Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Πεμπτη 25 Απριλιου 2024


"Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί"...Ότι πιο προσβλητικό έχει ειπωθεί για κάθε Έλληνα πολίτη!!!

Σχολιο.- Δεν κάνουν τη δουλειά τους γιατί η δουλειά τους δεν είναι να σκοτώνουν με τραίνα .. νοσοκομεία ... φτώχεια ...και να προσβάλουν και από πάνω !!!

Σχολιο.- Πρέπει να ξεπλύνει με κάθε τρόπο Τώρα εφαρμόζει τη γνωστή και σίγουρη μέθοδο Σοκ Μεταφέρω τις ευθύνες όπου νομίζω ότι μπορώ



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εισαγγελέας για Τέμπη: Σε 20 μέρες να έχετε βρει ποιοι ξεμπάζωσαν το χώρο και κατέστρεψαν αποδεικτικό υλικό ενώ υπήρχαν αγνοούμενοι!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γιατί τα ΜΜΕ χρησιμοποιούν τον όρο «ακροδεξιό» σε οτιδήποτε δεν είναι κυβερνητικό ή δεν είναι καθεστωτικό;

Τι στο καλό είναι αυτό το «ακροδεξιά» που επιστρατεύει ο κατεστημένος Τύπος; Έχει σχεδιαστεί για να μεταδίδει το μήνυμα πως οτιδήποτε δεν είναι συμβατικό ή κεντροδεξιό και κεντροαριστερό και κινείται με την ανθρώπινη λογική και όχι με την ανωμαλία, φλερτάρει οπωσδήποτε με κάποια σκοτεινή καταστροφή του Μεσοπολέμου.

Ένα υπέροχο νέο τραγούδι της country μουσικής κυκλοφορεί, από έναν εντελώς άγνωστο ερμηνευτή, και καταλαμβάνει την Νο. 1 θέση στα αμερικανικά charts. Ο κατεστημένος Τύπος αποδοκιμάζει τον καλλιτέχνη και το τραγούδι ως ακροδεξιό.

Μια συναρπαστική ταινία βασισμένη σε μια αληθινή ιστορία εμπορίας παιδιών εκτοξεύεται εμπορικά, προσπερνώντας τα περισσότερα από τα αναμενόμενα blockbuster. Ο κατεστημένος Τύπος καταγγέλλει την ταινία ως ακροδεξιά.

Ο αγαπημένος μας ιστότοπος καλύπτει τα γεγονότα και τις έρευνες που έχουν σημασία με τρομερή ακρίβεια. Αλλά το καθεστώς λέει ότι είναι ακροδεξιός.

Το παίρνετε το μήνυμα; Οτιδήποτε ταράζει τα νερά στις μέρες μας ονομάζεται «ακροδεξιό». Το νόημα της φράσης είναι να ανακαλέσει στη μνήμη μας τον Μουσολίνι, τον Φράνκο, τον Χίτλερ και ίσως και τον Αττίλα τον Ούνο, και να δημιουργήσει ένα συνονθύλευμα εικόνων από στρατιώτες, μαύρες μπότες, και τις πιο σκοτεινές μορφές μισαλλοδοξίας και καταναγκασμού.

Όλη αυτή η κατάσταση είναι αρκετά περίεργη, γιατί το κάθε τι από όσα αναφέρθηκαν στην εισαγωγή του άρθρου δεν έχει σχέση με τίποτα απ’ όλα αυτά. Έχουν σχέση με το αντίθετό τους. Ζητούν τον τερματισμό της καταπίεσης, την επιβολή του κράτους για όλα τα κοινωνικά ζητήματα και τον περιορισμό των αληταράδων ιδιωτών που καταστρέφουν τα πάντα με σκοπό το κέρδος, την αποκάλυψη της αλήθειας πίσω από τα επίσημα ψέματα, την αποξήρανση του βάλτου της ανωμαλίας που είναι ενάντια στον άνθρωπο, τον τερματισμό της ατζέντας της ανωμαλίας και την αποκατάσταση της ελευθερίας και της αξιοπρέπειας του λαού ενάντια στις ελίτ.

Στην πραγματικότητα, η φράση «ακροδεξιά» είναι τόσο ασαφής, μη διαψεύσιμη και εξακολουθητικά επιζήμια, που εκσφενδονίζεται αψήφιστα από οποιονδήποτε απειλείται από την παραμικρή αλλαγή στη σχέση της κοινωνίας με το κράτος των κεφαλαιοκρατών και τις ευνοούμενες του κράτους ομάδες ιδιωτικών συμφερόντων.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γιατί μας αφορά όλους το μπλόκο του Αρείου Πάγου στους Σπαρτιάτες!

25/4/2024

Κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις επόμενες εκλογές κατέθεσαν τα κυβερνητικά κλεπτοκρατικά κόμματα της καταστροφής του ελληνικού λαού και της χώρας Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Νέα Κεντροαριστερά. Η αιτιολογία που χρησιμοποιεί το σύστημα είναι πως οι Σπαρτιάτες ελέγχονται για τη σύνδεσή τους με τον καταδικασμένο για τις δολοφονίες της Χρυσής Αυγής, και τα ναζιστικά παρακρατικά τάγματα εφόδου-τρομοκρατίας που είχαν συγκροτήσει με την άδεια της κυβέρνησης της αστυνομίας και των καθεστωτικών δικαστάκωνΗλία Κασιδιάρη. Εις βάρος 11 μελών της κοινοβουλευτικής ομάδας των Σπαρτιατών, πλην του επικεφαλής τους Βασίλη Στίγκα, έχει ασκηθεί δίωξη από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, για ενδεχόμενη εξαπάτηση του εκλογικού σώματος αναφορικά με το πρόσωπο που κατέχει τον ηγετικό ρόλο.

Η έρευνα που κατέληξε σε διώξεις για τους Σπαρτιάτες δρομολογήθηκε πριν από μήνες, όταν ο επικεφαλής του κόμματος Βασίλης Στίγκας κατήγγειλε δημόσια παρασκηνιακές και έκνομες ενέργειες στο κόμμα του κάνοντας λόγο για «Greek Mafia» και «Δον Κορλεόνε».

Βέβαια και χωρίς τον Στίγκα πάλι θα απαγόρευαν τους Σπαρτιάτες, γιατί έτσι τους γουστάρει, άλλωστε χούντα έχουμε. Το Ελληνικό Σύνταγμα και η Δημοκρατία λέει ότι φυσικά ο Κασιδιάρης και οι άλλοι φασίστες που βρίσκονται στη φυλακή φυσικά και δεν μπορούν να συμμετέχουν στις εκλογές. Οποιοσδήποτε άλλο κόμμα ή άνθρωπος, που δεν έχει παρανομήσει μπορεί να συμμετάσχει στις εκλογές, και να αναμετρηθεί για τις ιδέες του, όσο γελοίες και φασιστικές και αν είναι.

Σε περίπτωση που εξελιχθούν έτσι τα πράγματα, το κυβερνών κλεπτοκρατικό καθεστωτικό κόμμα θα αυξήσει τη βουλευτική παρουσία του, ενώ έδρες θα πάρουν και κάποια κόμματα της καθεστωτικής πρώην κυβερνητικής κλεπτοκρατικής αντιπολίτευσης.

Το αν οι Σπαρτιάτες είναι κόμμα φαιδρό και διαλύεται απο μόνο του, δεν είναι το ζητούμενο σε αυτή την υπόθεση. Αλλά το πως αντιμετωπίζεται απο την δικαιοσύνη, και συγκεκριμένα απο την δίωξη της εισαγγελέας Αδειλίνη, που όπως καλά γνωρίζουμε – όσοι δεν κρυβόμαστε πίσω απο το δαχτυλό μας – δέχεται εντολές απο την κυβέρνηση και δρα αναλόγος.

Το Οργουελικό επιχείρημα ότι εξαπάτησαν οι Σπαρτιάτες τους ψηφοφόρους τους, θα μπορούσε να ισχύει για όλα τα πρώην και νυν κυβερνητικά κόμματα και κυρίως για το αλήτικο κλεπτοκρατικό προδοτικό κόμμα της ΝΔ, που έδωσε και την εντολή της δίωξης. Μη ξεχνάμε πως ζούμε στην χώρα που οι κυβερνητικοί πολιτικοί είναι υπεράνω των νόμων, και κυριαρχεί η κουλτούρα της ατιμωρησίας – σύμφωνα και με την ευρωπαία εισαγγελέα.

Οι κατηγορίες περι «Greek Mafia» και «Δον Κορλεόνε», ταιριάζουν απόλυτα σε όλα όσα ακούμε στην υπόθεση συγκάλυψης στα Τέμπη, φτάνει να δείτε τις τελευταίες καταγγελίες του πραγματογνώμονα Βασίλη Κοκοτσάκη, που είπε πως η “μονταζιέρα” δεν έγινε μόνο στα ηχητικά αλλα και στα βίντεο και στις εικόνες που εμφανίστηκαν στη δημοσιότητα!

Μόνο που στην υπόθεση των Τεμπών, η εισαγγελία όχι μόνο δεν αντέδρασε για να ρίξει φως αλλα έκανε το αντίθετο: Προσπάθησε να μην ασκηθεί δίωξη σε κυβερνητικά πολιτικά πρόσωπα!

Το μόνο που κακοποιείται είναι δημοκρατία.

Αυτός είναι ο λόγος που θα πρεπε να μας αφορά όλους, άσχετα απο τις πολτικές μας προτιμήσεις: η επιλεκτική δικαιοσύνη του καθεστώτος σε κυβερνητικά κλεπτοκρατικά κόμματα και πολιτικά πρόσωπα, που κατα δική τους δήλωση είναι τα μόνα που εκπροσωπούν το συνταγματικό τόξο που έχουν καταπατήσει και την δημοκρατια που την έχουν χεσμένη. Να θυμίσουμε πως τα ίδια κυβερνητικά κόμματα, πρώην και νυν,  έχουν θέσει εκτός “δημοκρατικού τόξου” και την Ελληνική Λύση, κυρίως για την μη υποστήριξη στην Ουκρανία και το γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών.

Κάτι παρόμοιο επιχειρήται και στη Γερμανία με το εθνικιστικό AfD (Εναλλακτική για τη Γερμανία) απο τότε που άρχισε να ανεβαίνει “επικίνδυνα” στις δημοσκοπήσεις. Το AfD ωστόσο, είναι το μόνο κόμμα που αντιστάθηκε στις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις και ακολούθησε την νομοθεσία. Το  litlepost.blogspot έχει φιλοξενήσει χθες τις απόψεις της ευρωβουλευτή της Εναλλακτική για τη Γερμανία  Ch.Anderson που εξηγεί πώς καταλύεται η Δημοκρατία σε παγκόσμιο επίπεδο και ήταν μία απο τους ελάχιστους βουλευτες που μίλησαν για την συνθήκη του ΠΟΥ.

Μπορείτε επίσης να δείτε μια συνέντευξη της ίδιας που σχολιάζει μεταξύ άλλων και τις διώξεις των λεγόμενων “ακροδεξιών” κομμάτων: Christine Anderson: Η ΕΕ το μόνο που θέλει είναι να καταστρέψει την Ευρώπη, έγινε μια κοινωνία «που μισεί τον εαυτό της».

Ακροδεξιό σήμερα θα μπορούσε να ονομαστεί οποιοδήποτε κόμμα δεν αποδέχεται τις πολιτικές της Ευρω Ένωσης, ή ακόμα το γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών και την εξαφάνιση των λαθρομεταναστευτικών ροών. Με έκπληξη είχαμε παρατηρήσει πως αποκαλούνταν ακροδεξιοί κι αυτοί οι οποίοι δεν ήθελαν να φορούν μάσκες ή να εμβολιαστούν.

Δεν ξέρουμε που μπορεί να φτάσει αυτή η παράνοια στο μέλλον!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χαρδαλιάς - Περιφερειάρχης Αττικής - 6.000.000 ευρώ για τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία.

Εξοπλίζουν τα στρατιωτικά νοσοκομεία στην υπηρεσία του ΝΑΤΟ και διαλύουν όλα τα υπόλοιπα νοσοκομεία του κατεστραμμένου δημόσιου συστήματος υγείας. Μας δολοφονούν και μας δουλεύουν μπρος στα μάτια μας.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το ισραηλινό Κανάλι 12 αναφέρει ότι προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι εκτεταμένες φιλοπαλαιστινιακές διαδηλώσεις σε πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, ο Υπουργός Εθνικής Ασφάλειας του ισραήλ Ιταμάρ Μπεν-Γκβιρ, διέταξε τον ισραηλινό Αστυνομικό Επίτροπο Γιακόβ Σαμπτάι να προωθήσει ένα αστυνομικό πρόγραμμα για "την εκπαίδευση, τη διδασκαλία και τη μεταφορά επαγγελματικών γνώσεων, με σκοπό τη δημιουργία τοπικών ομάδων επαγρύπνησης σε εβραϊκές κοινότητες σε όλο τον κόσμο."

