Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Σαββατο 13 Απριλιου 2024


Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Αλληλεγγύη στο Νικολάς Μαδούρο και την εκλογική διαδικασία στη Βενεζουέλα, REDH Κούβας

Η Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας ανάμεσα στα τεράστια επιτεύγματά της, καταγράφεται ως η χώρα που διεξήγαγε τις πιο δημοκρατικές εκλογές σε ολόκληρη τη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική, η διαφάνεια των οποίων δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ προσπαθεί για άλλη μια φορά να απονομιμοποιήσει την εκλογική διαδικασία, να επιβάλει υποψηφίους που εκπροσωπούν τα συμφέροντα των ΗΠΑ, προκειμένου να πάρει τον έλεγχο της Βενεζουέλας και των τεράστιων πόρων υδρογονανθράκων της.

Η Ουάσινγκτον δεν είναι ικανοποιημένη με τον οικονομικό αποκλεισμό, τις τεράστιες οικονομικές κυρώσεις που εφαρμόζονται κατά της Βενεζουέλας, το μπλοκάρισμα των λογαριασμών της σε τρίτες χώρες, την κατάφωρη κλοπή του χρυσού της και τη συνεχή επιθετικότητα της  μιντιακής τρομοκρατίας.

Περιφρονώντας όλες τις διεθνείς συμβάσεις για το σεβασμό των κυρίαρχων αποφάσεων των κρατών, θέλει να επιβάλει έναν πρόεδρο που να εξυπηρετεί τα δικά της συμφέροντα, να καταλάβει τη Βενεζουέλα και τον πλούτο της, να εκμηδενίσει τις τεράστιες κοινωνικές προόδους του λαού, να παρεεμποδίσει την ηγετική της θέση στην περιοχή και στον κόσμο, την εξωτερική της πολιτική που βασίζεται στο σεβασμό, την πολυμέρεια, την αλληλεγγύη και την ειρήνη και να την μετατρέψει ξανά σε μια από τις αποικίες της.

Καλούμε να καταγγελθεί η απόπειρα δολοφονίας κατά του Προέδρου της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, στις 25 Μαρτίου, από  πληρωμένους δολοφόνους της  φασιστικής οργάνωσης "Vente Venezuela", η οποία ποτέ δεν ζήτησε να εγγραφεί ως κόμμα. Μέχρι στιγμής φέτος έχουν εξουδετερωθεί επτά συνωμοσίες με στόχο την επίθεση σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και κυβερνητικούς ηγέτες. Τον Φεβρουάριο, η Γενική Εισαγγελία της Βενεζουέλας ανακοίνωσε τη σύλληψη 15 ατόμων που συνδέονται με το σχέδιο της "Λευκό Περιβραχιόνιο" για τη δολοφονία του προέδρου Μαδούρο και άλλων υψηλόβαθμων μελών της κυβέρνησής του, με στόχο να εξαπολύσουν χάος και αναταραχή στη χώρα.

Καλούμε τα κοινωνικά κινήματα, τις πολιτικές και πολιτιστικές οργανώσεις να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την εκλογική διαδικασία στη Βενεζουέλα, με βάση τις συμφωνίες που εγγυώνται την ομαλή εξέλιξη των προεδρικών εκλογών της 28ης Ιουλίου.

Το Εθνικό Εκλογικό Συμβούλιο -CNE- επιβεβαίωσε ότι έχουν εγγραφεί 37 πολιτικές οργανώσεις και 13 υποψήφιοι για την προεδρία, σύμφωνα με τις αρχές του Μπολιβαριανού Συντάγματος και τους νόμους που εγγυώνται την ειρήνη και την ασφάλεια του λαού της Βενεζουέλας.

Στέλνουμε την αλληλεγγύη μας στον πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο Moρος. 

Καταδικάζουμε τις απόπειρες δολοφονίας και αλλοίωσης της εσωτερικής τάξης. 

Εκφράζουμε τη  σταθερή μας υποστήριξη στην εκλογική διαδικασία στη Μπολιβαριανή Βενεζουέλα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Την έχει αναφέρει επανειλημμένα, σαν πολύ επικίνδυνο άτομο, ο πρέσβης επί τιμή Γιώργος Αϋφαντής.

H εικονιζομένη είναι η εξωκοινοβουλευτική, δηλαδή διορισμένη, υφυπουργός εξωτερικών Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου.

Πρώην επικεφαλής του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού, άρα εξ απορρήτων του.

Είναι το άτομο που λύνει και δένει στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Είναι το άτομο που οργάνωσε προχτές την τελετή στο ΥΠΕΞ για την προώθηση της ΛΟΑΤΚΙ+ ατζέντας στο Υπουργείο Εξωτερικών. 

Είναι το άτομο, πίσω από τα ανοίγματα στο Κόσοβο,

Είναι το άτομο που υπερασπίζεται την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών για αυτό και καταπίνουμε αδιαμαρτύρητα όλες τις προκλήσεις των Σκοπιανών.

Είναι το άτομο που δεν θέλει την υποψηφιότητα του φυλακισμένου Δημάρχου της Χειμμάρας Φ. Μπελέρη για να μη ...διαταράξουμε τις σχέσεις μας με την ...Αλβανία (εν τω μεταξύ η Αλβανία μας φτύνει πατόκορφα)

Είναι το άτομο που προωθεί την Αμερικανική ατζέντα στην περιοχή αδιαφορώντας για τα εθνικά μας συμφέροντα.

Είναι το άτομο που προωθεί το σύμφωνο φιλίας με την Τουρκία (μαζί με τον οσφυοκάμπτη τον Γεραπετρίτη), ενώ η Τουρκία συνεχίζει τις προκλήσεις και τις θρασύτατες διεκδικήσεις. Και εκμεταλλεύεται το...πιστοποιητικό καλής ...διαγωγής που της δώσαμε για να βελτιώσει θεαματικά τις σχέσεις της με τις ΗΠΑ (αναβάθμιση F-16, πρόσκληση Ερντογάν στο Λευκό Οίκο...) 

Με άλλα λόγια είναι ένα άτομο επικίνδυνο για τα εθνικά συμφέροντα της χώρας μας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Τσίπρας ο πιο γνήσιος εκπρόσωπος της ευρωνατοικης ψευτοκεντροαριστεράς , μίλησε στο οικονομικό forum των Δελφών μαζί με άλλους "εκλεκτούς " , έδωσε τα διαπιστευτήρια του στο μεγάλο κεφαλαιο της δύσης ,στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ εμφανιζομενος βασιλικοτερος του Λουδοβίκου Μητσοτάκη και της ΕΕ . Μετά τον Ζελένσκι που μίλησε μέσω streaming και άρχισε τις φιλοφρονήσεις προς το πρόσωπο του Ζελενσκι . Εντάξει τι να περιμένουμε από ψευτο κεντροαριστερούς που χειροκροτούσαν τα εργαλεία τους τους Ναζιστές του Αζοφ στο κυνοβουλιο . 

-θα περίμενε να είναι πιο δραστήρια η κυβέρνηση και η ΕΕ στο ζήτημα της παράνομης εισβολής της Ρωσίας ,( δηλαδή πόσο ποιο δραστήρια και πόσο πιο πολύ.

-Δεν υποστηρίζει μέ θέρμη η κυβέρνηση την Διεύρυνση της ΕΕ στα Δυτικά Βαλκάνια , ( εννοεί την αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου και την Νατοποίηση των Βαλκανίων) .

- Κατήγγειλε την Τουρκία διότι είναι στο Νάτο και έχει σχέσεις με τη Ρωσία ( αυτή είναι η πρεμουρα του ) . Η Ελλάδα όπως είπε πρέπει να αξιοποιήσει τη σχέση της με το ΝΑΤΟ για μια καινούργια ευρωτουρκική σχεση ! 

Έδωσε άλλωστε ο Τσίπρας τα διαπιστευτήρια του με την εξωτερική πολιτική του , όντας πρωθυπουργός ...συμβάλλοντας κι αυτός στη γενοκτονία των Παλαιστινίων, την περικυκλωση της Ρωσίας και τους νατοϊκούς σχεδιασμούς σε ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΉ, ΒΟΡΕΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΕΥΡΩΠΗ, ενω υπέγραψε τρίτο καταπτυστο μνημόνιο που δεσμεύει τη χώρα στους πιστωτές για δεκαετίες ! 

Το μόνο που δεν είπε είναι ότι η Ρωσία βομβαρδίζει το πυρηνικό εργοστάσιο της Ζαπορόζια που ελέγχει εκείνη , όπως ισχυρίζονται τα Μέσα μαζικής αποχαυνωσης . Πραγματικά αυτός , αλλά και πολλοι άλλοι είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ήττα , την συστημική ενσωμάτωση ,μετάλλαξη και εν τέλει απαξίωση που δέχεται η κεντροαριστερά , από τις λαϊκές τάξεις στην Ευρωπαϊκή ήπειρο ! Τι να περιμένεις όμως από κάποιον ο οποίος πριν γίνει πρωθυπουργός , έδωσε τα διαπιστευτήρια του στον Σόιμπλε ότι θα μείνει πάση θυσία στο ευρώ και μετά ισχυριζόταν τάχα ότι έκανε διαπραγμάτευση , εξαπατώντας το λαό ; Κοιτώντας κανείς το πρόσωπο του Τσίπρα , βλέπει στα μάτια του ...την απαίσια μορφή του σοσιαλιμπεριαλιστη μπάτλερ της πιο βάρβαρης Δεξιάς και του Μητσοτάκη.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θυμάστε που κοροϊδεύαμε τους μπατιροτουρίστες που παραγγέλνανε στις ταβέρνες μόνο μια χωριάτικη και μια Μαλαματίνα για 4 άτομα;

Να μας δω τώρα που η (περιποιημένη) ντοματοσαλάτα έχει γίνει είδος πολυτελείας...

Γι' αυτό πολύ σωστά λένε πως ό,τι χλευάζεις αργά η γρήγορα το λούζεσαι!

2η πιο ακριβή χώρα στα τρόφιμα, ανάμεσα στις χώρες της Ευρώπης αναδείχθηκε η Ελλάδα τους πρώτους μήνες του 2024 σύμφωνα με τη Eurostat και 4η σ' ολόκληρο τον πλανήτη σύμφωνα με στοιχεία του ΟΟΣΑ!

Ξέρω ξέρω! Ο πουτινιάρης ο Πούτιν φταίει!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και όσο οι πολιτικοί "ειδήμονες" ηγεμόνες της Δύσης και "αναλυτές" προσδιορίζουν και αναβάλουν συνεχώς τις χρονικές προθεσμίες της τιμωρητικής επίθεσης του Ιράν, στο σιωνιστικό Ισραήλ, το Ιράν κοροϊδεύει.

Σήμερα, κατέλαβε το πλοίο μεταφοράς κοντέινερ "ARIES", που μερικώς ανήκει στον Ισραηλινό Αγιάρ Οφερ.

Η επίθεση θα γίνει σε χρόνο και με τρόπο που θα κρίνει το Ιράν.

Πάντως, όχι όταν θα την περιμένουν οι Αγγλοσάξωνικες μαμάδες του Ισραήλ.

