Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Τεταρτη 24 Μαιου 2023


Τι θυμήθηκα τώρα…

Ο Αλέξης νόμιζε τότε ότι θα χρησημοπιουσε τον Πουτιν ως διαπραγματευτικο χαρτί.

ΠΟΙΟΝ? 

ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ.

ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

Οι BRICS είχαν προτείνει το 2015 επίσημα, να γίνει η Ελλάδα - με κανένα κόστος - μέλος της Τράπεζας των BRICS! Στόχος η παροχή χαμηλότοκων δανείων για την ελάφρυνση της “κρίσης χρέους”. Παράλληλα πρότειναν να υπογράψουν μνημόνιο συνεργασίας για τη χρηματοδότηση αναπτυξιακών επενδύσεων, εμπορικής συνεργασίας κλπ.

Ο Τσίπρας το είχε σαν πρόταση, κι έκανε σχετικές συζητήσεις στο Φόρουμ του Λένινγκραντ τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς υποσχόμενος να υπογράψει τις συμφωνίες !

Μόλις επέστρεψε ωστόσο στην Αθήνα, υπέγραψε το … 3ο (και … μακρύτερο) Μνημόνιο!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όλος ο κόσμος το φωνάζει!!! Νοθεία!!! Νοθεία!!!! Νοθεία!!!!! Όλος ο κόσμος φώναζε εν χωρό "Γαμιέσαι Μητσοτάκη", στις συγκεντρώσεις του ήταν 100 άτομα, κανένας δεν βγήκε να πανηγυρίσει, και προσπαθούν να μας πείσουν ότι δήθεν έχει πλειοψηφία!!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



H ομάδα του Χάναν -η περιβόητη «Team Jorge» που νοθεύει εκλογές και φερεται να έχει «υποκατάστημα» και στην Ελλάδα. Μετατρέπει σε όπλο την παραπληροφόρηση χρησιμόποιοντας και τα social media για να επηρεάσει τις εκλογές.

Η ομάδα Χόρχε ξέρει να σου βγάλει το αποτέλεσμα που θες. Αντε βρε να πάμε να κάνουμε αποχή από τις εκλογές να το εκμεταλλευτεί ο Χόρχε να βγει η ΝΔ 

Σχολιο.- ...με «στρατό» από 30.000 ψεύτικους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να υποστηρίζουν ότι όλα  είναι εντάξει για να επιτύχει τον στόχο του..



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Να σας ανησυχεί η μετάλλαξη της Δημοκρατίας σε τυραννικό αντιδημοκρατικό αντισυνταγματικό καθεστώς περισσότερο, γιατί θα θερίζει ζωές , ελευθερίες & δικαιώματα της γενιάς μας



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΟΘΕΙΑ 21.5.2023

Ο συριζας είναι στο κόλπο και κάνει ό,τι τον διατάξει η Πρεσβεία. Ούτε καν τη διερευνητική εντολή τόλμησε να πάρει για να συζητήσει με τους άλλους (που επίσης είναι στο κόλπο) έστω την εξασφάλιση του αδιάβλητου των επόμενων εκλογών.

Αν δεν είχε πάρει εντολή απ' την Πρεσβεία να κάτσει ήσυχος, θα συζητούσε με τους υπόλοιπους 4 της βουλής, τουλάχιστον το μίνιμουμ.

Τη διασφάλιση του αδιάβλητου των εκλογών της 25.6.2023 και την ψήφιση ΕΝΟΣ και μόνο σχετικού νόμου (που θα αναγνώριζε τα επίσημα εκλογικά αποτελέσματα ΜΟΝΟ με ευθύνη του ΥΠΕΣ με την ευθύνη της διακομματικής επιτροπής και διασταύρωση των αποτελεσμάτων από τα εκλογικά τμήματα και ΟΧΙ απευθείας από την ανεξέλεγκτη Singular Logic) από την προσωρινή έστω συγκρότηση της βουλής που θα ορκιστεί την Κυριακή 28.5.2023 και θα διαλυθεί, σύμφωνα με το σχέδιο των Αμερικανών, τη Δευτέρα 29.5.2023.

Όποιος από τους υπόλοιπους 4 θα ήταν αντίθετος με αυτή την πρόταση, θα ήταν αυτόματα συμμέτοχος της σχεδιασμένης και διαρκούς ΝΟΘΕΙΑΣ των αποτελεσμάτων στις ελληνικές εκλογές.

Και θα το καταλάβαινε και όποιος "ελληνικός λαός" ήθελε να το καταλάβει.

Σχολιο.- Ούτε για την "κουτάλα" δεν έχουν πλέον το αυτόβουλο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



O Sucharit Bahkdi μαζί με τους τρεις εξαιρετικούς δικηγόρους υπεράσπισης, μετά την σημερινή δίκη στη Γερμανία και την αθώωση του.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Κολωνός: Απαγόρευσαν στην 12χρονη να βλέπει την μητέρα της στη φυλακή – Κραυγή αγωνίας της θείας του κοριτσιού" διαβάζω.

Οι 200 τόσοι βιαστές έξω, σαν τον Λιγνάδη, τη μάνα χωρίς στοιχεία, με γελοιότητες την τύλιξαν σε μια κόλλα χαρτί και βασανίζουν όλη την οικογένεια για να τη βγάλουν καθαρή τα καθίκια.

Το metoo "κίνημα" φαίνεται ότι ήταν για τα εύκολα ( ; ) και έπαθε αφωνία.

Αλλά κι εμείς ψηφίσαμε αυτή τη "σταθερότητα".

Προελαύνει η μαυρίλα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ekloges.ypes.gr............................... ME EΔΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



24/5/2023    -    15.00 μ.μ.

- Αναμένεται από στιγμή σε στιγμή η ομιλία του Βλαντίμιρ Πούτιν στην Ολομέλεια του Ευρασιατικού Οικονομικού Φόρουμ που διεξάγεται στη Μόσχα.

- Επίσημη επίσκεψη στην Κίνα πραγματοποιεί ο Ρώσος Πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν.

- Περίπου 500 κτήρια, τα περισσότερα κατοικίες, υπέστησαν ζημίες μετά από την επιδρομή των Ουκροναζί τρομοκρατών στο έδαφος της ρωσικής Περιφέρειας Μπέλγκοροντ, σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη της περιοχής Βιατσεσλάβ Γκλαντκόφ.

- Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων στην περιοχή από την επιδρομή των Ουκροναζί ήταν 1 νεκρός άνδρας και 11 ακόμη άμαχοι τραυματίες. Κατά τη διάρκεια των μαχών με τις ομάδες των Ουκροναζί, έπεσε στο πεδίο της μάχης και 1 Ρώσος εθνοφρουρός.

- Σύμφωνα με την έκθεση που παρουσίασε σήμερα το πρωί σε διευρυμένη σύσκεψη στελεχών του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας ο Σεργκέι Σοϊγκού, επιβεβαιώθηκαν τα στατιστικά της Αντιτρομοκρατικής Επιχείρησης στην Περιφέρεια Μπέλγκοροντ ως προς τις απώλειες των Ουκροναζί: πάνω από 70 νεκροί και κατεστραμμένα ή κατειλημμένα ως τρόπαια 9 εχθρικά οχήματα διαφόρων ειδών.

- Από τα πεδία των μαχών, υπάρχουν πληροφορίες για προώθηση των ρωσικών δυνάμεων στις κατευθύνσεις του Σβάτοβο (Περιφέρεια Χαρκόβου, «βόρειο» μέτωπο) και της Αβντέγεφκα.

- ΥΓ: Και μια πληροφορία της τελευταίας στιγμής που είμαι σίγουρος ότι θα σας ενδιαφέρει. Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti, το οποίο επικαλείται πηγές του στο ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, ο Ουκρανός αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Βαλέρι Ζαλούζνι τραυματίστηκε βαριά από ρωσικά πυρά στη Χερσώνα, στις αρχές Μαΐου. Υπέστη σοβαρές ζημιές από θραύσματα βλημάτων και του έγινε τρυπανισμός του κρανίου για την αφαίρεση κάποιων από αυτά. Φυσικά θεωρείται ήδη "τελειωμένη υπόθεση" από διοικητικής πλευράς, αφού κινδυνεύουν ακόμη τόσο η σωματική του ακεραιότητα, όσο και η ίδια του η ζωή. Για τους άλλους δύο Ουκρανούς "πολέμαρχους", Σύρσκι (αρχηγός ΓΕΣ) και Ταντσιούρα (αρχηγός "Εδαφικής Άμυνας"), υπάρχουν ακόμη συγκεχυμένες πληροφορίες. Φημολογείται ότι τραυματίστηκαν επίσης σοβαρά σε άλλη ρωσική επίθεση, εκείνη του Παβλογκράντ την ίδια χρονική περίοδο με τον Ζαλούζνι.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Putin: Καταρρέει το νεοαποικιακό σύστημα-Η Ρωσία θα πετύχει ένα δίκαιο, πολυπολικό κόσμο

24/5/2023

Η Ρωσία, μαζί με άλλες χώρες, θα επιτύχει σίγουρα μια δίκαιη παγκόσμια τάξη, ενώ το μοντέλο σύμφωνα με το οποίο ορισμένες χώρες αναπτύσσονται εις βάρος άλλων θα αποτελέσει παρελθόν, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin, χαιρετίζοντας τους συμμετέχοντες στην 11η Διεθνή Συνάντηση Υψηλόβαθμων Αξιωματούχων Υπεύθυνων για θέματα ασφάλειας.

“Είμαι βέβαιος ότι, μαζί, θα επιτύχουμε τη διαμόρφωση ενός πιο δίκαιου, πολυπολικού κόσμου, ενώ η ιδεολογία του εξαιρετισμού καθώς και το νεοαποικιακό σύστημα, το οποίο στήριξε την εκμετάλλευση των πόρων ολόκληρου του κόσμου, θα υποχωρήσουν αναπόφευκτα στο παρελθόν”, σημείωσε, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο Ειδήσεων TASS.

Ο Putin διαβεβαίωσε τους ξένους αξιωματούχους ασφαλείας ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να εμπλακεί στο στενότερο επίπεδο αλληλεπίδρασης με όλες τις ενδιαφερόμενες χώρες στις προσπάθειες αντιμετώπισης κοινών απειλών και αντιμετώπισης των προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η ανθρωπότητα.

“Εκτιμούμε ιδιαίτερα το γεγονός ότι η Ρωσία έχει πολυάριθμους συμμάχους και εταίρους σε διάφορες περιοχές και ηπείρους. Εκτιμούμε ειλικρινά τους ιστορικά ισχυρούς, φιλικούς και πραγματικά βασισμένους στην εμπιστοσύνη δεσμούς μας με τις χώρες της Ασίας, της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής και θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους ενισχύσουμε”, διαβεβαίωσε το ακροατήριό του.

Προς όφελος όλων των εθνών

Ξεχωριστά, ο Putin μίλησε για τη σημασία της διάσκεψης για την παγκόσμια κατάσταση, σημειώνοντας ότι, με την πάροδο των ετών, οι τακτικές αλληλεπιδράσεις μεταξύ αξιωματούχων ασφαλείας με στόχο την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εκτιμήσεων έχουν αποδείξει τη χρησιμότητα και τη σημασία τους και έχουν συμβάλει στην επίλυση βασικών ζητημάτων περιφερειακής και παγκόσμιας ασφάλειας, καθώς και στρατηγικής σταθερότητας.

