Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Τριτη 19 Απριλιου 2011 _______17.10

Εγκατάσταση ανθρώπων στην απαγορευμένη ζώνη του Τσερνόμπιλ;
Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011, 18:49
Η Ουκρανία σχεδιάζει την εκ νέου εγκατάσταση ανθρώπων και την επανάληψη της οικονομικής δραστηριότητας σε εδάφη που ήταν άλλοτε μολυσμένα από ραδιενέργεια και είχαν εκκενωθεί μετά το πυρηνικό δυστύχημα του Τσερνόμπιλ το 1986.
Συγκεκριμένα,κυβερνητικοί επιθεωρητές άρχισαν να επανεξετάζουν τα επίπεδα της ραδιενέργειας στην άλλοτε πολύ μολυσμένη Ζώνη Αποκλεισμού του Τσερνόμπιλ αποβλέποντας στο να επιτραπεί στους ανθρώπους να επιστρέψουν στην περιοχή, όπως δήλωσε ο υπουργός αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων της Ουκρανίας Βίκτορ Μπαλόγκα.
Η επανεξέταση αυτή από την κυβέρνηση, η οποία θα έχει ολοκληρωθεί ως το τέλος του 2011, θα φτιαχνει πλαστα πιστοποιητικα ποια τμήματα της περιοχής είναι ασφαλή για την καλλιέργειά τους, για δασοκομία και ακόμη για την εγκατάσταση ανθρώπων.



Κεντρικἠ Πλατεία του Γαλατσίου στὴ συμβολὴ των οδών Γαλατσίου καὶ Βεΐκου

Οι Σπίθες Ανω Πατησίων και Γαλατσίου με την συνδρομη των Σπιθών Κέντρου Αθηνών - Δήμου Αθηναίων και Βοτανικού – Κολωνού, οργανώνουν ανοικτη απευθείας προβολη της συνεντεύξεως του Μίκη Θεοδωράκη στην εκπομπη «πρόσωπο με πρόσωπο» του Νίκου Χατζηνικολάου, στην Κεντρικη Πλατεία του Γαλατσίου στη συμβολη των οδών Γαλατσίου και Βεΐκου. Ώρα 21.30. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ - ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΚΟΛΑΠΤΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ "ΣΠΙΘΕΣ"!
Ειναι γνωστο πως ο πρωην βουλευτης της ΝΔ Θεοδωρακης, πρωην μουσικοσυνθετης, προσπαθει να δημιουργησει μια φασιστικη κινηση με την Σπιθα. Αυτο το αντιληφθηκαν ο Καζακης και ο Λιναιος, και γιαυτο αποχωρησαν, κανοντας σοβαρες καταγγελιες ο Καζακης οτι η Σπιθα χρηματοδοτηται απο τον Σορος και την CIA. Γιαυτο και ο Θεοδωρακης επιτιθεται συνεχεια εναντιον του, ενω εχει επιβαλλει εναν ασφυκτικο ελεγχο κατω απο τις εντολες του στη Σπιθα. Ενω πλεον ειναι γνωστο η υποστηριξη του Θεοδωρακη προς τον οικονομολογο σερ Μαρκεζινη, γιο του πρωην πρωθυπουργου της χουντας του 70-73, ο οποιος προσπαθει να πολιτευτει, οπως και η υποστηριξη του Μαρκεζινη προς τον Θεοδωρακη







Χρυσαυγίτης δολοφόνος ζευγαριού στο Χαλάνδρι
από .. 1:20μμ, Δευτέρα 18 Απριλίου 2011
Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά ζωής της ασφάλειας Αττικής η διπλή δολοφονία με θύματα τον καθηγητή Αστρολογίας Μιλτιάδη Μουτάφη και την Παρασκευή Γκέζου, ιδιοκτήτρια εταιρίας πώλησης καλλυντικών μέσω Ιντερνετ, που συστεγαζόταν στο ίδιο χώρο με τον αστρολόγο, η οποία έγινε στις 26 Φεβρουαρίου 2009 στο Χαλάνδρι.
