Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Παρασκευη 15 Απριλιου 2011 _______14.00

14/4/2011 18:48
Εισβολή σε συνεδριακό κέντρο
Απόπειρα επίθεσης κατά του νομπελίστα Τζέιμς Ουότσον στην Πάτρα
Πάτρα.- Κουκουλοφόρος που εισέβαλε την Πέμπτη στο συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, μαζί με ομάδα νεαρών, αποπειράθηκε να χτυπήσει με κοντάρι τον προσκεκλημένο ομιλητή Τζέιμς Ουότσον, μέλος της ερευνητικής ομάδας που ανακάλυψε τη δομή του DNA το 1953.
Το νεαρό εμπόδισαν δύο καθηγητές, οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά στο επεισόδιο.
Η ομάδα των κουκουλοφόρων τελικά αποχώρησε από την αίθουσα, ενώ ο Δρ Ουότσον φέρεται να είναι καλά στην υγεία του.
Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα.
Πριν από μερικά χρόνια, ο Ουότσον είχε κατηγορηθεί για ρατσισμό και υποχρεώθηκε να ζητήσει συγγνώμη για τις δηλώσεις του περί της «κατώτερης νοημοσύνης» των μαύρων.
Ο Αμερικανός βιολόγος, σήμερα 83 ετών, είχε τιμηθεί με το Νόμπελ Ιατρικής-Φυσιολογίας το 1963 μαζί με τους συνεργάτες του Φράνσις Κρικ και Μόρις Ουίλκινς.
Επεισόδια Πάτρα
από Navajo από μακριά 11:23μμ, Πέμπτη 14 Απριλίου 2011
Αν ξέρει κάποιος τι έγινε, ας ενημερώσει.
Αναστάτωση επικράτησε στο πανεπιστήμιο Πατρών, όταν σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα νεαρών εισέβαλε στο χώρο που πραγματοποιείται το 12ο συνέδριο χημείας και ένας νεαρός φορώντας κουκούλα στο πρόσωπο ανέβηκε στο πόντιουμ την ώρα που μιλούσε ο βραβευμένος με Nobel Ιατρικής και Φυσιολογίας καθηγητής James D. Watson, κρατώντας ένα κοντάρι. Ο νεαρός προσπάθησε να επιτεθεί στον καθηγητή, ενώ στην προσπάθειά τους να τον εμποδίσουν δυο καθηγητές του πανεπιστημίου τραυματίστηκαν ελαφρά στο χέρι και το κεφάλι.
Την ίδια στιγμή οι υπόλοιποι κουκουλοφόροι παρέμεναν στην είσοδο του χώρου. Το επεισόδιο έληξε λίγο αργότερα μετά την αποχώρηση των διαδηλωτών. Λίγο αργότερα στο σημείο κατέφθανε και κλιμάκιο της Ασφάλειας Πάτρας με επικεφαλής τον ίδιο τον Διευθυντή της υπηρεσίας Αριστείδη Ανδρικόπουλο ο οποίος ενημερώθηκε προσωπικά για το συμβάν απο τον πρύτανη του πανεπιστημίου. Το θέμα πάντως θα διερευνηθεί και πειθαρχικά από την πρυτανική αρχή του Πανεπιστημίου, που ζήτησε συγγνώμη για το συμβάν από τον κ. Watson.
Οι αντιεξουσιαστές προχώρησαν στην παραπάνω ενέργεια, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, καθώς ο διακεκριμένος νομπελίστας, στο παρελθόν, έχει κατηγορηθεί για ρατσιστικές θέσεις, καθώς έχει διατυπώσει την άποψη ότι βάσει της γενετικής, οι μαύροι άνθρωποι είναι λιγότερο ευφυής από τους λευκούς. Η συγκεκριμένη θέση του κ. Watson, την οποία εύκολα μπορεί να βρει κάποιος στο Διαδίκτυο, φαίνεται ότι αποτέλεσε το "κόκκινο πανί" για την επεισοδιακή επέμβαση των αντιεξουσιαστών.
