Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Σαββατο 20 Απριλιου 2024

 


Τσακλόγλου: «Τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης θα αυξηθούν το 2027» – Θα δουλεύουμε για να αυξάνουν τα χρέη μας, τα ακίνητα τους και τις περιουσίες τους!

Ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Πάνος Τσακλόγλου, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης, αποκάλυψε πως το 2027 είναι πιθανό να υπάρξει αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης!

Δηλαδή να αυξηθεί πέραν του 67ου έτους που είναι το τωρινό όριο συνταξιοδότησης!

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο υφυπουργός της ΝΔ ανέφερε ότι δεν θα γίνει κάποια μεταβολή, μέχρι το 2027, καθώς «όλοι θέλουμε να ζούμε περισσότερα χρόνια και θέλουμε να ζούμε και υγιή χρόνια. Αλλά δυστυχώς την περίοδο του κορωνοϊού είχαμε μία αντιστροφή της τάσης αυτής», ωστόσο μετά «θα εξεταστεί όντως».

«Υπάρχει νομοθεσία η οποία είναι συγκεκριμένη και συνδέει τα όρια συνταξιοδότησης με το προσδόκιμο της επιβίωσης. Αυτό κάθε τρία χρόνια το εξετάζουμε, το εξετάσαμε πέρυσι, και αυτό το πράγμα το οποίο είδαμε είναι ότι η πρόοδος την οποία είχαμε ήταν ιδιαίτερα ευκταία.




Στην επιστολή της προς το υπουργείο Υγείας [2 Απρ. '21] η Ένωση Ιατροδικαστών αναφέρει : ''Tο τεστ PCR από μόνο του δεν αποτελεί διάγνωση, απλά ανιχνεύει, και πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα του κατασκευαστή του. O κάθε ιός έχει γονιδίωμα, χωρίς γονιδίωμα και χωρίς εικόνα ηλεκτρονικού μικροσκοπίου και χωρίς την αναγκαία και ικανή συνθήκη τήρησης των τεσσάρων κριτηρίων του Koch, δεν καθίσταται δυνατή τεκμηρίωση νόσου''.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ισραήλ: Το Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης θα εκδώσει εντάλματα σύλληψης κατά Νετανιάχου και άλλων αξιωματούχων με την κατηγορία της γενοκτονίας έως το τέλος Απριλίου!

Το ισραηλινό Channel 12 ανέφερε ότι Ισραηλινοί αξιωματούχοι έχουν πληροφορίες ότι το Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης θα εκδώσει εντάλματα σύλληψης κατά του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου και άλλων αξιωματούχων με το έγκλημα της γενοκτονίας στη Λωρίδα της Γάζας.

Το Channel 12, επικαλούμενο Ισραηλινούς αξιωματούχους, είπε ότι αφού το Ισραήλ έλαβε πληροφορίες σχετικά με την πιθανότητα το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης να εκδώσει εντάλματα σύλληψης κατά του Νετανιάχου πριν από το τέλος αυτού του μήνα, το γραφείο του Νετανιάχου πραγματοποίησε έκτακτη συνεδρίαση την Τρίτη για να συζητήσει την εκδοχή αυτή .

Σημείωσε ότι ο Νετανιάχου ζήτησε από τους υπουργούς Εξωτερικών της Βρετανίας και της Γερμανίας κατά την πρόσφατη επίσκεψή τους στο Ισραήλ να παρέμβουν για να αποτρέψουν την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης από το Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης.

Να υπενθυμίσουμε πως το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης είχε καλέσει απο τον Ιανουάριο το Ισραήλ να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να εμποδίσει κάθε πράξη γενοκτονίας στη Λωρίδα της Γάζας και για να επιτρέψει την είσοδο ανθρωπιστικής βοήθειας στην Γάζα.

Είχε επίσης εκδόσει απόφαση ότι πρέπει να αναφερθεί ενώπιον του σώματος εντός ενός μηνός σχετικά με τα μέτρα που λαμβάνει για να συμμορφωθεί με την δικαστική εντολή. Κάτι που δεν συνέβει ποτέ, καθώς η απάντηση του Νετανιάχου ήταν πως κανείς δεν θα μας σταματήσει, ούτε το δικαστήριο της Χάγης.

Το ειρωνικό της υπόθεσης για το Ισραήλ είναι πως παραβίασε την Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών περί γενοκτονίας, η οποία θεσπίστηκε το 1948 μετά το Ολοκαύτωμα των Εβραίων απο του ναζι.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τέμπη: Αίτημα προς τον ειδικό εφέτη ανακριτή, έκανε δικηγόρος θυμάτων και ζητά τα ονόματα που απέκτησαν 25 τόνους χημικού διαλύτη μετά από κατασχέση των τελεωνειακών αρχών.

Με αίτημα προς τον ειδικό εφέτη ανακριτή, ο Στέλιος Σούρλας, δικηγόρος οικογενειών θυμάτων και τραυματιών, ζητά τα ονόματα των ανθρώπων που απέκτησαν τους 25 τόνους χημικού διαλύτη από το τελωνείο Προμαχώνα Σερρών λίγες μέρες πριν τη δολοφονία των Τεμπών.

Πρόκειται για 25.747 λίτρα χημικού διαλύτη, τα οποία είχαν κατασχέσει οι τελεωνειακές αρχές και στη συνέχεια έβγαλαν σε δημοπρασία στις 15 Φεβρουαρίου του 2023, όπως προκύπτει από επίσημα έγγραφα που έχουν αναρτηθεί στη Διαύγεια. Ωστόσο αν και η διακήρυξη της δημοπρασίας από τον προϊστάμενο του τελωνείου Σερρών είναι κανονικά αναρτημένη στη Διαύγεια, εντούτοις δεν υπάρχει πουθενά το αποτέλεσμα της δημοπρασίας και ειδικότερα ποιος αγόρασε το φορτίο των 25 τόνων χημικού διαλύτη.

Ο κ. Σούρλας ζητεί από τον ανακριτή Μπακαΐμη να «διατάξει» το Τελωνείο Προμαχώνα Σερρών να απαντήσει εγγράφως, «ποιοι ανακηρύχτηκαν κατά τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο του 2023 υπερθεματιστές σε δημοπρασία κατασχεθέντων από Βουλγαρία φορτίων χημικών διαλυτών και κυρίως ξυλολίου, τουλολίου κλπ από το τελωνείο Προμαχώνα Σερρών». Επίσης με το ίδιο αίτημα ο κ. Σούρλας ζητεί από τον ανακριτή να ερευνήσει με ποιο μέσο μεταφέρθηκαν τα υλικά αυτά από τους υπερθεματιστές. Εάν δηλαδή η μεταφορά τους έγινε οδικώς ή με τη μοιραία εμπορική αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε με την επιβατική το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου του 2023.

Εκτός από αυτά ο κ. Σούρλας ζητεί από τον ανακριτή να διερευνήσει «που μεταφέρθηκαν τα φορτία αυτά, που αποθηκεύτηκαν, ποια είναι τα παραστατικά δελτία αποστολής τιμολογίων για ποιο σκοπό χρησιμοποιήθηκαν και εάν κατά τη μεταφορά τους τηρήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας των συγκοινωνιών». Οι απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά ίσως ρίξουν «φως» σε μια «σκοτεινή» πτυχή του εγκλήματος των Τεμπών σχετικά με το φορτίο της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας και της ασυνήθιστης έκρηξης που προκάλεσε με αποτέλεσμα των θάνατο δεκάδων επιβατών.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο Ισραήλ, τα ΜΜΕ σας είπαν πως υπάρχουν τεράστιες διαδηλώσεις… γιατί όμως εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι διαδηλώνουν με κεντρικό σύνθημα «προδότη Νετανιάχου»;

Μεγάλο κομμάτι του Ισραηλινού λαού (αλλά όχι η πλειοψηφία) δεν είναι χαζό, ούτε είναι φιλοπόλεμο όπως παρουσιάζεται λανθασμένα απο πολλά ΜΜΕ. Ήταν στους δρόμους ακόμα και την εποχή που τους εμβολίαζαν με το ζόρι, όπως κι απο την πρώτη κιόλας μέρα της επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου, έχουν καταλάβει ποιος είναι ο κύριος υπέυθυνος και ποιος παίζει “παιχνίδια πάνω στις πλάτες τους”!

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, οι ισραηλινές αμυντικές δυνάμεις και το Ινστιτούτο Πληροφοριών και Ειδικών Επιχειρήσεων – κοινώς γνωστό ως Μοσάντ – έχει αποδειχθεί απο πολλές μαρτυρίες που κυκλοφόρησαν μεταξύ άλλων και στα Ισραηλινά ΜΜΕ, πως επέτρεψαν να συμβεί η επίθεση της 7ης Οκτωβρίου!

Αυτό ισχυρίστηκε και ο Andrew Meyer, ένας Ορθόδοξος Εβραίος, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον Health Ranger και τον Mike Adams. Είπε: «Στο Ισραήλ, υπάρχουν διαδηλώσεις στο έδαφος του με χιλιάδες ανθρώπους που φωνάζουν «προδότη Νετανιάχου»».

«[Αυτό συμβαίνει] επειδή ξέρουν ότι είναι αδύνατο για τους IDF, τη Μοσάντ [και] τον Νετανιάχου να μην ήξεραν την επίθεση στις 7 Οκτωβρίου. Εκατό τοις εκατό επέτρεψαν να συμβεί, ώστε να μπορέσουν στη συνέχεια να διεξαγάγουν την εκστρατεία βομβαρδισμού», είπε ο Andrew Meyer, στον Άνταμς. «Έτσι πολλοί άνθρωποι στο Ισραήλ γνωρίζουν ότι επέτρεψαν να γίνουν όλες αυτές οι επιθέσεις, ώστε να μπορέσουν να διεξαγάγουν αυτόν τον πόλεμο – και γι’ αυτό υπάρχουν χιλιάδες και χιλιάδες διαδηλωτές εκεί».

Ο ιδρυτής του Brighteon.com Health Ranger αποκάλεσαι τον Νετανιάχου ως παράφρονα, δολοφόνο και ψυχοπαθή. Διευκρίνισε επίσης ότι οι ενέργειες του Ισραηλινού ηγέτη δεν αντιπροσωπεύουν τον λαό του Ισραήλ και τη γνώμη των Εβραίων. Ο Meyer συμφώνησε, προσθέτοντας ότι άνθρωποι όπως ο Ben Shapiro της Daily Wire και ο Rabbi Shmuley Boteach που ισχυρίζονται ότι εκπροσωπούν τους Εβραίους δεν εκπροσωπούν πραγματικά τον εβραϊκό λαό αλλά κάνουν προπαγάνδα.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα και συντάκτη ανεξάρτητων μέσων ενημέρωσης, το Τελ Αβίβ επέτρεψε ξεκάθαρα να συμβεί η 7η Οκτωβρίου επειδή ο Νετανιάχου ήθελε να δικαιολογήσει: Έναν μαζικό βομβαρδισμό στη Λωρίδας της Γάζας για τον εκτοπισμό των Παλαιστινίων κατοίκων της.

Ο Health Ranger είπε επίσης ότι πολλά πράγματα ήρθαν στη δημοσιότητα από τις 7 Οκτωβρίου που τον είχαν εκπλήξει. Αυτά τον οδήγησαν επίσης να έχει μεγαλύτερο σεβασμό για τα δεινά των Παλαιστινίων Μουσουλμάνων, ανθρώπων που λένε την αλήθεια και ανέφερε χαρακτηριστικά την Candace Owens.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δίκη Μάτι: Ελεύθερος με αναστολή 2 ετών για ψευδή στοιχεία στις αρχές, ο διοικητής του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων – αθώος ο υπεύθυνος του 199 για σκόπιμη παραπλάνηση των αρχών!

Αυτή είναι η κουλτούρα ατιμωρισίας που μίλησε πρόσφατα η Ευρωπάια Εισαγγελέας

Σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή καταδικάστηκε από Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο πρώην διοικητής του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων, κατά τη διάρκεια της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι για ψευδή στοιχεία στις αρχές αναφορικά με τις κινήσεις των οχημάτων της Πυροσβεστικής.

