Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Παρασκευη 13 Οκτωβριου 2023


Τους τρομοκράτες τους έχουμε για Κυβέρνηση

Π. Μαρινάκης : «Όσοι δήμαρχοι υπερασπίζονται την Παλαιστίνη δεν μπορούν να διαχειριστούν χρήματα»

Συνεχίζεται ο κυβερνητικός εκβιασμός και η προσπάθεια αποπροσανατολισμού των πολιτών λίγες μέρες πριν τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Π. Μαρινάκης δήλωσε στον τηλεοπτικό αέρα πως δήμαρχος που υπερασπίζεται την Παλαιστίνη, είναι ανίκανος να διαχειριστεί τα χρήματα που «σπρώχνονται» στην τοπική αυτοδιοίκηση, συμπληρώνοντας πως «σίγουρα θεωρώ ότι οι άνθρωποι που έχουν μια νεοφιλελέ ιδεολογία και είναι πιο κοντά στον χώρο μας, μπορούν αυτά τα χρήματα να τα φάνε όπως συνηθίζουμε οι νουδούληδες».

Σχολιο.- Είναι κάτι που προσωπικά το φωνάζω χρόνια. Η Ελλάδα έχει καταληφθεί από τους Ισραηλινούς, οι οποίοι την εξαφανίζουν μεθοδικά μέρα με την μέρα, μετατρέποντας την σε μία αποικία του Ισραήλ.

Η Ελλάδα "Παλαιστινιοποιείται", δηλαδή εξαφανίζεται. Σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει ελεύθερη γη, ενώ ότι θα θυμίζει Ελλάδα θα εξαφανιστεί. Από την σημαία μας(που θα αφαιρεθεί ο σταυρός) μέχρι την πολιτιστική μας κληρονομιά.

Αυτή είναι η ωμή αλήθεια που κανένας δεν θέλει να αποδεχτεί. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για το τι χώρα θα αφήσει στα παιδιά του.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτό δεν είναι προπαγάνδα... αυτό ήταν ζωντανή μετάδοση στο Al Jazeera. Ένας ισραηλινός σιωνιστής ένοπλος έποικος εισέβαλε σε παλαιστινιακή γη στη Δυτική Όχθη και πυροβόλησε έναν παλαιστίνιο άμαχο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπερορθόδοξοι #Εβραίοι διαδηλώνουν υπέρ της #Παλαιστινης και κατά του σιωνιστικού τρομοκράτους του #Ισραήλ  Μήπως είναι κι αυτοί... "αντισημίτες";

https://twitter.com/4fABkkc5xTv2aek/status/1712531850550243365

Το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ μας θυμίζει τη ναζιστική Γερμανία. Οι Σιωνιστές καταπιέζουν τους Εβραίους στο Mea Shearim, την αντισιωνιστική γειτονιά της Ιερουσαλήμ. Όπως οι Ναζί έκαναν επιδρομές σε γκέτο, η σιωνιστική αστυνομία κάνει συνεχώς επιδρομές σε εβραϊκές γειτονιές και ασκεί βία στους Εβραίους.

Η ισραηλινή αστυνομία πραγματοποιεί τακτικές επιδρομές στην εβραϊκή συνοικία Mea Shearim στην Ιερουσαλήμ και συλλαμβάνει Εβραίους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Yπουργός Άδωνις (Σπυρέτος) Γεωργιάδης στο Χαλάνδρι:-Θα κάνουμε τη ζωή του δήμαρχου δύσκολη αν χάσουμε.

https://twitter.com/i/status/1712788283791462826



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Fake news και τα 40 αποκεφαλισμένα παιδιά στο Ισραήλ.Ισραηλινή προπαγάνδα αποδείχθηκε κι αυτό.

Στη Γάζα ομως έχουν δολοφονηθεί 326 παιδιά μέσα σε 96 ώρες από βομβαρδισμούς ισραηλινών μέσα σε κατοικημένες περιοχές.

Ωστοσο,η βουλή των Ελλήνων με Μητσοτάκη με τη Σημαία του Ισραήλ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παλαιστίνιος πρόσφυγας στο KONTRA TV:

"Όταν πέθανε η μητέρα μου ήμουν μικρός και δεν με άφησαν να πάω στην κηδεία της.

Δεν πεθανε,την σκοτωσαν,καθηγήτρια ήταν, βομβάρδισαν το σχολείο και σκοτώθηκε μαζί με 40 παιδάκια.

Σε ερώτηση πώς είναι το 24ωρο ενός ανθρώπου που ζει στη Γάζα,η απάντηση: οποτε βομβαρδιζεται, όλοι κάθονται μέσα στα δωμάτια,όχι ότι θα σωθούν,ολοι σκοτώνονται γιατι πεφτει ολο το κτιριο με τον βομβαρδισμο και δεν υπάρχουν καταφύγια,απλά αν βομβαρδιστει το δίπλα σπιτι κ οχι το δικό σου τότε μένεις μόνο ζωντανός."

Τα εγκλήματα του Ισραήλ 70 χρόνια.

Πάντα με την Παλαιστίνη!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οδηγός ασθενοφόρου στη Γάζα, που δεν μπορεί να τους σώσει όλους, κλαίει σε απόγνωση:

Το Ισραήλ διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και η Δύση πανηγυρίζει μ'αυτό το έγκλημα που συντελείται.

Ο Μητσοτάκης στο πλευρό του φονιά Νετανιαχου.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το αντίθετο θα ήταν είδηση. Δηλαδή, να μην εκφράσει ο σπουδαίος Ρότζερ Γουότερς την αλληλεγγύη του στον παλαιστινιακό λαό που αγωνίζεται για λευτεριά και ανεξαρτησία. Στη συναυλία του στο Λονδίνο, στις 8 Οκτώβρη, μια μέρα μετά την εξαπόλυση της «Καταιγίδας της Ερήμου» από την Παλαιστινιακή Αντίσταση, ο Γουότερς βάδισε στη σκηνή, προτού αρχίσει η παράσταση, κρατώντας την παλαιστινιακή σημαία.

Κάποιοι άρχισαν να τον βρίζουν και να φεύγουν, προτού ακουστεί ούτε ένα κομμάτι από το Τhe Dark Sise of the Moon Reduct, που πλήρωσαν για να παρακολουθήσουν. Ο 80χρονος Ρότζερ τους «αποχαιρέτισε» με ένα μεγαλοπρεπέστατο «fuck off», που το επανέλαβε κάμποσες φορές ζητώντας τους να φύγουν γρήγορα για ν’ αρχίσει η παράσταση.

Λεπτομέρεια: Το facebook λογόκρινε τη φωτογραφία του Γουότερς με την παλαιστινιακή σημαία, απαγορεύοντας την ανάρτησή της. Ουδεμία έκπληξη και επ’ αυτού.

Στην άλλη όχθη της Μάγχης, στη Γαλλία του Διαφωτισμού και της Κομμούνας, η κυβέρνηση του τραπεζίτη Εμανουέλ Μακρόν «ανησυχεί» για τον «αντισημιτισμό». «Δεν θα δεχτούμε καμία μορφή αντισημιτισμού», δήλωσε η πρωθυπουργός Ελιζαμπέτ Μπορν την Τρίτη, ενώ ο πρόεδρος Μακρόν είχε προγραμματίσει να συναντηθεί με τους ηγέτες των πολιτικών κομμάτων την Πέμπτη και μετά να απευθυνθεί στο έθνος με διάγγελμα, για να καλέσει σε ενότητα και αποφυγή «εισαγωγής» στη Γαλλία της ισραηλινο-παλαιστινιακής διένεξης.

Τι σημαίνει αυτό; Να κατασταλούν οι εκδηλώσεις αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και να μείνει μόνο η επίσημη φιλοσιωνιστική προπαγάνδα. Το απέδειξε ο υπουργός Καταστολής (τύποις Εσωτερικών) Ζεράλ Νταρμανέν, που καταρχάς ανακοίνωσε ότι θα απελαύνονται άμεσα οι μη γάλλοι πολίτες που θα προχωρούν σε αντισημιτικές πράξεις. «Εχω δώσει αυστηρές οδηγίες στους νομάρχες ότι οποιοσδήποτε συλληφθεί πρέπει φυσικά να οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών. Για όσους δεν έχουν γαλλική υπηκοότητα και ανεξάρτητα από την ιδιότητά τους, να ανακαλείται αμέσως η άδεια παραμονής τους στη χώρα», δήλωσε ο Νταρμανέν που έχει ζηλώσει τη δόξα του Σαρκοζί και θέλει να γίνει διάδοχος του Μακρόν στην προεδρία της Δημοκρατίας προωθώντας το δόγμα «νόμος και τάξη».

Φυσικά, δεν πρόκειται για κάποιους νεοναζιστές που ζωγραφίζουν σβάστικες, όπως ισχυρίστηκε ο Νταρμανέν, πιστός στους κανόνες του γκεμπελισμού, αλλά για τους αλληλέγγυους στην παλαιστινιακή υπόθεση. Απόδειξη; Το επόμενο βήμα του Νταρμανέν ήταν να απαγορεύσει όλες τις διαδηλώσεις αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη, που ήταν προγραμματισμένες για χθες, «επειδή είναι πιθανό αυτές να προκαλέσουν διατάραξη της δημόσιας τάξης». Ο ίδιος ο Νταρμανέν απείλησε με συλλήψεις όσων θα συμμετείχαν σε «φιλο-παλαιστινιακή διαδήλωση».

Χιλιάδες κάτοικοι της Γαλλίας, Γάλλοι και αλλοδαποί, αψήφησαν την απαγόρευση και τις απειλές του Νταρμανέν και διαδήλωσαν την αλληλεγγύη τους στον παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του.

Στο Παρίσι, παρά την περικύκλωση από χιλιάδες μπάτσους και τα CRS (τα διαβόητα γαλλικά ΜΑΤ), περισσότεροι από 4.000 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία της Δημοκρατίας σε μια γεμάτη αγωνιστικό πάθος συγκέντρωση.

Βορειοανατολικά του Παρισιού, στις Βρυξέλλες, η περιβόητη Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, αποφάσισε να τα βάλει με τον αμερικανό καπιταλιστή Ιλον Μασκ, ιδιοκτήτη του Χ (πρώην Twitter), επειδή επιτρέπει να δημοσιεύονται στην πλατφόρμα του φιλο-παλαιστινιακές αναρτήσεις, οι οποίες, φυσικά, συνιστούν «διάδοση τρομοκρατικού και βίαιου περιεχομένου και ρητορικής μίσους». 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όχι στη γενοκτονία στην Παλαιστίνη. Ζήτω η αντίσταση του παλαιστινιακού λαού



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο Lvov της Ουκρανίας το μνημείο του Stepan Bandera, υπεύθυνου για τη γενοκτονία 250.000 Εβραίων στην Ουκρανία, φωταγωγήθηκε στα χρώματα της Ισραηλινής σημαίας σαν … συμπαράσταση 

στο Ισραήλ !!!

Κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό, όσο και αν ξενίζει κάποιους….

Οι σιωναζί του ισραηλινοναχιστικού καθεστώτος, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τους Εβραίους, που προσπαθούν τόσα χρόνια να μας πλύνουν τα μυαλά οι δυτικοί ναζιστές αποικιοκράτες!!! Οι σιωναζί έχουν απόλυτη σχέση με τον Χίτλερ!!! Επειδή οι Εβραίοι από το 1910 μέχρι το 1935 δεν είχαν καμιά όρεξη να αφήσουν τα σπίτια τους και να πάνε στη γη της Παλαιστίνης, ανέλαβε ο Χίτλερ να τους εξοντώσει. Αυτοί που πήγαν να αποικίσουν τη γη της Παλαιστίνης το 1945, δεν ήταν Εβραίοι, αλλά σιωνιστές-ναζίδες των δυτικών ναζιστών αποικιοκρατών των ΗΠΑ και της Βρετανίας!!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η βρώμικη προπαγάνδα του Ισραήλ για να δικαιολογηθεί ! Γεγονός!! Η Χαμάς δεν αποκεφάλισε ούτε ένα βρέφος!

Αίσχος!

Σχολιο.- Το είπε ένας ακροδεξιό τομάρι 'εποικος στην Δυτική 'Οχθη που είχε δηλώσει παλιά να εξοντωθουν όλοι οι παλαιστίνιοι! Χωρίς καμιά απόδειξη ,φώτος κτλ η βρωμιά της δημοσιογραφίας το προβάλει σαν γεγονός ! Ζωγραφίζουν έτσι μια εικόνα του βάρβαρου Παλαιστίνιου και του καλού Σιωνιστή! Σήμερα στην Γάζα οι νεκροί είναι πάνω από χίλιοι και από αυτούς τα παιδιά γύρο στο 50% !Αυτό και αν είναι έγκλημα πολέμου ! Αλλά τα καλύπτει όλα η βρώμικη προπαγάνδα του Ισραήλ και της Δύσης!

Σχολιο.- dimosiografoi..i megaliteri sapila tou aiona mas....

Σχολιο.- Ψεύτες Φασίστες Γκεμπελισκοι.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συντασσόμενος με το Ισραήλ δε νομιμοποιώ τους Τούρκους που έχουν άριστες σχέσεις με το Ισραήλ ???



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτοί είναι οι άμαχοι σιωναζί που κλαίνε οι κουλτούρες του εξευτελισμού!

Για να υπενθυμίσω... Οι περισσότεροι σιωναζί άποικοι είναι έφεδροι στρατιώτες.... Τεχνικά ούτε ένας πολίτης ανάμεσά τους!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ποιοι είναι οι ορθόδοξοι Εβραίοι που τάσσονται κατά του Σιωνισμού και υποστηρίζουν τους Παλαιστίνιους.

Σε συγκέντρωση που έγινε στις 10 Οκτωβρίου 2023 στο Μανχάταν εναντίον της αιφνιδιαστικής επίθεσης της Χαμάς στο Ισραήλ την παράσταση έκλεψε μια μικρή ομάδα ορθόδοξων Εβραίων που καθώς κρατούσαν πινακίδες με συνθήματα εναντίον της κατοχής της Παλαιστίνης προκάλεσαν την οργή των παριστάμενων κατοίκων της Νέας Υόρκης (της πόλης με τον μεγαλύτερο σιωναζιστικό πληθυσμό στον κόσμο).

Η ομάδα των Νετουρέι Κάρτα (Φύλακες της Πόλεως) δημιουργήθηκε επισήμως το 1938 από απογόνους Εβραίων εξ Ουγγαρίας και Λιθουανίας, που εγκαταστάθηκαν εκεί στις αρχές του 19ου αιώνος και ήταν κάθετα αντίθετοι στην ιδεολογία του Σιωνισμού, που διεκδικούσε την εβραϊκή κυριαρχία της περιοχής από την οθωμανική αυτοκρατορία.

Δυσανασχετούσαν με τους νεοαφιχθέντες ομοεθνείς τους (καθώς ήταν ως επί το πλείστον μη θρησκευόμενοι) ενώ οι ίδιοι ως υποστηρικτές του αυθεντικού ιουδαϊσμού θεωρούσαν ότι η λύτρωση του λαού τους μπορούσε να επιτευχθεί μόνο με τον ερχομό του Μεσσία.

Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σχεδόν σε καθημερινή βάση στο Ισραήλ κάτι που κρύβουν έντεχνα απο τον υπόλοιπο κόσμο. Μετά την άνοδο του Νεντανιάχου στην εξουσία οι διαμαρτυρίες αυτές πολλαπλασιάστηκαν.

