Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Δευτερα 14 Φεβρουαριου 2022

 

Στη μνήμη του αγωνιστή , κομμουνιστή νομπελίστα Γάλλου Γιατρού, που δεν υποχώρησε ποτέ από τις αρχές του


Luc Montagnier, 1932-2022


Στις 8 Φεβρουαρίου 2022 πέθανε ο ιολόγος Λυκ Μοντανιέ. Πρωτοπόρος της σύγχρονης μοριακής βιολογίας και καθηγητής στο γαλλικό Ινστιτούτο Παστέρ, πήρε το Νόμπελ Ιατρικής το 2008 για την ανακάλυψη του ιού του AIDS. 

Κομμουνιστής αγωνιστής, δεν υποχώρησε ποτέ από τις αρχές του ακόμη και όταν συνεπάγονταν προσωπικό ρίσκο, όπως όταν κατάγγειλε τα βασανιστήρια που έκανε το γαλλικό κράτος στον πόλεμο της Αλγερίας, το 1957.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτή είναι η επιθετικότητα

Της Ρωσίας

Ελευθέρωσε δύο φορές την Ευρώπη

Μία με τον Χίτλερ και Μια με τον

Μέγα Ναπολέων

Που τον έκανε να φαίνεται πολύ μικρός

Και 

- η Φιλανδία τα έτη 1802-1918 (εως το 1802 δεν είχε ποτέ δικό της κράτος)

- η Λετονία το 1918 (μέχρι τότε δεν είχε ποτέ δικό της κράτος)

- η Εσθονία το 1918 (δεν είχε δικό της κράτος μέχρι τότε)

- η Λιθουανία αποκατέστησε την κρατική της οντότητα το 1918 χάρη στην Ρωσία

- η Πολωνία αποκαταστάθηκε ως κρατική οντότητα δυο φορές χάρη στη βοήθεια της Ρωσίας, το 1918 και το 1944

- η Ρουμανία δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα των ρωσοτουρκικών πολέμων και έγινε κυρίαρχο κράτος με τη βούληση της Ρωσίας το 1877-1878

- η Μολδαβία ως κράτος δημιουργήθηκε εντός της ΕΣΣΔ

- η Βουλγαρία απελευθερώθηκε από τον Οθωμανικό ζυγό λόγω της νίκης των ρωσικών όπλων στον ρωσοτουρκικό πόλεμο του 1877-1878. Ως ευγνωμοσύνη η Βουλγαρία μετείχε σε δυο παγκοσμίους πολέμους στο πλαίσιο αντιρωσικών συνασπισμών. Η Βουλγαρία είναι πλέον μέλος του ΝΑΤΟ και φιλοξενεί αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις στην επικράτεια της. Μετά το 1945 δεν υπήρχε ούτε ένας Ρώσος στρατιώτης στην επικράτεια της....

- η Σερβία δημιουργήθηκε ως κράτος, επίσης, λόγω του ρωσοτουρκικού πολέμου του 1829.

-η Ελλάδα δημιουργήθηκε ως κράτος λόγω του ρωσοτουρκικού πολέμου του 1829. Είναι μύθος ότι έγινε ανεξάρτητη μετά τη ναυμαχία του Ναυαρίνου το 1827. Το μόνο που έγινε τότε ήταν χάρη στις προσπάθειες της φιλοοθωμανικής Αγγλίας ήταν να γίνει ένα προτεκτοράτο φόρου υποτελής στο σουλτάνο. 

- το Αζερμπαϊτζάν ως κράτος συγκροτήθηκε εντός της ΕΣΣΔ

- η Αρμενία διατηρήθηκε και αναβίωσε ως κράτος εντός της ΕΣΣΔ

- το Τουρκμενιστάν δεν υπήρχε ποτέ ως κρατική υπόσταση, δημιουργήθηκε μόνο ως μέρος της ΕΣΣΔ

- το Κιργιστάν δεν υπήρχε ως κράτος, δημιουργήθηκε εντός της ΕΣΣΔ

- το Καζακστάν δεν είχε κρατική υπόσταση ποτέ, δημιουργήθηκε εντός της ΕΣΣΔ

- η Μογγολία δεν είχε ποτέ κρατική υπόσταση στην σύγχρονη Ιστορία, δημιουργήθηκε με την βοήθεια της ΕΣΣΔ

- η Λευκορωσία απέκτησε κρατική υπόσταση ως αποτέλεσμα της Οκτωβριανής Επανάστασης

- η Ουκρανία δημιουργήθηκε ως κράτος μετά την Οκτωβριανή Επανάσταση, εντός της ΕΣΣΔ

Και είναι η Ρωσία 'επιθετική'



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν ο Ρουβάς δεν τελείωσε όταν έλεγε ότι δεν τον ενοχλεί η άνοδος της χρυσής αυγής γιατί είναι η επιλογή του κόσμου και είναι σεβαστή, αν ο Ρουβάς δεν τελείωσε με το κωμικοτραγικό βιντεάκι υπέρ του ναι στο δημοψήφισμα, αν ο Ρουβάς δεν τελείωσε με το τεράστιο ποσό δημοσίου χρήματος που πήρε για να τραγουδήσει ένα δεκάλεπτο, τώρα με το ξέπλυμα του βιαστή ΤΕΛΕΙΩΣΕ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κοκκινιά 8 Φεβρουαρίου 1972 .Το τελευταίο ταξίδι.

‘‘Δέν εγεννήθηκα κακός ούτε ποτές μου να φχαριστηθώ άμα λυπηθεί ο αλλος.Δέν εγεννήθηκα κακός,ούτε γιά να ζήσω τή ζωή μου οπως τήν εζησα.Καί γι αυτό παίρνω το θάρρος να εκθέσω τα αμαρτήματά μου στόν κόσμο.Σέ ενα κόσμο πού εγώ πρώτος τού τραγούδησα τίς χαρές καί τίς λύπες του,τα πλούτη καί τήν φτώχεια του καί τήν ορφάνια του. Αυτός ο κόσμος θέλω να γίνει ο εξομολόγος μου καί πιστεύω οτι ολοι γιά τούς οποίους εχω γράψει καί γράφω μά καί θα γράψω εκατοντάδες τραγούδια,θα με συγχωρέσουν,μιά καί αυτός είναι ο σκοπός τής περιγραφής καί εξιστορήσεως τής ζωής μου,δηλαδή η συγνώμη καί η συγχώρεση.

‘‘ Μάρκος Βαμβακάρης



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΕΞΙΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Πάνος Δημητρίου

ο επονομαζόμενος ΄΄ΚΟΥΤΣΑΦΤΗΣ'' ΕΚ ΤΑΣΚΕΝΔΗΣ....

του φάγανε το αυτάκι κάποτε λόγω αυτών που μεθόδευε.

Έζησε πολλά χρόνια και ταλαιπώρησε ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ......



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τον τελευταίο καιρό τα mainstream media μιλάνε όλο και περισσότερο για μια ρωσική "επιθετικότητα". Η "επιθετικότητα" αυτή όμως ευθύνεται ούτε λίγο ούτε πολύ για την δημιουργία, και την απελευθέρωση, ενός μεγάλου συνόλου κρατών, εθνών και λαών σε όλο τον κόσμο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κομμουνιστής λοιπόν ήταν ο Ζαν Λυκ Μοντανιέ , αυτός ο γλυκύτατος άνθρωπος , ο λαμπρός επιστήμονας , ο ακατάβλητος αγωνιστής γιά την σωτηρία του ανθρώπινου γένους και ιδιαίτερα της νέας γενιάς , γιά την αξιοπρέπεια και ηθική της επιστήμης.

Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ πάνω απ' όλα . Θα ζει πάντα στις καρδιές μας και θα μας δείχνει τον δρόμο της τιμής και της ανθρωπιάς.

.ΑΘΑΝΑΤΟΣ !!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η χωρα παει καλυτερα. Οχι εν συγκριση με την περσινη χρονια αλλα μ αυτην που ερχεται.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η κορυφαία στιγμή για το όνομα Μπάμπης στην κομμουνιστική παράδοση ήταν στα μέσα της δεκαετίας του 1970, όταν επισκέφτηκε τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας αντιπροσωπεία του ΚΚΕ Εσωτερικού, αποτελούμενη από πέντε Μπάμπηδες. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η ελληνική αντιπροσωπεία αυτοσυστήθηκε ως εξής: «Από εδώ ο Μπάμπης Δρακόπουλος, γενικός γραμματέας του κόμματος, ο Μπάμπης Γεωργούλας, υπεύθυνος νεολαίας, ο Μπάμπης Θεοδωρίδης από το πολιτικό γραφείο, ο Μπάμπης Μπεχλιβανίδης από την Τοπική Αυτοδιοίκηση...» κ.λπ. Οι Κινέζοι εύλογα θεώρησαν ότι «μπάμπης» είναι η ελληνική προσφώνηση για το σύντροφος και με ασιατική ευγένεια, ανταπέδωσαν την παρουσίαση, ως «μπάμπης Τσι Γιονγκ Λι από την επιτροπή υποδοχής, μπάμπης Τεν Κιμ Γιάο από τη λαϊκή πρωτοβουλία για την αγροτική ανάπτυξη, μπάμπης Πενγκ Λάο Πιου από τον εργοστασιακό τομέα και μπάμπης Σενγκ Γιου Κάι, κομισάριος διεθνών επαφών».



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



O δημοσιογράφος Οράσιο Βερμπίτσκυ αποκάλυψε ότι επικεφαλής της επιχείρησης ήταν ο στρατηγός Παλέον, ο οποίος εκείνη την εποχή ήταν διοικητής των ειδικών δυνάμεων.


Ο στρατός της Αργεντινής σχεδίαζε εισβολή στη Βενεζουέλα το 2019

Μια νέα δημοσιογραφική έρευνα αποκαλύπτει ότι ο στρατός της Αργεντινής σχεδίαζε να εισβάλλει στη Βενεζουέλα, ανάμεσα στον Απρίλιο και τον Ιούλιο του 2019. Πρόεδρος της χώρας ήταν τότε ο Μαουρίτσιο Μάκρι, ο οποίος υποστήριξε ενεργά τη στρατηγική των ΗΠΑ για την ανατροπή του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολά Μαδούρο.

Μέσω της ειδικής άσκησης «Puma», η οποία εξέταζε προοπτικές εισβολής στη Βενεζουέλα, στρατιωτικές δυνάμεις πραγματοποίησαν επτά συνεδρίες στη φρουρά του Campo de Mayo και μέσω τηλεδιάσκεψης με την ταξιαρχία αλεξιπτωτιστών της Κόρδοβα, τη Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία Χ της Λα Πάμπα και υπό τις εντολές της Δύναμης Ειδικών Επιχειρήσεων, επίσης της Κόρδοβας.

Μέσω της έρευνας του Αργεντινού δημοσιογράφου Οράσιο Βερμπίτσκυ, αποκαλύφθηκε ότι ο στρατηγός Χουάν Μαρτίν Παλέο, ο οποίος ήταν τότε διοικητής των ειδικών δυνάμεων, ήταν επικεφαλής της επιχείρησης. Από τον Μάρτιο του 2020, ο Παλέο είναι είναι πλέον Αρχηγός του Μικτού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τα συγκεκριμένα γεγονότα έλαβαν χώρα σε μια περίοδο κατά την οποία η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ εφάρμοζε μια πολιτική «πολιορκίας» κατά της Βενεζουέλας, η οποία περιελάμβανε την επιβολή μονομερών καταναγκαστικών μέτρων για την οικονομική αποσταθεροποίηση της νοτιοαμερικανικής χώρας, ενώ δεν παρέβλεπε να υποστηρίξει ενέργειες που σκοπό είχαν τη δολοφονία του προέδρου Μαδούρο.

Αρκετά ήταν τα κράτη της Νότιας Αμερικής, συμπεριλαμβανομένης και της Αργεντινής κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του Μάκρι, που υποστήριξαν την εχθρική πολιτική του Λευκού Οίκου κατά της Βενεζουέλας.

Στον σχεδιασμό της «Puma», η δύναμη ταχείας ανάπτυξης αποτελούσε μέρος μιας πολυεθνικής δύναμης, δημιουργημένης από ένα εικονικό ψήφισμα των Ηνωμένων Εθνών (που δεν συνέβη ποτέ στην πραγματικότητα), αποκάλυψε η έρευνα.

Εκτός από τη δύναμη ταχείας ανάπτυξης, με την Ομάδα Εντολών και το Τμήμα Πληροφοριών, συμμετείχαν στρατεύματα της IV Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας Αλεξιπτωτιστών, της Χ Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού και των κομάντο της Δύναμης Ειδικών Επιχειρήσεων.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα «φροντίσουν» για τις «αναχρονιστικές αριστερές αυταρχικές κυβερνήσεις της Βενεζουέλας και της Κούβας», επειδή επιτρέπουν στους ανταγωνιστές των ΗΠΑ, την Κίνα και τη Ρωσία, να λειτουργούν στο ζωτικό χώρο της Λατινικής Αμερικής, ενώ «επιδιώκουν να επεκτείνουν τους στρατιωτικούς τους δεσμούς και τις πωλήσεις όπλων στην περιοχή». Αυτές ήταν εκείνη την περίοδο οι κατευθυντήριες γραμμές της κυβέρνησης Τραμπ.

Σχετικά με τη συμμετοχή της Αργεντινής στα σχέδια κατά της Βενεζουέλας, ο ναύαρχος Κρεγκ Φάλερ, επικεφαλής της Νότιας Διοίκησης του αμερικανικού στρατού, επισκέφθηκε το Μπουένος Άιρες την ώρα που οι δόκιμοι της Μικτής Σχολής Πολέμου των Ενόπλων Δυνάμεων προειδοποιούσαν για την απειλή που προέρχεται από την Κίνα και τη Βενεζουέλα. Η στρατηγική σχετικά με τη σχεδιαζόμενη εισβολή στη Βενεζουέλα θα υποστηριζόταν από μια αργεντίνικη στρατιωτική διοίκηση που θα συμμετείχε «για ανθρωπιστικούς λόγους», σύμφωνα με τη δήλωση του ίδιου του στρατηγού Χουάν Μάρτιν Παλέο.

«Ανεξάρτητα από την πολιτική και ηθική αξία ενός σχεδίου εισβολής στη Βενεζουέλα στο οποίο οι Αργεντινοί στρατιώτες θα έκαναν τη βρώμικη δουλειά για τις Ηνωμένες Πολιτείες, από τακτικής άποψης, περισσότερα από δύο χρόνια μετά το τέλος της άσκησης Puma, οι υποθέσεις στις οποίες βασίστηκε έχουν αποδειχθεί λάθος», δήλωσε ο Βερμπίτσκυ. «Η κατάσταση στη Βενεζουέλα έχει σταθεροποιηθεί, τα Ηνωμένα Έθνη δεν έχουν διατάξει τη συγκρότηση καμίας πολυεθνικής δύναμης επέμβασης και οι πολιτικές δυνάμεις του κυβερνώντος κόμματος και της αντιπολίτευσης λύνουν τις διαφορές τους στην κάλπη», επεσήμανε.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ

Καθημερινά τεστ για ΟΛΟΥΣ

στα νοσοκομεία!

Οι σοβαροί εμβολιασμένοι γιατροί κάνουν, έτσι κι αλλιώς κάθε μέρα τεστ.

Δεν είναι λεπροί οι ανεμβολίαστοι!

Νυσάφι πιά!

Σχολιο.- δωρεαν τεστ

Σχολιο.- Τεστ μόνο σε όποιον έχει συμπτώματα και σε όποιον έχει έρθει σε επαφή με ασθενή. Αφού τα test δεν δείχνουν τίποτα αν δεν έχεις συμπτώματα.

Σχολιο.- Ακριβώς αυτό. Φτάνει με τη φαρσοκωμωδία των άχρηστων τυφλών τεστ. Πλήρης απώλεια λογικής...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ.

Οπως καταργήθηκε στη Μ. Βρετανία και την Ιρλανδία.

Είναι πλέον επικίνδυνο!

