Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Κυριακη 27 Φεβρουαριου 2022


μια φορά ένας εκατομμυριούχος καπιτάλας αποφάσισε να μάθει ποίο είναι το νόημα της ζωής.Ταξίδεψε λοιπόν σε όλο το κόσμο να συναντήσει τους πιο φημισμένους διανοούμενους...αφού έφαγε τα λεφτά του αναζητώντας για χρόνια το νόημα της ζωής ,έμαθε ότι το μεγάλο μυστικό το ήξερε μόνο ένας γέρο-σοφός στο Θιβέτ.Ξόδεψε και τα τελευταία του χρήματα και τελικά βρήκε τον γέρο...ΚΑΠΙΤΑΛΑΣ..πες μου γέροντα ποίο είναι το νόημα της ζωής?...ΣΟΦΟΣ...το νόημα της ζωής είναι το ποτάμι !!!...ΚΑΠΙΤΑΛΑΣ...τι?το ποτάμι??? μετά από τόσα χρόνια και αφού ξόδεψα όλη μου τη περιουσία μου λες ότι το νόημα της ζωής είναι το ποτάμι; ... ΣΟΦΟΣ... τι; δεν είναι το ποτάμι;....



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όλοι αναμεταδίδουν ΝΑΤΟ. 

Ας αναμεταδώσουμε λίγο Ρωσία για αποτοξίνωση.

Russian Embassy in Greece

27/2/2022 – 9.40

Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας:

Χθες στις 16.00-16.20 Ουκρανοί εθνικιστές από το Τάγμα Αζόφ χτύπησαν με εκτοξευτές πολλαπλών πυραύλων Grad κατοικημένες περιοχές του χωριού Σαρτανά και το σχολείο αρ.8 στη Μαριούπολη. Υπάρχουν θύματα-άμαχοι.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα κινητά τηλέφωνα που κατάσχονται από Ουκρανούς φασίστες μετά την εξουδετέρωσή τους, περιέχουν αποκρουστικό υλικό αποκεφαλισμών αντιφασιστών με μαχαίρια, καθώς και μαζικών εκτελέσεων αμάχων γυναικόπαιδων. Τα βίντεο, τα οποία δεν μπορούμε να αναρτήσουμε λόγω των όρων της κοινότητας, αποτελούν την πιο αποστομωτική απάντηση γιατί η αποναζιστικοποίηση του Κιέβου πρέπει να φτάσει μέχρι τέλους.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο πόλεμος των fake news στην Ουκρανία με βίντεο και φωτογραφίες από Συρία, Λίβανο και Παλαιστίνη

27/02/2022 | 06:18

Σε κάθε πολεμική αναμέτρηση η προπαγάνδα των αντιμαχόμενων πλευρών καταφεύγει πολύ συχνά σε τεχνάσματα και ψεύδη. Η στρατιωτική κρίση Ρωσίας-Ουκρανίας δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί…

Δημοσιεύουμε ρεπορτάζ με τις fake φωτογραφίες και βίντεο που «βγάζουν μάτι»!

Όπως γράφει «παλιά και ανακυκλωμένα βίντεο αρχίζουν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, μερικές φορές αθώα από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν , και άλλες φορές επίτηδες από όσους  επιδιώκουν να σπείρουν τον πανικό και το χάος».

Από τότε που η Ρωσία ξεκίνησε την εισβολή της στην Ουκρανία την Πέμπτη, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γεμίσει με βίντεο που ισχυρίζονται ότι δείχνουν τις τελευταίες εξελίξεις στο πεδίο των επιχειρήσεων.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αποδειχθεί ανεκτίμητη πηγή πληροφοριών και ζωντανών ενημερώσεων για πολλούς, αποτελούν όμως και αγωγό  διάδοσης πλαστού υλικού.

Πολλά από αυτά που δημοσιοποιήθηκαν αφορούσαν  περιεχόμενο που υποτίθεται ότι δείχνει μάχες μεταξύ Ρώσων και Ουκρανών, αλλά στην πραγματικότητα προέρχονται από την περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής .

Ένα  βίντεο δείχνει εναέρια πλάνα από ένα μη επανδρωμένο όχημα που στοχεύει και ανατινάζει με ακρίβεια στόχους, συμπεριλαμβανομένων αρμάτων μάχης. Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ισχυρίστηκαν ότι έγινε στα σύνορα με την Ουκρανία, κοντά στην περιοχή του Χάρκοβο.

Το βίντεο κοινοποιήθηκε ευρέως.

Αρκετοί χρήστες απάντησαν στο tweet του για να διευκρινίσουν ότι το βίντεο  δείχνει μια συριακή κυβερνητική αυτοκινητοπομπή να καταστρέφεται από τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη Bayrakat TB2 στο Maarat al-Numan, στην επαρχία Idlib. Το αρχικό tweet έχει αφαιρεθεί από το Twitter.

Αναφορές από τον Μάρτιο του 2020 επιβεβαιώνουν ότι τουρκικής κατασκευής μη επανδρωμένα αεροσκάφη TB2 χρησιμοποιήθηκαν από δυνάμεις της αντιπολίτευσης στην Ιντλίμπ για να στοχεύσουν τις δυνάμεις του Σύριου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ.

Είναι αξιοσημείωτο ότι το ίδιο βίντεο κοινοποιήθηκε επίσης στο Facebook από τον επίσημο λογαριασμό των χερσαίων δυνάμεων της Ουκρανίας, με τη λεζάντα: “ΟΙ ΟΚΡΑΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Bayraktar TB2”.

Το βίντεο παραμένει  στον επαληθευμένο λογαριασμό και ως εκ τούτου έχει κοινοποιηθεί ευρέως από Ουκρανούς και όχι μόνο, καθώς εμφανίζεται από αυτούς που μοιράζονται το βίντεο ως παράδειγμα γενναίας αντίστασης από τις δυνάμεις του Κιέβου.

Λιβύη

Ένα άλλο βίντεο που κυκλοφορεί ευρέως που υποτίθεται δείχνει την ουκρανική αντίσταση προέρχεται επίσης από την περιοχή  της Λιβύης.

Τα πλάνα που κοινοποιήθηκαν εκτενώς υποστηρίζουν ότι «ένα ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος [καταρρίφθηκε] από την ουκρανική αεράμυνα». 

Το βίντεο δεν δείχνει ρωσικό αεροσκάφος στην Ουκρανία, αλλά Λίβυους αντάρτες που κατέρριψαν ένα αεροπλάνο στην ανατολική πόλη της Βεγγάζης τον Μάρτιο του 2011, κατά τη διάρκεια του πολέμου που τελικά οδήγησε στην πτώση του  Μουαμάρ Καντάφι.

Το tweet έχει αφαιρεθεί από το Twitter λόγω παραβίασης των κανόνων του.

Το ίδιο βίντεο, το οποίο και πάλι υποτίθεται ότι δείχνει την κατάρριψη ενός ρωσικού τζετ, είχε πάνω από 48.000 προβολές στο Facebook, σύμφωνα με το Associated Press.

Λίβανος

Σε μια από τις πιο τολμηρές προσπάθειες διάδοσης ψεύτικων ειδήσεων, ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μοιράστηκαν αναγνωρίσιμα πλάνα από την έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού το 2020 στον Λίβανο.

«Η αυτοκρατορική προφητεία των ΗΠΑ επιτέλους έγινε πραγματικότητα και ο Μέγας Πούτιν (Ρωσία) επιτέθηκε στην Ουκρανία», έγραφε ένα tweet.

Το βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων δείχνει καπνό να σκεπάζει   κτίρια στην πρωτεύουσα του Λιβάνου, πριν από την τεράστια έκρηξη .

Και φυσικά έχουν χρησιμοποιηθεί φωτογραφίες από βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας.

Ως fake news των Ουκρανών ελέγχεται και η ιστορία των 13 στρατιωτών του που υπερασπίζονταν το «Φιδονήσι». Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν οι στρατιώτες αρνήθηκαν να παραδοθούν και σκοτώθηκαν από ρωσικούς βομβαρδισμούς. Οι Ρώσοι απάντησαν με βίντεο των 82 τελικά στρατιωτών που βρίσκονταν στο νησί, στο οποίο φαίνεται ότι αιχμαλωτίστηκαν .



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αντιπροσωπεία ΛΔ Ντόνετσκ (στην Ελλάδα)- Representative Office DNR

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ της αντιπροσωπείας της ΛΔ Ντόνετσκ.

Θλίψη και οργή για τον θάνατο των 6 Ελλήνων στο Ντονμπας.

Δηλωνουμε ότι:

1.Οι Λαϊκές Πολιτοφυλακες και όσες μονάδες επιχειρούν για την απελευθέρωση του Ντονμπας και την οριστική διάλυση των ναζιστών ταγμάτων, δεν βομβαρδίζουν κατοικημένες περιοχές. Γι'αυτό ακριβώς το λόγο οι επιχειρήσεις καθυστερούν στις ζώνες αμάχων, ειδικά από τη στιγμή που τα ναζιστικά και μισθοφορικα στρατεύματα τις έχουν μετατρέψει σε ανθρώπινες ασπίδες, δείχνοντας, ακόμη μια φορά, την αξία που έχει για αυτούς η ανθρώπινη ζωή.

2. Τις τελευταίες ώρες έχουν ενταθεί τα προβοκατορικα χτυπήματα κατά αμάχων, αρχής γενομένης με το χτύπημα, από αντιαεροπορικό βλήμα BUK πολυκατοικίας στο Κίεβο, που έγινε προσπάθεια να το χρεωθουν οι μονάδες του ρωσικού στρατού 

3. Οι απόγονοι του Γκαίμπελς, άξια τέκνα της ναζιστικής μηχανής προπαγάνδας, θέτουν πλέον σε κίνηση το συνδυασμό προβοκάτσιας, δολοφονίας αμάχων και fake news. Ούτε αυτό θα τους σώσει. Από κοντά και πληθώρα δυτικών ΜΜΕ. Σας λένε ωμά ψέματα, εφαρμόζοντας το δόγμα " πες , πες ψέματα, στο τέλος κάτι θα μείνει".

Οι λαϊκές πολιτοφυλακες , παιδιά του εργαζόμενου λαού του Ντονμπας, ποτέ δεν θα στρέψουν τα όπλα τους στο λαό. Θα προτιμήσουν να πέσουν μέχρι ενός, για να τον προστατέψουν.

Νίκη στα όπλα της αντίστασης στη ναζιστική βαρβαρότητα.

Λευτεριά στο Λαό.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



1) Το εξώφυλλο του Γκάρντιαν είναι από έκρηξη αερίου το 2018, 

2) Το τανκ οδηγούσε ουκρανός που έχασε τον έλεγχο,

3) Η κυλιόμενη σκάλα του μετρό είναι από τη Ρώμη, 

4) Οι νεκροί στο Φιδονήσι τελικά παραδόθηκαν

5) Ο βομβαρδισμός του κτιρίου έγινε από λάθος Ουκρανών με αντιαεροπορικό πύραυλο.

Σχολιο.- Αυτό δεν σημαίνει πως φασιστικά γουρούνια έχουν καταλάβει την εξουσία στην Ουκρανία με ναζιστικό πραξιοκόπημα από το 2014, οργανωμένο από την CIA και τους δυτικούς αποικιοκράτες. Αυτό δεν σημαίνει πως οι ναζιστές δεν σκότωσαν άτομα το 2015 στο Κίεβο, στο Χάρκοβο, και σε μια σειρά πόλεις, τραμπούκισαν και βασάνισαν το λαό, και επέβαλαν το νόμο της σιωπής. Έκαναν και πλαστές στημένες εκλογές οι ναζιστές, όπως τους έμαθαν οι δυτικοί αποικιοκράτες προστάτες τους. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν σκότωσαν το 2015 43 άτομα στην Οδησσό που αντιστάθηκαν στο Κτήριο των Συνδικάτων. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν σκότωσαν οι ουκρανοί ναζιστές των δυτικών αποικιοκρατών 14.000 στο Ντομπάς στα 8 χρόνια της εξουσίας τους. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν οδήγησαν 1.500.000 πρόσφυγες στη Ρωσία.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θα μπορούσα να ποστάρω άπειρες φωτογραφίες με νεκρά παιδιά από το Ντονμπάς ή με πτώματα καμένα από το Σπίτι των Συνδικάτων. Αλλά είναι γνωστή η υπερευαισθησία του fb σε τέτοιου είδους υλικό (εκτός κι αν πρόκειται για παραγωγή των White Helmets). Οπότε θα περιοριστώ σε αυτό. Στην φωτογραφία βλέπετε έναν Ουκρανό πατριώτη, που μάχεται υπέρ της πατρίδας του σκοτώνοντας τον απλό κοσμάκη στο Ντονμπάς. Και για να μην υπάρχει αμφιβολία για το ποιος είναι ο στόχος του, ο ήρωάς μας έχει γράψει στα πυρομαχικά του: "Ό,τι καλύτερο έχουμε για τα παιδιά σας!".