Είπατε κάτι για δημοκρατία και ελευθερία της έκφρασης;

Κατά τ' άλλα το ισραηλινοναζιστικό καθεστώς είναι η "μόνη δημοκρατία στη Μέση Ανατολή"...

Γενικότερα...η "Συλλογική Δύση" είναι μια απέραντη δημοκρατία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βίκυ Φλέσσα : Τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί…

...Δήλωσε το σιχαμένο φίδι του Μητσοτάκη.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μεγάλη εξέλιξη αυτό που συμβαίνει στα αμερικανικά πανεπιστήμια

Έχει μεταφερθεί από το Πανεπιστήμιο Columbia σε διαφορετικά πανεπιστήμια

Πανεπιστήμιο του Τέξας

Και το θέμα άρχισε να περνάει στα βρετανικά πανεπιστήμια



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γυάλινοι τοίχοι στις τουαλέτες !!!

Οποίος σήμερα δεν αντιστέκεται στην woke culture…αύριο θα χέζει με… «διαφάνεια»…κατ’εντολή της «μεγάλης επανεκινησης» του W.E.F. και του «προφήτη» του,του σιωνιστοναζιστή Χαραρι…του κουλη και της ΑΑΔΕ του…

Σχολιο.- Μην είστε διαφανοφοβικοί πρόοδος σημαίνει όλα στη φόρα και unisex μπάνια.

Στις ΗΠΑ ήδη βρίσκονται πιο μπροστά από εμάς.

Σχολιο.- Ούτως ή άλλως στις στάνες δεν υπάρχει WC για προβατίνες και άλλη για κριάρια

Σχολιο.- WOKE CULTURE…

Σχολιο.- Υπάρχει γιαλί που με πάτημα ένα κουμπί γίνεται χρωματιστό.Το πιο πιθανό είναι αυτό

Σχολιο.- Ναι…πάντα υπάρχει τυρι…αλλιώς δεν θα ήταν λειτουργική η φάκα…

Σχολιο.- Είναι απλά design. Εγώ το είχα ψάξει. Δεινή αίσθηση για μεγαλύτερο χώρο. Βέβαια εδώ τα υπόλοιπα υστερούν. Από αυτά που γίνονται αυτό είναι χωρίς σημασία. Να θυμάστε ότι μας πάνε για πόλεμο. Απο το ποιος θα κερδίσει εξαρτάται το μέλλον....

Σχολιο.- Πίσω στα χωριά μας στους θάμνους , για να είμαστε ασφαλείς …

Σχολιο.- Από τα σχόλια καταλαβαίνω οτι είναι σχετικά αποδεκτό! Σκουραίνει κλπ.

Σχολιο.- Οι άλλοι οι πολλοί που είναι πιο υποψιασμένοι κι ενημερωμένοι,το έπιασαν το νόημα και το μήνυμα…

Σχολιο.- Εδώ θα βλέπουν μέσα στα σπίτια

Σχολιο.- Παρατήρηση στον δίπλα που κατουραει......Μην τον τινάζεις τρεις φορές αδερφέ... Θα σε πουν μαλάκα!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι 15 απορρίψεις κομμάτων με κόκκινο.

Απ΄ αυτούς οι 14 δεν κατέθεσαν του νέου νόμου εξωφρενικό παράβολο των €20.000

και οι Σπαρτιάτες λόγω δικαστικών θεμάτων.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βουλευτής της Νουρδού: Τι έλεγε πριν και τι έλεγε μετά που του μπήκε το κ@υλί στον κώλο

Καλλιάνος : «Αν υπάρχουν διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ κάποιος λόγος θα υπάρχει»

Καλλιάνος : «Παρακαλούσα να μπει σε ΜΕΘ ο πατέρας μου»

Έτσι κ@ριόλια θα σας μπει σε όλους στον Κώλο έτσι!

Σχολιο.- Κάρμα λέγεται και δυστυχώς είναι βαρύ..... Η πουτανα η φύση ότι της δώσεις θα στο δώσει πίσω αργά ή γρήγορα.

Σχολιο.- οτι σπερνεις θεριζεις μπουχαχαχαχαχα

Σχολιο.- εκτός αν είσαι μέλος της κυβέρνησης εκεί ζεις ζωή χαρισάμενη

Σχολιο.- και τα ss του χιτλερ ζωη χαρισαμενη ζουσαν για δεκα χρονια 

Σχολιο.- Εμείς δεν έχουμε γκυβέρνηση έχουμε παιδερα

Σχολιο.- Όταν είσαι πουταν@κι , υποταγμένος στο μεγάλο αφεντικό, αργά ή γρήγορα θα έρθει η σειρά σου να στήσεις λωκο......

Και τότε απλά , κατάπιε το σάλιο σου ...... Γιατί δεν θα έχει κανένα νόημα να μιλήσεις

Σχολιο.- Τα Δεξιά μλκα , εκτός από προσωποποιημένα όντα , είναι και ο γενικός όρος , που προσδιορίζει τα όντα αυτά στο σύνολο ..... .. είναι όπως λέμε "Οι Δεξιοί...." .... Γιατί Δεξιοί, Ακροδεξιοί και Κεντροδεξιοί , ΙΔΙΑ νοοτροπία έχουν ... Νίκη , με κάθε τρόπο... Πατώντας πάνω στα πτώματα , στο μεγαλείο Ακροδεξιάς+ ΝουΔου, βιάζοντας την πραγματικότητα με όρους σχολής Γκέμπελς.....



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έρευνα σε βάθος και διαφάνεια ζητάνε οι ΗΠΑ από το ρατσιστικό κράτος των σιωνιστών φονιάδων, μετά την ανακάλυψη των ομαδικών τάφων στα νοσοκομεία της Γάζας.

Και μέχρι να πραγματοποιήσουν οι εγκληματίες την έρευνα για τα εγκλήματά τους, τους ενισχύουν με όπλα αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων, ώστε να υπάρξουν κι άλλοι ομαδικοί τάφοι και να γίνει και πάλι έρευνα σε βάθος και με διαφάνεια.

Σχολιο.- ούτε καν αυτό. Ο εκπρόσωπος των ΗΠΑ δήλωσε ότι δεν θα στηρίξει το αίτημα του ΟΗΕ για έρευνα για τους ομαδικούς τάφους. Η σύμπραξη των ΗΠΑ στην γενοκτονία της Γάζας είναι σε τέτοιο επίπεδο.

Σχολιο.- Άριστοι μιμητές του ολοκαυτώματος είναι οι σιωναζί....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ξύπνησαν οι φοιτητές. Πήρε φωτιά και το Χάρβαρντ Κατάληψη και εκεί!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Eκδήλωση με τον Wieland Hoban της Εβραϊκής Φωνής για τη Δίκαιη Ειρήνη στη Μέση Ανατολή 

Διάφορες πολιτικές ομάδες είχαν προγραμματίσει μια εκδήλωση με τον Wieland Hoban (εκπρόσωπο της Εβραϊκής Φωνής για μια Δίκαιη Ειρήνη στη Μέση Ανατολή) για τις 24 Απριλίου στο Κίελο. Η πανεπιστημιακή ομάδα "Φοιτητές για την Παλαιστίνη" είχε υποβάλει αίτηση και της παραχωρήθηκε αίθουσα στο πανεπιστήμιο. Mόλις έγινε αυτό γνωστό, ορισμένες πολιτικές και μη ομάδες στο Κίελο αισθάνθηκαν υποχρεωμένες να απαιτήσουν από τη διοίκηση του CAU να απαγορεύσει την εκδήλωση αυτή από τους χώρους του πανεπιστημίου. Η διοίκηση του πανεπιστημίου ακύρωσε τότε την παραχώρηση της αίθουσας σε σύντομο χρονικό διάστημα και 48 ώρες πριν την εκδήλωση με την αιτιολογία ότι αυτό ήταν δυνατό εάν "υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια και την τάξη του Πανεπιστημίου του Κιέλου ή η εκδήλωση παραβιάζει την ισχύουσα νομοθεσία".

Διαμαρτυρηθήκαμε έντονα για αυτή τη διαδικασία. Δεν υπήρξε καμία ένδειξη ότι υπάρχει κίνδυνος ούτε ότι η εκδήλωση έχει σκοπό να παραβιάσει την ισχύουσα νομοθεσία. Προσκαλέσαμε μάλιστα τη διοίκηση του πανεπιστημίου να παρευρεθεί σε αυτή την εκδήλωση για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι.

Ο στόχος της εκδήλωσης ήταν να ενημερωθεί ο κόσμος για τη μαζική παρεμπόδιση στη Γερμανία της αλληλεγγύης προς τον δοκιμαζόμενο λαό στη Γάζα. Εν τω μεταξύ, περισσότεροι από 33.000 άνθρωποι στη Γάζα, κυρίως γυναίκες και παιδιά, έχουν σκοτωθεί από πυροβολισμούς, βόμβες και χειροβομβίδες. Διαμαρτυρόμαστε ενάντια σε αυτές τις μαζικές δολοφονίες του παλαιστινιακού άμαχου πληθυσμού, οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με την αυτοάμυνα.

Η υποστήριξη της Γερμανίας σε αυτές τις επιθέσεις επιχειρείται να δικαιολογηθεί από την ιδιαίτερη ευθύνη της λόγω της μαζικής εξόντωσης των Εβραίων κατά τη διάρκεια του χιτλερικού φασισμού. Πιστεύουμε ότι η ευθύνη για την αποτροπή μαζικών δολοφονιών για τον λόγο αυτό ισχύει για όλους τους ανθρώπους και τους λαούς.

Η διοίκηση του πανεπιστημίου εμποδίζει την ολοκληρωμένη ενημέρωση για την κατάσταση στη Γάζα και συμμετέχει στη μαζική καταστολή των ανθρώπων που αγωνίζονται για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή. Για άλλη μια φορά, το πανεπιστήμιο δεν φοβάται να προσφέρει βήμα στη Marie-Agnes Strack-Zimmermann, η οποία είναι υπέρ των περισσότερων εξαγωγών όπλων και εξοπλισμών όπου μπορεί. Αυτό καθιστά ξεκάθαρη τη μονομέρεια και δεν έχει καμία σχέση με την ελευθερία της γνώμης.

Καταδικάζουμε τη νέα επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης και του συνέρχεσθαι. Πρόκειται για ένα ακόμη βήμα του κράτους προς την κατεύθυνση της καταστολής των επικριτικών απόψεων και της επιβολής του μιλιταρισμού, μεταξύ άλλων στα σχολεία και τα πανεπιστήμια.

Καλούμε τη διοίκηση του πανεπιστημίου να ανακαλέσει άμεσα αυτή την απόφαση.

Θα συνεχίσουμε την αλληλεγγύη μας στους καταπιεσμένους σε κάθε περίπτωση.

Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση στα γραφεία του Αραβικού Συλλόγου Κιέλου και να προηγηθεί συλλαλητήριο μπροστά από το κεντρικό κτίριο του πανεπιστημίου. Η απόφαση έγινε γνωστή το βράδυ πριν την ημέρα της εκδήλωσης. Τη νύχτα κάποιοι βεβήλωσαν όλους τους εξωτερικούς τοίχους του κτιρίου που στεγάζει τον Αραβικό Σύλλογο *και ένα τέμενος* με γνωστά συνθήματα των ελευθεριακών αναρχιδίων της CIA, των Antideutsche. Αυτό όχι μόνο δε μας πτόησε, αλλά ενίσχυσε το μαχητικό μας πνεύμα.

Το συλλαλητήριο ήταν πολύ μαχητικό και πολύ επικριτικό προς το πανεπιστήμιο και τους ελευθριακούς αναρχίδες της CIA Antideutsche κι εκφωνήθηκαν και λόγοι από δύο φοιτήτριες και τον Wieland Hoban, ο οποίος έτυχε συγκινητικής υποδοχής από τους Παλαιστίνιους, Γερμανούς και άλλους διαδηλωτές.

Αμέσως μετά όλοι μεταβήκαμε στον Αραβικό Σύλλογο όπου έγινε η εκδήλωση σε πανηγυρικό και μαχητικό κλίμα παρουσία πάνω από 150 ατόμων, αριθμός εξαιρετικός για τα τοπικά δεδομένα.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Zitierten Text anzeigen



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάποιοι παρουσιάζουν τη Σαγκάϊ της Κίνας, με πανύψηλους ουρανοξύστες, και έχουν το θράσος να γράφουν «Η Κίνα μετά από 75 χρόνια κομμουνισμού...»

