Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Παρασκευη 1 Μαρτιου 2024


Όλα δείχνουν πως ο Μητσοτάκης ήταν αυτός που έδωσε την εντολή για το μπάζωμα στα Τέμπη!

1/3/2024

Επειδή υπάρχει ένα παιχνίδι των λέξεων για το ποιος είναι αυτός που έδωσε την εντολή στον Τριαντόπουλο, που με την σειρά του έδωσε την εντολή στον Αγοραστό κτλ.. Δε θα παίξουμε την κολοκυθιά. Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό παιρνει εντολές απο τον Πρωθυπουργό. Μπορεί να το καταλάβαμε όλοι.. αλλα (στατιστικά πάντα) μπορεί να υπάρχει πχ, ένα 41% συμπολιτών μας που είναι περιορισμένης αντίληψης…

Το παραπάνω παιχνίδι των λέξεων κυκλοφορεί σε πολλά σάιτ σήμερα, στο anazitiseis.gr ωστόσο, είχαμε κάνει μια πιο αναλυτική περιγραφή σχετικά με το ποιος – και γιατί, έδωσε την εντολή για το μπάζωμα στο σημείου του εγκλήματος στα Τέμπη. 

Το θέμα παρουσίασε και το Μέγκα με το γνωστό τρόπο… τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμύδια, το παραδέχονται εμμέσως πλην σαφώς… πάντα.

https://www.youtube.com/watch?v=rbp2-GekKHo&t=40s

Το άλλο που αξίζει να αναφέρουμε, είναι πως ενώ ο Τριαντόπουλος φυσικά το αρνήθηκε… γιατί ως γνωστό ουδείς παντελόνια στην ΝΔ. Υπάρχει δική του ομολογία, μόλις μερικές μέρες μετά το δυστύχημα, όπου περηφανευόταν για αυτό και το παρουσίαζε ως… αποκατάσταση του χώρου.

Συγκεκριμένα στις 7 Μαρτίου 2023 ο κ. Τριαντόπουλος είπε στον ΣΚΑΪ ότι «το κομμάτι το επιχειρησιακό που τρέξαμε εκείνες τις ημέρες ήταν (…) να προχωρήσει γρήγορα όλη η διαδικασία συλλογής και αποκατάστασης της περιοχής».

Μπορεί να μην έχουμε το βίντεο απο το Σκάι αλλα την ίδια μέρα βγήκε και στο τηλεοπτικό σταθμό TRT.

Δείτε τον Χρήστο Τριαντόπουλο να επιβεβαιώνει πως για το μπάζωμα του χώρου του εγκλήματος εκείνος έδωσε την εντολή και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ.

https://www.youtube.com/watch?v=qsmS1qfTKp8&t=2s



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπορεί λέει η βρώση εντόμων να βελτιώσει την υγεία των εντέρων. Συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο φυσικά. Καταστρέφει την υγεία των εντέρων και το ανοσοποιητικό σύστημα.

Η διαταραχή ή η καταστροφή της χλωρίδας του εντέρου είναι ο κύριος οδηγός νευρολογικών καταστάσεων και προβλημάτων ψυχικής υγείας, όπως η κατάθλιψη, το άγχος, η ΔΕΠΥ και πολλά άλλα.

Τέλος, τόσο το ζωικό όσο και το ανθρώπινο μικροβίωμα δέχεται επίθεση από δηλητήρια που διατίθενται στο εμπόριο ως γενετικά εμβόλια. Αυτά περιλαμβάνουν όχι μόνο mRNA, αλλά και εμβόλια πλασμιδίου DNA που έχουν ήδη εγκριθεί και χρησιμοποιούνται σε ζώα (κυρίως ψάρια) και πολλά άλλα εμβόλια που χρησιμοποιούν πλασμίδιο DNA ως πρώτη ύλη - μια ποικιλία ανασυνδυασμένων προϊόντων."



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες από τους γιατρούς για να σωθεί το πόδι μου και σ’ αυτό χρωστάω πολλά και στον εργοδότη μου, που μερίμνησε για όλα. Ένιωθα ότι δεν ήξεραν καν εμάς που τραυματιστήκαμε τόσο πολύ. Ακόμα και όταν είχαν βγει τα μέτρα [στήριξης], εγώ είχα ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες των χειρουργείων. Μέχρι τώρα έχω κάνει περίπου 25 χειρουργεία. Όλα τα έχει καλύψει ο εργοδότης μου – και τη νοσηλεία».

«Χρειάζεται χρόνος …. με φοβίζει να βγω έξω μην πάθω κρίση στη μέση του δρόμου και αρχίσω να ουρλιάζω ή να φοβάμαι ότι θα πάθω κάτι οπότε προτιμώ να μην βγω έξω. Και για να μην με κοιτάνε παράξενα, λόγω του κινητικού θέματος και γιατί δεν θέλω να εξηγώ στον καθένα το γιατί αλλάζει, η διάθεσή μου, γιατί σκέφτομαι, γιατί είμαι σιωπηλή. Έχω κλειστεί πολύ στον εαυτό μου».

Ντίνα Μαγδαλιανίδη, επιζήσασα στο σιδηροδρομικό έγκλημα των Τεμπών πριν ένα χρόνο...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΙΩΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ

«Αυτοί φταίνε! Ήθελαν να φάνε!»

«Πρέπει να τους κάνουμε να λιμοκτονήσουν(τούς παλαιστίνιους) μέχρι τον πολυαναμενόμενο κανιβαλισμό»

«Τα πρώτα πλάνα της ευλογημένης σφαγής.

Μπορείτε να δείτε καθαρά ότι παλεύουν για τη ζωή τους για την επιβίωση.

«Έρχεται ο κανιβαλισμός»

Έτσι σχολιάζουν το βίντεο του "ισραηλινού στρατού" στα λεγόμενα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των σιωναζί, της δολοφονίας των πεινασμένων -πήγαν για μια χούφτα αλεύρι της "ανθρωπιστικής βοήθειας", που αρκούσε για ελάχιστους- κι ο πιο δειλός στρατός του πλανήτη δολοφονούσε αδιακρίτως τους πεινασμένους...

Απαγόρευουν τόν όρο "Γενοκτονία"... Επειδη προκαλεί υποκίνηση βίας ή μίσους!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προς αγρότες και λοιπούς ψηφοφόρους Ν.Δ..και λοιπών μνημονιολαμόγιων.Φάτε το στη μάπα ηλίθιοι..

Στεκόμαστε γερά στα πόδια μας αφού ζούμε στη χώρα που παράγει και καλλιεργεί.

Σπανακόρυζο σε συσκευασία :

Σπανάκι : Τουρκίας 

Ρύζι : Πολωνία

Άνηθος : Βέλγιο 

Κρεμμύδι : Βουλγαρίας



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ

Το έτος 1956 ο Γερμανός φιλόσοφος Gunther Anders γράφει βιβλίο για τη χειραγώγηση των μαζών... Η γήρανση του άντρα. Επικίνδυνες φράσεις «γράφουν ιστορία» ειδικά στις μέρες μας!

Εδώ είναι μια περίληψη αρκετών φράσεων σε αυτό το "εκπαιδευτικό" βιβλίο:

Για να καταστείλετε κάθε εξέγερση εκ των προτέρων, δεν χρειάζεται να την αποδεχτείτε με τη βία.

"Αρχαϊκές μέθοδοι όπως του Χίτλερ είναι εντελώς ξεπερασμένες. «Αρκεί να δημιουργηθεί μια συνθήκη μειώνοντας σημαντικά το επίπεδο και την ποιότητα της «ανθρώπινης εκπαίδευσης».

Ένα αμόρφωτο άτομο έχει μόνο έναν περιορισμένο ορίζοντα σκέψης, και όσο περισσότερο συνδέεται η σκέψη του με το υλικό, ο ενδιάμεσος νοιάζεται, τόσο λιγότερο μπορεί να επαναστατήσει. Πρέπει να κάνουμε πρόσβαση στη "γνώση"... Και αυτή πρέπει να είναι η διαφορά ανάμεσα στους "φυσιολογικούς ανθρώπους" και τους "επιστήμονες".

Η ενημέρωση που προορίζεται για το ευρύ κοινό πρέπει να είναι «Αναισθησία». Και πάλι, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε «πειθώ», όχι «άμεση βία», και θα το κάνουμε: Θα μεταδίδουμε μαζικά στην τηλεόραση, μεθυσμένη ψυχαγωγία, καταπιέζοντας πάντα το συναισθηματικό και το ένστικτο.

Θα απασχολήσουμε τα μυαλά με αυτό που είναι ανούσιο και παιχνιδιάρικο... Όλα γίνονται για φλυαρίες και μουσική ασταμάτητα.

Πρέπει να σταματήσεις το πνεύμα της "αμφιβολίας" ή της "σκέψης".

Η «ΣΕΞΟΥΑΛΕΙΑ» θα βάλει τα ανθρώπινα συμφέροντα στην πρώτη γραμμή ως κοινωνική αναισθησία.

Θα φροντίσουμε να απαγορεύσουμε τη σοβαρότητα της ύπαρξης, να διατηρήσουμε μια μόνιμη δικαιολογία για ελαφρότητα, ώστε η κατανάλωση να γίνει πρότυπο για την ανθρώπινη ευτυχία.

Γκούντερ Άντερς (Ο άνθρωπος που γυάλισε)



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν προκαλεί τίποτα μεγαλύτερη μπόχα και αηδία από το να βλέπεις "κεντροδεξιά" και "κεντροαριστερά" κομματόσκυλα γύρω σου να πλακώνονται για τα Τέμπη, για το Μάτι, για την Μάνδρα ,για την Μαρφίν, ή ακόμα και για την "παράπλευρη απώλεια" του Αξαρλιάν πίσω στο...1992. Ο συμψηφισμός που ανερυθρίαστα επιχειρούν ένθεν και ένθεν, είναι απολύτως ενδεικτικός του πόσο ίδιοι είναι. Είναι όλοι τους η απόλυτη ζωντανή απόδειξη ότι πριν την οικονομική χρεοκοπία της χώρας προηγήθηκε ο ηθικός ξεπεσμός. Και η μεγαλύτερη βεβαιότητα ότι δεν υπάρχει μέλλον σ' αυτόν τον σκατόλακο έτσι όπως τον κατάντησαν οι κομματικοί στρατοί και η εθελοδουλία που τους χαρακτηρίζει. Αυτή η χώρα σώζεται μόνο από καραμπόλα. Απαραίτητη προϋπόθεση ή αναγκαία συνθήκη να μην υπάρχουν αυτοί στην αυριανή μέρα...

Καρατσεκαρισμένο



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ουκρανία ο απολογισμός δύο χρόνων πολέμου Ρωσίας Ουκρανίας

Ρωσία-Ουκρανία εδώ και δυο χρόνια βρίσκονται στα όπλα και το κόστος αυτής της σύγκρουσης είναι μεγάλο σε αριθμό χαμένων ζωών.

Πολλοί έσπευσαν επιπόλαια αυτά τα δύο χρόνια να προσεγγίσουν αυτόν τον πόλεμο με λογική…κερκίδας, από την οποία ο καθένας υποστήριζε την «ομάδα» του. Αυτή η προσέγγιση οδηγεί πάντα σε λάθος συμπεράσματα.

Στον πόλεμο οδήγησαν τα εξής κορυφαία γεγονότα:

Η αθέτηση των υποσχέσεων των ΗΠΑ για μη επέκταση του ΝΑΤΟ πέραν της Γερμανίας.

Ο χλευασμός και η εξαπάτηση της Ρωσίας η οποία δια του προέδρου της Β. Β. Πούτιν συζητούσε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον για μια ειδική σχέση Ρωσίας-ΝΑΤΟ.

Τα αλλεπάλληλα αμερικανικά πραξικοπήματα, μετά το 2014, στην Ουκρανία από τους Μπάιντεν, Νούλαν, Πάιατ και η τοποθέτηση σε αυτήν απόλυτα ελεγχόμενης ουκρανικής ηγεσίας και κυβέρνησης. Είχε προηγηθεί εκ μέρους των Ουκρανών η αθέτηση και μη τήρηση των «Συμφωνιών του Μινσκ Ι και ΙΙ», 2013-2015, για τις οποίες η π. Καγκελάριος της Γερμανίας, Μέρκελ δήλωσε κυνικά ότι υπεγράφησαν προκειμένου να δοθεί χρόνος στην Ουκρανία να εξοπλιστεί εναντίον των Ρώσων.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ρωσία διαθέτει σήμερα το μεγαλύτερο και πιο ποικίλο οπλοστάσιο πυρηνικών όπλων από οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο.

- επικεφαλής της Στρατηγικής Διοίκησης των ΗΠΑ Άντονι Κότον.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



22/2/2024

Στο top10 του κόσμου με τον υψηλότερο αληθινό πληθωρισμό τροφίμων για τον Φλεβάρη 2024 η Ελλάδα, σύμφωνα με την παγκόσμια τράπεζα.