Ο Ρώσος πρόεδρος σημείωσε επίσης ότι η ημερήσια διάταξη της διάσκεψης είναι πολύ εντατική και ουσιαστική.

Πάνω απ’ όλα, οι συμμετέχοντες στη συνάντηση θα συζητήσουν την τρέχουσα παγκόσμια κατάσταση και τις προοπτικές για την περαιτέρω ανάπτυξή της, καθώς και θα αναλύσουν τις πιο πιεστικές σύγχρονες απειλές. “Μεταξύ αυτών είναι η διεθνής τρομοκρατία, ο εξτρεμισμός, η παράνομη διακίνηση όπλων και ναρκωτικών, το διεθνικό έγκλημα και η παράνομη μετανάστευση. Και, φυσικά, θέματα που αφορούν την ασφάλεια των τροφίμων και των πληροφοριών”, διευκρίνισε ο Ρώσος ηγέτης.

Ο Putin εξέφρασε την ελπίδα ότι η συνάντηση θα είναι εποικοδομητική και θα παράγει χρήσιμα αποτελέσματα, ενώ θα συμβάλει στον καθορισμό νέων μεθόδων και τομέων πρακτικής συνεργασίας “προς όφελος των χωρών και των λαών και προς όφελος της ειρήνης και της σταθερότητας στον πλανήτη”.

Η συνάντηση πραγματοποιείται στην περιοχή της Μόσχας στις 23-25 Μαΐου.

Επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας είναι ο γραμματέας του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Nikolay Patrushev.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



24/5/2023    -    4.00 π.μ.

- Η πολυδιαφημισμένη, από τα ουκρανικά διαδικτυακά «τρολλάκια» επίθεση μονάδων των VSU στο έδαφος της Περιφέρειας Μπέλγκοροντ της Ρωσικής Ομοσπονδίας… διελύθη στα εξ ων συνετέθη, με βαριές απώλειες για την ομάδα σαμποτέρ που ανέλαβε τη συγκεκριμένη αποστολή, τόσο σε έμψυχο, όσο και σε τεχνικό δυναμικό. Όπως έγραψα και το μεσημέρι, το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για τις απώλειες των αντιπάλων, αλλά και βίντεο από τις μάχες που έλαβαν χώρα στη ρωσική παραμεθόριο και κυρίως στην επαρχία του Γκραϊβορόν. Πάνω από 70 οι νεκροί, ανάλογος αριθμός τραυματιών, περίπου 20 αιχμάλωτοι και κατεστραμμένα 4 εχθρικά τεθωρακισμένα οχήματα και 5 αυτοκίνητα pickup, ήταν τα στοιχεία που έδωσε στο μεταμεσημβρινό briefing ο υποστράτηγος Ίγκορ Κονασένκοφ, εκπρόσωπος Τύπου του ρωσικού Υπουργείου.

- Αργότερα το βράδυ (ώρα 20:42) ο γνωστός Ρώσος μπλόγκερ Rybar’ (κατά κόσμον Μιχαήλ Ζβιντσούκ) έδωσε εξακριβωμένα στοιχεία για τις τεχνικές απώλειες των VSU κατά τη συγκεκριμένη επιχείρηση, δίνοντας 1 αυτοκίνητο pickup λιγότερο στη στατιστική. Συγκεκριμένα ανέφερε τις εξής απώλειες: 

* 2 τεθωρακισμένα οχήματα MaxxPro, παραγωγής ΗΠΑ (καταλήφθηκαν ως τρόπαια),

* 1 τεθωρακισμένο όχημα AMZ Dzik, πολωνικής κατασκευής (χτυπημένο και εγκαταλειμμένο),

* 1 τεθωρακισμένο όχημα KrAZ Cobra, ουκρανικής κατασκευής (κατεστραμμένο),

* 3 οχήματα 4Χ4 HMMWV, παραγωγής ΗΠΑ (χτυπημένα και εγκαταλειμμένα),

* 1 αυτοκίνητο pickup (κατεστραμμένο).

- Η διαφορά, βεβαίως, είναι μικρή (1 όχημα περισσότερο ή λιγότερο). Πολύ πιθανό, δε, οι αριθμοί αυτοί να αυξηθούν στην πορεία, καθώς γίνεται ακόμη ταυτοποίηση των σορών των Ουκρανών στρατιωτικών που εγκαταλείφθηκαν από τους τραπέντες σε άτακτη φυγή «συναδέλφους» τους.

- Το καθεστώς «αντιτρομοκρατικής ετοιμότητας», στο οποίο είχε νωρίτερα εισέλθει η Περιφέρεια Μπέλγκοροντ ακυρώθηκε, σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Βιατσεσλάβ Γκλαντκόφ.

- Παρά την επιτυχή, για τη ρωσική πλευρά, έκβαση της συγκεκριμένης επιχείρησης, τα σχέδια των VSU να απασχολούν διαρκώς τις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις και τη ρωσική Εθνοφρουρά στα σύνορα των δύο χωρών ουδόλως έχουν εγκαταλειφθεί. Από χτες έχει γίνει γνωστό ότι κατά μήκος της συνοριακής γραμμής από την πλευρά της Ουκρανίας έχουν αναπτυχθεί περί τους 1.500 στρατιωτικούς διαφόρων σχηματισμών (VSU, Ουκρανοί νεοναζιστές τύπου «Αζόφ» και «Κράκεν», Ρώσοι νεοναζιστές που διέφυγαν από το 2014 στην Ουκρανία, ξένοι μισθοφόροι κοκ). Ο λόγος που δεν επιχείρησαν κάτι, τουλάχιστον μέχρι τώρα, είναι μάλλον το γεγονός, ότι οι μονάδες του ρωσικού Πυροβολικού, αλλά και της Αεροπορίας Στρατού τους έχουν στο δραστικό βεληνεκές τους και γνωρίζουν τις θέσεις τους. Οποιαδήποτε κίνηση, πλέον, των ουκρανικών ένοπλων ομάδων προς την πλευρά των ρωσοουκρανικών συνόρων μπορεί να καταλήξει σε εκατόμβη νεκρών γι΄ αυτές.

- Το «θαύμα», λοιπόν, δεν άντεξε όχι 3, αλλά ούτε 1 μέρα και τα αδιάσειστα στοιχεία της ρωσικής πλευράς (βίντεο κλπ) φαίνεται ότι τελικά κέρδισαν και την επικοινωνιακή μάχη, μία από τις λίγες στις οποίες η ουκρανική πλευρά έχει αποδειχθεί όλους αυτούς τους μήνες που διαρκεί η ΕΣΕ πραγματικά ικανή…

- Κάτι επίσης που είχε επισημάνει από την αρχή η ρωσική πλευρά, ήταν η άμεση εμπλοκή ξένων μυστικών υπηρεσιών (ΗΠΑ και Βρετανίας πρωτίστως) όχι μόνο στην καθοδήγηση των ουκρανικών μονάδων επί του εδάφους, αλλά και με την παροχή στοιχείων μέσω δορυφορικών λήψεων (χάρτες της περιοχής κοκ).

- Επίσης φαίνεται από τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα ότι οι ΗΠΑ συντόνισαν τις ενέργειες των Ουκροναζί κομάντος στην περιοχή του Μπέλγκοροντ. Ο αμερικανικός δορυφόρος GeoEye-1 της εταιρείας Maxar κινηματογράφησε την επαρχία Γκραϊβορόν της Περιφέρειας Μπέλγκοροντ 2 ημέρες πριν από τη διείσδυση της ουκρανικής ομάδας στο έδαφός της Ρωσίας. Στο υλικό της εταιρείας που έχει διαρρεύσει, χάρτης της περιοχής και οι εικόνες έχουν ημερομηνία 20/05/2023. Επιπλέον, άλλοι αμερικανικοί δορυφόροι Worldview-2 και Worldview-3 τράβηξαν φωτογραφίες της επαρχίας Γκραϊβορόν στις 17/05/2023. (Στγ: Πώς το είπαμε;;; Το ΝΑΤΟ, λέει, «δεν είναι εμπλεκόμενη πλευρά» στη ρωσική ΕΣΕ, ε;;;).

- Κατά τα λοιπά είχαμε χτες τη συμβολική ανάρτηση της σημαίας της ΛΔ Ντονιέτσκ στο κέντρο του Αρτιόμοφσκ από τον ίδιο τον επικεφαλής της περιοχής Ντενίς Πουσίλιν. Η σημαία της ΛΔ Ντονιέτσκ κυματίζει πλέον δίπλα στη ρωσική σημαία και το λάβαρο των απελευθερωτών της πόλης, της Ομάδας Wagner.

- Είχαμε επίσης την άρνηση 2 χωρών-μελών του ΝΑΤΟ, της Ιταλίας και της Ισπανίας, να εκπαιδεύσουν Ουκρανούς πιλότους πάνω στα αμερικανικά αεροσκάφη F-16, αλλά και τη δήλωση του Πενταγώνου, ότι όταν και όποτε παραδοθούν τέτοιου τύπου αεροσκάφη στην Ουκρανία (Στγ: κάτι ακούγεται περί… 18 μηνών από τώρα), αυτά… δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια της ΕΣΕ!!! Από τη σύνθεση στοιχείων και τα συμφραζόμενα, βγάλτε μόνοι/-ες σας τις ειδήσεις που κρύβονται κάτω από τις επίσημες ανακοινώσεις…

- Βόρεια και δυτικά του Ντονιέτσκ: Στο Αρτιόμοφσκ οι μονάδες των Wagner έχοντας ολοκληρώσει τη διαδικασία εκκαθάρισης της πόλης από υπολείμματα μονάδων των VSU, πραγματοποιούν, μέχρι την αποχώρησή τους στις 25/05, καθαρισμό της πόλης από τις νάρκες που έσπειραν στο διάβα τους κατά την υποχώρησή τους οι Ουκροναζί. Τη θέση των μονάδων των Wagner καταλαμβάνουν σταδιακά μονάδες της ρωσικής Στρατιωτικής Διοίκησης Νότου· κατά πάσα πιθανότητα, δε, του 2ου Σώματος Στρατού της ΛΔ Λουγκάνσκ, στο οποίο είναι ενταγμένες και οι Ειδικές Μονάδες «Αχμάτ», αποτελούμενες κυρίως (αλλά όχι μόνο) από στρατιωτικούς τσετσενικής εθνικότητας. Οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν τις επιθέσεις στο Κράσνογε και τη Γκρίγκοροφκα, ώστε ν’ ανακτήσουν τα χαμένα εδάφη των τελευταίων ημερών· προς το παρόν χωρίς σημαντική επιτυχία.

