Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Κυριακη 24 Μαρτιου 2024


Ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας του ΕΠΑΜ

Το ΕΠΑΜ καταδικάζει απερίφραστα την καθόλα ύποπτη τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα σε μια περίοδο, μάλιστα,  που ο Ρωσικός λαός με τη συμμετοχή και τη ψήφο του εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του προέδρου  Πούτιν.

Άμεσο στόχο είχε να πλήξει το αίσθημα ασφάλειας του Ρωσικού λαού  και την εμπιστοσύνη του προς την πολιτική πολέμου του Κρεμλίνου.

Η  στάση  της Δύσης απέναντι στο αποτρόπαιο γεγονός επέχει θέση ομολογίας στήριξης των ηθικών και φυσικών  αυτουργών της επίθεσης. Τα δε ΜΜΕ της Δύσης, συμπεριλαμβανομένων και των ελληνικών,  αποφεύγουν  να καταδικάσουν απερίφραστα  το τρομοκρατικό κτύπημα,  αφού καθώς είναι εθισμένα να κατηγοριοποιούν τις σφαγές σε «ηθικά ανεκτές» ή μη, ανάλογα με τα συμφέροντα της Δύσης, είτε το υποβαθμίζουν είτε το διαστρεβλώνουν.   Όταν πρόκειται για τη γενοκτονία των Παλαιστινίων είναι «ηθικά ανεκτή» σφαγή, ή έστω «αρκούντως αιτιολογημένη». Παρόμοια στάση δείχνουν να κρατούν και για τη χθεσινή σφαγή στη Μόσχα, όπου δεν χάνουν την ευκαιρία να τονίζουν τα «σκληρά» και «αυταρχικά αστυνομικά μέτρα» του «καθεστώτος Πούτιν», που ωστόσο «στάθηκαν ανεπαρκή».

Ο ελληνικός λαός θα  πρέπει να ανησυχεί βαθύτατα, διότι πολύ φοβόμαστε ότι δεν πρόκειται για ένα  μεμονωμένο γεγονός, αλλά εντάσσεται σε ένα πλαίσιο κλιμάκωσης των ενεργειών του ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας.

Αθήνα, 23 Μαρτίου 2024

Η Πολιτική Γραμματεία του ΕΠΑΜ

Σχολιο.- Ιδιαίτερα ο ΤσιπροΜητσοτακισμος ξέρει να αποδίδει το “νιάου στα κεραμίδια” στις καρδερίνες. Ας τους στείλουμε εκεί που ξέρουν . Τίποτε δεν μπορεί να διαβρώσει τον ιστορικό Σεβασμό ανάμεσα στους Έλληνες και Ρώσους

Σχολιο.-  Η καταδίκη από το ΕΠΑΜ της αποτρόπαιας πράξης δολοφονίας αθώων ανθρώπων μας βρίσκει όλους συμφωνους. Το αυτό ισχύει για όλους τούς αθώους που δολοφονουνται στις γειτονικές συρραξεις στην Ουκρανία και στην Γάζα – Ισραήλ. Το 2ο τμήμα της 1ης παραγράφου του σχολίου σας…. “σε μια περίοδο, μάλιστα, που ο Ρωσικός λαός με τη συμμετοχή και τη ψήφο του εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του προέδρου Πούτιν” ….Τι σχεση έχει με την καταδίκη τής δολοφονίας ;

Σχολιο.- Ίσως να μην έχει σχέση με την καταδίκη της τρομοκρατικής ενέργειας, έχει όμως άμεση σχέση με αυτό καθαυτό το αποτρόπαιο τρομοκρατικό χτύπημα. Η ενέργεια αυτή, και μάλιστα αμέσως μετά τις εκλογές, έγινε με στόχο να πλήξει το αίσθημα ασφάλειας του ρωσικού λαού και την εμπιστοσύνη που εξέφρασε στην κάλπη προς την πολιτική της ηγεσίας του, κάτι που άλλωστε αναφέρεται και στην ανακοίνωση.

Δεν θα ήταν μόνο παράλειψη, αλλά αποτελεί και υποκρισία κατά τη γνώμη μου για έναν πολιτικό φορέα αλλά και για οποιονδήποτε πολιτικό παράγοντα, να εκδώσει ανακοίνωση καταδίκης χωρίς να αναφερθεί στο καθοριστικό αυτό στοιχείο. Αποφεύγοντας δηλ. να αναφερθεί στο αίτιο του τρομοκρατικού χτυπήματος, που δεν ήταν άλλο παρά η τρομοκράτηση του πληθυσμού και η άρση της εμπιστοσύνης του στο πρόσωπο του Πούτιν, τον οποίο ψήφισαν οι Ρώσοι πολίτες μαζικά, όπως και τα εκατομμύρια πολιτών κάθε εθνικότητας της ρωσικής ομοσπονδίας. Αυτήν την τόσο σημαντική παράμετρο που αποτέλεσε παράλληλα και την αιτία για να θρηνούν τόσα θύματα στη Ρωσία σήμερα, μετά από το χτύπημα αυτό, αναδεικνύει η ανακοίνωση του ΕΠΑΜ στην παράγραφο που αναφέρετε.

Όποιος πολιτικός παράγοντας ή φορέας δηλώνει ότι καταδικάζει το τρομοκρατικό χτύπημα, χωρίς όμως να κάνει νύξη για το αίτιο που όπλισε τους ενορχηστρωτές αυτής της ενέργειας, χύνει απλώς κροκοδείλια δάκρια με άπειρη υποκρισία. Το ΕΠΑΜ δεν μας έχει συνηθίσει να μασάει τα λόγια του εκφράζοντας γενικώς και αορίστως τη θλίψη του, και αυτήν ακριβώς την παρρησία δηλώνει και με αυτήν την ανακοίνωση.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτό εδώ το αεροπλάνο, είναι ένα από τα δεκάδες που έχουν βγει σήμερα παγανιά και μας ραντίζουν σαν κατσαρίδες.

Δυστυχώς, ο φακός μου δεν έφτανε τόσο μακριά για να μπορούμε να δικακρίνουμε τα γράμματα. Όποιος όμως ξέρει σε ποια εταιρεία ανήκει το ειδικά διαμορφωμένο αεροπλάνο(φαίνεται από τους σωλήνες πίσω από τα πτερύγια) ας κάνει την χάρη να ενημερώσει.

Μας δολοφονούν κάθε μέρα εδώ και 15 χρόνια με μηδαμινή αντίδραση.

update: Το ψεκαστικό αεροπλάνο είναι της εταιρείας Emirates που ανήκει στην Κυβέρνηση του Ντουμπάι !

σχολιο.- Για όποιον δεν καταλαβαίνει τι γίνεται εδώ πέρα, μιλάμε για την απόλυτη αποκάλυψη που αποδεικνύει πως χειραγωγούν τον καιρό, ο οποίος γίνεται όπλο που στρέφεται απέναντι στους λαούς!

Σχολιο.- Η ανθρωπότητα έχει παραλύσει εντελώς στις ορέξεις αυτών που αποφασίζουν για την μοίρα του πλανήτη και των έμβιων όντων που θα απομείνουν.

Σχολιο.- Κάπως έτσι λογικά έσπειραν και τον COVID

Σχολιο.- όχι, ο COVID δεν έχει σχέση με αυτό το πρόγραμμα. Σίγουρα όμως εξαιτίας αυτού του προγράμματος έχει αποδυναμωθεί το ανοσοποιητικό μας, που σημαίνει πως μας κάνει πιο ευάλωτους σε αρρώστιες

Σχολιο.- τα τελευταία χρόνια το αναπνευστικό στα χειρότερα του

Σχολιο.- Όχι δεν είναι από τις τουρμπίνες. Είναι από ειδικά διαμορφωμένος σωλήνες που χρησιμοποιούνται για να κάνουν τους αεροψεκασμούς. Δες το βίντεο στο δεύτερο σχόλιο που έχω αφήσει.

Η φωτογραφία είναι τόσο πολύ κροπαρισμένη που δεν δείχνει το τι αφήνει πίσω και πως αυτό ανοίγει και γίνεται σύννεφο



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



24 Μάρτη 1999 – Η βρώμικη λυκοσυμμαχία του ΝΑΤΟ βομβαρδίζει τη Γιουγκοσλαβία

Στις 24 Μαρτίου 1999 λίγο πριν από τις 21:00 τοπική ώρα ηχούν οι σειρήνες του πολέμου σε μια σειρά από γιουγκοσλαβικές πόλεις όπως η Πρίστινα και το Βελιγράδι μεταξύ άλλων. Αυτό που ακολουθεί είναι ένα μπαράζ βομβιστικών και μαχητικών επιθέσεων από το ΝΑΤΟ με τη πλήρη στήριξη της Ευρω Ένωσης, οι οποίες στο σύνολό τους ανέρχονται στις 35.788 και έλαβαν χώρα σε περίπου 200 διαφορετικές περιοχές της γιουγκοσλαβικής επικράτειας.

Η δολοφονική επιχείρηση σφαγιασμού του λαού της Γιουγκοσλαβίας φέρει το κωδικό όνομα Noble Anvil από τους Αμερικανούς ιμπεριαλιστές-φονιάδες και διαρκεί συνολικά 78 εφιαλτικές μέρες. Κατά τη διάρκεια αυτών σύμφωνα με εκτιμήσεις σερβικών αρχών δολοφονούνται 2.500 άνθρωποι εκ των οποίων περίπου 90 παιδιά. Συνολικά πραγματοποιούνται 2.300 αεροπορικές επιδρομές, πυροδοτούνται 420.000 βλήματα από αέρα, πύραυλοι και βόμβες συνολικού βάρους 21 χιλιάδων τόνων. 

Στα χρησιμοποιημένα βλήματα συγκαταλέγονται 37.000 βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου καθ’ ομολογία του Πενταγώνου, ενώ η χρήση τους απαγορεύεται ρητά από διεθνείς συνθήκες, οι οποίες σκορπούν περαιτέρω τον θάνατο. Οι στόχοι αυτής της «ανθρωπιστικής» παρέμβασης είναι κατά βάση πολυκατοικίες, γέφυρες οδικού και σιδηροδρομικού δικτύου, σχολεία, νοσοκομεία μέχρι και μαιευτήρια και κομβόι προσφύγων. Στο έλεος των φονιάδων δεν μένουν ούτε νεκροταφεία και οστεοφυλάκια.

Η δικαιολογία για την έναρξη των νατοϊκών πολεμικών επιχειρήσεων είναι η προστασία μουσουλμανικών μειονοτήτων, των οποίων τα δικαιώματα καταπατούνταν από τη Γιουγκοσλαβία του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, σύμφωνα με τον αποικιοκρατικό ξεφτιλοΟΗΕ, τη λυκοσυμμαχία του ΝΑΤΟ και μερικές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις αποδεδειγμένα χρηματοδοτούμενες από τους Αμερικάνους. Όλο αυτό αποτέλεσε μια προεργασία-ένα ιμπεριαλιστικό σχεδιασμό των αμερικανών φονιάδων των λαών οι οποίοι έριχναν λάδι στη φωτιά των επιμέρους εθνικισμών της περιοχής των Βαλκανίων, χρηματοδοτώντας βαλτά κόμματα, κρατικούς και πολιτικούς παράγοντες, ώστε να υλοποιούν τα βρώμικα σχέδια και τις στοχεύσεις του. Έτσι λοιπόν βαφτίζεται ο πόλεμος, ο διαμελισμός μιας χώρας καθώς και τα μετέπειτα εγκλήματα πολέμου των δυτικών ως «ανθρωπιστική παρέμβαση». 

Ο απώτερος σκοπός του αμερικανονατοϊκού ιμπεριαλισμού, αναφορικά με τον βομβαρδισμό και τον μετέπειτα διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας, δεν ήταν άλλος από τον έλεγχο και την κυριαρχία πάνω στην περιοχή και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της, με τελικό σκοπό την περικύκλωση της Ρωσίας και της ιμπεριαλιστικής της αφαίμαξης από τις ΗΠΑ με αιχμή του δόρατος το ΝΑΤΟ. Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να αναφερθεί ότι στο Συμβούλιο του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ, η Ρωσία και η Κίνα καταψηφίζουν και αναφέρουν ότι θα ασκήσουν το δικαίωμα του βέτο και έτσι το ΝΑΤΟ απλά παρακάμπτει τον αποικιοκρατικό ξεφτιλοΟΗΕ του. 

Μόνο τυχαία δεν είναι άλλωστε και η δημιουργία στο Κόσοβο της μεγαλύτερης νατοϊκής στρατιωτικής βάσης στα Βαλκάνια, το Camp Bondsteel. 

