Σάββατο 7 Μαΐου 2022

Σαββατο 7 Μαιου 2022


Ευτυχώς είμαι-ψεκασμένος αντιεμΦολιαστής και φιλορώσος!

Έτσι , ΔΕΝ θα με μιλάνε η Ντόρα και οι ΕυρωΕνωσίτες Ράιχ Ναζιστές !



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είμαστε ψεκασμένοι.

Είμαστε αντιεμβολιαστές.

Είμαστε Ρωσόφιλοι.

Όμως πάνω απ όλα είμαστε Έλληνες. 

Και είμαστε πολλοί!

Καταλάβατε κυρία βασιλομήτωρ...;

Ετοιμάστε βαλίτσες...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαριούπολη  :  Αυτοκίνητο με αμάχους  που προσπαθούσε να δραπετεύσει από την πόλη δέχτηκε ρωσικά πυρά  - Σκοτώθηκε ένας Ουκρανός μαχητής   ενώ τραυματίστηκαν οι άλλοι πέντε μαχητές που επέβαιναν.

Μας δουλεύουν μπροστά στα μούτρα μας. Οι "άοπλοι άμαχοι", που όμως είναι οπλισμένοι μαχητές



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



3 Μαϊου

«Ghost of Kiev»

Ο θρυλικός άσος του μαχητικού «Ghost of Kiev» που φέρεται ότι κατέρριψε δεκάδες ρωσικά αεροσκάφη πάνω από την Ουκρανία δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας θρύλος, ανέφερε η Πολεμική Αεροπορία του Κιέβου σε ανακοίνωσή της, ρίχνοντας κρύο νερό στην ιστορία, ακόμη και όταν τα μέσα ενημέρωσης ισχυρίστηκαν ότι εντόπισαν τον φανταστικό πιλότο.

Η Διοίκηση της Ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας διά μέσου των μέσων κοινωνικής δικτύωσης το Σαββατοκύριακο παροτρύνει τους χρήστες να «μην γεμίσουν τον χώρο πληροφοριών με ψεύτικα» και «να ελέγχουν τις πηγές των πληροφοριών πριν τις διαδώσουν», καταρρίπτοντας μια σειρά από φήμες που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου.

«Ο ήρωας της Ουκρανίας Στέπαν Ταραμπάλκα ΔΕΝ είναι το «Φάντασμα του Κιέβου» και ΔΕΝ χτύπησε 40 αεροπλάνα», είπε η Πολεμική Αεροπορία , προσθέτοντας ότι «Το Φάντασμα του Κιέβου είναι ένας υπερήρωας-θρύλος του οποίου ο χαρακτήρας δημιουργήθηκε από Ουκρανούς!».

Ο στρατός συνέχισε, εξηγώντας ότι το όνομα «Ghost of Kiev» είναι απλώς μια «συλλογική εικόνα» που αντιπροσωπεύει τους πιλότους της 40ης Ταξιαρχίας Τακτικής Αεροπορίας, οι οποίοι «προστατεύουν τον ουρανό της πρωτεύουσας» και «εμφανίζονται ξαφνικά εκεί που δεν τους περιμένουν. .»

Η Πολεμική Αεροπορία απέρριψε επίσης άλλους πρόσφατους ισχυρισμούς και φήμες στη δήλωσή της, επιμένοντας ότι οι ντόπιοι πιλότοι δεν εκπαιδεύονται στο εξωτερικό για να πετούν αμερικανικά F-16 και ότι «τα αμερικανικά βομβαρδιστικά δεν πετούν πάνω από την Ουκρανία».

Η διευκρίνιση ήρθε μόλις μία ημέρα αφότου οι Times του Λονδίνου ισχυρίστηκαν ( https://archive.ph/E2uKm ) ότι είχαν ταυτοποιήσει το «Φάντασμα» ως τον Ταγματάρχη Στέπαν Ταραμπάλκα, επικαλούμενοι «ουκρανικές πηγές» που δεν κατονομάζονται. Ενώ το πρακτορείο ανέφερε ότι πέθανε στη μάχη τον περασμένο μήνα, ο στρατός είχε ήδη αναγνωρίσει το θάνατο του ταγματάρχη σε μια δημόσια δήλωση στις 23 Μαρτίου, χωρίς να αναφέρει τίποτα για τα εξαιρετικά κατορθώματα που αποδίδονται στο «Φάντασμα του Κιέβου».

Η ίδια η ουκρανική κυβέρνηση βοήθησε να δοθεί αξιοπιστία στον μυθικό πιλότο μαχητικών, μοιράζοντας ένα tweet ( https://twitter.com/ukraine/status/1497834538843660291... ) τον Φεβρουάριο που καυχιόταν ότι το «Φάντασμα» «κυριαρχεί στους ουρανούς πάνω από την πρωτεύουσα και τη χώρα μας και έχει ήδη γίνει εφιάλτης για εισβολή ρωσικών αεροσκαφών».

Ένα βίντεο που συνόδευε την ανάρτηση ανέφερε ότι ο πιλότος είχε καταρρίψει 10 αεροπλάνα – έξι από αυτά μέσα στις πρώτες 30 ώρες της στρατιωτικής επιχείρησης της Μόσχας. Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι η ταυτότητα του πιλότου «είναι ακόμη άγνωστη».

Σημάδια ότι κάτι μπορεί να πηγαίνει στραβά με την ιστορία του «Ghost of Kiev» προέκυψαν όταν το υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας μοιράστηκε πλάνα που υποτίθεται ότι δείχνει μια αερομαχία με ένα ρωσικό σκάφος, το οποίο πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης παρουσίασαν ως το «Φάντασμα» στη δράση. ( https://twitter.com/DefenceU/status/1497170325162934272 ) Ωστόσο, το βίντεο κλιπ αργότερα διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν αυθεντικό, αντίθετα έδειχνε πλάνα από έναν προσομοιωτή μάχης βιντεοπαιχνιδιού. Το ίδιο παιχνίδι έχει χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή άλλων βίντεο που απεικονίζονται ψευδώς ως πραγματικές μάχες στην Ουκρανία.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΟΗΤΙ....ΚΟΥΛΗΣ !!! 

 Η φθηνότερη ενέργεια είναι αυτή που δεν καταναλώνεται ποτέ.

Το φθηνότερο προϊόν είναι αυτό που δεν αγοράζεις.

Η καλύτερη ζωή είναι αυτή που δεν έζησες.

Tούτ' η γης που την πατούμε όλοι μέσα θε να μπούμε. Ο καλύτερος Μητσοτάκης είναι αυτός που δεν εκλέγεται ποτέ. Η ακριβότερη βίλα είναι αυτή που δε χτίστηκε ποτέ. Τα καλύτερα Πόθεν Έσχες είναι αυτά που δεν δηλώνεις ποτέ. Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν έχουμε ακόμα ταξιδέψει.

Τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμα. Τα καλύτερα πόμολα είναι αυτά που δεν έχουν φαγωθεί ακόμα. Ο φτηνότερος λογαριασμός ενέργειας είναι οι δημοσκοπήσεις που σε δείχνουν να κατρακυλάς. Κι αυτό που θέλω να σου πω το πιο όμορφο απ’ όλα, δε στο ‘χω πει ακόμα. Αν πετύχει η μ@λ@κία τύφλα νά 'χει το γ@μήσι.....



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ισπανία: Συνελήφθη φιλορώσος Ουκρανός μπλόγκερ που κατηγορείται για εσχάτη προδοσία

Πέμπτη 5 Μαΐου 2022, 17:54

Οι ισπανικές αρχές συνέλαβαν έναν φιλορώσο Ουκρανό μπλόγκερ και επίδοξο πολιτικό με βάση διεθνές ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του με αίτημα του Κιέβου, καθώς θεωρείται ύποπτος για εσχάτη προδοσία, δήλωσαν πηγές της ισπανικής αστυνομίας.

O Ανατόλιι Σαρίι, φανατικός επικριτής του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι και της φιλοδυτικής κυβέρνησης του, συνελήφθη στην παράκτια πόλη Ταραγόνα της Καταλονίας.

Νωρίτερα, η υπηρεσία εθνικής ασφαλείας της Ουκρανίας SBU είχε αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι ο Σαρίι συνελήφθη χθες, Τετάρτη, σε μια συντονισμένη επιχείρηση των ουκρανικών αρχών και της ισπανικής αστυνομίας ως ύποπτος για εσχάτη προδοσία και για το αδίκημα της «παραβίασης των ίσων δικαιωμάτων των πολιτών», στη βάση φυλετικών, εθνοτικών και άλλων ιδιοτήτων.

«Οι ερευνητές της SBU θεωρούν ότι ο Σαρίι προέβαινε σε παράνομες δραστηριότητες στον τομέα της ενημέρωσης επιβλαβείς για την εθνική ασφάλεια της Ουκρανίας. Υπάρχουν λόγοι που μας κάνουν να πιστεύουμε ότι ο Ανατόλιι Σαρίι ενεργούσε με εντολές ξένων υπηρεσιών», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Σαρίι αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, αλλά με μέτρα δικαστικής επιτήρησης: απαγορεύεται να εγκαταλείψει την ισπανική επικράτεια, το διαβατήριό του έχει κατασχεθεί και θα πρέπει να εμφανίζεται δύο φορές τον μήνα σε δικαστήριο.

Η Ουκρανία είχε ανακηρύξει τον Σαρίι ως ύποπτο πριν από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου.