Αντίθετα, αθώος κρίθηκε ο τότε υπεύθυνος του 199 για την κίνηση των οχημάτων του ΠΣ που ήταν επίσης κατηγορούμενος, μετά από μήνυση αξιωματικού της Πυροσβεστικής ο οποίος τους είχε κατηγορήσει για σκόπιμη παραπλάνηση των αρχών, με ανακριβή καταγραφή στοιχείων στο σύστημα Engage σχετικά με τη θέση και την κίνηση των πυροσβεστικών οχημάτων.

Σύμφωνα με το μηνυτή που είχε καταθέσει ως μάρτυρας στη δίκη για το Μάτι, όταν αναζήτησε τα σχετικά στοιχεία για να συντάξει δελτίο για την πυρκαγιά, διαπίστωσε ανακρίβειες στο λογισμικό του συστήματος Engage, γεγονός που κατήγγειλε στον εισαγγελέα όσο και στο δικαστικό πραγματογνώμονα Δημ. Λιότσιο.

Αυτή είναι η κουλτούρα ατιμωρισίας που μίλησε πρόσφατα η Ευρωπάια Εισαγγελέας. Τόσο αξίζουν οι ζωές που χάθηκαν στο Μάτι για την ελληνική δικαιοσύνη. Κάτι που δεν πρέπει και δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί στο διπλό έγκλημα των Τεμπών!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



16/4/2024

Ελληνική Αριστερά εν έτι 2024 με την ανθρωπότητα στο χείλος του γκρεμού:

1. ΚΚΕ: "Αναμενόμενη η επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ – Συνιστά επικίνδυνη κλιμάκωση του πολέμου". Προσέξτε "αναμενόμενη" για να μην γράψουν "δίκαιη" και τους κατηγορήσουν για αντισημίτες και χαλάσει η σούπα.

2. ΑΝΤΑΡΣΥΑ: "Τα δραματικά γεγονότα στη Μέση Ανατολή, με την απάντηση του Ιράν στη δολοφονική επίθεση του Ισραήλ, φέρνουν ακόμα πιο κοντά τον κίνδυνο μιας γενικευμένης περιφερειακής σύγκρουσης, με ανυπολόγιστα αποτελέσματα και κινδύνους για τους λαούς, στην πολύπαθη περιοχή μας." (στο ίδιο μήκος κύματος- άραγε θα μας πουν αν είχε δίκιο το Ιραν με την κίνησή του εναντίον του Ισραήλ;)

3. ΛΑΕ-ΑΑ:Η στρατηγική εταιρική σχέση της Ελλάδας με το Ισραήλ επιδιώκεται να παρουσιαστεί σαν συμφέρουσα για τον λαό. ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, που δεν είπαν λέξη για τον βομβαρδισμό του ιρανικού προξενείου και σιωπούν

μπροστά στη γενοκτονία της Γάζας, έσπευσαν να καταδικάσουν την “ιρανική επίθεση”. (Τουλάχιστον οι μόνοι που βάζουν σε εισαγωγικά την "ιρανική επίθεση")

Συμπέρασμα: ΚΑΙ ΜΉ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. Στο μεταξύ έχει μεγάλη πλάκα αυτό το "καμιά εμπλοκή της Ελλάδας κλπ κλπ " με την οποία φράση ξεπλένονται ΚΚΕ και Ανταρσύα ότι είναι δήθεν κατά των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, ενώ ουσιαστικά κρίνουν την αντεπίθεση του Ιραν ως ενέργεια που κλιμακώνει τον πόλεμο. Ας τους ενημερώσουμε ότι τόσο η στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας εναντίον του ΝΑΤΟ όσο και η επιχείρηση του Ιραν και της Παλαιστινιακής Αντίστασης εναντίον του Ισραήλ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ τον κίνδυνο της πολεμικής σύρραξης που ξορκίζουν. Γιατί αποδυναμώνουν το ΝΑΤΟ. Και στο πολιτικό νηπιαγωγείο θα το καταλάβαιναν. Αλλά κατά πως φαίνεται οι άνθρωποι "κωλύονται" από πολιτικές αναλύσεις που τους οδηγούν στην πράξη στο Νατοϊκό στρατόπεδο, αλλά με υποσημειώσεις βεβαίως-βεβαίως.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στις 15-2-23 εκπλειστηριάσθηκε ποσότητα 25 τόνων χημικού διαλύτη από το Τελωνείο Σερρών χωρίς να αναφέρεται το όνομα του πλειοδότη



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θαύμα, θαύμα! Ενεφανίσθη σε εκδήλωση του Αδ-όνειδος 

ο πρωθυπουργικός ανιψιός Γρηγόρης Δημητριάδης, ο άνθρωπος που θυσιάστηκε για τον θείο του και πήρε πάνω του όλη την μπόχα των παρακολουθήσεων με ΕΥΠ και Predator 

Εκατσε κι αυτός λίγο στην άκρη, μια αόρατη σκιά στο μισοσκόταδο - όσο άντεξε- και σαν έτοιμος από καιρό επανήλθε και φωτογραφήθηκε με όλους.

Όλος ο ποινικός κώδικας κανονικής χώρας σε μια φωτογραφία. Στην Κολομβία των Βαλκανίων με τους πανηλίθιους ιθαγενείς να χειροκροτούν και να τους ψηφίζουν....

Αιδώς Αργείοι....



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καλοπερνάνε αυτες τις στιγμές στην Γερμανια ! Μέσα στα χιόνια  Απρίλη μήνα.

Ευτυχώς γιαυτούς που η Ρωσία τους παρέχει γεναιόδωρα, άφθονο και πάμφθηνο φυσικό αέριο,γιατί αν δεν το είχαν κι αυτό…μαύρο φίδι που θα τους έτρωγε…!!!

Σχολιο.- Ξέρουν να κάνουν οι Γερμανοί την δουλειά τους πάντα από την πίσω πόρτα! Μη τους θεωρείτε αφελείς! Είναι αυτοί που καταφέρνουν να τρώνε την πίτα ολόκληρη και ναχουν και τον σκύλο χορτατο!

Σχολιο.- είχα ένα φίλο κάποτε που από το πρωί μέχρι το βράδυ έβριζε την Γερμανία και κορόιδευε τους Γερμανούς χωρίς τέλος. Είχε όμως καταθέσεις μόνο σε μάρκα, οδηγούσε Μερσεντές και στο σπίτι του όλα τα ηλεκτρικά ήταν Made in Germany. Μέχρι και τα σωβρακα του ήταν του Hugo Boss.

Σχολιο.- Πολυ καλά έκανε ο φίλος σου κι ακόμα περισσότερο εάν τ’αγοραζε με ευρώ που είναι διπλα υποτιμημένο και σαν μάρκο και σαν ευρώ,με βάση την θεμελιώδη οικονομική αρχή του μοναδιαίου κόστους εργασιας !!!

Αγοράζουμε το φθηνότερο δυνατόν αναλογικά με την ποιότητα του !!!

Πως νομίζεις ότι τσεπωσε το γερμανικό βιομηχανικό λόμπυ αυτά τα πέντε τρις ευρώ στα 25 χρόνια του ευρω ???

Από τους πελάτες του,η από τους ίδιους του γερμανους-θύματα του ???

Σχολιο.- Μα δεν είναι μόνο ότι αγοράζει ακριβά την ενέργεια τώρα η Γερμανία από τη Ρωσία... Έχει χάσει και έναν προνομιακό πελάτη...

Σχολιο.- Τα πράγματα είναι πολυ χειρότερα για τα γερμανα,αφού έκαναν ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ τους Ρώσους προμηθευτές άλλων…;)…!!!

Πχ: Τα υπερσύγχρονα εργοστάσια και το πληρως εκπαιδευμένο προσωπικό της VW αγοράστηκαν ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ στο 5% της λογιστικής αξιας τους,ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από Ρώσους που έγιναν βιομήχανοι με γερμανικά κεφαλαια και τώρα παράγουν φορτηγά για τον Ρωσικό στρατό !!!

Άσε που κι αυτό το 5% είναι παγωμένο στη Ρωσία…!!!

Σχολιο.- Η Γερμανία τώρα με το  ουκρανικό, έχει τσακίσει τελείως την οικονομία της. Τα γερμανικά εργοστάσια και επιχειρήσεις μετακομίζουν στις ΗΠΑ για φτηνότερη ενέργεια.  Και να τελειώσει  το ουκρανικό, η Γερμανία έχει τελειώσει. Όπως το είχανε πει από παλιά, το ΝΑΤΟ χρησιμεύει στο να κρατάει τις ΗΠΑ μέσα στην Ευρώπη,  τη Ρωσία εκτός, και τη Γερμανία υπό…..



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πέταξαν τα κόκκαλα των παιδιών τους στα χωράφια και τους έλεγαν ότι δεν υπήρχε τίποτα και ότι τα έλιωσε όλα η φωτιά για να κρύψουν ότι έχουν σχέσεις με την Greek Μαφία και το λαθρεμπόριο καυσίμων.

Μιλάμε για υπανθρώπους μαφιόζους και χιμπατζήδες,όχι για πολιτικούς.Και αυτό το συνοθύλευμα μόνο με έναν και μοναδικό τρόπο εξαφανίζεται.Δυστυχώς φιλαράκια μου η ηλιθιότητα του 41 τακατο,αποδεικνύεται θανάσιμη για όλους εσάς τους υπόλοιπους.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κυβέρνηση Μητσοτάκη : Εξαήμερη εργασία χωρίς ρεπό από τον Ιούλιο.

Σχολιο.- εχετε μαθει να ειστε ντεμπεληδες γι αυτο καταστραφηκε η χωρα.δεν γουσταρετε να δουλεψετε 12ωρα για εικοσι ευρω και προτιματε να πινετε φραπεδες στις καφετεριες και να κραζετε την γκυβερνηση  αλιταρια



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπό πλήρη διάλυση το ΕΣΥ – Νέα δραματική καταγγελία : «Μετά το κλείσιμο της Εντατικής του Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας κλείνουν και τη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Κοζάνης.

Σχολιο.- Για κάθε σας πρόβλημα,υπάρχει κάποιος που έχει πάντα την λύση. ΤΕΛΕΤΑΙ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ

Σχολιο.- ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝ ΟΥ ΜΗΤΣΟΥΤΑΚΣ????

Σχολιο.- τι άλλο; Να σκάβουμε τάφους ξέρουμε



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Ρώσοι δεν έχουν επιλογή πέρα από το να επιτεθούν σε όποιον τολμήσει να εμφανιστεί μπροστά τους.

Είναι αδιανόητο (και σωστά) για την μελλοντική ύπαρξη τους να υπάρχει το ΝΑΤΟ στα σύνορα τους, όπου θα ήταν υπό μια διαρκή απειλή εισβολής οι ίδιοι.

Ακριβώς όσο αδιανόητο ήταν για τις ΗΠΑ, να έχει ρωσικούς πυραύλους η Κούβα που θα έβαζαν εντός εμβέλειας την αμερικανική επικράτεια.

Ή όσο αδιανόητο θα ήταν να είχε ενταχθεί το Μεξικό ή ο Καναδάς στο Σύμφωνο της Βαρσοβίας.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία γίνεται ενάντια στο ΝΑΤΟ στην ουσία και όχι ενάντια στους Ουκρανούς που τους χρησιμοποιεί το ΝΑΤΟ ως φτηνή τροφή για τα κανόνια.

Σκοπός των ΗΠΑ είναι να προκαλέσε κόπωση στη Ρωσία που μάχεται μόνη της (με ελάχιστη βοήθεια από το Ιράν).

Από τη άλλη πλευρ ολα τα όπλα, τα σχέδια και η κατασκοπεία μέσω δορυφόρων προέρχονται από το ΝΑΤΟ.

Ακόμη και χιλιάδες στρατιώτες εντός Ουκρανίας είναι ξένοι νατοϊκοι στρατιώτες που εμφανίζονται εκεί ως ... αγνοούμενοι από τους νατοϊκούς στρατούς!!! Κάθε φορά μάλιστα, που εμφανίζονται νεκροί ή αιχμάλωτοι αυτοί από τους Ρώσους,, βγαίνουν ανακοινώσεις του στυλ "εξαφανιστηκαν από τον δικό μας Στράτο χωρίς να μας ενημερώσουν. Τώρα μαθαίνουμε ότι πήγαν να πολεμήσουν ενάντια στη Ρωσία με δική τους πρωτοβουλία " 

Όσο για τις επιλογές των Ουκρανών που δε θέλουν να πολεμήσουν, έχουν μπλέξει με τον κλόουν τον Ζελενσκι. Ο ζελένσκι ζητάει συνεχώς όπλα από τη Δύση αλλά του ανακοίνωναν ότι σου έχουμε δώσει τόσα δισεκατομμύρια σε όπλα (στην πραγματικότητα τα έδιναν στις δικές τους πολεμικές βιομηχανίες και όχι στους Ουκρανούς).