Σχολιο.- Δεν συμφωνω με αυτου του ειδους οικιστικη αναπτυξη ειναι ξεπατκωτουρα της Ν.Υορκης και τελειως αντιανθρωπινη

Σιγουρα, η γραφειοκρατια του Πεκινου δεν συνηθιζει να το "συζηταει" χτιζει σοσιαλισμο με καπιταλιστικα προτυπα

Σχολιο.- Δεν έχει κομμουνισμό η Κίνα, Λεβέντες.......

Σχολιο.- Κομμουνισμό;;;;; Που τον είδατε; ; Μήπως στην COSCO; ;

Σχολιο.- Στην Κίνα επικρατεί εδώ και δεκαετίες ένας ξεφρενος καπιταλισμός ο οποίος έχει απογειώσει τις κοινωνικές αντιθέσεις έχει καταστρέψει το περιβάλλον και φυσικα δεν έχει καμία σχέση με κομμουνιστικη κοινωνια.

Οι ουρανοξύστες που παρουσιάζεις συμπυκνωνουν το πνεύμα της πρακτικής που επικρατεί....

Τότε γιατί κηρύσσεται εχθρός των ΗΠΑ και της ΕΕ ρωτάς;

Είναι άλλο πράγμα Βέβαια να θέλουμε στο πλαίσιο του παγκόσμιου ανταγωνισμού να θέλουμε να επικρατήσει απέναντι στους δυτικούς ιμπεριαλιστες στο πλαίσιο του πολυκεντρισμού...

Σχολιο.- Όσο για το ΚΚΚ είναι κομμουνιστικό μόνο κατά επίφαση, μετά  από το θάνατο του Μάο το 1975 τελείωσε ο κομμουνισμός  στην Κίνα...

Σχολιο.- να μην λεμε οτι θελουμε ...οι σοβιετικοι ψηφισαν σε ποσοστο 78% να παραμεινει η ΣΕ το 1990, και έδωσαν μάχες με νεκρούς το 1991 .. Η αντεπανασταση στην ΣΕ αρχισε απο το 56 και η ανατροπη της δεν ηταν μια μερα το 1991! Τωρα αν καποιος πιστευει οτι η κινα εχει σοσιαλισμο φτιαχνοντας δισεκατομμυριουχους αρα φτιαχνοντας ταξικες διαφορες ..τι να πω ;;; Ας ξαναπιασει τον Καρολο για το τι ειναι σοσιαλισμος ..

Σχολιο.- ο καρολος αλλα και οολοι οι θεωριτικοι θεωρουν τον σοσιαλισμο σαν σταδιο για το περασμα σε μια αταξικη κοινωνια! απο αυτην την αποψη επιβαλουν και την Δικτατορία του Προλεταριάτου για να μηδενισει αφερεσει ολο τον πλουτο και την δυνατοτητα της αστικης ταξης του κεφαλαιου να υπαρχει ! οταν φτιαχνεις δισεκατομμυριουχους εχεις μια εκμεταλευτικη κοινωνια και καμια σχεση δεν εχει με τον σοσιαλισμο ! Αν αυτο καποιοι το βαφτιζουν σοσιαλισμο δικαιωμα τους αλλα με τον μαρξισμο δεν εχει σχεση .....

Σχολιο.- η εκμεταλευση μπορει να εχει διαφορες μορφες ! πχ ποιος θα εχει τα μηχανηματα που παραγουν ;; δευτερο μπορει ο σοσιαλισμος να δυναμωνει τις ταξικες διαφορες ;;;; τοτε δεν ειναι σοσιαλισμος ...

Σχολιο.- αν ο σκοπος ο δικος σου ειναι αλλος μπορεις να ονομαζεις οπως θες την κινα! ο δικος μου ειναι κια κοινωνια χωρις εκμεταλευση πλουσιους και φτωχους ..χωρις ταξεις και ταξικες διαφορες ! για μενα ο μαρξισμος ειναι επιστημη και παντα παρων ! Διαφορετικες λογικες ! μαρξιστικα μονο σοσιαλισμο δεν εχει η κινα ......

Σχολιο.- μερικοί θέλουν να ξαναγράψει ο Μαρξ το Κεφάλαιο λες και ο Μαρξ ήταν προφήτης και μπορούσε να προβλέψει μέχρι κεραίας αυτό που θα συνέβαινε μετά τον θάνατο του. Αντί να λένε ότι η αυτοματοποίηση έχει κάνει αντικειμενική ανάγκη τον σοσιαλισμό αυτοί θέλουν να ξαναγράφει το Κεφάλαιο. Τρικυμία εν κρανιω

Σχολιο.- απ τα λίγα που ξέρω μέσω δημοσιευμάτων , ΥΓΕΙΑ , ΠΑΙΔΕΙΑ , ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ και ΣΤΕΓΗ είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ για ΟΛΟΥΣ τους Κινέζους και ΟΧΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ όπως συμβαίνει σε όλη τη ΔΥΣΗ !!! Επίσης , εκείνα που βλέπουμε άπαντες , είναι η ιλιγγιώδης άνοδος του βιοτικού επιπέδου τα τελευταία 75 χρόνια που κυβερνάει το Κομμουνιστικό κόμμα Κίνας και η πλήρης απροθυμία των πολιτών να αλλάξουν τρόπο διακυβέρνησης !!! Αυτά.

Σχολιο.- Έχει ένα οξύμωρο σχήμα καπιταλισμό με ανάπτυξη ανεβαίνει ως αναδυόμενη δύναμη

Σχολιο.- Η Κίνα, αυτή η πολυανθρωποτατη χώρα εξασφάλισε τροφή, στέγη, υγεία, παιδεία σε όλους τους κινεζους, μέσα σε λίγα σχετικά χρόνια & μια ιλιγγιωδη ανάπτυξη & άνοδο του επιπέδου ζωής όλων ! Δεν είναι κομμουνισμός είναι όμως  βασισμένο σε αποκλειστικά δικό τους μοντελο. Εμένα με καλύπτει ως τύπος αναπτυξης έστω κι ετσι, δεν είναι το ιδανικό μου αλλά δεν το απορρίπτω κιόλας & μόνο που τάισε 1,5 δις ανθρώπων.

Σχολιο.- αρχισαμε ;; κακο πραγμα η αντικουκουεδιλα! τωρα αν θες να δεις τι λεει το κκε μπορεις να διαβασεις τις θεσεις! δευτερο αν καποιον τον καλυπτει ο κινεζικος καπιταλισμος δικαιωμα του αλλα να ξερουμε γιατι μιλαμε! ειναι τοσο σοσιαλιστικη η κινα οσο ειναι ο Κασελακης αριστερος!

Σχολιο.- ... μάλλον δεν προσέχεις τι διαβάζεις, ξαναδιάβασε το & υπογράμμισε μου που γράφω για κομμουνιστική Κίνα , πλιζζζζζ .... & δεν είναι αντικουκουεδιλα το έχω γράψει χίλιες φορές ... στο ΚΚΕ δεν αρέσει τίποτα ούτε ο Τσάβες ούτε ο Μαδουρος, ούτε ο Κιμ ούτε ο Κανταφι .. μόνο τα δικά του υποστηρίζει τα ... ούτε ...ούτε ... & είδαμε τα χαιρια μας ...

Και τώρα που το είπες δάνεισε μου τις "θεσείς" γιατί δεν τις ξέρω για να μάθω & τι είναι  ....

Σχολιο.- αχαχαχαχα...εγω εκπτωσεις στην ιδεολογια μου και στην λογικη μου δεν κάνω.Αν, κάποιον τον καλυπτει ο κινεζικος καπιταλισμος δικαίωμα του αλλα να τον λεει με το ονομαετου.

Σχολιο.- πας καλά;;θα ξεχασουμε τι ειναι σοσιαλισμος γιατι ετσι θέλεις;θα ξεχασουμε θεωρια και θεωριτικους για να μην σας χαλασουμε το παραμύθι;

Σχολιο.- αμα ρωτησω τους κινεζους θα μου τα πουν κινέζικα.Τωρα, σύμφωνα με την λογικη σου ο σοδιαλισμος θα έρθει μέσο του κοινωνικού κρατους όταν κανει δωρεάν υγεία παιδεία. Κατι,που ειχανε και σε καπιταλιστικά κρατη κάποτε.Λες,να ειχανε σοσιαλισμό;

Σχολιο.- Από την εικόνα μόνο: Δείχνει ευημερία (δεν ξέρουμε για ποιον), δείχνει ανάπτυξη της τεχνολογίας, αλλά θυμίζει την οποιαδήποτε δυστοπική ταινία επιστημονικής φαντασίας. Αν αυτό θεωρείται αποτέλεσμα 75 χρόνων κομμουνισμού, ένα σαφές όχι!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΑΛΛΙΑΝΕ ΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟ ΕΣΥ..ΝΑ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο «ΦΙΛΟΣ» ΣΟΥ

ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΣ ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΖΑΤΕ...

13 Νοεμβρίου 2013: Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης αναφωνεί γεμάτος περηφάνια ότι οι απολύσεις από το χώρο της Υγείας δεν γίνονται λόγω μνημονίων αλλά επειδή ο ίδιος και η συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου πιστεύουν ιδεολογικά σε αυτές...

ΟΤΑΝ Ο ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΌΝ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΚΑΊ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΜΑΡΙ

Άδωνις Γεωργιάδης: «Εγώ κάνω τις απολύσεις - Μην μου πάρει τη δόξα η Τρόικα»

Σχολιο.- Για εσχάτη προδοσία πρέπει να δικαστούν όλοι τους, ελπίζω να προλάβουμε να τη ζήσουμε αυτή τη στιγμή

Σχολιο.- Ολα αυτά τα τομάρια που εχουν κατσικωθεί στούς σβέρκους μας χρειαζόταν μία δικαιοσύνη ανεξάρτητη που δυστυχώς δέν υπάρχει..Τωρα η ηγεσία της κατευθύνει σέ αδιέξοδα οτι βαραίνει τήν ακροδεξιά κυβέρνηση στήν οποία καί απολογείται..



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



FT: Ελλάδα και Ισπανία πιέζονται για να παραχωρήσουν αντιαεροπορικά στην Ουκρανία

Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΪΣΗ ΤΗΣ ΕΕ - ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ

Η εθελόδουλη Κυβερνηση του ΜωΫση αφοπλίζει τα Ελληνικά Νησιά για την Ουκρανία του κοκαϊνακια ναζι Ζελενσκι...

Κρίσιμη συνεδρίαση που θα αφορά στην Ουκρανία και στην έγκριση περαιτέρω βοήθειας, πολεμικής και μη, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα 22 Απριλίου, στο Λουξεμβούργο στο περιθώριο του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε.

Η Ουκρανία έκανε αυτό το μήνα επείγουσα έκκληση στους δυτικούς συμμάχους για επτά επιπλέον συστήματα αεράμυνας, όπως τα αμερικανικής κατασκευής Patriot ή τα σοβιετικής ανάπτυξης S-300, καθώς η Ρωσία εντείνει την αεροπορική και πυραυλική εκστρατεία εναντίον των πόλεων και των υποδομών ενέργειας της χώρας.

Η Ελλάδα και η Ισπανία ειδικότερα αντιμετωπίζουν έντονες πιέσεις από τους συμμάχους τους στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Οι Ευρωπαίοι ηγέτες προέτρεψαν προσωπικά τους πρωθυπουργούς της Ισπανίας και της Ελλάδας Πέδρο Σάντσες και Κυριάκο Μητσοτάκη σε σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες την περασμένη εβδομάδα να δωρίσουν συστήματα αεράμυνας στην Ουκρανία, σύμφωνα με άτομα που είχαν ενημέρωση για τις συζητήσεις. 

Για να πείσουν τους ηγέτες της Ελλάδας και της Ισπανίας, οι ένοπλες δυνάμεις των οποίων διαθέτουν μεταξύ τους περισσότερα από δώδεκα συστήματα Patriot καθώς και άλλα, όπως τα S-300, οι σύμμαχοι επιχειρηματολόγησαν ότι οι ανάγκες των δύο χωρών δεν είναι τόσο μεγάλες όσο της Ουκρανίας και ότι δεν αντιμετωπίζουν άμεσες απειλές. 

Υπενθυμίζεται πως η Ουκρανία φέρεται να ενδιαφέρεται ιδιαιτέρως για τα συστήματα S-300 που διατηρεί η Ελλάδα, καθώς οι ουκρανικές δυνάμεις τα έχουν ήδη στο οπλοστάσιο τους και έχουν εμπειρία στον χειρισμό τους. 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Γεράνεια Όρη και.. σατανικές συμπτώσεις:

1) Με κόκκινο οι εκτάσεις που κάηκαν το 2021.