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πολλοί έχουν πέσει στην παγίδα για άλλη μία φορά και πιστεύουν ότι τους δείχνουν τα δυτικά μέσα ενημέρωσης και διάφοροι λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ελέγχονται από την Δύση.

Ένα στημένο φιλοειρηνικό κλίμα "ευαισθητοποίησης" και καταδίκης της ρώσικης εισβολής στην ναζιστική Ουκρανία.

Η αλήθεια είναι πως ο ουκρανικός λαός στο σύνολο του δεν αποδέχθηκε ποτέ την στημένη ναζιστική Κυβέρνηση που φύτεψε η Δύση πριν 8 χρόνια με την ιμπεριαλιστική πορτοκαλί ναζιστική  επανάσταση και την τότε αποσταθεροποίηση της χώρας.

Η αλήθεια είναι πως αυτοί που πλήττονται στρατιωτικά από την Ρωσική επέμβαση είναι οι εγκληματίες Ναζί εμπροσθοφύλακες των ΗΠΑ και του Ισραήλ και όχι ο ουκρανικός λαός!

Η αλήθεια είναι πως με αυτή την επέμβαση, η επέλαση του Ιμπεριαλισμού(που είναι μόνο Δυτικός) και ο Σιωνισμός ανακόπτεται και βρίσκει (μετά την Συρία) έμπρακτη αντίσταση που τον οδηγεί στην ήττα!

Η αλήθεια είναι πως πολλοί (εσκεμμένα) παραβλέπουν πως η Δυτική Αυτοκρατορία έχει κυριαρχήσει στην ανθρωπότητα και η Σοβιετική Ένωση δεν υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Ένα γεγονός που σημαίνει πως οι αντιφασίστες λαοί αντιστέκονται με ότι έχουν και δεν έχουν απέναντι στο τέρας της Δύσης. Τους δυνάστες της ανθρωπότητας τους δυτικούς αποικιοκράτες που είναι υπεύθυνοι για όλα τα εγκλήματα εις βάρος των λαών του κόσμου.

Καταγγέλουμε τον ψευτοανθρωπισμό των δήθεν πασιφιστών και όσους επιζητούν την ειρήνη με τους εγκληματίες Ναζί που αιματοκυλούν την Ουκρανία εδώ και 8 χρόνια!

Υπενθυμίζουμε πως δεν μπορεί να υπάρξει ποτέ ειρήνη χωρίς να υπάρχει δικαιοσύνη!

Από το Ιράν, την Συρία, την Παλαιστίνη, την Κούβα μέχρι την Ουκρανία

Νίκη στα όπλα της Αντίστασης!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Να θυμάσαι ότι για την Ουκρανία σε «ενημερώνουν» οι ίδιοι «έντιμοι» που σε «ενημέρωναν» για τα Ίμια, για το χρηματιστήριο,  για τον Σαντάμ, για τον Μιλόσεβιτς,  για το Μακεδονικό, για την ΕΛΣΤΑΤ και το χρέος, για την Novartis, για την παιδεραστία, για τον κόβιντ, για τις Big Pharma, και για πολλά που θα μπορούσα να γράφω.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΛΔΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ

27/2/2022 – 15.30

1. Η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να στείλει δυο C-130, με πολεμικό υλικό στο ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου, που ευθύνετια για εκατοντάδες εγκλήματα πολέμου, όχι μόνο στο Ντονμπάς αλλά σε ολόκληρη την Ουκρανία. Τα επιθετικά αυτά όπλα θα χρησιμοποιηθούν κατά του ίδιου του ουκρανικού λαού. Ήδη, σε πολλές πόλεις, στο Κίεβο, στο Χάρκοβο, στη Μαριούπολη τα ναζιστικά τάγματα δολοφονούν ουκρανούς που αρνούνται να πολεμήσουν για τη χούντα του Κιέβου και το ΝΑΤΟ. 

2. Τα όπλα αυτά θα στραφούν και κατά των ομογενών, όπως έγινε χθες στα χωριά Σαρτανά και Μπουγαζ, με τη δολοφονία 10 ελλήνων από τα Τάγματα Αζόβ και Αϊντάρ. Η «κυβέρνηση Ζελένσκι» είναι μια επικοινωνική μαριονέττα. Την πραγματική εξουσία στις κατεχόμενες περιοχές της Ουκρανίας ασκούν οι ναζιστικές στρατιωτικές μονάδες, υπό την άμεση πολιτική και στρατιωτική καθοδήγηση του ΝΑΤΟ. 

3. Ο ελληνικός λαός δεν έχει κανένα λόγο να στείλει όπλα θανάτου κατά των λαών της Ουκρανίας, του Ντονμπάς και της Ρωσίας. Αυτή τη στιγμή η μόνη λύση είναι η Ειρήνη και η συνθηκολόγηση των ναζιστικών στρατευμάτων. Και όχι η παραπέρα ενίσχυσή τους. 

4. Η Ελλάδα δεν πρέπει να επαναλάβει το τραγικό λάθος του 1919. Η πρωτοφανής αδιαφορία των ελληνικών κυβερνήσεων στο δράμα των λαών του Ντονμπάς (ανάμεσά τους και έλληνες) , τα τελευταία 8 χρόνια, μετατρέπεται τώρα σε άμεση συνενοχή και συμμαχία με το ναζισμό. 

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ανατριχιάζει την Δύση, όταν ακούει, από τον Πούτιν την λέξη "αποναζιστικοποίηση" της Ουκρανίας!


Καμία Γερμανία, καμία Αγγλία, κανένα ΝΑΤΟ δεν μπορεί να ξεπλύνει το φασιστικό της παρελθόν, ξαναγράφοντας την... Ιστορία.

Όλοι αυτοί που χρηματοδότησαν τον Χίτλερ, όλοι αυτοί, που χρηματοδότησαν τις φασιστικές "πολύχρωμες" επαναστάσεις ανά τον κόσμο, όλοι αυτοί, που βομβάρδισαν, ανά τον κόσμο, αθώους πολίτες, για πλάκα, μόνο και μόνο για να τους κατακλέψουν και να τους ελέγξουν, είναι έκθετοι για τα εγκλήματα τους, στην κοινή γνώμη. Με ντοκουμέντα!

Δεν δικαιούνται ν΄αποκαλούν "τρελό" οποιονδήποτε μάχεται, για να θωρακίσει την χώρα του, βάσει ακόμα και των ίδιων των νόμων του Διεθνούς Δικαίου, που ΑΥΤΟΙ συνέταξαν, όταν τον πραγματικό τρελό φασίστα Χίτλερ, τον χάιδεψαν, του πρόσφεραν πρώτες ύλες, για να εξοπλιστεί και χρήμα, όπως έκαναν και κάνουν ακόμα με το φασιστικό καθεστώς της Ουκρανίας. 

Του πρόσφεραν του Χίτλερ την μισή Τσεχοσλοβακία, για να μπορεί να επιτεθεί στην Πολωνία και μετά, στην "κομμουνιστική" ΕΣΣΔ, αλλά και στις χώρες τους. 

Αυτοί είναι οι πραγματικοί τρελοί, που παρασέρνουν στον φασισμό τους, ανενημέρωτους, ιστορικά, πολίτες των χωρών τους, αποχαυνωμένους στις τηλεοράσεις τους, για μην μαθευτούν ποτέ οι πρακτικές τους, στους νεότερους.


Ανέσυρα μία φωτογραφία, από τα τεκταινόμενα, στην διάρκεια του πραξικοπήματος του αποκαλούμενου "Μεϊντάν", στην Ουκρανία, που εντάχθηκε στις 100 καλύτερες του 2014.

Τραβήχτηκε, από τον δημοσιογράφο Μαξίμ Σέρμπιν και είχε τον τίτλο "Αυτοί στέκονταν όρθιοι".

Τους πέταγαν αυγά, πακέτα με αλεύρι, γάλατα και πέτρες. Το πλήθος των φασιστών, από γύρω, φώναζε να εξοντωθούν. Να γονατίσουν. Να βγάλουν την κορδέλα του Αγίου Γεωργίου, που υποδηλώνει την νίκη της ΕΣΣΔ, κατά του φασισμού. Δεν έκαναν τίποτα απ΄αυτά.

Ήταν 300 ρωσόφωνοι, Κοζάκοι.

Στη συνέχεια, άοπλοι, μεταφέρθηκαν με ένα ΡΕΟ, στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, όπου τους κατέγραψαν, πήραν μαρτυρίες και δακτυλικά αποτυπώματα. Μετά τους άφησαν ελεύθερους.

Βγαίνοντας, συνάντησαν τα φασιστοειδή, οπλισμένα με ρόπαλα, τσεκούρια, μαχαίρια, κροτίδες και γουόκι-τόκι, μέσω των οποίων έπαιρναν εντολές... Και άρχισε η επίθεση, εναντίον τους. Εξι ώρες αργότερα αυτοί οι "ΕΙΡΗΝΙΚΟΙ διαδηλωτές", τους έβαλαν φωτιά.. Όλοι με εγκαύματα διαφόρων βαθμών με τρυπημένα κεφάλια και μαχαιριές.

Το  πρώτο αίμα, πριν από την έναρξη μιας μεγάλης σφαγής, με 47 καμένους ζωντανούς ανθρώπους στο Μέγαρο των Συνδικάτων της Οδησσού, που τόσο «εμπνέει» τη χούντα του Κιέβου σήμερα. Που τόσο  ανατριχιάζει την Δύση, όταν ακούει, από τον Πούτιν την λέξη "αποναζιστικοποίηση" της Ουκρανίας!

Αν ο ναζισμός θεωρείται "αναφαίρετο δικαίωμα" των ανθρώπων, που με "νόμιμες εκλογές" μπορούν να αυτοπροσδιορίζονται, ως "ανεξάρτητο κράτος", κάτι πάει πολύ στραβά!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ζελενσκι ειναι Εβραιος και μαλιστα οι Ουκρανοί Ναζι δολοφονησαν συγγενεις του στα στρατοπεδα συγκεντρωσης, με τους απογόνους του τώρα συνεργάζεται περίφημα. Οι Ουκρανοί Ναζί συνεργάζονταν με τους Γερμανούς Ναζί, οι Ουκρανοί έκαναν τα βασανιστήρια και τις δολοφονίες, παίζαν το ρόλο των ΕςΕς. Ο Πρωθυπουργος του ειναι και αυτος Εβραιος, και συνεργάζεται με τους απογόνους των Ναζί. Στη χωρα ζουν πανω απο 200000 Εβραιοι και χωρις κανενα προβλημα συνεργάζονται με τους Ναζιστές.  Οι Ναζιστές το 1944 είχαν και επικεφαλής Ναζιστή δικτάτορα, ονόματι Μπαντέρα. Τωρα είναι εθνικός ήρωας. Οι ναζιστές κάνουν παρελάσεις με δάδες και σημαίες με τη σβάστιγγα και τα σήματα των ΕςΕς. Πλακώνουνε στο ξύλο και τρομοκρατούν όποιον έχει άλλη άποψη. Εδώ και 8 χρόνια. Σαν να λέμε οι προδότες Γερμανοτσολιάδες πήραν την εξουσία στην Ελλάδα και ανακηρύσουν όποιον προδότη επικεφαλής είχαν στη κατοχή σαν εθνικό ήρωα. 

Οι ναζιστές  πήραν την εξουσία το 2014 με πραξικόπημα, και κάποια τροτσκικιστικά τσουτσέκια έλεγαν  τα ίδιες μαλακίες που λέει η CIA. Πως είναι δηλαδή λαϊκή εξέγερση στη πλατεία Μεϊντάν και όχι ναζιστικό πραξικόπημα. Και όταν μετά λίγους μήνες βγήκαν οι φωτογραφίες των Ουκρανών ναζί με τις σβάστιγγες τους ναζιστικούς χαιρετισμούς τις φωτογραφίες του Χίτλερ και τις νυχτερινές ναζιστικές παρελάσεις με τις δάδες, τα τροτσκικιστικά δικαιωματικά τσουτσέκια αρχίσαν τα λιμά «έλα μωρέ, θα βάλουν γραβάτα κι αυτοί και θα γίνουν σαν τους άλλους. Αμ δε! Δεν είχαν σκοπό να γίνουν σαν τους άλλους, γιατί άλλος ήταν ο ρόλος τους.