Ο διακεκριμένος επιστήμονες βρέθηκε σήμερα στην Πάτρα για να μιλήσει στο πλαίσιο του 12ου συνεδρίου ιατρικής χημείας που διοργανώνει το Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Ιατρική Χημεία: Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Φαρμακευτικών Προϊόντων» των Τμημάτων Χημείας και Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Ο καθηγητής που βραβεύτηκε με Νobel το 1962 μίλησε για την Ανακάλυψη της Διπλής Έλικας του DNA.
Οι πληροφορίες είναι από ιστιοσελίδα της Πάτρας.
Παρέμβαση σε ομιλία του Watson, στο πανεπιστήμιο της Πάτρας
από "@@" 10:48μμ, Πέμπτη 14 Απριλίου 2011
Το κάθαρμα, αν και ανακάλυψε τη διπλή έλικα τους DNA δεν παύει να είναι ένα κοινό φασιστοειδές !
Στο συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών μαζεύτηκε μπόλικος κόσμος να ακούσει τον Τζέιμς Γουάτσον. Είναι νομπελίστας της ιατρικής και έχει ανακαλύψει τη διπλή έλικα του DNA . Ωστόσο, σύμφωνα με τον Indepedent, δήλωσε πως “οι δυτικές πολιτικές έναντι των αφρικανικών χωρών βασίστηκαν εσφαλμένα στην υπόθεση ότι οι μαύροι άνθρωποι ήταν τόσο έξυπνοι όσο οι αντίστοιχοι λευκοί, ενώ κατά την έρευνα φάνηκε το αντίθετο”.
Είναι ένας κοινός φασίστας που στο όνομα της επιστήμης έκανε και κάνει το λάθος να ερμηνεύει όπως θέλει επιστημονικά στοιχεία και να προσδιορίζει υποκειμενικές διαφορές και κρίσεις για να διαχωρίζει τους ανθρώπους.
Ισως αυτό να σκέφτηκαν και οι λίγοι διαδηλωτές που προσπάθησαν αν εισβάλλουν στην αίθουσα και απλωσαν για λίγα λεπτά ένα πανό και πέταξαν τρικάκια. Ενας ακόμη κινήθηκε προς το μέρος του με μια σημαία.
Δεν δοθηκε συνέχεια αφού οι ελάχιστοι διαδηλωτές σπρώχτηκαν έξω από την αίθουσα.
κοψτε κατι
από kaboo 0:14πμ, Παρασκευή 15 Απριλίου 2011
πραγματικα, κοψτε κατι...
την δομη της διπλης ελικας την ανακαλυψε το 1953 και τιμηθηκε με το νομπελ το 1962.
εχει μιλησει ανοιχτα κατα του πολεμου στο βιετναμ και κατα της εξαπλωσης της πυρηνικης ενεργειας.
δεν ειναι φασιστοειδες.
ειναι μισανθρωπος.
και επειδη ημουν εκει, καλυτερα την επομενη φορα να μην κινηθουμε με σκοπο να τον κοψουμε.
ασυλο σημαινει ελευθερη διακινηση, ελευθερη εκφραση,
και σε μια πολυμορφικη κοινωνια, μαλλον ενα απο τα λαμπροτερα μυαλα του προηγουμενου αιωνα κατι εχει να προσθεσει.
σε καμια περιπτωση δεν παιρνει αφεση αμαρτιων, και συμφωνω με την οργανωμενη διαμαρτυρια,
αλλα ειναι εξ'ισου φασιστοειδες να διακοπτεις μια επιστημονικη ομιλια επειδη θυμηθηκες οτι οι μαυροι ειναι οσο εξυπνοι εισαι και εσυ...για την ακριβεια, μαλλον οι μαυροι ειναι πολυ εξυπνοτεροι απο εναν τυπο που προκαλει εμποδια στην επιστημη και την αληθεια.
Απλά τραγική η κίνηση.
από (Α) 3:18πμ, Παρασκευή 15 Απριλίου 2011
Μου φαίνεται αδιανόητο ότι κάποιοι άνθρωποι με αυτές τις συμπεριφορές αποκαλούν τους εαυτούς τους "αναρχικούς" και νομίζουν ότι είμαστε και σύντροφοι...