Όταν τα ερευνητικά του ρεπορτάζ που περιείχαν συχνά επικρίσεις των ουκρανικών αρχών του δημιούργησαν προβλήματα με το νόμο και, έπειτα από μια απόπειρα δολοφονίας του, ο Σαρίι αυτοεξορίσθηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση από το 2012, αρχικά στην Λιθουανία, μετά στην Ολλανδία και στην περιφέρεια της Καταλονίας, στην Ισπανία.

Ο ηλικίας 43 ετών Σαρίι, έπαιρνε συγκεκριμένα μια φιλορωσική στάση μετά τα γεγονότα του Μαϊντάν στην Ουκρανία το 2014 και την προσάρτηση της Κριμαίας από την Ρωσία.

Προσκεκλημένος συχνά στα ρωσικά τηλεοπτικά κανάλια, υποστήριζε στα βίντεο που αναρτούσε το αφήγημα του Κρεμλίνου που ήθελε την Ουκρανία μια «αποικία» της Δύσης υπό την κυριαρχία νεοναζί που μισούν τη Ρωσία, δικαιολογώντας την εισβολή και κατηγορώντας τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης και τον Ζελένσκι ότι χειραγωγούν την κοινή γνώμη στην Δύση.

Το 2019, κατοχύρωσε τον τίτλο ενός πολιτικού κόμματος στην Ουκρανία, που αποκαλούνταν Το Κόμμα του Σαρίι, το οποίο εξασφάλισε έδρες σε αρκετά περιφερειακά συμβούλια το 2020.

Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας της Ουκρανίας απαγόρευσε τον Μάρτιο την δραστηριότητα του εν λόγω κόμματος, όπως και μερικών άλλων κομμάτων που έχουν σχέσεις με τη Ρωσία, μετά την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Την έννοια του 'φιλόζωου' δεν την κατάλαβα ποτέ. Ότι υπάρχει κάποιος δηλαδή που τι? Αγαπάει όλα τα ζώα? Όποιος έχει ζήσει έστω και λίγο με ζώα ξέρει ότι, όπως και με τους ανθρώπους, υπάρχουν στο κάθε είδος διαμετρικά αντίθετοι χαρακτήρες. 

Η Πάπη, ένα σκυλί που είχα, ήταν το πιο γλυκό πλάσμα, καταλάβαινε αμέσως ποιοι είναι οικογένεια και ποιοί φίλοι και γινόταν χαλί να την πατήσεις, ενώ παράλληλα λύσσαγε και ήταν έτοιμη να ξεσκίσει όποιον ήταν πιθανός κίνδυνος (συμπεριλαμβανομένου και ένός κλέφτη που είχε την ατυχία να μπουκάρει σπίτι μας). Η Ρούμπη από την άλλη ήταν δύστροπη και μαλακισμένη και θα πάταγε ήπια έως δυνατή δαγκωνιά σε ανύποπτο χρόνο σε σχεδόν οποιονδήποτε. Όταν λοιπόν με δάγκωσε η Ρούμπη στα 8 μου επειδή γλειφόταν και τόλμησα να την χαϊδέψω, ο πατέρας μου την σάπισε στα κλωτσίδια και την έστειλε σε μια φάρμα. Σύμφωνα με το κυρίαρχο αίσθημα στα ΜΚΔ, θε έπρεπε να τον βάλουν τρις ισόβια. 

Ομοίως και με τα γατιά, την μεγάλη μου αγάπη. Μερικά παραδείγματα από τα πολλά: ο Τσίκος ήταν πολλά βαρύς και γενικά αδιάφορος, ποτέ δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις, ούτε τον συμπάθησα ποτέ ιδιαίτερα, ούτε τον αντιπάθησα. Η Τσικίτα ήταν χαδιάρα, καλόβολη και πολύ έξυπνη, αλλά πριξαρχίδω. Όταν ήθελε κάτι θα ανέβαινε πάνω μου, θα πάταγε πλήκτρα στο πληκτρολόγιο, θα πήδαγε στο κεφάλι μου, θα νιαούριζε διαπεραστικά. Είχαμε στενή σχέση, την αγαπούσα, αλλά παράλληλα μου είχε γίνει στενός κορσές και αυτό με πίεζε. Ο Σπίθας ήταν άνθρωπος σε σώμα γατιού. Όταν του μίλαγα με κοίταγε στα μάτια, συνεννοούμασταν 100%, του βάραγα σουτάκια με μπαλάκι του πινγκ πονγκ στο κρεβάτι και αυτός έκανε τον τερματοφύλακα και τα πιο απίστευτα μπλονζον για να το πιάσει, του πέταγα πράγματα και τα κυνήγαγε και μου τα έφερνε πίσω σαν σκύλος. Όταν ερχόταν για χάδια και δεν μπορούσα του το έλεγα απλά και την έκανε, όταν ήθελα να τον πάρω αγκαλιά του έκανα σινιάλο και μου απαντούσε αν ήθελε ή όχι. Είχαμε την βαθιά στενή σχέση του αδερφικού κολλητού. Ο Βίτο ήταν μαλάκας. Δεν ήταν απλά μαλάκας, ήταν ο ορισμός του μαλάκα. Νιαούριζε για χάδι ναζιάρικα και μετά από 3-4 χαϊδεψιές μου έκανε το χέρι μπριζόλα. Ήξερε οτι το μόνο μέρος που απαγορεύεται να ανεβαίνει ήταν ο πάγκος της κουζίνας. Το ήξερε. Γι' αυτό πριν ανέβει μου νιαούριζε τσαμπουκαλεμένα, τον κοίταγα, του έλεγα "Μην τολμήσεις", μου έκανε Χχχχχχ, και ανέβαινε με ύφος Στ' αρχίδια μου σε γράφω και κάνω τον ζωγράφο. Του έβαζα φωνή, και τις πρώτες φορές ερχόταν για επίθεση και έμπηγε νυχόδοντα. Όταν πήρα γραμμή την ιεροτελεστία και ήμουν σε φάση, έλα ρε πούστη, σε έχω, με γυρόφερνε μέχρι να κουραστώ, και να τον αφήσω από τα μάτια μου και τότε έμπηγε νυχόδοντα. Μια φορά θυμάμαι τον περίμενα κάνα δίωρο, μέχρι που με πήρε ο ύπνος στον καναπέ. Και έσκασε και μου έμπηξε νυχόδοντο. Δυο ώρες. Η γυναίκα μου υπόκειτω σε ασταμάτητες και ανηλεείς επιθέσεις. Μια φορά φρίκαρε ο Βίτο και σκαρφάλωσε στο κεφάλι της και γατζώθηκε με τα νύχια του, αν δεν φόραγε γυαλιά θα της είχε βγάλει τα μάτια 100%. Πάω και τον ξεγαντζώνω και το γατί είναι σε Kill'em All φάση. Τον σβερκώνω γιατί μου είχε κάνει τα χέρια κιμά, και γιατί είχα την εντύπωση ότι αμα σβερκώσεις γατί δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα. ΧΑ! Γύρισε μέσα στο πετσί του και συνέχισε να μου κάνει το χέρι κρόσια. Του πιάνω και τα δύο μπροστινά πόδια μηπως και τον ακινητοποιήσω, αλλά αυτός έχει γίνει ένας στρόβιλος από νύχια και δόντια και ασελγεί πάνω στα χέρια μου ανοίγοντας φλέβες και το αίμα να πετάγεται συντριβανάκι. Προσπαθώ να τον ακινητοποιήσω στο πάτωμα και τότε με κατούρησε και με έχεσε πάνω στα σκαμμένα αιμόφυρτα χέρια μου. Δεν ξέρω για εσάς, εμένα το να με σφάξεις να με κατουρήσεις και να με χέσεις, είναι ένα κλικ μετά το απόλυτό μου όριο, μετά περνάμε σε μεσαιωνικές καταστάσεις. Ειλικρινά, αν δεν ήταν η γυναίκα μου μπροστά, θα τον είχα πνίξει. Μετά από αυτό, ο Βίτο έφυγε από το σπίτι και είδε πως είναι η ζωή και όλα τα ωραία μέχρι το πρωί, στους δρόμους. Τον είχα με κολλάρο και τον ταϊζα, τον πότιζα και τον γιατροσόφευα, και αυτός πιστός στον εσωτερικό του μαλάκα με νυχοδόντιαζε, μέχρι που ένας τεράστιος πορτοκαλί κεραμιδόγατος που διαφέντευε την γειτονιά, μπαϊλντισε με την πάρτη του και τον έστειλε να συναντήσει τους προγόνους του. Δεν στεναχωρήθηκα.

Μπορώ να μιλήσω για άλογα, για χελωνάκια, για παπαγάλους, βατράχια, φίδια, κουνέλια, σκιουράκια και νυφίτσες, και πως διαφορετικοί χαρακτήρες στο ίδιο είδος σε κάνουν να λατρεύεις το ένα ζώο και να μη χωνεύεις το άλλο. Αλλα τι σημασία έχει?

Πάντα θα υπάρχουν οι μαλάκες που νομίζουν ότι όταν κάτι έχει πόδια και δεν είναι άνθρωπος του οφείλεις αιώνια αγάπη και ευγνωμοσύνη, όπως θα υπάρχουν και οι σαδιστές που βγάζουν τα απωθημένα τους στους πιο αδύναμους από τους ίδιους, είτε αυτοί είναι άνθρωποι είτε ζώα. 