Μετά από αυτά ακόμη και ο κλοουν Ζελενσκι ξέρει ότι είναι όμηρος της βλακείας του. Οι δυτικοί τον χρησιμοποίησαν για να πετσοκοψειι τη χώρα του και τον πληθυσμό του και ότι αν κάνει πίσω και ζητήσει ειρήνη με τους Ρώσους, οι Αμερικανοί θα τον φάνε.

Δεν θα τον φάνε ευθέως ένστολοι Αμερικάνοι πεζοναύτες αλλά η ΣΙΑ θα εμφανισει έναν δήθεν αγανακτισμένο πατριώτη Ουκρανό να τον πιστολιαζει ή έναν δηθεν τρομοκράτη Τσετσένο που δηθεν έστειλε ο Πούτιν (τόσα χρόνια φυσικά, αν ήθελε ο Πούτιν ,θα τον είχε φάει λάχανο, αλλά είναι πιασαρικο το σενάριο για να ταϊστει στο δυτικό πόπολο).

Και εννοείται ότι ο δολοφόνος του κοκαϊνάκια Ζελέ που θα επιλεγεί για την αποστολή, θα εκτελεστεί επί τόπο, κατά το manual χρήσης, ώστε να μη μιλήσει ποτέ 

Όσο το σκέφτομαι σε τι ομηρία μπήκαν οι Ουκρανοί προωθώντας τους ναζιστές στην εξουσία τους και τον κλόουν Ζελενσκι, που πλέον έχει μόνο μια επιλογή, αυτή του να συνεχίσει τον πόλεμο με κάθε μέσο, για να μην τον εκτελέσουν οι ΗΠΑ, τους λυπάμαι."

Σχολιο.- Και μόνο που ολόκληρη η "προοδευτική" Δύση έχει προνομιακό συνομιλητή αυτό το ασήμαντο ανθρωπάκι και αναγνωρίζει στο πρόσωπο αυτού του γελοίου ατάλαντου ηθοποιού τον ρόλο του ρυθμιστή της παγκόσμιας ειρήνης, δείχνει πόσο χαμηλά έχει κατρακυλήσει η πολιτική αλλά και οι κοινωνίες που επιλέγουν ανάλογα υποκείμενα να την υπηρετούν.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ακρόαση στην Επιτροπή Αμυνας του Κογκρέσου των ΗΠΑ:

-Αυτό κε υπουργέ είναι ένα πακέτο με "καρυδάκια" (αυτά που μπαίνουν στο τελείωμα μιας βίδας, για να στερεώσουν κάποιο ενδιάμεσο υλικό). Παρασκευάζεται, από εργαζόμενο, που δεν χρειάζεται καν να έχει τελειώσει το Γυμνάσιο. Δεν χρειάζεται οποιαδήποτε τεχνολογία. Αυτό το πακέτο ανταποκρίνεται στην πιστοποίηση της Ομοσπονδιακής Διεύθυνσης της πολιτικής Αεροπορίας. Τι νομίζετε; Πόσα πληρώνει το κράτος, γι΄αυτό το πακέτο;

-Δεν γνωρίζω.

-90.000 δολάρια.

Μετά απ΄αυτό, λογικό μου φαίνεται το ύψος των χρημάτων, που δαπανά, για την άμυνα, ο κρατικός προϋπολογισμός των ΗΠΑ, κάθε χρόνο. 

800 δισεκατομμύρια δολάρια. 

Μιλάμε για ΤΟ πάρτυ ρεμούλας! Οχι μόνο εκεί! Και....αλλού!

Σχολιο.- δεν λεγονται καρυδακια (δεν φταις εσυ για την μεταφραση) αλλα Παξιμαδια αλλα και παλι για παξιμαδια  90 χιλιαρικα ακριβα τα κοβω

Σχολιο.- Το νόημα είναι το ίδιο. Ούτε 20 ευρώ δεν κοστίζουν αυτά.

Σχολιο.- ναι τα δεκα πακετα

Σχολιο.- Εσεις τι θέλετε τσάμπα να κάνουν την ((δουλειά))



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από παλιά είχαν μια έφεση οι τσυριζαίοι στο να προβάλλουν τσόλια και να τα κάνουν βουλευτές κι ευρωβουλευτές. Δικές τους ανακαλύψεις ήταν οι Ψαριανοί, οι Τατσόπουλοι, πιο πρόσφατα ο Γεωργούλης.

Έτσι, δεν χρειαζόταν να 'ρθει ο ουρανοκατέβατος συμπλεγματικός Ψαροκασέλας με τον σταυρό στην κολυμπήθρα, για να βάλουν υποψήφιο τον Παπανώτα.

Πέρασε κι από διαδικασίες εσωκομματικές και ψηφίστηκε το τσόλι. Από άντρες και δυστυχώς κι από γυναίκες, που δεν είχαν κανένα πρόβλημα με τον σεξισμό και τη χυδαιότητά του, που δεν τα κρύβει ο άνθρωπος χρόνια τώρα.

Όπως δεν θα 'χαν κανένα πρόβλημα κι αυτοί κι αυτές που θα τον έβγαζαν ευρωβουλευτή. 

Αλλά έκατσε η στραβή και ξαφνικά, λόγω προεκλογικής περιόδου, κρίθηκε ότι δεν γίνεται να κάνει απόπατο το ψηφοδέλτιο με τις δηλώσεις του. Λες και θα μπορούσε να κάνει τίποτ' άλλο! 

Κι έχασε τους μισθούς πέντε χρόνων. Και τη βίλα με την πισίνα, που σχεδίαζε να φτιάξει στη Μύκονο.

Σχολιο.- Πάντως αποτελεί διάκριση ένας άσχετος που βρέθηκε επικεφαλής κόμματος, επειδή "αυτόν ψήφισαν", να αποκλείει από τα ψηφοδέλτια έναν χλέμπουρα, παρά το ότι και "αυτόν τον ψήφισαν". Χαχαχαχαχα. Να προβληματιστούν οι "θεωρητικοί" και να πάρουν θέση οι "πολιτειολόγοι". Πάραυτα!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Του την έφερε του Τζίφρα με το σταυρό στη κολυμπήθρα ο Ψαροκασέλας! Πώς δεν το είχε σκεφτεί, τότε με το Άγιο Πνεύμα, που τον επισκέφτηκε εν είδει περιστεράς!

Σχολιο.- Η ρητορική του Κασσελάκη μ' αφήνει... άναυδη.

Σχολιο.- Και το πνεύμα εν είδει περιστεράς κλπ

Σχολιο.- Και με τότε που ζήτησε ο Τζίφρας να τον αφήσουν 10 λεπτα μόνο του με την εικόνα Άξιον εστί.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Θα μείνουμε εδώ"

Γάζα, κατεστραμμένη γειτονιά Al Shati, Απρίλιος 2024.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΟΚΑΝΑΛΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΑΖΙ

Ακομα 65 ακόμα νεκροί αμμαχοι Παλαιστίνιοι προστέθηκαν στον μακρύ κατάλογο της Γενοκτονίας…

Μετά την φάπα που άρπαξαν από το Ιράν οι ισραηλινοναζί - ντροπή των ανθρώπων - θέλησαν να μας πείσουν ότι βομβαρδίστηκε το Ιράν (εικονικά η κάπου στην έρημο) για να ανυψωσουν το στραπατσαρισμένο γοήτρο τους αλλα να μην φάνε και άλλες φάπες… 

Την ίδια στιγμή τα ΜΜΕξαπατησης προβάλλουν την εικονική στρατιωτική απάντηση τωνν σιωνιστών πρός το Ιράν τηρώντας σιγή ιχθύος για τά πραγματικά θύματα των ισραηλινοναζί φονιάδων στην Γάζα της Παλαιστίνης πού συνεχίζουν το δολοφονικό τους έργο ξεσπώντας το μίσος τους σε παιδάκια και μητέρες…



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



20/4/2024     -      7.00

Θα ξεκινήσω στο ουκρανικό με μια σειρά από πραγματικά θλιβερές ειδήσεις, οι οποίες δυστυχώς είναι και αυτές στο πρόγραμμα.

- Είδηση 1η, γιατί αφορά στο «σινάφι» μου: σκοτώθηκε κατά την ώρα της άσκησης των δημοσιογραφικών του καθηκόντων στην Περιφέρεια Ζαπορόζιε ο στρατιωτικός ανταποκριτής της εφημερίδας Ιζβέστια Σεμιόν Γεριόμιν. Ο 42χρονος δημοσιογράφος βρισκόταν σε αποστολή στην περιοχή μαζί με συνεργείο του τηλεοπτικού καναλιού και του site της Ιζβέστια. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα μέλη του συνεργείου έγινε στόχος ουκρανικού drone, το οποίο εκτόξευσε πυρομαχικά που τραυμάτισαν θανάσιμα τον Γεριόμιν. Ας είναι ελαφρύ το χώμα του…

- Είδηση 2η, η επισημοποίηση του θανάτου του Αμερικανού στην καταγωγή (αλλά Ρώσου πολίτη εδώ και μερικά χρόνια) Ράσελ Μπέντλι, γνωστού με το προσωνύμιο Texas. Ο Μπέντλι είχε φτάσει για πρώτη φορά στο Ντονμπάς το 2014 ως ανταποκριτής αμερικανικών ΜΜΕ και, βλέποντας με τα ίδια του τα μάτια τα εγκλήματα του ναζιστικού καθεστώτος του Κιέβου στην περιοχή αποφάσισε να εγκαταλείψει την προηγούμενη ζωή του και να καταταγεί εθελοντής στις μονάδες της τότε Λαϊκής Πολιτοφυλακής του Ντονιέτσκ. Το 2019 παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Λιουντμίλα από το Ντονιέτσκ και έλαβε τη ρωσική υπηκοότητα. Ο Μπέντλι αρχικά εξαφανίστηκε στις 08/04, όταν με τη σύζυγό του προσήλθαν σε δημόσια υπηρεσία για προσωπική τους υπόθεση και η περιοχή έγινε στόχος πυραυλικής επίθεσης από τις VSU. Ο 46χρονος Μπέντλι έφυγε αμέσως με σκοπό να βοηθήσει πιθανά θύματα της επίθεσης και να εκκενώσει με ασφάλεια τον άμαχο πληθυσμό, ωστόσο τα ίχνη του χάθηκαν. Μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκε, μεταξύ άλλων, το σπασμένο, από άγνωστη αιτία, κινητό του. Για τις συνθήκες θανάτου του διεξάγεται προανάκριση. Υπάρχουν 2 κυρίαρχες εκδοχές: μία ότι σκοτώθηκε εν ώρα καθήκοντος από κάποιο ουκρανικό βλήμα / drone και μία δεύτερη, ότι έπεσε θύμα δολοφονίας (πιθανόν από ομάδα σαμποτέρ των ουκρανικών μυστικών υπηρεσιών). Η πορεία της έρευνας αναμένεται, αν μη τι άλλο, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Για τον Μπέντλεϊ, πάντως, όσοι/-ες τον γνώριζαν προσωπικά στην περιοχή μιλούσαν γι’ αυτόν με τα καλύτερα λόγια. «Ο καλύτερος Αμερικανός στον κόσμο»,ήταν μία από τις χαρακτηριστικότερες φράσεις που ακούγονταν γι’ αυτόν στο Ντονμπάς. Ας αναπαυθεί και αυτός εν ειρήνη…

- Είδηση 3η (και φαρμακερή), ήταν η συντριβή ενός ρωσικού στρατηγικού βομβαρδιστικού αεροσκάφους τύπου Tu-22 M3 στην Περιφέρεια της Σταυρούπολης, τουλάχιστον 300 χλμ από το πλησιέστερο σημείο της γραμμής κρούσης του μετώπου, μετά το πέρας στρατιωτικής αποστολής στην Οδησσό. Το αεροπλάνο έπεσε σε ερημική και ακατοίκητη τοποθεσία στην περιοχή της Σταυρούπολης στην Κριμαία και δεν υπήρξαν θύματα ανάμεσα στον άμαχο πληθυσμό ή υλικές ζημίες. Ωστόσο από τα 4 μέλη του πληρώματος νεκρός είναι ο 1ος πιλότος και επικεφαλής του πληρώματος, ο οποίος έμεινε μέχρι τέλους μέσα στο αεροσκάφος, απελευθερώνοντας με τον καταπέλτη τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος (2ο πιλότο, στοχοθέτη και σκοπευτή). Σύμφωνα με την ενημέρωση του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας ως κυριότερη εκδοχή για το δυστύχημα εξετάζεται η μηχανική βλάβη σε έναν από τους κινητήρες του αεροσκάφους. Ψάχνοντας λίγο στα σχόλια Ρώσων μπλόγκερ με εξειδικευμένες γνώσεις στα της Πολεμικής Αεροπορίας, ένα εξαιρετικά πιθανό ενδεχόμενο είναι ο ένας εκ των τουρμπινοκινητήρων να υπέστη το λεγόμενο pompage (γαλλική η λέξη – σημαίνει «κραδασμός»), δηλαδή απότομη αλλαγή της κατεύθυνσης των αερίων προώθησης εντός της τουρμπίνας, η οποία προκαλεί απότομη πτώση της ώσης και ισχυρούς κραδασμούς, που συνήθως οδηγούν στην καταστροφή του κινητήρα. Περισσότερες λεπτομέρειες ελπίζω να μπορέσω να βρω μέσα στις επόμενες μέρες και ενώ η προανάκριση και η αντίστοιχη ΕΔΕ βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.

