Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Τεταρτη 5 Οκτωβριου 2022


Γυναίκα αρχηγός στην Ιταλική κεντροαριστερά! Ξεκίνησε η Αντίσταση στο νέο φασισμό στην Ιταλία!

5/10/2022  -  13.02 μ.μ.

«Ναι, είμαι αρραβωνιασμένη.

Έχω κάνει αρκετές σχέσεις στο παρελθόν: Έχω αγαπήσει πολλούς 

άντρες, έχω αγαπήσει πολλές γυναίκες.

Αυτή τη στιγμή είμαι με μια κοπέλα και είμαι χαρούμενη. Αρκεί να με αντέξει.»

Έλλυ Σλέιν

Η στέψη έγινε από τον "Guardian"! Η Elly Schlein είναι το «ανερχόμενο αστέρι της ιταλικής κεντροαριστεράς», ενάντια στην προέλαση της ακροδεξιάς...

Μόνον μια γυναίκα της κεντροαριστεράς (Σλέιν) μπορεί ν' αντιμετωπίσει τη γυναίκα της ακροδεξιάς (Μελόνι)...

Το θέατρο αντιπαράθεσης Νατοϊκής ακροδεξιάς και Νατοϊκής κεντροαριστεράς στην Ευρώπη, συνεχίζεται με νέες παραστάσεις, Τώρα η ιταλική κεντροαριστερά εφεύρει τη νέα ηγέτιδα...

Έτσι έκλεισε την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ιταλικής δικαιωματικής κεντροαριστεράς, στην Πλατεία του Λαού (Piazza del Popolo) στη Ρώμη, η Έλλυ Σλέιν: «Είμαι γυναίκα. Αγαπώ μια άλλη γυναίκα και δεν είμαι μητέρα, αλλά όχι λιγότερο γυναίκα. Δεν είμαστε ζωντανές μήτρες, αλλά άνθρωποι με τα δικαιώματά τους»

Η Έλενα Εθέλ Σλέιν (Elena Ethel Schlein), γνωστή ως Έλλυ Σλέιν στην πολιτική της καριέρα,  κόρη δισεκατομμυριούχων, στην κούρσα για την ηγεσία της Ιταλικής κεντροαριστεράς τον Μάρτη του 2023, για να αντικαταστήσει τον ηττημένο νυν ηγέτη της ιταλικής κεντροαριστεράς, τον πρώην κεντροδεξιό (Χριστιανική Δημοκρατία), τον Ενρίκο Λέττα.

Διεκδικεί την ηγεσία για την αντιμετώπιση της Μελόνι, με συνθήματα: «Χάσαμε, αλλά τώρα Αντίσταση, για ατομικά δικαιώματα LGBTQ+", για αντιμετώπιση του κινδύνου της κλιματικής αλλαγής και την πράσινη ανάπτυξη». Απολύτως φυσιολογικά και για μαζικούς εμβολιασμούς κατά του "αόρατου εχθρού", και για την ήττα της ιμπεριαλιστικής Ρωσίας...

Ποια είναι η  Έλενα Εθέλ Σλέιν;

Δισεκατομμυριούχος...

Κόρη ενός "φωτισμένου" πολυεκατομμυριούχου...

Είναι Αμερικανίδα, Ελβετίδα και Ιταλίδα υπήκοος...

Ξεκίνησε την "πολιτική" της σταδιοδρομία στο Σικάγο, ως εθελόντρια στα πουλμανάκια της προεκλογικής εκστρατείας υπέρ του Ομπάμα...

Ευρωβουλευτής (2014-2019) στην ομάδα της ευρωπαϊκής κεντροαριστεράς (Δημοκρατικό Κόμμα & Πράσινοι)...

Είναι σήμερα Αντιπεριφερειάρχης στην Περιφέρεια της Ιταλίας, Emilia Romagna, στην πάλαι ποτέ κόκκινη Μπολόνια...

Αυτοπροσδιορίζεται Αμφιφυλόφιλη, για εμάς τους αδαείς της νέας εποχής του ευρωενωσιτικού πολιτισμού: χωρίς αποκλειστική σεξουαλική προτίμηση για τα φύλα, καθόσον ανατράπηκε ΚΑΙ η επιστήμη της Βιολογίας και έχουμε πλέον πολλά φύλα...

Είναι ευαίσθητη σε θέματα και ατομικά δικαιώματα της κοινότητας lgbtq+ (Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Αμφιφυλόφιλοι, Τρανς, Διεμφυλικοί και κάθε σεξουαλικός αυτοπροσδιορισμός με το +)

Στο θρήσκευμα είναι Εβραία Ασκενάζι, με καταγωγή από την Ουκρανία (Ασκενάζι: η κύρια εθνική ομάδα των Εβραίων, οι οποίοι διατείνονται ότι μετέβησαν στην Ανατολική Ευρώπη το 70 μ.Χ. για να αποφύγουν τους διωγμούς από τους Ρωμαίους)...

Δεν έχει δει, ούτε συναντήσει ΠΟΤΕ στη ζωή της έναν φτωχό...

Δεν έχει δει ΠΟΤΕ στη ζωή της φάμπρικα...

Δεν έχει δει ΠΟΤΕ στη ζωή της λαϊκή Εργατική κατοικία...

Όπως λέει η ίδια….

Δεν έχει δουλέψει ΠΟΤΕ στη ζωή της. Όμως, στο βιογραφικό της δηλώνει "κινηματογραφικός παραγωγός", μιας και δηλώνει, πως το 2012, συνεργάστηκε για την πραγματοποίηση του ντοκιμαντέρ υπεράσπισης των Αλβανών μεταναστών Anija - La nave (Το πλοίο), για τις δυσκολίες των Αλβανών που μετανάστευαν παράνομα στην Ιταλία τη δεκαετία του '90, αλλά το όνομά της δεν εμφανίζεται στους συντελεστές του "αντιρατσιστικού" ντοκιμαντέρ...

Θα είναι η νέα ηγέτιδα της ιταλικής κεντροαριστεράς. Η κεντροαριστερή γυναίκα απέναντι στη ακροδεξιά γυναίκα (Μελόνι).

Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, η ιδανική ηγέτης της Νατοϊκής κεντροαριστεράς για να προσεγγίσει και να δώσει λύσεις στα προβλήματα του λαού και της εργατικής τάξης!

Για να κατανοήσουμε τι σημαίνει σήμερα "πολιτική ορθότητα" (political correctness), η πολιτική ατζέντα των κυριών της ιταλικής πολιτικής σκηνής, της κεντροαριστερής Σλέιν και της ακροδεξιάς Μελόνι δεν διαφέρουν σε τίποτα: αγώνας κι αποστολές όπλων στο ΟυκροΝαζί καθεστώς εναντίον της ιμπεριαλιστικής (όπως τη λένε) Ρωσίας, φυσικά "ανθρώπινα δικαιώματα" στο Ιράν, ενίσχυση του ΝΑΤΟ...

Απορία: Από που στο διάβολο ξεκίνησε η Αντίσταση στο νέο φασισμό στην Ιταλία;

Μας το σηματοδοτεί η "τέχνη":

Φραντσέσκα Μικιελίν: «Σήμερα ξεκινάει η αντίσταση. καλημέρα σε όλες»

Ξεκίνησε η Αντίσταση στο νέο φασισμό στην Ιταλία! Το σύνθημα στο λαό έδωσε η Φραντσέσκα Μικιελίν, η κεντροαριστερή "καλλιτέχνης" ελέω 16ης θέσης στη Eurovision (Στοκχόλμη) και παίκτρια του Ιταλικού X Factor, μαζί με τις άλλες κεντροαριστερές "καλλιτέχνιδες"...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΧΑΡΤΗΣ δείχνει υποχώρηση των ρωσικών δυνάμεων και στην Χερσώνα στο Νότο, εκτός από την υποχώρηση στο Βορρά!

5/10/2022  -  11.30 π.μ.

Ένας στρατιωτικός χάρτης που εμφάνισε χθες το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας κατά τη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης, δείχνει μια σημαντική υποχώρηση των ρωσικών δυνάμεων στο βόρειο τμήμα της περιφέρειας Χερσώνας στην νότια Ουκρανία. 

Αυτός ο χάρτης, σε σύγκριση με εκείνον της προηγούμενης ημέρας, δείχνει ότι οι ρωσικές δυνάμεις έχουν εγκαταλείψει μεγάλο αριθμό τοποθεσιών, συμπεριλαμβανομένου του Ντουντσάνι, στη δυτική όχθη του ποταμού Δνείπερου, ενώ ο ουκρανοναζιστικός στρατός ηγείται μιας αντεπίθεσης σε αυτήν την περιφέρεια.

Είναι σαφές στον οποιοδήποτε στρατιωτικό αναλυτή πως οι αμερικάνικοι δορυφόροι έχουν «τυφλώσει» για άλλη  μια φορά τα ρωσικά ραντάρ, καθιστώντας τα άχρηστα, γιαυτό δεν μπορούν να δουν την προέλαση των ουκρανοναζιστικών δυνάμεων, για  να επέμβει το ρωσικό πυροβολικό, οι πύραυλοι, η ρωσική πολεμική αεροπορία, και οι Ρώσοι αναγκάζονται να υποχωρήσουν. Έτσι εξηγούνται και τα ρώσικα λέϊζερ στο Ντονμπάς που σημαδεύουν τον ουρανό, προσπαθώντας να τυφλώσουν τους αμερικάνικους δορυφόρους.

Επιπλέον, ο χάρτης που εμφανίζει την περιφέρεια του Χαρκόβου, στην βορειοανατολική Ουκρανία, δείχνει επίσης ότι οι Ρώσοι έχουν εγκαταλείψει σχεδόν όλη την ανατολική όχθη του ποταμού Οσκίλ, την τελευταία περιοχή της περιφέρειας που ελέγχουν ακόμη. Ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις ηττήθηκαν και εκεί από μια ουκρανοναζιστική αντεπίθεση που διεξήχθη για αρκετές εβδομάδες.

Ωστόσο, ο στρατός της Ρωσίας κατά το συνήθειο του, δεν ανακοίνωσε αποχώρηση, ούτε σχολίασε αυτή την ορατή στρατιωτική υποχώρηση που εμφανίζεται στους χάρτες.

Στις 11 Σεπτεμβρίου, η μετάδοση εικόνων στρατιωτικών χαρτών στην ενημέρωση του ρωσικού στρατού είχε επιβεβαιώσει την έκταση της ρωσικής υποχώρησης στην περιοχή του Χαρκόβου.

Σε αυτό το στάδιο, οι ουκρανοναζιστικές αρχές δεν έχουν δώσει ακριβείς πληροφορίες για τις επιχειρήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιφέρεια της Χερσώνας.

Το ουκρανοναζιστικό γενικό επιτελείο περιορίστηκε να υπογραμμίσει σε δελτίο τύπου ότι στα νότια «ο εχθρός χάνει το ηθικό του».

«Εγκαταλείπουν τις θέσεις τους και αποσύρονται σε απόσταση ασφαλείας, καταστρέφουν τα αποθέματα πυρομαχικών τους, προσπαθούν να καταστρέψουν τις γέφυρες», έγραψε στο Facebook.

Ο Ουκρανοναζιστής υφυπουργός Εσωτερικών, Γεβγκένι Ενίν, είπε ότι 50 τοποθεσίες καταλήφθηκαν στην περιφέρεια της Χερσώνας χωρίς να διευκρινίσει το πότε και πού, ενώ ο ουκρανοναζιστικός στρατός κερδίζει έδαφος εδώ και πολλές εβδομάδες. Αυτό που δεν είπε είναι οι δολοφονίες και τα βασανιστήρια που κάνουν οι ουκρανοναζί στους Ρώσους άοπλους κατοίκους των περιοχών που σκλαβώνουν που είχαν απελευθερώσει οι Ρώσοι στην ανατολική ουκρανία.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΒΡΑΖΟΥΝ τα Εξάρχεια! ΠΑΤΕΡΑΣ καταγγέλλει ξυλοδαρμό (από αστυνομικούς) μπροστά στο παιδί του...

5/10/2022  -  4.58 π.μ.

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στα Εξάρχεια. Νέο περιστατικό συμπλοκής κατοίκων με αστυνομικούς σημειώθηκε το βράδυ έξω από γήπεδο μπάσκετ στο Λόφο Στρέφη.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν εγκατασταθεί στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων μετά τις διαμαρτυρίες και τις πορείες ενάντια στη δημιουργία στάσης μετρό στην πλατεία Εξαρχείων, την καταστροφή της πλατείας για να φτιάξουν άλλο ένα τσιμεντένιο έκτρωμα, αλλά και στα έργα καταστροφής στο Λόφο του Στρέφη με το κλίμα να παραμένει έκρυθμο.

Οι κάτοικοι μιλούν για αστυνομοκρατούμενη περιοχή, ενώ καταγγέλλουν περιστατικά αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας στην καθημερινότητά τους.

Σύμφωνα με νέα καταγγελία, που συνοδεύεται από οπτικοακουστικό υλικό, πατέρας που βρισκόταν στον Λόφο του Στρέφη δέχτηκε επίθεση από τους γνωστούς αληταράδες των ΜΑΤ, ενώ μόλις πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο έσπευσαν να τον υπερασπιστούν έγινε χρήση χημικών από τους σκατόμπατσους του καθεστώτος, που το μόνο που ξέρουν είναι να χτυπούν άοπλους πολίτες ενώ το έγκλημα γύρω τους οργάζει αφού αυτοί το καλύπτουν παίρνοντας μίζες από τις μαφίες με τις οποίες συνεργάζονται.

Η σκατομπατσαρία από την πλευρά της λέει τα γνωστά της ψέματα για «επίθεση» που δέχθηκαν οπλισμένοι σαν αστακοί σκατόμπατσοι των ΜΑΤ από ομάδα 15 περίπου ατόμων και μιλούν για μία προσαγωγή ατόμου στη ΓΑΔΑ.

Ωστόσο, από την πλευρά των κατοίκων το περιστατικό περιγράφεται εντελώς διαφορετικά.

Σύμφωνα με την καταγγελία του χρήστη του Twitter που ανέβασε το βίντεο, ο πατέρας χτυπήθηκε και προσήχθη από τα ΜΑΤ ενώ έπαιζε μπάσκετ με το παιδί του στο γήπεδο μπάσκετ στο Λόφο Στρέφη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας δέχτηκε επίθεση από επτά αστυνομικούς, ενώ άμεσα συγκεντρώθηκε κόσμος στο ΑΤ στην Καλλιδρομίου, εκφράζοντας την οργή του για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

https://twitter.com/i/status/1577372307957366994

https://twitter.com/i/status/1577374281100537856



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ! «ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ σημαίνει να μην θέλεις το ρώσικο αέριο;»

4/10/2022  -  22.30 μ.μ.

