Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Τεταρτη 11 Οκτωβριου 2023

 

Ένα καταπληκτικό άρθρο της Καθημερινής, το οποίο λέει με λίγα λόγια ότι με τον συνδυασμό του Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής εκλέχτηκσν σύμβουλοι που κάνουν μόνο για την Αννίτα Πάνια, όχι για το περιφερειακό συμβούλιο. 

Μόνο που η Καθημερινή δεν προειδοποίησε γι' αυτό πριν από τις εκλογές, τώρα μας τα λέει!

Δηλαδή λέει στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, αφού πρώτα τους έβαλαν να ψηφίσουν τον Χαρδαλιά, "τι ψηφίσατε ρε μλκς"!

Και κερατάδες και δαρμένοι οι κουλοτόμαροι... αλλά τη βρίσκουν.

Σχολιο.- Και τι μας ενδιαφερουν εμας τα συμβουλια; Τηλεοπτικη εκπομπη θελουμε να γουσταρουμε.Γι αυτο τους ψηφισαμε επειδη τους βλεπαμε στην τηλεοραση.Ετσι δεν ειναι αλλωστε το κανονικό; Μας δειχνουν αυτοι κατι και εμεις παμε μετα και το ψηφιζουμε.

Σχολιο.- για λύπηση είμαστε σε όλα τα επιπεδα

Σχολιο.- Αυτός του survivor ξέρει καλό κολύμπι. Όταν θα πλημμυρίζει η Αθήνα θα βγαίνει και θα σώζει κόσμο.

Σχολιο.- Παρατράγουδα..

Σχολιο.- Ρε είσαι βλακας τωρα; ο άνθρωπος έφτιαξε γκαλακτικος, ντρημ τημ, πήρε όλους τους σταρ. Τι έπρεπε να κάνει δηλαδη;

Γι αυτό και εγώ κι εσύ δεν θα τα βρούμε στην διαμόρφωση του κόμματος που θα σε κανει πρωθυπουργο και θα μπορέσουμε να φαμε πόμολα (εμείς, εσύ θα αγωνίζεσαι για το καλό της χώρας και άλλα αριστερά ματαιοδοξα). Εγώ ονειρεύομαι Ντάνο, Τριαντάφυλλο, Πρόδρομο, Τσακα, Νίνο, Χρυσηιδα... ονειρεύομαι παικταραδες, τεράστια παράταξη! Εσύ ονειρεύεσαι Πέρεθ και Χουανκαρ... αντε να κάνεις την έκπληξη με κάνα Χωμενιδη ή έναν Καμπουρακη... δεν πάμε για κυβέρνηση έτσι... δεν είναι μετεμφυλιακη περίοδος, ζούμε στο 2023

Σχολιο.- Δεν χρειάζεται καμία καθημερινή να ειδοποιήσει.. Το πανηλίθιο ξέρει ανάγνωση μια χαρα κ τα ψηφοδέλτια είχαν ευανάγνωστα γράμματα

Σχολιο.- Η κλασική ελιτίστικη προσέγγιση ότι η πολιτική είναι σπορ για σοβαρούς ανθρώπους

Σχολιο.- Το ότι όμως δεν πρέπει να υπάρχει ελιτισμός, δεν σημαίνει ότι το κάθε σούργελο πρέπει να εκλέγεται λόγω δημοσιότητας.

Σχολιο.- Στο ψηφοδέλτιο του Χαρδαλιά πέραν των διασήμων υπήρχε ισχυρή τοπική διάσταση. Η Μπέσυ Αργυράκη δεν βγήκε μόνο λόγω δημοσιότητας ήταν επί χρόνια πρωτοδεύτερη στον Δήμο Γλυφάδας και ενεργή ασφαλίστρια. Λογικό να βγει αφού είναι από τον πολυπληθέστερο και πιο δεξιο Δήμο του Νότου. Ο Κατσούλης έγινε γνωστός από την τηλεόραση αλλά είναι Περιστεριώτης και έχει παίξει μπάλα και στο Αιγάλεω λογικό να σαρώσει στα Δυτικά. Ο Ζαμπίδης είναι πόντιος στην καταγωγή. Οι Πόντιοι των Νοτίων ήταν παραδοσικά Αριστεροί και μόλις τα τελευταία χρόνια αρχισαν να ψήφίζουν ΝΔ και τους υποψηφίους της. Λογικό να ψηφίσουν το τεμέτερεον. Και αυτός που έγραψε το άρθρο αν ασχολιόταν λίγο παραπάνω θα τα έβρισκε αυτά.

Σχολιο.- Χρυσό βατομουρο

Σχολιο.- Αφού περιμένουν από την κάθε καθημερινή να τους πει ποιους ψηφίζουν καλά να πάθουν.. Έτσι κι αλλιώς 30% του κόσμου ψηφίζει στην Αθήνα.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Το αεροπλανοφόρο  Gerald Ford είναι εκεί προκειμένου να αποτραπεί η ανάμειξη του Ιράν» . Έλα όμως που η Χεζμπολάχ ΑΡΧΙΣΕ ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ

Η Χεζμπολάχ ανέλαβε την ευθύνη για τη ρίψη ρουκετών από τον Λίβανο – Απάντησε με βομβαρδισμούς το Ισραήλ

Η επίθεση έλαβε χώρα κοντά στην ισραηλινή πόλη Αράμπ αλ-Αράμσε, απέναντι από το λιβανέζικο χωριό Ντάιρα

11/10/2023   -   12:13

Ισραηλινοί βομβαρδισμοί έπληξαν πόλεις στον νότιο Λίβανο σήμερα ως απάντηση σε αντιαρματικές ρουκέτες που εξαπολύθηκαν από εκεί.

Η οργάνωση Χεζμπολάχ ανακοίνωσε σήμερα ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για την εκτόξευση πυραύλων ακριβείας κατά του Ισραήλ, λέγοντας ότι είναι απάντηση σε ισραηλινές επιθέσεις αυτή την εβδομάδα που στοίχισαν τη ζωή σε τρεις από τους μαχητές της.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι επιτίθεται στον Λίβανο αφού μία από τις βορειότερες θέσεις του αποτέλεσε σήμερα στόχο αντιαρματικών πυρών. Η επίθεση έλαβε χώρα κοντά στην ισραηλινή πόλη Αράμπ αλ-Αράμσε, απέναντι από το λιβανέζικο χωριό Ντάιρα, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Δεν έδωσε άμεσα λεπτομέρειες για θύματα ούτε για το ποιος ευθύνεται γι’ αυτή.

Κάτοικοι στην πόλη Ρμεΐς στον νότιο Λίβανο ανέφεραν ότι ισραηλινοί βομβαρδισμοί πλήττουν περιοχές γύρω από την πόλη τους, ενώ πηγή στις υπηρεσίες ασφαλείας δήλωσε στο Reuters ότι οβίδες του ισραηλινού πυροβολικού πλήττουν το σημείο εκτόξευσης ρουκετών γύρω από το Ντάιρα.

Ο πρώην επικεφαλής της Χαμάς καλεί τις γειτονικές χώρες να συμμετάσχουν στον πόλεμο κατά του Ισραήλ

Την ίδια ώρα, ο πρώην επικεφαλής του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος Χάλεντ Μεσάαλ κάλεσε σε διαδηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων σε όλον τον μουσουλμανικό κόσμο την Παρασκευή και τους λαούς των γειτονικών χωρών να συμμετάσχουν στον πόλεμο κατά του Ισραήλ.

Οφείλουμε «να κατέβουμε στις πλατείες και τους δρόμους του αραβικού και του ισλαμικού κόσμου την Παρασκευή», σημειώνει σε ηχογραφημένη δήλωσή του που εστάλη στο Reuters ο Μεσάαλ, ο οποίος είναι τώρα επικεφαλής του γραφείου της Χαμάς που είναι αρμόδιο για την παλαιστινιακή διασπορά.

Ο Μεσάαλ, ο οποίος έχει έδρα το Κατάρ, προσθέτει ότι οι κυβερνήσεις και οι λαοί της Ιορδανίας, της Συρίας, του Λιβάνου και της Αιγύπτου έχουν μεγαλύτερο καθήκον να υποστηρίξουν τους Παλαιστινίους.

«Φυλές της Ιορδανίας, γιοι της Ιορδανίας, αδελφοί και αδελφές της Ιορδανίας (…) Είναι η στιγμή της αλήθειας και τα σύνορα είναι κοντά σας, όλοι ξέρετε τις ευθύνες σας», συνεχίζει ο Μεσάαλ, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Στην Ιορδανία και τον Λίβανο ζει ο μεγαλύτερος αριθμός Παλαιστινίων προσφύγων. Το αίτημά του έρχεται καθώς το Ισραήλ δήλωσε ότι θα κλιμακώσει την απάντησή του στην επίθεση το Σάββατο της Χαμάς με χερσαία επιχείρηση, μετά τις ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές κατά τις οποίες επλήγησαν πάνω από 200 στόχοι στην πόλη της Γάζας στη διάρκεια της νύχτας. Το υπουργείο Υγείας της Γάζας ανακοίνωσε ότι τουλάχιστον 950 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί και 5.000 τραυματιστεί στον πολυπληθή παράκτιο παλαιστινιακό θύλακα.

Το Σάββατο, ένοπλοι της Χαμάς από τη Λωρίδα της Γάζας επιτέθηκαν σε διάφορα μέρη του νοτίου Ισραήλ στην φονικότερη επίθεση Παλαιστινίων μαχητών στην ιστορία του Ισραήλ.

«Σε όλους τους μελετητές που διδάσκουν τον τζιχάντ (…) σε όλους όσοι διδάσκουν και μαθαίνουν, είναι ώρα για την εφαρμογή (των θεωριών)», καταλήγει ο Μεσάαλ.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έκοψαν οι ισραηλινοναζί το φαι το ρεύμα και το νερό σε 2 εκ άμαχους Παλαιστίνους. Αυτό τους έκαναν και οι ναζιστές Γερμανοί στο Εβραικό γκέτο της Βαρσοβίας

Σχολιο.- Αναρωτιέμαι τι θα έλεγε η προπαγανδιστική μηχανή της Δύσης αν αυτό το είχαν κάνει οι Ρώσοι στο Κίεβο π.χ.

Σχολιο.- ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΡΤΧΑΙΝΤ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΣΡΑΗΛ

«Ο βομβαρδισμός έγινε καθώς το Ισραήλ ανακοίνωσε «ολικό αποκλεισμό» στη Γάζα, συμπεριλαμβανομένης της απαγόρευσης εισαγωγής τροφίμων και καυσίμων, εν μέσω αυξανόμενων ενδείξεων για πιθανή χερσαία επιχείρηση.

Μια τέτοια πολιορκία από τον ισραηλινό στρατό, με σκοπό να λιμοκτονήσει έναν πληθυσμό, είναι έγκλημα πολέμου σύμφωνα με το καταστατικό των Ηνωμένων Εθνών.

Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ απηύθυνε έκκληση για άμεση κατάπαυση του πυρός μεταξύ της Χαμάς και του Ισραήλ και για την απελευθέρωση «όλων των ομήρων», προσθέτοντας ότι περίπου 137.000 Παλαιστίνιοι έχουν βρει μέχρι στιγμής καταφύγιο σε εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας Αρωγής και Έργων των Ηνωμένων Εθνών. Σύμφωνα με τον Αντόνιο Γκουτέρες, τα Ηνωμένα Έθνη έχουν λάβει αναφορές για ισραηλινούς πυραύλους που έπληξαν υγειονομικές εγκαταστάσεις, πολυώροφα κτίρια κατοικιών κι ένα τζαμί. Ο Γκουτέρες δήλωσε «βαθιά λυπημένος» από την απόφαση του Ισραήλ να επιβάλει πλήρη αποκλεισμό και πολιορκία της Λωρίδας της Γάζας.

Τον δολοφονικό αποκλεισμό της Γάζας κατήγγειλε και η οργάνωση Human Rights Watch, σημειώνοντας ότι πρόκειται για έγκλημα πολέμου, καθώς σύμφωνα με τον Ομάρ Σακίρ, διευθυντή της οργάνωσης για το Ισραήλ και την Παλαιστίνη «η στέρηση του πληθυσμού στα κατεχόμενα εδάφη από τρόφιμα και ηλεκτρισμό είναι συλλογική τιμωρία, που είναι έγκλημα πολέμου, όπως και η χρήση της πείνας ως πολεμικού όπλου».



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πώς "στήνονται" οι ειδήσεις για "τρομοκράτες" και πώς κάποτε αποκαλύπτονται... Οι 4 Παλαιστίνιοι που παραδόθηκαν ήταν άοπλοι στο βίντεο, αλλά στις φωτογραφίες τοποθετήθηκαν όπλα δίπλα στα πτώματά τους...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ευθεία επίθεση Ερντογάν στις ΗΠΑ Ο Eρντογάν επιτίθεται στους Αμερικανούς: Ολες οι τρομοκρατικές οργανώσεις εκπαιδεύονται από τις ΗΠΑ

Είναι ψέμα ? Φυσικά ΟΧΙ !



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βίντεο που διέρρευσε από το 2001 δείχνει τον Νετανιάχου να αφηγείται πώς χειραγωγούσε τις ΗΠΑ και τους προέδρους της, πώς σαμποτάρει τις Συμφωνίες του Όσλο κ πώς από τότε χτυπά σκόπιμα τους Παλαιστίνιους για να τους τρομοκρατήσει..

https://twitter.com/KYTKYTKYTKYTKYT/status/1711877920711430170



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι έχουμε μέχρι τώρα: 

1. "Τα Ισραηλινά παιδιά στα κλουβιά" αποδείχθηκε fake. 

2. Στο φεστιβάλ εκτός από όλα τα συνηθισμένα είχαν μέχρι και τανκ . 

3. Η κοπέλα είναι ζωντανή . 

4. "40 παιδιά που αποκεφάλισαν" άρχισε ήδη τα καταρρέει

https://twitter.com/thrsts_/status/1711815258686251459



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι περισσότεροι Παλαιστίνιοι ζουν με λιγότερα από 2 δολάρια την ημέρα και συνήθως δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στις βασικές ανέσεις που χρειάζονται. Μερικές φορές, η κατάσταση είναι απελπιστική. Ας το αλλάξουμε αυτό.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"ΣΑΡΑΝΤΑ -40- αποκεφαλισμένα βρέφη στο Κιμπούτς Kfar Aza"

Άλλη μια "ανατριχιαστική αποκάλυψη" για την..."θηριωδία" των "αλλαχουακμπάρηδων" Αγωνιστών της Χαμάς...