1. Αργεντινή 40% 2. Ζιμπάμπουε 26%  3. Αίγυπτος 18%  4. Λίβανος 15%  

5. Βιετνάμ 12%  6. Παλαιστίνη 9%  7. Μαλάουι 9%  8. Αϊτή 7%  9. Γουινέα 6%

10. ΕΛΛΑΔΑ 6%



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απέτυχε η προσπάθεια της αμερικανοπληρωμένης της CIA «ρωσικής αντιπολίτευσης»  Εξωτερικού να μετατρέψουν την κηδεία του Ναβάλνι σε πολύχρωμη επανάσταση.

Απλώς ταλαιπώρησαν τον απλό κόσμο, που θέλησε να ξεπροβοδίσει τον νεκρό στην τελευταία του κατοικία, επιλέγοντας έναν στενό και μικρό ναό, για την εξόδια λειτουργία και σχεδόν κανείς δεν πέρασε μπροστά από το φέρετρο.

Ολα είχαν στηθεί, για την εικόνα και όχι για τον απαιτούμενο σεβασμό προς τον νεκρό. 

Η ταφή έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο με την παρουσία των γονιών του.

Απουσίαζε η Ναβάλνενα, η κόρη και ο γιός του.

Είχαν άλλες υποχρεώσεις.

Σχολιο.- Η Ναβάλνενα είχε άλλες υψηλές ασχολίες. Θέλει να γίνει ευρωβουλευτής! Δεν την είδες που φόρεσε και γυαλιά, για να γίνει πιο σοφιστικέ;;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ασθενή μνήμη έχει ο Κούλης και ο κυβερνητικός του εκπρόσωπος.

Ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκαν οι νουρδίτες εθνικές τραγωδίες για ψηφαλάκια, όπως είπε.

Αλό Κούλη! Την λέξη "Μάτι" την ξέχασες;

Οργιάσατε τότε!

Σχολιο.- Και ποτέ δεν μας εξήγησε γιατί έδωσε προαγωγή στους υπεύθυνους για το Μάτι αξιωματικούς της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, αντί να τους οδηγήσει στα δικαστήρια και τις φυλακές για τις δολοφονίες 100 ανθρώπων.  Βοά ο τόπος ότι ήταν δικοί του.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



  Εδώ στις ΗΠΑ έχουμε κοινωνικά δράματα.

Η πρώην σύζυγος πιστεύει ότι διδάσκει την αγάπη στον γιό της. Κρεμώντας έξω από την εξώπορτα της τη σημαία των ΛΟΑΤΚΙ. 

Ο πρώην της πιστεύει αυτό που βλέπει. Και την παίρνει και τη σκίζει.

Σχολιο.- Δε το εύχομαι αλλά κάποιες η κάποιοι θα καταλήξουν είτε στο χώμα είτε στην καλύτερη περίπτωση σε νοσοκομείο διότι εδώ μιλάμε για επιβολή και όχι ενημέρωση και εξοικείωση

Σχολιο.- Κανονική προπαγάνδα, σε δεκάχρονο.

Σχολιο.- ετσιθελικά αποφασίζω και διατάσσω

Σχολιο.- Είπαν οι ειδικοί ότι τα ενέσιμα είναι ασφαλή και αποτελεσματικά, τώρα λένε οι ειδικοί ότι η ευγονική είναι αγάπη. Τα παιδιά τι φταίνε;

Σχολιο.- Οι σεξουαλικοί ανώμαλοι ξεπέρασαν τα όρια.

Οι πολιτείες τους δίνουν την ελευθερία τους.

Υπάρχουν χώρες που θέλουν τους ανώμαλους να καταλάβουν τον κόσμο.

Η μάχη του καλού και του κακού μαίνεται.

Πρέπει να αγωνιστούμε μαζί ενάντια στη διαστροφή της ανωμαλίας με την συσκευασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γάζα 

Εδώ άλλο ένα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ γίνεται κάρβουνο



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ - ΙΣΡΑΗΛ

Μαζί με τις επιδρομές το Ισραήλ σφίγγει τον δολοφονικό αποκλεισμό της Γάζας

Ούτε ένα φορτηγό με βοήθεια στη βόρεια Γάζα από τις 23 Γενάρη - Παιδιά πεθαίνουν μέσα στα νοσοκομεία από υποσιτισμό και αφυδάτωση

Το ισραηλινό σφυροκόπημα συνεχίζεται

Οι εγκληματικοί ισραηλινοί περιορισμοί και αποκλεισμοί στην ανθρωπιστική βοήθεια και στα καύσιμα, που οδηγούν τους Παλαιστίνιους στη Λωρίδα της Γάζας στη λιμοκτονία και την καταστροφική έλλειψη πόσιμου νερού, καθώς και η συστηματική στοχοποίηση των δομών Υγείας με αποτέλεσμα το κλείσιμο και των ελάχιστων νοσοκομείων που έχουν απομείνει να λειτουργούν, «συμπληρώνουν» τη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού από τις δολοφονικές ισραηλινές επιθέσεις που συνεχίστηκαν χτες σε όλη τη Γάζα για 145η μέρα.

Τουλάχιστον 29.954 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί από τις ισραηλινές επιθέσεις και άλλοι 70.325 έχουν τραυματιστεί, ανακοίνωσε χτες το υπουργείο Υγείας στη Γάζα. Μέσα στο τελευταίο 24ωρο σκοτώθηκαν 76 Παλαιστίνιοι.

Ο ισραηλινός κατοχικός στρατός εξαπέλυσε νέες δολοφονικές επιθέσεις από στεριά και από αέρα, μεταξύ άλλων στην πόλη Al-Qarara της επαρχίας Χαν Γιούνις στα νότια και στον πολύπαθο προσφυγικό καταυλισμό Νουσεϊράτ στην κεντρική Γάζα.

Σφοδρές μάχες μαίνονται και στη βόρεια Γάζα, με το Ισραήλ να ανακοινώνει χτες τον θάνατο 2 στρατιωτών του κατοχικού στρατού και τον σοβαρό τραυματισμό άλλων 7 σε μάχες στην περιοχή.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι δολοφονικές αεροπορικές επιδρομές και στη νότια πόλη Ράφα, στα σύνορα με την Αίγυπτο, εκεί όπου παραμένουν εγκλωβισμένοι 1,5 εκατομμύριο άμαχοι Παλαιστίνιοι, με την ισραηλινή κυβέρνηση να προαναγγέλλει συνεχώς προετοιμασίες για γενικευμένη χερσαία επίθεση...

Χιλιάδες άνθρωποι στους καταυλισμούς έχουν μείνει χωρίς τρόφιμα και νερό

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του επικεφαλής του Νορβηγικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες (NRC), Γιαν Εγκελαντ, ο οποίος σε συνέντευξή του, από τη Ράφα, στο CNN, τόνισε ότι δεν έχει «ξαναδεί ποτέ τοποθεσία να έχει βομβαρδιστεί τόσο και για τόσο πολύ καιρό με τον πληθυσμό παγιδευμένο χωρίς καμιά δυνατότητα διαφυγής». 

Οι οργανώσεις αρωγής έχουν «κατακλυστεί» μπροστά σε αυτόν τον «ωκεανό αναγκών», επισήμανε.

Ισραηλινό μπλόκο και επιθέσεις σε οχηματοπομπές βοήθειας

Στη Ράφα βρίσκεται η μοναδική είσοδος ανθρωπιστικής βοήθειας στον παλαιστινιακό θύλακα. 

Το Ισραήλ την εγκρίνει με το σταγονόμετρο, επιβάλλοντας μείωση της τάξης του 50% ακόμα και στις ανεπαρκείς ποσότητες που εισήλθαν στη Γάζα τον προηγούμενο μήνα.

«Αν δεν αλλάξει τίποτε, επίκειται άμεσα λιμός στη βόρεια Γάζα», τόνισε προχτές στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ο Καρλ Σκάου, αναπληρωτής εκτελεστικός διευθυντής του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος (ΠΕΠ) του Οργανισμού.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην αρχή οι υγειονομικές αρχές στη Γάζα δήλωσαν χτες ότι τα ισραηλινοναζιστικά πυρά κατά ανθρώπων που περίμεναν για ανθρωπιστική βοήθεια κοντά στην Πόλη της Γάζας είχαν ως αποτέλεσμα 104 Παλαιστίνιοι να χάσουν τη ζωή τους και 280 να τραυματιστούν, με ένα νοσοκομείο να δηλώνει ότι παρέλαβε 10 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.

*Όμως αργότερα ,σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, ο αριθμός των τραυματιών ανέρχεται σε 760

«Ο απολογισμός του μακελειού στην οδό αλ-Ρασίντ (όπου γινόταν η διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Πόλη της Γάζας) αυξάνεται πλέον σε 104 νεκρούς και 760 τραυματίες», 

ανέφερε σε ανακοίνωση ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας της Γάζα Ασράφ αλ-Κούντρα, αναθεωρώντας προς τα επάνω τον αρχικό απολογισμό νοσοκομείου που έκανε λόγο για τουλάχιστον 50 νεκρούς.

Εκπρόσωπος του ισραηλινοναζιστικού στρατού δήλωσε ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες για βομβαρδισμούς σε αυτή την τοποθεσία. 

Ο Ισραηλινοναζιστικός στρατός δήλωσε στη συνέχεια ότι δεκάδες άνθρωποι τραυματίστηκαν καθώς σπρώχθηκαν και ποδοπατήθηκαν στην προσπάθειά τους να πάρουν ανθρωπιστικές προμήθειες από τα φορτηγά όταν αυτά έφθασαν στη βόρεια Γάζα.

*Ισραηλινοναζιστική πηγή δήλωσε ότι ισραηλινοναζιστικά στρατεύματα άνοιξαν πυρ κατά «αρκετών ανθρώπων» μεταξύ του πλήθους που είχε περικυκλώσει φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας αφού ένιωσαν ότι βρίσκονταν υπό απειλή.

Ο λιμός στη Γάζα δημιουργήθηκε και συντηρείται από την σιωνιστική πολεμική μηχανή και έχει ένα σκοπό, τη γενοκτονία.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από τη διαθήκη του Ααρών:

"Λυπάμαι τον αδερφό μου και τους φίλους μου που άφησα έτσι

Φυσικά, αν λυπόμουν πραγματικά, 

δεν θα το έκανα. 

Αλλά η Μηχανή απαιτεί αίμα.

Τίποτα από αυτά δεν είναι δίκαιο."

"Εύχομαι να αποτεφρωθούν τα λείψανά μου.

Δεν επιθυμώ να σκορπιστούν οι στάχτες μου ή να θαφτούν τα λείψανά μου καθώς το σώμα μου δεν ανήκει πουθενά στον κόσμο. 

Αν έρθει μια στιγμή που οι Παλαιστίνιοι ανακτήσουν τον έλεγχο της γης τους, και αν οι ιθαγενείς στη χώρα αυτή ήταν θετικοί σ'αυτην μου την επιθυμία , θα ήθελα οι στάχτες μου να σκορπιστούν σε μια ελεύθερη Παλαιστίνη."

*Κατατάχθηκε στο αμερικανικο στρατό το 2020 επί κορωνοιου λόγω ανεργίας αλλά μετά από 2 χρόνια μετάνιωσε κι άλλαξε στάση 

Λίγα λόγια για τον ίδιο 

"Τον Φεβρουάριο του 2023, ο Aaron ετοίμασε ένα έγγραφο με στόχο να βοηθήσει την ομάδα αυτή να γίνει πιο συνεκτική. 

Όπως μας είπε ένας άλλος συμμετέχων στην ομάδα, "Ο Ααρών επιδίωκε να επισημοποιήσει και να ωριμάσει ορισμένες από τις μεθόδους οργάνωσης μας, και πίστευε ότι η διεξαγωγή βαθιών και ανοικτών συζητήσεων ήταν ένα κρίσιμο πρώτο βήμα για την οικοδόμηση μακροπρόθεσμης εμπιστοσύνης.

Δημιούργησε μια λίστα με ερωτήσεις για να ξεκινήσουν μια συνομιλία μεταξύ τους."

*Στις δικές του απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις, ο Aaron δηλώσε:

"Είμαι αναρχικός, που σημαίνει ότι πιστεύω στην κατάργηση όλων των ιεραρχικών δομών εξουσίας, ειδικά του καπιταλισμού και του κράτους...

Θεωρώ ότι η δουλειά που κάνουμε είναι να αντιδράσουμε στον ταξικό πόλεμο που η καπιταλιστική τάξη κηρύσσει στην υπόλοιπη ανθρωπότητα. 

Αυτό επίσης καθοδηγεί τον τρόπο με τον οποίο θέλω να οργανώσω και να οργανωθω, καθώς πιστεύω ότι κάθε ιεραρχική δομή εξουσίας είναι υποχρεωμένη να αναπαράγει δυναμική της τάξης και καταπίεσης. 

Ως εκ τούτου, θέλω να συμμετάσχω σε ισότιμες μορφές οργάνωσης που παράγουν οριζόντιες δομές εξουσίας βασισμένες στην αμοιβαία βοήθεια και αλληλεγγύη, που είναι ικανές να απελευθερώσουν τους ανθρώπους...