Ως δράστης συνελήφθη 36χρονος ιδιοκτήτης καφενείου στον Άγιο Παντελεήμονα, ο οποίος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου στο χώρο της νύχτας και του υποκόσμου.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 36χρονος είχε βάλει υποψηφιότητα για βουλευτής και περιφερειάρχης δυτικής Ελλάδος με την “Εθνική Συσπείρωση”.
Τα κίνητρα του διπλού εγκλήματος δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί ενώ εξετάζεται η εκδοχή "συμβολαίου θανάτου" .
Στόχος του δράστη ήταν ο καθηγητής Αστρολογίας, αλλά σκότωσε και τη γυναίκα, που βρισκόταν στον ίδιο χώρο τη μοιραία στιγμή.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα.
اΕΘΝΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΗΓΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Ο Χρήστος Ρήγας γεννήθηκε στο Μεσολόγγι το 1974.
Xρυσαυγίτης του Αγ. Παντελεήμονα συνελήφθη για 2πλή δολοφονία
από .. 6:01μμ, Δευτέρα 18 Απριλίου 2011
Εξιχνιάστηκε η διπλή δολοφονία της 26ης Φεβρουαρίου 2009 στο Χαλάνδρι με θύματα τον καθηγητή Αστρολογίας Μιλτιάδη Μουτάφη και την ιδιοκτήτρια εταιρείας πώλησης καλλυντικών μέσω Ιντερνετ Παρασκευή Γκέζου, που στεγάζονταν στον ίδιο χώρο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.
Ως δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα 36χρονος ιδιοκτήτης καφενείου στον Άγιο Παντελεήμονα, ο οποίος έχει κατά το παρελθόν κατηγορηθεί για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου στο χώρο της νύχτας και του υποκόσμου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε διατελέσει υποψήφιος βουλευτής και περιφερειάρχης δυτικής Ελλάδας με την “Εθνική Συσπείρωση”.
Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα κίνητρα του διπλού εγκλήματος ενώ εξετάζεται η εκδοχή του “συμβολαίου θανάτου”. Σύμφωνα με την ανακοίνωση στόχος του δράστη ήταν ο καθηγητής Αστρολογίας, αλλά σκότωσε και τη γυναίκα που βρισκόταν τη μοιραία στιγμή στον ίδιο χώρο.
ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΝΟΝΟΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΧΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ!
από ... 6:35μμ, Δευτέρα 18 Απριλίου 2011
Για τη διπλή δολοφονία του μέντιουμ και της συντρόφου του 2009 κατηγορείται ο 36χρονος, όμως οι πληροφορίες τον θέλουν αναμεμειγμένο και στην επίθεση εναντίον των ιδιοκτητών του γνωστού κλαμπ ΚαραμέλαΟι πληροφορίες του newsit μιλούν για αδιάσειστα στοιχεία στοιχεία σε βάρος του. Όλα δείχνουν ότι ο 36χρονος έκανε το λάθος να πάει το όπλο με το οποίο φαίνεται πως έγινε το έγκλημα σε οπλουργό λέγοντάς του “πως είχε κάνει ζημιά” με αυτό και του ζήτησε να του αλλάξει τα στοιχεία.
Πριν δυο χρόνια, στις 26 Φεβρουαρίου είχε αποκαλυφθεί στο Χαλάνδρι ένα διπλό έγκλημα. Είχαν βρεθεί νεκροί μέσα στο γραφείο του μέντιουμ Μιλτιάδη Μουτάφη ο ίδιος και η 38χρονη σύντροφός του Παρασκευή Γκέζου... Μέχρι σήμερα δεν είχε βρεθεί το παραμικρό στοιχείο, ωστόσο φαίνεται ότι όλα αυτά άλλαξαν και οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 36χρονου.
Ο δράστης δεν έχει πει εάν επρόκειτο για συμβόλαιο θανάτου και για λογαριασμό ποιου το εκτέλεσε ωστόσο οι αστυνομικοί κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του 36χρονου εμπλέκεται σε συμβόλαιο ανθρώπων της νύχτας.
Τον είχε κατονομάσει ως εντολέα του (για λογαριασμό τρίτου) ο πρώην υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού που είχε λάβει εντολή να σκοτώσει τους ιδιοκτήτες του γνωστού κλαμπ “Καραμέλα” στη λεωφόρο Συγγρού.
