Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Τεταρτη 3 Απριλιου 2024


ΠΩΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ 

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ 

ΕΠΑΥΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ…!!!

Σήμερα μια νέα είδηση έκανε την εμφάνισή της στα media. Ο Ζελένσκι αγόρασε την έπαυλη Highgrove House από τον βασιλιά Κάρολο Γ' της Μεγάλης Βρετανίας για 20 εκατομμύρια λίρες! Γράφει σχετικά η βρετανική εφημερίδα London Crier.

Το Highgrove House, το οποίο χρησιμοποιήθηκε από τον Πρίγκιπα Κάρολο ως εξοχική κατοικία από το 1980, πουλήθηκε στον Πρόεδρο της Ουκρανίας, μαζί με το πάρκο, μετά από τα 44 χρόνια στην ιδιοκτησία του στέμματος. 

Ο Γκραντ Χάρολντ (πρώην μπάτλερ του βασιλιά) δήλωσε ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του, η συναλλαγή πώλησης ολοκληρώθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 2024, κατά την επίσκεψη της συζύγου του Ζελένσκι στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η πώληση του Highgrove House επιβεβαιώθηκε και από το προσωπικό που συμμετείχε στη συντήρηση της πρώην βασιλικής κατοικίας. Οι περισσότεροι από αυτούς απολύθηκαν στις 21 Μαρτίου 2024.

Η πώληση καταδεικνύει τη συμπάθεια του βασιλιά για την Ουκρανία και τον Ζελένσκι προσωπικά. Αυτό επιβεβαιώθηκε από τις πολυάριθμες επισκέψεις των Ουκρανών εκπροσώπων στο Ηνωμένο Βασίλειο, ιδιαίτερα της Έλενας Ζελένσκαγια. Τα βρετανικά μέσα μάλιστα υποστηρίζουν ότι έχει δημιουργήσει πολύ στενή σχέση με τη βασίλισσα Καμίλα.

Slava Ukraine, βρε

Σχολιο.- Τα λεφτά που τα βρήκε;

Σχολιο.- Λεφτα με ουρααα…

Σχολιο.- Ρήμαξε τη χώρα για να κονομησει από τα αφεντικά του τους Αμερικανούς

Κανείς δε το βλέπει αυτό να τον στείλει στο διάολο ;

Σχολιο.- Ναι αλλά τα παλάτια και τις βίλες τ’αγοραζει η γυναίκα του κι η πεθερά του και την περιφερειακή εταιρία ηλεκτρισμού ο πεθερός του…

Σχολιο.- εγώ δεν είπα ότι είναι ένα πιόνι και του λόγου του

Αλλά κανείς δε μιλάει που ακόμα ρημάζει τη χώρα του ο γύφτος;

Σχολιο.- Πούλησε όλη την Ουκρανία, μαζί με όλους τους Ουκρανούς!

Σχολιο.- Πεθαίνουν τα παιδιά των Ουκρανών κ ο Ζελενσκι βγάζει λεφτά. Και δεν τον ανέχονται οι Ουκρανοί. Υπάρχει ναζιστική δικτατορία στην Ουκρανία, με τρομοκρατία εναντίον του λαού της Ουκρανίας. Δεν μπορούν να κάνουν τίποτε οι Ουκρανοί. Θα τους σκοτώσουν οι ναζιστικές τρομοκρατικές ομάδες του Ζελέ και οι Δυτικοί και Αμερικάνοι μισθοφόροι. Ουσιαστικά η Ρωσία απελευθερώνει την Ουκρανία από τα ναζιστικά νύχια της Δύσης.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για τα καθημερινά εγκλήματα του θανάτου αθώων ανθρώπων από τα εμΦόλια και τις βαριές αναπηρίες δεν θα τιμωρηθεί κανένας Μητσοτάκης, κανένας Κικίλιας, κανένας Πλεύρης, κανένας Βασιλακόπουλος, κανένας Τσιόδρας, κανένας Παπανικολάου, κανένας Κουτσούμπας, κανένας Τσίπρας, κανένας Βαρουφάκης, κανένας...κανένας. 

Θα τιμωρηθούν μόνον τα αθώα και ευκολόπιστα θύματα. Που κι αυτά φέρουν την ευθύνη της βλακείας τους. Εκείνοι που είναι αθώοι, είναι αυτοί που εκβιάστηκαν. Πριν το κάνουν οι καθεστωτικοί υποχρεωτικό το εμΦόλιο, είχαν εμΦολιαστεί, το 30% του πληθυσμού. Μετά που το έκαναν υποχρεωτικό οι καθεστωτικοί με απειλή απόλυσης από την δουλειά, έφτασε το 80%.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τεράστιο σκάνδαλο στη Γερμανία: Επέβαλαν lockdown και μάσκες, εν γνώσει του κορυφαίου οργανισμού Δημόσιας Υγείας της Γερμανίας πως είναι πιο επιζήμια από τον ίδιο τον covid!!!

27/3/2024

Πριν τρεις μέρες ειχαμε αναφέρει πως η γερμανική κρατική υπηρεσία Robert Koch Institute, που είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο των ασθενειών, υποχρεώθηκε απο δικαστήριο να δημοσιεύσει τα πρωτόκολλά COVID19 που ακολουθήθηκαν κατα την διάρκεια της “πανδημίας”.

Κάτι… που έκαναν, αλλα χωρίς να μπορεί κάποιος να τα διαβάσει!

Ωστοσο, νέα στοιχεία που βγαίνουν σήμερα στη φόρα κάνουν λόγο για επιβολή lockdowns, που εν γνώσει του κορυφαίου οργανισμού Δημόσιας Υγείας της Γερμανίας ήταν πιο επιζήμια από τον ίδιο τον covid-19.

Οι αποκαλύψεις αυτές έρχονται μετά από διετή δικαστική διαμάχη μεταξύ του RKI και του γερμανικού περιοδικού Multipolar, το οποίο τελικά κέρδισε τη δικαστική υπόθεση για τη δημοσίευση εγγράφων και κατάφερε να φέρει στοιχεία στην επιφάνεια που είχαν τροποποιηθεί σε μεγάλο βαθμό από την υπηρεσία υγείας.

Οι οδηγίες που ακολουθήθηκαν ήταν επιβαρυντικές σε μια πανδημία και το ήξεραν.

Τα πρόσφατα δημοσιευμένα ντοκουμέντα από το Ινστιτούτο Robert Koch (RKI) δείχνουν ότι οι ερευνητές του προειδοποίησαν ρητά ότι η ανάλυσή τους έδειξε ότι τα lockdown στην Αφρική έδειξαν «αύξηση της παιδικής θνησιμότητας».

«Οι συνέπειες του lockdown είναι εν μέρει πιο σοβαρές από τον ίδιο τον ιό», ανέφερε η έκθεση του Δεκεμβρίου 2020, με ένα άλλο έγγραφο που χρονολογείται από τον Οκτώβριο του 2020 να υποδηλώνει ότι δεν υπάρχουν «αποδείξεις» που να υποστηρίζουν ότι οι ιατρικές μάσκες, ακόμα και οι FFP2 θα μπορούσαν να αποτρέψουν την εξάπλωση του Covid!!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η γνωστή εταιρεία ΤΕΡΝΑ είχε πάρει άδεια για Αιολικό Πάρκο στα Πιέρια Όρη – αναγκάστηκε να την αποσύρει μετά απο αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής!

2/4/2024

Μόλις τον Σεπτέμβριο του 2023 η γνωστή εταιρεία ΤΕΡΝΑ αναγκάστηκε να αποσύρει τη μελέτη για τις ανεμογεννήτριες που θα έμπαιναν στα Πιέρια όρη μετά απο τις αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής οι οποίοι έκαναν τεράστιο αγώνα να τις αποτρέψουν.

Παρότι λοιπόν η ΤΕΡΝΑ είχε πάρει άδεια παραγωγής για να δημιουργηθεί Αιολικό Πάρκο στα Πιέρια όρη ανάμεσα σε Βελβεντό και Κατερίνη, αναγκάστηκε τελικά να κάνει πίσω. Κάτοικοι της περιοχής, φορείς και αυτοδιοίκηση έφεραν από την πρώτη στιγμή αντίρρηση στην τοποθέτηση 13 ανεμογεννητριών στην περιοχή.

Με γενικές συνελεύσεις και διαμαρτυρίες κάθε είδους οι ντόπιοι εκδήλωναν συνεχώς την αντίθεσή τους για την καταστροφή του δασικού οικοσυστήματος σε μια περιοχή που έχει χαρακτηριστεί Natura. Πέρα από τις κινητοποιήσεις όμως η διεύθυνση δασών Πιερίας έδωσε τη δική της αρνητική γνωμοδότηση.

Όπως είχαν πει τότε οι κάτοικοι, ο αγώνας στα Πιέρια Ορη πρέπει να συνεχιστεί. Κι αυτό διότι η εταιρεία ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή σκοπεύει να εγκαταστήσει σε κοντινή κορυφογραμμή άλλο αιολικό σταθμό 44,85 MW, αποτελούμενο από 13 ανεμογεννήτριες ύψους 180 μέτρων, ενώ η εταιρεία Airenergy Παπά Χωράφια σχεδιάζει αιολικό σταθμό δυναμικότητας 29,4 MW, αποτελούμενο από 7 ανεμογεννήτριες ύψους 198 μέτρων.

Η φωτιά να υπενθυμίσουμε πως ξεκίνησε την Κυριακή από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, από τη θέση Μεσιά και απλώθηκε προς τα πάνω καταστρέφοντας το πευκόδασος. Πριν ακόμα κι από την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου.

«Η φωτιά ξεκίνησε στα Πιέρια Όρη πάνω από τον οικισμό Ρητίνη Πιερίας σε υψόμετρο 1100 μέτρων την Κυριακή το μεσημέρι, και έφτασε μέχρι την κορυφογραμμή στα 1900 μέτρα σχεδόν στα όρια του νομού Κοζάνης» ανέφερε σήμερα ο δασάρχης Πιερίας Πέτρος Παπαπέτρου για την πυρκαγιά που συνεχίζει να καίει για τρίτη μέρα στην θέση «Καρακατσάνα». 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δόμνα Μιχαηλίδου : «Να δουλεύουν οι ηλικιωμένοι μέχρι να πεθάνουν, έτσι κάνει η μάνα μου».

Έχουμε μπλέξει με ψυχασθενείς. Πρέπει να φύγουν πριν καταστρέψουν ότι έμεινε.

Σχολιο.- Τα Μάτια της είναι μιας Τρελής! Ειλικρινά!

Και φοβερή Κόρη που έχει την μάνα της ακόμα να δουλεύει.....με τόσα που βγάζει η Κυρία Φαταούλα!!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στα μάτια του κόσμου, και όχι μόνο του Παγκόσμιου Νότου, το Ισραήλ θεωρείται κράτος κακοποιός.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Θα ερευνήσουμε αν τηρήθηκαν τα πρωτόκολλα", είναι η κυβερνητική αντίδραση για το πρωτοφανές φιάσκο της δολοφονίας της κοπέλας από τον ψυχάκια "σύντροφό" της μπροστά στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Παράλληλα διαρρέουν ότι "δεν υπήρχε οπτική επαφή του φυλακίου του αστυνομικού τμήματος με το σημείο που δολοφονήθηκε η κοπέλα".

Δηλαδή:

1. Γραφειοκρατική ψυχρότητα.

2. Ψέματα.

Ούτε μια δήλωση, έστω για τα μάτια του κόσμου, ότι "είμαστε συντετριμμένοι", "συγκλονιστήκαμε", "λυπούμαστε". 