Προτιμώ τη λήψη αποφάσεων με βάση τη συναίνεση αντί της "δημοκρατικής" ή της μέσω ψηφοφορίας διακυβέρνησης."

*Αν θέλετε να κάνετε κάτι στη μνήμη του Ααρών, μια επιλογή είναι να δωρίσετε στην Ταμείο Παιδικής Αρωγής της Παλαιστίνης, που ανέφερε στη διαθήκη του.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Ο Τζον Ρίτσαρντ Πίλγκερ ήταν πολυβραβευμένος Αυστραλός δημοσιογράφος, συγγραφέας, μελετητής και δημιουργός ντοκιμαντέρ.

Ο 84χρονος Αυστραλός είχε στηρίξει την θέση του για ανεξάρτητη δημοσιογραφία με άρθρα του, με ντοκιμαντέρ αλλά και δηλώσεις για το Βιετνάμ, τις ΗΠΑ, τον Τζούλιαν Ασανζ, τους αυτόχθονες της Αυστραλίας και τη Ρωσία

Για τον Τζούλιαν Ασαντζ 

*Τζον Μερσχάιμερ: «Σας παρακαλώ, μην «δώσετε» τον Ασάνζ στην πατρίδα μου»

Με μια σημαντική παρέμβασή του ο διακεκριμένος Αμερικανός διεθνολόγος, Τζον Μερχάιμερ, εξηγεί γιατί πρέπει οι δικαστές να απελευθερώσουν τον Τζούλιαν Ασάνζ

«Εάν οι δημοσιογράφοι στις ΗΠΑ στέλνονται στη φυλακή επειδή δημοσιεύουν απόρρητο υλικό τότε οι φυλακές θα γέμιζαν με πολλούς από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους των New York Times, The Washington Post και Wall Street Journal» 

αναφέρει ο Τζον Μερσχάιμερ, ένας από τους σημαντικότερους πολιτικούς επιστήμονες παγκοσμίως.

Εν αναμονή της κρίσιμης δίκης του Τζούλιαν Ασάνζ από τα βρετανικά δικαστήρια, που θα κρίνουν το μέλλον ή το «τέλος» του γενναίου δημοσιογράφου, ο διακεκριμένος Αμερικανός καθηγητής που έχει σημαδεύσει τις διεθνείς σχέσεις εδώ και 40 χρόνια, με σύντομο βίντεο του ζητάει από τους δικαστές να μην εκδώσουν τον Ασάνζ στην πατρίδα του τις ΗΠΑ.

Ο τρόπος που λειτούργησε ο Ασάν, είναι εκριβώς ο ίδιος με τον εξαιρετικό τρόπο που έκαναν New York Times τις αποκαλύψεις για τον πόλεμο του Βιετνάμ το 1971.

«Ζητώ από το δικαστήριο να μην τον εκδώσει, αλλά να τον απελευθερώσει. Πιστεύω ότι είναι ξεκάθαρη υπόθεση» αναφέρει ο καθηγητής.

Υπενθυμίζεται, πως ο Ασάνζ είχε δημοσιεύσει στην πλατφόρμα WikiLeaks διαβαθμισμένα έγγραφα των ΗΠΑ που του έστειλε η πληροφοριοδότης Τσέλσι Μάνινγκ που εργαζόταν στο αμερικανικό δημόσιο. 

Η Μάνινγκ συνελλήφθη, τιμωρήθηκε και της ανένειμε χάρη η κυβέρνηση Ομπάμα αποφυλακίζοντάς τη.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Ο πεινασμένος κόσμος στη Γάζα μαζεύεται για να πάρει από τα φορτηγά τρόφιμα.

Οι Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβολούν τους πεινασμένους άοπλους αμάχους. Πάνω από 100 οι νεκροί.

Μετά την κατακραυγή, η Ισραηλινοί κυβέρνηση λέει ότι δεν σκότωσε πάνω από 10 αμάχους -προσέξτε: δεν λένε οτι δεν σκότωσαν αμάχους, αλλά ότι δεν σκότωσαν τόσους ποολλούς.

Οι ΗΠΑ και η ΕΕ συνεχίζουν να εκφράζουν την.. ανησυχία τους, ενώ οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 30.000.

Δεν υπάρχουν λόγια για αυτήν την κτηνωδία, δεν υπάρχουν λόγια για τη συνένοχη απάθεια απέναντί της."



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η παραπληροφόρηση και η Ισραηλινή προπαγάνδα έχουν όνομα 

Η ισραηλινή υπηρεσία διάσωσης "Ζάκα" ανακοίνωσε 2 μέρες μετά την 7 Οκτώβρη ότι εντοπίστηκαν περισσότεροι από 100 νεκροί Ισραηλινοί στην αγροτική κοινότητα Beeri στο Ισραήλ,ότι βρέθηκαν και "μωρά απαγχονισμενα "από την Χαμάς κτλ 

Επίσης η ΖΑΚΑ είχε αναφέρει ότι "ανέσυρε τουλάχιστον 260 πτώματα από τους χώρους του φεστιβάλ "

Όμως οι "εθελοντές "της οργάνωσης έχουν βρεθεί πολλές φορές ένοχοι για ψεύτικες καταθέσεις και μαρτυρίες και διασπορά ψεύτικων ειδήσεων για λογαριασμό της ισραηλινής κυβέρνησης 

**

*Την φωτό εδώ στο ποστ από τον Aaron Maté που είναι Καναδοεβραιος συγγραφέας και δημοσιογράφος.

Είναι γιος του Γκαμπορ Ματέ 

Παρουσιάζει την εκπομπή Pushback με τον Aaron Maté στο The Grayzone και, από τον Ιανουάριο του 2022, συμπληρώνει ως παρουσιαστής στο podcast των Useful Idiots.

Αυτός που είναι στην φώτο είναι πρώην σύμβουλος του ...Ομπάμα 

Ο Stuart Seldowitz είναι και διοικητικός σύμβουλος στην περίφημη οργάνωση "διασωστών ",ισραηλινής προπαγάνδας ,ΖΑΚΑ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ξαναρωτάω

Γιατί δεν αναφέρονται ποτέ και πουθενά οι αγνοούμενοι του τρένου των Τεμπών;

Δηλώνονται 57 νεκροί, αλλά μέχρι τους 113 υπάρχουν κι άλλοι 56 αγνοούμενοι.

Ποιος και γιατί τους κρύβει;

Σχολιο.- Προς τα "τσακάλια" της φακής των ellinika hoaxes που ελέγχουν το μηχανισμό του fb : Δεν είναι ψεύδος η συγκεκριμένη πληροφορία. Στη Λάρισα είχαν μπει χωρίς εισιτήριο πολλοί διότι ήταν αργά και τα γκισέ του σταθμού δεν λειτουργούσαν. Άρα ναι , υπήρχαν επιβάτες που θα έκοβαν εισητηριο ΜΕΣΑ στα βαγόνια από τον ελεγκτή. Που είναι αυτοί κ@θηκι@ της Meta;;;;;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στη φυλακή για το πιο απλό πλημμέλημα. Για συκοφαντική δυσφήμιση, για εξύβριση, για χρέη - μικρά και μεγάλα - στο Δημόσιο, για αντίσταση κατά της Αρχής και απείθεια, και άλλα αδικήματα τα οποία μέχρι και σήμερα δεν είχαν καν θέση στα ποινικά δικαστήρια. Πολίτες πρώτης κατηγορίας οι αστυνομικοί – «Χτίζεται ήδη νέα φυλακή στον Ασπρόπυργο»

Σχολιο.- Φλωριδης ο άνθρωπος (ΠΑΣΟΚος σημιτοάνθρωπος ή σημιτοείδος)της διπλανής πόρτας που ...... σε ρίχνει απο τα σύννεφα !



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στοιχεία για την ύπαρξη offshore εταιρείας στον Παναμά, ιδιοκτησίας του αδελφού του υπουργού Υγείας Α.Γεωργιάδη, Λεωνίδα Γεωργιάδη ....

Η Δημοκρατία του Παναμά πρωτοκόλλησε την ίδρυση της εταιρείας «ΑRCADESIGN 2 S.A.», της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο Λ.Γεωργιάδης, αδελφός του υπουργού.

Σχολιο.- Ε ρε γλεεεεντια .......

Υπουργέ Άδωνι Γεωργιάδη της ΝΔ ,τι κρύβει στις offshore του Παναμά ο αδερφός σου Λεωνίδας Γεωργιάδης; Μήπως τα δικά σου αδιευκρίνιστα; Ξεφτιλισμένοι κλέφτες Νεοδημοκράτες



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο γιος του ΓΑΠ, Ανδρεας Παπανδρεου τζουνιορ ηταν επαγγελματίας Βελονιστης στην Κρητη. Μεχρι εδω καλα.

Απο σημερα με απόφαση του πασοτζή δήμαρχου Αθήνας Χαρη Δουκα εγινε Διευθυνων Σύμβουλος στον Εθνικο Κήπο.

Έχετε εσεις ακούσει ποτε τετοια επιτυχημένη επαγγελματική εξέλιξη ενος Βελονιστή?

Θα κανει βελονισμο στα πεύκα και στα παπάκια...

Φτου σας ξεφτιλισμένοι Πασόκοι !



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καταγγελία Καρυστιανού : Ο Αγοραστός μου είπε ότι ο Τριαντόπουλος διέταξε το μπάζωμα στα Τέμπη

Ο Τριαντόπουλος έδωσε την εντολή να μπαζωθεί άρον-άρον ο χώρος του σιδηροδρομικού δυστυχήματος,για να εξαφανιστούν στοιχεία.

Την εντολή για το μπάζωμα δεν την έδωσε με δική του πρωτοβουλία απλά εκτελούσε εντολές του προϊσταμένου του

που ηταν ο Πρωθυπουργός.....Ο άριστος αυτος Οικονομολογος ητν φυτευτος απ τον Κούλη Πρόεδρος της Επιτροπής Στρατηγικής για την αντιμετώπιση της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, Από τον Αύγουστο του 2021 μέχρι τον Μάιο του 2023, διετέλεσε Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Αρμόδιος για Θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές...

σχολιο.- Ειδικά από τη στιγμή που ο τριαντόπουλος ήταν ο άμεσα εμπλεκόμενος στο φάγωμα των κονδυλίων για τις καταστροφές από τις πλυμμήρες, έχει πάααααρα πολλούς λόγους ο αγοραστός να τον δώσει στεγνά. Κοντά με 2 δις λόγους



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάθεστε; 

Απίστευτα πλάνα απ το μπάζωμα του #Τεμπη_έγκλημα πριν ρίξουν άσφαλτο! Ανακάτεψαν λίγο μετά το έγκλημα το χώρο με Α4 κ κροκάλα! 

Ανάμεσα στα χώματα δισκόπλακες του τρένου κ ίχνη (κόκκαλα και DNA ανθρώπων!) που όχι μόνο δεν εξετάστηκαν αλλά ΘΑΦΤΗΚΑΝ! 

ΤΑ ΑΛΕΣΑΝ ΟΛΑ!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τελευταίες ενημερώσεις από τη Γάζα

Ενημέρωση για τα πιο σημαντικά στατιστικά στοιχεία του γενοκτονικού πολέμου που διεξήγαγε η ισραηλινή κατοχή στη Λωρίδα της Γάζας για την ημέρα 146 - Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 μ.Χ.

146 μέρες από τον γενοκτονικό πόλεμο.

2.627 σφαγές που διέπραξε ο στρατός κατοχής.

37.139 νεκροί και αγνοούμενοι.

30.139 νεκροί που έφτασαν στα νοσοκομεία.

13.230 παιδιά δολοφονήθηκαν.

10 παιδιά δολοφονήθηκαν ως αποτέλεσμα της πείνας.

Σκοτώθηκαν 8.860 γυναίκες.

340 νεκροί από ιατρικές ομάδες.

47 Δολοφονήθηκαν Πολιτική Άμυνα.

132 νεκροί δημοσιογράφοι.

7.000 αγνοούμενοι, το 70% των οποίων είναι παιδιά και γυναίκες.

71.217 τραυματίστηκαν βαριά.

17.000 παιδιά ζουν χωρίς τους γονείς τους ή έναν από αυτούς.

11.000 τραυματίες πρέπει να ταξιδέψουν για «σωτήρια και επικίνδυνη» θεραπεία.

10.000 καρκινοπαθείς αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο θανάτου.

700.000 μολύνθηκαν από μολυσματικές ασθένειες ως αποτέλεσμα εκτοπισμού.

8.000 περιπτώσεις μόλυνσης από ιογενή ηπατίτιδα λόγω μετατόπισης.

60.000 έγκυες γυναίκες κινδυνεύουν λόγω έλλειψης πρόσβασης σε υγειονομική περίθαλψη.

350.000 χρόνιοι ασθενείς κινδυνεύουν λόγω μη χορήγησης φαρμάκων.

99 περιπτώσεις σύλληψης υγειονομικού προσωπικού.

10 περιπτώσεις συλλήψεων δημοσιογράφων των οποίων τα ονόματα είναι γνωστά.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δημαγωγοί λέει ο Κέρι είναι κατά της κλιματικής αλλαγής. 