Πχ ταξιδεύουν μόνο οι εμβολιασμένοι. Αλλά μπορεί να νοσούν και να μεταδίδουν.. Δεν θα ήταν ασφαλέστερα τα ταξίδια μόνο με τεστ?

Οι λόγοι είναι πολλοί ακόμη. Οπως οι περιπτώσεις με σοβαρές παρενέργειες μετά τη 2η δόση, που υποχρεώνονται σε 3η. Η μη αποτελεσμστικότητα του εμβολίου στις νέες μεταλλάξεις, η ελαφριά Ο, το πλήθος των ήδη εμβολιασμένων και άλλοι. 

Το πιστοποιητικό ΜΑΣ ΕΦΗΣΥΧΑΖΕΙ και η κατάργησή του ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!

Στην τελική, σε καταστάσεις συνωστισμού, ας επιβάλλονται τα τεστ!

Οποιος θέλει, ας κάνει 15 δόσεις, όμως πολλοί ειδικοί υπέρμαχοι των εμβολίων κρούουν πλέον τον κώδωνα του κινδύνου για μείωση της φυσικής ανοσίας από τις πολλές επαναλήψεις.

Ολα τα κόμματα της αριστεράς τάχθηκαν στα λόγια κατά της υποχρεωτικότητας.

Ιδού η ρόδος, ιδού και το πήδημα λοιπόν.

Θα ασπαστούν την ΚΟΙΝΗ ΠΛΕΟΝ ΛΟΓΙΚΗ?

Γιατί οι Βρετανοί δεν είναι ηλίθιοι. Λίγο πιο ανεξάρτητοι είναι....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΙ ΟΜΩΣ "ΤΣΙΜΠΗΣΕ" ΚΟΣΜΟΣ! 

Ένας μπάτσος έπλασε μια ιστορία που βγάζει μάτι πως είναι παραμύθι μεγάλο, για να μπορέσει να σπιλώσει την Αριστερά. Ότι, τάχα, ένας τροχονόμος χτυπήθηκε από κάποιον που δεν σταμάτησε για έλεγχο, και δεκάδες περαστικοί, όλοι αριστεροί, αφού διευκόλυναν τον θύτη να διαφύγει, άρχισαν να βρίζουν το θύμα. 

Βέβαια, δεν παραθέτει το παραμικρό στοιχείο για το πότε και πού συνέβη ένα τέτοιο περιστατικό, αλλά αυτό είναι το λιγότερο.

Εκείνο που βγάζει μάτι είναι η αναφορά του σε δεκάδες συγκεντρωμένους αριστερούς, λες και το περιστατικό έγινε έξω από το Φεστιβάλ της ΚΝΕ ή σε χωριό της Ικαρίας. Όπως και το ότι έβριζαν το θύμα, γιατί ήταν μπάτσος.

Ξέρει ο εξιστορών ότι οι αριστεροί βρίζουν τα ΜΑΤ και τις άλλες ένστολες συμμορίες των δολοφόνων, οπότε σου λέει, θα πω πως έβριζαν τον τραυματία τροχονόμο και όλο και κάποιοι θα τσιμπήσουν.

Και πράγματι, τσίμπησαν! Αριστεροί, που αναδημοσίευσαν το εξόφθαλμο συκοφαντικό παραμύθι, καταδικάζοντας τους κακούς αριστερούς που δεν είναι πραγματικοί αριστεροί κ.λπ. κ.λπ. Και σε ανάλογο ύφος σχολιάζουν και κάμποσοι άλλοι, επίσης αριστεροί.

Σκέφτομαι να τους ρωτήσω σε ποια συνοικία όλοι όσοι περπατάνε στον δρόμο είναι αριστεροί. Και θα ψάξω να θυμηθώ μήπως καμιά φορά σε κάποια από τις διαδηλώσεις που 'χω συμμετάσχει από τα χρόνια της Χούντας ακόμα, επιτεθήκαμε σε τροχονόμο και το ΄χω ξεχάσει.

Τι να πω; Θλιβερό να τσιμπάει τόσος κόσμος...

Σχολιο.- Προφανώς περιγράφει πως θα συμπεριφέρονταν ένα φασιστόμουτρο αν έβλεπε έναν αριστερό χτυπημένο. Παίζει να τον είχε χτυπήσει και ο ίδιος.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εχω και τον άλλο που γιορτάζει..

πάλι βρήκε τον έρωτα της ζωής του,

τρείς φορές τον βρήκε πέρσι και 

μιά φέτος.!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αναφορικά με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού που δεν έχουν την παραμικρή υγειονομική αξία (αφού ΚΑΙ οι εμβολιασμένοι κολλούν και μεταδίδουν) ΔΕΝ υπάρχει καμία ελπίδα να τα καταργήσουν οι χώρες που βρίσκονται στον σκληρό πυρήνα της επιρροής του κόμματος του Νταβός, παρά μόνο αν τα καταργήσετε εσείς οι ίδιοι οι κάτοχοι τους. Στην τελική τα covid pass δεν αποδεικνύουν /πιστοποιούν απολύτως τίποτα πέρα από την ευπείθεια σας στα κελεύσματα των πολυεθνικών φαρμάκου



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν δυστυχώς με έφερε η ζωή να πάρω μέρος στην μεγαλύτερη υπόθεση παιδεραστίας στην ιστορία της χώρας μας, ως μάρτυρας κατηγορίας, είχα την "τύχη" να ακούσω τον κατηγορούμενο να λέει ότι σε καμιά δεκαριά χρόνια η παιδεραστία θα είναι κοινωνικά αποδεκτή και ότι ο ίδιος είναι "μπροστά" από την εποχή του. Ενδεχομένως και δυστυχώς μάλλον δίκιο είχε - αν δεν θυμώσουμε και αντιδράσουμε μαζικά και συνολικά για το μέλλον που μας ετοιμάζουν οι διάφορες ΜΚΟ και τα think tank της παγκοσμιοποίησης...*

Τελικά ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος αποφυλακίστηκε στα 8,5 χρόνια από τα 400 που είχε καταδικαστεί.

Και έπεσε μέσα 100% στην "προφητεία" του


Σχολιο.- Η TED προωθεί την παιδεραστία

6/8/2018

«Έχετε μια παγκόσμια ιδέα που αξίζει να μοιραστείτε; Το TED θα σας δώσει μια σκηνή» αυτό είναι το μότο της οργάνωσης, μόνο που αυτή τη φορά η ιδέα προωθεί την παιδοφιλία.

Πλήθος αντιδράσεων ξεσήκωσε η ομιλία φοιτήτριας ιατρικής μέλους της TEDx, στην οποία έκανε προπαγάνδα υπέρ των παιδόφιλων. Η ΤED είναι μια μεγάλη ΜΚΟ που ξεκίνησε από την Αμερική το 1984 με στόχο τη διάδοση ιδεών και αναπτύχθηκε με τρόπους που εξηγούμε παρακάτω. Το πρόγραμμα TEDx προσφέρει την δυνατότητα σε τοπικούς διοργανωτές αφού έχουν πάρει δωρεάν την άδεια χρήσης του brand, να διεξάγουν τοπικά συνέδρια στο πρότυπο του TΕD, που πολλά από αυτά είναι με δωρεάν είσοδο τα περισσότερα όμως τα ακριβοπληρώνεις.

Στην ομιλία της η Μιρτζάμ Χάιν, που δόθηκε μάλιστα εντός του Γερμανικού πανεπιστήμιου Würtzberg, υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι η παιδεραστία είναι ένας «αμετάβλητος σεξουαλικός προσανατολισμός ακριβώς όπως η ετεροφυλοφιλία» και ότι η κοινωνία πρέπει να γίνει πιο ανεκτική με τους παιδεραστές. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ομιλίας της Μιρτζάμ Χάιν που είχε τον τίτλο  «Γιατί η αντίληψη μας για παιδεραστία πρέπει να αλλάξει», το μέλος της TEDx προσπαθεί με διάφορα επιχειρήματα να ισχυριστεί ότι η παιδεραστία είναι απλώς ένας άλλος σεξουαλικός προσανατολισμός.

«Κανείς δεν επιλέγει να είναι παιδεραστής, κανείς δεν μπορεί να σταματήσει να είναι παιδεραστής» υποστηρίζει η Heine, αθωώνοντας τους παιδεραστές και προκαλώντας αισθήματα θυμού σε πλήθος κόσμου που έσπευσε μέσω διαδίκτυου να εκφράσει την αποστροφή του. «Η διαφορά ανάμεσα στην παιδεραστία και τους άλλους σεξουαλικούς προσανατολισμούς είναι ότι η ζωή του ανθρώπου με  αυτόν τον σεξουαλικό προσανατολισμό θα τελειώσει με μια καταστροφή» είπε η φοιτήτρια προσκαλώντας τον κόσμο να κατανοήσει την ιδιαιτερότητα  του παιδεραστή, να δεχτεί τη «διαφορετική του σεξουαλική προτίμηση» και επομένως να του δώσει προφανώς την ευκαιρία να μην τελειώσει άδοξα.

Από την πλευρά της η «μαμά» οργάνωση TED, σε μια λιτή σχετική ανκοίνωσή της, κάνει λόγο για παρερμηνεία, και όπως υποστηρίζει: «η ομιλήτρια αναφερόταν στους παιδεραστές που “γεννήθηκαν έτσι” και πρότεινε ότι αν το αναγνωρίσουμε ως τέτοιο, μπορούμε να κάνουμε περισσότερα για να εμποδίσουμε αυτούς τους ανθρώπους να ενεργήσουν με το ένστικτό τους και να βλάψουν τα παιδιά. 

Τι είναι η TED

To ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι αυτές οι απόψεις προέρχονται από μέλος της  TED η οποία είναι μία  μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα  πλατφόρμα ανταλλαγής ιδεών που συστάθηκε το 1984 και είχε σκοπό να φέρει κοντά ανθρώπους από τρεις διαφορετικούς τομείς, τεχνολογία, διασκέδαση και design (technology, entertainment, design). Σήμερα είναι μια από τις πιο διαδεδομένες πλατφόρμες στον κόσμο με εκατομμύρια οπαδούς.

Μέσα στα χρόνια,  διευρύνθηκαν οι δραστηριότητες της TED. Πραγματοποιούν δύο συνέδρια τον χρόνο με σκοπό την αναζήτηση νέων ιδεών σε πιο γενικό πλαίσιο όπου καλείται ο κάθε ομιλητής να αναπτύξει την ιδέα του σε 18 λεπτά. Πραγματοποιούνται παράλληλες δραστηριότητες, σε σχέση με τη μετάφραση, την τέχνη κλπ και δίνουν μάλιστα  και ένα βραβείο $100.000 στον πιο "υποσχόμενο" συμμετέχοντα που θα πείσει πως η ιδέα του μπορεί να αλλάξει τον κόσμο!

Το μότο τους είναι «Χτίζουμε την κοινότητα των ανήσυχων πνευμάτων» . Χαρακτηρίστηκε ως ένα κλειστό λόμπι που έχει σαν στόχο να ενσωματώσει τα «φωτεινά μυαλά του κόσμου» ωστόσο τα μέλη του αρνούνται τον χαρακτηρισμό του ελιτίστικου γκρουπ και για να το αποδείξουν οργανώνουν τα TEDx σε πανεπιστήμια και άλλους χώρους όλου του κόσμου. Η διείσδυση της οργάνωσης στον κόσμο είναι τεράστια καθώς ανάμεσα στους ομιλητές είναι διακεκριμένοι επιστήμονες, συγγραφείς, επιχειρηματίες, υπάρχει μετάφραση σε 33 γλώσσες και ένα τεράστιο δίκτυο σε όλο τον κόσμο που προωθεί τις απόψεις που κατατίθενται στο TED. Η θεματολογία καλύπτει μια τις αόρατες εσωτερικές δυνάμεις εντός μας (ομιλία που έδωσε ο Τονι Ρίμπινς συγγραφέας βιβλίων αυτοβελτίωσης)  έως τη θεωρία κβαντομηχανικής, την πολιτική του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και ιδέες για το πώς ανταμείβεις το υψηλό επίπεδο στην εργασία και πώς «τιμωρείς» το χαμηλό.

ΤΕDx Athens

Η πρωτοβουλία του TEDx Athens να χρηματοδοτήσει την έκδοση   βιβλίου του Ευγένιου Τριβιζά στη διάλεκτο της Αιθιοπίας και να το χαρίσει στη βιβλιοθήκη του Yohannes Gebregeorgis, είχε φέρει και τον αξιόλογο συγγραφέα στη διοργάνωση της Αθήνας. Εκεί βρέθηκαν επίσης ο καλός φωτογράφος Γιάννης Μπεχράκης, ο Αλεφάντης του περιοδικού Σχεδία  αλλά και η σύμβουλος του Ομπάμα. Πολλά δημοσιεύματα «γκρίνιαξαν» για την χαμηλή προσέλευση αν και μαζεύτηκαν  1.500 άτομα στη Στέγη Γραμμάτων. Δεν σημείωσαν όμως, ότι η είσοδος κόστιζε 65 ευρώ.

Πως χρηματοδοτείται η οργάνωση;

«Η TED κερδίζει χρήματα μέσω αμοιβών συμμετοχής σε συνέδρια, χορηγιών, υποστήριξης των ιδρυμάτων, αμοιβών αδειών και πωλήσεων βιβλίων, στήριξη πρωτοβουλιών με γνώμονα την κοινότητα όπως η TEDx» γράφει μεταξύ άλλων η αρχική σελίδα της οργάνωσης. Έχει επίσης έσοδα από διαφήμιση στις σελίδες που προωθούν τις ιδέες της οργάνωσης, οι οποίες σύμφωνα με την TED έχουν 60 εκ. μόνιμους επισκέπτες.

Τα μεγάλα ποσά που εισρέουν στη ΜΚΟ είναι από ιδρύματα και πολυεθνικές εταιρείες. Στους συνεργάτες τους εμφανίζονται όπως Alllianz, American Express, Delta, Gucci, IBM, Rolex, Samsung, Pfitzer κα. Οι ίδιοι διευκρινίζουν στη σελίδα τους πως κανένα μέλος τους δεν πλούτισε καθώς τα χρήματα από τις χορηγίες ξοδεύονται για τους σκοπούς της οργάνωσης και τους τίμιους μισθούς των υπαλλήλων.

Σχολιο.- Όλα αυτά είναι κομμάτια του ανάποδου κόσμου που θέλουν να μας επιβάλλουν! Και μεγάλο μέρος του star system, φυσικά στην υπηρεσία τους!

Σχολιο.- Πότε ρε γμτ θα τελειώνουμε μια κ καλή με τους βρωμερους ανώμαλους;

Σχολιο.- Λυπάμαι που το λέω αλλά έχω την εντύπωση ότι σε τέτοιες καταστάσεις αν δεν χυθεί πολύ αίμα δεν γίνεται να αλλάξει κάτι.

Σχολιο.- Εδώ και πάρα πολλά χρόνια προετοιμάζεται από τη δικτατορία του μαύρου η προσπάθεια να περαστεί η παιδεραστία ως σεξουαλικός προσανατολισμός και όχι ως ένα από τα πιο βρωμερά, σατανικά εγκλήματα. Το ίντερνετ είναι γεμάτο με σχετικό υλικό. Οι ψυχιατρικές εταιρείες παγκοσμίως αγκαλιάζουν πλέον τους παιδεραστές όπως ξεκίνησαν να κάνουν κάποτε και με τους ομοφυλόφιλους.  Αν η παιδεραστία γίνει από την κοινωνία αποδεκτή ως φυσικός σεξουαλικός προσανατολισμός τότε θα έρθει και επισήμως το τέλος του ανθρώπου. Δε θα υπάρχει μεγαλύτερη νίκη για τον μαύρο καθώς η καθαρή, αγνή ενέργεια των παιδιών είναι η αγαπημένη του τροφή!

Σχολιο.- Τα παιδιά του ο Ρουβάς δηλαδή θα τα δώσει να τα βιάσει ο ανώμαλος Λιγνάδης που συμπάσχει μαζί του .