Καλά για παραίτηση για λόγους ευθιξίας ούτε συζήτηση. Στην κυβέρνηση των τρισάθλιων σαρανταενατακατών παραίτηση υπάρχει όταν τους πιάνουνε με τη γίδα στην πλάτη, δηλαδή όταν μαθαίνεται ότι δυο υπουργοί πήγαν σπίτι του Μαρινάκη για να "διαπραγματευτούν".

Φυσικά δεν φταίνε ο Μητσοτάκης και ο Χρυσοχοΐδης για όλα αυτά. Εσείς που τους ψηφίσατε φταίτε, ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΚΟΥΛΟΤΟΜΑΡΑ. Πολλοί από σας θα χαίρεστε κιόλας, θα σκέπτεστε "καλά της έκανε, τον προκαλούσε η..." κλπ., κλπ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



13 μήνες μετά το δυστύχημα στα Τέμπη ο Έλλην αμερόληπτος εισαγγελέας αποφάσισε να κάνει έφοδο στον ΟΣΕ για να πάρει τις συνομιλίες.

Σχολιο.- Η ανεξαρτητη δικαιοσυνη δουλευει τελεια.

Μπραβο στον κυριακο...κρατος ορχηστρα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οριστικό κλείσιμο για την παιδοψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ

Σχολιο Όπως ακριβώς ο μέντορας τους ο Χίτλερ. Συνεχίζουν το θεάρεστο έργο καθαρότητας της φυλής μας από άρρωστα και αδύναμα άτομα με το κλείσιμο των ΚΑΠΗ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι φίλοι μας οι οβραιοι σκότωσαν και τα μέλη της ανθρωπιστικής βοηθειας στη Γάζα. 

Αλλά δεν κάνουν ανεξέλεγκτη γενοκτονία κατά τα άλλα

Σχολιο.-  Και οι ΗΠΑ τους κράζουν πλέον κάθε πρωί, ενώ το βράδυ τους στέλνουν όπλα...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γενιά χωρίς σύνταξη λόγω της πλήρους απόσυρσης του κράτους από τη χρηματοδότηση των συντάξεων τα επόμενα χρόνια προβλέπει η Black Rock

Για τους σημερινούς εργαζόμενους άνω των 50 ετών οι συντάξιμες αποδοχές που θα πάρουν στην ηλικία των 70 ετών δεν θα επαρκούν για να επιβιώσουν. Για τις νεότερες γενιές είναι πιθανόν να μην υπάρχουν καν συντάξεις.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απογευματινά χειρουργεία . ΠΟΕΔΗΝ, Αποτυχία του μέτρου, δεν τηρείται καμιά σειρά προτεραιότητας.

Σχολιο.- Αυτά για τον 41 τακατο που έλεγε ναι στο μετρο γιατί νόμιζε ότι είχε λεφτά,αλλά του πήρε τη σειρά ένας που είχε περισσοτερα

Σχολιο.- ε δεν την πατάει όλο το 41 τακατο ρε φίλε.το 1 τακατο για παράδειγμα δεν την πατάει ποτέ,ε για το άλλο 40 τι να κάνουμε τώρα;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΕΕ…ΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΓΙΑ…ΒΙΩΣΙΜΟ…ΧΑΜΗΛΟΚΑΒΑΛΟ… ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ ΒΡΕ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ…!!!

Γ.Γεραπετρίτης στη Συνοδο Υπουργών Εξωτερικών των κρατών-μελών του ΝΑΤΟ: 

«Να αναπτύξουμε βιώσιμους τρόπους για τη στήριξη της Ουκρανίας κατά της Ρωσίας» !!!

Σχολιο.- Πολύ μορφωμένος άνθρωπος ο Τερναπετρίτης! Ο,τι ακούει απο δω κι εκεί!

Σχολιο.- Ευτυχώς που δεν είναι ο δικός μας ο μοναδικός παπάρας, αλλά και οι άλλοι του ευρωενωσιτικου ράϊχ για να μην πω τρισχειρότεροι, οπότε εχουμε Ευρωπαϊκη χορωδια ηλιθιων



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Κυρία μου, το περιπολικό δεν είναι ταξί", είπε στη γυναίκα ο αλητάμπουρας της Άμεσης Δράσης.

Ε, ναι! Τα περιπολικά είναι για να κόβουν βόλτες οι ένστολοι μαφιόζοι και να εισπράττουν τα λεφτά της προστασίας από μαγαζιά της νύχτας. Και για να συνοδεύουν σαπιοκοιλιάδες πολιτικάντηδες και γλίτσες απ' την Εκάλη, για ν' αποφεύγουν το ξακαθάρισμα λογαριασμών. Η απλώς για να πουλάνε μούρη, για την πλάκα τους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το σιωναζστικό κράτος του Ισραήλ και η ναζιστική Ουκρανία συνεχίζουν τις προκλήσεις, με στόχο το ξέσπασμα ενός παγκοσμίου πολέμου.

Οι σιωναζιστές προκαλώντας το Ιράν, ελπίζοντας στην απάντησή του του στις γκανγκστερικές επιθέσεις εναντίον του, ώστε να εμπλακούν οι ΗΠΑ και η Δύση απροκάλυπτα στον βρόμικο πόλεμο που διεξάγεται κατά του λαού της Παλαιστίνης.

Οι Ουκρανοί ναζί καλώντας ανοιχτά τις ΗΠΑ, την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ να στείλουν στρατό στον δικό τους βρόμικο πόλεμο κατά της Ρωσίας.

Ο αγώνας για την παγκόσμια ειρήνη περνάει αναγκαστικά από την ήττα και συντριβή των Ισραηλινοναζιστών και των Ουκρανών ναζί δολοφόνων και εμπρηστών του πολέμου.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άμεση κινητοποίηση γυναικείων οργανώσεων, σωματείων, μαθητών κ.ά., έξω από το Α.Τ. των Αγίων Αναργύρων. 

Όπου τους περίμενε η  αληταμπουρία των ΜΑΤ. 

Μόνο για την προστασία γυναικών από τους επίδοξους φονιάδες τους δεν διαθέτει προσωπικό η ΕΛ.ΑΣ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καλά έλεγαν παλιά στα μικρά, θα σας πιούν οι οβριοι το αίμα

Σχολιο.- ...η νόθα, μπάσταρδη, θρησκεία των οβριών, (λόγωι επιμειξιών κατά τις δύο χιλιετηρίδες Δουλικής Αναγκαστικής Διασποράς από τον αυτοκράτορα Τίτο, είναι παράδειγμα «εκπαιδευτικής διαδικασίας υπ’αριθμόν 2». Το υπ’αριθμόν 1 η Γερμανία. Το Ισραήλ τήν ξεπέρασε, όπως συμβαίνει πάντοτε μεταξύ Δασκάλου και Μαθητή. Αλλά και όλη η περιβόητη Δύση έχει ξανά φασιστικοποιηθεί. Παράδειγμα η «δική μας» Κυβέρνηση. Όλη η €υρωΑμερικάνικη Συμμορία ΝΑΤΟ αποτελείται από ΦασιστοΝαζιστικές Κυβερνήσεις εκλεγμένες με ψηφοφορία !!! Προς το παρόν η Συμμορία απειλεί όλη την Ασία και την Ρωσία με αντιπροσώπους, όπλα σε Ισραήλ και Ουκρανία. Ο εβραίος Γάλλος θέλει να σφάξει Γάλλους στέλνοντάς τους στην Ουκρανία... Το νόθο έθνος απειλεί το Ιράν, ναί και καλά για επέκταση τού Πολέμου. Τώρα εκπαιδεύεται σε κακία με τις φρικαλεότητες στήν Παλαιστήνη. Ο τέλειος Μαθητής τού ΑμερικανοΓερμανικού ΦασιστοΧιτλερισμού. Με την λήξη τού Β'ΠΠ, ο άθλιος χεστης τής Μάχης τών Αρδενών στρατηγός Πάτον, που άν δεν βοηθούνταν από την αιτηθείσα μέσω Τσώρτσιλ, εσπευσμένη Εαρινή Επιθεση τού Σοβιετικού Στρατού, θα άφηνε τα κοκαλάκια του εκεί, αυτό το αντικομμουνιστικό κτήνος, μάζευε τα διαλυμένα SS για συνέχιση τού πολέμου εναντίον τής Σοβιετίας. Τον σταμάτησε ο Αϊζενχάουερ. Αλλά η νέα Κυβέρνηση τής Δυτικής Γερμανίας αποτελέσθηκε από στελέχη τού Χιτλερικού μηχανισμού μέχρι σήμερα. Γερμανία και Ισραήλ είναι οι δύο πολεμικοί βραχίωνες πρώτης γραμμής τού ΝΑΤΟ, το οποίο με τη σειρά του, πολεμικό εργαλείο τού Διεθνούς CapitalΛησμού_Ιμπεριαλισμού. Όλα τα Ευρωπαϊκά κράτη κυβερνώνται από ΧιτλεροΦασίστες. Και η Ελλάς με εκλεγμένη φασιστική κυβέρνηση συμμετέχει στις πολεμικές επιδρομές προθυμώτατα για τα συνολικά Κέρδη τής Συμμορίας και τα ειδικά τών Πειρατών Εφοπλιστών "μας"...

Αυτό είναι το Ισραήλ: το νύχι τού ΝΑΤΟϊκού ΤυραννόΣαυρου... το απόΦοιτο δεινοΣαυράκι τού χιτλεροΦασιστικού εκπαιδευτικού συστήματος. Το Ολοκαύτωμα που έκαναν σαν ναζιστές κάπο και εβραϊκή στρατιά του Χίτλερ το επαναλαμβάνουν στούς Παλαιστήνιους για πρακτική εξάσκηση 75 χρόνων.

Τρίτε Παγκόσμιε Πόλεμε οι μελλοθάνατοι Ψηφοφόροι Σου σε προϋπαντούν με περικεφαλαίες άγνοιας...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γνωρίζεις ότι το αλεύρι, το βαμβάκι, το λάδι...

τα κηπευτικά, τα λαχανικά, το ψωμί, το κρέας, το τυρί, το γάλα, το μέλι το ψάρι που τρως καί τόσα άλλα ...

Δεν τα παράγουν τα Σούπερ-Μάρκετ...

Κάποιος φροντίζει για να υπάρχουν

Κάποιος εργάζεται σε κρύο...ζέστη, μέσα στην θάλασσα...στο βουνό...για να έχεις τα προϊόντα αυτά στο πιάτο σου. 

Χωρίς τον αγρότη, τον κτηνοτρόφο, τον μελισσοκόμο τον ψαρά δεν είμαστε τίποτα...

Ο πρωτογενής τομέας μας αφορά όλους.

Είναι καιρός να ξυπνήσουμε σήμερα ΟΛΟΙ, αύριο θα είναι πολύ αργά.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χανιά. Κτήριο της Μητρόπολης ανακαινίστηκε με πόρους του ΕΣΠΑ για να γίνει μουσείο και έγινε…. Airbnb



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



3/4/2024     -     15.00

- Θεωρώ σημαντικές και άξιες μελέτης τις δηλώσεις του Ρώσου Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν αναφορικά με τη μεταναστευτική πολιτική της Ρωσίας και τις αλλαγές που αυτή πρέπει να υποστεί, ώστε να προσαρμοστεί στις τωρινές συνθήκες. Με δεδομένη μάλιστα την ενεργοποίηση (προφανώς έξωθεν) του παράγοντα «ακραίο Ισλάμ», αλλά και την προσπάθεια (επίσης έξωθεν) υποδαύλισης εθνοτικών διαφορών σε μια πολυεθνική, πολυπολιτισμική και πολυθρησκευτική χώρα, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πώς βλέπει η ανώτατη πολιτική και πολιτειακή ηγεσία τα προβλήματα που έχουν προκύψει σε αυτή τη σφαίρα. 