2) Με κίτρινο οι αιτήσεις που έχουν γίνει για ανεμογεννήτριες (σε λίγες μέρες θα είναι πράσινο).

3) Με πράσινο οι αιτήσεις που έχουν πάρει βεβαίωση παραγωγού.

Αλλά...στις πλάτες των ιδιοκτητών ακινήτων η ευθύνη.."αντιπυρικής προστασίας"(εδώ δεν γελάνε...δίνουν σκληρό μάθημα στις κάλπες στους κάλπικους "σωτήρες"του τρικομματικού κυβερνητικού τέρατος ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ)



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν θα μείνει ούτε ένα δέντρο φέτος.

Φωτια τώρα στον Άγιο.Στεφανο Μονεμβασίας Λακωνιας-

Πνεουν θυελλώδεις άνεμοι 8 μποφορ

Έκκληση από τη Φιλοζωική Ένωση Εθελοντών Μονεμβασιά όσοι έχουν δεμένα ζώα στην περιοχή να τα λύσουν.

Πηγη:Φιλοζωικη Ενωση Εθελοντων Μονεμβασιας



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Tέρνεια Όρη θα λέγονται από δω και στο εξής τα Γεράνεια Όρη!

71 ατσάλινοι γίγαντες ύψους 115 μέτρων θα τοποθετηθούν στην κορυφογραμμή των Γερανείων από την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ.

Η αίτηση έγινε δεκτή από την ΡΑΕ και ύστερα από αυτήν την απόφαση το βουνό μας θα περάσει στον κατασκευαστικό όμιλο…

Ελεύθερα Βουνά Χωρίς Αιολικά

ΟΧΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ

Σχολιο.- Η φρικαλέα "πράσινη κάμπια" των ανεμοφουρφούριων πάνω στα Γεράνεια καταπίνει τα πάντα. Εσείς απλά ψηφίζετε το τρικέφαλο τρικομματικό τέρας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ χειροκροτώντας την καταστροφή...

Σχολιο.- Πώς μπορεί κάποιος να λέγεται άνθρωπος αν δεν σκέφτεται το μέλλον των παιδιών σε αυτον το πλανήτη;

Σχολιο.- Εάν εμείς θέλουμε να αυτοκτονήσουμε ας το κάνουμε με ποιο δικαίωμα όμως τερματίζουμε και την ζωή των παιδιών μας . Ποιος μας το έδωσε αυτό το δικαίωμα ;

Δεν μπορεί από τη μια να θεωρείς ότι τους χαρίζεις την ζωή και από την άλλη με τις πολιτικές επιλογές μας να τους στερούμε την δυνατότητα να ζήσουν ως άνθρωποι σε ένα υγιές περιβάλλον και όχι σκλάβοι των ολετηρων που κυβερνούν τη χώρα ...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πλήρης επίθεση πλύσης εγκεφάλου από κάθε λογής απόχρωσης νεοφιλελέ γιουσουφάκια στα βοθροκάναλα με θέμα την "πολιτική σταθερότητα



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



25/4/2024     -      20.00

- Στο «μέτωπο» των εκκαθαρίσεων στον ρωσικό κρατικό μηχανισμό, ελέω διαδικασίας «κάθαρσης» που βρίσκεται σε εξέλιξη, μετά την προχτεσινή σύλληψη του πρώην (Στγ: απολύθηκε και επισήμως σήμερα από τον Σεργκέι Σοϊγκού) αναπληρωτή Υπουργού Άμυνας Τιμούρ Ιβανόφ, της συζύγου του και ενός ακόμη συνεργάτη τους, χτες ανακοινώθηκε και η σύλληψη της πρώην αντιπροέδρου της περιφερειακής κυβέρνησης της Μόσχας, Σβετλάνα Στριγκουνκόβα, η οποία είχε παραιτηθεί στα τέλη Μαρτίου από τη θέση της «μετά από δική της επιθυμία». Η Τσιγκουνκόβα κατηγορείται για υπεξαιρέσεις δημοσίου χρήματος ύψους 150 εκατομμυρίων ρουβλιών (γύρω στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ). Το ίδιο ποσό για τον προλεγόμενο Ιβανόφ αγγίζει, παρακαλώ, το 1 δισεκατομμύριο ρούβλια (γύρω στα 10 εκατομμύρια ευρώ)!!!

- Σε ό,τι αφορά στα πλήγματα των τελευταίων 2 ημερών από πλευράς ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, αυτά συνεχίστηκαν σε τακτική, πλέον, βάση. Σημαντικότερο, από πλευράς συνεπειών, πλήγμα, ήταν αυτό σε αποθήκη πυρομαχικών στο Νικολάγεφ, που οδήγησε σε αλυσιδωτές εκρήξεις και μεγάλη πυρκαγιά που κατασβήστηκε μετά από πολλές ώρες. Σοβαρά πλήγματα υπέστησαν επίσης χώροι προσωρινής διαμονής Ουκρανών και ξένων στρατιωτικών στην Οδησσό, καθώς και αποθήκες πυρομαχικών στο Ντομπροπόλγε (κατεχόμενο τμήμα ΛΔ Ντονιέτσκ).

- Την ίδια ώρα οι VSU συνέχιζαν τα πλήγματά τους κατά αμάχων σε διάφορες (κυρίως παραμεθόριες) περιοχές της Ρωσίας. Η χτεσινή μέρα ολοκληρώθηκε, ευτυχώς, χωρίς νεκρούς αμάχους – υπήρξαν λίγοι τραυματίες και υλικές ζημιές από αυτές που θεωρούνται ως «αντιμετωπίσιμες».

Σχολιο.- Πού πάνε τα γατάκια οι Ρώσοι, 1-10 εκατομμύρια ευρώ υπεξαίρεση από δημόσιο χρήμα είναι ποσό βαθμίδας κατωτατου υπαξιωματικου για τους δικούς μας κυβερνώντες

Σχολιο.- ισχύει ότι Ουκρανός στρατιώτης έβγαλε βίντεο στο τικ τοκ , το είδαν οι ρωσικές υπηρεσίες και χτύπησαν την βάση ;

Σχολιο.- Υπάρχουν αρκετά παρόμοια περιστατικά

Σχολιο.- άκουσα ότι πλέον οι VSU απαγόρευσαν το tik tok γι'αυτό ρωτάω

Σχολιο.- Και πολλά άλλα (το Telegram, πχ).

Σχολιο.- Τα ούκρανα αντέγραψαν τους Ρώσους στην κατασκευή οχυρωματικών γραμμών με σωρεία ναρκοπεδίων καθιστώντας αρκετά δύσκολη την προέλαση καθώς αυτά πρέπει πρώτα να εκκαθαριστούν . Και με δεδομένο ότι οι Ρώσοι - και σωστά - δεν θέλουν απώλειες ανδρών, η προέλαση θα επιβραδυνθεί. Δυστυχώς ο πόλεμος αυτός με την συνεχή τροφοδοσία από τη Δύση σε εξοπλισμούς και εξειδικευμένο προσωπικό εξελίσσεται σε πόλεμο αντοχών για γερά νεύρα. Έχουν συμφιλιωθει με την ιδέα ότι δεν πρόκειται να νικήσουν τη Ρωσία στα πεδία των μαχών, οπότε κατέληξαν στο να της προκαλούν διαρκή ενόχληση και φθορά.

Σχολιο.- Η Τσιγκουνκόβα πάντως παρόλο το όνομά της ..... μια χαρά λάρζ έδειξε να είναι στην υπεξαίρεση!

Σχολιο.- Στριγκουνκόβα τη λένε (το διόρθωσα), αλλά το νόημα δεν αλλάζει!... 

Στριγκούν, πάντως, είναι στα Ρωσικά ο κουρέας!!! Σε κάτι από... «κούρεμα» παραπέμπει, λοιπόν, το επίθετο της λεγάμενης!... Κοντά έπεσε κι έτσι!!! 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Σκόνη της Σαχάρας πάνω στα τζάμια των αυτοκινήτων κολλάει σε μαγνήτη… Τα συμπεράσματα δικά σας…

Σχολιο.- Η "σκόνη" της Αφρικής που είναι νότια,αλλά ερχόταν από τα δυτικά!

Πώς λέμε φυσάει Βοριάς από το Νοτιά;;;

Ε αυτό ακριβώς" πςεκασμενοι" μου!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στις Σκανδιναβικές χώρες, οι αγρότες ή όσοι καλλιεργούν βιολογικά λαχανικά και φρούτα στους κήπους τους χτίζουν μια μικρή καλύβα δίπλα στα σπίτια, τους κήπους και τα χωράφια τους.

Βάζουν τα αγαθά τους σε σακούλες για να τα πουλήσουν μέσα σε αυτήν την καλύβα, βάζουν αυτά που πωλούνται σε σιτηρά χωριστά και τοποθετούν ένα κουτί με χρήματα δίπλα της.

Ο πωλητής δεν μένει υπεύθυνος για τα λαχανικά, πάει και κάνει άλλες δουλειές.

Πεζοί, ποδηλάτες και αυτοκίνητα που περνούν σταματούν εκεί για να ψωνίσουν και να βάλουν τα χρήματά τους στο κουτί.

Κάθε φορά που τα χρήματα στο κουτί γίνονται περισσότερα, οι άνθρωποι αφήνουν φιλοδώρημα κάθε φορά για να στηρίξουν τους αγρότες τους.

Οι αγρότες πάνε το ηλιοβασίλεμα, παίρνουν τα χρήματά τους από το κουτί και ετοιμάζουν νέες σακούλες λαχανικών για το πρωί της επόμενης μέρας..



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΗΠΑ 

Με ποσοστό 73% οι 4.500 εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της Volkswagen στην Chattanooga του Tennessee, ψήφισαν την ένταξή τους στο συνδικάτο United Auto Workers



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φουλ στρατικοποιηση της αστυνομίας εδώ και χρόνια ..εδώ στις ΗΠΑ πάνε να καταστείλουν τους φοιτητές στο Τέξας (Austin)

Για φαντάσου! Καθ' οδόν για να ακυρώσουν το φοιτητικό συλλαλητήριο στο Πανεπιστήμιο του Τέξας Ακούστε τις φωνές και τα συνθήματα των φοιτητών στο βάθος....Free free Palestane…



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



54 χρόνια μετά την ανάπτυξη της Εθνοφρουράς στο Kent State και τη διενέργεια της αποτρόπαιας σφαγής φοιτητών που διαμαρτύρονται για τον πόλεμο στο Βιετνάμ, η διοίκηση του Πανεπιστημίου Κολούμπια απειλεί τώρα να φέρει την Εθνοφρουρά στην πανεπιστημιούπολη για να συντρίψει τις διαμαρτυρίες των φοιτητών που αντιτίθενται στη Είναι η αποκορύφωση της ειρωνείας ότι οι αξιωματούχοι της διοίκησης του Πανεπιστημίου Columbia απηχούν τις εκκλήσεις των ακροδεξιών ρεπουμπλικάνων στο Κογκρέσο να χρησιμοποιήσουν τον αμερικανικό στρατό για να καταστείλουν το φοιτητικό κίνημα

Οι προσπάθειες εκφοβισμού, εκφοβισμού και κατάρριψης της βούλησης των φοιτητών που απαιτούν δικαιοσύνη δεν θα πετύχουν. Άνθρωποι σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο χαιρετίζουν την ηρωική στάση που πήραν οι φοιτητές και οι φοιτητές της Κολούμπια στις πανεπιστημιουπόλεις σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες που απαιτούν την απελευθέρωση της Παλαιστίνης



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χιλιάδες φοιτητές, καθηγητές και προσωπικό έχουν εισέλθει και περικυκλώσει τον καταυλισμό καθώς ελικόπτερα αιωρούνται από πάνω.

Η προθεσμία συγκέντρωσης παρατάθηκε μέχρι τις 8 π.μ. Είμαστε αμετακίνητοι .



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η κόρη του Edwar Said, Najla Said, στο στρατόπεδο αλληλεγγύης της Columbia για την υποστήριξη του φοιτητικού κινήματος... 

(Ο αμερικανοπαλαιστινιος Έντουαρντ Σαΐντ ήταν ακαδημαϊκός, πολιτικός ακτιβιστής και ένας από τους σημαντικότερους διανοούμενους του 20ού αιώνα. 

Ήταν υποστηρικτής του παλαιστινιακού αγώνα και της δημιουργίας ενός ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους.