Ενα ζώο, όπως κι ένας άνθρωπος, μπορεί να φάει μια κλωτσιά. Το αν είναι σωστό εξαρτάται από το τι έχει κάνει για να την δικαιούται. Κανένας νόμος δεν πρόκειται να το αλλάξει αυτό για τα ζώα, όπως κανένας νόμος δεν κατάφερε να το αλλάξει για τους ανθρώπους.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΧΤΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

Συγκέντρωση με τον ύμνο της Ρωσίας και Βουλγαρικές σημαίες. Αντιδιαδήλωση κάποιον με ουκρανικές σημαίες. Και στη μέση αστυνομία.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην συνοικία Primorsky της Μαριούπολης, δίπλα στο μνημείο των Ηρώων της Σοβιετικής Ένωσης - κατοίκων της Μαριούπολης, ανεγέρθηκε μνημείο με το άγαλμα της της ήδη γνωστής γιαγιάς από την περιοχή Dvurechinsky της περιοχής Kharkov, η οποία βγήκα στον ουκρανικό στρατό με ένα Σοβιετικό λάβαρο και αρνήθηκε να το ανταλλάξει με φαγητό.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στείρωσαν 230 χιλιάδες ανθρώπους στη Σουηδία γιατί “νόθευαν την καθαρότητα της φυλής”. Η ανατριχιαστική αποκάλυψη για το πρόγραμμα που εφάρμοζε επί 40 χρόνια η χώρα...

Από το 1935 μέχρι το 1976 οι Σουηδοί εφάρμοσαν ένα πρόγραμμα με σκοπό να διατηρήσουν την «καθαρότητα της φυλής»



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Σάββατο, 7 Μαΐου 2022 στις 18:00 στο σταθμό του Θησείου.

Υγειονομικοί κατά της Υποχρεωτικότητας σας καλούμε και πάλι ενώ.. 

Μετράμε…

8 μήνες, σε αναστολή χωρίς ένα ευρώ μισθό.

3 μήνες, νύχτα και μέρα έξω από το Υπουργείο Υγείας

9 μήνες, επιπλέον επιβολής του τιμωρητικού μέτρου της Αναστολής από τις 31 Μαρτίου 2022.

Οι "προστάτες" μας απεργάζονται την ιδιωτικοποίηση του Ε.Σ.Υ. Στέλνουν όπλα στην Ουκρανία ενώ εισάγουν γιατρούς.

Μετράμε…

Τις αντοχές μας, Τους φίλους μας, Τους συμπαραστάτες μας.

Σας καλούμε λοιπόν..

Να μετρηθούμε, να χαρούμε που ακόμα είμαστε εδώ, ακόμα δυνατοί, ακόμα μαζί και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας....



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΝΑΤΟΪκή "αριστερά" και οι συλλογικότητες από τα αναρχοχαφιεδάκιια της αμερικάνικης πρεσβείας ΔΕΝ αρκείται στη λογοκρισία και το πογκρόμ που εξαπολύουν τα ΝΑΤΟϊκά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Αναλαμβάνει έμπρακτο ρόλο ταγμάτων εφόδου απέναντι στην άλλη άποψη για το Ουκρανικό, ακόμη μια φορά μετά το σχέδιο "Πανδημία", "Lockdown", "Υποχρεωτικοί Εμβολιασμοί" που στηρίζει με κάθε μέσο εδώ και δυό χρόνια. Καθάρματα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πιθανότατα δε γνωρίζατε ότι η Pfizer πέταξε 80.000 σελίδες εγγράφων αυτή την εβδομάδα.

Αυτό συμβαίνει επειδή τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αρνήθηκαν να το καλύψουν - και αυτό γιατί σχεδόν όλα τους πήραν χρήματα από το καθεστώς Μπάιντεν για να προωθήσουν τα πειραματικά εμβόλια και να αποβάλουν κάθε κριτική κάλυψη τους.

Τέλος πάντων, αποδεικνύεται ότι το εμβόλιο της Pfizer για τον COVID δεν ήταν 95% αποτελεσματικό: τα δεδομένα δείχνουν ότι έχει ποσοστό αποτελεσματικότητας 12%.

Επαναλαμβάνω: 12%. Και γίνεται ακόμα χειρότερο. Δεν υπήρξαν κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους για να καθοριστεί εάν τα πειραματικά εμβόλια κατά του COVID ήταν ασφαλή για τις έγκυες γυναίκες. Αποκλείστηκαν από όλες τις δοκιμές οι έγκυες γυναίκες. Το δοκίμασαν μόνο σε 44 αρουραίους.

Η Pfizer διέκοψε σκόπιμα τη δοκιμή κλινικών δεδομένων προτού συλλεχθούν τα άσχημα νέα. Γνωρίζουμε ήδη ότι το RNA του εμβολίου Pfizer μεταγράφεται αντίστροφα στο DNA. Γνωρίζουμε ήδη ότι τα εμβόλια αύξησαν τον κίνδυνο εμφάνισης COVID στα παιδιά, το CDC απέκρυψε σκόπιμα κλινικά δεδομένα από το κοινό και μια αλληλουχία γονιδίου της Moderna που κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 2017 και βρέθηκε στην πρωτεΐνη ακίδας του ιού COVID.

Οι έγκυες γυναίκες στον στρατό των ΗΠΑ που εξαναγκάστηκαν να κάνουν το εμβoλιο υπέστησαν φρικτές παρενέργειες και «συγγενείς δυσπλασίες» στα μωρά τους. Υπήρχαν περισσότερα από 18.900 μωρά που γεννήθηκαν με ανωμαλίες το 2021.

Το ξέρουμε αυτό γιατί κάποιοι γενναίοι πληροφοριοδότες είχαν πρόσβαση στην ιατρική βάση δεδομένων του Υπουργείου Άμυνας.

Περισσότερα από 18.900 μωρά! Σκεφτείτε μόνο αυτό…

Υπάρχουν ακόμα πολλά νέα για τα εμβoλια για τον C0VΙD - και όλα είναι άσχημα. Για παράδειγμα, οι γιατροί σε όλο τον κόσμο έχουν αρχίσει να παρατηρούν έκρηξη στα ποσοστά καρκίνου μεταξύ των εμβολιασμένων.

Όπως είπα: πολλοί γιατροί παρατηρούν ότι οι καρκίνοι αυξάνονται δραματικά. Ακολουθεί ένα γράφημα με δεδομένα που αντλήθηκαν από το VAERS που θα σφίξει την καρδιά σας.

Επιτρέψτε μου να τελειώσω με αυτή τη σκέψη: μάλλον δεν ήταν καλή ιδέα να επαναπρογραμματίσουμε το DNA του μισού πληθυσμού ώστε να παράγει πρωτεΐνες ακίδας για να «καταπολεμήσει» έναν ιό με ποσοστό επιβίωσης 99%...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Είναι η νέα τρομερή ιστορία στα κολαστήρια. Τζάνειο σήμερα και πάλι. 

Έκανε το λάθος ο Σταύρος Μελεμένης-Μπουντούρης, 63 ετών, να πάει στο Τζάνειο γιατί αντιμετώπισε για μία ακόμη φορά πρόβλημα με την αλλεργική ρινίτιδα-φαρυγγίτιδα που τον απασχολεί χρόνια τώρα. 

Εκεί rapid τεστ “θετικό”, το οποίο ποτέ δεν του το έδειξαν, μοριακό που ζήτησε ο Σταύρος δεν του έκαναν, γιατί “αφού το rapid είναι θετικό, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο, είναι απολύτως έγκυρο”, τον πέταξαν στα κόβιντ δίπλα σε ασθενείς με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, μέσα στα μικρόβια και στον κόβιντ (μάλλον), του έχωσαν έναν ορό με αντιικά φάρμακα, με οξυγόνο

μεταξύ 97 και 99, χωρίς πυρετό, χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα, πλην του προβλήματος για το οποίο και πήγε στο νοσοκομείο, αλλά που αυτό δεν το κοιτάει κανένας!

Α, ναι! Μην το ξεχάσω. Του έκαναν και μία ακτινογραφία, η οποία βεβαίως ήταν “πολύ χάλια”, αλλά που φυσικά δεν του την έδειξαν (αλλά εδώ δεν του έδειξαν το …έγκυρο rapid, την ακτινογραφία θα του έδειχναν;), αλλά την ίδια ώρα του είπαν ότι θα τον κρατήσουν δύο μέρες μέσα, θα του δώσουν δύο φάρμακα και θα πάει σπίτι του !!

Με χάλια ακτινογραφία σε δύο μέρες σπίτι του με δύο …φαρμακάκια !! 

Ιατρική επιστήμη, όχι αστεία !! 

Πήγε να βγει έξω να τους πει να δουν επιτέλους το πρόβλημά του, “έξω, δεν έχεις δουλειά εδώ”, του είπαν !! 

Γίνεται το live, μετά από αυτό τους λέει “ετοιμάστε μου εξιτήριο, μιλάω με τον δικηγόρο μου, τον Νίκο Αντωνιάδη”. 

Και εκεί είχαμε τη γνωστή καραμέλα “ο κ. Αντωνιάδης δεν είναι γιατρός”… 

Ενώ αυτοί είναι. Όλο αυτό που περιγράφω είναι συμπεριφορά γιατρών τώρα, έτσι; 

Θα αποφασίσουν οι γιατροί ΑΝ θα φύγετε” !! 

Σοβαρά ;; Μυαλό δεν βάζετε, ε ;; Κανονικό κρατητήριο και το Τζάνειο ;; Όπως τόσα άλλα κολαστήρια ;; 

Λοιπόν, πάμε βήμα-βήμα να βγάλουμε ΚΑΙ τον Στράτο έξω από τις φυλακές του Τζανείου… "

Από Νίκο Αντωνιάδη

Υπάρχει και βίντεο που μιλάει ο "κρατούμενος" ασθενής.

