Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Κυριακη 3 Μαρτιου 2024


Γιατί προκαλούν τη Ρωσία για έναν 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο; Διέρρευσε βίντεο, όπου αξιωματούχοι του γερμανικού στρατού θέλουν να στείλουν πυραύλους σε ρωσικούς στόχους στη Κριμαία!

Μη γελιέστε περι δήθεν “ευρωπαϊκων αξιών”, που μόνο στόχο έχουν περισσότερο έλεγχο και λιγότερη ελευθερία, στο όνομα κάποιων μειονοτήτων, ντυμένες με έναν “δημοκρατικό μανδύα” που διευκολύνει την επίτευξη των ναζιστικών σχεδίων τους. Δηλαδή μιας κοινωνίας σύγχρονων σκλάβων.

Δείτε για παράδειγμα πως μέσα σε όλη αυτή την πίεση, η Ευρωβουλή ενέκρινε μια ενιαία ευρωπαϊκή ψηφιακή ταυτότητα, που ουσιαστικά καταργεί την ιδιωτική μας ζωή.

Οι δυτικές ηγεσίες γίνονται ολοένα και πιο αυταρχικές, ασκώντας μια συνεχώς αυξανόμενη πίεση και φόβο στους πολίτες της, απο τα χρόνια του Covid19 και έπειτα, κρατώντας παράλληλα μια εντελώς ανεύθυνη στάση στα πιο σημαντικά προβλήματα.

Οι διαρροές των σχεδίων γερμανών αξιωματικών είναι εξαιρετικά ανησυχητικές, διότι αποδεικνύουν ότι διεξάγουν παρασκηνιακά έναν πόλεμο κατά της Ρωσίας, η οποία το γνωρίζει, αλλά διατηρεί την ψυχραιμία της.

Φυσικά σε περίπτωση πολέμου αυτοί θα κρυφτούν στα καταφύγια και εμείς οι “κοινή θνητοί” θα είμαστε τα μόνα θύματα των αποφασεών τους. Και όπως έχουν αποδείξει με τα εγκλήματα που διέπραξαν την περίοδο του Covid, δεν ενδιαφέρονται καθόλου για την ανθρώπινη ζωή.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε άλλα νέα τώρα από την πρωτεύουσα της γαλλικής δημοκρατίας, ο επιθεωρητής που έχει αναλάβει την διερεύνηση του γνωστού σκανδάλου χρηματισμού Ευρωπαίων αξιωματούχων από το Κατάρ, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου αποκαλύφθηκε ότι είχε σοβαρή εσωτερική αιμορραγία. Οι εξετάσεις αίματος έδειξαν "μαζική παρουσία αμφεταμινών" στον οργανισμό του επιθεωρητή, ο οποίος δήλωσε ότι δεν είχε κάνει ποτέ χρήση. 

Προφανώς η δηλητηρίαση δεν έχει καμία σχέση με τις έρευνες του επιθεωρητή γιατί όπως ξέρουμε η διαφθορά είναι κάτι αγνωστο στην πατρίδα μας την ΕΕ όπου στην σπάνια περίπτωση που συμβεί κάτι έστω και στο ελάχιστο ύποπτο, αμέσως πέφτει άπλετο φως και φτάνει το μαχαίρι στο κόκκαλο. 

Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στον επιθεωρητή ώστε να επιταχυνθούν οι έρευνες που θα καταλήξουν στην πλήρη απαλλαγή των υπόπτων για διαφθορά Ευρωπαίων αξιωματούχων μας. 

"... Μετά από μια γρήγορη επίσκεψη σε γιατρό, ο κύριος επιθεωρητής πέρασε τη νύχτα σε ένα κελί στην αστυνομική ζώνη των Βρυξελλών-Ixelles. Ζήτησε όμως να επιστρέψει στο νοσοκομείο, υποφέροντας από πόνους στο στομάχι. Ο άνδρας στην πραγματικότητα υπέφερε από σοβαρή εσωτερική αιμορραγία και έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά.

Έκτοτε, οι αιματολογικές εξετάσεις έχουν αποκαλύψει μαζική παρουσία αμφεταμινών, υψηλότερη από την «κανονική» κατανάλωση για «ψυχαγωγικούς» σκοπούς. Σύμφωνα με το Le Soir, ο επιθεωρητής ισχυρίζεται ότι δεν έκανε ποτέ χρήση ναρκωτικών.

Ο επιθεωρητής δεν θέλησε να σχολιάσει τις αποκαλύψεις στην εφημερίδα Le Soir.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ανατριχίλα στο νεκροταφείο της Λάρισας : Άνοιξαν τους τάφους και δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτό που αντίκρισαν 

1 Μαρτίου 2024

Ένα μακάβριο θέαμα άφησε στα μισά την εκταφή των νεκρών που πέθανα εξαιτίας του κορωνοϊού , στο νεκροταφείο της Λάρισας.

Εφόσον είχε έρθει η περίοδος όπου εκταφιάζονται οι νεκροί που είχαν πεθάνει εξαιτίας νόσησης από κορονοϊό, και είχαν ταφεί μέσα σε πλαστικές σακούλες μακριά από τους συγγενείς, οι εργαζόμενοι κατά τη διάρκεια της εκταφής ήρθαν αντιμέτωποι με ένα συγκλονιστικό  θέαμα : Στα σώματα τους δεν είχε επέλθει η αποσύνθεση!

Σχολιο.- Το μαρτύριο συνεχίζεται και μετά θάνατον. Έθαψαν όσους είχαν βάλει ταμπέλα κοροϊδογιό σε σακούλες πλαστικές, γιατί ξέρετε, μεταδίδουν οι νεκροί αναπνευστικό ιό, και δεν έχουν αποσυντεθεί. Ακόμη δεν τους έχει πάρει κανείς στο κυνήγι.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λάρισα : Αγρότες καλλιεργούν ανάμεσα σε ρουκέτες που έφεραν οι πλημμύρες από τη βάση του Στεφανοβίκειου

1/3/2024

Το είδαμε και αυτό.

Λάρισα: Οι αγρότες καλλιεργούν οπωροκηπευτικά ανάμεσα σε ρουκέτες από το Στεφανοβίκειο

Οι αγρότες στην Λάρισα βρίσκουν κιβώτια με ρουκέτες ελικοπτέρων από το Στεφανοβίκειο που έφτασαν στα χωράφια τους με τις πλημμύρες.

Μια χώρα χωράφι.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαρτυρία για καρκίνο σε ένα μικρό παιδί από εμΦόλιο που δοθηκε στην μητέρα του.

Όπως και για τον παραλληλισμό που έκανε σε σχέση με τις πειραματικές ενέσεις για τον κοροϊδοϊό για τις οποίες γνωρίζουμε ήδη ότι από.την κυκλοφορία τους και μετά, έχουμε δραματική αύξηση του καρκίνου ενώ ξέρουμε ήδη από τους ειδικούς επιστήμονες ότι οι μεταλλάξεις στο Dna από τις πειραματικές ενέσεις κληρονομούνται στους απογόνους, οπότε και η εμφάνιση καρκίνου.....

Τα περί αποτελεσματικού φολίου για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας δεν με βρίσκουν σύμφωνο.

Έχουμε ήδη διαβάσει όλοι αρκετά για αυτό το θέμα αλλά δεν θα μπορούσα να προσπεράσω την μαρτυρία και να μην την λάβω ως τροφή για σκέψη, την ώρα που ήδη έχουμε αύξηση στους θανάτους παιδιών και στην χώρα μας από την έναρξη της κυκλοφορίας των πειραματικών ενέσεων όπως και κατακόρυφη αύξηση του καρκίνου



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αμέσως μετά το ναζιστικό πραξικόπημα στο Κίεβο στην Ουκρανία το 2014. Λίγο πριν αρχίσει η επίθεση του ουκρανικού στρατού και των ναζιστικών στρατιωτικών σωμάτων τύπου Αζόφ κατά του λαού του Ντονμπάς, με τους αντιφασίστες να προετοιμάζονται για την απόκρουσή της.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ε.Ε. ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ»

«ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ»

Δυναμική καί μαχητική πρωϊνή συγκέντρωση του Σαββατου με χαιρετισμούς εξω από τον σταθμό ηλεκτρικού στην Καλλιθέα καί πορεία κατα τών πλειστηριασμών απο διάφορες συλλογικότητες που ανταποκρίθηκαν στό κάλεσμα τής ανοικτής συνέλευσης ενάντια σε πλειστηριασμούς και εξώσεις..