ΥΓ: UPD της τελευταίας στιγμής. Σειρήνες αεροπορικού συναγερμού και τα πρώτα ρωσικά πλήγματα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις στις ουκρανικές επαρχίες Χαρκόβου, Τσερνίγκοφ και Σούμι (όλες στα Β και ΒΑ της χώρας). Οι περιοχές δεν είναι διόλου τυχαία επιλεγμένες απόψε, αφού από εκεί (και κυρίως από την Περιφέρεια Χαρκόβου) εξαπολύθηκαν οι χτεσινές επιθέσεις των VSU στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας και στην Περιφέρεια Μπέλγκοροντ.

Σχολιο.- Αυτό που λες , οτι δηλ. οι Ουκρανοί αρχίζουν να χάνουν ΚΑΙ τον επικοινωνιακό πόλεμο , είναι εμφανές και σε μας εδώ , εδώ και κάτι μέρες ( μη πω βδομάδες ).........Ακόμα και κείνος , ο απαίσιος ΝΑΤΟικός σκώληκας , ο ΠΡΟΔΟΤΑΡΟΣ Ιγνατίου , δυσκολεύεται να διασταυρώσει ( έστω μόνο απο το CNN , πες ) τα συνεχόμενα ψέματα των Ουκρανών τρολ και να τα αναπαράγει.......Πχ ενώ γράφει στους υπέρτιτλους "Ουκρανοί σαμποτέρ χτύπησαν στη καρδιά ( ! ) της Ρωσίας" και άλλα τέτοια ηρωικά , στο τέλος ( τέλος - τέλος , όμως !!! ) , γράφει οτι "τίποτα δεν είναι διασταυρωμένο απο επίσημη ανεξάρτητη πηγή".........Και για να πούμε και την αλήθεια , πολύ λίγο ( μη πω καθόλου ) τους ενθαρρύνουν πλέον , ακόμα και τα μεγάλα διεθνή ΜΜΕ , που έχουν περιορίσει αρκετά τις σχετικές.......αναπαραγωγές.

Σχολιο.-  Χρειάζεται μεγάλη προσοχή γενικότερα με όλους τους "ανταποκριτές" που έχουν ως έδρα τους τις ΗΠΑ, Αγγλία, Γερμανία.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



23/5/2023    -    15.00 μ.μ.

- Ενημέρωση με ό,τι τελευταίο υπάρχει γύρω από την εισβολή ομάδων Ουκρανών σαμποτέρ στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Περιφέρεια του Μπέλγκοροντ.

- Μόλις βγήκε η επίσημη ανακοίνωση του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας, η οποία αναφέρει, ότι η ομάδα των Ουκρανών σαμποτέρ που εισέβαλε χτες στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Περιφέρεια του Μπέλγκοροντ συνετρίβη από τις ρωσικές δυνάμεις. Σύμφωνα με το ρωσικό Υπουργείο, μετά από εντατικά πλήγματα Πυροβολικού στο συνοριοφυλάκιο Κόζινκα και μερικά ακόμη χωριά της παραμεθόριας επαρχίας Γκραϊβορόν, οι Ουκρανοί σαμποτέρ εισήλθαν στο ρωσικό έδαφος. Κατά τη διάρκεια της Αντιτρομοκρατικής Επιχείρησης που ανακοινώθηκε αμέσως από τις αρχές της Περιφέρειας, χάρη σε πλήγματα της Αεροπορίας Στρατού και του Πυροβολικού, αλλά και των ενεργειών των μονάδων των Ειδικών Δυνάμεων, της ρωσικής Εθνοφρουράς και των δυνάμεων της FSB στο έδαφος, όπου απέκλεισαν η διαφυγή των Ουκρανών σαμποτέρ προς το ουκρανικό έδαφος, οι τελευταίοι υπέστησαν ολοσχερή καταστροφή. Ο τελικός απολογισμός αναφέρει πάνω από 70 εξουδετερωμένους Ουκροναζί (χώρια οι τραυματίες) και κατεστραμμένα 4 τεθωρακισμένα οχήματα και 5 αυτοκίνητα pickup. Τα ελάχιστα υπολείμματα των ουκρανικών μονάδων διασκορπίστηκαν και διέφυγαν όπως-όπως στο ουκρανικό έδαφος. Σύμφωνα με εξακριβωμένα στοιχεία, η συνολική δύναμη των ουκρανικών ομάδων σαμποτέρ αριθμούσε τελικά το προσωπικό 1 ενισχυμένου λόχου (περί τα 220 άτομα) και όχι ενός τάγματος (700 – 750 άτομα), όπως εσφαλμένα γράφτηκε (και από μένα) νωρίτερα.

- Ο απολογισμός των θυμάτων ανάμεσα στον άμαχο πληθυσμό είναι, μέχρι στιγμής, 2 νεκροί (1 50χρονος άοπλος πολιτοφύλακας που δολοφονήθηκε σπίτι του και μια 82χρονη γυναίκα που υπέκυψε στα τραύματά της από ουκρανικά πυρά κατά τη διακομιδή της στο νοσοκομείο) και περίπου 10 τραυματίες. Τα Ουκροναζί δίποδα κατά τη διάρκεια της προσωρινής τους «επέλασης» στα παραμεθόρια χωριά της περιοχής χτυπούσαν «στο ψαχνό» τους άμαχους κατοίκους. Καταστράφηκαν στην περιοχή 29 κτήρια, κυρίως κατοικίες, ενώ για μερικές ώρες 14 χωριά της περιοχής έμειναν χωρίς ρεύμα.

- Να σημειώσω επιπλέον, ότι στην ουκρανική επιχείρηση συμμετείχαν και «επίλεκτα» μέλη 2 ρωσικών παράνομων, στη χώρα τους, νεοναζιστικών οργανώσεων, πλήρως ελεγχόμενων από τις βρετανικές και τις ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες: της «Λεγεώνας Ελεύθερη Ρωσία» και του «Ρωσικού Εθελοντικού Σώματος» - RDK. Μέλη αυτών των δύο οργανώσεων, που αποτελούνται από Ρώσους νεοναζί που διέφυγαν το 2014 στην Ουκρανία, συμμετείχαν και στην προηγούμενη ανάλογη επίθεση Ουκρανών σαμποτέρ, στην Περιφέρεια του Μπριανσκ. Κάποιοι από τις κεφαλές αυτών των 2 οργανώσεων ήδη κάνουν παρέα στην Κόλαση, στον Αδόλφο και τον Στεπάν (Μπαντέρα)…

- Να προσθέσω επίσης, ότι το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε και πλάνα (λήψη από αναγνωριστικά drones) των μαχών που διεξάγονταν από χτες μέχρι σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στην Περιφέρεια του Μπέλγκοροντ εναντίον των Ουκρανών εισβολέων.

Σχολιο.- Τι σκοπό είχε αυτή η αποστολή αυτοκτονίας αλήθεια; Άντε και τρομοκράτησαν τα παραμεθόρια χωριά, πίστευαν ότι θα ήταν ποτέ δυνατόν να επιστρέψουν πίσω ζωντανοί;

Σχολιο.- Τη μετατόπιση του ενδιαφέροντος από την ήττα στο Αρτιόμοφσκ.

Σχολιο.-  μα και έτσι να είναι, οι ίδιοι αυτοί κομάντος μου φαίνεται αδύνατο να μην αντιλαμβάνονταν ότι δεν θα γυρίσουν. Εκτός αν ήταν υπό την επήρεια...

Σχολιο.- Όλο το σώμα των Ουκροναζί (στρατός, εθνοφρουρά, ναζιστικά τάγματα εφόδου, ξένοι μισθοφόροι κλπ) είναι τίγκα στη "ντρόγκα" από την αρχή της ΕΣΕ.

Σχολιο.- Εμενα με προβληματίζει το γεγονός οτι υπάρχουν τοσοι εθελοντές για αυτοκτονία.γιατι δεν μπορώ να πιστεύω οτι πίστευαν ότι θα "ελευθερωναν την Ρωσία" οπως ακουσα,ουτε οτι θα εκαναν οτι εκαναν κ θα εφευγαν απο κει αλωβητοι

Σχολιο.- αφού δεν τους έχει ξεκαθαρίσει η Ρωσία πως όσοι πάνε εθελοντές τρομοκράτες στο ρωσικό έδαφος, τους περιμένει κρεμάλα όταν τους πιάσουν...

Σχολιο.- Από το 2008 έως το 2011 οι ρωσικές αρχές εξαπέλυσαν πραγματικό κυνηγητό στους νεοναζί. Πολλοί από αυτούς εξοντώθηκαν βιολογικά και άλλοι κατέληξαν στη φυλακή με πολυετείς καθείρξεις. Όσοι λίγοι τη γλίτωσαν τότε, "μετανάστευσαν" στην Ουκρανία μετά το Μαϊντάν (ή λίγο πριν και συμμετείχαν και οι ίδιοι).

Σχολιο.- Κακώς τους νέους Βλασωφίτες ΔΕΝ τους κρέμασαν πάραυτα... για να μην πω ότι το ίδιο έπρεπε να κάνουν και με τους ουκρανοναζί που έπιασαν... η μετριοπάθεια του Κρεμλίνου και η διάθεση για διαπραγμάτευση που συνεχίζει να επιδεικνύει, εκλαμβάνονται ως αδυναμία από τη Δύση και "ανταμείβονται" με διαρκή κλιμάκωση και πλέον ΚΑΙ τρομοκρατία.

Σχολιο.- Γράφω ότι εναντίον των Ρώσων νεοναζί υπάρχει διαρκές κυνηγητό και μάλιστα με την κάλυψη του Συντάγματος και των νόμων.

Σχολιο.- ίσως δεν είναι επαρκές αφού όσοι πήγαν στη Δύση ΔΕΝ φοβούνται να επιστρέψουν όχι απλά ως προδότες αλλά ως τρομοκράτες κιόλας.

Ίσως μετά τα τελευταία γεγονότα χρειάζεται δραστικό UPDATE.

Σχολιο.- ακριβώς. Αρχίζω να πιστεύω οτι η δυτικολαγνεία έχει επικίνδυνο βάθος.

Σχολιο.- Δεν έχουν πάψει να τους κυνηγούν και ήδη σήμερα έχουν στείλει κάμποσους από δαύτους παρέα στον Μπαντέρα.

Σχολιο.- Σύντομο μεσημεριανό διάγγελμα προς τούς δυτικούς..",όσο νυχτώνει το παλαμάρι μεγαλώνει"

Σχολιο.- φαγαν τοσα χρονια οι Ρώσοι και τοσα λεφτα με εκεινο το ..[Armata], αντι να εχουν 4000 αρματα Τ90 ετοιμα τωρα να σαρωσουν τις πεδιαδες..

Μια χαρά είναι το Armata... ναι αλλα 20 δεν φτανουν..

Οι αμερικανοι εχουν ενα τυπο αρματος και ενα , δυο τεθωρακισμενα ελαφρα. Αεροπλανα , 2-3 το πολυ

Οι Ρωσοι, καθε ολιγαρχης εξυπνακιας πλασαρε και απο ενα οπλο. που ομως ηταν ακριβο η δεν μπορουσε να παραχθει σε ποσοτητες με αποτελεσμα οι Ρωσοι να τρεχουν τωρα σε Ιραν , Κινα και Κορεα.. αν ειναι δυνατον..