Μια άλλη πτυχή της ιμπεριαλιστικής επέμβασης στην Γιουγκοσλαβία ήταν η δημιουργία μιας νέας κατάστασης, ενός καινούργιου συσχετισμού δυνάμεων που αντικατοπτρίζεται και στο επίπεδο του διεθνούς δικαίου, ότι δηλαδή άνοιξε τις ορέξεις, βλέψεις του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού για την δικιά του δήθεν ολοκλήρωση, το δόγμα της παγκόσμιας κυριαρχίας. Ο μακελάρης Μπιλ Κλίντον δηλώνει κατά λέξη «Αυτό που κάναμε στο Κοσσυφοπέδιο μπορούμε να το ξανακάνουμε τώρα, μπορούμε να το κάνουμε αύριο αν είναι αναγκαίο, είτε στην Αφρική, είτε στην Κεντρική Ευρώπη» το 1999. Ξέρουμε τι ακριβώς επακολούθησε την στρατιωτική επιχείρηση διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας, δηλαδή επεμβάσεις σε Αφγανιστάν, Ιράκ Λιβύη και Συρία και δυστυχώς πάει λέγοντας. 

Όσον αφορά τα της χώρας μας εκείνη την περίοδο σε σχέση με την διεξαγωγή του ιμπεριαλιστικού πολέμου έχουμε τα εξής, τη μια πλευρά την πλήρη παράδοση της Ελλάδας στον πολεμικό σχεδιασμό τού ΝΑΤΟ και εξηγούμαστε αφού:

• Μετέτρεψε την Ελλάδα σε διοικητικό κέντρο του πολέμου των 78 ημερών,

• κατέστησε την Ελλάδα ένα παντός καιρού διαμετακομιστικό κέντρο των πεζοναυτών που «εξανθρώπιζαν» τα Βαλκάνια,

• έστειλε το αντιτορπιλικό «Θεμιστοκλής» στην Αδριατική υπό τη σημαία του ΝΑΤΟ,

• παραχώρησε το Λιτόχωρο για την απόβαση των ΝΑΤΟικών,

• παραχώρησε ακόμα και τις εθνικές οδούς της χώρας για να περνούν τα τανκς των «συμμάχων».

Από την άλλη πλευρά ο ελληνικός λαός βγήκε στους δρόμους όλων των μεγάλων πόλεων της χώρας, με ένα κύμα μαθητικών καταλήψεων πανελλαδικά ενάντια στον πόλεμο.

Με μαχητικές κινητοποιήσεις σωματείων, πολιτικών φορέων ανά την επικράτεια.

Με τους φιλάθλους να σηκώνουν πανό στα γήπεδα εναντίον της επέμβασης, με αποκορύφωμα το ιστορικό φιλικό των ομάδων ποδοσφαίρου της Α.Ε.Κ. και της Παρτιζάν στο υπό επίθεση Βελιγράδι.

Ο ελληνικός λαός, έχοντας βιώσει στο πετσί του τι πάει να πει αμερικανική επέμβαση (βλέπε βόμβες ναπάλμ στον Γράμμο το 1949 και αμεκανοκίνητη στρατιωτική χούντα το 1967 μεταξύ άλλων) τοποθετείται σε δημοσκοπήσεις σαν ο λαός εντός της Ευρώπης που με το μεγαλύτερο ποσοστό διαφωνεί -αντιτίθεται στην ιμπεριαλιστική επέμβαση με ποσοστά που ξεπερνούσαν το 90%, δείχνοντας ότι η ιστορική συνείδηση δεν διαβάλλεται.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Μακελειό από ισλαμοφασίστες τρομοκράτες" επιχειρείται να παρουσιαστεί η ΣΦΑΓΗ 100 και πλέον Αμάχων στην Μόσχα. Ως "δράστης" επιλέχτηκε να πλασαριστεί το "ισλαμοφασιστικό κράτος" (ISIS) γνωστότατο από καιρό πρακτορείο της CIA.

Δεν πρέπει μάλιστα να αιφνιδιαστεί κανείς αν, με αφορμή το έγκλημα στο Crocus City Hall, εμφανιστούν και ορισμένοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι οι οποίοι θα αρχίσουν να διατυμπανίzουν ότι: "Ισλαμιστές ο ISIS, ισλαμιστές και η HAMAS...Άρα HAMAS και ISIS είναι ένα και το αυτό!".

Από ό,τι φαίνεται όμως, τα "γαϊδουρινά αυτιά" των ΟΥΚΡΑΝΟΝΑΖΗΔΩΝ ΧΑΦΙΕΔΩΝ ΤΟΥ NATO δεν κατέστη δυνατό να διαφύγουν από τις Ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πολίτης Οπλίτης-- Κλέφτης- Αντάρτης Παλικάρι, πάντα ο ίδιος ο ΛΑΟΣ. 

ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ΗΠΑ που επι (61) χρόνια ΔΕΝ κατάφεραν ν’ανακαλυψουν τους δολοφόνους του Κένεντυ,σε 5 λεπτα…εφηύραν τους «ενόχους» τρομοκρατες της Μόσχας…

Σχολιο.- Οι Σιωνιστές έχουν τον διάβολο μέσα τούς.... μόνο που τώρα έγιναν προβλέψιμοι και από την λύσσα τους κάνουν σπασμωδικές κινήσεις, γι'αυτό ο Πούτιν μας πρέπει να προσέχει πολύ!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ας μην ξεχναμε βεβαιως οτι η προσφατα ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣΑ και ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΕΙΣΑ ΣΚΡΟΦΑ (ΝΟΥΛΑΝΤ), στην τελευταια της συνεντευξη μετα απο συναντηση με ΖΕΛΕΝΣΚΙ δηλωσε το εξης:

''ΑΣ ΜΗΝ ΕΦΗΣΥΧΑΖΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ , ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ''

ΒΡΩΜΕΡΗ ΣΚΡΟΦΑ

Σχολιο.- Οι τίτλοι τέλους της αγγλοαμερικανικης αυτοκρατορίας δικτατορίας έχουν γραφτεί η επικύρωση της πτώσης πλησιάζει

Σχολιο.-  Ο Φιντέλ Κάστρο το 1992 είχε πει: Ο πόλεμος τώρα θα γίνει μεταξύ Ρωσίας και φασισμού. Μόνο που ο φασισμός θα λέγεται Δημοκρατία.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ότι και να πεις είναι λίγο… Μόνταραν τη συνομιλία του σταθμάρχη για να κυριαρχήσει το αφήγημα περί “ανθρώπινου λάθους” μόλις μια μέρα μετα την τραγωδία στα Τέμπη!!!

24/3/2024

Κάποτε κατηγορούμασταν ως “ψεκασμένοι” επειδή μιλούσαμε για εγκλήματα μέσα στα νοσοκομεία, δύσκολο να το πιστέψει ο μέσος αναγνώστης, όπως και πολλά άλλα που προτιμά να δίνει το προσωνύμιο ψεκασμένος παρά να αποδεχτεί την σκληρή πραγματικότητα.

Αυτά όμως που γίνονται στην υπόθεση των Τεμπών, αν και ξεπερνούν κάθε φαντασία, ίσως τον κάνει να ξυπνησει απότομα απο το λήθαργο. Διότι πλέον δεν μιλάμε για ελληνικό κράτος αλλά για δομή εγκληματικής οργάνωσης με αρχηγό Κορλεόνε!

Η κυβέρνηση μιά μέρα μετά το έγλημα στα Τέμπη, μόνταρε τη συνομιλία του σταθμάρχη με το μηχανοδηγό!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας το ΒΗΜΑ, έγγραφα αποδεικνύουν ότι οι συνομιλίες, κλάπηκαν από το σύστημα καταγραφών πρόωρα, υπέστησαν μοντάζ για να κυριαρχήσει στο δημόσιο αφήγημα το ανθρώπινο λάθος!

Η περιβόητη συνομιλία του σταθμάρχη με τον μηχανοδηγό που δόθηκε στη δημοσιότητα μια μόλις ημέρα μετά από τη σύγκρουση των δύο τρένων και φέρεται να δείχνει την εντολή αναχώρησης του μοιραίου Intercity προς τη λάθος πορεία, δεν αφορούσε την αμαξοστοιχία που ενεπλάκη στο δυστύχημα, αλλά εκείνη τοπικού συρμού που κινήθηκε κανονικά και δεν είχε καμία εμπλοκή.

Μιλάμε για κανονική “κοπτοραπτική” στα ηχητικά με σκοπό να δοθούν στη δημοσιότητα. Ο μοναδικός που έχει αυτά τα ηχητικά, είτε στο GSMR που κάνει την επικοινωνία μεταξύ των σταθμαρχών, είτε την ώρα που φεύγει το τρένο από τη Λάρισα, είναι ο ΟΣΕ. Είναι δυνατόν 8 με 10 ώρες μετά το τραγικό δυστύχημα να υπάρχει συνομιλία σταθμάρχη – μηχανοδηγού, που αποτελεί αντικείμενο προανακριτικής έρευνας, στο Youtube;».

Παράλληλα, σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής» στελέχη του ΟΣΕ είχαν υποστηρίξει ότι παρέδωσαν τις σχετικές μαγνητοφωνήσεις στην τροχαία Λάρισας τις πρώτες ώρες μετά το δυστύχημα, όμως από νεότερα έγγραφα αποδεικνύεται ότι αυτά δόθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ. στις 3 Μαρτίου, τρεις ημέρες μετά την σύγκρουση. Κάτι που αποδυκνείει πως τα ηχητικά εκλάπησαν παράνομα απο την κυβέρνηση με άγνωστο τρόπο.

Τέλος, από την ΕΛ.ΑΣ. διαψεύδονται οι αναφορές ότι εκείνοι είχαν δώσει εντολή εξαφάνισης των συντριμμιών, όπως είχαν υποστηρίξει κυβερνητικά στελέχη και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Τα παραπάνω ζητήματα που φώναζαν πως κάτι δεν πάει καλά, παρουσιάστηκαν απο όποιον τα αμφισβητούσε ως θεωρία συνωμοσίας και μάλιστα με πρωταγωνιστές τον Σύριζα και το ΠΑΣΟΚ!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επίθεση στη Μόσχα: Κοινή επιχείρηση μυστικών δυτικών υπηρεσιών, Ουκρανών και ισλαμιστών τρομοκρατών με χρηματοδότηση απο ΗΠΑ και Βρετανία λένε οι Ρωσοι!

24/3/2024

Όπως φαίνεται απο τα στοιχεία που δίνουν οι Ρώσοι στη δημοσιότητα για την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα. Ήταν μια κοινή επιχείρηση μυστικών δυτικών υπηρεσιών, της ουκρανικής μυστικής υπηρεσίας GUR και των ισλαμιστών που πολεμούν στο πλευρό των Ουκρανών.

Οι μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας έδωσαν στη δημοσιότητα τον επικεφαλή των ισλαμιστών τρομοκρατών που ηγήθηκε της πολύνεκρης επίθεσης στην Μόσχα, Αμπντουλάχ Σισάνι (Abdulhakim Shishani στον κόκκινο κύκλο της φωτό), στην συνοριακή περιοχή Ρωσίας-Ουκρανίας κοντά στην πόλη του Belgorod, κατά τη διάρκεια της προσπάθειας των Ουκρανών να εισέλθουν στο ρωσικό έδαφος.

Ο Σισάνι, όπως αναφέρουν οι Ρώσοι, είναι ο σύνδεσμος μεταξύ της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών του Ουκρανικού Υπουργείου Άμυνας (GUR) και των ισλαμιστών τρομοκρατών που πολεμούν στο πλευρό των ουκρανικών στρατευμάτων ως μισθοφόροι.

Οι Ρώσοι μάλιστα αναφέρουν ότι αυτή η ομάδα χρηματοδοτήθηκε από τις ΗΠΑ και τη Βρετανία.

Το γεγονός ότι η Μόσχα κατονομάζει ευθέως τις ΗΠΑ και την Βρετανία, για το έγκλημα, δείχνει ότι είναι σοβαρά τα πράγματα για την διεθνή ασφάλεια.

Η Αμερικανίδα Υφυπουργός Εξωτερικών σε ένα άκρως προκλητικό βίντεο ειχε ανακοινώσει στις 22 και 24 Φεβρουαρίου πως τον Πούτιν το περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη!

Συγκεκριμένα η Αμερικανίδα ΥΦ.ΕΞ Β.Νουλάντ, είχε πει επί λέξει «με αυτά τα χρήματα (αμερικανική οικονομική βοήθεια) η Ουκρανία θα στην Ανατολή με ασύμμετρο πόλεμο, ο οποίος έχει αποδειχτεί τόσο αποτελεσματικός στο πεδίο της μάχης».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι «με αυτή την συμπληρωματική οικονομική βοήθεια ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα αντιμετωπίσει κάποιες πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις».

https://twitter.com/i/status/1771463804271935722

https://twitter.com/i/status/1771494571395969231

Ασύμμετρος πόλεμος είναι φυσικά και η τρομοκρατία!

Η Βικτώρια Νούλαντ έχει ιστορικό στις απειλές, το ίδιο είχε κάνει λίγο πριν την δολιοφθορά στους αγωγούς Nord Stream2!