Σχολιο.- Αμα τον αγαπαει τοσο πολυ στις αδειες του απο την φυλακη να τον παιρνει στο σπιτι του

Σχολιο.- Από παλιά όραμα των μεγαλοαστών ήταν η καθιέρωση της παιδεραστίας ως επιτρεπτής ηδονής. Διαβάστε και τον Μεγάλο Ανατολικό του Εμπειρίκου...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σήμερα το ζήτημα που τίθεται παγκόσμια είναι η υπεράσπιση των ανεξάρτητων χωρών από τον ιμπεριαλισμό. Εκεί βρίσκεται το καθήκον των Κομμουνιστών και των Κομμάτων τους. 

Για αυτό, όσα Κομμουνιστικά Κόμματα μιλάνε θέτοντας τον Σοσιαλισμό ως πρωτεύον προπαγανδίζοντας ότι πρόκειται γιά .."ενδοϊμπεριαλιστικές διαφορές" στην πράξη στηρίζουν την ιμπεριαλιστική επικράτηση στον κόσμο. 

Και άρα είτε είναι αφελείς, είτε διαβρωμένοι από τις μυστικές υπηρεσίες του ιμπεριαλισμού.

Σχολιο.- Η πάλη ενάντια στον ευρωατλαντισμο είναι το καθήκον των κομμουνιστών την σημερινή ιστορική περίοδο. Έξω από αυτή την γραμμή δεν υπάρχει καμία περίπτωση το επαναστατικό κίνημα να ανασυγκροτηθεί να προοδεύσει και να ανοίξει δρόμο για μια νέα σειρά κοινωνικών επαναστάσεων. Η υπεράσπιση των λαών των χωρών τών κυβερνήσεων που βρίσκονται στο στόχαστρο του ευρωατλαντισμου ανεξαρτήτως ιδεολογικων διαφόρων είναι βασική πλευρά αυτής της πάλης



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διάλογος φίλων στο φαίησμπουκ, όπου λένε μεταξύ τους ότι έχουν κολλήσει για τρίτη (!!!) φορά κορονοϊό... ο ένας τριπλοεμβολιασμένος και η άλλη πλήρως ανεμβολίαστη.

Ο τριπλοεμβολιασμένος και κόλλησε τρεις φορές και έβαλε μέσα του το εμβόλιο, η ανεμβολίαστη μόνο κόλλησε. Και οι δυο το περνάνε γενικά ήπια ευτυχώς. ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ;

Ως τώρα έλεγα ότι το εμβόλιο με προστάτεψε και δεν έχω κολλήσει (ή το πέρασα και δεν κατάλαβα τίποτα), τώρα πλέον αρχίζω να πιστεύω πως και να μην το είχα κάνει, πάλι το ίδιο θα συνέβαινε.

ΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ Ο,ΤΙ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ Ή ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ... ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.

Και μην αλληλοβρίζεστε εμβολιασμένοι και μη... δεν έχετε καταλάβει ότι δεν έχει κανένα νόημα πλέον;

Ο εχθρός είναι κοινός είτε έχουμε κάνει το εμβόλιο είτε όχι.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επίσης... τώρα που "εμβολιαζόμαστε για να νοσήσουμε ήπια", όπως εντελώς ξεδιάντροπα μας λένε οι ίδιοι που μας υπόσχονταν ότι "θα παίρναμε τη ζωή μας πίσω" κλπ., κλπ., δεν ήρθε ή ώρα να επιστρέψουν οι χιλιάδες υγειονομικοί που είναι σε αναστολή μήπως και λειτουργήσει το ΕΣΥ επιτέλους; - ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι η ώρα είχε έρθει... από τότε που μπήκαν σε αναστολή, κάτι που ποτέ δεν έπρεπε να είχε γίνει.

Κι ας κάνουνε ράπιντ τεστ ή ό,τι άλλο χρειάζεται.

ΑΛΛΑ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΕΣΥ, ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πριν τρεις μέρες περνώντας μπροστά από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης είδα αυτό το στεφάνι προερχόμενο από το δικηγορικό σύλλογο Θεσσαλονίκης προς τιμή του Γεωργίου Τερτσέτη! Με έπιασε νευρικό γέλιο...και γελούσα επί 5-10 λεπτά μόνος μου!

Οι σημερινοί δηλαδή δικηγόροι που στο 99% είναι ξεπουλημένα ή/και τρομοκρατημένα ανθρωπάρια απέδωσαν φόρο τιμής σε αυτόν τον όντως αδέκαστο δικαστή, σε αυτή τη συγκλονιστική προσωπικότητα ονόματι Γεώργιος Τερτσέτης, ο οποίος (μαζί με τον Πολυζωίδη) κόντρα σε όλες τις απειλές και επιταγές της εξουσίας απέδωσε αμερόληπτη δικαιοσύνη στη δίκη του Κολοκοτρώνη!

Οι δικηγορικοί σύλλογοι μπορούσαν να κάνουν πάρα πολλά πράγματα και να μην έχουν συμβεί όλα αυτά τα δεινά που τυραννήσαν και συνεχίζουν να τυραννούν τον τόπο μας! Ομως, δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ γιατί δεν είναι τίποτα περισσότερο από κουράδες! Γι' αυτό το στεφάνι που καταθέσατε στον Τερτσέτη γελάνε και τα πόμολα από τις πόρτες..καραγκιόζηδες!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δύο χρόνια εκτόνωναν κάποιοι τις αντιδράσεις μας με... "δικαστική προσμονή" και τώρα με "εκλογική"

Άραγε θα αλλάξουμε ποτέ;

Σχολιο.- Λαός που περιμένει τις εκλογές να ελευθερωθεί έχει ηττηθει



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΕΝ είναι ΜΌΝΟ, η παιδεραστία αρρώστια !

Αλλά ,κάθε ανώμαλη επιβολή ,σε παιδιά !

Όπως η μάσκα!

Σχολιο  Για τους παιδονόμους ταξιθέτες των σχολικών συγκροτημάτων (ειδικά τους αυτοαποκαλούμενους Α-ριστερούς)



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΕΝ ξεχνάμε!

Για Κύπριους(και Ελληνικής υπηκοότητος) ΝεοΔημοπράτες-ΚινΑλοΠΑΣΟΚους , ΝΑΤΟικές αριστεράτζες , ελληνόφωνες MeToo-δες και λοιπές (ΕυρωΡάιχ ) ΜΚΟ :

''παρέλαβα κράτος και δεν πρόκειται να παραδώσω κοινότητα...''

Τάσσος Παπαδόπουλος 

7 Ιανουαρίου 1934- 12 Δεκεμβρίου 2008

Εθνική Ανεξαρτησία ΕΔΏ και ΤΏΡΑ !



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



...και οι ορθόδοξοι έχουν άγιους του έρωτα ...

1 Ο Άγιος Υάκινθος, ο κουβικουλάριος ή Άγιος Υάκινθος της Καππαδοκίας, ήταν θαλαμηπόλος του Αυτοκράτορα Τραϊανού.

Θεωρείται άγιος από την Ορθόδοξη και την Καθολική εκκλησία. Θεωρείται επίσης και ως ο Άγιος του Έρωτα, σε μια εποχή που υπήρχε η βαλεντιανή βιοτεχνία. (βικιπαίδεια)

2 "Στις 13 Φεβρουαρίου, που η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη των Αγίων Ακύλα και Πρισκίλλης. Ο Ακύλας και η αγαπημένη του Πρίσκιλλα ήταν σκηνοποιοί και ασπάστηκαν το χριστιανισμό κατά πάσα πιθανότατα όταν κατέφυγαν από τη Ρώμη στην Κόρινθο τον 1ο αιώνα μ.Χ. "


Και στην Ινδία γιορτάζουν την μέρα της αγάπης...

«Η Ράντα και ο Κρίσνα είναι ένα και το αυτό, αλλά έχουν πάρει δύο σώματα. Έτσι απολαμβάνουν ο ένας τον άλλον, δοκιμάζοντας τις γλυκιές γεύσεις της αγάπης.»


και η πρώτη γιορτή...στους Ρωμαίους...

Για αιώνες, τα Λουπερκάλια ήταν ένα σημαντική ρωμαϊκή γιορτή, που επέζησε μέχρι την άνοδο του Χριστιανισμού.

Κάθε χρόνο στις 15 Φεβρουαρίου, το φεστιβάλ ξεκινούσε πηγαίνοντας στο Lupercal (το θρυλικό μέρος όπου θήλαζαν ο Ρωμύλος και ο Ρέμος) και θυσίαζαν ένα σκύλο και μια κατσίκα. Το αίμα αυτών των ζώων «αλείφθηκε με ένα μαχαίρι στα μέτωπα δύο νεαρών (που ήταν υποχρεωμένοι να γελάσουν) και σκουπίστηκε με μαλλί βουτηγμένο στο γάλα». 

Στη συνέχεια, δύο ομάδες δρομέων στους δρόμους της πόλης, χτυπούσαν όποιον συναντούσαν μπροστά τους .Σύμφωνα με ορισμένες μαρτυρίες , οι γυναίκες θα προσφέρονταν εθελοντικά να χτυπηθούν επειδή πίστευαν ότι έφερνε γονιμότητα και διευκόλυνε τη διαδικασία τοκετού για αυτές.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αθήνα χθες Κυριακή: Πολλαπλασιάζονται οι πολίτες στη διαδήλωση στο Συνταγμα. Κάτω οι τύραννοι της ΝΤΠ

Σε ρυθμούς δημοκρατικής εξέγερσης, η ανθρωπότητα.

Ο εχθρός της Παγκοσμιοποίησης, είναι ο Πατριωτισμός.

ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΕΣ


Σύνταγμα: Μεγάλη συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού - Χιλιάδες κόσμου

13/02/2022 - 20:50 

Μία από τις πιο δυναμικές κινητοποιήσεις τους πραγματοποίησαν την Κυριακή οι υγειονομικοί υπάλληλοι που συνεχίζουν τον αγώνα τους όσο ο υποχρεωτικός εμβολιασμός παραμένει σε ισχύ από την κυβέρνηση.

Αρχικά οι υγειονομικοί συγκεντρώθηκαν στο σύνηθες σημείο συνάντησης στο Πάρκο Ελευθερίας (δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής δηλαδή) και στη συνέχεια ακολουθήσε δυναμική πορεία προς το Σύνταγμα.

Στην πορεία συμμετείχε πολύς κόσμος, όχι μόνο του υγειονομικού κλάδου, όλων των ηλικιών που ζήτησαν την ατομική επιλογή στον εμβολιασμό κατά του Covid-19, και να μπει «φρένο» στην επιβολή του με ακραία μέτρα, όπως η αναστολή εργασίας και οι απολύσεις.

Μεταξύ των ομιλητών ήταν προγραμματισμένο να μιλήσουν ο ιατρός χειρουργός Ευγένιος Μπαϊραμίδης και ο δικηγόρος Δήμος Θανάσουλας, ενώ το πρόγραμμα της κινητοποίησης περιλάμβανε και παραδοσιακή μουσική και χορό.

Οι κινητοποιήσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού θα συνεχιστούν και την Δευτέρα (14/2), καθώς θα υπάρξει νέα συγκέντρωση, αυτή τη φορά στο Υπουργείο Υγείας στην οδό Αριστοτέλους 17.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χρόνια πολλά στους ερωτευμένους...

Καιρος να αφησουμε τη μιζερια, να παρουμε βαθιες ανασες και να ειμαστε περηφανοι για τις πρωτιες που εχει η χωρα μας στην Ευρωπη ειτε αμεσα ατοφιες, ειτε μεσω αναφορας στην αγοραστικη δυναμη. Ιδου οι πρωτιες μας :

- χρεος/ χρεοκοπιες

- κοκκινα δανεια

- ελλειμα

- κοστος κινητης τηλεφωνιας/ ιντερνετ

- ενεργεια ( €/kwh )

- ακριβεια βενζινης

- καταστροφη δασων απο πυρκαιες

- ανεργια νεων

- νεκροι απο covid/ εκατομ. πληθυσμου.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θυμάστε ΚΑΙ τους προηγούμενους του Τσιπιρίπου, που έκαναν συνέχεια ταξιδάκια;;

Θυμάστε πως στέρησαν τα δικαιώματα των Ελλήνων;;

Θυμάστε πως δεν τους δίνουν διαβατήρια για να έρθουν στην Ελλάδα;;

ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δανία Εμβολιασμός ΤΕΛΟΣ.Αυτη είναι γραμμή νίκης και όχι είμαστε κατά της υποχρεωτικότητας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτοί που θέλουν να κάνουν πόλεμο στην Ουκρανία είναι οι Αμερικανοι και η Ελλάδα σε ρόλο προτεκτορατου δεν αναφέρει ότι δολονηθηκαν 2 Έλληνες ομογενείς από 3 Ουκρανους Ναζί στρατιώτες στο χωριό Γράνιτσα για ασήμαντο αφορμή. Όπως λέει η είδηση σήμερα Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου στις 12.45. Οι άνθρωποι που ζουν στην Ανατολική Ουκρανία διεκδικούν ένωση με τη Ρωσική Ομοσπονδία.Στην Ανατολική Ουκρανία ζουν πάνω από 100.000 Έλληνες. 2 νεκροί Έλληνες ομογενείς  και δύο τραυματίες από πυρά νατοκινουμενων Ουκρανων ναζί στρατιωτών και το Ελληνικό κράτος σε συνεργασία με τις ΗΠΑ και το Νάτο ετοιμάζει σχέδιο απομάκρυνσης των ελληνόφωνων από την ανατολική Ουκρανία με τον τίτλο Χρυσομαλλο Δερας. Συμμετέχουν το ελληνικό Υπουργείο Άμυνας, το ελληνικό Υπεξ, το ΓΕΕΘΑ. Ολα αυτα είναι σενάρια που δεν απέχουν πολύ από την πραγματική ζωή.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άκουσα τη συνέντευξη του Παναγιώτη Κελεσιδη στο Μega. Ο Κελεσιδης παλιός τερματοφυλακας του Ολυμπιακού που τον φώναζαν Λιοντάρι. Έκανε τις δύο δόσεις του εμβολίου της Pfizer και τέλη Νοέμβρη του 2021 εισήχθη στο Σωτηρία όπου έμεινε 2,5 εβδομάδες στη Μεθ. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Τζανειο και μετέπειτα σε κέντρο αποκατάστασης,απο το οποίο βγήκε τώρα. Αφού ευχαρίστησε την οικογένεια του Ολυμπιακού, τον πρόεδρο Μαρινακη, το δήμαρχο Πειραιώς Μόραλη και τους ανθρώπους του κέντρου αποκατάστασης, λέει το εξής :αν είχα προλάβει να κάνω την Τρίτη δόση ίσως δεν θα αρρωσταινα και δεν θα βρισκόμουν εδώ. Και στη συνέχεια το τσίρκο της εκπομπής Σούπερ Μπάλα Live συνέχισε στη συμβουλευτικη γραμμή Κελεσιδη. Χαμπάρι δεν πήραν μάλλον.Το ενδεχόμενο αν είχε κάνει την τρίτη δόση να μην βρισκόταν καν στη ζωή δεν το είχε σκεφτεί;;;

Σχολιο.- Ούτε η συμφορά δεν είναι δάσκαλος των ούφο....