Δηλώσεις του Βλαντίμιρ Πούτιν σχετικά με τα προβλήματα της μεταναστευτικής πολιτικής σε διευρυμένη σύσκεψη στελεχών του Υπουργείου Εσωτερικών της Ρωσίας (02/04/2024):

 «Το γόνιμο έδαφος για εξτρεμιστικές δραστηριότητες, αλλά και απλώς απροκάλυπτη εγκληματικότητα, είναι σε πολλές περιπτώσεις η παράνομη μετανάστευση, η ιδεολογική καλλιέργεια διαφόρων ειδών ψεύτικων κηρύκων και ιστοσελίδων στο Διαδίκτυο.

 Όταν αρχίσει κανείς να καταλαβαίνει τις συνθήκες της μίας ή της άλλης υπόθεσης, ενός συγκεκριμένου εγκλήματος, αποδεικνύεται ότι ο δράστης έφτασε στη Ρωσία χωρίς κανένα πρόβλημα: πέρασε όλες τις διατυπώσεις, έλαβε άδεια εργασίας, συχνά έχοντας πίσω του ένα σωρό αδικήματα, μερικές φορές μάλιστα ειδεχθών. Μετά κάνει αίτηση για υπηκοότητα χωρίς να γνωρίζει ούτε καν τα βασικά Ρωσικά. Αυτό απαιτεί σύγχρονες, ψηφιακές, ηλεκτρονικές βάσεις βιομετρικών δεδομένων. Αυτά που λειτουργούν τώρα, προφανώς, δεν αρκούν. Δεν μας επιτρέπουν να αντιμετωπίζουμε πλήρως τους κινδύνους και τις υποτροπές της παράνομης μετανάστευσης.

 Ταυτόχρονα, οι συμπατριώτες μας, των οποίων οι πρόγονοι μεγάλωσαν στις πιο κεντρικές περιοχές της χώρας μας, μερικές φορές δεν μπορούν να αποκτήσουν υπηκοότητα για χρόνια.

 Έχω ήδη πει ότι πρέπει να ανανεώσουμε σε βάθος και ριζικά τις προσεγγίσεις μας στη μεταναστευτική πολιτική. Ζητώ από το Υπουργείο Εσωτερικών, τις άλλες υπηρεσίες επιβολής του νόμου και τις ειδικές (Στμ: μυστικές) υπηρεσίες μας, μαζί με την κυβέρνηση και το Προεδρικό Γραφείο, να εργαστούν για όλα αυτά τα ζητήματα ολοκληρωμένα και λεπτομερώς. Ο Υπουργός και εγώ μιλήσαμε εν συντομία γι' αυτό πρέπει να παρουσιάσουμε έναν κατάλογο αποφάσεων προτεραιότητας.

 Μόνο όσοι σέβονται τις παραδόσεις, τη γλώσσα, τον πολιτισμό, την ιστορία μας μπορούν να έρθουν να ζήσουν και να εργαστούν στη Ρωσία· αυτή η αρχή πρέπει να είναι αποφασιστική».

- Σύντομα για το «επιχειρησιακό» κομμάτι της χτεσινής μέρας:

- Άλλοι 10 τραυματίες άμαχοι πολίτες προστέθηκαν στη λίστα των θυμάτων από τα εγκληματικά χτυπήματα των Ουκρανοναζί στην Περιφέρεια Μπέλγκοροντ. Την ίδια ώρα οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις εξακολουθούν να πλήττουν καθημερινά και να καταστρέφουν συστηματικά τις ενεργειακές και άλλες στρατηγικής σημασίας υποδομές της χώρας των ουκρανοναζί. Κύριες περιοχές που επλήγησαν χτες ήταν οι Περιφέρειες Ντνιεπροπετρόφσκ (πόλεις Παβλογκράντ και Κριβόι Ρογκ), Ζαπορόζιε (κατεχόμενο τμήμα), Σούμι και Χαρκόβου.

- Στα «βόρεια» μέτωπα (Κουπιάνσκ, Κράσνι Λιμάν κοκ), οι VSU φαίνεται να έχουν αποστείλει ενισχύσεις όχι στην πρώτη γραμμή, αλλά στα μετόπισθεν, στις πόλεις Μποροβάγια και Ιζιούμ, που βρίσκονται σε απόσταση 20 και 50 χλμ αντίστοιχα από την γραμμή του μετώπου. Το αξιοσημείωτο είναι, ότι οι μονάδες ενίσχυσης προέρχονται κυρίως από τα νεοναζιστικά μορφώματα του «Αζόφ» και του «Κράκεν». Αυτό μπορεί να ερμηνευτεί ως προσπάθεια της ουκρανικής στρατιωτικής διοίκησης να «χτίσει» τη γραμμή άμυνάς της πιο δυτικά από σήμερα, πίσω από τον ποταμό Οσκόλ, αφήνοντας κυριολεκτικά για θυσία όσες μονάδες των VSU βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην πρώτη γραμμή, με σκοπό να καθυστερήσουν όσο γίνεται περισσότερο την προέλαση των ρωσικών στρατευμάτων στην περιοχή.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΕΡΙ ΛΟΥΜΠΕΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ Ο ΛΟΓΟΣ

ΔΕΙΛΟΣ διοτι την μαχαιρωσε πισωπλατα.

ΚΟΠΡΙΤΗΣ διοτι ηταν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΕΡΓΟΣ..

ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΗΣ ΜΙΚΡΟΠΟΣΟΤΗΤΩΝ.

ΤΑΤΟΥΑΖΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑΣ.

ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΑΖΙ ΔΗΛΑΔΗ..

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ..

ΖΗΤΩ ΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ..

ΚΑΤΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΕΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ...

Σχολιο.- Παρακμιακός , όπως είναι η σύγχρονη τάση των Νέων-Ταξιτων



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΙΑΤΙ ο πρόεδρος της Μποτσουάνα απειλεί να στείλει 20.000 ελέφαντες στη Γερμανία...

3/4/2024     -      22.30

Ο πρόεδρος της Μποτσουάνας απείλησε σήμερα ότι θα στείλει στη Γερμανία 20.000… ελέφαντες, εκνευρισμένος επειδή το Βερολίνο επικρίνει το κυνήγι των παχύδερμων και την εξαγωγή «τροπαίων» που συνεχίζει η χώρα του με σκοπό, όπως λέει, να διατηρεί υπό έλεγχο τον αριθμό τους.

Οι Γερμανοί «πρέπει να ζήσουν με τα ζώα, όπως προσπαθούν να υπαγορεύσουν σε εμάς», αντέδρασε ο ηγέτης της Μποτσουάνας Μογκουίτσι Μασίσι, όπως γράφει στον ιστότοπό της η γερμανική εφημερίδα Bild. «Δεν είναι αστείο», πρόσθεσε, αναφερόμενος στην «προσφορά» του να στείλει 20.000 ελέφαντες στη Γερμανία. «Θα θέλαμε να κάνουμε αυτό το δώρο στη Γερμανία» και «δεν δέχομαι την απόρριψή του», τόνισε.

Στην Μποτσουάνα, μια περίκλειστη χώρα της νότιας Αφρικής, φιλοξενείται ο μεγαλύτερος πληθυσμός ελεφάντων στον κόσμο, περίπου 130.000 ζώα. Η συνύπαρξη με τους ανθρώπους είναι συχνά δύσκολη, σύμφωνα με τον πρόεδρο ο οποίος έκανε λόγο για επιθέσεις των παχύδερμων σε χωριά και καλλιέργειες.

Η κριτική που άσκησε το υπουργείο Περιβάλλοντος της Γερμανίας είχε ως στόχο τα κυνηγετικά τρόπαια που προσφέρονται στους εύπορους Δυτικούς πελάτες. Το υπουργείο ανέφερε μάλιστα την πιθανότητα να περιοριστεί αυστηρά η εισαγωγή τέτοιων τροπαίων, για να καταπολεμηθεί η λαθροθηρία προστατευόμενων ειδών.

Σχολιάζοντας το «δώρο» του προέδρου Μασίσι, το υπουργείο απάντησε ότι η Μποτσουάνα δεν έχει επικοινωνήσει ακόμη μαζί του για το θέμα αυτό.

Το 2019 η Μποτσουάνα ήρε την πλήρη απαγόρευση του κυνηγιού, που είχε επιβληθεί πέντε χρόνια νωρίτερα για να αντιμετωπιστεί η μείωση του πληθυσμού των ελεφάντων και άλλων ειδών. Η άρση αυτή προκάλεσε την οργή των οικολόγων. Το κυνήγι είναι επίσης σημαντική πηγή εισοδήματος για τους ντόπιους.

Έκτοτε, η Μποτσουάνα αποφασίζει κάθε χρόνο πόσα ζώα επιτρέπεται να σκοτωθούν από κυνηγούς. Πέρσι δώρισε 8.000 ελέφαντες στην Αγκόλα και το 2022 έδωσε 500 στη Μοζαμβίκη.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φλώρος από τους λίγους ο φίλος της 28χρονης που ήταν δίπλα της όταν πήγαν και όταν βγήκαν από το Α.Τ. της περιοχής.... Πως θα κοιμάται τα βράδια που δεν έκανε τίποτα για να σταματήσει τον δολοφόνο εκτός του να ουρλιάζει σαν αδελφή.

Ξεφτιλισμένο αντρικό φύλο

Και δεν το λέω για να το παίξω μάγκας. Αλλά αυτό επιβάλλει το στοιχειώδες ανθρώπινο αντανακλαστικό!

Σχολιο.- Ρε ξύπνατε οι αστυνομία είναι για να φυλάει τούς πλούσιους και τούς πολιτικούς από εμάς

Κανονικά η οικογένεια τής κοπέλας πρέπει να κυνηγήσει τούς αστυνομικούς,για τόν δράστη δεν το συζητάμε κρέμασμα μπροστά στο σπίτι του

Σχολιο.- δεν διαφωνώ ρε συ αλλά αυτός που την συνόδευε για μένα είναι ο χειρότερος από όλους σε αυτή την ιστορία.

Αυτός που συνόδευε την Κυριακή στο ΑΤ στους Αγίους Αναργύρους, γιατί πήγε μαζί της; Για να κάνει τον παρατηρητή;;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι χημικοί αεροψεκασμοί είναι μαζική δολοφονία.

Πρέπει να μπει ένα τέλος στο έγκλημα!

Σχολιο.- Το ποσό βλαμμένος είναι ο κόσμος μπορείς να το καταλάβεις από τον κοβιντ κ από τις τριλιζες στον ουρανό Έχουν προγραμματιστεί στο να είναι τόσο βλαμμενοι που δεν βλέπουν πέρα από την μύτη τους!

Σχολιο.- Οι χειρότεροι άνθρωποι είναι αυτοί που αρνούνται την πραγματικότητα, γιατί πιστεύουν ότι αν συμφωνούν με την ελίτ θα γλιτώσουν από ότι έρχεται....