Η στάση τους εναντίον των πιστών εβραίων έγινε όλο και πιο οξεία και τον Δεκέμβριο του 2006 μέλη της ομάδας συμμετείχαν στο Διεθνές Συνέδριο για την Ανασκόπηση της Παγκόσμιας Ονειροφαντασίας του Ολοκαυτώματος στην Τεχεράνη όπου ο ηγέτης τους ραβίνος Γίσροελ Ντοβίντ Βάις στην ομιλία του δήλωσε ότι αν και το ολοκαύτωμα από τους Ναζιστές ήταν αναμφισβήτητο ‘χειραγωγείται και καταχράται από ένα κίνημα που αυτοπροσδιορίζεται ως εβραϊκό έθνος και που σφετερίστηκε το όνομα του εβραϊκού έθνους.

Αποφάσισαν ότι θα χρησιμοποιήσουν το ολοκαύτωμα για να μπορέσουν να επιτύχουν τον στόχο τους να έχουν ένα έθνος. […] Ο σιωνισμός εμφανίστηκε πριν από εκατό χρόνια και ήταν μια μετατροπή από θρησκεία σε ναζισμό. Αυτό το κίνημα δημιουργήθηκε από Εβραίους που εγκατέλειψαν τους κόλπους της Τορά […] όλες οι ραβινικές αρχές ήταν αντίθετες σε αυτό. Θα απαγορευόταν να έχουμε Κράτος, ακόμα κι αν αυτό ήταν σε μια γη έρημη και ακατοίκητη. Επιδεινώνει την αμαρτία και το τρομερό έγκλημα γιατί η γη που επέλεξαν ήταν η κατοικημένη γη των Παλαιστινίων […]

Είπαν ‘Ορθόδοξους Εβραίους δεν θέλουμε, ας πεθάνουν’ […] Αυτό έκαναν οι Σιωνιστές […] Πρέπει να γίνουν δίκες της Νυρεμβέργης για τις ενέργειες των Σιωνιστών. Όχι μόνο αυτό, αλλά η ειρωνεία είναι ότι είπαν ‘όσο περισσότεροι Εβραίοι πεθαίνουν, τότε θα πάρουμε περισσότερη γη γιατί όσο περισσότερο αίμα χυθεί, τότε τα έθνη θα αισθάνονται ένοχα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο "ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΜΟΣ" ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ".

Εάν ίσχυε αυτό, όπως θέλουν κάποιοι κύκλοι στο Ισραήλ (δλδ. ο αντισιωνισμός να ταυτιζόταν με τον αντισημιτισμό), τότε αυτοί οι Εβραίοι αντισιωνιστές είναι και αυτοί αντισημίτες



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ρεπουμπλικανός Γερουσιαστής Μάρκο Ρούμπιο καλεί για ΜΑΖΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ όλων των Παλαιστινίων γυναικών, ανδρών και παιδιών – «πρέπει να εξαλειφθούν»!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΕΛΕΤΗ: ΟΙ ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΞΙΚΕΣ

Μπορεί οι βιοδιασπώμενες πλαστικές σακούλες να θεωρούνται πιο οικολογικές από τις συμβατικές μεταφοράς, ωστόσο είναι πιο τοξικές από τις συμβατικές πλαστικές σακούλες, σύμφωνα με μελέτη του Ισπανικού Εθνικού Ερευνητικού Συμβουλίου (CSIC). Οι ερευνητές ανέλυσαν τρεις τύπους από βιοδιασπώμενες σακούλες, μια κομποστοποιήσιμη σακούλα από φυτικό άμυλο, μια ανακυκλωμένη πλαστική σακούλα και μια συμβατική πλαστική σακούλα.

Εξέθεσαν τις σακούλες στο φως του ήλιου για να διασπαστούν και μετά τις εξέθεσαν σε κύτταρα ψαριών. Στη συνέχεια τα κομποστοποίησαν και εξέτασαν το υλικό που προέκυψε για τοξικότητα. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ένα «υψηλό επίπεδο τοξικότητας» που παρήχθη από τις βιοαποικοδομήσιμες σακούλες βλάπτοντας τα κύτταρα των ψαριών.

«Μας εξέπληξε το γεγονός ότι τα κύτταρα που εκτέθηκαν σε συμβατικές πλαστικές σακούλες δεν έδειξαν ίχνος τοξικότητας. Ωστόσο, το εντοπίσαμε σε βιοαποικοδομήσιμα, γεγονός που μείωσε τη βιωσιμότητα των κυττάρων. Η υπόθεσή μας είναι ότι οι κατασκευαστές προσθέτουν χημικά πρόσθετα για να φτιάξουν βιοδιασπώμενες σακούλες που θα μπορούσαν να είναι ιδιαίτερα τοξικές. Επιπλέον, οι ανακυκλωμένες πλαστικές σακούλες παρουσίασαν επίσης υψηλότερα επίπεδα τοξικότητας από τις συμβατικές καθώς πλαστικά πρόσθετα θα προστέθηκαν επίσης για επαναχρησιμοποίηση» η Σίντα Πόρτε, επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας.

Σχολιο.- Εντάξει κάπου το υποθέταμε. Αλλά δεν έχω τίποτα με αυτούς.. Με τους ηλίθιους ανιατης μορφής εχω. Να δεις τα χάρτινα καλαμάκια μέσα τι έχουν. Το νιώθει και στη γεύση ο ηλίθιος και επιμένει. Από τη στιγμή που και το χαρτί έχει μέσα ένα κάρο χημικά. Αν βέβαια νομίζει ότι το χαρτί είναι ξύλο μόνο, είναι ηλίθιος για εγκλεισμό.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία (ΕΚΕ) ανακήρυξε το 2023, ως έτος ευαισθητοποίησης για τον αιφνίδιο θάνατο – Χωρίς καμιά αναφορά στο «απόλυτα ασφαλές και αποτελεσματικό»!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αρκετά με τη φιλοϊσραηλινή συναυλία των εθνών! Η αντίσταση σε έναν κατακτητή είναι νόμιμη.

Ένωση Εβραίων της Γαλλίας για την Ειρήνη UJFP

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, χωρίς λεπτομερείς και εξακριβωμένες πληροφορίες, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής.

Ως συνήθως, μια πλημμύρα σχολίων παρουσιάζει τη Χαμάς και τους Παλαιστίνιους ως επιτιθέμενους και τον ισραηλινό στρατό ως αντίποινα. Ό,τι κι αν πιστεύουμε από τη θέση μας για τη στρατηγική που υιοθετεί η Χαμάς (και δεν έχουμε απαραίτητα κοινή άποψη επί του θέματος), οφείλουμε να επισημάνουμε ότι είναι :

– Το Ισραήλ είναι αποικιοκρατική δύναμη,

– Το Ισραήλ, που επιβάλλει έναν πολυετή απάνθρωπο αποκλεισμό στη Γάζα,

– Το Ισραήλ, που συνεχίζει με τη βία να αποικίζει ολόκληρη την ιστορική Παλαιστίνη,

– Το Ισραήλ, το οποίο ενισχύει ένα καθεστώς απαρτχάιντ και χρησιμοποιεί τις μαζικές φυλακίσεις ως μέσο διαχείρισης της κατοχής του,

– Το Ισραήλ του οποίου ο στρατός κάλυψε πρόσφατα τα πογκρόμ που διεξάγονται από εποίκους εναντίον παλαιστινιακών χωριών.

– Το Ισραήλ που δεν σέβεται τις αποφάσεις του ΟΗΕ

Περισσότεροι από 200 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί από την αρχή του έτους, περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι έχουν τεθεί υπό διοικητική κράτηση (δηλαδή χωρίς δίκη και χωρίς πρόσβαση στην υπόθεση εναντίον τους), κ.λπ.

Και υπενθυμίζουμε ότι το διεθνές δίκαιο, το οποίο το Ισραήλ καταπατάει, δικαιολογεί την αντίσταση, συμπεριλαμβανομένης της ένοπλης αντίστασης, στην κατοχή και την καταπίεση.

Τα σημερινά γεγονότα πρέπει να υπενθυμίσουν σε όλους, και ιδιαίτερα στον ισραηλινό πληθυσμό, ότι δεν μπορεί να υπάρξει ειρήνη για μια εβραϊκή κοινότητα σε αυτό το μέρος του κόσμου χωρίς ίσα δικαιώματα για όλους. Διατηρούμε την έκκλησή μας προς τις γαλλικές αρχές και ολόκληρο τον κόσμο να σταματήσουν την ατελείωτη μονοσήμαντη αναφορά τους στο δικαίωμα του Ισραήλ στην ασφάλεια και να σταματήσουν τη στρατιωτική και οικονομική συνεργασία τους με αυτό το αποικιοκρατικό κράτος.

Υποστηρίζουμε την αντίσταση του παλαιστινιακού λαού απέναντι στην κατοχή, την καταστολή και την άρνηση των δικαιωμάτων των Παλαιστινίων.

Η Εθνική Συντονιστική Επιτροπή της UJFP



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο κ. Αυγενάκης εκβιάζει τους Θεσσαλούς αγρότες ότι αν δεν ψηφίσουν τον εκλεκτό του κ. Μητσοτάκη, Κώστα Αγοραστό, δεν θα δώσει ή θα καθυστερήσει την καταβολή των αποζημιώσεων;

Είναι ντροπή! 



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μέχρι πρότινος τέτοια μέρα, εορταζόταν στο Αμερικα, η μέρα του Χριστόφορου Κολόμβου.

Λίγο η αναμοχλευση της ιστορίας, λίγο οι Ιθαγενείς Ινδιάνοι,εξαναγκάστηκαν να τη μετάονομάσουν ως ημέρα ανακάλυψης της Αμερικανικής Ηπείρου.

Και όπως ο Κορτες, ο Πιζαρο και οι άλλοι κονκισταδορες, ο αδίστακτος Γένουατης εξερευνητής δεν αποτέλεσε εξαίρεση στο αιματοκυλισμα των αυτοχθονων κατοίκων.

Αλλά βλέπεις...

Από το ημερολόγιο του ίδιου του Κολόμβου μαθαίνουμε ότι οι ντόπιοι ήταν ιδιαίτερα φιλόξενοι και ευγενικοί.

Δεν είχαν όπλα, και η καθημερινή τους ζωή ήταν γεμάτη από γαλήνη.

Πουθενά στο νησί δεν βρήκε φυλακές.

Αυτό που μέσα από το ημερολόγιο του Κολόμβου προκύπτει είναι το πόσο εύκολα οι άνθρωποι αυτοί εμπιστεύθηκαν τον Κολόμβο και τους άνδρες του.

Τους παρείχαν τρόφιμα και στέγη ενώ τους βοήθησαν να επισκευάσουν τις ζημιές στα πλοία τους από το ταξίδι.

Ο Κολόμβος τους αντάμειψε με τον σκληρότερο τρόπο για την φιλοξενία τους. Εκμεταλλευόμενος την ευγένεια και την εργατικότητά τους συνέλαβε αρκετούς από τους άντρες σαν σκλάβους.

Τους έβαλε να ξεκινήσουν την διαμόρφωση της περιοχής που αποβιβάστηκε ώστε να προετοιμάσει την εγκατάσταση των νέων κατοίκων του τόπου που θα έρχονταν από την Ευρώπη.

Πολλούς τους έβαλε να δουλεύουν κάτω από απάνθρωπες συνθήκες στα μέρη που οι ίδιοι του υπέδειξαν και που είχαν βρει τον χρυσό που του έδωσαν σαν δώρο.

Ο Κολόμβος διέταζε φριχτά βασανιστήρια για όσους δεν ήταν “αποδοτικοί”.

Υπάρχουν μαρτυρίες ότι όχι μόνο τα διέταζε και τα οργάνωνε αλλά συμμετείχε και ο ίδιος. Συχνή πρακτική των στρατιωτών του Κολόμβου ήταν να κόβουν τα χέρια των ινδιάνων και ύστερα να τα δένουν στο λαιμό τους.

Οι ινδιάνοι αυτόχθονες όσοι γλίτωναν από τα βασανιστήρια και τις φρικαλεότητες των Ευρωπαίων αποίκων και του Κολόμβου πέθαιναν από την ασιτία και τις κακουχίες. Πολλοί προτίμησαν την αυτοκτονία για να γλιτώσουν.

Οι γυναίκες και τα παιδιά δεν γλίτωσαν.

Τα μικρά κορίτσια ηλικίας 9 και 10 ετών ήταν τα πρώτα που μπήκαν στο στόχαστρο του εγκληματία Κολόμβου.

Προχώρησε σε παιδομάζωμα και πούλησε τα μικρά κορίτσια στους στρατιώτες του για ερωτική απόλαυση.

Πολλοί ήταν αυτοί που φορτώθηκαν στα πλοία του Κολόμβου που επέστρεψαν στην Ισπανία σαν δώρα προς την βασιλική οικογένεια μαζί με χρυσάφι και άλλους πολύτιμους λίθους ώστε να εξασφαλίσει την χρηματοδότηση ενός δεύτερου μεγαλύτερου ταξιδιού.

Τα εγκλήματα του Κολόμβου και των άλλων αποικιοκρατών εξαφανίστηκαν από τα σχολικά βιβλία.

Όπως εξαφανίστηκαν οι πολιτισμοί που καταστράφηκαν και τα εκατομμύρια αθώων που έσφαξαν οι “εκπολιτιστές”.

Τα σχολικά βιβλία συνεχίζουν να διδάσκουν ότι οι ιθαγενείς “εκπολιτίστηκαν”!

Ότι ο Κολόμβος, εγκληματίας, δουλέμπορος, σφαγέας και εκμεταλλευτής των ινδιάνων ήταν ένας “μεγάλος εξερευνητής”.

- Ο αριθμός των Ιθαγενών στη Βόρεια Αμερική το 1919 έφτανε τους 400.000, μόλις, 18 με 19 εκατομμύρια λιγότεροι σε σύγκριση με το 1492, όπως αναφέρει το Ethical Canons and Scientific Inquiry (Genocide of Native Americans).

Ο David Stannard στο βιβλίο του, American Holocaust, κάνει λόγο για 100 εκατομμύρια ανθρώπους που εξοντώθηκαν συνολικά, μεταξύ αυτών γύρω στα 18 εκατομμύρια σε περιοχές του Βόρειου Μεξικού, ενώ οι θάνατοι που συνδέονται με το εμπόριο δουλείας Ιθαγενών υπολογίζονται στα 28 εκατομμύρια.

Κατά τους σύγχρονους μελετητές Αζτέκοι, Ίνκας και Μάγια υπολογίζονται συνολικά ανάμεσα σε εβδομήντα και ενενήντα εκατομμύρια άτομα, όταν έκαναν την εμφάνισή τους οι κονκισταδόρες. 

Ενάμισι αιώνα αργότερα, δεν απέμεναν απ’ αυτούς παρά μόνο τριάμισι εκατομμύρια! Σύμφωνα με τον Τζ. Κόντερ, μόνο στα ορυχεία του Ποτοζί, απ’ όπου εξόρυξαν οι Ισπανοί 45 χιλιάδες τόνους καθαρού ασημιού, πέθαναν οχτώ εκατομμύρια Ινδιάνοι! 

Σχεδόν τέσσερις αιώνες κράτησε αυτό το πογκρόμ. 