Σχολιο.- Του Βαγγέλη η άσπρη σκόνη όλα τα μυαλά λερώνει

Σχολιο.- Αφού ευχαρίστησε το μαρινάκη, ακόμα ένα βλήμα προς τηλεοπτική κατανάλωση...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



FREEDOM CONVOY 

ENANTIA ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΕΣ 

ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ 

ΠΑΡΙΣΙ 13.2.22 

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ 

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ «ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ» & «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» … 

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ…

ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΔΥΣΤΟΠΙΚΟ SCI FI ΣΤΟ ΝΕΤΦΛΙΞ …

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ 

ΤΗΝ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ…

ΚΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ 

ΤΗΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ…

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ 

ΤΗΝ «ΕΥΡΩΠΗ» ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ …

υγ: πες μου ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΕΞΩ ΟΙ «ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ»




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ουκρανοί ναζιστές "εθελοντες" δολοφόνησαν δυο Έλληνες και το υπουργείο εξωτερικών ευρωνατοικης εθελοδουλειας μόνο που δεν ζητάει συγνώμη από τους Γιάννκηδες και τους Ουκρανούς ναζιστές "εθελοντες" . Αντί να κοιτάξουν κάπως να απεμπλακούμε από αυτές τις δραματικές εξελίξεις με ένα τρόπο, γίνομαστε πάλι τα πιο καλά παιδιά του ιμπεριαλισμού του ΝΑΤΟ ως συνήθως ...και μας περιμένουν νέες φαπες ."
*
Αυτή η ιστορία με την Ουκρανία μου θυμίζει άλλη μια προδοσία του Αριστερού στρατοπέδου το 2013 και όποιος αποκάλυπτε το φασιστικό πραξικόπημα του ναζιστικού κινήματος στην πλατεία Μαϊνταν χαρακτηρίζονταν ρωσοφιλος και κρετινος αποστάτης 
Τον Νοέμβρη 2013 έγινε το ναζιστικό πραξικόπημα στο Μαϊντάν οργανωμένο από την CIA κατά της νόμιμης και εκλεγμένης κυβέρνησης Γιανουκόβιτς(λόγω της φιλορωσικής κατεύθυνσης που ακολουθούσε)και έφερε στην εξουσία τον αμερικανόδουλο μεγαλοβιομήχανο Ποροσένκο.
Στο ναζιστικό πραξικόπημα του Κιέβου έπαιξαν πρωταρχικό ρολο το ακροδεξιό – νεοφασιστικό κόμμα “Σβόμποντα” και η νεοναζιστική παραστρατιωτική οργάνωση “Δεξιός Τομέας ,όλα με χρηματοδότηση από εκπροσώπους του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ (πρωταγωνίστησαν ο εκλιπών γερουσιαστής Μακέιν και η υφυπουργός εξωτερικής πολιτικής Βικτόρια Νούλαντ), της Ε.Ε. και του Ισραήλ 
(Δεν ξεχνάμε και τη φρικτή δολοφονία 48 ανθρώπων στην Οδησσό στο Σπίτι των Συνδικάτων ,που στραγγαλίστηκαν, άλλοι βιάστηκαν και όλοι κάηκαν ζωντανοί)στις 2 Μάη του 2014)
Τώρα αυτήν την περίοδο άλλη μια ΣΙΩΠΗ κυριαρχεί για ότι γίνεται στην Ουκρανία και κατά της Ρωσίας ..
αλλά τι να περιμένεις από μια αποικια χρέους της ΕΕ και ένα αμερικανικό στρατοπεδο ?



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι είναι "κοινωνικός αυτοματισμός"; 
Είναι με λίγα λόγια μια πρακτική με την οποία τα κράτη και οι εξουσίες τους την εφαρμόζουν τώρα συστηματικά. Παλιά την εφάρμοσαν μεγάλες αυτοκρατορίες, "διαίρει και βασίλευε". Την εφαρμόζουν για να μπορούν να κυριαρχήσουν χωρίς να λερώνουν τα χέρια τους με αίμα πολιτών και λαών. Τώρα η πρακτική αυτή είναι βασικό εργαλείο στα χέρια όλων σχεδόν των κρατών και εφαρμόζεται με πολλές μορφές ειδικά σε μεγάλες "κοινωνικές και πολιτικές κρίσεις". Οι κυβερνήσεις τώρα που ελέγχουν με πολλους τρόπους και εργαλεία τα ΜΜΕ πολλές φορές την εφαρμόζουν για να αποπροσανατολίσουν το κοινό από την ρίζα του κάθε κοινωνικού προβλήματος δημιουργώντας "εξιλαστήρια θύματα", πάνω στα οποία θα πέφτει η "κατασκευασμένη κατακραυγή για να μπορούν να περάσου πολύ σκληρά μέτρα και πολιτικές. Είναι η τακτική που όπως η ήταν με την "διαίρει και βασίλευε" πολύ αποτελεσματική. 
Με αυτήν η άρχουσα τάξη και οι κυβερνήσεις της μπορούν ήσυχα και όμορφα μόλις την βάζουν σε λειτουργία να κάθονται και να παρακολουθούν ατάραχα την αλληλοεξόντωση λαών και των κοινωνικών μαζών μεταξύ τους. 
Αυτήν την πρακτική εφαρμόζει τώρα ο Τρυντώ ο πρωθυπουργός του Καναδά .. για να φέρει σε σύγκρουση των φυλών, θρησκείων και κοινωνικών ομάδων μεταξύ τους στήνει ακόμα προβοκάτσιες .. βάζει τα κομματικά μέλη του κόμματος του των "Φιλελευθέρων" και υπαλλήλους "σωματείων" του να παριστάνουν τους "αγανακτισμένους" με τον αγώνα των φορτηγατζήδων και άλλων πολιτών κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Βγάζουν οι κομματάρχες του πολίτες να εμποδίσουν πορείες και αυτοκινητοπομπές αλληλεγγύης στον αγώνα των πολιτών και φορτηγατζήδες. Τους βγάζουν ακόμα για να ζητήσουν εφαρμογή σκληρότερων μέτρων και σκληρότερο lockdown. Φαίνεται πια ξεκάθαρα ότι χάνει τεράστια λαϊκή απήχηση και κοινωνική και πολιτική ανοχή και έτσι επέλεξε αυτήν την πρακτική για να περιορίζει την πολιτική του αιμορραγία...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γενική Εφημερία "Ευαγγελισμού"
Σάββατο προς Κυριακή 13/2/22, ώρα 2 πμ
Εδώ και 1 ώρα περίπου έχουμε διασωληνώσει  έναν άρρωστο και δεν υπάρχει στον ευαγγελισμό διαθέσιμος αναπνευστήρας με αποτέλεσμα να αερίζουμε χειροκίνητα με αμπού #ευαγγελισμος #επειδη_δεν _αντιδρας



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λένε στην Κρήτη μια ιστορία συγκινητική. Σ’ ένα απόμερο χωριό, δίπλα στη θάλασσα, ζει ένας γέρος με την γριά του. Το «έχει» τους λιγοστό.  Μοναδική τους περι-ουσία ο Έρωτας τους και η ζωή που μοιράζεται. Ώσπου, μια άγρια μέρα, εμφανίζονται στον ορίζοντα πειρατές - άλλοι από τους συνήθεις κρατικούς μηχανισμούς του αστικού κράτους που κυνηγάει τους φτωχούς ανθρώπους. 
Κανονικοί πειρατές. Με μαύρες σημαίες και με νεκροκεφαλές και τα τοιαύτα. Ζόρικα πράγματα, δηλαδή. Τρομάζει ο γέρος και παρακαλεί τη γριά να φύγουνε να σωθούνε. 
Μα αυτή ινάτι, να μην πάει πουθενά. Ατρόμητη. «Σώπα μωρέ, κι ήντα θα μας κάνουνε εμάς;» «Εκουζουλάθηκες γυναίκα;» αγωνιά αυτός. «Ούφου, ούφου» τον αποπαίρνει αυτή. «Κι ανέ σε πιάσουνε, ανέ σε βιάσουνε;» επιμένει. «Μα ήντα σου γροικώ και λες; Εμένα μπρε θα βιάσουνε; Γρά γυναίκα; Ναι, να με δούνε θέλει, ετσά απού 'γινα και να με βιάσουνε θέλει!» αυτοσαρκάζεται η γυναίκα. «Κι αν σε δούνε με τα δικά μου μάτια;» την ερωτεύεται για μια ακόμη φορά εκείνος!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο προπαππους σου 
Καθαρισε τη γη 
Ο προπάππους σου δούλεψε τη γη
Και μετά ο παππούς σου 
Αναγκάστηκε να ξενιτευτεί
Και πέθανε στην ξενιτιά
Και ο πατέρας σου ξενιτεύτικε
Για να μπορέσει να ζήσει την οικογένεια
Για να γίνεις εσύ υπάλληλος
Κι εσύ αγόρι μου δεν ξέρεις τι θα κάνεις
Στο μικροσκοπικό μονόκλινο 
υπνοδωματιό σου
Το ακριβοπληρωμένο που παγώνει το χειμώνα
Τρέφεις ελπίδες να γίνεις ιδιοκτήτης γης
Και ονειρεύεσαι τη νυχτα το δικό σου
Κομμάτι γης
Η προγιαγια σου
Είχε δεκατέσσερα παιδιά
Η γιαγια σου είχε περίπου εννιά
Και η μάνα σου τρία και ήταν αρκετά
Εσύ δεν ήθελες κανενα 
Είσαι το ατύχημα 
Για σένα κορίτσι μου
Που αλλάζεις συντρόφους συνεχώς
Κι όταν κάνεις την ανοησια 
Ξεμπλέκεις με μια έκτρωση
Αλλα υπαρχουν πρωινά οπουμε δάκρυα ξυπνας
Γιατί τη νύχτα ονειρεύτηκες
Τραπέζι που είχε γύρω του παιδιά
Ο προπάππους σου έζησε στη φτώχεια 
Ο προπάππους σου έκανε οικονομία
Και ο παππούς σου το ίδιο
Και ο πατέρας σου αγωνίστηκε μια ολόκληρη ζωή
Για σένα
Και τα έβαλε στα ομόλογα
Τότε εσύ δεν έκανες τίποτε
Χωρις μεσο ούτε δανεικα δεν δίνει η τραπεζα
Στερησου και λογάριαζε
Μήπως τα χρήματα σου φτασουν
Διάβασες τόσα βιβλία
Αλλα είναι τόσο αυτονόητο
Οι προπαππούδες σου ήξεραν να το γιορταζουν
Οι παππουδες κι οι γιαγιαδες σου 
Συνήθιζαν να χορεύουν τους χορούς του τόπου τους
Τότε οι παππούδες σου έζησαν τα χρόνια τα δύσκολα 
Οι γονεις σου χόρευαν τους χορούς του τόπου τους
Στην ξενιτιά
Οπου εκεί συναντήθηκαν 
Εσύ χόρευες σε ντίσκο
Κι εσύ φιλε μου τι κάνεις απόψε
Κλείστε τις τηλεοράσεις σας
Μη μένετε άλλο μόνοι
Ευτυχώς κάποια πράγματα στη ζωή δεν αλλάζουν
Φορέστε τα καλύτερα ρούχα σας 
Γιατί απόψε χορεύουμε εμείς!
CANADIANS UNITE FOR FREEDOM - Canada Freedom Convoy - Dégénération' Quebecois Traditionalist Song



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Luc Montagnier (89).
Ιολόγος, καθηγητής στο Ινστιτούτο Παστέρ, ερευνητής στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών της Γαλλίας, βραβευθείς με Νόμπελ Ιατρικής το 2008 για την ανακάλυψη (1983) από κοινού μαζί με άλλους δύο συναδελφους του τού ιού της επίκτητης ανοσολογικής ανεπάρκειας (AIDS).
Η ρηξικέλευθη σκέψη του και το θάρρος του το συνιστάμενο στη διατύπωσή της με όποιο κόστος προκάλεσε την εχθρότητα αρκετών συναδέλφων του με σαφώς μικρότερη επιστημονική επάρκεια αλλά και την εκτίμηση άλλων. 
Υπήρξε φανατικός πολέμιος της θεώρησης της επιστήμης ως θρησκευτικού συστήματος και απέδειξε με το ίδιο του το παράδειγμα ότι το θεμέλιο της επιστημονικής μεθόδου είναι η αμφιβολία, συνδυασμένη με την τόλμη και τη φαντασία. 
Υιοθέτησε σφοδρά κριτική θέση έναντι των μέτρων που εφαρμόστηκαν με αφορμή την καταπολέμηση της επιδημίας κόβιντ, θέση που τον έφερε στο επίκεντρο της επιστημονικής σύγκρουσης γύρω από αυτή τη θεματική.
Κομμουνιστής, αγωνιστής κατά της χρήσης των βασανιστηρίων κατά τον πόλεμο της Αλγερίας, συνεπής υπερασπιστής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας μέχρι το τέλος της ζωής του, δεν υποχώρησε ποτέ από τις αρχές του.
Έφυγε στις 8 Φεβρουαρίου 2022, και ο θάνατός του ανακοινώθηκε επισήμως μόλις σήμερα. Γεγονός που δείχνει τη σημασία του λόγου και της πολιτικής και επιστημονικής του συνέπειας."
*
Εφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 89 ετών, ο διεθνούς φήμης επιστήμονας Λουκ Μοντανιέ
Ο διεθνούς φήμης ιολόγος Λουκ Μοντανιέ (Luc Montagnier), κάτοχος του Νόμπελ Ιατρικής για την ανακάλυψη του ιού του AIDS το 1983, άφησε την τελευταία του πνοή σε Αμερικανικό νοσοκομείο στο Neuilly-sur-Seine της Γαλλίας, την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου, περιστοιχισμένος από τα παιδιά του. Η είδηση του θανάτου του δεν επιβεβαιωνόταν για 48 ώρες από τα γνωστά γαλλικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με την εφημερίδα «Liberation» να επιβεβαιώνει τελικά το γεγονός από το δημαρχείο του Neuilly-sur-Seine, στο οποίο έχει κατατεθεί και το πιστοποιητικό θανάτου του νομπελίστα επιστήμονα.
Ο Λουκ Μοντανιέ ήταν βιολόγος και ιολόγος. Εκτός από το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής το 2008 για την ανακάλυψη του ιού του AIDS, εργάστηκε δίπλα στα μεγαλύτερα επιστημονικά ιδρύματα στον κόσμο κατά τη διάρκεια της ζωής του.
Ομότιμος διευθυντής έρευνας στο CNRS, καθηγητής στο Ινστιτούτο Παστέρ, διευθυντής του Κέντρου Μοριακής και Κυτταρικής Βιολογίας στο Queens College του City University της Νέας Υόρκης, διευθυντής ερευνητικού ινστιτούτου στο Πανεπιστήμιο Jiao-tong της Σαγκάης.
Υποστήριξε την Ακαδημία Επιστημών καθώς και την Εθνική Ακαδημία Ιατρικής μέσω της έρευνάς του για πολλά χρόνια. Για αυτό, έχει λάβει αμέτρητα βραβεία και διακρίσεις.
Η θεωρία του για τον κορονοϊό
Ο διάσημος επιστήμονας τα τελευταία χρόνια της ζωής του είχε απασχολήσει την επικαιρότητα με τις θεωρίες του, με χαρακτηριστική εκείνη που ήθελε τον κορονοϊό να είναι κατασκευασμένος σε εργαστήριο στην Κίνα
. «Ο κορονοϊός δεν προήλθε από την υπαίθρια αγορά της Γουχάν
. Αυτό είναι ένας πολύ ωραίος μύθος. Ο κορονοϊός προήλθε από το βιοεργαστήριο της Γουχάν. Είναι έργο επαγγελματιών μοριακών βιολόγων»
είχε δηλώσει προκαλώντας σάλο
"..Εχω δουλεψει πολυ με ιους-RNA και ξερω να τους αναγνωριζω. Ο συγκεκριμενος ιος διαθετει κομματι στο RNA του που ειναι χημικα κατασκευασμενο σε καποιο εργαστηριο..."
"....Αυτοι που σας μιλανε για "φυσικη δημιουργια" του ιου (παγκολινους και νυχτεριδες) ειναι γιατροι ξεπουλημενοι ή φοβισμενα ανθρωπάκια που δεν θελουν να χασουν τη θεση τους. Ξερουν την αλήθεια, αλλα δεν θελουν να ειπωθει στον κοσμο...."
".....Ο εμβολιασμος για τον συγκεκριμενο ιο θα σκοτωσει πολυ κοσμο αν δεν ειναι ηδη υγιης. Ηδη εχουμε το παραδειγμα της Ιταλιας όπου ο ιος θερισε επιλεκτικα όσους ειχαν κανει εμβολιο κατα της μηνιγγιτιδας. Για αυτο και ειχαν και τοσα πολλα θυματα μεταξυ των κρουσμάτων....."