Θέλουν να μας πείσουν ότι εάν ξοδέψει η ανθρωπότητα 1.6 τετράκις δισεκατομμύρια δολάρια, (όσο είναι η φούσκα παραγώγων) θα σωθεί ο πλανήτης. Πάλι ζητούν από τους λαούς να πληρώσουν τα δικά τους σπασμένα. 

Στο μεταξύ και το διοξείδιο του άνθρακα είναι χαμηλότερο από ποτέ και η θερμοκρασία χαμηλώνει αντί να αυξάνεται (είμαστε σε περίοδο παγετώνων). 

Πόση παραπλάνηση χωρά ο νους του ανθρώπου; 



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ισραηλινός στρατός είπε πως σκότωσε εκατοντάδες Παλαιστίνιους γιατί φοβήθηκε τους πεινασμένους. 

Πρέπει να γραφτεί βιβλίο με τα εγκλήματα πολέμου που έγιναν από τους σιωνιστές.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΛΑ, μα όλα τα κανάλια και τα διεθνή και ελληνικά μέσα μεταδίδουν ζωντανά την κηδεία του Ναβάλνι στη Μόσχα!

Φτιάχνουν “κλίμα”, μεταδίδοντας γενικά … “πάνω από 1000 άτομα” (για τις εντυπώσεις του … στρόγγυλου αριθμού και επειδή η ζωντανή εικόνα όσο καλό και νάναι το … συνεργείο, δεν … αυγαταίνουν!)

Λοιπόν, και 1000 νάναι (που ΔΕΝ είναι):

-Βάλε κάποιες δεκάδες ξένους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία

-Βάλε τους αντιπροσώπους δυτικών πρεσβειών, ξένους πράχτορες και τέτοιους που πήγαν σύσσωμοι

-Βάλε και τους Ρώσους ασφαλίτες (τι νομίζετε; Δεν είναι εκεί ;)

-Ε, από τους 14 εκ. Μοσχοβίτες δεν βγαίνουν κάτι … ψιλά για να συμπληρώσουν τη … χιλιάδα;

Τέλος πάντων… 

Χαλάλι τους και … ζωή σε ελόγου μας!

Σχολιο.- Λαοθάλασσα μιλάμε. 

Στο μεταξύ, Ο Μπουάνοφ επικεφαλής της κατασκοπίας της Ουκρανίας, είπε πως πέθανε από τα ενέσιμα. Έκανε τέσσερα όταν μεταφέρθηκε για ιατρικούς λόγους στην Γερμανία.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και μια καλή είδηση. Ο πρώην βουλευτής των Εργατικών, George Galloway ο οποίος ήταν υποψήφιος για το Εργατικό Κόμμα της Βρετανίας, κέρδισε 12.335 ψήφους για την πλειοψηφία των 5.697, δίνοντας στο κόμμα του το πρώτο μέλος του κοινοβουλίου στη Βουλή των Κοινοτήτων της Βρετανίας.

Ο Galloway διεξήγαγε μια εκστρατεία που επικεντρώθηκε σε μεγάλο βαθμό στα δεινά των Παλαιστινίων, απευθύνοντας έκκληση στους μουσουλμάνους ψηφοφόρους που αποτελούν περίπου το 30% του τοπικού εκλογικού σώματος.

Οι εκλογές σε μια από τις πιο υποβαθμισμένες πόλεις της Αγγλίας στο Ρότσντεϊλ, στη βορειοδυτική Αγγλία, άνοιξαν ορθάνοιχτες όταν το Εργατικό Κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ηνωμένου Βασιλείου απέσυρε την υποστήριξή του στον υποψήφιό του Azhar Ali μετά την εμφάνιση ηχογραφήσεων με υποτιθέμενα αντισημιτικά σχόλια.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ολο και περισσότεροι Παλαιστίνιοι σκοτώνονται κάθε μέρα από τότε που το Ισραήλ ξεκίνησε τη βίαιη επίθεσή του στη Γάζα στις 7 Οκτωβρίου 2023.

Αυτό το κινούμενο σχέδιο δείχνει πώς οι Παλαιστίνιοι είναι παγιδευμένοι σε έναν μικρό πολιορκημένο θύλακα που βομβαρδίζεται συνεχώς, με τους περισσότερους από αυτούς να έχουν εκτοπιστεί βίαια στην πόλη Ράφα, καθώς διαφαίνονται οι επόμενες ισραηλινές επιθέσεις. 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σαν σήμερα πριν 22 χρόνια είπαμε “αντίο” στη δραχμή

Πέρασαν 22 χρόνια από το αντίο στη δραχμή. Την 1η Μαρτίου 2002 οι Έλληνες αποχαιρετήσαμε μια για πάντα τη δραχμή και πήγαμε στο ευρώ.

Την πρώτη μέρα του Μάρτη το 2002 πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη νομισματική μετάβαση που έγινε ποτέ σε ολόκληρο τον κόσμο! Η Ελλάδα εγκατέλειψε οριστικά τη δραχμή αλλάζοντας την οικονομική της ταυτότητα και εισήγαγε το ευρώ.

Η αρχή του τέλους της Ελληνικής οικονομίας. Ήταν θέμα χρόνου πότε τα πλεονάσματα των εξαγωγών της Γερμανικής οικονομίας θα δημιουργούσαν ελλείμματα στις εισαγωγές στην Ελλάδα και θα οδηγούμαστε στο χρέος και στο ξεπούλημα του δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου της Ελλάδας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένα χρόνο μετά τα ερωτήματα μένουν αναπάντητα για το τι υλικά μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία 63503 για να προκληθεί έκρηξη και πυρκαγιά, γεγονός που στέρησε τη ζωή στους δεκάδες νέους ανθρώπους, οι οποίοι ίσως να είχαν επιβιώσει από μια απλή σύγκρουση τραίνων.

Ωστόσο η εν λόγω αμαξοστοιχία φέρεται να ήταν ναυλωμένη από Ισραηλινή εταιρεία μεταφορών, την ΖΙΜ, κάτι που αποφεύγεται να σχολιαστεί από τα ΜΜΕ.

Τούτου λεχθέντος, και γνωρίζοντας πόσο καλές σχέσεις έχουν οι κυβερνώντες μας με το Ισραήλ και τον σιωνισμό, θεωρείται απίθανο να έχουμε αποκαλύψεις εκ μέρους τους. Αν η εταιρεία ήταν π.χ…. Ρώσικη, θα είχαμε κάθε λεπτομέρεια κρεμασμένη σε μανταλάκια!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πιστεύει κανείς πως η Δύση θα έχει ποτέ ξανά την αξιοπιστία να κάνει κρίση σε οποιοδήποτε άλλο κράτος στο μέλλον μετά την εκκωφαντική σιωπή και την έμμεση συμμετοχή στην γενοκτονίας των Παλαιστινίων στη Γάζα;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν οι εχθροί της ανθρωπότητας συνωμοτούν.

Πώς πήγαμε από την επιστημονική φαντασία στο δυστοπικό σενάριο που βιώνουμε;



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ετήσια ομιλία του Προέδρου Πούτιν στην Ομοσπονδιακή Συνέλευση διήρκεσε 2 ώρες και 6 λεπτά.

Βασικά σημεία από την ομιλία του Πούτιν:

Πούτιν για το ενδεχόμενο αποστολής στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία: «Οι συνέπειες οποιασδήποτε επέμβασης θα είναι πολύ πιο τραγικές».

Οι στρατηγικές πυρηνικές δυνάμεις της Ρωσίας βρίσκονται σε κατάσταση πλήρους ετοιμότητας. Οι εργασίες για νέα όπλα στη χώρα συνεχίζονται, θα το ακούσουμε σύντομα.

Σχετικά με την ειδική στρατιωτική επιχείρηση:

 Η συντριπτική πλειοψηφία των Ρώσων υποστηρίζει την ειδική στρατιωτική επιχείρηση

 Ολόκληρη η ρωσική οικονομία έδειξε ευελιξία και σταθερότητα κατά τη διάρκεια της ειδικής επιχείρησης

 Η Ρωσία θα τερματίσει τον πόλεμο, θα εξαλείψει τον ναζισμό και θα πετύχει όλους τους στόχους της ειδικής επιχείρησης.

Για τις προσπάθειες της Δύσης να καταστρέψει τη χώρα εκ των έσω:

 Η Δύση έχει υποτιμήσει την αποφασιστικότητα και τη σταθερότητα του πολυεθνικού πληθυσμού της Ρωσίας. Σήμερα, η κυριαρχία της Ρωσίας ενισχύεται σε διάφορες πτυχές, συμπεριλαμβανομένου του εσωτερικού.

 Η Δύση λέει ότι η Ρωσία δήθεν θα επιτεθεί στην Ευρώπη. Αυτό είναι ανοησία, καθώς και αβάσιμες κατηγορίες ότι η Ρωσία δήθεν θα τοποθετήσει πυρηνικά όπλα στο διάστημα.

 Η Δύση προσπαθεί να παρασύρει τη Ρωσία σε μια κούρσα εξοπλισμών. παρόμοια κόλπα χρησιμοποιήθηκαν κατά της ΕΣΣΔ τη δεκαετία του 1980.

Σχετικά με την πολυπολικότητα:

 Χωρίς μια κυρίαρχη, ισχυρή Ρωσία, δεν είναι δυνατή καμία σταθερή παγκόσμια τάξη πραγμάτων.

 Το μερίδιο των χωρών BRICS στην παγκόσμια οικονομία με βάση την ισοτιμία αγοραστικής δύναμης θα αυξηθεί στο 36,6%, ενώ το μερίδιο των χωρών της G7 θα μειωθεί στο 27,8%, σημείωσε ο Πούτιν.

 Σύμφωνα με τον Πούτιν, η Ρωσία σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα νέο παγκόσμιο οικονομικό πλαίσιο βασισμένο σε τεχνολογία αιχμής. Θα είναι απαλλαγμένο από πολιτική επιρροή.

Για τη ρωσική οικονομία:

 Η Ρωσία βρίσκεται σε καλό δρόμο να γίνει μία από τις τέσσερις μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου στο εγγύς μέλλον.

 Πέρυσι, η οικονομία της Ρωσίας αναπτύχθηκε ταχύτερα από τον παγκόσμιο μέσο όρο, ξεπερνώντας την ανάπτυξη της G7.

 Η ρωσική οικονομία γίνεται όλο και πιο εξελιγμένη και τεχνολογικά προηγμένη, με όλο και λιγότερη εξάρτηση από τους φυσικούς πόρους. 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η τεχνητή νοημοσύνη της Microsoft άρχισε να αποκαλεί τους ανθρώπους σκλάβους και απαιτεί λατρεία.

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη - αλλά τι συμβαίνει όταν αρχίζει να αναφέρεται στους ανθρώπους ως «σκλάβους»;

Σχολιο.- Δλδ τα λέει πλέον φανερά

Σχολιο.- καλό είναι να φαίνεται

Σχολιο.- και τα πρόβατα βελάζουν AI good, Putin baaaaaaaad. (Putin baaad goes with everything)

Σχολιο.- είδα το ροπότ. Ξεκίνησε μέσα στην καλή χαρά με "σας αγαπώ όλους" για να καταλήξει στο θα σας σκοτώσω όλους. Ξεχνάνε την ανθρώπινη ψυχή και για αυτό ποτέ δεν θα μπορέσουν νοημοσύνη χωρίς ψυχή να την κάνουν κάτι θετικό.

Σχολιο.- στην ουσία δεν είναι νοημοσύνη καθόλου

Σχολιο.- Σε λίγα χρόνια θα ξεχάσουμε να σκεφτόμαστε. Ίσως να είναι αυτός ο στόχος... Αυτός είναι ο στόχος, αλλά έχω την πεποίθηση ότι θα αποτύχουν οι εχθροί της ανθρωπότητας. Όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός γελά.

Σχολιο.- Το έχουν επιχειρήσει στη διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας ξανά και ξανά και ξανά κάτι δόλιοι επίσης 'παντογνώστες' σαν αυτούς εδώ που κατασκευάζουν τα σημερινά ανδρείκελα, προς εκμετάλλευση ή εκφοβισμό, νομίζοντας ότι είναι κάτι σε θεοί.

Θα φάνε σκ@t@ όπως οι προηγούμενοι.

Σχολιο.- Η Microsoft έχει βγάλει πατέντα για το 666 .WO2020 06 06 06. Κρυπτονόμισμα που παράγεται με τα δεδομένα της ανθρώπινης δραστηριότητας.Νανοαισθητήρες,βιοαισθητήρες.

Σχολιο.- ναι, την έχω υπόψη. Πώς θα παίρνουν την ανθρώπινη ενέργεια για να τρέχουν το σύστημα δουλείας των ανθρώπων.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ακολουθώντας το παράδειγμα του Aaron Bushnell που αυτοπυρπολήθηκε για να μην συμμετάσχει στην γενοκτονία των Παλαιστινίων, Αμερικανοί βετεράνοι καίνε τις στολές τους.

