Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Τεταρτη 1 Φεβρουαριου 2012

Πιονγκιάνγκ: Επισιτιστική βοήθεια από το Πεκίνο
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012, 12:29
Μακριές φάλαγγες κινέζικων φορτηγών εθεάθησαν να εισέρχονται στην Βόρεια Κορέα μεταφέροντας ρύζι, καθώς το Πεκίνο δέχθηκε, σύμφωνα με τον ιαπωνικό Τύπο, να χορηγήσει επισιτιστική βοήθεια στην Πιονγκιάνγκ, ανακοίνωσε νοτιο-κορεάτης ακτιβιστής.
Από τις 9 Ιανουαρίου, χιλιάδες κινεζικά φορτηγά μετέφεραν φορτία ρυζιού στη Βόρεια Κορέα, που πλήττεται από χρόνιες ελλείψεις σε είδη διατροφής, δήλωσε ο Ντο Χι-Γιουν, μέλος του Συνασπισμού Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.
Η ιαπωνική εφημερίδα Tokyo Shimbun δημοσίευσε χθες την πληροφορία ότι το Πεκίνο αποφάσισε, μετά το θάνατο του βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ-Ιλ να αποστείλει στην Βόρεια Κορέα σημαντική επισιτιστική και ενεργειακή βοήθεια, σε μία κίνηση υποστήριξης του βορειοκορεατικού καθεστώτος κατά τη μεταβατική περίοδο.
Οι αποστολές διήρκεσαν περί τις δέκα ημέρες και ολοκληρώθηκαν στις 23 Ιανουαρίου και σύμφωνα με τον νοτιοκορεάτη ακτιβιστή, ο οποίος έδειξε φωτογραφίες σειρών φορτηγών να διασχίζουν το συνοριακό πέρασμα της κινεζικής πόλης Τουμέν (βορειο-ανατολική Κίνα).







Πεδίο μάχης συνοικίες της Δαμασκού
Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012, 07:48
Δεκάδες είναι τα ερασιτεχνικά video που «ανεβαίνουν» το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Διαδίκτυο και αποτυπώνουν τις εικόνες καταστροφής σε διάφορες πόλεις της Συρίας. Το καθεστώς της αραβικής χώρας παραμένει ανυποχώρητο παρά τις πιέσεις της ιμπεριαλιστικης Δύσης, εκμεταλλευόμενο τη στήριξη που συνεχίζουν να παρέχουν Ρωσία και Κίνα.
Οι συγκρούσεις ανάμεσα στις δυνάμεις Ασφαλείας που παραμένουν πιστές στον πρόεδρο της Συρίας, Bashar al-Assad και λιποτακτών ισλαμοφασιστων μισθοφορων των ιμπεριαλιστων είναι καθημερινές ακόμα και στην πρωτεύουσα Δαμασκό.
Στο ερασιτεχνικό video που ακολουθεί, απεικονίζεται ένα τεθωρακισμένο των κυβερνητικών δυνάμεων να τυλίγεται στις φλόγες, ενω ακουγονται οι ιαχες των ισλαμοφασιστων μισθοφορων "ο αλλαχ ειναι μεγαλος" (αλαουακμπαρ).





Στο πλευρό της Συρίας το Ιράν
Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012, 03:50
Πυρά κατά του Λευκού Οίκου όσον αφορά στη στάση που διατηρεί απέναντι στη Συρία, εξαπέλυσε ο ανώτατος πνευματικός ηγέτης του Ιράν, υπογραμμίζοντας παράλληλα την αμέριστη συμπαράσταση της Τεχεράνης στη Δαμασκό.
«Η στάση του Ιράν απέναντι στη Συρία είναι να υποστηρίξει τις όποιες μεταρρυθμίσεις που ωφελούν τον λαό αυτής της χώρας και να αντιτίθεται στην επέμβαση των Η.Π.Α. και των συμμάχων τους στα συριακά εσωτερικά ζητήματα», τόνισε ο Ayatollah Ali Khomeini, σύμφωνα με το επίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA.
«Όταν κάποιος κοιτάζει τις εξελίξεις σε αυτήν τη χώρα, τότε καταλαβαίνει πως τα σχέδια της Αμερικής για τη Συρία είναι προφανή. Δυστυχώς ορισμένες χώρες της περιοχής συμμετέχουν στα αμερικανικά σχέδια», πρόσθεσε.
Πρόκειται για τις πρώτες δημόσιες δηλώσεις του ανώτατου θρησκευτικού ηγέτη της χώρας όσον αφορά στην κρίση που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Συρία από τα μέσα Μαρτίου του 2011.







"ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ (ΕΑΝ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ) ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΟΙ ΛΟΓΩ ΦΟΡΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ... ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΣ ΟΜΩΣ;;; ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ;;; & ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;;;;;;;; ΑΝΤΕ & ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΡΕ!!!"





O "ανταγωνισμος" που θα εφερνε μειωση των τιμων και αυξηση των θεσεων εργασιας:οι δυο "εναλλακτικοι παροχοι της ΔΕΗ... μαζεψαν το χρημα και την εκαναν για αλλου!!! η "υγειης επιχειρηματικοτητα"!!! αυτο η σαπιλα του καπιταλισμου δεν αλλαζει... ανατρεπεται...



Έρχεται η σειρά σου Αννούλα Διαμαντοπούλου.. Παίξ' το νεολαία και βγες σε ηλίθιες, τρέντι εκπομπές για δαπιτάκια να μιλήσεις για την ανώτατη παιδεία.. "Σας πάω" σαν άλλος Χριστόδουλος.. Δε θα σου βγει.. Είσαι τελειωμένη, πάρ' το απόφαση!!





Ποιος μπορεί να ζήσει με 2,81 ευρώ; Αυτό αναρωτιούνται εκαταντάδες νοσηλευτές και νοσηλεύτριες που εργάζονται στα δημοσια νοσοκομεία της χώρας.
Εφιαλτική είναι η κατάσταση για τους νοσηλευτές που μετά την υπαγωγή τους στο ενιαίο μισθολόγιο και λόγω των δραστικών περικοπών σε επιδόματα αλλα και λογω των αναδρομικών κρατήσεων καθώς και των κρατήσεων λογω δανείων είδαν τις δεκαπενθήμερες αποδοχές τους να αγγίζουν το ιλιγγιώδες ποσό των...2,81 ευρώ.
Σε άλλη περίπτωση ο μισθός αγγίζει το επίσης εξωφρενικό ποσό των 82,71 ευρώ. Αλήθεια αυτοί που σκέφτηκαν αυτή τη λύση έχουν συναίσθηση τι κάνανε και σε τι δεινή θέση φέρνουν εκατοντάδες οικογένειες;
Οπως δήλωσε o πρόεδρος των εργαζομένων στο Λαϊκό Νοσοκομείο Τάσος Αντωνόπουλος "η κυβέρνηση μας λεηλάτησε. Αν και μας είπαν πως δε θα πειράξουν τα 1.000 ευρώ το μήνα που έπαιρναν οι νοσηλευτές όχι μόνο δεν τήρησαν την υπόσχεσή τους αλλά είδαμε μισθοδοσίες 3 ευρώ, 10 ευρώ, 80 ευρώ το δεκαπενθήμερο. Εδώ και τώρα ο Λοβέρδος να δώσει λύση στο θέμα".
Οι εργαζόμενοι σε πολλά δημόσια νοσοκομεία έχουν ξεκινήσει κινητοποιήσεις.
Τα ιδια ισχυουν σε ολους τους Δημοσιους οργανισμους!







