκατομμυρίων κατοίκων αφότου αξιωματούχοι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ανακοίνωσαν το κλείσιμο για δύο εβδομάδες των εργοταξίων και κατέστησαν υποχρεωτικό τον εμβολιασμό των εργαζομένων στον κατασκευαστικό τομέα σε μια προσπάθεια να περιορίσουν τον κόσμο.

Στο μεταξύ ένα εμβολιαστικό κέντρο στο δημαρχείο της Μελβούρνης θα παραμείνει κλειστό ως τη Δευτέρα, αφού διαδηλωτές παρενόχλησαν λεκτικά και επιτέθηκαν σωματικά σε καθεστωτικους σε αυτό.

«Για ποιο λόγο να παρενοχλήσεις, όπως μου είπαν, γιατί να φτύσεις κάποιον που κάνει αυτού του είδους τη δουλειά;», διερωτήθηκε ο αληταράς μασόνος ναζιστής πρωθυπουργός της Βικτόριας Νταν Άντριους στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Αστυνομικοί στο κέντρο της Μελβούρνης σήμερα έλεγχαν τους πολίτες που βρίσκονταν στον δρόμο, καθώς οι Αρχές προσπαθούν να αποτρέψουν τη διεξαγωγή νέων διαδηλώσεων στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αυστραλίας, μετά τη σύλληψη περισσότερων από 200 ανθρώπων την Τετάρτη.

Στη Μελβούρνη, το Σίδνεϊ, αλλά και την πρωτεύουσα Καμπέρα έχουν επιβληθεί lockdown, με αποτέλεσμα σχεδόν οι μισοί από τους 25 εκατομμύρια κατοίκους της χώρας να ζουν υπό το καθεστώς αυστηρών περιορισμών.

Αξιωματούχοι έχουν δηλώσει ότι τα lockdowns θα χαλαρώσουν αφού εμβολιαστεί πλήρως το 70% των ενηλίκων, κάτι που υπολογίζουν οι καθεστωτικοί ναζί ξεπλυμένοι αγγλοσάξωνες να έχει γίνει τον Οκτώβριο.

Συνολικά στην Αυστραλία, ελάχιστοι λίγοι λιγότεροι από 1.200 άνθρωποι έχουν υποκύψει από την ασθένεια.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κλείνει ο εναέριος χώρος της Αλγερίας για τα στρατιωτικά και πολιτικά αεροσκάφη του Μαρόκου

 Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021, 00:55

Το Ανώτατο Συμβούλιο Ασφάλειας της Αλγερίας αποφάσισε απόψε ότι θα κλείσει, με άμεση ισχύ, τον εναέριο χώρο της χώρας σε όλα τα πολιτικά και στρατιωτικά αεροσκάφη του Μαρόκου, ανακοίνωσε η προεδρία.

Η απόφαση αφορά και τα αεροσκάφη εκείνα που είναι καταχωρημένα στο Μαρόκο, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση.

Στις 24 Αυγούστου η Αλγερία διέκοψε τις διπλωματικές σχέσεις της με το Μαρόκο, κατηγορώντας το βασίλειο για «εχθρικές ενέργειες» απέναντί της.

Η απόφαση ελήφθη «λόγω των συνεχιζόμενων προκλήσεων και εχθρικών πρακτικών από τη μαροκινή πλευρά», ανέφερε η προεδρία.

Οι σχέσεις των δύο χωρών είναι δύσκολες εδώ και δεκαετίες, λόγω του ακανθώδους θέματος της Δυτικής Σαχάρας, της μοναδικής περιοχής της αφρικανικής ηπείρου το μετααποικιακό καθεστώς της οποίας παραμένει σε εκκρεμότητα. Η Αραβική Χώρα έχει καταληφθεί από το σουνιτοφασιστικό βρωμιάρικο Μαρόκο ενώ η Αλγερία στηρίζει τους ντόπιους Άραβες κατοίκους που έχουν φτιάξει το Μετώπο Πολισάριο και πολεμάνε για την ανεξαρτησία τους. Το βρωμιάρικο σουνιτοφασιστικό βασίλειο του Μαρόκου, που είναι δούλος των ΗΠΑ έχει καταλάβει περίπου το 80% του εδάφους της χώρας Σαχαράουι, προτείνει ένα σχέδιο αποικιοκρατίας υπό τη δική του κυριαρχία.