Ο 36χρονος που έχει πλούσια δράση με ακροδεξιές οργανώσεις και είχε κατέβει και υποψήφιος βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή είχε συλληφθεί άλλη μια φορά στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα καθώς σε έλεγχο που είχε γίνει από αστυνομικούς που σταμάτησαν το πολυτελές τζιπ με το οποίο κινούνταν είχε βρεθεί ένα όπλο.
Άρθρο της Ε από την σύλληψη του ίδιου το 2010
από dim 7:28μμ, Δευτέρα 18 Απριλίου 2011
ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΕΝΩ ΚΙΝΟΥΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ
Χρυσαυγίτης οπλοφόρος
Υποψήφιος βουλευτής της «Χρυσής Αυγής» συνελήφθη για παράνομη κατοχή όπλου. Αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης, που πραγματοποιούσαν περιπολία, εντόπισαν το βράδυ του Σαββάτου ένα τζιπ να κινείται ύποπτα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και το ακολούθησαν.
Οπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, ο οδηγός και ο συνεπιβάτης του, οι οποίοι είχαν αντιληφθεί την παρουσία των αστυνομικών, σταμάτησαν μπροστά από καφετέρια της περιοχής. Ο συνοδηγός κατέβηκε από το Ι.Χ. και με γρήγορο βηματισμό μπήκε σε αυτή και συγκεκριμένα κινήθηκε απ' ευθείας στην τουαλέτα, όπου έκρυψε στον κάδο απορριμμάτων ένα 9άρι πιστόλι, μάρκας Ζάσταβα, με γεμιστήρα των εννέα φυσιγγίων.
Το πιστόλι βρέθηκε και κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς που τον ακολούθησαν, ενώ όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια ανήκε στον οδηγό του τζιπ, ο οποίος το είχε δώσει στο συνεπιβάτη του για να το κρύψει.
Οδηγός και συνοδηγός συνελήφθησαν, ενώ ύστερα από έρευνα στο όχημα βρέθηκαν φυλλάδια και άλλο έντυπο υλικό της «Χρυσής Αυγής». Το πρωί της Κυριακής αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα, πραγματοποίησαν έρευνα τόσο στα γραφεία της «Χρυσής Αυγής», στην οδό Σωκράτους 48, όσο και στα σπίτια των συλληφθέντων. Οπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ το πιστόλι μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας προκειμένου να διαπιστωθεί αν και πού είχε χρησιμοποιηθεί.
ΥΓ. Χρυσαυγήτης παρακρατικός και νονός της νύχτας. Μα τι έκπληξη! Λες να είχε και πλάτες μέσα στην αστυνομία; Θα πέσουμε από τα σύννεφα!
Πάω στοίχημα πως πολλοί χρυσαύγουλοι και μπάτσοι έχουν χεστεί πάνω τους μην τυχών και κελαηδήσει για να σώσει το τομάρι του.
Και η παραμυθα που πουλαγε η Χρυση Αυγη για τον Ρηγα
από ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ 10:02μμ, Δευτέρα 18 Απριλίου 2011
Ο Χρήστος Ρήγας γεννήθηκε στην Ιερά πόλη Μεσολογγίου το 1974. Οικογενειάρχης με τρία παιδιά, αυτοδημιούργητος, ελεύθερος επαγγελματίας. Μπαίνει στη μάχη με δύναμη, διάθεση, πατριωτισμό, να αγωνιστεί για μια Ελλάδα που πραγματικά να ανήκει στους Έλληνες. Με την ψήφο σας στην "ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ", η φωνή μας θα ακουστεί πιο δυνατά για το μέλλον της πατρίδας μας και των παιδιών μας. ΔΙΑΛΕΞΕ ή με αυτούς που πουλάνε την πατρίδα και την ζωή σου ή ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ! Για τους Έλληνες και τα Ελληνόπουλα της επόμενης γενιάς. ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ
Απορία
από Α/Α 0:30πμ, Τρίτη 19 Απριλίου 2011
Πρόκειται για το ίδιο άτομο που είχε κατηγορηθεί για την βόμβα στο εγκαταλειμένο Ξενία της Πάρνηθας, την περίοδο που πραγματοποιούσαν εκδήλωση/διαμαρτυρία σύνροφισσες/οι ενάντια στο καζίνο; Ξέρει κανείς τι έγινε με αυτή την υπόθεση;






ΣΥΡΙΑ
Υποπτες χρηματοδοτήσεις
ΔΑΜΑΣΚΟΣ.-- Αποκαλύψεις Wikileaks «καίνε» Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Μέχρι και 6 δισ. δολάρια φέρεται, σύμφωνα με έγγραφα που δημοσιοποίησε το Wikileaks, να χορήγησε από το 2006 μέχρι το Σεπτέμβρη του 2010, οπότε και έληξαν επισήμως τα προγράμματα, το Στέιτ Ντιπαρτμεντ προς αντιπολιτευόμενες προσωπικότητες, αλλά κυρίως προς το Κίνημα για τη Δικαιοσύνη και την Ανάπτυξη, εξόριστων Σύρων, που εικάζεται ότι σχετίζονται με τους «Αδελφούς Μουσουλμάνους», και προς το δορυφορικό δίκτυο «Barada TV» που συνδέεται με το Κίνημα.