Σχολιο.- Η Τουρκία ΑΡΝΗΘΗΚΕ το Αμερικανικό αίτημα να χρησιμοποιηθεί ο εναέριος χώρος της ή βάσεις του ΝΑΤΟ στο έδαφός της για “προληπτική” ή δήθεν “απαντητική επίθεση” κατά του Ιράν!

Μαζί με την Τουρκία, έκλεισαν το εναέριο χώρο τους και το έδαφός τους, στις Αμερικανικές και Ισραηλινές δυνάμεις για πιθανή επίθεση στο Ιράν, και οι:

• Ιορδανία,

• Σαουδική Αραβία,

• Κουβέιτ,

• Κατάρ,

• Εμιράτα,

• Ομάν

Την ίδια στιγμή, εδώ ο Μητσοτάκης με τη συναινετική σιωπή της “αντιπολίτευσης” προετοιμάζουν πυρετωδώς την εμπλοκή τους στην κλιμάκωση , σύμφωνα με τις αμερικανικές παραγγελίες!

Και στην Κύπρο τα ίδια!

Σχολιο.-  Στους Ισραηλινούς έχει δώσει άδεια η κυβέρνηση της Κύπρου να κάνουν ασκήσεις στην Κύπρο προσομοιώνοντας επίθεση στο Ιράν.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και τώρα θα ήθελα να σας δείξω, πώς ένας Ουκρανός Εβραίος κοκαϊνάκιας Ζελέ της "Αριας" φυλής(παράδοξο, αλλά συμβαίνει στον ανάποδο κόσμο μας), ΛΟΑΤΚΙ, μπορεί να μετατρέψει τους πολίτες της Ουκρανίας, σε κινούμενα υποψήφια πτώματα, χρησιμοποιώντας το σύνθημα "Ολα για την πατρίδα"! (Την ξένη).

Η Ναζιστική Βουλή (Ράντα) της Ουκρανίας υιοθέτησε νέο νόμο, για την επιστράτευση των πολιτών.

Σύμφωνα μ΄αυτόν, ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ η δυνατότητα άρσης του καθεστώτος επιστράτευσης, μετά τους 36 μήνες. Με δυο λόγια ΠΟΤΕ δεν θα αποστρατευτούν οι φαντάροι. Θα μείνουν, για πάντα, στα χαρακώματα.

Ακόμη, η ηγεσία του Κιέβου θα θεωρεί "λιποτάκτες" όσους πολίτες δεν εμφανίστηκαν, στα κέντρα επιστράτευσης, ακόμα κι αν δεν παρέλαβαν την σχετική διαταγή. Θα επιβάλλεται ποινή 5ετούς φυλάκισης.

Επιπλέον, θα μπλοκάρονται οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί, θα αφαιρούνται οι άδειες οδήγησης και τα μέσα μετακίνησης που διαθέτουν.

Μιλάμε για μία εικόνα πραγματικότητας, που έχει εισαχθεί, σε όλη την καπιταλιστική ανθρωπότητα, χάρη στην δημιουργία του ηλεκτρονικού στρατοπέδου συγκέντρωσης και της ψηφιακής διακυβέρνησης της ζωής των πολιτών κάθε χώρας. 

"Δεν υπάκουσες οποιαδήποτε εντολή μας;; Δεν ζεις!"

"Πίστεψες ότι όλα γίνονται για την εύκολη εξυπηρέτηση σου; Για το καλό σου; Είσαι ηλίθιος! Στα δικά μας συμφέροντα ανήκει και ο θάνατος σου!"

"Νόμιζες πως η δουλεία καταργήθηκε με μια αστική επανάσταση το 1790; Την φέραμε από την πίσω πόρτα με τα προσχήματα της τεχνολογικής φεουδαρχικής ανάπτυξης για τη Δημοκρατία μας!"

Δούλε!

Σχολιο.- Αυτοί οι οβριοί είναι ο καρκίνος της γης !!!!! Αυτοί η φάρα



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καλά πάμε!

Η Βρεττανική "Daily Star" αναφέρει ότι το 15% των Αγγλων στεγνώνει τα φακελάκια του τσαγιού, για να τα ξαναχρησιμοποιήσει δεύτερη και τρίτη φορά.

Το 1/3 των Βρετανών κουρεύεται μόνο του, για να γλυτώσει τα έξοδα του κομμωτηρίου.

Πάνω από το 1/4 καταναλώνει ληγμένα τρόφιμα. Επίσης, προμηθεύεται πακετάκια κέτσαπ, μαγιονέζας, μουστάρδας, δωρεάν, από τα καφέ και τα φαστφουντάδικα

Πάνω από το 1/4 παραδέχθηκε ότι πριν ξεκινήσει, για την δουλειά μυρίζει τα βρώμικα φορεμένα παντελόνια του, για να δει αν μπορεί να τα ξαναφορέσει

Ολα αυτά, για να εξοικονομήσει μερικές λίρες.

Σχολιο.- Αυτή είναι η ανάπτυξη τους...

Σχολιο.- Και η δική μας!

Σχολιο.- Η Αγγλοσαξονική .. δυτική πρόοδος .

Σχολιο.- ….σύσσωμοι οι λαοί της ΕΕ , ΕΣΣΔ θα λένε και θα κλαίνε …

Σχολιο.- Γιατί σου φαίνονται υπερβολικά αυτά;; Και σε εμάς το ίδιο συμβαίνει! Πόσοι έχουν σταματήσει ν΄αγοράζουν ρούχα, παπούτσια, να πηγαίνουν σε καφέ και ρεστοράν, να εξοικονομούν ενέργεια, βενζίνη και να κυνηγούν προσφορές;; Πόσοι από μας τρώνε ληγμένα και με εντολή της κυβέρνησης; Πόσοι παίρνουν γενόσημα, ή δεν μπορούν να πληρώσουν τα φάρμακα τους; Και πολλά άλλα, για να μην μακρυγορώ.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



25 ΑΤΟΜΑ πλήρωμα! ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ πλοίο κατέλαβαν οι Φρουροί της Επανάστασης...

13/4/2024    -     20.00

Είκοσι πέντε μέλη πληρώματος επιβαίνουν στο πλοίο που κατέλαβε το Ιράν σήμερα κοντά στο Στενό του Ορμούζ, στον Κόλπο, ανακοίνωσε η ιταλο-ελβετική ναυτιλιακή εταιρία MSC.

“Με λύπη επιβεβαιώνουμε ότι το MSC Aries, ιδιοκτησίας της Gortal Shipping Inc, η οποία είναι θυγατρική της Zodiac Maritime, και ναυλώθηκε από την MSC, κατελήφθη από τις ιρανικές αρχές (που επιβιβάστηκαν) με ελικόπτερο” και “υπάρχουν 25 μέλη πληρώματος”, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Mediterranean Shipping Company (MSC), που έχει την έδρα της στη Γενεύη.

Η MSC είναι ο διαχειριστής και ο εμπορικός φορέας εκμετάλλευσης πλοίου που κατελήφθη σήμερα από τις ιρανικές αρχές, ανακοίνωσε η διεθνής ναυτιλιακή εταιρία Zodiac Maritime “Η MSC είναι υπεύθυνη για όλες τις δραστηριότητες του πλοίου, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών φορτίου και συντήρησης”.

Η Zodiac ανήκει εν μέρει στον Ισραηλινό επιχειρηματία Εγιάλ Οφέρ.

Νωρίτερα, οι εταιρίες ναυτιλιακής ασφάλειας Maritime Trade Operations και Ambrey είχαν αναφέρει ότι πλοίο κατελήφθη και κατασχέθηκε από “περιφερειακές αρχές” στο Στενό του Ορμούζ μεταξύ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και του Ιράν.

Το περιστατικό αυτό λαμβάνει χώρα εν μέσω αυξανόμενων περιφερειακών εντάσεων από την έναρξη της εκστρατείας του Ισραήλ στη Γάζα τον Οκτώβριο.

Το Ιράν έχει απειλήσει με αντίποινα για τις αεροπορικές επιδρομές που φέρεται να έκανε το Ισραήλ στο προξενείο του στη Δαμασκό την 1η Απριλίου στις οποίες σκοτώθηκαν επτά αξιωματικοί των Φρουρών της Επανάστασης, ανάμεσά τους δύο ανώτεροι διοικητές.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κατεχόμενη Παλαιστίνη - Δυτική Όχθη

13.4.2024

Κατά τη διάρκεια επιδρομής των ισραηλινών κατοχικών δυνάμεων στο χωριό Ντούμα της Δυτικής Όχθης, αρκετοί Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν και ένας σκοτώθηκε. Επίσης πολλά σπίτια και αυτοκίνητα πυρπολήθηκαν από Ισραηλινούς εποίκους.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η απαγόρευση εισόδου και όποιας πολιτικής δραστηριότητας από τη Γερμανία στον Βαρουφάκη, λόγω της συμμετοχής του στο Συνέδριο κατά της γενοκτονίας στη Γάζα που οργάνωσε η Εβραϊκή Φωνή για την ειρήνη και το ΜΕΡΑ 25, και διέλυσε η γερμανική αστυνομία, είναι ένα γεγονός των καιρών. 

Εδώ οι ουκρανοναζί καταδίκασαν στις ιστοσελίδες τους τον Λαφαζάνη  σε θάνατο επειδή είναι υπέρ της ειρήνης.

Το κράτος της Γερμανίας που βαρύνεται με τη μεγαλύτερη γενοκτονία των αιώνων, στηρίζει σήμερα μια άλλη γενοκτονία και συνάμα δεν διστάζει να επιστρατεύει ναζιστικές μεθόδους για την αντιμετώπιση όσων διαμαρτύρονται εναντίον της Γενοκτονίας των Παλαιστινίων από τους σιωναζί.

Καταγγέλουμε το ρατσιστικό κράτος της Γερμανίας και τις ναζιστικές του πρακτικές. Και είμαστε σε αυτή την περίπτωση υπέρ του Βαρουφάκη και των διωκόμενων Εβραίωνς της οργάνωσης Εβραϊκή Φωνή για την ειρήνη από το νεοναζιστικό για μια ακόμη φορά γερμανικό κράτος.

Σχολιο.- Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν κλιμακωθεί οι επιθέσεις των Γερμανικών αρχών εναντίον Εβραίων της Γερμανίας, που καταδικάζουν την πολιτική του Ισραηλινοναζιστικού αποικιακού καθεστώτος, φτάνοντας ακόμη και στη δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών – εικόνα που σύμφωνα με αρκετούς σχολιαστές δεν έχει προηγούμενο από τη δεκαετία του 1930.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φτύνει κατάμουτρα η πουστάρα ο Ψαροκασέλας τον φτωχόκοσμο που χάνει το σπίτι του και δεν μπορεί να νοικιάσει ούτε ημιυπόγεια γκαρσονιέρα. Γιατί αυτός ο απατεώνας δούλεψε και ως γνωστόν όποιος δουλεύει μπορεί να αγοράζει διαμέρισμα 1.800.000 ευρώ στο Κολωνάκι. 