ήταν Kαθηγητής Συγκριτικής Λογοτεχνίας στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης

Έγραψε το σημαντικό βιβλίο "Οριενταλισμος "

Το πλέγμα της γνώσης και της εξουσίας που δημιουργεί τον «Ανατολίτη» και κατά μία έννοια τον εξαφανίζει ως ανθρώπινο ον δεν είναι λοιπόν για μένα ένα αποκλειστικά ακαδημαϊκό πρόβλημα. 

Είναι ωστόσο και διανοητικό πρόβλημα με μια πολύ προφανή σημασία.

Κατόρθωσα ν’ αξιοποιήσω τα φιλολογικά και πολιτικά μου ενδιαφέροντα για την περιγραφή και ανάλυση ενός οικουμενικού προβλήματος, της γέννησης, της εξέλιξης και της εδραίωσης του Οριενταλισμού. 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6Μ.Μ: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΑΦΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΖΑ! ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ! 

Ελάτε μαζί μας στις 6 μ.μ. αυτή την Παρασκευή στο 800 Robson Plaza και στο šxw ƛ̓ən əq Xwtl’e7én ḵ Square (γνωστή ως Robson Square).

Έχουν περάσει πάνω από 200 ημέρες από την έναρξη της εκστρατείας γενοκτονίας 2023/24 του σιωνιστικού καθεστώτος στη Γάζα, χωρίς παύση ή διακοπή, και είμαστε πιο αποφασισμένοι από ποτέ στον αγώνα μας για δικαιοσύνη και απελευθέρωση.

Με το σιωνιστικό καθεστώς να απειλεί με εισβολή στη Ράφα, πρέπει να ενισχύσουμε την αποφασιστικότητά μας και να εμφανιστούμε για να καλέσουμε την κυβέρνησή μας για αμφίδρομο εμπάργκο όπλων στο Ισραήλ και να τερματίσει τη καναδική συνενοχή σε αυτή τη γενοκτονία.

Κινητοποιούμαστε για άλλη μια φορά για να απαιτήσουμε τα χέρια μακριά από τη Ράφα, τη Γάζα και την Παλαιστίνη - ένα τέλος στην καναδική συνενοχή με εμπάργκο όπλων, ένα τέλος στην πολιορκία της Γάζας, ένα τέλος στην κατοχή και όλοι οι κρατούμενοι και πρόσφυγες να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Στεκόμαστε ενωμένοι στον αγώνα για πλήρη απελευθέρωση των Παλαιστινίων, ελευθερία, κυριαρχία και αυτοδιάθεση. Δόξα σε κάθε μάρτυρα. Μέχρι τη νίκη και την επιστροφή. Με βροχή ή με λάμψη, θα σας δούμε στους δρόμους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Financial  Times : Ισχυρή ανάπτυξη στην Ελλάδα αλλά η χώρα θα είναι σύντομα η φτωχότερη στην ΕΕ

Σχολιο.- Είμαστε τόσο μαλακές που μας δουλευουνε. Ξυπνάτε ωρε ραγιάδες.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πέθανε πατέρας βουλευτή και κάτι έγινε!

Όταν πέθαιναν οι δικοί μας πατεράδες, υπό την σύμφωνη γνώμη κάποιων λεγόμενων γιατρών, δεν τρέχει τίποτα...

Έμπαινε στο νοσοκομείο και η πρώτη ερώτηση ήταν: "πόσων χρονών είσαι;;;".

Κι αυτό ήταν το κριτήριο επιβίωσης, για κάποιους λεγόμενους γιατρούς.

Κι είναι προσωπική η εμπειρία.

Ήρθε κι ο ψυχολογικός καταναγκασμός με τον ιό κορώνα και μας έπεισε, για την ευαισθησία της επαγγελματικής κλάσης...

Αυτά συμβαίνουν, όταν τα πανεπιστήμια δεν βγάζουν επιστήμονες, μα κοινούς επαγγελματίες...

Κάθε υπερβολή, αποδεκτή. Σχετίζεται με την εμπειρία ενός εκάστου.

Σχολιο.- Δεν είναι το ότι πέθανε ο συγκεκριμένος αλλά ο σάλος που έχει προκληθεί.Θα κινηθεί νομικά λέει.Εναντιον ποιου; Της κυβέρνησης που υπηρετεί ο ίδιος.Του ίδιου συστήματος που ο ίδιος υπέγραψε τα νομοσχέδια για την πλήρη διάλυση της δημόσιας υγείας;Αυτό είναι το παράλογο.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν είναι πολύ αργά για να νικήσει η Ουκρανία στον πόλεμο με τη Ρωσία.

δήλωσε ο Γενς Στόλτενμπεργκ !

Τι πίνει ???? ο άνθρωπας



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



έλα ρε !και το Κολούμπια το ρήμαξαν τα κομμούνια ?

Μετά το ΕΚΠΑ και το ΑΠΘ ρήμαξαν και το Κολούμπια με ''αηδιαστικά'' συνθήματα ενάντια στο ΌΜΟΡΦΑ & αγγελικά πλασμένο κράτος των Ισδραλητών και υπέρ των ιθαγενών Παλαιστηνίων .

Καλά το ''Δημοκρατικό'' Μπαιντενίσιο (παρα)κράτος , πως το επιτρέπει ??? αστυνομία ΑΕΙ ΔΕΝ υπάρχει ??? κανένας πρύτανης ''σοβαρός ''(σαν του ΑΠΘ)να υπογράψει την σφαγή των φοιτητών του ???



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στό μητσοτακιστάν το κράτος μισεί το έθνος,τον λαο και την χώρα…!!!

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ…???????

Αυτή και τοιαύτη είναι η ΑΑΔΕ…θεματοφύλακας της κρατικής ΟΜΕΡΤΑ..

Αφού το κράτος ως εξουσιαστικός μηχανισμός περιλαμβάνει στα μέσα 

του: Κυβέρνηση,βουλή,δικαστές,

εισαγγελείς,φορολογικές αρχές,

σώματα ασφαλειας,στρατό,

ΜΜΕεξαπατησης,προπαγανδιστικους μηχανισμούς,χρηματοπιστωτικό συστημα κλπ…!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΡΩΔΙΑ !!!

Και ήταν και μαγνητοσκοπημένη! Φαντάσου...

Ακόμα και η συνέντευξη είναι οικογενειακή υπόθεση. 

Ο θείος Μητσοτάκη και η ανιψιά Κοσιώνη Κι αν τυχόν ξεχάσει κάτι να ρωτήσει τον Μητσοτάκη απόψε στον ΣΚΑΪ η Κοσιώνη, δε χάθηκε ο κόσμος. Τον ρωτάει την Κυριακή στο οικογενειακό τραπέζι. Του έγιναν πολύ “σκληρές” ερωτήσεις για τις οποίες ΔΕΝ ήταν “προετοιμασμένος” ο Θείος...Όλα βαίνουν καλώς στον επίγειο παράδεισο της βαλκανικής Κολομβίας !



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πόσοι πέθαναν εκτός ΜΕΘ επί καραντίνας, όσο εσείς υποστηρίζατε την κυβέρνηση της ΝΔ, Κύριε Καλλιανέ ;; Την διάλυσης και το τέλους του ΕΣΥ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΤΩΡΑ ; Εμένα μου ακύρωσαν προγραμματισμένο χειρουργείο καρκίνου γιατι δεν υπήρχε αναισθησιολόγος !!

Μία συγνώμη, δεν ξέρω αν είναι αρκετή για αυτά που 

υπηρετείτε ψηφίζοντας νόμους ολέθριους.


Tι έλεγε ο Καλλιανος πριν..αρχίσει να ωρύεται για τον πατέρα του;

"Εγω δεν ξέρω κανέναν άνθρωπο που να έχασε τη ζωή του γτ δεν πρόλαβε να μπει σε ΜΕΘ! Το είπε και ο Μητσοτάκης!"

ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για το θάνατο του πατέρα σου και τόσων άλλων κύριε Καλλιανε. ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ...

ΤΩΡΑ ΗΘΕΛΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΔΩΝΙ  ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΓΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΜΑΘΕΣ !!!

Σχολιο.- Αν είναι πραγματική η θλίψη του, το επόμενο βήμα του, είναι η παραίτηση από το κόμμα της μίζας και της διαφθοράς την ΝΔ, και μετά να τα πει έξω από τα δόντια. Διαφορετικά τα δάκρυα του είναι επικοινωνιακά παιχνιδάκια άνευ αξίας και ουσίας.....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όλα έχουν χαθεί: το νέο πακέτο βοήθειας των ΗΠΑ προς την Ουκρανία είναι καταδικασμένο

ο Zelensky θα έχει το πολύ 20 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου 2025 και απο αυτα τα 8 δις. θα ειναι για μισθούς και συντάξεις.......23 δισεκατομμύρια από 61 δισεκατομμύρια, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την «αναπλήρωση των αμερικανικών οπλοστασίων» και άλλα 11,3 δισεκατομμύρια, τα οποία διατίθενται για «τρέχουσες στρατιωτικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ στην περιοχή».Προσθέστε την βοήθεια σε Ισραήλ και Ταιβάν και.........

Καθίστεε αναπαυτικά στον καναπε σας και διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των Δυτικων εφημερίδων που δεν λειτουργουν σαν παπαγάλοι όπωε στην Ελλάδα και θα καταλάβετε τι υπέγραψε το Αμερικανικο Κογκρέσο.....

Guardian: «Τα ρωσικά στρατεύματα έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο στην ανατολική Ουκρανία».

Newsweek: " Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις ενδέχεται να χάσουν ορισμένες θέσεις τις επόμενες εβδομάδες"

Forbes : «Δύο ταξιαρχίες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων διέφυγαν από το Ocheretino».

The Hill: «Το νέο πακέτο βοήθειας για την Ουκρανία που διατέθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι σημαντικό για το Κίεβο , αλλά δεν είναι ικανό να αλλάξει ριζικά την κατάσταση στο πεδίο της μάχης».

The Independent: «Το πακέτο στρατιωτικής βοήθειας της Ουκρανίας μπορεί να είναι άχρηστο».

Αμερικανός Συντηρητικός: «Η νέα στρατιωτική βοήθεια των ΗΠΑ στην Ουκρανία δεν θα οδηγήσει τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις στη νίκη».

Politico : «Είναι πολύ αργά».

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένας Μαλαισιανός γιατρός με το όνομα Δρ. Syafiq Nordinο, ο οποίος θεωρείται κορυφαίος και τάχθηκε υπέρ των εμβολίων έχει βγάλει μια ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρακαλώντας τους χιλιάδες ασθενείς του να τον συγχωρήσουν που τους εμβολίασε με το εμβόλιο mRNA της Pfizer-BioNTech για τον COVID-19 κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Έγραψε σε μια ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook, στους δεκάδες χιλιάδες ακολούθους του ότι είναι «λυπημένος» για τον ρόλο του στη διευκόλυνση της καταστροφικής κυκλοφορίας του των πειραματικών εμβόλιων mRNA που έχουν προκαλέσει αμέτρητους θανάτους και πολλαπλάσιες παρενέργειες σε όλο τον κόσμο.

Εξηγώντας ότι έχει καταλάβει το λάθος του, ο Δρ Νόρντιν είπε ότι, πρόσφατες αποκαλύψεις σχετικά με τα εμβόλια mRNA του Covid, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι περιέχουν χιλιάδες δισεκατομμύρια nanobots DNA και τα δεδομένα που έδωσε στη δημοσιότητα η γερμανική κυβέρνηση αποκαλύπτουν ότι η λεγόμενη πανδημία Covid δεν ήταν τίποτα άλλο από απο μια απάτη και πως στην πραγματικότητα δεν υπήρχε.

Ο Δρ Νόρντιν έχει ενωθεί πλέον με άλλους επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου που προσπαθούν να ξυπνήσουν τον κόσμο παραδεχόμενοι ταλάθη τους σχετικά με την απάτη του Covid, συμπεριλαμβανομένων των Δρ. John Campbell , Dr. Aseem Malhotra , Prof. Angus Dalgleish και Dr. Drew.

Με τίτλο «ΣΥΓΧΩΡΕΙΣΤΕ ΜΕ», η viral ανάρτηση του Dr. Nordin έχει ως εξής:

1. Υπό το φως των πρόσφατων ειδήσεων για την Pfizer, αποκαλύφθηκε μια αδυναμία στον κλάδο, στον οποίο ανήκω.

2. Αισθάνομαι λυπημένος γιατί, πριν συναντήσω τον Δρ Razin Jaafar, υπήρχαν πολλά λάθη στις ιατρικές συμβουλές που παρείχα , ειδικά σχετικά με τον COVID.