Επειδή, δε, οι Ινδιάνοι εξολοθρεύτηκαν μέσα σε λίγες δεκαετίες, αντικαταστάθηκαν με εκατομμύρια σκλάβους που μετέφεραν οι Ευρωπαίοι στην Αμερική από την Αφρική. Πάνω από εκατό εκατομμύρια Ινδιάνοι της Αμερικής και Αφρικανοί εξοντώθηκαν για να πλουτίσουν οι Ευρωπαίοι και να αναπτύξουν τις βιομηχανίες. που κατεσφαξαν και εξανδραποδισαν οι "ανώτεροι" λευκοί στο όνομα Θεού και Βασιλέων.

Πως το έλεγε ο George Bernard Shaw : "Είμαι γνωστός για την ειρωνία μου. 

Αλλά ούτε εγώ δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να τοποθετήσω στο λιμάνι της Νέας Υόρκης ένα άγαλμα αφιερωμένο στην ελευθερία"



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η οργάνωση "Human Rights Watch" επιβεβαίωσε τη χρήση βομβών του απαγορευμένου λευκού φωσφόρου, από το Ισραήλ στη Γάζα και τον Λίβανο, στις 10 και 11 Οκτωβρίου, συμπεριλαμβανομένου του άμαχου πληθυσμού.

Ε, και;;

Είδατε, ακούσατε, για τίποτα οικονομικές "κυρώσεις", αποκλεισμούς από τραπεζικά συστήματα, "πάγωμα" των αποθεματικών του Ισραήλ, στο εξωτερικό, αποκλεισμούς από αθλητικές διοργανώσει, ή απαγόρευση της σημαίας του σ΄αυτές;

Συμβαίνουν ακριβώς τα αντίθετα. Οικονομικές και στρατιωτικές βοήθειες, απειλές, κατά αρχηγών κρατών, που καταδικάζουν το Ισραήλ, εμφάνιση αεροπλανοφόρων, στην Ανατολική Μεσόγειο, φωτισμοί κτιρίων με σημαίες του Ισραήλ και τα Μακντόναλντς θα δίνουν, κάθε μέρα, 5.000 δωρεάν γεύματα στους ισραηλινούς στρατιώτες και 50% έκπτωση, για τα υπόλοιπα προϊόντα τους.

Κάτι τέτοιες διεθνείς οργανώσεις αποτελούν απλώς ένα εργαλείο, στα χέρια όποιων το χειρίζονται.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η φωτογραφία είναι προϊόν Σιωνιστικής προπαγάνδας για να δημιουργήσουν κλίμα εις βάρος της Παλαιστίνης. Επίσης προπαγάνδα είναι η πληροφορία για "αιματοβαμμένο Φεστιβάλ".

Κανένας δολοφονημένος δεν υπήρξε στο Φεστιβάλ, είναι όλα ψέματα!

Σταματήστε να τρώτε επιτέλους όλα τα σκατά που σας ταϊζουν τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης!

Σώστε τα μυαλά σας επιτέλους!


Η φωτογραφία της ημέρας έρχεται από το αιματοβαμμένο φεστιβάλ στο Ισραήλ, όπου το νεαρό ζευγάρι που βρέθηκε εκεί έβγαλαν φωτογραφία, κρυμένοι μέσα στε θάμνους για να αφήσουν μία εικόνα του έρωτά τους λίγο πριν φύγουν απο την ζωή, φιλώντας ο ένας τον άλλον.... Η φωτογραφία των δύο νέων ανθρώπων που έκαναν το λάθος να διασκεδάσουν σε λάθος ώρα και σε λάθος περιοχή, έγινε παγκόσμιο viral με τον τίτλο «το φιλί που νίκησε τον θάνατο»

Σχολιο.- Υπάρχει πηγή για τη φωτό?

Σχολιο.- όχι

Σχολιο.- Ο σκηνοθέτης ? Πως δεν τους έγδυσε μα να τους πάρει ο διαόλος ...όλα Στημένα...

Σχολιο.- Fake news alert! Το Reuters επιβεβαιώνει την προπαγάνδα που χρησιμοποιεί το Ισραήλ για να δικαιολογήσει τις αποτρόπαιες πράξεις του και τη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού!! Κάλλιο αργά παρά ποτέ!

https://twitter.com/i/status/1712722505851371759



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αδέκαστη ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη

Πυλώνας δημοκρατίας & ισονομίας

Με 13-0 οι δικαστές αποφάσισαν ότι οι περικοπές στις συντάξεις τους είναι αντισυνταγματικές και θα τις εισπράξουν αναδρομικά

Επίσης με 13-0 αποφάσισαν  ότι οι περικοπές των συντάξεων όλων των άλλων ήταν νόμιμες και δεν δικαιούται αναδρομικά!

Σχολιο.- Κι όταν πήραν πάλι αναδρομικά χωρις να έχουν πληρώσει κρατήσεις θεωρήθηκαν νόμιμα κ τα πήραν από το ταμείο δηλ από τις δικές μας κρατήσεις...κ άλλες φορές ευλογησαν τα γενια τους

Σχολιο.- Αν αυτά κάνουν οι δικαστές τότε τι να κάνουν οι πολιτικάντηδες που βάζουν τα βρωμοχερα τους μέσα στις τσέπες μας.

Σχολιο.- Δικαιοσύνη μόνο για πάρτη τους οι άλλοι είναι τα πρόβατα

Σχολιο.- Άντε τώρα να κάνει καποιος προσφυγή στην δικαιοσύνη για να δικαιωθεί



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η κόρη του η σοσιαλίστρια

Τζάκρη του ΤΣΥΡΙΖΑ : Δεν είμαστε μόνο με τους εργατοϋπάλληλους, είμαστε και με τους βιομήχανους

Σχολιο.- Βαψομαλούδες: Εκτός του ότι έχουν το ψέμα κορώνα στο κεφάλι τους, η μπογιά εισχωρεί & προκαλεί μαλάκυνση εγκεφάλου (το λιγότερο).

Σχολιο.- Σουργέλ!

Σχολιο.- Α ρε Αγλαΐα και Σωτήρη



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καταλαβαίνετε τι σημαίνει το σπάσιμο του αήττητου του μητσοτακέικου, νταααξξξ;;;

Μόνο αυτό λέω... κατά συνείδηση!

Σχολιο.- Οποίος μένει Αθήνα και ψηφίσει Ντορογιο είναι ή βλακας ή κομμάτοσκύλο με την κυριολεκτική έννοια του ορου

Μακράν χειρότερος από τον Καμινη που ήταν αόρατος λες και δεν είχαμε δήμαρχο

Ο Ντορογιος είναι ορατός για το κέρδος και μόνο

Σχολιο.- μαυρο στον μπακογιαννη μονο και μονο από αντίδραση . γιατί νομίζουν ότι η χώρα τους ανήκει (στην φαμίλια)

Σχολιο.- Τι κατα συνειδηση, βρε; Δούκα δαγκωτο...

(Ποιος θα μου το έλεγε)

Σχολιο.- Σιχαινόμαστε το ΠΑΣΟΚ, σιχαινόμαστε και τον Δούκα αλλά τον ψηφίζουμε με χέρια και με πόδια

Σχολιο.- Stoiximan

Μπακογ 1,04/ Δουκας 8,00

Novibet

Μπακογ 1,02/ Δουκας 11,00

Μιλαμε για περιπατο..

Σχολιο.- με το μεσο ορο των 2 εταιριών αν βαλεις 1000 ερω υπερ Μποκογ θα πάρεις 1030 ευρώ. Αν βαλεις 1000 ευρω υπερ Δούκα θα πάρεις 10.000 ευρώ! Δεν ειναι χαζές οι εταιρείες να θελουν να χασουν τα λεφτά τους.Αυτό τα λέει όλα!!

Σχολιο.- Ναι όπως πέτυχαν και την Αχτσιόγλου με 1,20

Σχολιο.- Ποιά συνείδηση;;; Οτιδήποτε εκτός ντορόσπορου...

Σχολιο.- Να το δω κι ας είναι από Πασοκο. Κυριολεκτικά

Σχολιο.- Αν γίνει τέτοιο πράγμα θα είναι ηηηη πουτσααααααα δεν θα το πιστεύει ο Κωστάκης και οι φίλοι του (μαλα-κατες) και όχι μόνο

Σχολιο.- Να θριαμβεύσει ο Δούκας!

Να γλιτώσουμε απ’ το κωλόσογο στην Αθήνα.

Σχολιο.- Mε 70% αποχή στην Αθήνα όλα γίνονται... Το 30% ψήφισε Ντορογιο και Δούκα δεύτερο.. Αν πάει ένα 20% με 25% από αυτούς που δεν πήγαν και ψηφίσουν δούκα καληνύχτα ζωή για τον μλκβιόλη ντορογιο

Σχολιο.- 3.80 ο Δούκας και 1.22 ο Μπακογιάννης .. και στην Θεσσαλία άνοιξε 1.10 ο Αγοραστός ( αυτος που τις μέρες των πλυμμηρων τον ένοιαζε μόνο να αναβληθούν οι εκλογές και τον κυνηγάει εισαγγελέας πλέον για τα κονδυλια που πήραν για τα αντιπλημμυρικά ) και 5.00 ο κουρετας .. τώρα έπεσε 3.20 ο κουρετας , είχε φτάσει 2.40 χθες ( δήλωσε στήριξη μια από Λάρισα , κόρη πρώην δημάρχου).

Σχολιο.- Εγώ πάντως θα πάω να ψηφίσω οτιδήποτε άλλο εκτος απ το ζαβό



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαζική και μαχητική ήταν η συγκέντρωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό που διοργάνωσε στο Σύνταγμα την Πέμπτη η Ένωση Παλαιστινίων Εργαζομένων Ελλάδας. Παρούσα και η ΛΑΕ ΑΑ με επικεφαλής τον Γραμματέα της Δημήτρη Στρατούλη, τον συντονιστή της ΠΓ της Στάθη Λεουτσακο, τα μέλη της ΠΓ της Κώστα Ήσυχο, Μανια Μπαρσεφσκι, Βασιλική Αθανασοπουλου και το μέλος του ΠΣ της Σωτήρη Λαπιερη.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης ο Γραμματέας της ΛΑΕ ΑΑ Δημήτρης Στρατούλης έκανε την εξής δήλωση στους παριστάμενους δημοσιογράφους:

«Για άλλη μία φορά επιβεβαιώνεται ότι στη Μέση Ανατολή δεν θα υπάρξει ειρήνη χωρίς να αποδοθεί δικαιοσύνη. Θα είμαστε συνεχώς αλληλέγγυοι στο λαό της Παλαιστίνης μέχρι να σταματήσει η ισραηλινή κατοχή στην Παλαιστίνη, να δημιουργηθεί ανεξάρτητο ενιαίο παλαιστινιακό κράτος και να επιστρέψουν οι πρόσφυγες, με βάση τις σχετικές αποφάσεις του ΟΗΕ».

Το μέλος της Π.Γ. της ΛΑΕ ΑΑ, Κωστας Ήσυχος, μιλώντας στην εκδήλωση ανάφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Η παρουσία της ΛΑΕ ΑΑ δεν είναι τυπική εδώ σήμερα.

Είμαστε στα ίδια χαρακώματα στους αγώνες ενάντια στον ιμπεριαλισμό, την νεοαποικιοκρατια, τον σιωνισμού. Από το 1948, (την ΝΑΚΜΠΑ) που βιώσατε την κλοπή της πατρίδας σας, της γης σας δεν σκύβετε στον κατακτητή, δεν έχετε υποκύψει στην αφαίρεση της ταυτότητας σας. Δεν χάσατε την ιστορική σας μνήμη. Η βαρβαρότητα δεν θα νικήσει. Σήμερα σας ξαναλένε τρομοκράτες. Εσείς και εμείς και οι λαοί που αγωνίζονται για λευτεριά, αξιοπρέπεια ενάντια στους ιμπεριαλιστές απαντάμε σήμερα όλοι μαζί: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ»!

Σχολιο.- Στη σημερινή διαδήλωση Παλαιστινίων, της Πέμπτης, αλήθεια συμμετείχε κάποιος άλλος πλην της ΛΑΕ?

Σχολιο.- Κάλεσμα έκαναν και άλλες οργανώσεις της Αριστεράς.

Σχολιο.- Το ΚΚΕ? Νομίζω ναι, αλλά δικό του, ξεχωριστό κάλεσμα.

Σχολιο.- Η κατάσταση εξελισσεται συνολικα στη χειροτερη και πιο απευκτεα εξελιξη της. Παγκοσμια εννοω. Μια κλικα αιμοσταγων ,ημιτρελλων ιμπεριαλιστων μας οδηγει στον ολεθρο. Οσο για το δικο μας εδω αθλιο προτεκτορατο , εχει ηδη τελειωσει .

Σχολιο.- Το πρόβλημα είναι η συμπεριφορά του Ισραήλ. Θέλει να τους παρασύρει όλους σε πόλεμο κατά των Αράβων



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με το τελεσίγραφο του Ισραήλ να εκκενωθεί η Γάζα για να κάνουν ντου με τα τανκς(δλδ που να πάνε; στη θάλασσα να πέσουν;)δεν έχει πρόβλημα η μπολιτιζμενη δυση και η σωστή πλευρά της ιστορίας;

Σχολιο.- αργά η γρήγορα μάτια βγάζει δλδ η φάση,θα τους σκοτώσουν όλους τους Παλαιστίνιους.Ιστορικα να το δεις τους περιόρισαν σε μια λωρίδα γης,οπότε το αμέσως επόμενο βήμα είναι να τους καθαρίσουν οι σιψναζί

Σχολιο.- Εθνοκάθαρση... και εμείς είμαστε ξανά με τη "Σωστή πλευρά της ιστορίας με τους ναζιστές".

Σχολιο.- ε όπως όλα τα πουτανακια δεν κοιτάμε τώρα το ηθικό,κοιτάμε και κάνουμε μόνο ότι μας πει ο νταβατζης μας

Σχολιο.- και προχτες τους ειπαν να φυγουν απ την μερια της αιγυπτου και μετα εκλεισαν την πυλη και την βομβαρδισαν , καμια ελπιδα . Αν μπει το Ιραν στην μαχη, χαρηκαμε που τα ειπαμε , θα προσεχουμε ολοι τον παντελο

Σχολιο.- κανένα Ιράν δεν μπαίνει.Μιλημενη είναι η δουλειά να τους εξαφανίσουν από τον χάρτη τους Παλαιστίνιους.

Σχολιο.- Τους είπανε να πάνε στην Αίγυπτο. Χωρίς να έχουνε μιλήσει με την Αίγυπτο κανείς, απλά πηγαίντε στην Αίγυπτο ξέρω γω κόψε το λαιμό σου δηλαδή με λίγα λόγια

Σχολιο.- Μίλησε η ΗΠΑ με Αίγυπτο, και η Αίγυπτος τους είπε ούτε να το σκέφτεσται. Έβγαλε και ανακοίνωση ο Σίσι της Αιγύπτου προς τους Παλαιστίνιους, «μην φύγεται από τον τόπο σας γιατί δεν πρόκειται να σας αφήσουν να ξαναγυρίσετε ποτέ». Εκτός από τεράστια βοήθεια σε τρόφιμα και φάρμακα στη Γάζα που έστειλε η Αιγυπτιακή κυβέρνηση, τεράστια καραβάνια αιγυπτίων με αυτοκίνητα και τζιπ πήγαν στα σύνορα της Γάζας, και φωνάζουν να μπούνε μέσα να πολεμήσουν τους ισραηλινοναζί.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΑ, ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΗΝΤΑ; 

Left.gr: 

"Πλήθος κόσμου συμμετείχε το απόγευμα της Πέμπτης στην ανοιχτή εκδήλωση στην Πλατεία Λαού στο Κερατσίνι όπου μίλησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και συμμετείχε σε συζήτηση με τους πολίτες".