Και καμαρώνει και κάλεσε και τον Ευαγγελάτο για να τον ξεναγήσει και να μάθουμε όλοι ότι θα αλλάξει την επίπλωση, γιατί τώρα την έδειξε η τηλεόραση και δεν έχει πια νόημα.

Αυτός ο απίθανος φυτευτός τύπος από την CIA που ξεφύτρωσε απ' το πουθενά παίζει συνέχεια στην τηλεόραση από το πρωί μέχρι το βράδυ σε σημείο που δεν ξέρουμε ποιος κυβερνάει, αυτός ή ο Κούλης. Προσπαθούν να επιβάλουν με το ζόρι την ανώμαλη πουστάρα της CIA στις συνειδήσεις του κόσμου.

Σχολιο.-  Ο Κουλης ήδη ιδρώνει και ξεφυσαει?? 

Ναι! Γι' αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξεκολλάει απ' το 8% (άσε τι λένε οι πλαστέ δημοσκοπήσεις των απατεών δημοκόπων γκαλοπατζήδων) κι ο χλιμίτζουρας δεν είναι συμπαθής ούτε σε έναν στους δέκα ψηφοφόρους!

Σχολιο.- Δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο, με τη προβολή που του  κάνουν, αλλά μέχρι τώρα δεν φαίνεται να γίνεται αποδεκτός. Ο Κουτσούμπας έχει διπλάσια αποδοχή από τον χλέμπουρα τη πουστάρα.

Απλώς, προς το παρόν δεν φαίνεται σε καμιά δημοσκόπηση κάτι τέτοιο, ακόμα και τις πλαστές που φτιάχνουνε για να τον προμοτάρουν. Ούτε μαζεύονται τίποτα πλήθη εκεί που πηγαίνει.

Σχολιο.- Τι σχέση έχει αυτό το σχόλιο με τον αλητάμπουρα που καμαρώνει για τα λεφτά που έβγαλε από τη Goldman Sachs και τη διαπλοκή με την εφοπλιστική σαπίλα; 

Σχολιο.- Συμφωνώ. Αυτός είναι ο ρόλος που του ανέθεσαν του πούστη του Ψαροκασέλα, άλλωστε. Ποντάρει στην πολιτισμική χυδαιότητα.

Σχολιο.- Η συνταγή της χρωματιστής επανάστασης.

Τις μαριονέτες πλέον δεν τις επιβάλλουν με τανκς, αλλά με φρουφρού κι αρώματα.

Και δε χρειάζεται να ασκηθεί βία. Τις υποδέχεται ο λαός με ανοιχτές αγκάλες με ττην προπαγάνδα και την τρομοκρατία που του επιβάλλουν.

(Γνωρίζετε τη σειρά "υπηρέτης του λαού" που υπνώτισε τους Ουκρανούς και τους έκανε να πιστεύουν στα παραμύθια.

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως συμβαίνει και τώρα.

Μόνο που αντί για ολόκληρη σειρά, στην περίπτωσή μας ήταν αρκετά λίγα βιντεάκια.)

Σχολιο.- Να τα πάρουμε με την σειρά;

1ον δεν είναι κεντροαριστερός απλά εκλέχθηκε πρόεδρος ενός δήθεν κεντροαριστερού κόμματος

2ον έχει πολλά λεφτά τα οποία μπορεί να τα κάνει ότι γουστάρει

3ον το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν κρύβει πως έχει πολλά λεφτά όπως κάνουν στο σύνολό τους οι υπόλοιποι που επίσης έχουν εκατομμύρια το οποία μάλιστα πολλές φορές δεν μπορούν να δικαιολογησουν

4ον το πρόβλημα με αυτόν είναι οι θέσεις του και πολλές φορές οι μη θέσεις του αφού όπως έχει πει και ο ίδιος δεν έχει εμπειρία από πολιτική αλλά μαθαίνει γρήγορα

Και μεταξύ μας δλδ που περιμέναμε ότι θα έμενε, σε κάνα δυάρι;

Σχολιο.- Από το "έχω λεφτά" μέχρι το "κάνω σημαία τα λεφτά μου και τα επιδεικνύω με κάθε ευκαιρία", η απόσταση είναι χαώδης. Δεν χρειάζεται να 'ναι κεντροαριστερός κάποιος για να μην πουλάει μούρη με τα λεφτά και την περιουσία του. Λίγη τσίπα χρειάζεται και λίγη συναίσθηση του τι συμβαίνει στην κοινωνία. Απλώς ο τυπάκος είναι αναίσθητος και αληταμπουρία του κερατά.

Σχολιο.- Όταν αναφερόμαστε σε κάποιο ζήτημα δεν σημαίνει ότι οπωσδήποτε αγνοούμε όλα τα άλλα ή πως το θεωρούμε ως το πιο σοβαρό. Έχω γράψει επανειλημμένα για τις θέσεις του αλητάμπουρα. Και μόλις χθες σχολίαζα τις πολεμοχαρείς δηλώσεις του για τα διεθνή ζητήματα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα παραβλέψω και το πόσο προκλητικός είναι όταν καμαρώνει για τα λεφτά του που τα έβγαλε με τη δουλειά του κ.λπ. κ.λπ. Λες και όλοι εμείς είμαστε άχρηστοι και μόνο η δουλειά του τσάτσου στη Goldman Sachs και η εμπλοκή στην εφοπλιστική δυσωδία είναι άξια λόγου. Ας προσπαθήσουμε να δούμε τι σημαίνει πολιτισμικά και ιδεολογικά το πρότυπο που περνάει ο αλητάμπουρας.

Σχολιο.- πάντως άλλο δεν το κρύβει και άλλο το επιδεικνύει με κάθε ευκαιρία. Κάτι που έκανε όμως κ με τον Ταυλερ . Άλλο δεν κρύβω ποιος είμαι κ άλλο το κάνω σημαία σαν να είναι καλύτερος από κάποιους στρέιτ που δεν το δηλώνουν ! Αυτό δεν είναι διεκδικώ ισότητα . Αυτό είναι σου επιδεικνύω την ανισότητα μεταξύ μας κ πως είμαι καλύτερος σου .

Σχολιο.- Το σημαντικό είναι αυτό που λες, ο τύπος είναι επικίνδυνος και να σου πω και το άλλο; Ο τύπος ήρθε από Αμερική με σημαία ότι έχει πολλά λεφτά σαν πρώην εφοπλιστής κι ότι είναι γκευ, και ο προοδευτικός χωρος, που να τον χεσω τέτοιον προοδευτικό χώρο, τον έβγαλε πρόεδρο και τους διέλυσε, ούτε πολιτική πρόταση ούτε πολιτικές θέσεις ούτε τίποτα, και φτάσαμε σήμερα να έχουμε ούτε καν μονόφθαλμο. 4 5 τυφλούς ο ένας να απευθύνεται στον συσπειρωμένο συντηρητικό κόσμο και οι υπόλοιποι στον διασπασμενο προοδευτικό. Μιλάμε για τραγικες καταστάσεις, χιλιάδες νεκροί από κοβιντ, Τέμπη, υποκλοπές, εκατοντάδες σκάνδαλα, διαλυμένη υγεία, διαλυμένη παιδεία φουλ αστυνομοκρατια και ο Κούλης παίρνει 28% επειδή παίζει μόνος του

Σχολιο.- Διάβασες τα μηνύματα της Μαρεβας προς τον μαρινακη; Χωρίς εσένα δεν υπάρχει κυβέρνηση. Σ αυτήν την χώρα ζούμε, ας το πάρουμε απόφαση

παιδιά δεν διαφωνώ σε τίποτα απ ότι λέτε απλά σας εξηγώ ότι τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα.

Σχολιο.- Να δεις που θα ονομάσει και τον ΣΥΡΙΖΑ, ΝΕΑ Ν.Δ.

Σχολιο.- Να τα πεις σε αυτούς που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση

Σχολιο.- Χρόνια τώρα τα λέω και τα έλεγα όλα τα χρόνια της μνημονιακής λαίλαπας. Με κάθε κυβέρνηση μνημονιακής σαπίλας. ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ.

Σχολιο.- Γιαπης made by usa

Σχολιο.- Ο Κυριάκος κυβερνάει. Ενώ ο γλίτσας ο πούστης ο Ψαροκασέλας που ξεφύτρωσε από το πουθενά, με τις ανύπαρκτες πολιτικές θέσεις, που μόλις χθες ξέσπασε σε παραλήρημα πολεμοκαπηλίας και υπεράσπισης των βρόμικων πολέμων του ΝΑΤΟ, δουλεύει για τα λαϊκά συμφέροντα! Δεν ντρέπεστε να υποστηρίζετε έναν αλητάμπουρα που καμαρώνει για τα λεφτά του, όταν ο λαός μας υποφέρει; Δεν ντρέπεστε να αναγνωρίζετε ως πολιτικό ηγέτη έναν απίθανο πρώην τσάτσο της Goldman Sachs και διαπλεκόμενο με την εφοπλιστική γλίτσα; Αυτό το σκουπίδι έγραφε άρθρα υπέρ του Μητσοτάκη πριν μερικά χρόνια. Όταν εμείς πολεμάγαμε τον Μητσοτάκη όπως συνεχίζουμε να κάνουμε και τώρα. Ή μήπως δεν ξέρετε τι έκανε τότε;

Σχολιο.- Τον φύτεψαν δεν φύτρωσε Και τον επέβαλαν οι αμερικάνοι και τα ντόπια συμφέροντα. Και κάποιοι, έστω και εάν είναι συνεχώς μειούμενη μειοψηφία  τον χειροκροτουν και θα τον νομιμοποιησουν με την ψήφο τους.

Σχολιο.- Ο κασσελακης έχει αμερικανικη προδιαγεγραμμενη αποστολή κατά τη γνώμη μου με στόχο την αποδυνάμωση της κεντροαριστεράς. Μέσα στο βρωμικο παιχνίδι που παιζεται είναι και άλλοι. Θεωρω δε τον τσίπρα απολυτα υπαίτιο όλης αυτης της κατρακυλας.

Σχολιο.- Μα επιλογή του Τσίπρα ήταν. Αυτός τον ξέθαψε από το πουθενά και τον έβαλε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άρχισε το κυνήγι των Εβραίων στη Γερμανία!

Ναι! Την οργάνωση Εβραϊκή Φωνή για την ειρήνη έβαλε στο στόχαστρο η κρατική γερμανική τράπεζα Berliner Sparkasse. Και απαιτεί να γνωστοποιηθούν τα ονόματα και οι διευθύνσεις των μελών της, με την απειλή ότι θα δεσμεύσει τους λογαριασμούς τους. 

Εξάλλου, χθες ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις διέλυσαν το Συνέδριο που οργάνωσε η εβραϊκή οργάνωση στο Βερολίνο, πραγματοποιώντας δεκάδες συλλήψεις. 

Οι νοσταλγοί του Αδόλφου δυσανασχετούν με την τοποθέτηση της εβραϊκής οργάνωσης με τα 750.00 μέλη σε όλο τον κόσμο, κατά της γενοκτονίας στη Γάζα.