...Η οποία ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ "FAKE NEWS". Αποδόθηκε μάλιστα σε "μαζική παραγωγή" παρόμοιας παραπληροφόρησης από το twitter, επειδή είναι το μόνο μέσο κοινωνικής δικτύωσης που επιτρέπει όλες τις απόψεις, σε σχέση με το ΜΚΔ σιχαμένο facebook, που όλος ο κόσμος ξέρει ότι ο αληταράς Ζουμπενγκερκ είναι κραγμένο τσουτσέκι της CIA. Η ψεύτικη είδηση για «σφαγμένα μωρά» μεταδόθηκε από το Reuters, κραγμένο πρακτορείο ειδήσεων της CIA, και φυσικά αναπαράχθηκε παντού. 

Και φυσικά σε όλα τα Νεοταξικά ΜΜΕ της Ελλάδας (μετά το ΣΚΑΪ την σκυτάλη παίρνει το MEGA το MSN kai to News 247.gr : 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ "ΕΙΔΗΣΗΣ" ΟΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 4ο ΡΑΪΧ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΩΣ "ΑΥΤΟΓΚΟΛ".


Πώς αναμεταδίδονται στο Twitter (Χ) του Ίλον Μασκ αυτές οι ψεύτικες πληροφορίες υων μεγάλων πρακτορείων ειδήσεων της Δύσης που παραπληροφορούν τον κόσμο για τον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς

Από το πρώτο δευτερόλεπτο που ενημέρωσε πως θέλει να κάνει δικό του το Twitter, o Ίλον Μασκ έλεγε και ξαναέλεγε ότι θα το κάνει την πλατφόρμα της «απόλυτης αλήθειας», αφού όλοι οι άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη «έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν την αλήθεια για ό,τι συμβαίνει».

Δηλαδή, ο κάθε χρήστης θα μπορούσε να γράψει ό,τι θέλει. Χωρίς λογοκρισία.

«Η ελευθερία του λόγου είναι το θεμέλιο μιας λειτουργικής δημοκρατίας και το Τwitter είναι η ψηφιακή πλατεία της πόλης όπου συζητούνται θέματα ζωτικής σημασίας για το μέλλον της ανθρωπότητας».

«Θέλω επίσης, να κάνω το Τwitter καλύτερο από ποτέ, βελτιώνοντας το προϊόν με νέες δυνατότητες, κάνοντας τους αλγόριθμους ανοιχτού κώδικα για να αυξήσω την εμπιστοσύνη, νικώντας τα spam bots και επαληθεύοντας την ταυτότητα όλων των ανθρώπων».

Αυτό που έκανε έως τώρα ήταν να αλλάξει το όνομα από Twitter σε Χ, να ανακοινώσει ότι θα χρεώσει υπηρεσίες που προσφέρονταν δωρεάν και να αποτύχει παταγωδώς, και να το πάρει πίσω.

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα παραπληροφόρησης που διακινήθηκε από τα μεγάλα πρακτορεία ειδήσεων της Δύσης και φυσικά αναπαράχθηκε  από το Χ ίσως να είναι το ρεπορτάζ της Nicole Zideck, απεσταλμένης του i24NEWS στην εμπόλεμη ζώνη. Η εν λόγω ανέφερε πως ο στρατός του Ισραήλ βρήκε 40 παιδιά και γυναίκες που είχαν αποκεφαλιστεί.

Η είδηση έκανε το γύρω του κόσμου, πριν αναφερθεί πως επρόκειτο για fake news, με εκπρόσωπο του ισραηλινού στρατού να μην επιβεβαιώνει και να αποδίδει τον ισχυρισμό σε στρατιώτες.

Όπως αναγκάστηκε (μετά λύπης του για την αποκάλυψη της ξεφτίλας του) να παραδεχτεί το Reuters ήταν ένας άλλος ψευδής ισχυρισμός που διαδόθηκε από τα μεγάλα εισηογραφικά πρακτορεία της Δύσης, που λειτουργούν πλέον σαν παραρτήματα της CIA. Από το twitter αποκαλύφθηκε, και παρουσίαζε έγγραφο της κυβέρνησης των ΗΠΑ την έγκριση για στρατιωτικά κεφάλαια 8 δισεκατομμυρίων δολαρίων προς το Ισραήλ.

Ένα άλλο βίντεο που είχε τη ‘λεζάντα’ more power to you #Hamas και έδειχνε μαχητές της Χαμάς να εξαπολύουν επίθεση με πυροβόλο πυραύλων. Οι αλήτες χαφιέδες δημοσιογράφοι της CIA πληρώνονται από την CIA για να μας πείσουν ότι προερχόταν από το video game Αrma 3. Αλλά το βίντεο είχε μισό εκατομμύριο προβολές και τους έχει τσούξει.

Αναρτήθηκε και βίντεο από Βρετανό χρήστη του Χ που έδειχνε στρατιώτες της Χαμάς να χρησιμοποιούν αμερικανικά όπλα «που έστειλε η CIA και η αμερική στην Ουκρανία, και τώρα τα χρησιμοποιεί η Χαμάς για να επιτεθούν στο Ισραήλ».  

Το βίντεο είχε περισσότερες από 10.000.000 προβολές.

Γενικά, το περιεχόμενο της αλήθειας που υπήρχε στο Χ είχε τέτοιο όγκο που όπως γράφουν οι Financial Times ανησύχησαν οι ρυθμιστικές αρχές της Νεοταξικής Νεοναζιστικής Ευρω Ένωσης και οι παγκόσμιοι διαφημιστές.

Και αν ο Μασκ δεν πολυενδιαφέρεται για τους πρώτους, σίγουρα ενδιαφέρεται για τους δεύτερους. Και με αυτό υποτίθεται οι νεοταξήτες τον απειλούν.

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΤΗΣ ΕΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΣΚ ΣΤΟ Χ

Την Τρίτη 10/10 ο Επίτροπος της ΕΕ, Τιερί Μπρετόν έστειλε επιστολή στον πιο πλούσιο άνθρωπο του πλανήτη, στην οποία ανέφερε ότι η Κομισιόν είχε «ενδείξεις» πως η πλατφόρμα «χρησιμοποιούνταν για τη διάδοση παράνομου περιεχομένου και παραπληροφόρησης» στον απόηχο των επιθέσεων της Χαμάς κατά του Ισραήλ.

Επικαλούμενος τον Νόμο για τις Ψηφιακές Υπηρεσίες της ΕΕ, ο Μπρετόν προειδοποίησε με ‘τιτίβισμα’ στο Χ τον Μασκ ότι η εταιρεία έπρεπε να έχει «αναλογικά και αποτελεσματικά μέτρα μετριασμού» για την αντιμετώπιση της παραπληροφόρησης.

Πρόσθεσε ότι «έχουμε, από εξειδικευμένες πηγές, αναφορές για δυνητικά παράνομο περιεχόμενο που κυκλοφορεί στην υπηρεσία σας παρά τις σημαίες από τις αρμόδιες αρχές».

Ο Μασκ προφανώς και απάντησε.

«Η πολιτική μας είναι ότι όλα είναι ανοιχτού κώδικα και διαφανή, μια προσέγγιση που ξέρω ότι υποστηρίζει η ΕΕ. Παρακαλούμε να αναφέρετε τις παραβιάσεις τις οποίες υπαινίσσεστε πως έκανε το X, ώστε να τις δει το κοινό. Ευχαριστώ πολύ».

Ο Μπρετόν σχολίασε «γνωρίζετε καλά τις αναφορές των χρηστών σας -και των αρχών- για ψεύτικο περιεχόμενο και εξύμνηση της βίας. Στο χέρι σας είναι να δείξετε πως κάνετε ό,τι λέτε», με τον Μασκ να αναρτά στο δικό του λογαριασμό αυτό που ακολουθεί.

Ο Νεοταξίτης Νεοναζιστής επίτροπος δήλωσε και ότι οι πρόσφατες «αλλαγές στις πολιτικές δημοσίου συμφέροντος» που έκανε ο Μασκ προκάλεσαν σύγχυση σε «πολλούς ευρωπαίους χρήστες».

Φαίνεται να αναφερόταν σε μια αλλαγή που έγινε το σαββατοκύριακο, στην πολιτική δημοσίου συμφέροντος, η οποία επηρεάζει το εάν η εταιρεία αποφασίσει να αφήσει ορισμένα posts διαθέσιμα προς όλους, παρά τα μηνύματα που παραβιάζουν τους κανόνες πολιτικής του Νεοναζισμού τους Σιωναζισμού και της Νέας Χιτλερικής Τάξης που προσπαθούν να επιβάλουν.

ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΜΑΣΚ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΤΟΥ

Ανέκαθεν το Twitter είχε μια δυσκολία στο να χειριστεί την αλήθεια και την πραγματική είδηση που δεν γινόταν στην αγγλική γλώσσα, λένε οι νεοταξίτες.

Yπό τον Μασκ, το X έχει δώσει προτεραιότητα στην προσθήκη ετικετών (tags) ανακριβούς περιεχομένου που αναρτούν οι χρήστες, στην προσπάθεια του να αυξήσει το fact-checking μέσω του Community Notes.

Δηλαδή, αν κάποιος χαφιές εντοπίσει μιαν αληθινή είδηση που δεν συμφέρει τους Νεοναζί της ΕυρωΕνωσης, μπορεί να την αναφέρει, εξηγώντας και το λόγο, ώστε να εντοπιστούν οι δημοσιεύσεις που παραβιάζουν τους κανόνες της κοινότητας. Ακολούθως τοποθετείται η σχετική επισήμανση.

Οι αλλαγές όμως, που έκανε το νέο αφεντικό στην εποπτεία περιεχομένου (είπαμε, θέλει ο καθένας να γράφει την αλήθεια του), κατέστρεψε την προσπάθεια που γίνεται από τους Χιτλερικούς Νεοταξίτες να νικηθεί η αλήθεια.

Μελέτη που δημοσίευσε η ΕΕ το Σεπτέμβριο, ανέφερε ότι παρά τη δυνατότητα που προσθέτει crowdsourced περιεχόμενο στα posts, η αλήθεια που ανιχνεύεται στην πλατφόρμα είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλο social media και λαμβάνει μεγαλύτερο engagement από κάθε άλλη πλατφόρμα, σε σχετική βάση.

Oι ειδικοί υποστηρίζουν ότι η απόφαση του Μασκ να μειώσει τους πόρους που διέθετε σε έλεγχο περιεχομένου, μαζί με ορισμένες αλλαγές προϊόντων, επέτρεψαν στην αλήθεια να πολλαπλασιαστεί σε τεράστια κλίμακα και με νέους τρόπους.

«Οι διαφορές στην αρχιτεκτονική της πλατφόρμας που έχει θέσει σε εφαρμογή ο Μασκ καθιστούν πολύ πιο δύσκολη την αξιολόγηση της αξιοπιστίας μιας πηγής», δήλωσε ο Emerson Brooking, ανώτερος συνεργάτης στο Digital Forensic Research Lab του Atlantic Council.

Έδωσε ως ενδεικτικό παράδειγμα την απόφαση να ανοίξει την πρόσβαση στα μπλε ticks που κάποτε υποδήλωναν διασημότητες, χαφιέδες δημοσιογράφους ή ειδικούς σε οποιονδήποτε δίνει 8 δολάρια το μήνα.

«Έτσι έγινε πιο εύκολο να μεταφέρει ο οποιοσδήποτε ως μέσο ενημέρωσης μια αντικειμενική πλευρά. Ο δε, αλγόριθμος προωθεί πλέον το περιεχόμενο αυτών που πληρώνουν, σε σχέση με εκείνο των υπόλοιπων χρηστών».

Η αλήθεια που μεταφέρεται σήμερα στο Χ έπαιξε ρόλο και το πρόγραμμα «δημιουργών» που εισήχθη τον Ιούλιο: παρέχει μετρητά στους κορυφαίους χρήστες του X μέσω ενός μεριδίου εσόδων από διαφημίσεις.

«Ενθαρρύνει τις περισσότερες δυνατές αναρτήσεις και τις πιο μεγάλες αλήθειες, και οι χρήστες προσπαθούν να μεγιστοποιήσουν τις εντυπώσεις σε μεμονωμένες αναρτήσεις».

Το μεγαλύτερο πρόβλημα ωστόσο, είναι ο ίδιος ο Μασκ και ο τρόπος που συμπεριφέρεται στο μέσο του.

Όπως είπε στους Financial Times η διευθύντρια έρευνας στην χαφιέδικη νεοναζιστική Media Matters, Kayla Gogarty «πρότεινε στους χρήστες να ακολουθήσουν δυο λογαριασμούς για την πληροφόρηση τους επί των όσων συμβαίνουν μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, με την ελπίδα ο χρήστης να πέσει στα μεγάλα πρακτορεία ειδήσεων της Δύσης που διακινούν παραπληροφόρηση.

Και αν κάποια tweets διεγράφησαν (αυτό διακινείτε από αληταράδες χαφιέδες νεοναζιστές δημοσιογράφους , αλλά κανένας χρήστης τους Χ δεν έχει εκδηλώσει παράπονο, όπως με τις συνεχείς καταγγελίες με το σιχαμένο facebook και τον αληταρά Ζουνκεμπεργκ), η συμπεριφορά του στην πλατφόρμα θέτει τον τόνο για όλους τους άλλους, αφού εφόσον είναι ΟΚ να διαδίδει αυτός την αλήθεια, μπορούν να το κάνουν όλοι».

Ο Μπρετόν ‘έκλεισε’ την επιστολή του προς τον Μασκ ως εξής:

«Σας υπενθυμίζω ότι μετά την έναρξη μιας πιθανής έρευνας και τη διαπίστωση μη συμμόρφωσης, μπορούν να επιβληθούν κυρώσεις».

Λεφτά βέβαια, υπάρχουν. Ή καλύτερα, λεφτά έχει ο Μασκ. Αυτό που δεν φαίνεται να έχει, είναι θέληση να συμμορφωθεί.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σιωνισμός. Το ψυχωτικό αφήγημα της εβραικής μυθολογίας, στην υπηρεσία του αγγλοσαξωνικού ιμπεριαλισμού...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι δυτικόδουλοι προσκυνημένοι θα πουν σε λίγο και τον Κολοκοτρώνη "τρομοκράτη" και "σφαγέα αθώων Τούρκων" πολιτών!

Σχολιο.- Το εχουν πει ηδη...