Συγκεκριμένα στις 27 Ιανουαρίου 2022, η υφυπουργός Εξωτερικών Victoria Nuland δήλωσε: «Εάν η Ρωσία εισβάλει στην Ουκρανία, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ο Nord Stream 2 δεν θα υπάρχει».

Στις 28 Ιανουαρίου 2023, μετά την επίθεση, η υφυπουργός Nuland δήλωσε απαντώντας στις κατηγορίας του γερουσιαστή Ted Cruz: «Είμαι, και νομίζω ότι και η κυβέρνηση είναι πολύ χαρούμενη που ο Nord Stream 2 είναι τώρα, ένα κομμάτι μέταλλο στο βυθό της θάλασσας.”

Ίσως είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που οι ΗΠΑ ανακοινώνουν τις προθέσεις τους και μάλιστα για ασύμμετρο πόλεμο που έχει να κάνει με τρομοκρατία. Αλλά και η πρώτη φορά, που η αμερικανική κοινή γνώμη είναι κατά του πολέμου, σύμφωνα με πολλές δημοσκοπήσεις.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι γνωρίζουμε για τους φερόμενους ως τρομοκράτες που συνελήφθησαν στη βομβιστική επίθεση στον Crocus 

 Όλοι τους μιλούν πολύ άσχημα ρωσικά (ή προσποιούνται ότι μιλούν άσχημα) και επικοινωνούν στα τατζίκικα μέσω διερμηνέα.

 Η τρομοκρατική επίθεση πραγματοποιήθηκε "για χρήματα": ένα άτομο "χωρίς όνομα ή επώνυμο" τους βρήκε μέσω Telegram, αποκαλώντας τον εαυτό του "βοηθό του ιεροκήρυκα", ενώ ο συλληφθείς απέτυχε να προσδιορίσει το ακριβές ποσό, είπε αρχικά ότι του υποσχέθηκαν μισό εκατομμύριο ρούβλια και στη συνέχεια "μερικά εκατομμύρια"

 Το όνομα του ιεροκήρυκα δεν αναφέρεται, αλλά ένας από τους τρομοκράτες παραδέχτηκε ότι είχε ακούσει τις "διαλέξεις, τα κηρύγματά" του.

 Αναφέρεται η Τουρκία, απ' όπου ένας από τους τρομοκράτες έφτασε στις αρχές Μαρτίου. Δεν είναι σαφές αν συνάντησε τον "ιεροκήρυκα" ή τους ανθρώπους του.

 Ο ίδιος ο "βοηθός ιεροκήρυκα" παρείχε προσωπικά τις συντεταγμένες της τοποθεσίας της τρομοκρατικής επίθεσης, ενώ οι διοργανωτές τους παρείχαν όπλα: τουφέκια Καλάσνικοφ.

 Οι τρομοκράτες ζούσαν μαζί σε έναν ξενώνα στα βόρεια της Μόσχας και σίγουρα δεν ήταν παλιοί φίλοι: τουλάχιστον δύο από τους τέσσερις γνωρίστηκαν μόλις "πριν από 10-12 ημέρες".

 Το αυτοκίνητο με το οποίο πήγαν στο Crocus και στη συνέχεια προσπάθησαν να διαφύγουν το αγόρασαν από μια οικογένεια, "ήθελαν να το δουλέψουν ως ταξί". Κατά την απόδραση τους προς τα σύνορα, πέταξαν τα όπλα

Συμπέρασμα: από τα αποσπάσματα της ανάκρισης δεν προκύπτει κάποια συνεκτική εικόνα. Δεν είναι απολύτως σαφές τι ακριβώς συνέδεε αυτούς τους ανθρώπους, από ποια κίνητρα καθοδηγούνταν, οργανώνοντας μια από τις πιο αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στη ρωσική ιστορία

Σχολιο.- H CIA γνωρίζει σίγουρα....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



143 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 183 τραυματίστηκαν μετά τους πυροβολισμούς στο συναυλιακό κέντρο Crocus City Hall στη Μόσχα.

Η Αμερικανική πρεσβεία στη Μόσχα στις 7 Μαρτίου 2004 ασφαλείας κοινοποίησε τον εξής συναγερμό ασφαλείας :

"Η πρεσβεία παρακολουθεί τις αναφορές ότι εξτρεμιστές έχουν σχέδια για να χτυπήσουν μεγάλες συγκεντρώσεις στη Μόσχα, συμπεριλαμβανομένων συναυλιών, και οι πολίτες των ΗΠΑ θα πρέπει να αποφεύγουν τις μεγάλες συγκεντρώσεις τις επόμενες 48 ώρες".



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τεράστιες αντιδράσεις διεθνώς προκάλεσε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από ομιλία του ραβίνου και διευθυντή του ιερατικού σχολείου, Shirat Moshe, στην πόλη Γιάφα, στο Ισραήλ, Eliyahu Mali. 

Απευθυνόμενος σε Ισραηλινούς στρατιώτες, και μιλώντας για τους κατοίκους στη Γάζα, τους είπε ότι ο «ιερός νόμος» επιβάλλει την θανάτωση όλων, ακόμα και των γυναικών και των παιδιών.

Εκτος μήνας πολέμου στη Γάζα, και η διεθνής κοινότητα κάνει τα στραβά μάτια στην πρωτοφανή σφαγή και απίστευτη καταστροφή, που, όπως όλα δείχνουν, θα οδηγήσει σε μαζική «έξοδο» των Παλαιστινίων από τον τόπο τους. Κάτι που πιθανότατα θα σημάνει μεγάλο προσφυγικό κύμα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Δύο γυναίκες ...γύρω στα πενήντα ...συζητούν σε ένα βιβλιοπωλείο..ακριβώς δίπλα μου...:

-Δεν μπορώ άλλο...έχω εδώ και τρεις μέρες αφόρητο πονοκέφαλο...

-δεν πήρες ένα Depon;;;λέει η άλλη και της πιάνει συμπονετικά τον ώμο ..

-με τίποτα ...κάνουν κακό στο συκώτι...παίρνω κάτι βότανα...

...πέφτει μια σιωπή μερικών δευτερολέπτων και της απαντάει:

-τα πειραματικά "εμβόλια" τα έκανες όμως ...

η πρώτη ..δυσφορεί λίγο ..και λέει:

-..ά λ λ ο ...αυτό...

έφυγα ...δεν αγόρασα αυτό που ήθελα....

...σκιάχτηκα..."



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ!

25 χρόνια πριν, σαν σήμερα το 1999, άρχισε ο ανελέητος βομβαρδισμός της Γιουγκοσλαβίας από το ΝΑΤΟ, που κράτησε 79 μερόνυχτα!

Στόχος; “Να γονατίσουν οι Σέρβοι” όπως τόνιζε το πρωτοσέλιδο του ΤΙΜΕ αναμεταδίδοντας τις δηλώσεις Κλίντον, Μπλαιρ κι όλης της συμμορίας ηγεσιών από 19 χώρες που συμμετείχαν!

-Βομβαρδίστηκαν 25.000 κτίρια, 14 αεροδρόμια, 2 διυλιστήρια, το 1/3 των εργοστασίων ηλεκτροπαραγωγής, σχεδόν όλα τα εργοστάσια της χώρας, 305 σχολές, σχολεία, νοσοκομεία και μαιευτήρια, μοναστήρια, γέφυρες και δρόμοι, κομβόι προσφύγων, έως και νεκροταφεία!

-3.000 άμαχοι και 1.002 μέλη του Γιουγκοσλαβικού Στρατού σκοτώθηκαν και περίπου 12.500 άνθρωποι τραυματίστηκαν. Το 30% όλων των θυμάτων ήταν παιδιά! 

-Χιλιάδες άλλοι ακολούθησαν και πεθαίνουν ακόμα από τις ραδιενεργές συνέπειες των βλημάτων ουρανίου που χρησιμοποίησε η Δύση!

-Εκατοντάδες χιλιάδες έγιναν πρόσφυγες και 2.500.000 καταδικάστηκαν σε πλήρη οικονομική εξαθλίωση.

Όποιος έχει επισκεφτεί τη Σερβία, μπορεί να καταλάβει γιατί 25 χρόνια μετά παραμένουν ίσως ο πιο ελεύθερος κι ανυπότακτος λαός της Ευρώπης:

- ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ 

και

- ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΝΕ!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Περί Ελευθερίας, Αρετής και Τόλμης

Η φετινή επέτειος της Επανάστασης του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, που ίσως δεν θέλουμε να δούμε κατάματα: Η δήλωση του Ερντογάν ότι το 1974 έγινε μέγα λάθος που δεν καταλήφθηκε ολόκληρη η Κύπρος, δείχνει ανάγλυφα τους στόχους και τις βλέψεις του τούρκικου επεκτατισμού. Εδώ, στη χώρα μας, οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης και οι κυβερνήτες το «διασκέδασαν», πως πρόκειται για προεκλογική δήλωση, αποκρύβοντας ότι προετοιμάζονται για τις «Πρέσπες του Αιγαίου» λίαν προσεχώς (μάλιστα επίκειται ταξίδι του κ. Μητσοτάκη στην Τουρκία τον Μάιο). Ο ενδοτισμός και ο νεοραγιαδισμός με υποκλίσεις υποτέλειας προς τις Πρεσβείες (της «σωστής πλευράς της Ιστορίας»), αλλά και προς τον ίδιο τον Ερντογάν, αποτελούν μια πραγματικότητα – αλλά και μια ντροπή ταυτόχρονα.

Μα δεν σταματούν εδώ οι ασχήμιες: Στον γιορτασμό της 25ης Μαρτίου αποκλείστηκε η συμμετοχή εκπροσώπων της επίσημης Ρωσίας. Ναι, η Ρωσία είναι εχθρός πλέον γιατί έτσι πρόσταξαν οι ΗΠΑ, η Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ. Μπράβο στο Υπουργείο Εξωτερικών για τον αποκλεισμό αυτό… Η ντροπή έχει συνέχεια: Σε πρόταση της εκκλησίας να πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις σε όλες τις πόλεις της χώρας στην επέτειο της εισβολής και κατάληψης της μισής Κύπρου το 1974 (συμπληρώνονται 50 χρόνια), η κυβέρνηση απάντησε αρνητικά. Μάλλον γιατί χαλάει το ελληνοτουρκικό ειδύλλιο, παρά τις προκλητικότατες δηλώσεις Ερντογάν και κορυφαίων κυβερνητικών παραγόντων της Τουρκίας.

Στη σημερινή Ελληνική πολιτεία, στο πολιτικό της σύστημα, ελλείπει προπάντων η Αρετή. Σε βαθμό σαπίσματος. Η ιδιοτέλεια των οικονομικών και πολιτικών ελίτ συμβαδίζει με το βούλιαγμα της χώρας, με την εξυπηρέτηση σχεδιασμών σε βάρος της κυριαρχίας της, με τη γενική εκποίησή της, την παράδοσή της – φτάνει αυτό να αυξάνει το πουγκί τους. Αφού δεν υπάρχει Αρετή, δεν υπάρχει ανάγκη Ελευθερίας, πού να ζητάμε και Τόλμη! Κι όλα αυτά σε αντίθεση με το βάθος και τη σημασία της Επανάστασης του 1821.

Δεν ζούμε σε εποχές ανάτασης φρονήματος, εμπέδωσης νοήματος και σκοπών. Δεν ζούμε σε εποχές με στόχους και ελπίδα. Ζούμε μάλλον σε σκοτεινή περίοδο, με νέες αποικιοποιήσεις –ακόμα και της συνείδησης– και με νέους ζουρλομανδύες για τον πληθυσμό, που έχει πλέον χάσει την ιδιότητα του πολίτη. Σκοπός να γίνουν όλοι σύγχρονοι δουλοπάροικοι, ανδράποδα με ψηφιακές πινελιές. Άλλοι υπερεπιταχυνόμενοι για να προλάβουν κάποια μορφή προσαρμογής και επιβίωσης κι άλλοι χωρίς χρόνο και ελπίδα, χωρίς αύριο. Και βροχή τα χαράτσια.

Δεν υπάρχουν τα δοσίματα και η δεκάτη; Υπάρχει ο ΦΠΑ, ο πληθωρισμός, ο ΕΝΦΙΑ, η υπερφορολόγηση-ξεζούμισμα, οι μισθοί πείνας και αναξιοπρέπειας, ο στιγματισμός της φτώχειας αντί για καταπολέμησή της, η ενοχοποίηση του λαού για όσα αναγκάζεται και υπομένει. Και από κοντά η ασυδοσία, η ατιμωρησία, το ακαταδίωκτο όλων των νέων τυράννων-υπαλλήλων, των νέων κοτζαμπάσηδων και προσκυνημένων τζακιών στους Μεγάλους, τις ΗΠΑ, την Κομισιόν και φυσικά στον νέο Σουλτάνο που οραματίζεται τη Γαλάζια Μεγάλη Πατρίδα, θεωρώντας το Αιγαίο, την Κύπρο, τη Θράκη και τα Βαλκάνια δικά του.

Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία. Επειδή πρόκειται για ένα μεγάλο ιδανικό, και έχει να αντιμετωπίσει ισχυρούς εχθρούς που επιχειρούν να τη ματαιώσουν: Ένα ολόκληρο σύστημα οικονομικών και στρατιωτικών κολοσσών –συνασπισμένων ή διαιρεμένων– που στηρίζονται στο κεφάλαιο και ενδιαφέρονται μόνο για τη διαιώνιση της κυριαρχίας τους. Για τίποτε άλλο. Σήμερα –σε σχέση με το 1821– τα δεσμά είναι πολλαπλά, πολυεπίπεδα, και πλέκονται με γιρλάντες «ατομικής ελευθερίες», «ατομικού αυτοπροσδιορισμού». Η μετανεωτερική συνθήκη καταργεί τα όρια, το μέτρο, τις αξίες, τα νοήματα, εν τέλει τον ίδιο τον άνθρωπο ως κοινωνικό (και πολιτικό) ον. Τον θρυμματίζει, τον διαλύει, τον καταδυναστεύει, τον υποδουλώνει, ενώ τον ανακηρύσσει κέντρο του κόσμου.

Τίποτα το τρομερό σε όλα αυτά. Για όσους θέλουν να αντισταθούν στη σύγχρονη βαρβαρότητα, το μήνυμα είναι σαφές: Η απελευθέρωση, η κίνηση προς την Ελευθερία, πρέπει να είναι πιο βαθιά, πιο πλατιά, να αγκαλιάζει όλες τις όψεις της ζωής –μα όλες, και με σεβασμό– και οφείλει να είναι χειραφετητική, να προάγει την κοινωνικότητα σε έναν ανώτερο βαθμό από όσους γνωρίσαμε μέχρι σήμερα. Πρέπει να είναι προάγγελος ενός άλλου Πολιτισμού. Προς το παρόν, ας οπλιστούμε με Αρετή και Τόλμη!

Δρόμος της Αριστεράς



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έρχεται ο τρίτος; Ο Πούτιν βομβαρδίζει το Κίεβο, την πρωτεύουσα της Ουκρανίας αυτή τη στιγμή στις 6.46 το πρωί της Κυριακής.

https://twitter.com/i/status/1771760413043999013



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κουλοτόμαρα, από προχθές υποστηρίζετε και το ισλαμοφασιστικό κράτος. 

Έχει και πιο κάτω για σας, είναι βέβαιο.

Σχολιο.- Με το ισλαμθφασιστικό κράτος έχουν ταχθεί ανοιχτά υπέρ ήδη από την εμπλοκή της Ρωσίας στη Συρία, είχαν μάλιστα ικανοποιηθεί όταν οι Τούρκοι κατέρριψαν ένα ρωσικό αεροσκάφος. Αυτό το φαινόμενο θα μπορούσαμε να το πούμε συντριπτική συνειδησιακή ήττα

Σχολιο.- Λογικό είναι

Το Isis είναι κατασκεύασμα της ούζα... Της πατρίδας τους

Σχολιο.- και με τους σιωναζί αλλα και με το ισλαμοφασιστικο κρατος.Μονο εμεις αυτα.Υποκλιθειτε στην ανωτατη μορφη νοημοσυνης του 41 τακατο



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



25 Μαρτίου 1942 - 25 Μαρτίου 1943

Οργανωμένος από το ΕΑΜ Νέων, ο γιορτασμός της 25ης Μαρτίου το 1942 (πρώτη φωτογραφία), πήρε τη μορφή διαδήλωσης, με το στεφάνωμα των προτομών των αγωνιστών του '21, από το Πεδίο του Άρεως μέχρι τα Προπύλαια και το Κολωνάκι. 

Αποκρούστηκαν οι αλλεπάλληλες επιθέσεις των Ιταλών καραμπινιέρων, αν και 150 νέοι πιάστηκαν και βασανίστηκαν απάνθρωπα.

Την επόμενη χρονιά ο γιορτασμός οργανώθηκε από την ΕΠΟΝ και προσέλαβε χαρακτήρα τεράστιας νεολαιίστικης και λαϊκής διαδήλωσης. Είχαν προηγηθεί, άλλωστε, οι μεγάλες κινητοποιήσεις που απέτρεψαν την πολιτική επιστράτευση.

Η κινητοποίηση βρέθηκε αντιμέτωπη με την ωμή βία των κατακτητών (δεύτερη φωτογραφία), με συνέπεια τη δολοφονία δεκάδων διαδηλωτών, τη σύλληψη εκατοντάδων και την εκτέλεση περίπου σαράντα, κυρίως νέων και ανάπηρων του Ελληνοϊταλικού Πολέμου, τις επόμενες μέρες.

Επρόκειτο για την ιστορική κινητοποίηση που ενέπνευσε στον Οδυσσέα Ελύτη τη "Μεγάλη Έξοδο" στο "Άξιον Εστί" και έγινε ευρύτατα γνωστή από τη συνταρακτική αφήγηση του Μάνου Κατράκη, με τη μελοποίηση του έργου από τον Μίκη Θεοδωράκη.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μην περιμένετε σχόλια μου,με μπλόκαρε για (6) μερες η μαφιόζικη & ναζιστική συμμορία του FaceBook,καθ’υπόδειξη του τραμπούκου & χυδαίου υβριστή Gus Georgopoulos !!!

Σχολιο.- Εδώ εγώ δεν κάνω πλέον αναρτήσεις και έφαγα μπλοκ....

Σχολιο.- Fanculo, ο fascista. Σε ξένες γλώσσες τα μπινελικια πλιζ...

Σχολιο.- Ομοιοπαθείς, εμένα για 13 μέρες. Είναι η αποστομωτική πράξη στον αποδεικτικό λόγο.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ

‘‘Να υποτάξουμε τους Σέρβους. Οι μαζικοί βομβαρδισμοί ανοίγουν την πόρτα στην ειρήνη’’.

Πριν από 25 χρόνια, το ΝΑΤΟ άρχισε να βομβαρδίζει τη Σερβία, και το περιοδικό Time εξηγεί έγκυρα γιατί αυτό ήταν καλό.

25 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, η Ρωσία και η Παλαιστίνη αμύνονται απέναντι στον ίδιο εχθρό, την αμερικανοΝΑΤΟϊκή Δύση.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΙ ασφαλίτες τού FaceBook δέν ησυχάζουν ποτέ!...

είναι άγρυπνοι φρουροί τών ΙμπεριαΛηστών...

Η δημοσίευσης σας παραβιάζει τους Όρους της Κοινότητας και έχει μετακινηθεί πιο χαμηλά στη ροή.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ...

Το "Al-Jazeera" στις 19/3/2024 δημοσίευσε αποκλειστικές εικόνες που δείχνουν πως η Αντίσταση στη...μαρτυρική Γάζα έχει τον έλεγχο της κατάστασης κι αυτό διαπιστώνεται από την παρακολούθηση του Ισραηλινού αξιωματικού, Διοικητή της Επίλεκτης Μονάδας "Shaldag", Yitzhar Hoffman, ο οποίος στη συνέχεια εκτελέστηκε από έναν παλαιστίνιο ελεύθερο σκοπευτή της Παλαιστινιακής Αντίστασης, με το θρυλικό τουφέκι "Qassam Ghoul" (Made in Γάζα), που κατασκευάστηκε και παράγεται μέσα στην Γάζα.

Ο Yitzhar Hoffman, ήταν ο Ισραηλινός σιωναζί, ο επικεφαλής βρεφοκτόνος αξιωματικός υπεύθυνος για την πολιορκία, επίθεση στο νοσοκομείο Al-Shifa στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας τον Νοέμβρη του 2023.

Οι Ταξιαρχίες Αλ Κασσάμ (Izz al-Din al-Qassam Brigades, στρατιωτικό σκέλος της Χαμάς), παρακολουθούσαν επί δύο ολόκληρους μήνες τον βρεφοκτόνο Hoffman. Ακριβώς από τη στιγμή της πολιορκίας και της εισβολής στο νοσοκομείο Al-Shifa μέχρι να τον εξαλείψουν με εκτέλεση δύο μήνες αργότερα.

Το τουφέκι "Qassam Ghoul" (Made in Γάζα), γράψαμε γι' αυτό το όπλο τον Δεκέμβρη του 2023. Το "Qassam Ghoul" (Made in Γάζα)... «επί το έργον»!, καταφέρνει να διαπεράσει τα κράνη και τα αλεξίσφαιρα μπουφάν του ισραηλινού στρατού και ειδικές μονάδες Παλαιστινίων έχουν εκπαιδευτεί μ' αυτό, όπως φαίνεται στο δεύτερο μισό του ρεπορτάζ του "Al-Jazeera"...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



24/3/2024    -    5.00

- Είχαμε γύρω στα μεσάνυχτα μαζικές επιθέσεις στο Μπέλγκοροντ (κυρίως με Vampire RM-70 και drones-«καμικάζι») και στη Σεβαστούπολη (κυρίως με Storm Shadow). Τα περισσότερα βλήματα αναχαιτίστηκαν, αλλά κάποια, δυστυχώς, πέρασαν. Είχαμε 1 νεκρό και 2 τραυματίες στη Σεβαστούπολη. Στο Μπέλγκοροντ 2 τραυματίες.

- Την ώρα που γράφω αυτές τις αράδες (περίπου 4:15 το πρωί), έχουν σηκωθεί γύρω στα 18 (ενδέχεται να προστεθούν κι άλλα) στρατηγικά αεροσκάφη διαφόρων τύπων (Tu-95, Tu-22, Su-34, MiG-31 κοκ) με διαφορετικούς τύπους τηλεκατευθυνόμενων βομβών και πυραύλων. Ήδη ο αεροπορικός συναγερμός καλύπτει τις περισσότερες Περιφέρειες της χώρας των ουκρανοναζί, από το Χάρκοβο μέχρι το Λβοφ και από το Τσερνίγκοφ μέχρι τη Χερσώνα. Τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά προφανώς κατά τις πρώτες πρωινές ώρες. 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έχετε αμφιβολίες για το ISIS; Ομπάμα: «εκπαιδεύσαμε τον ISIS»

Μην ξεχνάτε ποτέ η CIA υπό τον Ομπάμα με τη βοήθεια της MOSSAD δημιούργησε το ISIS για να καταστρέψει τη Συρία και το Ιράκ για να προκαλέσει όλεθρο στους τελευταίους εναπομείναντες συμμάχους της Παλαιστίνης στη Μέση Ανατολή, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την τελική φάση της σιωνιστικής κατοχής. Τώρα, τους έδωσαν εντολή να φτιάξουν πάλι βίντεο με ψέματα για ανάληψη ευθύνης για ενέργειες που έχουν κάνει οι ουκρανοναζιστικές μυστικές υπηρεσίες  που είχαν εντολές από ΗΠΑ, Ισραήλ και Βρετανία για να τρομοκρατήσουν Ρώσους αμάχους.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην Ελλάδα, ένα τρένο που μετέφερε αμερικανικά τανκς γύρισε πίσω στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης γιατί έκλεισαν τις ράγες διαδηλωτές του ΚΚΕ..  

Το τρένο με τα αμερικανικά τανκς κατευθυνόταν προς τη Βουλγαρία. 

Οι διαδηλωτές του ΚΚΕ φώναζαν συνθήματα όπως: "Η Αλεξανδρούπολη είναι λιμάνι του λαού, όχι προπύργιο των ιμπεριαλιστών" και πάνω στα βαγόνια έγραψαν με κόκκινη μπογιά: «Δολοφόνοι, πηγαίνετε σπίτι σας! Δολοφόνοι, πηγαίνετε σπίτι σας!»

https://twitter.com/i/status/1771832891128889825

σχολιο.- εσεις ξερετε,φανταζομαι ποιοι ηταν αυτοι οι "πολιτες", ειναι οι ιδιοι που το ειχαν ξανακανει και 25 χρονια πριν με την Γιουγκοσλαβια, θυμαστε, η ΚΝΕ και το ΚΚΕ, μη βαζετε αυτο το κομματι μονο απο το βιντεακι .. εδω δειτε το ολοκληρο..

https://www.youtube.com/watch?v=Nz42SW0hxJ0&t=3s

σχολιο.- Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ ήταν όπως τότε που άλλαξαν τις πινακίδες κατεύθυνσης προς Γιουγκοσλαβία.

Σχολιο.- το ΚΚΕ ήτανε πες το! η "σύγχρονη ήρωες"

Σχολιο.- Όχι πολίτες,Έλληνες ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

Σχολιο.- Το πρόβλημα είναι τα δύο μέτρα και δύο σταθμά του ΚΚΕ. Καταδικάζουν τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό αλλά μιλάνε και για ρωσικό ιμπεριαλισμό που επιτέθηκε στα ουκρανοναζιστικά γουρούνια τα οποία ουκρανοναζιστικά γουρούνια δεν πρέπει να τα καταδικάζουμε.

Σχολιο.- Bravo.

Σχολιο.- Κομμουνιστές λέγονται Μη ντρέπεσαι να το πεις. Η αρχή είναι δύσκολη και μετά συνηθίζεις να λες τα πράγματα με το όνομα τους .