Γιατί όταν ακούνε τη λέξη γενοκτονία αναγαλιάζει η ψυχή τους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι 'ν' τούτος, ρε; Ο φυτευτός αμερικανόπουστας Ψαροκασέλας; Πού τον ανακάλυψε ο Τσίπρας τέτοιον πολεμοχαρή γλίτσα; Τι επικίνδυνος αλητάμπουρας είν' αυτός; 

Και κατά της Κίνας τάχθηκε, μιλώντας στους Δελφούς, και κατά της Ρωσίας και κατά του Ιράν. Λες και μας έχουν ενοχλήσει ποτέ!

Κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, να μην αφήσει την παραμικρή αμφιβολία ως προς το ποιων τα συμφέροντα πρακτορεύει.

Σχολιο.- Ρε, γαμώτο! Με τον Κασσελάκη και τους παρόμοιους, αρχίζω να καταλαβαίνω τι είναι οι πράκτορες. Είχα μια απλοϊκή αντίληψη από τις ταινίες ότι ο  πράκτορας πρέπει να μάθει πού είναι, τι ιστορία έχει αυτό, πώς να συμπεριφέρεται, τι να λέει κλπ. Τώρα μαζεύουν έναν περαστικό, του δίνουν το μαγαζί και "γαία πυρί μιχθήτω"...

Σχολιο.- Σκουπίδι απ'τα λίγα.

Σχολιο.- Και βέβαια να μη ξεχνάμε τους Παπά-τζηδες που τον σιγοντάρουν και τις ευθύνες που έχουν όσοι ανέχονταν τα προηγούμενα χρόνια τους Παπά-τζηδες και τώρα νίπτουν τας χείρας τους.

Σχολιο.- Αδικήτε την λέξη "αληταμπουρας" Αυτόν τον φύτεψε η πρεσβεία σε συνεργασία με τον Τσίπρα.

Σχολιο.- Από το αμέρικα ήρθε το παιδί τι περιμένεις να καταδικάσει τα εγκλήματα των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για την απουσία αντιπολεμικού κινήματος στη Δύση και για το σύνδρομο του Υπνοβάτη 

Ενώ η ανθρωπότητα κινείται ήδη στην τροχιά μιας παγκόσμιας σύρραξης που μπορεί δυνητικά να εξελιχθεί και σε πυρηνικό πόλεμο, η αντίδραση στην Δύση και στην Ελλάδα είναι ανύπαρκτη. 

Η αναλογία με την κινητοποίηση π.χ. κατά του πολέμου στη Γιουγκοσλαβία το 1999 (ιδίως στην Ελλάδα) η το Ιράκ το 2003 είναι τελείως απογοητευτική. 

Γιατί όμως; κι ενώ μάλιστα για άλλα θέματα όπως το Παλαιστινιακό στη Δυτική Ευρώπη τουλάχιστον υπάρχουν σοβαρές κινητοποιήσεις.

Πρώτον, δεν υπάρχει πια οργανωμένη Αριστερά που να βοηθά τον κόσμο να καταλάβει σφαιρικά τι γίνεται. 

Στο θέμα του παγκόσμιου πολέμου, η υπαρκτή Αριστερά ενισχύει τη σύγχυση ("ίσες αποστάσεις" η ανοιχτός φιλοδυτικισμός).

Επίσης, τα ΜΜΕ καλλιεργούν τον εφησυχασμό αλλάζοντας τεχνητά την ατζέντα του τι είναι σημαντικό και τι όχι.

Εκτός αυτού, οι δυτικές κοινωνίες έχουν μπει στην "ψυχική απώθηση του κινδύνου" και στο σύνδρομο του Υπνοβάτη. 

Όπως και εν όψει του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, οι κοινωνίες πίστευαν και πιστεύουν ότι θα την γλυτώσουν και το πλήθος αντί να αποτρέψει τον πόλεμο καταφερόταν εναντίον αυτών που ήθελαν να το "ξυπνήσουν". 

Έτσι, κοιμισμένοι οδηγήθηκαν στα σφαγεία. Ελπίζω να μην επαναληφθεί γιατί τώρα θα είναι χειρότερα.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ...

Αδιανόητη κίνηση αυταρχισμού προχώρησε σήμερα η Γερμανία επιβάλοντας απαγόρευση εισόδου στη χώρα αλλά και κάθε πολιτικής δραστηριότητας στον πρώην υπουργό Οικονομικών και επικεφαλής του ΜέΡΑ 25, Γιάνη Βαρουφάκη.

Ακομα αντίστοιχη απαγόρευση εκδόθηκε καί γιά άλλους δύο επιστήμονες οπως είναι είναι ο ακαδημαϊκός Salman Abu Sitta, και ο χειρουργός, πρύτανης του Πανεπιστημίου της Γλασκόβης Ghassan Abu Sittah, τον οποίο μάλιστα συνέλαβαν και υπέβαλαν σε τρίωρη ανάκριση στο αεροδρόμιο του Βερολίνου. 

Και οι δύο, μαζί με τον Γιάνη Βαρουφάκη, επρόκειτο να συμμετάσχουν στο Συνέδριο για την Παλαιστίνη που διοργάνωναν η “Εβραϊκή Φωνή για την Ειρήνη” και το ΜεΡΑ25 Γερμανίας, με κεντρικό αίτημα την κατάπαυση του πυρός και τον σταματημό της Γενοκτονίας στη Γάζα.

Το έλλειμμα δημοκρατίας στην Ευρώπη γίνεται όλο και μεγαλύτερο. Η Γερμανία πρώτη απ’ όλoυς γνωρίζει καλύτερα τι κινδύνους κρύβει αυτή της η στάση. Είναι η ώρα οι δημοκράτες πολίτες να πάρουν θέση απέναντι σε μια Ευρώπη που βυθίζεται ξανά στο σκοτάδι»...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βρωμερά καθάρματα Σιωναζι τό κλάμα καί ο πόνος ολων αυτών των αθωων παιδιών νά μην σας αφήνει νά ησυχασετε  ουτε στόν ταφο σας, οταν ψοφήσετε καί τελειώσει η αχαρη ζωή σας..


Ακόμα ένα έγκλημα των ΣιωΝαζι θρασύδειλων Ισραηλιναζιστών στρατιωτών σε αμαχους. θύμα πάλι ένα μικρό κοριτσάκι…τομάρια…



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



13/4/2024    -   23.00

Το Ιράν ξεκινάει την επίθεση στο Ισραήλ. Ας ελπίσουμε πως δεν θα την σταματήσει!

Νίκη στα όπλα του Ιράν!

Μη επανδρωμένα drones ξεκίνησαν ταυτόχρονα από το Ιράν και την Υεμένη με προορισμό το Ισραήλ. Ταυτόχρονα ομάδες Ιρανών χάκερ έχουν ρίξει τα συστήματα ραντάρ των Ισραηλινών.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



12 χρόνια οι αμερικάνοι και οι ισραηλινοναζί  έχουν κάνει τα πάντα για να αποσταθεροποιήσουν το Ιράν. Οργάνωσαν τόσες «εξεγέρσεις» στο εσωτερικό του, ενώ απέτυχαν να πάρουν στα χέρια τους την Συρία αναβάλοντας έτσι τον σχεδιασμό για την δημιουργία του Μεγάλου Ισραήλ.

Ο Σιωνισμός-Ναζισμός έχει ήδη ηττηθεί από το Ιράν! Ας ελπίσουμε πως τώρα θα τον εξαφανίσει μία και καλή

Σχολιο.- Να πω εδώ ότι στους χάρτες του μεγάλου Ισραήλ συμπεριλαμβάνεται το σημερινό Ιράν...Οπότε οποιοδήποτε σχόλιο για τις προθέσεις του Ισραήλ περιττεύει...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στ. Κασσελάκης: Το ΝΑΤΟ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο- Να στηριχθεί η Ουκρανία

Μαλάκες Συριζαίοι είστε τα μεγαλύτερα κορόιδα που έχουν υπάρξει ποτέ.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βρυχάται το ποντίκι, για να φοβηθεί το λιοντάρι.

Αυτό συμβαίνει, σήμερα με το Ισραήλ. που αφού επιτέθηκε στο Προξενείο του Ιράν, στην Συρία(δηλ. σε ΔΥΟ χώρες, ταυτόχρονα), αφού σκότωσε όλη την οικογένεια του επικεφαλής του Π.Γ. της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια, απειλεί να καταστρέψει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν, αν υπάρξει απάντηση στα εγκλήματα του!

Μέχρι στιγμής ο πιο δειλός στρατός του κόσμου είναι στην κυριολεξία χεσμένος, περιμένοντας τις συνέπειες και ζητεί την βοήθεια των ΗΠΑ, για να αποτραπεί η εκδίκηση του Ιράν.

Ζήτησε, από τις ΗΠΑ, να προειδοποιήσουν το Ιράν, τόσο δημόσια, όσο και κατ΄ιδίαν, για τις συνέπειες μιας απαντητικής επίθεσης του Ιράν και να απλωθούν οι δυνάμεις των ΗΠΑ, στην περιοχή.

Ταυτόχρονα, το Ισραήλ έχει μπλοκάρει όλα τα συστήματα GPS, αλλά το Ιράν απάντησε ότι έχει ήδη, προνοήσει και όλοι του οι πύραυλοι, που κατασκευάστηκαν την τελευταία 12ετία, δεν χρησιμοποιούν, όχι μόνο το GPS, αλλά κανένα παρόμοιο διεθνές σύστημα εντοπισμού θέσης.

Οσο περνούν οι μέρες, το Ιράν εντείνει τον φόβο στους Ισραηλινούς, αποφεύγοντας να προσδιορίσει την ημερομηνία εκδίκησης και ανεβάζει στην Τεχεράνη, πλακάτ, που απευθύνονται σε Ισραηλινούς πολίτες με το ερώτημα: "Έχετε συγκεντρώσει αρκετά τρόφιμα και προμήθειες; Η εκδίκηση είναι κοντά. "

Ακαρπη υπήρξε και η απόπειρα της Τουρκίας να σταματήσει την απάντηση του Ιράν.

Σήμερα Πέμπτη, έφτασε στο Ισραήλ, ο διοικητής της κεντρικής διοίκησης του αμερικανικού στρατού.

Πιστεύεται ότι θα συντονίσει την υπεράσπιση του Ισραήλ από την επίθεση του Ιράν



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πέμπτη  11 Απριλίου  2024

ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ , στον Αδωνη Γεωργιαδη:

Βέβαια, ο καθένας έχει τις προτεραιότητες και τις αξίες του, έτσι κι εσείς τις δικές σας. Γι αυτό κι άλλωστε εσείς επιλέξατε να περάσετε την Παγκόσμια Μέρα Υγείας στο Ισραήλ, παρέα με τον ομόλογό σας, δεν μπορώ καν να πω “υπουργό υγείας”, γιατί μόνο τέτοιος δεν μπορεί να είναι ο υπουργός ενός κράτους που συμμετέχει στην γενοκτονία αμάχων, κυρίως παιδιών. Μας χαρίσατε μάλιστα και μια μακροσκελή ανάρτηση με τις εμπειρίες σας από αυτό το ταξίδι και μας είπατε να "αφήσουμε τον αντισημιτισμό" και να διδαχτούμε από το Ισραήλ που έχει κάνει τα νοσοκομεία του εδώ και χρόνια επιχειρήσεις.