Φακ λοτζικ

Δεν θέλουμε να έχουμε σχέση με το αέριο των κακών Ρώσων και του διαβολικού Πούτιν, μας λένε. Είμαστε ηθικοί. Ανώτεροι άνθρωποι. Πάνω από όλα τα ιδεώδη μας!

Τελικά εμείς που αμφισβητούμε αυτή τη λογική, είμαστε ανήθικοί ή ηλίθιοι; Μήπως είμαστε τίποτα παλιάνθρωποι που τα πιάνουμε από την πρεσβεία; (Το ακούσαμε και αυτό!)

Τι ακριβώς σημαίνει να μην θέλεις το ρώσικο αέριο;

Σημαίνει πως επιδιώκεις να βρεις από αλλού πηγές ενέργειας, καθώς δεν είσαι ενεργειακά αυτόνομος.

Από που όμως θέλουμε να προμηθευόμαστε; Από το Αζερμπαϊτζάν, το οποίο έχει μπουκάρει στην Αρμενία (και για κάποιο περίεργο λόγο δεν ακούμε τίποτα για αυτό), την Σαουδική Αραβία, η οποία έχει μπουκάρει στην Υεμένη (εκεί όμως έχουν την ατυχία να είναι σκουρόχρωμοι, όχι ξανθοί γαλανομάτηδες) κτλ.

Πως στο καλό δεν μας πειράζουν αυτοί οι πολεμοχαρείς δικτάτορες, αλλά μας ενοχλεί μόνο ο Πούτιν, πρόκειται για ένα μυστήριο που δυσκολεύομαι να αντιληφθώ. Μάλλον επειδή δεν διαθέτω «κοινή λογική»

Μια μικρή παρένθεση. Ο αγωγός από το Αζερμπαϊτζάν πως γίνεται να μην μας καθιστά ευάλωτους, από τη στιγμή που περνάει από την Τουρκία; Πως δεχόμαστε (και μάλιστα με χαρά) να αναβαθμίζεται έτσι η Τουρκία, ως μοναδική δίοδος ενέργειας προς την ΕΕ;

Άλλη μια ενοχλητική απορία, η οποία δεν έχουμε λάβει απάντηση.

Αλλά τι λέω! Σιγά το πρόβλημα με τους Τούρκους. Τώρα είμαστε σε πόλεμο με την Ρωσία, σύμφωνα με τον Κυριάκο και την αδελφή του. Η πολιτική μας είναι να βάλουμε την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη πάνω από τα επιμέρους εθνικά συμφέροντα! (μλκ μου, δεν θα μας μείνει τρίχα για τρίχα με αυτά που ακούμε)

Εντωμεταξύ ποια ευρωπαική αλληλεγγύη και πέη μπλε; Ο σώζων εαυτόν σωθήτω. Οι Γερμανοί και οι Ολλανδοί πάλι έγραψαν στα τέτοια τους τις υπόλοιπες χώρες. Κοιτάνε την πάρτη τους τόσο απροκάλυπτα, που μέχρι και ο Κυριάκος είπε πως είναι «αδιανόητο να μην υπάρχει ευρωπαϊκή αλληλεγγύη»

Επίσης καταπληκτικό είναι πως εξαιτίας της απροθυμίας μας (όπως και των άλλων χωρών της πατρίδας μας της ΕΕ) να συνεχιστεί η προμήθεια από τη Ρωσία, «καταφέραμε» να αγοράζουμε την ενέργεια ακριβότερα. Αυτό σημαίνει πως όχι μόνο οι επιχειρήσεις θα ανεβάσουν τις τιμές λόγω του αυξημένου κόστους παραγωγής, όχι μόνο δεν θα είναι ανταγωνιστικές στο εξωτερικό, αλλά θα κλείσουν.

Αφήνω το κωμικοτραγικό, να πουλάει η Ρωσία στην Σαουδική Αραβία και να το αγοράζουν οι ευρωπαίοι το ίδιο πετρέλαιο, αλλά με καπέλο! Αποδειγμένα πια.

Άραγε πόσες επιχειρήσεις θα κλείσουν; Πόσοι θα μείνουν άνεργοι;

Κι όχι μόνο αυτό. Αν θες να το παίξεις ηθικός έναντι των Ρώσων (είπαμε όμως, επιλεκτικά μόνο έναντι των Ρώσων), σημαίνει πως δεν σε νοιάζει να γυρίσουμε στην λίθινη εποχή. Ήδη εταιρίες τηλεπικοινωνιών στην ΕΕ κρούουν την καμπάνα (όχι το καμπανάκι) του κινδύνου. Είμαστε πολύ κοντά στο να μείνουμε χωρίς κινητά και Ίντερνετ.

Πανευρωπαικά!

Ουυυπςςςς

Ένα τελευταίο. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζίμι Κάρτερ (ναι, ζει ακόμα), επανέλαβε προχθες πως «Από τότε που ομαλοποιήσαμε τις σχέσεις με την Κίνα το 1979, οι (καλές) ΗΠΑ βρίσκονται σε διαρκή πόλεμο. Η (κακιά) Κίνα δεν έχει εμπλακεί σε πόλεμο πουθενά»



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αντάρτικο 2022

Ο Ναζισμός, στις μέρες μας, δεν εκφράζεται, πλέον, από υποκοσμιακές ομάδες που ενδημούν στους Λαούς αλλά, στα πλαίσια τής Παγκοσμιοποίησης, από ισχυρές Κυβερνήσεις Χωρών, που έχουν ηγετικό ρόλο στη Δύση και επιχειρούν, μέσω άλλης οδού, να καταργήσουν την Ελευθερία και τα  Έθνη. Αναδομώντας τον παλιό Εφιάλτη!

Οι υπόλοιπες ακολουθούν τον Αφέντη ως πρόβατα! Μεγάλες ευρωπαϊκές Χώρες, πλην της Ρωσίας, έχουν δηλώσει υποταγή στο Νέο Άξονα. Που, επιμελώς, φροντίζει ώστε οι ηγεσίες, ιδίως τής «Ένωσης»,  να είναι, σήμερα, οι πιο δουλοπρεπείς στην ιστορία τής Ευρώπης!

Το ναζιστικό «υπόλοιπο», που, τάχα, δρα για την προστασία κάθε Χώρας, …επιτρέπεται, κατά περίπτωση, στη Νέα Τάξη για να αποπροσανατολίζονται οι Λαοί. Να μην κοιτάνε προς τις πολιτικές και οικονομικές Κορυφές των δολοφονικών, πλέον, Συστημάτων, αλλά να μένουν κολλημένοι στα χαμηλά και να στοχεύουν τη φασιστική «βάση»!

Οι κοινωνίες διαλύονται, ο πολίτης απομονώνεται, τα Έθνη αποσυντίθενται, εκ των ένδον, από τον πολιτικό, δηλαδή, τυχοδιωκτισμό, απέναντί τους! Που, προδοτικά, με τις ισχυρές πλάτες και την κρυφή αρχηγία τής Διεθνούς Οικονομίας, κάνει την εμφάνισή του σε Χώρες τής Δύσης. Τοιουτοτρόπως, με άλλο μανδύα ντυμένος ο Διάβολος βαδίζει ακάθεκτος!

Οι Δυνάμεις αντίστασης των Λαών σέρνονται. Η Αριστερά πέθανε. Τα Φεστιβάλ ανανέωσής της …Επικήδειος  παρά γιορτή. Η Δεξιά εκπορνεύτηκε με τον Πλούτο! Δείχνει το προσωπείο της έναντι τής Πατρίδος! Ο Σοσιαλισμός γελοιοποιήθηκε! Ζητά, απεγνωσμένα, αλλαγή πάνω στην αλλαγή τού τελευταίου Έλληνα Ηγέτη τής νεότερης Ιστορίας. Εμείς άτολμοι και αδύναμοι να ξεφύγουμε. Να βγούμε από τα χαλασμένα «Σπίτια».

Αξίες κοινωνικές, ηθικές, πνευματικές – ό,τι κρατά τον άνθρωπο στην Ισορροπία και τον υψώνει πάνω από την κατάσταση τού ζώου- παρασύρονται στη μεγάλη πτώση! Από παντού βγαίνει η σκοτεινή πλευρά των πραγμάτων! Ενώ οι  κομματικοί Χώροι, προσέχουν το …έχει τους! Το αιώνιο Πάρτι …Συντροφίας-Ψυχοθεραπείας, Θέσεων και Κονόμας! Ωσάν τα γκρίζα Όρνεα τής Ανατολίας που στην αρπαγή είναι παντός καιρού, υπεράνω εποχής.

Η μάστιγα τής κλοπής κατεβαίνει πια σε όλα τα κοινωνικά πεδία. Η ακρίβεια, ωσάν …Ιός, και στις καθημερινές συναλλαγές. Οι Αγορές αφήνονται ελεύθερες να κοστολογήσουν την πραμάτεια τους. Και οι εισαγωγές ειδών διατροφής, καίτοι κατώτερης ποιότητας από εγχώρια προϊόντα, να παίρνουν την ανιούσα, υπερβαίνοντας τις αντοχές των Ελλήνων.

Οι Λύκοι τής Οικονομίας, οιασδήποτε βαθμίδας, επιτίθενται στις αγέλες των ανθρώπων, αφήνοντας πίσω τους πολλά θύματα. Η κρατική Προστασία χαμηλόμισθων κι αδύναμων τού πρωτογενή Τομέα στα λόγια. Ενώ Κουλοχέρηδες και Σαλιαρέληδες διαπλέκονται με το Δημόσιο, την ώρα που τα πάντα νεκρώνονται! Και το Άγχος σκοτώνει! Είναι τόση η σαπίλα που αγροίκοι άνθρωποι, με «όπλο» το Χρήμα, εποφθαλμιούν υψηλά πολιτικά αξιώματα!

Το Κράτος ανύπαρκτο! Κοιτά τη δουλειά του! Αδειάζει τις τσέπες τού Λαού, τρέφει εαυτόν και Συμφέροντα. Οι Βιομηχανίες, που άλλαξαν το Κλίμα, με τη νέα στρατηγική, διατηρούν την κερδοφορία, περιορίζουν κατανάλωση και …πληθυσμούς, σώζοντας και τον …Πλανήτη! Ο πολίτης στη συντήρηση μη σηκώσει κεφάλι! Ως ότου εξαντληθεί και πάρουν άλλα μέτρα εναντίον του! Η ζωή εν μνήματι στην Ελλάδα και η μεγάλη στέρηση κάνει την εμφάνισή της!

Ενός Κακού μύρια έπονται. Οι ανθρώπινες σχέσεις… περίπλοκες, τοξικές, αρρωστημένες! Ατομικά, κοινωνικά, εργασιακά προβλήματα ακολουθούν, ιδίως τους νέους, οπουδήποτε: στο σπίτι, την παρέα, στην όποια δράση. Αν θέλεις να σκεφτείς …θετικά, σκοντάφτεις σ’ αυτά! Αν δεν αντέχεις, η σωτηρία δια τής φυγής  ή αν είσαι τού Συστήματος!

Η όποια Θλίψη καταπιέζεται στα ενδότερα τής ύπαρξης για νά ’σαι στην …τρελή χαρά! Αυτό απαιτεί η Κοινωνία τής Επιφάνειας που καλλιεργείται από ΜΜΕ!  Οι Οθόνες των reality show, των ρυπογόνων, ανούσιων εκπομπών, των Bachelor… – θου, Κύριε, φυλακήν…-όχι ο θεσμός τής  Εκπαίδευσης -ουδείς εκ των Ολίγων επιθυμεί πνευματική ανάταση- έχουν αναλάβει το …έργο τής καθοδήγησης των Νέων σ’ έναν ρηχό, επιδερμικό κόσμο!

Οποιαδήποτε μορφή Ανάπτυξης: οικονομική, κοινωνική, πολιτισμική – πλην τής Πολιτικής που, στους καιρούς μας, αντλεί δύναμη από Εξουσία και Χρήμα -προϋποθέτει καλή Ψυχολογία, που απογειώνει Σώμα και Πνεύμα. Όποιος θέλει να πλήξει τη δύναμη ενός Λαού πρώτα εκεί στοχεύει. Να τσακίσει την αξιοπρέπειά του, τη χαρά από την ομαλή λειτουργία τού Πολιτεύματος, την περηφάνια, την πίστη, την ασφάλειά του!

Οι «δάσκαλοι» τού Έθνους, που παρέδωσαν την Πατρίδα στους Εχθρούς και συνεχίζουν, σε διαβολική αρμονία μαζί τους, να φορτώνουν τους πολίτες, με κάθε είδους βάρη, έτσι ώστε η Ψυχολογία τού Λαού να σέρνεται, κατάφεραν, με τα σκοτεινά τους ένστικτα, να πλήξουν την αισιόδοξη πλευρά τού Έλληνα, την τιμή, την κοινωνικότητα, την αγάπη για την Πατρίδα για να βρισκόμαστε πλέον σε περίοδο επικίνδυνης μεταλλαγής τής Φυλής!

Παρά ταύτα, τα εθνοδιαλυτικά και διχαστικά, οι Επαγγελματίες, που μπαίνουν ως αιρετοί στο Δημόσιο να το …φτιάξουν, συνεχίζουν να δίνουν γη, ύδωρ και έτοιμο «φαγητό» στους Έχοντες που βρίσκονται απέξω. Άπαντες οι Φαρισαίοι, που κατηγορούσαν το Δημόσιο Τομέα και χρόνια τώρα το διοικούν ως Μονάρχες, περιμένουν οι Ασύδοτοι και Τυχάρπαστοι να διαλύσουν ό,τι διαθέτει κι από την Ευρώπη ο κρατικός Κορβανάς!

Ακόμη ταμπουρωμένοι στον εαυτούλη μας. Οι μορφωμένοι, ιδίως, και οι κομματικοί ιδεολόγοι τής πεντάρας. Που τρέμουν, σαν μικρά παιδιά, μην τους πάρουν το κομματικό …Παιχνίδι από τα χέρια! Όσοι πουλήσαμε την ψυχή μας στο Διάβολο αντί πινακίου φακής, άλλοι έναντι …μυρίων, στο μεγαλύτερο φαγοπότι τής Ιστορίας ! Ωσότου χτυπήσουν για όλους οι καμπάνες στη μείζονα Αυτοκρατορία που χτίζεται, απ’ άκρη σ’ άκρη τής Γης.

Ας ετοιμαστούμε, λοιπόν, για κάθε είδους φάρμακα, κυρίως ψυχοτρόπα, στη Χώρα τού ήλιου και της θάλασσας! Αυτόν το ζόφο ας δώσουμε στα παιδιά μας, οι καιροσκόποι και …πεφωτισμένοι κομματικών-οικονομικών Συντεχνιών! Που, τυχοδιωκτικά και ατιμώρητα, βάζουν θεμέλιο λίθο στο οικοδόμημα τού Δυτικού Συγκεντρωτισμού.