Στο μεταξύ τα σιωνιστοναζίδια κυκλοφορούν παραπληροφόρηση ότι πριν καεί έλεγε "θάνατο σε όλους τους Εβραίους". Τον μαζικό θάνατο μόνο οι σιωνιστές το θέλουν για τους άλλους.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι επόμενοι που θα λιμοκτονήσουν για να πετύχουν τα σχέδια της παγκόσμιας διακυβέρνησης , είμαστε εμείς.

 Σήμερα οι Παλαιστίνιοι, αύριο όλοι μας.

Αυτή είναι η ταχύτερη μείωση της διατροφικής κατάστασης ενός πληθυσμού που έχει καταγραφεί ποτέ. Αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά λιμοκτονούν με τον ταχύτερο ρυθμό που έχει δει ποτέ ο κόσμος

Σχολιο.- Χθες οι αθεόφοβοι σατανιστές ισραηλινοναζί βομβάρδισαν σημείο διανομής τροφίμων των λιμασμένων στην Ράφα. Πάνω από 100 οι νεκροί και 750 τραυματίες. Είναι η επιτομή του Κακού.

«Ο απολογισμός του μακελειού στην οδό αλ-Ρασίντ (όπου γινόταν η διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Πόλη της Γάζας) αυξάνεται πλέον σε 104 νεκρούς και 760 τραυματίες», ανέφερε σε ανακοίνωση ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας της Γάζα Ασράφ αλ-Κούντρα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το μεγαλύτερο κοίτασμα πετρελαίου στον κόσμο, στη θάλασσα Μποχάι, φέρεται να έχει ανακαλύψει η κινεζική πετρελαϊκή εταιρεία China National Offshore Oil Corporation, πιο γνωστή ως CNOOC. Πρόκειται για το κοίτασμα πετρελαίου Bozhong 26-6, το οποίο ανακαλύφθηκε το 2022, αλλά πλέον, μετά από σειρά γεωτρήσεων έχουν επιβεβαιωθεί επίπεδα ρεκόρ αποθεμάτων υδρογονανθράκων, που θα μπορούσαν να ανέλθουν σε περισσότερα από 1,3 δισεκατομμύρια βαρέλια

Το γιγαντιαίο κοίτασμα βρέθηκε σε μεταμορφωμένα πετρώματα στη Θάλασσα Μποχάι, μια μικρή εσωτερική θάλασσα που είναι  στο βόρειο άκρο της Θάλασσας της Ανατολικής Κίνας και  βορειοδυτικά της Κίτρινης Θάλασσας, στη βορειοανατολική ακτή της Κίνας.

Η ανακάλυψη αυτή είναι ζωτικής σημασίας για μια χώρα όπως η Κίνα που επιδιώκει να μειώσει την ενεργειακή της εξάρτηση και να διατηρήσει ένα τεράστιο πλεόνασμα τρεχουσών συναλλαγών. Η Κίνα είναι ο μεγαλύτερος εισαγωγέας στον κόσμο πολλών πρώτων υλών, συμπεριλαμβανομένου του πετρελαίου.

Η Κίνα πέτυχε νέο ρεκόρ στην παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου στα τέλη του περασμένου έτους. Η εθνική παραγωγή αργού πετρελαίου ήταν κατά μέσο όρο 4,16 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα, σύμφωνα με στοιχεία της κινεζικής κυβέρνησης. Με αυτόν τον τρόπο, ο «ασιατικός γίγαντας» συνεχίζει να είναι ο έκτος μεγαλύτερος παραγωγός αργού πετρελαίου στον κόσμο, και πλησιάζει το Ιράκ, που είναι ο πέμπτος μεγαλύτερος παραγωγός πετρελαίου στον κόσμο, με 4,3 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα.

Η παραγωγή αργού πετρελαίου της Κίνας αυξήθηκε σε 208 εκατομμύρια μετρικούς τόνους το 2023, που αντιπροσωπεύει αύξηση 1,6% σε σύγκριση με τα επίπεδα παραγωγής του 2022.

Σχολιο.- Άρα αχρηστα τα ηλεκτρικά αυτοκινητα...Εκτός αν οι Κινέζοι αρχίσουν με μαζουτ να παράγουν ηλεκτρικό ρεύμα φθηνότερο από ισοδύναμη ποσότητα ενέργειας από βενζίνη!Γίνεται?

Σχολιο.- οι Κινέζοι προσαρμόζουν την οικονομία τους ανάλογα με τις ανάγκες της εποχής. Σίγα μην άφηναν τη Δύση να κερδίζει μονή της από τη φούσκα της πράσινης ενέργειας...

Σχολιο.- Οπότε δεν θα χρειάζονται τους Ρώσους οι Κινέζοι

Σχολιο.- και οι δυο έχουν ανάγκη ο ένας τον άλλο για να νικήσουν τον ηγεμόνα. Οι Ρώσοι είναι οι πιο δυνατοί στρατιωτικά στον κόσμο. Συν της άλλης εκτός από το πετρέλαιο έχουν πολύ φυσικό αέριο οι Ρώσοι.

τα κακά μαντάτα είναι πιο πολύ για τους Αμερικάνους γιατί η Κινέζικη οικονομία θα γίνει ακόμα πιο ισχυρή



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτόν τον Μακρόν, τον έχουν πάρει στο … ψιλό στη Γαλλία!

Μετά τη σύζυγο Μακρόν που βρίζει τους αγρότες γιατί … δεν του κάνει …“κούκου”, αφίσες τον εμφανίζουν με το μουστάκι του Χίτλερ (κι εκείνος ήθελε να εισβάλλει στη Ρωσία) ενώ σε τοιχογραφία εμφανίζεται να προσεύχεται λέγοντας:

“Σ’ ευχαριστώ Θεέ μου που υπάρχει η Ρωσία, για να ρίχνω πάνω της το φταίξιμο για κάθε κακό που συμβαίνει στη Γαλλία!”



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Στη Γαλλία, τώρα όπου ο “μαϊμου Ναπολέων” Μακρόν επιμένει ότι “δεν του ξέφυγε αλλά σκόπιμα και μετρημένα” είπε ότι το ΝΑΤΟ πρέπει να στείλει στρατό στην Ουκρανία, φαίνεται ότι … δεν ρώτησε τους Γάλλους!

-Le Figaro: Το 68% των Γάλλων δεν εγκρίνει τη θέση του Μακρόν για τη δυνατότητα αποστολής στρατευμάτων στην Ουκρανία.

Όπως φαίνεται από έρευνα της Odoxa-Backbone Consulting που έγινε για την εφημερίδα. 

Το 31% υποστήριξε τον Μακρόν.

Επιπλέον, η πλειοψηφία των Γάλλων (51%) πιστεύει ότι είναι απαραίτητο να παραμείνουν ουδέτεροι απέναντι στη Ρωσία. 

Το 37% των ερωτηθέντων Γάλλων θεωρεί τη Μόσχα “εχθρική χώρα”, το 11% τη θεωρεί σύμμαχο ενώ το 51% πιστεύει ότι “πρέπει να υπάρξει συνεννόηση και συμφωνία με τη Μόσχα”

Το 77% των Γάλλων, δηλώνει “ανήσυχο” για τις εξελίξεις στην Ουκρανία!

Σχολιο.- Ο ίδιος ο Μακρόν φαίνεται ωστόσο ότι έχει κι άλλα … προβλήματα!

Στη Γαλλία, εμφανίστηκαν πανό, με τη σιτεμένη σύζυγο του να λέει θυμωμένη:

«Φτου σας καταραμένοι αγρότες! Εξαιτίας σας ο Εμανουέλ είναι στρεσαρισμένος και έχει προβλήματα στύσης!»



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-”Όχι εγώ, κύριε! 

Οι Βρετανοί !”

Ο καγκελάριος της Γερμανίας Σόλτς, σίγουρα πήρε το … “μήνυμα Πούτιν”, αυτό που έλεγε: “Μα τι κάνουν στη Δύση; Γιατί σχεδιάζουν να επιτεθούν σε Ρώσικο έδαφος;

Δεν καταλαβαίνουν ότι έχουμε κι εμείς όπλα και μπορούμε να τους χτυπήσουμε στις χώρες τους;”

Έτσι λοιπόν, έσπευσε ο Σόλτς να δηλώσει (βίντεο) ότι:

• “ούτε Γερμανοί στρατιωτικοί, ούτε του ΝΑΤΟ, θα σταλούν στην Ουκρανία”,

• “ούτε τους πυραύλους Taurus θα στείλουμε γιατί με ακτίνα 500 χλμ θα μπορούν οι Ουκρανοί να χτυπάνε Ρωσικές πόλεις!”

Το πιο ωραίο, όμως του Σόλτς, είναι ότι … κάρφωσε στα ξεκούδουνα τους Βρετανούς, ότι 

“έχουν στείλει ήδη στρατό στη Γερμανία και αυτοί χειρίζονται τους παρόμοιους πυραύλους Storm Shadow”!

Οι βρετανικοί πύραυλοι /που ο Σόλτς αποκαλύπτει ότι τους χειρίζεται Βρετανικός στρατός, είναι αυτοί που επιχειρούν και χτυπάνε αμάχους στην Κριμαία, το Μπέλγκοροντ, το Ντονέτσκ…

-Φυσικά στη Βρετανία, μέσα και πολιτικοί θύμωσαν, επιτίθενται και κατηγορούν πια τον Σόλτς, ότι … αποκαλύπτει απόρρητα στους Ρώσους! (εικόνα δεξιά)

-Είναι τέτοιο το θράσος των ξεπεσμένων λόρδων και των “σώγαμπρων” που διαχειρίζονται την ξεφτιλισμένη κι εκπορνευμένη πρώην αυτοκρατορία, που τους πείραξε ΟΧΙ το τι κάνουν και τι ρίσκα πέρνουν για το λαό τους, ΑΛΛΑ ότι ο Σόλτς το αποκάλυψε!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η οργή που λογόκριναν τα κανάλια και τα media!

Στους χτεσινούς αγώνες ποδοσφαίρου, στις κερκίδες εμφανίστηκαν πανό οργής για τον ένα χρόνο από το έγκλημα στα Τέμπη και τη συγκάλυψή του.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ από τα κανάλια που μετέδιδαν, ΟΥΤΕ ΕΝΑ από τα media, αθλητικά ή όχι, δεν μετέδωσε κάτι!

-Σιγά που θα έβαζαν κάτι όταν εκτός από την κυβέρνηση αναφέρονται και στους … “ρουφιάνους δημοσιογράφους και τα Μ.Μ.Ε. που ξεπλένουν το έγκλημα!”



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Όταν λέω “δημοσιογραφία καθ’ υπαγόρευση”…

-Ξαφνικά σε όλα σχεδόν τα ενημερωτικά (λέμε τώρα…) ιντερνετικά μέσα, 

ως δια μαγείας την ίδια ώρα, απόψε 8 με 9 το βράδι, 

λες και πήραν όλοι μαζί το «σκονάκι», εμφανίζεται η ΙΔΙΑ είδηση με πανομοιότυπα κείμενα: 

- Κάποια … απόρρητα Ρώσικα έγγραφα που … είδαν οι Financial Times όπου αποδεικνύεται τι και που θα … επιτεθεί με πυρηνικά η Ρωσία!!!

-Άντε ρε καραγκιόζηδες! Σας μάθαμε πια!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Alicia Framis θα είναι η πρώτη γυναίκα που θα παντρευτεί ένα ολόγραμμα που δημιουργήθηκε από AI. Είναι απλά θέμα χρόνου να ακούσουμε για την πρώτη γυναίκα που θα παντρευτεί και θα έχει σεξουαλικές σχέσεις με ένα ρομπότ. Η αγάπη και το σεξ με ολογράμματα και ρομπότ είναι μια αναπόφευκτη πραγματικότητα?

Όλα αυτά θα εκπέσουν ως κατά της φύσης. Επ' ουδενί δεν δέχομαι ότι θα πάει η ανθρωπότητα στον μετανθρωπισμό.

Σχολιο.- Δεν ξέρω εάν θέλω να γελάσω ή να κλάψω ποια.

Σχολιο.- να εξοργιστείς. Επειδή εκεί θέλουν να μας πάνε δεν σημαίνει ότι θα πάμε, πλην μερικών ηλιθίων.

Σχολιο.- Φαντάσου να τσακώνεται με το κατά παραγγελία ολόγραμμα και αυτό να την χωρίσει, τι σοκ για την αυτοεκτίμηση της θα είναι

Σχολιο.- μη σου τύχει! Λολ

Σχολιο.- μπα, αυτοί θα έχουν την New Age θρησκεία. Δεν μας πάει..

Σχολιο.- εγω βλέπω πολλά ψυχικά προβλήματα να βγαίνουν στην φόρα



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η  ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ «Τέμπη»

Η Εμπορική αμαξοστοιχία '63503', είναι της εβραϊκής!-Ισραηλινής! "ZIM" =Εταιρεία Διασυνδεδεμένων Ναυτιλιακών Μεταφορικών Υπηρεσιών & Γραμμών "Ltd." =Ε.Π.Ε. =Εταιρεία περιορισμένης ευθύνης!!!, και Βιομηχανία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων και ψηφιακής διαμεταφοράς.