Σχολιο.- χρειαζονται χιλιαδες για τα συνορα της Ρωσιας.. οποτε σε ποσο χρόνο?

Σχολιο.- Άλλη είναι η δουλειά της Armata. Τ-90, πάντως, υπάρχουν 2.600 (θα γίνουν περισσότερα σύντομα), ενώ μην υποτιμούμε και τα υπόλοιπα ρωσικά τανκ - ακόμη και τα πιο παλιά είναι πολύ καλύτερα από τα παλιοσίδερα του ΝΑΤΟ.

Σχολιο.- βασικα μια ειναι η δουλια ολων των ΤΘ .

2.600 , Armata, T90, T80, T72 εκσυνχρονισμενα δεν υπαρχουν. Τα Αρματα πολυ λιγα εως ελαχιστα, δεν μπορουν αν παιξουν καποιο ρολο σημερα. Τα Τ80 εχουν αλλο τυπο κινητηρα απο τα 90 - 72. Υπαρχει πανσπερμια, το ιδιο στα αεροπλανα, οι αμεριακνοι εχουν F16, F32 , T10..με αυτα κανουν παιχνιδι. Τα υπολοιπα ειναι ειδικων χρησεων.. οι Ρωσοι εχουν καμια 12αρια..!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



22/5/2023    -      23.00 μ.μ.

- Η σημαντικότερη τρέχουσα είδηση είναι, ασφαλώς, η επίθεση που πραγματοποίησαν από σήμερα το μεσημέρι στην παραμεθόρια Περιφέρεια του Μπέλγκοροντ μονάδες σαμποτέρ των VSU, αποτελούμενες από μαχητές των νεοναζιστικών «Αζόφ» και «Κράκεν», καθώς και από ολιγάριθμες ομάδες Ρώσων στην καταγωγή προδοτών, μισθωμένων από τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες, που εμφανίζονται ως δήθεν «απελευθερωτικοί στρατοί» των παραμεθόριων περιοχών της Ρωσίας. Ο συνολικός αριθμός των επιτιθέμενων στρατιωτικών των VSU φτάνει σε δύναμη περίπου 1 τάγματος (γύρω στα 700 άτομα). Από ρωσικής πλευράς έχουν κινητοποιηθεί δυνάμεις τόσο των τακτικών Ενόπλων Δυνάμεων (Αεροπορία Στρατού, Πεζικό και Πυροβολικό), όσο και της Εθνοφρουράς και των Ειδικών Δυνάμεων της FSB, ενώ η πολιτική ηγεσία της Περιφέρειας έχει κηρύξει το σύνολο του εμβαδού της σε κατάσταση «Αντιτρομοκρατικής Επιχείρησης», ώστε να διευκολυνθούν επιχειρησιακά όλες οι προαναφερθείσες δυνάμεις.

- Οι σαμποτέρ των VSU εισήλθαν κρυφά στο ρωσικό έδαφος με τη βοήθεια 2 τανκ, ενός BTR και 9 ελαφρών τεθωρακισμένων οχημάτων, τα οποία άφησαν κοντά στη συνοριακή γραμμή και συνέχισαν πεζή μέχρι τα πλησιέστερα χωριά. Οι Ουκρανοί σαμποτέρ εισήλθαν στα χωριά Γκραϊβορόν, Κόζινκα, Γκλότοβο και Ζαμόστιε, πλήττοντας με τα πυρά τους τοπικά ιδιωτικά και δημόσια κτήρια. Ο Περιφερειάρχης Μπέλγκοροντ Βιατσεσλάβ Γκλαντκόφ ανέφερε, ότι από τα ουκρανικά πυρά τραυματίστηκαν συνολικά 8 άμαχοι Ρώσοι πολίτες, ωστόσο δεν υπήρξαν νεκροί. Οι ρωσικές δυνάμεις ξεκίνησαν από αέρος και εδάφους το «κυνήγι» των Ουκρανών σαμποτέρ και σταδιακά άρχισαν να τους εξουδετερώνουν. Έχει αναφερθεί ήδη η εξουδετέρωση 39 Ουκρανών στρατιωτικών. Στην Κόζινκα οι ρωσικές δυνάμεις έχουν περιορίσει τις μονάδες των VSU μέσα σε μια εκκλησία και σε παρακείμενα κτήρια· συνολικά στο συγκεκριμένο χωριό υπολογίζεται ότι βρίσκονται περίπου 100 Ουκρανοί στρατιωτικοί. Στο Γκλότοβο, ωστόσο, οι μάχες συνεχίζονται με μεγάλη ένταση. Από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, φαίνεται ότι η μάχη αυτή θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες,.

- Οι ρωσικές δυνάμεις φαίνεται να παίρνουν σταδιακά τον έλεγχο της κατάστασης, ωστόσο αναμένεται ότι μονάδες νεοναζιστικών μορφωμάτων (Αζόφ, Κράκεν, Δεξιός Τομέας κλπ) που συγκεντρώνονται στην άλλη πλευρά των συνόρων, στην Περιφέρεια Χαρκόβου, θα προσπαθήσουν να εισέλθουν στο ρωσικό έδαφος μέσω άλλων παραμεθόριων Περιφερειών (Μπριανσκ και Κουρσκ δηλαδή), με στόχο την απόσπαση της προσοχής των ρωσικών δυνάμεων και, κυρίως, τη διασπορά πανικού στον άμαχο πληθυσμό των περιοχών αυτών. Βεβαίως, τώρα πλέον έχει χαθεί το όποιο στοιχείο αιφνιδιασμού από πλευράς VSU και κάθε προσπάθεια εισβολής σε ρωσικό έδαφος θα αντιμετωπιστεί με πολύ πιο άμεσο (και οδυνηρό για τις VSU) τρόπο…

- Ο προφανής στόχος της ουκρανικής πλευράς, πέρα από το καθαρά επιχειρησιακό μέρος, είναι να μεταστρέψει την προσοχή του κοινού από την τεράστια ήττα των VSU στο Αρτιόμοφσκ και να δημιουργήσουν και πάλι μια ατμόσφαιρα «νίκης» για το κοινό που εξακολουθεί να πιστεύει στα ψεύδη της ουκρανικής προπαγάνδας. Η γρήγορη και αποτελεσματική αποτροπή τέτοιων ενεργειών από ρωσικής πλευράς και, κυρίως η απολύτως κυνική εξουδετέρωση (ει δυνατόν – μέχρι ενός) των Ουκρανών σαμποτέρ και όσων ακόμη τους βοηθούν, ει μη και τους καθοδηγούν, θα είναι η καλύτερη απάντηση στο ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου και τους πάτρωνές του.

- Σε ό,τι αφορά τις ρωσικές επιχειρήσεις κατά το τελευταίο 3ήμερο, μετά την ανακοίνωση της μεγάλης νίκης των ρωσικών δυνάμεων (Ομάδα Wagner με την υποστήριξη μονάδων της ρωσικής Στρατιωτικής Διοίκησης Νότου) στο Αρτιόμοφσκ, είχαμε μαζικά πλήγματα από αέρος στις περισσότερες Περιφέρειες της Ουκρανίας, με πιο μαζικά και εντατικά στην Περιφέρεια του Ντνιεπροπετρόφσκ, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ είχαμε 15 πλήγματα, μεταξύ αυτών και στο αεροδρόμιο «Ντνιεπρ» της πόλης, το οποίο εδώ και καιρό έχει επιστρατευτεί για τις ανάγκες των VSU. Σημαντικά πλήγματα δέχθηκε και το Χάρκοβο, με τα ρωσικά πυρά να καταστρέφουν μεταξύ άλλων χώρο προσωρινής στρατοπέδευσης του νεοναζιστικού τάγματος «Κράκεν», με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες νεοναζί ως αποτέλεσμα. Σημαντικά πλήγματα δέχθηκαν και η Περιφέρεια της Οδησσού, το Κραματόρσκ (ΛΔ Ντονιέτσκ), το χωριό Πόλογκι (Περιφέρεια Ζαπορόζιε) και άλλες περιοχές, όπου παρατηρείται μεγάλη συγκέντρωση έμψυχου και τεχνικού δυναμικού των VSU.

- Τα ρωσικά πλήγματα από αέρος συνεχίζονται και απόψε. Ήδη έχουν καταγραφεί πλήγματα στην Περιφέρεια του Νικολάγεφ και αναμένεται συνέχεια…

- Αρτιόμοφσκ και γύρω: Συνεχίστηκαν οι εκκαθαριστικές επιχειρήσεις των μονάδων της Ομάδας Wagner στα δυτικά περίχωρα της πόλης. Οι μονάδες των VSU που αποχώρησαν τελευταίες από το Αρτιόμοφσκ, οχυρώθηκαν κοντά στα χωριά Χρόμοβο (ΒΔ της πόλης) και Κράσνογε (ΝΔ αυτής). Στις περιοχές αυτές συνεχίζονται σφοδρές μάχες, με τη συμμετοχή και δυνάμεων της ρωσικής Στρατιωτικής Διοίκησης Νότου. Κατά το προηγούμενο 3ήμερο επλήγησαν από τα ρωσικά πυρά μονάδες των VSU στις περιοχές Μπογκντάνοφκα, Γιάγκοντνογε και Κονσταντίνοφκα. Στο Κράσνογε, από ρωσικά πυρά καταστράφηκαν 1 γέφυρα αυτοκινήτων, μέσω της οποίας τον προηγούμενο καιρό μεταφέρονταν ενισχύσεις των VSU από τα μετόπισθεν στην πόλη του Αρτιόμοφσκ, αλλά και αποθήκη πυρομαχικών που ανήκε στην 60ή Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία των VSU.

* Να αναφέρω εδώ, ότι ο ιδρυτής και χρηματοδότης της Ομάδας Wagner Γεβγκένι Πριγκόζιν έχει ανακοινώσει ότι στις 25/05 και μετά την ολοκλήρωση των εκκαθαριστικών επιχειρήσεων, η Ομάδα θα αποσυρθεί προσωρινά στα μετόπισθεν, για ανάληψη δυνάμεων και αναπλήρωση απωλειών και θα παραδώσει την πόλη του Αρτιόμοφσκ στις τακτικές ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις.

- ΥΓ: Δύο μικρές παρατηρήσεις για το Αρτιόμοφσκ. Καταρχάς, σε υπόγειες αποθήκες της πόλης βρέθηκε τεράστια ποσότητα (περί τα 6 εκατ. φιάλες!) από την πάλαι ποτέ φημισμένη σαμπάνια του Αρτιόμοφσκ. Για τον εορτασμό της νίκης στη μάχη για την απελευθέρωση της πόλης, οι μονάδες των Wagner άνοιξαν αρκετές φιάλες από το εξαιρετικό αυτό αλκοολούχο ποτό, υποσχόμενοι να στείλουν και μια κάσα... στον Βλαντίμιρ Ζελένσκι και την παρέα του!!! Κατά δεύτερον, κάποιοι πρότειναν (μεταξύ σοβαρού και αστείου, βέβαια) την απονομή του τίτλου της «πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ρωσίας» στο Αρτιόμοφσκ, λόγω της ύπαρξης στην πόλη περί των 40 χιλιάδων... «Μουσικών»!!! (Στγ: κατανοητό το υπονοούμενο, νομίζω)...