Μην πούμε, όμως, ότι φταίει ο Θεός, όταν οι πάντες σιωπηλά αποδεχόμαστε τη ραγδαία επέκταση τού Κακού στη ζωή μας! Και δεν κάνουμε τίποτε να το σταματήσουμε! Αφού και το Χριστό πρόδωσαν οι Επίσκοποι, ωσάν τον Ιούδα! Και δεν πράττουμε ουδέν να τους φανερώσουμε! Όσους μοστράρουν τη φάτσα τους δίπλα στη σβάστικα τού Συστήματος!

Είμαστε υπεύθυνοι για τις πράξεις μας, την απίστευτη αδράνειά μας, για ό,τι ήθελε προκύψει στο διαβολικό μέλλον που έρχεται. Με τα κάθε είδους σκοτεινά «αγαθά» να καλλιεργούνται! Από φτώχεια, κοινωνικές και πολιτισμικές συγκρούσεις, ως και πόλεμοι, μεταξύ Χωρών, αιματηροί! Το big Game ξεφεύγει από τα χέρια των Κυβερνήσεων!

Ενώ για τους Λαούς, δίχως ηγεσίες, μένει το… «Αντάρτικο» στο Διαδίκτυο! Το Διαδίκτυο είναι ο νέος Τύπος που αντιστέκεται κι ας τον… δολοφονούν! Αφού η ελευθερία τού Λόγου πάει περίπατο και τα εκδοτικά Συμφέροντα κοιτάνε το βαθύ «Πιάτο», που τους προσφέρει ο Αδόλφος τής  «Ένωσης»! Της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής «Φούσκας», σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο.

Φαγητό, φυσικά, παρμένο από πεπτωκότας – οργανικά και ψυχοπνευματικά! – Λαούς, καθώς οι εντολοδόχοι Κυβερνήτες, υπακούοντας στις επιταγές των διεθνών ανταγωνισμών για Κυριαρχία, δεν διαχειρίζονται πλέον τα Δημόσια Έσοδα, επ’ ωφελεία των Κοινωνιών, αλλά επί χρήμασι και δεσποτεία των Ολίγων άπληστων Καθαρμάτων τής Γης ετούτης!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΩΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ:

Φτιάξτε μια ψευτοΙΚΕ (Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία) με κεφαλαίο πέντε χιλιάδων ευρώ. 

Ζητήστε επιχορήγηση 4,2 εκατομμυρίων ευρώ βάσει του αναπτυξιακού νόμου.

Ζητήστε κι ένα δάνειο 6,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Δεν έχει σημασία αν χρωστάτε καμιά τριακοσαριά χιλιάρικα κι αν δεν έχετε να δώσετε κάποια εγγύηση... Η επιχορήγηση και το δάνειο θα εγκριθούν αμέσως και καθαρίσατε!

Μόνο μια μικρή λεπτομέρεια πρέπει να προσέξετε, δηλαδή πριν τα κάνετε όλα αυτά να εκλεγείτε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας από τα λοβοτομημένα δεξιά μονοκύτταρα που την ψηφίζουν!

Αν σας τσακώσουν, βγείτε κι από πάνω. Όσο περισσότερο θράσος, τόσο καλύτερα... ακόμα κι αν λόγω της φασαρίας που θα δημιουργηθεί δεν πάρετε την επιχορήγηση ή το δάνειο, τα λοβοτομημένα μονοκύτταρα θα καυλώσουν τόσο πολύ ώστε θα σας ξαναεκλέξουν και μάλιστα πρώτο, όποτε θα γίνετε υπουργός και πάλι καθαρίσατε.

Αλλά και να μην εκλεγείτε, διότι κάποιος όμοιός σας μπορεί να αποδειχθεί πιο μάγκας, κάποια θέση καλοπληρωμένη θα βρουν για να σας χώσουν, από την οποία άλλωστε μπορείτε και να ψηφίσετε αύξηση μισθού για τον εαυτό σας!

Χαμένος αποκλείεται να πάτε - τα λοβοτομημένα μονοκύτταρα να είναι καλά.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΑ ΔΕΞΙΑ ΜΟΝΟΚΥΤΤΑΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΟΥΤΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Σχολιο.- Ναι αυτα ειναι η μαστιγα.Ο ιός,το καρκίνωμα της ανθρωπότητας  και πρέπει να ιαθούν επειγόντως με κάθε τρόπο γιατι θα οδηγήσουν ολόκληρη τη χώρα σε ολοκληρωτικο αφανισμό λόγω της ασθενειας του βολέματος της παρτης μου που τους διακατέχει δεν έχουν καμία επίγνωση του κινδύνου που έρχεται με ταχυτητα φωτος στα κεφαλια τους

Σχολιο.- κι από τον ομαδικό τάφο Κούλη θα ψηφίζουν κι ας θα τους έχει θάψει ο ίδιος εκεί μέσα.

Σχολιο.- ειναι ιος λεμε...παρασιτικος οργανισμος που μοναδικη του αποστολη εχει την μολυνση των υγιων κυτταρων.Χρειαζεται επειγόντως ειδικευμένη ίαση



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Κάτι που δεν μπορώ να θυμηθώ – κουράστηκαν το 1999 οι Ουκρανοί, να μας στέλνουν βοήθεια;»

Ο Πρόεδρος της Σερβίας επέπληξε τον πρέσβη της Ουκρανίας, που ζητούσε κυρώσεις κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας. 

Ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς σχολίασε τη δήλωση του Ουκρανού πρέσβη Αλεξάντερ Τόλκατς, ότι είναι όλο και πιο δύσκολο για το Κίεβο να καταλάβει γιατί το Βελιγράδι δεν επιβάλλει κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

 «Κάτι που δεν μπορώ να θυμηθώ είναι αν το 1999 οι Ουκρανοί εξαντλήθηκαν, στέλνοντάς μας βοήθεια και σταμάτησαν τις πτήσεις από το Κίεβο προς τη Ρώμη, τη Βιέννη ή άλλες χώρες που συμμετείχαν στην επίθεση στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας. Αφήστε τους λοιπόν να δώσουν οδηγίες σε κάποιον άλλο», απάντησε ο Βούτσιτς.

Μαθήματα προς συστημικούς ελληνόφωνους εν Αθήναις...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



7.440.000 € θα δοθούν στα μέσα μαζικής καθυστέρησης, για να μας διδάξουν την «Εξοικονόμηση Ενέργειας».

Όλα τα είδη ενέργειας έχουν ακριβύνει απότομα και όχι λόγω του πολέμου όπως θέλουν να μας πείσουν, με πιο τρανταχτή απόδειξη σε αυτό, την επιθετική άνοδο στους λογαριασμούς μισό χρόνο πριν ξεκινήσει ο πόλεμος!

Δε φτάνει λοιπόν που ξαφνικά την πληρώνουμε σαν χρυσάφι, δε φτάνει που αυτά τα εκατομμύρια είναι στην ουσία χρήματα ενός από τους φτωχότερους λαούς της Ευρώπης, θα πρέπει να τα στερηθούμε για να μας υποδείξουν να μην σπαταλάμε άσκοπα ενέργεια!

Πιο φάρσα πεθαίνεις!

Θα αρχίσουν να ξεπηδάνε πάλι τα σελέμπριτυ που μας έδειχναν πως να πλένουμε τα χέρια και πως να καθόμαστε σπίτι, να μας πούνε να μην τα πλένουμε με ζεστό νερό και να κοιμόμαστε νωρίς για να μην καίμε ρεύμα. Θα μας πούνε τι ωραίο που τρώγεται και κρύο το τοστ (μιας και μόνο ψωμί θα έχει για πολλούς) και πόσο καλό κάνει στην υγεία το κρύο μπάνιο.

Τελικά η τηλεόραση μας κοστίζει πολύ περισσότερο από όσο την αγοράσαμε.

Μην τους παρακολουθείτε καθόλου! Οι ώρες και ποιο κανάλι παρακολουθείτε, καταγράφονται πλέον (Automatic Content Recognition) στην νέα ψηφιακή εποχή και με βάση αυτές τις πληροφορίες τσεπώνουν το δημόσιο χρήμα. Τα νέα που χρειάζεστε να μάθετε, θα τα μάθετε μην ανησυχείτε!

Σχολιο.- Κλείνουμε/Πετάμε Τηλεόραση! Από διαδίκτυο μια χαρά ενημερωνόμαστε, οπότε και απ' όπου θέλουμε εμείς



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σαν σήμερα Ζάκυνθος 29 -9 -1821

Σαν Ζακυνθινοί έχουμε την ηθική υποχρέωση να θυμηθούμε να αναβιώσουμε και να προβάλουμε , χωρίς ένοχες υπερβολές και απροκάλυπτες τύψεις , τεκμηριωμένα γεγονότα συμβατά με τους ανθρώπους και το τόπο μας , όπως αυτά που έγιναν στον Υψόλιθο το φθινόπωρο του 1821 στο κόλπο του Λαγανά

**** Για όσους δεν το γνωρίζουν , ας αφιερώσουν λίγο από το χρόνο τους να το διαβάσουν και να μάθουν ....γιατί η ιστορία μερικές φορές γράφετε μα δεν διδάσκετε

ΥΨΌΛΙΘΟΣ 1821

Λίγους μήνες μετά την εκδήλωση της Επανάστασης του 1821, ο τουρκικός στόλος, με επικεφαλής τον Καρά Αλή, έχει βρει ασφαλές ορμητήριο για τις επιδρομές του στη Ζάκυνθο. Τα Επτάνησα αγγλοκρατούνται, αλλά οι Βρετανοί είναι ολοφάνερα εχθρικοί απέναντι στους έλληνες επαναστάτες και βοηθούν απροκάλυπτα τους Τούρκους. Ο Καρά Αλής μπαινοβγαίνει όποτε θέλει με τον στόλο του στο λιμάνι της Ζακύνθου, τρώει και πίνει με τον άγγλο διοικητή του νησιού Ζακ Ανκί, ενώ τροφοδοτείται συστηματικά με τρόφιμα, νερό και μπαρούτι. Από τη Ζάκυνθο έφυγε ο στόλος που ρήμαξε το Γαλαξίδι και το Αίγιο κι εκεί πάλι επέστρεψε για τροφοδοσία στις 27 Σεπτεμβρίου του 1821. Ο ελληνικός στόλος, υπό τον Ανδρέα Μιαούλη, προσπάθησε κι αυτός να μπει στη Ζάκυνθο, αλλά οι Άγγλοι το απαγόρευσαν. Οι αρχές μάλιστα, όταν έβλεπαν τη σημαία της ελληνικής επανάστασης σε πλοία ή βάρκες, την κατέβαζαν με μανία και την έσχιζαν….

Στις 29 Σεπτεμβρίου ο τουρκικός στόλος απέπλευσε, αλλά ο Μιαούλης τον παρακολουθούσε από κοντά. Μόλις λοιπόν ένα πλοίο απομακρύνθηκε λίγο από τον κορμό του τουρκικού στόλου, δύο ελληνικά πλοία με καπετάνιους τους Σαχίνη και Ραφαλιά το απέκοψαν και του επιτέθηκαν. Άρχισε ναυμαχία πολύ κοντά στη στεριά, με τους Ζακυνθινούς να έχουν πλημμυρίσει τα γύρω υψώματα και να την παρακολουθούν ανήμποροι. Σε κάθε κανονιά των ελληνικών πλοίων ζητωκραύγαζαν, ενώ έβριζαν και χειρονομούσαν κατά των Τούρκων. Γρήγορα φάνηκε η ανωτερότητα των ελλήνων ναυτικών. Το τουρκικό πλοίο έχασε είκοσι από τους εξήντα άνδρες του και πήρε φωτιά, οπότε ο καπετάνιος του αποφάσισε να το ρίξει στη στεριά για να βρει υποστήριξη στους Άγγλους. Το φλεγόμενο πλοίο προσάραξε στη θέση Υψόλιθος, δίπλα στην παραλία του Λαγανά. Μόλις όμως έπιασε στεριά, οι ερεθισμένοι Ζακυνθινοί, που στήριζαν ολόψυχα τον ελληνικό Αγώνα, όρμησαν εναντίον του πληρώματος με άγριες διαθέσεις.

Ο άγγλος διοικητής, συνηθισμένος σε ντόπιους που ποτέ δεν είχαν δείξει επαναστατικές διαθέσεις, έστειλε απλώς ένα στρατιωτικό απόσπασμα από δεκαοχτώ άτομα κι έναν αξιωματικό για να περιμαζέψουν τους Τούρκους. Οι Βρετανοί όμως βρέθηκαν μπροστά σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Οι εξαγριωμένοι Ζακυνθινοί, οπλισμένοι με ό,τι όπλο είχαν στα σπίτια τους, επιτέθηκαν και σε αυτούς, σκοτώνοντας δύο και τραυματίζοντας έναν αξιωματικό. Νέο απόσπασμα, από πενήντα στρατιώτες, απώθησε προσωρινά τους εξεγερμένους, αλλά το βράδυ δέχθηκε νέα επίθεση από εκατοντάδες Ζακυνθινούς, με αποτέλεσμα να αφήσει πίσω πάνω από δέκα νεκρούς. Οι βρετανοί κατακτητές αντέδρασαν με την αγριότητα που εκδήλωναν απέναντι σε επαναστατημένες αποικίες. Στις 8 Οκτωβρίου του 1821 έφτασαν δύο φρεγάτες με πεζικό και πυροβολικό και αρχηγό τον ανθαρμοστή Άνταμ. Ο Άνταμ επιβάλλει στρατιωτικό νόμο, απαγορεύει την κυκλοφορία, κλείνει τις εκκλησίες και αρχίζει ελέγχους σε όλα τα σπίτια…

Στήνει κανόνια και τηλεβόλα στα σταυροδρόμια και στις εισόδους των χωριών ενώ μαζεύει όλα τα τραπεζομάχαιρα από τα σπίτια. Διατάζει τους διαπρεπέστερους πολίτες να παρουσιαστούν στο στρατοδικείο και φέρνει τους φυλακισμένους ενώπιόν του, κατηγορούμενους για εσχάτη προδοσία. Προτού καν συνεδριάσει το στρατοδικείο, είχε στηθεί στην κεντρική παραλιακή πλατεία του Μόλου μια ολόκληρη σειρά αγχόνες, λες και η ετυμηγορία ήταν γνωστή εκ των προτέρων. Φυσικό ήταν. Πρόεδρος του στρατοδικείου ήταν ο ίδιος ο Άνταμ και μέλη του ένας ταγματάρχης, ένας λοχαγός, ένας υπολοχαγός, ένας ανθυπολοχαγός κι ένα στρατιώτης, όλοι μέλη του αποσπάσματος που είχε φέρει μαζί του. Φυσικά επρόκειτο για δίκη-παρωδία. Δεν επετράπησαν μάρτυρες υπεράσπισης, μόνο κατηγορίας. Κι όταν ο επιφανής πολίτης Διονύσιος Καπνίσης επέμεινε να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης, το δικαστήριο τον τιμώρησε με την ποινή της μπερλίνας.