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βγήκε η ΚΥΑ για το πρόστιμο στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών.....
Οι κινήσεις είναι οι εξής:
1). Μέχρι την Τετάρτη 16/2/2022 θα υπάρχει το πρώτο υπόδειγμα για e-mail διαμαρτυρίας για παραβίαση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (dpo) του Υπουργείας Υγείας και της ΗΔΙΚΑ .....
Καλό θα είναι να σταλεί όχι μόνο από ανεμβολίαστους άνω των 60 γιατί η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μας κατά παράβαση του ΓΚΠΔ μας αφορά όλους....
2) Θα ακολουθήσει καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για τους παραπάνω λόγους.
3) Τέλος, εφόσον επιβληθούν πρόστιμα θα αναρτηθεί υπόδειγμα ενδικοφανούς προσφυγής+ οδηγιες για προσβολή του προστίμου στην ΑΑΔΕ




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΑΛΛΙΑ έγραψε χτες 
"Και μια τελευταία ανάρτηση πριν σιωπήσω τελείως εδώ.
Στο Παρίσι, τα οδοφράγματα στα Ηλύσια Πεδία κι ένα κίνημα ελπιδοφόρο, αναγκαίο, συνεχίζονται.
Η 12η Φλεβάρη 2022 επέτρεψε να μετρηθεί η θερμοκρασία του κινήματος κατά του εμβολιαστικού πιστοποιητικού που περικλείει και αναβιώνει τα προηγούμενα κινήματα των τελευταίων χρόνων
. Και είναι πολύ υψηλή η θερμοκρασία του μάλλον...
Πράγμα ευοίωνο
. Στις διαδηλώσεις στα Champs Elysées, στην Place d'Italie και στην Place de la Nation δεν υπήρχε καμμία σχέση με την αστική ακροδεξιά ατμόσφαιρα της συγκέντρωσης του Philippot, προέδρου του κόμματος των Πατριωτών, που έγινε αλλού, στο Port Royal. 
H ατμόσφαιρα που είδα έμοιαζε με εκδοχή του 2022 των Κίτρινων Γιλέκων, που βέβαια ήταν παρόντα δυναμικά. Καθώς και η καταστολή.
Βασικά, τα κύρια αιτήματα δεν έχουν αλλάξει από το 2018. 
Αιτήματα για κοινωνική δικαιοσύνη, κατά της ακρίβειας και της ανόδου των τιμών βασικών αγαθών και υπηρεσιών και βέβαια της βενζίνης,, κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και της δημιουργίας δύο κατηγοριών πολιτών από τις οποίες η μία χάνει τα δικαιώματά της, κατά της καταπάτησης των ελευθεριών όλων μας, εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων, κατά της διαρκούς αστυνόμευσης και της οικονομικής εξόντωσης των μικρομεσαίων με πρόσχημα την πανδημία, κατά της διάλυσης του δημόσιου νοσοκομείου και της δημόσιας εκπαίδευσης, κατά των ιδιωτικοποιήσεων και του ξεπουλήματος της γαλλικής δημόσιας περιουσίας, πχ αεροδρόμια που παραδόθηκαν σε πολυεθνικούς κολοσσούς - 
κατά της συσσώρευσης της ιδιοκτησίας των μέσων ενημέρωσης σε μια χούφτα μεγιστάνες που παίρνουν επίσης κρατικές επιχορηγήσεις και λιβανίζουν μέρα νύχτα την κυβέρνηση, κατά της διαφθοράς ηθών των πολιτικών που αποφασίζουν,πχ να αποκλείουν όσους δεν έχουν εμβολιαστικό πάσο όχι μόνο από την δουλειά τους σε επαγγέλματα όπως οι υγειονομικοί και άλλα και να καταδικάζουν οικογένειες ολόκληρες στην πείνα και την απόγνωση, αλλά αποκλείουν επίσης ανεμβολίαστους από ταξίδια, εστιατόρια, καφέ, κινηματογράφους, θέατρα, βιβλιοθήκες, ναούς και σε λίγο και από επιδόματα ανεργίας ή συντάξεις κλπ επιτρέπουν ωστόσο την πρόσβαση χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού σε ακριβά κλάμπ για ελευθεριακές ανταλλαγές και ερωτικές συνευρέσεις μεταξύ ζευγαριών, μεμονομένων ατόμων ή ομάδων που επιδίδονται σε όργια..
Όπου βέβαια συχνάζουν μάλλον μεγαλοαστοί και όχι εργάτες της φάμπρικας ή καθαρίστριες...
Η αποφασιστικότητα του κόσμου που ήρθε από την επαρχία σήμερα λοιπόν στην πρωτεύουσα να διαδηλώσει με το αυτοκίνητό του, με το φορτηγό του, τη μοτοσυκλέτα ή το τρακτέρ του, ήταν έκδηλη
. Ήρθε να εκφραστεί ενάντια στον αυταρχικό φιλελευθερισμό που χαρακτηρίζει πλέον το 90% των κυβερνήσεων σε αυτόν τον πλανήτη, που σκοπεύουν να διαχειρίζονται τις κοινωνίες σαν αποθήκες της Amazon. 
Η διαχείριση της υγείας, όπως και η διαχείριση του κλίματος αύριο, είναι σίγουρα το νέο πρόσωπο του αυταρχικού φιλελευθερισμού που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. 
Η ουσία σήμερα είναι ότι αυτές οι πολιτικές του περιορισμού των ελευθεριών και της μόνιμης αστυνόμευσης αποτελούν το σημείο εκκίνησης που οδηγεί στην έκφραση εκτεταμένης κοινωνικής οργής.
Υπάρχουν σίγουρα πολλά σημεία διαφωνίας ανάμεσα στις διαφορετικές συνιστώσες του κινήματος αυτού, αλλά δεν είχε σήμερα διαδηλωτές που απλά ήθελαν να τραβήξουν την προσοχή μέσω λανθασμένης πίστης σε λεγόμενες θεωρίες συνωμοσίας. 
Πρόκειται για μια ανόητη και δυσάρεστη κριτική που κάνει η γαλλική κυβέρνηση στο κίνημα, και στην Ελλάδα, από ότι κατάλαβα, την κριτική αυτή, που είναι συκοφαντική δυσφήμιση στην ουσία, την κάνει η "αριστερά", αυτή η δήθεν, περιφρονητική και κομφορμιστική αριστερά που έχει γίνει με τα χρόνια ο καθρέφτης της δεξιάς αντίδρασης και περικλείει στον όρο 'ψεκασμένους' τους πολίτες που ευτυχώς αντιστέκονται ανά τον πλανήτη...Ας είναι. 
Δεν έχoυμε καμία σχέση.
Δεν αποτελεί μυστήριο για κανέναν πια στη Γαλλία ότι παρασυρόμαστε σε κύκλους πολιτικής βίας που μόνο μια μαζική λαϊκή κινητοποίηση μπορεί να σταματήσει. 
Το σημερινό και το μελλοντικό κίνημα δεν θα είναι προνόμιο μιας "αριστεράς" που πρόδωσε το όνομα και τις αρχές της... 
Και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να το συκοφαντεί. Ίσως να μπορεί απλά να το αποκαλέσει αύριο με το όνομά που προσπαθεί να πάρει αυτή τη νύχτα, δηλαδή, όσο ουτοπικό κι αν είναι αυτό, Επανάσταση...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η αμερικανική ελίτ ξέρει πολύ καλά ότι μπορεί να έχει βάσεις σε πολλά μέρη του κόσμου, να πιέζει τη Ρωσική Ομοσπονδία, να κάνει πειράματα στου κασιδι το κεφάλι, να μας λέει ότι στα 12 αλλαγή φύλου μπορεί να κάνεις, αλλά να αρνηθείς πειραματικό σκεύασμα δεν μπορείς..
Αυτός εδώ για όσους δεν το γνωρίζουν είναι στενός φίλος του Ζελενσκυ και συνομιλεί με Ουκρανους Ναζί του Κιέβου. 
Αυτός ο πολύχρωμος λοιπόν είναι γεράκι πολέμου. 
Ειναι το παραδεισιο πουλι ο νεος υποδιευθυντης του Γραφειου της Πυρηνικης Ενεργειας της Κυβερνησης Μπαιντεν..Τωρα αν νοιαζεται για τον φτωχο Αφροτρανς που βωλοδερνει σαν χαμινι σε καποιο σοκακι της Νεας Υορκης,δεν το νομιζω
Υπηρετεί μια συγκεκριμένη πολιτική και πάρα την αποδοχή της διαφορετικότητας που πουλάει ο Λευκός Οίκος, η ουσία είναι μια:στηρίζει την πιο φονική κρατική μηχανή(ΗΠΑ) και τον πιο επιθετικό ιμπεριαλιστικο οργανισμό θανάτου μετά τον β παγκόσμιο πόλεμο (ΝΑΤΟ) αυτός-αυτή - αυτό.
Και τούτο το ορνιο είναι φιλαράκι με το άλλο το δυστοπικο τρολ του κεφαλαίου Τζέισον Αντιγόνη (το).



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------




3 Ουκρανοί στρατιώτες δολοφόνησαν εν ψυχρώ 2 Έλληνες ομογενείς τραυμάτισαν σοβαρά 2 άλλους. Τους έστησαν καρτέρι έξω από καφετέρια όταν τα θύματα βγήκαν για τσιγάρο αφού διαπληκτίστηκαν εντός. Ο 1 νεκρός ήταν μέλος της Εθνοφρουράς
14/02/2022
Τρεις Ουκρανοί στρατιώτες δολοφόνησαν εν ψυχρώ 2 Έλληνες ομογενείς τραυμάτισαν σοβαρά 2 άλλους. Τους έστησαν καρτέρι θανάτου έξω από καφετέρια όταν τα θύματα βγήκαν για τσιγάρο αφού είχαν διαπληκτιστεί μαζί τους εντός. Ο 1 νεκρός ήταν μέλος της Εθνοφρουράς!
Στις 13 Φεβρουαρίου, στο χωριό  Γράνιτνα, που βρίσκεται πλησίον της γραμμής επαφής στην Ανατολική Ουκρανία στο Ντόνετσκ, 3 Ουκρανοί στρατιώτες πυροβόλησαν εναντίον τεσσάρων ατόμων Ελλήνων ομογενών από ότι αποδείχθηκε. Δύο σκοτώθηκαν, κι άλλοι δύο τραυματίστηκαν σοβαρά και νοσηλεύονται. Γνωστοποιήθηκε ότι ένα από τα θύματα υπηρετούσε στην Εθνοφρουρά (mk.ru), το δεύτερο ήταν πολίτης. Οι δράστες συνελήφθησαν. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διπλή ανθρωποκτονία, κι απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Ο αναπληρωτής επικεφαλής του Τμήματος Λαϊκής Πολιτοφυλακής της ΛΔ Ντονέσκ, Eduard Basurin, ανακοίνωσε το τραγικό συμβάν διευκρινίζοντας ότι οι στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας ήταν μεθυσμένοι.
Σύμφωνα με τον ίδιο, δύο στρατιώτες της 53ης ταξιαρχίας της Ουκρανίας, οπλισμένοι με υπηρεσιακά πιστόλια, μπήκαν σε καφετέρια, όπου καβγάδισαν με άλλους θαμώνες. Στη συνέχεια βγήκαν έξω και περιμένοντας να βγουν οι αντίπαλοι να καπνίσουν στήνοντάς τους καρτέρι άνοιξαν πυρ εναντίον των Ελλήνων.
«Οι στρατιώτες τράπηκαν σε φυγή από τον τόπο του εγκλήματος, εκτός από το ότι πυροβόλησαν τους θαμώνες του καφέ, πυροβόλησαν και εναντίον ενός αμάχου στο Chermalyk. Οι δολοφόνοι έχουν πλέον συλληφθεί. Διαπιστώθηκε ότι ο σειριακός αριθμός καταστράφηκε σε ένα από τα πιστόλια », είπε ο Basurin.
Πατέρας δυο παιδιών και παππούς 1 εγγονιού είναι ο 1 νεκρός ομογενής 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νίκη στην Οτάβα και στην Ουάσιγκτον: o Πρωθυπουργός της επαρχίας του Ontario ανακοίνωσε την κατάργηση πιστοποιητικού εμβολιασμού! Η Ουάσιγκτον θέτει τέλος σε υποχρεωτικό εμβολιασμό και μάσκες! Σε Κατάσταση Πολέμου κήρυξε τη χώρα του ο Τριντό!
14/02/2022
Νίκη στην Οτάβα και στην Ουάσιγκτον: o Πρωθυπουργός της επαρχίας του Ontario ανακοίνωσε την κατάργηση πιστοποιητικού εμβολιασμού! Η Ουάσιγκτον θέτει τέλος σε υποχρεωτικό εμβολιασμό και μάσκες! O Tριντό για ά φορά στην ιστορία του Καναδά δηλώνει τη χώρα σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης νόμο που επιφέρει μέτρα αντιμετώπισης πολέμου για να καταπνίξει τις κινητοποιήσεις.
Μετά από 2 εβδομάδες κινητοποιήσεων κι ολοκληρωτικού αποκλεισμού της Ottawa, ο Πρωθυπουργός της ομοσπονδιακής επαρχίας του Ontario ανακοίνωσε ότι καταργεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού-pass vaccinal από την 1η Μαρτίου.
Το κίνημα του κονβόι της Ελευθερίας αποκομίζει μια ακόμη νίκη.
Στο μεταξύ άνοιξε στο Windsor η γέφυρα Ambassador Bridge στα σύνορα ΗΠΑ Καναδά μετά από αστυνομική επιχείρηση από τις 11 μμ την Κυριακή. Ήταν μπλοκαρισμένη για μια βδομάδα από καμιόνια.
Στο μεταξύ απέναντι στο αδούλωτο φρόνημα των φορτηγατζήδων ο Τριντό Πρωθυπουργός του Καναδά θα ανακινήσει ομοσπονδιακές εξουσίες έκτακτης ανάγκης που δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ μέχρι τώρα ως απάντηση στις διαδηλώσεις σε εθνικό επίπεδο, αναφέρει το CBC. Δικτάτορας και επίσημα.
Ο Τριντό σκοπεύει να επικαλεστεί τον νόμο περί Έκτακτης Ανάγκης για ν΄αντιμετωπίσει τις διαμαρτυρίες.
Ο νόμος παρέχει στο υπουργικό συμβούλιο τη δυνατότητα να λάβει «ειδικά προσωρινά μέτρα που ενδέχεται να μην είναι κατάλληλα σε κανονικές συνθήκες». Περίοδος πολιτικής ανωμαλίας κι εκτροπής στον Καναδά. Ο νόμος αυτός δεν έχει προηγούμενο στον Καναδά και θα προσδώσει στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση πρόσθετες υπερεξουσίες. Παρέχει ειδικές εξουσίες στον πρωθυπουργό. Ο συγκεντρωτισμός του Μονάρχη.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ανοίγουν όλα τα χαρτιά: Ρώσοι πολεμικοί ανταποκριτές σπάνε τη σιωπή τους κι δείχνουν τους Αμερικανούς να φεύγουν από το Κίεβο όπως από το Αφγανιστάν! O Πούτιν αν θέλει να τους δείξει την αγάπη του μπορεί να τους … την πέσει του Αγ. Βαλεντίνου!
13/02/2022
Μεγάλη διπλωματική και μιντιακή κινητικότητα στο ουκρανικό εδώ και μέρες που κορυφώνεται σιγά σιγά. Αρχίζουν ν΄ανοίγουν όλα τα χαρτιά. Από όλες τις δημοσιεύσεις δηλώσεις επαφές κλπ θεωρώ πολύ σημαντικό ότι Ρώσοι πολεμικοί ανταποκριτές που ήταν σφίγγα ως τώρα κι επαναλάμβαναν στερεότυπα το αφήγημα που επιβάλει η κρισιμότητα των στιγμών έκαναν σήμερα αναρτήσεις που διαφωτίζουν την υπόθεση και ξεκαθαρίζουν σε κάποιο βαθμό ότι όντως επίκειται άτακτη υποχώρηση δυτικών από Ουκρανία. Το πως θα επέλθει δεν είναι πλήρως διασαφηνισμένο. Στις αναρτήσεις τους σε προσωπικούς λογαριασμούς στα social media εμφανίζουν με φωτομοντάζ τον Ζελένσκι και τους συν αυτών να εγκαταλείπουν άρον άρον το Κίεβο όπως οι εντολοδόχοι των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν. Ενώ σε άλλες αναρτήσεις υπενθυμίζουν τη φυγή των Αμερικανών από αέρος σε Σαϊγκόν (παραπομπή  στο 1975 που Νοτιοβιετναμέζοι πολίτες σκαρφαλώνουν στον τοίχο της πρεσβείας των ΗΠΑ στη Σαϊγκόν με στόχο να φύγουν με τα ελικόπτερα) , Αφγανιστάν και τώρα Ουκρανία..Προειδοποιούν πως η Ουκρανία θα γίνει νέο Βιετνάμ για ΗΠΑ.
Ο πρέσβης των ΗΠΑ στο Κίεβο και διπλωματικό προσωπικό μετακινήθηκαν από Κίεβο σε Lviv κοντά στην Πολωνία. To CBS: η διοίκηση Biden προετοιμάζεται ν΄αποσύρει όλο το προσωπικό των ΗΠΑ από Κίεβο τις επόμενες 24-48 ώρες.
Η Πολωνία ετοιμάζει επιχειρησιακά σχέδια υποδοχής προσφύγων για ενδεχόμενο ανατροπής του σημερινού status quo στην Ουκρανία. 40 χώρες ως τώρα απέσυραν διπλωματικές αντιπροσωπείες από Κίεβο και η λίστα συνεχώς μεγαλώνει όσο περνάει η ώρα. Ουκρανοί φιλοδυτικοί ολιγάρχες μεταφέρονται με πτήσεις charter μακριά από το Κίεβο εκτός συνόρων. Μόνο την Κυριακή περί 20 πτήσεις charters όσο και ιδιωτικές αναχώρησαν από Κίεβο.
Οι Ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις ανέστειλαν άδειες και ανακάλεσαν στο στρέτευμα τους ήδη αδειούχους.
Ο ΥΠΕΞ Ισραήλ Lapid συναντήθηκε με την ΥΠΕΞ της Ουκρανίας στην Ιερουσαλήμ και παράλληλα δήλωσε πως “πολιτικοί αξιωματούχοι όσο και των μυστικών υπηρεσιών που είμαστε σ΄επαφή κυρίως Αμερικάνοι μου δήλωσαν πως απομένει λίγος χρόνος για να βγουν από την Ουκρανία οι Ισραηλινοί “..
O Πούτιν αν θέλει να τους δείξει την αγάπη του μπορεί να τους … την πέσει του Αγ. Βαλεντίνου!
Οι δυτικοί φωνάζουν Ουκρανία Ουκρανία για να κλειδώσουν το στόχο και να επικεντρωθούν οι Ρώσοι μόνο στην Ουκρανία και να μην προχωρήσουν περισσότερο…Η γεωπολιτική αλλαγή στην Ουκρανία θ΄αλλάξει άρδην τις παγκόσμιες ισορροπίες αλλά και τις ενδοκρατικές.
έρχεται ο Βαλεντίνος με το αρκουδάκι του……



