Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Σαββατο 18 Φεβρουαριου 2012

Πριν ένα μήνα η Χρυσή Αυγή έβριζε τους χαλυβουργούς με ανακοινώσεις της και υπερασπιζόταν τον βιομήχανο. Τώρα ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ!!! Ο Καρατζεφέρης άνοιξε τον δρόμο!
Προφανώς ότι τους δέχτηκαν οι χαλυβουργοί είναι μια κακή στιγμή, ούτε οι χαλυβουργοί γίναν ΝΑΖΙ ούτε αμαυρώνεται ένας τέτοιος αγώνας!
- Μια παρατήρηση μόνο: όταν έγινε η επίσκεψη του Αγ. Χάγιου, περιφερειακού συμβούλου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ τα στελέχη του ΠΑΜΕ δεν του επέτρεψαν να μιλήσει στους εργαζόμενους.
- Αγαπητοί σ/φοι του ΠΑΜΕ, Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ο σεκταρισμός σας οδηγεί σε εικόνες σαν κι αυτή που ΟΛΟΙ ευχόμαστε να μην ξαναδούμε ποτέ.
Και πριν ενα μηνα ειχαν επισκευθει τους χαλυβουργους για να τους εκφρασουν την υποστηριξη στον αγωνα τους οι λεγομενοι αυτονομοι εθνικιστες. Κανενας δεν μιλησε, παροτι ολοι πικαριστικαν, γιατι δεν ειχε τιποτα να πει. Οταν παει ομως το ναζιστικο σκυλολοι, που πριν ενα μηνα υποστηριζε το βιομηχανο Μανεση και ελεγε σκυλια και προδοτες τους χαλυβουργους, και οι χαλυβουργοι αντι να τους κανουν τουμπανο στο ξυλο, τους αφηνουν να βγαλουν και λογο και τους προλογιζουν κιολας κοινως τους κανουν αβαντα, ε πως να το υπαρχει προβλημα, και μεγαλο μαλιστα!
Αλλα ας μη προστρεχουμε. Το βιντεο που παρουσιαστηκε στο ιντερνετ, που μιλαει ο καραφλος χρυσαυγιτης και τον προλογιζει ο Σωφρωνιος ο προεδρος των χαλυβουργων, ειναι τραβηγμενο απο τους χρυσαυγιτες ναζιστες και παρουσιαζει την αποψη τους. Ας περιμενουμε την ανακοινωση του σωματειου των χαλυβουργων.
Δυστυχως βγηκε η ανακοινωση του σωματειου των χαλυβουργων, και ειναι αλλα λογια να αγαπιωμαστε!!! Λεει οτι οι απεργοι χαλυβουργοι ειναι στη πλειοψηφια τους συντηρητικοι, και οτι δεχονται οποιαδηποτε υποστηριξη!!!






Πύραυλοι Milan για τους αντικαθεστωτικούς στη Συρία
Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012, 10:19
Νέες πληροφορίες που έρχονται από τα πεδία των μαχών στην Συρία αποδεικνύουν ότι μεγάλες ποσότητες δυτικών όπλων έχουν εισέλθει από την Τουρκία με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την εμφάνιση αντιαρματικών πυραύλων Milan στα χέρια των Σύρων αντικαθεστωτικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες ένας από τους βασικούς λόγους που ο συριακός Στρατός χρησιμοποίησε βαρύ πυροβολικό και εκτοξευτές πολλαπλών ρουκετών BM-21 κατά την διάρκεια των μαχών στην πόλη Homs ήταν η χρησιμοποίηση μεγάλου αριθμού αντιαρματικών πυραύλων Milan από τις δυνάμεις των αντικαθεστωτικών.
Όπως αναφέρουν πηγές τα βλήματα αυτά παραδόθηκαν στο Ελεύθερο Συριακό Στρατό κατά πάσα πιθανότητα από την Τουρκία και το Κατάρ.
Υπενθυμίζεται ότι και στην Λιβύη τα πρώτα αντιαρματικά συστήματα που παρέλαβαν οι αντάρτες από το εξωτερικό ήταν πύραυλοι Milan. Όπως αναφέρουν πηγές τα βλήματα αυτά παραδόθηκαν στους τότε αντικαθεστωτικούς της Λιβύης τον Απρίλιο του 2011 από το Κατάρ το οποίο είχε αναλάβει και την διοίκηση των δυνάμεων των ανταρτών.
Τελικά όπως φαίνεται η ιστορία επαναλαμβάνεται για μία ακόμη φορά και η διεθνείς κοινότητα απλά παρακολουθεί τις εξελίξεις που κανονίζονται όχι από τους αντικαθεστωτικούς στην Συρία αλλά από κέντρα αποφάσεων που βρίσκονται μακριά από την αραβική χώρα.