Σχολιο.- Το κάθε νοσοκομείο είναι ένα κρατίδιο, κάνει ό,τι γουστάρει πίσω από τις κλειδωμένες πόρτες.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η θέση του διαφέρει από αυτή των Ηνωμένων Πολιτειών, οι οποίες συνεχίζουν να δείχνουν σημάδια διοργάνωσης επιλεκτικής συνάντησης (Σύνοδος των Αμερικών) τον Ιούνιο χωρίς την παρουσία της Βενεζουέλας, της Νικαράγουας και της Κούβας ...


Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

O πρόεδρος του Μεξικού τάσσεται υπέρ της ενότητας της Αμερικής χωρίς αποκλεισμούς


Πόλη της Γουατεμάλας, 6 Μαΐου (Prensa Latina) -  Ο πρόεδρος του Μεξικού, Ανδρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ, κάλεσε  από τη Γουατεμάλα να προωθήσουμε την ενότητα της Αμερικής μας σε ισότιμη βάση.

Πέρα από το φαινόμενο της μετανάστευσης,είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η ήπειρος, η Αμερική μας, όλη η Αμερική, πρέπει να προχωρήσει προς την οικονομική και εμπορική ολοκλήρωση χωρίς αποκλεισμούς, ανεξάρτητα από ιδεολογικές διαφορές», δήλωσε ο Λόπες Ομπραδόρ κατά τη διάρκεια μιας κοινής δήλωσης στο τέλος μιας συνέντευξής του με τον ομόλογό του από την Γουατεμάλα, Αλεχάντρο Γιαματέι.

«Κανείς ας μην αποκλείει κανέναν, αρκετά με τις ηγεμονίες, αρκετά με την πολιτική που έχει επιβληθεί για περισσότερους από δύο αιώνες στην Αμερική μας», εξέφρασε με δυναμικό τόνο ο Μεξικανός ηγέτης, ο οποίος χωρίς να αναφέρει ονόματα επέστησε ξανά την προσοχή στην Ουάσιγκτον. θέση στην απομονωτική της στάση στην επικείμενη Σύνοδο Κορυφής στην περιοχή.

«Χρειαζόμαστε την ενότητα, χρειαζόμαστε τον σεβασμό της κυριαρχίας όλων των χωρών, να γίνει σεβαστή η κυριαρχία της Γουατεμάλας, να γίνει σεβαστή η κυριαρχία του Μεξικού», υποστήριξε, θέτοντας ως άμεσο καθήκον «την προώθηση της ειρήνης, της ευημερίας και της αδερφικής συνεργασίας.

Η θέση του διαφέρει από αυτή των Ηνωμένων Πολιτειών, οι οποίες συνεχίζουν να δείχνουν σημάδια  διοργάνωσης επιλεκτικής συνάντησης (Σύνοδος των Αμερικών) τον Ιούνιο χωρίς την παρουσία της Βενεζουέλας, της Νικαράγουας και της Κούβας, παρά τις εκκλήσεις της ηπείρου να διοργανώσει μια περιεκτική εκδήλωση όπως κατήγγειλε χθέςω ο κουβανός. υπουργός Εξωτερικών  Μπρούνο Ροντρίγκες.

Ήταν ακριβώς ο Λόπες Ομπραδόρ που προ ημερών υπερασπίστηκε τη συμμετοχή όλων των εθνών στη διοργάνωση του Λος Άντζελες.

«Πώς γίνεται να συγκαλούμε Σύνοδο Κορυφής των Αμερικών, αλλά να μην προσκαλούμε όλους; Από πού είναι λοιπόν οι απρόσκλητοι; Από ποια ήπειρο; Από ποιον γαλαξία; Από ποιον δορυφόρο;» σημείωσε στην πρωινή συνέντευξη Τύπου.

Αυτή την Πέμπτη, στο έδαφος της Γουατεμάλας, τον πρώτο σταθμό μιας περιοδείας που θα τον οδηγήσει αύριο στο Ελ Σαλβαδόρ και μετά στην Ονδούρα, το Μπελίζ και την Κούβα, επανέλαβε για άλλη μια φορά την ανάγκη συνεργασίας όλων για την αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων όπως το τρέχον παράτυπο μεταναστευτικό ρεύμα που ασκεί πίεση στα σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Όπως ανέφερε ο Γιαματέι στην ομιλία του, είναι απαραίτητο να επιβεβαιωθεί η φράση του Μπενίτο Χουάρες, ότι τόσο μεταξύ των ατόμων όσο και μεταξύ των εθνών, ο σεβασμός των δικαιωμάτων των άλλων, είναι ειρήνη.

Ανάμεσα στη γη των Κετζάλ και του Μεξικού, πρότεινε «η Ουσουμασίντα και η Σουτσιάτε να μην αποτελούν τείχη και να ανακτήσουν την κατάσταση των αρτηριών του εμπορίου, του πολιτισμού και της αδελφότητας που είχαν όταν οι Ολμέκοι και οι Μάγια, οι πρόγονοί μας, περιηγήθηκαν σε αυτά τα όμορφα ποτάμια ».

Ο Λόπες Ομπραδόρ έφτασε στην πρωτεύουσα της Γουατεμάλας χθες το απόγευμα με μια ατζέντα επικεντρωμένη στην ασφάλεια των συνόρων, την περιφερειακή ευημερία και κοινές δράσεις για τη μείωση των δομικών αιτιών της μετανάστευσης.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το αφήγημα...

Από το πρωί ως το βράδυ, με ένα προπαγανδιστικό μπαράζ, κυβερνήσεις, αστικά ΜΜΕ και επιτελεία σε όλη την Ευρώπη επιχειρούν να στοιχίσουν τους λαούς πίσω από τα ΝΑΤΟικά σχέδια στην Ουκρανία, να παρουσιάσουν τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο των  ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ εναντίον της  Ρωσίας ως μια «μάχη για την ελευθερία και τη δημοκρατία» με τα σήματα του ναζισμού. Κάθε φωνή που εναντιώνεται σε αυτήν την επιχείρηση, προσπαθούν να την τσουβαλιάσουν με το αντίπαλο στρατόπεδο. Κάπου όμως το πράγμα σκαλώνει... Οι σοβαρές «ρωγμές» στο ευρωατλαντικό αφήγημα για τον πόλεμο δεν κουκουλώνονται ούτε στις δικές τους έρευνες και μετρήσεις. Στη Γερμανία, την ώρα που η κυβέρνηση κλιμακώνει την εμπλοκή της στην ιμπεριαλιστική σύγκρουση, στην υποστήριξη των Ουκρανοναζί, το ποσοστό όσων τάσσονται υπέρ της χορήγησης όπλων στο Κίεβο μειώθηκε, σύμφωνα με δημοσκόπηση της «Trendbarometer», στο 46%, από 55% στις αρχές Απρίλη. Αντίστοιχα, το ποσοστό όσων εναντιώνονται στην αποστολή όπλων αυξήθηκε από 33% σε 44%. Καθώς οι κίνδυνοι γενικότερης ανάφλεξης γίνονται πιο ορατοί, το 57% θεωρεί ότι η αποστολή όπλων μπορεί να οδηγήσει στην εξάπλωση του πολέμου σε άλλες χώρες. Στη δε Ιταλία, σύμφωνα με έρευνα του ιδρύματος «Friedrich Ebert», το 50% των ερωτηθέντων τάσσεται ενάντια στην παράδοση βαρέων όπλων στην Ουκρανία.

... μπάζει

Αντίστοιχα, τα στοιχεία του Ευρωβαρόμετρου, που παρουσιάστηκαν στα ΜΜΕ ως επιβράβευση της ευρωατλαντικής εμπλοκής, δείχνουν παρόμοιες τάσεις. Την ώρα που το ευρωατλαντικό μπλοκ κλιμακώνει τη στρατιωτική στήριξη στο Κίεβο, την ενίσχυση της ανατολικής πτέρυγας του ΝΑΤΟ και τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, τα ποσοστά όσων δηλώνουν ικανοποιημένοι από τη στάση ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ κινούνται στο σύνολο της ΕΕ μεταξύ 47% και 51%. Ειδικά στην Ελλάδα, όπου η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα αστικά κόμματα και επιτελεία παπαγαλίζουν όλη τη μέρα το ευρωατλαντικό παραμύθι, ο καθένας με τον δικό του ...δράκο, ικανοποιημένο με τη στάση των ΗΠΑ δηλώνει μόνο το 23%, με το ΝΑΤΟ το 24% και με την ΕΕ το 29%. Υπέρ της αποστολής όπλων τάσσεται το 40%, ενώ μόνο το 39% δηλώνει ότι εμπιστεύεται την ενημέρωση από τις αρχές της ΕΕ και την ελληνική κυβέρνηση. Απέναντι στην επιχείρηση επιβολής ευρωατλαντικής μονοφωνίας, ενισχύονται τα στοιχεία της αμφισβήτησης, στο έδαφος και της δυσαρέσκειας από τις συνέπειες της πολεμικής εμπλοκής της χώρας, ειδικά σε ό,τι αφορά την Ενέργεια. Και μαζί δυναμώνει η ανάγκη να μπολιαστεί η αμφισβήτηση αυτή με τη συμμετοχή στον αγώνα, με την πάλη για απεμπλοκή της χώρας από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εκλογές Βρετανία: Iστορική νίκη του Σιν Φέιν στη Βόρεια Ιρλανδία

Παρασκευή, 06 Μαϊος 2022 23:59

Οι ψηφοφόροι της Βόρειας Ιρλανδίας επέλεξαν τη 45χρονη Ιρλανδή ρεπουμπλικανή Μισέλ Ο'Νιλ για να ηγηθεί της τοπικής κυβέρνησης, σύμφωνα με την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, καθώς το Σιν Φέιν -που εδώ και χρόνια ήταν το δεύτερο κόμμα της Βορειοϊρλανδικής Sσυνέλευσης- αναδεικνύεται πρώτη δύναμη με ψήφους-ρεκόρ. Παίρνει 29% (+1,1%) και διατηρεί τις 27 έδρες.