Σχολιο.- γράφεις: μπήκαν κρυφά με τη βοήθεια ενός Τανκς και μερικών τεθωρακισμένων οχημάτων.... ακόμα ότι πολεμούν με το μέρος των φασιστών και Προδότες Ρώσοι. Και δέν το αμφισβητώ. Δύο πράματα αναδεικνύεις α) κακή φύλαξη των συνόρων =Έγκλημα και β) δράση προδοτών. Καί τα δύο απόλυτα εγκλήματα. Πόλεμο κάνουμε......Εκτέλεση των υπεύθυνων διοικητών αμέσως.

Σχολιο.- Εχεις υπολογισει το μηκος των συνορων? Περιπου απο Αθηνα μεχρι Βελιγραδι....

Σχολιο.- Από ένα συγκεκριμένο σημείο μπήκαν, δεν μπήκαν από πολλά. Και έσπασαν προσωρινά την πρώτη γραμμή άμυνας των συνοριοφυλάκων. Μέχρι που κινητοποιήθηκαν οι υπόλοιπες ρωσικές δυνάμεις και τους περιόρισαν.

Σχολιο.- Για αλλη μια φορα η Ρωσικη κοινωνια πιανεται κοιμωμενη και απροετοιμαστη. Ουτε φρουρα, ουτε εδαφικη αμυνα (ΤΕΑ) ουτε τιποτα. Περασαν 100δες τα συνορα και τους καταλαβαν αφου αρχισαν να καταλαμβανουν γειτονιες. Μεγαλες οι ευθυνες και της πολιτικης ηγεσιας για αυτο τον εφησυχασμο...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι όλα τα αντιπολιτευόμενα κόμματα να καλέσουν από κοινού τον λαό να ΜΗΝ ΑΠΕΧΕΙ, ελαχιστοποιείται έτσι η όποια αλλοίωση αποτελέσματος και ταυτόχρονα με κοινή δήλωση τους να ζητάνε ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ στην Singular και έλεγχο του λογισμικού.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η #ΝΔ γάζωσε ή η #Singular_Logic ;

ΤΑ ΤΑΜΠΛΕΤ ΤΗΣ SINGULAR LOGIC είχαν αυτοκεφαλο η απομακρυσμενο λογισμικό ;

Και ποιος να τολμήσει να εγείρει τέτοιο ζήτημα τώρα ; Ποιός ρε ;

▪︎Ο με κρατάνε απ τ αρχιδια με στικάκι οι ΚΥΠ ατζηδες του Κουλη να έχω γκόμενα αυτήν που έπαθε μιτου Γεωργουλη ;

Πήρε 12% και θα πει και ευχαριστώ 

▪︎Ο θέλω τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής

Την στιγμή που όλοι οι κάτοικοι του Κέντρου θυμούνται το φασισταριο της ΑναρχοΑνταρσυοσυριζιλας να βρίζει αισχρά γιαγιαδουλες που φοβήθηκαν τις μπίζνες του Ανδρουλιδακη και του City Plaza, οι οποίες τους απαγόρευσαν να βγάζουν το εγγονάκι τους από το ανηλιαγο κλουβί στο δυαρακι της Βικτωρίας στο παγκάκι και στην λογική ερώτηση τους στην Αλληλέγγυα φασιστοποδαριλα της ΜΚΟ Mediko, που να πάνε τα μικρά τους τις έλεγαν Χρυσαυγιτισσες ;

Ο θα σας αυξήσω τα ασφαλιστικά ; 

Ο Σταθακης που ξέχασε να δηλώσει 1 εκατομμύριο, αλλά έδωσε το Αιγαίο στην ExxonMobil ;

Ο Βουτσης που έδωσε εντολή με τον Κοντωνη να απαγάγουν και να βασανίσουν 6χρονο παιδάκι πολιτικών κρατουμένων και δεν κουνήθηκε "αναρχικό" λέπι, αλλά όταν πήγαν τον γιοκα του για μια απλή εξακρίβωση είπε ότι ο 36χρονος γιος του είναι...."ημιπιτσιρικας" ;

Δεν τον απασχολεί τον Τσίπρα το ποσοστό του Σύριζα. Η καρέκλα του Προέδρου τον απασχολεί και με το 20% θα πει και ευχαριστώ 

▪︎ Ο πουλάω λοσιόν για την καράφλα και είμαι ο ίδιος καραφλος ; 

▪︎ Ο Περισσός ; Που όταν παίρνει πάνω από 5% παθαίνει κρίση πανικού ; 

Όλους τους έφτιαξε ο Κουλης 

Και πέταξε έξω τον μεγαλύτερο αντίπαλο του. Τον Κασιδιάρη. 

Ποιός ρε από όλους αυτούς είναι ο αξιόπιστος στα μάτια του λαού 

Ούτως εγείρει θέμα νοθείας ; 

Ποιός θέλει να συρθεί σε αυτήν την μάχη 

Την στιγμή που εξασφαλιστηκε στην Εξουσία της Αστικής κοινοβουλευτικης Χούντας 

Για τα επόμενα 4 χρόνια ; 

Ποιός είναι ο ηθικός ανάμεσα τους ρε ; 

Έχετε καταλάβει σε τι σκατα κολυμπάτε ; 

Στα σκατά της Αστικής κοινοβουλευτικης Χούντας 

Ζητουν δε αυτά τα σκατά της δήθεν Αντιπολιτευτικης δύναμης σε όσους απείχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε νταβατζήδες προσφύγων δουλεμπορους που ψαρεύουν από Woke μισανθρωπους μέχρι Χρυσαυγιτες 

Και τις ΜΚΟ του Κωνσταντίνου 

Για να μην βγει η Κουλης 

Ρε ποιός θα απαιτήσει την απόδειξη της λειτουργίας του λογισμικού αυτών των ταμπλετ ;

Ρε βολεύονται με τα δωράκια του Κουλη που πέταξε έξω 

Βαρουφακη 

Και απαγόρεψε Κασιδιάρη ρεεεεε

Ρεεεεεε



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διεθνή ΜΜΕ: Μία εταιρεία του Ισραήλ «χακάρει» τις εκλογές και τη Δημοκρατία - Συγκλονιστικά ντοκουμέντα

Αποκαλυπτικά στοιχεία από Guardian, Le Monde, Spiegel και El País για το «Team Jorge» και τον τρόπο που έχουν παρέμβει σε πάνω από 30 εκλογικές αναμετρήσεις σε όλο τον κόσμο.

Κατά το δημοσίευμα του Guardian που υπογράφουν οι Stephanie Kirchgaessner, Manisha Ganguly, David Pegg, Carole Cadwalladr και Jason Burke, μια ομάδα Ισραηλινών ισχυρίζεται ότι έχουν χειραγωγήσει περισσότερες από 30 εκλογικές διαδικασίες σε όλον τον κόσμο χρησιμοποιώντας τρόπους hacking, δολιοφθορά και αυτοματοποιημένη παραπληροφόρηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα όπως αναφέρει στο γκρουπ των δημοσιογράφων που τον πλησίασε, η ομάδα του έχει γραφεία και στην Ελλάδα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάποιοι που πλασάρονται ως "ελευθεριακοι"είναι Βασιλικότεροι του βασιλέως

Τέτοια πρεμουρα να υπερασπιστούν το κράτος,την εξουσία και την αστική "νομιμότητα " πρώτη φορά βλέπω

O Λουκάς Σταμέλλος και η Nicole Zaha αποκαλούν ψεκασμένους όσους υποστηρίζουν ότι έγινε μεγάλης έκτασης νοθεία

Σχολιο.- Αυτός είναι με τον ζελενσκυ. Μπουμπούκι

Σχολιο.- Ναι, ο Πούτιν του θυμίζει τον καταπιεστικό συντηρητικό πατέρα του. Χαρακτηριστική ψυχοσύνθεση "ψεκομάχου"

Σχολιο.- αυτός δεν ήταν που λοιδωρουσε τους ανεμβολιστους ως ψεκες και φασίστες ? Ευτυχώς που κατά τα άλλα στηρίζει την αυτοδιάθεση του σώματος

Σχολιο.- πρακτικά στήριζε και τις απολύσεις/αναστολές των υγειονομικών

Σχολιο.- πρωτοσύγκελος και στο σιτι πλαζα...επι εξουσίας συριζα,χρόνια μετά παω σε τοίχο φίλης-δεν ήξερα ότι ειναι κοινοί..- να σχολιάσω κάτι περι μεταναστών-σχετικά ευγενής εγω-κι σε μισή ώρα πλακώνουν αυτός κι άλλοι δύο κι νόμισαν οτι θα ντραπώ να τους πω τις απόψεις μου.φυσικά δεν απαντούσαν σε τίποτα που έθετα κι ήθελαν μόνο απαντήσεις με ύφος κιόλας!!!κατά τα άλλα αυτοί θα αλλάξουν τον κόσμο....βράστα χωρίς νερό...

Σχολιο.- Ποιοι καλέ; Αυτός ο σταμελλος , ο Θεοφίλου, πρες πρότζεκτ κλπ έχουν ταυτόσημες απόψεις με τον Κούλη κ τα χόαξες, απλά τις βαφτίζουν αναρχία. Πιο συστημικοί, πεθαίνεις. Στα αιολικά και την κλιματική αλλαγή , στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, σε κάθε ανεξάρτητη γνώμη. Ευτυχώς, όσους τέτοιους είχα, με διέγραψαν ως ψεκ και απαλλάχτηκα. Κάποτε τους εκτιμούσα. Αυτοσαρκάζονται (δήθεν) για τον Σόρος, ενώ είναι γεγονός πως με δική του χρηματοδότηση επιβιώνουν. Κανονικοί πράκτορες. Ανεγκέφαλοι.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ισχυρό προβάδισμα ΝΔ - Ακροδεξιάς στους ανέργους. 

Κατηγόρησαν τους εργαζόμενους πως τους παίρνουν τις δουλειές.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καληνύχτα Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ!

-Συνελήφθη αργά τη νύχτα σε εκλογικό τμήμα να ακυρώνει άυπνος ψηφοδέλτια ο Κεμάλ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι κτηνοτρόφοι ψήφισαν κατά συντριπτικη πλειοψηφία ΝΔ.

(μαζί με ολόκληρη την κτηνοτροφικη μονάδα τους)



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



10.000 Drones το μήνα χάνουν οι Ουκρανοί από το ηλεκτρονικό πόλεμο των Ρώσων.

Φιλάκια στα κωλ....μαγουλάκια



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το διαμέρισμα της συζύγου του Ζελένσκι κρατικοποιήθηκε στην Κριμαία

24.05.2023, Συμφερούπολη. Τα ακίνητα στην Κριμαία που ανήκαν σε αρκετούς Ουκρανούς ιδιοκτήτες κρατικοποιήθηκαν, έγραψε ο επικεφαλής της δημοκρατίας Σεργκέι Ακσένοφ στις 24 Μαΐου στο κανάλι του στο Telegram.

ΑΡΓΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΆ 

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ.