Θα ηθελα να κανω μια καταγγελια, γιατι σημερα ειμαι εξωφρενων με ολα αυτα που γινονται.
... Ολοι οι γονεις που τα παιδια τους κανουν κατ οικον διδασκαλια ενημερωθηκαμε σημερα για καποιες αλλαγες που εγιναν βαση το ενιαιο μισθολογιο.
Ενω μεχρι χθες το μαθημα των παιδιων μας περιοριζοταν σε 2 ωρες καθημερινα που επαρκουσαν σε καλυψη μονο των βασικων μαθηματων, απο σημερα μας ανακοινωσαν οτι οι ωρες μειωθηκαν στο μισο, δηλαδη ενα 45λεπτο την ημερα!!!!! Ο λογος ειναι κατα τα λεγομενα τους οτι ενας δασκαλος μπορει να κανει μονο 20 ωρες υπερωρια τον μηνα.
Και να παρουμε και την πλευρα του δασκαλου μας που δουλευει απο τον Σεπτεμβρη και δεν εχει πληρωθει ακομα, και παρολα αυτα δινει και την ψυχη του για να προσφερει. Και σαν ανταμοιβη, του κοβουν τις ωρες στο μισο.
Και ποιο παιδι που δεν παει σχολειο, αλλα περιμενει απο την κατ οικον διδασκαλια να καλυφθουν οι εκπαιδευτικες του αναγκες, μπορει να λαβει επαρκη εκπαιδευση μεσα σε ενα 45λεπτο και να ολοκληρωσει την σχολικη χρονια; Δεν τους ενδιαφερει βεβαια.
Δε φτανουν τα σοβαρα προβληματα υγειας που αντιμετωπιζει, η στερηση του σχολικου περιβαλλοντος, των συμμαθητων και της παιδικης ξεγνοιασιας, η ελλειψη του παιχνιδιου, το ψυχολογικο κοστος στην ταλαιπωρημενη παιδικη ψυχουλα, ερχονται τωρα και του κοβουν και το δικαιωμα στην εκπαιδευση.......ΑΙΣΧΟΣ κυριοι!!!!