Το να κάνετε μαθήματα, κύριε Γεωργιάδη, στον ελληνικό λαό για τον αντισημιτισμό είναι κάπως σαν τις διαφημίσεις αυτών των στοιχηματικών εταιρειών στην τηλεόραση που στέλνουν μηνύματα κατά του εθισμού στον τζόγο. Δικός σας, όμως, ο Γολγοθάς να πρέπει να δίνετε διαπιστευτήρια μέρα-νύχτα στα ισραηλινά λόμπι, εξαιτίας του παρελθόντος σας και δεν μας αφορά καθόλου, ειλικρινά.

Επειδή, όμως, πιάσατε στο στόμα σας και τον παλαιστινιακό λαό στην Γάζα, λέγοντας ότι θα μπορούσαν με τα χρήματα από τη διεθνή βοήθεια να έχουν φτιάξει νοσοκομεία και πανεπιστήμια, αντί να εξοπλίζονται για να κάνουν αντίσταση στον κατακτητή τους, να σας ενημερώσω ότι έφτιαξαν και τέτοια. Μόνο που τα ισοπέδωσαν όλα μέσα σε 6 μόλις μήνες οι κολλητοί σας, οι εγκληματίες του Νετανιάχου. Και επειδή ο υπουργός που συναντήσατε σάς έδωσε κι ένα κάδρο με τις φωτογραφίες των ισραηλινών ομήρων, για τους οποίους και εμείς αγωνιούμε και απαιτούμε την απελευθέρωσή τους, και είπατε ότι θα το βάλετε "να κοσμεί" το γραφείο σας, θα σας δώσω κι εγώ μια εικόνα με το ισοπεδωμένο νοσοκομείο Αλ Σίφα, το μεγαλύτερο που λειτουργούσε στη Γάζα, μέσα στο οποίο σφαγιάστηκαν τουλάχιστον 400 Παλαιστίνιοι, που δεν ήταν της Χαμάς, ανάμεσά τους γιατροί, ασθενείς, έγκυες και παιδιά. Ας το βάλετε κι αυτό να «κοσμεί» το γραφείο σας και να νιώθετε περήφανος για τα εγκλήματα αυτά που με αυτό τον τρόπο υποστηρίζετε.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γερμανία και Ρουάντα προωθούν ψήφισμα κατά της Σερβίας για ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ. 

Ποια η ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ Γερμανία που ούτε η ίδια καταδικαστηκε για γενοκτονία εναντίων των Εβραίων αλλά για ΟΛΟΚΑΎΤΩΜΑ όχι Γενοκτονία. 

Ουυυυστ βρωμοναζι καθάρματα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γιαχία Ραχίμ Σαφαβί, στρατιωτικός σύμβουλος του Ιρανού ηγέτη Αλί Χαμενεΐ:

«Διεξάγαμε μια επιτυχημένη ψυχολογική και πληροφοριακή επιχείρηση εναντίον του Ισραήλ. Έχουμε φτάσει στο στόχο μας. Αυτό τρόμαξε και τρόμαξε τόσο τις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και το Ισραήλ.

Αυτός ο ψυχολογικός, πολιτικός και πληροφοριακός πόλεμος έγινε πιο τρομερός για το Ισραήλ από τις μάχες, καθώς ορισμένες ισραηλινές δυνάμεις αναγκάστηκαν να τραπούν σε φυγή ή να βρουν καταφύγιο τη νύχτα από φόβο επίθεσης».



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Γερμανία κατηγόρησε τη Ρωσία ότι σταμάτησε τις προμήθειες φυσικού αερίου

Σύμφωνα με τον γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς σε συνέντευξή του στην Tageszeitung, αυτή δεν ήταν απόφαση της Γερμανίας.

Εξήγησε σε επιχειρήσεις που υποφέρουν από αντιρωσικές κυρώσεις ότι οι νέες πραγματικότητες υπαγορεύονται από την «προστασία της ευρωπαϊκής παγκόσμιας τάξης».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γερό Μπορδελ 

«Η υποστήριξη για την Ουκρανία, - πιστεύει ο Borrell, - είναι προς το συμφέρον μας. Και επίσης προς το συμφέρον των ΗΠΑ ως παγκόσμιου παίκτη. Ως εκ τούτου, καλούμε τις ΗΠΑ να ξεμπλοκάρουν και να εγκρίνουν πρόσθετη βοήθεια [στο Κίεβο].»



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όλο και περισσότερο έρχεται στην επιφάνεια το σενάριο η Ευρώπη να πάρει το ρόλο της Ιφιγένειας στην αντιπαράθεση των ισχυρών του κόσμου. 

Η Ευρώπη που παρασιτικά ζούσε επί 400 χρόνια εις βάρος του υπολοίπου κόσμου, η Ευρώπη που λεηλατησε από την Κωνσταντινούπολη έως την Ασία και την Αφρική, η Ευρώπη χωρίς γεωγραφικό βάθος, χωρίς πρώτες ύλες, χωρίς πληθυσμό θα βρεθεί θα θυμίζει την μαυρη εποχή που εκτείνεται από την πτώση της Ρώμης το 450 έως τα χρόνια της Αναγέννησης το 1500.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Türkiye δήλωσε ότι θα κλείσει τον εναέριο χώρο της για στρατιωτικά αεροσκάφη σε περίπτωση πιθανής αεροπορικής επίθεσης των ΗΠΑ στο Ιράν.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Κίνα υποστηρίζει τις στρατιωτικές προσπάθειες της Ρωσίας στην Ουκρανία παρέχοντας τεχνολογίες μη επανδρωμένες και πυραύλους, δορυφορικές εικόνες και μηχανές παραγωγής όπλων

 Αυτό αναφέρθηκε σε ανώτερους αξιωματούχους των ΗΠΑ σε ενημέρωση κεκλεισμένων των θυρών, αναφέρει το Reuters.

 Οι προμήθειες της ΛΔΚ καλύπτουν κρίσιμα κενά στον ρωσικό αμυντικό κύκλο παραγωγής και βοηθούν τη Μόσχα να πραγματοποιήσει «την πιο φιλόδοξη επέκταση της στρατιωτικής παραγωγής από την ΕΣΣΔ και σε πιο γρήγορο χρόνο από όσο θεωρούταν δυνατό στα πρώτα στάδια της σύγκρουσης. "

 Μέρος των πληροφοριών βασίζεται σε απόρρητες πληροφορίες, αποκαλύπτει ένα ευρύ φάσμα τρόπων με τους οποίους η Κίνα βοηθά τη Ρωσία χωρίς να παρέχει άμεση βοήθεια με φονικά όπλα.

 Οι Ρώσοι πιθανόν χρησιμοποίησαν την εισαγωγή μηχανημάτων από την Κίνα για να αυξήσουν την παραγωγή βαλλιστικών πυραύλων.

 Το 2023 το 90% των ρωσικών εισαγωγών μικροηλεκτρονικών ήρθε στην Κίνα. Η Μόσχα χρησιμοποίησε αυτές τις προμήθειες στην παραγωγή πυραύλων, αρμάτων και αεροπλάνων.

 Ο Λευκός Οίκος δήλωσε ότι οι κινεζικές εταιρείες προμηθεύουν οπτικά εξαρτήματα για ρωσικά άρματα και θωρακισμένα συστήματα.

 Η Κίνα παρείχε επίσης κινητήρες drone και κινητήρες turbojet για φτερωτούς πυραύλους στη Ρωσία, και ότι κινεζικές και ρωσικές επιχειρήσεις εργάζονται για την κοινή παραγωγή UFO εντός της Ρωσίας.

 Η ΛΔΚ είναι πιθανό να προμηθεύσει τη Ρωσία με νιτροκυτταρίνη για καύσιμα όπλων, βοηθώντας στην ταχεία επέκταση των δυνατοτήτων της στην παραγωγή βασικών πυρομαχικών.

 Η Κίνα βοηθά επίσης τη Ρωσία να βελτιώσει τις δορυφορικές της και άλλες διαστημικές δυνατότητες για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Συμπεριλαμβανομένων δορυφορικών εικόνων.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θυμηθείτε: 

Τίποτα από αυτά - ότι κι αν γίνει - δεν έπρεπε να συμβεί, αλλά τα λυσσασμένα σκυλιά που κυβερνούν τις ΗΠΑ και οι μαριονέτες τους, έπρεπε να προσφέρουν μια νέα ροή εσόδων για τα αφεντικά τους, αφού το Αφγανιστάν στέρεψε.

Ο Τζο Μπάιντεν θα μπορούσε να το σταματήσει αυτό με μια μόνο υπογραφή. 

Παρακάμπτει συνεχώς το Κογκρέσο για να στείλει περισσότερα όπλα στο σιωνιστικό καθεστώς.

Ο ΟΗΕ αν έπαιζε το ρόλο του, χωρίς τα βέτο της Ουάσιγκτον, θα μπορούσε και να σταματήσει τη σφαγή στη Γάζα και να λάβει μέτρα κατά του Ισραήλ όταν επιτέθηκε στη Δαμασκό και την Ιρανική πρεσβεία εκεί!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπουργός Άμυνας του Ιράν: 

"Οποιαδήποτε χώρα ανοίγει τον εναέριο χώρο ή το έδαφός της για να μας επιτεθεί θα λάβει την αποφασιστική απάντησή μας"

**

-Βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη απογειώθηκαν από την Κύπρο για να αναχαιτίσουν UAV και πυραύλους που εκτοξεύτηκαν από το Ιράν προς το Ισραήλ

-Η Αίγυπτος έκλεισε τον εναέριο χώρο της

-Τα ισραηλινά συστήματα αεράμυνας έχουν υποστεί κυβερνοεπιθέσεις

-Ο Μπάιντεν θα μιλήσει στο έθνος από το Οβάλ Γραφείο σήμερα το απόγευμα



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιράν 

Δήλωση της Αεροδιαστημικής Δύναμης του IRGC:

«Σε απάντηση στη στόχευση του προξενείου μας στη Δαμασκό, εξαπολύουμε επίθεση στο Σιωνιστικό καθεστώς στην κατεχόμενη Παλαιστίνη, χρησιμοποιώντας δεκάδες drones και πυραύλους»

***

Το σενάριο της συντονισμένης επίθεσης κατά του Ισραήλ, μάλλον είναι αληθινό:

Το Ιράν, η Υεμένη, η Συρία, η Χεζμπολάχ και μέλη της ιρακινής σιιτικής πολιτοφυλακής Hashd al-Shaabi επιτίθενται μαζικά στο Ισραήλ με πυραύλους και drones. 

Υπάρχουν περισσότερα από 300 διαφορετικά επιθετικά drones και πύραυλοι Κρούζ στον αέρα με τρίτο κύμα επίθεσης σε εξέλιξη 

Σύμφωνα με αραβικά μέσα μαζικής ενημέρωσης

***

-Η Ιορδανία άνοιξε τον εναέριο χώρο της στα μαχητικά της ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας.