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΊΠΩΝ



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φυτό είναι ο Ζαλούζνι μετά το χτύπημα των Ρώσων.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΆ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ

Ο Ζαλούζνι, ο Ανώτατος Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, υπέστη τραυματικές βλάβες στον εγκέφαλο και θραύσματα ως αποτέλεσμα ρωσικής επίθεσης πυραύλων σε θέση διοίκησης κοντά στη Χερσώνα στις αρχές Μαΐου, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti επικαλούμενο πηγές του. .

Ο Ζαλούζνι υπέστη τρεπανισμό μετά τους τραυματισμούς - σύμφωνα με τις προβλέψεις, ο Ανώτατος Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας θα ζήσει, αλλά δεν θα μπορεί να κάνει τη δουλειά του, είπε μια πηγή στο RIA Novosti.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Βασικό μέλημα της κυβέρνησης που θα προκύψει στις 25 Ιουνίου είναι να κλείσει ιστοσελίδες» ισχυρίζεται στέλεχος του ΥΠΕΞ!

24/5/2023

Την ίδια ώρα που ο πρωθυπουργός ,η κυβέρνηση του και η ΝΔ διαβεβαιώνουν ότι δεν πρόκειται να υποκύψουν ή να ανεχτούν αλαζονικές συμπεριφορές μετά από το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαίου, στέλεχος του ΥΠΕΞ ισχυρίζεται -γραπτώς- ότι «βασικό μέλημα της  κυβέρνησης που θα προκύψει μετά τις 25/6 είναι να κλείσει όλες τις ελληνικές ιστοσελίδες (και του αμυντικού χώρου βεβαίως) οι οποίες πραγματοποιούν στυγνή φιλορωσική προπαγάνδα».

Ποιος θα το κρίνει αυτό δεν γράφει το στέλεχος του ΥΠΕΞ! Θα υπάρξουν επιτροπές λογοκρισίας που θα κρίνουν ποιο δημοσίευμα είναι…φιλορωσικό; Πως θα κρίνουν, αυτοί που θα κρίνουν τα δημοσιεύματα και τις ιστοσελίδες; Θα είναι «φιλορωσικά» τα δημοσιεύματα που θα ασκούν κριτική στην ελληνική κυβέρνηση που έστειλε όπλα στην Ουκρανία και μπορεί να ξαναστείλει;

Το στέλεχος συνεχίζει γράφοντας ότι το …λουκέτο στις δημοσιογραφικές ιστοσελίδες πρέπει να μπει από την επόμενη κυβέρνηση -της ΝΔ εννοεί βεβαίως- γιατί «αποτελούν απειλή για την εθνική ασφάλεια, καθώς σήμερα δεχόμαστε αναμφισβήτητα «υβριδικό πόλεμο» από τη Ρωσία , ο οποίος περιλαμβάνει και τον πληροφοριακό πόλεμο»!!!

Επικαλείται μάλιστα και σχετικό του άρθρο σε ιστοσελίδα που προφανώς δεν θα είναι φιλορωσική, όπου έγραψε για την «ρωσική υβριδική απειλή» που δεχόμαστε!!! Που ακριβώς τη δεχόμαστε δεν έχουμε καταλάβει βεβαίως.

Στο τέλος αναφέρει ακόμη ότι σε όσους μπει λουκέτο «ας πάνε στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου να δικαιωθούν»!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο Μπαχμούτ (Σημ. Αρτιόμοβσκ) ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου (Σημ. ο Πριγκόζιν) και 60.000 κατάδικοι (Σημ. η Wagner) κατέστρεψαν ένα στρατό που το ΝΑΤΟ εκπαίδευε για 9 χρόνια.

Μου θυμίζει τους αγρότες με τα σανδάλια που πέταξαν τις ΗΠΑ έξω από το Αφγανιστάν.

Η Αμερικανική κυβέρνηση ξοδεύει 1 Τρις Δολλάρια το χρόνο για ένα στρατό που δεν μπορεί να νικήσει κανένα! Τι άχρηστη σπατάλη!”


Prigozhin: Πολεμήσαμε στο Bakhmut ενάντια σε ανώτερες δυνάμεις, καταστρέψαμε περίπου 50.000 Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις και τραυματίσαμε έως και 70.000

-Το PMC «Wagner» είχε 3,2 φορές λιγότερους νεκρούς από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας και περίπου 2 φορές λιγότερους τραυματίες.

-Το PMC στο Artyomovsk είχε 50.000 άτομα στα καλύτερά του, και οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας - 82.000, και η αναλογία για την επίθεση θα πρέπει να είναι 3 προς 1 για τους επιτιθέμενους.

-Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης επέλεξα 50.000 κρατούμενους, το 20% από αυτούς πέθανε, ένα άλλο 20% τραυματίστηκε.

-Ο στόχος του Artemovsk δεν ήταν το ίδιο το Artemovsk, αλλά το Bakhmut Meat Grinder. Και στο Αρτέμοβσκ, καταστρέψαμε όλους όσους έπρεπε να καταστρέψουμε, ολοκληρώσαμε το έργο.

-Η εργασία ολοκληρώθηκε λόγω του υψηλότερου επιπέδου οργάνωσης.

-Έχουμε τα δικά μας: αεροπλάνα, ελικόπτερα, αεράμυνα, πυροβολικό, MLRS, αναγνωρίσεις ακόμα και δικές μας δορυφορικές αναγνωρίσεις.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απασφάλισε η Συρία μετά τη... «δίκη του Assad»: Η αποικιοκρατική υστερία της Γαλλίας

Τετάρτη 24/05/2023 - 23:41

H Γαλλία προσπαθεί να «αποκαταστήσει την κληρονομιά της εποχής της αποικιοκρατίας», καταγγέλλει η Δαμασκός

Η Συρία αποκάλεσε «υστερία» τη στάση της Γαλλίας μετά τις δηλώσεις την Τρίτη (23/5), της υπουργού Εξωτερικών Catherine Colonna που είπε ότι τάσσεται υπέρ μιας δίκης του προέδρου Bashar al Assad.

Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο στο τηλεοπτικό δίκτυο France 2: «Θα θέλατε να δικαστεί;», η υπουργός Εξωτερικών Catherine Colonna δήλωσε: «Η απάντηση είναι ναι».

«Η καταπολέμηση των εγκλημάτων και της ατιμωρησίας αποτελεί μέρος των αξιών της γαλλικής διπλωματίας», πρόσθεσε.

Υστερία

«Παρακολουθήσαμε πρόσφατα την υστερία και τις μεμονωμένες θέσεις της γαλλικής διπλωματίας, που έχασαν την έννοιά τους μετά τις ιστορικές αποφάσεις της αραβικής συνόδου κορυφής στη Σαουδική Αραβία σε σχέση με τη Συρία», ανακοίνωσε σήμερα το συριακό υπουργείο Εξωτερικών.

«Η γαλλική διπλωματία κόντρα στο ρεύμα πρέπει να αναθεωρήσει τις θέσεις της», πρόσθεσε το υπουργείο, κατηγορώντας επίσης τη Γαλλία ότι προσπαθεί να «αποκαταστήσει την κληρονομιά της εποχής της αποικιοκρατίας».

Στο προσκήνιο ο Assad

Ο Bashar al Assad επέστρεψε στο περιφερειακό προσκήνιο μετέχοντας την περασμένη εβδομάδα στη Σαουδική Αραβία στη σύνοδο κορυφής του Αραβικού Συνδέσμου, μετά τον αποκλεισμό του από τον οργανισμό για περισσότερο από δέκα χρόνια.

Η Γαλλίδα υπουργός υπογράμμισε ότι η άρση των ευρωενωσιτικών κυρώσεων που έχουν επιβληθεί από το 2011 στη Δημοκρατία της Δαμασκού δεν ήταν σίγουρα στην ημερήσια διάταξη, όπως και μια αλλαγή θέσης της Γαλλίας απέναντι στον Σύρο πρόεδρο.

Ο Αραβικός Σύνδεσμος είχε αποκλείσει τη συριακή δημοκρατία στα τέλη του 2011 για τη βίαιη καταστολή της ισλαμοφασιστικής εξέγερσης χρηματοδοτούμενης και καθοδηγημένης από την CIA που εξελίχθηκε σε καταστροφικό αποικιοκρατικό πόλεμο με εισβολή των αμερικάνων, προτού το δεχθεί εκ νέου στους κόλπους του στις 7 Μαΐου.

Μετά τον καταστροφικό σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου στη Συρία, η Ευρω Ένωση και οι ΗΠΑ συνέχισαν και δυνάμωσαν τις κυρώσεις που είχαν επιβάλει στη συριακή δημοκρατική κυβέρνηση από το 2011.

Ο αποικιοκρατικός πόλεμος στη Συρία στοίχισε τη ζωή σε περίπου 500.000 ανθρώπους και υποχρέωσε εκατομμύρια κατοίκους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κατά μέσω όρο ένας παιδεραστής αντιστοιχεί σε 148 θύματα. Στο Ευρωπιστάν το δόγμα είναι ”ο καθένας να αγαπάει όποιον θέλει” και νομοθετήσαν και μείωση ηλικίας συναίνεσης για ομοφυλοφιλικό σεξ (στο 15ο έτος) δηλ. 15χρονος με 60χρονο ταμάμ…ΕΛΛΑΔΑΡΑ! Η Ελλάδα δεν τρώει…… γ………. τα παιδιά της!!!.

24/05/2023

Κατά μέσο όρο ένας παιδεραστής αντιστοιχεί σε 148 θύματα. Οι τελευταίες έρευνες Ψυχιατρικής δείχνουν πως η δράση του δεν οφείλεται σε διαταραχή ελέγχου παρορμήσεων αλλά είναι εκ προμελέτης, συνειδητή! Στο Ευρωπιστάν πάντως το δόγμα είναι ”ο καθένας να αγαπάει όποιον θέλει” και νομοθετήσαμε και μείωση ηλικίας συναίνεσης για ομοφυλοφιλικό σεξ (στο 15ο έτος) δηλ. 15χρονος με 60χρονο ταμάμ…ΕΛΛΑΔΑΡΑ

Η Ελλάδα δεν τρώει…… γ………. τα παιδιά της!!!