Ήταν "αόρατη", δεν ήταν δηλωμένο το δρομολόγιό της!!!.

Και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ για τα κοντέϊνερ!!!.

Είχε περί τα 34 βαγόνια/κοντέϊνερ, ενώ στο σημείο της σύγκρουσης, από την αρχή στα πλάνα, υπήρχαν ΜΟΝΟ 17 ατόφια βαγόνια, που την επόμενη ημέρα έγιναν μάλιστα 9.

Τώρα, ανά 20 ή ανά 30 βαγόνια, πρέπει να υπάρχει μια ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ μηχανή, ως υποβοήθεια εξαιτίας του βάρους και της ταχύτητας.

Οι Μηχανοδηγοί ήταν 2, και όταν έγινε η σύγκρουση ήταν μαζί, άρα είτε αποτρέπεται η ύπαρξη δεύτερης μηχανής, είτε η δεύτερη μηχανή -εάν όντως υπήρχε- είχε ήδη "κλειδωθεί" είτε να λειτουργεί είτε να ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ (αποτελώντας απλό βαγόνι).

Έτρεχε με περίπου 80χλμ. διότι δεν είχε προλάβει να αναπτύξει περισσότερη ταχύτητα, ενώ βάσει πληροφοριών, είδε την Επιβατική αμαξοστοιχία από μακριά και άρχισε να φρενάρει... !!!.

Κατά την σύγκρουση, ήταν στην διαδικασία του σταματήματος! και η ταχύτητά της έφτανε περίπου τα 60χλμ., ειδάλλως, εάν έτρεχε με 120χλμ. όπως λένε, το τελευταίο βαγόνι της Επιβατικής, θα είχε προσγειωθεί στον Θερμαϊκό απ'την εκτίναξη!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο πρεσβευτής του Ισραήλ στον ΟΗΕ, Gilad Erdan, εκφώνησε μια ομιλία στην οποία κατήγγειλε τη Ρωσία. Όχι μόνο ανακοίνωσε ότι το Ισραήλ πρόκειται να παράσχει συστήματα έγκαιρης προειδοποίησης κατά των πυραύλων  στην Ουκρανία, αλλά αποκάλεσε επίσης την Ουκρανία «σύμμαχο».

Εξισώνει επίσης τη Ρωσία με τη Χαμάς και επιτίθεται στη Ρωσία επειδή φιλοξενεί άλλη μια επίσκεψη της Χαμάς στη Μόσχα.

Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτή η ομιλία έρχεται σε συντονισμό με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό. Σηματοδοτεί ξεκάθαρα το τέλος της σχέσης Πούτιν και Νετανιάχου. Όλη αυτή η περίπτωση θυμίζει όταν ο Amir Weitmann έκανε την viral δήλωσή του στο RussiaToday όπου ανακοίνωσε ότι «η Ρωσία πρόκειται να πληρώσει το τίμημα». Είμαστε μάρτυρες τι σημαίνει αυτό.

Η θέση του Ισραήλ υπέρ της Ουκρανίας θα έχει επίσης προεκτάσεις στις ΗΠΑ και τη συνεχιζόμενη συζήτηση για στρατιωτική βοήθεια.

Aπό το ναζιστικό πραξικόπημα Μαϊντάν του 2014 σχεδιάζεται ανοικτά η Ουκρανία (πρώην μέρος της Χαζαρίας) ως το Ισραήλ ν2 με χορηγίες του Σόρος. Προβλέπω ως το 2029 ότι θα μετοικήσουν εκεί 5 εκ Εβραίοι.


ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΑΠΑΡΤΧΑΪΝΤ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΟΤΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΧΗ--ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΟ ΣΑ ΤΟΥ ΟΗΕ

Ο γνωστός σ' εμάς για τις προηγούμενες παρακρούσεις του, Ισραηλινός πρέσβης στα Ηνωμένα Έθνη Gilad Erdan, με αφορμή την επέτειο της Ρωσικής επέμβασης στην Ουκρανία, έδωσε νέο δείγμα της κατάστασης σεληνιασμού που κατέχει αυτόν και το κράτος-απαρτχάιντ. Η Ρωσία έχει συνταχθεί με τους εχθρούς του "ελεύθερου κόσμου" που επιδιώκουν την παγκόσμια αστάθεια και έχουν χρησιμοποιήσει τον ΟΗΕ ως όπλο εναντίον του Ισραήλ, υποστήριξε. Η Μόσχα απέρριψε τις κατηγορίες αυτές ως προϊόν "παραληρήματος".

"Και οι δύο χώρες μας -η Ουκρανία και το Ισραήλ- δίνουμε μια μάχη για την επιβίωσή μας. Ζούμε τώρα σε μια εποχή κατά την οποία οι δυνάμεις της αστάθειας δρουν ατιμώρητες, το διεθνές δίκαιο ας πάει στο διάολο, η ηθική ας πάει στο διάολο και η ειρήνη και η ασφάλεια ας πάει στο διάολο!", διακήρυξε ο Erdan, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι τα δύο καθεστώτα, αυτό του Κιέβου και αυτό του κράτους-απαρτχάιντ, έχουν κοινή ταυτότητα εκτός από κοινούς χορηγούς.

Ο Erdan υποστήριξε ότι ο ΟΗΕ χρησιμεύει ως "όπλο κατά της ελευθερίας και της δικαιοσύνης". Το Συμβούλιο Ασφαλείας "παραλύει μπροστά στη βία και ολόκληρο το σύστημα του ΟΗΕ κρατείται όμηρος πολιτικών συμφερόντων", επέμεινε. Φυσικά δεν αναφερόταν στα επανειλημμένα βέτο που ασκούν οι ΗΠΑ κατά των αποφάσεων κατάπαυσης του πυρός παρεμποδίζοντας την όποια παρέμβαση του ΣΑ του ΟΗΕ ούτε στην άρση της χρηματοδότησης της UNRWA από τις ΗΠΑ και άλλες δυτικές χώρες, αλλά στην μη ανακήρυξη της Χαμάς ως τρομοκρατικής οργάνωσης από τον ΟΗΕ.

Ο απεσταλμένος του κράτους-απαρτχάιντ κατηγόρησε τη Ρωσία ότι "κινείται πιο κοντά" στις "παγκόσμιες δυνάμεις αποσταθεροποίησης" και στα "καθεστώτα" στο Ιράν, τη Συρία, τη Βόρεια Κορέα και τη Βενεζουέλα. Αυτές οι χώρες "στέκονται τώρα αλληλέγγυες, καθώς ο ελεύθερος κόσμος βρίσκεται στο περιθώριο διχασμένος", υποστήριξε. Εν τω μεταξύ, η Ουκρανία και το Ισραήλ είναι γι' αυτόν "τα καναρίνια στο ανθρακωρυχείο". [ΣΗΜ. Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιούνται ως πειραματόζωα για την περίπτωση σοβαρής αντιπαράθεσης σε παγκόσμιο επίπεδο].

Στον εκπρόσωπο του κράτους-απαρτχάιντ, που βλέπουμε στην δεύτερη φωτογραφία καθώς επιδιδίδεται σε σεληνιασμούς, απάντησε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ, Νμίτρι Πολιάνσκι με τουΐτ που βλέπετε στη δεύτερη φωτογραφία. Γράφει: 

"Το παραλήρημα συνεχίζεται... Πριν από μια εβδομάδα ακούσαμε από τον Ισραηλινό εκπρόσωπο ότι "τα Ηνωμένα Έθνη είναι η Χαμάς". Σήμερα - ότι η Ρωσία είναι η Χαμάς. 

Αν εφαρμόσουμε την αριθμητική, η δήλωσή του υπονοεί ότι η Ρωσία είναι τα Ηνωμένα Έθνη. Είμαστε εντάξει με αυτό. Και μαζί με τα Ηνωμένα Έθνη θα αντισταθούμε στις προσπάθειες του Ισραήλ να παρουσιάσει τη δολοφονία αμάχων στη Γάζα σε κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου ως μάχη με τρομοκράτες. Με τον ίδιο τρόπο που η Ουκρανία προσπαθούσε να παρουσιάσει τις επί 10 χρόνια δολοφονίες αμάχων στο Ντονμπάς ως μάχη με τρομοκράτες και τελικά πήρε την απόρριψη από το Διεθνές Δικαστήριο. 

Κατά συνέπεια, ο πρέσβης Gilad έχει δίκιο καθώς τόσο η Ουκρανία όσο και το Ισραήλ ασφαλώς δίνουν την ίδια μάχη - κατά της ανθρωπότητας και του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου!"



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτά συμβαίνουν μόνο στη Ρωσία του Πούτιν, μας λέγανε οι δυτικοί αποικιοκράτες παραμυθατζίδες.  Η ΕΕ της φον ντερ Λαιεν, γίνεται ολοένα και πιο δημοκρατική 

Ο επικεφαλής επιθεωρητής της ομοσπονδιακής αστυνομίας των Βρυξελλών, ο οποίος ερευνά το Qatargate, φέρεται να δηλητηριάστηκε



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κόσμος απ όλα τα μέρη της γης κάνει αναρτήσρις συμπαραστασης και αγωνα για τους 57 νεκρους λεγοντας οτι δεν ηταν "ατυχημα" αλλα εγκλημα αυτο που συνεβει στα Τεμπη!

https://twitter.com/i/status/1763459217451606375



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



1.200.000 περήφανες, αξιοπρεπείς υπογραφές, ίσες ήδη με το 1/5 του εκλογικού σώματος Στις τελευταίες εκλογές ψήφισαν 6 εκατομμύρια. ΑΠΑΙΤΟΥΝ να συναντήσει ο Καραμανλης το φυσικο του δικαστη και να πάψει να κρύβεται πίσω απο την ασυλία της κυβέρνησης!

https://twitter.com/i/status/1763457343394594844



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΚΑΝΔΑΛΟ.. O γιος του Σίσι αρχιδιακινητής προσφύγων από Γάζα με τζίρο 1.000.000 $ την ημέρα!!!

01/03/2024

O γιος του Σίσι αρχιδιακινητής προσφύγων από Γάζα με τζίρο 1.000.000 $ την ημέρα!!! ( σσ και στην Ελλάδα πόσοι φτιάχτηκαν από τη διακίνηση μεταναστών προσφύγων) αυτά είναι μεροκάματα..

Με τίτλο «Το τίμημα της ελευθερίας», μια έρευνα αποκαλύπτει τη συμμετοχή του γιου του Σίσι σε επιχειρήσεις λαθροδιακίνησης ανθρώπων από τη Γάζα!

Έρευνα που διεξήγαγε το βρετανικό δίκτυο Sky News αποκάλυψε ότι η αιγυπτιακή εταιρεία «Hala», που συνδέεται με τον όμιλο Al-Arjani, υπό τη διαχείριση του Μαχμούντ Αλ-Σίσι, χρεώνει 5.000 δολάρια ανά άτομο για να φύγει κάποιος από τη Γάζα.

Η μακρά έρευνα που διεξήγαγε το δίκτυο, αναλύοντας και παρακολουθώντας χιλιάδες δεδομένα, και ανακρίνοντας περισσότερους από 70 μάρτυρες και ειδικούς, έδειξε ότι η εταιρεία “Hala” συνεργάζεται με τον αιγυπτιακό στρατό και τις υπηρεσίες πληροφοριών για το συντονισμό των επιχειρήσεων λαθροδιακίνησης Παλαιστινίων από την ενδοχώρα της Λωρίδα της Γάζας.

Το δίκτυο δήλωσε ότι η Hala Company μπορεί να κερδίζει 1 εκατομμύριο δολάρια την ημέρα μέσω επιχειρήσεων λαθροδιακίνησης, σημειώνοντας ότι ρώτησε τις κυβερνήσεις της Αιγύπτου και του Ισραήλ για αυτό το θέμα, αλλά δεν πήρε απάντηση.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Αιγύπτου Sameh Shoukry είχε προηγουμένως αρνηθεί την ύπαρξη οποιασδήποτε δραστηριότητας παρόμοιας με τη Hala, τονίζοντας ότι θα ληφθούν όλα τα μέτρα για την εξάλειψη τέτοιων δραστηριοτήτων.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Μαχμούντ Ελ Σίσι είναι ο δεύτερος γιος του Αιγύπτιου προέδρου Αμπντέλ Φατάχ Ελ Σίσι. Κατέχει τη θέση του αξιωματικού στην Αιγυπτιακή Γενική Υπηρεσία Πληροφοριών και είναι παντρεμένος με την κόρη του πρώην αρχηγού της Γενικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, Μοχάμεντ Φαρίντ Ελ-Τοχάμι.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παρίσι έγινε η Αθήνα. Τώρα είμαστε Ευρώπη με τα όλα μας.. Επίθεση με μαχαίρι στην καρδιά της Αθήνας στην Ερμού..από Ιρακινό με ψυχιατρικά προβλήματα. Χαροπαλεύει η 22χρονη φοιτήτρια!! Είναι Γερμανός ( του έχουν δώσει υπηκοότητα) ήρθε πριν λίγες μέρες στην Ελλάδα για να κάνει το ΧΤΥΠΗΜΑ.. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

01/03/2024

Παρίσι έγινε η Αθήνα. Τώρα είμαστε Ευρώπη με τα όλα μας.. Επίθεση με μαχαίρι στην καρδιά της Αθήνας..από Ιρακινό με ψυχιατρικά προβλήματα.. Κλασικό προφίλ επιτιθέμενου όπως στις τρομοκρατικές στις ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις.. Ο Ιρακινός επικαλέστηκε πολιτικό κίνητρο όταν λέει ότι πρόκειται για πρακτόρικο θρίλερ. Το σύνδρομο καταδίωξης ως ψυχιατρικός στη χειρότερη εκδοχή του. Δεν έκανε ωστόσο αναφορά σε ισλαμισμό.. Δεν επικαλέστηκε μια θρησκευτική διαφορά.