Το κλείσιμο του εναέριου χώρου θα επηρεάσει 15 πτήσεις της μαροκινής αεροπορικής εταιρείας RAM

Μια πηγή της αεροπορικής εταιρείας Royal Air Maroc (RAM) ανέφερε απόψε ότι το κλείσιμο του εναέριου χώρου της Αλγερίας για τα μαροκινά αεροσκάφη θα επηρεάσει μόνο 15 πτήσεις την εβδομάδα, που συνδέουν το Μαρόκο με την Τυνησία, την Τουρκία και την Αίγυπτο.

Η πηγή αυτή, που ζήτησε να παραμείνει ανώνυμη, χαρακτήρισε ασήμαντες τις επιπτώσεις για τη RAM, εξηγώντας ότι τα εν λόγω δρομολόγια μπορούν να αλλάξουν σχέδιο πτήσης και να περνούν πάνω από τη Μεσόγειο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Ο Hussein Masalma συνελήφθη το 2002 και καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκισης. Στην πορεία διεγνώσθη με καρκίνο, το Ισραήλ όμως του αρνήθηκε θεραπεία. Ο Hussein πέρασε τα τελευταία 19 χρόνια της ζωής του πίσω από τα κάγκελα ισραηλινής φυλακής. 

Η εσκεμμένη ιατρική αμέλεια από πλευράς των ισραηλινών αρχών επιδείνωσε την κατάσταση του. Επί μήνες υπέφερε από φρικτούς πόνους και οι ισραηλινές αρχές του παρείχαν μόνο παυσίπονα. 

Όταν η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε κατακόρυφα, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου διεγνώσθη με λευχαιμία σε προχωρημένο στάδιο. Ξεψύχησε χθες το βράδυ. Μόλις ανακοινώθηκε ο θάνατός του ξεκίνησε πορεία προς το σπίτι του στην Βηθλεέμ και κηρύχτηκε μια μέρα απεργίας στην πόλη. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Γενάρη 2021, μετά από 2 χρόνια απαγόρευσης επισκέψεων, επιτράπηκε από τους Ισραηλινούς να τον δουν οι γονείς του στο νοσοκομείο για ...7 λεπτά ο καθένας, παρουσία στρατιωτών. Η μητέρα του δεν τον αναγνώρισε στην κατάσταση που βρισκόταν και άρχισε να φωνάζει ότι αυτός δεν είναι ο γιός της... 

Ακόμη ένας Παλαιστίνιος κρατούμενος - θύμα της συνειδητής ιατρικής αμέλειας των κατοχικών αρχών του Ισραήλ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



O agonas Periodiko

22 Σεπτεμβρίου  

Πραγματοποιήσαμε πορεία στη γειτονιά των Εξαρχείων, για τους 11 Επαναστάτες από την Τουρκία, που είναι πολιτικοί κρατούμενοι στις Ελληνικές φυλακές και εκτίουν τη βαριά ποινή κάθειρξης, των 30 ετών έκαστος, που τους δόθηκε βάση μιας εκδικητικής και άδικης πολιτικής απόφασης. Μιας απόφασης ενορχηστρωμένης από τον ιμπεριαλισμό των ΗΠΑ-ΕΕ , το φασιστικό καθεστώς του AKP και την κυβέρνηση της ΝΔ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 11 ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Λαϊκό Μέτωπο 

Επιτροπή αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο θάνατος του εμποράκου

Ο Άδωνις ξεκαθάρισε ότι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις πρέπει να ξεπουληθούν

Ταφόπλακα βάζει  ο (κυνικός) υπουργός  στα οικογενειακά μαγαζιά. Θα μείνουν εκτός τραπεζικού δανεισμού. 

Ενώ ο Γεραπετρίτης προτείνει ΙΕΚ αντί για Πανεπιστήμια



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο  Βούλγαρος πρωθυπουργός, Ρ. Ράντεφ, σε συνάντησή του επίσης την Τρίτη με τον επίτροπο Διεύρυνσης της ΕΕ, Ολ. Βαρχέλι, έκανε λόγο για 120.000 Βούλγαρους που ζουν στα Σκόπια και ανέφερε ότι η Σόφια αναμένει αποτελεσματική δράση από την ΕΕ για την προστασία των δικαιωμάτων τους, καθώς και «νομικά δεσμευτικές αποφάσεις» που να τα διασφαλίζουν. Ο ίδιος ανέφερε ότι η χώρα των Σκοπίων διαδίδει μια «διαστρεβλωμένη εικόνα της Βουλγαρίας σε σχολικά βιβλία, μουσεία και μνημεία, καθώς και σε σχέση με τα δικαιώματα των πολιτών της χώρας που εκφράζουν ανοιχτά τον βουλγαρικό αυτοπροσδιορισμό τους».