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




"Δεν θα εισβάλλουμε στην Ουκρανία εκτός κι αν προκληθούμε"
Η Ρωσία "δεν θα εισβάλει στην Ουκρανία εκτός κι αν προκληθούμε", δήλωσε ο Ρώσος πρέσβης στην Ευρω Ένωση, Βλαντίμιρ Τσιζόφ, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στη βρετανική εφημερίδα The Guardian.
"Δεν θα εισβάλουμε στην Ουκρανία, εκτός κι αν προκληθούμε να το κάνουμε", είπε ο Ρώσος πρέσβης, που εκπροσωπεί τη Ρωσία στις Βρυξέλλες από το 2005.
"Εάν οι Ουκρανοί εξαπολύσουν μια επίθεση εναντίον της Ρωσίας, δεν θα πρέπει να εκπλαγείτε εάν αντεπιτεθούμε. Ή εάν αρχίσουν να σκοτώνουν κατάφωρα Ρώσους πολίτες οπουδήποτε, στο Ντονμπάς ή αλλού", συμπλήρωσε, αναφερόμενος σε αυτήν την ανεξάρτητη πλέον περιοχή  ανατολικά της Ουκρανίας, όπου οι φιλορώσοι αντιφασίστες μάχονται τις ναζιστικές ουκρανικές δυνάμεις εδώ και 8 χρόνια.
Ο Τσιζόφ προειδοποίησε ότι μια ουκρανική "πρόκληση" θα μπορούσε να ωθήσει το Κρεμλίνο να αντιδράσει.
"Αυτό που εννοώ ως 'πρόκληση' είναι ότι μπορούν να οργανώσουν ένα επεισόδιο εναντίον των αυτοανακηρυχθεισών δημοκρατιών του Ντονμπάς, να τις προκαλέσουν, κατόπιν να τις πλήξουν με όλες τις δυνάμεις τους, προκαλώντας με αυτόν τον τρόπο μια αντίδραση της Ρωσίας, ώστε να αποφύγουν μια ανθρωπιστική καταστροφή στα σύνορά τους", σημείωσε.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καλλιθέα: Νεαρός έκλεψε κινητό άνδρα από τις Σεϋχέλλες και αυτός πολύ σωστά αντιδρώντας  τραυμάτισε τον κλέφτη μαζί με τον αδερφό του
Απίστευτο περιστατικό στην Καλλιθέα μετά από κλοπή κινητού. 24χρονος εντόπισε τον δράστη από το στίγμα, τον καταδίωξε και παρέσυρε τον ίδιο τον κλέφτη και τον αδερφό του που πήγε να τον βοηθήσει.
14 Φεβρουαρίου 2022 13:32
Και για να τρελαίνεται οποιοσδήποτε φυσιολογικός άνθρωπος. Για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών συνελήφθη ένας 24χρονος από τις Σεϋχέλλες αργά το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή της Καλλιθέας.
Ο 24χρονος είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του σε δρόμο της συγκεκριμένης περιοχής και λίγο νωρίτερα ένας 17χρονος του αφαίρεσε το κινητό του τηλέφωνο μέσα από το αυτοκίνητο.
Ο 24χρονος εντόπισε από το στίγμα του κινητού του τον 17χρονο και αφού τον καταδίωξε με το αυτοκίνητό του τον παρέσυρε με αυτό και τον τραυμάτισε. Αμέσως μετά ο 17χρονος σηκώθηκε κινήθηκε προς την οικία που διέμενε και ζήτησε βοήθεια από τον αδερφό του ο οποίος κατέβηκε κάτω και πέταξε πέτρα στο αυτοκίνητο του 24χρονου.
Εκείνος με τη σειρά του αντέδρασε παρασύροντας και τον αδερφό του 17χρονου με αποτέλεσμα να τραυματίσει και αυτόν. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ο 24χρονος συνελήφθη για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και ο 17χρονος για τη κλοπή.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φράικορπς: Γενική επιστράτευση για τους ναζί της Ουκρανίας
Τα τάγματα ακροδεξιών ενόπλων συνεχίζουν να κάνουν επίδειξη δύναμης στην Ουκρανία την ώρα που το κλίμα είναι παραπάνω από τεταμένο. Η λογική πίσω από την άρνηση της Γερμανία να στείλει όπλα στο Κίεβο.
14 Φεβρουαρίου 2022 17:41
Η γερμανική κυβέρνηση απέρριψε τα αιτήματα της Ουκρανίας για πολεμική ενίσχυση αναφέροντας πως ο λόγος που δεν το πράττει, είναι το γεγονός πως η Γερμανία "δε στέλνει όπλα σε ζώνες ένοπλων συγκρούσεων", ως ζήτημα "αρχής".
Όπως ανέφερε η Deutsche Welle, το Βερολίνο αποφάσισε να στείλει μόνο 5.000 κράνη στους Ουκρανούς μετά τα αιτήματά τους. Ωστόσο, για την ουκρανική πλευρά, η "βοήθεια" αυτή, δεν είναι αρκετή. Τόσο ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς όσο και η υπουργός Εξωτερικών Αναλένα Μπέρμποκ, επικαλέστηκαν την πολιτική αρχή της γερμανικής κυβέρνησης να μην εξάγει όπλα σε περιοχές όπου υπάρχει στρατιωτική κρίση. "Εξαιρέσεις μπορούν να γίνουν μόνο σε αιτιολογημένες μεμονωμένες περιπτώσεις, οι οποίες πρέπει να τεκμηριώνονται με δημόσια διαφάνεια" ανέφερε επισήμως ο γερμανικός κυβερνητικός συνασπισμός.
"Ρωτήστε τους Γερμανούς για την προμήθεια όπλων στη Σαουδική Αραβία, την Αίγυπτο, την Τουρκία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα" σχολιάζουν αρκετοί πολίτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητώντας στήριξη για τους Ουκρανούς έναντι της Ρωσίας. "Τα γερμανικά όπλα χρησιμοποιούνται σε πολέμους και ένοπλες συγκρούσεις σε όλο τον πλανήτη, ακόμη και από τους τζιχαντιστές", ανέφερε άλλος χρήστης που επικαλείται η DW.
Ο Σολτς, μιλώντας στη γερμανική δημόσια τηλεόραση, επανέλαβε πως "κάθε περίπτωση εξετάζεται ξεχωριστά". Γεγονός είναι πάντως πως η Γερμανία έχει εξοπλίσει την Αίγυπτο από το 2010 με όπλα που έχουν χρησιμοποιηθεί σε πολλές συρράξεις. Το 2019 άλλωστε, η έρευνα του project #GermanArms, απέδειξε πως τα γερμανικά όπλα χρησιμοποιήθηκαν κατά κόρον στον πόλεμο της Υεμένης. Ακόμη, βασικός αγοραστής γερμανικών όπλων, είναι η Τουρκία, τα οποία βρέθηκαν και στη Λιβύη. Άλλα χρησιμοποιήθηκαν φυσικά εναντίον των Κούρδων.
Γιατί λοιπόν η Γερμανία δεν στέλνει όπλα στην Ουκρανία; Όπως αναφέρει το BBC, η κυβέρνηση Σολτς προωθεί τη "διπλωματική λύση", τηρώντας στάση αλά "Πόντιος Πιλάτος". Παράλληλα, η Γερμανία δείχνει ατολμία έναντι της κυβέρνησης Πούτιν, προσπαθώντας να μην έχει ενεργή ανάμειξη στην όλη διένεξη, τουλάχιστον για την ώρα. Ακόμη, είναι σαφές πως η γερμανική πλευρά δεν θέλει να στιγματιστεί, ότι παρέχει εξοπλισμό σε μια χώρα που διέπεται από ακροδεξιές ομάδες ενόπλων, και αυτό, λόγω του παρελθόντος της.
Η αλήθεια είναι πως ομάδες ακροδεξιών έχουν αναπτυχθεί στην Ουκρανία από το 2015, έχοντας ιδιαίτερα έντονη παρουσία. Το Τάγμα Αζόφ είναι εθελοντική μονάδα της εθνικής φρουράς της Ουκρανίας η οποία εδρεύει στη Μαριούπολη, και θυμίζει τα Φράικορπς, τις παραστρατιωτικές οργανώσεις που συγκροτήθηκαν στη Γερμανία μετά το τέλος του Α' Παγκοσμίου Πολέμου. Από τις τάξεις των Φράικορπς προήλθαν ορισμένα στελέχη της SA όπως ο Ερνστ Ρεμ, των SS, και ο Ρούντολφ Ες (διοικητής του Άουσβιτς). Το ουκρανικό Τάγμα Αζόφ πήρε μέρος στις μάχες μεταξύ των φιλορωσικών αυτονομιστικών δυνάμεων και των Ουκρανών, τον Ιούνιο του 2014 κατά την διάρκεια της κρίσης στη νοτιοανατολική Ουκρανία.
Η μονάδα έχει κατηγορηθεί από την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (OHCR) για εγκλήματα πολέμου, όπως μαζική λεηλασία, χρήση βασανιστηρίων, ξυλοδαρμούς αμάχων, απαγωγές δημοσιογράφων, ηλεκτροπληξία και εικονικούς πνιγμούς. Παράλληλα, το Τάγμα χρησιμοποιεί νεοναζιστικά σύμβολα και σύμβολα των SS. Τον Σεπτέμβριο του 2014, το τάγμα του Αζόφ, εγγράφηκε στην Εθνική Φρουρά της Ουκρανίας ως Ειδική αστυνομική δύναμη και ακόμη και σήμερα φέρει τα δικά του σύμβολα. Το ίδιο ισχύει και για τον "Δεξιό Τομέα".
Πρόσφατα, ο Zach Dorfman έγραφε πως από το 2015 και μετά η CIA ενισχύει τις νεοναζιστικές ομάδες της Ουκρανίας, ως "απάντηση" προς τους φιλορώσους αυτονομιστές. Μάλιστα, ισχυρίζεται πως η CIA βρίσκεται πίσω και από την εκπαίδευσή τους. Μάλιστα, το Nation είχε δημοσιεύσει πως το 2015 το Κογκρέσο ψήφισε νομοσχέδιο με μεγάλη οικονομική βοήθεια προς την Ουκρανία. Η τροπολογία που διατύπωνε απαγόρευση πώλησης όπλων προς το Τάγμα Αζόφ, τελικά αποσύρθηκε ως "περιττή".
Ακόμη, το Jacobin ανέφερε σε πρόσφατο δημοσίευμά του, πως μέλη του Τάγματος εκπαιδεύτηκαν στις ΗΠΑ από ομάδες "Λευκής Υπεροχής", όπως το Rise Above Movement. Ιδιαίτερη κινητικότητα στις τάξεις των νεοναζί εντοπίζεται τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή του Λουγκάνσκ, που βρίσκεται στο επίκεντρο της έντασης. Μάλιστα, ο επικεφαλής του Αζόφ, έκανε αναφορά στα Freikorps, κάνοντας λόγο για "επιστράτευση". Δεν είναι τυχαίο ακόμη, πως το Τάγμα έχει στήσει τελετές - μνημόσυνα για τους νεκρούς μαχητές του, εμπνευσμένο από τελετή που χρησιμοποιούταν κατά κόρον από το γερμανικό κόμμα των Ναζί, γνωστή και ως "Lichtdom", δηλαδή Καθεδρικός του Φωτός.
Η δε ΜΚΟ, truth-hounds.org, έχει αναφερθεί εκτενώς στην οργάνωση των ταγμάτων αυτών, καταγράφοντας πλείστες επιθέσεις σε ακτιβιστές, αλλά και την εκπαίδευση μικρών μαθητών με όπλα.
Ενα βήμα πριν την αναγνώριση της ανεξαρτησίας σε Ντονιέτσκ και Λουγκάνσκ
Την ίδια ώρα που στην Ουκρανία εξοπλίζονται σχεδόν οι πάντες, το Κρεμλίνο ζητά από το ρωσικό κοινοβούλιο την ψήφιση απόφασης με την οποία αναγνωρίζει ως ανεξάρτητες τις δύο επίμαχες φιλορωσικές περιοχές της Ανατολικής Ουκρανίας, του Ντονιέτσκ και του Λουγκάνσκ.
Το Ντονιέτσκ και το Λουγκάνσκ στα ανατολικά της Ουκρανίας, είχαν δηλώσει από το 2014 τα φιλορωσικά τους αισθήματα, δέχονται αιματηρό πόλεμο από τους ναζί της Ουκρανίας έκτοτε μια ανεξαρτησία πια εκτός της Ουκρανικής επικράτειας. Ωστόσο, η Ρωσία σκοπεύει να αναγνωρίσει τις περιοχές ως ανεξάρτητες.
Για το λόγο αυτό οι βουλευτές του κόμματος του Βλαντίμιρ Πούτιν "Ενιαία Ρωσία", κατέθεσαν σχέδιο απόφασης ζητώντας την θέση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών για το εάν θα προχωρήσουν ή όχι στα ψηφίσματα για την αναγνώριση του Ντονιέτσκ και του Λουγκάνσκ ως ανεξάρτητων περιοχών. Πλέον η Δούμα πρόκειται να συζητήσει την πρόταση και η τελική απόφαση θα σταλεί στον Βλαντίμιρ Πούτιν.
Οι δυτικές πρωτεύουσες έχουν προειδοποιήσει ότι η Ρωσία θα μπορούσε να εξαπολύσει μια πλήρη εισβολή, και πολλές αυτή την εβδομάδα προέτρεψαν τους πολίτες τους να εγκαταλείψουν την Ουκρανία. Η Ρωσία αρνήθηκε ότι έχει σχέδια εισβολής.
Οι απαιτήσεις της Ρωσίας περιλαμβάνουν την ανάκληση της επέκτασης του ΝΑΤΟ προς τα ανατολικά και την απαγόρευση της προσχώρησης της Ουκρανίας στη διατλαντική συμμαχία στο μέλλον. Οι απαιτήσεις αυτές γίνονται με περισσότερους από 100.000 στρατιώτες συγκεντρωμένους στην ανατολική πλευρά της Ουκρανίας και συμμετέχουν σε ασκήσεις μεγάλης κλίμακας στα βόρεια της Λευκορωσίας.
Η Ρωσία πραγματοποιεί κοινές στρατιωτικές ασκήσεις στη Λευκορωσία και έχει πραγματοποιήσει μικρότερες ασκήσεις στα σύνορα με την Ουκρανία, προκαλώντας φόβους ότι τέτοιες ενέργειες ήταν προετοιμασίες για στρατιωτική δράση.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο εξαναγκασμός να ζήσω τον έρωτά μου του Αγίου Βαλεντίνου, μία ημέρα που έχει προσδιοριστεί για εμπορικούς λόγους, δεν είναι το φόρτε μου. Παράλληλα, η αποφυγή αυτή δεν με κάνει λιγότερο άνθρωπο.
Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ξεκίνησε ως εορτασμός των διαφόρων Χριστιανών μαρτύρων που ονομάζονταν Βαλεντίνοι – ήταν τουλάχιστον τρεις. Τυχαίο; Κάτσε να σου πω και πώς ολοκληρώνεται ο –επικρατέστερος– μύθος: με λιθοβολισμό και αποκεφαλισμό του Βαλεντίνου, κατ’ εντολή του αυτοκράτορα Κλαύδιου, γιατί δεν συντάχθηκε με την εντολή να μην παντρεύει ζευγάρια Χριστιανών. Όχι φίλη/φίλε μου. Δεν υπήρχε happy end.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρόδος: Επιχειρηματίας πραγματοποιεί απεργία πείνας έξω από τη ΔΕΗ - Αδυνατεί να εξοφλήσει τα χρέη της
Σε απεργία πείνας προχώρησε μια γυναίκα από τη Ρόδο η οποία δήλωσε πως βρίσκεται σε αδιέξοδο καθώς αδυνατεί να εξοφλήσει τους "φουσκωμένους" λογαριασμούς ρεύματος.
14 Φεβρουαρίου 2022 20:15
Απεργία πείνας πραγματοποιεί από σήμερα το πρωί έξω από τη ΔΕΗ μια γυναίκα στη Ρόδο.
Η 30χρονη που διατηρεί μικρή ξενοδοχειακή μονάδα στο κέντρο του νησιού, αδυνατεί να εξοφλήσει τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς ρεύματος ενώ όταν απευθύνθηκε στους αρμόδιους, εκείνοι την παρέπεμψαν στο γνωστό πρόβλημα του ενεργειακού εξηγώντας πως αδυνατούν να διακανονίσουν.
Σε δηλώσεις της στη «Ροδιακή» η γυναίκα αναφέρει πως βρίσκεται σε αδιέξοδο και αναγκάστηκε να προχωρήσει σε διαμαρτυρία, «δεν ξέρω τι άλλο να κάνω που αλλού να απευθυνθώ» αναφέρει.
Παράλληλα στην εφημερίδα θέλησε να μιλήσει και ο κ. Μιχάλης Ι. ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας ο οποίος λάμβανε κάθε μήνα λογαριασμούς ύψους 900 ευρώ και τώρα καλείται να πληρώσει 3.820 ευρώ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Αφίσα της νεολαίας Μακρόν προπαγανδίζει τις διαφορετικές ερωτικές επιλογές!
14/02/2022 - 18:08
Σε σχετικό της άρθρο, η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», επισημαίνει ότι η «Νεολαία με τον Μακρόν» (JAM) « Jeunes avec Macron», δράττει την ευκαιρία συνδυάζοντας την πολιτική με τον έρωτα: «Είτε πρόκειται για ετεροφυλόφιλο ζευγάρι που φιλιέται με πάθος, είτε για ζευγάρι λεσβιών είτε για ζευγάρι ομοφυλόφιλων ανδρών». 
Η νεολαία του κόμματος Μακρόν επενδύει στις εφαρμογές γνωριμιών για να προσελκύσει νέους ηλικίας 18 έως 30 ετών.
«Εγώ ψηφίζω, εσύ»; είναι το νέο διαφημιστικό σποτ που προωθεί στο Διαδίκτυο από σήμερα, Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η νεολαία του κυβερνώντος κόμματος «Εμπρός για τη Δημοκρατία» (La République en marche). Μέσω τριών εφαρμογών γνωριμιών, το στρατηγείο του κόμματος του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν καλεί τους νέους, ηλικίας 18 έως 30 ετών, να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους έως τις 4 Μαρτίου, για να μπορούν να ψηφίσουν στις προεδρικές εκλογές του Απριλίου.
Στις εφαρμογές Tinder, Grindr και Bumble, η νεολαία του κόμματος του Μακρόν έχει ανεβάσει προεκλογικά σποτ και αφίσες, με συνθήματα όπως: «Σε θέλουμε πραγματικά». «Ενθαρρύνουμε τους νέους να ψηφίσουν»