3. Ωστόσο, του είμαι πολύ ευγνώμων γιατί τώρα είμαι πιο ανοιχτόμυαλος και πιο διαφωτισμένος σχετικά με τις επιστήμες υγείας, οι οποίες ειλικρινά είναι πιο φυσικές και ταιριάζουν στην ψυχή μου ως ιατρός και ως μουσουλμάνος.

4. Κατά τη διάρκεια των περασμένων εποχών COVID, ήταν δύσκολο για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας να προσπαθούν να παρέχουν τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας και ακόμη πιο δύσκολο για τους υπόλοιπους πολίτες που αντιμετώπιζαν τα μέτρα.

5. Η χορήγηση του εμβολίου εκείνη την εποχή θεωρήθηκε ο καλύτερος τρόπος και το πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού ξεκίνησε πολύ γρήγορα.

6. Συμμετείχα, υπό την ιδιότητά μου, στην παροχή ιατρικών συμβουλών και τη λήψη «συγκατάθεσης» για τη χορήγηση του εμβολίου.

7. Εγώ, ως ιατρός, έλαβα επίσης 3 εμβόλια Pfizer .

8. Όλα έγιναν με τρόπο ‘touch & Go’, ήταν αδύνατο για μένα να αναγνωρίσω σε ποιον είχα δώσει ιατρική συμβουλή σχετικά με αυτό το θέμα.

9. Με αυτό, θα ήθελα να ζητήσω χιλιάδες φορές συγγνώμη για τα λάθη που είχα κάνει τα προηγούμενα χρόνια, ειδικά σε όσους ήρθαν σε εμένα κατά τη διάρκεια της περιόδου μαζικών εμβολιασμών κατά του COVID.

10. Ειλικρινά, δεν είμαι σε θέση να βοηθήσω οικονομικά τους τραυματισμένους σε περίπτωση που προεκύψαν επιπλοκές.

11. Ωστόσο, θα προσπαθήσω να προσφέρω πιο ολιστικές ιατρικές συμβουλές, σύμφωνα με τις Αποκαταστατικές επιστήμες που έφερε ο Δρ. Razin.

Ζητώ συγγνώμη, πολίτες της Μαλαισίας!

Δρ. Syafiq Nordin Restorative Medicine



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Antony Blinken, φτάνοντας στην Κίνα τον υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Επιτροπής του Κόμματος της Σαγκάης και μέλος του Πολιτικού Γραφείου Chen Jining.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, ο επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ θα έπρεπε να είχε συναντηθεί τουλάχιστον από τον Υπουργό Εξωτερικών.

Καθώς βγήκε από το αεροπλάνο, ο Antony Blinken, ο Πρόεδρος της Επιτροπής του Κόμματος της Σαγκάης και μέλος του Πολιτικού Γραφείου Chen Jining τον υποδέχτηκε χωρίς κόκκινο χαλί !!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εδώ μπορείτε να ακούτε ζωντανά το πρόγραμμα του Ραδιοφωνικού Σταθμού WKCR-FM, του Πανεπιστήμιου Columbia που πέρασε στα χέρια των φοιτητών που κατέλαβαν το πανεπιστήμιο!

Ο WKCR-FM έχει μετατραπεί, ακριβώς όπως και στις κινητοποιήσεις κατά του πολέμου του Βιετνάμ σε κέντρο ενημέρωσης των πανεπιστημίων που έχουν καταληφθεί εναντίον της συνεχιζόμενης γενοκτονίας των Παλαιστινίων και της συνεργασίας των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων με το κράτος του Ισραήλ!

https://www.cc-seas.columbia.edu/wkcr/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR1_VtY7snU5sej_qLbBe4dv24rhDe_-GmEgdzrtDMu2zNQaIDdnfg3rkeg_aem_ATlhmAjOxVkuQoIGB0_BjqdmXbDrMDzbMnbII3229uIZzvdLvfEI20o-W8cDuXiVB7_S-3_EW8hugN1PV0KIs2ud

σχολιο.- ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΝΕΑ: Γύρω στις 4 το πρωί σήμερα, φοιτητές στην πανεπιστημιούπολη κατέλαβαν το East Lawn έξω από τη Βιβλιοθήκη Μπάτλερ, με περίπου 50 σκηνές και πανό που έγραφαν "Liberated Zone" και "Gaza Solidarity". Το WKCR αυτή τη στιγμή καλύπτει αυτές τις εκδηλώσεις στην πανεπιστημιούπολη της Κολούμπια. Τακτικά προγραμματισμένα Ο προγραμματισμός θα προλαμβάνεται κατά διαστήματα από αυτές τις εξελίξεις καθώς εξελίσσονται.

Το πνεύμα του WKCR βρίσκεται στην ιστορική μας ιστορία, όχι μόνο ως διέξοδος για εναλλακτικό μουσικό προγραμματισμό αλλά και ως δημοσιογραφικό ίδρυμα με επίκεντρο τις φωνές των φοιτητών στην πανεπιστημιούπολη μας και τα ζητήματα που τους επηρεάζουν άμεσα. Με αυτό το πνεύμα το WKCR κάλυψε τις διαμαρτυρίες στην πανεπιστημιούπολη της Κολούμπια το 1968, και μόλις την απεργία του Συνδικάτου Εργαζομένων Φοιτητών το 2021. Πολύ απλά, το WKCR FM έχει πρόσβαση σε μια προοπτική που συχνά παραβλέπεται από τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης. Η σημερινή μας κάλυψη αποτελεί συνέχεια του προγραμματισμού των τελευταίων αρκετών μηνών σχετικά με εκδηλώσεις στην πανεπιστημιούπολη στον απόηχο των πρόσφατων και πολύ δημοσίων εντάσεων στην κοινότητα της Κολούμπια. Ελπίζουμε και σας παροτρύνουμε να παρακολουθείτε αυτή τη μοναδική προοπτική και να μείνετε συντονισμένοι για έκτακτα νέα και ενημερώσεις.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Οι ΗΠΑ παραδέχτηκαν και επίσημα - γιατί είναι γνωστό ότι χρησιμοποιούνται χωρίς να ανακοινωθούν από το Οκτώβρη του 2023 - ότι προμηθεύουν τους Ουκροναζί με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς! 

Οι λεγόμενοι ATACMS με εμβέλεια περίπου 300 χλμ, υποτίθεται ότι θα πλήττουν στόχους βαθιά μέσα στη Ρωσία!

-Αυτή τη φορά δεν υπήρξαν “πανηγυρισμοί” στη Δύση, ότι οι ΑTACMS “θα αλλάξουν τη ροή του πολέμου” μετά τα χουνέρια που έπαθαν όταν έταζαν τα ίδια για τα … Leopards και τα άλλα δυτικά άρματα, τους Patriot, τους πυραύλους μέσου βεληνεκούς και “Κρουζ”, τα F-16 κι άλλα πολλά!

Αντίθετα, μάλλον απαισιόδοξη είναι η Ουάσιγκτον…

-Η επίσημη παραδοχή όμως χρήσης πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς, αλλάζει ριζικά τους στόχους για τα τελικά αποτελέσματα του πολέμου:

-Η “ζώνη ασφαλείας” πια που θα επιδιώξει η Ρωσία, θα μετακινηθεί πλέον προς τα Δυτικά, μέχρι και τα σύνορα με το ΝΑΤΟ !

-Πραχτικά, για όσους δεν κατάλαβαν, στο τέλος του πολέμου - είτε στρατιωτικά, είτε με διαπραγμάτευση - ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 

• ούτε Ουκρανία, 

• ούτε Μολδαβία 

σαν οντότητες ελεγχόμενες από τη Δύση!

Είναι πια θέμα επιβίωσης και ζωτικής ασφάλειας για τη Ρωσία!

ΑΥΤΗ είναι η σημασία της παραδοχής των ATACMS!

Σχολιο.- ATACMS (Army Tactical Missile System)



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Η Αργεντινή στους δρόμους!

Η μεγαλύτερη ίσως διαδήλωση στην ιστορία της χώρας, με εκατομμύρια ανθρώπους στο Μπουένος Άϊρες!

-Δείτε το συγκλονιστικό μέγεθος στο πάνω βίντεο!

-Αφορμή χτες η πρόθεση του ακροδεξιού Μιλέι να … ιδιωτικοποιήσει και τα Πανεπιστήμια - αφήνοντας ανοικτό να κάνει το ίδιο και για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης!

-Στο κάλεσμα φοιτητικών ενώσεων και συνδικάτων, στην πρωτεύουσα της χώρας αλλά και σε άλλες πόλεις, εκατομμύρια Αργεντίνοι “ορκίστηκαν” να μην το επιτρέψουν!

Στην Αργεντινή, με 60% του πληθυσμού κάτω από τα όρια της φτώχειας, και πρόβλεψη ότι το σύνολο (99%) των οικογενειών θα έχει πέσει κάτω από αυτά τον Ιούλιο, 

-το κεντρικό πολιτικό σύνθημα πια, ανεξάρτητα από αφορμές για κινητοποιήσεις είναι “Κάτω ο φασισμός του Μιλέι” - με τις διαθέσεις στα πρόθυρα της ολοκληρωτικής εξέγερσης!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτό δεν είναι η Ρωσία, το Ιράν ή η Κίνα: 

Αυτή είναι η Αμερική, υπέρμαχος της δημοκρατίας και της ελευθερίας του λόγου, όπου η αστυνομία συλλαμβάνει φοιτητές και καθηγητές επειδή διαμαρτύρονται ενάντια στην αυτοκρατορική αποικιοκρατία, την εθνοκάθαρση, τη γενοκτονία και φυσικά επειδή λένε τις δύο πιο μισητές λέξεις για τον «ελεύθερο κόσμο»:

Free PaΙestine



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ισλαμοφασίστες της CIA έκαψαν μαζικά σπίτια χριστιανών στην Αίγυπτο σε περιοχή που ήθελαν να φτιάξουν εκκλησία!

25/04/2024

Γύρω στις 11 μ.μ. Την Τρίτη, 23 Απριλίου, ισλαμοφασίστες μισθοφόροι της CIA  πυρπόλησαν πολλά σπίτια και καταστήματα που ανήκουν σε Κόπτες Ορθόδοξους Χριστιανούς στο χωριό Al-Fawakher στο Saft Al-Khammar Al-Gharbiya, στην επαρχία Minya.

Καθώς οι φλόγες μεγάλωναν, οι ισλαμοφασίστες της CIA  προσπάθησαν να εμποδίσουν τους Χριστιανούς να εγκαταλείψουν τα φλεγόμενα σπίτια τους. Ωστόσο, οι αρχές ανέφεραν ότι δεν υπήρξαν θύματα.

Η επίθεση σημειώθηκε αφού διαδόθηκε η είδηση ότι οι κάτοικοι του χωριού, στο οποίο ζουν 3.000 χριστιανικές οικογένειες, είχαν λάβει άδεια για την ανέγερση ενός κτιρίου εκκλησίας. Ορισμένοι που συνδέονται με την εκκλησία δέχθηκαν απειλές μετά την έκδοση της οικοδομικής άδειας, με αποτέλεσμα ο Abna Makario, Αρχιεπίσκοπος Minya, να ειδοποιήσει τις αρχές.

Μουσουλμανοφασίστες μισθοφόροι της CIA φέρονται να καίνε σπίτια χριστιανών στη νότια Αίγυπτο

Οι Χριστιανοί της Αιγύπτου ζητούν εδώ και καιρό το δικαίωμά τους να έχουν ίσα δικαιώματα με τη μουσουλμανική πλειοψηφία και να μπορούν να χτίζουν ελεύθερα νέους χώρους λατρείας.

Πολλά σπίτια που ανήκαν σε ντόπιους χριστιανούς πυρπολήθηκαν αργά την Τρίτη στη νότια επαρχία Μίνυα της Αιγύπτου, στην πιο πρόσφατη από παρόμοιες πράξεις θρησκευτικής βίας κατά της θρησκευτικής μειονότητας, που ξέσπασε λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν από τους εορτασμούς του Ορθόδοξου Πάσχα των Κοπτών.

«Οι επιθέσεις πιστεύεται ότι πυροδοτήθηκαν από μια απόπειρα οικοδόμησης μιας νέας εκκλησίας στο χωριό Al-Fawakher στη Minya, που συνάντησε τη βίαιη απόρριψη των μουσουλμάνων γειτόνων τους», είπε στο The New Arab μια πηγή από την Κοπτική Ορθόδοξη Εκκλησία της Αιγύπτου.