Το Δημοκρατικό Ενωτικό Κόμμα (DUP) που έχει ηγηθεί κάθε κυβέρνησης του Μπέλφαστ από το 2007, υπέστη σημαντικές απώλειες που θα το οδηγήσουν σε μια οδυνηρή δεύτερη θέση. Παίρνει 21,3% (-6,7%) και 24 έδρες (-3).

Η Συμμαχία (φιλελεύθεροι κεντρώοι) παίρνει 13,5% (+4,5%) και 17 έδρες (+9).  

Το Ενωτικό Κόμμα Όλστερ παίρνει 11,2% (-1,7%) και 9 έδρες (-1). 

Το Σοσιαλδημοκρατικό Εργατικό Κόμμα παίρνει 9,1% (-2,9%) και 8 έδρες (-4). 

Το κόμμα Παραδοσιακή Ενωτική Φωνή παίρνει 7,6% (+5,1%) και διατηρεί την 1 έδρα. 

Το οι Άνθρωποι πάνω από τα κέρδη παίρνει 1,1% (-0,6%) και διατηρεί την 1 έδρα. Και εκλέγονται και 2 ανεξάρτητοι βουλευτές. 

Με μεγάλο μέρος των ψήφων καταμετρημένο το βράδυ της Παρασκευής, το Σιν Φέιν φαίνεται ότι κερδίζει τις περισσότερες έδρες στη Συνέλευση της Βόρειας Ιρλανδίας, που θα της επιτρέψει να ορίσει τον πρώτο υπουργό στην κυβέρνηση της επικράτειας.

Η νίκη αυτή θα ωθήσει το Δημοκρατικό Ενωτικό Κόμμα, το οποίο ευνοεί το σημερινό καθεστώς της Βόρειας Ιρλανδίας ως τμήμα του Ηνωμένου Βασιλείου, στη δεύτερη θέση για πρώτη φορά από τη Συμφωνία της Μεγάλης Παρασκευής του 1998, η οποία δημιούργησε το πολύπλοκο και πολυφωνικό εκλογικό σύστημα καταμερισμού της εξουσίας.

Η διαφαινόμενη νίκη του Σιν Φέιν είναι αποτέλεσμα της έλευσης μίας νέας γενιάς Βορειοϊρλανδών στην πολιτική ζωή μετά τις ειρηνευτικές συμφωνίες της Μεγάλης Παρασκευής που έβαλαν τέλος στην αιματηρή περίοδο των Troubles.

Αν και υπέρμαχος της επανένωσης της Ιρλανδίας, το Σιν Φέιν -η άλλοτε πολιτική βιτρίνα του Ιρλανδικού Ρεπουμπλικανικού Στρατού (IRA)- σημείωσε τα εκλογικά του κέρδη με μια εκστρατεία που έδινε έμφαση στο διαρκώς αυξανόμενο κόστος ζωής, την αγοραστική δύναμη των πολιτών και την ανάγκη καλύτερης υγειονομικής περίθαλψης.

Στη διάρκεια της τελευταίας προεκλογικής συζήτησης στο BBC την Τρίτη, ο επικεφαλής του DUP, Τζέφρι Ντόναλντσον, προειδοποίησε ότι το κόμμα του θα αρνηθεί να συμμετάσχει στην κυβέρνηση αν η βρετανική κυβέρνηση δεν άρει το ειδικό καθεστώς της Βόρειας Ιρλανδίας μετά το Brexit, το οποίο, σύμφωνα με τους ενωτικούς, πλήττει τους δεσμούς της επαρχίας με το Ηνωμένο Βασίλειο.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ελευθερία του τύπου στην χώρα μας δεν υφίσταται γι' αυτό και δεν έχετε μάθει ότι ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης έχει καταγγείλει την κυβέρνηση ως εγκληματική οργάνωση για τις δολοφονίες που έγιναν στα δημόσια νοσοκομεία.

150 μάρτυρες μαζί του οι οποίοι περάσανε από τα δημόσια νοσοκομεία με διάγνωση covid χωρίς να έχουν, σώθηκαν χάρη στην παρέμβαση του.

Δέκα νεκροψίες έγιναν σε ανθρώπους που κηδεύτηκαν με πρωτόκολλο covid, κανένας δεν είχε.

Η δίκη ξεκίνησε προχθές και πήρε αναβολή για 6 Ιουνίου.

Ήταν εκεί και μικρόφωνα από Mega, Sky, Antenna αλλά δεν τα δείχνουν ...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



3,5 δις δολάρια βοήθεια απ τις ΗΠΑ στην Ουκρανία και υπόσχεση για άλλα 20 δις.

Αθρόα διοχέτευση βαρέων όπλων χωρών του ΝΑΤΟ προς την Ουκρανία.

"Εθελοντές" του ΝΑΤΟ στον ουκρανικό στρατό.

Δεν θα ήταν λοιπόν πιο τίμιο και σωστό να βάζετε τη σημαία των ΗΠΑ ή του ΝΑΤΟ, αντί της Ουκρανίας, όσοι είστε υπέρ της;

Δεν πρόκειται για πόλεμο 2 χωρών.

Σχολιο.- τα οποία χρήματα αυτά δεν δίνονται τζάμπα, αλλά υποθηκεύουν το μέλλον της Ουκρανίας, ανεξαρτήτως της έκβασης του πολέμου ...

Σχολιο.- μα αυτό δεν είναι το ζητούμενο;;;

Σχολιο.- πρόκειται για έναν πόλεμο δια αντιπροσώπων των ΗΠΑ/ΝΑΤΟ με τη Ρωσία στο έδαφος της Ουκρανίας (proxy war). Η Ρωσία όμως ήταν και είναι ο στόχος. Το ότι προκύπτει και αυτό (η υποθήκευση του μέλλοντος και της ζωής του λαού της Ουκρανίας από την οικονομική/στρατιωτική βοήθεια που προσφέρεται) εντάσσεται στο συνολικό πλαίσιο της υποκρισίας.

Σχολιο.- Στόχος είναι η Ρωσία και οτιδήποτε αμφισβητεί την απόλυτη κυριαρχία τους, μετά τις ήττες που χουν υποστεί σε Συρία, Ιράκ, Αφγανιστάν και Λιβύη και την απώλεια του πλήρους ελέγχου στη Λατινική Αμερική και την Αφρική. Σειρά έχει η Κίνα. Αν βέβαια τα καταφέρουν στην Ουκρανία, που φαίνεται μάλλον χλωμό.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Τι θα πει γυναικοκτονία; Ανθρωποκτονία είναι. Εκτός κι αν η γυναίκα δεν είναι άνθρωπος".

Οι εκφράσεις "παιδοκτονία", "πατροκτονία", "μητροκτονία" δεν προσδιορίζουν το θύμα, αλλά τον φονιά. Ή πιο σωστά, τη σχέση των δύο. Π.χ. παιδοκτονία δεν είναι ο φόνος παιδιού, αλλά "όταν γυναίκα επιφέρει το θάνατο τέκνου της, ηλικίας κάτω των δώδεκα μηνών" κλπ. Ομοίως πατροκτονία δεν είναι ο φόνος ενός πατέρα, αλλά όταν κάποιος σκοτώνει τον πατέρα του. Υπό την έννοια αυτή θα έστεκε το "συζυγοκτονία". Το "γυναικοτονία" είναι τελειώς άλλο πράγμα. Στην πραγματικότητα η λογική του όρου αυτού είναι το ακριβώς αντίθετο από τους παραπάνω όρους. Εκφράζει μια ατομική ταυτότητα, και όχι τη σχέση.

Σχολιο.- υπάρχει πάντως ο όρος γενοκτονία, που δεν υποδηλώνει σχέση αλλά ταυτότητα καθώς και ο όρος ανδροκτονία, που είναι άλλο από την συζυγοκτονία. Στην μυθολογία πχ οι γυναίκες της Λήμνου σκότωσαν όλους τους άνδρες του νησιού: διέπραξαν ανδροκτονία.

Σχολιο.- Εντάξει, δε χρειάζονται υπερβολές, ούτε δείχνει ο όρος την δολοφονια μιας γυναίκας ακριβως επειδή είναι γυναίκα. Τότε η παιδοκτονία θα έδειχνε την δολοφονία παιδιού ακριβώς επειδή είναι παιδί, ή μητροκτονια ακριβώς επειδή είναι μητέρα κλπ κλπ

Υπάρχει και συζυγοκτονία και ανδροκτονια κλπ.

Είναι πράγματι, απλά όμως, ενας χρήσιμος όρος προκειμένου να χαρακτηρίσει την δολοφονία μιας γυναίκας από έναν δολοφόνο ο οποίος για κάποιο λόγο την δολοφόνησε. Μην το κάνουμε θέμα με τον χαρακτηρισμό επειδή το θέλουν οι γυναικείες οργανώσεις.

δηλ εαν σε ένα ομοφυλο ζευγάρι γυναικων η μία δολοφονούσε την άλλη πως θα το ονομάζαμε?



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε τρεις μέρες, στις 9 του Μάη, συμμετέχουμε στον παγκόσμιο εορτασμό της Μέρας της Μεγάλης Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών. 