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Yeni Safak: Εάν η Τουρκία εμπλακεί σε ένα πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας τότε «Θεός φυλάξοι»!
14.02.2022 | 23:11
Ο αρθρογράφος της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας  Yeni Şafak, ο Γιουσούφ Καπλάν  δήλωσε ότι  «είναι πολύ σημαντικό η Τουρκία να προετοιμαστεί με στόχο να μην μπει ποτέ σε πόλεμο. Εάν η Τουρκία παρασυρθεί σε έναν πόλεμο στη σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας, θα καταρρεύσει - Allah muhafaza! [Θεός φυλάξοι!]», είπε χαρακτηριστικά.
Ο Καπλάν έγραψε , «Όταν κοιτάξουμε προσεκτικά το τελευταίο τέταρτο του αιώνα, βλέπουμε ότι οι ΗΠΑ και η Ευρώπη έχουν υποχωρήσει σε όλους τους τομείς, ενώ η Ρωσία και η Κίνα έχουν κάνει μεγάλα βήματα στους στρατιωτικούς και στρατηγικούς τομείς, ιδιαίτερα στον οικονομικό και πολιτικό τομέα.
Στο μεταξύ, η Τουρκία έχει προχωρήσει πολύ στις εξαγωγές της αμυντικής βιομηχανίας και στον ανταγωνισμό με τις δυτικές χώρες που παράγουν όπλα υψηλής τεχνολογίας: Μάλιστα, έδειξε στη Ρωσία, στην Ευρώπη, στην Αμερική και φυσικά στην Κίνα τι μπορούσε να κάνει σε μια εβδομάδα στο Καραμπάχ.
Η Τουρκία έρχεται πιο δυνατή από ποτέ και μπορεί να κάνει ένα ιστορικό άλμα που θα ανατρέψει την ισορροπία της περιοχής σε έναν αιώνα...
Είναι πολύ σημαντικό η Τουρκία να προετοιμαστεί  και σαν στόχος να είναι η Τουρκία να μην μπει ποτέ σε πόλεμο.
 Εάν η Τουρκία παρασυρθεί στον πόλεμο στην αντιπαράθεση Ρωσίας-Ουκρανίας, θα καταρρεύσει – Allah muhafaza!», είπε χαρακτηριστικά.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΚΚΕΛ: Τώρα σας αρέσει η Αλεξ/πολη ως αμερικανική βάση και στόχος της Ρωσίας για τον πόλεμο των Γιάνκις στην Ουκρανία;
14/02/2022 - 17:42
Δελτίο Τύπου σχετικά με την βάση των ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη και το πως έχει καταντήσει τώρα στόχος με εξελίξεις στην Ουκρανία εξέδωσε το ΑΚΚΕΛ.
«Από τον Ιούλιο του 2018 επί Κοτζιά στο ΥΠΕΞ, που οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ κατέστρεψαν τις ελληνορωσικές σχέσεις δήθεν διότι οι Ρώσοι «λάδωναν» Έλληνες για να κινητοποιηθούν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, μέχρι σήμερα που οι ΝΔούληδες του Μητσοτάκη συνεχίζουν την ίδια και προδοτικότερη πολιτική, το ΑΚΚΕΛ φώναζε για την Αλεξανδρούπολη ότι οι ΗΠΑ κατέστρεψαν σοβαρά ελληνορωσικά προγράμματα για να μην υπάρχει ρωσική παρουσία, για να μολύνουν το ρωσικό όνομα και να στείλουν τη Ρωσία στην Τουρκία, το κλασικό αμερικάνικο παιδάκι.
Ασπόνδυλα όντα που το έπαιζαν δημοσιογράφοι και ερευνητές, ενταγμένοι μέσα στα δίκτυα του πραξικοπηματία Πάιατ, είχαν κλείσει το στόμα τους και μιλούσαν ΜΟΝΟ για θαυμάσια οφέλη από τις βάσεις των ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη.
Τώρα που αποκαλύφθηκε όλη η αλητεία κατά της Ελλάδας (και της Αλεξανδρούπολης κυρίως) ότι οι ΗΠΑ μόνο βάση για μεταφορά στρατευμάτων κλπ κατά της Ρωσίας ήθελαν και όχι κατά της Τουρκίας, θα ζητήσουν συγνώμη γα τα εγκλήματά τους ή μήπως οι Γιάνκιδες τους κρατούν ή τους αμείβουν καλά;
Δείτε τώρα την Αλεξανδρούπολη ως στρατιωτικό στόχο ρωσικών πυραύλων».



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Β.Πούτιν σε ΝΑΤΟ: «Αν προσπαθήστε να εισβάλετε στην Κριμαία... δεν θα προλάβετε να ανοιγοκλείστε τα βλέφαρα σας»
14/02/2022 - 07:05  
Ο Β.Πούτιν έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στο ΝΑΤΟ: Η Μόσχα δεν πρόκειται να επιτεθεί στην Ουκρανία, να μην επιτεθεί ούτε αυτό
Την ώρα που η Δύση δημιουργεί ένα πολεμικό κλίμα, ώστε να εκβιάσει τη Ρωσία να εισβάλει την Ουκρανία, ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα. 
Στην πρόσφατη συνάντηση του με τον Γάλλο πρόεδρο, Εμάνουελ Μακρόν, η οποία διήρκησε πάνω από έξι ώρες ο Β.Πούτιν έκανε κάποιες συγκλονιστικές δηλώσεις, τις οποίες όμως απέκρυψαν τα δυτικά ΜΜΕ. 
Τι είπε ο Β.Πούτιν: 
«Αν η Ουκρανία γίνει μέλος του ΝΑΤΟ και προσπαθήσει να εισβάλει στην Κριμαία, η Ευρώπη αυτομάτως μπαίνει σε σύγκρουση με τη Ρωσία…
Ναι, το ΝΑΤΟ υπερέχει. Το γνωρίζουμε. Η Ρωσία όμως είναι πυρηνική δύναμη με οπλικά συστήματα προηγμένης τεχνολογίας. Δεν θα υπάρχουν νικητές.
Θα συρθείτε λοιπόν σε έναν πόλεμο ενάντια στην θέληση σας, και…
Δεν θα προλάβετε να ανοιγοκλείσετε τα βλέφαρα σας διαβάζοντας το άρθρο 5 του ΝΑΤΟ».