Ό,τι πείτε, παιδιά! Εξάλλου, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. 

Εγώ, πάντως, πάνω από εκατόν πενήντα δεν τους βγάζω. Και σκέφτομαι ότι το Κερατσίνι έχει κάπου 65.000 κατοίκους, που ανεβαίνουν στις 90.000, αν βάλουμε και τη διπλανή Δραπετσώνα. 

Όπως και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πάρει εκεί κάτω πριν από τέσσερις μήνες 7.000 ψήφους. Και σίγουρα θα ήταν γύρω στους 1.500 αυτοί που πήγαν πριν ένα μήνα, έδωσαν το 2ευρω και ψήφισαν για τον πρόεδρο του κόμματος. 

Αλλά μόλις ένας στους δέκα πήγε χθες να συζητήσει μαζί του! Και κάπου ένας στους πενήντα ψηφοφόρους! Δυστυχώς!

Σχολιο.- Στους 150 ηταν και εταιροδημοτες.

Σχολιο.- Τι να πάνε μ ακούσουν; Ότι το κεφάλαιο είναι φίλος τους;

Σχολιο.- Κι ούτε μια λέξη, μία αναφορά στην επικείμενη σφαγή στη Γάζα.Αλλά τι περιμένεις αφού είμαστε στο πλευρό "του δοκιμαζόμενου ισραηλινού λαού"...

Σχολιο.- μην είσαι μικρόψυχος. Είναι τουλάχιστον 170

Σχολιο.- Μπορεί και 173!

Μαζί και ο Χατζηπετρής!

Σχολιο.- Αφαίρεσε και τους ετεροδημότες που πήγαν για ενίσχυση του Προέδρου



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάντως, για μια ακόμη φορά, ας ξεκαθαρίσουμε πως διεθνής κοινότητα δεν είναι μόνο οι χώρες του δυτικού ιμπεριαλιστικού κόσμου. 

Η διεθνής κοινότητα, εκτός από τις χώρες της Ε.Ε., τη Βόρεια Αμερική, την Ιαπωνία και την Αυστραλία, περιλαμβάνει και την Ανατολή και τον Παγκόσμιο Νότο. Όπου ζουν τα 6/7 του παγκόσμιου πληθυσμού. 

Και οι χώρες αυτές, στη μεγάλη τους πλειονότητα, δεν συντάσσονται με το ρατσιστικό σιωνιστικό κράτος - τρομοκράτη της Μέσης Ανατολής.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι οι σιωνιστές φονιάδες έχουν δολοφονήσει ήδη τουλάχιστον 16 απεσταλμένους του ΟΗΕ και του Ερυθρού Σταυρού στη Γάζα, βομβαρδίζοντας στόχους όπου γνωρίζουν πως βρίσκονται εκπρόσωποι της παγκόσμιας κοινότητας.

Σχολιο.- Πράγματι, αλλά και σαν φορέας, ο αποικιοκρατικός ξεφτιλοΟΗΕ είναι πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ των δυτικών αποικιοκρατικών ιμπεριαλιστικών κρατών και οικονομιών και των αναπτυσσόμενων σε μεγάλο βαθμό πρώην αποικιοκρατούμενων κρατών από τα τέλη του 60. Και τώρα υπάρχουν και οι BRICS και οι G-20



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



FREE PALESTINE

Μεγάλη συγκέντρωση σήμερα στο πάρκο Ελευθερίας(Μέτρο Μέγαρο Μουσικής) και πορεία - υπο την επιβλεψη εκατονταδων Ματατζηδων - προς την πρεσβεία τού Ισραήλ με συνθήματα παθιασμένα που δονούσαν την ατμόσφαίρα οπως

1.«Δεν υπάρχει Ειρήνη χωρις δικαιοσύνη»..

2.«Λε,λε,λευτεριά λευτεριά στην Παλαιστίνη»..

3.«Η μόνη Γιάφκα των τρομοκρατών είναι η Πρεαβεια τών Σιωνιστών»...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ναζιστική Ευρώ Ένωση εγκάλεσε το youtube τo facebook τo twitter και τα άλλα ΜΚΔ να μην αφήνει την αλήθεια και φιλοπαλαιστινιακά βίντεο να διαδίδονται, γιατί αυτά θεωρεί παραπληροφόρηση η Ναζιστική Ευρώ Ένωση. Και προς τιμήν του ο Έλιον Μασκ τους είπε ότι το Χ (πρώην twitter) είναι ελεύθερο κανάλι πληροφορίας, και όποιος θέλει δημοσιεύει ότι θέλει. Η Ναιστική Ευρώ Ένωση πλάκωσε στο ξύλο διαδηλώσεις εναντίον της γενοκτονίας των Παλαιστινίων, στο Βερολίνο, στο Παρίσι, στο Λονδίνο, και βάφει την Πύλη του Βραδενβούργου στο Βερολίνο, τον πύργο του Άϊφελ στο Παρίσι με τα χρώματα των σιωναζί.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εσεις που ευαισθητοποιηθήκατε και είστε με το ΙσραηλSS γιατί η Χαμας επιτέθηκε σε κατεχόμενα Παλαιστινιακά εδάφη απο τους Σιωνιστές θα πείτε τά ιδια για τους 34 πυραυλους απο το ΙσραηλSS που δεχτήκαν αεροδρομια στη Συρια; ΠΟΡΝΕΣ



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΊ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ

Παλαιστίνιος πρόσφυγας Μοχάμεντ Ελμπάτα, Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου Tlive.

«Είσαστε πραγματικά ντροπή, ντρέπομαι για λογαριασμό σας. Τώρα ξυπνήσατε ότι υπάρχει πόλεμος στην Παλαιστίνη. Δεν υπάρχει ούτε ένας εκπρόσωπος ΜΜΕ στη Γάζα. Θέλετε να καθόμαστε στα αυγά μας, να πεθάνουμε ήσυχα σαν καλά παιδιά χωρίς να ενοχλήσουμε κανέναν. Αυτό είναι απάνθρωπο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παλαιστίνιος πρόσφυγας σε μια έντονη στιγμή της συνέντευξης.

Παράλληλα ακούγοντας την παρουσιάστρια να μιλάει επανειλημμένως για «εισβολή της Χαμάς στο κράτος του Ισραήλ», εξανέστη «Αυτό είναι Παλαιστίνη. Αυτό που λέτε «κράτος του Ισραήλ» είναι κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη. Τώρα που μας σκοτώνουν είναι Ισραήλ. Μας διώξαν από το σπίτι μας και τώρα δεν έχουμε δικαίωμα να πλησιάσουμε. Με βγάλατε να πω κάτι ακραίο για να πει μετά ο κόσμος, καλά να πάθουν, είναι τρομοκράτες όλοι τους. Γι’ αυτό με βγάλατε».

Ο Παλαιστίνιος πρόσφυγας μίλησε για προπαγάνδα των ΜΜΕ, τονίζοντας πως «Έχουν αμολήσει 5000 φαντάρους, το τάγμα της προπαγάνδας, κλαίνε για αποκεφαλισμένα παιδιά. Έκλαιγε ο πρόεδρος των ΗΠΑ για τα αποκεφαλισμένα παιδιά που αποδείχτηκε πως δεν υπάρχουν. Όλα τα κανάλια καλύπτουν τι συμβαίνει στο Ισραήλ, για τη Γάζα δεν μιλάει κανείς.

Ξέρετε ότι ο μισός ισραηλινός στρατός είναι γυναίκες; Στο στρατόπεδο που έγινε η συναυλία; Εγώ είμαι τρελός, εσείς τα πιστεύετε; Είμαι κατά της βίας, αυτό που έγινε με θλίβει. Αλλά με θλίβει το γεγονός ότι 17 χρόνια η Γάζα είναι εγκλωβισμένη. Ο ΠΟΥ 10 χρόνια λέει ότι η Γάζα δεν έχει πόσιμο νερό. Κάθε τρεις και λίγο μπαίνουν βομβαρδίζουν σκοτώνουν αθώους.

Πρώτη φορά από θύτης το Ισραήλ γίνεται θύμα και μαύρο κλάμα σε όλο τον κόσμο. Κάθε μέρα είμαστε θύματα. Ο υπουργός Άμυνας μας είπε ανθρωπόμορφα ζώα και πήρε την άδεια όλου του κόσμου να μας σφάξει. Ανήγγειλε το έγκλημα πολέμου που θα κάνει. 75 χρόνια κατοχής δεν κλαίει κανείς. Ας αποδεχτούμε ότι η Χαμάς είναι τρομοκράτες, όταν ένα κράτος αναγνωρισμένο απαντά με την ίδια βαρβαρότητα καμία χώρα δεν διαμαρτύρεται»....



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έχει ακούσει κάποιος νά υπάρχει έστω ένας δημοσιογράφος απο τά κοπρόσκυλα των Ελληνικών Ναζιστοκάναλων στη λωρίδα της Γάζας όπου μακελεύονται απο τούς σιωνιστές χασάπηδες άμαχοι παιδιά γυναίκες κλπ??

Σχολιο.- Σκουλήκια του κονδυλοφόρου, που σέρνονται στη λάσπη, δειχνουν εικόνες απο τη Μοσσάντ, διαβαζουν τα λυσσασμένα κείμενα των αφεντικων τους και να… βγηκε το μεροδουλι!!! Ο,τι διαλέξεις τρεις!!!

Σχολιο.- Αλήτες,Τσογλάνια δήθεν ενημερώνουν με την γκαιμπελικη προπαγάνδα...

Σχολιο.- Παπατζες, εχεις διαλέξει στρατόπεδο...Σταθερά είσαι μέ τους ΙμπεριαΛΗΣΤΕΣ ΗΠΑ-ΕΕ καί τό ρατσιστικο κρατος του απαρχαΙντ ΙσραήλSS καί εναντια στα θύματα τους..Ναί οι πραγματικοι Πολεμικοί ανταποκριτές πάνε καί στην πλευρά που δέχεται τήν επίθεση ειδαλίως ειναι οι προθυμοι των ΙμπεριαΛηστων...Εχουν σκοτωθεί 5 Δημοσιογραφοι καί αυτοί είναι μόνο από τήν Παλαιστινη..

Σχολιο.- Ακομα καί μέ τόν αποικιοκρατικό ξεφτιλοΟΗΕ τα βαζουν τά αποθρασυμμένα Σιωνιστικά καθάρματα επειδη - που καί που - αφηνουν για λιγο τήν Παρκετεζα καί τίς πιπες που τους κάνουν.... 

Ο Ισραηλινοναζιστής πρέσβης στον ΟΗΕ κατά του ΟΗΕ για τη διαταγή εκκένωσης της Γάζας: «Ντροπή, μας κάνει κήρυγμα»

«Αντί να σταθεί στο πλευρό του ισραηλινοναζιστικού αποικιοκρατικού καθεστώτος, σιωναζί του οποίου σφαγιάστηκαν από τη Χαμάς και που παρ’ όλα αυτά προσπαθεί να αποτρέψει το να πάθουν κακό άμαχοι, (ο ΟΗΕ) του κάνει κήρυγμα», πρόσθεσε ο ισραηλινοναζιστής πρέσβης



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γιαννακοπούλου & ΠΑΣΟΚ«με τα εγκληματα της Χαμας,ειμαστε με το Ισραήλ»έχοντας ιδιο λόγο με τον φασίστα αντικομμουνιστή ΒορίδηSS γιά το δίκαιο των τρομοκρατών του σιωνισμού λέω μέ βεβαιοτητα ότι θα πάρουν τα 3 το μακρύτερο



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΟΜΑΡΙ ΦΡΙΖΗ ΡΑΒΒΙΝΕ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΦΤΟΥ ΣΟΥ

Αυτό το Ναζιστικό κάθαρμα γεμάτος απύθμενο μίσος για τους παλαιστίνιους,αναμασάει τά παραμύθια τής Μοσάντ(Mossad) για 40 μωρά - δήθεν - πυροβολημένα στό κεφάλι,χαρακτηρίζει τους Μαχητές τής ΧΑΜΑΣ αλλα καί τούς παλαιστινιους ως εγκληματίες δηλώνοντας με φανατισμό τήν πεποίθηση του οτι το ισραηλινο κράτος θα πολεμήσει μεχρι τέλους - καί θα νικήσει...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Οι αρχές του Κατάρ απειλούν να δημιουργήσουν παγκόσμια έλλειψη φυσικού αερίου ως μέρος της υποστήριξής τους προς την Παλαιστίνη. «Εάν οι βομβαρδισμοί της Γάζας δεν σταματήσουν, θα διακόψουμε την παροχή φυσικού αερίου στον κόσμο», δήλωσε ο Εμίρης Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι.

-ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ;

-Πούτιν: Ἡ ἐπέκταση τῆς ζώνης τῶν συγκρούσεων θὰ μποροῦσε νὰ ἔχῃ δραστικὲς συνέπειες, μεταξὺ ἄλλων καὶ γιὰ τὸν ἐνεργειακὸ τομέα.

Ἀπὸ τὴν Μόσχα, καὶ μάλιστα ἀπὸ τὴν μεγάλη ἐκδήλωση Ρωσσικὴ Ἐνεργειακὴ Ἑβδομάδα, ὅπου 11-13 Ὀκτωβρίου συμβαίνει νὰ παρευρίσκονται πάνω ἀπὸ 4.000 καλεσμένοι ἀπὸ περισσότερες ἀπὸ 60 χῶρες: ἀντιπροσωπεῖες κυβερνήσεων, πρόεδροι καὶ στελέχη μεγάλων ἐταιρειῶν καὶ ὀργανισμῶν στὸν χῶρο τῆς ἐνέργειας, ἐπιστήμονες καὶ εἰδικοί.

-Καὶ τώρα ἀπὸ τὸ Κατὰρ ἔγινε ἡ πρώτη δήλωση ὅτι θὰ κόψουν τὴν προμήθεια φυσικοῦ ἀερίου ἐὰν δὲν σταματήσῃ ὁ βομβαρδισμὸς στὴν Γάζα.

-Ὅλες σχεδὸν οἱ χῶρες ποὺ εἶναι μεγάλες παραγωγοὶ στὴν ἐνέργεια, ὅπως Σαουδικὴ Ἀραβία, Ἰράν, Κατάρ, Βενεζουέλα, Ἰράκ, Αἴγυπτος, Κουβέιτ.... βρίσκονται μὲ τὸν ἕναν ἢ τὸν ἄλλον τρόπο στὴν πλευρὰ τοῦ Παλαιστινιακοῦ, σὲ αὐτὴν τὴν σύγκρουση.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λαοθάλασσες διαδηλωτών σήμερα κατά του Ισραήλ σε όλες τις Αραβικές πρωτεύουσες (βίντεο και εικόνες κάτω).

Στα σύνορα του Ισραήλ με την Ιορδανία, διαδηλωτές επιχείρησαν ακόμα και να … εισβάλουν στο Ισραήλ!

Που το πάει η Δύση;

-Είναι ανοησία ή εσκεμμένη πρόκληση για μια ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ;

Σχολιο.- ο φρακτης στα συνορα της Ιορδανίας, Παλαιστίνιοι προσπαθούν να τον ανέβουν για να γυρίσουν στην πατρίδα τους την Παλαιστίνη.