Παίρνουμε μέρος και στηρίζουμε όλες τις εκδηλώσεις που γίνονται,  σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία, αρκεί να στρέφονται σαφώς κατά του ΝΑΤΟ, του ουκρανικού νεοναζισμού και της εμπλοκής της χώρας μας στα εγκληματικά σχέδια των ΗΠΑ. 

Των Αμερικάνων ιμπεριαλιστών που ο Τσε Γκεβάρα χαρακτήριζε "μεγαλύτερο εχθρό της Ανθρωπότητας".



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΒΙΑΣΜΟΥ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΡΙΑΣ

Οι ουκρανικές νεοναζιστικές συμμορίες που δρουν ως Τάγματα Εφόδου σε διάφορες χώρες οργιάζουν και στη γειτονική Ιταλία. Συγκεκριμένα, αναπτύσσουν ιδιαίτερη δραστηριότητα στην κόκκινη Μπολόνια, όπου μετά από πολλές άλλες προκλήσεις προχώρησαν και σε επίθεση κατά Ιταλίδας αντιφασίστριας συνδικαλίστριας, με άγριο ξυλοδαρμό και απόπειρα βιασμού.

Θα θυμάστε την επίθεση ανάλογου Τάγματος Εφόδου στην Αθήνα και τον άγριο ξυλοδαρμό νεαρής Ρωσίδας αρχαιολόγου που γιόρταζε το Πάσχα μαζί με την παρέα της στην παραλία του Αγίου Κοσμά. Μετά από πολλές άλλες τραμπούκικες επιθέσεις, κυρίως σε βάρος γυναικών, και βεβηλώσεις μνημείων, όπως αυτό του Κόκκινου Στρατιώτη στην Καλλιθέα, πάνω στο οποίο ανέγραψαν "Αζόφ" και ναζιστικά σύμβολα.

Νομίζω πως το αντιφασιστικό και το γυναικείο κίνημα και στην Ελλάδα θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα σε καταγγελία των φασιστικών και σεξιστικών προκλήσεων και σε κάλεσμα για διαδήλωση μαχητικής αντιμετώπισης των Ταγμάτων Εφόδου.

Σχολιο.- Στο αναμεταξύ η ουκρανική ναζιστική τσογλαναρία αγαπάει τόσο την πατρίδα της που δεν πάει εκεί να πολεμήσει αλλά κυνηγάει κόσμο, τραμπουκίζει και βιάζει σε άλλες χώρες.  Άλλωστε και στην Ουκρανία οι ουκρανοναζί χρησιμοποιούν άμαχους Ουκρανούς για ανθρώπινες ασπίδες.

Σχολιο.- να δουμε θα βγαλει κανεις ανακοινωση

Πάντως, για τον ξυλοδαρμό της νεαρής Ρωσίδας υπήρξε παγερή σιωπή και από τις αντιφασιστικές κινήσεις και από τις κινήσεις του γυναικείου κινήματος.

Καταγράφονται αυτά. Και αποτελούν στοιχεία για τις εκτιμήσεις του ιστορικού του μέλλοντος.

Σχολιο.- και οι Σουηδοί αριστεροί το έχουν επισημάνει για τις ναζιστικές και μαφιοζικες ουκρανικές συμμοριες



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕΘΟΔΙΚΑ!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠ.ΕΣΩΤ. & ΕΛΣΤΑΤ

2020 -"πανδημία" χωρίς emvόλια: 

≈132.000 θάνατοι

2021 -"πανδημία" με σωτήρια emvόλια 1ο έτος: ≈144.000 θάνατοι

...ΑΥΞΗΣΗ θανάτων: 10,21%...

2022 -"πανδημία" με σωτήρια emvόλια 2ο έτος:

πρόβλεψη ≈160.000+ θάνατοι μέχρι το τέλος του έτους (ή ΑΥΞΗΣΗ 18,5% σε σχέση με το 2020) με αναγωγή: το πρώτο τετράμηνο οι θάνατοι ανήλθαν σε 54.147 



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ήρθε η ώρα για να παλέψουμε για να αποκτήσουμε ίσα δικαιώματα με τις γάτες…



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαύρη, μετανάστρια και ομοφυλόφιλη είναι η νέα εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου Ζαν-Πιέρ Καρίν. Άμα καταγγείλει και βιασμό, προ δεκαπενταετίας, από Ρώσο φαντάρο, βγαίνει άνετα νικήτρια στη Γιουροβίζιον. Δεν θα χρειαστεί ούτε να τραγουδήσει.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Tulsi Gabbard, Γυναίκα Έφεδρος Αντισυνταγματάρχης του αμερικανικού στρατού.

Είμαστε ήδη σε θερμό πόλεμο με τη Ρωσία, και θα γίνει πολύ πιο θερμός επειδή ο δηλωμένος στόχος του Διαχειριστή Μπάιντεν είναι η πλήρης καταστροφή της οικονομίας και του στρατού της Ρωσίας. Η Ρωσία έχει ξεκαθαρίσει ότι εάν αντιμετωπίσει αυτή την προοπτική, δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να χρησιμοποιήσει τακτικά πυρηνικά. Μόλις ανοίξει το πυρηνικό κουτί της Πανδώρας, θα είναι αδύνατο να κλείσει. Το μονοπάτι που μας έχει ο Διαχειριστής Μπάιντεν θα οδηγήσει στον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο & στον πυρηνικό Αρμαγεδδώνα. Η χώρα μας, οι οικογένειές μας & ο κόσμος μας θα υποφέρουν πέρα από κάθε κατανόηση. Προφανώς δεν είναι αυτό που θέλει ο αμερικανικός λαός. Θέλουμε ειρήνη και ευημερία. Αλλά πρέπει να αγωνιστούμε γι' αυτό.

Δεν είναι πολύ αργά. Με τις επερχόμενες εκλογές, η δύναμη είναι στα χέρια μας να σταματήσουμε αυτή την παραφροσύνη υποστηρίζοντας εκείνους, D ή R, που έχουν δεσμευτεί να τερματίσουν αυτόν τον πόλεμο με τη Ρωσία και να χρησιμοποιήσουν τον θησαυρό μας για τον αμερικάνικο λαό.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φασισμός σημαίνει 4,99 ευρώ για 1 κιλό σπορέλαιο... και οι Ναζιλένσκι να σκούζουν για όπλα...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν νομίζουν οι λακέδες της Πρεσβείας μαζί με τα τσοντοκαναλά τους, ότι η ξεκάρφωτη προπαγάνδα υπέρ των Ναζιλένσκι θα κουκουλώσει την λαική οργή για το καθημερινό ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ, είναι βαθιά νυχτωμένοι...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πόλη του Βερολίνου: Απαγόρευση ανάρτησης της Ουκρανικής σημαίας στις 9 Μαίου, ημέρα της αντιφασιστικής Νίκης των λαών.

Σχολιο.- Μισά τα γράφεις, η Αστυνομία του Βερολίνου, απαγορεύει την ανάρτηση όχι μόνο της ουκρανικής, αλλά και της ρωσικής σημαίας, για την αποφυγή εντάσεων.

Σχολιο.- Κοιτα να δεις. Την Ρωσια τη χτυπαει ολο το συστημα, απο τα πολιτικα τσιρακια της Πρεσβειας και τα ΜΜΕ μεχρι τις ΜΚΟ και τις Γκρετες. Η ΕΙΔΗΣΗ λοιπον ειναι ακριβως ετσι οπως την εγραψα και οπως αποδοθηκε απο τον γερμανικο τυπο.

Εν πασει περιπτωσει, ειναι μεγαλη απολαυση να βλεπεις τα Ουκρανοναζιστομουτρα να χτυπιουνται με την συγκεκριμενη αποφαση.

Σχολιο.- Οι πανω απο 2,5 εκατομ. Γερμανορωσοι ειναι διακριτικοι, δεν ειναι προκλητικοι σε αντιθεση με τους τηλεκατευθυνομενους απ την Πρεσβεια τους Ουκρανους που εχουν σηκωσει τον αμανε.(ο αναιδεστατος Ουκρανος Πρεσβης ειναι απο τα πιο αμφιλεγομενα και σπαστικα ατομα στη Γερμανια). Δεν θα τους περασει λοιπον να κανουν την ημερα της μεγαλης αντιφασιστικης Νικης παρελαση με Ουκρανικες σημαιες στο κεντρο του Βερολινου και να μεταθοδουν τα πλανα σε ολο τον κοσμο. Αυτη ειναι λοιπον, Η ΕΙΔΗΣΗ, για οσους ειναι σε θεση να την αξιολογησουν.

Σχολιο.- όπως λέει ο τίτλος του άρθρου που έβαλες, στο Βερολίνο οι ουκρανικές σημαίες επιτρέπονται γενικά στις ημέρες μνήμης, διευκρινίζει η Γερουσία του Βερολίνου. Απαγορεύονται ΟΛΕΣ οι σημαίες σε 15 σημεία προς αποφυγή κλιμάκωσης και προκλήσεων. Οι Γερμανοί γιορτάζουν την απελευθέρωση από τον Εθνικοσοσιαλισμό, έτσι το ονομάζουν.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Μεντβέντεφ: Η Πολωνία δεν κρύβει την επιθυμία της να προσαρτήσει τα εδάφη της Δυτικής Ουκρανίας

Μάιος 6, 2022. Ελλάδα.

Η Πολωνία έχει πάψει να κρύβει την επιθυμία της να προσαρτήσει μέρος του εδάφους της Ουκρανίας , δήλωσε στις 6 Μαΐου ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ , αναπληρωτής επικεφαλής του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας.