Κατά μέσω όρο ένας παιδεραστής αντιστοιχεί σε 148 θύματα. Δηλαδή δύναται να διαπράξει 148 φορές στη ζωή του το ίδιο αδίκημα αυτό δείχνουν σύγχρονες ψυχιατρικές έρευνες. Οι οποίες μεταξύ των άλλων καταλήγουν ότι η παιδεραστία διακρίνεται σε αναπτυξιακή και επίκτητη και ότι δεν ισχύει αυτό που η ίδια επιστήμη πρέσβευε μέχρι πρότινος ότι μια πράξη παιδεραστίας οφείλεται σε διαταραχή ελέγχου παρορμήσεων ότι ο θύτης χάνει τον αυτοέλεγχό του λόγω ανάλογων ερεθισμάτων. Και σε αυτό το πόρισμα κατέληξαν γιατί οι έρευνες δείχνουν ότι υπάρχει ένα κοινό μοτίβο δράσης που σημαίνει ότι είναι αδικοπραξίες εκ προμελέτης και συνειδητές ενέργειες.. Οι έρευνες επίσης δείχνουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των παιδεραστών είναι λευκοί άντρες παντρεμένοι και υψηλά ιστάμενοι. Βέβαια οι έρευνες δεν είναι απόλυτα αντιπροσωπευτικές γιατί διεξήχθησαν μόνο σε καταδικασμένους για ανάλογες πράξεις. Επίσης στο εξωτερικό ευρέως χρησιμοποιείται η απεικονιστική εγκεφάλου ως τεκμήριο για την παιδοφιλία και παιδεραστική δράση κάποιου. Όταν στον ύποπτο δείχνουν π.χ μια σοκολάτα δεν κοκκινίζει ο εγκέφαλος όταν όμως του δείξουν παιδικό πρόσωπο ακόμη και σε διαφήμιση ο εγκέφαλος εμφανίζεται κατακόκκινος που σημαίνει διέγερση.. Οι παιδόφιλοι δε διεγείρονται μόνο στο γυμνό παιδικό αλλά ακόμη απλά και σ΄ένα παιδικό πρόσωπο….

”Μιας Ένωσης στην οποία θα μπορεί ο καθένας να είναι ο εαυτός του και να αγαπάει όποιον θέλει,

χωρίς φόβο αντιποίνων και διακρίσεων.”

Ursula von der Leyen (Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής)

Αυτό το δόγμα της ΕΕ ανοίγει διάπλατα τις πόρτες και για την νομιμοποίηση της παιδεραστίας αφού ένα παιδί μπορεί ν΄αγαπάει έναν ενήλικο (όποιον θέλει) στο εγγύς μέλλον…άλλωστε στην ίδια ρώτα το Ελληνικό Κοινοβούλιο πιστό στις ντιρεκτίβες των Βρυξελλών με τον Ν.4356/2015 κατάργησε το άρθρο 347 ΠΚ για το ποινικό αδίκημα της παρά φύση ασέλγειας που διαφοροποιούσε τα όρια ηλικίας συναίνεσης για ομοφυλοφιλικό σεξ (ήταν στο 17ο έτος) από τα όρια συναίνεσης για ετεροφυλοφιλικό σεξ (είναι στο 15ο έτος) δηλ. 15χρονος με 60χρονο ταμάμ….στο Ευρωπιστάν.. Το τελευταίο το πέρασε ο ΣΥΡΙΖΑ το διατήρησε η ΝΔ έτσι για να μην έχουν αυταπάτες οι νοικοκυραίοι.. Η αποπλάνηση είναι νόμιμη στην ΕΛΛΑΔΑΡΑ και κοριτσάκια και αγοράκια μπορεί να τα παρασύρει ο καθένας με του κράτους τη συναίνεση.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΟΚ! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ! ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2027 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΝ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Δεν περιμένουν καν τις νέες Εθνικές Εκλογές – Στον πάγο, τουλάχιστον για την επόμενη διετία, βάζει κάθε συζήτηση για την αύξηση των κατώτατων αμοιβών, μέσα από τις τριετίες

Ο θρίαμβος του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εκλογές της 21ης Μαϊου, λύνει τα χέρια του οικονομικού επιτελείου της επερχόμενης κυβέρνησης να κινηθεί χωρίς πλέον να υπολογίζει το πολιτικό κόστος.

Η Έκθεση της Κομισιόν παγώνει τους μισθούς τουλάχιστον μέχρι το 2025, με την Έκθεση της Κυβέρνησης Μητσοτάκη να το πάει ακόμη πιο μακροπρόθεσμα στο τέλος του 2027.

Στον «πάγο», τουλάχιστον για την επόμενη διετία, μπαίνει κάθε συζήτηση για την αύξηση των κατώτατων αμοιβών μέσα από τις τριετίες μετά την εαρινή Έκθεση της Κομισιόν αλλά και το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που υπέβαλε η Κυβέρνηση λίγο πριν από τη διάλυση της Βουλής.

Αν και τον περασµένο Μάρτιο, σύµφωνα µε τα στοιχεία της Ελληνικής αλλά και της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ και Eurostat αντίστοιχα) η ανεργία υποχώρησε στο 10,9%, µε τον αριθµό των ανέργων να ανέρχεται πλέον σε 508.744 άτοµα, η Κοµισιόν στις εαρινές προβλέψεις της για τη χώρα µας δεν «βλέπει» άµεση αποκλιµάκωση της ανεργίας. Στον αντίποδα, προβλέπει αργή µείωση, µόλις στο 11,8% έως το 2024. Και βέβαια κανείς φορέας δεν υπολογίζει στις μετρήσεις του τους χιλιάδες νέους που έχουν μεταναστεύσει στο εξωτερικό, φαινόμενο που μείωσε άρδην την ανεργία στην Ελλάδα…

Ακόµη πιο συντηρητική είναι η πρόβλεψη του Προγράµµατος Σταθερότητας που κατατέθηκε στην Κοµισιόν, καθώς παρέπεµπε το «ξεπάγωµα» των τριετιών στους κατώτατους µισθούς του ιδιωτικού τοµέα, στο ακόµη πιο µακρινό 2027. Συγκεκριµένα, εκτιµούσε ότι η ανεργία αναµένεται να µειωθεί σε 11,8% το 2023 και να αποκλιµακωθεί σε 10,9% το 2024, 10% το 2025 και 9,8% το 2026.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΟΛΑ». 

ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΣΕ ΡΟΛΟ ΧΑΣΑΠΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΑΜΕΣΗ ΕΝΤΟΛΗ ΘΑΝΑΤΟΥ. 

Ο Μητσοτάκης άρπαξε 40% , πουλάει τον λαό του και υπακούει στα αφεντικά . ΤΕΛΟΣ σε επιδόματα, βοήθημα ρεύματος, αύξηση κατώτατου, τριετίες και αναδρομικά, έρχονται ανατιμήσεις, σκάβουν τον λάκκο μας, μείωση οικογενειακών δαπανών, ραγδαία υπερφορολόγηση



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΥΡΙΑ

Εξομάλυνση με Τουρκία μόνο εάν φύγουν τα στρατεύματα

Κάθε ενδεχόμενο εξομάλυνσης και αποκατάστασης των σχέσεων της Συρίας με την Τουρκία απέκλεισε, για μια ακόμη φορά, χτες ο Σύρος υπουργός Εξωτερικών Φαϊσάλ Μικντάντ, θέτοντας ως βασική προϋπόθεση την απομάκρυνση των τουρκικών στρατευμάτων από το συριακό έδαφος.

Τόνισε πως η συριακή κυβέρνηση επιθυμεί το συντομότερο τον «τερματισμό αυτής της ανωμαλίας», ενώ δεν παρέλειψε να εξάρει τις προσπάθειες που καταβάλλει η Ρωσία για να επιτευχθεί η αποκλιμάκωση της έντασης μεταξύ Δαμασκού και Αγκυρας.

Το ίδιο ζήτησε και για τα αμερικανικά κατοχικά στρατεύματα στη Συρία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε αισιόδοξοι πως η κατοχή πρέπει να τελειώσει είτε βορειοδυτικά, βορειοανατολικά είτε στο αλ Τανφ», όπου υπάρχουν αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις.

Η Γαλλίδα ΥΠΕΞ απαιτεί να δικαστεί ο Ασαντ

Στο Παρίσι, πάντως, η Γαλλίδα υπουργός Εξωτερικών Κατρίν Κολονά απαίτησε να δικαστεί ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Ασαντ, κατηγορώντας τον για «τους εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς» και «τη χρήση χημικών όπλων» που αποδίδονται στην κυβέρνησή του.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου του «France 2», αν «θα θέλατε να δικαστεί», η Κολονά ισχυρίστηκε ότι «ο αγώνας κατά των εγκλημάτων, κατά της ατιμωρησίας αποτελεί μέρος των αξιών της γαλλικής διπλωματίας». Η ίδια φυσικά «έθαψε» την ιμπεριαλιστική επέμβαση και στη συγκεκριμένη χώρα, όπου συμμετέχει ενεργά η Γαλλία, όπως και τις ...μπίζνες της γαλλικής τσιμεντοβιομηχανίας «Lafarge» με τους δολοφόνους του «Ισλαμικού Κράτους». Σε αυτό το πλαίσιο, η Κολονά δεν δέχθηκε ούτε κουβέντα για άρση των κυρώσεων της ΕΕ κατά της συριακής κυβέρνησης.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ψυχρολουσία από την Κομισιόν! «ΜΕΙΩΣΤΕ τις δαπάνες και σταματήστε τις επιδοτήσεις στην ενέργεια...»

24/5/2023   -   18.45

«ΕΝΤΟΛΗ» στην Ελλάδα για τη μείωση των δαπανών δίνει -λίγα 24ωρα μετά τις εκλογές και τη νίκη της ΝΔ- η Κομισιόν στη δεύτερη έκθεσή της για τη μεταπρογραμματική Εποπτεία στην Ελλάδα καθώς ζητά να μπει όριο στην αύξηση των καθαρών πρωτογενών δαπανών το 2024 στο 2, 6%, ενώ παράλληλα εκτιμά ότι θα υπάρξουν μεγαλύτερα πρωτογενή πλεονάσματα.

Από εκεί και πέρα ζητά τερματισμό των μέτρων ενεργειακής στήριξης που ισχύουν έως το τέλος του 2023, χρησιμοποιώντας τις σχετικές εξοικονομήσεις για τη μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος. Σε περίπτωση που τυχόν νέες αυξήσεις των τιμών της ενέργειας απαιτούν μέτρα στήριξης, καλεί την ελληνική κυβέρνηση να κινηθεί προς το ότι αυτά θα στοχεύουν στην προστασία των ευάλωτων νοικοκυριών και των προϊόντων, είναι οικονομικά προσιτή και διατηρούν κίνητρα για εξοικονόμηση ενέργειας.

Ωστόσο, ζητά τη διασφάλιση συνετών δημοσιονομικών πολιτικών, ιδίως με τον περιορισμό της ονομαστικής αύξησης των καθαρών πρωτογενών δαπανών που χρηματοδοτούνται σε εθνικό επίπεδο το 2024 σε όχι περισσότερο από 2,6%.

Επίσης, η ΕΕ συστήνει τη διατήρηση των δημόσιων επενδύσεων που χρηματοδοτούνται σε εθνικό επίπεδο και τη διασφάλιση της αποτελεσματικής απορρόφησης των επιχορηγήσεων του Ταμείου Ανάκαμψης και άλλων κονδυλίων της ΕΕ, ιδίως για την προώθηση της πράσινης και ψηφιακής μετάβασης.