ΣΤΟΙΧΕΙΑ «ΓΙΟΥΡΟΣΤΑΤ»
Κοντά στα 24 εκατομμύρια οι άνεργοι στην ΕΕ
Στο 19,2% εμφανίζει το ποσοστό ανεργίας στην Ελλάδα τον Οκτώβρη του 2011. Τον ίδιο μήνα η Ελληνική Στατιστική Αρχή εμφανίζει την ανεργία στο 18,2%
Τα 23.816.000 άτομα έφτασαν οι άνεργοι το Δεκέμβρη του 2011 στα 27 κράτη - μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης (σε ποσοστό 9,9%) αυξημένοι κατά 923.000 σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2010 (ποσοστό 9,5%). Το ποσοστό ανεργίας στην Ευρωζώνη ανέβηκε στο 10,4% από 10% το Δεκέμβρη του 2010 και οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 751.000 άτομα.
Η ανεργία στη χώρα μας, αλλά και στις άλλες χώρες της ΕΕ παίρνει μέρα με τη μέρα ανεξέλεγκτες διαστάσεις, καθώς όσο βαθαίνει η κρίση επιχειρήσεις βάζουν λουκέτο και άλλες παίρνουν μέτρα, απολύοντας μαζικά εργαζόμενους. Αποδεικνύεται περίτρανα ότι τα όποια προγράμματα δήθεν καταπολέμησης της ανεργίας βάζουν σε εφαρμογή, είναι προγράμματα ενίσχυσης των εργοδοτών, οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να εκμεταλλεύονται χωρίς να πληρώνουν δεκάρα τσακιστή τους εργαζόμενους για λίγους μήνες. Αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να φρενάρει την ανεργία γιατί αποτελεί μέρος του συστήματος που την παράγει και την αναπαράγει. Επιπλέον, αναδεικνύεται ότι χρειάζονται επειγόντως μέτρα προστασίας των ανέργων και των οικογενειών τους και θα τα πάρουν μόνο αν εξαναγκαστούν από την πίεση του οργανωμένου εργατικού - λαϊκού κινήματος.
«Πρωταθλητές» στην ανεργία παραμένουν οι νέοι κάτω των 25 ετών, οι οποίοι έφτασαν τα 5.493.000 στα 27 κράτη - μέλη της ΕΕ (ποσοστό 22,1%) εκ των οποίων τα 3.290.000 άνεργοι είναι στην Ευρωζώνη. Τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας στους νέους εμφανίζονται στην Ισπανία (48,7%), στην Ελλάδα (47,2% τον Οκτώβρη του 2011) και στη Σλοβακία (35,6%). Μεταξύ επίσης των κρατών - μελών τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας εμφανίζουν η Ισπανία (22,9%), η Ελλάδα (19,2% τον Οκτώβρη του 2011) και η Λιθουανία (15,3% το τρίτο τετράμηνο του 2011).
Επίσης, σε σχέση με το Δεκέμβρη του 2010 η μεγαλύτερη αύξηση της ανεργίας, σύμφωνα με τη «Γιούροστατ», σημειώθηκε στην Ελλάδα (19,2% τον Οκτώβρη του 2011 από 13,9% τον αντίστοιχο μήνα του 2010), στην Κύπρο (9,3% από 6,1%) και στην Ισπανία (22,9% από 20,4%).