Σχολίασε τις δηλώσεις του Πολωνού προέδρου Αντρέι Ντούντα ότι δεν θα υπάρχουν κρατικά σύνορα με την Ουκρανία τις επόμενες δεκαετίες. 

Σύμφωνα με τον Μεντβέντεφ, αυτά τα λόγια μπορούν να θεωρηθούν ως επίσημη αναγνώριση των εδαφικών διεκδικήσεων κατά της Ουκρανίας – «οι μάσκες έχουν πέσει», είπε χαρακτηριστικά.

«Η Δυτική Ουκρανία θα είναι ένα ευπρόσδεκτο απόκτημα για την Πολωνία, η οποία διψάει για την επιστροφή των εδαφών της. Φυσικά, κάτω από το πέπλο όμορφων λέξεων για την αιώνια αδελφοσύνη. Αλλά τι θα κάνει ο παραιτηθείς Ουκρανός γείτονας για χάρη ενός απατηλού ονείρου για μια ευτυχισμένη ζωή κάτω από την ομπρέλα της Ευρωπαϊκής Ένωσης», έγραψε ο Μεντβέντεφ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα «ξόρκια» του Ντούντα είναι απλώς ένα κάλυμμα για την ουσιαστική προσάρτηση του εδάφους της Δυτικής Ουκρανίας, στην οποία οδηγούν οι φανταστικοί πόνοι του πρώην μεγαλείου των Πολωνών.

«Το έργο είναι απλό - να ανακτήσουμε τα πολυπόθητα ιστορικά εδάφη, κρυμμένα πίσω από την επιθετική αντιρωσική ρητορική και τα ψεύτικα λόγια για την κοινή ευτυχία με την «χωρίς σύνορα» Ουκρανία. Για να εκδικηθούμε τις πολυάριθμες διαμελίσεις της Πολωνίας», δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας.

Είναι σίγουρος ότι η φανταστική αδελφότητα δεν θα φέρει τίποτα στο Κίεβο παρά μόνο την απώλεια του κράτους.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



6 Μαϊου 

Περισσότερες εικόνες μαχητών του Κομμουνιστικού Κόμματος των ΗΠΑ ,ε κόκκινες σημαίες να σαμποτάρουν τις διαδηλώσεις των Ουκροναζί έξω από τον Λευκό Οίκο στην Ουάσιγκτον.

Ένας από τους συντρόφους δείχνει τη σημαία των αντιφασιστικών Διεθνών Ταξιαρχιών που πολέμησαν κατά του φασισμού στην Ισπανία.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των εφημεριδων της Δύσης, υπάρχει κίνδυνος αυτοί οι ναζιστές που έχουν εκπαιδεύσει Αμερικάνοι και Βρετανοί στην Ουκρανία, να διαχυθούν σε όλη την Ευρώπη. Και επειδή τους καθεστωτικούς δημοσιογράφους της Δύσης δεν τους έπιασε ο πόνος για τον ναζισμό που εξαπλώνεται σαν γάγγραινα στην Ευρώπη, ουσιαστικά μας λένε ότι αυτούς τους ουκρανοναζί που εκπαιδεύανε 8 χρόνια, θα τους διοχετεύσουν στην Ευρώπη για να ενισχύσουν τα ναζιστικά κόμματα και να βοηθάνε το καθεστώς. Αυτό που βλέπουμε με τους ουκρανοναζί στην Ελλάδα στην Ιταλία στην Ισπανία στην Ολλανδία στη Γερμανία, να απειλούν και να γράφουν ναζιστικά σύμβολα, θα γενικευτεί. Αυτά πο γίνονται τώρα είναι τα προεόρτια.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ουκρανικές δυνάμεις που βρίσκονταν εγκλωβισμένες στο Azovstal διαχώρισαν την θέση τους από τους Αζοφίτες ύψωσαν λευκές σημαίες και παραδόθηκαν.

Στο εργοστάσιο παραμένουν ακόμη μόνο αζοφιτες και αξιωματικοί από ΗΠΑ, Βρετανία, Γαλλία

Οι Ρώσοι ενδιαφέρονται να πιάσου ζωντανούς τους ξένους υψηλόβαθμους δυτικούς μισθοφόρους που βρίσκονται στο Αζοστάλ, γιαυτό δεν επιτίθενται και τους αφήνουν να αναγκαστούν να παραδοθούν όταν τους τελειώσουν τα τρόφιμα και οι σφαίρες. Άλλωστε η Μαριούπολη έχει απελευθερωθεί.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κακως έκαναν αυτή την εκπομπή οι ερημίτες της Γαύδου ..έπρεπε να παραμείνουν αόρατοι ..ξαφνικά όταν έγιναν "ορατοί "έπρεπε να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός που δείχνει ότι άλλος έχει το έλεγχο όχι κάτι άνθρωποι που επέλεξαν να ζουν σαν ερημίτες 

Πολύ λυπηρό πάντως αυτό που έγινε ,αναρωτιέμαι τι να έγιναν αυτοί οι άνθρωποι



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένας Ουκρανός με Javelin είναι ένας Αμερικανός με Javelin

Μετά την ομολογία του βαθέως αμερικανικού κράτους δια της εφημερίδας του New York Tìmes ότι ουσιαστικά οι Αμερικάνοι βύθισαν το Moskva και σκότωσαν 12 Ρώσους στρατηγούς, καταρρέει η προπαγάνδα περί των αδυναμιών του ρωσικού στρατού.

Είναι διαυγές ότι στην Ουκρανία οι Ρώσοι πολεμούν το ΝΑΤΟ. 

Κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει ότι το ΝΑΤΟ είναι μακράν η μεγαλύτερη συμβατική πολεμική μηχανή, ότι ολόκληρος ο γιγαντιαίος στρατιωτικο-πολιτικο-διαστημικό- πληροφοριακός μηχανισμός του είναι στη διάθεσή των Ουκρανών. 

Οι Ουκρανοί είναι υπό Νατοϊκή Διοίκηση. 

Στην Ουκρανία πολεμούν οι καλύτεροι αξιωματικοί του ΝΑΤΟ και πολλές δεκάδες χιλιάδες φονικές μηχανές μισθοφόρων.

Δεν είναι σωστή η αντίρρηση, ότι το ΝΑΤΟ δεν έχει αναπτύξει στρατηγικά επιθετικά όπλα στο πεδίο. Έχει αναπτύξει όλα εκείνα που απαιτεί η ad hoc οικονομία του συγκεκριμένου πολέμου, με βάση την Αρχή της εξειδίκευσης! Και τούτο είναι πολύ πιο αποτελεσματικό.

Αν κάποιος παραβλέψει στην προσέγγισή του τις πολύ ιδιαίτερες συνθήκες του πολέμου (έχουν αναλυθεί κατά κόρον), δεν έχει καμιά πιθανότητα να προβεί σε οιαδήποτε αποτίμηση της προκοπής.

Τι κερδίζει η Ουκρανία? Τίποτε! α) Αντιθέτως έχασε το σημαντικότερο τμήμα της, το Ανατολικό κ νότιο, εξ επόψεως πόρων και γεωστρατηγικής, γεωοικονομικής και γεωπολιτικής σημασίας.

β) η αποδοχή της εργαλειοποίησής της από τις ΗΠΑ, θα της κοστίσει τις δυτικές της περιοχές, οι οποίες θα δοθούν στους Πολωνούς κ.α.

γ) έχει δεκάδες χιλιάδες απώλειες στρατιωτών. Έχουν διαλυθεί οι στρατιωτικές και οικονομικές της υποδομές. Έχει 10 εκ. πρόσφυγες, απώλεσε τον ζωτικότατο θαλάσσιο χώρο της.

Τι κέρδισε η Ρωσία?

α) τα Ανατολικά κ νότια ρωσικά τμήματα υψίστης γεωπολιτικής σημασίας, όπως είπαμε,

β) και δη απέναντι στο ΝΑΤΟ. Η Ρωσία στην Ουκρανία, ναι, νίκησε το ΝΑΤΟ, με τις μικρότερες δυνατές απώλειες για το είδος αυτού του πολέμου,

γ) συνέπηξε έναν παγκόσμιο αντιδυτικό ευρασιατικό συνασπισμό, που σε βάθος χρόνου θα διαλύσει την αμερικανική αρχιτεκτονική "ασφαλείας", αποδεικνύοντας στη Δυτική Ευρώπη ότι η απεμπλοκή από τον Ατλαντικό παράγοντα είναι μονόδρομος.

Τι κέρδισε η Αμερική?

Πρόσκαιρη ρυμούλκηση της ΕΕ.

* το μέλλον του πλανήτη, ολοένα κ περισσότερο, θα καθορίζεται από τις Ευρασιατικές δυνάμεις που κατέχουν/ελέγχουν την ενέργεια, τις σπάνιες γαίες κ την αγροτική παραγωγή.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα δικαστήρια έβγαλαν παράνομη την ρήτρα αναπροσαρμογής, ΠΑΡΑΝΟΜΗ! Ο Κούλης δεν την καταργεί, την αναστέλλει (που πα να πει θα την επαναφέρει κάποια στιγμή) και επιστρέφει μέρος από τα κλεμμένα στους πολίτες! Το "επιστρέφει" είναι κι αυτό ψευδές, μιας και δεν τα παίρνει από τους κλέφτες αλλά τα δίνει από τα δημόσια ταμεία, δηλαδή από τα λεφτά των φορολογουμένων πολιτών! Πόση απατεωνιά αντέχουμε ακόμη;



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



DPR: υπάρχουν Δυτικοί ανώτεροι στρατιωτικοί στο Azovstal. Τουλάχιστον από ΗΠΑ, Αγγλία και Γαλλία! Εμπειρογνώμονας: τους περιμένει θανατική ποινή!!!