Γλιτσες κ ποπολαροι μόλις τελειώσουν με όσους αντιστέκονται θα έρθουν κ για εσάς κ να είστε σίγουροι ότι θα σάς προδώσουν τα ίδια τα παιδιά σάς.γιατι έτσι τα μάθατε



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, λεπτή άμμο της Σαχάρας, μεταφέρεται από τους ανέμους στην και στη συνέχεια πέφτει στην Ευρώπη. Μόνο που δεν μας έχουν εξηγήσει γιατί η χημική ανάλυση της άμμου σε κάθε γωνιά του κόσμου, δειχνει βαρέα μέταλλα ιδιαίτερα επιβαρυντικά για την υγεία κι όχι κάποια σκόνη…

Η χημική ανάλυση της “αφρικάνικης σκόνης” που μαζεύεται στο παρμπρίζ των αυτοκινήτων αποκαλύπτει ότι δεν είναι παρά βαρέα μέταλλα, που πιθανόν χρησιμοποιούνται για την τροποποίηση του καιρού.

Εργαστήριο στη Βοσνία έκανε την ανάλυση και βρήκε νικέλιο, βάριο, αλουμίνιο και άλλα μέταλλα σε τεράστιες ποσότητες!

Τα αεροπλάνα που καλύπτουν τον ουρανό με ουρές συμπύκνωσης χημικών που υποτίθεται πως είναι για να ελέγχουν το ηλιακό φως και να εμποδίζουν την υπεριώδη ακτινοβολία που χτυπά την γη. Κάνουν μεγάλο κακό όχι μόνο στην ανθρώπινη υγεία, αλλα το καλοκαίρι χρειαζόμαστε τις ακτίνες UV για να σκοτώσουν τα μικρόβια και ιούς.

Στο εργαστήριο που έγινε έλεγχος (είναι γραμμένη στα σερβικά). Δείχνει στην πρώτη στήλη τις τιμές αναφοράς που πρέπει να έχει η πραγματική άμμος της Σαχάρας, και στην δεύτερη στήλη δείχνει τις μετρούμενες τιμές από δείγματα που λήφθηκαν απο την επιφάνεια αυτοκινήτων.

Οι μετρημένες τιμές είναι κυριολεκτικά σαν από ταινία τρόμου και όχι από τη Σαχάρα. Το αλουμίνιο υπερβαίνει τον όγκο αναφοράς της άμμου της ερήμου κατά 728 φορές στον πίνακα, το αρσενικό υπερβαίνει το όριο κατά 44 φορές και το βάριο υπερβαίνει το όριο κατά 660 φορές. Ο σίδηρος ξεπέρασε το όριο 23 φορές, ο μόλυβδος 8 φορές, ο ψευδάργυρος 64 φορές. Αλλά το μεγαλύτερο σοκ είναι η μετρημένη τιμή του νικελίου. Ο όγκος του νικελίου στο δείγμα υπερέβη τον όγκο αναφοράς του νικελίου στην άμμο της ερήμου κατά 2.500 φορές!

Αν το εκφράσουμε σε ποσοστά, τότε πρόκειται για υπέρβαση του ορίου κατά 250.000%. Το νικέλιο και τα οξείδια του αλουμινίου είναι τα κύρια συστατικά των chemtrails (αεροψεκασμών).

Τι συμβαίνει όταν οι ακτίνες UV μπλοκάρονται από τη σκόνη;

Γνωρίζατε ότι η υπεριώδης ακτινοβολία είναι απαραίτητη για την επιβίωσή μας ως ανθρώπινη φυλή; κι αυτό γιατί η υπεριώδης ακτινοβολία χρησιμεύει ως το μόνο πραγματικά αποτελεσματικό απολυμαντικό και όπλο κατά των ιών και των μικροβίων. Αυτος είναι και ο λόγος που το καλοκαίρι δεν έχουμε ξεσπάσματα γρίπης και αναπνευστικών ασθενειών; Όχι, δεν έχει καμία σχέση με τον ζεστό καιρό, όπως πιστεύει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού.

Αν για παράδειγμα κάποιος βήχει και πετάει σταγονίδια με ιό, η ισχυρή καλοκαιρινή ακτινοβολία UV θα σκοτώσει τους ιούς σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που δεν υπάρχουν μεγάλες επιδημίες γρίπης και παρόμοιων παθήσεων του αναπνευστικού το καλοκαίρι. Μέχρι πρόσφατα δηλαδή…

Στα μέσα Ιουνίου και μέσα στο καλοκαίρι εμφανίζονται κρούσματα αναπνευστικών ασθενειών, Covid-19, και ο κόσμος αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν αυτό, άλλωστε κάνει ζέστη. Ναι, έχει ζέστη, αλλά ο όγκος της προσπίπτουσας υπεριώδους ακτινοβολίας μειώνεται τεχνητά με τον ψεκασμό χημικών. Οι τροποποιητές της υπεριώδους ακτινοβολίας στην επιφάνεια του πλανήτη αποτελούνται κυρίως από 3 στοιχεία, το βάριο, το νικέλιο και το αλουμίνιο. 

Το μείγμα chemtrail αυτών των στοιχείων έχει το σκοπο να ανακλά πίσω στο διάστημα ορισμένα μήκη κύματος της ηλιακής ακτινοβολίας, ειδικά το υπεριώδες φάσμα, που είναι ο κύριος λόγος για την παρουσία του βαρίου, το οποίο δεσμεύει αυτό το μήκος κύματος με τον εαυτό του. Το νικέλιο χρησιμεύει ως ανακλαστήρας που αντανακλά αυτό το μήκος κύματος ακτινοβολίας πίσω στο διάστημα. Και σε τι χρησιμεύει το αλουμίνιο; Αυτός είναι ο φορέας, το de facto pad για τη δομή βαρίου-νικελίου. Το κύριο καθήκον του μαξιλαριού είναι να συνδυάζει βάριο και νικέλιο με τη μορφή ανακλαστήρα.

Το αρσενικό, από την άλλη πλευρά, χρησιμεύει ως η κόλλα που συγκρατεί αυτά τα μέρη μαζί σε επίπεδο νανοσωματιδίων. Υπάρχουν διάφορες χημικές ενώσεις τροποποιητών καιρού, π.χ. η Κίνα χρησιμοποιεί βάριο και ταντάλιο. Η τεχνολογία λειτουργεί με την αντίθετη αρχή, στόχος είναι να παγιδεύσει την ακτινοβολία υπερύθρων και να εξατμίσει τα μόρια του νερού, ενώ το ταντάλιο αποτρέπει τη δευτερογενή συμπύκνωση στην ατμόσφαιρα. Φανταστείτε την επίδραση που θα έχουν αυτά τα χημικά ίχνη στο χωράφι ακόμα και με καλλιέργεια με την ένδειξη BIO.

Όλοι σιωπούν και προσποιούνται ότι είναι φυσιολογικό. Τι είναι φυσιολογικό; Να ξυπνάς το πρωί και βλέπεις έναν όμορφο μπλε ουρανό που ξαφνικά αεροπλάνα πετούν και αφήνουν πίσω τους χημικά ίχνη, που δεν διαλύονται μέσα σε δύο ή τρία λεπτά όπως θυμόμαστε όλοι απο παιδιά.

Σήμερα, το ίχνος των αεροπλάνων στον ουρανό διαρκεί εώς και 24 ώρες, δεν εξαφανίζεται, απλώς απλώνεται και μένει εκεί. Μερικές φορές κρατάει ως και 3 ολόκληρες μέρες.

Ξέρετε πού δεν υπάρχει καθόλου αεροψεκασμός στην Ευρώπη σήμερα; Στην Ουκρανία! Οι ίδιοι οι Ουκρανοί αναφέρουν στα κοινωνικά δίκτυα ότι χάρη στον πόλεμο έχουν και πάλι καθαρό και όμορφο γαλάζιο ουρανό, που τον θυμόντουσαν όταν ήταν παιδιά. Τα τελευταία δύο χρόνια της πανδημίας του ιού, πετούσαν εμπορικά αεροπλάνα χωρίς άδεια. Ακόμα και η Γκρέτα Τούνμπεργκ εκνευρίστηκε κάποια στιγμή και ανέφερε πως δεν πρέπει να σκοτεινιάσουν τον ουρανό.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αποχαιρετούμε τα Πιέρια Όρη και οι καθεστωτικοί καλωσορίζουν τις ανεμογεννήτριες.

Άρχισαν νωρίς τη σαιζόν φέτος οι φωτιές



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τους στείλαμε από Κύπρο να μοιράσουν βοήθεια στη Γάζα και το Ισραήλ τους σκότωσε

Θυμάστε την ΜΚΟ World Central Kitchen που ανέλαβε να μεταφέρει την ανθρωπιστική βοήθεια από την Κύπρο στη Γάζα; Εκτές το Ισραήλ σκότωσε 7 μέλη της λίγο μετά που ξεφόρτωσαν το πλοίο στην κεντρική Γάζα ενώ βρίσκονταν σε δύο αυτοκίνητα.

Στην τοποθέτηση του το Υπουργείο Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας αναφέρει ότι «έχασαν τραγικά τη ζωή τους» ξανά χωρίς να καταδικάζει το Ισραήλ. Όχι κύριοι στο ΥΠΕΞ, θα «έχαναν τραγικά τη ζωή τους» αν χτυπούσαν σε κανένα δέντρο, όχι όταν χτυπήθηκαν με πυρά του ισραηλινού στρατού. Έγκλημα πολέμου είναι η δολοφονία αμάχων και αν ειχε τον ελάχιστο σεβασμό στους ανθρώπους που με ευθύνη της έστειλε η Κυπριακή Δημοκρατία να πάρουν βοήθεια στη Γάζα θα το καταδίκαζε ως τέτοιο.

Η World Central Kitchen σταμάτα τη συμμετοχή της στον (απ)ανθρωπιστικό διάδρομο. Ελπίζουμε και η Κυπριακή Δημοκρατία να σταματήσει επιτέλους τη συγκάλυψη της γενοκτονίας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαρία Ζαχάροβα: περίπου 1.500 γαλλικά στρατεύματα έχουν ήδη εγκριθεί για αποστολή στην Ουκρανία, και θα προετοιμαστούν για ανάπτυξη τον Απρίλιο.

"Στις αρχές Μαρτίου η διοίκηση της Γαλλικής Λεγεώνας των Ξένων ενέκρινε τη σύνθεση μιας ομάδας τακτικής τάγματος περίπου 1.500 ατόμων. Αναμένεται τον Απρίλιο η ομάδα να τεθεί σε κατάσταση πλήρους ετοιμότητας για γρήγορη ανάπτυξη στο ουκρανικό θέατρο στρατιωτικών επιχειρήσεων"



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πριν από 102 χρόνια, στις 3 Απριλίου 1922, η Ολομέλεια της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος, με τη συμμετοχή του Β. Ι. Λένιν, εξέλεξε τον Ι.Β. Στάλιν, Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του RCP(b).



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



" Ελληνική αλητεία η αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου " 

Συνταξιούχος  στρατηγος Ιωάννης Μπαλτζωης

Πρόεδρος Ελληνικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και Φασίστας ο δολοφόνος πρεζάκιας της 28χρονης κοπέλας των Αγίων Αναργύρων?

Με το γερμανικό ναζιστικό αετό τατουάζ στο λαιμό?