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εκτός από όλα τα άλλα στοιχεία που εξαφάνισαν .... τα μπαζώματα ....και την εξαφανιση μέρους της εμπορικής αμαξοστοιχίας....ΜΟΝΤΑΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ, την οποία παρουσίασαν ως συνομιλία μεταξύ του σταθμάρχη και του μηχανοδηγού!!!

Δεν πρόκειται για απλούς εγκληματιες....

Πρόκειται για τη χειρότερη συμμορία μαφιόζων όλων των εποχών με θύματα αθώα παιδιά!!!

Σε εποχές δημοκρατικής ανάτασης θα είχαν στηθεί κρεμάλες...Εμείς καθόμαστε ατάραχοι και περιμένουμε... τη σειρά μας....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βελιγράδι 24 Μαρτίου 1999.

Οι Σέρβοι στους δρόμους εν μέσω βομβαρδισμών με τον στόχο στο κορμί τους.

Μπήκαν ως ανθρώπινες ασπίδες για να σώσουν την πόλη τους από τις Νατοικες θηριωδιες.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΆΔΑ 

Στην Ελλάδα οι κομμουνιστές σταμάτησαν τρένο που μετέφερε αμερικανικά τανκ από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και το ανάγκασαν να γυρίσει πίσω.

Το τρένο πήγαινε για Ουκρανία,...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

24 Μαρτίου 1999 Γιουγκοσλαβία. Ενώ βόμβες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με απεμπλουτισμένο ουράνιο, έπεφταν στη Γιουγκοσλαβία για 78 ημέρες, οι δυτικοί πολιτικοί, ο ένας μετά τον άλλον, έλεγαν χυδαία, υποκριτικά και απλά αηδιαστικά λόγια, προσπαθώντας να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον με απανθρωπιά. Για αυτούς έχουν ετοιμαστεί ξεχωριστά καζάνια στην κόλαση.

 Madeleine Albright, πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ: «Σου εύχομαι τα καλύτερα»

 Gerhard Schröder - πρώην Ομοσπονδιακός Καγκελάριος της Γερμανίας: «Δεν βρισκόμαστε σε κατάσταση πολέμου, κληθήκαμε να πραγματοποιήσουμε μια ειρηνική διευθέτηση του Κοσσυφοπεδίου, μεταξύ άλλων με στρατιωτικά μέσα»

 Βάτσλαβ Χάβελ - πρώην Πρόεδρος της Τσεχικής Δημοκρατίας: «Οι αεροπορικές επιθέσεις και οι βόμβες δεν προκαλούνται από υλικό συμφέρον. Είναι αποκλειστικά ανθρωπιστικοί: μιλάμε για αρχές, για τα δικαιώματα των ανθρώπων που έχουν πλεονέκτημα έναντι της κρατικής κυριαρχίας».

 Τόνι Μπλερ - πρώην Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας: «Ο πόλεμος κατά των Σέρβων δεν είναι μόνο στρατιωτική δράση. Αυτή είναι η πάλη μεταξύ του καλού και του κακού, του πολιτισμού και της βαρβαρότητας».

 Jamie Shea, πρώην εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ: «Ο πιλότος έριξε τη βόμβα με τις καλύτερες προθέσεις, όπως θα περίμενες από έναν εκπαιδευμένο πιλότο από μια δημοκρατία του ΝΑΤΟ».

 Ουίλιαμ Κοέν - πρώην υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ: «Αυτός είναι ο αγώνας του κακού και το ΝΑΤΟ δεν θα επιτρέψει στο κακό να νικήσει»

 Τζορτζ Ρόμπερτσον - πρώην Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ: «Χαίρομαι που το Κοσσυφοπέδιο βρίσκεται στο σωστό δρόμο για να γίνει μια λειτουργική δημοκρατία στην οποία εκπρόσωποι διαφορετικών εθνοτικών ομάδων μπορούν να ζήσουν ειρηνικά»

 Madeleine Albright, πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ: «Οι Αμερικανοί δεν μισούν τους Σέρβους, όπως εγώ, θυμούνται ότι ήμασταν σύμμαχοι ενάντια στον φασισμό. Όπως εσείς, οι Αμερικανοί θέλουν να ζουν ειρηνικά με τους γείτονές τους και τον κόσμο».



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο αριθμός των θυμάτων κατά τη διάρκεια της τρομοκρατικής επίθεσης στον Κρόκο έφτασε τα 154, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Περιφέρειας της Μόσχας

Σχολιο.- Στην ελλαδα  εκτος απο λιγα σαιτ εχει πεσει μεγαλη μουγκα!

Σχολιο.- λίστα Πετσα



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας ντοκιμαντέρ «BELGRADE» στο Russian House στο Βελιγράδι

Πρεμιέρα ενός κοινού έργου ντοκιμαντέρ από το πρακτορείο TASS και το τηλεοπτικό κανάλι Rossiya, αφιερωμένο στην 25η επέτειο της επίθεσης του ΝΑΤΟ κατά της Γιουγκοσλαβίας

ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ANDREY KONDRASHOV "BELGRADE"

Τα τραγικά γεγονότα εκείνης της εποχής θα μιλήσουν αποκλειστικά από:

- Πρόεδρος της Σερβίας Aleksandar Vucic ;

- Πρόεδρος της Δημοκρατίας Σέρπσκα Μίλοραντ Ντόντικ .

- Πατριάρχης Μόσχας και πάσης Ρωσίας Κύριλλος .

- Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ .

Για πρώτη φορά μετά τη νίκη στις ρωσικές προεδρικές εκλογές και την παραμονή της συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ αφιερωμένη στην 25η επέτειο από τον βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας,

- Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας VLADIMIR PUTIN , ο οποίος θα μιλήσει για τη στάση του σε όσα συνέβησαν πριν από ένα τέταρτο του αιώνα.

Η προβολή της ταινίας ξεκινά στις 24 Μαρτίου στις 18:30 , ακριβώς στην 25η επέτειο από την πτώση των πρώτων βομβών σε σερβικό έδαφος.

Great Hall of the Russian House, Krajice Natalije 33, Βελιγράδι



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παρεμπιπτόντως, για την εθνικότητα.

Ο Khushbakht Tursunov είναι γέννημα θρέμμα του Τατζικιστάν, αποφοίτησε από την Ανώτατη Στρατιωτική Σχολή Αεροπορίας Syzran ως ξένος φοιτητής.

Έλαβε ρωσική υπηκοότητα και υπέγραψε σύμβαση με το Υπουργείο Άμυνας, Ρώσος αξιωματικός, πιλότος-πλοηγός.

Σκοτώθηκε από τον Ρώσο Μαξίμ Κουζμίνοφ. Ο ίδιος ο προδότης  Khushbakht Tursunov είναι που έκλεψε το ελικόπτερο σκοτώνοντας κυβερνήτη και συγκυβερνήτη και πήγε στο πλευρό του εχθρού.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εξάρχεια: Αναρχική ομάδα που όμως υπέρ της Παλαιστίνης (όχι όπως όλοι οι άλλοι αναρχικοί που είναι υπέρ των σιωναζί και των αμερικάνων) έκοψε την παροχή νερού σε ξενοδοχείο Ισραηλινών συμφερόντων



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αλεξανδρούπολη: Μπλόκο σε αμερικανικά τεθωρακισμένα από μέλη του ΚΚΕ (βίντεο)

Έγραψαν συνθήματα με κόκκινη μπογιά «killers go home»

Μπλόκο στον σιδηροδρομικό σταθμό και συγκεκριμένα στο τρένο που μετέφερε αμερικανικά άρματα μάχης από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης προς τη Βουλγαρία, έστησαν το απόγευμα του Σαββάτου μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, ζητώντας την απεμπλοκή της χώρας μας από τους πολέμους ΗΠΑ – ΝΑΤΟ

https://www.youtube.com/watch?v=Nz42SW0hxJ0&t=3s



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μόσχα -Ρωσια 

Ταυτοποιήθηκε ο αρχηγός των τρομοκρατών.

Πρόκειται για τον Αμπντουλάχ Σισάνι που συμμετείχε στις πρόσφατες επιθέσεις των Ουκρανών στο Μπέλγκοροντ!

Το άτομο αυτό είναι ο σύνδεσμος του Ουκρανικού ΥΠΑΜ με τις τζιχαντιστικές ομάδες που πολεμούν για λογαριασμό των Ουκρανών.

Δεν υπάρχει ουδεμία αμφιβολία πλέον για το ποιοι οργάνωσαν και εκτέλεσαν το έγκλημα.

***

24.03.2024 

Μ.Μεντβέντεφ: «Δεν υπάρχει σωτηρία για όποιον ενεπλάκη ανεξαρτήτως καταγωγής και θέσης – Περιμένετε, μπ@@@δοι»!

Οι Ρώσοι έδωσαν φωτογραφίες του επικεφαλής της τρομοκρατικής επίθεσης στην Μόσχα Α.Σισάνι να πολεμά ως Ουκρανός στο Μπέλγκοροντ!

«Αδιάψευστη μαρτυρία για την ευθύνη του Κιέβου στην αποτρόπαιη πράξη» λένε οι Ρώσοι

Οι Ρώσοι έδωσαν φωτογραφίες του επικεφαλής της τρομοκρατικής επίθεσης στην Μόσχα Α.Σισάνι να πολεμά ως Ουκρανός στο Μπέλγκοροντ!

23.03.2024 

Κοινή επιχείρηση δυτικών υπηρεσιών, της ουκρανικής μυστικής υπηρεσίας GUR και των ισλαμιστών τρομοκρατών που πολεμούν στο πλευρό των Ουκρανών, ήταν η τρομοκρατικής επίθεση στο συναυλιακό χώρο «Crocus City Hall» που έχασαν την ζωή τους περί τα 145 Ρώσοι άοπλοι πολίτες.

Όπως αναφέρουν στοιχεία που έδωσαν οι μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας πριν λίγο στην δημοσιότητα δείχνει τον αρχηγό των ισλαμιστών τρομοκρατών που ηγήθηκε της πολύνεκρης επίθεσης στην Μόσχα, Αμπντουλάχ Σισάνι (Abdulhakim Shishani στον κόκκινο κύκλο της φωτό), στηn συνοριακή περιοχή Ρωσίας-Ουκρανίας κοντά στην πόλη του Belgorod, κατά τη διάρκεια της προσπάθειας των Ουκρανών να εισέλθουν στο ρωσικό έδαφος.

Ο Σισάνι, αναφέρουν οι Ρώσοι, βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στην Ουκρανία, και είναι ο σύνδεσμος μεταξύ της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών του Ουκρανικού Υπουργείου Άμυνας (GUR) και των ισλαμιστών τρομοκρακατών που πολεμούν στις τάξεις των ουκρανικών στρατευμάτων ως μισθοφόροι.

Οι συλληφθέντες τρομοκράτες λίγο πριν εισέλθουν στο έδαφος της Ουκρανίας και καταφέρουν να διαφύγουν, συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη από την ειδική μονάδα της FSB και κατονόμασαν τον Αμπντουλάχ Σισάνι, ως τον επικεφαλής του σχεδιασμού και της εκτέλεσης της επιχείρησης,

Επίσης οι Ρώσοι αναφέρουν ότι αυτή η ομάδα χρηματοδοτήθηκε από τις ΗΠΑ και τη Βρετανία.

Το γεγονός ότι η Μόσχα ευθέως κατονομάζει τις ΗΠΑ και την Βρετανία, για το έγκλημα, μόνο τα χειρότερα μπορεί να φέρει στην διεθνή ασφάλεια.

Η δε, Ουκρανία, απλά θα υποφέρει τις συνέπειες των πράξεων του καθεστώτος Ζελένσκι με αντίποινα που δεν θα έχουν υπάρξει μέχρι σήμερα από τότε που ξεκίνησε ο πόλεμος.

Και μην ξεχνάμε το σημαντικότερο: Ότι η Ρωσία από χθες έχει κηρύξει επίσημα τον πόλεμο στην Ουκρανία και τους συμμάχους της… Που σημαίνει ότι στοχοποιεί νόμιμα οτιδήποτε κρίνει ότι πρέπει να καταστραφεί ή να εξοντωθεί.

Άλλωστε η πίεση της ρωσικής κοινής γνώμης προς τον Β.Πούτιν για «εκδίκηση» είναι τεράστια πλέον….

Σχολιο.- Για τους εποχικούς εργάτες που έπιασαν τι να πει κανείς...

Υπάρχουν πολλά κενά σε αυτήν την υπόθεση



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το δημοσίευμα της ουκρανικής πρεσβείας στο Τατζικιστάν για την στρατολόγηση ισλαμιστών μισθοφόρων. 

Ο ιστότοπος της πρεσβείας της Ουκρανίας στο Τατζικιστάν στρατολογούσε Τατζίκους για την Ουκρανική Λεγεώνα των Ξένων για να πολεμήσουν εναντίον της Ρωσίας. Οι τρομοκράτες του εμπορικού κέντρου της Μόσχας ήταν Τατζίκοι (όχι ISIS) και κατευθύνονταν προς την Ουκρανία αμέσως μετά την τρομοκρατική επίθεση. 