Παρουσιάστηκε τότε ο γέροντας πατέρας του και ζήτησε να τιμωρηθεί αυτός αντί του γιου του, διότι η μπερλίνα εθεωρείτο πολύ ατιμωτική. Οι Άγγλοι το δέχθηκαν χωρίς πρόβλημα. Περιέφεραν τον γέροντα σε όλη την πόλη, καβάλα σ έναν γάιδαρο κι έπειτα τον πήγαν στην πλατεία. Εκεί είχε στηθεί ένας μεγαλοπρεπής θρόνος , όπου τον κάθισαν και στη συνέχεια ένας λόχος στρατιώτες άρχισε να του πετά αυγά στο πρόσωπο, μέχρι που άδειασαν τα δυο μεγάλα πανέρια που υπήρχαν εκεί. Στη δίκη αυτή καταδικάστηκαν σε θάνατο επτά άτομα. Ο ένας το έσκασε στην Πελοπόννησο κι ο ιερωμένος παπα- Κεφαληνός τη γλίτωσε, επειδή δεν τόλμησαν να τον σκοτώσουν. Τους άλλους πέντε τους απαγχόνισαν, αφού τους δήμευσαν την περιουσία και πέταξαν τις οικογένειές τους στο δρόμο. Ο δημόσιος απαγχονισμός όμως δεν ήταν αρκετός για τους «πολιτισμένους» Βρετανούς. Βύθισαν τα πτώματα των κρεμασμένων σε βραστή πίσσα, τα έκλεισαν σε σιδερένια κλουβιά και τα τοποθέτησαν σε πασσάλους πάνω στο ύψωμα του Προφήτη Ηλία. Τα τέσσερα από τα πέντε πτώματα, καταφαγωμένα από τα όρνεα, έμειναν στον Προφήτη Ηλία έως το 1831, δηλαδή δέκα ολόκληρα χρόνια, ενώ ο το σώμα του Κλαυδιανού, που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο του χωριού του, Φιολίτι, απομακρύνθηκε το 1836, δηλαδή 15 χρόνια αργότερα. Τα δραματικά γεγονότα του Υψόλιθου, όπως ονομάστηκαν, σφράγισαν την ιστορία της Ζακύνθου. Τα πτώματα των επαναστατών διατηρήθηκαν στα κλουβιά ακόμα και τους κατοπινούς χρόνους, όταν η Βρετανία άλλαξε πολιτική και υιοθέτησε φιλική στάση απέναντι στους επαναστάτες….



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεξιοί το 1950: "Ο προδότης, ο εαμβούλγαρος κκες Ζαχαριάδης έβαλε τα συμφέροντα της Σοβιετικής Ένωσης πάνω από της Ελλάδας!!!"

Κυριάκος Μητσοτάκης 2022: "Τα συμφέροντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπερτερούν εκείνων της κάθε μεμονωμένης χώρας της".

Δεξιοί: "Ωωω τι μεγάλος ηγέτης, Μωυσής, Τσώρτσιλ, Ρούσβελτ, γκόμενος!!!"

Τελικά ο πραγματικά μεγάλος ηγέτης ήταν εκείνος κάποιας μακρινής ασιατικής χώρας... ξέρεις ο Τζέγκινς Χαν.

Σχολιο.- Έτσι είναι οι νουδούληδες... υποκριτές και προδότες που παριστάνουν τους πατριώτες... στην Κατοχή γερμανοτσολιάδες, στην ευρωαμερικανοκρατία αμερικανοευρωτσολιάδες...

(και πάντα κρυφοαδελφές που το παίζουν γαμίκουλες όπως ο Ζάχος που ψόφησε, ο "ήρωας" τους η αρχικουτσομπόλα ξεκατινιάστρια δεκαετίες πριν την Κορομηλά).



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Omsk, Moscow, Murmansk, Belgorod, and Valuyki, subscribers across the web share pictures 

(Omsk, Moscow, Murmansk, Belgorod και Valuyki, συνδρομητές σε όλο τον ιστό μοιράζονται φωτογραφίες)

Λέγεται ότι η Ρωσία χρησιμοποιεί για πρώτη μέρα ένα αντί δορυφορικό σύστημα ενάντια στους κατασκοπευτικους δορυφόρους της Δύσης.

ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΊ

Σχολιο.- Δεν είναι καινούργιο σύστημα, βασίζεται σε ένα που είχε φτιάξει η ΕΣΣΔ, αλλά ποτέ δεν είχε χρησιμοποιηθεί, προφανώς κι έχει αναβαθμιστεί.

Σχολιο.- να ήξερες μόνο πόσους άσσους έχει στο μανίκι η Ρωσία, που δεν έχει βγάλει ακόμα κανένα!!!

Σχολιο.- Και καλά θα κάνει να μη "τσιμπήσει" και να μη τους βγάλει.......Αυτό ακριβώς επιδιώκουν να κάνουν οι Αγγλοαμερικάνοι , να την αναγκάσουν να παίξει τα ρέστα της.

Σχολιο.- Αν τα λέϊζερ κάνουν δουλειά και βγάλουν άχρηστους τους αγγλοαμερικάνικους κατασκοπευτικούς δορυφόρους, τους έχουν τσακίσει τους Δυτικούς. Γιατί με αυτούς πολεμάνε στην Ουκρανία, όχι με τους ξευτίλες τους ουκρανοναζί.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου: Η CIA επιτέθηκε στους αγωγούς Nord Stream για να απομονώσει τη Γερμανία, επειδή σκεφτόταν να βγει απο την σύγκρουση στην Ουκρανία!
Η CIA είχε προειδοποιήσει τη Γερμανία πως θα επιτεθεί στους αγωγούς φυσικού αερίου στη Βαλτική Θάλασσα εβδομάδες πριν χτυπηθούν οι Nord Stream 1 και 2, εάν σκεφτούν να φύγουν απο τον πόλεμο στην Ουκρανία, είπε πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου Ντάγκλας Μακγκρέγκορ.
Σύμφωνα με τον πρώην σύμβουλο, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Βρετανία είναι αυτές που ευθύνονται για την έκρηξη στον αγωγό Nord Stream. Οι παρατηρήσεις έγιναν από τον συνταξιούχο συνταγματάρχη του αμερικανικού στρατού Ντάγκλας Μακγκρέγκορ ενώ ήταν καλεσμένος στο podcast Judging Freedom.
Η Γερμανία καταστρέφεται μέσω μιας διαδικασίας εξάλειψης της, σύμφωνα με τον Macgregor, καθώς η ενεργειακή τους ασφάλεια βασίζεται στον Nord Stream.
«Οι Ρώσοι θα κατέστρεφαν τον δικό τους αγωγό; Το 40 τοις εκατό του ρωσικού ακαθάριστου εθνικού προϊόντος ή του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος αποτελείται από ξένο νόμισμα που εισέρχεται στη χώρα για να αγοράσει φυσικό αέριο, πετρέλαιο, άνθρακα και ούτω καθεξής. Άρα οι Ρώσοι δεν το έκαναν αυτό. Η ιδέα ότι το έκαναν είναι παράλογη», είπε.
Αναφερόμενος στο περιβόητο διαγραμμένο tweet του Πολωνού ευρωβουλευτή Radoslaw Sikorski, ο οποίος έγραψε, «Σας ευχαριστώ, ΗΠΑ», ο Macgregor σημείωσε, Λοιπόν, οι Πολωνοί φαίνεται ότι είναι πολύ ενθουσιασμένοι με αυτό».
Ισχυρίστηκε επίσης, ότι μόνο οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Βρετανικό Βασιλικό Ναυτικό είχαν την ικανότητα να πραγματοποιήσουν τέτοιο χτύπημα, επικαλούμενος ισχυρισμούς ότι περισσότερα από 500 κιλά TNT είχαν βρεθεί και στις δύο εκρήξεις.
«Τότε πρέπει να εξετάσετε ποιοι είναι οι κρατικοί φορείς που έχουν την ικανότητα να το κάνουν αυτό. Και αυτό σημαίνει το Βρετανικό Βασιλικό Ναυτικό και τις Ειδικές Επιχειρήσεις του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών», είπε ο Macgregor.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σήμερα που οι λαικές οικογένειες αγωνιούν αν τον χειμώνα θα έχουν ρεύμα και θέρμανση. Σήμερα που τα αποτελέσματα της απολιγνιτοποίησης είναι ορατά (ανεργία, φτωχοποίηση).
Σήμερα, συντελείται και η οικολογική καταστροφή της περιοχής μας.
Μετά το Άσκιο (Σινιάτσικο) σειρά έχει το Βέρμιο.
Τεράστιοι δρόμοι διανοίγονται από Ερμακιά και Ανατολικό, για να ανέβουν 70 ανεμογεννήτριες σε πρώτη φάση, και έπονται άλλες 230... 
Χωράφια, δασικές εκτάσεις , το ίδιο το βουνό, γίνονται βορά στα αδυφάγα σχέδια των αρπαχτικών της ενέργειας.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!
Τα λόγια πιά δεν έχουν καμιά αξία. 
Απαιτείται λαική κινητοποίηση.
Κυβέρνηση -ΡΑΕ - Αποκεντρωμένη διοίκηση- Δασαρχεία, συντονισμένα με την ανοχή της Περιφέρειας παραδίδουν την περιοχή στο έλεος των εργολάβων της καταστροφής.
Απευθυνόμαστε στο Δήμαρχο, το Δημοτικό συμβούλιο, τις Δημοτικές παρατάξεις και αιτούμαστε ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, για να πάρουμε αποφάσεις για κινητοποιήσεις.
Καλούμε τα Κοινοτικά συμβούλια, τους πολιτιστικούς συλλόγους, τα Συνδικάτα, τους Αγροτικούς συνεταιρισμούς , τους ορειβατικούς συλλόγους, να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους.
Καλούμε τον λαό της περιοχής να αντιδράσει σ αυτό το έγκλημα.
Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ !
Μπορούμε και πρέπει να σταματήσουμε την οικολογική και οικονομική καταστροφή!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



1982: ΌΤΑΝ Η CIA ΑΝΑΤΊΝΑΖΕ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΌ ΑΓΩΓΌ ΦΥΣΙΚΟΎ ΑΕΡΊΟΥ
Τον Ιανουάριο του 1982, ο πρόεδρος Ρόναλντ Ρέιγκαν ενέκρινε ένα σχέδιο σαμποτάζ σε έναν ρωσικό υπερσιβηρικό αγωγό φυσικού αερίου. Αυτό αποκάλυψε ο Thomas C. Reed, αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετούσε στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας εκείνη την εποχή, στο βιβλίο "At the Abyss: An Insider's History of the Cold War", που εκδόθηκε το 2004 από τον εκδοτικό οίκο Ballantine Books, και ο David Hoffman της Washington Post [1] προδημοσίευσε στις 27 Φεβρουαρίου 2004 
ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΏΠΗΣ ΑΠΌ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΣΣΔ
Ο λόγος για τη συντονισμένη από τη CIA επιχείρηση, γράφει ο Reed στο βιβλίο του, βρίσκεται στο γεγονός ότι "εκείνη την εποχή, οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπαθούσαν να εμποδίσουν τη Δυτική Ευρώπη να εισάγει σοβιετικό φυσικό αέριο", ώστε να αποδυναμώσουν τη Μόσχα. Ο Reed περιγράφει τόσο τον "ενθουσιασμό" του Ρέιγκαν όταν του προτάθηκε η επιχείρηση όσο και τη δυναμική με την οποία αυτή πραγματοποιήθηκε.
Χάρη σε ένα κατάσκοπο, η CIA έμαθε ότι η Σοβιετική Ένωση προσπαθούσε να αποκτήσει από τη Δύση τον τεχνολογικό εξοπλισμό που ήταν απαραίτητος για τη λειτουργία του αγωγού. Η πηγή αποκάλυψε στη CIA τόσο τον εξοπλισμό που προσπαθούσαν να αποκτήσουν οι Σοβιετικοί όσο και τα κανάλια που χρησιμοποιούσαν για το σκοπό αυτό.
Στη συνέχεια, η CIA οργάνωσε μια μυστική επιχείρηση για την παράδοση "ελαττωματικού λογισμικού" στον εχθρό, ο χειρισμός του οποίου, ωστόσο, ήταν τόσο εξελιγμένος που μπορούσε να περάσει τους ελέγχους των σοβιετικών τεχνικών χωρίς κανένα πρόβλημα.
..ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΏΘΕΙ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΉ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ (ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΉ ΤΟΥ 1989)
Ο Reed γράφει: "Προκειμένου να διακοπεί ο εφοδιασμός της Σοβιετικής Ένωσης με φυσικό αέριο, αποκόπτοντας έτσι τα κέρδη της σε σκληρό νόμισμα της Δύσης και αποδυναμώνοντας τη ρωσική οικονομία, το λογισμικό του αγωγού που υποτίθεται ότι λειτουργούσε τις αντλίες, τις τουρμπίνες και τις βαλβίδες προγραμματίστηκε ώστε να χαλάσει μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, για να ενεργοποιηθεί αργότερα με αυξημένες ταχύτητες αντλιών και με τις βαλβίδες να παράγουν πιέσεις πολύ μεγαλύτερες από αυτές που υποστήριζαν οι συνδέσεις και οι συγκολλήσεις των σωλήνων".
Η επιχείρηση προχώρησε και, το καλοκαίρι του 1982, ο αγωγός εξερράγη, προκαλώντας μια έκρηξη που καταγράφηκε και από αμερικανικούς δορυφόρους: το σαμποτάζ προκάλεσε "την πιο μνημειώδη μη πυρηνική έκρηξη και πύρινη σφαίρα που έχει παρατηρηθεί ποτέ από το διάστημα", σημειώνει ο Reed.
Η υπόθεση, η οποία αποκαλύπτει ένα από τα πολλά επεισόδια της υποβόσκουσας σύγκρουσης κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, φυλάχτηκε σαν ένα "ζηλότυπα φυλασσόμενο μυστικό", το οποίο ο Reed αποκάλυψε για πρώτη φορά στο βιβλίο του, αν και, όπως αναφέρει η εφημερίδα Washington Post για να το επιβεβαιώσει, "ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με την ελαττωματική τεχνολογία αναφέρονται στο Aviation Week and Space Technology το 1986 και σε ένα βιβλίο του Peter Schweizer το 1995, με τίτλο Victory: The Reagan Administration's Secret Strategy that Hastened the Collapse of the Soviet Union (Νίκη: Η μυστική στρατηγική της κυβέρνησης Ρέιγκαν που επιτάχυνε την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης).
Οποιαδήποτε αναφορά σε τρέχοντα γεγονότα είναι καθαρά συμπτωματική.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου, στα 55 χρόνια από τη δολοφονία του Τσε Γκεβάρα, η κόρη του Αλέιδα μιλάει στο Πάντειο. 
Να πάμε! Ακόμη και με τον κίνδυνο να χαρακτηριστούμε όργανα του Πούτιν, καθώς η Αλέιδα Γκεβάρα -όπως και η Δημοκρατία της Κούβας- έχει ταχθεί υπέρ της ήττας του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ στην Ουκρανία, να πάμε!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όπως καταγγέλλει η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 36ου δημοτικού σχολείου στα Εξάρχεια Chrisoula Papageorgiou, αστυνομικοί στρατοπέδευσαν σήμερα έξω από το σχολείο, τρομοκρατώντας δασκάλους και μαθητές.
Πρόκειται για το σχολείο όπου πηγαίνουν οι μικρές κόρες του ανθρώπου που δάρθηκε ανηλεώς και συνελήφθη από τα ΜΑΤ, όταν έπαιζε μπάσκετ με τα παιδιά του στον Στρέφη. Και η εγκατάσταση των ένστολων αποβρασμάτων στην είσοδο του σχολείου, σχετίζεται με την καταγγελία του περιστατικού από τον Σύλλογο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και ενώ στην Αθήνα ξυλοκοπούν και συλλαμβάνουν πατέρα δυο μικρών κοριτσιών μπροστά στα μάτια των παιδιών του, στο ρατσιστικό κράτος του Ισραήλ συλλαμβάνουν και κλείνουν στα κρατητήρια 10χρονα παιδιά.
Όπως τον μικρό Παλαιστίνιο Σάλαχ Εντίν Νάτσεχ, στην ανατολική Ιερουσαλήμ.
Φασιστικές πρακτικές ένστολων αποβρασμάτων, που δεν συγκινούν εκείνους τους ευαίσθητους για τους οποίους η κρατική βία καταδικάζεται διεθνώς μόνο όταν συμβαίνει σε χώρες που βρίσκονται απέναντι από τον δυτικό κόσμο της δημοκρατίας, της ελευθερίας και των... δικαιωμάτων.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πατέρας δύο κοριτσιών 8 και 12 ετών, ξυλοκοπήθηκε άγρια από τα ένστολα αποβράσματα και σήμερα, στις 12, περνάει αυτόφωρο στην Ευελπίδων. 
Το έγκλημά του είναι πως εκεί που έπαιζε με τις κόρες του στο γηπεδάκι του μπάσκετ στου Στρέφη, διαμαρτυρήθηκε, όταν οι μπάτσοι τραμπούκισαν κάποιο κορίτσι, απαγορεύοντας να προχωρήσει προς τον λόφο. 
Γιατί, εκτός απ' την πλατεία, έχει αποφασιστεί να στερηθεί ο κόσμος που ζει στα Εξάρχεια και τον λόφο του Στρέφη, που δίνεται για "αξιοποίηση" σε ιδιωτική εταιρία και ήδη έχουν πιάσει δουλειά οι μπουλντόζες. 
Τα ένστολα αποβράσματα έριξαν φυσουνιά χημικών στο πρόσωπό του και τον χτυπούσαν με τα γκλομπ, μπροστά στις μικρές κόρες του που κλαίγανε.
Και φυσικά τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν αντί για το νοσοκομείο, στη ΓΑΔΑ, όπου ο ίδιος, έχοντας βαριά τραύματα κυρίως στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ζήτησε ιατροδικαστική εξέταση. 
Πρόκειται για δολοφόνους, στην υπηρεσία ενός από τα πιο βρόμικα σχέδια καταστροφής κάθε ελεύθερου χώρου και κάθε χώρου πράσινου στην περιοχή των Εξαρχείων, όπου ο κόσμος αντιστέκεται. 
Όλοι και όλες σήμερα Τετάρτη στις 12 στα Δικαστήρια!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