Σχολιο.- Όταν η απελπισία και το απόλυτο μίσος για τον δυνάστη κατακτητή έχει τον πρώτο λόγο

«Το άλογό μου από τα τείχη έως τα σαράγια δεν επάτησε γη...Το ασκέρι όπου ήτον μέσα, το ελληνικό, έκοβε και εσκότωνε, από Παρασκευή έως Κυριακή, γυναίκες, παιδιά και άντρες, τριάνταδύο χιλιάδες... Ένας Υδραίος έσφαξε ενενήντα... Όταν εμβήκα εις την Τριπολιτσά με έδειξαν εις το παζάρι τον πλάτανο οπού εκρέμαγαν τους Έλληνας, αναστέναξα και είπα: «Άϊντε, πόσοι από το σόγι μου και από το έθνος μου εκρεμάστηκαν εκεί». Και εδιέταξα και τον έκοψαν· επαρηγορήθηκα και δια τον σκοτομόν των Τούρκων»

- Κολοκοτρώνης για την Άλωση της Τριπολιτσάς

«Ήτον ημέρα καταστροφής, πυρκαϊάς, λεηλασίας και αίματος. Άνδρες, γυναίκες, παιδία, όλοι απέθνησκαν......η δε δίψα της εκδικήσεως κατεσίγαζε την φωνήν της φύσεως. Εν ταις οδοίς, εν ταις πλατείαις, παντού δεν ηκούοντο ειμή μαχαιροκτυπήματα, πυροβολισμοί, πάταγοι κατεδαφιζομένων οικιών εν μέσω φλογών, φρυάγματα οργής και γόοι θανάτου• εστρώθη το έδαφος πτωμάτων......εφαίνοντο δε οι Έλληνες ως θέλοντες να εκδικηθώσιν εν μια ημέρα αδικήματα τεσσάρων αιώνων. Οι δε εν Τριπολιτσά Εβραίοι......όλοι κατεστράφησαν».

- Αφήγηση της σφαγής της Τριπολιτσάς από τον Τρικούπη

«Γυναίκες...νεανίδες...βρέφη...νέοι, γέροντες, άντρες, ανάμικτοι κατέκειντο θέαμα βαρυπενθές, και οιονεί διεμαρτύροντο κατά της διαιρούσης την ανθρωπότητα πολιτικής τυραννίας και θρησκευτικής ετεροδοξίας. Ιδίως δε η εκ της πύλης των Καλαβρύτων μέχρι του σατραπείου λεωφόρος από λιθοστρώτου μετεσχηματίσθη, ιν’ είπωμεν, εις πτωματόστρωτον, και ουθ’ ο πεζός, ουθ’ ο ίππος επάτει επί της γης, αλλά επί πτωμάτων»

- Φιλήμων

«Ακόμα και τώρα έρχεται στο νού μου το λιάνισμα και το τρίξιμο των κοκκάλων και ανατριχιάζω. Τους επαρακάλεσα να παύσουν την σφαγή αλλά δεν εκατόρθωσα τίποτα, μάλιστα εφοβήθηκα μη μου δώσουν και εμένα καμία πληγήν. Τόσην ήτο η μέθη των δια να σκοτώνουν Τούρκους...»

- Φωτάκος



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ήταν αναμενόμενο ότι θα συνέβαινε… ο παλαβός Κούλης Μητσοδράκουλας μας εμπλέκει και στο πόλεμο Ισραηλινοναζί/Παλαιστίνης.

Όπως διαβάζουμε  την διάθεση της φρεγάτας «ΨΑΡΑ» αποφάσισε το ελληνικό επιτελείο πριν λίγη ώρα προκειμένου να αναπτυχθεί στην Ανατολική Μεσόγειο εγγύς των ακτών του Ισραήλ στα πλαίσια της νατοϊκής δύναμης SNMG 2 που συνοδεύει το αμερικάνικο αεροπλανοφόρο. Στη περιοχή ήδη βρίσκεται μια αμερικανική ομάδα μάχης πλοίων με ναυαρχίδα το αεροπλανοφόρο USS Gerald R. Ford ενώ εν πλω προς μετάβαση στη περιοχή ενδιαφέροντος βρίσκεται ακόμη μια ομάδα μάχης πλοίων του Αμερικανικού Ναυτικού.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΑΜΕ ΝΤΟΥΓΡΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΧΙΤΛΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΗΣ CIA:

ΕΕ: το τουιτ παραπληροφόρει

ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ: δώστε μας την λίστα με τα τουιτ παραπληροφόρησης

merci beaucoup



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η κατανομή των Εβραίων ανά την Υφήλιο.

Σύνολο: 22.000.000

Ισραήλ: 7.000.000

Η.Π.Α. 11.500.000

Υπόλοιπος κόσμος: 3.500.000

Άλλο τίποτα;...

...Ά, ναι! "Το Ισραήλ είναι η πατρίδα των Εβραίων, στην οποία φλέγονται να επιστρέψουν!"



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιούλιος του 2014

Χαμογελαστοί Ισραηλινοί έποικοι στο λόφο της Σντερόντ (βρίσκεται 1 χιλιόμετρο από την λωρίδα της Γάζας), παρακολουθούν τις νυχτερινές αεροπορικές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας 

- Κάθε φορά που έβλεπαν έκρηξη, ο ενθουσιασμός και η χαρά τους συνοδευόταν από χειροκροτήματα. 

- Τέταρτη μέρα της επιχείρησης του Ισραήλ κατά της Χαμάς 

- 95 Παλαιστίνιοι νεκροί, ανάμεσά τους 14 παιδιά - Έξι οι νεκροί τις τελευταίες ώρες.

Αδέρφια μην ξεχνάμε!

Σιωνισμος = Ναζισμος. 

Η ανάρτηση είναι από φίλο με κλειστό τον τοίχο. Το facebook τη βγάζει spam. Προφανώς σε λίγο και χοαξ. Είναι απολύτως αληθινή η φωτογραφία. Μη μασάτε.

Σχολιο.- τα ξερουμαι ασε να γαυγιζουν

Σχολιο.- τιποτα δεν δικαιολογεί την βαρβαρότητα, από όπου και να προέρχεται, λες;

προφανώς ούτε του βιασθεντος όταν κάνει κομμάτια τον βιαστή, έτσι; Ούτε του εκτελεστή του Ταλάτ πασα ας πούμε; Που εκείνη την εποχή αθωώθηκε;

Κάτι μαλακίες περί βαρβαρότητας λέγανε και οι μπολσεβίκοι μετά την επανάσταση. Όταν κατέλαβαν τη σχολή Ευελπίδων, τους έβγαλαν ένα επαναστατικό κήρυγμα και τους άφησαν ελεύθερους. Η συγκεκριμένη σχολή ήταν υπεύθυνη για το μακελειό με δεκάδες νεκρούς σε ένα εργοστάσιο. Η επανάσταση συγχώρεσε. Αποτέλεσμα; Οι ευέλπιδες στελέχωσαν τη λευκή τρομοκρατία. Που οδήγησε τη χώρα σε ένα μακροχρόνιο εμφύλιο. Ήρθε και η απόπειρα δολοφονίας του Λένιν. Από κει και μετά κανένα έλεος.

Σχολιο.- Αρρώστια

Σχολιο.- το είχε βγάλει και το CNN τότε και καρατομηθηκε η ρεπόρτερ επειδή αποκάλεσε στο τουίτερ αποβράσματα τους εν λόγω Ισραηλινούς.

Σχολιο.- ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ "ΘΕΩΡΕΙΑ" ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΝ ΤΟ "ΘΕΑΜΑ" ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ

ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΔΕΙ.

ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΥΔΗ.

Σχολιο.- Μεναχέμ Μπέγκιν*(αυτό το κάθαρμα πήρε και "νόμπελ ειρήνης!!!" :

«Η ράτσα μας είναι εκείνη των κυρίαρχων.

Εμείς είμαστε θεϊκά όντα σ’ αυτό τον πλανήτη.

Είμαστε διαφορετικοί από τις κατώτερες ράτσες,

όσο διαφορετικές είναι αυτές οι ράτσες σε σχέση με τα έντομα.

Οι άλλες ράτσες είναι σαν τα ανθρώπινα περιττώματα.

[σημ. δηλαδή τα σκατά, στην καθομιλουμένη].

Ο δικός μας προορισμός είναι να

βασιλεύουμε σ’ αυτές τις κατώτερες ράτσες.»

*Ο Μεναχέμ Μπέγκιν ήταν ιδρυτής του ακροδεξιού σιωνιστικού κόμματος Λικούντ και πρωθυπουργός του Ισραήλ. Πριν από τη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ, ήταν ο ηγέτης της σιωνιστικής τρομοκρατικής ομάδας Ιργκούν...

Η Λωρίδα της Γάζας είναι αποκλεισμένη από το 2006. Η μεγαλύτερη φυλακή του πλανήτη!

Εκεί, στα λίγα τετραγωνικά χιλιόμετρα ζουν 2,5 εκατομμύρια ζώα (σύμφωνα με τους ναζί και τους "πολιτισμένους" ευρωπαίους...

Κούλη, Κασσελάκη, Ανδρουλάκη, Βελόπουλε Κασιδιάρη Στίγκα και Cia... Ποιοι είναι οι τρομοκράτες;

Ποιος διαπράττει έγκλημα πολέμου;

Σχολιο.- Θυμάμαι είχα δει βιντεάκι πριν χρόνια, για αυτό ακριβώς το θέμα

 https://youtu.be/Zbkbt4-JLZ0?si=Gf88wDERHYPFd3XN



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το 4ο Ράιχ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. Το video με την "επιδρομή αλεξιπτωτιστών της Χαμάς" ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΪ (το κορυφαίο ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ Χ@Μ@ΙΤΥΠΕΙΟ).

Όπως και με τα φέρετρα από το ναυάγιο της Lampedusa (2013) που τα παρουσίασαν ως..."φέρετρα θυμάτων της COVID - 19". Σε σημείο ώστε να τους διαψεύσουν ΤΑ ELLINIKA HOAXES.

Προφανώς και οι "βαρβαρότητες" της Χαμάς αποδεικνύονται ένα ακόμα ΑΣΥΣΤΟΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, παρόμοιο με την ΜΟΥΦΑ "πανδημία" (και με ίδιους στόχους).

Σχολιο από ELLINIKA HOAXES :

Αυτό το βίντεο ΔΕΝ δείχνει Παλαιστίνιους αλεξιπτωτιστές της Χαμάς να προσγειώνονται σε φεστιβάλ στο Ισραήλ

Το εξεταζόμενο βίντεο είναι αναρτημένο στο διαδίκτυο από τα τέλη Σεπτεμβρίου και παρουσιάζει δραστηριότητα που έλαβε χώρα σε αθλητικό κέντρο στο Κάιρο της Αιγύπτου.

Με αφορμή την είδηση ότι, κατά την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου που εξαπέλυσε η Χαμάς κατά του Ισραήλ και για το μακελειό που σημειώθηκε στο Supernova Festival, διαδόθηκε ένα βίντεο που υποτίθεται ότι δείχνει αλεξιπτωτιστές της Χαμάς να προσγειώνονται στο χώρο του φεστιβάλ. Αυτό είναι ψευδές.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΟΡΜΑΝ ΦΙΝΚΕΛΣΤΑΙΝ 

ΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΖΕΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ :

Η Dolores Ibarruri, La Passionaria , προέτρεψε περίφημα κατά τη διάρκεια του Ισπανικού Εμφυλίου Πολέμου, «Καλύτερα να πεθάνεις στα πόδια σου παρά να ζεις για πάντα στα γόνατά σου». Τα τελευταία 20 χρόνια οι κάτοικοι της Γάζας, οι μισοί από τους οποίους είναι παιδιά, έχουν εγκλωβιστεί σε στρατόπεδο συγκέντρωσης. Σήμερα παραβίασαν τα τείχη του στρατοπέδου. Αν τιμήσουμε την ένοπλη αντίσταση του Τζον Μπράουν στη δουλεία. Εάν τιμούμε τους Εβραίους που εξεγέρθηκαν στο γκέτο της Βαρσοβίας - τότε η ηθική συνέπεια διατάσσει να τιμούμε την ηρωική αντίσταση στη Γάζα. Εγώ, για παράδειγμα, δεν θα στεναχωρήσω ποτέ -αντίθετα, ζεσταίνει κάθε ίνα της ψυχής μου- τις σκηνές των χαμογελαστών παιδιών της Γάζας, καθώς οι αλαζονικοί Εβραίοι υπέρτατοι καταπιεστές τους ταπεινώθηκαν τελικά. 

Τα αστέρια πάνω στον παράδεισο κοιτάζουν ευγενικά προς τα κάτω. Δόξα, δόξα, αλληλούγια. Οι ψυχές της Γάζας προχωρούν! "

Στο τριλεπτο βιντεο μια απο τις επιδραστικοτερες και δυνατοτερες διαλεκτικες ΑΝΤΙ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΠΕΣ- αν οχι η μεγιστη υπο τον τιτλο "Τα Κροκοδειλια Δακρυα (του Σιωνισμου)".

Και στο κειμενο η προσφατη τοποθετηση του Αμερικανο-Εβραιου Norman G. Finkelstein (Persona Non Grata για το Ισραηλ και με απαγορευση εισοδου στο κρατος του Ισραηλ απο το 2008) για τα προσφατα γεγονοτα στο Ισραηλ και την Παλαιστινη ... 

Norman G. Finkelstein 7 Οκτωβρίου 2023: 

Όμηροι - Μαθαίνοντας από το Ισραήλ 

Τα κροκοδείλια δάκρυα έχουν αρχίσει πάνω από Ισραηλινούς ομήρους που είχαν πιάσει μαχητές της Γάζας. Όμως το Ισραήλ κρατάει όμηρους τους 2,1 εκατομμύρια ανθρώπους της Γάζας, μεταξύ των οποίων ένα εκατομμύριο παιδιά, σε μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές του πλανήτη για σχεδόν 20 χρόνια. Στην πραγματικότητα, το Ισραήλ ήταν η μόνη χώρα στον κόσμο που νομιμοποίησε την ομηρεία. Ο σεβαστός Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Ισραήλ, Aharon Barak, δήλωσε το 1997 ότι «μια κράτηση είναι νόμιμη εάν αποσκοπεί στην προώθηση της κρατικής ασφάλειας, ακόμη και αν ο κίνδυνος για την κρατική ασφάλεια δεν πηγάζει από τους ίδιους τους κρατούμενους» και ότι «η κράτηση… Ο σκοπός της απελευθέρωσης… αιχμαλωτισμένων και αγνοουμένων στρατιωτών είναι ζωτικό συμφέρον για το κράτος». (Η απόφαση δεν ανατράπηκε μέχρι το 2000.) Εάν το παρελθόν αποτελεί οδηγό, η ηγεσία της Γάζας θα ανταλλάξει τους Ισραηλινούς με μερικούς από τους 4.500 Παλαιστίνιους που κρατούνται στις ισραηλινές φυλακές για υποτιθέμενους «λόγους ασφαλείας». Η Γάζα παίζει μόνο από το βιβλίο που έγραψε το Ισραήλ.