ισως γιατι ο τυπος
από .. 7:10μμ, Πέμπτη 14 Απριλίου 2011
λογω των δηθεν επιστημονικων του αποψεων ειναι και λατρεμενος των διαφορων ναζι










Επίθεση εξωκοινοβουλευτικών κατά Λοβέρδου
Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011, 20:25
Βίαιο επεισόδιο σημειώθηκε νωρίς το βράδυ στο 1ο ΚΑΠΗ των Αγίων Αναργύρων στην οδό Πλαστήρα, σε συγκέντρωση όπου συμμετείχε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.
Περίπου 15 άτομα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, όπως καταγγέλλεται από στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ., εισέβαλλαν στην αίθουσα, πέταξαν αυγά και γιαουρτια στον υπουργό και επιτέθηκαν με αυγα και γιαουρτια εναντίον του συνεργάτη του κ.Δημήτρη Κωσταντόπουλου με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν.
Επίσης τραυματίστηκε και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου των Αγίων Αναργύρων, κ.Πολύδωρος Τσελέκας.Και οι δύο νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, οπου πηγαν για να τους καθαρισουν οι γιατροι και οι νοσοκομες τα αυγα και τα γιαουρτια απο τα κουστουμια τους.
Επιτελους κατι πρεπει να γινει. Δεν ειναι μονο οτι τα αυγα και τα γιαουρτια μπορουν να τραυματισουν με τα τσοφλια τους και τους κεσεδες τους. Ειναι και οτι κοστιζουν. Και μαλιστα σε τετοιες εποχες κρισης. Επιτελους! Σακουλες υπαρχουν. Σκατα μπορει ο καθενας να κανει. Σκατα λοιπον μεσα σε σακουλες στον καθε κλεφταρα υπουργο!!!!!
Κατα την παγια τακτικη του, δριμύτατη επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά εξαπέλυσε το κατοχικο ΠΑΣΟΚ της τροικα με αφορμή την επίθεση κατά του Ανδρέα Λοβέρδου στους Αγίους Αναργύρους. Σε ανακοίνωσή του «δείχνει» τον υποψήφιο δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Τερζόγλου και άλλα στελέχη του.
η θεατρική παράσταση του Λοβέρδου και του Πρετεντέρη
από ένας 10:16μμ, Πέμπτη 14 Απριλίου 2011
Μην αναπαράγεται αυτά που λένε τα media και ο συρφετός των πρασινοφρουρών!
Ο Λοβέρδος μπήκε σαν κύριος στο κτίριο. Κανένας δεν το πείραξε γιατί δεν έγινε άμεσα ορατός. Δέχτηκε απλά αρκετές φραστικές αποδοκιμασίες ("φωνές που είναι μέσα στο πρόγραμμα" όπως δήλωσε στα δελτία ειδήσεων που κατέφυγε αμέσως).
Οι υπόλοιποι πρασινοφρουροί που βρέθηκαν στο περιστατικό, καλυπτόμενοι πίσω από μπράβους, ασφαλίτες και μπάτσους, επιτέθηκαν στους συγκεντρωμένους ως "αγανακτισμένοι παρατρεχάμενοι" του κυβερνήτη μόλις αντιλήφθησαν πως οι συγκεντρωμένοι γιουχάρουν τον υπουργό.
Και φυσικά επειδή οι "ευγενείς" αυτοί κύριοι του καθεστώτος σήκωσαν χέρι απέναντι σε διαδηλωτές, εισέπραξαν όλη την αγανάκτηση και τα γιούχα των συγκεντρωμένων και της γειτονιάς. Όλα τα υπόλοιπα είναι mediaκα παιχνίδια του Λοβέρδου, του Πρετεντέρη και των κατασταλτικών μηχανισμών. Οι κύριοι με την περίσσεια υποκρισία και θεατρικότητά τους (έμπαιναν στο ασθενοφόρο χαμογελώντας και μιλώντας στα κινητά τους) απλά εκτελούν ένα καλοστημένο παιχνίδι ενοχοποίησης πολιτικών χώρων αντίστασης στις γειτονιές.
Ένα παιχνίδι απενοχοποίησης των φυσικών εκφραστών των πολιτικών του μνημονίου στα μάτια του κόσμου που συσσωρεύει φτώχεια, ανέχεια, αποκλεισμούς, αγανάκτηση κι οργή.
Φτάνει πια με την κοροϊδία των ιδεολογικών μηχανισμών και των πολιτικών εκπροσώπων της δημοκρατίας.