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Χτύπησαν στο ψαχνό» οι νεοναζιστές του Κιέβου για να προκαλέσουν τους Ρώσους και σκότωσαν δύο Έλληνες ομογενείς
14/02/2022 - 12:13
Οι νεοναζιστές του Κιέβου «χτύπησαν στο ψαχνό» και σκότωσαν δύο Έλληνες ομογενείς στο χωριό Γράνιτνα, το οποίο βρίσκεται πλησίον της γραμμής επαφής στην Ανατολική Ουκρανία.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών, δύο Έλληνες ομογενείς σκοτώθηκαν και άλλοι δύο τραυματίστηκαν, από πυρά των Ουκρανών στρατιωτών, στο χωριό Γράνιτνα το οποίο βρίσκεται στην ανατολική Ουκρανία, κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία. 
Στην περιοχή αυτή δρουν νεοναζιστικές ομάδες όπως το «Τάγμα του Αζόφ», το Ένοπλο τμήμα του «Δεξιού Τομέα», οι οπαδοί του Ουκρανού ναζιστή ηγέτη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου Στεπάν Μπαντέρα κτλ. 
Αυτές οι μονάδες προωθούνται στην «γραμμή επαφής» καθώς είναι συνειδησιακά πιο «έτοιμες» για να κινηθούν επιθετικά εναντίον των κατοίκων της Ανατολικής Ουκρανίας.
Το επεισόδιο κρίνεται ως προκλητική ενέργεια των Ουκρανών έναντι των Ρώσων για να τους αναγκάσουν να απαντήσουν και να υπάρξει κλιμάκωση. 
Να σημειώσουμε ότι το χωριό Γράνιτνα (Granitnoie) βρίσκεται δίπλα στο χωριό Staromaryevka, που βρίσκεται στο DPR, από το οποίο χωρίζεται από τον ποταμό Kalmius.
Ο Νίκος Δένδιας θα απαιτήσει εξηγήσεις από τον Ουκρανό ομόλογό του, με τον οποίο έχει ζητήσει να μιλήσει τηλεφωνικά μετά τη δολοφονία των δυο Ελλήνων.
Να σημειωθεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ομογενών της Ουκρανίας τάσσονται υπέρ των ρωσικών θέσεων απέναντι στο Κίεβο.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Παλαιστίνιος νεκρός σε συγκρούσεις με δυνάμεις του ισραηλινοναζιστικού αποικιακού καθεστώτος  στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη
 Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022, 05:24
Μέλη των ένοπλων δυνάμεων του ισραηλινοναζιστικού καθεστώτος σκότωσαν Παλαιστίνιο κατά τη διάρκεια ανταλλαγών πυρών στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, καθώς ετοιμάζονταν να προχωρήσουν στην κατεδάφιση του σπιτιού προσώπου που κατηγορείται για την εκτέλεση σιωνιστή-ναζιστή, ανέφεραν σήμερα το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας και αυτόπτες μάρτυρες.
Τα επεισόδια ξέσπασαν αργά το βράδυ της Κυριακής, στο χωριό Σιλάτ αλ Χαριθίγια, τον τόπο κατοικίας Παλαιστίνιου που έχει συλληφθεί και κατηγορείται ότι άνοιξε πυρ εναντίον αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να σκοτωθεί σιωναζιστής κοντά στον σιωναζιστικό κατοχικό αποικιακό οικισμό Χομές τη 16η Δεκεμβρίου.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ισραηλινοναζιστές στρατιώτες και Παλαιστίνιοι ένοπλοι αντάλλαξαν πυρά αφού έφθασε δύναμη των ισραηλινοναζιστικών ένοπλων δυνάμεων για να προχωρήσει στην κατεδάφιση. Ο ισραηλινοναζιστικός στρατός διευκρίνισε πως θα κατεδάφιζε όροφο του κτηρίου όπου ζούσε ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης.
Εκατοντάδες Παλαιστίνιοι πέταξαν πέτρες και κοκτέιλ μολότοφ εναντίον των ισραηλινοναζιστών στρατιωτών, οι οποίοι αντέδρασαν κάνοντας χρήση «πολυβόλων αντιμετώπισης ταραχών» και «πυροβόλησαν ένοπλο όταν τον εντόπισαν», σύμφωνα με τον ισραηλινοναζιστικό στρατό, που δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε ότι υπήρξε θάνατος.
Σύμφωνα με το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας, ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε και άλλοι δέκα τραυματίστηκαν.
Οι αρχές του ισραηλινοναζιστικού καθεστώτος διατείνονται ότι οι κατεδαφίσεις των σπιτιών δραστών επιθέσεων αποτρέπουν μελλοντικές. Οργανώσεις υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων καταδικάζουν την πρακτική αυτή, που χαρακτηρίζουν συλλογική τιμωρία, καθώς στα σπίτια αυτά ζουν συγγενείς των φερόμενων ως δραστών και άλλοι.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συγκρούσεις στην Ανατολική Ιερουσαλήμ μετά την αμφιλεγόμενη επίσκεψη ακροδεξιού σιωναζιστή βουλευτή
 Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022, 02:18
Συγκρούσεις σημειώθηκαν την Κυριακή μεταξύ Παλαιστινίων διαδηλωτών και της ισραηλινοναζιοστικής κατοχικής στρατοαστυνομίας στην ευαίσθητη συνοικία Σέιχ Τζάρα στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, μετά την επίσκεψη σιωναζιστή ακροδεξιού βουλευτή που αναζωπύρωσε τις εντάσεις.
Δεκατέσσερις Παλαιστίνιοι, ανάμεσά τους ένα παιδί, τραυματίστηκαν, πέντε εκ των οποίων νοσηλεύονται, στις συγκρούσεις κατά τις οποίες η ισραηλινοναζιστική κατοχική στρατοαστυνομία χρησιμοποίησε αντλίες νερού και σφαίρες από καουτσούκ για να διαλύσει τους διαδηλωτές, σύμφωνα με την παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνο.
Η ισραηλινοναζιστική κατοχική στρατοαστυνομία έκανε λόγο για «βίαιες συγκρούσεις» στη συνοικία Σέιχ Τζάρα, που έχει γίνει το σύμβολο του αγώνα κατά της ισραηλινοναζιστικής κατοχικής αποικιστικής δραστηριότητας στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, και ανακοίνωσε τη σύλληψη 12 «ταραξιών».
Περισσότεροι από 300.000 Παλαιστίνιοι και 210.000 σιωναζί άποικοι ζουν σήμερα στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, παλαιστινιακό έδαφος κατεχόμενο από το 1967, το οποίο στη συνέχεια προσάρτησε το ισραηλινοναζιστικό καθεστώς.
Οι Παλαιστίνιοι φιλοδοξούν να κάνουν την Ανατολική Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα ενός μελλοντικού κράτους, ενώ το ισραηλινοναζιστικό αποικιακό καθεστώς θεωρεί όλη την πόλη της Ιερουσαλήμ πρωτεύουσά του.
Ο Ιταμάρ Μπεν Γκβιρ, βουλευτής του ακροδεξιού σιωναζιστικού κόμματος «Θρησκευτικός Σιωνισμός» και γνωστός για τις εμπρηστικές του δηλώσεις για τους Παλαιστίνιους, πήγε στο Σέιχ Τζάρα κατά τη διάρκεια της ημέρας για να ανοίξει ένα "γραφείο" και να στηρίξει τους σιωναζί αποίκους κατοίκους της συνοικίας.
Πριν από την επίσκεψή του, ο Γκβιρ κατηγόρησε το Σάββατο την σιωναζί στρατοαστυνομία ότι δεν αντέδρασε σε φερόμενη εμπρηστική επίθεση στην οποία κάηκε το σπίτι μιας σιωναζιστικής αποικιακής οικογένειας που έχει κλέψει και καταλάβει στη συνοικία αυτή.
«Αν οι τρομοκράτες προσπάθησαν να κάψουν ζωντανή μια σιωναζιστική οικογένεια χωρίς να αντιδράσει η σιωναζιστική στρατοαστυνομία, θα έρθω επιτόπου» είχε πει, ζητώντας από την σιωναζιστική στρατοαστυνομία "να φροντίσει για την ασφάλεια των (σιωναζί) κατοίκων".
«Πρόκληση» 
Σιωναζί υποστηρικτές του σιωναζί βουλευτή τον συνόδευσαν στη γειτονιά φωνάζοντας «Θάνατος στους τρομοκράτες».
Από την άλλη πλευρά, ομάδα ισραηλινών που αντιτίθεται στον σιωναζί βουλευτή ανάρτησε στο διαδίκτυο αίτηση καλώντας τον κόσμο να μεταβεί στο Σέιχ Τζάρα για να υποστηρίξει τους Παλαιστινίους.
Καβγάς ξέσπασε μεταξύ του Αριέ Κινγκ, αντιδημάρχου της Ιερουσαλήμ, και του Άχμαντ Τίμπι, Άραβα βουλευτή πολίτη του ισραηλινοναζιστικού καθεστώτος, που μετέβη στο Σέιχ Τζάρα για να εκφράσει την αλληλεγγύη του στους Παλαιστίνιους.
Ο σιωναζί βουλευτής Γκβιρ κατηγόρησε τις σιωναζιστικές κατοχικές δυνάμεις ασφαλείας το βράδυ της Κυριακής ότι διέλυσαν βίαια τη σκηνή που είχε στήσει ως "γραφείο", λέγοντας ωστόσο ότι "θα μείνει για να κοιμηθεί εκεί απόψε".
Σποραδικές συγκρούσεις συνεχίστηκαν αργά το βράδυ στη συνοικία.
"Οι ανεύθυνες αυτές προκλήσεις και οποιαδήποτε άλλη πράξη κλιμάκωσης σε αυτήν την ευαίσθητη περιοχή θα πυροδοτήσουν εντάσεις και πρέπει να σταματήσουν", έγραψε στο Twitter η αντιπροσωπεία της Ευρω Ένωσης στα Παλαιστινιακά Εδάφη.
Η Παλαιστινιακή Αρχή καταδίκασε την επίσκεψη του Μπεν Γκβιρ, χαρακτηρίζοντάς την «πρόκληση που απειλεί να πυροδοτήσει την κατάσταση η οποία δύσκολα θα μπορεί να ελεγχθεί».



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μια πολεμική υστερία... η Δύση προσπαθεί να κατασκευάσει μια εισβολή των Ρώσων...
Μια πολεμική υστερία βρίσκεται σε εξέλιξη, στην Ουκρανία, καθώς η Δύση προσπαθεί να... κατασκευάσει μια εισβολή των Ρώσων, στην χώρα, στις 16 του μήνα, σύμφωνα με "έγκυρες πληροφορίες" της CIA.
Διπλωματικές αντιπροσωπείες και πολίτες από τις ΗΠΑ, την Ευρώπη, τον Καναδά και την Αυστραλία έχουν κληθεί να εγκαταλείψουν την χώρα, ενόψει της "επίθεσης".
Ο εναέριος χώρος της Ουκρανίας έχει κλείσει, από χθες, για τις επιβατικές πτήσεις.
Οικονομικοί ολιγάρχες και πολιτικοί παράγοντες του καθεστώτος εγκαταλείπουν με πτήσεις τσάρτερ και ιδιωτικά αεροπλάνα την χώρα, προς Γερμανία, Κύπρο, Πράγα, Λονδίνο κ.α. Μόνο, χθες, πραγματοποιήθηκαν 20 τέτοιες πτήσεις. (Τα ποντίκια φεύγουν πρώτα, από το βυθιζόμενο πλοίο. Το ματαξαναλέω!)
Επενδυτές αποσύρουν τις επενδύσεις τους,  εν μέσω πανικού. Αποσύρθηκαν, συνολικά, 12,5 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ η σταθεροποίηση του εθνικού νομίσματος από τα κρατικά αποθέματα είναι πολύ ακριβή για την Ουκρανία.
Ο ίδιος ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Ζελένσκι, βλέποντας την καταστροφή, στην οποία οδηγείται η χώρα του, εκλιπαρεί για μία επίσκεψη του Μπάιντεν, στην χώρα, "εδώ και τώρα" για να εισπράξει ένα μεγάλο "όχι", από τις ΗΠΑ. "Ο Πρόεδρος ξεκουράζεται στο σπίτι του, στο Ντελαγουέρ", ήταν η απάντηση του Λευκού Οίκου.
Χθες, ο πρέσβης της Ουκρανίας στο Λονδίνο αναφέρθηκε, σε μία λύση, για την αποφυγή της υποτιθέμενης σύγκρουσης. Στην άρνηση της χώρας του να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ και οι Βρετανοί δέχθηκαν, χωρίς αντιρρήσεις αυτήν την επιλογή. Εφόσον και εάν, βεβαίως.
Όλα αυτά περιγράφουν μία υποτιθέμενη κατάσταση ενός ακήρυχτου πολέμου, που εντάσσεται μόνο στα σχέδια του Λευκού Οίκου, καθώς η δημοτικότητα του Μπάιντεν έχει πέσει, από το 60%, στο 36%, ενώ 38 βουλευτές, από τους 434, καθώς και ο πρώην γενικός γιατρός του Λευκού Οίκου ζήτησαν, από τον Πρόεδρο να περάσει από τεστ ευφυίας, για να διαπιστωθεί, αν υποφέρει από "γεροντική παραφροσύνη".
Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με τον Μπάιντεν, αλλά ο λόγος είναι διαφορετικός.
-Ο πληθωρισμός στις ΗΠΑ (7,5%), ο μεγαλύτερος εδώ και 40 χρόνια, τραβάει τους Δημοκρατικούς στον πάτο και τους απειλεί με ήττα, στις ενδιάμεσες εκλογές του φθινοπώρου, για το Κογκρέσο και το Κοινοβούλιο.
-Η άτακτη αποχώρηση από το Αφγανιστάν και η αποκατάσταση στην εξουσία των Ταλιμπάν έχει προσβάλλει τους Αμερικανούς.
-Η σύγκρουση για τους εξοπλισμούς με την Γαλλία θορύβησε την ΕΕ.
-Τέλος ο ανοιχτός αμοιβαίος ανταγωνισμός με την Κίνα ζημιώνει τις ΗΠΑ.
Όλα αυτά κάνουν επιτακτική την ανάγκη μιας νίκης  του Προέδρου.
Και αυτή θα είναι η επινόηση της Ουάσιγκτον να καταγράψει την "αποτροπή πολέμου", ως πλεονέκτημα του Μπάιντεν, αφού δεν υπάρχουν άλλες επιτυχίες και ο πληθωρισμός δεν πρόκειται να τα παρατήσει.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΕΚΑΔΕΣ μπλόκα σε όλη τη χώρα! ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΝ τις κινητοποιήσεις οι αγρότες...
Την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν οι αγρότες από όλη την Ελλάδα που πήραν μέρος στη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ. 
Αποφασισμένοι να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους δηλώνουν οι αγρότες μετά και τη σημερινή πανελλαδική σύσκεψη στη Νίκαια. Οι εκπρόσωποι των αγροτών δηλώνουν ότι τα μπλόκα θα συνεχιστούν και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να επεκταθούν και στις μεγάλες οδικές αρτηρίες της χώρας. Όπως λένε δεν κάνουν ούτε βήμα πίσω στα αιτήματά τους ενώ ζητούν να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό και κλιμάκιο υπουργών για να βρεθεί λύση στα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο.
Δεκάδες μπλόκα σε όλη την χώρα
Ενεργά παραμένουν δεκάδες μπλόκα σε όλη την χώρα με τους αγρότες να συνεχίζουν τους συμβολικούς αποκλεισμούς σε δρόμους της Θεσσαλίας, της Αργολίδας αλλά και της Κοζάνης.
Σε συμβολικό αποκλεισμό της επαρχιακής οδού Λάρισας – Αγιάς προχώρησαν οι αγρότες, που έχουν παρατάξει τα τρακτέρ στο Γερακάρι. Συμβολικό αποκλεισμό του περιφερειακού δρόμου που ενώνει την ΠΑΘΕ με την εθνική οδό Λάρισας -Κοζάνης στο ύψος του Αμπελώνα, πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα οι αγρότες των Δελερίων και της Ροδιάς.
Παράλληλα οι αγρότες του Τυρνάβου μαζί με τους κτηνοτρόφους της περιοχής έχουν αποκλείσει συμβολικά την εθνική οδό Λάρισας – Κοζάνης στο ύψος του Τυρνάβου εκεί όπου έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους από τις 4 Φεβρουαρίου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Σε κλείσιμο δρόμου δρόμου Ναυπλίου – Μυκηνών για δύο ώρες προχώρησαν στην Αργολίδα αγρότες και κτηνοτρόφοι. Στη συγκέντρωση στον χώρο του μπλόκου συμμετείχαν, επίσης, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ ΕΦΚΑ Αργολίδας, η τοπική ΟΕΒΕ και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Η ανακοίνωση που εξέδωσαν
«Οι βιοπαλαιστές αγρότες δεν αποπροσανατολιζόμαστε από το στόχο μας! Οι εξαγγελίες του υπουργείου και τα 7 μέτρα δήθεν στήριξης σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται, ούτε στο ελάχιστο, για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τα δίκαια αιτήματά μας.
Επιπλέον καμία στάση αναμονής δεν θα κρατήσουμε λόγω της παραίτησης του υπουργού Αγροτικής και της εναλλαγής της… υπουργικής καρέκλας.
Συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά, ενισχύουμε το μπλόκο στο δρόμο των αρχαιοτήτων. Δυναμώνουμε τον αγώνα και απαιτούμε να ικανοποιηθούν τα αιτήματα επιβίωσής μας.
Απαιτούμε:
– Να αποζημιωθούν όλοι όσοι επλήγησαν από τον παγετό στο 100% της πραγματικής ζημιάς σε παραγωγή και φυτικό κεφάλαιο χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
– Κατώτατες εγγυημένες τιμές που θα διασφαλίζουν το κόστος παραγωγής και ένα ικανοποιητικό εισόδημα να μπορούμε να ζήσουμε της οικογένειες μας, με φτηνά και ποιοτικά προϊόντα για τον λαό.
– Αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ, με κρατική χρηματοδότηση που θα αποζημιώνει στο 100% την πραγματική ζημιά σε παραγωγή – φυτικό – ζωικό κεφάλαιο
– Αφορολόγητο αγροτικό πετρέλαιο, κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής και μείωση στο 50% στο αγροτικό ρεύμα.
– Επιδότηση στις ζωοτροφές και στα λιπάσματα.
– Αφορολόγητο όριο στα 12.000 ευρώ.
Τα βασικά αιτήματα των αγροτών για τα οποία ζητούν διάλογο ουσίας με την κυβέρνηση, είναι:
Μείωση του κόστους παραγωγής, με κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής για το ρεύμα, αφορολόγητο πετρέλαιο, επιδότηση των ζωοτροφών και των αγροεφοδίων, κατάργηση του ΦΠΑ στα μέσα και εφόδια.
Προστασία από τις φυσικές καταστροφές, με υλοποίηση όλων των απαραίτητων έργων υποδομής, (αρδευτικά, αντιπλημμυρικά κ.α.), αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ, ώστε να ασφαλίζει και να αποζημιώνει την παραγωγή και το κεφάλαιο στο 100% από όλες τις αιτίες και χωρίς καθυστερήσεις.
Τιμές που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής και θα διασφαλίζουν εισόδημα επιβίωσης.