Τις αμέσως επόμενες ημέρες, θα τεθεί στον δημόσιο διάλογο η δράση της ουκρανικής πρεσβείας στο Τατζικιστάν, όπου είχε οργανώσει γραφείο στρατολόγησης ισλαμιστών Τατζίκων μισθοφόρων, για την λεγεώνα των ξένων που πολεμούσαν στο πλευρό της Ουκρανίας.

Να περιμένουμε πλέον στόχευση σε συγκεκριμένους αξιωματούχους της Ουκρανίας Στο Κίεβο επικρατεί πανικός, ενώ φαίνεται ότι οι «εύποροι» και οι ολιγάρχες, εγκαταλείπουν την πόλη. Το ίδιο αναμένεται να πράξει και ο Ζελένσκι, όπως είχε κάνει και τις πρώτες μέρες της ρωσικής εισβολής για την απελευθέρωση του Ντονμπάς.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βελιγράδι... Σαν σήμερα 24.03.1999, ώρα 20:05, όταν με 1200 αεροσκάφη ( αμερικανικά, γαλλικά, αγγλικά, ιταλικά, ισπανικά, δανέζικα κλπ) βομβάρδιζαν για 78 μέρες μία μικρή ευρωπαϊκή χώρα. 

Στρατιωτικά δεν της έκαναν τίποτα - αλλά τσάκισαν τις υποδομές της...

Και να θυμισω: 

Μετά το τελος του πολέμου, εκβίασαν (με την απειλή ολοσχερους καταστροφης της χώρας) ένα Σερβικο Κοινοβουλιο να παραδεχθει ενοχή για την "Σφαγή της Σρεμπρενιτσα". 

Για να ομολογησουν οι ίδιοι, 15 χρονια μετα -δια στόματος πρακτορα της CIA: 

"Εμείς το στήσαμε, εμεις το κάναμε, και βαλαμε τους Ολλανδους κυανοκρανους να συνεργαστουν για να μην ξεφυγει κανεις. Και η πλειοψηφια των νεκρων ήταν εγκλωβισμένοι ΣΕΡΒΟΙ και οχι "αμαχοι Βοσνιοι"..." ενώ ήδη το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης είχε κρίνει μετά θάνατον αθώο τον Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς για όλες τις κατηγορίες..

Κι όλα αυτα για να αρπάξουν -στο ονομα της Δημοκρατίας- το Κοσσοβο με τα πλουσια κοιτάσματα ουρανιου...

Αυτές ειναι "Αξίες"...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρε κοιτα να δεις που η Νούλαν προέβλεψε την τραγωδία στην Μόσχα πριν απο ένα μήνα....

"Η Ρωσία του Πούτιν θα αντιμετωπίσει μερικές δυσάρεστες εκπλήξεις" είπε η Νουλαντ και μετα ήρθε το...χτύπημα! Τυχαίο; Μοιραίο; Πάντως το είπε ! Αν δεν ξέρετε ποια είναι η Νουλαντ είναι αυτή που είχε πει:"

Να πάει να γαμηθει η Ευρώπη ".



 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γιατί τα «ουκρανα» πανηγυρίζουν στα social media & στα προπαγανδιστικα μέσα «ενημερωσης» τους,αφού δεν έχουν ανάμειξη…???



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θεά Ζαχάροβα.. Η πιο αληθινή φράση για το 90% των Ελλήνων, από αυτή τη σπουδαίια προσωπικότητα. «»ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ» Είσαι ΘΕΑ…. Τέλος…. 

Σχολιο.- πιο δουλικός απ τον Έλληνα υποτίθεται γιατρό επιστήμονα δεν νομίζω. Τίποτα προσωπικό αλλά στον κλάδο σάς πολλά τα παραδείγματα.

Σχολιο.- ο Ρώσικος λαός για τον οποίο εκφραστικά τόσο άσχημα είναι αυτός , που όταν η σουηδική αυτοκρατορία πήγε σε πόλεμο μαζί τους , αυτός ο λαός είναι που στην μάχη της Πολτάβα (ανήκει τώρα  στην χώρα των ουκρανοναζί) δεν γύρισε ούτε ένας !! Σουηδός πίσω !!!

Είναι αυτός ο λαός που ξέσκισε τον Ναπολέοντα και τους Γάλλους στο Μποροντίνο !!!

Είναι αυτός ο λαός για τον οποίο ο Χέμινγουεϊ ότι : κάθε άνθρωπος που αγαπά την ελευθερία , χρωστάει στον κόκκινο στρατό περισσότερα από ότι μπορεί ποτέ να πληρώσει .

Σχολιο.- γιατί θίχτηκες; Κάνει λάθος; Ένα ιστορικό παραδειγμα δουλικότητας των Ρώσων; Όταν έχαναν 20 εκατομμύρια στο ΒΠΠ αντιστεκομενοι; Μάλλον θα γουστάρες να μιλάς γερμανικά τα τελευταία 80 χρόνια Ε; Πες και ένα ζιγκ Χάιλ, στο ΝΑΤΟ τα γουστάρουν αυτά.

Σχολιο.- εσύ να δεις τι πλάκα που έχεις. Που νομίζεις ότι έχεις ζήσει σε δημοκρατία και έχεις και άποψη για τους Ρώσους...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κι εδώ; 

Χτες;

Το … “Ισλάμικο κράτος”/ISIS τα έκανε;

Ο πιο μαζικός βομβαρδισμός εναντίον αμάχων από την αρχή της σύγκρουσης επιχειρήθηκε χτες κατά:

• της Σεβαστούπολης,

• του Μπέλγκοροντ,

• του Ντονέτσκ,

• του Λουγκάνσκ 

• κι άλλων πόλεων της Ρωσίας…

3 αθώοι πολίτες σκοτώθηκαν χτες, φτάνοντας συνολικά τις δυο τελευταίες βδομάδες -τους 26 στο Μπέλγκοροντ, 

-τους 18 στο Ντονέτσκ 

- και τους 11 σε άλλες πόλεις.

-Για τις τρομοκρατικές επιθέσεις από το Ουκρανικό έδαφος, χρησιμοποιήθηκαν Βρετανικοί πύραυλοι Storm Shadow, αμερικανικά MLRS και ρουκέτες σαν κι αυτές που προμηθεύει ο Μητσοτάκης!

-Όοολοι αυτοί - κι ο γελοίος αμερικανοτσολιάς πρωθυπουργός της Ελλάδας - έσπευσαν χτες να … καταδικάσουν την … τρομοκρατία (!), 

να δείχνουν τον … ISIS (!!) 

και να … φοβερίζουν τη Μόσχα κι όλους εμάς (!!!) 

γιατί … δεν τους πιστεύουμε!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΟΣΧΑ,  Τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα: 

Τα ίχνη των Τατζίκων οδηγούν στους Βρετανούς. 

Το Λονδίνο έβγαλε παλιούς σκελετούς από την ντουλάπα του

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εμφανίστηκε ξαφνικά και το, εξαφανισμένο εδώ και χρόνια, ISΙS για να αναλάβει την ευθύνη για την τρομοκρaτική επίθεση στη Μόσχα. 

Το Νταές που δημιουργήθηκε, εξοπλίστηκε, χρηματοδοτήθηκε και κατευθύνθηκε από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, της Αγγλίας και του Ισραήλ με τη σύμφωνη γνώμη των Αδελφών Μουσουλμάνων. Μόνο γέλιο προκαλεί η φθηνή προπαγάνδα σας, φερέφωνα του αγγλοσαξωνικού και σιωνιστικού ιμπεριαλισμού.

Δηλαδή,  " το Ισλαμικό Κράτος απασχολούσε κι εξόργισε ο πόλεμος στην Ουκρανία ώστε να επιτεθεί στη Μόσχα, αλλά όχι αρκετά ώστε να επιτεθεί στο Ισραήλ, παρά την αιματοχυσία στη Γάζa; "

Πολύ λογικό.

Παράλληλα η Χaμάς, προς επίρρωσιν της παραπάνω θέσης, έβγαλε ανακοίνωση και αναφέρει πως "Εμείς στο Κίνημα Ισλαμικής Αντίστασης (Χαμάς) καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο την τρομοκρατική επίθεση που είχε στόχο αμάχους στη ρωσική πρωτεύουσα, Μόσχα, και άφησε δεκάδες νεκρούς και τραυματίες.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη ρωσική ηγεσία και λαό, και στις οικογένειες των θυμάτων αυτής της εγκληματικής επίθεσης, και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες και εκφράζουμε την πλήρη αλληλεγγύη μας στη Ρωσία, τον λαό της και τις οικογένειες του τα θύματα αυτής της τραγωδίας".

Αλλά όχι! "Οι φανατικοί ισλαμiστές το έκαναν", απεφάνθησαν τα κνώδαλα της Δύσης.

Η απόπειρα αποσταθεροποίησης της Ρωσίας δε θα περάσει ούτε με αυτό το έγκλημα. Αντιθέτως, όλη η ανθρωπότητα -ακόμη και οι δουλοπρεπείς γλείφτες της κυριαρχίας- έχει καταλάβει με τι τέρατα έχει να κάνει. Δε θα διστάσουν να αιματοκυλήσουν την Ευρώπη προκαλώντας τη Ρωσία συνεχώς σε έναν ανοιχτό πόλεμο. Με αυτόν τον τρόπο όλοι θα μείνουν ικανοποιημένοι. Οι Αμερικάνοι και οι Βρετανοί θα διατηρήσουν το παρόν status quo έτσι ώστε να μην επέλθει ποτέ οποιαδήποτε ειρήνη της γηραιάς ηπείρου με τη Ρωσία και να μπορούν να ελέγχουν καλύτερα την πρώτη και οι σιωνιστές στρέφουν το βλέμμα του πλανήτη μακριά από τα φώτα της γενοκτονίας που διαπράττουν. Όμως, δε θα τους περάσει. Και αυτό θα φανεί πολύ σύντομα.

Υ.Γ. Για τα εμέσματα της εγχώριας "δημοσιογραφίας" ό,τι κι αν πει κανείς θα είναι λίγο. Είστε άξιοι υπηρέτες των αφεντικών σας, δεξιά και αριστερά. Θλιβεροί όπως πάντα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πριν από 25 χρόνια, σήμερα, βασισμένη σε μια φάρσα που ξεκίνησε μια παράνομη, μη εγκεκριμένη από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ επίθεση από τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ 13 χωρών στη Σερβία, με την υποστήριξη της μηχανής προπαγάνδας και των φιλελεύθερων δημοκρατικών σατανιστικών δυνάμεων, που οργανώθηκε από τους Bill Clinton, Bob Dole, Wesley Clark , η Madeleine Albright, ο William Cohen, ο Javier Solana, ο Kofi Annan και τα παγκόσμια δημοσιογραφικά νέα από την Christiana Amanpour, η Σερβία δέχτηκε επίθεση, βομβαρδίστηκε και οι πολίτες σφαγιάστηκαν για δύο μήνες, δύο εβδομάδες και τρεις ημέρες, πετώντας αναλωμένο ουράνιο και δηλητηριάζοντας ανελέητα τον πληθυσμό.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Δεν θα συγχωρήσουμε ποτέ. Το ΝΑΤΟ βομβάρδισε τη Σερβία, επειδή η Σερβία δεν ήθελε να καταληφθεί από το ΝΑΤΟ - δεν ήθελε να ενταχθεί στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ, δεν ήθελε ανοιχτά σύνορα και επειδή η Σερβία ήθελε να παραμείνει ανεξάρτητη, ουδέτερη και ελεύθερη. Σήμερα, η Σερβία εξακολουθεί να πολεμά τον πολιτικό και στρατιωτικό εκφοβισμό, τον εξαναγκασμό και τις καθησυχασίες από το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ μόνο και μόνο επειδή η Σερβία θέλει να παραμείνει ανεξάρτητη.

Ενώ οι ΗΠΑ και οι παγκοσμιοποιητικές ΜΚΟ συνεχίζουν να εκφοβίζουν τη Σερβία, ενώ το ΝΑΤΟ έχει ανακηρύξει με τη βία τη νότια επαρχία της, το Κοσσυφοπέδιο, σε χώρα, μόνο για να χτίσει τη βάση του ΝΑΤΟ της Bondsteel σε αυτήν, η Σερβία συνεχίζει να αναπτύσσεται και να ευδοκιμεί παρόλο που δέχεται όλες τις πιέσεις από τους παγκοσμιοποιητές φασίστες.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πραγματικά μόνο ένας σατανικός λαός θα έκανε τέτοια πράγματα. Ακόμη και οι ναζί ωχριούν μπροστά τους.

Βίασαν μπροστά στην οικογένεια της έγκυο παλαιστίνια και μετά την σκότωσαν.