Και παραθέτει ο Norman G. Finkelstein

«Όλη η χορωδία της συκοφαντίας, την οποία το Κόμμα της Τάξης δεν αποτυγχάνει ποτέ, στα όργια του αίματος, να σηκώσει ενάντια στα θύματά τους, αποδεικνύει μόνο ότι ο αστός των ημερών μας θεωρεί τον εαυτό του νόμιμο διάδοχο του παλιού βαρώνου, που σκέφτηκε κάθε όπλο. στα χέρια του δίκαια ενάντια στον πληβείο, ενώ στα χέρια του πληβείου ένα όπλο κάθε είδους αποτελούσε από μόνο του έγκλημα».

Καρλ Μαρξ, Ο εμφύλιος πόλεμος στη Γαλλία ...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σιγά σιγά αποκαλύπτονται τα ψέμματα της προπαγάνδας του #Ισραηλ : 

-Οι αθώοι σκοτώθηκαν στη συναυλία σε διασταυρούμενα πυρά με ευθύνη του Ισραηλινού στρατού 

-Τα καμμένα «μωρά» ήταν καμμένα πτώματα στρατ/των της Χαμάς 

-Οι «αποκεφαλισμοί» μωρών (έλεος) δεν επιβεβαιώνονται από κανέναν



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΗΠΑ: Όχι στην ανάπτυξη χερσαίων δυνάμεων στη Μέση Ανατολή - H έκκληση της Δύσης προς το Ιράν

"No, no, no! Δεν σας τα είπαν σωστά! Δεν έχουμε πρόθεση να ανακατευτούμε! Μόνο το Ιράν θα παρακαλέσουμε ευγενικά, σαν καλές κυρίες...

No, no, no! Μην ακούτε διαδόσεις! Μην πάει και γυρίσει το μάτι σας και κάνετε κανένα χτύπημα και σε εμάς, και γίνουμε πάλι ΡΟΜΠΑ! Άσε που υπάρχει πάντα φόβος, μπροστά σε ΑΛΗΘΙΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ, να φανεί τι ΜΟΥΦΑ ήταν οι Δίδυμοι Πύργοι!..."



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σχετικά με την φρίκη της Γάζας

-Ο Κολομβιανός Πρόεδρος Gustavo Petro αντέδρασε στις δηλώσεις του Ισραηλινού Υπουργού Άμυνας, ο οποίος διέταξε την πλήρη πολιορκία της Γάζας και ισχυρίστηκε ότι το Ισραήλ πολεμάει “ανθρώπινα ζώα”: “Αυτό είπαν οι Ναζί για τους Εβραίους. Οι δημοκρατικοί λαοί δεν μπορούν να επιτρέψουν στον ναζισμό να επανέλθει στη διεθνή πολιτική. Οι Ισραηλινοί και οι Παλαιστίνιοι είναι ανθρώπινα όντα σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο. Αυτή η ρητορική μίσους, αν συνεχιστεί, θα οδηγήσει μόνο σε ένα Ολοκαύτωμα”.

-Οι 5 χώρες που διαμελίζουν τον κόσμο => Γαλλία, Ηνωμένες Πολιτείες, Γερμανία, Ιταλία και το Ηνωμένο Βασίλειο θα βοηθήσουν το Ισραήλ να “αμυνθεί”. (κοινή δήλωση).



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΗΛΑΔΗ. ΔΕΝ χρειάζονται υγειονομικοί έλεγχοι για τη διαπίστωση της καταλληλότητας των ψαριών.

Στα αζήτητα παραμένουν τα ψάρια στη Λαϊκή της Λάρισας καθώς οι καταναλωτές τα αποφεύγουν φοβούμενοι ότι είναι μολυσμένα από τον Παγασητικό. Το γεγονός αυτό αναγκάζει τους ιχθυοπώλες να πουλούν κάτω από το κόστος και να βρίσκονται σε απελπιστική οικονομική κατάσταση.

Ζητούν να υπάρξει παρέμβαση από την πολιτεία για να στηριχτεί το επάγγελμά τους, ενώ δηλώνουν πως υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση των καταναλωτών, αφού η αλιεία έχει απαγορευτεί στον Παγασητικό μετά τις πλημμύρες και οι τράτες ψαρεύουν στα ανοιχτά στο Αιγαίο, γεγονός που σημαίνει ότι τα ψάρια είναι υγιεινά και ολόφρεσκα.

Το θέμα λοιπόν σήμερα στη λαϊκή της Τρίτης στο σταθμό στη Λάρισα ήταν οι  ψαράδες που δεν έχουν δουλειά, δεν μπορούν να πουλήσουν τα ψάρια τους γιατί υπάρχει παραπληροφόρηση για τον Παγασητικό ενώ ψαρεύουν στα ανοιχτά. Έτσι  αναγκάζονται να τα δίνουν κάτω του κόστους ή ακόμα και να τα πετάνε, αφού δεν υπάρχει αγοραστικό ενδιαφέρον.

Δεν έχουν να ζήσουν μας δήλωσαν  και θα αναγκαστούν να αλλάξουν επάγγελμα

Πουλάνε με 1 και 2 ευρώ και πάλι ο κόσμος δεν αγοράζει γιατί φοβάται



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στάθης Δρογώσης

Ερώτηση για τις ταυτότητες. Ισχύει ότι σε κιγο καιρό  θα βγει άλλος ενιαίος αριθμός αντί για αμκα, αφμ κτλ; Οπότε να περιμένω κάποιους μήνες; Ή να βγάλω τώρα;

Twitter 23 Σεπτεμβρίου 2023

Όχι, τι "κίγο" καιρό μετά!... Βγάλε τώρα, και ξαναβγάζεις και αργότερα. 

Αυτός νομίζει ότι οι "ταυτότητες" είναι ενέσιμες, οπότε σου λέει, μήπως να κάνω όλες τις δόσεις μαζεμένες; Βοηθός Μαλάκα, με ένσημα, με ασφάλιση.

Δεν έχει πλάκα πια. Ξεκαρδιστήκαμε, τους κάναμε ατραξιόν, γελάσαμε, ξαναγελάσαμε, κάηκε το ανέκδοτο...

Δεν είχα δίκιο όταν έλεγα πως τα καθεστωτικά υποχείρια χωρίζονται στους κρετίνους και τους πληρωμένους. Υπάρχει κι ένα υπο-είδος που είναι ΚΑΙ κρετίνοι ΚΑΙ σε εντεταλμένη υπηρεσία. Διότι μπορεί να είναι κάποιος εξαρτημένος, χαφιές, να τρώει από τα αποφάγια που του πετάνε χάμω τα αφεντικά του, αλλά αν έχει στοιχειώδη αντιληπτική ικανότητα φροντίζει να κρατάει τα προσχήματα όταν κάνει καθεστωτική προπαγάνδα. Πρέπει να είναι και κλινικά βλάξ για να εκθέτει τον φιλο-Ναζισμό και τον παραλογισμό του τόσο επίμονα, ξανά και ξανά, και ξανά. Ή (κι αυτή είναι μια διαστροφική εκδοχή) να είναι διπλός πράκτορας και να θέλει να ΒΛΑΨΕΙ το καθεστώς - διότι τέτοιες ιδιοφυείς δηλώσεις είναι ικανές να προκαλέσουν τέτοιο πολιτισμικό σοκ που να ξυπνήσουν και άνθρωπο σε κώμα.

Ξέρετε, αυτός ο αμόρφωτος, εξωνημένος κλόουν είναι ο ίδιος υπο-ανθρωπότυπος με τον υπήκοο που ζήτησε και συγγνώμη από πάνω (!!!) από τον γκάνγκστερ, τον τραμπούκο τον Μπέο. Τα υποχείρια αυτά έχουν κάνει τη μεγαλύτερη δυνατή ζημιά στις κοινωνίες και στην πολιτεία. Τολμώ να πω ότι αν δεν υπήρχαν (ή αν ήταν πολύ λιγότεροι) η πατρίδα δεν θα είχε μετατραπεί σε αποικία - ή τουλάχιστον θα το πάλευε, ώστε να αποκαταστήσει την Ισοπολιτεία και το Σύνταγμα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάποτε..μικρός ο γυιός μου,υφίστατο από δύό μεγαλύτερα αδέρφια, τρομοκρατία στην γειτονιά(Γαλάτσι).Μέχρι που με βρήκαν(μαζί και η γιαγιά τους...γιατί η μάνα κι ο πατέρας τους ήταν αλλού γι' αλλού) μπροστά τους.Μετά...η γειτονιά ησύχασε. Το ίδιο στον Γέρακα από Ρομά(έτσι τους λένε τώρα) που προσπάθησαν τον γυιό μου και τον φίλο του να τους μπάσουν σ' ένα αυτοκίνητο.Έφυγαν πεταλιάζοντας το γκάζι με -μεταξύ άλλων- καρφωμένο ένα λατάκι στο παρμπρίζ μέχρι το πίσω κάθισμα. Γιατί η υπεράσπιση των παιδιών είναι αρχαίο ένστικτο και καθήκον..κόντρα στα καθήκια και τα δικαιω ματιλίκια.Υ.Γ..Περιμένω με λύσσα τίποτα επιθέσεις δικαιωματικές...μην διστάζετε...θα σερβίρω..

Σχολιο.- Το λατάκι είναι καδρόνι.. οικοδομικό



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τον Ιούλιο του 2014 περισσότεροι από 2.200 Παλαιστίνιοι,530 ανήλικοι, δολοφονήθηκαν στη Γάζα.

Οι Ισραηλινοί κάτοικοι του Sederot κάθονταν σε λόφο για να Απολαύσουν το«θέαμα» ενώ έπεφταν οι βόμβες .

Τότε δεν είδαμε την παλαιστινιακή σημαία να κυματίζει στα κτίρια της Ευρώπης!

* η ανάρτηση αναδεικνύει την υποκρισία της Ε.Ε.

Καταδικάζουν επιλεκτικά την τρομοκρατία και την βία.

Σχολιο.- Όλα είναι επιλεκτικά πλέον..συμφωνώ ...σαπιλα κ υποκρισία

Σχολιο.- Ipokrisija sto megalio tis



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το κάθε αμόρφωτο σκουπίδι έχει γίνει πλυντήριο του Ισραήλ.

Σχολιο.- Δεν υπάρχει Ισραήλ!

Σχολιο.- Οι καλλιτεχνες μούγκα. Απιστευτο ε

Σχολιο.- καθόλου απίστευτο.. αυτοί είναι οι πρώτοι που απορροφαει το συστημα

Σχολιο.- η υπουργός εξωτερικών της Γερμανίας δηλώνει πως η ασφάλεια του Ισραήλ είναι προτεραιότητα ,αγνωουντας το γεγονός άτι η εφαρμογή των αποφάσεων του ΟΗΕ για την διεθνή δικαιοσύνη και Ειρήνη έπρεπε να να είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητα.

Ο παλαιστινιακός λαός με την συμπαράσταση των φίλο ελεύθερων δυνάμεων στον κόσμο επιμένουμε να σκουπιστεί η κατοχή από την ιστορική Παλαιστίνη, η Γερμανία να πάρει τους Ισραηλινούς να ζουν στην Γερμανία αλλά κράτη της Ευρώπης από κει που ήρθαν



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το άκυρο και το λευκό που είπε το ΚΚΕ, όπου δεν υπάρχουν υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης , είναι το πιο σωστό.

Αυτό δα έλειπε, το ΚΚΕ, να  πε, ότι από το ένα σκατό προτιμάμε το άλλο σκατό.

Το έχουμε πει 100 φορές. ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ είναι ακριβώς τα ίδια σκατά!!!

Και κάποιοι κρυφοσυριζαίοι , που ονειρεύονται «άθροισμα των δημοκρατικών δυνάμεων», από αυτές που δεν υπάρχουν, γιατί ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ είναι το ίδιο δούλοι και λακέδες των ευρωτοκογλύφων  και των αμερικάνων , με τα όνειρα θα μείνουν. Και να αφήσουν τις εξυπνάδες ότι έπρεπε να πει το ΚΚΕ «ψήφο κατά συνείδηση». Εννοείται ότι τελικά ούτως ή άλλως ψήφος κατά συνείδηση είναι, κανείς δεν σε αναγκάζει να ψηφίσεις κάτι που δεν θέλεις.  

Αλλά το ΚΚΕ έπρεπε να πει αυτό που είπε. Λευκό και άκυρο στα κυβερνητικά τομάρια πρώην και νύν  ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, που κατέστρεψαν και συνεχίζουν να καταστρέφουν τη χώρα.

Σχολιο.- Δεν υπάρχει πραγματικά δίλημμα για τον κόσμο του ΚΚΕ. Αν δούμε τι στάση κράτησαν κάτι ντεμεκ προοδευτικοι και ανεξάρτητοι στους δήμους. Είναι πολλά τα λεφτά και ατελείωτη η διαπλοκή. Ακόμα και για το Ρούσσο (που ξεκίνησε σαν ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τώρα είναι φανατικός τσυριζαίος0 ως παλιά Χαλανδραια έχω τις ενστάσεις μου.

Σχολιο.- Ασφαλώς η απόφαση μας για ψήφο θα είναι επηρεασμένη από κύκλους συμφερόντων (π.χ. Μ. Μ. Ε., κόμματα κλπ). Αυτό βέβαια δεν μας απαλλάσσει από την ευθύνη της επιλογής μας.

Σχολιο.- Δεν ψηφίζω Αθήνα,αλλά τα όσα πρεσβεύει ο κος Δούκας είναι ακριβώς ,όπως τα περιγράφεις, αυτά  τα νεοταξίτικα που είπε για «πόλεις-φυλακές των 15 λεπτών»....Στην Αθήνα, νομίζω, πως είστε μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης....

Ο Μπακογιάννης είναι ένας μικρόνοος νάρκισος,που έχει πίσω του τον μηχανισμό του σογιού του, την μαμά ,την αδελφή και πάλι δεν τραβάει...

Ο Δούκας είναι ένα λίαν φιλόδοξο άτομο με ατζένα της ΝΤΠ....Τον θεωρώ περισσότερο επικίνδυνο και δεν νομίζω ,πως δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα η "κανονική" πολιτική ζωή,πολύ περισσότερο από την αυτοδιοίκηση....

Αν βγει δήμαρχος θα τον δούμε μπροστά μας αλλού....

(Θα διακινδύνευα να πω ένας "Κασσελάκης" του ΠΑΣΟΚ....)

Σχολιο.- Εντάξει, το έγραψες κι ΑΥΤΟ.

Το ΚΚΕ θεωρεί πρόβατα τους ψηφοφόρους, επειδή στέλνει το ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν πρέπει να τσιμπήσουν στα ψευτοδιλληματα του αστικού συστήματος και των συγκοινωνούντων αστικών κομμάτων, που την επόμενη των εκλογών εφαρμόζουν απαρέγκλιτα την αντιλαϊκή πολιτικη της ΕΕ και των αστικών κυβερνήσεων που μοιράζουν τον πλουτο στους γνωστους εθνικούς εργολάβους διαλύοντας ότι έχει απομείνει από το κοινωνικό κράτος.