Υ.Γ.Υπηρχε έντονη η παρουσία τών αστυνομικών δυνάμεων...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οσο τα Ρωσικά στρατεύματα προελαύνουν στην Ουκρανία τόσο το Ναπολεόντειο σύνδρομο χτυπά τους ηγέτες της Δύσης.

Τώρα ο Ζελένσκι θέλει να αυτοδοξαστεί και χρηματοδοτεί με 115 εκατομμύρια δολάρια την ταινία "Το τίμημα της νίκης", για την ζωή του.

Μέσω του δικού του κινηματογραφικού στούντιο "Κβαρτάλ 95" ο Ζελένσκι θέλει να καταγραφεί η πορεία της ζωής του από κωμικός ηθοποιός, μέχρι την ανάληψη της Προεδρίας στην χώρα του.

Ο Τσακ Νόρις έσπευσε να διεκδικήσει τον πρώτο ρόλο του "ήρωα" 83ων ετών, όπως και ο Ντολφ Λούντγκρεν, 66 ετών.

Και οι δύο έσπευσαν να εξάρουν τον "ήρωα Ζελένσκι", αν και αμφιβάλω αν γνωρίζουν κατά πού πέφτει αυτή η Οκράϊνα.

Βεβαια, ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί αν και πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα, ούτε και το καστ των ηθοποιών.

Μπορεί και μετά θάνατον.

Σχολιο.- Για γυναίκα του θα προσλάβουν την ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ η την ΝΑΒΑΛΝΟΒΑ ;

Σχολιο.- εντάξει...πως κάνεις έτσι... χρήμα υπάρχει...θα του στείλει η εουρό(μ)πα....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε μεγάλο σοκ βρίσκεται το Γερμανικό πολιτικό σύστημα, από τις αποκαλύψεις των διαλόγων ανώτατων Γερμανών αξιωματικών του στρατού, που έγιναν στις 19 Φεβρουαρίου.

Η Σάρα Βάγκενγκνεχτ και το "AfD" μπορεί να θεωρούνται "περιθωριακά" κόμματα, αλλά και τα δύο κόμματα τόνισαν ότι το ίδιο το Γερμανικό Σύνταγμα απαγορεύει οποιαδήποτε συμμετοχή της χώρας, σε πολεμικές επιχειρήσεις.

Οι πολιτικοί από τους "Πράσινους", τους "Ελεύθερους Δημοκρατικούς", τους "Σοσιαλδημοκράτες" και την "Χριστιανική Ένωση" δεν είναι εξοργισμένοι από το γεγονός ότι ο Γερμανικός στρατός συζητά γενικά τη δυνατότητα ενός χτυπήματος, στη Ρωσία με τη συμμετοχή της Γερμανίας, αλλά ότι ο Σολτς δεν παραδίδει τους πυραύλους στην Ουκρανία και αυτό είναι ψέμα. Η εντύπωση που προκαλείται είναι ότι οι Γερμανοί πολιτικοί γενικά διαγράφουν ένα τεράστιο κομμάτι ιστορίας της χώρας τους από τη μνήμη τους, ένα κομμάτι πολύ αιματηρό και αηδιαστικό.

Και ο Γερμανικός Τύπος, επίσης, τον κατηγορεί ως "ψεύτη", όταν ισχυρίζεται ότι δεν θα δώσει στους Ουκρανούς τους πυραύλους "Taurus", εμβέλειας 500 χιλιομέτρων.

Ομως, το ταμπού της μη εμπλοκής σε πόλεμο, ο ίδιος ο Σολτς το έχει καταργήσει, όταν είπε ότι όταν η Ρωσία ξεκίνησε την Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση, στην Ουκρανία, "ήρε από την Γερμανία την ιστορική της ενοχή".

Σ΄αυτά τα λόγια να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή. Είναι σημαντικά.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Η Γερμανία πρέπει να βομβαρδίζεται κάθε 50 χρόνια, δεν έχει σημασία να ξέρεις τον λόγο. Τον ξέρουν αυτοί." (Λαϊκή Θυμοσοφία).

Διάλογοι, μεταξύ ανώτατων αξιωματικών του Γερμανικού στρατού:

Ο επικεφαλής των εργασιών και των ασκήσεων της διοίκησης της Πολεμικής Αεροπορίας της Bundeswehr, ο Gerharz.

-"Υπάρχουν δύο ενδιαφέροντες στόχοι - η γέφυρα στα ανατολικά ( της Κριμαίας) και οι αποθήκες πυρομαχικών που βρίσκονται πιο ψηλά. Είναι δύσκολο να φτάσουμε την γέφυρα στα ανατολικά, πρόκειται για λεπτό στόχο, αλλά ο "Τaurus" μπορεί να το κάνει και μπορεί να χτυπήσει και τις αποθήκες πυρομαχικών. Εάν όλα αυτά ληφθούν υπόψη και συγκριθούν με το πόσοι Storm Shandows και Himars χρησιμοποιήθηκαν, τότε τίθεται το ερώτημα: ο στόχος μας θα είναι η γέφυρα ή οι στρατιωτικές αποθήκες; .. Πώς θα μοιάζει η επίθεση του Τaurus; Από την άποψη της επιχειρησιακής προοπτικής, δεν μπορώ να εκτιμήσω πόσο γρήγορα οι Ουκρανοί θα μπορούν να μάθουν πώς να σχεδιάσουν τέτοιες ενέργειες. "

-Υπάλληλος του Κέντρου Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Διοίκησης Διαστήματος του Bundeswehr Fensk: 

"Θα ήθελα ακόμα να πω για την καταστροφή της γέφυρας. Εξετάσαμε εντατικά αυτό το ζήτημα και, δυστυχώς, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η γέφυρα λόγω της αξίας της αποτελεί έναν διάδρομο. Ως εκ τούτου, μπορεί να χρειαστούν όχι μόνον 10 ή ακόμη και 20 πυραύλοι. (διαπιστώνεται πρόβλημα μεταφοράς μεγάλου αριθμού ρουκετών)

Gerharz: Υπάρχει μια άποψη ότι ο Taurus θα πετύχει αν χρησιμοποιηθεί το Γαλλικό μαχητικό Dassault Rafale.

FENSK: Θα είναι μόνο σε θέση να κάνουν μια τρύπα και να "τραυματίσουν" την γέφυρα.

Frostedte: Δεν προωθώ την ιδέα με τη γέφυρα, πιστεύω ρεαλιστικά να καταλάβω τι θέλουν(οι Ουκρανοί) και τι πρέπει να τους διδάξουμε. Ως εκ τούτου, αποδεικνύεται ότι είναι απαραίτητο στον σχεδιασμό αυτής της επιχείρησης, να τους υποδείξουμε τα ακριβή σημεία των (δορυφορικών) εικόνων κατά τον προγραμματισμό αυτών των λειτουργιών.

Δεν χρειάζονται όλοι οι διάλογοι που έγιναν στις 19 Φεβρουαρίου του 2024 και που δημοσιεύτηκαν από την επικεφαλής του Ρωσικού τηλεοπτικού δικτύου RT, Μαργαρίτα Σιμονιάν, για να κατανοήσουμε ποιοι και πως θέλουν να βάλουν μπουρλότο σ΄ ολόκληρο τον κόσμο.

Εμφανίζεται η εικόνα ότι όλα αυτά σχεδιάστηκαν, πίσω από την πλάτη του Καγκελάριου Σολτς, που αν θέλουμε το πιστεύουμε.

Δεν αφορούν ούτε Ουκρανούς, ούτε Γάλλους, ή ακόμα ακόμα και Ισπανούς. Αφορούν σε Γερμανούς, για τους οποίους οι λέξεις "όπλο", "ανατινάξτε" κ.λπ. ήταν τα εθνικά ταμπού ακριβώς από το 1945.

Σχολιο.- #μεσα σε καθε γερμανο κρυβεται ενας μικρος χιτλερ# το ειπε στην Θεσσαλονικη εβραια που επεστρεψε απο το Αουσβιτς με τον αριθμο στο χερι !!

Σχολιο.- Του Αδόλφου τα εγγόνια, η σαπίλα του ντουνιά, κάνουνε πως δε θυμούνται, του παππού τους το νταλκά. Εδώ οι Υπεραστικοί το θέτουν απόλυτα σωστά, κι ας μην υπήρχε καν η υποψία για κάτι τέτοιο τότε που βγήκε το τραγούδι. https://youtu.be/ysUemTTDLWE?si=Ml7UBnDaoGx2qff4

Σχολιο.- Μάλιστα ο ναζί καγκελάριος διέταξε τη κατεπείγουσα έρευνα από που προήλθε η διαρροή εχουν χάσει τον κωλο τους με λίγα λόγια

Σχολιο.- Δεν τον ενδιέφερε το σχέδιο εμπλοκής του Γερμανικού λαού σε νέες περιπέτειες, αλλά από πού προήλθε η διαρροή! Ο ναζί μένει για πάντα ναζί.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βομβαρδίστηκαν σκηνές που φιλοξενούσαν εκτοπισμένους ανθρώπους έξω από νοσοκομείο στη Ράφα. 