Μαζί με αμερικανικά αεροσκάφη αναχαιτίζουν ιρανικά drones

-Μαχητικά της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας βρίσκονται στον ουρανό πάνω από το Ιράκ και την Ιορδανία για να αναχαιτίσουν ιρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεκάδες Ισραηλινά κι Αμερικανικά πολεμικά αεροπλάνα είναι στον αέρα στο Ισραήλ και το Ιράκ με σκοπό την αναχαίτιση των Ιρανικών drones / ένα απ’ αυτά στο βίντεο πετώντας στο Ιράκ υπό τους πανηγυρισμούς των ντόπιων.

-Πάντως η μόνη στρατιωτική λογική τέτοιας επίθεσης, όπως διάβαζα σε Συριακό κανάλι, είναι η μαζική και κατά κύματα επίθεση με drones να απασχολήσει κι εξασθενίσει την Ισραηλινή κι αμερικανική αεράμυνα με σκοπό να ακολουθήσει μαζικό και συντονισμένο χτύπημα με πυραύλους κατά Ισραηλινών στόχων από το Ιράν, τον Λίβανο και την Υεμένη.

Ένα drone χρειάζεται 6 ώρες για να φτάσει στο Ισραήλ, 

Ένας βαλλιστικός πύραυλος 9 λεπτά 

Ένας πύραυλος τύπου Κρούζ, 2 ώρες από το Ιράν και 15 λεπτά από τον Λίβανο!

Όλα θα ξεκαθαρίσουν στις 5.30 με 6 το πρωί όταν τα drones του πρώτου κύματος φτάσουν στο Ισραήλ.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



•ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ,

•ΟΣΟ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΙΩΠΗΛΟΙ,

-ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!

-Διαδηλώσεις γίνονται απόψε στο Βερολίνο, μετά την απαγόρευση, την εισβολή της αστυνομίας, τη διακοπή και τις συλλήψεις στο Συνέδριο για την Παλαιστίνη. Νέες συλλήψεις κι επιθέσεις της αστυνομίας στους συγκεντρωμένους 

 -Η αστυνομία συλλαμβάνει ένα Γερμανό εβραίο πολίτη γιατί θεωρεί το πανό με σύνθημα “Οι Εβραίοι είναι κατά της γενοκτονίας” σαν … εξτρεμιστικό!

-Το πιο εξωφρενικό είναι ότι η Γερμανική Κυβέρνηση ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ την είσοδο στη Γερμανία και ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ σε 3 Ευρωπαίους παράγοντες μόνο και μόνο γιατί θα συμμετείχαν στο Συνέδριο:

- τον έλληνα πολιτικό Γιάνη Βαρουφάκη

- τον ακαδημαϊκό Salman Abu Sitta, και 

-τον χειρουργό, πρύτανη του Πανεπιστημίου της Γλασκόβης Ghassan Abu Sittah, τον οποίο μάλιστα συνέλαβαν και υπέβαλαν σε τρίωρη ανάκριση στο αεροδρόμιο του Βερολίνου!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το βίντεο με πλάνα από την κατάληψη και κατάσχεση του πλοίου μεταφοράς κοντέινερ ARIES από τους “Φρουρούς της Επανάστασης του Ιράν” στα στενά του Ορμούζ.

Το πλοίο, Ισραηλινής ιδιοκτησίας (Zodiac Maritime) με πορτογάλικη σημαία, είχε σιωπηλό το σύστημα γαιοεντοπισμου κατά τη διάρκεια της πορείας του στα Στενά.

-Κάτι που όμως δεν … βόηθησε καθόλου



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι πύραυλοι "Κατιούσα" που έπεσαν βροχή από τη Χεζμπολάχ στη σιωνιστική οντότητα έχουν πάρει το όνομά τους από το ομώνυμο τραγούδι του εβραϊκής καταγωγής σοβιετικού συνθέτη Ματβέι Μπλάντερ σε στίχους του Μιχαήλ Ισακόφσκι.

Πρόκειται για τη μελωδία που έγινε γνωστή στο ελληνικό αντιστασιακό κίνημα από τον "Ύμνο του ΕΑΜ" σε στίχους του Βασίλη Ρώτα, αλλά και τους Ιταλούς παρτιζάνους με τίτλο "Fischia il vento" ("Ο άνεμος σφυρίζει") σε στίχους Φελίτσε Κατσιόνε.

Οι "Κατιούσα" χρησιμοποιήθηκαν πρώτη φορά από τον Κόκκινο Στρατό κατά τον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο. Οι Γερμανοί Ναζί αποκαλούσαν το όπλο Stalinorgel (Όργανο του Στάλιν). Οι δημιουργοί του τιμήθηκαν μετά θάνατον με τον τίτλο του "Ήρωα της Σοσιαλιστικής Εργασίας". 

Από τη δεκαετία του '60 η ΕΣΣΔ τους παρείχε σε αντιιμπεριαλιστικά και επαναστατικά κινήματα, εξοπλίζοντας τον Λαϊκό Στρατό της Κορέας και τον Κινεζικό Λαϊκό Εθελοντικό Στρατό κατά τον πόλεμο της Κορέας, καθώς και την αντίσταση των Βιετμνιχ εναντίον των Γάλλων αποικιοκρατών. 

Οι σιωνιστές γνώρισαν την ισχύ των πυραύλων "Κατιούσα" στον Πόλεμο των Έξι Ημερών, κατά τη διάρκεια του οποίου πραγματοποιήθηκε μαζική ροή σοβιετικών όπλων στα κινήματα αντίστασης στον αραβικό κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Οργάνωσης για Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PLO).

Οι "Κατιούσα" αποτελούν την πλειοψηφία της πυραυλικής δύναμης της Χεζμπολάχ και ήταν το όπλο επιλογής κατά τον Πόλεμο του Λιβάνου το 2006, που έληξε ταπεινωτικά για τους σιωνιστές.

Το βίντεο που ξεκινάει με τον θρυλικό ύμνο της Αντιφασιστικής Πάλης των Λαών και παρουσιάζει στιγμιότυπα από τη χρήση του ομώνυμου όπλου, σύμφωνα με το Middle East Observer αναρτήθηκε τον Φεβρουάριο στο κανάλι της Χεζμπολάχ με το σχόλιο "Και αυτό που είναι κρυμμένο είναι το Μεγαλύτερο".



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Joaquin Phoenix δώρισε μια υπογεγραμμένη αφίσα του «Τζόκερ» στη δημοπρασία Κινηματογράφου για τη Γάζα , η οποία συγκέντρωσε πάνω από 200.000 δολάρια.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαζική επίθεση πραγματοποιήθηκε σήμερα από περίπου 1500 ένοπλους αποίκους του ισραηλινού κράτους κατοχής συνοδευόμενοι από στρατιώτες κατοχής εναντίον Παλαιστινίων πολιτών των χωριών Almghayer, Turmos Ayah και Doma στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, ένας πολίτης δολοφονήθηκε με το όνομα Jehad Afif Abu Elayah, επτά άλλοι τραυματίστηκαν εκ των οποίων δύο σε κρίσιμη κατάσταση και πολλά σπίτια και αυτοκίνητα πυρπολήθηκαν, η επίθεση συνεχίζεται ακόμα, κατεχόμενη Παλαιστίνη.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο αρχηγός της("κεντροαριστερής ") αξιωματικής αντιπολίτευσης ,πούστης Ψαροκασέλας, ο golden boy μόλις αγόρασε ένα διόροφο σπίτι στο Κολωνάκι, το οποίο ανακαινίζει και του κόστισε 1,8 εκατομμύρια 

Το έτριψε και στην μούρη όλων αυτών που χάσανε το σπίτι τους η που δεν έχουν να πληρώσουν το νοίκι τους μέσω της εκπομπής του λίγδα ιερεα της μίζας Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Η μεγαλύτερη νεοφιλελεύθερη προπαγάνδα αυτές τις μέρες στο φόρουμ Δελφών, το μεγαλύτερο project ιδεολογικής συναίνεσης. Πολιτικοί, CEO, τραπεζίτες, μεγαλοστελέχη και funds… Jp Morgan, BC Partners, Uber, Teleperformance, Vodafone, γεωπολιτικοί αναλυτές για την ανάγκη επιτάχυνσης των εξοπλισμών … 

Όλοι συμφωνούν ότι η καλή AI βοηθά τους εργαζομένους, η ανάπτυξη είναι δίκαιη και πράσινη, το μέλλον είναι η οικονομία της πλατφόρμας, οι συναλλαγές ανέπαφες, οι πόλεις θέλουν mega πάρκα και ουρανοξύστες luxury κατοικιών κλπ η συμπεριληπτικότητα εξασφαλισμένη, τα συμφέροντά μας είναι συμφέροντά σας και ζήσανε αυτοί καλά (κι εμείς χειρότερα) … οκ λοβοτομή



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ήδη ακούσει ότι το Ισραήλ χρησιμοποιεί την ΑΙ στη γενοκτονία των Παλαιστινίων. Αυτό είναι, από μόνο του, αρκετά τρομακτικό αλλά ξέρετε τι σημαίνει πραγματικά αυτό;

Επιτρέψτε μου να σας πω: Το IDF χρησιμοποιεί δύο εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης που γνωρίζουμε. Το πρώτο έχει το αρκετά αβλαβές όνομα "Λεβάντα". Δουλειά του είναι να αναγνωρίζει ύποπτους τρομοκράτες και τα σπίτια τους με βάση την αλγοριθμική πιθανότητα. Δεν χρειάζονται αποδείξεις. Είναι κάπως σαν το πώς το FaceBook αποφασίζει ποιες διαφημίσεις μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Υποστηρίζεται ότι εντοπίστηκαν 37.000 άτομα τις πρώτες εβδομάδες μετά τις 7 Οκτωβρίου.

Ο δεύτερος έχει το όχι και τόσο αβλαβές όνομα "Πού είναι ο μπαμπάς". Πού είναι η δουλειά του μπαμπά είναι να παρακολουθεί αυτούς τους υπόπτους, να δίνει έμφαση στη λέξη "ύποπτοι" και να περιμένει μέχρι να φτάσουν σπίτι πριν τους βομβαρδίσουν.

Όσο κακό κι αν νομίζεις ότι είναι το Ισραήλ, είναι χειρότερο!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πόλεμος στη Γάζα

Σούζαν Σαράντον.

Ο ηθοποιός Μαρκ Ράφαλο.

John Cusak, ηθοποιός, κινηματογραφιστής και σεναριογράφος γνωστός για την φιλοπαλαιστινιακή στάση του.