Σχολιο.- είδα το βίντεο και μάλλον είναι από την προσπάθεια επιστροφής των προσφύγων που έκαναν το 2021

είναι Παλαιστινίοι πρόσφυγες στην Ιορδανία που θέλουν να γυρίσουν στην πατρίδα τους από την οποία εκδιώχθηκαν το 1948

Το 55% του πληθυσμού της Ιορδανίας είναι πρόσφυγες από την κατεχόμενη Παλαιστίνη



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η παραπληροφόρηση είναι το εργαλείο τους για να επηρεάζουν την κοινή γνώμη και να νομιμοποιούν τα εγκλήματα τους. 

Τα βομβαρδισμένα παιδάκια της Γάζας...

Όταν οι Times χρησιμοποιούν φωτογραφίες τραυματισμένων παιδιών Παλαιστίνης ως Ισραηλινές!!!!

Σχολιο.- Η Nabileh Nofal, ο νεότερος μάρτυρας της Λωρίδας της Γάζας, είναι ένα κοριτσάκι 7 ημερών που σκοτώθηκε από τους Ισραηλινούς βάρβαρους βομβαρδισμούς της Γάζας

- Η Σκατιάνα δεν θα τα δείξει αυτά, δεν τα γνωρίζει, δεν τις τα είπαν



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι μαλάκες οι σιωναζί θα βομβαρδίσουν και την ανθρωπιστική βοήθεια;

-Το Ισραήλ απειλεί να βομβαρδίσει μεγάλη φάλαγγα με αιγυπτιακά φορτηγά που κατευθύνονται προς τη Γάζα, στο συνοριακό πέρασμα Ράφα στα αιγυπτιακά σύνορα, το μοναδικό πέρασμα στη Λωρίδα που δεν ελέγχεται από το Ισραήλ.

Αιγυπτιακά φορτηγά που μετέφεραν ζωτική βοήθεια και καύσιμα στην πολιορκημένη και βομβαρδισμένη Λωρίδα της Γάζας προειδοποιήθηκαν να υποχωρήσουν αφού το Ισραήλ είπε ότι τα φορτηγά θα βομβαρδίσουν εάν έμπαιναν στον φράχτη.

Παρά τις απειλές, ο Αιγύπτιος πρόεδρος Αμπντέλ Φατάχ ελ Σίσι διέταξε να προχωρήσει μια παρέλαση αυτοκινήτων φορτωμένη με μεγάλες ποσότητες ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Παλαιστίνιους στη Λωρίδα της Γάζας.

Η Εθνική Συμμαχία Πολιτικής Δράσης και Ανάπτυξης της Αιγύπτου δήλωσε ότι η παρέλαση διάσωσης περιλαμβάνει ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, φάρμακα και ιατρικό εξοπλισμό.

Η Εθνική Συμμαχία δήλωσε ότι θα συνεχίσει και θα συνεχίσει την αποστολή μεγαλύτερης ανθρωπιστικής βοήθειας σε κάθε μορφή.

Ο Ελ Σίσι δήλωσε επίσης ότι η Αίγυπτος θα συνεργαστεί με το Ιράν και τον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό για να φέρει ζωτική ανθρωπιστική βοήθεια στους κατοίκους της Γάζας.

-Και η βοήθεια ήταν πραγματικά υπέροχη 



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παρακολουθούμε, ίσως με λίγη αναστάτωση, τις προετοιμασίες για την εξόντωση 1 ή 2 εκατομμυρίων ανθρώπων. 

Άλλοι πάλι είναι εντελώς αδιάφοροι και άλλοι, ενθουσιώδεις υποστηρικτές της καταστροφής, όλο και κάποιο λόγο θα βρουν για να την νομιμοποιήσουν. 

Και δεν έχω άλλη εξήγηση παρά ότι ο ψυχικός κινητήρας της ύπαρξης του δυτικού ανθρώπου, η ηθική του συνείδηση (Gewissen), έχει σβήσει...

Σχολιο.- Μου φαίνεται ότι αν ο Μπάιντεν πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε μια εκλογική ήττα και έναν Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο προφανώς επιλέγει τον τελευταίο, ο Νετανιάχου και ο Ζελένσκι είναι φτιαγμένοι από σχεδόν το ίδιο υλικό. Πολλοί από τους δυτικούς ηγέτες μας δεν είναι πολύ πίσω. Η προδοσία της νοσηρής και διπρόσωπης δυτικής πολιτικής τάξης είναι σίγουρα η πιο επικίνδυνη στιγμή στην ιστορία της ανθρώπινης.

Σχολιο.- Το Ισραήλ έδωσε εντολή "εκκένωσης" του μεγαλυτέρου μέρους της Γάζας. Πέρα από ούτως ή άλλως παράνομη (πώς διατάζεις την εκκένωση ξένου εδάφους) αυτό το οποίο απαιτεί είναι να φύγουν οι Παλαιστίνιοι από τη γη τους και να υποστούν την εθνοκάθαρση από το Ισραήλ. Είναι σαφές και γνωστό ότι αν αν φύγουν από τη Γάζα δε θα γυρίσουν ποτέ. Η ΕΕ και οι ΗΠΑ υποστηρίζουν (φυσικά και οι δικοί μας υποτακτικοί, κυβέρνησης και αντιπολίτευσης). Το σχέδιο δοκιμάστηκε στο Ναγκόρνο- Καραμπάχ και πάει να επαναληφθεί και στην Παλαιστίνη, μόνο που εν προκειμένω υπάρχει αντίσταση και όχι πράκτορες των ΗΠΑ τύπου Πασινιάν. Αν το Ισραήλ όντως προχωρήσει σε αυτό το εγκληματικό του σχέδιο θα δούμε το Λένινγκραντ της εποχής μας και το φασισμό σε ζωντανή αναμετάδοση. Φασισμό τον οποίο αγκάλιασε με θέρμη σύσσωμη η "Δύση". Όποιος λοιπόν θέλει να λέγεται αριστερός, σοσιαλιστής, προοδευτικός, δημοκράτης δεν μπορεί παρά να θέλει την ήττα της Δύσης. Τα "ναι μεν αλλά" είναι για τους αξιοθρήνητους. Η "Τελική Λύση" αλά Ισραήλ είναι μπροστά μας και πρέπει να ηττηθεί όπως και η ναζιστική αρχική σύλληψη.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Περισσότεροι από 700 Καναδοί που επηρεάστηκαν αρνητικά από τις ομοσπονδιακές εντολές εμβολίου για τον κορωνοϊό, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να καταθέσουν ομαδική αγωγή 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων κατά της κυβέρνησης Τριντό. Η αγωγή κατατέθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Έντμοντον της Αλμπέρτα, στις 22 Σεπτεμβρίου από τον Λέιτον Γκρέι, έναν συνταγματικό δικηγόρο που βοήθησε την κοινότητα να κερδίσει πολλές νομικές υποθέσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα. Η μήνυση κατονομάζει την καναδική κυβέρνηση, τον Καναδό Γενικό Εισαγγελέα και τον Βασιλιά.

Ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση Τρουντο έκανε ανοιχτές διακρύσεις ενάντια σε εκείνους που αρνήθηκαν να λάβουν τα εμβόλια ιδίως με βάση τη γενετική σύνθεση και τη θρησκεία.

Οι ενάγοντες ισχυρίζονται ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση διέπραξε την παράνομη πράξη της κατάχρησης σε δημόσιο αξίωμα. Η μήνυση ισχυρίζεται περαιτέρω ότι οι Εναγόμενοι ενήργησαν παράνομα και κακή τη πίστη κατά την εφαρμογή και τη διατήρηση των προσωρινών διαταγών, οι οποίες είναι γνωστές ως «υπαγορεύσεις του Τριντό για τον COVID». Η αγωγή ισχυρίζεται επίσης ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση παραβίασε ορισμένα από τα δικαιώματα του καταστατικού των εναγόντων βάσει του νόμου για τα ανθρώπινα δικαιώματα του Καναδά.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



H Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (PACE) ενέκρινε ψήφισμα με το οποίο αναγνωρίζει τον Πούτιν ως "δικτάτορα" και τη Ρωσία ως de facto "δικτατορία".

Το ψήφισμα εγκρίθηκε ομόφωνα. Όλες οι χώρες του Συμβουλίου της Ευρώπης κλήθηκαν να μην αναγνωρίσουν τη νομιμότητα του Πούτιν μετά το τέλος της τρέχουσας θητείας του.

Σχολιο.- Είπανε τα βοϊδοκέφαλα γαϊδούρια τον πετεινό κεφάλα! Η δικτατορία της ΕΕ βγάζει τη Ρωσική Ομοσπονδία δικτατορία! Γελάνε και οι πιγκουίνοι στο νότιο πόλο



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Σημάδια των καιρών!

-Ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής της «Σαχτάρ» Alexander Rasputko, φέρεται να διέφυγε και να ζήτησε πολιτικό άσυλο στη Ρωσία!

Ουκρανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν την εξαφάνιση του 19χρονου ποδοσφαιριστή, μετά τον αγώνα της Σαχτιάρ με την Αντβέρπ Βελγίου για το UEFA Youth League!

Το portal Dynamomania γράφει ότι εξαφανίστηκε μετά τον αγώνα της ομάδας του. Μόνο η όμορφα διπλωμένη στολή του βρέθηκε στο βελγικό αεροδρόμιο.

Αναφέρεται επίσης ότι ο παίκτης διέγραψε όλες τις αναρτήσεις του στα κοινωνικά δίκτυα και σταμάτησε να απαντά σε τηλεφωνήματα.

Σύμφωνα με το ουκρανικό κανάλι Telegram «Brutal Football», ο αθλητής φέρεται να διέφυγε στη Ρωσία, όπου ζήτησε πολιτικό άσυλο. Δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαίωση αυτής της πληροφορίας.

Σχολιο.- Ένας από τους πιο επιφανείς και πιο βρώμικους ολιγάρχες, ο Mikhail Fridman, αφού έγλυψε και χρηματοδοτούσε Δύση και Ουκρανία βρίζοντας τη Ρωσία, κατέφυγε στο Ισραήλ από το Λονδίνο που κατοικούσε και διώχτηκε και τώρα επέστρεψε φοβισμένος στη Μόσχα!

Διαβάζω στο κανάλι του Ζαχάρ Πριλέπιν:

- “Σχετικά με την περίπτωση Fridman.

Κατά τη γνώμη μου:

1. Ο Fridman, ενώ βρίσκεται σε ρωσικό έδαφος, πρέπει να συλληφθεί ή τουλάχιστον να κρατηθεί και του απαγορευτεί η έξοδος.

2. Να ολοκληρωθεί η ανάκριση και εξέταση υλικού σχετικά με τη μεταφορά 150 εκατομμυρίων δολαρίων από τον Φρίντμαν για τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, δηλαδή για τη δολοφονία Ρώσων πολιτών.

3. Εάν επιβεβαιωθούν οι κατηγορίες, τότε ο Φρίντμαν πρέπει να δικαστεί και να φυλακιστεί στα πλαίσια της ισχύουσας νομοθεσίας για τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας.

Μετατρέψτε την περιουσία και τα περιουσιακά στοιχεία του Fridman σε κρατικό εισόδημα.

Αυτό είναι αν έχουμε τον ίδιο νόμο για όλους.”



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάποια γενικά συμπεράσματα

1) Ο στόχος του Ισραήλ αυτή τη στιγμή είναι να εκδιώξει ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους της Γάζας. ΟΧΙ να νικήσει τη Χαμάς, ΟΧΙ να περιορίσει τους θύλακες αντίστασης. Θέλει να αφανίσει -κυριολεκτικά- τον παλαιστινιακό πληθυσμό.

2) Ο λόγος για τον οποίο η Αίγυπτος δεν επιτρέπει την είσοδο στους Παλαιστινίους ΔΕΝ έχει να κάνει με κάποια έλλειψη αλληλεγγύης ή αποστροφής απέναντι τους, αλλά με το γεγονός πως έχει καταλάβει πλήρως το σχέδιο του Ισραήλ.

3) Οι ΗΠΑ δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν το Ισραήλ να χαθεί. Είναι ο σημαντικότερος σύμμαχος των αγγλοσαξόνων και των δύο μεριών του Ατλαντικού. Αποτελεί το "ζωτικό τους χώρο" στη Μέση Ανατολή και είναι αποφασισμένοι να το υπερασπιστούν με κάθε τίμημα.

4) Σε περίπτωση που εμπλακεί το Ιράν στον πόλεμο, κατόπιν πιθανής επίθεσης εναντίον του από τους σιωνιστές, πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο ότι θα εμπλακεί και η Ρωσία για να το υποστηρίξει.

5) Θεωρήστε δεδομένη, επίσης, τη στήριξη στον παλαιστινιακό αγώνα από τη συντριπτική πλειοψηφία των αραβικών κρατών. Τόσο στρατηγικά, όσο και ηθικά.

6) Η Κίνα δε θα μπορέσει να διατηρήσει για πολύ ακόμα αυτή τη μεσοβέζικη στάση της "ευγενούς διπλωματίας". Θα αναγκαστεί να πάρει σαφή θέση και ήδη άρχισαν να διαφαίνονται οι πρώτες ενδείξεις.

7) Οι Ευρωπαίοι, ως πιστά σκυλιά του μεγάλου τους αφεντικού, θα συνδράμουν με κάθε μέσο το Ισραήλ. Ωστόσο, επειδή δεν περίμεναν τόσες αντιδράσεις στο εσωτερικό τους, τόσο από τους μουσουλμάνους μετανάστες, όσο και από αλληλέγγυους πολίτες τους στον παλαιστινιακό αγώνα, πιθανολογώ πως θα προμοτάρουν ακροδεξιά (μη αντιεβραικά) αντιμουσουλμανικά "κινήματα". Μην απορήσουμε αν δούμε πογκρόμ εναντίων μεταναστών με τις ευλογίες των κρατών στη Δυτική Ευρώπη. Ήδη οι ντόπιοι ακροδεξιοί της ελληνικής κυβέρνησης έδωσαν το στίγμα τους. Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλες χώρες της ΕΕ.

8 ) Η Δύση ψάχνει μια διέξοδο από το φιάσκο που υπέστη στην Ουκρανία. Αυτή η διέξοδος βρέθηκε στα γεγονότα της Γάζας. Να περιμένουμε ραγδαία μείωση των ρεπορτάζ για το ουκρανικό. ΠΡΕΠΕΙ να ξεχαστεί, σύμφωνα με τα αθύρματα του ΝΑΤΟ.

9) Η σύρραξη είναι παγκόσμια εδώ και αρκετά χρόνια. Δεν πρόκειται ΝΑ γίνει Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος. ΗΔΗ διεξάγεται. Τα στρατόπεδα έχουν λάβει θέσεις και όλοι απευχόμαστε τα χειρότερα.

10) ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πρέπει να δημιουργηθεί στην Ευρώπη ένα αντιπολεμικό/αντιιμπεριαλιστικό/αντινατοικό κίνημα. Τώρα που λύσαμε κάθε ανοησία με την οποία ασχολείται η αριστερά της Δύσης εδώ και σχεδόν μια δεκαετία, ας έρθουμε σε κάτι πραγματικά σοβαρό.

Δεν έχουμε άλλο χρόνο, δε θα έχουμε άλλη ευκαιρία.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και ξαφνικά …

-Ο κόσμος ξύπνησε σήμερα με τη δημοσίευση οδηγιών του αμερικανικου Κογκρέσου, για προετοιμασία ταυτόχρονου πολέμου των ΗΠΑ με τη Ρωσία και την Κίνα!

Δηλαδή, για θερμό παγκόσμιο ολοκαύτωμα!