- Τα Ουκροτρόλλ του Διαδικτύου βιάστηκαν, βεβαίως, να καταγράψουν τη συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους στις «επιτυχίες» της «εκπληκτικής» αεράμυνας των VSU, ωστόσο και μόνο η απόσταση του σημείου συντριβής του αεροσκάφους από το πλησιέστερο σημείο της πρώτης γραμμής του μετώπου είναι αρκετή για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Οι VSU μπορεί να διαθέτουν επιθετικά όπλα που μπορούν να χτυπήσουν και σε αποστάσεις 300 χλμ εντός του ρωσικού εδάφους, όχι όμως και ανάλογα αντιαεροπορικά, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι μάλιστα τοποθετημένα εντός του οικιστικού ιστού πόλεων και χωριών και, βεβαίως, επ’ ουδενί κοντά στη γραμμή κρούσης..

- Κατά τα λοιπά, συνεχίστηκαν τα πλήγματα των VSU σε κατοικημένες περιοχές και κατά αμάχων κατοίκων. Χρησιμοποιούνται γι’ αυτόν τον σκοπό κυρίως επιθετικά drones, αλλά και βλήματα από πυραυλικά συστήματα πολλαπλών εκτοξεύσεων, κυρίως BM-21 Grad, αμερικανικοί HIMARS και τσεχικής κατασκευής RM-70 Vampire. Η ρωσική αντιαεροπορική άμυνα εξουδετερώνει τα παραπάνω πυρομαχικά κατά δεκάδες ημερησίως, ωστόσο κάποια από καταφέρνουν να βρουν στόχο και να δημιουργήσουν, μοιραία, θύματα και ζημίες.

- Στην Περιφέρεια Μπέλγκοροντ είχαμε αργά το βράδυ 2 νεκρούς αμάχους από επίθεση ουκρανικών drones στο χωριό Πόροζ, ενώ στην Καχόφκα της Περιφέρειας Χερσώνας υπήρξε άλλος 1 άμαχος νεκρός από πλήγμα των VSU στο χωριό Καΐρι και 1 τραυματίας μέσα στην ίδια την πόλη. Στη ΛΔ Ντονιέτσκ υπήρξαν από τα χτεσινά πλήγματα (κατά τα οποία χρησιμοποιήθηκαν 133 διαφορετικά πυρομαχικά) 11 τραυματίες άμαχοι, μεταξύ αυτών και ένα κοριτσάκι 5 ετών.

- Θλιβερών ειδήσεων – τέλος, καθώς τώρα αρχίζουν τα… χαρμόσυνα!…

- Συνεχίστηκαν, λοιπόν, τις 2 τελευταίες νύχτες, τα μαζικά και συντονισμένα πλήγματα των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων σε στρατιωτικούς και στρατηγικής σημασίας στόχους στο έδαφος της χώρας των ουκρανοναζί. Τη νύχτα από Πέμπτη προς Παρασκευή την «τιμητική» τους είχαν οι Περιφέρειες Ντνιεπροπετρόφσκ (σε 4 αεροδρόμια, «Ντνιεπρ», Σινέλνικοβο, Παβλογκράντ και Αβιάτορσκογε και στο Κριβόι Ρογκ),Οδησσού (πρωτεύουσα και λιμάνι Γιούζνι), Σούμι, Κιροβογκράντ (πόλη Αλεξάνδρεια), Πολτάβας, Χαρκόβου. Εντυπωσιακότερα όλων ήταν τα πλήγματα στην Περιφέρεια Ντνιεπροπετρόφσκ, όπου μετά από στοχευμένους βομβαρδισμούς ουκροναζί στρατιωτικών αεροδρομίων καταστράφηκαν από τα ρωσικά πυρά 3 ουκρανικά μαχητικά αεροσκάφη MiG-29, 4 ουκρανικά μεταγωγικά αεροσκάφη An-26, 3 ουκρανικά αντιαεροπορικά συστήματα S-300, αποθήκες αεροπορικών πυρομαχικών, διοικητικά κτήρια και χώροι προσωρινής διαμονής Ουκρανών στρατιωτικών.

- Τη νύχτα από Παρασκευή προς Σάββατο, πάλι, στο στόχαστρο των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων τέθηκαν οι Περιφέρειες Σούμι (πρωτεύουσα και πόλη Κονοτόπ) και Χαρκόβου, ενώ δεν αποκλείεται μέχρι το ξημέρωμα να έχουμε συμπληρωματικά στοιχεία και για άλλους προορισμούς.

- Ο Βλαντίμιρ Ζελένσκι επισκέφθηκε το υπό ρωσική πολιορκία Τσάσοφ Γιαρ. Με βάση το ιστορικό επισκέψεων του κοκαϊνάκια ναζί σε πόλεις-«κλειδιά» του μετώπου  (Λισιτσάνσκ, Αρτιόμοφσκ, Αβντέγεφκα κοκ), μπορείτε πλέον να είστε σίγουροι, ότι απελευθέρωση της πόλης και η απαλλαγή της από τον ζυγό του ναζιστικού χουντικού καθεστώτος του Κιέβου είναι θέμα χρόνου!…

- Στα σοβαρά τώρα: στα «βόρεια» μέτωπα από τα ρωσοουκρανικά σύνορα μέχρι το Κράσνι Λιμάν και το Σέβερσκ οι μάχες έχουν κυρίως στατικό χαρακτήρα, ωστόσο ο φόβος της ουκρανικής πλευράς για μια μαζική επίθεση των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων σε αυτήν ακριβώς την περιοχή οδηγεί τη ναζιστική χούντα του Κιέβου στο να ενισχύει με οχυρωματικά έργα τις παραμεθόριες περιοχές της χώρας των ουκρανοναζί, αλλά και να εκκενώνει με τη βία τους οικισμούς της περιοχής (προσώρας μόνο τα χωριά – όχι τις πόλεις).

Σχολιο.- Μας τα πρήξανε τα ούκρανα ότι κατέριψαν δήθεν "στρατηγικό βομβαρδιστικό του Πούτιν", καθώς πασχίζουν να "ενημερώσουν" την διεθνή κοινή γνώμη ότι όχι μόνο υπάρχουν ακόμη, αλλά μπορούν και καταφέρνουν ισχυρά πλήγματα στους Ρώσους , μπας και διασφαλίσουν τη συνέχιση της ροής βοήθειας προς τα καθάρματα του Κιέβου. Το γεγονός όμως ότι το περιστατικό συνέβη τόσο μακριά από το μέτωπο - πολύ μακριά και για τις δυνατότητες των Πάτριοτ που διαθέτουν -με έβαλε σε υποψίες ότι η είδηση είναι made in Kiev. Κι εσύ το επιβεβαιώνεις . Άλλωστε τρώνε καθημερινά τόσο ξύλο στα μέτωπα που τέτοιες "ειδήσεις" τους είναι απαραίτητες και για εσωτερική κατανάλωση.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η «ελευθερία» απεριόριστου αριθμού φύλων, είναι αντιστρόφως ανάλογη του αγώνα για πραγματική απελευθέρωση της ανθρωπότητας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Πολωνοί διαμαρτύρονται ότι λόγω του νόμου για την στρατολόγηση στην Ουκρανία, δεν θα έχουν κανέναν να μαζέψει φράουλες 

Ο ιδιοκτήτης ενός γραφείου απασχόλησης είπε ότι ένα από τα προβλήματα για την πολωνική οικονομία είναι η μείωση της ηλικίας στρατολόγησης από τα 27 στα 25 έτη στην Ουκρανία. 

*

-Είστε κατά της στρατολόγησης στην Ουκρανία;

- Ασφαλώς!

- Λυπάσαι που στέλνονται Ουκρανοί για σφαγή;

- Οχι! Απλώς τώρα δεν υπάρχει κανείς να μαζέψει τις φράουλες μου!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Η Γερμανία δεν θέλει να δει Ρώσους σε εκδηλώσεις για την 79η επέτειο της Μεγάλης Νίκης

-Αίτημα για αποχή από τη συμμετοχή σε εκδηλώσεις μνήμης με αφορμή την απελευθέρωση φασιστικών στρατοπέδων συγκέντρωσης απέστειλαν στη ρωσική πρεσβεία γερμανικά ιδρύματα.

-Είναι υπεύθυνοι για συγκροτήματα μνημείων στις τοποθεσίες πρώην στρατοπέδων θανάτου στη Γερμανία, συμπεριλαμβανομένων των Buchenwald, Sachsenhausen, Ravensbrück.

-Η πρεσβεία εξέφρασε τη λύπη και την απογοήτευση που υπέκυψαν στον πολιτικό οπορτουνισμό, αγνοώντας το «ιστορικό πλαίσιο και τη γερμανική κουλτούρα μνήμης».

-Αυτό καταστρέφει τη διαδικασία της μεταπολεμικής συμφιλίωσης μεταξύ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Γερμανίας και τους καρπούς της συνεργασίας στον στρατιωτικό μνημείο.

-Η πρεσβεία τόνισε ότι θα συνεχίσουν να αποτίουν φόρο τιμής στη μνήμη των απελευθερωτών στρατιωτών και αιχμαλώτων των στρατοπέδων, καταθέτοντας στεφάνια, λουλούδια και ανάβοντας κεριά. Ορισμένες δραστηριότητες έχουν ήδη υλοποιηθεί.

- « Θα τιμήσουμε επάξια τη μνήμη των Σοβιετικών στρατιωτών που συνέβαλαν καθοριστικά στην απελευθέρωση του κόσμου και της Ευρώπης από τον ναζισμό. Ας θυμηθούμε τα θύματα των «εργοστασίων θανάτου» του Χίτλερ - τα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης », είπαν οι διπλωμάτες.

20/4/24



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΠΛΟΥΜΠΕΡΓΚ: ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΪΟ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ Ουκρανών ΠΡΟΘΥΜΩΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΕΔΑΦΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

-«Μια νέα δημοσκόπηση δείχνει ότι το ποσοστό των Ουκρανών που είναι πρόθυμοι να κάνουν εδαφικές παραχωρήσεις στη Ρωσία με αντάλλαγμα την ειρήνη έχει σχεδόν διπλασιαστεί τους τελευταίους 7 μήνες», γράφει το Bloomberg.