Σκοτώθηκαν 11 άτομα και να τραυματίστηκαν 50, μεταξύ των οποίων παιδιά. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και δύο εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αβάνα, Κούβα 2.3.2024.

Τεράστιο πλήθος κόσμου συμμετέχει νωρίς το πρωί στην Αβάνα της Κούβας για να απαιτήσει "Κάτω τα χέρια από τη Rafah! ” Ο Πρόεδρος Diaz-Canel και μέλη του υπουργικού συμβουλίου του στέκονται επικεφαλής της συγκέντρωσης φορώντας κεφίγιε.


Και στην Νέα Υόρκη Χτες Σάββατο είχε τεράστια διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης και ενάντια στην γενοκτονία από τους ισραηλινοναζί , με ομπρέλες μέσα στη βροχή



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε μια επίδειξη ενότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα 2.3.2024 συγκέντρωση στην πρωτεύουσα του Λιβάνου, Βηρυτό, για την υποστήριξη της Παλαιστίνης και της αντίστασής της, με σημαίες και φωτογραφίες μαρτύρων παλαιστινιακών και λιβανέζικων αντιστασιακών οργανώσεων.

Οι παρούσες σημαίες περιλάμβαναν Hamas, PIJ, Hezbollah, PFLP, DFLP, PFLP-GC, Fatah, Amal, SSNP, Κομμουνιστικό Κόμμα του Λιβάνου και το Κίνημα Αραβικού ρεύματος, με φωτογραφίες του Ibrahim Al-Nabulsi, του Aaron Bushnell, του Wissam Salim και Wissam Tawil.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γιώργος Ζώης: «Αρνούμαι να είμαι καλεσμένος σε ένα φεστιβάλ, ενώ ο στρατός δολοφονεί παραδίπλα»

Ο δημιουργός του «Αρκάντια», της ελληνικής ταινίας που έλαβε εξαιρετικές κριτικές στην πρόσφατη Μπερλινάλε, εξηγεί τη μετάβασή του σε ένα σινεμά πιο αφηγηματικό, την απόφασή του να μη συμμετέχει στο Φεστιβάλ της Ιερουσαλήμ 

και συμπεραίνει πως οι μεγάλες κινηματογραφικές διοργανώσεις έχουν υποστεί το δικό τους gentrification.

(..)

«Υπάρχει όμως μια πρόσκληση που την απέρριψα και είναι από το Jerusalem Film Festival. 

Σε αυτήν τη συνθήκη, όπου το Ισραήλ διαπράττει καθαρά μια γενοκτονία που δεν έχει καμία σχέση με αυτοάμυνα, αρνούμαι να είμαι καλεσμένος και να απαντώ σε ερωτήσεις του κοινού, ενώ ο στρατός του δολοφονεί μερικά χιλιόμετρα πιο πέρα. 

Θεωρώ ότι αν η άρνηση είναι συλλογική, θα λειτουργήσει ως άλλος ένας μοχλός πίεσης για να επιτευχθεί κατάπαυση του πυρός.

Αλλά ακόμα και αν η άρνηση έχει μηδενικό αντίκτυπο, η ατομική μου ηθική και η πολιτική μου συνείδηση επιτάσσουν να αρνηθώ να γίνω μέλος μια τέτοιας φριχτής κανονικότητας.

Αν έχεις δει το Zone of Interest, καταλαβαίνεις ότι αν δεχτείς μια τέτοια πρόσκληση, μοιάζεις με έναν μικρό Ρούντολφ Ες ή έναν καλεσμένο του που συνεχίζει απτόητος την καθημερινότητά του, ενώ στην άλλη μεριά του φράχτη γίνεται μια ατελείωτη σφαγή. 

Θα ήθελα να καλέσω και τους άλλους Έλληνες σκηνοθέτες και παραγωγούς να αρνηθούν να συμμετάσχουν, όσο διαρκεί ο πόλεμος».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι οι αχρείαστοι άνθρωποι (πληθυσμός) τους οποίους δεν έχουμε τι να τους κάνουμε και θα πρέπει να τους κρατάμε εσώκλειστους στα σπίτια τους με ναρκωτικά και VIDEO games”

Γιουβάλ Νώαχ Χαράρι 

"My entire life, I never understood why civilizations fall. Now it seems incredibly obvious. A corrupt ruling class seizes control of all commanding heights, disenfranchises the people, disregards the common good in favor of their own privileges, steals everything, done" (Σ΄ όλη μου την ζωή δεν κατάλαβα ποτέ πως πέφτουν οι πολιτισμοί. Τώρα είναι ολοφάνερο. Μια διεφθαρμένη άρχουσα τάξη παίρνει τον έλεγχο στους στρατηγικούς τομείς, απαξιώνει τους ανθρώπους, αμελεί το κοινό καλό υπέρ των δικών τους προνομίων, κλέβει τα πάντα, τέλος!!!)

Jeffrey Tucker 

Ο πρώτος θεωρείται, στον ανάποδο κόσμο που ζούμε, προοδευτικός ο δεύτερος συντηρητικός. Ο πρώτος μπροστινός του νεοναζί Klaus Swamb-κυρίαρχη περσόνα του Great Reset, του WEF και πίσω από τις μαριονέτες πολιτικούς της Δύσης. Ο δεύτερος Τραμπικός δηλαδή λαϊκιστής και συντάκτης στο "ψεκασμένο" epoch times. Δηλαδή "ακροδεξιός" σύμφωνα με την mainstream ορολογία των βοθροκάναλων και των διεφθαρμένων ΜΜΕ της Δύσης....

Έχει τεράστια σημασία-ίσως την μέγιστη-να μην υιοθετούμε την νέα "ορολογία" τους. Πρώτον για να μην μάς τρελάνουν (ήδη το 80% των φαρμάκων που πωλούνται πρόκειται για ψυχοφάρμακα) και δεύτερον γιατί χωρίς κοινώς αποδεκτές έννοιες αδυνατούμε να διαμορφώσουμε ιδεολογία. Κάτι απολύτως απαραίτητο για πολιτική πράξη. Και κατ' επέκταση κοινωνική αλλαγή.....

Κάπως έτσι καταλήξαμε στα "μνημόνια είναι ευλογία για τον τόπο", στα "ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια", στην "κλιματική κρίση" και φυσικά στους ψευδοδικαιωματισμούς της λοατκι κοινότητας. Και κάπως έτσι μας οδηγούν στο απάνθρωπο "δεν θα μας ανήκει τίποτα και θα είμαστε ευτυχισμένοι", στο ψηφιακό χρήμα, στις οργουελικές πόλεις 15 λεπτών, στις 3D μπριζόλες και στην βρώση εντόμων και σκουλικιών....

Σχολιο.- https://www.youtube.com/watch?v=zoX1Z124s_A

Σχολιο.- θεωρώ ότι αυτοί θα έπρεπε να έχουν την ίδια κατάληξη με αυτούς που κάνουν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας γιατί πραγματικά αυτό είναι, μόνο με τον Μένγκελε συγκρίνονται.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Μενδώνη, αυτή η ακροδεξιά θεούσα του '60, θέλει το 45% της μουσικής που θ' ακούγεται σε κοινόχρηστους χώρους, να ειναι Ελληνική μουσική !!!! Αυτές οι ανοησίες της Μενδωνη_songs θυμίζουν την προηγούμενη χούντα που πρόσεχαν τα τραγούδια και "ξέχασαν" την Κύπρο...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Ευρωμεσογειακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κατέγραψε την εκ προθέσεως δολοφονία ενός νεαρού Παλαιστίνιου από ισραηλινές δυνάμεις στη συνοικία Ζεϊτούν της πόλης της Γάζας στις 29 Φεβρουαρίου του περασμένου μήνα. Μάρτυρες ανέφεραν ότι το θύμα συνελήφθη, ανακρίθηκε και στη συνέχεια τον έριξαν δεμένο κάτω από θωρακισμένο όχημα, ξεκινώντας από το κάτω μέρος του σώματός του και συνεχίζοντας προς τα πάνω. Τοποθετήθηκε στην άσφαλτο για πλήρη σύνθλιψη.