16 Απριλίου 2018 και 5 Οκτωβρίου 2019. Το ΠΑΜΕ αποπειράται να γκρεμίσει το άγαλμα του εγκληματία πολέμου Τρούμαν που μολύνει την Αθήνα, και συγκρούεται με τους ένστολους δολοφόνους.
Την πρώτη φορά, τα ΜΑΤ των Τσίπρα-Γεροβασίλη μακέλεψαν τους αγωνιστές, προχωρώντας και σε συλλήψεις και παραπομπή σε δίκη κάποιων απ' αυτούς.
Τη δεύτερη φορά, τα ΜΑΤ των Μητσοτάκη-Χρυσοχοΐδη βρέθηκαν απέναντι σε αγωνιστές κατάλληλα εξοπλισμένους, με κοντάρια, κράνη και αντιασφυξιογόνες μάσκες. Και φυσικά έφαγαν κι οι δολοφόνοι κάμποσες κλοτσιές!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χωρίς ΝΤΡΟΠΉ η Παγώνη δηλώνει στον ΑΝΤ1 ότι Τώρα είναι υπερ των Υγειονομικών σε αναστολή ( εκλογές στους Ιατρικούς συλλόγους , Τον Πάνελλήνιο Ιατρικό ή της επερχόμενες βουλευτικές ??? ) Φυσικά κι ο Παπαδάκης την σιγοντάρει και την ΑΒΑΝΤΆΡΕΙ . Πάντως να ξέρουν και οι δύο ότι ΔΕΝ χρήζει ομπρέλας η κατάσταση τους , γιατί απλά σας φτύνουν ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΆ



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θ. Βασιβλακόπουλος : «Βλάκες και χαζοί οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί – Δεν θα έχουμε υποχρεωτικότητα λόγω εκλογών»
Ο Έξυπνος παραδέχεται, ο Πονηρός δικαιολογείται, ο Ηλίθιος Επιμένει.
Σχολιο.- Θ. Βασιβλακόπουλος : «Πήραμε πίσω την υποχρεωτικότητα διότι έρχονται εκλογές». Μόλις ξαναεκλεγούμαι θα δείτε τι θα πάθετε…
ΜΕΡΑ ΜΠΑΙΝΕΙ, ΜΕΡΑ ΦΕΥΓΕΙ.....
Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΙΔΙΟΣ ΜΕΝΕΙ!!!!!
Σχολιο.- Πολιτικό φασιστόμουτρο απ΄ τα Lidl...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νάτονα πάλι ο αρχιμαλάκας Στάθης Δρογώσης (που πήγε να μιμηθεί τον Κορκολή, μόνο που ο Κορκολής ήξερε μουσική), πού επιζητεί νά προκαλεί τήν οποια δημοσιότητα ακομα κι αν χρειαστεί νά κάνει δηλώσεις οτι υποστηρίζει τόν κοκαϊνακια με τούς Ουκροναζί τών ταγματων Αζοφ καί του Μπαντέρα... Και θα πάει να κάνει την 5η δόση των εμφολίων.
Ο Ψέκας αυτός πού στίς τελευταίες εκλογές«συμπορευθηκε» οπως δήλωνε μέ τό ΚΚΕ, τωρα εχει πιασει στασίδι μέ τόν Τσιόδρα καί τήν ΝΔ...Εχει μια απίστευτη προσαρμοστικότητα με ολα τά κομματα «προσαρμόζεται ακομα καί μέ τα σκατά»
Σχολιο.- έχει κράξει και τους εκπαιδευτικούς που παραπονιούνται και δεν δουλεύουν τάχα ούτε 30 ώρες. Δεν ξέρω αν είναι η εκπομπούλα στην ΕΡΑ, που του δώσανε και έχει γίνει κυριούλης, ή ακολουθεί μέθοδο γυμνοσάλιαγκα συνειδητά από τότε που απογοητεύτηκε από το ΣΥΡΙΖΑ.
Σχολιο.- Είναι καί τα δύο...Γυμνοσάλιαγκας που τωρα εχει προσαραξει στήν ΕΡΑ υπο τήν ΝΔ καί απο καιρό σε καιρό τα βαζει καί με οσούς στοχοποιεί η ΝΔ πουλωντας της εκδούλευση καί κοινωνικο αυτοματισμό...
Σχολιο.- Ενας τραγουδοποιός είναι αυτός που πέρασε από τούς 53 του Συριζα καί εκλεχτηκε Δ.Συμβουλος μέ τό Σακελαριδη..Αποχωρησε μετα τό 2015 καί εδειξε οτι προσεγγιζει τήν ΛΑΕ, τελικά τό 2019 συμπορευθηκε στόν Δ.Αθηνας μέ τήν Λαϊκη Συσπέιρωση καί μέ τό ΚΚΕ... Τωρα κανει τόν αριστερό Ψαλτη του Τσιόδρα καί τού Μητσοτακη...από τήν ΕΡΑ καί τήν εκπομπή ΑΝΤΕΛΜΑ
Σχολιο.- Πόση κατάντια σε τέτοια υπανθρωπίδια!!! Δεν έχει πάτο....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΥ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ...
Η ένστολη συμμορία που καθημερινά οργιάζει στα Εξάρχεια και τον λόφο του Στρέφη ξαναχτύπησε! Όπως καταγράφεται στο βίντεο αστυνομικοί εμποδίζουν αναίτια και παράνομα κοπέλες να προσεγγίσουν το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στον Λόφο του Στρέφη. Όταν αυτές διαμαρτύρονται κινούνται εναντίον τους απειλητικά. Ένας πατέρας επεμβαίνει λέγοντας στους αστυνομικούς να μην τολμήσουν να χτυπήσουν τις κοπέλες γιατί έχει και αυτός δύο κόρες. Μπαίνει στη μέση και τότε δέχεται χτυπήματα ο ίδιος, με τις κοπέλες να φωνάζουν και να διαμαρτύρονται. Έπειτα προσάγονται όλοι στο τμήμα.
Αυτή η «ανάπλαση»μοιάζει περισσότερο με μέρες κατοχής και μέρες στρατιωτικού νόμου αφού οι αστυνομικοί εμποδίζουν κατά το δοκούν πολίτες να περνάνε απο δημόσιους χώρους. Χθες μάλιστα υπήρξαν καταγγελίες ότι άνδρες των ΜΑΤ έδιωξαν παρέα νέων που έτρωγαν κρέπες στην πλατεία Εξαρχείων με επιθετικά σχόλια ακόμα και σε κοπέλες. 
Αυτή η συμπεριφορά όμως φουντώνει ακόμα περισσότερο την αντίσταση των κατοίκων και στρέφει ολοένα και περισσότερο κόσμο κατά των σχεδίων Κυβέρνησης - Δήμου Αθηναίων και επιχειρηματικών κύκλων.
Κύριε Θεοδωρικάκο θα μαζέψετε τους βασανιστές σας;

Σε σύλληψη μετετράπη η προσαγωγή του πατέρα που ξυλοκοπήθηκε μπροστά στα παιδιά του στον λόφο Στρέφη από πολυάριθμους αστυνομικούς των ΥΜΕΤ. Οι κατηγορίες που του προσάπτονται είναι αντίσταση κατά της αρχής, βία κατά υπαλλήλου κι απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Η δικηγόρος του πατέρα στα Εξάρχεια, τον είδε και διαπίστωσε οίδημα στο κεφάλι, μώλωπες στα χέρια, στο πρόσωπο και σ' όλο του το σώμα. Όπως της κατήγγειλε δέχτηκε τουλάχιστον είκοσι χτυπήματα από γκλοπ, μ' έμφαση στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, τα οποία θα μπορούσαν ν' αποβούν μοιραία. Δέχτηκε επίσης φυσουνιά με χημικά στο πρόσωπο. Το θύμα, γονιός παιδιών 8 και 12 ετών, ζητάει να πάει νοσοκομείο και να εξεταστεί από ιατροδικαστή.
Η ένστολη συμμορία που καθημερινά οργιάζει στα Εξάρχεια και τον λόφο του Στρέφη ξαναχτύπησε! Όπως καταγράφεται στο βίντεο αστυνομικοί εμποδίζουν αναίτια και παράνομα κοπέλες να προσεγγίσουν το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στον Λόφο του Στρέφη. Όταν αυτές διαμαρτύρονται κινούνται εναντίον τους απειλητικά. Ένας πατέρας επεμβαίνει λέγοντας στους αστυνομικούς να μην τολμήσουν να χτυπήσουν τις κοπέλες γιατί έχει και αυτός δύο κόρες. Μπαίνει στη μέση και τότε δέχεται χτυπήματα ο ίδιος, με τις κοπέλες να φωνάζουν και να διαμαρτύρονται. Έπειτα προσάγονται όλοι στο τμήμα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παρακολουθώντας μεταξύ άλλων τήν Ρωσική ιστοσελίδα https://en.topwar.ru/ διάβασα μεταξύ άλλων στά σχόλια ότι οι Ρώσοι επαγγελματίες στρατιώτες είχαν πάει Ουκρανία μέ εξάμηνη σύμβαση. Οι συμβάσεις έληξαν τόν Αύγουστο καί προφανώς οι περισσότεροι έφυγαν τόν Αύγουστο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ, γιαυτό καί τά τεράστια κενά στό μέτωπο. 
Γάλλος πρώην λοχαγός τών αλεξιπτωτιστών πολέμησε εθελοντικά μέ τούς αντάρτες, ίσως είναι ακόμα εκεί, δίνει πολλά στοιχεία.
Γράφει ότι η υποχώρηση τών Ρώσων στήν Χερσώνα οφείλεται σέ τρείς παράγοντες. Πρώτον πολλές Ρωσικές μονάδες έχουν τό 1/3 τού αρχικού δυναμικού τους. Δεύτερον οι Ουκρανοί ξεγέλασαν τούς Ρώσους καί διέσπασαν τίς γραμμές βάφοντας στά θωρακισμένα τους κ.τ.λ τά Ρωσικά σύμβολα Ζ καί V. Τρίτον οι ίδιοι δέν μπερδεύονταν γιατί τά οχήματά τους εφοδιάστηκαν μέ ΝΑΤΟΙκό σύστημα αναγνώρισης φιλίων καί εχθρικών.
Σχολιο.- Κρίσιμη ερώτηση. Αντιμετωπίζει όντως η Ρωσία θέμα με το υλικό ; (ελλείψεις κλπ)
Σχολιο.- Είχε το θράσος να γράψει άρθρο στο TVXS ο Κούλογλου, με τίτλο "Οι ρώσοι έχασαν για πρώτη φορά πόλη από τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο"! Να του θυμίσει κανείς ότι επίσης κόντεψαν να χάσουν τη Μόσχα και το Λένινγκραντ - αλλά ποιος κέρδισε τον πόλεμο, τελικά?
Σχολιο.- Κούλογλου υπάρχουν πολλοί. Δεν θέλουν να κρύψουν την χαρά τους, στην πρώτη αποτυχία ή "αποτυχία" των Ρώσων. Ο Κούλογλου έκανε διδακτορικό για τον Υπαρκτό Σοσιαλισμό της ΕΣΣΔ, σε κάποιο απο τα πανεπιστήμια του Παρισιού. Αποδεικνύεται, όμως, ότι το πέρασμά του απο τον Μαοισμό τού άφησε διαχρονική έχθρα απέναντι σε κάθε είδους Ρωσία : Σοσιαλιστική ή Καπιταλιστική... Αυτόν τον τύπο τον έχουν ευρωβουλευτή στον Σύριζα και τον λούζονται κάθε τόσο. Όμως, δεν τον διαγράφουν (όπως π.χ. τον Κουρουμπλή απο την Κ.Ο. στην Βουλή). Γιατί άραγε; Μήπως ο κύριος αυτός έχει προστάτες; (Θεέ μου, μα τι καχύποπτος που είμαι...)
Σχολιο.- Η συνταξιοδότηση της Kherson εξηγείται ως επί το πλείστον από εξαντλημένα στρατεύματα και υποαπασχολούμενους. Το προσωπικό πήρε 5 ημέρες άδεια σε 7 μήνες της εκστρατείας και δεν αντικαταστάθηκε, οι απώλειες του δεν αποζημιώθηκαν. Πολλές ρωσικές μονάδες κάνουν περιοδεία με μόνο το ένα τρίτο των στρατευμάτων τους!
Ο εχθρός επιτέθηκε από διερχόμενα οχήματα όπως οι Ρώσοι χρησιμοποιώντας πινακίδες Z και V, δημιουργώντας σύγχυση και έκπληξη τις πρώτες ώρες καθώς το μέτωπο κατέρρευσε. Η ψηφιοποίηση στο πεδίο μάχης έγινε εύκολο https://t.me/actualiteFR/18031 Τα Κιέβα έχουν εξοπλιστεί εδώ και καιρό όλα τα οχήματα ιχνηλατών του ΝΑΤΟ https://t.me/actualiteFR/18031 επιτρέποντάς τους να ανησυχούν λιγότερο για τα οπτικά σήματα, χάρη στην ψηφιακή βοήθεια. Ακόμα και πληρώματα παλαιών οχημάτων παίρνουν τις πληροφορίες τους μέσω ασυρμάτου από τους διοικητές τους για να δουν αν βρίσκεται κοντά τους κάποιο φιλικό όχημα, οι υπόλοιπες περιπτώσεις αυτόματα σημαίνει ότι είναι εχθρικό όχημα.
Η εχθρική επίθεση πραγματοποιήθηκε εκμεταλλευόμενοι τον έντονο βροχερό καιρό, μειώνοντας τις αποστάσεις θέασης και εξάλειψη αεροσκαφών και drones (εκτός από τα συστήματα παρακολούθησης ραντάρ και λήψης, ακόμα λίγα στη σύγκρουση).