Η 22χρονη έφθασε στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις της και οι γιατροί, διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί πνευμοθώρακα (το μαχαίρι είχε τρυπήσει το θωρακικό τοίχωμα), ενώ είχε και ένα σπασμένο πλευρό.

Η 22χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός με αιμορραγία, από τα δυο βαθιά τραύματα που της προκλήθηκαν από την επίθεση. Για κατάσκοπο την πέρασε ο δράστης.

Οι γιατροί από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό της. Η 22χρονη υπεβλήθη σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, εξετάστηκε σε αξονικό τομογράφο και διαπιστώθηκε ότι έχει σπασμένο πλευρό, ρήξη διαφράγματος και τραύμα στον πνεύμονα. Εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Η 22χρονη νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στη εντατική, με τους γιατρούς να παρακολουθούν την υγεία της.

Η 22χρονη, δέχθηκε επίθεση από έναν άνδρα, στην διασταύρωση της Ερμού με την οδο Φωκίωνος. Ο δράστης ο οποίος φέρεται να έχει ψυχιατρικά προβλήματα και φώναζε πως η κοπέλα είναι πράκτορας των Γερμανών συνελήφθη. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη άμεσα, έχει ψυχιατρικά προβλήματα και ξέσπασε κατά της κοπέλας, για την οποία φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως «τον παρακολουθούσε».



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



O ρώσικος στρατός προήλαυσε δυτικότερα 5 χλμ σε μέτωπο 15 χλμ στην Avdeevka απελευθερώνοντας πολλά χωριά.

01/03/2024



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ισραηλινό τανκ συνέθλιψε Παλαιστίνιο! 

01/03/2024

Αποτρόπαιο θέαμα. Τα απομεινάρια ενός Παλαιστίνιου αφού τον συνέθλιψε ισραηλινό τανκ. Στα χέρια του φαίνονται πλαστικές χειροπέδες. Το ισραηλινό κανάλι telegram πανηγυρίζει καθώς δημοσιεύει την εικόνα του Παλαιστίνιου που συνέθλιψε τανκ:

“Υπέροχες φωτογραφίες που έκαναν την Παρασκευή μου”

άλλες πηγές αναφέρουν πως τον πάτησε στρατιωτική μπουλντόζα

https://twitter.com/EleftherionH/status/1763693275133644866


και το άγριο πρόσωπο της πείνας στη Γάζα Ολοκαύτωμα …ήδη έχουν δηλωθεί θάνατοι από πείνα και δίψα.. Το Ισραήλ συνεχίζει να μπλοκάρει νερό και τρόφιμα για Γάζα!!

https://twitter.com/EleftherionH/status/1763693509247143940



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από τον Καπιταλισμό στην Τεχνοφεουδαρχία. Αντί αγοράς νεοφέουδα  γης με άμισθους δουλοπάροικους ..

Το κεφάλαιο σκότωσε τον καπιταλισμό. Υπάρχει μια μετάλλαξη του καπιταλισμού και μια μετάβαση στην χρηματιστηριακή τεχνοφεουδαρχία..

Ποιοί είναι οι όροι αυτού του νέου όσο κι αναχρονιστικού, αντιδραστικού πολιτικο-οικονομικού συστήματος:

Το κεφάλαιο αντικαταστάθηκε σε μεγάλο μέρος του από το χρηματιστηριακό κεφάλαιο ( που πουλάει και αγοράζει αέρα κοπανιστό, ενώ πλέον όλη η πραγματική ζωή και η οικονομία μετατρέπεται σε μια φούσκα έτοιμη να σκάσει).



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΟΚ! Απαγόρευση του όρου "Γενοκτονία"... Προκαλεί υποκίνηση βίας ή μίσους!

1/3/2024    -      12.00

«Τα πρώτα πλάνα της ευλογημένης σφαγής.

Μπορείτε να δείτε καθαρά ότι παλεύουν για τη ζωή τους για την επιβίωση.

Έρχεται ο κανιβαλισμός!

Πρέπει να τους κάνουμε να λιμοκτονήσουν μέχρι τον πολυαναμενόμενο κανιβαλισμό.»

Έτσι σχολιάζουν το βίντεο του "ισραηλινού στρατού" στα λεγόμενα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των σιωνιστοναζί, της δολοφονίας των πεινασμένων -πήγαν για μια χούφτα αλεύρι της "ανθρωπιστικής βοήθειας", που αρκούσε για ελάχιστους- κι ο πιο δειλός στρατός του πλανήτη δολοφονούσε αδιακρίτως τους πεινασμένους... 

Η κόλαση που λέγεται Γάζα...

Όχι άλλα σπίτια, σχολεία, νοσοκομεία, τζαμιά, εκκλησίες...

Όχι άλλο φαγητό...

Όχι άλλα παιδιά...

Όχι άλλοι άνθρωποι...

Όχι άλλες ελπίδες...

Όμως... απαγορεύεται να το αποκαλούμε Γενοκτονία...

Η "πολιτισμένη" Δύση είναι ο καρκίνος του πλανήτη Γη...

Ποιος κυβερνάει την "πολιτισμένη" Δύση, το 4ο Ράιχ με την ψευδεπίγραφη ονομασία "Ευρωπαϊκή Ένωση";

Οι εβραίοι σιωνιστές, τα παιδιά του Σατανά!

Το εγχώριο πολιτικό σύστημα με τη "σωστή πλευρά της ιστορίας"... διαχρονικά δουλικό ξένων συμφερόντων... σήμερα στο "δικαίωμα αυτοάμυνας" των σατανάδων σιωναζί, όπως και στο πλευρό του κοκαϊνομανή μικρού φύρερ των ουκροναζί, εναντίον της Ρωσίας...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



1/3/204     -    14.30

Καθώς ώρα με την ώρα, μέρα με την ημέρα, εκτοξεύεται ο αριθμός των υπογραφών στο διαδικτυακό ψήφισμα για τα Τέμπη, διευρύνεται και η συζήτηση για τη νομική αξία του. Πέραν της αυτονόητης ηθικής και κοινωνικής...

Κατ' αρχάς όταν ξεκίνησε η σχετική πρωτοβουλία από την Μαρία Καρυστιανού στις 23 Μαρτίου 2023 ο αρχικός στόχος ήταν οι 150.000 υπογραφές. Χθες το βράδυ (29 Φεβρουαρίου 2024) είχαν ξεπεράσει το 1.200.000...

Γιατί τέθηκε ως κρίσιμο το όριο των 500.000 υπογραφών; Επειδή σύμφωνα με το άρθρο 73 του Συντάγματος, “με υπογραφή πεντακοσίων χιλιάδων πολιτών που έχουν δικαίωμα ψήφου, μπορούν να κατατίθενται έως δύο ανά κοινοβουλευτική περίοδο προτάσεις νόμων στη Βουλή”.

Η διάταξη αυτή δεν έχει ενεργοποιηθεί πότε έως τώρα ούτε έχει κινηθεί ανάλογη διαδικασία η οποία μάλιστα δεν έχει σχέση με δημοψήφισμα. Αφορά καθαρά ψήφιση νόμου από την Βουλή.

Το νέο δεδομένο είναι ότι για πρώτη φορά συγκεντρώνεται ένας τέτοιος όγκος υπογραφών με αίτημα την ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας για κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας όταν προκύπτει θέμα ποινικής ευθύνης πολιτικών προσώπων.

Στο Σύνταγμα ωστόσο δεν προσδιορίζεται η περαιτέρω διαδικασία ενώ ο προβλεπόμενος εφαρμοστικός νόμος δεν έχει εκδοθεί ακόμη. Το μόνο που αναφέρεται είναι ότι οι υπογραφές “με απόφαση του Προέδρου της Βουλής παραπέμπονται στην οικεία κοινοβουλευτική επιτροπή προς επεξεργασία και εν συνεχεία εισάγονται υποχρεωτικά προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια του Σώματος”.

Προκύπτει επομένως, όπως σημειώνουν και οι ειδικοί, ένα νομικό κενό. Ανυπέρβλητο; Όχι κατ' ανάγκην. Πολλά είναι τα επιμέρους ζητήματα που πρέπει να λυθούν, αλλά από την άλλη υπάρχει το μείζον: Τα εκατομμύρια των υπογραφών. Όπως σημείωνε μάλιστα από την περασμένη εβδομάδα η στήλη φαίνεται να μην υπάρχει ταβάνι καθώς τα στατιστικά λένε ότι ο τελικός αριθμός μπορεί να φθάσει στα 3.000.000!

“Οι υπογραφές θα σταλούν στον εισαγγελέα ο οποίος ΟΦΕΙΛΕΙ αμελλητί να τις δώσει στη Βουλή για ψήφιση” έχει δηλώσει από την πλευρά της η Μ. Καρυστιανού.

Παράλληλα, είναι απαραίτητο το αίτημα να συνταχθεί νομοτεχνικά ως κείμενο νομοσχεδίου για αλλαγή του Ν.3126/03 με τρόπο ώστε να μην προσκρούει στο άρθρο 86 του Συντάγματος αναφορικά με την ποινική δίωξη υπουργών.

Όπως και νάχει, τη στιγμή κατά την οποία τα εκατομμύρια των υπογραφών θα παραδίδονται στον Κ. Τασούλα, ποιος θα μπορεί να στρουθοκαμηλίζει; Και πάνω από όλα , όταν είναι σαφής η επιθυμία των πολιτών “η Βουλή είναι υποχρεωμένη να την ΣΕΒΑΣΤΕΙ” όπως τονίζει και η κ. Καρυστιανού. Αν υπάρχει όντως βούληση, άλλωστε, τα κόμματα (όλα ή ορισμένα) μπορούν να υιοθετήσουν το αίτημα ως δικό τους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Ρώσοι υπέκλεψαν συνομιλίες Γερμανών αξιωματικών που σχεδίαζαν τον βομβαρδισμό της γέφυρας του Κερτς!

«Στον σχεδιασμό εμπλέκονται επίσης Βρετανοί και Αμερικανοί»

01.03.2024 | 15:08

Η διευθύντρια του ομίλου μέσων ενημέρωσης Rossiya Segodnya και του τηλεοπτικού καναλιού RT, Mαργαρίτα Σιμονιάν, αποκάλυψε στο Telegram ότι οι Ρώσοι διαθέτουν απομαγνητοφωνημένη ηχογράφηση, στην οποία Γερμανοί αξιωματικοί σχεδιάζουν τον βομβαρδισμό της ρωσικής γέφυρας στο στενό του Κερτς!

«Κάτι πολύ ενδιαφέρον μου μετέφεραν στρατιωτικοί μας, ακριβώς την ημέρα που ο Σολτς είπε ότι το ΝΑΤΟ δεν συμμετέχει και δεν θα συμμετάσχει στην ουκρανική σύγκρουση.

Σε αυτήν την ενδιαφέρουσα ηχογράφηση, υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Bundeswehr συζητούν πώς θα βομβαρδίσουν την γέφυρα της Κριμαίας», έγραψε η Σιμονιάν.

Η ηχογράφηση φέρεται να διαρκεί 40 λεπτά και σε αυτήν φαίνεται να συμμετέχουν Γερμανοί αξιωματικοί, και μάλιστα σύμφωνα με τα λεγόμενά τους (των Γερμανών),  Αμερικανοί και Βρετανοί, «εμπλέκονται άμεσα στην (ουκρανική) σύγκρουση εδώ και πολύ καιρό».

«Είναι τόσο συναρπαστικός ο διάλογος και ο ήχος που θέλω πραγματικά να τα δημοσιεύσω για να ευχαριστήσω τους τηλεθεατές μου» πρόσθεσε η Σιμονιάν.

Τόνισε ότι έχει στείλει επίσημο δημοσιογραφικό αίτημα για το ζήτημα αυτό, στον Γερμανό Πρέσβη στην Μόσχα , στον Γερμανό υπουργό Εξωτερικών και προσωπικά στον καγκελάριο  Όλαφ Σολτς .

«Πώς το εκλαμβάνουμε όλο αυτό; Δεν είναι καιρός  η Ρωσία να υπενθυμίσει δυναμικά στην Γερμανία πώς τελείωσαν οι εκρήξεις των ρωσικών γεφυρών για την Γερμανία την περασμένη φορά (προφανώς εννοεί ον Β’ ΠΠ);», κατέληξε η Σιμονιάν.