-Σύμφωνα με την έρευνα του Διεθνούς Ινστιτούτου Κοινωνιολογίας στο Κίεβο, περίπου το 19% των ερωτηθέντων θα ήταν υπέρ της εκχώρησης γης στη Ρωσία, έναντι 14% τον περασμένο μήνα και 10% τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ετοιμάζουν κλίμα παράδοσης άνευ όρων



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σερβικες και Ρωσικές σημαίες κυματίζουν στη διαδήλωση της Μπάνια Λούκα υπέρ της προσχώρησης της Σέρπσκα ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑ στη Σερβία 

Κάποια στιγμή, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Σέρπσκα Μίλοραντ Ντόντικ είπε: «Η Σερβία είναι η γη μας, το κράτος μας. Αν υπήρχε θεία, φυσική, συνταγματική και οποιαδήποτε άλλη δικαιοσύνη, θα ήμασταν αναπόσπαστο κομμάτι της Σερβίας και όχι αυτή η βλακεία που λέγεται Βοσνία-Ερζεγοβίνη».

Ο Μίλοραντ Ντόντικ δεν μασάει ποτέ τα λόγια του, αλλά ούτε ο ίδιος το έχει ξαναπεί αυτό. Αυτό δείχνει μόνο πόσο έχουν βαρεθεί οι Σέρβοι από το Σεράγεβο και την πίεση της Δύσης. Προφανώς τα πράγματα πάνε πραγματικά προς #RSEXIT



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νέα ειδοποίηση στην Ευρώπη για κίνδυνο από δημοφιλή αφρόλουτρα και σαμπουάν FA, Nivea, Palmolive και Garnier

19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2024

Συνεχίζονται οι ειδοποιήσεις κινδύνου από καλλυντικά, στην Ευρωπαϊκή πύλη ταχείας προειδοποίησης για επικίνδυνα μη εδώδιμα προϊόντα.

Η Τσεχία δημοσιοποίησε στο σύστημα ταχείας προειδοποίησης της ΕΕ για επικίνδυνα μη εδώδιμα προϊόντα, Safety Gate, νέα προειδοποίηση για αφρόλουτρο. Πρόκειται για το πολύ γνωστό στην χώρα μας αφρόλουτρο FA Shower gel magic Oil blue lotus scent 250ml Με αριθμό παρτίδας 0917802723 E08/23 και Barcode 9000100935357. 

Το προϊόν είναι προέλευσης Γερμανίας και σύμφωνα με τον κατάλογο των συστατικών,περιέχει 2-(4-τριτ-βουτυλοβενζυλ) προπιοναλδεΰδη (BMHCA), η οποία απαγορεύεται στα καλλυντικά προϊόντα. 

Το BMHCA μπορεί να βλάψει το αναπαραγωγικό σύστημα, μπορεί να βλάψει την υγεία του αγέννητου παιδιού και μπορεί να προκαλέσει ευαισθητοποίηση του δέρματος.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε τη βοήθεια για την Ουκρανία, το Ισραήλ και την Ταϊβάν. 61 δισεκατομμύρια θα πάνε στον Ζελένσκι αν και πάνω από τα μισά θα επιστρέψουν στη συνέχεια στα αμερικανικά ταμεία, περισσότερα από 20 δισεκατομμύρια στην ισραηλινή κρατική τρομοκρατία και τα υπόλοιπα στην Ταϊβάν. 

Τα πακέτα αυτά θα πρέπει στη συνέχεια να εγκριθούν από τη Γερουσία, αλλά αυτό θα είναι μια απλή τυπική διαδικασία, αφού είχε εγκρίνει πλήρως τις πιστώσεις αυτές πριν από μερικούς μήνες.

Απέναντι στις πολιτικές Ρεπουμπλικανών και Δημοκρατικών, στο τέλος επικράτησαν όπως πάντα τα συμφέροντα εκείνων που πραγματικά διοικούν τις Ηνωμένες Πολιτείες, ένα άκρως εγκληματικό στρατιωτικό και οικονομικό βιομηχανικό σύμπλεγμα. 

Διότι για τις ΗΠΑ η διεξαγωγή πολέμων δεν είναι απλά σημαντική, είναι ζωτικής σημασίας και στηρίζει την ηγεμονική τους επιβίωση. 

Τα πακέτα αυτά δείχνουν ότι οι ΗΠΑ υποδαυλίζουν και τροφοδοτούν όλους τους πολέμους εναντίον όσων θα μπορούσαν να απειλήσουν την ηγεμονία τους: τη Ρωσία στην Ευρώπη, αν συνεργαστεί με τις ευρωπαϊκές χώρες, την Κίνα στην Ασία και παγκοσμίως, και το Ιράν, επειδή θα μπορούσε να υπονομεύσει την απόλυτη εξουσία του Ισραήλ στη Μέση Ανατολή. 

Η πραγματικότητα βρίσκεται μπροστά στα μάτια μας, την δίνουν οι αριθμοί, τα γεγονότα και δυστυχώς οι πόλεμοι που σε κάθε μέρος του κόσμου έχουν έναν κοινό παρονομαστή: την πιο εγκληματική αυτοκρατορία του κακού που υπήρξε ποτέ, τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής! 

Αυτό είναι, τα υπόλοιπα είναι εγκληματική προπαγάνδα και μάλιστα χαμηλού επιπέδου.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο ρεπορτάζ που ακολουθεί ο ερευνητής αμερικανός δημοσιογράφος Lee Fang, γνωστός από την έρευνά του, μαζί με άλλους γνωστούς δημοσιογράφους, των Twitter Files—όπου αποκαλύφθηκαν συνταρακτικά στοιχεία για το μέγεθος παρέμβασης και άσκησης ελέγχου, λογοκρισίας κ.λπ. από αμερικανικές κρατικές υπηρεσίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης—ασχολείται με τον τρόπο που αυτές οι υπηρεσίες διαμόρφωσαν το τοπίο των ΜΜΕ καθώς και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην Ουκρανία και πώς στη συνέχεια χρησιμοποιούν αυτά ακριβώς τα ‘διαμορφωμένα’ από τους ίδιους μέσα του Κιέβου για να σπιλώνουν τους αμερικανούς επικριτές της στάσης των ΗΠΑ στον πόλεμο, παρουσιάζοντάς τους ως φερέφωνα της Μόσχας. 

Δηλαδή εδώ—εκτός των άλλων—έχουμε και μια απόπειρα παραβίασης του συντάγματος των ΗΠΑ όσο αφορά την ελευθερία γνώμης και έκφρασης μέσω ενός ‘κόλπου’, της χρήσης δηλαδή των ήδη ελεγχόμενων ουκρανικών ΜΜΕ από τις αμερικανικές υπηρεσίες.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-ΠΡΟΣ ΑΦΕΛΕΙΣ:

-Είναι μεγάλη αφέλεια να πιστεύει κανείς:

- ότι … “όλα τέλειωσαν” - ή “τελειώνουν όπου νάναι”- στην Ουκρανία,

- ότι δήθεν οι Ουκροναζί “ξέμειναν” από όπλα και πυρομαχικά κι ότι ο ναρκοΦύρερ Ζελένσκι “ζητιανεύει” εκλιπαρώντας βοήθεια,

- ότι το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ, οι Ευρωπαίοι δήθεν τόσο καιρό, δεν έχουν όχι μόνο συνεχίσει αλλά πολλαπλασιάσει την προμήθεια του

καθεστώτος του Κιέβου με όπλα κι εκρηκτικά,

-Είναι μεγάλη αφέλεια, να πιστεύει κανείς ότι το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ, η ΕΕ θα … σταματήσουν τον εξοπλισμό των Ουκροναζί γιατί … “θα μπλοκάρουν” τη βοήθεια οι … Ρεπουμπλικάνοι στο Κογκρέσο και τη Γερουσία, θα “αντιδράσει” ο Τράμπ ή στην ΕΕ θα … “βάλει βέτο ο … Όρμπαν”!

-Τις επόμενες μέρες, θα εγκριθεί ΚΑΙ επίσημα, σε όλα τα σώματα των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ ένα ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ, το μεγαλύτερο ποτέ, πρόγραμμα άμεσης μεταφοράς στην Ουκρανία:

- και όπλων

- και πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς

- και αεροπλάνων

- και στρατού της Δύσης!

-Αυτόν τον επιπλέον χρόνο ήθελαν και θέλουν, μυξοκλαίγοντας ότι “καταρρέουν” και ρίχνοντας δολώματα για … διαπραγμάτευση!

-Γιατί είναι ακόμα πιο μεγάλη αφέλεια να πιστεύει κανείς ότι η συλλογική αποικιοκρατική Δύση, θα παραιτηθεί και θα παραδοθεί τόσο εύκολα στο κυριώτερο μέτωπο του 4ου Παγκόσμιου πολέμου (3ος ήταν ο Ψυχρός) που βρίσκεται σε εξέλιξη!

-Καλύτερα να προετοιμαστούμε, για μια νέα, πιο δύσκολη, πιο μακρόχρονη φάση της σύγκρουσης, 

χωρίς ψευδαισθήσεις ότι ο Ρωσικός στρατός από δω και μπρος θα κάνει …παρέλαση προς το Χάρκοβο, την Οδησσό, το Κίεβο κλπ

Μακάρι να ήταν έτσι, αλλά δεν …



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το ISIS σκότωσε 20 Παλαιστίνιους μαχητές στη συριακή έρημο 

Η εξτρεμιστική οργάνωση έχει εντείνει τις επιθέσεις της εναντίον φιλοσυριακών δυνάμεων από την έναρξη του πολέμου του Ισραήλ στη Γάζα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι στην Οξφόρδη του Οχάιο ξεκίνησε ένα Κατασκήνωση Αλληλεγγύης στη Γάζα.

Αυτή γίνεται η τρίτη πανεπιστημιούπολη που φιλοξενεί στρατόπεδο Παλαιστινιακής Αλληλεγγύης, ακολουθώντας το παράδειγμα του Πανεπιστημίου Columbia.

Η εκτόξευση έρχεται μόλις μία ώρα μετά την έναρξη της κατασκήνωσης στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πανεπιστήμιο Κολούμπια, Ν. Υόρκη:

Οι φοιτητές του Κολούμπια κατέλαβαν το πανεπιστήμιό τους για τις διώξεις που αντιμετωπίζουν από την αστυνομία και τις ίδιες τις πανεπιστημιακές αρχές τους, σαν “τιμωρία” για τις δραστηριότητες αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη το προηγούμενο διάστημα. 

Περισσότεροι από 100 φοιτητές συνελήφθησαν, ενώ σε μερικούς από αυτούς έχει ανασταλεί η φοιτητική τους ιδιότητα από το Κολούμπια.

Οι διαδηλωτές τώρα έχουν στήσει έναν καταυλισμό στο γκαζόν της κεντρικής πανεπιστημιούπολης του Κολούμπια.

Το κύριο αίτημα των διαδηλωτών φοιτητών είναι το Κολούμπια να απεξαρτηθεί το Πανεπιστήμιο από το Ισραήλ και να διακόψει κάθε ακαδημαϊκή συνεργασία. 

Η κινητοποίηση οργανώθηκε από διάφορες ομάδες, μεταξύ των οποίων οι Columbia University Apartheid Divest, Students for Justice in Palestine και Jewish Voice for Peace.


Πανεπιστήμιο Κολούμπια, Ν. Υόρκη:

-Σκηνές που θυμίζουν τις ιστορικές αντιπολεμικές διαδηλώσεις υπέρ του Βιετνάμ στο ίδιο πανεπιστήμιο.

Οι φοιτητές του Κολούμπια κατέλαβαν το πανεπιστήμιό τους για τις διώξεις που αντιμετωπίζουν από την αστυνομία και τις ίδιες τις πανεπιστημιακές αρχές τους, σαν “τιμωρία” για τις δραστηριότητες αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη το προηγούμενο διάστημα. Περισσότεροι από 100 φοιτητές συνελήφθησαν, ενώ σε μερικούς από αυτούς έχει ανασταλεί η φοιτητική τους ιδιότητα από το Κολούμπια.