Μπέλα και Τζίτζι Χαντίντ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σήμερα, 12 Απριλίου, στην Παλαιστινιακή Δυτική Όχθη, τελευταία ημέρα του Eid al-Fitr, ο IOF σταθμεύτηκε έξω από το Τζαμί στο Tuwani, #MasaferYatta, κατά τη διάρκεια της απογευματινής προσευχής. Περίμεναν έξω τους κατοίκους του χωριού να βγουν έξω και προχώρησαν να τους πουν να φύγουν από την περιοχή αφού οι χωρικοί τελείωσαν την προσευχή τους Σύμφωνα με τους Παλαιστίνιους συντρόφους μας στο έδαφος, αυτή είναι η πρώτη φορά που παρκάρουν σε αυτή την περιοχή και τους εκφοβίζουν βγαίνοντας από το τζαμί. Αυτή η ενέργεια έρχεται επίσης μετά από βαρύτερη από την κανονική στρατιωτική παρουσία στο Tuwani τις τελευταίες ημέρες, και οι χωρικοί δεν είναι σίγουροι εάν αυτό οφείλεται στις διακοπές του Eid, το Σαμπάτ ή σε κάποιον άλλο άγνωστο λόγο. Οι ISMers δίστασαν να προσεγγίσουν το όχημα καθώς έφευγε από το Tuwani λόγω των στρατιωτών που περπατούσαν δίπλα στο όχημα οπλισμένοι, γυρνώντας και παρακολουθώντας τους να προσπαθούν να προσεγγίσουν ενώ τραβούσαν φωτογραφίες.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην Ελλάδα έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε μια κοινωνιοπαθη μαριονέτα και σε ένα νατοϊκό golden boy που υποστηρίζει ΗΠΑ & ΝΑΤΟ 

Να θυμίσω ότι η διεύρυνση του ΝΑΤΟ προς ανατολάς αποτελεσε ο.κυριαρχος λόγος που η Ρωσία,πριν από δύο χρόνια κήρυξε πόλεμο στην Ουκρανία δηλώνοντας την πρόθεσή της να αποτρέψει τη συμμαχία από το να πλησιάσει τα ρωσικά σύνορα.

Αντίθετα,αντί το ΝΑΤΟ να τηρήσει τις συμφωνίες του Μινσκ ,ο πόλεμος έχει κινητοποιήσει ακόμη περισσότερο τα γεράκια του ΝΑΤΟ(το οποίο επεκτάθηκε εκ νέου με την ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας)



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άδωνις Γεωργιάδης

Το 90% των γενόσημων πωλούνται 10-15 ευρώ, μια τιμή τόσο χαμηλή που δεν συμφέρει στις βιομηχανίες να τα πουλήσει στην Ελλάδα. Τόσο απλά. Η βιομηχανία πρέπει να βγάζει κέρδος,τόσο απλά.Οπότε αν δεν βρίσκετε ούτε πρωτότυπα ούτε γενόσημα , μην διαμαρτύρεστε και μην κάνετε τον υπουργό. Καθίστε στη γωνιά σας και πεθάνετε ήσυχα. Όλοι θα πεθάνουν μια μέρα. Τόσο απλά.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιωάννα Τούνη : «Έχω πάει με γυναίκα και ήταν τέλεια»

Σχολιο.- Αλήθεια λέει. Έχω πάει και εγώ που είμαι άντρας και ήταν τέλεια!!

Σχολιο.- αμα πας και στο διαολο Τούνη θα ειναι πιο τελεια

Σχολιο.- Εγώ δεν θα βρίσω, αν καί θα το ήθελα, μόνο θα ρωτήσω, αφού ήταν "τέλεια" γιατί κατέληξε με άνδρα.!!

Σχολιο.- Που πήγατε; θέλω να πάω κι εγώ ! σαν άντρας ρωτάω και ελπίζω στη  συναδελφική σας αλληλεγγύη!

Σχολιο.- Η βίζιτα αναβαθμίστηκε έγινε influencer.

Σχολιο.- Σίγουρα έχεις πάει και με γάιδαρο, μη ντρέπεσαι πες το !



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ανώτεροι αξιωματούχοι των ΗΠΑ: 

“Πολύ μεγαλύτερη απ’ όσο αναμένονταν η επιχείρηση του Ιράν. 

400-500 drones και πύραυλοι από το Ιράκ, τη Συρία, την Υεμένη αλλά κυρίως από το Ιράν κι εκατοντάδες ρουκέτες από το Λίβανο κατευθύνονται σε Ισραηλινούς στόχους.

Μια τέτοια ταυτόχρονη επίθεση από drones και πυραύλους θα μπορούσε να προκαλέσει σύγχυση στο σύστημα αεράμυνας του Ισραήλ, καθώς θα μπορούσαν να φτάσουν σε διαφορετικές ταχύτητες, ύψη και από διαφορετικές κατευθύνσεις”

Σχολιο.- Η Αμερική ζήτησε από το Ιράν μέσω του Κατάρ να σταματήσει αμέσως τις επιθέσεις του, αλλά το Ιράν αγνόησε αυτό το αίτημα και απείλησε να επιτεθεί σε αμερικανικές βάσεις σε περίπτωση αμερικανικής επέμβασης

Σχολιο.- Η ιρανική κυβέρνηση λέει ότι αυτή η επιχείρηση είναι απλώς ένα «χαστούκι στον καρπό», όχι πόλεμος. Εάν η σιωνιστική οντότητα αποφασίσει να κλιμακωθεί, θα ακολουθήσει πόλεμος



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το σενάριο της συντονισμένης επίθεσης κατά του Ισραήλ, μάλλον είναι αληθινό:

Το Ιράν, η Υεμένη, η Συρία, η Χεζμπολάχ και μέλη της ιρακινής σιιτικής πολιτοφυλακής Hashd al-Shaabi επιτίθενται μαζικά στο Ισραήλ με πυραύλους και drones. 

Υπάρχουν περισσότερα από 300 διαφορετικά επιθετικά drones και πύραυλοι Κρούζ στον αέρα με τρίτο κύμα επίθεσης σε εξέλιξη 

Σύμφωνα με αραβικά μέσα μαζικής ενημέρωσης



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιστορική πρωτοβουλία της Ευρωπαίας Εισαγγελέως, έπειτα από την ενδελεχή έρευνα που έχει διενεργήσει για την κατασπατάληση ευρωπαϊκών κονδυλίων από ντόπια τρωκτικά.

Η Λάουρα Κοβέσι, απευθύνει ερώτημα προς τις νομικές υπηρεσίες της Ευρωπαΐκής Επιτροπής, σχετικά με την άσκηση απευθείας διώξεων για ευρωπαϊκά αδικήματα κατά πολιτικών προσώπων από την Ευρωπαία Εισαγγελέα! Φαίνεται ότι οι ευρωπαίοι είναι πολύ πιο ευαίσθητοι στην διασπάθιση ευρωπαϊκού χρήματος, από ότι η δική μας για την διασπάθιση του ελληνικού δημοσίου χρήματος, αφού είδαμε σοβαρές υποθέσεις που κόστισαν ακόμα και ζωές Ελλήνων, να αρχειοθετούνται σκανδαλωδώς…

Πανευρωπαϊκή πρωτοτυπία η ποινική ασυλία των υπουργών στην Ελλάδα!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι η δίωξη της γαλλικής Δικαιοσύνης κατά του Νικολά Σαρκοζί, έγινε χωρίς την άδεια της γαλλικής εθνοσυνέλευσης, με αποτέλεσμα ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας να συλληφθεί από τις δικαστικές αρχές.

Έτσι εξηγείται η οργή από υπουργούς και κατηγορούμενους, οι οποίοι φτάνουν στο σημείο να ζητούν την πειθαρχική δίωξη της επιμονής Ευρωπαίας αξιωματούχου που διεξάγει έρευνα για απάτες κοινοτικού χρήματος με βάση δεκασέλιδη καταγγελία στελέχους της ΕΡΓΟΣΕ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Αμερικανοί και Ισραηλινοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι :

Το Ιράν εξαπολύει επίθεση στο Ισραήλ με δεκάδες drones καμικάζι, σύμφωνα με τον ανταποκριτή στο Ισραήλ του Axios, Barak Ravid

Για την ώρα μόνο ένα βίντεο από το Ιράκ εμφανίστηκε, όπου κάποιο drone αργά-αργά φαίνεται να πετάει.

Προηγουμένως το Ισραήλ κήρυξε γενικό συναγερμό και συσκότιση γιατί η CIA είχε προειδοποιήσει -πάλι - ότι “το Ιράν θα χτυπήσει απόψε”!

Οι Αμερικανικές υπηρεσίες μέτρησαν -λένε- 70 drones από το Ιράν που πετάνε -πάντα αργά αργά - προς το Ισραήλ! Αναμένεται να φτάσουν σε … καναδυό ώρες!

-Πάντως ο χασάπης Nετανιάχου σε μήνυμά του πριν λίγο υποσχέθηκε “σκληρή απάντηση” κι ότι “δεν θα δείξει έλεος πλέον σε κανένα Ιρανό!”

-Σαν πολύ περίεργο σκηνικό μοιάζουν όλα αυτά…

Θα δούμε!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Τουρκία ΑΡΝΗΘΗΚΕ το Αμερικανικό αίτημα να χρησιμοποιηθεί ο εναέριος χώρος της ή βάσεις του ΝΑΤΟ στο έδαφός της για “προληπτική” ή δήθεν “απαντητική επίθεση” κατά του Ιράν!

-Την ίδια στιγμή, εδώ στη Γραικυλία, ο Μητσοτάκης με τη συναινετική σιωπή της “αντιπολίτευσης” προετοιμάζουν πυρετωδώς την εμπλοκή τους στην κλιμάκωση , σύμφωνα με τις αμερικανικές παραγγελίες!

Και στην Κύπρο τα ίδια!

Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Φύγετε τώρα! Δολοφόνοι παιδιών»

Το Κουβέιτ αντιμετωπίζει σκληρά το Ισραήλ στον ΟΗΕ



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν υπάρχει κάτι “καλό” στην αμερικανική προπαγάνδα που πλημμύρισε ξανά σήμερα τον πλανήτη με “πληροφορίες της CIA” (καταλάβατε τώρα…) ότι “το Ιράν θα επιτεθεί στο Ισραήλ ίσως και σε 24 ώρες”, είναι ότι ο φόβος έχει παραλύσει το Ισραήλ όπως παραδέχονται τα Σιωνιστικά media!

Τουλάχιστον, ίσως κατανοήσουν τον καθημερινό και κάθε στιγμή τρόμο των κατοίκων της Γάζας που βομβαρδίζονται συνεχώς για πάνω από 6 μήνες!

Πολύ φοβάμαι όμως ότι αυτός ο καλλιεργημένος “φόβος”, θα χρησιμοποιηθεί για να δικαιολογηθεί η κλιμάκωση και γενίκευση του πολέμου που θα επιχειρήσουν Σιωνιστές και Δύση, για να κρύψουν οι πρώτοι την ήττα τους στη Γάζα και οι δεύτεροι τα αδιέξοδα της μέχρι τώρα επιθετικότητας τους.

Σχολιο.- Κατάρ, Τουρκία, Κουβέιτ καὶ Σαουδικὴ Ἀραβία ἀνακοίνωσαν ὅτι οἱ ΗΠΑ δὲν μπορεῖ νὰ χρησιμοποιήσουν τὸ ἔδαφός τους σὲ ἐνδεχόμενο σύρραξης μὲ τὸ Ἰράν.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χθες το πρωί, ένα κύμα φοιτητικού ακτιβισμού σάρωσε το Πανεπιστήμιο McGill στον Καναδά, καθώς οι φοιτητές μετονόμασαν πάνω από 30 κτίρια στην πανεπιστημιούπολη με ονόματα πόλεων της Γάζας. 