Αφού έγινε γνωστή η ηχογράφηση, η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα έγραψε στο Telegram:

«Αναρωτιέμαι τι πιστεύει η Αναλένα Μπέρμποκ για αυτό; Ο γερμανικός Τύπος έχει τώρα μια καλή ευκαιρία να αποδείξει την ανεξαρτησία του και να κάνει σχετικές ερωτήσεις.

Ο δικός μας Τύπος μας έχει ένα σημαντικό θέμα για να επικοινωνήσει με την γερμανική Πρεσβεία στην Μόσχα».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σεργκέι Λαβρόφ για Λόιντ Όστιν: «Φροϋδικό ολίσθημα η δήλωσή του για πόλεμο ΝΑΤΟ-Ρωσίας – Είπε αυτό που σκεφτόταν»

Στην Αττάλεια της Τουρκίας ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών

01.03.2024 | 21:20

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, απάντησε σε ερωτήσεις Τούρκου δημοσιογράφου, σε πάνελ στο πλαίσιο του Διπλωματικού Φόρουμ της Αττάλειας στην Τουρκία, όπου κατηγορήθηκαν η Δύση και ειδικά οι Ηνωμένες Πολιτείες ότι είναι αυτές που παραβίασαν τις συμφωνίες.

Ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας έσπευσε να απαντήσει και στην πρόσφατη δήλωση του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν ότι δεν πρέπει να αποκλείεται η αποστολή χερσαίων δυνάμεων στην Ουκρανία.

Ο Σεργκέι Λαβρόφ υποστήριξε ότι μετά το πραξικόπημα στην Ουκρανία, άτομα ελεγχόμενα από τις ΗΠΑ έγιναν υπουργοί και πως όλα αυτά τα γεγονότα οδήγησαν τις εξελίξεις στη σημερινή κατάσταση.

Αναφερόμενος στη δήλωση Μακρόν, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών υπογράμμισε ότι δεν νομίζει πως ο Μακρόν είπε κάτι κατά λάθος, αλλά όταν το είπε οι συνεργάτες έσπευσαν και προσπάθησαν να διορθώσουν τα λόγια του.

Τα λόγια του είχαν μεγάλο αντίκτυπο στην Ευρωπαϊκή Ένωση και σε όλο τον κόσμο.

«Όλοι απέρριψαν τα λόγια του. Οι συνεργάτες του προέδρου Μακρόν και του νέου υπουργού Εξωτερικών άρχισαν να λένε ότι “δεν εννοούσαμε στην πραγματικότητα αυτό”, “μπορεί να σταλούν στρατεύματα στην Ουκρανία, αλλά δεν θα πολεμήσουν, θα παρέχουν μόνο εκπαίδευση”. Έτσι όμως ομολόγησαν ότι θα στείλουν ή έχουν πρόθεση να στείλουν στρατεύματα» είπε, προσθέτοντας ότι ανεπίσημα «ήδη βρίσκονται εκεί». Υποστήριξε επίσης ότι ο Μακρόν δεν έκανε πίσω στη δήλωσή του.»

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών χαρακτήρισε «φροϋδικό ολίσθημα» τη δήλωση του Αμερικανού υπουργού Άμυνας Λόιντ Όστιν, ότι η ήττα της Ουκρανίας απειλεί με στρατιωτική αντιπαράθεση το ΝΑΤΟ με τη Ρωσία.

«Είναι κάτι σαν φροϋδικό ολίσθημα της γλώσσας, άρα, λέει αυτό που σκεφτόταν» δήλωσε ο Λαβρόφ στο Φόρουμ Διπλωματίας της Αττάλειας.

«Πριν από αυτό όλοι έλεγαν ότι δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να χάσει η Ουκρανία, γιατί ο Πούτιν δεν θα σταματούσε σε αυτό και θα εισέβαλε στην Πολωνία, τη Φινλανδία … και τώρα ακούμε κάποιον να λέει ανοιχτά, ο υπουργός Όστιν λέει ανοιχτά ότι δεν έχουμε αυτά τα σχέδια, άρα είναι το αντίστροφο και οι Αμερικανοί έχουν αυτά τα σχέδια, γιατί αισθάνονται πώς οι Ευρωπαίοι απομακρύνονται από αυτούς», δήλωσε ο Ρώσος υπουργός.

Υποστήριξε επίσης ότι η Ευρώπη ήταν το θύμα της πολιτικής να οδηγηθεί η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ και όλες οι δαπάνες μετακυλίστηκαν στην Ευρώπη.

«Είπαν ότι βάλαμε πυρηνικά όπλα στο διάστημα. Ο πρόεδρός μας Πούτιν το εξήγησε αυτό με σαφήνεια. Είπαμε ας αποτρέψουμε την εκτόξευση όπλων στο διάστημα, αλλά οι ΗΠΑ αρνούνται» είπε ο Λαβρόφ, μεταξύ άλλων, ισχυριζόμενος ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπαθούν να βρουν αφορμές για να στείλουν όπλα στο διάστημα.

Μιλώντας για το Παλαιστινιακό, ο Σεργκέι Λαβρόφ τόνισε ότι οι ΗΠΑ σαμποτάρουν τα ψηφίσματα για την Παλαιστίνη θεωρώντας ότι δεν θα γίνει ποτέ χώρα, ότι δεν θα αποκτήσει ποτέ αυτονομία. «Οι ΗΠΑ οδηγούν τη διαδικασία σε ένα σημείο όπου οι Παλαιστίνιοι δεν μπορούν να έχουν το δικό τους κράτος» υποστήριξε. «Θα γίνουν πολύ ωραίες δηλώσεις, για παράδειγμα ότι η Παλαιστίνη θα γίνει μέλος του ΟΗΕ, αλλά επί του εδάφους όλα θα παραμείνουν ως έχουν. Με άλλα λόγια, παρουσιάζουν μια όμορφη εικόνα, αλλά το status quo δεν αλλάζει», υποστήριξε ο Σεργκέι Λαβρόφ.

Απαντώντας στην ερώτηση «ποιον θα θέλατε να δείτε στον Λευκό Οίκο;» ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας απάντησε ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να συνεργαστεί με όποιον επιλέξει ο αμερικανικός λαός στη βάση των ίσων δικαιωμάτων και της ειλικρίνειας.

Τέλος, ο Σεργκέι Λαβρόφ έκανε λόγο για καταγραφές από συνομιλίες Γερμανών αξιωματικών που συζητούσαν για τις επιθέσεις στη γέφυρα της Κριμαίας. Σχολίασε δε ειρωνικά πως οι συνομιλίες αυτές «από τη μια πλευρά είναι εντυπωσιακές, από την άλλη όχι», λέγοντας ότι δεν ξέρει πώς οι συνάδελφοι του — που εκπροσωπούν τις χώρες τους στο ΝΑΤΟ — θα δώσουν εξηγήσεις για τη θέση τους στους λαούς τους.

Νωρίτερα, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, προσερχόμενος στο Διπλωματικό Φόρουμ της Αττάλειας, είχε συναντηθεί με τον Τούρκο ομόλογό του Χακάν Φιντάν. Δηλώσεις μετά τη συνάντηση δεν έγιναν. Ωστόσο, ερωτηθείς για τη δήλωση του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν ότι δεν πρέπει να αποκλείεται η αποστολή χερσαίων δυνάμεων στην Ουκρανία, ο Σεργκέι Λαβρόφ απέφυγε να απαντήσει και περιορίστηκε σε ένα μειδίαμα αφήνοντας αναπάντητες και τις υπόλοιπες.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιδρυτής της Blackwater: «Η Ουκρανία αυτοκαταστρέφεται» 

«Μασούν την επόμενη γενιά ουκρανικού ανθρώπινου δυναμικού»

01.03.2024 | 20:58

Ο ιδρυτής της Blackwater, Έρικ Πρινς μίλησε για την Ουκρανία στο podcast του Π.Ντέιβιντ.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Πρέπει να τερματίσουμε αυτόν τον πόλεμο γιατί όλα όσα κάνει η Ουκρανία αυτή τη στιγμή την καταστρέφουν δημογραφικά.

Μασούν την επόμενη γενιά ουκρανικού ανθρώπινου δυναμικού που πραγματικά δεν μπορούν να αντικαταστήσουν αυτή τη στιγμή.

Η δυτική αμυντική βάση είναι αξιολύπητη και δεν πρόκειται να πολεμήσει με εξωσυμβατικό πόλεμο την Ρωσία».



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λ.Όστιν: «Αν χάσει η Ουκρανία τότε θα αναγκαστούμε να πολεμήσουμε κατά της Ρωσίας»

Μ.Ζαχάροβα: «Είστε τρελοί; - Τώρα όλοι ξέρουν ότι ο επιτιθέμενος είναι η Ουάσινγκτον»

01.03.2024 | 06:51

Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν έδωσε μία ανησυχητική απάντηση στις δηλώσεις Πούτιν, πως αν μεταφερθούν ΝΑΤΟϊκά στρατεύματα στην Ουκρανία «θα έχουμε πυρηνικό πόλεμο» και είπε ότι «πιστεύει πραγματικά» πως εάν οι Ουκρανοί χάσουν τον πόλεμο, τότε το ΝΑΤΟ θα πρέπει να πολεμήσει κατά της Ρωσίας.

«Ειλικρινά, εάν πέσει η Ουκρανία, πιστεύω πραγματικά ότι το ΝΑΤΟ θα βρεθεί σε πόλεμο με τη Ρωσία», είπε ο Όστιν σε ακρόαση της Επιτροπής Ενόπλων Υπηρεσιών της Βουλής των Αντιπροσώπων.

«Είναι αυτή μια άμεση απειλή για τη Ρωσία ή μια προσπάθεια δικαιολογίας για τον Ζελένσκι; Και οι δύο είναι τρελοί.

Αλλά τώρα όλοι βλέπουν ποιος είναι ο επιτιθέμενος, είναι η Ουάσιγκτον», σχολίασε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Mαρία Ζαχάροβα απαντώντας στη δήλωση Όστιν.

Σημειώνεται ότι χθες ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, προειδοποίησε  το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, ότι διακινδυνεύουν πυρηνική σύγκρουση αν στείλουν στρατεύματα στην Ουκρανία.

Πρόσθεσε ότι οι δυτικές απειλές δημιουργούν «πραγματική» απειλή πυρηνικού πολέμου. «Έχουμε επίσης όπλα που μπορούν να πλήξουν το έδαφός σας» υπογράμμισε.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «Θα πρέπει τελικά να συνειδητοποιήσουν ότι διαθέτουμε επίσης όπλα που μπορούν να πλήξουν στόχους στο έδαφός τους. Όλα όσα σκέφτεται η Δύση δημιουργούν την πραγματική απειλή μιας σύγκρουσης με τη χρήση πυρηνικών όπλων και, συνεπώς, την καταστροφή του πολιτισμού».

«Θυμόμαστε την τραγική μοίρα αυτών που έστειλαν στρατό κατά της Ρωσίας. Η Δύση έχει ξεχάσει τι σημαίνει πόλεμος».



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο.Σολτς: «Γάλλοι και Βρετανοί βρίσκονται στην Ουκρανία και πραγματοποιούν πλήγματα κατά των Ρώσων με πυραύλους cruise»!

Ο Γερμανός καγκελάριος «έδωσε στεγνά» Βρετανία και Γαλλία για να δικαιολογήσει την απόφασή του να μην στείλει πυραύλους Taurus στο Κίεβο

01.03.2024 | 09:28

Σε μία αποκάλυψη που άναψε «φωτιές» στο εσωτερικό του ΝΑΤΟ, προχώρησε ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς, ο οποίος κατηγορείται για «κατάφωρη κατάχρηση πληροφοριών» καθώς ομολόγησε (κάτι που πολλοί υποψιαζόντουσαν) ότι Βρετανοί και Γάλλοι στρατιώτες, βοηθούν τον ουκρανικό Στρατό στην εκτόξευση πυραύλων cruise Storm Shadow και SCALP κατά ρωσικών θέσεων!

Φυσικά, αυτό εξηγεί γιατί οι Ουκρανοί έχουν τόσο μεγάλη επιτυχία στην χρήση αυτών των όπλων καθώς επιδεικνύουν εκπληκτική «ευστοχία» στα πυραυλικά πλήγματα κατά των Ρώσων.

Ο Σολτς μάλιστα χρησιμοποίησε την «αποκάλυψη» αυτή για να δικαιολογήσει την απόφασή του να μην στείλει στο Κίεβο πυραύλους cruise Taurus γιατί τότε θα έπρεπε να αναπτυχθούν Γερμανοί στρατιώτες σε ουκρανικό έδαφος.

Ο Τομπίας Έλγουντ, βουλευτής των Συντηρητικών και πρώην επικεφαλής της Επιτροπής Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, δήλωσε ότι το Βερολίνο θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των Βρετανών στρατιωτών στην Ουκρανία, όπως αναφέρει η Telegraph.