Υπενθυμίζεται ότι με βάση τα παραπάνω ζητήματα, η Βουλγαρία θέτει «βέτο» για την ένταξη της χώρας των Σκοπίων στην ΕΕ, εξέλιξη που «παγώνει» ταυτόχρονα και τη συνδεδεμένη ένταξη της Αλβανίας στη λυκοσυμμαχία.

Ο επίτροπος Βαρχέλι αναχώρησε για επαφές στα Σκόπια την ίδια μέρα. Από την πλευρά του, σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό κανάλι ο πρωθυπουργός της χώρας των Σκοπίων, Ζ. Ζάεφ, δήλωσε αισιόδοξος, αναφέροντας ότι «συνεχίζουμε να οικοδομούμε φιλικές σχέσεις με τη Βουλγαρία, γιατί χρειαζόμαστε μια λύση για να μπούμε στην ΕΕ», μετά την ένταξη στο ΝΑΤΟ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΒΑΓΔΑΤΗ.-- Το ιρανικό γενικό επιτελείο στρατού εξέφρασε «κατάπληξη» για τις πρόσφατες δηλώσεις του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων του Ιράκ, στρατηγού Μ. Χ. Μπαγκέρι, σχετικά με «εχθρικές κινήσεις από το Ιράν στο Ιράκ». Αφορμή για τις δηλώσεις ήταν η δράση Ιρανών Κούρδων από το «Κόμμα Ελεύθερη Ζωή» (PJAK) που δρουν στα σύνορα Ιράν - Ιράκ, προκαλώντας κατά διαστήματα στρατιωτική δράση του Ιράν στο ιρακινό έδαφος.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν ξεχνάμε! Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ήταν ο πρώτος πρωθυπουργός της αμερικανοφασιστικής χούντας των Συνταγματαρχών



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπορεί ένα τιποτένιο τσογλάνι, ενδεδυμένο την προβιά του κρατικού λειτουργού και μάλιστα "πανεπιστημιακός", ο ΤΙΠΟΤΑ "ενημερώνει τους φοιτητές πως, αν δεν εμβολιαστούν και παρακολουθήσουν το μάθημά του, τότε προφανώς θα ΚΟΠΟΥΝ. Εκ των προτέρων δε αποφασίζει πως οι ανεμβολίαστοι κατά του κορωνοϊού φοιτητές είναι ανίκανοι, ακατάλληλοι και προφανώς υστερούν πνευματικά και για τους λόγους αυτούς δεν είναι σε θέση να παρακολουθήσουν το μάθημά του.


Εκβιάζει τους φοιτητές του για τα εμβόλια

 Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021, 12:10

Την 21η Σεπτεμβρίου του 2021, ο καθηγητής Μοριακής Βιολογίας στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο κ. Γεώργιος Διαλλινάς αναρτά στην ιστοσελίδα του για κοινή χρήση ανακοίνωση για την έναρξη των παραδόσεών του για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος. Η ανακοίνωση σε μαύρο φόντο, την οποία μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω, αναφέρεται ωστόσο και σε ένα άλλο κρίσιμo ζήτημα που αφορά τους εμβολιασμούς.

Ο κ. Διαλλινάς ενημερώνει τους φοιτητές ότι, αν επιλέξουν να παρακολουθήσουν το μάθημά του, η παρουσία τους σε αυτό είναι υποχρεωτική (σωστό) αλλά και πως θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι. Ο κ. καθηγητής, αφού επισημαίνει -και ορθώς- πως ο εμβολιασμός των φοιτητών δεν είναι υποχρεωτικός και πως όλα τα παραπάνω είναι απλώς «προτροπή», υπογραμμίζει με έμφαση ότι, αν ένας τριτοετής φοιτητής στη Μοριακή Βιολογία δεν αντιλαμβάνεται τη σημασία των εμβολίων, τότε δεν χρειάζεται να παρακολουθήσει το μάθημά του.