Μάρτυρες ενημέρωσαν την ομάδα του Euro-Med Human Rights Monitor ότι το περιστατικό συνέβη στην οδό Salah al-Din στο Zeitoun. Το θύμα συγκρατήθηκε με πλαστικές χειροπέδες από Ισραηλινούς στρατιώτες προτού τον χτυπήσουν, πράγμα που δείχνει ότι ήταν ζωντανός κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Προηγουμένως, το Euro-Med Human Rights Monitor ανέφερε ένα παρόμοιο περιστατικό στο Khan Younis στις 23 Ιανουαρίου πέρυσι. Ένα ισραηλινό τανκ έπεσε πάνω σε τροχόσπιτο προσωρινού καταφυγίου, σκοτώνοντας ένα άτομο και τη μεγαλύτερη κόρη του ενώ τραυματίζει τη γυναίκα του και άλλα τρία παιδιά. Η Amina Ghanem, 13 ετών, εξιστόρησε το περιστατικό, που παραλίγο να χάσει την όρασή της λόγω της έντονης πίεσης στα μάτια της.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτό τώρα;

Πως να το χωνέψουν στην Ουάσιγκτον;

Το Μεξικό ζήτησε να ενταχθεί στους BRICS το 2024!

Ανακοινώθηκε επίσημα



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Επειδή στα φύλλα του Σαββατοκύριακου, έχουν γεμίσει - κι ετοιμάζονται περισσότερες … - με “αντικειμενικές αναλύσεις” για την κατάσταση στην Υπερδνειστερία, να θυμίσουμε ότι:

-1989: Η απαγόρευση της ρωσικής γλώσσας ως κρατικής γλώσσας (μαζί με τα μολδαβικά) και η αναγκαστική «ρουμανοποίηση» με απόφαση του τότε προέδρου του Σοβιέτ της ΣΣΔ Μολδαβίας Mircea Snegur, επιφανούς μέλους της συμμορίας Γκορμπατσόφ, ανάγκασαν την Υπερδνειστερία, περιοχή με μεγάλη βιομηχανική ανάπτυξη, να αγωνιστεί για το δικαίωμα να μιλάει τη μητρική της γλώσσα. 

Με τοπικό δημοψήφισμα απέρριψαν συντριπτικά (97%) τις αποφάσεις της τότε τοπικής Μολδαβικής ηγεσίας και προσέφυγαν στο Ανώτατο Σοβιέτ της ΕΣΣΔ, που κώφευσε.

-Την άνοιξη του 1991, 17 Μάρτη, η Υπερδνειστερία και η Γκαγκαουζία ήταν οι ΜΟΝΕΣ περιοχές της Μολδαβίας που πήραν μέρος στο Δημοψήφισμα για τη διατήρηση ή όχι της Σοβιετικής Ένωσης. Η επίσημη Μολδαβία, με απόφαση του τοπικού ΚΚ και τοπικού Σοβιέτ υπό τον Snegur ΑΡΝΗΘΗΚΕ να συμμετέχει / όπως και οι Βαλτικές χώρες. 

Για την ιστορία να πούμε ότι η Υπερδνειστερία με 92% τάχθηκε ΥΠΕΡ της διατήρησης της ΕΣΣΔ. Το ίδιο θυμίζουμε ήταν με 77,8% (148 εκ. ψήφοι) και η απόφαση των πολιτών της ΕΣΣΔ σε όλες τις δημοκρατίες με τρομακτικά ψηλό ποσοστό συμμετοχής (>80%)

-Στις 27 Αυγούστου 1991, η συμμορία Snegur /που είχε αυτοανακηρυχθεί “Πρόεδρος Δημοκρατίας”/ με την υποστήριξη Γιέλτσιν ανακήρυξε την Ανεξαρτησία της Μολδαβίας με νέα σημαία, σύμβολα και γλώσσα. Η πραξικοπηματική απόφαση επιχειρήθηκε να “νομιμοποιηθεί” με μαϊμου δημοψήφισμα όπου συμμετείχαν το … 30% των Μολδαβών με δικαίωμα ψήφου για να εγκρίνουν (μια μειοψηφία πολιτών και … εισαγόμενων Ρουμάνων) το πραξικόπημα Snegur και της συμμορίας του Μολδαβικού ΚΚ που είχε πλέον μεταλλαχθεί σε … εθνικιστική δύναμη!

-Η Υπερδνειστερία αρνήθηκε τη νομιμότητα της απόφασης και αναγκάστηκε το Μάρτη του 1992 να υπερασπισθεί τη θέση της με όπλα στο χέρι όταν δέχτηκε την επίθεση του νεοσύστατου Μολδαβικού στρατού με την υποστήριξη Ρουμάνων ακροδεξιών «εθελοντών».

-Η κατάσταση τέθηκε υπό έλεγχο έξι μήνες αργότερα, όταν δημιουργήθηκε ζώνη ασφαλείας και εγκαταστάθηκε ρωσική ειρηνευτική δύναμη με πρωτοβουλία του στρατηγού Lebed - και για την φρούρηση της μεγαλύτερης αποθήκης πυρομαχικών όπου είχαν συγκεντρωθεί τα σοβιετικά όπλα από το υπό διάλυση Σύμφωνο της Βαρσοβίας.

-Η Υπερδνειστερία από τότε, de facto συνυπάρχει με τη Μολδαβία (που υιοθετήθηκε από Δύση και ΝΑΤΟ), επιμένοντας στη Σοβιετική κληρονομιά.

-Το 2006 με νέο δημοψήφισμα συντριπτικά οι κάτοικοι της Υπερδνειστερίας με 92% ζήτησαν την ένταξή τους στη Ρωσική Ομοσπονδία - η Μόσχα έκτοτε διστάζει να τους δεχτεί, με τις -ελπίζω όχι για πάντα- με αυταπάτες για … συνεννόηση με τη Δύση!

Σχολιο.-  Όταν οι … “ίσες αποστάσεις” γίνονται ξέπλυμα του Αμερικανονατοϊκού ιμπεριαλισμού!

Πριν λίγες μέρες η εθνοσυνέλευση της Υπερδνειστερίας, με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση ζήτησε -ξανά- την προστασία της Ρωσίας απέναντι στον αποκλεισμό και στην κλιμάκωση της επιθετικότητας της Δύσης και της αυταρχικής Μολδαβικής ηγεσίας, υπερασπιζόμενη τη θέση και θέληση του λαού της 

-Το ΚΚΕ μέσω του Ριζοσπάστη, προχτές φρόντισε να “ενημερώσει” τους οπαδούς του, υιοθετώντας (πάντα … αντικειμενικά) τις θέσεις των ΗΠΑ και των Ουκροναζί, εντάσσοντας την υπόθεση που ξεκινάει από το 1989 , στην κατά το ΚΚΕ “ιμπεριαλιστική σύγκρουση που … μαίνεται στην Ουκρανία”! Μάλιστα -με πούστικο τρόπο- δικαιώνει στον τίτλο και την Ουάσιγκτον που … “υποστηρίζει την εδαφική ακεραιότητα της Μολδαβίας”!!!

-Σηκώνω τα χέρια ψηλά! Τι να πω;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εύστοχο σχόλιο του Σλοβάκου πρωθυπουργού Robert Fico για την αναπόφευκτη ήττα της Δύσης στην Ουκρανία.

Ας ελπίσουμε ότι στη Δύση, θα κατανοήσουν τον ρεαλισμό της προειδοποίησής του:

-” H Δύση βλέπει ότι, παρά τη σημαντική οικονομική βοήθεια, παρά τα όπλα, παρά τις αντιρωσικές κυρώσεις, η Ουκρανία απλά δεν είναι ικανή να κερδίσει. 

Και αν στείλουμε στρατιωτικό προσωπικό από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε μετά είναι να ξαπλώσουμε καταδικασμένοι στο μπαλκόνι με κονιάκ και πούρο, περιμένοντας την παγκόσμια αποκάλυψη.”



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο προεδρος Putin ανοίγει το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας στο Sirius (Σότσι, Νότια Ρωσία), όπου 20.000 νέοι ηγέτες από 188 χώρες και από πολλούς τομείς εξειδίκευσης έχουν έρθει για να μοιραστούν τη γνώση και να χτίσουν πολιτιστικές γέφυρες.

Φέτος, υπήρξαν 300.000 αιτήσεις από νέους για να λάβουν μέρος από όλο τον κόσμο, ακόμη και από «μη φιλικές» χώρες.

Μετά την Τελετή Έναρξης, η Ημέρα 1 ξεκινά με μια έκθεση με τίτλο «NATO: The True Story of a Lie». 

-Κάτι για τη νεολαία και την ήπια δύναμη εδώ...