Σχολιο.- Όταν κοιμάσε αγκαλιά με την Καμπάλα και το Ταλμούδ, ο διάολος έχει μπει ολόκληρος μέσα στην καρδιά σου και αυτά θα κάνεις στη ζωή σου. Δυστυχώς ο πολύς ο κόσμος δεν ξέρει την πνευματική σήψη των σύγχρονων Ισραηλινών, νομίζει ότι πιστεύουν ακόμα στην Παλαιά Διαθήκη και τον Γιαχβέ.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Α, μόνο ένα πράγμα, κύριε Μπλίνκεν, κύριε.

-Τι τώρα;

– Α, μάλλον δεν είναι τίποτα. Αλλά δύο ώρες μετά την επίθεση, το γραφείο σας κατηγόρησε το ISIS-K.

-Ναι και αυτό ήταν σωστό. Ακόμα και το ISIS το είπε. Και οι σκοπευτές ήταν Τατζίκοι. Που θες να καταλήξεις?

-Ναι κύριε, αλλά ο ISIS πήρε μόνο πίστωση, δεν είπαν ποιο υποκατάστημα. Πώς θα μπορούσατε να ξέρετε ότι ήταν Τατζίκοι από το ISIS-K πριν ακόμη το μάθουν οι Ρώσοι;

-……..



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αποκαλύφθηκε το τελευταίο drone του Ιράν. Έχει εμβέλεια 1200 μιλίων, μπορεί να μεταφέρει 13 κατευθυνόμενες βόμβες ακριβείας και είναι αντίπαλος του US Reaper drone, αλλά πιθανότατα είναι λίγο λιγότερο ακριβό. Ελπίζω να το προσέξατε και να δείτε πώς ονόμασαν το νέο τους drone, το οποίο βρίσκεται στο πλάι της ατράκτου. GAZA!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μόσχα, 24 Μαρτίου – RIA Novosti. Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, ανακοινώνοντας την πιθανή αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία, επιδιώκει να" ευχαριστήσει "την ηγεσία των ΗΠΑ, δήλωσε ο Ρωσική Υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ στην ταινία ντοκιμαντέρ" Βελιγράδι", αφιερωμένη στην 25η επέτειο της επιθετικότητας του ΝΑΤΟ κατά της Γιουγκοσλαβίας, τα λόγια του Υπουργού Εξωτερικών δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα του τμήματος .

"Τώρα, αν πάρουμε τον Μακρόν και την επιμονή του ότι "είναι πιθανό να στείλουμε χερσαία στρατεύματα στην Ουκρανία" - δεν πρόκειται πλέον για "στρατηγική αυτονομία", αλλά για να "ευχαριστήσουμε" τις Ηνωμένες Πολιτείες, ταυτόχρονα να προκαλέσει συμμάχους στην ίδια τη Βορειοατλαντική Συμμαχία ", σημείωσε.

Ο υπουργός είπε ότι οι σημερινοί ηγέτες των ευρωπαϊκών χωρών δεν θεωρούν τα εθνικά συμφέροντα των χωρών τους προτεραιότητα, υποτάσσοντάς τους σε "ένα Ενιαίο Συλλογικό δυτικό αίτημα.”

"Η Ευρώπη έχει πέσει εντελώς κάτω από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Δεν υπάρχει ανεξαρτησία. Όλες οι συνομιλίες του Μακρόν τα τελευταία χρόνια και τις αναβίωσε περιοδικά στον χώρο των μέσων ενημέρωσης για τη δημιουργία κάποιου είδους "στρατηγικής αυτονομίας", όλα αυτά αποδείχθηκαν "zilch", πρόσθεσε ο Λαβρόφ.

Επιπλέον, ο επικεφαλής του Υπουργείου Εξωτερικών χαρακτήρισε την ΕΕ "φιλονικία οργάνωση" όπου "δεν είναι τα εθνικά συμφέροντα των λαών και των κρατών τους που τίθενται στην πρώτη θέση, αλλά προσωπικά πολιτικά στενά εγωιστικά σχέδια, φιλοδοξίες και ίντριγκες."--μια πολύ εύστοχη περιγραφή 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στον ανάποδο αντεστραμμένο κόσμο που προσπαθούν οι καθεστωτικοί να μας βυθίσουν, βγήκαν οι queer και χλεύασαν αυτήν την ηρωϊδα. 

Αρνούμαι να βάλω στον τοίχο μου την σχετική αφίσα. Μισούν τις γυναίκες.

"Έχασα τον σύζυγό μου. Ευλογητός ο θεός! Ο πρεσβύτερος υιός μου έπεσε με τά όπλα στα χέρια. Ευλογητός ο θεός! Ο δεύτερος και μόνος υιός μου,14 ετης τήν ηλικίαν, μάχεται μετά των Ελλήνων και πιθανώς να εύρη ένδοξον θάνατον. Ευλογητός ο θεός! Αλλά θα νικησωμεν ή θα παυσωμεν μεν ζωντες, αλλά θα εχωμεν την παρηγορον ιδέαν, ότι εν τω κόσμω δε αφησομεν όπισθεν δούλους τους Έλληνας"

Μπουμπουλίνα, απευθυνόμενη στους Δημογέροντες τής Ύδρας.

Πηγή φωτογραφίας και κειμένου karaiskakis_moustache

ΤΙΜΉ ΣΤΟ '21

Ακριβώς το αντίθετο απ'ότι κάνουν οι ηγέτες μας σήμερα!!

Όμορφη μέρα με περηφάνια για το τότε!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν είναι ένας καινούργιος κόσμος, ακολουθεί το σχέδιο κάθε δικτατορίας από την αρχή του χρόνου. Έχει περισσότερες λεπτομέρειες, τεχνολογικές εξελίξεις για την καταστροφή της ανθρώπινης ελευθερίας. Αλλά όπως και κάθε υπερκρατική προσπάθεια που προηγήθηκε έχει έναν σιδηρούν κανόνα, η αλήθεια είναι ενοχλητική. 

Θα πρόσθετα, ότι αυτή η προσπάθεια πάει κόντρα στους νόμους της φύσης. Και η φύση πάντα εκδικείται.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γιατί πήραν οι Παλαιστίνιοι ομήρους; Πάνω από το 80% του Παλαιστινιακού αντρικού πληθυσμού έχει συλληφθεί χωρίς κατηγορία, ακόμη και γυναίκες και παιδιά.

να αναρωτηθουμε ποιοι ειναι οι ομηροι αυτοι που εχουν οι παλαιστινιοι.. Στρατιωτικοι ειναι ολοι

Τοσα χρονια οι ισραηλινοι φυλακιζουν χιλιαδες ακομα γυναικες και παιδιά, εκβιαζουν οικογενειες αλλα κανενας δεν μιλαει. Οι παλαιστινιακες οργανωσεις εχουν φερθει πολυ καλα στους ομηρους τους πραγμα που δεν εχει κανει η αλλη μερια που εξευτελιζει αυτους που απαγαγει, τους βασανιζει , τους κραταει γυμνους και αλλα που δεν γραφονται



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από τον λιμό που έχουν επιβάλει οι ισραηλινοναζί δεν εξαιρούνται και οι όμηροι ισραηλινοναζί. Οι Ισραηλινοί σκοτώνουν και τους δικούς τους για να πετύχουν τα σχέδια τους.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι αστές φεμινίστριες είναι πολύ σιωπηλές όταν βιάζονται Παλαιστίνιες.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕ Η ΖΑΧΑΡΟΒΑ: Εξιχνίασαν το έγκλημα οι Αμερικανοί, που ακόμα ψάχνουν ποιος σκότωσε τον Κένεντι…

24|03|2024 21:15

Σφόδρα ενοχλημένη φάνηκε η Μαρία Ζαχάροβα εκπρόσωπος του τμήματος Πληροφοριών και Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα Telegram.

Για την ακρίβεια αυτό που την ενόχλησε ήταν η βιασύνη με την οποία η Αντριέν Γουάτσον ανέφερε πως οι ΗΠΑ είχαν προειδοποιήσει την Ρωσία και η δήλωση που έκανε πως η Ουκρανία δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν.

Στην τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα, η οποία έχει στοιχίσει την ζωή σε 143 άτομα σύμφωνα με ρωσικές πηγές, την ευθύνη ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος του Χορασάν. Σε κάθε περίπτωση η θέση της Ρωσίας είναι πως η χρονική στιγμή, υποδηλώνει πως η επίθεση ήταν υποκινούμενη.

Η Μαρία Ζαχάροβα ξεκίνησε επιθετικά λέγοντας «Μακάρι να μπορούσαν να διευθετήσουν τη δολοφονία του δικού τους Προέδρου Κένεντι τόσο γρήγορα. Αλλά όχι, για περισσότερα από 60 χρόνια δεν κατάφεραν να μάθουν ποιος τον σκότωσε. Ή μήπως το έκανε ο ISIS; Ή θα καθυστερήσουν άλλα 60 χρόνια με συγκεκριμένα, παίζοντας με την όποια «εποικοδομητική αβεβαιότητα»;»

Συνέχισε αφήνοντας αιχμές για τις επιθέσεις στους αγωγούς Nord Stream «Ή ας πάρουμε την τρομοκρατική επίθεση στο Nord Stream; Εκεί, σύμφωνα με τις Ηνωμένες Πολιτείες (και οι New York Times επικαλέστηκαν σχόλια αξιωματούχων), συμμετείχαν Ουκρανοί. Είναι αλήθεια ότι τότε οι αμερικανικές αρχές έπιασαν πάτο. Έτσι εξακολουθούν να ψαχουλεύουν εκεί για να αναζητήσουν είτε το Κίεβο είτε τους δύτες του ISIS».

Καταλήγοντας ως προς τις επιθέσεις στους αγωγούς ανέφερε πως «Ούτε μια λέξη δεν ειπώθηκε από την Ουάσιγκτον καλώντας τη Δανία και τη Σουηδία να μην σταματήσουν να αναζητούν τους υπεύθυνους και η πρόταση της Ρωσίας για έρευνα υπό την αιγίδα του ΟΗΕ μπλόκαρε από τους Αγγλοσάξονες στο Συμβούλιο Ασφαλείας».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΒΙΝΤΕΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ  Εικόνες φρίκης από την επίθεση στη Μόσχα!

24/3/20024      -    11.39

ΠΩΣ ΔΙΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΗΠΑ (φυσικά κι οι "δημοσιογράφοι" των Υπηρεσιών,

μαζί και πρώτος κάποιος...

"δημοσιογράφος" - Βαλασσόπουλος),

ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΟΤΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ή "έργο" Πούτιν;

Τα κτήνη δημοσιοποιούν νέα πλάνα όπου καυχιόνται για την αιμοδιψή βαρβαρότητά τους, ΑΛΛΑ αποκαλύπτουν πολλά περισσότερα!

https://twitter.com/PegidaCanada/status/1771663271151411300

Το βίντεο, όπως συνήθως, θα το αφαιρέσουν οι λογοκριτές του διαδικτύου στην "πολιτισμένη" Ευρώπη, όπως φιμώνουν το Ολοκαύτωμα με τα 14.000 δολοφονημένα βρέφη και παιδιά από τους σιωναζί, αλλά μπορείτε να το δείτε: ΕΔΩ

Μ' αυτό το βίντεο το βαπτισμένο «Ισλαμικό Κράτος» (ISIS-ΗΠΑ-Ισραήλ), αναλαμβάνει την ευθύνη για την φονική επίθεση. Το βίντεο δημοσιεύτηκε από την ιστοσελίδα "Amaq", που πρόσκειται στο δήθεν "Ισλαμικό Κράτος", το δικό τους δημιούργημα! ➦ "Ισλαμική τρομοκρατία" στην Ευρώπη; Παγκόσμιος φόβος, Παγκόσμια δικτατορία! (στο Ελλαδιστάν και την "πολιτισμένη' Ευρώπη λογοκρίνουν, φιμώνουν, διαγράφουν προσωπικούς λογαριασμούς πολιτών στα λεγόμενα "μέσα κοινωνικής δικτύωσης" -όπως και σ' εμάς)...

Στο βίντεο οι φονιάδες των Υπηρεσιών δολοφονούν κι ακόμη επιτίθενται στους τραυματίες χρησιμοποιώντας μαχαίρια για τον αποκεφαλισμό τους.

Το βίντεο διαδόθηκε ΣΚΟΠΙΜΩΣ κι «επί τούτω», για να επιβεβαιωθεί η δυτική συγκάλυψη, ότι δηλαδή η Ουκρανία κι οι σύμμαχοί της (αποικία "Ελλάδα" συμπεριλαμβανομένης) δεν εμπλέκονται, αλλά είναι μια "τρομοκρατική ενέργεια" που αποδίδεται στο "ισλαμικό κράτος" (ISIS).

Το γεγονός ότι αυτό το βίντεο προωθήθηκε στα μέσα ενημέρωσης του "ισλαμικού κράτους", αποτελεί επιβεβαίωση ότι η Ουάσιγκτον είναι αυτή που χρησιμοποιεί αυτή την οργάνωση όπως θέλει, όπως ήταν πάντα!