Λογικό ακούγεται



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



140 ο αριθμός των δολοφονημένων δημοσιογράφων στην Γάζα



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στα Πιέρια Όρη η φωτιά καίει για τέταρτη μέρα και κοντεύει να φτάσει στην Κοζάνη! Σκεφτείτε τι θα πάθουμε το καλοκαίρι



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η εξαιρετική Ιρλανδή ευρωβουλεύτρια Κλερ Ντάλι, μίλησε στο ευρωκοινοβούλιο για τα «εγκλήματα πολέμου στη Γάζα» και καταδίκασε άλλη μια φορά την γενοκτονικη μέσω πείνας, σφαγή των Παλαιστινίων από το κράτος εγκληματία και την υποκρισια της ΕΕ αλλά και την συννενοχη της Αμερικής του γενοκτονικου Τζο



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



την πλησιασε απο πισω ως ΔΕΙΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ που ηταν και την σκοτωσε με πισωπλατη μαχαιρια.ετσι βλεπουμε στο βιντεο...

Στην Σοβιετική Ενωση, καποτε, θα βαραγε ΓΚΑΣΜΑ ΣΕ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ...

ΟΛΗ Η ΕΥΘΥΝΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ(είχε 2 διμοιρίες των ΜΑΤ για μια βιβλιοθήκη στο ΑΠΘ που δεν έγινε ΠΟΤΈ για 2 χρόνια 24ώρες το 24ωρο ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ...ΝΑ ΞΗΛΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ,ΣΤΕΡΗΣΗ ΜΙΣΘΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ..ΑΠΟΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



[...]Νέα τροπή πήρε η υπόθεση του παιδιού μας Βασίλειου, καθώς με Διάταξη του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούνται έξι αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας (τέσσερεις της ΟΠΚΕ και δύο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας) για τις παρακάτω αξιόποινες πράξεις:

1) των βασανιστηρίων κατά συναυτουργία και κατά συρροή 2) της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και κατά συρροή 3) της έκθεσης κατά συναυτουργία και 4) της παράνομης κατακράτησης κατά συναυτουργία. (Η κατά συρροή κατηγορία αφορά τους τέσσερεις πρώτους).

Η αλληλεγγύη της κοινωνίας από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα, δίνει κουράγιο και δύναμη σε εμάς και τους δικηγόρους μας.

Ο αγώνας συνεχίζεται[...].

*Το κείμενο είναι από το προσωπικό προφίλ του Γιάννη Μάγγου, πατέρα του δολοφονημένου Βασίλειου Μάγγου.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δημογραφικό & Ταυτότητα Έθνους Ώρα μηδέν

Καθηγητής* Κωνσταντίνος Γρίβας : 

«Εαν δεν ληφθούν άμεσα σοβαρά μέτρα ο Ελληνισμός θα υπάρχει μόνο στα βιβλία της ιστορίας»

*Ο Κωνσταντίνος Γρίβας είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Γεωστρατηγικης στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Διδάσκει επίσης Γεωγραφία της Ασφάλειας στην ευρύτερη Μέση Ανατολή στο Τμήμα Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



31 Μαρτίου 2021

-Η Γαλλία νομοθετεί αναστολή του δικαιώματος γονικής μέριμνας και επικοινωνίας του κακοποιητή με το παιδί, από την πρώτη στιγμή της Ποινικής Δίωξης. 

-Την ίδια στιγμή, ο Τσιάρας και ο Μητσοτάκης καταθέτουν ένα νομοσχέδιο σύμφωνα με το οποίο, μέχρι την «αμετάκλητη» απόφαση, δηλαδή μέχρι την χρονοβόρα και πολυδάπανη απόφαση του Άρειου Πάγου, ο κακοποιητής θα μπορεί να παίρνει το παιδί μέχρι και 1/3 του συνολικού χρόνου.

-Στις 30 Ιουλίου 2020 η Γαλλική Βουλή ψήφισε το Ν. 2020-936 με σκοπό την προστασία των θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας. Εκ του νόμου αναστέλλεται προσωρινά η άσκηση της γονικής μέριμνας και το δικαίωμα επικοινωνίας σε περίπτωση ποινικού αδικήματος από γονέα στον άλλο γονέα ή στο παιδί, από την άσκηση ποινικής δίωξης μέχρι και την έκδοση καταδικαστικής απόφασης. 

-Η αιτολόγηση της παραπάνω νομοθετικής ρύθμισης ήταν «Στη Γαλλία, κάθε χρόνο συμβαίνουν 120-150 γυναικοκτονίες. Στη Γαλλία περισσότερες από 220.000 γυναίκες είναι θύματα βίας και 170.000 παιδιά είναι παρόντα σε αυτή τη βία».

-Στα συμπεράσματα της έκθεσης ήταν ότι η υποχρεωτική συνεπιμέλεια είναι συχνά για τον πρώην σύντροφο το μέσο άσκησης εξουσίας και συνιστά νέα μορφή άσκησης βίας στο θύμα του. Το δικαίωμα επίσκεψης και φιλοξενίας των πατεράδων, συχνά αποτελεί για τις γυναίκες και τα παιδιά μεγάλο ρίσκο, θέτει τις γυναίκες θύματα βίας σε συστηματική επαφή με τον κακοποιητή τους και κάποιες φορές τις εκθέτει σε αυτόν χωρίς καμία απολύτως ασφάλεια.

 Όχι στην υποχρεωτική συνεπιμέλεια

#συνεπιμέλεια



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θυμάστε τον Μητσοτάκη οταν αγόραζε περιπολικά "Αμεσης Δράσης" αντί για ΜΕΘ, «για να βελτιωθεί το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες, προς όφελος τους» μας έλεγε το ζαβό....

Από τότε, εκτός από τον κόσμο που "έφαγε" στα νοσοκομεία, το έγκλημα έχει βαρέσει ταβάνι.

Η φράση του αστυνομικού της Άμεσης Δράσης ότι "το περιπολικό δεν είναι ταξί" είναι ντροπιαστική και κτηνώδης. Δεν απαντάς έτσι ανθρώπινα σε κάποιον που ζητά τη βοήθειά σου, λέγοντας ότι αντιμετωπίζει κίνδυνο. Κάποιοι θέλουν προφανώς ξήλωμα....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάμε να αναλύσουμε την ανεπάρκεια Προστασίας του Πολίτη της κυβέρνησης Μητσοτάκη . Η Ασφάλεια των Πολτών προεκλογικά ήτα πολύ ψηλά στην ατζέντα του Μητσοτάκη. Τόσο ψηλά που δεν την ακουμπούσε η Ανασφάλεια !!!!

Μας έλεγε ότι η Αστυνομικη δύναμη στην Ελλάδα ήταν περίπου 58.000 Αστυνομικοί....Δλδ 200 Αστυνομικοί κάθε 100.000 πληθυσμού... Η περιοχή των Αγίων Αναργύρων Καματερού που καλύπτει το ΑΤ είναι γύρω στους 100.000 κατοίκους.

Άρα το ΑΤ Αγ. Αναργύρων έπρεπε να έχει δύναμη τουλάχιστον 150 αστυνομικούς. Προχθες βράδυ υπήρχε μια γυναίκα αξιωματικός υπηρεσίας χωρίς εμπειρία και ένας φύλακας .. Που έλεγε στην 28χρονη να κάνει μήνυση κι αυτή αρνιόταν. Και η γυναίκα αστυνομικός το θεώρησε ερωτικό καυγαδάκι και αρνήθηκε να της δώσει συνοδεία.  

Που βρισκόταν οι υπόλοιποι 148 αστυνομικοί κ.Χρυσοχουντίδη ;

ΥΓ. Ο αστυνομικός σκοπός είναι κατηγορούμενος σε υπόθεση με πλαστά διαβατήρια. Οπως και μια άλλη αστυνομικός στο συγκεκριμένο τμήμα, με την ίδια κατηγορία.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η αντιπολίτευση και το μέλλον της χώρας…  Ο Κασσελάκης και ο Τάιλερ λιάζονται στην ξαπλώστρα μαζί  με το σκύλο τους απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα… νταξ ηρέμησα τώρα… Brokeback mountain γίναμε…

Σχολιο.- Όλα είναι αλληλένδετα. Τίποτα δεν είναι άσχετο με το τι εφαρμόζεται σε Ελλάδα αλλά και Κύπρο... Όλα έχουν τον σκοπό τους.

Σχολιο.- η woke κουλτούρα προωθείται από τον ηγεμόνα και τους παγκοσμιοποιητες με αποτερο στόχο τον αποπληθυσμό. Άνθρωποι με χίλια φύλα που παύουν να τεκνοποιούν... Δημιουργούν κοινωνίες σε παρακμή και σήψη...

Σχολιο.- αν εσένα σου αρέσει αισθητικά έμενα μου προκαλεί εμετό ειδικά όταν διαφημίζεται και προπαγανδίζεται η σήψη ως κανονικότητα... με τετοιο χυδαίο τρόπο από άτομα με δημόσιες θέσεις που επηρεάζουν τη νέα γενιά. Το τι κάνει ο κάθε ένας στο κρεβάτι του είναι δικό του θέμα. Όταν όμως το κάνει δημόσια και προκαλεί τότε υπόκειται σε κριτική. Όσο για τη δήθεν συνωμοσιολογία και την πολίτικη ορθότητα, έχουμε γκόσει...! Μυαλό δεν έχετε βάλει όσοι συνεχίζετε να θεωρείτε συνωμοσιόλογους αυτούς που προβάλουν τα αρρωστημένα σχέδια που ανοιχτά λέγονται στα Νταβός και στους διάφορους οργανισμούς τύπου ΠΟΥ.

Σχολιο.- προσωπική στιγμή, με φωτογράφους αλά μπρατσέτα συνέχεια!!!Μάλλον κοροϊδεύεσαι ή μας δουλεύεις...Όσο για το ότι δεν παίρνεις χαμπάρι για το σημερινό γίγνεσθαι και την παγκοσμιοποίηση, μετά τις απανωτές φόλες που έχουμε φάει, εγώ να δεις τι γέλια κάνω!

Σχολιο.- δεν μάς ενδιαφερει τι κανουνε, γιατι πρεπει να τα βλεπουμε ;

Σχολιο.- μα γιατί θέλουν να τα βλέπουμε! Είναι μέσα στο πρόγραμμα εξ αμερικα να επιβάλουν αυτή τη άρρωστη συνθήκη...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προκαλεί ο Κασσελάκης. Τα εν οίκω μη εν δήμω. Δεν αφορά κανέναν η προσωπική ζωή αλλά από τον Cassel-aki μόνο αυτό βλέπουμε. 

Ακούω φήμες ότι ετοιμάζονται να τον κάνουν και ΠΘ. 

Ο πάτος δεν έχει πάτο τελικά. Και πάλι, καιρός για κίνημα αυτονομίας και άμεσης δημοκρατίας. Μόνο εξευτελισμούς θα βλέπουμε στο μέλλον. Να γονατίσουν την αξιοπρέπεια του λαού μας θέλουν για να γίνουμε όλοι νοητικά δούλοι.

Σχολιο.- - Δηλωτικό ψυχοπολιτικού κενού: κάνει δημόσιο θέαμα τα προσωπικά του ερωτικά.

- Εγνωσμένη πρόκληση της πολιτικής αξιοπρέπειας και του αριστερού ήθους.

- Οι πραγματικοί ηγέτες δημόσιες θεματικές κάνουν μόνο τα κοινωνικά προβλήματα.