Μετά από ένα χρόνο, το 2015, πέρασαν νόμο στη Ράντα, στη βουλή της Ουκρανίας δηλαδή, πως κάθε κόμμα θα έχει ναζιστές, και οι ναζιστές θα είναι και στο Δημόσιο και στο στρατό. Και εδώ τα τροτσκικιστικά δικαιωματικά τσουτσέκια της CIA συνέχιζαν να μας μιλάνε για ναζιστικά παραστρατιωτικά σώματα κρύβοντας ότι είναι κανονικά στρατιωτικά σώματα, ότι δεν είναι μόνο η ταξιαρχία του Αζώφ αλλά είναι πολλά, και το ότι τα αποτελούν ναζιστές μισθοφόροι από όλο τον κόσμο.

Αυτοί οι ναζίδες στην Ουκρανία έχουν προϊστορία. Αυτοί οι ναζίδες τόσα χρόνια έχουν εδραιωθεί στην εξουσία. Αν κρίνω από αυτά που προπαγανδίζουν οι δυτικοί αποικιοκράτες, ότι περιμένουν 5 εκατομμύρια «πρόσφυγες», νομίζω  ότι τόσοι πρέπει να είναι οι ναζίδες. Και οπλισμένοι με βαρέα όπλα. Και αυτά που λέει ο καπιταλιστής Πούτιν, που νόμιζε ότι καπιταλισμός σημαίνει να εκμεταλλεύεσαι τους εργάτες στη χώρα σου ξεχνώντας ότι υπάρχουν και ξένοι καπιταλιστές που θέλουν να σκλαβώσυν και να εκμεταλλευτούν τη χώρα σου, περί αποναζιστικοποίησης της Ουκρανίας, εγώ δεν βλέπω άλλο τρόπο να γίνει πέρα από το λουτρό αίματος. Και ο Πούτιν που νομίζει ότι θα συλλάβει 80 επικεφαλής ναζίδες και θα λήξει το πράγμα, νομίζω ότι ζει στα σύννεφα. Για να συντρίψεις το ναζισμό, πρέπει να κάνεις τόσες θυσίες όσες έκαναν οι Σοβιετικοί το 1945 που κατόρθωσαν να εισβάλουν στη φωλιά του τέρατος, στην ίδια τη ναζιστική Γερμανία, και να τους πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα. Αλλά αυτοί ήταν Σοβιετικοί όμως, 



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ίδιος ο Πούτιν λέει και ξαναλέει πως απαιτεί αποναζιστικοποιηση και αποστρατικοποίηση της Ουκρανίας. Ουσιαστικά λέει ότι θέλει να ξεκουμπιστούν οι δυτικοί αποικιοκράτες και τα ναζιστικά τσουτσέκια τους. Άργησε κάποια χρόνια όμως. Τώρα η CIA έχει εκπαιδεύσει τους ναζί να κάνουν δολιοφθορές και δολοφονίες σαν κομάντο. Και αυτό το ήξερε ο Πούτιν και δεν έκανε τίποτε.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η μαριονέτα του ΝΑΤΟ, Ζελένσκι, αποφυλακίζει και εξοπλίζει εγκληματίες καλώντας και μισθοφόρους απ' όλο τον κόσμο. Αν είχε τη στήριξη του Λαού θα το έκανε αυτό;

Σχολιο.- Ο Έλληνας πρέσβης έφυγε από το Κίεβο προχθές, και όταν τον ρώτησαν γιατί είπε "δίνουν πλέον όπλα στον καθένα, χωρίς να ρωτήσουν ποιός είναι. Όταν είδα ότι γέμισε η γειτονιά μου καλάσνικοφ, και ψάχνανε να δούνε πως δουλεύουν, κατάλαβα ότι έπρεπε να φύγω"

Έχουν δώσει όπλα σε εγκληματίες που έχουν αποφυλακίσει, με αποτέλεσμα να φτάσει η εγκληματικότητα στα ύψη!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ναζιστάκης Μητσοτάκης- χωρίς Να Απαιτήσει Στοιχεία για τον θάνατο των 10 ομογενών- απεδέχθη ότι "τους σκότωσαν οι Ρώσοι"

Σχολιο.- Τι περιμένετε από ένα προδότη

Σχολιο.- Κομπάρσος είναι...

Σχολιο.- Αφού έτσι του είπαν οι φίλοι του!

Σχολιο.- Είναι ένας λεχρίτης που απλά εκτελεί εντολές αυτών που του διασφαλίζουν τις βιλλάρες και την ευημερία της φατρίας του.

Σχολιο.- Για τους δύο που σκότωσαν οι Ουκρανοί στρατιώτες κουβέντα δεν είπαν ήταν τοπικός καυγάς...ούτε ότι οι Έλληνες της περιοχής είναι φιλορωσοι δεν τους προβληματίζει!!Απλά έτσι γιατί βλέπει ότι ο λαός δεν ακολουθεί το σκεπτικό του πρέπει να μας ρίξει άλλη λίγη προπαγάνδα. Αλήθεια το ελληνικό κράτος τι έκανα για να σώσει τους ομογενείς;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα: Να συνέλθουν όσοι κατηγορούν για όλα τη Ρωσία

27/02/2022, 12:42

Η  ρωσική πρεσβεία κατηγορεί την Ελλάδα, πολιτικούς και πολιτειακούς παράγοντες, βουλευτές, κομματικά στελέχη, υπουργεία, και ΜΜΕ για αντιρωσική προπαγάνδα

Με ανάρτηση της στο διαδίκτυο η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα, κατηγορεί τους Ελληνες για αντιρωσική προπαγάνδα στον πόλεμο της Ουκρανίας και υπενθυμίζει τα θύματα του Ντοκμπάς. Στη ανάρτησή της η ρωσική πρεσβεία κατηγορεί την Ελλάδα για προπαγάνδα και της λέει να συνέλθει.

Η ανάρτηση ακολούθησε  την ανακοίνωση του ρωσικού ΥΠΕΞ για τον θάνατο των Ελλήνων ομογενών στην Ουκρανία  σύμφωνα με την  οποία  υπαίτιοι για τον θάνατο των ομογενών είναι Ουκρανοί εθνικιστές από το Τάγμα Αζόφ οι οποίοι χτύπησαν με εκτοξευτές πολλαπλών πυραύλων Grad κατοικημένες περιοχές του χωριού Σαρτανά και το σχολείο αρ. 8 στη Μαριούπολη.

Ολόκληρη την ανακοίνωση της ρωσικής πρεσβείας έχει ως εξής:

«Καλούμε όλους, και ιδιαίτερα τους πολύ υψηλά ιθύνοντες, πολιτικούς και πολιτειακούς παράγοντες, βουλευτές, κομματικά στελέχη, υπουργεία, ΜΜΕ, διάφορους παπαγάλους και άλλους, που τόσο βιάστηκαν χθες να κατηγορήσουν για όλα τη Ρωσία (όπως πάντα), να συνέλθουν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να σταματήσουν την αντιρωσική προπαγάνδα και να δείξουν ψυχραιμία, νηφαλιότητα και σοβαρότητα.

Για κάποιο λόγο, τον γνωστό μάλλον, δεν ήταν τόσο ομιλητικοί κατά τα ολόκληρα 8 χρόνια που από τις σφαίρες, βόμβες και οβίδες του ουκρανικού στρατού και των εθνικιστικών φασιστικών ταγμάτων επέφερε το μαρτυρικό Ντονμπάς. Και ενώ εκεί θρηνούσαν χιλιάδες νεκρούς, και τα χωριά και οι πόλεις ήταν αιματοβαμμένα, κανένα επίσημο κτίριο ή σιντριβάνι εδώ στην Αθήνα δεν ντύθηκε ποτέ σε χρώματα ειρήνης, κανένα τουίτ δεν έσπευσε να αναρτηθεί σε επίσημη ιστοσελίδα και κανένα διάβημα δεν πραγματοποιήθηκε. Ας συνέλθουν λοιπόν!»



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πως το είχε ο Μπρεχτ. "Το κακό δεν είναι ότι υπάρχουν φασίστες. Το κακό είναι ότι σε αναγκάζουν να γίνεις γουρούνι σαν αυτούς για να μπορέσεις να τους αντιμετωπίσεις".



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ΝΑΤΟ'ι'κοι βομβαρδισμοί στην Γιουγκοσλαβία δεν λογίζονται για "επέμβαση σε ανεξάρτητο κράτος μέσα στην Ευρώπη" διότι διήρκησαν μόνον τρεις μήνες...

Σχολιο.- Η Γιουγκοσλαβια ειναι στην αφρικη. Αγραμματοι. Μπειτε στο φβ μου να δειτε τον χαρτη.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με εντυπωσιάζει ότι όλοι ομιλούν για Ιράκ, Ιράν, Συρία, Αφγανιστάν, Λιβύη κλπ. Αλλά κανείς για την Κύπρο.

Σχολιο.- Ναι ρε, ήταν τότε που κοιμομασταν με τα παράθυρα ανοιχτά, με τη φασιστική αμερικανοκίνητη χούντα 67-74, ξυπνήσαμε ένα πρωί και από το παράθυρο είδαμε να λείπει η μισή Κύπρος. Και το ΝΑΤΟ ήταν μακριά και δεν είδε τίποτα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Πούτιν είναι δικτάτορας και μισεί τη Δημοκρατία!

Fernando Rossi: «Ο Πούτιν δεν είναι Δημοκράτης!

Αν ήταν δημοκράτης θα είχε στείλει τρομοκράτες ν' ανατρέψουν τη Ρωσόφοβη κυβέρνηση της Ουκρανίας,

όπως έκαναν οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ στη Συρία,

ή θα έριχνε 200.000 βόμβες, προκαλώντας 30.000 νεκρούς και θα δολοφονούσε τον Ζελένσκι και την οικογένεια του,

όπως έκαναν οι δημοκρατικοί στη Λιβύη»

Γκενάντι Ζιουγκάνοφ, Πρώτος Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας: «Η Ρωσία φέρνει τη δημοκρατία στην Ουκρανία»

«Μπορούν να υπάρχουν μόνο 2 κόσμοι.

Ο ένας είναι αυτός στον οποίο κυριαρχεί η φασιστική κλίκα του Μπαντέρα που καθοδηγούν οι μαριονέτες της δύσης.

Εκεί βασιλεύει η ξέφρενη ρωσοφοβία, η ρωσική γλώσσα είναι απαγορευμένη και ο ρωσόφωνος πληθυσμός διώκεται.

Αλλά υπάρχει κι ένας άλλος κόσμος. Ένας όπου υπάρχει σεβασμός των δικαιωμάτων κι ελευθεριών των ανθρώπων, η δημοκρατία, η φιλία κι η αδελφοσύνη των λαών.

(...) Όταν οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες άρχισαν να κυβερνούν την Ουκρανία, όταν το Κίεβο καταλήφθηκε από τους κληρονόμους των Ναζί, έγινε ξεκάθαρο ότι ήταν αδύνατο για οποιοδήποτε κανονικό άνθρωπο να το αντέξει!»

Ο Κουτσούμπας μαζί με την Παπαρήγα έξω από τη Ρωσική πρεσβεία, εναντίον και του Ρωσικού ιμπεριαλισμού, λες και δεν διαβάζουν, δεν βλέπουν, δεν ακούνε και κυρίως φτύνουν τους κομμουνιστές και τα κομμουνιστικά κόμματα που δεν εναρμονίζονται με τις επιταγές του υπερεθνικού κεφαλαίου. Όλα τα ΜΜΕ κι οι κάμερες στραμμένες στους "γενναίους κομμουνιστές" που μιλούν για ρώσικο ιμπεριαλισμό, μαζί με τον Κούλη, τον Αλέξη και Cia...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΙ 3ΜΠΟΛΙΑΣMENOI ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ & THN ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ TΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΣΚΥΨΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ & ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΤΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ & ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΑΛΛΑ & ΤΩΝ ΚΑΝΑΔΩΝ & ΤΩΝ ΑΥΣΤΡΑΛΩΝ



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ :

"Η ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ" 

ΚΑΙ ΣΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙ :

ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ..... !!!!!!!!

Σχολιο.- Καί δεν πλήρωσαν ποτέ για αυτό



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ξεφτιλισμένοι Ισπανοί, ζήλεψαν το Σκάι, έδειχναν δήθεν χωριό να βομβαρδίζεται από τους Ρώσους ενώ στην ουσία χρησιμοποίησαν παιχνίδι υπολογιστή (ARMA 3) για το 'ρεπορτάζ'.. Δείτε στα αριστερά υλικό από παιχνίδι και στο κέντρο το τι μετέδωσε το Ισπανικό κανάλι..