Οι διαδηλωτές τώρα έχουν στήσει έναν καταυλισμό στο γκαζόν της κεντρικής πανεπιστημιούπολης του Κολούμπια.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



13 000 παιδί δολοφονημένα στη Γάζα

Αλλά και τα ζωντανά :χιλιάδες όρφανα,πολλά ακρωτηριασμένα χωρίς αναισθητικό ,,πολλά τραυματισμενα, άλλα λιμοκτονούν και διψάνε ,μέσα στις αρρώστιες 

Είναι το μεγαλύτερο έγκλημα του 21ου αιώνα που βλέπουμε μπροστά μας



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο γνωστός αθλητής του MMA,Ουμαρ Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ μίλησε για την επιλεκτική ευαισθησία της Δύσης που δεν ενδιαφέρεται για τα παιδιά της Γάζας



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΟ FACEBOOK ΧΑΡΑΚΤΗΡΊΖΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟ ΤΟΥ GRAYZONE "ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ ΆΤΟΜΟ" 

Το διαβόητα φιλικό προς τις μυστικές υπηρεσίες δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να έχει επιβάλει απαγόρευση στην ανάρτηση πρόσφατης έκθεσης του Kit Klarenberg και περιορίζει αυτόματα τους χρήστες που αναδημοσιεύουν το έργο του.

Πολλοί χρήστες του Facebook ανέφεραν ότι αποκλείστηκαν από το φμπ ή ότι οι αναρτήσεις τους λογοκρίθηκαν, όταν κοινοποίησαν μια έρευνα του Kit Klarenberg του The Grayzone σχετικά με τη συμμετοχή της CIA και της MI6 στη δημιουργία του ISIS. Στους αναγνώστες που δημοσιεύουν συνδέσμους προς το άρθρο το Facebook μπλοκάρει τους λογαριασμούς τους, με την δικαιολογία ότι έχει κατατάξει τον Klarenberg ως "επικίνδυνο άτομο".



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ΗΠΑ μπλόκαραν την ένταξη του κράτους της Παλαιστίνης στον ΟΗΕ

Άσκησαν βέτο σε ψήφισμα που θα άνοιγε τον δρόμο για την πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης στα Ηνωμ. Έθνη.

Για να μην ξεχάσουμε ποια κράτη υποστήριξαν την γενοκτονία ενός λαού



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έχει βγει ένα βίντεο για το κράτος ΑΠΑΡΤΧΑΙΝΤ του πλανήτη που προμοταρει "λουξ οικίες με πισίνα "στην παλαιστινιακή κατεχόμενη Δυτική Όχθη 

(Δυτική Όχθη=Κισιορδανία στα γαλλικά )



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δηλαδή,επειδή η Μογγολική Χρυσή Ορδή κατείχε την Ταυρική επι 161 χρόνια,εμείς έχουμε ιστορικούς δεσμούς με τους Μογγόλους…???

ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Θ’ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…;;;

Σχολιο.- Ποιους εξυπηρετεί αυτη η ιστορία; Οπως την έξοδο του Μεσολογγίου που την παρομοίασε ο γελοίος Μητσοτάκης με το Αζοφσταλ...

Σχολιο.- η χυδαιότητα του αιώνα ήταν αυτό

Σχολιο.- Δεν ξεχνάμε τους ναζί στην Βουλή των Ελλήνων.

Σχολιο.- Τα σαπροφυτα της Βουλής έχουν μπερδέψει τα σωβρακα τους με τις γραβάτες τους ,δεν ακούγονται ,δεν επικοινωνούν με τον εγκέφαλο τους

Σχολιο.- Ο πρόεδρος Πουτιν το εχει πει :"οι Έλληνες ήταν πολύ πριν από εμάς εδω "

Θα βρω τον σύνδεσμο και θα τον παραθεσω

Εξ άλλου και στην αρχαία ελληνική Γραμματεία έχουμε την τραγωδία "Ιφιγένεια εν Ταυροις"Η θυσία της Ιφιγένειας έχει να κάνει με δύο Ελληνικές πατρίδες, την Αυλίδα και τον χώρο στην Χερσόνησο όπου η θεα Άρτεμις μετέφερε την Ιφιγένεια.

Η λατρεία της Αρτέμιδος και στην μητροπολιτικη Ελλάδα και στην αποικία

Σχολιο.- Είμαστε και μογγολική φυλή τώρα... Δηλαδή αδέλφια με τους Τούρκους.... Έτσι έχει το νέο σενάριο τώρα



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Άννα -Μισέλ Ασημακοπούλου καταβάλλει τεράστια προσπάθεια να πείσει τους πολίτες για το ήθος του Αλέξανδρου Μουστόγιαννη:

Του είπε χίλια μπράβο. Να του πούμε και μεις.

ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ 1.000.000 ευρώ ΠΟΥ ΈΦΑΓΕΣ με διάφορα τεχνάσματα από πολίτες των Βορείων προαστείων, υποσχόμενος προγράμματα ΕΣΠΑ

Σχολιο.- Αν δεν ήξερε δε ρώταγε που λένε? Ειχε βουίξει η Αγια Παρασκευή για τον κύριο αυτό πριν τις τελευταίες εκλογές.

Σχολιο.- Αλέξανδρος Μουστόγιαννης Γιώργος Αυτιάς ....

Λείπει ο Μάρτης απ' τη Σαρακοστή;

Είναι ειδικός στην εξιδανίκευση στα πορτρέτα απατεώνων και λαδεμπορων...

Σχολιο.- οκ κατανοητό περί τίνος πρόκειται... απόφοιτος της σχολής μηλιώνη - φλώρου κι αυτός. Άριστος

Σχολιο.- Το πιο μάταιο πράγμα σ'αυτη τη χωρα ειναι να ψάξεις να βρεις έντιμο δεξιο......ενας για δείγμα ρε παιδιά...ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΠΑΧΤΗΚΑ !!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρωτον δεν ειναι ΕΤΑΙΡΕΙΑ ειναι fund και έχει αγοράσει την μισή Ελλάδα. Εχει το 10% της ΔΕΗ την Εθνικη Αασφαλιστικη της Εθνικής Τράπεζας τα Λοτζίστικ του Μασούτη απέκτησε μετοχές των μεγαλύτερων Ελληνικών Νοσοκομείων (Metropolitan, Υγεία, Μητέρα, Ιασώ General, Λητώ, Creta InterClinic, AlfaLab, Y-Logimed, Business Care) ενώ είναι πλέον και ιδιοκτήτης της ελληνικής εταιρείας τροφίμων Vivartia . Ακολούθησε και η εξαγορά της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη και πληροφορίες στην αγορά εκτιμούν πως οι κινήσεις στον χώρο των τροφίμων δεν έχουν ολοκληρωθεί. Παράλληλα, έχει αποκτήσει συμμετοχές σε μαρίνες μέσω της εξαγοράς τουρκικής εταιρείας αλλά και το 49% της εταιρείας ηλεκτρονικού εμπορίου Skroutz.gr.

Σ΄αυτο το fun έχει συμμετοχη και το Μητσοτακέικο με την κόρη του ΠΘ Σοφία ως CEO......



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απορρίφθηκε η προσφυγή του Κώστα Αγοραστού από το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας. Είναι και επισήμως πλέον ο 34ος κατηγορούμενος και θα απολογηθεί κανονικά στον εφέτη ανακριτή για παράβαση καθήκοντος, για το μπάζωμα των Τεμπών. Ήρθε η ώρα της πληρωμής για τον «πολύ» Αγοραστό!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Σήμερα εγκρίθηκε ΚΑΙ νέο πρόγραμμα μαμούθ εξοπλισμού Ουκρανίας αλλά και Ισραήλ και Ταϊβάν ύψους 95 δις!

-Σήμερα ψηφίστηκε ΚΑΙ η κατάσχεση/κλοπή όλων των Ρωσικών περιουσιακών στοιχείων σε Δυτικές χώρες,

-Και επιπλέον ψηφίστηκε ΚΑΙ πλήρης απαγόρευση του TikTok στην Αμερική γιατί, λέει, είναι … κινέζικη προπαγάνδα!

Όλα αυτά στο Κογκρέσο των ΗΠΑ πριν λίγο!

Θέλετε και τις πρώτες αντιδράσεις;

-Ο Ζελένσκι, ευχαρίστησε την Αμερική , ρουθουνίζοντας μέσα στην … ντάγκλα του από ένα δωμάτιο με άσπρους τοίχους,

- “Μοίρασε” ήδη το συνολικό ποσό της βοήθειας που γι’ αυτόν είναι σχεδόν 61 δισεκατομμύρια δολάρια κι από αυτά:

-49,9 δισεκατομμύρια - σε στρατιωτικές δαπάνες.

-7,8 δισεκατομμύρια - πιθανή δημοσιονομική στήριξη.

-1,57 δισεκατομμύρια - οικονομική βοήθεια.

-400 εκατομμύρια - κονδύλια για την προστασία των συνόρων.

Φαντάζομαι στο παρασκήνιο, θάχουν “τακτοποιήσει”, … το τι κρατάει απ´αυτά ο Ζελένσκι και η παρέα του και τι είναι οι λεγόμενες “επιστροφές”!

- Καλή μπάζα, με το αίμα των άλλων!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Είναι μεγάλη αφέλεια να πιστεύει κάποιος ότι οι πολιτικές ηγεσίες των ΗΠΑ και της Δύσης, τόσο εύκολα θα παραιτούνταν από τα αστρονομικά κέρδη των “αφεντικών” τους, του Στρατιωτικού-Βιομηχανικού συμπλέγματος, κι από τα κόκκαλα/μίζες που δίνει στους ίδιους για να το υπηρετούν πιστά:

-Ο Υπουργός Εξωτερικών Μπλίνκεν το ξεκαθάρισε χτες:

“Όλα όσα εγκρίνουμε σαν βοήθεια στην Ουκρανία, θα ξοδευτούν, θα πάνε στη ΔΙΚΗ ΜΑΣ βιομηχανία όπλων”!

-Ενώ ο Τράμπ, που αφελείς κι ανόητοι, ευαγγελίζονταν σαν … “Αρχάγγελο της Ειρήνης”, χτες ενόψει των ψηφοφοριών για τον εξοπλισμό … ξαναθυμήθηκε “πόσο σημαντική είναι η Ουκρανία για τις ΗΠΑ”, ενώ ήταν και πιο κυνικός από τον Μπλίνκεν: 

“Η Γερμανία και η Ευρώπη έχουν πλεονάσματα - να τους τα … φάμε!” 

(Εννοείται αγοράζοντας όπλα από τους Αμερικάνους)

Σχολιο.- Είναι επίσης μεγάλη αφέλεια να πιστεύουν κάποιοι ότι στη σύγκρουση αυτή η Δύση θα “παίζει τίμια”.

- Το ΝΑΤΟ το ξεκαθάρισε (βίντεο) ότι πλέον και … νόμιμα:

• ΚΑΙ το Ντονέτσκ, ΚΑΙ το Μπέλγκοροντ, και το Κούρσκ - ακόμα ΚΑΙ η Μόσχα και το Λένινγκραντ - θα βομβαρδίζονται με τα νέα αεροσκάφη και πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς!

• KΑΙ η γέφυρα της Κριμαίας, ΚΑΙ λιμάνια, ΚΑΙ τραίνα, ΚΑΙ υποδομές θα συνεχίζουν να είναι στόχοι προς καταστροφή οπουδήποτε εκτός Ουκρανίας (και βέβαια οπουδήποτε μέσα στη Ρωσία)!

• ΚΑΙ οι δολοφονίες “ενοχλητικών Ρώσων” θα συνεχιστούν, ΚΑΙ οι τρομοκρατικές επιθέσεις, ΚΑΙ… ΚΑΙ …

Σχολιο.- Είναι σχιζοφρενεις.....επιδιώκουν τον όλεθρο...

Σχολιο.- Τίποτα δεν θα καταφέρουν...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η κυβέρνηση, έκπληκτη και απορούσα για την τωρινή συμπεριφορά της Τουρκίας, βρίσκεται τώρα μπροστά στην απόλυτη τουρκική αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας σε Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κινδυνεύει να πνιγεί μέσα στο θαλάσσιο πάρκο στις Κυκλάδες, εντός των χωρικών υδάτων, που έχει κάθε δικαίωμα να δημιουργήσει, καθώς η Τουρκία προσπαθεί να επιβάλει ένα «no pasaran» στους νόμιμους ελληνικούς σχεδιασμούς.

Οι απειλητικές αντιδράσεις της Τουρκίας ότι «δεν θα δεχθεί κανένα τετελεσμένο» είναι αντιστρόφως ανάλογες των συνεπειών από τη δημιουργία του θαλάσσιου πάρκου στις Κυκλάδες. Το πάρκο αυτό αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία και αφορμή για την Άγκυρα να φέρει στην επιφάνεια την «καρδιά» των διεκδικήσεών της σε βάρος της κυριαρχίας και των εθνικών συμφερόντων της Ελλάδας, που είναι η αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας σε νησιά, νησίδες και βραχονησίδες.