Σχολιο.- Δεν θα το κρίνω με την ηθική την δική μου και την αισθητική την δική μου. Θα το κρίνω στο πολιτικό αποτέλεσμα ότι όλο και μεγαλύτερος πληθυσμός δεν ενοχλείται και μάλιστα ελκύεται όχι με την ιδέα της ομοφυλοφιλίας οπωσδήποτε αλλά με την ιδέα ότι ελευθερία είναι να κάνω ότι θέλω. Αίσθημα καλλιεργημένο στην βιομηχανική παραγωγή του φαντασιακού ε΄δω και 40 χρόνια.... Ελευθερία είναι να νιώθω οργασμένος... και να έχω όλο το κόσμο γραμμένο 

Σχολιο.- ινφλουένσερ είναι και όχι πολιτικός.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Politico, σήμερα:

“Νεοναζί και οπαδοί του Χίτλερ πολεμούν στο πλευρό του Ζελένσκι”!

-Αλήθεια;

-Σοβαρά;

-Μα τι λέτε;

-Τόοοσα χρόνια, το Politico ΟΥΤΕ είχε δει, ΟΥΤΕ ακούσει ΟΥΤΕ είχε πάρει χαμπάρι, τους Azov, τον “Δεξιό Τομέα”, τους “Kraken”, τους νεο-SS, τα ναζιστικά σύμβολα και χαιρετισμούς, αλλά και τις ρατσιστικές διώξεις, τις σφαγές, τους ομήρους άμαχους, τις προβοκάτσιες, τις τρομοκρατικές ενέργειες …

-Βρήκαν όμως έναν … ξεφωνημένο Ρώσο Ναζί για να κράξουν, απλά για να ξεπλύνουν τη νεοφασιστική υπόσταση όλου του καθεστώτος και της συμμορίας που ρημάζει την Ουκρανία από το 2014!

Σχολιο.- Έχω καμιά τριανταριά φωτογραφίες να τους στείλω από τα "παλικάρια" που παραδόθηκαν στο Αζοφσταλ και είχανε κάτι σβάστικες και κάτι ανάποδες πενταλφες που σε ορισμένους από αυτούς κάλυπταν μέχρι και ολόκληρη την πλάτη...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Περί … “ανεξάρτητης δικαιοσύνης”, “δημοκρατίας”, “ισονομίας” κι άλλων τέτοιων αστειοτήτων στη Δύση:

-Γνωρίζετε τον Ζώρζ Αμπντάλα;

-Πάνω από 40 χρόνια στις Γαλλικές φυλακές, ενώ:

• καταδικάστηκε σε “στημένη” δίκη με χαλκευμένες αναπόδεικτες κατηγορίες - ο … “συνήγορός” του δούλευε για τις γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (!)

• Πήρε αναστολή για την άδικη ποινή του το 2003, με δικαστική απόφαση,

• Με απόφαση του Ανώτατου δικαστηρίου, διατάχθηκε η αποφυλάκισή του το 2015,

• Παρόλα αυτά ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ φυλακισμένος, γιατί ΗΠΑ και Ισραήλ επιμένουν ότι είναι “επικίνδυνος”!

Το πραγματικό “αδίκημα” του Αμπντάλα είναι ότι:

• είναι κομμουνιστής, δάσκαλος από τον Λίβανο, μέλος του “Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης”,

• υποστηρίζει, με δηλώσεις ακόμα κι απ’ τη φυλακή την Παλαιστινιακή Αντίσταση!

Σχολιο.- τρομερο! και μετα μιλανε για δημοκρατια οι Γαλλοι!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Κίνα κατακεραυνώνει το Ισραήλ στον ΟΗΕ: 

«Πρόκειται για σοβαρή παραβίαση του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και του διεθνούς δικαίου και παραβίαση της κυριαρχίας τόσο της Συρίας όσο και του Ιράν. Αυτή η επίθεση είναι εξαιρετικά άγριας φύσης... Πριν από 25 χρόνια, η πρεσβεία της Κίνας στη Γιουγκοσλαβία βομβαρδίστηκε από αεροπορική επιδρομή του ΝΑΤΟ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ. αισθανόμαστε τη θλίψη και τον πόνο της ιρανικής κυβέρνησης και του λαού...

Το να επιτρέψουμε την ατιμωρησία για τέτοιες απερίσκεπτες πράξεις θα έστελνε ένα σοβαρά λανθασμένο μήνυμα και θα ενθάρρυνε ακόμη πιο επικίνδυνες πράξεις... Η κόκκινη γραμμή του διεθνούς δικαίου και οι βασικοί κανόνες των διεθνών σχέσεων έχουν παραβιαστεί ξανά και ξανά, και η ηθική κατώτατη γραμμή της ανθρώπινης συνείδησης έχει συνθλιβεί ξανά και ξανά.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τέρας

Η είδηση πραγματικά σοκάρει. Μια σωματικά υγιής 28χρονη από την Ολλανδία αποφάσισε να υποβληθεί σε ευθανασία εξαιτίας ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Η 28χρονη κάνει χρήση της νομοθεσίας για την «υποβοηθούμενη αυτοκτονία» που ισχύει στη χώρα από το 2001 και σε ανάρτησή της περιγράφει με λεπτομέρεια τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, παρουσία γιατρού στο σπίτι της.

Το 2022, καταγράφηκαν 8.720 θάνατοι με υποβοηθούμενη αυτοκτονία στην Ολλανδία, το 5% των συνολικών θανάτων στη χώρα. Είναι φανερό δηλαδή ότι το νομοθετικό πλαίσιο λειτουργεί παρακινητικά σε ανθρώπους να ξεμπερδεύουν μια ώρα αρχύτερα από τα προβλήματά τους, τα οποία μπορεί να είναι διαχειρίσιμα ή και θεραπεύσιμα.

Το βάρβαρο αυτό μέτρο διαφήμισαν με το προσωπικό τους παράδειγμα ο πρώην πρωθυπουργός της Ολλανδίας και η σύζυγός του, που τον περασμένο Φλεβάρη έκαναν χρήση του νόμου. Η «αυτοδιάθεση» και ο «ατομικός δικαιωματισμός» στις πιο αντιδραστικές εκδοχές τους, με «σπόνσορα» το ίδιο το κράτος, την ώρα που σε όλον τον καπιταλιστικό κόσμο υποβαθμίζεται ραγδαία η αναγκαία κρατική φροντίδα σε ασθενείς, η παροχή θεραπείας, ακόμα και η στήριξη στην αρρώστια και στον πόνο.

Τι θα συμβεί αν ένας έφηβος επιλέξει την «υποβοηθούμενη αυτοκτονία» επειδή δυσκολεύεται να διαχειριστεί τις φυσιολογικές συγκρούσεις της ηλικίας του; Τι θα συμβεί αν ένας άρρωστος χάσει για μια στιγμή το κουράγιο του, ενώ η ασθένειά του μπορεί να θεραπευτεί; Το απάνθρωπο καπιταλιστικό τέρας τα γυρίζει όλα ανάποδα: Το ίδιο κράτος που ισοπεδώνει το δικαίωμα στην δωρεάν Υγεία, σε αξιοπρεπείς μισθούς, στον ελεύθερο και ποιοτικό χρόνο, δεν έχει κανένα πρόβλημα να αναγνωρίσει το «δικαίωμα» στην αυτοκτονία με κρατική βοήθεια!

Σχολιο.- Γνωριζα εναν απο την Ολλανδια περυσι με τον οποιο μιλουσαμε χρονια και συχνα, γυρω στα 53. Εκανε ευθανασια λογω συχνουριας που του δημιουργησε ψυχολογικα ή και ψυχιατρικα προβληματα οπου τοσο στο προβλημα της συχνουριας οσο και στο ψυχιατρικο ηταν υποθεραπευομενος, κατι που φαινοταν με το ματι ακομη και στον πιο ασχετο με ιατρικη. Ευτυχως αυτη η σκατιλα δεν ηρθε Ελλαδα ακομη, παροτι η υγεια ειναι σχεδον στα ιδια και χειροτερα.

Σχολιο.- μείωση πληθυσμού είναι. Πάνε μόνοι τους. Η νόσος που δεν θεραπεύεται είναι ο καπιταλισμός.

Σχολιο.- Τοσο ο καπιταλισμος οσο και οι απληστοι του καπιταλισμου ονοματι ιατρικο συστημα και πολλοι φερομενοι ως ''ιατροι'' πρεπει να λογοδοτησουν. Οποιος παραβαινει τον ορκο του Ιπποκρατη, δεν ειναι ιατρος αλλα δολοφονος κι ως τετοιος πρεπει να αντιμετωπιζεται, τοσο απλα:  «Ορκίζομαι στον θεό Απόλλωνα τον ιατρό και στον θεό Ασκληπιό και στην Υγεία και στην Πανάκεια και επικαλούμενος τη μαρτυρία όλων τών θεών και τών θεαινών ότι θα εκτελέσω κατά τη δύναμη και την κρίση μου τον όρκο αυτόν και τη συμφωνία αυτή. Να θεωρώ τον διδάσκαλό μου της ιατρικής τέχνης ίσο με τους γονείς μου και κοινωνό του βίου μου. Και όταν χρειάζεται χρήματα να μοιράζομαι μαζί του τα δικά μου. Να θεωρώ την οικογένειά του αδέλφια μου και να τούς διδάσκω αυτή την τέχνη αν θέλουν να τή μάθουν, χωρίς δίδακτρα ή άλλη συμφωνία..... Να μεταδίδω τους κανόνες ηθικής, την προφορική διδασκαλία και όλες τις άλλες ιατρικές γνώσεις στους γιους μου, στους γιους τού δασκάλου μου και στους εγγεγραμμένους μαθητές που πήραν τον ιατρικό όρκο, αλλά σε κανέναν άλλο. Θα χρησιμοποιώ τη θεραπεία για να βοηθήσω τους ασθενείς κατά τη δύναμη και την κρίση μου, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΑΨΩ Ή ΝΑ ΑΔΙΚΗΣΩ. ΟΥΤΕ ΘΑ ΔΙΝΩ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΔΕΙΞΗ.... ......... Αν τηρώ τον όρκο αυτό και δεν τόν παραβώ, ας χαίρω πάντοτε υπολήψεως ανάμεσα στους ανθρώπους για τη ζωή και για την τέχνη μου. Αν όμως τόν παραβώ και επιορκήσω, ας πάθω τα αντίθετα.»



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από την μανία τους σκοτώνουν και τους ξένους πράκτορες που ταΐζουν τους Παλαιστίνιους. Δείτε

Η Παγκόσμια Κεντρική Κουζίνα είναι μια υπηρεσία της CIA που δημιουργήθηκε με στόχο την ασφάλιση του ΟΗΕ και άλλων οργανισμών, που δεν ελέγχονται από τους Εβραίους, δεν κάνουν την ανθρωπιστική τους παρουσία στη Γάζα.

Αυτός είναι ο λόγος που οι 7 εργαζόμενοι του WCK που δολοφονήθηκαν από τους Εβραίους έλαβαν παγκόσμια κάλυψη και οργή από δυτικούς πολιτικούς. Οι εργαζόμενοι  ήταν στο πλευρό του Ισραήλ. Ήταν ένα μεγάλο μπέρδεμα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Η ΑΣΧΗΜΗ ΜΙΚΡΗ ΣΠΑΡΤΗ»

Ο διάσημος συγγραφέας Άρθουρ Κέσλερ προειδοποίησε πριν από μια δεκαετία ότι το Ισραήλ κινδύνευε να γίνει «μια άσχημη μικρή Σπάρτη». Δέκα χρόνια αργότερα το Ισραήλ, που πλούτισε με στρατιωτική και οικονομική βοήθεια των ΗΠΑ, έγινε μια πολύ άσχημη μεγάλη Σπάρτη.