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Σαρωνίδα έχει γεμίσει Ουκρανούς που κάνουν ξέγνοιαστοι τις διακοπές τους θορυβωδώς, χαχανίζοντες.
Οι Αρμένιοι δεν περιφέρουν διαρκώς φωτογραφίες με τις βιασμένες γυναίκες τους από τους τουρκο-Αζέρους, τα σφαγμένα παιδιά, τα διαμελισμένα σώματα των στρατιωτών τους στη μάχη, όπως ακατάπαυστα ᾽᾽βομβαρδιστήκαμε᾽᾽ πρώτα από τις μουσουλμανικές χώρες, για να μας προκαλέσουν συμπόνια, με τόνους μελόδραμα και μύξες, ακόμα και με κατασκευασμένες φωτό, για να δεχθούμε τον εποικισμό. Όπως στη συνέχεια μας ᾽᾽βομβαρδίζουν᾽᾽ με την Ουκρανία για να δεχθούμε την ᾽᾽ενεργειακή κρίση᾽᾽. Το μελόδραμα είναι ακριβοπληρωμένη δουλειά που έχει ανατεθεί στα ΜΜΕ και στις ΜΚΟ που πληρώνονται με το κεφάλι. Το διαδίκτυο έχει ανατεθεί σε άλλες ᾽᾽ομάδες᾽᾽ πχ πανεπιστημιακών, οι οποίοι, αντί να κοιτάξουν τα χάλια των πανεπιστημίων τους ασχολούνται με την προπαγάνδα. Προσοδοφόρο επάγγελμα η ᾽᾽αλληλεγγύη᾽᾽! 
Ο πολιτισμός της Δύσης, της Ευρω Ένωσης σταματάει εκεί, διότι πλέον ούτε ένωση είναι, ούτε πολιτισμό έχει, ούτε ντροπή.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικού Σήμερα:
1η μου δουλειά στα 14 να μοιράζω διαφημιστικά
2η: στα 16 μου ντελίβερι με ποδήλατο
3η: στα 17/18 σε καφετέρεια
4η: από 18 έως 22 σε αλυσίδα fast food
5η: 22- 26 σπουδές κ οικοδομή τα καλοκαίρια 
6η: 26 σε γυραδικο με 12ωρα
7η: 27/28 σε αποθήκη
8η: 29 παιδαγωγός σε ίδρυμα με παιδιά 
9η: από τα 31 εκπαιδευτικός 2βάθμιας σε ένα σχολείο στο Βερολίνο.
Ως εκπαιδευτικός (στην Γερμανία) έχω καλές αποδοχές, αρκετές διακοπές αλλά ταυτόχρονα είναι μακράν και η πιο δύσκολη δουλειά που έχω κάνει.
Όταν δούλευα στην αποθήκη είχα ακούσει από εναν συνάδελφο μια ατακα που την θυμάμαι κάθε φορά που ακούω να αναφέρονται στην δουλειά του/της εκπαιδευτικού ωσάν μια δουλειά χωρίς άγχος, χαλαρή και προνομιούχα. 
«Κάθε δουλειά ειναι χαλαρή αν την κάνεις ανεύθυνα και τσαπατσούλικα».
Πριν κατηγορήσεις, ισοπεδώσεις κ εξάγεις βιαστικά συμπεράσματα, άκου, μάθε, ρώτα, αναστοχάσου.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ!!!! διαβάστε πάρα πολύ σημαντικές εξελίξεις που έρχονται (από που αλλού;) από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού!!!!
Game is OVER!!!!
Οριστικά ΚΑΙ αμετάκλητα!!!!!!!!!!!
Το CDC απεκάλυψε μετά από δικαστικές εντολές, εφέσεις και δύο μηνύσεις ότι 7,7% των 10 εκατομμυρίων (!!!!!!!!!!!!!!) χρειάστηκε να αναζητήσουν ιατρική φροντίδα αμέσως μετά το σωτήριο "εμβόλιο". Ένα εκπληκτικό 25% έχασε τη δουλειά του & είχε κάποιο σοβαρό γεγονός που επηρέασε την κανονική του ζωή!!!!!!!!
Καταλαβαίνετε τι μόλις διαβάσατε; 1 στους 4!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κι αυτό αφορά φυσικά τις βραχυπρόθεσμες παρενέργειες. Ούτε καν τις μεσοπρόθεσμες. Πόσο μάλλον τις μακροπρόθεσμες. 
Η απόλυτη δικαίωση των ψεκασμένων.....
Κάποιος να ενημερώσει τον Βασιλακόπουλο για να σταματήσει να λέει μαλακίες...Δεν βλέπει τους άλλους ακαταδίωκτους που έγιναν..... Τσίπρες όλοι τους all of the sudden που λένε και στο χωριό μου;;;;
Α να μην ξεχάσω. Κάποιος να το πει και στον Θρομβώση (συγνώμη Δρογώση) μην τρέχει να κάνει δόσεις σαν το τελευταίο πρεζάκι στην Ομόνοια. Το παιγνίδι έληξε. Άσσο στο ημίχρονο, διπλό τελικό. 
Τώρα μπορεί και να καταλάβετε γιατί είμαστε ένα βήμα (μπορεί να είναι και μη αναστρέψιμο) πριν την έναρξη του παγκοσμίου πολέμου. Κάπως και κάποιοι (οι γνωστοί άγνωστοι τρομοκράτες της μεγάλης των ευγονιστών σχολής) πρέπει να γλυτώσουν από το capital punishment για τα αποτρόπαια εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας...
Ελπίζω να καταλάβατε τι μόλις διαβάσατε. Αυτή την στιγμή είτε το αίμα σας βράζει από θυμό, είτε ...θρομβώνεται. Εξαρτάται ποιους πιστέψατε τα τελευταία δύο χρόνια.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΑ ΛΑΟΥ
- Από την μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συνταξιούχων στην πλ Συντάγματος!
- Μπράβο έτσι όλοι στον αγώνα μήπως και φύγουν οι απατεώνες τα λαμόγια μας ήπιαν το αίμα!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΡΑ των καλών ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ, για μετάλλιο!!!
Δημ.Λιάτσος-δημ/φος:Όταν οι Διεθνείς τιμές Φυσ.Αερioυ/1.000m3 
2019-Ιούλιος2021=$100-$150,
η Ελλ. είχε σταθερή ρωσική τιμή $260. (Πληρώναμε χάλκινη τιμή).
Βγήκε από τη σταθ.τιμή. Αγορά με τ. χρηματιστηρίου Ολλανδίας.
Η Σερβία (Βούσιτς) μπήκε σε σταθ. τιμή.
Οι Δ.Τιμές 8.2021-8.22=$1.000-1800. (Πληρώσαμε ασημένια τιμή).
8.12.2021 Σκρέκας - Μητσοτάκης παρακαλάνε (ανεπιτυχώς) GazProm και Ρώσ. κυβ. για τις παλαιές σταθ. τιμές, από τις οποίες είχαμε βγει με δικαστήρια που είχε κάνει η ΔΕΠΑ με έγκριση της κυβέρνησης.
Σήμερα οι Διεθνείς τιμές για το υγραέριο LNG είναι στα $3.000.
[Θα πληρώσουμε χρυσή τιμή, όταν οι ΕΠΑ (που τώρα λένε πως δεν έχουν LNG) σταματήσουν τον διπλό τεχνητό αποκλεισμό από την ενέργεια, της Γερμανίας, οπότε και της Γερμανο-Ε.Ε.].
(Τα σε παρενθέσεις, είναι σ.σ.) Αλλά σε τι καριόλιδες έχουμε πέσει.
Λιάτσος: Παραπληροφόρηση όσα λέγονται για ρωσικές παρεμβάσεις στην πολιτική σταθερότητα της Ελλάδας



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι #ΗΠΑ αύξησαν τις #εισαγωγές αγαθών από την #Ρωσία σε 522,1 εκατομμύρια δολάρια έως το τέλος Αυγούστου 2022 (+7,7% σε σύγκριση με τον Ιούλιο).
Η #Ελλάδα εμπάργκο στην Ρωσία!!!
Δεν πουλάμε #αγροτικά προϊόντα, ούτε τουρισμό, επειδή το θέλουν οι άθλιες περσόνες στις Βρυξέλλες #ΕΕ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν έφαγε τόσα λεφτά ο βουλευτής της ΝουρΔου Μαραβεγιας που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του και είναι τεταρτοπέμπτης κατηγορίας πολιτικών ΝΔ, φανταστείτε τι τρώνε τα τζάκια, οι γόνοι και οι ακροδεξιοί τους βόθροι. Και τα ΑΡΔ τους. 
Εσύ,κάτσε να βλέπεις ΣΚΑΪ και πάρε τη χύμα φέτα των 100 γραμμαρίων με ενάμιση ευρώ από τον Σκλαβενίτη είπαμε



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θα πονέσει λίγο το αόρατο χέρι της αγοράς,αλλά να θυμάστε....πονάει επειδή είναι αόρατο.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαραβέγιας στο Kontra24:«Το δάνειο της γυναίκας μου 4,3εκ ευρώ εγκρίθηκε με ΑΕΡΑ» και ΔΕΝ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ
Λοιπόν, πάρτε 2 τσάντες αέρα αύριο (κατά προτίμηση κοπανιστό) και βουρ στις τράπεζες που μοιράζουν εκατομμύρια με αέρα κοπανιστό. 
Κατάλαβες πως δουλεύει το συστηματάκι στόκε;
Σου εγκρίνω εσένα όσα μύρια γουστάρεις από την τράπεζα μου,σε προωθώ από τα κανάλια μου να σε ψηφίσουν τα αμοιβαδοειδή,και σε αντάλλαγμα θα υπογράφεις κάτι νόμους που αυτά που σου έδωσα θα τα παίρνω στο χιλιαπλάσιο από τους πλεμπαίους αμοιβαδοειδή που αναφέραμε πιο πάνω.
Ολοκληρώνοντας το τόσο επιστημονικά δύσκολο να το καταλάβει κανείς.Αν ήμουν ο Μαραβέγιας θα σας έλεγα ένα μεγαλοπρεπέστατο ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Νουρδού μοιράζει εφτάμιση μύρια στα ΜΜΕ για να σας λέει η Σία Κοσιώνη ότι το μπάνιο με κρύο νερό κάνει καλό στο δέρμα και ο Πορδοσάλτε ότι είστε σπάταλοι και τα χίλια ευρώ το μήνα ΔΕΗ είναι και λίγα για τόσο βρωμερούς πλεμπαίους.
Είναι το λεγόμενο Press pass



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο βουλευτής κ. Μαραβέγιας θεωρούσε ότι η συνταγογράφηση των PCR θα οδηγούσε σε κατάχρηση γιατί δεν έχουμε τέτοια κουλτούρα εμείς οι έλληνες... και μετα η σύζυγος του ίδρυσε εταιρεία με κεφάλαιο 5.000 ευρώ και διεκδίκησαν 4,2εκ. ευρώ επιχορήγηση από το κράτος.
Εγώ πρώτη φορά βλέπω πάντως τέτοιο ανελέητο κατούρημα στα μούτρα των ψηφοφόρων τους και αυτοι να το απολαμβάνουν
Μλκς νουρδιτες άμα σας αρέσει τόσο να ρθουμε να σας κατουρήσουμε και μεις αν είναι



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άλλα 7,5 εκ ευρώ στα πετσωμένα ΜΜΕ, αυτή τη φορά για την καμπάνια εξοικονόμηση ενέργειας. 
Εσύ στο Σκλαβενίτη τη φέτα χύμα είπαμε