Δι’ αυτού του τρόπου η Άγκυρα επιχειρεί να βγάλει την Αθήνα από τη νιρβάνα, στην οποία έχει περιέλθει -συνειδητά-, με επιλογή της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η οποία μέχρι τώρα επαίρεται και παραπλανά ότι οι σχέσεις με την Τουρκία βρίσκονται σε «ήσυχα νερά».

Η κυβέρνηση, έκπληκτη και απορούσα για την τωρινή συμπεριφορά της Τουρκίας, για μια «αθώα» όπως υποστηρίζει αφορμή, τη δημιουργία θαλάσσιων πάρκων, βρίσκεται τώρα μπροστά στην απόλυτη τουρκική αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο. Η Άγκυρα δηλώνει διεθνώς και επισήμως ότι η Τουρκία είναι συνιδιοκτήτρια και συνδιαχειρίστρια του Αιγαίου, μέσα στο FIR Αθηνών, σε θάλασσα ξηρά και αέρα.

Έτσι, ο πρωθυπουργός, σε πείσμα των σχεδιασμών του για «ήρεμη επίσκεψη» στην Άγκυρα στις 13 Μαΐου 2024, θα συνοδεύεται από εμπρηστικές τουρκικές δηλώσεις για πλήρη αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο και δηλώσεις-τελεσίγραφα ότι η Τουρκία «δεν θα δεχθεί κανένα τετελεσμένο» στο Αιγαίο.

Περιττό να αναφερθεί ότι η μείζων αντιπολίτευση το μόνο που κάνει είναι να αλλάζει… πλευρό μέσα στον βαθύ ύπνο της…

Ο Έλληνας πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Άγκυρα με βαρίδια στους φακέλους του. Στην περίπτωση που η Άγκυρα, με αφορμή τα θαλάσσια πάρκα, θέσει κατάμουτρα στον πρωθυπουργό την αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας στα ελληνικά νησιά, στις νησίδες και τις βραχονησίδες στο Αιγαίο, τότε ο κ Μητσοτάκης είναι υποχρεωμένος να δώσει την απόλυτη νομική απάντηση για την ελληνικότητα των αμφισβητούμενων νησιών, νησίδων και βραχονησίδων, ώστε να κλείσει διά παντός το στόμα της Τουρκίας.

Στην περίπτωση που η Άγκυρα δεν κάνει ευθεία αναφορά και αφήσει το θέμα να αιωρείται στην ατζέντα, τότε η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα έχει νομιμοποιήσει την απόλυτη τουρκική διεκδίκηση σε βάρος της Ελλάδας, δηλαδή την τουρκική αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η κατάληψη στο Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης, υπέρ της Παλαιστίνης και ενάντια στη βία των αρχών και της αστυνομίας, άρχισε να γίνεται “επίκεντρο” κινητοποίησης όλων των ζωντανών δυνάμεων που υπάρχουν στις ΗΠΑ, πέρα από το βαθύ κράτος, την ελεγχόμενη από το Ισραηλινό λόμπι ελίτ, τους Μπάιντεν, Τράμπ, Σάντερς και λοιπούς του επίσημου πολιτικού θιάσου:

Χτες η ηθοποιός Σούζαν Σάραντον συμμετείχε στη συγκέντρωση "αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη" έξω από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια για να εκφράσει την υποστήριξή της 

"Μου δίνετε ελπίδα, σε μένα και σε τόσους πολλούς ανθρώπους. Και στο τέλος η αλήθεια θα νικήσει"

δήλωσε η Σάραντον.

Για το Σαββατοκύριακο έχουν προγραμματιστεί νέες εκδηλώσεις κι επισκέψεις άλλων γνωστών αντιφασιστών, με συναυλίες και πολιτικές/καλλιτεχνικές δράσεις.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ισραηλινός στρατός χρησιμοποιεί drones που μεταδίδουν κραυγές για βοήθεια από γυναίκες και μωρά για να δελεάσουν και να πυροβολήσουν Παλαιστίνιους στη Γάζα, σε μια νέα τακτική για να βασανίσουν ψυχολογικά τον πληθυσμό της πολιορκημένης Λωρίδας ως μέρος της συνεχιζόμενης γενοκτονίας.

Σύμφωνα με το Euro-Med Human Rights Monitor, κάτοικοι του προσφυγικού στρατοπέδου Nuseirat της Γάζας επιβεβαίωσαν ότι άκουσαν τους ήχους γυναικών να ουρλιάζουν και μωρά να κλαίνε αργά τη νύχτα τόσο την Κυριακή όσο και τη Δευτέρα, με τα ισραηλινά drones να πυροβολούν στη συνέχεια οποιονδήποτε έβγαινε για έλεγχο. .

Η τακτική φέρεται να περιλάμβανε επίσης τη μετάδοση ήχων πυροβολισμών, εκρήξεων, κινήσεων στρατιωτικών οχημάτων και τραγουδιών στα αραβικά και τα εβραϊκά.

Σύμφωνα με έναν κάτοικο του στρατοπέδου, έναν νεαρό άνδρα που ζήτησε την ανωνυμία του για την ασφάλειά του, «Καθόμασταν τη νύχτα όταν ακούσαμε φωνές κοριτσιών και γυναικών να ουρλιάζουν: "Έλα, βοήθησέ με, είμαι τραυματίας!" Βγήκαμε να μάθουμε τι συμβαίνει. Δεν βρέθηκαν γυναίκες, αλλά στοχοποιηθήκαμε απευθείας από ένα drone με τετρακόπτερο».

Πρόσθεσε ότι «έφυγα μέσα και δύο άνθρωποι ακριβώς μπροστά μου τραυματίστηκαν σοβαρά. Λόγω των συνεχιζόμενων πυροβολισμών, δεν μπορέσαμε να τους περιθάλψουμε, οπότε καλέσαμε ασθενοφόρο και έφτασαν για να τους μεταφέρουν. Πολλοί κάτοικοι άκουσαν αυτούς τους ήχους και ανταποκρίθηκαν για να παράσχουν βοήθεια».

Η έκθεση ανέφερε επίσης μια 60χρονη γυναίκα που άκουσε πυροβολισμούς και κραυγές αγωνίας γυναικών και παιδιών. «Αυτός ο ήχος συνεχίστηκε για περίπου 10 με 15 λεπτά, αλλά κανείς μας δεν βγήκε έξω γιατί ήταν πολύ αργά και ήξερα ότι ήταν ηχογραφήσεις από αεροπλάνα», είπε.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε Δημοτικό Σχολείο της Γενεύης κατήργησαν τη γιορτή της Μητέρας στο όνομα ισότητας της ομοφυλόφιλης άκαρπης σχέσης .. για να μην νιώθουν μειονεκτικά οι άντρες που δεν γκαστρώνονται.. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ..

20/04/2024

Σε Δημοτικό Σχολείο της Γενεύης κατήργησαν τη γιορτή της Μητέρας στο όνομα ισότητας της ομοφυλόφιλης άκαρπης σχέσης .. για να μην νιώθουν μειονεκτικά οι άντρες που δεν γκαστρώνονται.. Είμαστε στο σωστό στρατόπεδο της παράνοιας,…..της ανωμαλίας και της πανδιαστροφής…

Ένα Δημοτικό σχολείο της Γενεύης καταργεί τη γιορτή της μητέρας στο όνομα της ”ένταξης του φύλου”. Αντ΄αυτής το ίδρυμα διοργανώνει ένα πάρτι που επιγράφει «άνθρωποι που αγαπάμε». Το Τμήμα Δημόσιας Εκπαίδευσης δεν το βλέπει έτσι.

Το δημοτικό σχολείο Lully δεν θέλει πλέον να γιορτάζει ειδικά τις μητέρες και τους πατεράδες.( για να μην αισθάνονται μειονεκτικά τα αρσενικά που παντρεύθηκαν άντρα και εκ φύσεως δεν γεννούν και οι λεσβίες έγγαμες επίσης που αδυνατούν να συλλάβουν μεταξύ τους)

Η Ευρώπη θα τελειώσει πολύ πολύ άσχημα ….

Η ιστορία σίγουρα θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, ακόμα και θα κάνει τον κόσμο να ουρλιάξει. Είναι αυτό ενός μικρού δημοτικού σχολείου της Γενεύης που αποφάσισε να εγκαταλείψει την παραδοσιακή Γιορτή της Μητέρας στο όνομα της «ένταξης του φύλου».

Αυτή η απόφαση ελήφθη στο σχολείο Lully, στην πόλη Bernex, στην ύπαιθρο της Γενεύης. Οι γονείς το έμαθαν αυτή την εβδομάδα, μέσω ταχυδρομείου, αποκαλύπτει το “Le Temps”.

Διευκρινίζεται ότι η νέα γιορτή δεν θα γίνει την ημέρα της μητέρας, στις 12 Μαΐου, αλλά στις 24 Μαΐου και ότι τα παιδιά θα ετοιμάσουν δώρα «που μπορούν να δώσουν στους ανθρώπους που αγαπούν».

Σε επαφή με την καθημερινή, το σχολείο επιβεβαιώνει αυτή την «αλλαγή στην έννοια της Ημέρας της Μητέρας». Στη συνέχεια αναφέρεται στο Τμήμα Δημόσιας Εκπαίδευσης (DIP). Αλλά εδώ, κάθε άλλο παρά ενθουσιασμένοι δείχνουν.

Το DIP, πρώτον, δεν ειδοποιήθηκε. Τότε ουσιαστικά αντέδρασε ήδη. «Θεωρώ ότι αυτό είναι ένα λάθος. Ζήτησα από τη διεύθυνση του σχολείου να ανακαλέσει την απόφασή της προκειμένου να διατηρηθεί η δημιουργία DIY για την Ημέρα της Μητέρας και την Ημέρα του Πατέρα, όπως είναι η παράδοση στο δημοτικό σχολείο», δήλωσε η πολιτειακή σύμβουλος του «Time», Anne Hiltpold. Και η δικαστής ΔΔΔ πρόσθεσε ότι θέλει να επιλύσει την κατάσταση «το συντομότερο δυνατό».

Μένει να δούμε τι θα κάνει το σχολείο. Έχει ένα ορισμένο περιθώριο ελιγμών, αλλά όχι «σε σχέση με θέματα που αφορούν πολιτικές και στρατηγικές θέσεις», σύμφωνα με την Anne Hiltpold, για την οποία αυτό είναι ακτιβισμός.

“Απόφαση Wokist”

Στα κοινωνικά δίκτυα οι αντιδράσεις δεν άργησαν να έρθουν. «Ντρέπομαι και θυμώνω που μαθαίνω αυτή την απόφαση του Wokist», παραπονιέται ο πρώην δάσκαλος και πρώην αναπληρωτής PLR Jean Romain.

Ο πρώην εθνικός σύμβουλος του UDC, Yves Nidegger, από την πλευρά του καταδικάζει την απόφαση του σχολείου Lully ισοδυναμεί με τη μεταχείριση των παιδιών ως «ινδικά χοιρίδια σε ξύπνιο ιδεολογικό πειραματισμό».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κι άλλος Αμερικανός αυτοπυρπολήθηκε καταγγέλοντας: κυβέρνηση και σύμμαχοι θα μας χτυπήσουν με ένα Αποκαλυπτικό Παγκόσμιο Φασιστικό Πραξικόπημα!

20/04/2024

Πληθαίνουν οι πράξεις έσχατης Αντίστασης στον Αμερικανοφασισμό! Κι άλλος Αμερικανός αυτοπυρπολήθηκε καταγγέλοντας: ”κυβέρνηση και σύμμαχοι θα μας χτυπήσουν με ένα Αποκαλυπτικό Παγκόσμιο Φασιστικό Πραξικόπημα! ”

Οι Αμερικανοί έγιναν λαός υπό Κατοχή και χωρίς πατρίδα και αυτοπυρπολούνται ο ένας μετά τον άλλον.

Είναι ο δεύτερος άνθρωπος που αυτοπυρπολήθηκε στις ΗΠΑ ως έσχατη δράση πολιτικής διαμαρτυρίας μέσα σε λίγες εβδομάδες. Ο άλλος ήταν Αμερικανός στρατιωτικός με εβραϊκή καταγωγή που αυτοπυρπολήθηκε έξω από την πρεσβεία Ισραήλ καταγγέλοντας τη γενοκτονία στη Γάζα..