Και μην ανησυχείς. Δεν καίγονται οι αγωνιστές της Λαϊκής Συσπείρωσης. Κάθε άλλο.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ελληνούτσικο ουκρανοφιλο, σιωνιστοφιλο ναζιδι.Δλδ για να καταλάβετε αυτός υποστηρίζει τους Ουκρανούς του ζελέ που πουλάει όπλα στις παλαιστινιακές οργανώσεις που σφάζουν ισραηλινοναζίδες που τους υποστηρίζουν και καθώς τα συμπυκνώνει όλα αυτά ο εγκέφαλος του χαιρετάει και ναζιστικά για να μας αποδείξει για άλλη μια φορά περίτρανα ότι παράγουμε απείρως περισσότερους ηλίθιους από όσους μπορούμε να κλείσουμε στα ψυχιατρεία

Σχολιο.- Στο Βερολίνο είδα τις περισσότερες Ουκρανικές σημαίες σε Δημόσια κτήρια!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Σνόουντεν ισχυρίζεται ότι ο Μπιν Λάντεν είναι ακόμα ζωντανός υπό τον έλεγχο της CIA

Ο πρώην αρχηγός ενός παγκόσμιου τρομοκρατικού δικτύου, Οσάμα Μπιν Λάντεν, εξακολουθεί να είναι στο μισθολόγιο της CIA και ζει σε μια ήσυχη βίλα στη Μπαχάμα, ισχυρίζεται ένας πρώην πράκτορας της CIA.

7/02/2016

Ο Έντουαρντ Σνόουντεν, πρώην υπάλληλος της CIA, είπε ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν, ο οποίος υποτίθεται ότι σκοτώθηκε το 2011, είναι ακόμα ζωντανός και καλά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του USA Politics Today, ο Σνόουντεν ισχυρίστηκε σε συνέντευξή του στη Moscow Tribune ότι ο Λάντεν, ο πρώην αρχηγός του παγκόσμιου τρομοκρατικού δικτύου της Αλ Κάιντα, ζει στις Μπαχάμες με μισθοδοσία της CIA.

«Έχω έγγραφα που δείχνουν ότι ο Μπιν Λάντεν εξακολουθεί να είναι στο μισθολόγιο της CIA. Εξακολουθεί να λαμβάνει περισσότερα από 100.000 δολάρια το μήνα, τα οποία μεταφέρονται μέσω ορισμένων επιχειρήσεων και οργανισμών, απευθείας στον τραπεζικό του λογαριασμό στο Nassau. Δεν είμαι σίγουρος πού βρίσκεται τώρα, αλλά το 2013, ζούσε ήσυχα στη βίλα του με πέντε από τις συζύγους του και τα πολλά παιδιά του», ανέφερε η εφημερίδα σύμφωνα με τα όσα είπε ο Σνόουντεν.

Ο Σνόουντεν, ο οποίος τώρα ζει ως φυγάς στη Ρωσία, διέφυγε από τις ΗΠΑ μετά τη διαρροή εγγράφων σχετικά με τα προγράμματα μαζικής παρακολούθησης όλων των λαών από την NSA και τις εντολές που έδινε στα μέσα ενημέρωσης το 2013. Και τις δολοφονίες αμάχων Αφγανών από τους στρατιώτες των ΗΠΑ.

Ο Σνόουντεν συνεχίζει λέγοντας ότι η CIA ενορχήστρωσε τον ψεύτικο θάνατο του πρώην ηγέτη της Αλ Κάιντα.

Ισχυρίζεται ότι ο Οσάμα μεταφέρθηκε με την οικογένειά του σε άγνωστη τοποθεσία στις Μπαχάμες.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ελληνική δημοσιογραφία#

40 νεογέννητα βρέθηκαν μισοφαγωμένα στο Ισραήλ από αφιονισμένες ισλαμοαρκούδες που είχε αμολήσει η οικολογική πτέρυγα της Χαμάς.

Σχολιο.- Τωρα προτιμησα να γελασω. Η κατάσταση ειναι για κλαματα

Σχολιο.- απλά προσπαθούν να κρύψουν τα δεκαδες καμένα μωρα από τις βόμβες φωσφόρου των σιωναζί

Σχολιο.- Όλη η είδηση είναι ψευδής.Διαψευστηκε μέχρι και από τον Ισραηλινό στρατό.

Σχολιο.- Δυστυχώς, όχι μόνο ελληνική δημοσιογραφία αλλά όλη η δυτική ναζιστική.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ

Δύο μικρά κοριτσάκια στέκουν αγέρωχα καί ανεμίζουν τίς σημαιες τής Παλαιστινης στά πρόσωπα δύο πανοπλων Ισραηλινών στρατιωτών...

Υ.Γ.Δυστυχώς επειδή εξαφανίσθηκε τό Βίντεο, εβαλα μία φωτογραφία αξιολάτρευτου Μπόμπιρα στα χαλάσματα τής Γάζας με τήν σημαία τής Παλαιστίνης...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ALFA Σκατιάνα(με το «πουτανε» χαμόγελο)από τη μία οι Τρομοκράτες Τζιχαντιστές της Χαμάς καί από τήν αλλη οι Ισραηλινοι στρατιωτες

= Αίμα-Σπέρμα-Ψέμα



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΓΚΙΝΤΕΟΝ ΛΕΒΙ

δημοσιεύτηκε στην ισραηλινή εφημερίδα «Χααρέτζ».

«ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ 2.000.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΔΥΝΗΡΟ ΤΙΜΗΜΑ»

Ενα συγκλονιστικό κείμενο, που αποδεικνύει πως όσοι πραγματικά πιστεύουν στην ειρήνη στη Μέση Ανατολή, αναγνωρίζουν τις ρίζες του προβλήματος και την ανάγκη να δικαιωθούν τα αιτήματα του παλαιστινιακού λαού, υπογράφεται από τον γνωστό Ισραηλινό συγγραφέα και δημοσιογράφο Γκιντεόν Λεβί και δημοσιεύτηκε στην ισραηλινή εφημερίδα «Χααρέτζ».

«Πίσω από όλα αυτά τα ψέματα, η ισραηλινή αλαζονεία – η ιδέα ότι μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε, ότι δεν θα πληρώσουμε ποτέ το τίμημα και ότι δεν θα τιμωρηθούμε γι’ αυτό.

Ότι θα συνεχίζουμε ανενόχλητοι. Θα συλλαμβάνουμε, θα σκοτώνουμε, θα καταδιώκουμε, θα απαλλοτριώνουμε και θα προστατεύουμε τους εποίκους, που είναι απασχολημένοι με τα πογκρόμ τους.

Θα επισκεφθούμε τον τάφο του Ιωσήφ, τον τάφο του Οθνιήλ και τον βωμό του Ιησού του Ναυή στα παλαιστινιακά εδάφη, και φυσικά το Όρος του Ναού – πάνω από 5.000 Εβραίοι μόνο στη γιορτή του Σουκότ.

Θα πυροβολούμε αθώους ανθρώπους, θα τους βγάζουμε τα μάτια και θα τους σπάμε τα κεφάλια, θα εκδιώκουμε, θα κατάσχουμε, θα ληστεύουμε, θα αρπάζουμε τους ανθρώπους από τα κρεβάτια τους, θα πραγματοποιούμε εθνοκάθαρση και φυσικά θα συνεχίζουμε την απίστευτη πολιορκία της Λωρίδας της Γάζας και όλα θα είναι εντάξει.

Θα χτίζουμε έναν τρομακτικό φράχτη γύρω από τη Γάζα -μόνο το υπόγειο τείχος κόστισε 3 δισεκατομμύρια σέκελ (765 εκατομμύρια δολάρια)- και θα είμαστε ασφαλείς. Θα βασιστούμε στις ιδιοφυΐες της μονάδας κυβερνοπληροφόρησης 8200 του στρατού και στους πράκτορες της υπηρεσίας ασφαλείας Shin Bet που γνωρίζουν τα πάντα.

Θα μας προειδοποιήσουν εγκαίρως. Θα μεταφέρουμε μισό στρατό από τα σύνορα της Γάζας στα σύνορα της Χαβάρα στη Δυτική Όχθη μόνο και μόνο για να προστατεύσουμε τον ακροδεξιό βουλευτή Ζβι Σουκότ και τους εποίκους. Και όλα θα είναι εντάξει, τόσο στη Χαβάρα όσο και στο πέρασμα του Ερέζ προς τη Γάζα.

Αποδεικνύεται ότι ακόμη και ο πιο εξελιγμένος και ακριβός φράχτης στον κόσμο μπορεί να παραβιαστεί με μια παλιά μπουλντόζα που βγάζει καπνό, όταν το κίνητρο είναι μεγάλο. Αυτός ο αλαζονικός φράχτης μπορεί να διασχιστεί με ποδήλατα και μηχανάκια, παρά τα δισεκατομμύρια που ξοδεύτηκαν σε αυτό και παρά τους ακριβοπληρωμένους διάσημους εμπειρογνώμονες και εργολάβους.

Σκεφτήκαμε ότι θα συνεχίζουμε να κατεβαίνουμε στη Γάζα, να σκορπάμε μερικά ψίχουλα με τη μορφή δεκάδων χιλιάδων ισραηλινών αδειών εργασίας -πάντα υπό την προϋπόθεση της καλής συμπεριφοράς- και να τους κρατάμε όλους φυλακισμένους. Θα τα βρούμε με τη Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και οι Παλαιστίνιοι θα ξεχαστούν μέχρι να εξαφανιστούν, όπως θα ήθελαν αρκετοί Ισραηλινοί.

Θα συνεχίσουμε να κρατάμε χιλιάδες Παλαιστίνιους κρατούμενους, μερικές φορές χωρίς δίκη, εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι πολιτικοί κρατούμενοι. Και δεν θα δεχτούμε να συζητήσουμε την απελευθέρωσή τους ακόμα κι αν βρίσκονται στη φυλακή για δεκαετίες. Θα τους πούμε ότι μόνο με τη βία οι κρατούμενοί τους θα δουν την ελευθερία.

Σκεφτήκαμε ότι θα συνεχίζαμε αλαζονικά να απορρίπτουμε κάθε προσπάθεια διπλωματικής λύσης, μόνο και μόνο επειδή δεν θέλουμε να ασχολούμαστε με αυτά, και όλα θα συνεχίζονταν έτσι για πάντα. Για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα. Μερικές εκατοντάδες ένοπλοι Παλαιστίνιοι παραβίασαν τον φράχτη και εισέβαλαν στο Ισραήλ με έναν τρόπο που κανένας Ισραηλινός δεν θα μπορούσε να διανοηθεί. Μερικές εκατοντάδες άνθρωποι απέδειξαν ότι είναι αδύνατο να φυλακίσεις 2 εκατομμύρια ανθρώπους για πάντα χωρίς να πληρώσεις ένα σκληρό τίμημα.

Μια παλιά παλαιστινιακή μπουλντόζα που καπνίζει διέσχισε το Σάββατο τον πιο έξυπνο φράχτη του κόσμου, διαπερνώντας έτσι και την αλαζονεία και τον εφησυχασμό του Ισραήλ. Και διέλυσε με αυτόν τον τρόπο και την ιδέα ότι αρκεί να επιτίθεται κανείς περιστασιακά στη Γάζα με drones καμικάζι -και να τα πουλάει στον μισό κόσμο- για να διατηρήσει την ασφάλεια.

Το Σάββατο, το Ισραήλ είδε εικόνες που δεν είχε ξαναδεί ποτέ. Παλαιστινιακά οχήματα να περιπολούν στις πόλεις του, ποδηλάτες να μπαίνουν από τις πύλες της Γάζας. Αυτές οι εικόνες διαλύουν την αλαζονεία. Οι Παλαιστίνιοι της Γάζας αποφάσισαν ότι είναι πρόθυμοι να πληρώσουν οποιοδήποτε τίμημα για μια στιγμή ελευθερίας.

Υπάρχει κάποια ελπίδα σε αυτό; Όχι.

Θα πάρει το Ισραήλ το μάθημά του; Όχι.

Το Σάββατο μιλούσαν ήδη για την εξάλειψη ολόκληρων γειτονιών στη Γάζα, για την κατάληψη της Λωρίδας και την τιμωρία της Γάζας «όπως δεν έχει τιμωρηθεί ποτέ πριν». Αλλά το Ισραήλ δεν έχει σταματήσει να τιμωρεί τη Γάζα από το 1948, ούτε για μια στιγμή. Μετά από 75 χρόνια βιαιοπραγιών, το χειρότερο δυνατό σενάριο την περιμένει και πάλι.

Οι απειλές για «ισοπέδωση της Γάζας» αποδεικνύουν μόνο ένα πράγμα: Δεν έχουμε μάθει τίποτα. Η αλαζονεία ήρθε για να μείνει, παρόλο που το Ισραήλ πληρώνει υψηλό τίμημα για άλλη μια φορά.

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου φέρει πολύ μεγάλη ευθύνη για ό,τι συνέβη και πρέπει να πληρώσει το τίμημα, αλλά δεν ξεκίνησαν όλα από αυτόν και δεν θα τελειώσουν μετά την αποχώρησή του. Πρέπει τώρα να κλαίμε πικρά για τα ισραηλινά θύματα, αλλά πρέπει να κλαίμε και για τη Γάζα.

Τη Γάζα, οι περισσότεροι κάτοικοι της οποίας είναι πρόσφυγες που δημιούργησε το Ισραήλ. Τη Γάζα, η οποία δεν γνώρισε ποτέ ούτε μια μέρα ελευθερίας». 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΕΑΑΝ

Ανακοίνωση-Καταγγελία στο Κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

Εμείς τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις μαζί με τους γονείς και κηδεμόνες των ΑμεΑ, εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στον παλαιστινιακό λαό. Έναν λαό ηρωικό και πολυβασανισμένο.

Από το 1948 μέχρι και σήμερα, ο παλαιστινιακός λαός, βιώνει την κατοχή από το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ, σκοτώνοντας, βιάζοντας, βασανίζοντας ηλικιωμένους, παιδιά και αμάχους.

75 χρόνια μετράει εκατοντάδες , χιλιάδες θύματα με συνεχείς επιθέσεις.

Επιθέσεις που έχουν ως θύματα αμάχους και παιδιά.

Επιθέσεις που εναντιώνονται στο δικαίωμα του Παλαιστινιακού λάου για απόκτηση πατρίδας.

Οι επιθέσεις αυτές βέβαια πραγματοποιούνται με την ανοιχτή στήριξη των ΗΠΑ και της ΕΕ.