Το ποσοστό ανεργίας των ανδρών είναι στο 9,8% (από 9,5%) στα 27 κράτη - μέλη και στο 10,2% (από 9,7%) στην Ευρωζώνη. Το ποσοστό ανεργίας των γυναικών στο 9,9% (από 9,6%) στα 27 κράτη - μέλη και στο 10,6% (από 10,3%) στην Ευρωζώνη.
Τέλος, το ποσοστό ανεργίας στις ΗΠΑ το Δεκέμβρη του 2011 ήταν στο 8,5% και στην Ιαπωνία στο 4,5% το Νοέμβρη του 2011.





«Καρμανιόλα» η απογραφή των αναπήρων
Αρχίζει σήμερα και τελειώνει στις 16 Μάρτη
Υπό τα συνθήματα του αγωνιστικού αναπηρικού κινήματος η ηγεσία του υπουργείου Υγείας ανακοίνωσε χτες την απογραφή των δικαιούχων των επιδομάτων Πρόνοιας και των άλλων επιδομάτων απ' τα Κέντρα Εξυπηρέτησης (ΚΕΠ), από σήμερα μέχρι και τις 16.3.2012. Τη συγκέντρωση οργάνωσαν ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Αττικής και Νήσων και η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων.
«Η κίνηση γίνεται στο πλαίσιο της δημιουργίας του Εθνικού Μητρώου Προνοιακών με στόχο τον εξορθολογισμό και τον έλεγχο του συστήματος», είπε ο υφυπουργός Υγείας Μάρκος Μπόλαρης στη συνέντευξη Τύπου. «Η κυβέρνηση με πρόσχημα τους "ανάπηρους μαϊμού", που είναι κατασκεύασμα δικό τους, προχωρεί σε μαζικές περικοπές και των ελάχιστων παροχών που έχουν μείνει στη χώρα μας», κατήγγειλε ο Χάρης Χουρδάκης ενώ οι συγκεντρωμένοι φώναζαν τα συνθήματα: «Ο κανονισμός τους είναι "καρμανιόλα", αν δεν ξεσηκωθούμε θα μας τα πάρουν όλα» και «Κάτω τα χέρια απ' τα επιδόματά μας».
Στόχος της απογραφής είναι μέσω της μείωσης των πολλαπλών εγγραφών δικαιούχων να δημιουργηθεί ένας εθνικός χάρτης των δικαιούχων, έλεγε ο Μ. Μπόλαρης. «Αν ήθελαν την καταγραφή των αναπήρων θα την έκαναν με τη γενική απογραφή. Ο στόχος είναι να κρύψουν τη γύμνια τους, να βάλουν τους αναπήρους στο μαντρί και να σφάξουν», έλεγαν οι ανάπηροι έξω απ' το υπουργείο.
Απαντώντας στην ερώτηση για τις περικοπές του νέου κανονισμού και ειδικότερα για το σταμάτημα της ασφαλιστικής κάλυψης της ειδικής αγωγής μετά τα 18 χρόνια, ο αντιπρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), Κυριάκος Σουλιώτης, είπε: «Είναι δίκαιο και εξετάζουμε άμεσα την αντικατάσταση αυτού του περιορισμού».
«Κάτω απ' την πίεσή μας γίνονται επιμέρους υποχωρήσεις, αλλά απ' το στόχαστρό μας δεν ξεφεύγει το βασικό, το σφαγείο των αναπήρων», ήταν η απάντηση των συγκεντρωμένων.
Η απογραφή κατά αλφαβητική σειρά: Οσων το επώνυμο αρχίζει από Α έως Ι θα γίνει από 1.2.2012 έως 15.2.2012. Από Κ έως Ο από 15.2.2012 έως 29.2.2012. Από Π έως Ω από 1.3.2012 έως 16.3.2012.