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ρεπόρτερ του CNN που σκοτώθηκε από Ταλιμπάν  τον Αύγουστο του 2021 στο Αφγανιστάν, ξανασκοτώθηκε από Ρώσσους αυτονομιστές στην Ουκρανία πριν λίγο  

Ο εχθρός πυροβολεί από τις ανοιχτές τηλεοράσεις σας



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Θα μπορούσα να ποστάρω άπειρες φωτογραφίες με νεκρά παιδιά από το Ντονμπάς ή με πτώματα καμένα από το Σπίτι των Συνδικάτων. Αλλά είναι γνωστή η υπερευαισθησία του fb σε τέτοιου είδους υλικό (εκτός κι αν πρόκειται για παραγωγή των White Helmets). Οπότε θα περιοριστώ σε αυτό. Στην φωτογραφία βλέπετε έναν Ουκρανό πατριώτη, που μάχεται υπέρ της πατρίδας του σκοτώνοντας τον απλό κοσμάκη στο Ντονμπάς. Και για να μην υπάρχει αμφιβολία για το ποιος είναι ο στόχος του, ο ήρωάς μας έχει γράψει στα πυρομαχικά του: "Ό,τι καλύτερο έχουμε για τα παιδιά σας!".



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χαμηλότατο επίπεδο 'δημοσιογραφίας' και στη Γερμανία. Δείτε το 'ρεπορτάζ' του ARD, με δήθεν συντονισμένη επιχείρηση των Ρώσων αλεξιπτωτιστών στην Ουκρανία που στην πραγματικότητα είναι άσκηση των Ρώσων στο Ροστόφ το 2014 και οι υποτιθέμενες εκρήξεις μια ευγενική προσφορά από Κίνα το 2025!! Άρα;

Πηγή που κράζει το γερμανικό κανάλι:

https://www.tagesspiegel.de/gesellschaft/medien/falsche-bilder-bei-der-ard-zum-ukraine-konflikt-propagandatricks-oder-pannen-in-serie/10637680.html?fbclid=IwAR1QIpEtJxrChjHY-ZQaVP5Vu4Y8Qr-rWCzY1MynKFaIATshqrtvA3v9fCM



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ίδιοι άνθρωποι που μιλάνε για αποπληθυσμό, οι ίδιοι υποτίθεται θέλουν να σώσουν ζωές με εκβιαστικές πειραματικές ενέσεις..



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Να βγει η Παγώνη να μας εξηγήσει πως μπαίνουν οι Ρώσοι στην Ουκρανία χωρίς PCR και Ράπιντ τεστ



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Χωρίς παιδεία , διατρέχουμε τον φριχτό και θανάσιμο κίνδυνο να πάρουμε τους μορφωμένους στα σοβαρά".



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ίσως κάτι μου διαφεύγει αλλά στις πρόσφατες αντιρωσικές , ή έστω αντιπολεμικές διαδηλώσεις, δεν είδα να κυριαρχεί το σύνθημα "Να διαλυθεί το ΝΑΤΟ κι όλοι οι συνασπισμοί". Στην καλύτερη περίπτωση ακούγεται το , "Όχι στην επέκταση του ΝΑΤΟ , Όχι στην επιθετικότητα του".

Σε μιά αντιπολεμική διαδήλωση ψάχνεις και προβάλεις πρώτα την κύρια αιτία των πολέμων , πέρα από τις γενικότητες περί καπιταλισμού , διαφόρων ιμπεριαλισμών και των αντιθέσεων τους. Και ξέρουμε επί δεκαετίες τώρα ποιοί δημιουργούν και συντηρούν τους πολέμους : Το ΝΑΤΟ ,οι ΗΠΑ , το στρατωτικο-βιομηχανικό τους σύμπλεγμα , το οποίο ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ στρατηγός Αιζενχάουερ , είχε χαρακτηρίσει εξαιρετικά επικίνδυνο γιά το ίδιο το έθνος τους. Μόνο που το είπε αυτό ..... την τελευταία στιγμή , στον αποχαιρετιστήριο λόγο του το 1961. Ο διάδοχος του Τζον Κένεντυ , ο οποίος προσπάθησε να ελέγξει αυτό το τερατώδες σύμπλεγμα , δεν γλύτωσε τελικά την δολοφονία του. Και ακόμα ο σχετικός φάκελος παραμένει κλειστός. Οι πολεμικές προκλήσεις και επεμβάσεις όμως συνεχίζονται στο διηνεκές.

Οι αντιδράσεις και αντιστάσεις των απέναντι ήταν απλά αμυντικές , ή έστω σπασμωδικά αμυντικές.

Πρώτες οι ΗΠΑ έφτιαξαν και μάλιστα χρησιμοποίησαν την ατομική βόμβα , οι Σοβιετικοί τους ακολούθησαν το 1949. Το ίδιο έγινε με την βόμβα υδρογόνου και τα θερμοπυρηνικά όπλα. Πρώτα δημιουργήθηκε το ΝΑΤΟ και μετά το Σύμφωνο της Βαρσοβίας. Και μάλιστα οι Αμερικάνοι κώφευαν στις συνεχείς προτάσεις των Σοβιετικών γιά ταυτόχρονη διάλυση των δυό συνασπισμών και γιά γενικό αφοπλισμό. Ήξεραν πως ο εξοπλιστικός ανταγωνισμός θα οδηγούσε σε οικονομική εξάντληση και πιθανότατα κατάρρευση της Σοβιετίας.

Και μετά βιώσαμε οδυνηρά την εκθετική αύξηση της επιθετικότητας των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ. Επιθέσεις στο Ιρακ, στη Λιβύη, τη Γιουγκοσλαβία ,τη Συρία.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΥΤΟ ΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΜΕΣΑ Ή ΈΜΜΕΣΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ "ΔΙΚΑΙΟ" ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΝΑΤΟΪΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΚΑΛΟ" ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ-ΚΑΘΕ ΦΙΛΟΝΑΤΟΪΚΗ Ή "ΙΣΑΠΟΣΤΑΔΙΚΗ" ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ

Από την φίλη Όλια Κ. , Ρωσίδα της Μαριούπολης : 

"Απευθύνομαι στους "ειρηνηστες" και πονόψυχους που έχουν κατακλύσει το FB τελευταία μέρα. Επειδή μάλλον οι περισσότεροι έχουν παρωπιδες στα μάτια η κατέχουν πολύ επιλεκτική μνήμη, θα σας υπενθυμίσω. Ξέρετε, αγαπητοί, ο πόλεμος δεν ξεκίνησε χθές, ο πόλεμος κρατάει 8 χρόνια τώρα, πέρα το ότι μέχρι τώρα δεν σας ενδιέφερε καθόλου. Που είσασταν όλοι εσείς όταν ο ουκρανικός στρατός χτυπούσε πόλεις και χωριά;; 152 παιδιά σκοτώθηκαν και πόσα έμειναν ανάπηρα! Όταν εμείς φωνάζαμε "Save Donbass people" εσείς ενοχλημένοι πως σας χαλάμε τη διάθεση από τις εικόνες με σκοτωμένους ανθρώπους, κανατε στραβά μάτια και κουφά αφτιά. Όταν το 2 Μαϊου το 2014 διαπράχθηκε ένα αποτρόπαιο έγκλημα, όταν μετά από μια ειρηνική διαδήλωση Ουκρανοί ναζί έκλεισαν τους ανθρώπους σε ένα κτίριο και τους έκαψαν ζωντανούς και αυτούς που προσπαθουσαν να ξεφύγουν από τις φωτιές και έπεφταν από τα παράθυρα, τους χτύπαγαν με ρόπαλα μέχρι θανάτου, αυτό δεν ακούστηκε πουθενά και δεν ευαισθητοποίσε κανένα ευρωπαίο ανθρωπιστή προοδευτικό. Όταν τον στόχο των βομβαρδισμών έπεφτε ένα γεροκομειο, και έβλεπες τους σκοτωμένους παππούδες στα αναπηρικά αμαξακια και λουτρά αίματος από κάτω να τρέχουν..

Μου φέρνετε αναγουλα από την υποκρισία και τον κυνισμό σας, ψεύτικες ευαισθητοποίησες και φιλοσοφικές συζητήσεις περί του "κακού του πολέμου". "Αχ, δεν θέλουμε πόλεμο". Και ποιος το θέλει;;; 

Βλέπω φτηνά εικονίδια με παιδάκια και κιτρινογαλανες σημαίες και συνθήματα "δεν θέλουμε πόλεμο ", "φοβόμαστε τον κακό θείο Πούτιν " και άλλες μπούρδες. Θέλετε να σας ποσταρω αληθινές φωτογραφίες με παιδιά -θυματα των βομβαρδισμών του '14 και '15 να σας κοπεί ο ύπνος για μια εβδομάδα όπως μου κόπηκε τότε;

Η μέρα έφτασε.

Αλλά είμαι τόσο...μα τόσο σίγουρη... αλλιώς δεν θα άνοιγα το στόμα μου να μιλήσω καθόλου, πως ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΘΎΜΑΤΑ μεταξύ του άοπλου πληθυσμού. Εξάλλου έχω τους δικούς μου ανθρώπους εκεί και ξέρω πως δεν κινδυνεύουν. Η αιτία που προχωράει αρκετά αργά ο ρωσικός στρατός είναι πως οι Ουκρανοί στρατιώτες κρύβονται μέσα στις πόλεις στα σπίτια που δεν μπορούν βεβαίως να χτυπηθούν από τους Ρώσους. Αντίστροφα οι Ουκρανοί συνεχίζουν να βαράνε τις πόλεις των Δημοκρατιών και εικόνες καταστραμμένων σπιτιών από κει είναι. Η Ρωσία δεν είναι η Αμερική που τα εξαφανίζει όλα στο πέρασμα της μόνο και μονο να φτάσει στον στόχο της.

Το λοιπόν, ελπίζω να έγινα σαφής, καλή χώνεψη.

* Δεν έχω αναφέρει το Ιράκ, τη Λιβύη, τη Συρία, το Αφγανιστάν και τη Γιουγκοσλαβία, αλλιώς θα γράφω μέχρι αύριο".... 

Εγώ το μόνο που έχω να γράψω , είναι πως στον εκφυλισμένο δυτικόδουλο, νεοέλληνα περισσεύει η υποκρισία, ο εγωισμός και η πλήρης άγνοια Ιστορίας, όχι απλά της Ρωσίας, αλλά και της ίδιας της Ελλάδας.... 

Η φωτογραφία δείχνει ένα μνημείο δολοφονημένων ΠΑΙΔΙΩΝ , από τους τυφλούς βομβαρδισμούς του νατοϊκού ουκρανικού στρατού, που γινόταν από το 2014 και συνεχίζονται... Και φυσικά κανένα δάκρυ από καμιά δυτική ή ελληνόφωνη δημιοσιογραφική ή πολιτική πόρνη, δεν κύλησε.... Το Ντονμπας "δεν είχε παιδιά" για την Δύση....



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κατσεγαμωσπιτακηδες, ζεσουιδες, ισαποστασακηδες, ολιμαζιδες, γίνανε μέσα σε μια νύχτα πασιφιστές. Μη σχισουν κανένα καλσόν οι φλωρες. Όταν η Συρία βομβαρδίζονταν 10 χρόνια από ΕΕ και ΝΑΤΟ, όταν η νατοϊκή συμμορία διέλυε τη Λιβύη και το Ιράκ που ήταν οι κουραδες με πόδια; Που ήταν όταν η ναζιστική συμμορία του Κιέβου βομβάρδιζε οκτώ χρόνια σχολεία και αμάχους; Που ήταν ο για πατσες πατσιφισμος τους; Κάρμα βολεμενες κουφάλες, που βγήκατε από τις τρύπες σας μόλις σας είπαν ότι θα υποφέρει και η Ευρώπη από το ενεργειακό. Μάσκες να φοράτε, τώρα που ο πόλεμος έφτασε στην πόρτα σας, και κράνος, ήρθε η ώρα της πληρωμής, όλα εδώ πληρώνονται, εδώ, πουθενά αλλού.

ΥΓ. Ψάξτε να βρείτε τι έπαθαν οι πασιφιστές του είδους σας στον ΒΠΠ. ένθεν και ένθεν

Σχολιο.- Εδώ σε αυτή τη χώρα κουμάντο κάνουν οι αμερικάνοι και όλοι ευθυγραμμίζονται με τις εντολές τους

Σχολιο.- Όποιος έχει αποδεχτεί ότι αυτό δεν μπορεί να αλλάξει, αν μένει Χανιά, Αλεξανδρούπολη ή Άκτιο να ξέρει ότι αν ξεκινήσει δεν θα προλάβει να καταλάβει πότε θα έχει μετασχηματιστεί σε ελεύθερα πρωτόνια, ή πιο ποιητικά σε αστρόσκονη. Οι υπόλοιποι θα ζήσουμε καμιά βδομάδα. Αυτή την ώρα η Ελλάδα θα έπρεπε να συγκλονίζεται από αντιπολεμικές διαδηλώσεις όπου υπάρχουν βάσεις.