υγ1: από το ΠΟΡΤΟ ΥΔΡΑ (αυτοκόλλητο στο παμπριζ του υπουργού) στα Μυκονιάτικα, ο Λοβέρδος και οι πρασινοφρουροί παρατρεχάμενοί του εμφανίστηκαν με τις λιμουζίνες τους και τα πολυτελή ιδιωτικά αυτοκίνητά τους να μιλήσουν για την κοινωνική συγκυρία... Φτηνές ασκήσεις υποκρισίας.





Λιβυη. “Τί περιμένει ο Σαρκοζύ?”
Η ξεφτίλα των ‘εξεγερμένων’…Στο βίντεο από τη Μιζουράτα έχουν βάλει ένα μικρό παιδί να λέει οτι ‘θα νικήσουμε’ , οτι ο Καντάφι ‘δεν μας άφηνε να ζήσουμε, δε μας άφηνε να τρώμε, δε μας άφηνε να κάνουμε τίποτε’ και ρωτάει ‘τι περιμένει ο Σαρκοζύ? πρέπει να έρθει εδώ σήμερα, αύριο”
Κατά τα άλλα, οι κανταφικοί είναι που στήνουνε ψεύτικες διαδηλώσεις και σκηνοθετημένα happening…
Σ’αυτόν τον απίστευτα χυδαίο πόλεμο βέβαια γενικά η προπαγάνδα και η παραπληροφόρηση δεν τηρεί ούτε τα προσχήματα της στοιχειώδους κοινής λογικής. Η Unicef καταγγέλει οτι snipers του καθεστώτος πυροβολούν μικρά παιδιά στη Μιζουράτα, προφανώς ‘πληροφορημένη’ από τους πάντα αξιόπιστους αντάρτες. Τώρα τί λόγο θα είχε ο λιβυκός στρατός να κάνει κάτι τέτοιο και να αποξενώνεται πλήρως από τον πληθυσμό?
Κανέναν φυσικά. Ταιριάζει ωστόσο απόλυτα με το γκροτέσκο σενάριο που μας σερβίρουν καθημερινά τα δυτικά ΜΜΕ (συν το λυσσασμένο Al Jazeera), όπου ο στρατός της Λιβύης σε αντίθεση με τους πάντα ενάρετους και ‘δημοκρατικούς’ (και εξαιρετικά φιλαλήθεις…) αντάρτες είναι κάτι σαν τάγματα serial killers, μυστηριώδεις άγνωστοι που απειλούν τον άμαχο πληθυσμό, πιθανότατα μισθοφόροι (μάλλον η αμοιβή πρέπει να είναι τόσο ελκυστική που το να γίνεις κομμάτια από τις βόμβες του ΝΑΤΟ δεν το εξετάζεις καν).
Η Unicef ωστόσο θα μπορούσε κάλλιστα να ασχοληθεί με αυτό http://af.reuters.com/article/egyptNews/idAFLDE73D0C220110414?sp=true:
Πατέρας ψάχνει τον αγνοούμενο δεκαπεντάχρονο γιό του στην Αζνταμπίγια…τον οποίο ο ίδιος έστειλε στη μάχη εναντίον του Καντάφι, αφού του έδωσε πρώτα ένα καλάσνικωφ.
“Αν πεθάνει ή είναι ήδη νεκρός, ας είναι. Προσευχήθηκα να γίνει μάρτυρας. Το να πεθάνει πολεμώντας τον Καντάφι θα ήταν τιμή για το γιό μου και όλους μας.”
http://overdisinformation.wordpress.com/2011/04/14/%cf%84%ce%af-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%bf-%cf%83%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%bf%ce%b6%cf%8d/

Ομάρ Μουχτάρ says:
14/04/2011 at 8:40 pm
Αυτός ο Χακίμ αλ Χασίντι πώς βρέθηκε εκεί? Οπλαρχηγός των ανταρτών στη Ντέρνα είναι, με προυπηρεσία στο Αφγανιστάν και υπεύθυνος για μαζικές εκτελέσεις στη Λιβύη http://www.theglobeandmail.com/news/world/africa-mideast/a-rebellion-divided-spectre-of-revenge-killings-hangs-over-eastern-libya/article1967949/page3/
Φρικιαστικές ιστορίες…
Οι άνθρωποι φαίνεται τό’χουν για σπορ να σφάζουν και μετά να τα φορτώνουν στον Καντάφι.