Που προφανώς θα είναι πυρηνικό!

-Το πρώτο μέτωπο στην Ουκρανία, ήταν η αρχή…

-Το δεύτερο μέτωπο στη Μέση Ανατολή, η συνέχεια! Απάντηση για όσους αφελείς πίστευαν ότι η επίθεση στη Ρωσία ήταν απλά μεμονωμένο περιστατικό

-Το τρίτο μέτωπο στην Άπω Ανατολή, Ταϊβαν, Κορέα κλπ προετοιμάζεται πυρετωδώς!

Και τώρα γενικευμένη σύγκρουση! 

-Ειδική διακομματική Επιτροπή του Κογκρέσου, συνιστά στις ΗΠΑ να προετοιμαστούν για ταυτόχρονο πόλεμο με την Κίνα και τη Ρωσία.

-Είναι απαραίτητο, εισηγείται, να επεκτείνετε τις ένοπλες δυνάμεις σας και να εκσυγχρονίσετε τα πυρηνικά όπλα.

-Tο Κογκρέσο στη μελέτη που προετοίμασε χαρακτήρισε μια πυρηνική σύγκρουση με τη Ρωσική Ομοσπονδία και την Κίνα όλο και πιο πιθανή και προτείνει να ληφθούν αποφάσεις τώρα, ώστε να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις "υπαρξιακές" προκλήσεις που θα προκύψουν το 2027-2035.

Μάλιστα…

Κοιμηθείτε ήσυχοι… Κι εσείς, και οι φίλοι σας, και οι οικογένειες, και τα παιδιά σας, και τα εγγόνια σας, και οι … περιουσίες σας!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Ισραήλ ετοιμάζεται για χερσαία επέμβαση στην Λωρίδα της Γάζας. 

Αν συμβεί αυτό και εμπλακούν Χεζμπολάχ και Ιράν, πάμε σε έναν γενικευμένο πόλεμο που δεν ξέρουμε τι κατάληξη θα έχει. 

Το κακό της υπόθεσης πως εμείς βρισκόμαστε μετά σιγουριάς στην λάθος πλευρά της ιστορίας

Σχολιο.- O mitsotakis einai se lathos dromo .. opos kai me tin oukrania.... oi ellines den einai ....

Σχολιο.- Παντα οι κυβερνησεις της Ελλαδας βρισκοταν φιλε μου στην λαθος πλευρα της ιστοριας, οχι ο ελληνικος λαος



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν μιλάμε για Παλαιστίνιους, δεν μιλαμε για τρομοκράτες αλλά για έναν λαό που αγωνίζεται για την ελευθερία του εδώ και 80 χρόνια απέναντι σε ένα πανίσχυρο φυτευτό κράτος που φύτεψε ο Ιμπεριαλισμός και ο Σιωνισμός μέσα στην Παλαιστίνη!

Έτσι, όταν μιλάμε για την Χαμάς δεν μιλάμε για "τρομοκρατική οργάνωση" αλλά μιλάμε για την νόμιμα εκλεγμένη Κυβέρνηση των Παλαιστινίων στην Λωρίδα της Γάζας, δηλαδή την Παλαιστινιακή Αντίσταση! Η Χαμάς δεν είναι μόνη της απέναντι στον Κατακτητή. Μαζί της, υπάρχουν και οι υπόλοιπες πολιτικές οργανώσεις που ενισχύουν την Αντίσταση και κρατάνε από κοινού ζωντανή την ελπίδα για απελευθέρωση, τόσο για τους Παλαιστίνιους αλλά και για την υπόλοιπη ανθρωπότητα.

Νίκη στα όπλα της Αντίστασης!

Λευτεριά στην Παλαιστίνη



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ακόμη κι ο Λευκός Οίκος ανακάλεσε τις ανοησίες για τα 40 αποκεφαλισμένα παιδιά. 

Αποδείχθηκαν ισραηλινή προπαγάνδα! 

Αλήθεια όμως είναι ότι στη Γάζα έχουν δολοφονηθεί 326 παιδιά στη διάρκεια 96 ωρών ισραηλινών βομβαρδισμών κατοικημένων περιοχών! 

Γι΄αυτά τα παιδιά δεν περισσεύει οργή;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



#EKTAKTO: Το #Ισραήλ έδωσε στο νοσοκομείο #AlAwda μόλις δύο ώρες για να εκκενωθεί. Το προσωπικό μας εξακολουθεί να περιθάλπει ασθενείς.

Καταδικάζουμε απερίφραστα αυτή την ενέργεια, τη συνεχιζόμενη αδιάκριτη αιματοχυσία και τις επιθέσεις κατά της ιατρικής φροντίδας στη #Γάζα.

Προσπαθούμε να προστατεύσουμε το προσωπικό και τους ασθενείς μας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τελικά αυτά ήταν τα μωρά του Σιωνισμού που "αποκεφάλισαν" οι Παλαιστίνιοι αντάρτες .. 

Μια πληροφορία .. μια ειδική ομάδα Ανταρτών έφτασε ακόμα στο σπίτι του αξιωματικού της ειδικής μονάδας του στρατού, που συνομιλούσε τηλεφωνικά ο ίδιος και άλλες φορές .έβαζε τα "κορίτσια" να συνομιλούν στα Αραβικά με κατοίκους της Γάζας και είχαν πιστέψει οι γελοίοι πως είχαν καταφέρει να "στρατολογήσουν" κατοίκους της Γάζας και πως τους έδιναν χρήσιμες πληροφορίες για το Αντάρτικο και τις δομές του. 

Τον έπιασαν στον ύπνο του την ώρα που κοιμόταν και ροχάλιζε. Τώρα αυτός και μερικά κορίτσια του βρίσκονται μέσα στη Γάζα σε "καλά χέρια" και συζητάνε για "ωραία ταξίδια σε εξωτικά νησιά" .



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Βομβαρδισμός της Γαζα συνεχίζεται.

Να έχετε υπόψη ότι η Γαζα πρέπει να είναι η πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή του πλανήτη. Αυτά για αυτούς που έχουν επιλεκτική ευαισθησία....


Το Ισραήλ διαβάζω έχει ρίξει μέσα σε 6 μέρες στη Γάζα όσες βόμβες έριξαν οι ΗΠΑ στο Αφγανιστάν σε ένα χρόνο κ ακόμα συζητάμε ποιος είναι ο τρομοκράτης ;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο πόλεμος της προπαγάνδας από ισραηλινά και δυτικά ΜΜΕ (ανάμεσά τους και πολλά ελληνικά), με τη διασπορά fake news, προκειμένου να δικαιολογηθεί η διαχρονική βαρβαρότητα του Ισραήλ καλά κρατεί ! 

Μετά την κατάρριψη του ισχυρισμού ότι Παλαιστίνιοι έκλεισαν σε κλουβιά παιδιά Ισραηλινών οικογενειών που είχαν αιχμαλωτιστεί από τη Χαμάς, ηρθε η «είδηση» που κυκλοφόρησαν ευρέως τις τελευταίες ημέρες και αποδεικνύεται ότι -αν δεν ήταν κατασκευασμένη- τουλάχιστον δεν είχε περάσει από την απαραίτητη δημοσιογραφική διαδικασία της διασταύρωσης και της επιβεβαίωσης.

Η «είδηση» ότι η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς, «αποκεφάλισε 40 Ισραηλινά βρέφη» κατά τη διάρκεια της επίθεσης τα ξημερώματα του Σαββάτου στο κιμπούτζ Κφαρ Αζά.

Η ψευδής είδηση αναπαρήχθη από Ισραηλινή δημοσιογράφο του καναλιού «i24» (το οποίο κατηγορείται ότι έχει στενές σχέσεις με τον Νετανιάχου) στη διάρκεια επιτόπιου ρεπορτάζ στο Κφαρ Αζά.

Η ιδια ειδηση παρεσυρε μέχρι και τον ΜπάΊντεν ο οποίος την ανασκεύασε με παρέμβαση Αμερικανου δημοσιογράφου.

Η Ισραηλινή δημοσιογράφος έχει υποχρεωθεί σε αναδίπλωση, «διευκρινίζοντας» σε ανάρτησή της στο X ότι η πληροφορία δεν είχε προέλθει από δική της έρευνα/αυτοψία, αλλά από κάποιον «Ισραηλινό στρατιώτη»…

Σχολιο.- Αυτη ειναι η πηγή που ανέφερε το παραμύθι για "αποκεφαλισμένα μωρά" στο χωριό Κφαρ Αζά από τη Χαμας είναι ο έφεδρος στρατιώτης του Ισραηλ ονόματι Ντέιβιντ Μπεν Σιόν, ηγέτης εποίκων που υποκίνησε ταραχές απαιτώντας να εξαφανιστεί η Παλαιστίνη.

ΤΟΣΟ "ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΠΗΓΗ"! Αποδείξεις; ....ΚΑΜΙΑ!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαζική δολοφονία παιδιών από το Ισραήλ: Bομβάρδισε σχολεία του ΟΗΕ στη Γάζα – Τουλάχιστον 30 παιδιά νεκρά...

Η δολοφονική μηχανή του Ισραήλ χτύπησε ακόμα και τα σχολεία των εγκαταστάσεων του ΟΗΕ (UNWRA) στη Γάζα, εκεί δηλαδή που εκατοντάδες χιλιάδες προσπαθούν να βρουν καταφύγιο από το μακελειό των ισραηλινών. Τουλάχιστον 30 παιδιά, μαθητές των σχολείων του , σκοτώθηκαν, όταν οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις, βομβάρδισαν τα σχολεία τους, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ημίτρελος ΠΘ της Ελλάδος χαιρετάει τον ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΑΖΙ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ !!!

Ντροπή σου και μόνο!!! Για φτύσιμο είσαι που παίρνεις μέρος μόνο για την μία πλευρά αντί να ζητάς ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή. Πάντα με τη λάθος πλευρά της ιστορίας!!! Ανιστορητο λαμόγιο !!!

Αλλά όταν έχεις συμφέροντα και τον κόλο της μαϊμούς θα γλύψεις ΒΛΑΜΜΈΝΕ ....

Ισραηλινή εταιρεία δέσμευσε 10.000 στρέμματα παραγωγικής γης στην Καρδίτσα ..για να κερδοσκοπήσουν με τα φωτοβολταϊκά .

Την ΕΛΒΟ την πουλήσατε σε Ισραηλινοναζιστές...ΟΛΑ ΚΑΛΑ...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καλά που μαθαινουμε λεπτομέριες της διαμάχης Χαμας με Ισραηλ και Φατάχ. 

Τον Απρίλιο του 2008 δημοσιεύονται απόρρητα έγγραφα που αποκαλύπτουν ότι οι Αμερικανοι είχαν δώσει στον Παλαίστινιο πρόεδρο Αμπας 82.000.000$ για να εξοπλίσει τη Φαταχ και να χτυπήσει τη Χαμάς!

-Νομίζω αυτό ξεκαθαρίζει πολλα!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρώτος στον Βόρειο Τομέα με την ΛΑΪΚΉ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗ ο

Χρήστος Κασίμης !

Λίγα χρόνια είναι κοντά μας ο Χρήστος, αλλά έχει την αγάπη όσων τον γνώρισαν. 

Ο Χρήστος, (ανιψιός του Χρήστου Κασιμη,

που σαν μέλος του ΕΛΑ, σκοτώθηκε σε συμπλοκή με την αστυνομία το 77, έξω από το εργοστάσιο της AEG στου Ρέντη), ήταν μέχρι το 2015 στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, και Δημοτικός Σύμβουλος στο Χαλάνδρι.

Σχολιο.- Αγαπάμε Χρήστο Κασίμη!!!!!! VENCEREMOS....

Σχολιο.- έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για αγώνες ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική.

Σαυτον τον αγώνα λείπουν οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι δυνάμεις που επηρεάζονται από το ΚΚΕ μπαίνουν μπροστά ( αύριο οι νοσοκομειακοι, αρχές Νοέμβρη οι Οικοδόμοι στα μέσα οι Συνταξιούχοι και πολλές άλλες ομάδες εργαζομένων.

Στον αγώνα αυτό είναι όλοι καλοδεχούμενοι....όσοι βέβαια περιμένουν την ΔΕΥΤΈΡΑ ΠΑΡΟΥΣΊΑ που φέρνουν οι Σωτήρες κάθονται στα αυγά τους επ οφελειας του Μητσοτάκη!

Σχολιο.- Μπράβο στο Χρήστο. Τιμάει το όνομα του!




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καταρρίφθηκε Ισραηλινό ελικόπτερο με 50 στρατιώτες! Όλοι νεκροί O
13/10/2023
Εβραϊκές πηγές: Η αντίσταση στόχευσε ένα ισραηλινό ελικόπτερο που μετέφερε 50 στρατιώτες και το κατέστρεψε ολοσχερώς. Το Ισραήλ ανακοινώνει ότι ένα ελικόπτερο που μετέφερε 50 στρατιώτες χτυπήθηκε από πύραυλο καθώς επιχείρησε το πρωί της επίθεσης το Σάββατο να προσγειωθεί κοντά στο Kibbutz Beiri και σκοτώθηκαν όλοι οι επιβαίνοντες..Δέχθηκε πυρά.
Ένα ελικόπτερο που μετέφερε 50 στρατιώτες χτυπήθηκε από αντιαρματικά πυρά το πρωί της επίθεσης ενώ προσπαθούσε να προσγειωθεί κοντά στο Kibbutz Beiri
Πετούσε χαμηλά για να ανιχνεύσει μαχητές, και δέχθηκε « πυρά πολυβόλου σε μια από τις μηχανές του». Ο πιλότος έπρεπε να κάνει αναγκαστική προσγείωση.:
Το Ισραήλ παραδέχθηκε ότι έχασε ελικόπτερο CH-53 Yasur στις 7 Οκτώβρη που επλήγη από ATGM ενώ ήταν στο έδαφος σύμφωνα με άλλη εκδοχή.
Eβραικό κανάλι 12 δείχνει βίντεο κατά την επιβίβαση: Καθώς οι στρατιώτες επιβιβάζονταν στο ελικόπτερο Saar πριν στοχοποιηθεί το περασμένο Σάββατο, καταρρίφθηκε και εξερράγη, σκοτώνοντας τους στρατιώτες που επέβαιναν.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συνάντηση Άσαντ και ΥΠΕΞ Ιράν. ΥΠΕΞ του Ιράν: Η αντίσταση έχει όλα τα πιθανά σενάρια και είναι πλήρως προετοιμασμένη με υψηλό ηθικό. Άσαντ: υποστήριξη στον λαό της Παλαιστίνης κατά της Κατοχής.
13/10/2023
Ο ΥΠΕΞ του Ιράν μιλώντας από τη Δαμασκό: Η αντίσταση έχει θέσει όλα τα πιθανά σενάρια και είναι πλήρως προετοιμασμένη και έχει υψηλό ηθικό. Υπουργός Εξωτερικών της Συρίας: Το «Ισραήλ» επιδιώκει να επεκτείνει το εύρος της επιθετικότητάς του για να συμπεριλάβει χώρες της περιοχής και το θεωρούμε υπεύθυνο για αυτό
Κατά τη συνάντησή του με τον Ιρανό Υπουργό Εξωτερικών Hossein Amir Abdollahian και τη συνοδευτική αντιπροσωπεία του ο Πρόεδρος Μπασάρ Αλ Άσαντ επιβεβαίωσε την υποστήριξή του στον παλαιστινιακό λαό και τον νόμιμο αγώνα του ενάντια στην ισραηλινή κατοχή για να αποκτήσει τα δικαιώματά του που έχουν κλαπεί εδώ και περισσότερες από 7 δεκαετίες, τονίζοντας τον κίνδυνο και την αιματοχυσία που προκύπτει απ΄ ό,τι κάνει ο στρατός κατοχής βομβαρδίζοντας αμάχους στην τη Λωρίδα της Γάζας. Η Γάζα και ο εκτοπισμός επιβάλει την ανάγκη να ενωθούν όλοι για να σταματήσουν τα εγκλήματα που διαπράττει το Ισραήλ εναντίον του παλαιστινιακού λαού χρησιμοποιώντας διεθνώς απαγορευμένα όπλα.
Ο Πρόεδρος Αλ Άσαντ θεώρησε ότι τα εγκλήματα και οι σφαγές που διαπράττονται σήμερα από την κατοχική οντότητα κατά των Παλαιστινίων είναι μια προσπάθεια πίεσης στον παλαιστινιακό λαό να εγκαταλείψει τα νόμιμα δικαιώματά του, τονίζοντας ότι η συνεχιζόμενη άρνηση του δικαιώματος του παλαιστινιακού λαού να ιδρύσει ανεξάρτητο κράτος και να ζήσει με αξιοπρέπεια και ελευθερία είναι ο κύριος λόγος για αυτό που βλέπουμε. Τα παλαιστινιακά εδάφη σήμερα, και η περιοχή δεν θα δουν σταθερότητα εάν η Σιωνιστική οντότητα και οι δυτικές χώρες συνεχίσουν αυτήν την άρνηση και προσπαθήσουν να συσκοτίσουν αυτήν την ιστορική και ανθρωπιστική αλήθεια, και ότι η σιωνιστική οντότητα πρέπει να εφαρμόσει διεθνή ψηφίσματα σχετικά με την απόσυρση από τα κατεχόμενα.
Ο Πρόεδρος Al-Assad και ο Abdullahian συζήτησαν επίσης τις εξελίξεις στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη και την επικίνδυνη ισραηλινή κλιμάκωση κατά του παλαιστινιακού λαού στη Γάζα και τη Δυτική Όχθη και τόνισαν την υποστήριξή τους στα νόμιμα δικαιώματα του παλαιστινιακού λαού.
Από την πλευρά του, ο Ιρανός Υπουργός Εξωτερικών τόνισε τη σημασία της εντατικοποίησης των διεθνών προσπαθειών για να σταματήσουν τα εγκλήματα που διαπράττει η σιωνιστική οντότητα κατά του παλαιστινιακού λαού.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επίκειται η εισβολή του ισραηλινού στρατού Κατοχής στη Λωρίδα της Γάζας!
13/10/2023