Σχολιο.- Το σχόλιο μου ήταν μόνο η πίκρα που αισθάνομαι για την υποταγή αυτής της χώρας στους ξένους εντολοδόχους, τίποτα άλλο



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δλδ θέλεις να μου πεις ότι αν πχ καλoύσαν οι Μεξικάνοι τους Ρώσους να αναπτύξουν στρατεύματα στα σύνορα τους με τις ΗΠΑ, ο μπάρμπας με την άνοια θα τους έλεγε Welcome?



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα γίδια που ανακάλυψαν τώρα ότι "Η Ρωσία έχει πυρηνικά" και μας τα έχουν κάνει καρούμπαλα με αναλύσεις σεντόνια, να κοιτάξουν λίγο τριγύρω τους να δουν ότι έχουν και στη χώρα τους κάμποσες νατοϊκές βάσεις, και σε περίπτωση πολέμου θα γίνουμε μια τεράστια τρύπα στον παγκόσμιο χάρτη. Πόσα ήτανε τα κρούσματα σήμερα; Μάθαμε;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μίλησε και το αρχιτουτσέκι της CIA στην Ελλάδα για το Ουκρανικό. Ο Κοτζιάς, ο αρχιπροδότης, ο εφιάλτης, που μετά που ξεπούλησε την Μακεδονία, είπε θα πάω τώρα και στην Κύπρο και θα λύσω το Κυπριακό σε μια βδομάδα, εννοώντας το καθίκι ο αρχιπροδόταρος ότι θα ξεπουλούσε την Κύπρο, και  του έστειλαν ραπόρτο οι Κύπριοι, μη διανοηθείς να έρθεις στη Κύπρο γιατί  θα σου κόψουμε τα πόδια!

https://thefaq.gr/quot-xetholonei-ta-tzamia-quot-o-nikos-kotzias-me-keimeno-quot-diamanti-quot-gia-to-oykraniko-quot-tha-syneiditopoiisete-poso-simantiko-einai-tin-ora-tis-krisis-na-echeis-sto-timoni-anthropoys-poy-mpo/?fbclid=IwAR3V1bgAq3n2tgx1qJiogIb9E9X4lJef9JquNLnOm-otErI4U0gld0PvlMM



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γίνονται τρομερές πιέσεις στο OPEN, που κρατάει μια πιο αντικειμενική γραμμή. Το συνεργείο του δέχθηκε επίθεση από Ουκρανούς νεοναζί. Ζητείται η απόλυση του Θανάση Αυγερινού.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του OPEN στη Γερμανία,Παντελή Βαλασόπουλο,η ΥΠ.ΕΞ. της Γερμανίας,η..."πράσινη" Αναλένα Μπέρμποκ ντε,αντέδρασε στις πληροφορίες που φέρουν τον Ζελένσκι να δήλωσε έτοιμος να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τη ρωσική πλευρά και...ουσιαστικά του απαγόρευσε κάτι τέτοιο και τον απείλησε ότι αν προχωρήσει σε αυτό το βήμα,τότε οι "σύμμαχοι" του (οι οποίοι,παρεμπιπτόντως,ουδέποτε στάθηκαν δίπλα στην Ουκρανία παρά μόνο στα λόγια) θα τον εγκαταλείψουν!

Έτσι για να καταλάβουμε...πως οι Δυτικοί εννοούν την "ανεξαρτησία",την κυριαρχία" και τις "δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις".Τις θεωρούν...ανεξάρτητα και κυρίαρχα προτεκτοράτα που τους δίνουν οδηγίες τι και πως πρέπει να κάνουν ότι κάνουν!

Υ.Γ. Σημειωτέον,ότι κατά την ισοπέδωση της Γιουγκοσλαβίας ΥΠ.ΕΞ. της Γερμανίας ήταν ο επίσης "πράσινος" και υπέρμαχος των "ανθρωπιστικών βομβαρδισμών",Γιόσκα Φίσερ!

Έτσι,για να κάνουμε τις συγκρίσεις (όλα τριγύρω αλλάζουνε και...οι Πράσινοι ίδιοι πολεμοκάπηλοι παραμένουν) και να καταλάβουμε πόσο...ανθρωπιστές και...Δημοκράτες είναι κάποιοι!

Σχολιο.- Oι πράσινοι της "αυτιστικής" σουηδέζας Γκρετας!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Ουκρανίας ανακοίνωσε ότι αποφυλακίζεται πρώην στρατιωτικό προσωπικό που είναι έτοιμο να συμμετάσχει σε μάχες κατά των ρωσικών δυνάμεων . Αυτό ανέφερε το Hromadske TV με αναφορά στον εισαγγελέα Andriy Sinyuk.

Έτσι, κρατούμενοι, πρώην στρατιωτικοί που διέπραξαν εγκλήματα κατά τη διάρκεια της θητείας τους, συμπεριλαμβανομένων εγκλημάτων πολέμου, απελευθερώνονται από τις φυλακές, τα κέντρα κράτησης σε όλη την Ουκρανία.

Τα επίσημα κριτήρια για την απελευθέρωσή τους ήταν να ληφθούν υπόψη «η μαχητική τους εμπειρία, οι υπηρεσίες προς το κράτος και η ειλικρινής μετάνοια».

Για παράδειγμα, ο Σεργκέι Τόρμπιν, ο οποίος καταδικάστηκε για την οργάνωση επίθεσης στην ακτιβίστρια της Χερσώνας Ekaterina Gandzyuk, είχε ήδη σταλεί σε «αποστολές μάχης» με μια μονάδα «περίπου δώδεκα ακόμη ατόμων τα οποία επέλεξε μεταξύ των καταδικασθέντων».

Οι πρώην διοικητές των ταγμάτων Tornado και Donbass, Ruslan Onishchenko και Semyon Semenchenko, είναι επίσης μεταξύ εκείνων που ενδέχεται να απελευθερωθούν σύντομα. 



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από τη στιγμή που βγαίνουν δημοσιεύματα ότι τους Έλληνες ομογενείς τους "εφαγαν" τάγματα θανάτου των νεοναζί ουκρανών της Αζοφικης, που σκοτώνουν οποιον επιχειρεί να φύγει από την περιοχή, οφείλουμε όλοι μας να είμαστε πολύ προσεκτικοί με την θέση της κυβέρνησης της προδοτικής ΝΔ και των αφεντικών της του ΝΑΤΟ ότι τους Έλληνες ομογενείς τους σκότωσαν οι Ρώσοι. Αν μη τι άλλο η Ρωσια δεν έχει κανένα λόγο να τα βάλει με τον άμαχο πληθυσμό στην Ουκρανία. Βομβαρδίζει στρατιωτικές εγκαταστάσεις και υποδομές.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΤΑΧΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ "ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ"

Η νέα τάξη πραγμάτων, οι ιδιώτες μακελαρηδες τού κόσμου πέτυχαν τού σκοπού τους να €μβολιασουν δισεκατομμυρια υπηκόων τους οι οποίοι "υποχρεούνται" να συνεχίσουν να €μβολιαζονται και στο μέλλον με το εποχιακο πολυ€μβολιο €μετανθρωπισμου που για το ξεκαρφωμα θα εμπεριέχει και το εποχιακό εμβόλιο της γρίπης!

Τόσα χρόνια που λαλούν τα πρόβατα...κάτι παραπάνω από τα πρόβατα ξέρουν να χειριστούν!

Ποτέ δεν υπήρξαν άλλα "κρούσματα" εκτος από αυτά της εποχιακής γριπης!

Η νεοναζιστική ιατρική το ξέρει αυτό πολύ καλά καθώς τα τεστ είναι σύμφωνα και με τον ΠΟΥ αναξιόπιστα για την ανίχνευση του γονιδιώματος τού κορωνοϊού που ακόμα το ψάχνουν!

Όλα ήταν μια σκευωρία για να κάνουν τους ανθρώπους πειραματόζωα και να τους εξαφανίσουν....και τώρα "κατεβάζουν" τα "κρούσματα" καθώς πλησιάζει η τουριστική περίοδος που όμως θα τους γυρίσει μπούμερανγκ!

Με τον πόλεμο, που μόλις άρχισε και δεν θα τελειώσει αν δεν φύγουν από την μέση οι δυτικοί ιμπεριαλιστές πάει κι ο τουρισμός φέτος!

Έχομε γίνει στρατιωτικος στόχος της Ρωσίας!

Μια βόμβα να φάμε στις νεοναζιστικες αμερικανικές βάσεις της Σούδας πχ...ο επόμενος τουρίστας που θα έρθει θα είναι μετά από 1000 χρόνια και βάλε!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βρισκόμαστε σε σχεδιασμένο από τη Δύση, Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Η ταχύτητα με την οποία η Παγκόσμια "υγειονομική δικτατορία" μετασχηματίστηκε σε Παγκόσμια Δυτική Δικτατορία Πολέμου υπό την καθοδήγηση των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ, εναντίον της Ρωσίας, αποδεικνύει πως ο Πούτιν είχε δίκιο στις αιτιάσεις του στα δύο διαγγέλματά του σχετικά με τα δρομολογημένα Δυτικά σχέδια εναντίον της Ρωσίας. 

Είναι πλέον φανερό πως η άμεση επιθετική δράση της Δυτικής Αυτοκρατορίας εναντίον της Ρωσίας ήταν από χρόνια δρομολογημένη και γι' αυτό ακριβώς εκδηλώθηκε αστραπιαία η πολιτική, οικονομική και στρατιωτική απάντηση, ταυτόχρονα με το ξέσπασμα των ρωσικών πολεμικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία χωρίς καμία οδό διεθνών διαπραγματεύσεων.

Σ' αυτόν τον εν εξελίξει πόλεμο στον οποίο οι Αμερικανοί ρυμούλκησαν ολόκληρη την Ευρώπη, μπορεί να εκδηλώθηκε κάποιος αρχικός δισταγμός από τη Γερμανία και τη Γαλλία αλλά προσαρμόστηκαν μέσα σε μόλις δυό μέρες στο υπέρτερο Δυτικό συμφέρον για καταστροφή και οριστική καθυπόταξη της Ρωσίας.

Η Αμερικανική παγίδα στήθηκε στον nazi Δυτικό υποχείριο, διορισμένο Ουκρανό πρόεδρο Ζελένσκι που προθυμοποιήθηκε να παίξει το ρόλο του δολιοφθορέα της Ρωσίας, με είσοδο στο ΝΑΤΟ και εγκατάσταση τακτικών αμερικανικών πυρηνικών όπλων στο έδαφος της Ουκρανίας.

Το ΝΑΤΟϊκό σχέδιο περιλαμβάνει την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ εμπλοκή και συνενοχή όλων των δυτικών χωρών και των παραρτημάτων τους σαν την αποικία Ελλάδα, με τις μαριονέτες που υποδύονται την πολιτική ηγεσία της. Αυτός είναι ο λόγος που ο Μητσοτάκης υπερακοντίζει τις ευρωπαϊκές χώρες σε προτάσεις κυρώσεων κατά της Ρωσίας όπως και η παράνομη αποστολή "σκιώδους" πολεμικού υλικού (όπλων καλάσνικοφ, πυρομαχικών και αντιαρματικών ρουκετών) στην κυβέρνηση Ζελένσκι. ΔΕΝ είναι ότι δεν μπορούσαν να τα βρουν από αλλού οι Ουκρανοί τα όπλα που στέλνει ο Μητσοτάκης. Είναι ότι η Ελλάδα έπρεπε και με κάθε επισημότητα να βάψει τα χέρια της με αίμα εναντίον των Ρώσων. ΤΩΡΑ και για ΠΑΝΤΑ μετά από το 1922. 



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτός ο ανώμαλος ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξακολουθεί να κυβερνάει την Ελλάδα.

Σακάτεψε επί δύο χρόνια τη χώρα μας, το αρχίδι, μεθοδικά και με σχέδιο και τώρα εμφανίζεται δήθεν υπερασπιστής των ελληνικής καταγωγής θυμάτων των Ουκρανών nazi που χρεώνονται στους Ρώσους, υπογράφει κυρώσεις κατά της Ρωσίας όπως τον διατάζει ο Πάϊατ, με τις οποίες πλήττεται πάλι η χώρα μας και δηλώνει στον Ζελένσκι πως θα στείλει ακόμα και στρατιωτική βοήθεια στους nazi της Ουκρανίας. Εξ άλλου είναι γνωστό πως η Κύπρος κείται μακράν εδώ και 48 χρόνια (1974 - 2022).



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ενα περιεργο πραγμα ρε παιδι μου...

Νιωθω οτι γυρισα πισω στο 2020...

Το μονο που αλλαξε ειναι το hashtag...