Κάθε μετονομασμένο οικοδόμημα αποτελεί πλέον μια ισχυρή μαρτυρία για τις παλαιστινιακές πόλεις και χωριά που σβήστηκαν στη σκιά της αποικιοκρατίας των ισραηλινοναζιστών εποίκων.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μητσοτάκης : Δεν θα πληρώνει όλη η κοινωνία τις φθορές που προκαλούν τα παιδιά. Θα τα πληρώνει η οικογένεια.

Τι ήθελαν τα αυτοκίνητα παρκαρισμένα στον δρόμο τέτοια ώρα; Γιαυτό τα σπάνε οι ΜΑΤατζίδες που επιτίθενται στους διαδηλωτές… 

Οι ζημίες για τα νουδουλικά είναι σαν την ελεύθερη οικονομία τους..

Αυτοί θα κάνουν ζημιές εμείς θα τις πληρώνουμε. Εμείς θα ζούμε σε ελεύθερη οικονομία και αυτοί με δημόσιο χρήμα .Τις ζημιές της ΝΔ στη χώρα ποιός θα της πληρώσει;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΗΤΑΝ!!! ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ ΗΠΑ: «ΑΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΡΑΝΟΥΣ» [LIVE ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ]

 14|04|2024 02:13

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Σίγουρα πολιτική βοήθεια, αλλά και στρατιωτική σε όλα τα επίπεδα. 

Πάντως τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε και η φήμη ότι το Ιράν είχε προειδοποιήσει το Ισραήλ ότι θα το κτυπήσει, κάτι που δεν διαψεύδουν οι Ισραηλινοί. Πάντως είναι απίθανο να μην το γνώριζαν…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΠΕΝΤΕ ΧΩΡΕΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ – Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ – ΣΑΝ ΜΥΓΕΣ ΟΔΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΚΟΤΙΝΙΑΣΜΕΝΟ ΟΔΗΓΟ ΤΑ DRONES

14|04|2024 01:34

Μαζική εκτόξευση drones, βαλλιστικών βλημάτων και κάθε είδους εναέριου όπλου κατά του Ισραήλ από το Ιράν, το Ιράκ, την Συρία, τον Λίβανο και την Υεμένη αναφέρονται, ως απάντηση στον βομβαρδισμό και την καταστροφή της ιρανικής πρεσβείας στην Δαμασκό και τον θάνατο επτά Ιρανών αξιωματούχων.

Πάνω από 500 βλήματα έχουν εκτοξευθεί μέχρι στιγμής προκειμένου να κορεστεί η αεράμυνα του Ισραήλ και των δυτικών συμμάχων του και να ανοίξουν δίοδοι κατά των κύριων ισραηλινών στόχων.

Εκτός των δεκάδων ρουκετών που εκτοξεύονται από την Χεζμπολάχ στον Λίβανο αυτή την στιγμή:

Ισραηλινά, αμερικανικά, ιορδανικά και βρετανικά μαχητικά έχουν απογειωθεί και ετοιμάζονται να αναχαιτίσουν ότι και όπως μπορούν.

Μαχητικά F-35 Adir της ισραηλινής Αεροπορίας μαζί με F-15EX και F-16, ετοιμάζονται να απογειωθούν και να κτυπήσουν στόχους στο Ιράν.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ – “ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ”

14|04|2024 01:29



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιράν: Ολοκληρώθηκε η επίθεσή μας -Aν ξανακάνει λάθος το Ισραήλ η απάντηση θα είναι πιο σκληρή

14|04|2024 01:59

Δήλωση για την επίθεση της Τεχεράνης στο Ισραήλ έκανε η αποστολή του Ιράν στον ΟΗΕ.

«Η στρατιωτική δράση του Ιράν ήταν η απάντηση στην επίθεση του σιωνιστικού καθεστώτος εναντίον των διπλωματικών μας εγκαταστάσεων στη Δαμασκό», ανέφερε η αποστολή του Ιράν στον ΟΗΕ σε ανάρτησή της στο Χ.

Το θέμα μπορεί να θεωρηθεί λήξαν. Ωστόσο, εάν το ισραηλινό καθεστώς κάνει άλλο ένα λάθος, η απάντηση του Ιράν θα είναι σημαντικά πιο αυστηρή.

Η ανάρτηση συνεχίζει λέγοντας ότι η σύγκρουση είναι μεταξύ του Ιράν και του Ισραήλ – και οι ΗΠΑ «πρέπει να μείνουν μακριά».

Η ανάρτηση στο Τwitter:

«Η στρατιωτική δράση του Ιράν, η οποία διεξήχθη με βάση το άρθρο 51 του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών που αφορά τη νόμιμη άμυνα, ήταν η απάντηση στην επίθεση του σιωνιστικού καθεστώτος κατά των διπλωματικών μας εγκαταστάσεων στη Δαμασκό. Το θέμα μπορεί να θεωρηθεί λήξαν. Ωστόσο, εάν το ισραηλινό καθεστώς κάνει άλλο ένα λάθος, η απάντηση του Ιράν θα είναι σημαντικά πιο σοβαρή. Πρόκειται για μια σύγκρουση μεταξύ του Ιράν και του άτιμου ισραηλινού καθεστώτος, από την οποία οι ΗΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ!»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στους δρόμους οι Ιρανοί πανηγυρίζουν την επίθεση κατά του Ισραήλ

14|04|2024 03:26

Ιρανοί βγαίνουν στους δρόμους της Τεχεράνης για να δείξουν την υποστήριξή τους στις επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στο Ισραήλ.

Πλάνα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν δεκάδες πολίτες με σημαίες στα χέρια να πανηγυρίζουν για την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεκάδες ιρανικοί πύραυλοι διαπέρασαν τον αντιβαλλιστικό «θόλο» Ισραήλ και ΗΠΑ ενώ το Ιράν δηλώνει ότι «Το θέμα θεωρείται λήξαν»!

14|04|2024 03:24

Το Ισραήλ δέχεται το μεγαλύτερο βομβαρδισμό της ιστορίας του και δεκάδες ιρανικοί πύραυλοι και drones κατάφεραν να διαπεράσουν την αντιβαλλιστική ασπίδα και του Ισραήλ και των ΗΠΑ και να κτυπήσουν τις πόλεις της χώρας!

Το βίντεο είναι χαρακτηριστικό: Ο ένας μετά τον άλλο οι ιρανικοί πύραυλοι κτυπούν κατοικημένες περιοχές και στόχους του Ισραήλ:

https://twitter.com/i/status/1779287172618527160



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Ιράν προειδοποιεί την Ιορδανία να μην τολμήσει να αναχαιτίσει τα ιρανικά drones

14|04|2024 01:55

Το Ιράν προειδοποίησε την Ιορδανία ότι αν τολμήσει να εμπλακεί στην σύγκρουση με το Ισραήλ (δηλαδή να καταρρίψει τα ιρανικά drones) που θα περάσουν από τον εναέριο χώρο του Αμμάν) τότε θα αποτελέσει τον επόμενο στόχο της Τεχεράνης!

«Την ίδια προειδοποίηση έχουμε απευθύνει και σε άλλα κράτη της περιοχής» ανέφερε Ιρανός αξιωματούχος

Η Ιορδανία το βράδυ του Σαββάτου 13 Απριλίου, ανακοίνωσε ότι θα καταρρίψει οποιοδήποτε drones εισέλθει στον εναέριο χώρο της.

Να υπενθυμιστεί πως νωρίτερα, εξέδωσε ΝΟΤΑΜ για δέσμευση και απαγόρευση πτήσεων πάνω από τον εθνικό εναέριο χώρο της.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού η Συρία

14|04|2024 02:01

Η Συρία θέτει τα συστήματα άμυνας εδάφους-αέρος γύρω από την πρωτεύουσα και τις σημαντικότερες βάσεις της σε κατάσταση συναγερμού, μετά την επίθεση με drones και πυραύλους του Ιράν κατά του Ισραήλ.

Το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο πηγές του στρατού, αναφέρει ότι η Συρία έχει θέσει τα ρωσικής κατασκευής αμυντικά συστήματα εδάφους-αέρος Pantsir σε κατάσταση υψηλού συναγερμού γύρω από την πρωτεύουσα, Δαμασκό, όπως και μεγάλες βάσεις σε περίπτωση ισραηλινών επιθέσεων.

Οι ίδιες πηγές δήλωσαν ότι αναμένουν πως το Ισραήλ θα ανταποδώσει σε οποιαδήποτε επίθεση προερχόμενη από το Ιράν, στοχεύοντας στρατιωτικές βάσεις και εγκαταστάσεις όπου εδρεύουν φιλοϊρανικές πολιτοφυλακές.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ! Παλαιστίνιοι πανηγυρίζουν για την επίθεση του Ιράν στους Ισραηλινοναζί

14|04|2024 01:25



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι μουσουλμάνοι της Θράκης έδιωξαν τον ψευτομουφτή Ξάνθης – Τι προκάλεσε την οργή τους

14|04|2024 01:15

Επεισόδιο σημειώθηκε στο Τέμενος της Σμίνθης με τον ψευτομουφτή Ξάνθης, Μουσταφά Τράμπα να εκδιώχνεται από τους πιστούς μουσουλμάνους κατά την διάρκεια της προσευχής της Παρασκευής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  ο ψευτομουφτής, προσπάθησε να επιβάλει στους πιστούς τον Ιμάμη της επιλογής του, πυροδοτώντας μεγάλη ένταση που χρειάστηκε ακόμα και η επέμβαση της Αστυνομίας.

Πριν από λίγες μέρες, ο Ιμάμης Σμίνθης Αχμετσίκ Μεχμέτ κατέληξε. Δύο μόλις μέρες μετά την κηδεία του Ιμάμη, ο ψευτομουφτής της περιοχής, Μουσταφά Τράμπα, εμφανίστηκε και προσπάθησε να επιβάλει όχι μόνο την παρουσία του αλλά και τον Ιμάμη της επιλογής του στους πιστούς. Μάλιστα, ο Μουσταφά Τράμπα, δε δίστασε να ανέβει στις σκάλες του Τεμένους ώστε να ενημερώσει τους πιστούς για τις προθέσεις του.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έγκλημα κατά αμάχων στο Τοκμάκ – Οι Ουκρανοί χτυπούν κατοικημένες περιοχές με πυρομαχικά διασποράς

14|04|2024 01:00



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ! «ΜΕΣΑ στις επόμενες 24 ώρες η απάντηση στο Ιράν...»

14/4/2024    -     3.51

Το Ισραήλ σχεδιάζει «σημαντική απάντηση» στην ιρανική αντεπίθεση, μετέδωσε το ισραηλινό δίκτυο Channel 12 TV επικαλούμενο υψηλόβαθμο ισραηλινό αξιωματούχο που δεν κατονομάσθηκε, ενώ συνεχίζουν να ακούγονται ισχυρές εκρήξεις.

Η απάντηση του Ισραηλινοναζιστικού αποικιακού καθεστώτος έρχεται δια στόματος ανώτερου αξιωματούχου του Τελ Αβίβ, ο οποίος δεσμεύθηκε ότι θα υπάρξει «σημαντική απάντηση στην ιρανική αντεπίθεση».

Σημείωσε ότι η απάντηση θα έρθει μέσα στις επόμενες 24 ώρες.