«Όταν οι καθυστερημένοι μουσουλμανοφασίστες απέτυχαν να διώξουν τους Χριστιανούς από τα σπίτια τους ως μορφή τιμωρίας, οι μισθοφόροι ισλαμοφασίστες της CIA [σύμφωνα με πληροφορίες] έκαψαν τα σπίτια τους ενώ βρίσκονταν ακόμη μέσα», πρόσθεσε η πηγή, η οποία ζήτησε να παραμείνει ανώνυμη λόγω της ευαισθησίας του θέματος.

Οι Χριστιανοί της Αιγύπτου ζητούν εδώ και καιρό το δικαίωμά τους να έχουν ίσα δικαιώματα με τη μουσουλμανική πλειοψηφία και να χτίζουν ελεύθερα νέους χώρους λατρείας.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης, ο Αρχιεπίσκοπος Μίνυα Μακάριος, όπου κατοικεί τουλάχιστον το ένα τρίτο του χριστιανικού πληθυσμού της Αιγύπτου, ανέφερε σε ανάρτησή του στην επίσημη σελίδα του στο Facebook ότι οι αρχές περιόρισαν την κατάσταση και συνέλαβαν τους υπόπτους, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι αιγυπτιακές αρχές δεν έχουν ακόμη εκδώσει επίσημη δήλωση για το περιστατικό μέχρι τη στιγμή της δημοσίευσης.

Οι διακρίσεις κατά των Χριστιανών γίνονται πολύ πιο έντονες στο νότο.

Η Αιγυπτιακή Πρωτοβουλία για τα Προσωπικά Δικαιώματα κατέγραψε τουλάχιστον 77 επιθέσεις σε Κόπτες Χριστιανούς μεταξύ 2011 και 2016 στη Minya, φιλοξενώντας την πλειοψηφία των χριστιανών της χώρας. Ο ίδιος ο επίσκοπος Μακάριος επέζησε από απόπειρα δολοφονίας πριν από μια δεκαετία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απαγορεύεται στους Κόπτες να κατέχουν κυρίαρχες υπουργικές θέσεις ή ευαίσθητες θέσεις σε υπηρεσίες ασφαλείας Επίσης, δεν μπορούν νόμιμα να είναι υποψήφιοι για προεδρικές εκλογές. (σσ Ενώ οι Κόπτες είναι 30.000.000)

Οι Χριστιανοί είναι επίσης νομικά υποχρεωμένοι να ακολουθούν τον Ισλαμικό Νόμο Σαρία στα περισσότερα θέματα, εκτός από το γάμο και το διαζύγιο. Οι γυναίκες αγωνίστηκαν ατελείωτα για το δικαίωμά τους να έχουν ίσα μερίδια κληρονομιάς με τους άνδρες, αλλά μάταια.

Κανένα ακριβές ποσοστό Χριστιανών στην Αίγυπτο με μουσουλμανική πλειοψηφία δεν έχει ποτέ επισήμως απελευθερωθεί. Αλλά πιστεύεται ότι αποτελούν περίπου το 10 έως 15 τοις εκατό του σχεδόν 109 εκατομμυρίων πληθυσμού. οι περισσότεροι είναι Κόπτες Ορθόδοξοι, από τις παλαιότερες χριστιανικές κοινότητες του κόσμου.(σσ άλλες πηγές αναφέρουν ότι οι Κόπτες είναι 30.000.000)



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από τη Σούδα βρετανικό αεροσκάφος έκανε 7ωρη αναγνωριστική αποστολή σε ακτές Συρίας όπου ρώσικες βάσεις. ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ

25/04/2024

Με έδρα τη βάση στη Σούδα, το βρετανικό αναγνωριστικό αεροσκάφος Boeing RC-135/Rivet Joint εκτέλεσε σήμερα μια αποστολή 7 ωρών κοντά στα δυτικά νότια και ανατολικά σύνορα της Συρίας..εκεί που υπάρχουν οι ρώσικες βάσεις



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



haaretz: αρκετοί Υπουργοί Νετανιάχου υπέρ ανέγερσης Γ’ Ναού! Μεσσιανικές οργανώσεις επιχορηγούνται για ανέγερση Γ Ναού από Αμερικανο-Εβραίους, Χριστιανοσιωνιστές και ισραηλινή κυβέρνηση! Αναβολή. Η κόκκινη δαμάλα κρίθηκε ακατάλληλη!!

25/04/2024

haaretz: αρκετοί Υπουργοί Νετανιάχου υπέρ ανέγερσης Γ’ Ναού! Μεσσιανικές οργανώσεις επιχορηγούνται για ανέγερση Γ Ναού από Αμερικανο-Εβραίους, Χριστιανοσιωνιστές και ισραηλινή κυβέρνηση! Αναβολή. Η κόκκινη δαμάλα κρίθηκε ακατάλληλη!! Σίγουρα έπαιξε ρόλο και η γεωπολιτική αναδιάταξη μετά την επίθεση Ιράν και την αναγγελία του περί κατοχής ατομικής βόμβας..

”Υπουργοί της κυβέρνησης του Ισραήλ υποστηρίζουν Ισραηλινούς εξτρεμιστές που θέλουν να ανοικοδομήσουν τον Γ’ Ναό.. Μεσσιανικές οργανώσεις επιχορηγούνται για προετοιμασία οργάνωση ανέγερσης Γ Ναού από Αμερικανο-Εβραίους, Χριστιανοσιωνιστές και την ισραηλινή κυβέρνηση!Αρκετοί υπουργοί του Νετανιάχου ήταν, τουλάχιστον, προσκείμενοι αν όχι πλήρη μέλη του Κινήματος του Ναού που επιδιώκει διακαώς την ανοικοδόμηση του Τρίτου Ναού του Σολομώντα που σηματοδοτεί σύμφωνα με Ιουδαιστική Εσχατολογία την Έλευση του ”Μεσσία” δηλ. του Αντίχριστου. Η ενδεδειγμένη κόκκινη δαμάλα δεν βρέθηκε θεωρήθηκε ακατάλληλη και είναι εκ νέου στην αναζήτηση πήρε αναβολή η θυσία της.. Τα κόκκινα δαμάλια είχε φέρει από το Τέξας Προτεστάντης χριστιανοσιωνιστής!

Ονειρεύονται την ανοικοδόμηση του Ναού, την εκ νέου καθιέρωση των θυσιών ζώων και ένα εβραϊκό θρησκευτικό μονοπώλιο σε έναν από τους πιο αμφιλεγόμενους, εμπρηστικούς τόπους του κόσμου, το Όρος του Ναού/Τζαμί Αλ Άκσα. Κάποτε περιθωριακό κίνημα, οι ακτιβιστές του τώρα υποστηρίζονται από τον Itamar Ben-Gvir και άλλους ακροδεξιούς εξτρεμιστές στην κυβέρνηση του Netanyahu. Αυτή είναι η ιστορία του Temple Movement

Έφτασε την περασμένη εβδομάδα, ακριβώς σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα – ένα ετήσιο φυλλάδιο που διαφημίζει «μια ζωντανή πρόβα της θυσίας του Πάσχα». Θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι οι άντρες που εμφανίζονται στο φυλλάδιο ντυμένοι με αρχαία θρησκευτικά ενδύματα είναι το αποτέλεσμα της τεχνητής νοημοσύνης που δημιούργησε κάποιος στην αναζήτηση των «σύγχρονων αρχιερέων», αλλά είναι εντελώς αληθινοί.”haaretz 24/4/24



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 140 ομαδικοί τάφοι βρέθηκαν στη Γάζα. Κάποιους τους έθαψαν ζωντανούς!!! 

25/04/2024

Το Ευρωμεσογειακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ζήτησε μια ανεξάρτητη έρευνα για πάνω από 140 ομαδικούς τάφους, που περιείχαν εκατοντάδες πτώματα, που βρέθηκαν στη Γάζα

“Οι επιτόπιες ομάδες του Euro-Med Human Rights Monitor παρακολούθησαν την εξαγωγή δεκάδων θυμάτων από ομαδικούς τάφους στην Al-Shifa και παρατήρησαν την ανάσυρση των σορών των θυμάτων με χειροπέδες και άλλων τραυματιών αλλά στους οποίους αρνήθηκαν ιατρική φροντίδα, οι οποίοι εκτελέστηκαν”, τα ανθρώπινα δικαιώματα είπε η οργάνωση.

«Τα σώματα των θυμάτων, άλλα σε αποσύνθεση, άλλα σε κομμάτια, άλλα χωρίς κεφάλι, τα οποία είχαν συνθλίψει και την κατασπαράξουν οι ισραηλινές μπουλντόζες… τα σώματα ορισμένων ασθενών εξήχθησαν, με ουροποιητικούς καθετήρες και ιατρικούς φακέλους, από δύο λάκκους στο Al -Σίφα».

Πολιτική Άμυνα στη Λωρίδα της Γάζας: προχθές, Τρίτη, στην επαρχία Khan Yunis, οι ομάδες μας ανέσυραν τις σορούς 51 νεκρών διαφορετικών κατηγοριών και ηλικιών στο ιατρικό συγκρότημα Nasser, μόνο 30 από αυτούς ταυτοποιήθηκαν. Ο συνολικός αριθμός των νεκρών που βρέθηκαν στο ιατρικό συγκρότημα μετά την εισβολή του μέχρι σήμερα έφτασε τους 324!!!.

Ένας εκπρόσωπος της Χαμάς είπε ότι αποδείχθηκε ότι ο εχθρός εκτέλεσε χιλιάδες άνδρες και γυναίκες στο νοσοκομείο Nasser στο Khan Yunis και αποδείχθηκε ότι η κατοχή έκλεψε όργανα από τα κεφάλια, τα συκώτια και τα άκρα, και έκλεψαν επίσης ανθρώπινα δέρματα για να τα πουλήσουν. στις διεθνείς αγορές. EKΔΟΡΕΙΣ ανθρώπινης σάρκας..

Κάποιους τους έθαψαν ζωντανούς..



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Ισραήλ δολοφόνησε με βομβαρδισμό ΒέλγοΠαλαιστίνιο εθελοντή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα καθώς και τον 7χρονο γιο του!

25/04/2024

Το Ισραήλ δολοφόνησε με βομβαρδισμό ΒέλγοΠαλαιστίνιο εθελοντή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα μεταδίδει το Reuters.. Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν έναν ΒέλγοΠαλαιστίνιο  ανθρωπιστή και τον επτάχρονο γιο του κατά τη διάρκεια επίθεσης στη Ράφα στη νότια Γάζα, δήλωσε η υπουργός Αναπτυξιακής Συνεργασίας και Αστικής Πολιτικής του Βελγίου η Caroline Gennez. Το Ισραήλ πριν κάποιες εβδομάδες επιτέθηκε σε ανθρωπιστική αυτοκινητοπομπή της ΜΚΟ World Central Kitchen, σκοτώνοντας επτά υπαλλήλους από διάφορες χώρες.

Ένας εργαζόμενος στον τομέα της ανθρωπιστικής βοήθειας που συμμετείχε στις προσπάθειες αναπτυξιακής βοήθειας του Βελγίου στη Λωρίδα της Γάζας πέθανε σε ισραηλινό χτύπημα στη Ράφα, δήλωσε την Πέμπτη η υπουργός Ανάπτυξης της χώρας, Caroline Gennez.

«Με βαθιά θλίψη και φρίκη μαθαίνουμε για τον θάνατο του συναδέλφου μας Abdallah Nabhan (33) και του επτάχρονου γιου του Jamal, χθες το βράδυ, μετά από βομβαρδισμό από τον ισραηλινό στρατό στο ανατολικό τμήμα της πόλης Ράφα», ανέφερε σε δήλωσή της η υπουργός.

Ο Nabhan, η εθνικότητα του οποίου δεν αποκαλύφθηκε, εργαζόταν για το πρακτορείο Enabel, βοηθώντας μικρές επιχειρήσεις.

Η δήλωση ανέφερε ότι τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν από την επίθεση σε κτίριο που στέγαζε περίπου 25 άτομα, συμπεριλαμβανομένων εκτοπισμένων από άλλες περιοχές της Λωρίδας της Γάζας που κατέχονται από τις ισραηλινές δυνάμεις μετά την επίθεση στο Ισραήλ από τη Χαμάς τον περασμένο Οκτώβριο.

«Ο αδιάκριτος βομβαρδισμός πολιτικών υποδομών και αθώων πολιτών αντιβαίνει σε κάθε διεθνή και ανθρωπιστικό νόμο και τους κανόνες του πολέμου», είπε η Gennez



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΤΟ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ κόμμα «DEB» επέτρεψαν τη συμμετοχή στις εκλογές...