Είμαστε μαζί! Πλάνα από τα σημερινά εγκαίνια του Παγκόσμιου Φεστιβάλ Νέων στο Σείριο (Σότσι, Ρωσία). Κανείς στην Ευρώπη δεν θα σας πει για αυτό.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Ώστε, δεν υπήρχαν αμερικανικά εργαστήρια βιολογικού πολέμου στην Ουκρανία, ε;

Η de facto ηγεμόνας της Ουκρανίας Victoria Nuland παραδέχεται σε βίντεο ότι υπάρχουν εργαστήρια βιολογικών όπλων:

“Οι ρωσικές δυνάμεις επιδιώκουν να αποκτήσουν τον έλεγχο σ’αυτά τα ουκρανικά εργαστήρια, επομένως συνεργαζόμαστε με τους Ουκρανούς να εμποδίσουν ώστε αποτελέσματα ερευνών να πέσουν στα χέρια Ρώσων όταν οι δυνάμεις τους προσεγγίζουν ...”

-Περιμένετε, και θα αποκαλυφθούν πολλά …άπλυτα στη φόρα!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καθαρά και ξάστερα!

-Ο Juraj Blanar, Υπουργός Εξωτερικών της Σλοβακίας: 

“Η Σλοβακία, μετά τη νέα κυβέρνηση συνασπισμού αποφάσισε να μην υποστηρίξει τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Η Σλοβακία δεν θα στείλει ούτε έναν στρατιώτη, ούτε ένα όπλο στο έδαφος της Ουκρανίας. 

Αυτό είναι. 

Έχουμε διαφορετική θέση από την ΕΕ και θεωρούμε ότι είναι σωστή γιατί και η ΕΕ συγκροτήθηκε στη βάση της Ειρήνης κι όχι της κλιμάκωσης του πολέμου”

-Για να δούμε … Θα αντέξουν τις πιέσεις και τους εκβιασμούς της κυρα-Ούρσουλας και των άλλων πολεμοκάπηλων;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Ένας 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος δεν είναι παιχνίδι, ούτε θα διεξαχθεί σε μια εικονική πραγματικότητα. 

-Το τελευταίο διάστημα, κάθε μέρα που περνάει ΗΠΑ και ευρωπαϊκή ηγεσία επιχειρούν φαινομενικά να ανάψουν το φυτίλι ενός πολέμου που θα εξαϋλωνε τη γηραιά ήπειρο κι όχι μόνο. 

-Απόψε η Γερμανία επιβεβαιώνει τη γνησιότητα των συνομιλιών μεταξύ ανώτερων αξιωματούχων του γερμανικού στρατού που υπέκλεψαν οι Ρώσοι, σχετικά με σχέδια χωρών του ΝΑΤΟ (αναφέρθηκαν η Γερμανία, η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ) για την καταστροφή ρωσικών στόχων με πυραύλους στην Κριμαία. 

-Αυτές οι διαρροές είναι εξαιρετικά ενοχλητικές για τη Γερμανία και το ΝΑΤΟ, διότι αποδεικνύουν τα ψέματα τους κι ότι ήδη διεξάγουν παρασκηνιακό πόλεμο κατά της Ρωσίας, η οποία όμως αν και το γνωρίζει, μέχρι τώρα έχει διατηρήσει την ψυχραιμία της. 

-Με αυτά τα δεδομένα οδεύουμε με μαθηματική ακρίβεια προς άλλο ένα ηθελημένο θρίλερ, το οποίο τροφοδοτεί την αυξανόμενη πίεση και τον φόβο, που 

τα τελευταία χρόνια οι ηγεσίες μας, έχουν καταδικάσει τις κοινωνίες μας και μεθοδικά καλλιεργούν για την εξυπηρέτηση των μακιαβελικών σκοπών τους. 

-Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και αναρωτηθείτε γιατί το σύστημα παίζει τα ρέστα του με φόβητρο έναν πυρηνικό πόλεμο και ποιος στην τελική θα επωφεληθεί, θα διατηρήσει θα ενισχύσει την αυταρχική εξουσία του…



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το να ρίχνουν οι ΗΠΑ ανθρωπιστική βοήθεια με αεροπλάνα στην Γάζα, ενώ δίνουν όπλα στο Ισραήλ είναι σαν να ρίχνει ο Μουσολίνι βοήθεια στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. 

Είναι σαν ο εκτελεστής σου να σε ταϊζει ψίχουλα πριν από τον αποκεφαλισμό. 

Παράνοια.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Martine Rothblatt: Ένας ιδρυτής της αυτοκρατορίας των τρανσέξουαλ

Η Martine Rothblatt είναι επιχειρηματίας και δικηγόρος που έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην άνοδο του τρανσεξουαλισμού, του τρανσεξουαλισμού και τελικά του τρανσουμανισμού.

Στην καρδιά της αναδυόμενης βιομηχανίας "Ταυτότητα Φύλου" βρίσκεται ένας άντρας με φόρεμα, φορώντας γυναικεία στήθη με την αυτοπεποίθηση που μόνο ένας άντρας θα μπορούσε να αποκτήσει μετά από μια ζωή πολίτης πρώτης τάξης. Η Martine Rothblatt, γεννημένη το 1954 είναι μια εξαιρετικά επιτυχημένη επιχειρηματίας και δικηγόρος. Ως ιδρυτής της United Theraputics, ήταν ο κορυφαίος CEO στη βιομηχανία βιοφαρμακευτικών προϊόντων. Αυτοπροσδιορίζεται ως τρανσέξουαλ και τρανσουμανιστής και έχει γράψει εκτενώς για τις συνδέσεις μεταξύ των δύο. Ο Ρόθμπλατ πιστεύει ότι ο ανθρώπινος σεξουαλικός διμορφισμός ισοδυναμεί με το απαρτχάιντ της Νότιας Αφρικής και ότι ο τρανσεξουαλισμός είναι μια πρόβα προς τον τρανσουμανισμό – που είναι για αυτόν μια άσκηση υπέρβασης του «σάρκα». ”

Ως μέλος του Διεθνούς Συνεδρίου για το Δίκαιο των Υπερφυλικών και την Πολιτική Απασχόλησης (ICTLEP) από το 1992, ο Ρόθμπλατ συνέταξε το πρώτο σχέδιο των Εκθέσεων για το Transexual and Transgender Health Law Reports, αφού συνάντησε την Phyllis Frye, άλλη τρανσέ Αυτή η μικρή συνάντηση ανδρών με κλίση να φορούν γυναικεία εσώρουχα ήταν η εξέδρα εκτόξευσης ενός διεθνούς έργου για την προώθηση του τρανσεξουαλισμού παγκοσμίως και την αποδομή του ανθρώπινου σεξουαλικού διμορφισμού. Το έγγραφο που συνέταξε ο Rothblatt θα αναφέρεται αργότερα ως Διεθνές Νομοσχέδιο Δικαιωμάτων των Φύλων (IBGR). Η Phyllis Frye έχει αναφερθεί ως η «γιαγιά του τρανσέξουαλ κινήματος. ” Αν και οι τρανσουμανιστικές ανησυχίες του Ρόθμπλατ μπορεί να του τραβήξουν περισσότερη προσοχή, πρέπει να τον θεωρήσουμε ως μεγάλη επιρροή στην ομαλοποίηση του τρανσεξουαλισμού (τρανσεξουαλισμός πριν ανακατασταθεί), όπως ο Φράι, αν όχι περισσότερο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μέρος της ελληνικής κοινωνία έχει φάει το παραμύθι ότι τα ιδιωτικά πανεπιστήμια θα κάνουν καλό στα δημόσια. Κι αυτό ενώ τα ελληνικά πανεπιστήμια, παρά την υποχρηματοδότηση είναι στην πλειοψηφία μεταξύ των καλύτερων 1.000 πανεπιστημίων στα 20 χιλιάδες πανεπιστήμια του κόσμου, με μερικά να είναι σε υψηλές θέσεις.


Στην Κύπρο, όπου τα ιδιωτικά πανεπιστήμια αναφύονται το ένα μετά το άλλο, έχει συμβεί και το εξής:

Οι εκπρόσωποι των ιδιωτικών πανεπιστημίων ζήτησαν από το Πανεπιστήμιο Κύπρου να αυξήσει τα δίδακτρά του σε συγκεκριμένα μεταπτυχιακά προγράμματα ώστε το δημόσιο πανεπιστήμιο να μην τα ανταγωνίζεται αθέμιτα, να μη «χαλάει την πιάτσα» με άλλα λόγια.