Διόλου αμελητέος βέβαια και ο ρόλος των ελληνικών κυβερνήσεων όλα αυτά τα χρόνια. Οι οποίες , στα πλαίσια της συμμαχικής συνεργασίας κάνουν κοινές ασκήσεις, με την προοπτική των κοινών επιχειρήσεων στο μέλλον. Αρνούμενοι παράλληλα να προχωρήσουν στην ομόφωνη απόφαση της Βουλής των Ελλήνων για αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους.

Στεκόμαστε ΕΝΑΝΤΙΑ στο κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΤΡΟΠΗ & ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ..

Η κυβέρνηση στέλνει φρεγάτα ανοιχτά της Γάζας συνοδεία αμερικανικού αεροπλανοφόρου για να επιτηρεί το μακέλεμα του παλαιστινιακού λαού!

Χωρίς πάτο είναι η κατρακύλα της κυβέρνησης της ΝΔ που δηλώνει «παρούσα» στη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού, βάζοντας πλάτη στις επιχειρήσεις των Ισραηλινών μακελάρηδων στην Παλαιστίνη....

Μετά τόν αφοπλισμό τών Ελληνικών Νησιών από τα βαρεα αμυντικά οπλα για να τά στείλει στους Ναζί τής Ουκρανίας..



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Haggai Matar

Ισραηλινος δημοσιογραφος – αρνητης στρατευσης

«Ο τρομος που νιωθουν οι Ισραηλινοι μετα τη σημερινη επιθεση, συμπεριλαμβανομενου του εαυτου μου, ηταν η καθημερινη εμπειρια εκατομμυριων Παλαιστινιων για παρα πολυ καιρο»....

https://www.imerodromos.gr/egklhmata-kata-ths-anthropothtas-sthn-palaistinh-ti-shmainei-sthn-praxh-na-zeis-se-mia-chora-fulakh/?fbclid=IwAR25WTDr76bCjQiBUqaevw5Ln-iZOaqF3wz_oJ3BsJVF0PPpvmydu4MZF6k

Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στην Παλαιστίνη: Τι σημαίνει στην πράξη να ζεις σε μία χώρα – φυλακή

Οι κηδείες παιδιών στη Λωρίδα της Γάζας είναι τόσο συνήθεις όσο η στέρηση νερού, ο καθημερινός σωματικός έλεγχος, οι νυχτερινοί βομβαρδισμοί και η ανέγερση νέων εβραϊκών κατοικιών σε παλαιστινιακή γη.

Η απάντηση της διεθνούς κοινότητας στην απόπειρα ενός καταπιεσμένου, αδικημένου και εξαθλιωμένου λαού για αντεπίθεση είναι μεγαλύτερη καταπίεση, μεγαλύτερη αδικία, μεγαλύτερη εξαθλίωση. Μετά την απόφαση του Ισραήλ να επιβάλει πλήρη αποκλεισμό της Γάζας, ακολούθησε η ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για «πάγωμα» της ανθρωπιστικής βοήθειας προς την Παλαιστίνη. Όσο και αν ντύνουν τις αποφάσεις τους με τον μανδύα του πολέμου κατά της τρομοκρατίας, γνωρίζουν πως το αποτέλεσμα θα είναι η μαζική δολοφονία Παλαιστινίων και όχι η αποδυνάμωση της Χαμάς που έχει δείξει πως μπορεί ούτως ή άλλως να εφοδιάζεται με ό,τι χρειάζεται. Η Ευρώπη των «αρχών», της «ελευθερίας» και της «δικαιοσύνης» που γίνεται εδώ και χρόνια συνένοχη δια της απάθειάς της σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, βοηθάει τώρα και στην πράξη στην εξόντωση του παλαιστινιακού λαού.

Δεξαμενές & μπιτόνια

Οι ισραηλινοί χρησιμοποιούν το νερό ως όπλο



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτό λέγεται ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ!!!!!

«Ο Υπουργός Υγείας του Ισραήλ διέταξε τα κρατικά νοσοκομεία να μην περιθάλψουν αιχμάλωτους τρομοκράτες»: 

Η διάσωση των «ελεεινών» τρομοκρατών δεν συνάδει με την αποστολή του Ισραήλ.

«Ο Μοσέ Αρμπέλ εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης μια οδηγία προς το ισραηλινό δημόσιο σύστημα υγείας του Ισραήλ να αρνηθεί τη θεραπεία αιχμαλώτων τρομοκρατών». 

«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, το δημόσιο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης πρέπει να επικεντρωθεί εξ ολοκλήρου στη θεραπεία των θυμάτων των σφαγών, των στρατιωτών του Ισραηλινού Στρατού και στην προετοιμασία για τον επόμενο πόλεμο», δήλωσε Αρμπέλ. 

«Το έργο της διασφάλισης και της θεραπείας των καταραμένων και απεχθών τρομοκρατών εντός του συστήματος δημόσιας υγείας βλάπτει σημαντικά αυτή την προσπάθεια, και ως εκ τούτου, υπό την ηγεσία μου, το δημόσιο σύστημα υγείας δεν θα τους θεραπεύει». 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η "δημοσιογράφος" Nicole Zedeck, στολισμένη και μακιγιαρισμένη πλην με πολεμική στολή, επισκέπτεται το κιμπούτζ Ισραηλινών εποίκων Kfar Aza και από εκεί δίνει την είδηση ότι βρέθηκαν 40 πτώματα αποκεφαλισμένων από τους Παλαιστίνιους βρεφών.

Η ίδια, όπως αποδείχθηκε, ούτε τα είδε (παρόλο που ήταν εκεί) ούτε επιβεβαίωσε με οποιονδήποτε τρόπο την "είδηση" που υποτίθεται ότι της μετέφεραν Ισραηλινοί στρατιώτες. 

Το κανάλι της, το Ισραηλινό i24news με διεθνή εμβέλεια, σπεύδει να μεταδώσει την είδηση, ενδεχομένως προσθέτοντας και 'γαργαλιστικές' φαντασιώσεις όπως και με την περίπτωση της Ουκρανής επιτρόπου. 

Από εκεί οι υποστηρικτές του κράτους-Απαρτχάιντ ξεσάλωσαν και τα ΜΜΕ της Δύσης και από εκεί κοινωνικά δίκτυα πλημμύρισαν με την "είδηση" κατάλληλα καρυκευμένη. 

Εννοείται ότι οι αυτοαποκαλούμενοι "ελεγκτές της πληροφόρησης" στο F/B ουδόλως αντέδρασαν ή αντιδρούν.

Όμως, το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu έθεσε ευθέως το ερώτημα στον εκπρόσωπο των IDF εάν ο Ισραηλινός στρατός όντως ανακάλυψε αποκεφαλισμένα παιδιά ή βρέφη στο Kfar Aza και έλαβε επισήμως την απάντηση ότι "ο Ισραηλινός στρατός δεν διαθέτει τέτοιες πληροφορίες". 

Το προφανές, πλην όμως 'ρητορικό', ερώτημα είναι γιατί άραγε το κανάλι i24news δεν έκανε ένα απλό τηλεφώνημα να ρωτήσει πριν δημιουργήσει διεθνή σάλο με την "είδηση"; 

Και γιατί το Facebook, που διαθέτει τόσο μεγάλη ευαισθησία απέναντι στα fake news αφήνει την "είδηση" να διαχέεται;

Οι απαντήσεις δικές σας.

Σχολιο.- Μέση Ανατολή: Ο βρώμικος πόλεμος της προπαγάνδας – Καταρρέουν fake news ισραηλινών και δυτικών ΜΜΕ

Καλά κρατεί ο πόλεμος της προπαγάνδας από ισραηλινά και δυτικά ΜΜΕ (ανάμεσά τους και πολλά ελληνικά), με τη διασπορά fake news, προκειμένου να δικαιολογηθεί η διαχρονική βαρβαρότητα του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ.

Μετά την κατάρριψη του ισχυρισμού ότι Παλαιστίνιοι έκλεισαν σε κλουβιά παιδιά Ισραηλινών οικογενειών που είχαν αιχμαλωτιστεί από τη Χαμάς, άλλες δύο «ειδήσεις» που κυκλοφόρησαν ευρέως τις τελευταίες ημέρες αποδεικνύεται ότι -αν δεν ήταν κατασκευασμένες- τουλάχιστον δεν είχαν περάσει από την απαραίτητη δημοσιογραφική διαδικασία της διασταύρωσης και της επιβεβαίωσης.

Η πρώτη περίπτωση αφορά την «είδηση» ότι η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς, «αποκεφάλισε 40 Ισραηλινά βρέφη» κατά τη διάρκεια της επίθεσης τα ξημερώματα του Σαββάτου στο κιμπούτζ Κφαρ Αζά.

Η ψευδής είδηση αναπαρήχθη από Ισραηλινή δημοσιογράφο του καναλιού «i24» (το οποίο κατηγορείται ότι έχει στενές σχέσεις με τον Νετανιάχου) στη διάρκεια επιτόπιου ρεπορτάζ στο Κφαρ Αζά.

https://www.imerodromos.gr/mesh-anatolh-o-vromikos-polemos-ths-propagandas-katarreoun-fake-news-israhlinon-kai-dutikon-mme/?fbclid=IwAR0Ca4im3Ckzkhs0FdAvi_bMqcsaB5eyHtkb4HJe6M265W3iCnZgl_cXguQ

σχολιο.- Το Ισραήλ βομβάρδισε σχολεία του ΟΗΕ στη Γαζα: Τουλάχιστον 30 παιδιά νεκρά

Τουλάχιστον 30 παιδιά, μαθητές των σχολείων του ΟΗΕ (UNWRA) στη Γάζα, σκοτώθηκαν, όταν οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις, βομβάρδισαν τα σχολεία τους, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ.

Τρεις δάσκαλοι και άλλοι οκτώ μαθητές τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τον Στεφάν Ντουζαρίκ.

Σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας, περίπου 220.200 Παλαιστίνιοι έχουν αναζητήσει καταφύγιο σε 92 εγκαταστάσεις της UNRWA, τα οποία όπως έχει ανακοινώσει το Ισραήλ, αποτελούν στόχο.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




H Hezbollah προειδοποίησε απόψε, δίνοντας στη δημοσιότητα και βίντεο δοκιμών πυραύλων μέσου βεληνεκούς (ακτίνα δράσης > 330 χλμ) ότι οποιαδήποτε προσέγγιση ή εμπλοκή των αμερικανικών αεροπλανοφόρων, θα τα μετατρέψει σε “εχθρικούς στρατιωτικούς στόχους” και θα πληγούν.
Αυτό είναι το πυραυλικό οπλοστάσιο της Hezbollah, όπως το υπολογίζουν δυτικές και ισραηλινές υπηρεσίες!
Σχολιο.- Γενικός Γραμματέας της Παλαιστινιακής Εθνικής Πρωτοβουλίας Μουσταφά Μπαργκούτι:
"Οι Παλαιστίνιοι στρέφονται στην αντίσταση γιατί βλέπουν ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να επιτύχουν τα δικαιώματά τους. Το θέμα δεν είναι να απανθρωποποιήσουμε τους Παλαιστίνιους και να τους αποκαλέσουμε ως τρομοκράτες. Το θέμα είναι να ρωτήσουμε γιατί οι ΗΠΑ υποστηρίζουν την Ουκρανία στον αγώνα ενάντια σε αυτό που αποκαλούν «η κατοχή», ενώ εδώ υποστηρίζουν έναν κατακτητή που συνεχίζει να κατέχει τα εδάφη μας;"
Πολύ καλή ερώτηση.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα άσχημα νέα για τη Δύση, έφτασαν απόψε από τη Μπρατισλάβα:
Η Σλοβακία έχει κυβέρνηση με ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία με πρωθυπουργό τον Robert Fico!
Την κυβέρνηση στηρίζουν το κόμμα του Fico, το σοσιαλδημοκρατικό Smer-SD, το επίσης σοσιαλδημοκρατικό Hlas και το NSN, Εθνικό Κόμμα Σλοβακίας.
Το τι παρασκήνιο εξελίχτηκε αυτές τις μέρες, από τις δυτικές υπηρεσίες, τι εκβιασμοί κι απειλές, τι χρηματισμοί για να αποτραπεί ο συνασπισμός, είναι απίστευτα… 
Τελικά, τζίφος!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ
 ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΙΣΡΑΗΛ"
- Τὸ "ἰσραήλ" δὲν ἀντιλαμβάνεται καθόλου τὸ πῶς τὸ ἐκλαμβάνουν οἱ περισσότερες χῶρες στὸν πλανήτη. Ζεῖ ἀκόμη στὴν ἐποχὴ πρὸ 30ετίας, μὲ τὶς ΗΠΑ νὰ τοῦ κάνουν τὸ χατήρι καὶ νὰ βομβαρδίζουν τὴν Μ. Ἀνατολή, ἐξαπολύοντας τοὺς έκπαιδευμένους ἀπὸ τὴν Δύση τρομοκράτες.
- Οὔτε ἀντιλαμβάνεται κανεῖς ἐκεῖ μέσα ὅτι οἱ βομβαρδισμοὶ στὴν Γάζα προκαλοῦν πολὺ μεγάλη ἀντίδραση ἐναντίον του. Οὔτε καταλαβαίνει ὅτι οἱ συνθῆκες ποὺ ἐπέβαλλε τόσο καιρὸ στοὺς Παλαιστινίους εἶναι ἀπάνθρωπες καὶ ντροπιαστικές.
- Οὔτε ὅτι δὲν ἔχει ἀπολύτως καμμία νομιμοποίηση νὰ ὑπάρχῃ καὶ ὅτι οἱ ἰσχυρισμοί του περὶ "περιούσιου λαοῦ" καὶ "γῆς ἐπαγγελίας" ἀντηχοῦν ὄχι πολὺ διαφορετικὰ ἀπὸ τοὺς ἰσχυρισμοὺς τῆς ἀνωτερότητας τῆς φαντασιακῆς "ἄρυας φυλῆς", ποὺ "δικαιοῦται" νὰ εἰσβάλλῃ καὶ νὰ κατέχῃ ὅ,τι ἄλλη χώρα τῆς γυαλίσει.
- Γενικὰ στὸν περισσότερο κόσμο, παγκοσμίως, δὲν ἀρέσει οὔτε ὁ ναζισμὸς οὔτε οἱ ναζί, ἀκόμη κι ἄν ἔχουν κάνει περιτομὴ καὶ μιλοῦνε Γίντις.
Μπορεῖ νὰ μὴν συντάσσεται μὲ τὴν Χαμάς, καὶ μᾶλλον νὰ τὴν ἀντιπαθῇ, ἀλλὰ αὐτὸ δὲν παίζει κανένα ρόλο στὴν ἀντίληψη τοῦ "ἰσραήλ" ὡς μιὰ παράνομη σιωνιστικὴ ὀντότητα καὶ ἐποικιστικὸ πρότζεκτ τῆς ἀγγλοσαξωνικῆς ἀποικιοκρατίας.
- Τὸ "ἰσραήλ" θὰ ἔπρεπε νὰ ὑποχωρήσῃ ὅσο προλαβαίνει, νὰ καθήσῃ ἀμέσως στὸ τραπέζι τῶν διαπραγματεύσεων γιὰ ἀνεξάρτητο Παλαιστινικὸ κράτος καὶ νὰ παραδώσῃ τὶς δημόσιες ὐποδομὲς ρεύματος, νεροῦ, καυσίμων κτλ. σὲ αὐτό, χωρὶς κανένα ἐκβιασμό.
- Ἐπίσης θὰ πρέπει τὸ συντομότερο νὰ φύγῃ ἀπὸ τὸν νότιο Λίβανο καὶ ἀπὸ τὸ Γκολὰν τῆς Συρίας. Ἐκεῖ οὔτε Παλαιστίνη εἶναι, οὔτε μὲ Χαμὰς ἔχει νὰ κάνῃ, οὔτε καὶ ἔχει ἀπολύτως καμμία θέση μέσα στὴν ἐπικράτεια γύρω χωρῶν.
- Τὸ "ἰσραήλ" δὲν ἔχει συμπάθειες πουθενὰ στὴν διεθνὴ σκηνή. Καὶ τὸ νὰ προκαλέσῃ μὲ τὴν στάση του μιὰ ἀνάφλεξη στὴν εὐρύτρη περιοχή, δὲν εἶναι κάτι ποὺ θὰ τοῦ συγχωρέσει καμμία χώρα. Νὰ ξεχάσῃ Λίβανο καὶ Συρία χωρὶς ἄλλη κουβέντα, περισώζοντας ὅ,τι μπορεῖ τώρα -- γιατὶ ἐκεῖ ποὺ ἔφερε τὰ πράγματα θὰ τὰ χάσει ΟΛΑ.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρόσκληση - Εκδήλωση/συζήτηση
«Η Παλαιστίνη, οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και ο κόσμος»
Παρασκευή 13 Οκτώβρη 2023, ώρα 17:30
Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών
Ακαδημίας αρ. 20, (3ος όροφος)
Συζητούν:
Μαρία Νικολακάκη, Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
Γιάννης Ραχιώτης, Νομικός
Βαγγέλης Γονατάς, Δίκτυο Αλληλεγγύης με τη Λατινική Αμερική
Δημήτρης Καραμήτσας, Νομικός
Συντονίζει ο Νίκος Κλειτσίκας, συγγραφέας
Οργανωτές
«Πλατφόρμα Ανεξαρτησίας»
«Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη "Γασσάν Καναφάνι"»
«Δίκτυο Αλληλεγγύης με τη Λατινική Αμερική»
«Επιτροπή για την Ειρήνη και τη Φιλία μεταξύ Ελλάδας - Συρίας»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