Ολοι οσοι τοτε αλαλαζαν "μενουμε σπιτι" 

(# stayhome), οι ιδιοι ακριβως σημερα στεκονται με την Ουκρανια 

(# standwithukraine)...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τρίτη πορεία στη Βιέννη ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο! 20 000 τουλάχιστον πολίτες ανεμενονται να διαδηλώσουν! Παρά το ότι στις 4 Μαρτίου εκπίπτει το σύνολο των μέτρων και παρά τη φημολογούμενη μετρίαση και/ η κατάργηση του υποχρεωτικού εμβολιασμού, το λαικό κίνημα στην Αυστρία δεν εφησυχάζει και δεν επαναπαύευται! Η ελευθερία κερδίζεται πάντα με αγώνες, ΠΟΤΕ δεν χαρίζεται!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



O τραπεζικός δικτατορίσκος Draghi κήρυξε την Ιταλία σε 3μηνη κατάσταση εκτάκτου ανάγκης...λόγω της κατάστασης στην Ουκρανία!!! Ούτε γειτονική περιοχή με την Ουκρανία να ήταν η Ιταλία και να απειλούνταν και αυτή με εισβολή! 

Πιο περίτρανη, πιο κραυγαλέα, πιο ωμή απόδειξη ότι οι Δυτικές ολιγαρχικές καπιταλιστικές ελίτ επιθυμούν ένα καθεστώς μόνιμης και παρατεταμένης κατάστασης εκτάκτου ανάγκης ώστε να έχουν τον πληθυσμό υπό έλεγχο και να περνάνε αντιδραστικά μέτρα δεν υπάρχει! Ο κορωναιός και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ήταν απλά η αρχή, θα επακολουθήσουν και άλλες κρίσεις ώστε το μοτίβο αυτό να διαιωνίζεται! 

Έχουμε εισέλθει σε μία περίοδο μόνιμης ανωμαλίας όπου η μόνιμη επιτήρηση μονιμοποιείται και κανονικοποιείται!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μου έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ότι αυτή η κατάσταση έχει πλήξει ιδιαίτερα τον χώρο της Αριστεράς στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι που βρίσκονται οργανωτικά σε αυτό το χώρο θα πρέπει να δοκιμάζονται από ιδιαίτερα συνειδησιακά προβλήματα όταν βλέπουν τους επίσημους φορείς της Αριστεράς στην Ελλάδα να έχουν κάνει κουρελοχαρτο όλες τις έννοιες της Δημοκρατίας, της Ισονομίας, της Πολυφωνίας στην Ενημέρωση, του ελεύθερου επιστημονικού διαλόγου, της μη διάκρισης των πολιτών ανάλογα με τις ιατρικές πράξεις που διενεργούν στο σώμα τους, της υπεράσπισης της Ειρήνης κόντρα στον Φασισμό και τον Ναζισμό.

Όχι μόνο με την κρίση του κορωνοιου, αλλά και τώρα με όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία βλέπουμε η ελληνικά Αριστερά καθημερινά να αποστασιοποιείται από αρχές και αξίες. Το για ποιο λόγο ακριβώς συμβαίνει αυτό είναι θέμα προς συζήτηση. Το βέβαιο για μένα είναι ότι κάτω από τέτοιες συνθήκες πολλοί από μας στις επερχόμενες εκλογές δεν θα μπούμε στο ψευτοδιλλημα"Κούλης η Αλέξης", ούτε θα ψηφίσουμε αλλά μορφώματα κοινοβουλευτικά η εξωκοινοβουλευτικά, που καμία σχέση πλέον δεν έχουν με τις Αρχές και τις Αξίες που πρέσβευε κάποτε η Αριστερά. Θα οδηγηθούμε σε μικρά αριστερά κόμματα που έχουν πιο σωστή γραμμή όπως ΚΕΔ, ΕΕΚ, ΚΟΕ. Όσο πιο μεγάλο είναι το ποσοστό που πάρουν αυτά τα κόμματα αν κατέβουν στις εκλογές, τόσο πιο ηχηρά θα ακουστεί και η φωνή μας ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟ...

26 Φεβρουαρίου 2014 

Ουκρανία: Εκτός νόμου το Κομμουνιστικό Κόμμα Ουκρανίας, υποβαθμίζονται όλες οι μειονοτικές γλώσσες(και η ελληνική)

Ρατσιστικούς και αντιδημοκρατικούς νόμους ψηφίζει με συνοπτικές διαδικασίες η νέα μεταβατική κυβέρνηση της Ουκρανίας.

Σχολιο.- Τότε το ΚΚΕ είχε ξεσηκωθεί με διαμαρτυρίες γιά την απαγόρευση του ΚΚΟυκ. Τώρα το προσπερνάει αυτό και κάνει διδήλωση στην ρωσική πρεσβεία μαζί με τον Σύριζα !! Στη Ρωσία λειτουργούν τρία ΚΚ , και το μεγαλύτερο (25%) είχε ζητήσει από τους πρώτους την ένωση των Λαικών Δημοκρατιών του Ντονπάς με την Ρωσία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"H εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι η πρώτη τόσο σημαντική επίθεση εναντίον ενός ανεξάρτητου και κυρίαρχου κράτους, μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο" στην Ευρώπη (από την αντιφώνηση της κυρίας Σακελλαροπούλου κατά την συνάντησή της με τον Κ.Μητσοτάκη). 

Παρακαλώ να σημειωθούν τα εξής: 

α) Η επίθεση των Τούρκων στην Κύπρο (1974) και η επίθεση των ΝΑΤΟικών στην Γιουγκοσλαβία (1999) έγιναν μετά τον Β'ΠΠ.

β) Το πόσο "σημαντική" ήταν επίθεση στην Κύπρο προκύπτει και εκ του γεγονότος ότι το 40% του εδάφους της Κύπρου παραμένει, έκτοτε, κατεχόμενο. Το πόσο "σημαντική" ήταν η επίθεση στην Γιουγκοσλαβία προκύπτει και εκ του γεγονότος ότι έκτοτε δεν υπάρχει Γιουγκοσλαβία. Την διέλυσαν...

γ) Η Κύπρος και η Γιουγκοσλαβία δεν είναι στην Αφρική. Ούτε στην Ανταρκτική. Είναι στην Ευρώπη.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Πράσινοι μεθόδευσαν, καιρό τώρα, την κατάργηση του North Stream 2. Μεθοδεύουν σήμερα τη στρατιωτικοποίηση της Γερμανίας.

Στηρίζουν την απολιγνιτοποίηση της χώρας μας.

Παλιότερα, μεθόδευσαν τον πόλεμο στην Γιουγκασλαβία...

Στον απόπατο της ιστορίας να βρεθούν!

Πιό ύπουλοι και πιό επικίνδυνοι και από τους παραδοσιακούς δεξιούς..

Σχολιο.- Και ο Χίτλερ οικολόγος και βίγκαν ήταν.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην Πρεσβεία της Ουκρανίας, διαδήλωση κανείς? 

Ή μήπως είναι "σύμμαχοί" μας, γι αυτό και τους στέλνουμε πυρομαχικά με C 130?

Μπλέξαμε αδέλφια...

Προσέξτε μερικοί μήπως με το αντιρωσικό σας μένος, καταντήσετε Μητσοτακικοί..



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για σας που υποστηρίζετε ότι ο Πούτιν είναι Χίτλερ, ένα έχω να πω:

Τον Χίτλερ τον τσακίζεις με πόλεμο, δεν τον αναχαιτίζεις με κυρώσεις.

Μήπως επιθυμείτε να τσακίσει το ΝΑΤΟ τη Ρωσία?

Αν ναι, να το κοιτάξετε...(επιεικώς το λέω)

Γιατί κατά τα λοιπά, το παίζετε φιλειρηνιστές, όπως και το ΝΑΤΟ εξ άλλου

Σχολιο.- Ποιο,το ΝΑΤΟ που έχει φάει κόσμο κ κοσμάκη το παίζει τώρα φιλειρηνιστης..γελάνε κ οι οβιδες

Σχολιο.- Η ΑΔΕΞΙΑ ΔΕΞΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΥΠΡΟ ΣΧΕΔΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΑΚΙ ΚΑΝΑ ΝΗΣΑΚΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΟΝ...ΟΥΔΕΤΕΡΟ το ΓΥΠΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπλόκαραν το Russia Today στο ίντερνετ. Πληροφόρηση επιτρέπεται μόνο από τα ΜΜΕ του ΝΑΤΟ. 

Έτσι μου 'ρχεται να πάω να διαδηλώσω έξω από τη ρωσική Πρεσβεία. Για την ειρήνη, πάντα. Κι αυτή τη φορά και για τη δημοκρατία!

Σχολιο.- Εγώ διαβάζω RT τώρα. Απλώς βγάζει προειδοποίση.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διεθνισμός είναι πρώτα απ' όλα ο αγώνας ενάντια στον ιμπεριαλισμό της δικής σου χώρας και στο ιμπεριαλιστικό στρατόπεδο στο οποίο εντάσσεται η δική σου χώρα.

Εσύ που ενθουσιάστηκες με την εθνικιστική διαδήλωση στο Βερολίνο και με τον γερμανικό επανεξοπλισμό που "θα τσακίσει τον ρωσικό κίνδυνο", πόσο εύκολα ξέχασες το 1914!

Σχολιο.- Ξαφνικά κατάλαβαν πολλοί ότι γίνεται πόλεμος στην Ουκρανία.Τους νεκρούς κομμουνιστές τόσα χρόνια ή τους ξέχασαν ή ακόμα χειρότερα απλά αδιαφορούσαν.Ξαφνικα ανακάλυψαν ότι στην Ευρώπη για πρώτη φορά μετά το 40 έχουμε πόλεμο.Στη Γιουγκοσλαβία και στην Κύπρο προφανώς δεν είχαμε πόλεμο αλλά μοίραζε αγάπη το ΝΑΤΟ στους αμάχους


Τεράστια διαδήλωση στο Βερολίνο κατά της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, ανάλογη της οποίας δεν θυμάμαι να έχει υπάρξει τις τελευταίες δεκαετίες. 

Βέβαια, δεν τους θυμάμαι να κατεβαίνουν τόσο μαζικά στους δρόμους όταν η χώρα τους συμμετείχε στους βομβαρδισμούς της Γιουγκοσλαβίας. Αν και βασική υποχρέωση κάθε ειρηνόφιλου είναι να αγωνίζεται κατά του εμπρησμού του πολέμου από την ίδια του τη χώρα.

Και σκέφτομαι, συνάμα, ότι η σημερινή τεράστια διαδήλωση συνέπεσε με την ανακοίνωση του Γερμανού καγκελάριου πως η Γερμανία θα ξοδέψει 100 δις για την ενίσχυση των πολεμικών της δαπανών. 

Ομολογώ πως δεν με ενθουσιάζουν και τόσο διαδηλώσεις που "ξεχνάνε" τον ιμπεριαλισμό της χώρας τους και παίρνουν μονομερώς θέση κατά του εχθρικού ιμπεριαλισμού. Ακόμη και εθνικιστικές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν.

Σχολιο.- Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι πανηγυρίζουν γιατί επιτέλους δυναμώνει και πάλι στρατιωτικά το Ράιχ.

Διαδήλωση στο Βερολίνο για τη στήριξη της ιμπεριαλιστικής πολιτικής της Γερμανίας είχε να γίνει από το καλοκαίρι του 1914. Δεν βάζω αυτές που έκαναν οι ναζί γιατί ήταν υποχρεωτικές.

Σχολιο.- Και τον ιμπεριαλισμο και το Νατο ξεχασαν οι σημερινοι διαδηλωτες. Οσο για τη Γιουγκοσλαβια μονο ξυλο δεν φαγαμε οσοι απο εμας φορουσαμε τον στοχο ως φοιτητες στην Κολωνια.

Σχολιο.- Οι εξελίξεις στην Ουκρανία αποτελειώνουν την Ευρωπαϊκή αριστερά που γνωρίσαμε μέχρι το 1991.

Η αδυναμία της να παρέμβει διακριτά στην νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται είναι εμφανής...

Σχολιο.- Δεν είναι θέμα αδυναμίας, αλλά αποτέλεσμα της πολυετούς παραπληροφόρησης, η αριστερά δεν έχει πλέον ταυτότητα.

Σχολιο.- Συνδαυλιζονται αυτές οι στείρες δήθεν «αντιπολεμικές» πορείες του καθεστώτος από την ίδια την αστική τάξη και έτσι μετατρέπονται σε εθνικιστικά εργαλεία προς ενδυνάμωση του Γερμανικού ιμπεριαλισμού!

Σχολιο.- Αντιπολεμική διαδήλωση με σημαίες της ΕΕ είναι από μόνη της σε μια εσωτερική αντίφαση.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Καθημερινή είναι μια σοβαρή πατσαβουροφυλλάδα, όλοι γνωρίζουν την ιστορία της, πάντα με τους κυρίαρχους. Στην κατοχή με τους Γερμανούς, μετά με τους Άγγλους και μετά με τους Αμερικανούς.