Χρήματα φέρεται να έλαβε η ΜΚΟ Συμβούλιο για τη Δημοκρατία. Τα έγγραφα που γνωστοποιήθηκαν δείχνουν ότι Αμερικανοί διπλωμάτες είχαν την αίσθηση ότι οι ροές χρημάτων είχαν αποκαλυφθεί από τις συριακές αρχές, ήδη, από το 2009.






ΜΑΝΑΜΑ.-- Τα στρατεύματα της Σ. Αραβίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων θα παραμείνουν «ως δύναμη του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου στο Μπαχρέιν μέχρις ότου εκλείψουν οι περιφερειακές απειλές», δήλωσε ο βασιλιάς του εμιράτου διευκρινίζοντας, μετά από ερωτήσεις, ότι αναφέρεται στο Ιράν. Ο βασιλιάς διέψευσε ότι θα διαλυθεί ο σιιτικός αντιπολιτευόμενος συνασπισμός αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει τις νέες συλλήψεις νομικών και γιατρών που υποστήριξαν τους διαδηλωτές.
ΒΑΡΣΟΒΙΑ.-- Σε 24ωρη απεργία προχώρησαν χτες οι ανθρακωρύχοι στην κρατική εταιρεία «Zastrzebska Spolka Weglowa» στην οποία ανήκουν έξι ορυχεία και απασχολεί 22.500 άτομα, διαμαρτυρόμενοι ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης να προχωρήσει σε μερική ιδιωτικοποίηση των ορυχείων και ζητώντας αύξηση στους μισθούς τους κατά 10%.
ΤΕΓΚΟΥΣΙΓΚΑΛΠΑ.-- Σε αναγκαστική αργία τέθηκαν, σύμφωνα με την εφημερίδα της κυβέρνησης της Ονδούρας, πάνω από 5.000 δάσκαλοι οι οποίοι συμμετείχαν στις απεργιακές κινητοποιήσεις και τις διαδηλώσεις που ξεκίνησαν τον περασμένο Μάρτη ενάντια στα σχέδια ιδιωτικοποίησης της Παιδείας και υπό το αιτιολογικό ότι δεν υπάκουσαν στις εντολές του υπουργείου για άμεση επιστροφή στην εργασία τους.
OYAΓΚΑΝΤΟΥΓΚΟΥ.-- Η κρατική τηλεόραση της δυτικοαφρικανικής Μπουρκίνα Φάσο μετέδωσε χτες ότι φοιτητές πυρπόλυσαν τα κεντρικά γραφεία του κυβερνώντος κόμματος και την πρωθυπουργική κατοικία στην κεντρική πόλη Κουντούγκου. Οι φοιτητές διαδηλώνουν το τελευταίο δίμηνο με αφορμή τη δολοφονία συμφοιτητή τους από αστυνομικούς στη διάρκεια ανάκρισης. Την περασμένη βδομάδα ο δικτάτορας της χώρας Μπλάιζ Καμπαόρε διέλυσε την κυβέρνησή του και διόρισε νέους επικεφαλής ασφαλείας μετά από στάση μελών της προεδρικής φρουράς, εξαιτίας πολύμηνων καθυστερήσεων στην καταβολή στεγαστικών επιδομάτων.