Ο άνδρας αυτοπυρπολήθηκε την Παρασκευή στη Νέα Υόρκη, έξω από το δικαστήριο που δικάζεται ο Ντόναλντ Τραμπ

Πέθανε άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε στη Νέα Υόρκη: «Ακραία πράξη διαμαρτυρίας»

Ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε την Παρασκευή στη Νέα Υόρκη, μπροστά στο δικαστήριο που κατηγορείται και γίνεται η δίκη του Ντόναλντ Τραμπ, πέθανε από τα τραύματά του, αναφέρει η New York Post.

Απέναντι από το Ποινικό Δικαστήριο του Μανχάταν στη Νέα Υόρκη, ένας άνδρας αυτοπυρπολήθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, στη Νέα Υόρκη στις 19 Απριλίου 2024. Ένας άνδρας αυτοπυρπολήθηκε την Παρασκευή έξω από το δικαστήριο, ανακοίνωσε η αστυνομία της Νέας Υόρκης, με αστυνομικούς να σπεύδουν για να σβήσουν τις φλόγες. Οι τηλεοπτικοί ρεπόρτερ περιέγραψαν τη σκηνή που εκτυλίχθηκε λίγες στιγμές μετά την επιλογή της πλήρους επιτροπής των 12 ενόρκων και έξι αναπληρωματικών για τη δίκη του πρώην προέδρου σε μια υπόθεση συγκάλυψης χρημάτων.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ο εν λόγω άνδρας ήταν ο Maxwell Azzarello, γεννημένος το 1987 και κατάγεται από τη Φλόριντα. Πριν από την πράξη του, δημοσίευσε μια λεπτομερή δήλωση στο διαδίκτυο, χαρακτηρίζοντάς την «μια ακραία πράξη διαμαρτυρίας» στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Substack. Προφανώς υποστήριξε τον στόχο «να επιστήσει την προσοχή σε μια επείγουσα και σημαντική ανακάλυψη», διευκρινίζουν αρκετά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Γι αυτόν υπάρχει μια συνωμοσία. «Είμαστε θύματα μιας ολοκληρωτικής απάτης και η δική μας κυβέρνηση (μαζί με πολλούς από τους συμμάχους της) πρόκειται να μας χτυπήσει με ένα αποκαλυπτικό παγκόσμιο φασιστικό πραξικόπημα». Πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα πέταξε τρικάκια με τίτλο ”η αληθινή ιστορία του κόσμου”

Πριν αυτοπυρποληθεί, ο Azzarello πέταξε στον αέρα φυλλάδια που περιείχαν τη θεωρία συνωμοσίας του, ανέφεραν οι αρχές.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βομβαρδίστηκε στρατιωτική βάση στο Ιράκ όπου ήταν και σιίτικες δυνάμεις..H Aμερική το αρνείται το Ισραήλ δεν το παραδέχεται… 

20/04/2024

Ένας «βομβαρδισμός» στόχευσε τη νύχτα της Παρασκευής 19 Απριλίου προς το Σάββατο 20 Απριλίου μια στρατιωτική βάση στο κεντρικό Ιράκ. Έκρηξη που αποδίδεται στις αμερικανικές δυνάμεις σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας Παρασκευής προς Σάββατο σε κοινή ιρακινή στρατιωτική βάση του ιρακινού στρατού, της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας και των σιίτικων Δυνάμεων της Λαϊκής Κινητοποίησης Hashd al-Shaabi.

ΗΠΑ, και Ισραήλ κάνουν τις πάπιες … και αποποιούνται κάθε ευθύνη. Ισραηλινοί αξιωματούχοι δήλωσαν επίσης ότι δεν είχαν καμία σχέση με τα χτυπήματα στα κεντρικά γραφεία της Χασντ αλ-Σάαμπι στα νότια της Βαγδάτης.

Αυτή η βάση γνωστή ως Fob Kalsu βρίσκεται στα βόρεια του Κυβερνείου της Βαβέλ (Βαβυλώνα), νότια της Βαγδάτης στο Ανατολικό Ιράκ..

ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΒΑΒΥΛΩΝΑ

Ένας αξιωματούχος του Hachd al-Chaabi επιβεβαίωσε τα γεγονότα, διασφαλίζοντας ότι διεξάγεται έρευνα.

Αξιωματούχος του υπουργείου Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι η έκρηξη άφησε «ένα νεκρό και οκτώ τραυματίες» μεταξύ των στρατιωτών που βρίσκονταν στη βάση.

Ο ανταποκριτής του al-Manar ανέφερε ότι η επιδρομή είχε στόχο τη Διεύθυνση Τεθωρακισμένων και τις ταξιαρχίες al-Jihad και al-Noukhba σε αυτή τη βάση όπου βρίσκεται η 7η Λεγεώνα του Hachd al-Chaabi. Στεγάζει την έδρα της.

Το αμερικανικό μέσο CNN διαβεβαίωσε ότι η έκρηξη έγινε σε αποθήκη όπλων.

Ωστόσο, ο ανταποκριτής της λιβανέζικης τηλεόρασης ειδήσεων al-Mayadeen ανέφερε ότι η επίθεση είχε στόχο την κύρια είσοδο της βάσης, τον χώρο στάθμευσης οχημάτων και το γραφείο του Hashd al-Shaabi, σημειώνοντας ότι σημειώθηκαν τρεις εκρήξεις.

Αποκάλυψε επίσης ότι ο ιρακινός εναέριος χώρος ήταν το σκηνικό χθες το βράδυ της συνήθους αμερικανικής αεροπορικής δραστηριότητας και εθεάθη ένα αμερικανικό αεροπλάνο παροχής καυσίμων. Μετά την επίθεση, ένα αεροπλάνο του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ εντοπίστηκε να κατευθύνεται από τη Βαγδάτη στη Βηρυτό, σύμφωνα με το al-Mayadeen. Αντίθετα η ιρακινή κυβέρνηση έκανε μια δήλωση: «Δεν υπήρχαν UAV ή αεροσκάφη στον εναέριο χώρο κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Σχετικά με το ποιος πραγματοποίησε την επίθεση, μια ιρακινή πηγή ασφαλείας είπε ότι τα αεροπλάνα που τη βομβάρδισαν προέρχονταν από τη βάση Burj 22 στην περιοχή Rukban της βορειοανατολικής Ιορδανίας, κοντά στα σύνορα Ιορδανίας-Συρίας.

Ο επικεφαλής της Επιτροπής Ασφαλείας της επαρχίας της Βαβέλ διαβεβαίωσε ότι τα drones προκάλεσαν 5 εκρήξεις.

Σε απάντηση, η φατρία Hachd της Ισλαμικής Αντίστασης στο Ιράκ ανέλαβε την ευθύνη για βομβαρδισμούς «προς την κατεύθυνση ενός ζωτικού ισραηλινού στόχου στο Εϊλάτ», στα νότια της κατεχόμενης Παλαιστίνης.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μεταφέρουν στην Ουκρανία τα «Αμυντικά Συστήματα»

Δώρο στον Ζελένσκι το εργοστάσιο παραγωγής πολεμικού υλικού της ΕΑΣ

Θύελλα αντιδράσεων από τους εργαζομένους

Με τροπολογία που κατατέθηκε στη βουλή , η κυβέρνηση χαρίζει το σύνολο του εξοπλισμού του εργοστασίου των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων στην ουκρανία



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΑΡΑΝΟΙΑ !!! Επίδομα Μητρότητας και σε άντρες !!!

Δικαιούχοι της εν λόγω παροχής είναι και οι ομοφυλόφιλοι σύζυγοι που υιοθετούν τέκνο, σύμφωνα με την κοινή δήλωση τους στον e-ΕΦΚΑ



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ζούμε σε ένα καθεστώς που ονομάζουμε Δημοκρατία, ενώ είναι μια άτυπη και συγκαλυμένη δικτατορία τού ενός!

Αν χρειαστεί, μπορούμε να δείξουμε τα πως και τα γιατί:

Έχουμε πρόεδρο Δημοκρατίας του αναστήματος και του ηγετικού ρόλου του, ή απλά υποταγή και σκετη υπόκλιση στον Πρωθυπουργό;;

Εχουμε μια ΕΡΤ με ανοικτές πόρτες για τον λαό και τους άξιους, ή απλά διορισμένες κομματικά μετριότητες.;..

Η τηλεοπτική εμφάνιση του υπέρτατου, είναι ανάλογη χρονικά με τους άλλους αρχηγούς;

Τα μέτρα που λαμβάνονται (όπως π.χ. ο γάμος των Ομο) είχαν εξαγγελθεί προεκλογικά, ή είναι εκτός της προτίμησης και και της έγκρισης του λαού;|

Η αρχηγική με το έτσι θέλω επιβολή αυτού του νόμου, είναι της αποδοχής της Κοινωνίας τελικά;

Οι περί την Κυβέρνηση, αμοίβονται λογικά και ανάλογα με τους μισθούς του υπόλοιπου λαού; Ο Βουλευτής παίρνει μεικτά 8-9.000 τον μήνα και ο εργαζόμενος σκληρά λαός, από 600 μέχρι 2500!

Οι Τράπεζες και οι ολιγάρχες, μήπως έχουν υπερκέρδη ανεξέλεγκτων εκατομμυρίων..

Η φορολογία των πολιτών είναι δίκαια και ανάλογη;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



13 ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ νεκροί! ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ επιδρομή στη Δυτική Όχθη...

Ένας Παλαιστίνιος οδηγός ασθενοφόρου σκοτώθηκε ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν για να απομακρύνει τραυματίες από μια επιδρομή βίαιων Σιωναζιστών άποικων και τουλάχιστον 12 Παλαιστίνιοι έχασαν τη ζωή τους σε ένα ξεχωριστό επεισόδιο στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, ανέφεραν σήμερα οι παλαιστινιακές αρχές.

Η βία στη Δυτική Όχθη αυξανόταν ήδη πριν ξεκινήσει ο πόλεμος Ισραήλ-Χαμάς στη Γάζα τον Οκτώβριο. Αυξήθηκε περαιτέρω με συχνές ισραηλινοναζιστικές επιδρομές, επιθέσεις Παλαιστινίων στον δρόμο και επιθέσεις Σιωναζιστών άποικων σε παλαιστινιακά χωριά.

Το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας είπε ότι ο 50χρονος οδηγός του ασθενοφόρου σκοτώθηκε από ισραηλινοναζιστιικά πυρά κοντά στο χωριό Αλ-Σαουίγια, νότια της πόλης Ναμπλούς, καθώς οδηγούσε το ασθενοφόρο για να μεταφέρει τραυματίες από την επίθεση στο χωριό. Δεν έγινε άμεσα σαφές αν πυροβολήθηκε από αποίκους. Δεν υπήρξε κανένα άμεσο σχόλιο από ισραηλινοναζιστικό στρατό.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επικός ο Αμίρ-Αμπντολαχιάν... για τα περιβόητα ισραηλινά "αντίποινα"!

«Η πτήση με 2 ή 3 μικρά παιδικά παιχνίδια δεν αξίζει προσοχής»

Τμήμα της αποκλειστικής συνέντευξης του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου "NBC" με τον Ιρανό Υπουργό Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ-Αμπντολαχιάν...

Δημοσιογράφος, με δεδομένη την "πυραυλική επίθεση αντιποίνων" του Ισραήλ: «Σας ενημέρωσε κανείς, ή κάποια χώρα για την επίθεση εναντίον του Ιράν;»

Ο Αμίρ-Αμπντολαχιάν, απαντώντας χαμογελώντας: «Αυτό που συνέβη χθες το βράδυ δεν ήταν επίθεση. Η πτήση με 2 ή 3 μικρά παιδικά παιχνίδια δεν αξίζει προσοχής»

Σημ. Όλα δείχνουν πως τα παιχνιδάκια, πραγματικά άκακα παιχνιδάκια σαν αυτά των φωτογράφων σε γάμους και βαπτίσια, ξεκίνησαν από περιοχή που ζουν οι Κούρδοι λακέδες των αμερικανοσιωνιστών κι ονειρεύονται Ιρανικό Κουρδιστάν, όπως το Ιρακινό, Συριακό και πάει λέγοντας...