Ο Πατ Μπιούκαναν, στενός συνεργάτης του Προέδρου Ρίτσαρντ Νίξον, έγραψε: «Το Καπιτώλιο (δηλαδή το Κογκρέσο) έχει γίνει έδαφος κατεχόμενο από το Ισραήλ.» Εξορίστηκε στην πολιτική έρημο για αυτήν την αίρεση.

Η τρέχουσα σύγκρουση στη Γάζα μας λέει πόσο πολύ το Ισραήλ κυριαρχεί τώρα στο Κογκρέσο και στο Δημοκρατικό Κόμμα που πιθανότατα λαμβάνει το 50% της χρηματοδότησής του από φιλο-ισραηλινούς δωρητές. Οι μετριοπαθείς φιλο-ισραηλινές ομάδες έχουν περιθωριοποιηθεί. Όσοι στα ΜΜΕ έχουν παραγκωνιστεί ή απολυθεί. Είναι ο Μακαρθισμός του 21ου αιώνα. Όπως είπε ο σπουδαίος Μαρκ Τουέιν, αν δεν διαβάζεις τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης είσαι απληροφόρητος. Αν ακολουθείς τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, είσαι παραπληροφορημένος.

Η Βρετανία, ο Καναδάς και η Αυστραλία πέφτουν στην ίδια φυλακή των ΜΜΕ. Τα παλιά σοβιετικά μέσα ενημέρωσης, όπως θυμάμαι, ήταν πιο ελεύθερα στις απόψεις τους και πιο σθεναρά στην κριτική τους.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε ένα προκλητικό άρθρο, η διάσημη ισραηλινή δημοσιογράφος Amira Hass υποστήριξε ότι παρά τις μαζικές διαμαρτυρίες κατά του πρωθυπουργού Benjamin Netanyahu και τις εκκλήσεις για συμφωνία κατάπαυσης του πυρός, οι καθημερινές ενέργειες του ευρύτερου κοινού στο Ισραήλ δείχνουν ακλόνητη υποστήριξη στη συνεχιζόμενη στρατιωτική επίθεση στη Γάζα.

Η Χας επεσήμανε τη συνεχιζόμενη προθυμία των Ισραηλινών γονέων να στείλουν τα παιδιά τους στην πρώτη γραμμή. τη συμμετοχή χιλιάδων Ισραηλινών στρατιωτών σε στρατιωτικές επιχειρήσεις που περιλαμβάνουν «μαζικές δολοφονίες και ανεξέλεγκτη καταστροφή στη Γάζα»· και την «αυστηρή κτηνωδία» που επιδεικνύουν οι στρατιώτες σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως ένα είδος καθημερινής δημοσκόπησης που δείχνει υποστήριξη στην πολεμική προσπάθεια.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το ότι ραβίνος Lukas Gage προωθεί την πορνεία είναι ότι χρειάζεται να ξέρετε για την διάλυση των ηθών.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βρήκαν και τον αγνό που θα θυσιάσει την κόκκινη δαμαλίδα. Όλα έτοιμα για να χτίσουν τον ναό τους οι Εβραίοι. Ότι αυτό θα οδηγήσει σε ΓΠΠ δεν ενοχλεί καθόλου.

The Temple Institute

ΕΝΑΣ KOHEN ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΔΑΜΑΛΑΣ!

Ο νεαρός kohen της φωτογραφίας που επισκέπτεται τις υποψήφιες γελάδεςγια την κόκκινη αγελάδα στο Shiloh, είναι ικανός να πραγματοποιήσει την τελετή της κόκκινης δαμάλας. Ήρθε στον κόσμο μέσω γέννησης στο σπίτι, δεν έχει πατήσει ποτέ το πόδι του σε νοσοκομείο ή νεκροταφείο, και ως εκ τούτου θεωρήθηκε από το halacha (εβραϊκό δίκαιο) ότι είναι του υψηλότερου επιπέδου καθαρότητας Torah, χωρίς ποτέ να έχει προσβληθεί tum'at met (η ακαθαρσία που μεταδίδεται από την επαφή με ένα πτώμα).

Σε περίπτωση που επιλέξει να συμμετάσχει στις συνεχιζόμενες προετοιμασίες του Ινστιτούτου Temple εν όψει της ανανέωσης της στάχτης της κόκκινης αγελάδας, θα υποβληθεί σε έντονη εκπαίδευση.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην Αμερική συνελήφθη ο ράπερ PDiddy για sex trafficking. 

Περιέργως πως και πάλι είναι κολλητός σε όλες τις διασημότητες, συμπεριλαμβανομένης της Βασιλικής οικογένειας.

Η καλύτερη φίλη των διακινητών σεξ, Sarah Ferguson, έχει παρακολουθήσει PDiddy πάρτι τουλάχιστον 2x, St Tropez & NYC για τα γενέθλιά του

Η Σάρα, η Δούκισσα της Υόρκης και ο Μάικλ Μπόλτον στο πάρτι γενεθλίων του Sean Puffy Combs, Νέα Υόρκη, 4 Νοεμβρίου 1998.

Epstein, Maxwell, Nygard, P Diddy μεταξύ άλλων. Σύμπτωση δεν νομίζω...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η CIA ενημέρωσε το Ισραήλ ότι το Ιράν θα του επιτεθεί εντός των επόμενων 48 ωρών. Σε απόλυτο συναγερμό η Ισραηλινή αεροπορία!

03/04/2024

Η CIA φέρεται να ενημέρωσε το Ισραήλ ότι το Ιράν θα του επιτεθεί εντός των επόμενων 48 ωρών. Από την πλευρά τους οι Φρουροί της Επανάστασης IRGC αναφέρουν πως σύντομα θα είμαστε μάρτυρες περισσότερων φονικών επιθέσεων κατά του Ισραήλ.

‘‘Κορυφαία επαγρύπνηση στην ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία λόγω της πιθανότητας ιρανικής απάντησης μετά τη δολοφονία του ανώτερου Ιρανού αξιωματούχου στη Συρία” αναφέρει πριν λίγο στο twitter υψηλόβαθμος Ισραηλινός παράγοντας..

Η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία κήρυξε κατάσταση μέγιστης επιφυλακής με όλα τα όπλα της.” μεταδίδει και το Sky News Arabia..Ισραήλ: Η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία ανακαλεί τους εφέδρους της και αυτή τη στιγμή αναπτύσσει συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας στο ισραηλινό έδαφος.Εκδόθηκε συναγερμός κατά τη διάρκεια της νύχτας για πιθανή εισβολή εχθρικών drones στην περιοχή της ερήμου Arava στο νότιο Ισραήλ

Σε απάντηση στον βομβαρδισμό του Ισραήλ κοντά στο προξενείο του Ιράν στη Συρία που σκότωσε πολλά υψηλόβαθμα μέλη του IRGC, η CIA φέρεται να ενημέρωσε το Ισραήλ ότι το Ιράν θα επιτεθεί εντός των επόμενων 48 ωρών.

Το Ιράν φέρεται να σχεδιάζει μια συνδυασμένη επίθεση με ένα σμήνος drones και πυραύλων κρουζ που εκτοξεύονται από το Ιράν σε στρατηγικές τοποθεσίες εντός του Ισραήλ τονίζει το Al Mayadeen.

Ισραηλινά ΜΜΕ: Υψηλού επιπέδου αξιωματούχοι της CIA ενημέρωσαν το «Ισραήλ» ότι το Ιράν θα επιτεθεί σε περιοχές στο «Ισραήλ» μέσα στις επόμενες 48 ώρες. Τα σενάρια κάνουν λόγο για συνδυασμένη επίθεση με σμήνος drones και πυραύλων κρουζ που εκτοξεύονται από το Ιράν σε στρατηγικές τοποθεσίες..

Ιρανική απειλή: Η IDF ενισχύει το αντιαεροπορικό της σύστημα

H IDF ανακοίνωσε την ενίσχυση του συστήματος αντιαεροπορικής άμυνας του, καλώντας τους εφέδρους να πραγματοποιήσουν νέα αξιολόγηση. Η κίνηση ακολουθεί τις απειλές του Ιράν…

Το Channel 12 αναφέρει ότι το Ισραήλ βρίσκεται σε κατάσταση υψηλού συναγερμού για μια ιρανική απάντηση στην επίθεση στη Συρία και ότι μια επίθεση αντιποίνων από το ιρανικό έδαφος – όχι από τους πληρεξουσίους του – θα απαιτούσε μεγαλύτερη απάντηση από το IDF.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ Α.Τ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΗΣ 28ΧΡΟΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: “ΠΗΔΗΞΕ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΗ ΧΤΥΠΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ”

03|04|2024 22:58

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή του φίλου της 28χρονης για τη στιγμή της δολοφονίας έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων

Τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων από τον πρώην σύντροφό της περιέγραψε στην κατάθεσή του ο φίλος της κοπέλας που τη συνόδευσε στο Α.Τ..

Περιγράφοντας τη σχέση που είχε η Κυριακή με τον πρώην σύντροφό της ο φίλος της φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως «μου είπε ότι είναι χωρισμένη από τη σχέση της εδώ και δύο μήνες, γιατί δεν περνούσε καλά».

Η 28χρονη και ο φίλος της συμφώνησαν να βρεθούν και το απόγευμα του Σαββάτου, όταν η Κυριακή αποφάσισε να αποκαλύψει τα προβλήματα που υπήρχαν στη σχέση της. «Μου είπε ότι χώρισε γιατί το άτομο που είχε σχέση, γινόταν καταχρηστικός και κακοποιητικός, ενώ μερικές φορές, όπως μου διηγήθηκε, έφευγε και από το σπίτι. Μου είπε ότι του είχε κάνει και μήνυση και την είχε ανακαλέσει», κατέθεσε ο φίλος της.

Σύμφωνα με την περιγραφή του φίλου της Κυριακής, το απόγευμα της Δευτέρας συναντήθηκαν σε καφετέρια και στη συνέχεια τη γύρισε σπίτι της με το αυτοκίνητό του.

«Λίγο πριν την αφήσω, είδα έξω από ένα σύμπλεγμα κατοικιών, όπου διέμενε η Κυριακή, χωρίς να ξέρω πού ακριβώς, ένα άνδρα με μία άσπρη μοτοσυκλέτα. Μόλις τον είδε η Κυριακή μου φώναξε να φύγουμε, γιατί ήταν ο παλιός της δεσμός και τον φοβόταν. Της είπα να πάμε στο Αστυνομικό Τμήμα να αναφέρει το γεγονός», είπε. Στη συνέχεια, οι δυο τους πήγαν προς το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

«Δεν ήθελε να κάνει μήνυση»

Η 28χρονη και ο φίλος της πήγαν στο αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων, όπου μπήκε μόνη της στο γραφείο του αξιωματικού υπηρεσίας, ζητώντας από τον φίλο της να περιμένει έξω.

Όπως είπε ο φίλος της, η 28χρονη μίλησε με γυναίκες αστυνομικούς. «Δεν άκουγα όλη την συζήτηση, αλλά κατάλαβα από τα λίγα που μπορούσα να ακούσω, ότι οι αστυνομικοί την προέτρεπαν να κάνει μήνυση, αλλά η Κυριακή έλεγε ότι δεν τον φοβάται και δεν ήθελε να κάνει μήνυση. Μόλις βγήκε από το γραφείο, η Κυριακή, μου είπε ότι της είπαν οι αστυνομικοί να κάνει μήνυση. Όμως αυτή δεν ήθελε και θα έπαιρνε τηλέφωνο το “100” για να τη συνοδεύσουν αστυνομικοί στο σπίτι της. Όταν κατεβήκαμε κάτω, στον δρόμο, πήρε το “100” τηλέφωνο. Η κοπέλα είπε στους αστυνομικούς ότι ο πρώην φίλος της ήταν έξω από το σπίτι, εξηγώντας πού βρίσκεται και η ίδια», ανέφερε.