25/4/2024    -    6.30

«Το DEB σημαίνει τουρκική μειονότητα» ξεκαθάρισαν οι διοργανωτές της εκδήλωσης

Ενώ η Ελλάδα κάθε χρόνο κάνει βήματα υπέρ των μειονοτικών δικαιωμάτων, η Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία κλείνει τα μάτια της στον αγώνα άλλων μειονοτήτων, που έχουν βιώσει ακόμη και βίαιους διωγμούς, συμπεριλαμβανομένων των Ελλήνων της Τουρκίας

Καλεσμένη η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ελεύθερης Συμμαχίας Λορένα Λόπεζ, επιλεκτικά ευαισθητοποιημένη για ζητήματα μειονοτήτων, έκανε ατελείς γενικεύσεις και ανεφάρμοστες συγκρίσεις. Μεταξύ άλλων έθεσε ζήτημα μείωσης του πλαφόν «3%» στην Ελλάδα, για να εισέλθει το DEB στο Ευρωκοινοβούλιο.

Από τους εκλεγμένους μουσουλμάνους βουλευτές της Θράκης, παρών μόνο ο βουλευτής Ροδόπης της Νέας Αριστεράς Οζγκιούρ Φερχάτ

Πρωτοκλασάτα στελέχη της Ευρωπαϊκής Ελεύθερης Συμμαχίας βρέθηκαν πρόσφατα στην Κομοτηνή, προκειμένου να συμμετάσχουν σε πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε το κόμμα «Ισότητας, Ειρήνης & Φιλίας» (ΚΙΕΦ/DEB) το απόγευμα του Σαββάτου στο ξενοδοχείο «Χρήστος & Εύη», στο δρόμο για τις κάλπες των Ευρωεκλογών 2024 την Κυριακή 9 Ιουνίου. Το DEB θα προσπαθήσει να μετρήσει δυνάμεις, ευελπιστώντας να επικρατήσει σε Ροδόπη και Ξάνθη, αν και η δυναμική του τα τελευταία χρόνια έχει μειωθεί σε πολιτική δράση και στελέχη, ενώ συγχρόνως ο φόβος που παλιότερα ίσχυε οριζόντια σε όλη τη μειονότητα για την ανάγκη ψήφου του συγκεκριμένου κόμματος, σιγά-σιγά απομακρύνεται.

Η πρόεδρος του DEB Τσιγδέμ Ασάφογλου απευθύνει χαιρετισμό στην έναρξη της εκδήλωσης

Με τη συγκεκριμένη εκδήλωση ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία του DEB, με τους διοργανωτές να κάνουν σαφές στη διάρκεια αυτής ότι «το DEB σημαίνει τουρκική μειονότητα», θέτοντας την ατζέντα τους στο προσκήνιο. Στο πάνελ βρέθηκαν ως ομιλήτριες η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ελεύθερης Συμμαχίας Λορένα Λόπεζ, ακτιβίστρια των Βάσκων της Ισπανίας, το στέλεχος του κόμματος Μάιλις Ρόσμπεργκ, ακτιβίστρια των Δανών της Γερμανίας, κι ο αντιπρόεδρος του DEB Κοράι Μπαγδατλή, ενώ συντόνισε η Περβίν Χαϊρουλλάχ.

Ατελείς γενικεύσεις, ανεφάρμοστες συγκρίσεις, επιλεκτική ευαισθησία

Για «τουρκική μειονότητα» που ζει στην Ελλάδα και βιώνει μεγάλη καταπίεση, έκανε λόγο στην κεντρική της ομιλία η Λορένα Λόπεζ, αν και κατά τη διάρκεια της ομιλίας της δεν κατάφερε να εξειδικεύσει σε τι εντοπίζει τη μεγάλη καταπίεση, καθώς η Ελλάδα διαχρονικά έχει κάνει βήματα για την προστασία των μειονοτικών δικαιωμάτων και την χάραξη πολιτικών για την καλύτερη δυνατή ζωή μουσουλμάνων στη Θράκη.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ άδεια… «ιατρικής σχολής»! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΡΓΗΣ έξω από την CVC για τη "διαπλοκή με Πιερρακάκη και Μητσοτάκη"...

Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της επενδυτικής CVC «υποδέχθηκαν» οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Αθήνας την πρώτη άδεια που δόθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημιακών σχολών, λίγες εβδομάδες μετά την ψήφιση του σχετικού κυβερνητικού νομοσχεδίου.

«Σε διάστημα μόλις ενάμιση μήνα από την ψήφιση του νόμου Πιερρακάκη για τα μη κρατικά ΑΕΙ, η ΝΔ προχωρά με περίσσεια αλαζονεία την ίδρυση ιδιωτικών σχολών παρά την απόρριψη του μέτρου από το σύνολο της ακαδημαϊκής κοινότητας και όλη την κοινωνία. Σε αυτό το πλαίσιο η Επιτροπή Ανταγωνισμού έδωσε το πράσινο φως σε CVC και Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για την ίδρυση της πρώτης ιδιωτικής ιατρικής», αναφέρουν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι.

«ΟΧΙ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΛΑΒΡΟΣ ο αδερφός του Καλλιάνου! "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΥ. Ας λένε ό,τι θέλουν Μητσοτάκης και Γεωργιάδης..."

Για τις αδιανόητες συνθήκες που επικρατούν στα δημόσια νοσοκομεία μίλησε ο αδερφός του Γιάννη Καλλιάνου, γιατρός καρδιολόγος ο ίδιος, αναφερόμενος στον θάνατο του πατέρα του στο «Αττικόν». Σχολιάζοντας, μάλιστα, την αδιαφορία που αντιμετώπισε ο Χρήστος Καλλιάνος υπερτόνισε: «Δεν υπάρχει Εθνικό Σύστημα Υγείας, Ας έρθουν να μου πουν ό,τι θέλουν ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Υγείας!».

Ο αδερφός του βουλευτή της ΝΔ κατήγγειλε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου Tlive το απόγευμα της Πέμπτης ότι οι γιατροί δεν έκαναν ό,τι έπρεπε. Σε ερώτηση εάν ευθύνεται το ΕΣΥ ή αποκλειστικά οι γιατροί του νοσοκομείου ήταν καταπέλτης:

«Σε μια χώρα που έχουν εγκαταλειφθεί τα πάντα, σε μια χώρα που όλοι οι κοινωνικοί τομείς καταρρέουν, δεν υπάρχει τίποτε. Δεν είναι κράτος πρόνοιας αυτό. Σας έδωσα την απάντηση».

Να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Καλλιάνος ζει και εργάζεται στην Κύπρο, από όπου και αντλεί την εμπειρία του για το πώς πρέπει να είναι οι υπηρεσίες στην δημόσια Υγεία.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΣΑΡΩΣΕ η υποψήφια του VMRO Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα...

25/4/2024    -    10.30

Καθαρή νίκη κατήγαγε στον χθεσινό (Τετάρτη) πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών η υποψήφια του δεξιού αντιπολιτευόμενου κόμματος VMRO-DPMNE, η Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα (φωτογραφία από το Reuters/Marko Djurica, επάνω, ενώ ψηφίζει) επικρατώντας με διπλάσιο ποσοστό του βασικού της αντιπάλου, του υποψηφίου του κυβερνώντος Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SDSM) και απερχόμενου προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας, του Στέβο Πεντάροφσκι.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Εθνική Εκλογική Επιτροπή της χώρας, με καταμετρημένο το 92% των ψήφων, η Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα συγκεντρώνει ποσοστό 40%, ενώ ο Στέβο Πεντάροφσκι μόλις 20% των ψήφων.

«Ξεπέρασε ακόμη και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις της ίδιας της παράταξης της αξιωματικής αντιπολίτευσης»

Τρίτος έρχεται ο υποψήφιος του συγκυβερνώντος αλβανικού κόμματος DUI και υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας Μπουγιάρ Οσμάνι (13,6%) και τέταρτος ο υποψήφιος του συνασπισμού τεσσάρων αντιπολιτευόμενων αλβανικών κομμάτων Αρμπεν Ταραβάρι (9,6%).

Στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών συμμετείχαν επτά υποψήφιοι. Για να εκλεγεί κάποια ή κάποιος πρόεδρος της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας από τον πρώτο γύρο απαιτείται να εξασφαλίσει πάνω από το 50% επί του συνόλου του εκλογικού σώματος στη χώρα, κάτι που εξαρχής θεωρείτο εντελώς απίθανο να συμβεί. Συνεπώς θα διεξαχθεί δεύτερος γύρος, μεταξύ των δύο επικρατέστερων του πρώτου.

Ο δεύτερος γύρος, στον οποίο θα συμμετάσχουν η 70χρονη Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα και ο 60χρονος Στέβο Πεντάροφσκι, θα διεξαχθεί σε δύο εβδομάδες (8η Μαΐου) – ταυτόχρονα με τις βουλευτικές εκλογές. Η Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα σε δηλώσεις της αργά χθες το βράδυ έκανε λόγο για «εξαιρετικό αποτέλεσμα».



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πατέρας θυμάτων Τεμπών απαντά στην Βίκυ Φλέσσα: «Εγώ δεν σκότωσα κανέναν – Δικό σας υπουργός έλεγε για ασφαλές μέσο»

«Η αρχή της θεραπείας είναι να μην μας εκπροσωπούν άτομα σαν εσένα»

25.04.2024 | 22:36

Απάντηση στην υποψήφια ευρωβουλεύτρια της ΝΔ Βίκη Φλέσσα στην προκλητική της δήλωση ότι «τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί», έδωσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Νίκος Πλακιάς που έχασε τα δίδυμα παιδιά του, αλλά και την ανιψιά του στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Ο Νίκος Πλακιάς απαντώντας σημειώνει: «Πάντως εγώ τα παιδιά μου φοιτήτριες τα έστειλα, με το πιο ασφαλές μέσο σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπουργού και της παρατάξεως που εκπροσωπείτε, δεν φταίω πουθενά και δεν σκότωσα κανέναν όπως και όλοι οι άλλοι που επέβαιναν στο τρένο καθώς και οι συγγενείς τους».

«Αν νοσεί το κράτος να προσπαθήσουν να το θεραπέψουν και όχι να φάνε τα χρήματα που χρειάζονται για την θεραπεία οι υπεύθυνοι τόσα χρόνια. Και η αρχή της θεραπείας είναι να μην μας εκπροσωπούν άτομα σαν εσένα πουθενά ούτε εδώ ούτε στο εξωτερικό», συνεχίζει.

«Θα ήθελα να μην αναφέρετε πάλι το όνομα Τέμπη, δεν γνωρίζετε μην μιλάτε, Ξέρετε η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας, Καλή αποτυχία να έχετε στο καινούριο εγχείρημά σας», καταλήγει.

Αναλυτικά η ανάρτηση

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Φλέσσα τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλοι μαζί και ότι το κράτος νοσεί βαριά και δεν φταίει καμία κυβέρνηση και κανένας πρωθυπουργός

Πάντως εγώ τα παιδιά μου φοιτήτριες τα έστειλα, με το πιο ασφαλές μέσο σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπουργού και της παρατάξεως που εκπροσωπείτε, δεν φταίω πουθενά και δεν σκότωσα κανέναν όπως και όλοι οι άλλοι που επέβαιναν στο τρένο καθώς και οι συγγενείς τους.

Αν νοσεί το κράτος να προσπαθήσουν να το θεραπέψουν και όχι να φάνε τα χρήματα που χρειάζονται για την θεραπεία οι υπεύθυνοι τόσα χρόνια.

Και η αρχή της θεραπείας είναι να μην μας εκπροσωπούν άτομα σαν εσένα πουθενά ούτε εδώ ούτε στο εξωτερικό.

Θα ήθελα να μην αναφέρετε πάλι το όνομα Τέμπη, δεν γνωρίζετε μην μιλάτε,

Ξέρετε η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας

Καλή αποτυχία να έχετε στο καινούριο εγχείρημά σας



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δημοσίευμα «βόμβα» από τους Financial Times: Μειωμένοι κατά 30% μετά την κρίση οι πραγματικοί μισθοί στην Ελλάδα!

«Δεν είναι παράλογο να περιμένει κανείς ότι η Ελλάδα θα γίνει σύντομα η φτωχότερη στην ΕΕ»

25.04.2024 | 14:12

Δημοσίευμα των Financial Times, αναφέρει πως οι πραγματικοί μισθοί στην Ελλάδα είναι μειωμένοι κατά 30%, σημειώνοντας ότι η κρίση άφησε μία τρύπα, από την οποία για να βγει μπορεί να χρειαστεί μία γενιά.

Η Ελλάδα είναι πράγματι μεταξύ των χωρών με τις καλύτερες επιδόσεις στην Ευρωζώνη, αλλά είναι πλέον και η φτωχότερη, σημειώνει.