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χατζηδάκης. Ο άνθρωπος που πέρασε ΚΑΙ ΡΗΤΡΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ.
Πάντως αν ποτέ σας αισθανθείτε εντελώς ηλίθιοι,σκεφτείτε ότι υπάρχουν πλεμπαίοι που ψήφισαν αυτόν τον υπάλληλο.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων
Χθες ήταν μαζί με τα γενέθλια της νουρδου,τυχαίο;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κατά τ'άλλα μιλάει ο Μητροπολίτης Μόρφου για ενότητα της Πίστεως, άν καί παραδέχεται ότι ό Πατριάρχης είναι οικουμενιστής!!
Ποιά ενότητα ακριβώς? Με όλες τις αιρέσεις?
Εμετός! Προδοσία! Σήμερα στην Ιερά Σύνοδο.
Με πρόσχημα την βία κατά των γυναικών Έλληνες Ιεράρχες παρέα με μουφτήδες στην παρουσίαση του βιβλίου «Γυναίκες στη σκιά της βίας. Η ποιμαντική ευθύνη και η οπτική των Θρησκειών»
Ο δε κ. Ιερώνυμος λέει σε μια αποστροφή του λόγου του: «... επί των απόψεων των δύο μεγάλων μονοθεϊστικών θρησκειών(!!!), της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας και του Ισλάμ, αναφορικά προς το προκείμενο θέμα»
Δαιμονική πτώση των επισκόπων! Χριστός και Μωάμεθ = δύο όψεις του ίδιου νομίσματος!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΓΗ!
[...] Καθώς γράφονται αυτές οι γραμμές, ισραηλινές μπουλντόζες καταστρέφουν σπίτια Παλαιστινίων αγροτών στο Masafer Yatta και αλλού στα Κατεχόμενα για να ανοίξουν το δρόμο για νέους ισραηλινούς εποίκους και οι Παλαιστίνιοι αγρότες αναγκάζονται να εργαστούν σε ισραηλινές εταιρείες στη γη που τους έκλεψαν.
Ωστόσο, τα σούπερ μάρκετ στην Ευρώπη πωλούν τόνους προϊόντων από την κλεμμένη γη σε κατεχόμενα εδάφη.
Ισραηλινοί κερδοσκόποι εγκλημάτων πολέμου κερδίζουν τουλάχιστον 300 εκατομμύρια δολάρια ετησίως από τις πωλήσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τροφοδοτώντας την βία του ισραηλινού στρατού κατοχής, την εργασία Παλαιστινίων από ανάγκη σε ισραηλινές φάρμες εποίκων, αρπαγές της γης τους, εγκλήματα στο περιβάλλον και την υγεία.
Τερματισμός του εμπορίου εγκλημάτων πολέμου στην ΕΕ τώρα!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συμβαίνει τώρα!
Αυτή είναι μια πολύ όμορφη εικόνα.
Δεν χωράει η αλληλεγγύη στη μεγαλύτερη αίθουσα του Εργατικου Κέντρου Θεσ/νίκης.
100άδες ανθρωποι δηλώνουν το παρόν, για να βοηθήσουν τον αγώνα της #Μαλαματινα.
Ανάμεσά τους εκπρόσωποι 45 συνδικαλιστικων φορεων & 10 φοιτητικών συλλογων.
Αν η απεργία γίνει υπόθεση των εργαζόμενων ανθρώπων ολόκληρης της πόλης, ο εργοστασιάρχης κουμπάρος της κυβέρνησης έχει ήδη χάσει



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έγκλημα στην Καβάλα:όλα,μα όλα τα σχόλια,των γυναικών κατά κύριο λόγο, εστίασαν στο επάγγελμα του θύτη,χαρακτηρίζοντάς τον απαξιωτικά γιδοβοσκό.Όλες οι αριστοκράτισσες αναρωτιούνταν πώς το θύμα άντεχε έναν αμόρφωτο τύπο που "βρωμούσε γιδίλα" και ζούσε στην επαρχία μια δύσκολη ζωή.Έτσι είναι βέβαια.Οι Ελληνίδες έχουμε υψηλότατα κριτήρια επιλογής συντρόφου:ο κτηνοτρόφος μας βρωμάει τραγίλα,ο ψαράς ψαρίλα,ο αγρότης λιπασματίλα,ο οικοδόμος ζέχνει γενικά,και πάει λέγοντας.
Έπιασε τόπο το συστηματικό "ξεβλάχεμα"των Ελλήνων που κατέληξε στο ολοκληρωτικό ξεχαρβάλωμα του κοινωνικού ιστού μα και της οικονομίας:ήταν τρε μπανάλ να συνεχίσουν οι νέοι της επαρχίας την ενασχόληση με τη γη,μα ήταν τρε σικ να μετεξελιχθούν σε μοντέλα,συνοδούς πολυτελείας,αναλώσιμο κρέας σε βοθροριάλιτυ,ίνφλουενσερς που η μόνη τους επιρροή είναι πόσο χρήμα μπορείς να βγάλεις αναλόγως πόσο καλά πουλάς αυτό που έχεις ανάμεσα στα πόδια σου.Η προσωπική σου αξία εκτιμάτο σε ντουζ πουάν αν κατάφερνες να περάσεις την σκληρή πόρτα και το φέις κοντρόλ του κάθε ματσο καραμπουρτζόβλαχου,αν κρατούσες ένα συγκεκριμένο μπραντ νέιμ (ασχέτως αν έκανες το σκ@@ σου παξιμάδι για να το αποκτήσεις),αν θυσίαζες τα νειάτα σου υπομένοντας τον κάθε αηδιαστικό σαλιάρη που μπορούσε να σε αγοράσει.Αρκεί που ξεβλαχέψαμε και βρήκαμε το φως μας,ώστε να μπορούμε να συμβουλεύουμε τις κόρες μας να αποφεύγουν τα μιάσματα τους "γιδοβοσκούς".Τώρα που η μεγάλη πείνα είναι προ των πυλών,ίσως και να αποφασίσουμε πάλι να βλαχέψουμε μπας και λαδώσει λίγο τ'αντεράκι μας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



για να καταλάβετε σε τι μπουρδελοκοινωνία ζούμε...
( το κείμενο νόμιμα κοπιαρισμένο από τοίχο φίλου)
Άρχισε η περίοδος που με τον νόμο (γαμώ τους νόμους σας σκατιάρηδες) οι ανεμότρατες μπορούν να ψαρέψουν.
Για τους μη γνωρίζοντες μιλάμε για τον καρκίνο της θάλασσας.
Το να περάσει ανεμότρατα απο κάπου είναι χειρότερο απ το να ρίξεις 5 δυναμίτες (Δεν υπερβάλλω ) .
Για κάθε κιλό ψαριάς θα ξηλώσει στρέμματα θαλάσσιας ζωής και κοραλλιών που θέλουν δεκαετίες να ξαναγίνουν και θα σκοτώσει περίπου 30 κιλά ακόμα σε ψάρια που δεν χρειάζεται (για κάθε κιλό θυμίζω) τα οποία θα ξαναπετάξει ξανά στην θάλασσα .
Στο εξωτερικό ήδη τα περισσότερα κrάτη τις απαγόρευσαν ή ετοιμάζονται.
Οι "παράπλευρες απώλειες " είναι καθημερινές όπως χθες στην Κάλυμνο που ψαρεύτηκε ένα άτομο του είδους Squatina aculeata
ή αλλιώς Αγγελοκαρχαρίας .
Το συγκεκριμένο είδος δεν είναι απλά ΤΕΛΕΙΩΣ ακίνδυνο για τον άνθρωπο αλλά κατατάσσεται στα Άκρως Απειλούμενα είδη με πολύ αυστηρό καθεστώς προστασίας.
Επειδή είναι και σκυλί μαύρο αντέχει τις κακουχίες και μπορεί ακόμα και αν πιαστεί κατα λάθος σε δίχτυα να επιζήσει και να απελευθερωθεί άνετα.
Μάλιστα ο νόμος λέει ότι πρέπει να ενημερωθεί άμεσα το τοπικό λιμεναρχείο για να επιβλέψει την απελευθέρωση
Στην περίπτωσή μας οι ντοπιοι ψαράδες όχι μόνο δεν το απελευθέρωσαν αλλά το έφεραν στο λιμάνι παρουσιάζοντας το ως τρόπαιο στο τοπικό κανάλι ,με το λιμεναρχείο να γελάει και το προώθησαν για πούλημα ενώ ο νόμος προβλέπει ποινή και για τους αγοραστές .
Φυσικά και τα κανάλια το παρουσίασαν ως επικίνδυνο είδος (μιλάμε για πιο άκακο απο πρόβατο ) και όλοι γράψανε στ αρχίδια τους και τον νόμο και -το πιο σημαντικό- ότι δολοφόνησαν ένα απαραίτητο είδος για το οικοσύστημα που παίζει να έχουν μείνει καμια 300αρια απο αυτά στην μεσόγειο.
Οι φιλοζωικές οργανώσεις δεν έχουν δει κάτι γιατί η φιλοζωία περιορίζεται γι αυτούς στα σκυλάκια και γατάκια και δεν ασχολούμαστε με ότι δεν μπορούμε να κάνουμε γούτσου γουτσου και μόνο μερικοί γραφικοί μαλάκες (και γω μέσα) έχουν μείνει να κυνηγάνε το θέμα και αν βρούμε άκρη θα κάνω στριπτίζ στο σύνταγμα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΙΣΧΟΣ
(Δολοφονούν την εργατική τάξη εδώ δίπλα μας αλλά ΜΟΥΓΓΑ εδώ μέσα ..
α ναι ας βρίσουμε τον Πούτιν και τους Ιρανούς πιο βολικό,ας μην μιλήσουμε για ταξικο πόλεμο ) 
""Σήμερα μόνο, Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, σε λίγες ώρες έχασαν τη ζωή τους δύο εργάτες. Ο πρώτος στο Μενίδι ήταν 38χρονών και καταπλακώθηκε από βαριά αντικείμενα μέσα σε αποθήκη e-shop με αποτέλεσμα αργότερα να καταλήξει.
Ο δεύτερος στη Φωκίδα, και συγκεκριμένα στην περιοχή Βάριανη κοντά στην Άμφισσα, καταπλακώθηκε από όχημα μέσα στη στοά, όπου γίνεται εξόρυξη βωξίτη και σκοτώθηκε.
Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της Ομοσπονδίας Συλλόγων Τεχνικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΟΣΕΤΕΕ), που παρουσιάστηκαν πρόσφατα σε διεθνές συνέδριο, από τον Ιανουάριο έως τον Αύγουστο του 2022 είχαν χάσει τη ζωή τους 34 εργαζόμενοι σε 67 καταγεγραμμένα ατυχήματα, ενώ τις ημέρες που ακολούθησαν ο αριθμός των θυμάτων έφτασε τους 43, όταν ολόκληρο το 2020 οι ανθρώπινες απώλειες για όλη τη χρονιά ήταν 41.
Στη χώρα μας δεν καταγράφονται οι επαγγελματικές ασθένειες, όταν εκτιμάται ότι στην Ευρωπαϊκή Ένωση 100.000 άνθρωποι τον χρόνο χάνουν τη ζωή τους από ασθένειες που συνδέονται με το επάγγελμά τους". 
Της ασυδοσίας το κάγκελο γίνεται από εργοδοσίες και θα συνεχίζεται να γίνεται αλλά το θέμα της κυβέρνησης δεν είναι αν θα γυρίσεις ζωντανός στο σπίτι σου από την δουλειά ή και γιατί πεθαίνεις από ασθένεια λόγω της εργασίας σου. Το θέμα της είναι να πάνε στην κρεατομηχανή οι εγγεγραμμένοι άνεργοι του ΟΑΕΔ αλλιώς θα τιμωρηθούν παραδειγματικά σαν "επαγγελματίες τεμπέληδες"."



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καινούργια μόδα στο Καννιβαλισταν 
Αλλά και στο ρουφιανοκαφενειο 
Δεν έφτανε το ξύλο που τρώμε,δεν φτάνει ο εργασιακός μεσαίωνας,τα διαλυμενα νοσοκομεία με τα 3000 παιδάκια που περιμένουν θεραπεία ,δεν έφτανε η τρομολαγνεια και το καθεστώς εκβιασμου επί "πανδημίας ",τώρα έχουμε νατοϊκη προπαγάνδα φουλ και όποιος διαφωνεί δεν είναι μόνο "ψεκας ,κρετινος και ναζί "αλλά δεχεται και απειλές και στηνεται ολόκληρος μηχανισμός στοχοποιησης ανθρώπων διαφωνουντων ,με λίγα λόγια γίνεται διαπόμπευση ανθρώπων που εκφράζουν άλλη άποψη 
Αυτό λέγεται δολοφονία χαρακτήρα και διαπόμπευση με χαλκευμένες κατηγορίες και λασπολογία 
ΑΙΣΧΟΣ 
θα πρεπε να ντρέπεστε αυτοί που δηλώνετε ελευθεριακοί και αριστεροί και συμμετέχετε σε αυτό το αισχος
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΑΡΘΙΣΜΟΥ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένας στους πέντε Βρετανούς καταφεύγει στην "Do Ιt Υourself Οδοντιατρική" λόγω της δυσκολίας που παρουσιάζουν τα οδοντιατρικά ραντεβού του Βρετανικού Συστήματος Υγείας (NHS). Τα δύο τρίτα των ενήλικων Αγγλων δεν έχουν δει οδοντίατρο του NHS (Εθνικό Σύστημα Υγείας) από τις πρώτες ημέρες της Covid...Δεν είναι ασυνήθιστο για τους Βρετανούς να πρέπει να καλέσουν έως και 40 ιατρεία για να βρουν έναν οδοντίατρο του NHS στην περιοχή τους», κάποιοι περιμένοντας έως και έξι χρόνια, με αποτέλεσμα «μερικές από τις μεθόδους που έχουν καταφύγει απελπισμένοι άνθρωποι να περιλαμβάνουν το τράβηγμα των χαλασμένων δοντιών με πένσα και την κατασκευή ψεύτικων δοντιών με ρητίνη και υπερκόλλα". 
Όταν Έλληνες δάγκωναν τα κάγκελα του μπαλκονιού από τον πονόδοντο για 10 μέρες και νύχτες και έβγαζαν τελικά το δόντι με πένσα εν έτει 2012-2013-2014-2015-2016... οι Άγγλοι έσπαγαν με τα δόντια καρύδια."