Θρηνεί η σοβαρή εφημερίδα αλλά θρηνεί με σοβαρότητα. Δε θρηνεί τους " 12 ήρωες του Φιδινησιου" που τελικά ήταν 82 και παραδόθηκαν ( με δήλωση μάλιστα...)

Θρηνεί για την " παγκόσμια αταξία", θρηνεί για την " τάξη που χάθηκε"!

Θρηνεί για την τάξη της ιστορικής περιόδου 1990 - 2022 όπου το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ, μοναδικοί σερίφηδες στην πόλη έσφαζαν λαούς και ισοπέδωσαν χώρες στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, τη Λατινική Αμερική... Χωρίς καμία αντίσταση!

Ωραία χρόνια, που θα έλεγε κι η Χ. Ρώπα. Πόσο κριμα που χάνονται, τι όμορφα που ήταν!

Όμως, μη στενοχωριέστε, υπάρχει ελπίς: " Νεκρανάσταση του ΝΑΤΟ" βλέπει η σοβαρή εφημερίδα!

Μπορεί, μπαίνουμε σε πολύ ταραγμένη εποχή. 

Το ερώτημα είναι αν υπάρχουν πρόθυμοι να βοηθήσουν στη " νεκρανάσταση"! Υπάρχουν;

Υ.γ. και βέβαια, ας το λέμε 100 φορές τη μέρα: δεν υπάρχουν ΜΜΕ, υπάρχουν Νατοϊκά πρακτορεία. Τα κλείνουμε, απλά...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Α, δεν ξέρω αν σας το είπα: δε διαλέγουμε ιμπεριαλιστή. Είμαστε ουδέτεροι. Όπως η Ελβετία ένα πράμα. Ή η Μαδαγασκάρη.

Δε μπαίνουμε κάτω από ξένη σημαία. Δεν είναι δηλαδή ότι είμαστε λόγω θέσης εκ των πραγμάτων κάτω από τη σημαία τού ΝΑΤΟ.

Έτσι και αν γίνει μια επιστράτευση. Θα μας καλέσει ο στρατολόγος να επιλέξουμε ελεύθερα σε ποια πλευρά θα θέλαμε να πολεμήσουμε.

Σχολιο.- Όταν οι αριστεροί χρησιμοποιούν λανθασμένα τους όρους "διαιμπεριαλιστική σύγκρουση" και "όχι πόλεμος αλλά ταξικός πόλεμος" ως κάλυψη για τον αστικό ειρηνισμό τους.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χθες μίλησα με φιλο που η γυναίκα του είναι Ουκρανη και η οικογένεια της ζει στο Κίεβο. Έως χθες η κατάσταση ήταν κωμικοτραγικη. Όλη την ημέρα κυκλοφορούσαν μόνο γυναίκες στον δρόμο, διότι έχει κηρυχθεί επιστράτευση και όποιον άνδρα έβλεπαν τον τσίμπαγαν. Δεν υπήρχε ιδιαίτερη προθυμία για να πάρουν τα όπλα. Εξ ου και κάνουν έκκληση για κορόιδα απο τις ΗΠΑ και την ΕΕ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπορέλ για Sputnik - RT: Οι ΥΠΕΞ των χωρών της ΕΕ συμφώνησαν να τα απαγορεύσουν

22:07  -  27.02.2022 

Η Κομισιόν πρότεινε την απαγόρευση των Sputnik και RT καθώς «διαδίδουν ψέματα για να δικαιολογήσουν τον πόλεμο του Πούτιν στην Ουκρανία» και αποτελούν «μιντιακή μηχανή του Κρεμλίνου».

Το «μπλόκο» σε Sputnik και RT εντός της ΕΕ, φαίνεται πως γίνεται πραγματικότητα, σύμφωνα τον Ζοζέπ Μπορέλ.

Ο επικεφαλής για τις Εξωτερικές Υποθέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης επεσήμανε πως οι ΥΠΕΞ των «27» συμφώνησαν να απαγορεύσουν τη μετάδοση των Sputnik και RT.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα δύο συγκεκριμένα Μέσα Ενημέρωσης «παραπληροφορούν» και η ΕΕ διαθέτει στην κατοχή της τα τεχνικά μέσα για να εφαρμόσει το «μπλόκο».

Παράλληλα, δήλωσε πως υπήρξε συμφωνία να επεκταθούν οι κυρώσεις σε «Ρώσους ολιγάρχες» αλλά και πρόσωπα - κλειδιά σε πολιτικές και στρατιωτικές θέσεις.

«Τα τελευταία χρόνια η Ρωσία μετέφερε τα αποθέματά της σε χώρες που η ΕΕ δεν μπορεί να τα μπλοκάρει» σημείωσε ακόμη και πρόσθεσε πως η ΕΕ σκοπεύει να προμηθεύσει την Ουκρανία με μαχητικά αεροσκάφη ως μέρος της στρατιωτικής βοήθειας.

Σιμονιάν για Sputnik και RT: Δεν θα απολυθεί κανένας εργαζόμενος σε καμία χώρα

Πάντως, η αρχισυντάκτρια του RT, Μαργαρίτα Σιμονιάν, μετά το άκουσμα της ανακοίνωσης που πρώτα έκανε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, δεν εξεπλάγην, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ξέρουμε πώς να κάνουμε τη δουλειά μας σε καθεστώς απαγορεύσεων».

«Αυτοί οι "άνθρωποι που αγαπούν την ελευθερία" μάς προετοίμαζαν για αυτό εδώ και οκτώ χρόνια» επεσήμανε και διαβεβαίωσε πως «ούτε ένα άτομο που εργάστηκε πιστά και συνεχίζει να εργάζεται για εμάς δεν θα απολυθεί, σε καμία χώρα».

«Συμβουλεύουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση να μην σταματήσει στα ημίμετρα και απλώς να απαγορεύσει εντελώς το διαδίκτυο» υπογράμμισε αιχμηρά το Sputnik προς την πρόεδρο της Κομισιόν.

Sputnik και RT 

Στο πλαίσιο των ευρύτερων κυρώσεων κατά της Μόσχας για την ειδική ρωσική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ανακοίνωσε «ένα άλλο πρωτόγνωρο βήμα», καθώς «θα απαγορεύσουμε στην Ε.Ε. τη μιντιακή μηχανή του Κρεμλίνου», η οποία αποτελείται από το Sputnik και το RT.

«Τα κρατικά Russia Today και Sputnik, καθώς και οι θυγατρικές τους, δεν θα μπορούν πλέον να διαδίδουν τα ψέματά τους για να δικαιολογήσουν τον πόλεμο του Πούτιν και να μας διχάσουν», υπογράμμισε η πρόεδρος της Κομισιόν προσθέτοντας πως «αναπτύσσουμε εργαλεία για την απαγόρευση της τοξικής και επιβλαβούς παραπληροφόρησης στην Ευρώπη».

Υπενθυμίζεται πως η Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων κάλεσε την Ε.Ε. να απαγορεύσει το RT σε όλες τις χώρες της Ένωσης και να «απομακρυνθούν» οι δημοσιογράφοι του, ενώ πρόσφατα επιβλήθηκαν κυρώσεις στην κα Σιμονιάν.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ!!!!...ΟΠΛΑ....ΟΠΛΑ....όχι φάρμακα, τροφιμα, κλινοσκεπασματα, γάζες...όχι, ΟΠΛΑ....ξεκάθαρα δούλοι των ΗΠΑ, περιφρονούν το λαό και τη μοίρα του τόπου και γίνονται βασιλικότεροι του βασιλέως σε επιθετικό αντιρωσικο ατλαντισμο...και κανένας κοινοβουλευτικός Τσάτσος δεν ζητάει την παραίτησή τους και την παραπομπή τους σε Ειδικό Δικαστήριο....αλλά ποιος να το κάνει;...οι αμερικανοδουλοι της Συμφωνίας των Πρεσπών ή οι θιασώτες των ξεροτηγανων ή οι ποκοπικοι της σοσιαλδημοκρατικής δεξιάς;..όλοι οι σκύλοι μια γενιά απέναντι σε έναν εντελώς αποβλακωμενο ψευδολαο που πεθαίνει....άκου όπλα ρε οι αμερικανοτσολιαδες!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΟΛΟΣΧΕΡΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ της Αλεξανδρούπολης, έγινε για να αποκρουστεί επίθεση των Σουηδών, και όχι για να λουφάξει η Ρωσία;...ποια μέτρα προστασίας των ομογενών στη Μαριούπολη επεξεργάστηκε και προώθησε η κυβέρνηση;...η ραγιαδικη στάση έναντι της Τουρκίας δεν ενθαρρυνει- νομιμοποιεί κάθε είδους εισβολή;...αυτά τα καθίκια που κυβερνούν (και κυβέρνησαν..) εδώ, πότε υπεράσπισαν τα εθνικά συμφέροντα ώστε να έχουν το βασικό δικαίωμα να φωταγωγούν τη Βουλή και την Ομόνοια με τα ουκρανικά χρώματα;...αυτοί οι δούλοι έχουν αρχές και αξίες και ιδανικά;και μιλούν για ειρήνη δίνοντας τη γη μας για τις δυτικές μπόμπες;...και μετά βγαίνουν οι ξεφτιλισμενες γραφίδες των ΜΜΕ και λένε ότι ο Πούτιν λύνει τα χέρια του Ερντογάν για διχοτόμηση της Κύπρου;...ευτυχώς για αυτούς που ο ελληνικός λαός κατρακυλάει στον εκφυλισμό, αλλιώς θα τους είχε "πληρώσει" όπως αξίζει σε πράκτορες και κλητήρες Πρεσβειών...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μιλάνε για την προσβολή της εθνικής κυριαρχίας της Ουκρανίας

οι υποστηρίζοντες ότι «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του»



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επανεξοπλισμός της Γερμανίας με το Οκ των Αμερικάνων γκάγκστερ ? Χμ, κάτι μου θυμίζει αυτό...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εεεεε... μαλακοτσίπρα !!! Ρούφα την πίπα της ειρήνης...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οταν οι Τούρκοι θα παίρνουν το μισό Αιγαίο με τις ευλογίες των ΗΠΑ, οι Ρώσοι θα θυμίσουν κάτι στους Τσιπροκούληδες...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χθες μαζεύτηκαν κάποιοι νοματαιοι Ουκρανοί έξω από τη ρωσική πρεσβεία. Σήμερα μαζεύονται στο Σύνταγμα. Επικεφαλής τους ένας τύπος που η πόλη καταγωγής του στη δυτική Ουκρανία είναι άντρο των Ουκρανων ναζί. Αυτός μάλλον ασχολείται με εμπορία λευκής σαρκός και σίγουρα είναι ναζί χαρακτηριζοντας στο παρελθόν τη χρυσή αυγή ήπια.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στρατιωτική βοήθεια στέλνει η Ελλάδα στην Ουκρανία. Εσείς με τις ουκρανικές σημαίες στο προφίλ σας μην κλαίγεστε όταν θα πέφτουν οι βόμβες, θα έχετε βάλει και σεις το λιθαράκι σας



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ουκρανικό είναι το τανκ και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο από λάθος του οδηγού του. Περιοχή Obolon', βόρεια προάστια Κιέβου.

Ο Δημοσιογράφος Kostas Onisenko είναι μια ουκρανικής καταγωγής δημοσιογραφική πόρνη που εργάζεται στην εφημερίδα Νέα του Βαγγέλη Μαρινάκη,ο οποιος έχει συμφέρον από τον ενεργειακό αποκλεισμό της Ρωσίας,μιας και έχει έτοιμα δύο ακόμα πλοία για τη μεταφορά του πανάκριβου LNG των ΗΠΑ.

Οnisenko εκεί που σε παίρνει να κάνεις το μάγκα,διότι όλος σου ο τοίχος είναι τοίχος διασποράς ψευδών ειδήσεων.Έτσι όμως κάνουν οι υποστηρικτές ναζιστών και οι συνεργάτες των ΗΠΑ και της ΕΕ.Κατάλαβες ναζιστή απόγονε του Μπαντερα;;;;

Τα ψέμματά σου πιάνουν μόνο σε Μκοποιημένους αριστερούς και Μκοποιημένους αναρχικούς.Εκεί που σε παίρνει να λες ψέμματα,αλλά δεν έχεις κανένα δικαίωμα να παραπληροφορείς τον ελληνικό λαό.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Πάιατ έδωσε εντολή να φύγουν Apachi από το Βόλο με προορισμό το Κιέβο.Εξάλλου είναι ο πρωθυπουργός.Σιγά που θα ρωτήσει κιόλας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν υπάρχει κάποια αμφιβολία ότι η επίθεση του Πούτιν στην Ουκρανία, αποτελεί μια ανάσα για τους λαούς και αναχαίτιση του ναζιστικού καθεστώτος, όπως εκφράζεται από ΕΕ και ΝΑΤΟ.