Αυτά προφανώς δεν αποτελούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, ενώ οποιαδήποτε ηλιθιότητα ξεστομίσουν οι ‘αντάρτες’ θεωρείται αδιαμφησβήτητη αλήθεια που χρήζει καταγγελίας από ανθρωπιστικές οργανώσεις.





Ιάκωβος Κουμής 1956-1980 Τριάντα Χρόνια δεν είναι αρκετά για να ξεχάσεις
Τοποθεσία: Πνευματικό Κέντρο "Γιάννης Ρίτσος" Δημαρχείου 17 και Κουντουριώτου Αιγάλεω
Ώρα: Τετάρτη, 4 Μάιος 2011 8:00 μ.μ.
Το Βιβλοπωλείο Το Παραμύθι,
το περιοδικό Τετράδια,
ο σύλλογος Φίλοι του Πυριτιδοποιείου και
η Πρωτοβουλία για την Εθνική Αυτοδιάθεση και την Κοινωνική Αλληλεγγύη
σας προσκαλούν
...την Τετάρτη 4 Μαΐου 2011 στις 8:00 μ.μ.
στο Πνευματικό Κέντρο "Γιάννης Ρίτσος",
οδός Δημαρχείου 17 και Κουντουριώτου γωνία, στο Αιγάλεω,
στην εκδήλωση που οργανώνουν:
"Ιάκωβος Κουμής 1956-1980
Τριάντα Χρόνια δεν είναι αρκετά για να ξεχάσεις"
Ο σύντομος βίος και η πολιτεία ενός συνειδητού νέου αγωνιστή που δολοφονήθηκε από τα ΜΑΤ στην επέτειο του Πολυτεχνείου τον Νοέμβριο του 1980
Για τον Ιάκωβο Κουμή θα μιλήσουν οι:
Λουκάς Αξελός, Συγγραφέας, διευθυντής του περιοδικού "Τετράδια Πολιτικού Διαλόγου, Έρευνας και Κριτικής"
Δημήτρης Παπαχρήστος, Συγγραφέας, διευθυντής του περιοδικού "Πολίτες"
Παύλος Χατζηπαύλου, Σύντροφος του Ιάκωβου Κουμή, συνεργάτης του περιοδικού "Τετράδια Πολιτικού Διαλόγου, Έρευνας και Κριτικής"
Συντονίζει ο Πέτρος Παπανικολάου, ΓιατρόςΔείτε περισσότερα


22.20





ΒΑΓΔΑΤΗ.-- Απαγόρευση των διαδηλώσεων στους δρόμους της πρωτεύουσας επέβαλε, χτες, η ιρακινή κυβέρνηση προσπαθώντας να ελέγξει τις κλιμακούμενες και αυξανόμενες διαδηλώσεις των πολιτών για την έλλειψη υποδομών και τη διαφθορά. Διαδηλώσεις πλέον επιτρέπεται να πραγματοποιηθούν μόνο σε τρία στάδια της πόλης. Επίσης, χτες, ο ΟΗΕ ανακοίνωσε ότι 34 νεκρούς άφησε πίσω του ο ιρακινός στρατός κατά την επιδρομή του στον καταυλισμό της αντικαθεστωτικής οργάνωσης «Μουτζαχεντίν Χαλκ» την περασμένη εβδομάδα. Η οργάνωση δεν είναι ευπρόσδεκτη τώρα στο Ιράκ, καθώς η νέα σιιτική ηγεσία έχει βελτιώσει τις σχέσεις της με την Τεχεράνη.
ΚΑΪΡΟ.-- Το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο ανακοίνωσε ότι θα επανεξετάσει τις περιπτώσεις διαδηλωτών που έχουν συλληφθεί κατά τη διάρκεια των διαμαρτυριών των τελευταίων εβδομάδων, πριν και μετά την εκδίωξη Μουμπάρακ, σε μια νέα προσπάθεια αποκλιμάκωσης της διαρκώς εντεινόμενης λαϊκής οργής γι' αυτό που αντιλαμβάνονται ως «απροθυμία» του στρατού να προχωρήσει σε αλλαγές και σε τιμωρία στελεχών του καθεστώτος Μουμπάρακ.