Το σκεπτικό της προσφυγής των ιδιωτικών πανεπιστημίων κινούνταν στη λογική ότι το δημόσιο πανεπιστήμιο υποστηρίζεται οικονομικά από το κράτος ενώ τα ιδιωτικά ιδρύματα περιμένουν να συντηρηθούν από τους φοιτητές τους, άρα πρέπει να χρεώνουν αυξημένα δίδακτρα.

Το σκεπτικό έγινε αποδεκτό από τον σχετικό φορέα (λέγεται ΔΙΠΑΕ) και αυξήσαμε τα δίδακτρα στα συγκεκριμένα προγράμματα, που προσφέρονται και από ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Βεβαίως εδώ υπάρχουν δύο παράμετροι που παραγνωρίστηκαν:

α. Το δημόσιο πανεπιστήμιο προσφέρει δημόσια αγαθά, όχι προϊόντα και

β. Το κυπριακό κράτος επιδοτεί ΚΑΘΕ φοιτήτρια και φοιτητή με τη γενναιόδωρη «φοιτητική χορηγία», άρα εμμέσως και τη λειτουργία των ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Αυτή η ανάρτηση θα γίνει επίκαιρη στην Ελλάδα σε λίγα χρόνια, γι' αυτό την αναρτώ δημοσία.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στη Δυτική Πάρνηθα, κοντά στα Δερβενοχώρια γίνεται χαμός από ανεμογεννήτριες. Κάθε φορά που περνάω έχει και καινούργιες. Το θέαμα είναι αποκαρδιωτικό για όσους έζησαν το βουνό πριν γίνει έτσι και πριν ΚΑΕΙ. Το κατέβασμα στον επαρχιακό ασφάλτινο δρόμο που συνδέει την Μάνδρα με τα Οινόφυτα γίνεται μέσα από καμμένο δάσος. Δεν έχει μείνει τίποτα δυστυχώς.

Πριν μερικά χρόνια αυτή η διαδρομή ήταν απολαυστική γιατί διέσχιζε ένα υπέροχο δάσος.

Ήρθε η ανάπτυξη παιδιά αλλά για λίγους διαπλεκόμενους που θησαυρίζουν εις βάρος των πολλών , της φύσης, της πανίδας και της χλωρίδας του τόπου μας .

Το κερασάκι στην τούρτα είναι πως πληρώνουμε την ενέργεια χρυσάφι, με μισθούς ελλεϊνούς και τρισάθλιους. Για όσους έχουν δουλειά και για όσους δεν έχουν φύγει στο εξωτερικό για μια καλύτερη τύχη.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε’ Aναθεωρητική Bουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975. 

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν αμφιβάλλετε για αυτό, απλώς ρίξτε μια ματιά στον κορυφαίο Ευρωπαίο φιλόσοφο Jurgen Habermas και μερικούς από τους συναδέλφους του, οι οποίοι με μια εκπληκτικά ξεκάθαρη πράξη σκληρής χυδαιότητας, υποστήριξαν τη σφαγή των Παλαιστινίων από το Ισραήλ. Το ερώτημα δεν είναι πλέον τι θα μπορούσαμε να σκεφτούμε για τον Habermas, 94 ετών τώρα, ως άνθρωπο. Το ερώτημα είναι τι μπορούμε να σκεφτούμε για αυτόν ως κοινωνικό επιστήμονα, φιλόσοφο και κριτικό στοχαστή. Έχει σημασία πια αυτό που σκέφτεται για τον κόσμο, αν είχε ποτέ;

Κατά τη γνώμη μου, η ηθική χρεοκοπία της δήλωσης του Χάμπερμας για την Παλαιστίνη σηματοδοτεί ένα σημείο καμπής στην αποικιακή σχέση μεταξύ της ευρωπαϊκής φιλοσοφίας και του υπόλοιπου κόσμου. Ο κόσμος έχει ξυπνήσει από τον ψευδή λήθαργο της ευρωπαϊκής εθνοφιλοσοφίας. Σήμερα, οφείλουμε αυτήν την απελευθέρωση στα παγκόσμια δεινά λαών όπως οι Παλαιστίνιοι, των οποίων ο παρατεταμένος, ιστορικός ηρωισμός και οι θυσίες τους έχουν τελικά διαλύσει την ξυπόλητη βαρβαρότητα στα θεμέλια του «δυτικού πολιτισμού».

Σχολιο.- Έχω γράψει και δημοσιεύσει άπειρες φορές για αυτό τον θλιβερό απολογητή του δυτικού Κτήνους. Προδότης του πνεύματος της Σχολής της Φρανκφούρτης, τέλειο δείγμα του ψεύδους του δυτικού " οικουμενισμού". Ανάλογα είχε υπερασπιστεί τη σφαγή της Γιουγκοσλαβίας. Όλες οι μάσκες έχουν πια πέσει... Όλες και τελείως...

Σχολιο.- ο ναζισμός πήρε πρόσωπο νεοφιλελεύθερο. Δεν μπορεί όμως να ξεγελάσει όλους.

Σχολιο.- μέλος της Σχολής της Φρανκφούρτης που στόχο είχε την διάλυση της ταξικής συνοχής.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συνέντευξη Άσαντ στο Soloviev: η Συρία ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΟΥΤΙΝ. Η Ρωσία είναι μια χώρα από την οποία εξαρτάται η μοίρα του κόσμου… . 

03/03/2024

Συνέντευξη Άσαντ στο nο 1 Ρώσο δημοσιογράφος Vladimir Soloviev: η Συρία ψηφίζει Πούτιν…γιατί μαζί πολεμάμε την τρομοκρατία. Τραμπ ή Μπάιντεν. Οι Αμερικάνοι πρόεδροι είναι ίδιοι είναι απλοί διευθύνοντες σύμβουλοι. Ο πραγματικός νικητής εκλογών είναι: lobby, MME, χρηματοδότες και τραπεζίτες, όπλα και πετρέλαιο. . Για Ρωσία: Η Ρωσία σήμερα είναι μια χώρα από την οποία εξαρτάται η μοίρα του κόσμου, είτε μας αρέσει είτε όχι. Για Γάζα: το Ισραήλ επιτιθέμενο και κατακτητής..

Ο Νο 1 Ρώσος δημοσιογράφος Vladimir Soloviev πήρε συνέντευξη από τον Bashar al-Asad που θα μεταδοθεί αργότερα σήμερα στην εκπομπή του ”Soloviev LIVE” . Σε μια αποσπασματική προεπισκόπηση που ανεβάζει ο δημοσιογράφοςo Πρόεδρος Συρίας εμφανίζεται να μιλάει τόσο για εκλογές στις ΗΠΑ το Νοέμβριο όσο και στη Ρωσία :

-O Κάρλσον ρώτησε τον Πούτιν: Biden ή Trump;

-Οι αναλύσεις των ΜΜΕ και άλλες πληροφορίες δείχνουν πως ο Τραμπ θα κερδίσει. Αλλά εγώ λέω πάντα πως οι Αμερικάνοι πρόεδροι είναι ίδιοι ο ένας με τον άλλον . Καθώς είπα προηγουμένως αυτοί είναι ακριβώς διευθύνοντες σύμβουλοι. Ακόμη κι αν κάποιος αλλάξει πολιτική , χρειάζεται να γνωρίζεις ποιος στην πραγματικότητα φτιάχνει την πολιτική πίσω από την οθόνη του όποιου νικητή. Αυτός είναι ο νο 1 παίκτης: lobby, MME, χρηματοδότες και τραπεζίτες όπλα και πετρέλαιο να ποιος είναι ο νικητής σε κάθε περίπτωση..

Συνέκρινε την παγκόσμια πολιτική με μια εμπορική εταιρεία, στην οποία ο επικεφαλής των Ηνωμένων Πολιτειών είναι απλώς εκτελεστικός διευθυντής και οι Ευρωπαίοι ηγέτες είναι διευθυντές υποκαταστημάτων. «Το κύριο πρόβλημα με αυτούς είναι ότι ενδιαφέρονται για πολέμους», πρόσθεσε ο Σύρος πρόεδρος.

ΠΑΤΡΙΔΑ – ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

«Η εθνική ιδέα ενώνει τους ανθρώπους. Το πρώτο μάθημα είναι να μην αλλάξουμε ή να μην εγκαταλείψουμε τα εθνικά συμφέροντα με αντίπαλη εξωτερική υποστήριξη, δυτική ή άλλη .