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Ισραήλ σκότωσε 1 Λιβανέζο δημοσιογράφο του Reuters στον Νότιο Λίβανο και τραυμάτισε άλλους 6. Ισραηλινό ελικόπτερο Apache σκότωσε τον δημοσιογράφο! ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ
13/10/2023
Ένας εικονολήπτης του Reuters ονόματι Issam Abdullah Λιβανέζικης υπηκοοότητας σκοτώθηκε από ισραηλινό χτύπημα στο νότιο Λίβανο. Στεκόταν μαζί με μια ομάδα δημοσιογράφων όταν έλαβε χώρα το χτύπημα. Βίντεο λίγο πριν οι IDF στoχεύσουν μια ομάδα δημοσιογράφων στον Λίβανο, σκοτώνοντας 1 και τραυματίζοντας 6, ενώ είχαν σαφή διακριτικά ότι ήταν Τύπος. Χωρίς προειδοποιητικό πυροβολισμό, αυτό ήταν σκόπιμο.. Φιμώνουν λογοκρίνουν δολοφονούν..
Μια λιβανέζικη πηγή ασφαλείας λέει ότι το ισραηλινό ελικόπτερο Apache σκότωσε τον δημοσιογράφο του Reuters με κατευθυνόμενο πύραυλο κοντά στα σύνορα του Λιβάνου τονίζει το Al Jazeera
Ο λιβανέζικος στρατός απάντησε με βομβαρδισμούς πυροβολικού στις θέσεις του ισραηλινού στρατού αναφέρει το Al Mayadeen.Ως απάντηση στις επιθέσεις… η Χεζμπολάχ στοχεύει ακριβώς μια σειρά από ισραηλινές τοποθεσίες
Σήμερα, Παρασκευή, η Χεζμπολάχ στον Λίβανο ανακοίνωσε την επίθεση σε μια σειρά ισραηλινών θέσεων στα σύνορα με την κατεχόμενη Παλαιστίνη, ως απάντηση στις ισραηλινές επιθέσεις κοντά σε ορισμένες πόλεις του νότιου Λιβάνου.
Η Χεζμπολάχ εξήγησε, σε δήλωση, ότι «τα μέλη της αντίστασης στόχευσαν τις ακόλουθες ισραηλινές τοποθεσίες: την τοποθεσία Al-Abad, την τοποθεσία Miskvam, την τοποθεσία Ramia και την τοποθεσία Jal Al-Alam, με άμεσα και κατάλληλα όπλα, επιτυγχάνοντας ακριβή χτυπήματα. ”



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πούτιν: «Η ισραηλινή πολιορκία της Λωρίδας της Γάζας είναι σαν τη ναζιστική πολιορκία του Λένινγκραντ»!
13/10/2023
Πούτιν: «Η ισραηλινή πολιορκία της Λωρίδας της Γάζας είναι απαράδεκτη και μοιάζει με τη ναζιστική πολιορκία του Λένινγκραντ».
Υπουργείο Εσωτερικών Παλαιστίνης : 70 νεκροί και περισσότεροι από 200 τραυματίες από ισραηλινούς βομβαρδισμούς σε αυτοκινητοπομπή εκτοπισμένων στη Γάζα..



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ανεπιβεβαίωτο. Καταρρίφθηκε ισραηλινό F16. BINTEO
13/10/2023
Υπάρχουν αναφορές ότι ένα ισραηλινό F16 καταρρίφθηκε και ο πιλότος έκανε χρήση του αλεξίπτωτου και καταγράφηκε από την κάμερα.
(Αυτό λέει το άτομο στο βίντεο) H είδηση δεν έχει ακόμη επίσημα επιβεβαιωθεί..
https://twitter.com/i/status/1712795052039102570
https://twitter.com/i/status/1712794139320885686
https://twitter.com/i/status/1712795929487528356



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επιτιθέμενος με μαχαίρι σκότωσε καθηγητή σε Λύκειο στη Γαλλία φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπάρ» και τραυμάτισε 2. Tρομοκρατία ισλαμοφασιστική των αμερικάνων και της CIA. 
13/10/2023
Επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε σήμερα το πρωί της Παρασκευής στο λύκειο Gambetta στο Arras. Ένας νεαρός δράστης οπλισμένος με μαχαίρι εισέβαλε στην εγκατάσταση. Φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπάρ»« Allah Akbar », μαχαίρωσε έναν καθηγητή σε αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ο καθηγητής σκοτώθηκε. 2 άλλα θύματα τραυματίστηκαν. Ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία.le figaro
Ο τρομοκράτης είναι περίπου 20 ετών και ήταν πρώην μαθητής του λυκείου.
Απ΄ότι δείχνει το βίντεο το έγκλημα έγινε στο προαύλιο. Αρκετά άτομα κινήθηκαν να τον αφοπλίσουν. Ένα από αυτά με μια καρέκλα αντιμετωπίζει το δράστη ωστόσο πέφτει κάτω και το επιτιθέμενος του καταφέρει αλλεπάλληλα χτυπήματα με μαχαίρι. Ο τρομοκράτης είναι ένας Τσετσένος ισλαμιστής, γεννημένος στη Ρωσία, ο Mohamed Mougochkov. Σε ηλικία 20 ετών έκοψε το λαιμό ενός καθηγητή φιλολογίας αφού τον ρώτησε αν ήταν o καθηγητής ιστορίας και τραυμάτισε άλλους 2 ενήλικες με μαχαίρι. Ο Mohammed Mogouchkov ήταν φακελωμένος ως S ως ριζοσπαστικοποιημένος και ήταν υπό επιτήρηση της αντιτρομοκρατικής DGSI.Μάλιστα του είχαν κάνει έλεγχο χθες Πέμπτη. Ξεγλίστρησε…



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επίθεση με μαχαίρι κατά Ισραηλινού διπλωμάτη της πρεσβείας του Ισραήλ στο Πεκίνο στην Κίνα. Επίθεση με μήνυμα. 
13/10/2023
Ισραηλινός διπλωμάτης που εργαζόταν για την ισραηλινή πρεσβεία στο Πεκίνο στην Κίνα δέχτηκε επίθεση και μαχαιρώθηκε. Προφανώς μια επίθεση με μήνυμα. Τα Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας Ισραηλινός διπλωμάτης που εργάζεται στην πρεσβεία του Ισραήλ στο Πεκίνο μαχαιρώθηκε την Παρασκευή σε μια περιοχή κοντά στην πρεσβεία. To YΠΕΞ Ισραήλ επιβεβαίωσε την είδηση. Το θύμα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο και η κατάσταση υγείας του παραμένει σταθερή. Η επίθεση σημειώθηκε έξω από τις εγκαταστάσεις της ισραηλινής πρεσβείας και οι ισραηλινές αρχές ερευνούν αυτή τη στιγμή το κίνητρο πίσω από το περιστατικό.
Στην Κίνα ήταν το τελευταίο ταξίδι πριν λίγες μέρες του Προέδρου Συρίας Άσαντ. Μια με 2 μέρες μετά την επιστροφή του χτυπήθηκε η Στρατιωτική Ακαδημία Χομς κατά την τελετή αποφοίτησης που επέφερε ακριβώς την επομένη τα πρωτοφανή αντίποινα κατά του Ισραήλ από πλευράς Παλαιστινίων. Η γεωπολιτική διείσδυση της Κίνας στον αραβικό κόσμο πανικόβαλε ΗΠΑ και περιφερειακούς συμμάχους τους και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε σήμερα..
https://twitter.com/i/status/1712782209038290994
Στη Χομς δεν χτυπήθηκε η Συρία χτυπήθηκε με πρωτοφανή αγριότητα το συροκινέζικο σύμφωνο



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σκοτώθηκε ο Ισραηλινός στρατηγός Leon Bar, της μεραρχίας της Δυτικής Όχθης. ΥΠΕΞ Ιράν: όλα πιθανά αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.
13/10/2023
To Ισραήλ ανακοίνωσε πως ο στρατηγός Leon Bar, της μεραρχίας της Δυτικής Όχθης, σκοτώθηκε από τις Ταξιαρχίες Qassam.
Το Ισραήλ ζήτησε από ον ΟΗΕ την εκκένωση του Βορρά της Λωρίδας Γάζας εντός 24ωρου. Αυτή η εκκένωση αφορά 1.000.000 κόσμο. Ουσιαστικά ζητούν παράδοση της μισής Λωρίδας Γάζας. Ζητούν από τους κατοίκους να εγκαταλείψουν την πόλη της Γάζας και τα σπίτια τους Οι αρχηγοί της Γάζας λένε στον κόσμο ν΄αγνοήσει το αίτημα. Ωστόσο οι υπηρεσίες του ΟΗΕ άρχισαν ήδη να κατευθύνονται προς το Νότο. Πάνε για νέα εισβολή. Θέλουν νέα κατεχόμενα επέκταση της Κατοχής με τη συνέργεια του προσκυνημένου διεθνούς παράγοντα.
Ζητούν νέο Αρτσάχ…κι αυτή τη φορά ενάντια σε κάθε έννοια του Διεθνούς Δικαίου και των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας.
Η ένοπλη πτέρυγα της Hamas οι Ταξιαρχίες Al-Qassam ισχυρίζονται ότι 13 αιχμάλωτοι συμπεριλαμβανομένων ξένων σκοτώθηκαν το τελευταίο 24ωρο από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στην πόλη της Γάζας.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Η Χαμάς εξαπέλυσε την πρώτη βαλλιστική επίθεση στο Ισραήλ πλήττοντας πριν λίγη ώρα τα διυλιστήρια κοντά στο λιμάνι της Χάιφας, 150 χλμ μακριά από την Λωρίδα της Γάζας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Χαμάς εξαπέλυσε τον βαλλιστικό πύραυλο Ayyash-250 εμβέλειας 250 χλμ ο οποίος διαπέρασε την ισραηλινή αεράμυνα.
https://twitter.com/Sprinter99800/status/1712819861389230367?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1712819861389230367%7Ctwgr%5E8477afa4b74afc7ba02879f478ae10c202e79012%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwarnews247.gr%2Fodigoun-to-israil-se-pagida-i-chezbolach-ekpaidefse-ti-chamas-se-syria-livano-gia-tin-epithesi-echoun-etoimastei-gia-megalo-polemo-lene-oi-nyt%2F