11/10/2023  -   19.00 
Πούτιν, πριν λίγο:
“Δεν καταλαβαίνω γιατί οι Ηνωμένες Πολιτείες φέρνουν ομάδες αεροπλανοφόρων στη Μεσόγειο Θάλασσα. Έφεραν ένα. Ανακοινώνουν κι ένα δεύτερο. 
Δεν βλέπω πραγματικά το νόημα. 
Τι πρόκειται να βομβαρδίσουν τον Λίβανο, τη Γάζα ή τι; 
Τι θα κάνουν; 
Ή μήπως απλά προσπαθούν να τρομάξουν κάποιους ; 
Όμως οι άνθρωποι εκεί δεν φοβούνται τίποτα πια!
Δεν είναι αυτός ο τρόπος για να λύσουμε τα προβλήματα, αλλά να βρούμε μια συμβιβαστική λύση. 
Αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε. Φυσικά, τέτοιες ενέργειες φουντώνουν την κατάσταση.
Για τη σύγκρουση Παλαιστινίων-Ισραήλ: 
“Όταν ελήφθη η απόφαση για τη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ, ελήφθη παράλληλα η απόφαση για τη δημιουργία ενός δεύτερου κράτους. 
Επρόκειτο για τη δημιουργία δύο ανεξάρτητων κυρίαρχων κρατών: Ισραήλ και Παλαιστίνης. 
Το Ισραήλ δημιουργήθηκε, όπως γνωρίζουμε, αλλά η Παλαιστίνη, ως ανεξάρτητο, κυρίαρχο κράτος, δεν δημιουργήθηκε, δεν πραγματοποιήθηκε λόγω διαφόρων περιστάσεων. Δεν θα υπεισέλθω τώρα σε λεπτομέρειες. 
Επιπλέον, ένα μέρος της γης που οι Παλαιστίνιοι θεωρούσαν ανέκαθεν ως πατρογονικά παλαιστινιακά εδάφη, είναι κατεχόμενο από το Ισραήλ. 
Σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και με διαφορετικούς τρόπους, αλλά κυρίως, φυσικά, με στρατιωτική βία.
Ποιο είναι όμως το πρόβλημα σήμερα; Έχουν δημιουργηθεί μηχανισμοί διευθέτησης, αλλά οι ΗΠΑ υπονόμευσαν αυτούς τους μηχανισμούς και αποφάσισαν να ρυθμίσουν τα πάντα μόνες τους, δεν χρησιμοποίησαν αυτούς τους μηχανισμούς. 
Χωρίς την αντιμετώπιση των θεμελιωδών πολιτικών ζητημάτων, με κυριότερο την ίδρυση ενός κυρίαρχου Παλαιστινιακού Κράτους με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ, είναι αδύνατο να λυθεί το πρόβλημα στο σύνολό του.
Αυτό ήταν το διακύβευμα. 
Εκτός από αυτό, η εποικιστική πολιτική, μια σειρά από άλλες συνιστώσες οδήγησαν, τελικά, σε αυτή την έκρηξη της βίας.”



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτό το θυμάστε;
Δυο μέρες πριν κυριαρχούσε στα μέσα η είδηση και οι φωτογραφίες μιας Γερμανίδας τουρίστριας που δήθεν η Χαμάς, βίασε, βασάνισε, σκότωσε και περιέφερε το πτώμα της σαν τρόπαιο!
Και δώστου περιγραφές φρίκης, και δώστου συγκινητικές ιστορίες που έβγαζαν από τα social media της κοπέλας ή από … την κοιλιά τους τα παπαγαλάκια…
Ε, αποδείχτηκε ότι η κοπέλα είναι ζωντανή! 
Το είπε η μητέρα της!
Και μάλιστα είναι σε νοσοκομείο της Γάζας! Εκεί την πήγαιναν τραυματισμένη με το φορτηγάκι οι Παλαιστίνιοι που δήθεν … περιέφεραν το πτώμα μετά το … βιασμό και το … βασανισμό της!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σιωvιστές Nαζί:
ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΔΙΕΘΝΩΣ: Εμπρηστικές βόμβες διασποράς “λευκού φωσφόρου” κατά της Γάζας και χωριών του Λιβάνου (Bιντεο)
Τα αποτελέσματα στις εικόνες κάτω από τα Νοσοκομεία της Γάζας.
Σχολιο.- Στο Ισραήλ 70 δολοφονήθηκαν... στη Γάζα 198 νεκροί, γιατί οι Ισραηλινοί δεν δολοφονούν αλλά στέλνουν τριαντάφυλλα στη Γάζα. Εδώ τους έβαλαν μέχρι και τις ΛΕΞΕΙΣ που θα χρησιμοποιούν να προσέχουν:
 Έτσι οι μεν Παλαιστίνιοι στις ειδήσεις απλώς “πεθαίνουν” και καταγράφονται σαν “νεκροί” ενώ οι Ισραηλινοί “δολοφονούνται” ή “σκοτώνονται” και καταγράφονται σαν “θύματα”!!!
Η επιστήμη της προπαγάνδας και οι διαφορετικές αποχρώσεις στις εντυπώσεις που θέλουν να δημιουργήσουν…



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Καταργήσαμε όλους τους κανόνες του πολέμου.
Οι στρατιώτες μας δεν θα ευθύνονται για τίποτα.
Δεν θα υπάρχουν στρατιωτικά δικαστήρια» 
δήλωσε χθες ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Yoav Gallant.
κάπως έτσι ανοίγουν οι πύλες της κόλασης
δυστυχώς ο υπόλοιπος κόσμος σιωπά
ή ίσως συναινεί σιωπηρά στην αποδοχή της φρίκης
δώστε στην Λογική μία πιθανότητα να επιβιώσει πριν είναι αργά πλέον για όλους μας
στην φωτογραφία ο εν λόγω παράφρων ψυχοπαθής



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΙΣΑΠΟΣΤΑΚΗΔΕΣ, 
ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΖΟΜΠΙ ΚΑΙ ΟΡΚ ΕΔΩ ΜΕΣΑ…
ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΦΙΛΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ, ΕΞΟΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΖΕΙ ΜΕ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΖΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΑΟΠΛΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (τα περισσότερα παιδιά) ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ…
ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΓΕΙΤΟΝΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ, ΜΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΡΙΖΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝΕ, ΤΟΥ ΤΑ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ, ΣΠΙΤΙΑ, ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ, ΕΠΟΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΣΤΩΝΗ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΒΑΦΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΣΚΑΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ…
ΤΟΤΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΤΕ !
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΙΣΑΠΟΣΤΑΚΙΑΣ !
ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ! 
ΙΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ 9 ΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ 10 ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΔΥΝΑΜΟΥ !
ΣΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ 
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΝΕΞΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΣΤΟΜΙΣΑ ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ 
«ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ»
ΠΑΝΤΑ !!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ !!!
ΝΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΑΠ´ΤΗΝ ΑΡΧΗ 
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΝ 
ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΛΙΤΙΚ & ΠΟΛΙΤΙΚΟΡΕΚΤΙΛΑΣ 
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ «ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ» 
ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΙΣ ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ 
ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΘΕΣΗ ! 
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ …
ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΑ … 
ΜΠΛΟΚ & ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Πρέσβης του Ισραήλ ενοχλήθηκε από την συγκέντρωση έξω από την Ισραηλινή Πρεσβεία και έβγαζε φωτογραφίες τους παρευρισκόμενους. 
Είναι που δεν μπορεί να χωνέψει πως ο ελληνικός λαός και η αντιπροσωπεία του, που βρέθηκε έξω απο την Πρεσβεία, στέκεται στο πλευρό της Παλαιστίνης. 
Είναι που δεν θα μπορέσει να κάνει ποτέ αυτόν τον λαό, συνένοχο στα εγκλήματα του Ισραήλ εις βάρος της Παλαιστίνης αλλά και εις βάρος της Ελλάδας. 
Τις στημένες κυβερνήσεις μπορεί, τον λαό ΠΟΤΕ!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Σιωνιστική προπαγάνδα στα καλύτερα της! 
Η "δημοσιογράφος" που διέδιδε τα fake news για τον εντοπισμό 40 νεογνών "με κομμένα κεφάλια από την Χαμάς ", τα γύρισε λέγοντας πως πηγές της ήταν Ισραηλινοί στρατιώτες "που πίστευαν πως είχαν σκοτωθεί 40 μωρά"! 
Την ίδια ώρα οι εικόνες με τα κατακρεουργημένα παιδιά της Παλαιστίνης από τους Ισραηλινούς βομβαρδισμούς προκαλεί σοκ!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Μαζικός βομβαρδισμός μιας πλήρως πλέον αποκλεισμένης και από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές του κόσμου με 2-2,5 εκατ. κατοίκους για να καταπολεμηθεί η ...τρομοκρατία... Τα ανθρώπινα δικαιώματα, οι διεθνείς νόμοι, ο ΟΗΕ, τα διεθνή δικαστήρια είναι βέβαια για τους ...χαχόλους...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Νετανιάχου επικαλέστηκε τον Προφήτη Ησαΐα τον Προφήτη που ανακοίνωσε τον ερχομό του Μεσσία. ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ! ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΙΩΝΑΖΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ!!!
11/10/2023
Ο πρωθυπουργός Nετανιάχου στο βραδινό διάγγελμα σήμερα ανέφερε τον Jeshaiah ben Amoz, τον πρώτο μεγάλο προφήτη των Γραφών της Εβραϊκής Βίβλου τον προφήτη Ησαία, στην τελευταία πρόταση της ομιλίας του προς τον όχλο των σιωναζί. Αυτός είναι ο προφήτης που ανακοίνωσε τον μελλοντικό Μεσσία στα γραπτά του…Ακόμη τον περιμένουν!!!!
Το ότι έκλεισε την ομιλία του με αυτή την αναφορά μοιάζει με επίκληση στον ψευδομεσσία του να έρθει. Ο σιωναζιστικός μεσσιανισμός σ΄έξαρση. Πόσο συσχετίζεται με τις όλες εξελίξεις;



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



drone καμικάζι της Χεζμπολά έπληξε τον πυρηνικό σταθμό της Dimona στο Ισραήλ; Μάχες στο εσωτερικό ή κοντά του;
11/10/2023
Πυροβολισμοί ακούστηκαν ,μέσα στην ισραηλινή πυρηνική εγκατάσταση Dimona.
Ένα drone αυτοκτονίας από τον Λίβανο έπληξε την πυρηνική τοποθεσία Dimona (30 χλμ. ΝΑ Beersheba)
Πυροβολισμοί ακούστηκαν κοντά στο εργοστάσιο Rotem στη Ντιμόνα: υπάλληλοι κλείδωσαν τις πόρτες και αυτή τη στιγμή είναι περιορισμένοι
(Κανάλι 12 του Ισραήλ)
Καθώς ξεκίνησε η επίθεση στο βορρά, οι αρχικές αναφορές ανέφεραν ότι ένα περιστατικό ασφαλείας σημειώθηκε σε μια εγκατάσταση στη Ντιμόνα στο νότιο Ισραήλ. Η φύση του περιστατικού είναι μέχρι στιγμής ασαφής.jp
Υποστηρίζεται ότι υπήρξε απόπειρα επίθεσης με UAV καμικάζι από τη Χαμάς εναντίον του ισραηλινού πυρηνικού σταθμού Dimona. Η εγκατάσταση στη Dimona βρίσκεται 200+ km από τον Λίβανο.
Το πιο μυστικό πυρηνικό εργοστάσιο του Ισραήλ δέχεται επίθεση από αέρα (Μίνι drones) και έδαφος (μαχητές) 15 Ισραηλινοί στρατιώτες σκοτώθηκαν, πολλοί τραυματίστηκαν
Αναφέρθηκαν επίσης 3 θύματα από την πλευρά της Χαμάς….
Η Χαμάς έχει επιτεθεί στην ισραηλινή πόλη Ντιμόνα, όπου βρίσκονται τα ισραηλινά πυρηνικά μέσα. Υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες σχετικά με την κατάληψη της πόλης, αλλά επιβεβαιώθηκε ότι η επίθεση έγινε σε μεγάλη κλίμακα και ότι μαχητές έχουν εισέλθει στην πόλη.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