ΠΟΡΤ Ο ΠΡΕΝΣ.-- Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση δικαστή που έχει αναλάβει την υπόθεση του πρώην δικτάτορα της Αϊτής, Ζαν-Κλοντ Ντιβαλιέ, να τον παραπέμψει ενώπιον ποινικού δικαστηρίου για υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος και όχι για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας κατόπιν των μηνύσεων μετά την επιστροφή του το Γενάρη του 2011 μετά από 25 χρόνια εξορίας στη Γαλλία. Μηνύσεις που δεν έγιναν δεκτές χωρίς καν αιτιολόγηση. Αν ο Ντιβαλιέ καταδικαστεί η ποινή δε θα είναι μεγαλύτερη από πέντε χρόνια.
TEΛ ΑΒΙΒ.-- Το ισραηλινό υπουργείο Εσωτερικών απείλησε χτες με απέλαση 7.000 Νοτιοσουδανούς μετανάστες ανακοινώνοντας ότι εάν εγκαταλείψουν το Ισραήλ «εκουσίως» θα λάβουν βοήθημα 1.300 δολαρίων...








Επίθεση μπατσων σε συγκεντρωση στον Κορυδαλλο εξω απο εστιατόριο που ήταν ο Χρυσοχοϊδης .
από Κορυδαλίωτης 23:02, Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012
Προσαγωγες στο Κορυδαλλο
Περίπου 100 άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από εστιατόριο, που βρισκοταν ο Χρυσοχοϊδης, στον Κορυδαλλό φωναζοντας συνθήματα εναντίον της σύγχρονης χουντας. Ακολούθησε απροκλητη επιθεση απο ΜΑΤ , εχουν γινει τουλαχιστον 2 επιβεβαιωμένες προσαγωγες και υπαρχουν και τραυματίες. Αυτη την στιγμη κοσμος συγκεντρωνετε στην πλατεία ελευθερίας για να αποφασισει τις επομενες κινήσεις.
Πέσιμο μπάτσων σε συγκέντρωση κατοίκων στον Κορυδαλλό
από κάτοικος 23:11, Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012
Πέσιμο μπάτσων σε συγκέντρωση κατοίκων στον Κορυδαλλό ενάντια στον Χρυσοχοίδη
Πριν καμιά ώρα και ενώ ο Χρυσοχοίδης (υπουργός ανάπτυξης) γευμάτιζε σε ταβέρνα στον Κορυδαλλό έγινε αντιληπτός από κατοίκους της περιοχής. Με τη λαική συνέλευση Κορυδαλλού και άλλους κατοίκους της περιοχής έγινε συγκέντρωση έξω από την ταβέρνα για να τα ψάλλουν στον υπουργό. Μετά από λίγο καταφθάσαν διμοιρίες των Ματ και πραγματοποίησαν επίθεση στον συγκεντρωμένο κόσμο. Εκτός από το ξύλο που έριξαν προέβησαν και στην προσαγωγή τριών ατόμων. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία ενημέρωση αν έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις.
ΑΠΟ ΤΗΛ
από χ 23:28, Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012
οι προσαγωγές είναι τελικά 6 και τους έχουν στον Πειραιά. Νεότερα σε λίγο.
προσαγωγες στο Πειραιά
από α 23:46, Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012
Οι 3 προσαχθεντες έχουν έρθει στο τμήμα του Πειραιά και αυτή την στιγμή μεταφέρονται και οι άλλοι 3. Οι προσαγωγες μάλλον θα γινουν συλλήψεις.
Ενημερωση
από Μπαμ 0:08, Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012
Οι προσαγωγές είναι 6 και μάλλον πανε για συλληψεις οι σύντροφοι που πιάσανε είναι στον Πειραιά δεν υπάρχουν ανοιγμενα κεφαλιά αλλά έχει χτυπηθεί αρκετά πολύς κόσμος.οι μπατσοι βαρουσαν με μανία και ο επικεφαλής φώναζε: έχουμε εντολές για συλληψεις.
ενημερωση3
από μπαμ 1:06, Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012
σπαει σιγα σιγα ο κοσμος με μαλλον γλυκια γευση καθως υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να αφησουν τους προσαχθεντες..
Επισης αναφερθηκε τουλαχιστον ενα καναλι στο περαστατικο και δεν αναφερθηκε στην βιαιη επιθεση των ΜΑΤ ουτε και στις προσαγωγες...ειπαν απλα οτι "η αστυνομια απωθησε τους 100 περιπου παρευρισκομενους εν μεσω αποδοκιμασιων"...






Κάηκαν τα γραφεία του Καρατζαφέρη στη Ρόδο
από -Α- 22:44, Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012
Εμπρηστική επίθεση πραγματοποίησαν άγνωστοι στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΛΑΟΣ στη Ρόδο. Η φωτιά, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του υποδιοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, προκλήθηκε πιθανότατα από εύφλεκτο υλικό που έριξαν και άναψαν στην είσοδο των γραφείων του ΛΑΟΣ, στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη όπου στεγάζονται.






"Μην επεμβένετε στα εσωτερικά της Συρίας"
από * 9:42, Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012
Την αντίθεσή του στο περιεχόμενο του τελευταίου σχεδίου του Συμβουλίου Ασφαλείας για την επίλυση της κρίσης στη Συρία εξέφρασε για άλλη μια φορά η Ρωσία, δια στόματος του πρεσβευτή της στην έδρα του Ο.Η.Ε. στη Νέα Υόρκη, Vitaly Churkin.
«Βρήκαμε ορισμένες από τις δικές μας προτάσεις σε αυτό το σχέδιο κι αυτό μας δίνει ελπίδα. Το Συμβούλιο Ασφαλείας του Ο.Η.Ε. δεν μπορεί να παρεμβαίνει στα εσωτερικά της Συρίας. Ελπίζουμε ότι το θέμα θα κλείσει με ομοφωνία, κάτι που είναι όχι μόνο εφικτό, αλλά και απαραίτητο. Είναι η τελευταία ευκαιρία να σπάσει ο κύκλος βίας», πρόσθεσε




Aποστολάκη Μιλένα στο Παγκράτι!!
από Spyridoula Kap 23:10, Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012
Μιλένα Αποστολάκη!! Αυτη τη στιγμή στο "τριγωνο" αρχελάου κ αμύντα στο Παγκράτι. Έφαγε τα πρώτα, αλλά της χρειάζονται κ τα δεύτερα. Κοπιάστε!!