ΣΥΡΙΑ
Νέα κυβέρνηση και απελευθέρωση συλληφθέντων
ΔΑΜΑΣΚΟΣ.-- Σε διορισμό νέας κυβέρνησης υπό τον πρώην υπουργό Γεωργίας Αντελ Σάφαρ και σε εντολή για απελευθέρωση εκατοντάδων συλληφθέντων στις διαδηλώσεις των τελευταίων ημερών προχώρησε, χτες, ο Σύρος Πρόεδρος. Οι κινήσεις αυτές του Μπάσαρ αλ Ασαντ έγιναν ενώ συνεχίστηκε, και χτες το πρωί, η κατάληψη του παραλιακού αυτοκινητοδρόμου της χώρας από γυναίκες και μικρά παιδιά στο ύψος της κωμόπολης Μπάιντα με αίτημα την άμεση απελευθέρωση των ανδρών που συνελήφθησαν, το προηγούμενο 24ωρο, στις συγκρούσεις σε Μπάιντα και Μπέιτ Τζνάντ.
Σχετική ηρεμία φέρεται να επικρατούσε, χτες, και στο λιμάνι της Μπάνιγια, κοντά στην Μπάιντα, όπου, επιτροπές κατοίκων και αρχές συμφώνησαν να εισέλθουν στρατεύματα στην πόλη για ν' αποκατασταθεί η τάξη, αλλά και να εκδιωχθούν «διάφορες ένοπλες ομάδες», που αντικαθεστωτικές δυνάμεις αλλά και μαρτυρίες συνδέουν με συγκεκριμένα σώματα ασφαλείας. Αργά το απόγευμα, χτες, το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων SANA μετέδωσε ότι στην πόλη ένας στρατιώτης σκοτώθηκε και ένας τραυματίστηκε «από πυρά ελεύθερου σκοπευτή», αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν είναι διόλου σαφές τι ρόλο παίζουν αυτές οι «ένοπλες ομάδες», ποια είναι τα κίνητρα και οι στόχοι τους.
Στην επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε από το προεδρικό γραφείο τονίζεται ότι η νέα κυβέρνηση έχει ως καθήκον να προχωρήσει τις πολιτικές μεταρρυθμίσεις που έχουν ανακοινωθεί: Την υιοθέτηση νέου αντιτρομοκρατικού νόμου προκειμένου ν' αντικαταστήσει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης που ισχύει από το 1963, τη δρομολόγηση νομοθετικού πλαισίου για το σεβασμό πολιτικών και ατομικών δικαιωμάτων και της ελευθερίας έκφρασης. Οι συριακές αρχές επιμένουν να αποδίδουν την ένταση «σε προκλήσεις ενόπλων που καθοδηγούνται από ξένα εχθρικά κέντρα». Μάλιστα, χτες, η κρατική τηλεόραση μετέδωσε «ομολογίες», όπως υποστηρίζει, από συλληφθέντες που δηλώνουν ότι «πληρώθηκαν από βουλευτές» του κόμματος Χαρίρι στο Λίβανο!





Το ΝΑΤΟ βομβάρδισε την πόλη Σύρτη στη Λιβύη
Παρασκευή, 15 Απριλίου 2011, 17:18
Τα αεροσκάφη του ΝΑΤΟ εξαπέλυσαν σήμερα αεροπορικές επιθέσεις στην Σύρτη της Λιβύης,όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.
Συγκεκριμένα, το κανάλι Al Jamahiriya ανέφερε: «Η πόλη της Σύρτης πριν από λίγο έγινε αντικείμενο βομβαρδισμού της σταυροφορικής εποικιστικής επιθετικότητας».
Στην πολη Συρτη, οταν ειχαν εισβαλει οι "εξεγερμενοι" του ΝΑΤΟ, οι κατοικοι της ειχαν παρει τα οπλα και τους κυνηγησαν, ενω ο στρατος της Λιβυης βομβαρδιζοταν απο τα αεροπλανα του ΝΑΤΟ και δεν μπορουσε να αντιδρασει. Επισης ειναι η γεννετηρα πολη του Μουαμαρ Κανταφι.