τ.Aφεντικό των μυστικών υπηρεσιών Λιβάνου: η απόφαση ελήφθη να ανοίξουν όλα τα μέτωπα εάν το Ισραήλ εισβάλει στη Λωρίδα της Γάζας.
11/10/2023
Λιβανέζος Υποστράτηγος Abbas Ibrahim τ αφεντικό των μυστικών υπηρεσιών Λιβάνου: η απόφαση ελήφθη να ανοίξουν όλα τα μέτωπα εάν το Ισραήλ τολμήσει να εισβάλει στη Λωρίδα της Γάζας με τη βία και έγκειται στη λογική της διεθνούς κοινότητας να παρέμβει», δήλωσε ο στρατηγός Ιμπραήμ, σύμφωνα με σχόλια που ανέφερε η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ANI).
«Εάν το Ισραήλ εισέλθει στη Γάζα με μεγάλη στρατιωτική δύναμη, ολόκληρη η περιοχή θα τυλιχτεί στις φλόγες και εάν πραγματοποιήσει δολοφονίες σε Λίβανο, Συρία και Παλαιστίνη, θα υπάρξουν πολύ βίαιες αντιδράσεις», πρόσθεσε ο Αμπάς Ιμπραήμ. Το Ισραήλ βρίσκεται σε μια απίστευτη κατάσταση και δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις και να δώσει στον παλαιστινιακό λαό τα δικαιώματά του. »
Σύμφωνα με τον ίδιο, «αν το Ισραήλ εισβάλει στη Γάζα σε μια προσπάθεια να τερματίσει τη Χαμάς, αυτό δεν σημαίνει ότι θα εξαλείψει τη Χαμάς». «Η Χαμάς έχει διεθνή παρουσία και εμβέλεια», πρόσθεσε. Σε περίπτωση βίαιης απάντησης από το Ισραήλ, είμαι βέβαιος ότι τα μέτωπα στον Λίβανο και τη Συρία θα φουντώσουν και το Ισραήλ θα βρεθεί περικυκλωμένο από όλες τις πλευρές. Σε αυτό το πλαίσιο είναι βέβαιο ότι θα επηρεαστεί ο Λίβανος. «Ο άξονας της αντίστασης δεν θα επιτρέψει να ηττηθεί η Χαμάς», είπε ο στρατηγός Ιμπραήμ.
Σύμφωνα με τον ίδιο, «η ειρήνη είναι απαραίτητη, αλλά μια δίκαιη και συνολική ειρήνη». «Δεν θα υπάρξει ειρήνη στην περιοχή έως ότου ο παλαιστινιακός λαός απολαύσει όλα τα δικαιώματά του», πρόσθεσε. Ερωτηθείς για την ενότητα της αραβικής θέσης εναντίον του Ισραήλ, απάντησε: «Η Συρία, η Υεμένη, ο Λίβανος και το Ιράκ είναι σε θέση να κατευθύνουν πυραύλους προς την καρδιά του Ισραήλ. »
Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων του Πακιστάν: «Εάν το Ισραήλ ξεκινήσει μια χερσαία επιχείρηση κατά της Λωρίδας της Γάζας, θα παράσχουμε υποστήριξη βαλλιστικών πυραύλων στη Χαμάς».
Ανατολική Μεσόγειος: Μετά την ανάπτυξη της Naval Group 12, με το αεροπλανοφόρο USS Gerald R. Ford.
Οι Αμερικανοί θέλουν να στείλουν και δεύτερη ναυτική ομάδα, με το αεροπλανοφόρο USS Dwight D. Eisenhower.
Οι Βρετανοί εξετάζουν το ενδεχόμενο αποστολής αεροπλανοφόρου στην ανατολική Μεσόγειο.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απειλές κατά των πολιτών του Χαλανδρίου από τον Α.Γεωργιάδη: «Αν δεν εκλεγεί η υποψήφια της ΝΔ θα χάσετε το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης»
Απειλές κατά των πολιτών του Χαλανδρίου εξαπέλυσε ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος ισχυρίστηκε επί της ουσίας ότι αν δεν βγει η υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας, Αγαπητού Χρύσα, τότε οι πολίτες… θα πρέπει να ξεχάσουν τα χρήματα του ΕΣΠΑ. 
«Θα χάσει όλες τις ευκαιρίες του νέου ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης» δήλωσε κατά γράμμα προκαλώντας πολλές απορίες για το πώς άραγε μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο
 «Δεν είναι δυνατόν ο Δήμος Χαλανδρίου να κυβερνάται από την Ανταρσύα δια του κ. Ρούσσου. (Εντωμεταξί ο κ. Ρούσσος εδώ και χρόνια δεν έχει καμία σχέση με Ανταρσυα, και υποστηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ). Όχι για λόγους ιδεολογικούς μόνον αλλά καθαρά για το καλό του Δήμου» έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter, δημοσιεύοντας το βίντεο με τις δηλώσεις.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χεζμπολάχ: Συνυπεύθυνες οι ΗΠΑ για τα εγκλήματα του Ισραήλ – Δεν μας τρομάζει το αεροπλανοφόρο τους
«Οι ΗΠΑ είναι εταίροι στην ισραηλινή επιθετικότητα και τις θεωρούμε υπεύθυνες για τη δολοφονία, το έγκλημα και την πολιορκία», αναφέρει η Χεζμπολάχ. «Η αποστολή αεροπλανοφόρων στην περιοχή με στόχο την ανύψωση του ηθικού του εχθρού αποκαλύπτει την αδυναμία της σιωνιστικής στρατιωτικής μηχανής.
«Οι ΗΠΑ είναι εταίροι στην ισραηλινή επιθετικότητα και τις θεωρούμε υπεύθυνες για τη δολοφονία, το έγκλημα και την πολιορκία», αναφέρει η Χεζμπολάχ.
«Η αποστολή αεροπλανοφόρων στην περιοχή με στόχο την ανύψωση του ηθικού του εχθρού αποκαλύπτει την αδυναμία της σιωνιστικής στρατιωτικής μηχανής. Η αποστολή αεροπλανοφόρων δεν θα εκφοβίσει τις αντιστασιακές ομάδες που είναι έτοιμες για αντιπαράθεση μέχρι να επιτευχθεί η νίκη και η πλήρης απελευθέρωση», σημειώνει ακόμη η οργάνωση.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ανεξάρτητος υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές ο Ρ. Φ. Κένεντι
Τη ρήξη του με το Δημοκρατικό Κόμμα ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι τζούνιορ στη διάρκεια εκδήλωσης στη Φιλαδέλφεια, ξεκαθαρίζοντας ότι εγκαταλείπει την κούρσα για το χρίσμα του κόμματος, επιλέγοντας να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές του 2024 ως ανεξάρτητος υποψήφιος.
Καταγγέλλοντας διαφθορά στην ηγεσία των δύο βασικών κομμάτων, ο ανιψιός του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ Τζον Φ. Κένεντι, που δολοφονήθηκε το 1963, και γιος του πρώην γερουσιαστή Ρόμπερτ Φ. Κένεντι, που δολοφονήθηκε το 1968, εμφανίστηκε ως υποψήφιος που μπορεί να ενώσει τους Αμερικανούς.
Εναντίον της ανακοίνωσης του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι τζούνιορ τάχθηκαν μέλη της οικογένειάς του, αλλά και η ηγεσία του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, που ανέφερε ότι «ένας Δημοκρατικός με φορεσιά ανεξάρτητου παραμένει ένας Δημοκρατικός».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάλι γίναμε διεθνώς ρεζίλι με την δουλικότητα και την διαστροφή της... σφαλιαρόπληκτης κυβερνησάρας μας!
Μετά τα Ουκρανοφιλήματα, μέσα στην Βουλή, έχουμε και τη φωταγώγηση, εκτός Βουλής, με τους σφαγείς του Παλαιστινιακού λαού.
Ποιον εκφράζει η φωταγώγηση της Ελληνικής Βουλής με την σημαία του Ισραήλ;
Οποιος περνάει και την βλέπει ρίχνει και καναδυό μούτζες, Κούλη μου!
Το πρόσεξες;;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λογοκρισία facebook
Τουλάχιστον, μέχρι τις 2 Ιανουαρίου του 2024, οι αναρτήσεις μου δεν θα... φτάνουν στους φίλους μου, μέσω των ενημερώσεων.
Πέφτουν ισραηλινές ποινές απ΄τον Ζούκι και τους μισθωτούς των HOAX, που έχει προσλάβει για να παρακολουθούν τους χρήστες, χωρίς να ντρέπονται για την λογοκρισία, που ασκούν, δήθεν εξ ονόματος της ....αλήθειας. Αυτής, που είναι επιλεκτική, κατά περίπτωση.
Αν κάποιος θέλει να βλέπει, πρέπει να μπει στο προφίλ μου.
Αντε και καλή λευτεριά!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην Ευρώπη απαγορεύονται οι διαδηλώσεις συμπαράστασης, στην Παλαιστίνη...Οι Ισπανοί και οι Αυστραλοί μόνο πρόλαβαν να κατέβουν στους δρόμους, χθες.
Χθες, επίσης, το Τμήμα Αντισημιτισμού του Παγκόσμιου Σιωνιστικού Οργανισμού αναφέρει ότι ο αντισημιτικός λόγος σε δίκτυα, που εκφράζεται κυρίως υπέρ της καταστροφής του Ισραήλ και τάσσεται κατά των Εβραίων, έχει αυξηθεί, κατά 600%! (Γιατί άραγε;). Και όπως πάντα μιλάει για "αντισημιτισμό" και όχι για "αντι-σιωνισμό", όπως ισχύει.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ! ΠΟΣΟ ΚΩΣΤΙΣΑΝ στο δήμο Πάτρας και πόσο στο δήμο Αθηναίων οι ...ίδιες λάμπες
Στο δήμο Πάτρας 80.000 LED κόστισαν 4εκ.€ Στο δήμο Αθηναίων 45.000 LED κόστισαν 50εκ.€ Μάγος ο κωτσομπακογιάννης. Τσίπης και μίζερο κουμούνι ο Πελετίδης.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Κόλαση το Βόρειο Ισραήλ από τη Χεζμπολάχ...
11/10/2023    -   22.25
Από το απόγευμα βομβαρδίζεται από τη Χεζμπολάχ το Βόρειο Ισραήλ με ντρονς και ρουκέτες.
Η Χάιφα βομβαρδίζεται με πυραύλους R 160.
Κομμάντος του Λιβάνου διείσδυσαν στην περιοχή Αβιβίμ.
Επίσης, πηγές και από τις δύο πλευρές αναφέρουν ότι το κιμπούτς Μαάν Μπαρούχ έχει καταληφθεί από την Χεζμπολάχ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"40 μωρά σκότωσε η Χαμάς"... Πόσοι φάγατε την παραμύθα;
11/10/2023   -    22.07
"40 μωρά σκότωσε η Χαμάς"
"Η Χαμάς έκοψε τους λαιμούς μωρών, στην... διάρκεια μαζικής σφαγής".
Και νάσου κάτι απροσδιόριστες φωτογραφίες, με πτώματα αγνώστου προελεύσεως, ή ψιλοσβησμένες, δήθεν για να μην προκαλέσουν σοκ.
Ο IDF (Ισραηλινός στρατός) δήλωσε ότι δεν γνώριζε τίποτα για 40 αποκεφαλισμένα μωρά. Στη συνέχεια, η "δημοσιογράφος" Nicole Zedek παραδέχτηκε ότι "έτσι το είπε", προφανώς για να περνάει η ώρα.
Τώρα, όμως, κανένας δεν ασχολείται!
Η "Παλαιστινιακή Μπούτσα" κατέκλυσε όλα τα δυτικά πρωτοσέλιδα, για να αιτιολογήσει τον βομβαρδισμό-χαλί της Γάζας, που χτυπάει απ΄τα θεμέλια κάθε κτίριο και εξαπλώνεται και στα διπλανά, παίρνοντας μαζί και τους ανθρώπους που ζουν, σ΄αυτά.
Πόσοι φάγατε την παραμύθα;;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!' Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ της Ιορδανίας υπέρ της Παλαιστίνης...
11/10/2023   -   20.20
Η Ιορδανία φαίνεται ότι υποστηρίζει και επίσημα την Παλαιστίνη. Το γεγονός αυτό μπορεί να επιφέρει εμπλοκή με την Δύση και ειδικά με τις ΗΠΑ.
Ο βασιλιάς της Ιορδανίας δήλωσε:
«Δεν θα παρεκκλίνουμε από την υπεράσπιση της δίκαιης υπόθεσης του παλαιστινιακού λαού μέχρι να ανακτήσει τα πλήρη δικαιώματά του».
«Ο παλαιστινιακός λαός πρέπει να αποκτήσει το ανεξάρτητο, κυρίαρχο κράτος του στα σύνορα του 1967»
«Δεν υπάρχει ειρήνη ή σταθερότητα χωρίς μια δίκαιη και συνολική ειρήνη και την πρόσβαση του παλαιστινιακού λαού στα δικαιώματά του»
Μετά από αυτή τη δήλωση, η ενεργοποίηση των αμερικανικών μαχητικών που εδρεύουν στην Ιορδανία και μάλιστα έχουν ενισχυθεί τις τελευταίες ημέρες, θεωρείται επισφαλής.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρόσκληση - Εκδήλωση/συζήτηση
«Η Παλαιστίνη, οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και ο κόσμος»
Παρασκευή 13 Οκτώβρη 2023, ώρα 17:30
Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών
Ακαδημίας αρ. 20, (3ος όροφος)
Συζητούν:
Μαρία Νικολακάκη, Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
Γιάννης Ραχιώτης, Νομικός
Βαγγέλης Γονατάς, Δίκτυο  Αλληλεγγύης με τη Λατινική Αμερική
Δημήτρης Καραμήτσας, Νομικός
Συντονίζει ο Νίκος Κλειτσίκας, συγγραφέας
Οργανωτές
«Πλατφόρμα Ανεξαρτησίας»
«Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη "Γασσάν Καναφάνι"»
«Δίκτυο  Αλληλεγγύης με τη Λατινική Αμερική»
«Επιτροπή για την Ειρήνη και τη Φιλία μεταξύ Ελλάδας - Συρίας»



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Η Χαμάς έκανε πράξη την απειλή της: Σφοδρός βομβαρδισμός στην πόλη Ασκελόν – Έγινε η «νύχτα μέρα»
Είχε υποστηρίξει ότι δεν θα σταματήσει μέχρι να ισοπεδωθεί η πόλη
11.10.2023 | 22:32