Όταν μένεις προσκολλημένος στα εθνικά σου συμφέροντα και τις αρχές σου, μπορεί να πληρώσεις ένα τίμημα και να υποφέρεις, και μπορεί να χάσεις βραχυπρόθεσμα, αλλά μακροπρόθεσμα θα κερδίσεις, θα κερδίσεις την εθνική ενότητα, και αργότερα οι πιθανότητες να αλλάξουν και να κερδίσεις όλα όσα φιλοδοξείς στη χώρα σου.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συνελήφθηκε στην Κύπρο Ουκρανή που σε 6 μήνες μετέφερε €6.000.000 στο νησί!! Οι Ουκρανοί ολιγάρχες βγάζουν μαύρο χρήμα προς ξέπλυμα στην Κύπρο!

03/03/2024

Από «θύμα», ύποπτη: Σε έξι μήνες έφερε €6.000.000 στην Κύπρο η 31χρονη Ουκρανή..

Υπό πενθήμερη κράτηση τέθηκε η 31χρονη Ουκρανή, η οποία είχε καταγγείλει πως έπεσε θύμα «ληστείας» χθες στη Λεμεσό. Κατήγγειλε πως της έκλεψαν το ποσό των €420.000.

Όπως είχε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ το AlphaNews.Live, οι έρευνες των αρμοδίων φαίνεται να κατέληξαν στο ότι η 31χρονη λειτουργούσε ως μεταφορέας των χρημάτων, και πλέον εξετάζεται υπόθεση ξεπλύματος «μαύρου» χρήματος.

Σύμφωνα μάλιστα με τις έρευνες, η ίδια μέσα στους τελευταίους έξι μήνες, μετέφερε στην Κύπρο €6.000.000 σε μετρητά.

Εκεί που φαίνεται να «ξεκλείδωσε» η διερεύνηση της υπόθεσης, είναι πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, οι αντιφάσεις στις οποίες έπεφτε η ίδια κατά την κατάθεση της, με τις Αρχές να βάζουν στο κάδρο το ενδεχόμενο μιας «στημένης ληστείας».

Διερευνάται ξέπλυμα πίσω από τη «ληστεία», με χειροπέδες η 31χρονη Ουκρανή

Ως εκ τούτου αποφασίστηκε να τεθεί υπό κράτηση, και σήμερα οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, το οποίο διέταξε την κράτηση της για διάστημα πέντε ημερών. Ενώ την υπόθεση πλέον χειρίζεται το ΤΑΕ Αρχηγείου.

Εναντίον της διερευνάται υπόθεση: 

Συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση

Συμμετοχής και αποδοχής διάπραξης εγκλημάτων

Νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες

Συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος

Σε δηλώσεις για το θέμα ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε πως με βάση τα υπό διερεύνηση στοιχεία, η 31χρονη ύποπτη, κατά το διάστημα Αυγούστου 2023 και Μαρτίου 2024, επανειλημμένα ταξίδεψε στην Κύπρο ως επισκέπτρια, δηλώνοντας στις τελωνειακές αρχές μεταφορά μεγάλων χρηματικών ποσών, τα οποία είχε μαζί της κατά τις αφίξεις στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρέου, για την υπόθεση αναμένεται να γίνει αριθμός εξετάσεων, όπως να ληφθεί αριθμός καταθέσεων, ενώ επίσης θα ζητηθούν διατάγματα αποκάλυψης τραπεζικών δεδομένων λογαριασμών.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διεφθαρμένη δοτή & σιωνιστική ηγεσία της Παλαιστινιακής Αρχής! Χωρίς «ναι μεν αλλά»!

3/3/2024    -    21.07

Αυτοί που βλέπετε στο βίντεο δεν είναι στρατιώτες των ισραηλινών στρατευμάτων κατοχής, αλλά Πραιτοριανοί της λεγόμενης "Παλαιστινιακής Αρχής" του Μαχμούντ Αμπάς, εκπαιδευμένοι από τη Μοσάντ & την Cia, που κυνηγούν έναν Παλαιστίνιο της Αντίστασης στον προσφυγικό καταυλισμό Τζενίν (Δυτική Όχθη), πυροβολώντας τον και τραυματίζοντας τον, για λογαριασμό του σιωναζιστικού κατοχικού καθεστώτος!

Διαβόητοι συνεργάτες του ισραηλινού κατοχικού καθεστώτος των βρεφοκτόνων, ακόμη τώρα, μπροστά στην κραυγαλέα Γενοκτονίας κατά του Παλαιστινιακού λαού!

Η λεγόμενη "Παλαιστινιακή Εθνική Αρχή", που επισήμως χρηματοδοτείται από το Ισραήλ, τις ΗΠΑ και την λεγόμενη "Ευρωπαϊκή Ένωση"... είναι όργανο του Ισραήλ κι εχθρός του Παλαιστινιακού λαού!

Ω... τι ντροπή! Την ώρα της Γενοκτονίας του Παλαιστινιακού λαού από τους βρεφοκτόνους σιωναζί!

Ο Αμπού Μαζέν, ο «Καρζάι της Παλαιστίνης», όπως τον αποκάλεσε ο Γιασέρ Αραφάτ όταν του επιβλήθηκε από τον ξένο παράγοντα, εξάντλησε τον ρόλο του και δεν θα τον επιβάλουν οι σιωναζί!

Ο Αρχηγός της Φατάχ Μαρουάν Μπαργκούτι είναι το σύμβολο της Αντίστασης και της πραγματικής Διεθνούς Αλληλεγγύης στο αναφαίρετο δικαίωμα του Παλαιστινιακού Λαού για Πατρίδα! Σαπίζει στις φυλακές των σιωναζί κι απουσιάζει κάθε μνεία από τους σημερινούς αυτό-ανακηρυγμένους "αναπληρωτές" του, τη δοτή φίλο-σιωνιστική ηγεσία του σφετεριστή Αμπάς.

Ο Κασσάμ Μπαργκούτι, γιος του φυλακισμένου Αρχηγού της Φατάχ, Μαρουάν Μπαργκούτι, τα έχει πει κι όλοι ακολουθούν τους νόμους του Κορλεόνε: "Δεν βλέπουμε, δεν ακούμε, δεν διαβάζουμε"...

«Πόσο θεέ μου σε έχουμε ανάγκη τώρα. Ήσουν τολμηρός στην αντιμετώπιση της κατοχής, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι ήσουν ακόμα πιο τολμηρός στην αντιμέτωπη της διαφθοράς και τους διεφθαρμένους. Δεν βλέπουμε σήμερα, κανέναν αρχηγό από την πρώτη, ή τη δεύτερη σειρά αρχηγών να τολμήσει να κάνει κάτι...

Κάποιοι ανησυχούν για τον μισθό τους, κάποιοι άλλοι τις θέσεις τους. Είμαστε όλοι σαν πρόβατα, και όποιος μιλάει δυνατά, θα συλληφθεί, θα προσβληθεί και θα δυσφημιστεί η εικόνα του...

Να ξέρεις ότι τη στιγμή που θα πατήσεις το πόδι σου έξω από τη φυλακή, θα είναι η μεγαλύτερη στιγμή τρόμου για την ομάδα των διεφθαρμένων.

Σύντομα, Θεού θέλοντος, θα πέσουν στα χέρια μας έγγραφα-ντοκουμέντα και θα τα δημοσιεύσουμε, δείχνοντας την εμπλοκή μερικών διεφθαρμένων προδοτών που αποτρέπουν την απελευθέρωση σου και αποδεικνύουν την εμπλοκή τους στη σύλληψη πολλών μαχητών... 

Και το πιο σημαντικό είναι ο φάκελος της αποτυχίας της μεγαλύτερης απεργίας του 2017, και όσοι είναι πίσω από αυτό.

Υπόσχεση μας σε σένα δεν φοβόμαστε, δεν υποχωρούμε, ότι κι αν συμβεί...

Η πατρίδα δεν θα είναι για τους διεφθαρμένους ανθρώπους, όσος χρόνος και και να τούς δοθεί.».

Σημειώναμε το 2020 και στον Marwan Toubassi, τότε "πρέσβης του Αμπάς" στην Ελλάδα με παχυλούς μισθούς των "αξιωματούχων" σφετεριστών της διεφθαρμένης "Παλαιστινιακής Αρχής" και ελευθέρας εισόδου-εξόδου χωρίς ελέγχους από το σιωνιστικό καθεστώς, που "ποιούσε τη νήσσα" 



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ; ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ υψηλότερο πληθωρισμό τροφίμων στην Ευρώπη έχει η Ελλάδα!