Για την περίοδο μετά το 2024, καλεί την Ελλάδα να ακολουθήσει μια μεσοπρόθεσμη δημοσιονομική στρατηγική σταδιακής και βιώσιμης σύσφιγξης , σε συνδυασμό με επενδύσεις και μεταρυθμίσεις που συμβάλλουν σε υψηλότερη βιώσιμη ανάπτυξη, για την εισαγωγή μιας συνετής μεσοπρόθεσμης δημοσιονομικής θέσης.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρωτοφανές: Δασκάλα δημοτικού σχολείου έβαλε σε μαθητές ταινία ερωτικού περιεχομένου που προωθεί την ομοφυλοφιλία

Η υπόθεση άρχισε να αποκαλύπτεται όταν οι γονείς ενός αγοριού διαπίστωσαν μια έντονη αλλαγή στη συμπεριφορά του

24.05.2023 | 09:23

Δασκάλα δημοτικού πρόβαλε σε παιδιά 10 ετών ερωτική ταινία που προωθούσε την ομοφυλοφιλία!

Η υπόθεση άρχισε να αποκαλύπτεται όταν οι γονείς ενός αγοριού διαπίστωσαν μια έντονη αλλαγή στη συμπεριφορά του, καθώς είχε μπερδευτεί από όσα είχε δει στην ταινία.

Το παιδί είπε στους γονείς του τι είχε γίνει και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία, στην οποία δόθηκαν τα στοιχεία της καταγγελίας και αποκάλυψε την υπόθεση, σε δημοτικό σχολείο της Αθήνας, μία δασκάλα αποφάσισε να προβάλει μία ταινία ερωτικού περιεχομένου στους μαθητές της, η οποία επιβράβευε την ομοφυλοφιλία.

Η εν λόγω ταινία περιείχε σκηνές με ερωτικές περιπτύξεις 12χρονων αγοριών σε τουαλέτες.

Οι γονείς σοκαρισμένοι διαμαρτυρήθηκαν για την αντιπαιδαγωγική μορφή της ταινίας, καθώς και την υποβολιμαία προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά.

Επίσης, σημείωσαν στην εφημερίδα Δημοκρατία ότι η προβολή της ταινίας έγινε χωρίς την παραμικρή διεπιστημονική προσέγγιση ή την προηγούμενη πληροφόρησή τους «για τέτοιου είδους ευαίσθητα, καίρια και ακανθώδη ζητήματα».

Οι καταγγέλλοντες ζήτησαν μέσω του δικηγόρου τους με εξώδικη όχληση διαμαρτυρία προς τον διευθυντή του σχολείου, την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και το υπουργείο, να γνωστοποιήσει κατά πόσο η ταινία αυτή «καθίσταται εκπαιδευτικώς εγκεκριμένη και παιδαγωγικώς συμβατή εκ του υπουργείου Παιδείας».

Ζήτησαν επίσης να ελεγχθεί πειθαρχικά η πρωτοβουλία της δασκάλας για την προβολή τέτοιου είδους ταινίας.

Δικηγόρος οικογένειας: Η δασκάλα έδειξε στα παιδιά την ταινία «Τα αγόρια στο ντουζ»

Ο κ. Κατσιβαρδάς Χαράλαμπος δικηγόρος της οικογένειας μίλησε για την υπόθεση σε ιστοσελίδα, διευκρινίζοντας ότι το θέμα δεν είναι η ομοφυλοφιλία αλλά ότι η προβολή της συγκεκριμένης ταινίας με ερωτικό περιεχόμενο έγινε χωρίς την παραμικρή διεπιστημονική προσέγγιση ή την προηγούμενη πληροφόρησή τους για τέτοιου είδους ευαίσθητα, καίρια και ακανθώδη ζητήματα.

Δήλωση του κ. Κατσιβαρδά:

«Το παιδί επέστρεψε στο σπίτι και ήταν σε μια άσχημη ψυχολογική κατάσταση αυτό επικέντρωσε την προσοχή των γονέων προκειμένου να δουν τι έχει συμβεί. Το παιδί που είναι 10 ετών και φοιτά στην 4η δημοτικού, έγινε κοινωνός μίας ταινίας που προσβληθεί μετά από πρωτοβουλία της δασκάλας και αφορούσε ομοφυλοφιλικές τάσεις.

Η ταινία με τίτλο: “Τα αγόρια στο ντουζ” έδειχνε αγόρια στην εφηβεία σε ερωτικές περιπτύξεις ενώ έκαναν ντουζ και υπήρχε κι ένας εκπαιδευτής στην ταινία που τους έλεγε να γίνουν άντρες και να σκληραγωγηθούν.

Σαφώς αυτό προκάλεσε το σοκ στο παιδί. Κατόπιν τούτο κάποιοι γονείς διαμαρτυρήθηκαν και μετέπειτα οι γονείς τους του παιδιού κατήγγειλαν το συμβάν και προχωρήσαμε στις δέουσες ενέργειες.

Την Παρασκευή στις 19 Μαΐου κοινοποιήσαμε εξώδικο στο διευθυντή, στην πρωτοβάθμια και στο υπουργείο εκπαιδεύσεως για να τους καταγγέλλουμε το συμβάν.

Ζητήσαμε να μας γνωστοποιόσουν κατά πόσο η ταινία αυτή ήταν εγκεκριμένη από το υπουργείο παιδείας, δηλαδή αν ήταν ένα μη επιλήψιμο υλικό με τα παιδιά της ηλικίας αυτής και έπειτα να διερευνηθεί πειθαρχικά η συμπεριφορά της κυρίας η πρωτοβουλία της δασκάλας για την προβολή τέτοιου είδους ταινίας.

Να διευκρινίσουμε ότι το θέμα δεν είναι η ομοφυλοφιλία αλλά ότι η προβολή της ταινίας έγινε χωρίς την παραμικρή διεπιστημονική προσέγγιση ή την προηγούμενη πληροφόρησή τους για τέτοιου είδους ευαίσθητα, καίρια και ακανθώδη ζητήματα».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



O Βασιλάκης ο πηδηχταράς που θέλει να κλείσει ιστοσελίδες και «να βυθίσει τον ρωσικό Στόλο»!

Στο υπουργείο Εξωτερικών το είδαμε κι αυτό

25.05.2023 | 01:26

Eίναι υπάλληλος του ΥΠΕΞ, τον λένε Βασίλη Σιταρά και ισχυρίζεται σε ανάρτησή του ότι «βασικό μέλημα της κυβέρνησης που θα προκύψει μετά τις 25/6 είναι να κλείσει όλες τις ελληνικές ιστοσελίδες (και του αμυντικού χώρου βεβαίως) οι οποίες πραγματοποιούν στυγνή φιλορωσική προπαγάνδα. Ας πάνε στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου να δικαιωθούν»!

Το θέμα το αναδεικνύει το militaire.gr, ενώ αν αναζητήσουμε περισσότερα στοιχεία για τον Βασιλάκη, θα δούμε σε άρθρο του slpress.gr (του Σταύρου Λυγερού), ότι σε άλλες αναρτήσεις του ο γίγαντας της διπλωματίας, κάνει βαθυστόχαστες γεωπολιτικές αναλύσεις, όπως «πόσες Κολυνός θες για να βγάλεις Ρωσίδα γκόμενα: 1 το 1991, 2 το 2001, 8 το 2011, 3-4 σήμερα και πάλι 1 το 2031. Κοινώς back to the USSR» ή παραπονιέται ότι «Τελικά είμαι πολύ άτυχος! Πάνω που είχα γεμίσει μια βαλίτσα με “Κολυνός” και ήθελα να μεταβώ στη Ρωσία για ειδικής κατηγορίας τουρισμό, ο υπουργός Εξωτερικών της, κ. Σεργκέι Λαβρόφ, ανακοίνωσε Προεδρ. Διάταγμα με στόχο τον περιορισμό της εισόδου στη χώρα των πολιτών από τις “μη φιλικές” χώρες».

Προσπερνάμε ότι θέλει να ριχθούν πυρηνικά όπλα στη Ρωσία, όπως αναφέρει στις αναρτήσεις που αποκαλύπτει το slpress.gr.

Kαι απλά θα τον συμβουλεύσουμε «να κόψει την πρωινή» (τουλάχιστον). Μπορεί να τυφλωθεί. Έτσι έλεγαν οι παλιοί. Ότι «η χείρα με τα πέντε ορφανά», τυφλώνει…

Mπορεί, εναλλακτικά, να αρχίσει να επισκέπτεται τα strip club της Συγγρού, που είναι γεμάτα με Ουκρανές «προσφυγοπούλες» (φωτό) για να συζητήσουν πώς «θα βυθίσουν τον ρωσικό Στόλο» μπας και «ξεχαρμανιάσει»…

Απλά μια απορία προς τον Νίκο Δένδια: Εμείς οι φορολογούμενοι γιατί πρέπει να πληρώνουμε την αγ…μία του κάθε υπαλλήλου του ΥΠΕΞ;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μοντάνα: Η πρώτη πολιτεία των ΗΠΑ που σταματά δια νόμου παιδικές εκδηλώσεις με άνδρες ντυμένους ως γυναίκες

«Απαράδεκτο τα παιδιά να εκτίθενται σε σεξουαλικό περιεχόμενο»

24.05.2023 | 23:56

Η Μοντάνα έγινε η πρώτη πολιτεία που σταματά μια αρρωστημένη τάση τον τελευταίο καιρό, ατόμων άτομα ντυμένα με γυναικεία ρούχα  να διαβάζουν βιβλία σε παιδιά σε δημόσια σχολεία και βιβλιοθήκες.

Ανάλογα  νομοσχέδια σε  Φλόριντα και Τενεσί φαίνεται επίσης να προσπαθούν να απαγορεύσουν ανάλογες «εκδηλώσεις».

Ο νόμος της Μοντάνα είναι μοναδικός γιατί – ενώ ορίζει μια τέτοια εκδήλωση ως μια εκδήλωση που διοργανώνεται από έναν drag king ή drag queen  (με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει)  που διαβάζει παιδικά βιβλία σε ανήλικα παιδιά – δεν απαιτεί την απαγόρευση ενός σεξουαλικού στοιχείου.

Αυτό καθιστά τον νόμο της Μοντάνα τον πρώτο που απαγορεύει συγκεκριμένα τις «εκδηλώσεις ανάγνωσης»,.

Το νομοσχέδιο, το οποίο συνυποστηρίχθηκε από περισσότερο από το ήμισυ του ελεγχόμενου από τους Ρεπουμπλικάνους νομοθετικού σώματος, τέθηκε σε ισχύ αμέσως μετά την υπέγραψε τη Δευτέρα ο Ρεπουμπλικανός κυβερνήτης Γκρεγκ Τζιανφόρτε.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μιλάνο: Βραζιλιάνος τρανς απειλούσε παιδιά δημοτικού σχολείου ότι θα τα μολύνει με AIDS

Συνελήφθη από την αστυνομία

24.05.2023 | 23:22

Ένας τρανς με καταγωγή από την Βραζιλία πιθανότατα υπό την επήρεια ουσιών βρέθηκε έξω από δημοτικό σχολείο στο Μιλάνο, απειλώντας τα παιδιά ότι έχει AIDS και ότι θα τα μόλυνε με αυτό.

«Έχω AIDS θα σας μολύνω», φώναζε συνεχώς.

Οι γονείς ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία και όταν έφτασαν οι αστυνομικοί ο Βραζιλιάνος αντιστάθηκε κατά των αστρονομικών, όταν πήγαν να τον συλλάβουν λέγοντας ότι θα μόλυνε και αυτούς.