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συγκεντρώσεις αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, καταδίκης της ισραηλινής κατοχής
Την αλληλεγγύη τους στον λαό της Παλαιστίνης εκφράζουν εργατικά σωματεία και μαζικοί φορείς της Ελλάδας. Δηλώνουν ότι στέκονται στο πλευρό του ηρωικού λαού της Παλαιστίνης και του δικαιώματός του να υπερασπίζεται τη χώρα του κατά της ξένης κατοχής με όλα τα αναγκαία μέσα.
Με τα αιτήματα αυτά οργανώνουν συγκεντρώσεις αλληλεγγύης σε μια σειρά από πόλεις:
-- Αύριο, Σάββατο 14 Οκτώβρη, στις 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης η Ενωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ξάνθης.
-- Την Τρίτη 17 Οκτώβρη στις 7 μ.μ. στην πλατεία Αγοράς η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων.
-- Την ίδια μέρα η Επιτροπή Ειρήνης Μεσσηνίας, στις 7 μ.μ., στην πλατεία 23ης Μαρτίου, στην Καλαμάτα.
-- Την Πέμπτη 19 Οκτώβρη, στις 7 μ.μ., στο Αγαλμα Βενιζέλου, η Παλαιστινιακή Παροικία Θεσσαλονίκης, η ΕΔΥΕΘ και εργατικά σωματεία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νέες κινητοποιήσεις αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό
Καθολική απαγόρευσή τους ανακοίνωσε η γαλλική κυβέρνηση!
Συνεχίζονται σε πολλές χώρες του κόσμου οι κινητοποιήσεις αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, με τις οποίες εκφράζονται η λαϊκή στήριξη στον δίκαιο αγώνα του ενάντια στην κατοχή και η καταδίκη της βάρβαρης επίθεσης του ισραηλινού κράτους - δολοφόνου.
Την ίδια ώρα, στη «δημοκρατική» ΕΕ εντείνεται απροκάλυπτα η κρατική καταστολή απέναντι στις κινητοποιήσεις αυτές, σε πλήρη συμφωνία με την προσπάθεια της ΕΕ και των κυβερνήσεων να στρατεύσουν τους λαούς με τα νέα εγκλήματα του κατοχικού κράτους και τους ευρύτερους ευρωατλαντικούς σχεδιασμούς στη Μέση Ανατολή.
Στη Γαλλία πραγματοποιήθηκαν χθες πολύ μαζικές συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις υπέρ του Παλαιστινιακού λαού, στο Παρίσι και σε άλλες πόλεις.
Θορυβημένη, η κυβέρνηση Μακρόν έσπευσε να επιβάλει καθολική απαγόρευσή τους! Συγκεκριμένα, ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Ζ. Νταρμανέν έδωσε εντολή απαγόρευσης των «φιλοπαλαιστινιακών διαδηλώσεων», επειδή «είναι πιθανό να προκαλέσουν διατάραξη της δημόσιας τάξης»...
Αμέσως μετά, αστυνομικές δυνάμεις και δυνάμεις της στρατοχωροφυλακής άρχισαν να εφαρμόζουν την απαγόρευση, σπεύδοντας να επιτεθούν με χημικά και γκλομπ στις κινητοποιήσεις που βρίσκονταν σε εξέλιξη.
Υπενθυμίζεται ότι σε απαγορεύσεις κινητοποιήσεων υπέρ του Παλαιστινιακού λαού έχουν προχωρήσει και οι κρατικές και αστυνομικές αρχές της Γερμανίας.
Στην Τουρκία, το Συνδικάτο Nakliyat-Is διοργάνωσε διαδήλωση στην Κωνσταντινούπολη, μπροστά από το προξενείο των ΗΠΑ, εκφράζοντας την αλληλεγγύη του στους Παλαιστίνιους και απαιτώντας τον τερματισμό της ισραηλινής κατοχής.
Στη Βενεζουέλα, η Ενωτική Συνομοσπονδία Εργαζομένων (CUTV) προχώρησε σε κινητοποίηση στο Καράκας, με συνθήματα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» και «Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό».
Μαζική δράση αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης οργανώθηκε και στις Βρυξέλλες, στο Βέλγιο.
Κινητοποιήσεις αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό οργανώνονται και στην Ιταλία, σε μεγαλουπόλεις όπως η Μπολόνια κ.α.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με ψευτιές υπέρ κυρώσεων στον Βούτσιτς η πουλημένη αμερικανόδουλη σερβική αντιπολίτευση που την χρηματοδοτεί η CIA
Τα πρόσφατα γεγονότα στο Βόρειο Κόσοβο, με τις αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ Σέρβων ενόπλων και αστυνομικών της Πρίστινα κοντά στο χωριό Μπάνισκο, αλληλεπιδρούν με τις  διεργασίες στο εσωτερικό της Σερβίας.
Οπως έγινε γνωστό, οι βασικές δυνάμεις της αμερικανόδουλης πληρωμένης αντιπολίτευσης, που δεν έχει πλέον κάποια δύναμη, την κατάλαβε ο σέρβικος λαός και την έστειλε εκτός κοινοβουλίου δίνοντας της ασήμαντα ποσοστά,  έστειλαν κοινή επιστολή στον επικεφαλής της ευρωενωσιακής διπλωματίας, Ζοζέπ Μπορέλ, στην οποία εκφράζουν ανησυχία για την πιθανή επιβολή μέτρων κατά της Σερβίας (όπως έχουν ήδη ζητήσει μια σειρά από χώρες της περιοχής), υποστηρίζοντας ότι «οποιαδήποτε εχθρική ενέργεια που επηρεάζει τη Σερβία και τον πληθυσμό της θα έθετε σε περαιτέρω κίνδυνο τη χώρα μας και την περιοχή, θα ενίσχυε τον υπάρχοντα ευρωσκεπτικισμό και το επικίνδυνο εθνικιστικό αφήγημα και θα επέστρεφε τη Σερβία στην εικόνα της δεκαετίας του '90».
Στην ίδια επιστολή, κάνουν λόγο για πολιτική και προσωπική ευθύνη του Σέρβου Προέδρου Αλ. Βούτσιτς για την κατάσταση και προτείνουν την επιβολή μέτρων σε αυτόν και τους στενότερους πολιτικούς του συμμάχους.
Μεταξύ άλλων, γράφουν τις ψευτιές τους που είναι δασκαλεμένη από την CIA να πουν,  ότι ο Βούτσιτς «είναι άμεσα υπεύθυνος για την ενθάρρυνση των Σέρβων εκπροσώπων να εγκαταλείψουν τους θεσμούς του Κοσσυφοπεδίου, ειδικά τις αστυνομικές μονάδες, αλλά και για την επιβολή αυταρχικών και αντιδημοκρατικών λύσεων».
Σύμφωνα με το «Balkan Insight», την επιστολή υπογράφουν τα ξεπουλημένα ξευτιλισμένα αμερικανόδουλα κομματίδια, το Δημοκρατικό Κόμμα, το Λαϊκό Κίνημα για τη Σερβία, το Κίνημα Ελευθέρων Πολιτών, το Κέντρο Σερβία, το Κόμμα Ελευθερίας και Δικαιοσύνης, το Κόμμα Zajedno, το Πράσινο Αριστερό Μέτωπο.
Αληταράς εκπρόσωπος της Κομισιόν αρνήθηκε να σχολιάσει την επιστολή και είπε ότι θα απαντηθεί μέσω των «κατάλληλων καναλιών».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Αυγενακης έχει εγκατασταθεί στη Θεσσαλία.Ο Μητσοτάκης πηγαινοέρχεται.Ζητημας ζωής η θανάτου η εκλογή του Αγοραστου.Εκβιασμοι κ απειλές για τα ψηφαλακια. Ειναι πολλά τα λεφτα.
Οι σακούλες πάνε σύννεφο. Τα τοπικά ΜΜΕ λιβανιζουν τη ΝΔ.Να μην τους περάσει.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παλαιστίνιος πρόσφυγας σε Στεφανίδου: «Είστε ντροπή, ζητάτε να πεθάνουμε ήσυχα, χωρίς να ενοχλήσουμε» !... 
- Ξέσπασε. Ξέσπασε απέναντι στην αλητεία των μίντια. Την αλητεία τηλεοπτικών «μαϊντανών» που από την άνεση του στούντιο, καταδικάζουν ανθρώπους. Γίνονται δικαστές και σαν καλοί «παπαγάλοι» αναπαράγουν την προπαγάνδα ντόπιων και ξένων αφεντικών και ιμπεριαλιστών κέντρων.
Ειδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση, η ασχετοσύνη της παρουσιάστριας συνδυάστηκε προκλητικά με τις εντολές προκαλώντας ένα εκρηκτικό μίγμα. Η παρουσιάστρια με την άνεση που όλο το προηγούμενο διάστημα αναπαράγει κουτσομπολιά απευθύνθηκε σε ανθρώπους που προκάλεσαν την οργή τους…
Ο Παλαιστίνιος πρόσφυγας Μοχάμεντ Ελμπάτα, εμφανίστηκε στον Alpha και την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου Tlive.
«Είσαστε πραγματικά ντροπή, ντρέπομαι για λογαριασμό σας. Τώρα ξυπνήσατε ότι υπάρχει πόλεμος στην Παλαιστίνη. Δεν υπάρχει ούτε ένας εκπρόσωπος ΜΜΕ στη Γάζα. Θέλετε να καθόμαστε στα αυγά μας, να πεθάνουμε ήσυχα σαν καλά παιδιά χωρίς να ενοχλήσουμε κανέναν. Αυτό είναι απάνθρωπο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παλαιστίνιος πρόσφυγας σε μια έντονη στιγμή της συνέντευξης.
Το βίντεο μπορείτε να βρείτε εδώ:
https://twitter.com/i/status/1712504077181993423



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Διαδηλώσεις για την Παλαιστίνη, σε πολλές πόλεις της Γαλλίας και συλλήψεις διαδηλωτών. Ο υπουργός Εσωτερικών, Ζεραλ Νταρμανέν, ζήτησε από τους αρχηγούς της αστυνομίας να απαγορεύσουν όλες τις «διαδηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων» στη Γαλλία και να συλλάβουν τους συμμετέχοντες
https://twitter.com/i/status/1712554506557546897
Συγκρούσεις στο Παρίσι ανάμεσα σε υποστηρικτές της Παλαιστίνης και τη γαλλική αστυνομία σήμερα, αργά το απόγεμα!
https://twitter.com/i/status/1712590668495745155



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο Δουβλίνο στον αγώνα της Ιρλανδίας με την Ελλάδα οπαδοί των γηπεδούχων σήκωσαν πανό που έγραφε «λευτεριά στους ανθρώπους». Δεν αφορούσε τους ομήρους που κρατούνται στη Γάζα, αλλά τους ίδιους τους Παλαιστίνιους αφού γύρω από το πανό υπήρχαν σημαίες της Παλαιστίνης.
Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι οι Ιρλανδοί που φημίζονται για τη μακρά διαμάχη τους με τους Άγγλους λόγω Βόρειας Ιρλανδίας, παραδοσιακά στηρίζουν, τουλάχιστον σε επίπεδο πολιτών το δικαίωμα του Παλαιστινιακού λαού για να αποκτήσει το δικό του κράτος.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!" ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ διαδηλωτών στη Βρετανία για την Παλαιστίνη...
Δυτικός "Πολιτισμός" και "Δημοκρατία": Η κυβέρνηση των Τόρις συλλαμβάνει διαδηλωτές που φέρουν την παλαιστινιακή σημαία και φωνάζουν το σύνθημα «Από το ποτάμι στη θάλασσα, η Παλαιστίνη θα είναι ελεύθερη!». Δημοκρατία πουθενα;
https://twitter.com/i/status/1712541299042300166



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ από Ισραηλινούς η Αθήνα που ψάχνουν σπίτια για να μείνουν...
13/10/2023    -    8.30
Φίλη μου Ισραηλινή μου είπε ότι πάρα πολλοί Ισραηλινοί έχουν έρθει αυτές τις μέρες με τις οικογένειές τους στην Αθήνα και ψάχνουν διαμερίσματα να μείνουν. Κι εδώ φαίνεται μία από τις πολλές διάφορες των Ισραηλινών με τους Παλαιστίνιους και το προνόμιο των Ισραηλινών. 
Οι Ισραηλινοί έχουν δικό τους κράτος, ενώ οι Παλαιστίνιοι δεν έχουν. Το κράτος αυτό τους δίνει διαβατήρια, ενώ οι Παλαιστίνιοι δεν έχουν. Με τα διαβατήρια αυτά μπορούν να ταξιδέψουν χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς στην Ευρώπη και να ξεφύγουν από τις συγκρούσεις, ενώ οι Παλαιστίνιοι δεν μπορούν ούτε καν να βγουν από τη Γάζα, πόσο μάλλον να ταξιδέψουν. Οι Ισραηλινοί έχουν τα λεφτά να ταξιδέψουν και να νοικιάσουν διαμέρισμα σε ευρωπαϊκή πόλη, ενώ οι Παλαιστίνιοι δεν έχουν καν σπίτι στη Γάζα.
Οι Παλαιστίνιοι εδώ και δεκαετίες βομβαρδίζονται, βιάζονται, δολοφονούνται (συμπεριλαμβανομένων μικρών παιδιών) και εκτοπίζονται από τη γη τους. Υπάρχουν πάνω από 6 εκατομμύρια Παλαιστίνιοι πρόσφυγες στον κόσμο, ενώ πολλοί έχουν γεννηθεί, ζήσει και πεθάνει σε προσφυγικά camps.
Είναι τεράστια υποκρισία να νοιάζεστε μερικοί μόνο όταν οι συγκρούσεις επηρεάζουν λευκούς και να δείχνετε πως για εσάς οι ζωές των Παλαιστίνιων δεν είχαν και δεν έχουν καμία αξία.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ και στην Αθήνα για τους Παλαιστίνιους...
13/10/2023    -    6.30
Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό Παρασκευή 13-10-2023, 18.00 μμ στο Πάρκο Ελευθερίας (Μετρό Μέγαρο Μουσικής) και πορεία προς την Πρεσβεία του Ισραήλ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΡΗΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!
Καμία συνεργασία με το κράτος -τρομοκράτη του Ισραήλ
Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό Παρασκευή 13-10-2023, 6μμ στο Πάρκο Ελευθερίας (Μετρό Μέγαρο Μουσικής) και πορεία προς την Πρεσβεία του Ισραήλ
Απαιτούμε την διακοπή κάθε στρατιωτικής, οικονομικής και διπλωματικής σχέσης, καμία συμμαχία – απομόνωση του κράτους του Ισραήλ.
Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στην συγκέντρωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό που καλούν παλαιστινιακές οργανώσεις και οργανώσεις της Αριστεράς την Παρασκευή 13-10-2023, 6μμ στο Πάρκο Ελευθερίας και στην πορεία προς την Ισραηλινή Πρεσβεία.
Οι οργανώσεις:
Αναμέτρηση
ΑΝΤΑΡΣΥΑ
ΑΠΟ
ΑΡΑΣ
Αριστερό Ρεύμα
ΔΕΑ
ΕΕΚ
ΕΚΚΕ
Λαϊκή Ενότητα- ΑΑ
ΜέΡΑ25
ΝΑΡ
Ξεκίνημα
ΟΚΔΕ- Σπάρτακος
Πρωτοβουλία για μια Μεταβατική Κομμουνιστική Οργάνωση (Αριστερή Ανασύνθεση, Σύγχρονο Κομμουνιστικό Σχέδιο, ανένταχτοι/ες)
ΣΕΚ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σοκαριστικό βίντεο από την απόπειρα δολοφονίας του Ισραηλινού διπλωμάτη στην Κίνα από Ουιγούρο Τούρκο!
Του επιτέθηκε στους δρόμους του Πεκίνου!
13.10.2023 | 14:48
Παράλληλα, επισημαίνεται ότι η επίθεση δεν σημειώθηκε στην πρεσβεία, ενώ τα ΜΜΕ στο Τελ Αβίβ θεωρούν ότι υπάρχει σύνδεση του περιστατικού με την κατάσταση στη Γάζα και την εισβολή της Χαμάς στο νότιο Ισραήλ
Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυβέρνηση Νετανιάχου έχει δώσει εντολή στους Ισραηλινούς εντός και εκτός χώρας να είναι σε επιφυλακή.
Πάντως, ο Iσραηλινός διπλωμάτης ήταν εκπαιδευμένος.
Αυτό φαίνεται καθώς εφάρμοζε τακτικές της πάλης εδάφους και του brazilian jiu jitsu, για να αποφύγει τις μαχαιριές από τον επιτιθέμενο Τούρκο.
Tις τακτικές αυτές τις χρησιμοποιεί και το ισραηλινό Κrav Manga το οποίο είναι υβριδικό σύστημα μάχης και χρησιμοποιεί τεχνικές από διάφορες πολεμικές τέχνες αναλόγως με τις περιστάσεις.
Συγκεκριμένα έχοντας πέσει στο έδαφος περιστρέφονταν προσπαθώντας να έχει πάντοτε τα πόδια του μπροστά στον επιτιθέμενο Κινέζο για να μην του επιτρέψει να τον μαχαιρώσει.
Τελικά δεν το κατάφερε, ίσως ήταν μεγάλος σε ηλικία, ίσως δεν ασκούνταν πολλά χρόνια, αλλά το προσπάθησε, έχοντας κάποιες γνώσεις που προφανώς τις απέκτησε με εκπαίδευση.
Αυτό ίσως σημαίνει πως δεν ήταν απλώς κάποιος διπλωμάτης αλλά στέλεχος κάποιας ισραηλινής υπηρεσίας.
Εδώ βέβαια τίθεται ένα σοβαρό ζήτημα καθώς οι Ουιγούροι Τούρκοι ελέγχονται άμεσα από την Άγκυρα.
Oι Ουιγούροι Τούρκοι είναι τουρκική μειονότητα που ζει στην κινεζική επαρχία Xinjiang και θεωρούνται ότι αποτελούν την πραγματική κοιτίδα των τουρκικών φυλών.