Εμμέσως πλην σαφώς ο κ. Διαλλινάς ενημερώνει τους φοιτητές πως, αν δεν εμβολιαστούν και παρακολουθήσουν το μάθημά του, τότε προφανώς θα ΚΟΠΟΥΝ. Εκ των προτέρων δε αποφασίζει πως οι ανεμβολίαστοι κατά του κορωνοϊού φοιτητές είναι ανίκανοι, ακατάλληλοι και προφανώς υστερούν πνευματικά και για τους λόγους αυτούς δεν είναι σε θέση να παρακολουθήσουν το μάθημά του. Ο κ. καθηγητής δεν αναγνωρίζει στον κάθε τριτοετή φοιτητή ούτε το δικαίωμα της επιστημονικής αμφισβήτησης της αποτελεσματικότητας και του ακίνδυνου των συγκεκριμένων σκευασμάτων κατά της COVID, ούτε έστω και αν οι νεαροί αυτοί φοιτητές αναγνωρίζουν πλήρως την αναγκαιότητα -ακόμη και την υποχρεωτικότητα- των άλλων γνωστών εμβολίων κατά ασθενειών (παιδικές ασθένειες, πνευμονιόκοκκος, έρπης, μηνιγγίτιδα, ευλογιά, πολιομυελίτιδα κ.λπ.). Με έναν πρωτοφανή φανατισμό που παραπέμπει σε Ταλιμπάν θεωρεί κάθε φοιτητή που αμφισβητεί τα γνωστά σκευάσματα κατά του κορωνοϊού ακατάλληλο για τη Μοριακή Βιολογία.


Όταν γίνεσαι "καθηγητής"... έρποντας, γλύφωντας και με τα κερατάκια σου...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ (από υγειονομικούς) στο μπάσταρδο του Παττακού!

ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ (από υγειονομικούς) στον Πλεύρη...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο νέος Μπάλκος από τον Φαράκο, το Σημιτιστάν & Λαλιώτη... υπουργός του υπαλλήλου του Χριστοφοράκου...

 Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ! ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ για τους (ανυπάκουους) γονείς, ελαστικότητα για τους (υπάκουους) καθηγητές...

Θορυβημένη από τις αντιδράσεις και ευρισκόμενη ενώπιον αδιεξόδου, σε σειρά κινήσεων με στόχο τη "θωράκιση" των εκπαιδευτικών που εφαρμόζουν τις οδηγίες της στα σχολεία προχωρά η κυβέρνηση  με φόντο τις συνεχόμενες μηνύσεις και επιθέσεις από γονείς, που  είναι αντίθετοι στα μέτρα... 

Όπως τονίστηκε σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, τερματίζονται -με μια ελαστική εφαρμογή της νομοθεσίας- οι προσαγωγές εκπαιδευτικών που μηνύονται από  συγκεκριμένες ομάδες γονέων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τροπολογία είναι έτοιμη και αναμένεται να κατατεθεί με τις συνολικές αλλαγές του Ποινικού Κώδικα, την Παρασκευή, σε δημόσια διαβούλευση, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι μηνύσεις των ανεμβολίαστων. 

Ουσιαστικά το δικαίωμα στην μήνυση παραμένει, το σημαντικό όμως είναι πως δεν θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα οι ανεμβολίαστοι γονείς να στέλνουν τους εκπαιδευτικούς στο αυτόφωρο. Υπενθυμίζεται πως ο προπηλακισμός συνιστά ποινικό αδίκημα και σε αυτές τις περιπτώσεις παρεμβαίνει η ΕΛ.ΑΣ.

Στην ίδια κατεύθυνση, η κυβέρνηση σχεδιάζει και παρέμβαση στον ποινικό κώδικα, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της. Ειδικότερα, θα προβλέπεται εξαίρεση του αυτοφώρου για τις επιθέσεις αυτές, που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα αυτή για κάποιον λειτουργό που τηρεί τα νόμιμα. Επίσης, επισημαίνεται πως σε περιστατικά προπηλακισμού θα παρεμβαίνει η αστυνομία. Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει και εγκύκλιος από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Άλλωστε, είχε προηγηθεί  η παρέμβαση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελου Ζαχαρή, ο οποίος ζήτησε με παραγγελία του προς όλες τις εισαγγελίες της χώρας να διερευνώνται ταχύτατα και με αυστηρή τήρηση του νόμου τα περιστατικά κατά εκπαιδευτικών που βρίσκονται "στο στόχαστρο ενεργειών αντιεμβολιαστών".

Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι το ΣτΕ έκρινε  πως η υποχρεωτική δοκιμασία αυτοδιαγνωστικού ελέγχου COVID-19 στον δημόσιο τομέα και η ηλεκτρονική καταγραφή του αποτελέσματος είναι συνταγματική, σύμφωνη με την ευρωπαϊκή και την ελληνική νομοθεσία και δεν παραβιάζει τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα υγείας.

Μπαράζ επιθέσεων και μηνύσεων 

Το πρώτο συμβάν, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, σημειώθηκε σε δημοτικό σχολείο της Κατερίνης, όπου γονείς ζητούσαν  να γίνει δεκτή η κόρη τους στην τάξη χωρίς μάσκα και χωρίς τεστ. Εν συνεχεία τράβηξαν βίντεο στο οποίο ο πατέρας μεταφέρει τη συνομιλία που είχε με τον διευθυντή και χαρακτηρίζει τους άλλους γονείς, που συμμορφώνονται με τον νόμο, «εγκληματίες».

Στα Καμίνια γονείς οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα εκπαιδευτικούς, όπως αποκάλυψε η ΕΛΜΕ Πειραιά, αφού γονέας α κατέθεσε μήνυση εις βάρος της διευθύντριας και του υποδιευθυντή γυμνασίου.

Την αστυνομία σε συναδέλφους της πήγε μητέρα, η οποία είναι μάλιστα καθηγήτρια και αποσπασμένη στην Ιερά Μητρόπολη Σύρου, επειδή δεν επέτρεπαν στα παιδιά της την είσοδο στο σχολείο άνευ μάσκας και τεστ. Η  μητέρα στη Σύρο προχώρησε σε μηνύσεις για «εσχάτη προδοσία».

Αναστάτωση προκλήθηκε και σε νηπιαγωγείο και δημοτικό του Πύργου, καθώς γονείς μαθητών επέμεναν να μπουν τα παιδιά τους στο σχολείο χωρίς μάσκα. Οι διευθυντές των σχολείων δεν έκαναν δεκτά τα παιδιά. Ο γονέας του μαθητή νηπιαγωγείου κατέθεσε μηνύσεις εις βάρος του διευθυντή, της προϊσταμένης και των υπόλοιπων νηπιαγωγών με τις κατηγορίες σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, εσχάτης προδοσίας και βασανισμού.

Το πιο εντονο περιστατικό σημειώθηκε προχθές στη Θεσσαλονίκη, όπου  πατέρας αρνούμενος να προσκομίσει τη σχολική κάρτα του μαθητή, εισέβαλε στο σχολείο και αργότερα συνελήφθη και οδηγήθηκε με χειροπέδες στον εισαγγελέα, με εξάντληση κάθε αυστηρότητας...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Η ρεπόρτερ λέει (στο Mega) ότι οι περισσότεροι στις ΜΕΘ είναι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ και γίνεται πανικός...

Στις 6.00 το πρωϊ η ρεπόρτερ λέει πως σύμφωνα με στοιχεία της ΥΠΕ της προηγούμενης εβδομάδας ~40% στις ΜΕΘ ήταν ανεμβολιαστοι άρα ~60% εμβολιασμενοι. Σε 2 λεπτά 6.02 βγήκε γιατρός & είπε πως την προηγούμενη εβδομάδα ήταν σχεδόν μόνο ανεμβολίαστοι & τώρα λίγοι. Περίεργα πράγματα...

https://twitter.com/i/status/1440773973227147264



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ του «Άλματος Ζωής», του Συλλόγου για τον Καρκίνο του Μαστού,! ΠΕΘΑΝΕ από κορονοϊό ενώ ήταν πλήρως εμβολιασμένη...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Είναι συνειδητοί εγκληματίες. Νέα μελέτη δείχνει ότι 1 στους 1000 αναπτύσσει φλεγμονή της καρδιάς μετά τον εμβολιασμό