Τα πράγματα γίνονται λίγο πιο σύνθετα σε ότι αφορά τις προοπτικές της Ευρώπης και πιο ειδικά της Ελλάδας, όπου το σύνολο του πολιτικού συστήματος βρίσκεται ακόμα σε αφασία, μπουκωμένο από τα κωρονοεπιδόματα και τις επιδοτήσεις ιού και γοητευμένο από τη πυγμή και την αποφασιστικότητα του Μητσοτάκη.

Το κακό για τις πατσαβούρες της σοσιαλδημοκρατίας και της υπαρκτής δικαιωματικής νατοϊκής «αριστεράς» είναι ότι δεν υπάρχει πλέον άπλετος χρόνος για χώνεψη, γιατί από εδώ και πέρα μάλλον οι εξελίξεις θα ναι πιο γρήγορες..



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γερμανοί επιχειρηματίες υποβάλλουν μηνύσεις κατά της γερμανικής κυβέρνησης για τη διακοπή του αεραγωγού Nord Stream-2.

Σύμφωνα με τη Gazprom, το κόστος του έργου ήταν 9, 5 δισεκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων το ήμισυ χρηματοδοτείται από τις ευρωπαϊκές εταιρείες Engie, OMV, Shell, Uniper και Wintershall Dea. 

Συνολικά, περισσότερες από 670 εταιρείες από 25 χώρες συμμετέχουν στο έργο Nord Stream-2.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η αυστραλιανή εφημερίδα Sydney Morning Herald ανέφερε ότι η κυβέρνηση της χώρας αποφάσισε να χρηματοδοτήσει την προμήθεια θανατηφόρων όπλων στην Ουκρανία μέσω των Ηνωμένων Πολιτειών και της Μεγάλης Βρετανίας.

Το άρθρο συνοδεύεται με φωτογραφία όπου ένοπλοι αλλάζουν κάλτσες κάτω από πορτρέτα Ουκρανών Ναζί του περασμένου αιώνα: Bandera, Shukhevych, Konovalets.

Το Ντονμπάς φωνάζει για όγδοη χρονιά ότι βρίσκεται σε πόλεμο με τους ιδεολογικούς κληρονόμους των φασιστών, αλλά ο "πολιτισμένος" κόσμος έχει τα αυτιά του βουλωμένα - δεν ακούει τίποτα. Επιπλέον προμηθεύει με όπλα στους Ουκρανούς Ναζί!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βρε τον Σόρος που στηρίζει το ακροδεξιό και αμερικανοκινητο στην ουσία καθεστώς της Ουκρανίας (με ενεργο.δραση τοτε το 2013-2014)στο καπελλωμα του κινήματος Μαϊνταν από τους νεοναζί του δεξιού Τομέα και την πραξικοματικη ανατροπή του εκλεγμένου Βίκτορ Γιανουκόβιτς και την κυβέρνησή του



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έδωσε εντολή ο Αμερικανός που είναι το πραγματικό αφεντικό εδω στην αποικία Ελλάδα 

Τζέφρι Πάιατ: Ο Αμερικανός υποκινητής της αποσταθεροποίησης από Ουκρανία έως Ελλάδα εδώσε εντολή να φύγουν Απάτσι από τον Βόλο για Ουκρανία ..μπλέξαμε με ηλίθιους και εγκληματιες

Να θυμίσω ότι ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζεφ Πάιατ ήρθε στην Ελλάδα το 2016 από την Ουκρανία, όπου υπηρετούσε ως επικεφαλής "της αμερικανικής διπλωματικής αποστολής"**

"Πάιατ: Τα αμερικανικά ελικόπτερα, που βρίσκονται στην 1η ΤΑΞΑΣ, θα μετασταθμεύσουν στην Πολωνία για να ενισχύσουν τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ - Δεν έχει ζητηθεί η συνδρομή της Ελλάδας

Η ουκρανική κρίση έφερε αλλαγή σχεδίων σε στρατιωτικό επίπεδο, επηρεάζοντας σε σημαντικό βαθμό μία σειρά από κοινές επιχειρησιακές ασκήσεις που θα γίνονταν επί ελληνικού εδάφους, στο πλαίσιο της συνεκπαίδευσης Ελλήνων και Αμερικανών.

Οι ΗΠΑ «βλέποντας» να έρχεται πιο κοντά η ρωσική εισβολή στην Ανατολική Ουκρανία αποφάσισαν την αναδιάταξη και ενίσχυση των δυνάμεων στους στην Ανατολική Ευρώπη.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Ουκρανοί στρατιώτες που αιχμαλωτίστηκαν κατά τη διάρκεια των εχθροπραξιών θα λογοδοτήσουν πλήρως. 

Η Ντάρια Μορόζοβα, διαμεσολαβητής της ΛΔΝ, δήλωσε αυτό σε αποκλειστική συνέντευξη στο κανάλι " Το Ντονμπάς αποφασίζει".

"Θέλω να τους υπενθυμίσω ότι με το να πυροβολούν σε κατοικημένους τομείς, σε μη στρατιωτικές υποδομές, διαπράττουν εγκλήματα πολέμου. Και συνιστώ να καταθέσετε τα όπλα και να παραδοθείτε οικειοθελώς", δήλωσε η Μορόζοβα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και ξαφνικά ωπ μαγικά εξαφανίστηκε η "πανδημία

Δυστυχώς όμως εξακολουθούν (εν μέσω σιωπής των ΜΜΕ οι πλειστηριασμοί ) "



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ που έκανε ρεζίλι τον Σκάι...

Στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, σε ρεπορτάζ για την Ουκρανία με τίτλο «Συγκλονιστικές εικόνες από τα καταφύγια – Ζουν με τον τρόμο», παρουσιάστηκε βίντεο που έδειχνε πλήθος κόσμου να κατεβαίνει μια κυλιόμενη σκάλα και κυριολεκτικά να πατάει ο ένας πάνω στον άλλον.

Μόνο που αυτό το βίντεο, όπως αποδείχθηκε, είναι από το 2018, στο μετρό της Ρώμης, όταν από την κατάρρευση κυλιόμενης σκάλας στον σταθμό «Ρεπούμπλικα» τραυματίστηκαν πάνω από 20… Ρώσοι φίλαθλοι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας...

https://www.youtube.com/watch?v=8Lc4PK8k91o&t=1s

Στο ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ την ώρα που δείχνουν το συγκεκριμένο βίντεο, δήθεν από καταφύγια της Ουκρανίας, η δημοσιογράφος αναφέρει: «Με το που μπαίνουν μέσα (στα καταφύγια), τρέχουν ακόμα πιο γρήγορα για να προλάβουν. Ο ένας πέφτει πάνω στον άλλον. Κάποιοι μάλιστα κινδυνεύουν να τραυματιστούν σοβαρά».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Αποναζιστικοποίηση! Το Λουγκάνσκ απελευθερώθηκε πλήρως... από τον Κισιλιόφ (επονομαζόμενο και Κομμουνιστής)!»

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Το έδαφος της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ απελευθερώθηκε, πλήρως, σήμερα, 27 Φεβρουαρίου 2022 στις 23.30.

Μετά από 8χρονο αγώνα, της πολιτοφυλακής του Λουγκάνσκ, υπό τον αντιναζιστή, αντιστασιακό, Βιτάλι Κισιλιόφ (επονομαζόμενος και  Κομμουνιστής), η αποναζιστικοποίηση είναι γεγονός.

Κατέβηκαν από παντού οι μαυροκόκκινες ναζιστικές σημαίες της συμμορίας των "Ατός" και αντικαταστάθηκαν, από τις σημαίες της νέας χώρας, που για πρώτη φορά χαιρέτησαν, επισήμως, τα 8χρονα παιδιά.

Ειρήνη και ευημερία, στον λαό σας!

Συναντήθηκε σήμερα, μετά από 8 χρόνια αντάρτικου, με τους γονείς του στο απελευθερωμένο Λουγκάνσκ... Θα φάει όπως, λέει, επιτέλους το πιάτο που 8 χρόνια ονειρευόταν: Τις τηγανιτές πατάτες της μαμάς του!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Εμετός! Ούτε δακρυγόνα, ούτε σκυλιά, ούτε αύρες με νερό, ούτε ξύλο...»

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Οι Ουκρανοί της διασποράς, που έχουν μεταναστεύσει στην Γερμανία, λόγω της φτώχειας, που τους έφεραν οι "δημοκρατικές" κυβερνήσεις τους, διαδήλωσαν, σήμερα, στο Βερολίνο και όλα τα ΜΜΕ την μετέδωσαν.

Όλα εν τάξει! Ούτε αστυνομικοί να μετράνε με καλάμια την απόσταση των δύο μέτρων, μεταξύ των ανθρώπων, ούτε δακρυγόνα, ούτε σκυλιά, ούτε αύρες με νερό, ούτε ξύλο.

Αν συμφωνείς και υποστηρίζεις τις αποφάσεις των κυβερνήσεων σου, μέχρι και υποψήφιο για Νόμπελ θα σε ανακηρύξουν.

Εμετός!!!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΦΩΤΙΑ από την (γερμανική) Bild! «Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ...επιστρέφει ως βοήθεια στην Ουκρανία κατασχεμένα (ουκρανικά) καλάσνικοφ»

Περίπου 20.000 καλάσνικοφ φέρονται να περιλαμβάνονται στη στρατιωτική βοήθεια που στέλνει η Ελλάδα στην Ουκρανία με σκοπό να ενισχύσει την άμυνά της απέναντι στην ρωσική εισβολή. 

Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί η πληροφορία που μεταδίδει η ανταποκρίτρια της Bild στην Ελλάδα, Λιάνα Σπυροπούλου και αφορά την προέλευση αυτών των όπλων.

Η η Λιάνα Σπυροπούλου αναφέρει ότι τα 20.000 καλάσνικοφ δεν είναι άλλα από τον οπλισμό που είχε κατασχεθεί από το πλοίο Nour-M, τον Νοέμβριο του 2013 στα ανοιχτά της Ρόδου. Το Nour-M είχε μάλιστα αποπλεύσει από λιμάνι της Ουκρανίας. Σε ανάρτησή της  τονίζει ότι «σύμφωνα με πληροφορίες που καταφέραμε να συγκεντρώσουμε από ανώτατους αξιωματούχους της Ελλάδας, αυτά είναι τα όπλα που στέλνουμε στην Ουκρανία. Η ειρωνία: ιδιοκτήτρια του πλοίου ήταν η UKRINMASH Co»

Τότε, το Nour-M είχε ξεκινήσει από λιμάνι της Ουκρανίας, μεταφέροντας πάνω από 50 κοντέινερ με στρατιωτικό υλικό προς λιμάνι είτε της Λιβύης, είτε της Συρίας που τότε μαστιζόταν από τον εμφύλιο μεταξύ του Προέδρου της Συριακής Δημοκρατίας Άσαντ και των ισλαμοφασιστών αληταράδων του ISIS που είχε εκπαιδεύσει η CIA και οι δυτικοί αποικιοκράτες. Οι περισσότερες εκτιμήσεις ωστόσο αναφέρουν ότι ο τελικός προορισμός του πλοίου ήταν η Λιβύη, στην οποία από το 2011 είχε επιβληθεί εμπάργκο όπλων και καυσίμων.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥΤΙΝ! «ΕΤΟΙΜΕΣ» οι πυρηνικές δυνάμεις των Ρωσίας...

Σε κατάσταση υψηλού συναγερμού έθεσε τις πυρηνικές δυνάμεις της Ρωσίας ο Βλαντιμίρ Πούτιν μετά τις επιθετικές δηλώσεις των χωρών – μελών του ΝΑΤΟ, όπως μεταδίδει ο Guardian, επικαλούμενο το Reuters.

Σε συνάντησή του με τον Ρώσο υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου και τον Γενικό Επιτελάρχη Βαλερι Γκερασίμοφ, ο Πούτιν υπογράμμισε ότι η Δύση όχι μόνον προβαίνει σε μη φιλικές κινήσεις στον τομέα της οικονομίας, αλλά ηγέτες κρατών μελών του ΝΑΤΟ προβαίνουν σε επιθετικές δηλώσεις κατά της Ρωσίας.

Όπως αναφέρει το Sputnik, «οι ανώτατοι αξιωματούχοι κορυφαίων χωρών του ΝΑΤΟ επιδίδονται σε επιθετικές δηλώσεις για τη χώρα μας. Ως εκ τούτου, διατάζω τον υπουργό Άμυνας και τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου να θέσουν τις πυρηνικές δυνάμεις αποτροπής του ρωσικού στρατού σε ειδική κατάσταση μάχης», δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλώντας σε ενημέρωση με τον υπουργό Άμυνας, Σεργκέι Σόιγκου, και τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Ρωσίας, Βαλέρι Γκερασίμοφ.