3/3/2024    -       14.30

Τον δεύτερο υψηλότερο πληθωρισμό τροφίμων στην Ευρώπη, τουλάχιστον με βάση τον κατάλογο των χωρών που έχουν ήδη δημοσιεύσει τα σχετικά στοιχεία, εμφανίζει η Ελλάδα για τον Φεβρουάριο, καθώς, ενώ ο εναρμονισμένος δείκτης παρέμεινε αμετάβλητος στο 3,2%, ο δείκτης στον οποίο εντάσσονται και τα είδη διατροφής κατέγραψε αύξηση 5,8%.

Η αποκλιμάκωση του ρυθμού αύξησης των τιμών στα τρόφιμα -σημειώθηκε μεταβολή 7,6% τον Δεκέμβριο και 7,1% τον Ιανουάριο- είναι μια ένδειξη προς τη σωστή κατεύθυνση, ωστόσο δεν συνιστά και λόγο πανηγυρισμού.

Τα αναλυτικά στοιχεία για την πορεία του πληθωρισμού στην Ελλάδα θα δημοσιευτούν την επόμενη Παρασκευή και τότε αναμένεται να αποτυπωθεί αυτό που ήδη διαφάνηκε από τα χθεσινά στοιχεία της Eurostat: τα συνεχιζόμενα ρεκόρ ακρίβειας σε βασικές κατηγορίες τροφίμων.

«Πρωταθλητής» το ελαιόλαδο

«Πρωταθλητής» και για τον Φεβρουάριο θα είναι και πάλι το ελαιόλαδο. Η ίδια η Eurostat με σχετική έρευνα ανέδειξε την Ελλάδα ως δευτεραθλήτρια Ευρώπης όσον αφορά το ποσοστό ανατίμησης του συγκεκριμένου προϊόντος. Το 67% που καταγράφηκε στην Ελλάδα ήταν το δεύτερο υψηλότερο ποσοστό μετά το 69% της Πορτογαλίας, ενώ ακολούθησε η Ισπανία στην 3η θέση με το 63%. Ο μέσος όρος για την Ευρωζώνη διαμορφώθηκε στο 50%.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Είναι οι εβραίοι σιωνιστές, τα παιδιά του Σατανά, η Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ!

3/3/2024       -         10.45

Μετά την προχθεσινή σφαγή αμάχων που αναζητούσαν μια χούφτα αλεύρι, της δήθεν "ανθρωπιστικής βοήθειας" και στην περιοχή που υπέδειξαν οι σιωναζί ως "ασφαλή περιοχή για τους άμαχους"... ιδού η απάντηση του "πολιτισμένου εβραίου σιωνιστή για την ανθρωπότητα", σε συνέντευξη στον αμερικανικό τηλεοπτικό σταθμό "Sky News":

Εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, του πιο δειλού στρατού του πλανήτη, σχολίασε στο Sky News την ισραηλινή επίθεση στη βόρεια Γάζα, η οποία προκάλεσε το θάνατο 112 Παλαιστινίων και τον τραυματισμό εκατοντάδων ανθρώπων που περίμεναν "ανθρωπιστική βοήθεια" σε προκαθορισμένη περιοχή από τους σιωναζί:

«Ο ισραηλινός στρατός μπορεί να πυροβόλησε κατά λάθος, επειδή ήταν μια "εμπόλεμη ζώνη"»!

Η βετεράνος των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ δηλώνει ότι «το Ισραήλ, με την τεχνολογία αιχμής του, ξέρει πολύ καλά πού χτυπά, μπορεί να δει ποιος βρίσκεται στο έδαφος, μέσα σε κτίρια και σκοτώνει εν ψυχρώ πολίτες»!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρώσος στρατιώτης κάνει «έκκληση» στον Αμερικανό πρόεδρο: «Κύριε Μπάιντεν στείλτε περισσότερα Abrams γιατί όλοι θέλουμε να πάρουμε διαμέρισμα»!

Ο ρωσικός Στρατός τους δίνει αμοιβή 100.000 δολ. για κάθε δυτικό άρμα που καταστρέφουν - Ο στρατιώτης προσφέρει και μερίδιο στον Μπάιντεν από το μπόνους!

03.03.2024 | 17:13



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δημόσια ασφάλεια: Στις τελευταίες θέσεις παγκοσμίως η Ελλάδα – Πιο κάτω και από το Πακιστάν!

Πως οι αλλοδαποί εκτόξευσαν την εγκληματικότητα στη χώρα

03.03.2024 | 18:15

Στην 74η τέταρτη θέση βρίσκεται η Ελλάδα μεταξύ 144 χωρών σε θέματα ασφάλειας πιο κάτω ακόμη και από το Πακιστάν, την Τουρκία ή την  Ινδία.

Σύμφωνα με τον σχετικό πίνακα ως αν ασφαλέστερη χώρα είναι το Κατάρ ενώ στην ουρά βρίσκεται η  Βενεζουέλα.

Σημαντικό ρόλο αν όχι τον κυριότερο στην κατάρρευση του αισθήματος ασφάλειας στην Ελλάδα παίζουν οι αλλοδαποί αφού και σύμφωνα με επίσημα στοιχεία περισσότεροι από το 55% των κρατουμένων στις ελληνικές φυλακές είναι αλλοδαποί. Το ποσοστό είναι τεράστιο εάν σκεφτεί κανείς ότι όλοι οι αλλοδαποί φυλακισμένοι σχετίζονται με βαριά  εγκληματικότητα και όχι για οικονομικά για παράδειγμα εγκλήματα όπως είναι πολλοί Έλληνες.

Το 1998 οι αλλοδαποί δράστες εγκλημάτων ήταν 6.094. Ο αριθμός τους άρχισε σιγά σιγά να αυξάνεται ως το 2010 όταν και εκτοξεύτηκε στους 27.016. Το 2012 «έπεσε» στους  20.065.

Όπως και να έχει, μιλάμε για υπερτριπλασιασμό των αλλοδαπών εγκληματιών σε 15 χρόνια. Σε ότι αφορά τις εθνικότητες τα πρωτεία κατέχουν σταθερά οι Αλβανοί. Εντύπωση προκαλεί η ραγδαία αύξηση των Πακιστανών που προβαίνουν σε εγκληματικές πράξεις.

Οι αλλοδαποί απόν 57 δράστες εγκλημάτων το 1998, ξεπέρασαν τους 2.000 το 2009, φτάνοντας ως και τους 2.612 το 2010.

Άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι η σημαντική συμμετοχή των Ιρακινών στην εγκληματικότητα ,με αποκορύφωμα την τριετία 2007-2009 αλλά μόλις πρόσφατα με την επίθεση στην 22χρονη κοπέλα στην Ερμού.

«Σταθερές αξίες» Γεωργιανοί, Βούλγαροι και Ρουμάνοι, οι δύο τελευταίοι κυρίως στην ελαφρά εγκληματικότητα (ληστείες, διαρρήξεις) ενώ οι γεωργιανοί στην βαριά (ανθρωποκτονίες), ενώ ακολούθου Αλγερινοί, Μαροκινοί, Μπαγκλαντεσιανοί κτλ



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠτΔ Κ.Σακελλαροπούλου: «Να δίνουμε αυτόματα την ελληνική ιθαγένεια στα παιδιά των αλλοδαπών που γεννιούνται στην Ελλάδα»

«Για να μπορέσει να αυξηθεί ο... ελληνικός πληθυσμός»!

03.03.2024 | 18:01

Έρχεται και η τελευταία πράξη της ολοκλήρωσης της διαδικασίας εθνολογικής αλλοίωσης της χώρας, όπως προανήγγειλε εμμέσως πλην σαφώς η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η ΠτΔ μιλώντας στο συνέδριο «Μεταπολίτευση: 50 Χρόνια Μετά», τάχθηκε υπέρ της αλλαγής του Συντάγματος, έτσι ώστε όσοι αλλοδαποί τεκνοποιούν στην χώρα, τα παιδιά τους να παίρνουν αυτομάτως την ελληνική υπηκοότητα.

Είναι ένα μέτρο που εφαρμόζεται στις ΗΠΑ και τώρα φαίνεται πως σύντομα θα έρθει και στην Ελλάδα, κάνοντας τη χώρα ακόμη πιο ελκυστικό προορισμό για τους άπαντες αλλοδαπούς από χώρες της κεντρικής Ασίας και της βόρειας Αφρικής, καθώς με την ελληνική υπηκοότητα εξασφαλίζουν ταυτόχρονα και ευρωπαϊκή.

Η συζήτηση έγινε  ανάμεσα στην, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, την Εκτελεστική Διευθύντρια στο «Κέντρο Ευρωπαϊκών Σπουδών» του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, Ελένη Παπούλια και τον δημοσιογράφο της «Καθημερινής», Μιχάλη Τσιντσίνη.