«Πήδηξε πάνω της και άρχισε να τη χτυπάει με μαχαίρι»

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή του φίλου της 28χρονης για τη στιγμή της δολοφονίας. «Όταν φθάσαμε σε ένα σημείο όπου είναι σταθμευμένα κάποια μηχανάκια, ξαφνικά η κοπέλα, ενώ μιλούσε ακόμα στο τηλέφωνο, ανέστρεψε πλάτη. Ασυναίσθητα ανέστρεψα και εγώ, αλλά δεν κάναμε πολλά βήματα και τότε ένας άνδρας έπεσε με άλμα επάνω της και άρχισε να την χτυπάει με μαχαίρι», κατέθεσε.

«Αιφνιδιάστηκα και άρχισα να φωνάζω, αλλά εντός λίγων δευτερολέπτων η Κυριακή είχε πέσει αιμόφυρτη κάτω μαζί με τον δράστη, ενώ ο δράστης παρόλο που ήταν κάτω δεν άφηνε το μαχαίρι», είπε. Ένας αστυνομικός κλώτσησε το μαχαίρι παραπέρα για να μην το κρατάει ο δράστης.

Όταν κατάφερε να συνέλθει, ο φίλος της Κυριακής την είδε χωρίς τις αισθήσεις της, μπρούμυτα στο πεζοδρόμιο. Ο δράστης ήταν κι αυτός πεσμένος πλάγια με την Κυριακή μέσα στα αίματα. «Τα έχασα δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω πως έγινε», είπε στην κατάθεσή του.

«Εγώ δεν ήξερα καλά τους δρόμους, θεωρώ ότι αυτός κινούμενος με μηχανή μας ακολούθησε, χωρίς να τον καταλάβουμε», ανέφερε.

Σχολιο.- Πάλι καλά που δεν έφαγε και τον φίλο της, αφού κρατούσε ακόμη το μαχαίρι.

Σχολιο.- Κάποιοι βγαίνουνε και λένε το φίλο της που πήγαν μαζί στο Αστυνομικό Τμήμα φλώρο και τρόμπα που δεν μπήκε μπροστά στον ψυχάκια για να την προστατέψει. Καταρχήν από ότι διαβάζουμε γνωριζόντουσαν μόνο δυο μήνες, αμφιβάλω αν είχανε και σεξουαλικές σχέσεις, δεν ήξερε καν που μένει η κοπέλα. Και η κοπέλα αρνήθηκε να του κάνει μήνυση στο αστυνομικό τμήμα. Ούτε καν είχε ενημερώσει το φίλο της ότι απειλείτε η ζωή της από τον ψυχάκια, οπότε να πάρει κι αυτός ένα μαχαίρι. Αν έμπαινε μπροστά το πιθανότερο ήταν να τον μαχαίρωνε πρώτον.

Σχολιο.-   Το πρόβλημα λύνεται με συνοπτικές διαδικασίες…όσες απειλούνται κ δέχονται βία…να φιλοξενούνται σ’εναν στρατόπεδο για 20 μέρες..να μάθουν τα βασικά σκοποβολή κ ρίψη βολών με περίστροφο..κ αφού τελειώσει η εκπαίδευση ας γυρίσει στο σπίτι τής με άδεια οπλοφορίας.κ ένα 45αρι…περίστροφο επάνω τής.ειμαι σίγουρος ότι ο ”μαγκας”που την απειλούσε κ ξέρει ότι οπλοφορεί…δεν θα περάσει ούτε από τον απέναντι δρόμο…να την ενοχλήσει.σε μια κανονική χώρα έτσι λύνονται αυτά…!το ίδιο γίνεται κ με τους επιχειρηματίες…όταν νιώθουν απειλεί τους βγάζει η ΓΑΔΑ μια άδεια οπλοφορίας κ οπλοφορούν κανονικότητα…!Πολύ απλα είναι τα πράγματα απλά πρέπει να υπάρξει… θέληση κ αντανακλαστικά.οι ψυχο…..θα υπάρχουν πάντα είναι σαν τις κατσαρίδες..

Σχολιο.- Για να τα λέμε όλα, η κοπέλα για να έχει σχέση με τον ψυχάκια τον πρεζάκια, πρέπει να χτύπαγε ντρόγκα κι αυτή…



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΕΚΓΛΗΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ Α.Τ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ Η ΞΕΦΤΙΛΑ! “ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ!” – Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΑΛΟ! – “ΤΡΕΞΤΕ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΕ!”

03|04|2024 18:52

Η 28χρονη που δολοφονήθηκε στους Αγίους Αναργύρους ζητούσε εναγωνίως ένα περιπολικό για να προστατευθεί από τον πρώην σύντροφό της 

Σάλο προκάλεσε η απάντηση του αστυνομικού στην 28χρονη Κυριακή, όταν κάλεσε την Άμεση Δράση και ζήτησε προστασία από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της λίγα δευτερόλεπτα πριν της αφαιρέσει τη ζωή με τόσο άγριο τρόπο.

Ο αστυνομικός μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε ο τρόπος που απάντησε στο θύμα της δολοφονίας υποστηρίζει ότι δεν θυμάται να το είπε. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο της έρευνας που έχει διαταχθεί για τυχόν ευθύνες αστυνομικών, ο αξιωματικός της Άμεσης Δράσης φέρεται να δήλωσε ότι η κοπέλα είχε δώσει την εικόνα ότι ο κίνδυνος ήταν έξω από το σπίτι της και όχι εκεί που βρισκόταν, με αποτέλεσμα να πει κάτι τέτοιο εν τη ρύμη του λόγου.

Η 28χρονη Κυριακή ενώ βρισκόταν έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων έχοντας εισπράξει την άρνηση των αστυνομικών για το περιπολικό που ζήτησε να την πάει στο σπίτι της επειδή φοβόταν τον πρώην σύντροφό της, κάλεσε το 100 και ζήτησε από την Άμεση Δράση να στείλει ένα περιπολικό να την μεταφέρει στην οικία της, έξω από την οποία περίμενε ο 39χρονος, ο οποίος ωστόσο στην συνέχεια την βρήκε έξω από το τμήμα και την δολοφόνησε με 5 μαχαιριές.

Ο αστυνομικός που απάντησε την κλήση του 100, όταν η κοπέλα ζήτησε το περιπολικό της απάντησε ότι «το περιπολικό δεν είναι ταξί» με τη φράση αυτή να προκαλεί θύελλα αντιδράσεων.

Σχολιο.-  Εδώ ενας ανώμαλος μου άφηνε σημειώματα στο αμάξι μου και όταν πήρα στην αστυνομία το βιντεο με τη φατσα του και τα σημειώματα με προσωπικα δεδομενα , μονο που δεν με πεταξε με τις κλωτσιες το “όργανο”.

Δεν ειναι ολοι βεβαια το ιδιο αλλα φοβασαι να τους μιλησεις

Σχολιο.- Τι λες βρε σκατομαλακα δημοσιε υπαλληλε κηφήνα καρπαζοεισπρακτορα που χρησιμοποιείτε τα περιπολικά για να κάνετε τα ψώνια σας και να πηγαίνετε σπίτια σας για να δείτε με ποιον πηδιεται η δικιά σας.Κρετινε κερατά γιδοβοσκε.

Σχολιο.- ανύπαρκτη αστυνομία μόνο για να πίνουν καφέ στα γραφεία είναι οι περισσότεροι αστυνομικοί. Καμία προστασία στον πολίτη. Απλα να φοράνε την στολή και να κυκλοφορούν με υφάκι. Αν περιμένουμε να μας σώσουν οι αστυνομικοί κούνια που μας κούναγε. Μπροστά στη μούρη τους σκότωσαν την κοπέλα και χαμπάρι δε πήραν. κοιμούνται όρθιοι τα ζώα. με διαφορά οι πιό αργόσχολη κατηγορία δημοσίων υπαλλήλων.

Σχολιο.- Ποιοι μπατσοι ολοι ειναι ανωμαλοι το παιζουν και πολυ μαγκες. Εδω πρεπει να κουβαλας κουμπουρι μονο για αυτους και μετα για τους αλλους μπαμ και κατω.

Σχολιο.- η αλλη μαλακισμενη “εκπροσωπος της ελληνικης αστυνομιας” την ενοχλησε που ο εισαγγελατος εβαλε ολο το ηχο με την τηλεφωνικη συνομιλιας της κοπελας με τον αστυνομικο μεχρι που ακουστηκε το αχ του θανατου και εκανε δαιμαρτυριες στον εισαγγελατο γιατι εβαλε το αχ μαζι με την συνομιλια

ψοφα μωρη καριολα εσυ τα παιδιαο αντρα σου σου οι γοινεις σου και οι συγγενεις σου μαλακισμενη καριολα

σχολιο.- Βρε κορόιδα για πια αστυνομία μιλάτε όλοι κατά 90% τουλάxιστον ειναι κομμένοι των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων που πήγαν συνοριοφυλακες και μετά στην ασφάλεια κτλ.Οσους ηλίθιους ξέρω ως άνθρωπος μπάτσοι γίνανε όλοι οι τεμπέληδες και αποτυχημένοι.Αφού δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα άλλο τα παρτάλια.

Σχολιο.- Κατάλαβε αλλά δεν κατάλαβε τι του έλεγε και απάντησε και αυτός αλλα . Δημόσιο for ever. Μια υποβάθμιση σε όλα η ζωή στην Ελλάδα και φαίνεται συνέχεια. Ο άλλος στο τρένο ήταν γιδοβοσκός αλλά έκανε τον σταθμάρχη. 

Σχολιο.- ξηλωστε τους όλους !

η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ..ΑΠ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΗΦΗΝΑ !!

ΜΠΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ! ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟΥΔΑΚΙ !

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ !

ΑΜΕΣΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ..! ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ

ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΙΛΑ ΑΠ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ !

ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ..

ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ – Ο ΤΖΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ

ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥΡΑ ..

ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ !!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρεντίκολο ο Μητσοτάκης στα Καλάβρυτα. Πήγε στο Μέγα Σπήλαιο και την είχαν κοπανήσει όλοι Ηγούμενος και καλόγεροι. Άμα νομίζει ότι ο ανώμαλος νόμος που έφερε για τον γάμο των γκέι θα ξεχαστεί έτσι εύκολα, είναι πικρά γελασμένος!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



25 αστυνομικοί και 4 οχήματα φρουρούν την προβολή της σατανιστικής αντίχριστης ταινίας  «Αδέσποτα κορμιά»: Αλλά δεν υπήρχε ένα περιπολικό για την 28χρονη

Αποκαλυπτικά τα στοιχεία που έρχονται στο φως

03.04.2024 | 23:24

Την ώρα που το έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους έχει καταδείξει τις παθογένειες και κυρίως τις ελλείψεις της ΕΛ.ΑΣ. σε προσωπικό αλλά και εξοπλισμό, διαβάζουμε, ότι 25 αστυνομικοί και 4 οχήματα έχουν δεσμευθεί για να φυλούν κάθε βράδυ για ένα ολόκληρο οκταήμερο τον κινηματογράφο «ΔΑΝΑΟΣ» στους Αμπελοκήπους, όπου προβάλλεται η βέβηλη και αντιχριστιανική ταινία «Αδέσποτα κορμιά».