Σημειώστε ότι στο "ισλαμικό κράτος" οι "εκπαιδευτές" τους διαπαιδαγωγούν από την παιδική ηλικία να είναι άκαρδοι. Αυτό δείχνει ότι αυτοί οι πληρωμένοι φονιάδες υποβλήθηκαν σε πλύση εγκεφάλου και εκπαιδεύτηκαν να δολοφονούν Ρώσους, πριν επιστρέψουν στον μάνατζερ τους, την Ουκρανία!

Αλλά, αυτή τη φορά σε αντίθεση με όλες τις άλλες φορές σε παγκόσμιο επίπεδο, οι φονιάδες συνελήφθησαν ζωντανοί κι το όλο σχέδιο θα αποκαλυφθεί.

Επίσης, αφού αυτοί που οργάνωσαν αυτή τη σφαγή πήραν αυτό το ρίσκο, σημαίνει ότι πλέον δεν έχουν τίποτα να χάσουν, είναι απελπισμένοι!

Γι' αυτό το 4ο Ράιχ, η "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια της ειρήνης και της προόδου", όπως αποκαλούν οι ίδιοι την αποικία των ΗΠΑ με της ψευδεπίγραφη ονομασία "Ευρωπαϊκή Ένωση", ετοιμάζουν πόλεμο, σφαγείο των λαών!

 "Ποιο ISIS; Βλαντ: Ισοπέδωσέ τους"

Έχουν σοβαρή δουλειά σήμερα τα Δυτικά ΜΜΕ.

Πρέπει ν΄αντικαταστήσουν την λέξη "Ουκρανία" με την λέξη "Ισλαμικό Κράτος"... 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΙ συλληφθέντες για την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα...

24/3/2024      -   23.56

Ποινή ισόβιας κάθειρξης αντιμετωπίζουν δύο από τους συλληφθέντες που κατηγορούνται για την τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall στη Μόσχα.

Το περιφερειακό δικαστήριο του Μπασμάνι στη Μόσχα απεφάνθη ότι ο πρώτος ύποπτος για την πολύνεκρη επίθεση στην αίθουσα συναυλιών Crocus City Hall πρέπει να τεθεί υπό κράτηση τουλάχιστον για δύο μήνες εν αναμονή της δίκης, μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax επικαλούμενο το δικαστήριο. Το δικαστήριο, που απήγγειλε κατηγορίες στους δύο υπόπτους για την επίθεση τους κατονόμασε ως Νταλερντζόν Μπαρότοβιτς Μιρζόγιεφ και Σαϊντακράμι Μουροντάλι Ρασαμπαλιζόντα.

Ο Σαϊντακράμι Μουροντάλι Ρασαμπαλιζόντα ομολόγησε την ενοχή του στις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν. Συνολικά, οι ρωσικές αρχές έχουν ανακοινώσει τη σύλληψη 11 ατόμων, εκ των οποίων τέσσερις δράστες, σε σχέση με την επίθεση αυτή.

Με δεμένα μάτια για ανάκριση οι συλληφθέντες για την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα

Mε δεμένα μάτια οδηγούνται οι συλληφθέντες, σε κτίριο για ανάκριση, όπως φαίνεται σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Στο βίντεο φαίνονται οι ύποπτοι να κρατούνται από φρουρούς ασφαλείας ενώ τους βγάζουν από φορτηγά και τους μεταφέρουν για ανάκριση.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-13233175/Moscow-massacre-terrorists-frogmarched-blindfolded-interrogation-concert-hall-shooting.html?ico=embedded

Νέο μήνυμα Μεντβέντεφ: Αυτοί που σχεδίασαν τη επίθεση πρέπει να σκοτωθούν

Η Ρωσία θα στοχοποιήσει αυτούς που βρίσκονται πίσω από τους φονικούς πυροβολισμούς σε αίθουσα συναυλιών κοντά στη Μόσχα από όπου κι αν προέρχονται και όποιοι κι αν είναι, δήλωσε - σε νέο μήνυμά του - ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας.

Ο Μεντβέντεφ, ο οποίος δήλωσε την Παρασκευή ότι αυτοί που σχεδίασαν την επίθεση πρέπει να κυνηγηθούν και να σκοτωθούν, έκανε την τελευταία του δήλωση στον επίσημο λογαριασμό του στην υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram.

«Θα πάρουμε εκδίκηση για τον κάθε ένα και για όλους (αυτούς που σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν). Και όσοι εμπλέκονται, ανεξάρτητα από τη χώρα καταγωγής, τη θέση, την ιδιότητά τους, είναι πλέον ο κύριος και νόμιμος στόχος μας», τόνισε.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάμαλα Χάρις: Δεν υπάρχουν στοιχεία για τη συμμετοχή της Ουκρανίας στο μακελειό της Μόσχας...

24/3/2024    -    23.48

Πριν λίγες ημέρες στη συνοριακή περιοχή του Μπελγκορόντ,

με τις δυνάμεις του 

κοκαϊνομανή μικρού φύρερ των ουκροναζί,

ο φονιάς Αμπντουλάχ Σισάνι, επικεφαλής των μακελάρηδων της Μόσχας...

Ο Rustam Magomedovich Azhiev (Αμπντουλάχ Σισάνι), Ουκρανός πολίτης, αντιστράτηγος του τσετσενικού τάγματος OBON, τμήμα του  Τάγματος Σεϊχη Mansur Ushurma, κοινώς γνωστό ως "Τάγμα Μανσούρ", ενταγμένο στην "Διεθνή Λεγεώνα Υπεράσπισης της Ουκρανίας (International Legion of Territorial Defense of Ukraine), των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων.

Για τις Ηνωμένες Πολιτείες, μετά από έρευνα που έχει διεξαχθεί, η υπόθεση έχει εξιχνιαστεί και επισήμως. Κατέληξαν ότι η τρομοκρατική στη Μόσχα δεν έχει καμία σχέση με την Ουκρανία!

Έτσι συνεισφέρουν στον "αντιτρομοκρατικό" αγώνα οι φονιάδες των λαών:

«Όχι, δεν υπάρχουν στοιχεία (για τη συμμετοχή της Ουκρανίας), και στην πραγματικότητα, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το ISIS-K είναι, στην πραγματικότητα, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, υπεύθυνο για αυτό που συνέβη»

Κάμαλα Χάρις, Αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών

Η Κάμαλα μας έχει όλους για αμερικανάκια; Κατανοητό για Μητσοτάκη, Κασσελάκη, Ανδρουλάκη και Σια... αλλά...

Ο επικεφαλής των μακελάρηδων... εκπαιδεύτηκε σε Σια-Μοσάντ, πολέμησε αμειβόμενος από τις ΗΠΑ και Ισραήλ εναντίον του "χασάπη Άσαντ", πήρε "φύλλο πορείας" για την Ουκρανία... και θέλουν να πιστέψουμε όσα λέει η Κάμαλα;

Ούτε ο Βαλασσόπουλος των Υπηρεσιών από το Βερολίνο δεν θα μπορεί να στηρίξει τέτοιες παπαριές... παρά τις φιλότιμες προσπάθειες... Θα μπορούσε να μας πει από το στασίδι στα τηλεπαράθυρα πως ο φονιάς Ουκρανός πολίτης... πλαστογράφησε μια ταυτότητα ουκρανική... Καλή δεν είναι αυτή η σκέψη;

Σίγουρο είναι πως αυτή η σφαγή δεν είναι έργο της αδύναμης ναζιστικής Ουκρανίας, που δρα κατόπιν εντολών από ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ.

Είναι η κοινή προσπάθεια της MI6, των μισθοφόρων της CIA και της Μοσάντ!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γκαλογουέι: Εμπλοκή καθεστώτος Μπάιντεν στην τρομοκρατική δολοφονία... θα δημιουργούσε ουσιαστικά μια κατάσταση πολέμου...

24/3/2024     -     21.59

Ο σοσιαλιστής (χωρίς εισαγωγικά) βρετανός βουλευτής Τζορτζ Γκαλογουέι,

με τον Ισμαήλ Χανίγια, Αρχηγό της Χαμάς...

Πιθανή εμπλοκή των ΗΠΑ στην τρομοκρατική επίθεση στην περιοχή της Μόσχας παραδέχτηκε ο βρετανός βουλευτής Τζορτζ Γκαλογουέι, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση αυτή εξαιρετικά επικίνδυνη...

«Εάν αποδεικνυόταν επίσημα ότι το καθεστώς του Τζο Μπάιντεν εμπλέκεται στη μαζική τρομοκρατική δολοφονία ανθρώπων κοντά στη Μόσχα, τότε θα δημιουργούσε ουσιαστικά μια κατάσταση πολέμου μεταξύ των υπερδυνάμεων»



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Δεν ξεχνάμε... Δεν συγχωρούμε τους φονιάδες των Λαών: ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-Ευρω Ένωση!»

24/3/2024    -    21.31

Οι Σέρβοι που επέζησαν από τις βόμβες του αποδυναμωμένου ουρανίου (αυτές που χθες ανακοίνωσε επίσημα η Αγγλία πως θα προσφέρει στον κοκαϊνομανή ΟυκρανοΝαζί της), καλλιεργούν μέχρι σήμερα το ραδιενεργό έδαφος των παραπηγμάτων τους περιμένοντας τον καρκίνο και το θάνατο, τις τερατογεννήσεις...

Κάπως έτσι... Τρελοί και δικτάτορες... ο Πούτιν, ο Κιμ, ο Άσαντ, ο Μιλόσεβιτς,

ο Καντάφι, ο Μαδούρο, οι "μουλάδες" στο Ιράν... Φονικά παράνομα εμπάργκο, αποκλεισμοί... βομβαρδισμοί,

δολοφονίες παιδιών κι αμάχων για την εξαγωγή της "δημοκρατίας" τους...

Έτσι, αν είσαι "τρελός και φίλος δικτατόρων" οδηγείσαι αυθόρμητα στο:

Άντε και γαμηθείτε εσείς οι "λογικοί"!

Πριν από 25 ἀκριβώς χρόνια... ξεκίνησε το ατιμώρητο έγκλημα των φονιάδων των Λαών, της "πολιτισμένης" δύσης του 4ου Ράιχ. 78 ημέρες φονικών βομβαρδισμών... από τα "πολιτισμένα" ανθρωπόμορφα κτήνη των ιμπεριαλιστών, για να "εξάγουν τη δημοκρατία" τους!

Ο βομβαρδισμός της Γιουγκοσλαβίας, η διάλυση της χώρας και φυσικά η χρησιμοποίηση των "κατάλληλων" μισθοφόρων φονιάδων: "Κάνουμε τα πάντα με το λεπίδι και πολεμάμε πάντα στην πρώτη γραμμή"!

Η αποικία Ελλαδιστάν; Με τη "σωστή πλευρά της ιστορίας"... του ξενόδουλου, διεφθαρμένου πολιτικού προσωπικού της...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σκοτ Μπένετ: Βλέπει σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων σε ΗΠΑ και Ευρώπη προκειμένου να κατηγορηθεί η Ρωσία

Τι ανέφερε στο «Info Wars» ο Αμερικανός γεωστρατηγικός αναλυτής

24.03.2024 | 23:52

Σε ζοφερές προβλέψεις για το τι μπορεί να επακολουθήσει του τρομοκρατικού κτυπήματος στη Μόσχα προχώρησε ο ειδικός γεωστρατηγικός αναλυτής σε θέματα ασφάλειας και διεθνούς τρομοκρατίας και πρώην στρατιωτικός Scott Bennett, ο οποίος μίλησε σε εκπομπή του Info Wars.

Όπως είπε (μετά το 04:40 του βίντεο) δεν θα τον εξέπληττε καθόλου εάν γίνονταν  τρομοκρατικά κτυπήματα σε διάφορα μέρη των ΗΠΑ, από εμπορικά κέντρα έως σχολεία, παρουσιάζοντας το διήγημα ότι η Ρωσία ευθύνεται για αυτά τα κτυπήματα, ως αντίποινα για την επίθεση στη Μόσχα,  η οποία θα είχε εκλάβει  την επίθεση ως ενέργεια προερχόμενη από τις ΗΠΑ.

Βάσει αυτού του διηγήματος, θα μπορέσει να πει στον αμερικανικό λαό ότι τώρα όλοι πρέπει να σταθούν μαζί με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας

Όπως λέει ο ίδιος η Ρωσία δεν αντιδρούσε ποτέ με αυτόν τον τρόπο, αλλά δεν το θεωρεί απίθανο κάποια κέντρα να προχωρήσουν σε σειρά προβοκατόρικων ενεργειών όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά και στην Ευρώπη στην Πολωνία ή τη Γαλλία (κατονομάζοντας συγκεκριμένα τον Μακρόν) προκειμένου να κατηγορήσουν  την Ρωσία, προετοιμάζοντας το έδαφος για συσπείρωση της κοινής γνώμης κατά της Ρωσίας, είπε ο Bennett.