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ελληνική αστυνομία γίνεται ολοένα και περισσότερο ένα σώμα πραιτωριανών που καλύπτεται για κάθε της έγκλημα και γι' αυτό γίνεται ολοένα και πιο θρασύ και φασιστικό.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ αποτίμησης της αντι-νατοϊκής εκδήλωσης
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση - συζήτηση που οργάνωσε η "Αντι-ΝΑΤΟ Δράση" την Παρασκευή 30 Νοέμβρη στο Πάρκο Ναυαρίνου...
Αρκετές τοποθετήσεις και γόνιμος προβληματισμός που επικέντρωναν στα ερωτήματα που είχαν τεθεί και από το κάλεσμα και από τον ομιλητή / εισηγητή:
- γιατί πρέπει να σπάσει η μονοπολική κυριαρχία του Δυτικο-ατλαντικού άξονα;
- πως θα πετύχουμε την ειρήνη; πώς θα σταματήσουμε τον πόλεμο και τον φασισμό;
- μπορούμε να μπλοκάρουμε την ελληνική συμμετοχή στον πόλεμο του ΝΑΤΟ;
- πως θα ανατρέψουμε τις πολιτικές της ακρίβειας, της ενεργειακής φτώχειας, της ανεργίας... για να μην πληρώσουν οι λαοί τις συνέπειες του πολέμου;
Μέσα από τη συζήτηση εκφράστηκε διάθεση για πρωτοβουλίες και δράσεις σε αντι-νατοϊκή κατεύθυνση. 
Από την πλευρά μας δηλώνουμε πως θα συνεχίσουμε με συνέπεια και σταθερότητα σε αυτή την κατεύθυνση.
Καλούμε όλους τους συναγωνιστές που κινούνται σε ένα ανάλογο μήκους κύματος, να πλαισιώσουν την προσπάθεια αυτή.
ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΠΛΑΤΥ ΑΝΤΙ-ΝΑΤΟΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ 
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙ-ΛΑΪΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Ευχαριστούμε τον Παναγιώτη Παπαδομανωλάκη για την εισηγητική ομιλία του και την παρουσία του στην εκδήλωση.
Ευχαριστούμε το Πάρκο Ναυαρίνου για τη φιλοξενία της εκδήλωσης.
Μοναδική παραφωνία στο θετικό κλίμα της εκδήλωσης, η προσπάθεια ομάδας 10 - 12 ατόμων που ήρθε με "προσυγκέντρωση" και συντεταγμένο τρόπο για να "επιτεθεί" στον ομιλητή επειδή διαφωνεί με τις απόψεις του και ουσιαστικά επιχειρώντας να διαλύσει την εκδήλωση. Η απόπειρα αυτή δεν επιτεύχθηκε, η εκδήλωση συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά.
Καλούμε ακόμη και τώρα -έστω και εκ των υστέρων- όσους συμμετείχαν σε αυτή την ενέργεια, να το ξανασκεφτούν. Εμείς πιστεύουμε πως οι πρακτικές "με ό,τι διαφωνώ πάω και το διαλύω", δεν έχουν καμία θέση σε κινηματικούς χώρους. Και δεν θα έχουν καμία θέση σε κινηματικούς χώρους.
αντι-ΝΑΤΟ δράση
antiNATO.drasi@gmail.com



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το 37% της Κύπρου τελεί υπό τουρκική κατοχή και αέναη πολιτική εποικισμού δίχως επιστροφή.
Από τον πληθυσμό του εναπομένοντος ελευθέρου 63%, 
το 21,1% του συνολικού του πληθυσμού είναι λαθρομετανάστες!
Μιλήστε μου για ισχυρή Ελλάδα και ισχυρή Κύπρο τώρα...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ελβετική τράπεζα Credit Suisse η 2η σε μέγεθος τράπεζα της Ελβετίας και στις 10 μεγαλύτερες τράπεζες στο κόσμο πήρε διορία από τις αρχές να παρουσιάσει σχέδιο διάσωσης μέχρι τις 27 Οκτωβρίου διαφορετικά ή θα πτωχεύσει ή θα συγχωνευτεί με την επίσης Ελβετική UBS!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πῶς ὁ Μητσοτάκης καί ἡ κυβέρνηση Γεωργίου Παπανδρέου ἀναγνώρισαν ξανά, τό 1964, τά διαγραφέντα προπολεμικά χρέη.
Ἡ ἐκπομπή παίχτηκε στίς 12 Νοεμβρίου 2011.
Ἀπόσπασμα ἀπό τον Καζάκη στήν ραδιοφωνική ΕΚΠΟΜΠΗ Α.Ε μέ θέμα τήν χρεοκοπία τοῦ 1932, στό Ράδιο 9 
https://www.youtube.com/watch?v=eDRwiEQjmfw



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτή τη στιγμή στο μέτωπο του Λουγκανσκ, το 60% με 70% των Ουκρανικών στρατευμάτων αποτελούνται από μισθοφόρους.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Περίπου 50 υπάλληλοι της Γενικής Διεύθυνσης Εξωτερικής Ασφάλειας (DGSE) της Γαλλίας έχουν σταλεί στην Ουκρανία από την έναρξη της ρωσικής ειδικής επιχείρησης, γράφει ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Figaro Ζορζ Μαλμπρουνό, επικαλούμενος πηγή των γαλλικών υπηρεσιών πληροφοριών.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΓ του Κομμουνιστικού Κόμματος Ρωσίας  Ζουγκάνοφ: η Ρωσία είναι αντιμέτωπη με το 4ο Ευρωπαϊκό Ράιχ του ΝΑΤΟ!
05/10/2022
ΓΓ του Κομμουνιστικού Κόμματος Ρωσίας  Ζουγκάνοφ: η Ρωσία είναι αντιμέτωπη με το 4ο Ευρωπαϊκό Ράιχ του ΝΑΤΟ. Ξεκάθαρες κουβέντες, αποκρυσταλλωμένη στάση χωρίς ημίμετρα και ίσες αποστάσεις… Ορίζει τον εχθρό…..δεν κρατά ισορροπίες….
”Η Ρωσία εμπλέκεται επί του παρόντος σε μια αντιπαράθεση με το «4ο Ευρωπαϊκό Ράιχ του ΝΑΤΟ», ισχυρίζεται ο Gennady Zyuganov. «Πρέπει να γνωρίζουμε ότι ένας νέος στρατός έχει συγκεντρωθεί εναντίον μας. Το 4ο Ευρωπαϊκό Ράιχ του ΝΑΤΟ, όπου 30 χώρες ένωσαν όλους τους στρατούς τους».
Δεν βάζει πλάτη στο ναζισμό προγεφύρωμα στο 4ο Ράιχ αυτό του ΝΑΤΟ!
Πούτιν: δεν ξέρω καμιά χώρα πλην της Ουκρανίας όπου οι νεοναζί θεωρήθηκαν ως εθνικοί ήρωες.
Σοβαρά τώρα ρε Πούτιν??? Και όλες αυτές οι χώρες του πρώην Συμφώνου της Βαρσοβίας (Πολωνία, Λιθουανία, Λετονία, Εσθονία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Κροατία, Σλοβενία) που έχουν αναγνωρίσει τους ντόπιους συνεργάτες των γερμανών ναζί, τι είναι???



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



MI6: ”το Κρεμλίνο έδωσε εντολή για καταστροφή δορυφόρων πάνω από Ουκρανία.” Πόλεμος των άστρων από Ρωσία.
05/10/2022
Οι αεροδιαστημικές δυνάμεις Ρωσίας είναι έτοιμες να καταστρέψουν δορυφόρους πάνω από την Ουκρανία. “Το MI6 μετέφερε πληροφορίες του γραφείου Προέδρου και του ΓΕΣ για τη μεταφορά ρώσικων αεροδιαστημικών δυνάμεων που προετοιμάζονται για μάχη. Το Κρεμλίνο έδωσε το πράσινο φως για καταστροφή των δορυφόρων πάνω από Ουκρανία “, μεταφέρει το κανάλι rezidentua!
MI6, είναι η βρετανική μυστική υπηρεσία πληροφοριών.
Εννοείται ότι μιλάμε για δυτικούς δορυφόρους κυρίως αμερικάνικους. Αν συμβεί αυτό θα είναι θανάσιμο πλήγμα στην επιχειρησιακή ικανότητα Ουκρανίας. Θα επέλθει πλήρης αποσυντονισμός….
Σύστημα Anti Satellite Laser PERESVET μπορεί να τυφλώσει κάθε δορυφόρο που βρίσκεται σε τροχιά ως και 1500 km.
Σύμφωνα με την Kommersant, το Μάιο του 2020, το σύστημα δοκιμάστηκε με επιτυχία στη Συρία.
Πιθανότατα, η Ρωσία λειτούργησε αυτό το σύστημα χθες, αλλά δεν ήταν γνωστό αν οι στόχοι καταστράφηκαν ή ήταν απλώς μια δοκιμή. Το Peresvet (λέιζερ) αναπτύχθηκε σήμερα το βράδυ στο Μπέλγκοροντ και τη Μόσχα,Omsk και Murmansk



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



5 ρωσικά πυρηνικά υποβρύχια έχουν περικυκλώσει τις ΗΠΑ. Είναι σ΄αποστολή μάχης; Ρώσος Βουλευτής: «Θα χάσουμε αυτόν τον πόλεμο εάν δεν εξαπολύσουμε πυρηνικό χτύπημα στις ΗΠΑ»! Σκληρο-πυρηνικός ο Πούτιν!!!
05/10/2022
Οι παρακάτω πληροφορίες δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί επίσημα
-5 ρωσικά πυρηνικά υποβρύχια έχουν περικυκλώσει τις ΗΠΑ.
Το νεότερο ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο «Belgorod» βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στα νερά της Αρκτικής.
Το «Belgorod» φέρει επί του σκάφους 6 drones πυραύλων «Poseidon».
Είναι πιθανό 4 από αυτούς να είναι ήδη καθ’ οδόν προς τις ακτές των ΗΠΑ. Το “Poseidon” “Canyon”σύμφωνα με την ταξινόμηση του ΝΑΤΟ) είναι ένα μοναδικό όπλο.
Το Υποβρύχιο είναι ικανό για ταχύτητες άνω των 200 km/h.
Ο κινητήρας ισχύος είναι ένας μικρός πυρηνικός αντιδραστήρας.
Η εμβέλειά του είναι 10.000 χλμ. Η ισχύς της πυρηνικής κεφαλής, είναι από 60 έως 100 μεγατόνων.
Ωστόσο, είναι δυνατή η εγκατάσταση μιας συμβατικής, μη πυρηνικής κεφαλής.
Ένα άλλο αναμφισβήτητο πλεονέκτημα αυτού του drone είναι το εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο θορύβου του. Είναι ικανό να διανύσει 10.000 χλμ. χωρίς να εντοπιστεί από το βυθόμετρο της ανθυποβρυχιακής άμυνας του εχθρού και σε ένα δεδομένο σημείο κοντά στην αμερικανική ακτή να ”ξαπλώσει” στον πυθμένα.
Παράλληλα, το Poseidon θα τεθεί σε ετοιμότητα για να πυροδοτηθεί.
Εάν αυτό το υποβρύχιο drone συγκριθεί με ένα ICBM, έχει μηδενικό χρόνο για να προσεγγίσει το σημείο της έκρηξης, καθώς και 100% πιθανότητα να διαπεράσει τα συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας του εχθρού.
Με αυτό το είδος ωφέλιμου φορτίου, η έκρηξη θα μπορούσε να στείλει ένα γιγάντιο τσουνάμι 90-100 μέτρων μακριά από την ακτή, που σημαίνει ότι το Poseidon δεν θα χρειαζόταν καν να πλησιάσει τη στοχευμένη πόλη για να την καταστρέψει.
Μπορούμε να υποθέσουμε ότι ένας ή περισσότεροι «Poseidon» βρίσκονται ήδη σε υπηρεσία μάχης κάπου έξω από τις ακτές της Βιρτζίνια ή της Βόρειας Καρολίνας.
O Ρώσος Βουλευτής της Κρατικής Δούμας Fedorov: “Θα χάσουμε αυτόν τον πόλεμο εάν δεν εξαπολύσουμε πυρηνική επίθεση στις Ηνωμένες Πολιτείες”..
Η νίκη επί του καθεστώτος του Κιέβου στο πεδίο της μάχης είναι αδύνατη, γιατί βρισκόμαστε σε πόλεμο με το ΝΑΤΟ, δήλωσε ο βουλευτής της Ρωσικής Κρατικής Δούμας Γεβγκένι Φεντόροφ.
Σε αντίθεση με τον ρωσικό στρατό, η Βορειοατλαντική Συμμαχία διαθέτει σχεδόν άπειρους στρατιωτικούς πόρους, σημείωσε ο βουλευτής.
«Οι στρατιωτικοί τους πόροι είναι 100νταπλάσιοι», είπε.
Προκειμένου οι Ηνωμένες Πολιτείες να κατανοήσουν τη σοβαρότητα των προθέσεων της Μόσχας, είναι απαραίτητο να εκδηλωθεί μια νέα κρίση στην Καραϊβική, πιστεύει ο βουλευτής. Για παράδειγμα, να χτυπηθεί μια τοποθεσία πυρηνικών δοκιμών στη Νεβάδα με βαλλιστικό πύραυλο.
«Θα χάσουμε αυτόν τον πόλεμο εάν δεν εξαπολύσουμε πυρηνικό χτύπημα στις Ηνωμένες Πολιτείες», δηλώνει με σιγουριά ο Φεντόροφ.
Νωρίτερα, ένας στρατιωτικός εμπειρογνώμονας υπέθεσε ότι η επίθεση των Ουκρανών θα σταματήσει τον Νοέμβριο.
Άλλες κινήσεις που δείχνουν ότι ο Πούτιν θα ακολουθήσει στην κυριολεξία σκληρο-πυρηνική γραμμή!
Ο Πούτιν αναβάθμισε σήμερα σε γενικό στρατηγό τον Καντίροφ που τις προάλλες δήλωσε πως χρειάζεται ”να χρησιμοποιηθούν πυρηνικά όπλα μικρής ισχύος”.
H αντιδυτική ρητορική Λαβρόφ έχει ανέβει πολύ τις τελευταίες μέρες…Έφτασε να πει δεν αποκλείει την απευθείας σύγκρουση…
Οι Washington Times αναφέρουν τα εξής: «Ο πυρηνικός πόλεμος του Πούτιν είναι μια πραγματική απειλή».
Οι Washington Times: Το ενδεχόμενο ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα στην Ουκρανία πρέπει να ληφθεί εξαιρετικά σοβαρά υπόψη.
The National Interest: ΄΄Εάν ο Πούτιν ρίξει πυρηνικά στην Ουκρανία, η Ρωσία θα μπορούσε να κερδίσει τον πόλεμο
Εάν η Ουκρανία και η Δύση συνεχίσουν να κλιμακώνουν, ο Πούτιν θα απαντήσει κάνοντας αυτό που έχει επανειλημμένα προειδοποιήσει ότι θα έκανε: να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα.”
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν «βρήκε τον τρόπο να κερδίσει, προσποιούμενος ότι χάνει». Η μερική επιστράτευση και το δημοψήφισμα είναι «προάγγελοι της χρήσης πυρηνικών όπλων κατά της Ουκρανίας».
Πολωνός Πρόεδρος: «Θα συναντηθούμε με την αμερικανική κυβέρνηση για να βάλουμε πυρηνικά όπλα του ΝΑΤΟ στο έδαφός μας»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



al jazeera: To πυρηνικό υποβρύχιο Belgorod-Αποκάλυψη που έχει ”χαθεί” σ΄αποστολή είναι ικανό να εξαφανίσει ολόκληρες πόλεις σε λίγα λεπτά!! 
05/10/2022