07/05/2022

Ο Yan Gagin ένας σύμβουλος του επικεφαλή του DPR δηλώνει: « μπορώ να επιβεβαιώσω την ύπαρξη ανώτερων στρατιωτικών δυτικών χωρών μέσα στο Azovstal. Πιθανώς τουλάχιστον από οι ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο και η Γαλλία »..

Ο Sivkov περιγράφει τη μοίρα των αξιωματικών του ΝΑΤΟ που κρύβονται στο Azovstal

Ο εμπειρογνώμονας σημειώνει ότι υπάρχουν ήδη περισσότεροι από αρκετοί λόγοι για τις θανατικές ποινές που μπορεί να λάβουν αυτοί οι αξιωματικοί στο LNR και στο DNR.Ο Konstantin Sivkov, διδάκτορας στρατιωτικών επιστημών, σχολίασε τη μοίρα των αξιωματικών του ΝΑΤΟ και των ξένων ειδικών που μπορεί τώρα να βρίσκονται στις κατακόμβες κάτω από το συγκρότημα Azovstal που έχει αποκλειστεί από τα ρωσικά στρατεύματα.

https://twitter.com/i/status/1522853443664322564

«Αν οι χώρες του ΝΑΤΟ δεν βρίσκονται σε πόλεμο με τη Ρωσία και αυτοί οι αξιωματικοί βρεθούν στις τάξεις ενός στρατού που πολεμά εναντίον της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ποιος είναι ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε;» ρωτάει ο Σίβκοφ.

Ο ειδικός σημειώνει ότι βρίσκονται σε μια θέση όπου οι χώρες τους θα πρέπει απλώς να τους εγκαταλείψουν. Σύμφωνα με τον Sivkov, αυτό θα ήταν ένα σοβαρό πλήγμα για το κύρος των στρατών αυτών των χωρών του ΝΑΤΟ και για το σώμα αξιωματικών τους.

«Επειδή οι άνθρωποι που υπηρετούν εκεί θα σκέφτονται τώρα αν θα πρέπει να βιαστούν να παραιτηθούν από τις ένοπλες δυνάμεις τους προτού σταλούν σε κάποιο παρόμοιο hotspot όπου θα πρέπει στη συνέχεια να αντιμετωπίσουν την εμπόλεμη πλευρά και πιθανώς να πεθάνουν, καταδικασμένοι σε θάνατο επειδή είχαν συμμετάσχει σε ορισμένα εγκλήματα», συνεχίζει τη σκέψη του ο Σίβκοφ.

Ο εμπειρογνώμονας σημειώνει ότι υπάρχουν ήδη περισσότεροι από αρκετοί λόγοι για τις θανατικές ποινές που ενδέχεται να λάβουν αυτοί οι αξιωματικοί στο LNR και στο DNR.

“Εκεί [στις κατακόμβες του Azovstal ] υπάρχει ένα μυστικό βιολογικό εργαστήριο στο οποίο εργάζονταν και στο οποίο αυτοί οι άνθρωποι έκαναν πειράματα σε απλούς πολίτες της Ουκρανίας. Και εδώ θα προκύψει το ερώτημα: πώς να αντιμετωπίσετε αυτούς τους νέους Γιατρούς Μένγκελε;» ρώτησε ο Σίβκοφ.

Ο ειδικός υπενθυμίζει ότι ο ίδιος ο Josef Mengele, ο διάσημος γιατρός από το ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης Άουσβιτς-Μπίρκεναου, ο οποίος είχε το παρατσούκλι «Άγγελος του Θανάτου», δραπέτευσε εκείνη τη στιγμή, αλλά οι συνάδελφοί του, που δεν πρόλαβαν να δραπετεύσουν, συνελήφθησαν και απαγχονίστηκαν το 1945-1947.

“Και με αυτούς [ξένους ειδικούς και αξιωματικούς του ΝΑΤΟ που βρίσκονται τώρα στο έδαφος του Azovstal ] προφανώς θα αντιμετωπιστούν στο DNR. Εάν η θανατική ποινή ορίζεται εκεί, τότε αυτή είναι η μοίρα τους”, κατέληξε ο στρατιωτικός αναλυτής .

Ωστόσο, ο ειδικός είναι πεπεισμένος ότι οι Ουκρανοί εθνικιστές είναι πιθανό να κανονίσουν τους ίδιους τους ξένους και να αποτρέψουν τη σύλληψή τους.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ρωσία λέει ότι οι ΗΠΑ εμπλέκονται άμεσα στον πόλεμο στην Ουκρανία

 Σάββατο, 7 Μαΐου 2022, 18:46

Τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία συντονίζει η Ουάσιγκτον, ισχυρίζεται ο πρόεδρος της ρωσικής Δούμας, κάτι που ισοδυναμεί, σύμφωνα με τον ίδιο, με άμεση αμερικανική εμπλοκή στη στρατιωτική δράση εναντίον της Ρωσίας.

«Η Ουάσιγκτον ουσιαστικά συντονίζει και αναπτύσσει στρατιωτικές επιχειρήσεις, έτσι συμμετέχει άμεσα στις στρατιωτικές δράσεις εναντίον της χώρας μας», έγραψε ο Βιατσεσλάβ Βολόντιν στον λογαριασμό του στο Telegram.

Ο Βολόντιν είναι γνωστός υπέρμαχος αυτού, που η Μόσχα αποκαλεί την «ειδική επιχείρησή της» στην Ουκρανία.

Ο ίδιος δήλωσε πως ξένοι σύμβουλοι εργάζονται στην Ουκρανία από τότε που σημειώθηκε το πραξικόπημα στην Ουκρανία το 2014.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρωσία: «Η Πολωνία σχεδιάζει εισβολή στην Δυτική Ουκρανία – Την θεωρεί έδαφός της»

07.05.2022 | 18:00

Λευκορωσία: «Αν γίνει αυτό θα επέμβουμε»

Η Πολωνία, με την έγκριση της Ουάσιγκτον, εκκολάπτει σχέδια για εισβολή στο έδαφος της Δυτικής Ουκρανίας, τα οποία χαρακτηρίζει ως «ιστορικά της εδάφη». 

Αυτό ανακοινώθηκε από τον επικεφαλής της Ρωσικής Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών Σεργκέι Ναρίσκιν.

Η Ρωσία δεν συμφωνεί με μια τέτοια εξέλιξη των γεγονότων, καθώς αυτό θα ενισχύσει τα αντιρωσικά αισθήματα στην Πολωνία και θα οδηγήσει στην πλήρη κατάρρευση της Ουκρανίας.

Στην υποτιθέμενη αυτή εξέλιξη δεν συμφωνεί η Λευκορωσία. Έτσι, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Associated Press, ο πρόεδρος της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο, δήλωσε ότι η παρουσία των πολωνικών στρατευμάτων στο δυτικό τμήμα της Ουκρανίας θα ωθήσει τη Λευκορωσία να αναλάβει αποφασιστική δράση.

«Ο διαμελισμός της Ουκρανίας είναι ήδη στο μυαλό μου. Οι ίδιοι οι Ουκρανοί δεν είναι σε θέση να αντισταθούν στους λεγόμενους σημερινούς συμμάχους. Επομένως, δεν αποκλείω ότι εμείς, οι τρεις σλαβικοί λαοί (Λευκορώσοι, Ουκρανοί και Ρώσοι), θα πρέπει να υπερασπιστούμε την ακεραιότητα της Ουκρανίας», είπε ο Λευκορώσος ηγέτης.

Την ίδια στιγμή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας δεν έχει καμία αμφιβολία ότι οι Ρώσοι θα κερδίσουν τον πόλεμο στην Ουκρανία και αυτό το γνωρίζει και η Ουάσιγκτον.

Εν τω μεταξύ, συνειδητοποιώντας τον κίνδυνο από την Πολωνία, η Λευκορωσία αναπτύσσει την αμυντική ικανότητα των στρατευμάτων της.

Έτσι, στις 4 Μαΐου, ξεκίνησε μια ξαφνική άσκηση των ενόπλων δυνάμεων της Λευκορωσίας.

Ο λευκορωσικός στρατός εκπαιδεύεται στην εκτέλεση διαφόρων ειδών επιχειρησιακών καθηκόντων.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καμία έννοια νόμου και τάξης στις πόλεις που ελέγχει το Κίεβο: Οπλοφόροι πυροβολούν πολίτες

07.05.2022 | 15:57

Καταγγελίες για δολοφονίες και βασανισμούς

Κάθε έννοια νόμου και τάξης έχει εξαφανιστεί από τις ουκρανικές πόλεις, τουλάχιστον σε αυτές που έχουν μοιραστεί όπλα αδιάκριτα, χωρίς έλεγχο. Μία κατάσταση για την οποία πολλοί ειδικοί είχαν εκφράσει την ανησυχία τους, χωρίς δυστυχώς να εισακουστούν.

Οι καταγγελίες για δολοφονίες, βασανισμούς και χρήση των όπλων για εγκλήματα, είναι πολλές. Σε αυτό το πλαίσιο, εντάσσεται και το βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα από Ουκρανό πολίτη, κατά του οποίου οπλοφόροι άνοιξαν πυρ για να τον τρομοκρατήσουν.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/kathe-ennoia-nomou-kai-taksis-stis-poleis-pou-elegxei-to-kievo-oploforoi-pyrovoloun-polites-vinteo/