Αντιδράσεις για την ταινία «1453» στην Τουρκία
Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012, 10:03
Σκληρή κριτική ασκεί, μέσα από τις σελίδες της αγγλόφωνης έκδοσης Hurriet Daily News, ο Μπουράκ Μπεκντίλ στην ταινία «Αλωση 1453», κινηματογραφική υπερπαραγωγή που ανέβηκε αυτές τις μέρες στην Τουρκία με αφορμή την επέτειο των 560 χρόνων από την κατάληψη της Κωνσταντινούπολης.
Όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο Μπεκντίλ, η ταινία αυτή αναδεικνύει το γεγονός ότι η Τουρκία επιθυμεί να μπει στην Ευρώπη την ίδια ώρα που υπερηφανεύεται ότι η μεγαλύτερη από τις πόλεις της είναι προϊόν μιας βίαιης κατάστασης.
Ο Μπεκντίλ τονίζει πόσο εκτός ευρωπαϊκής κουλτούρας είναι μια τέτοια πρακτική, ερωτώντας -ρητορικά προφανώς- πόσο πιθανόν θα ήταν να γιόρταζαν οι Βρετανοί την «άλωση του Λονδίνου» ή οι Γερμανοί την «Άλωση του Βερολίνου». Κι όμως, παρά να τηρούν διακριτική στάση αναφορικά με το γεγονός αυτό, εκατομμύρια Τούρκοι -τονίζει ο συγγραφέας του κειμένου- θα συνεχίσουν να μιλούν στα παιδιά τους για το «μεγαλείο της Τουρκίας» και να απολαμβάνουν ότι αυτή «κυβέρνησε με το σπαθί».
«Άραγε», ρωτά ειρωνικά ο δημοσιογράφος, «θα ακολουθήσουν ταινίες όπως ''Αλωση 1974'' (σ.σ: μια σαφής αναφορά στην Κύπρο) ή ''Αφανισμός 1915'';», στηλιτεύοντας έτσι την υπερηφάνεια με την οποία αντιμετωπίζεται η κατάκτηση της Γης ξένων λαών.
Ο Μπεκντίλ διακωμωδεί επίσης την συμπαράσταση των κατοίκων της Κωνσταντινούπολης προς τους Παλαιστίνιους της Ιερουσαλήμ και την απαίτησή τους να αποχωρήσουν από αυτήν οι Ισραηλινοί, οι οποίοι ωστόσο εγκαταστάθηκαν σε αυτήν πολύ πριν οι Τούρκοι εποικίσουν την Κωνσταντινούπολη. Εξίσου ειρωνικός είναι και με τη μάχη των Τούρκων να επιβάλουν τη νεότερη ονομασία της πόλης (Ισταμπούλ) έναντι της παλαιότερης (Κωνσταντινούπολη), αγνοώντας ότι η πρώτη προέρχεται από τη δεύτερη.





Νεαροί πετροβόλησαν τους φρουρούς του προέδρου της Αϊτής
Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012, 07:42
Τουλάχιστον ένας φοιτητής τραυματίστηκε σοβαρά το απόγευμα της Παρασκευής σε ανταλλαγή πυροβολισμών, λίγα μέτρα από το προεδρικό μέγαρο της Αϊτής, μετά από συγκρούσεις που ξέσπασαν μεταξύ νεαρών και των φρουρών του προέδρου της χώρας, Μισέλ Μαρτελί.
Ο φοιτητής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε τοπικό νοσοκομείο. Οι συγκρούσεις μεταξύ των φοιτητών ξεκίνησαν από ομάδες νεαρών -υποστηρικτών και αντιπάλων του Μαρτελί- που χόρευαν ενόψει του Καρναβαλιού.
Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ακούστηκαν πυρά και κάποιοι άρχισαν να σπάνε τα τζάμια των σταθμευμένων αυτοκινήτων ενώ άλλοι εκτόξευαν πέτρες.
Για λίγη ώρα επικρατούσε ένταση γύρω από το προεδρικό μέγαρο, το οποίο καταστράφηκε στο σεισμό του 2010, και στην πλατεία του Πεδίου του Άρεως, όπου μέχρι και σήμερα ζουν χιλιάδες σεισμόπληκτες οικογένειες.
Σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου της αϊτινής προεδρίας, «οι ταραξίες που είχαν καταφύγει στο χώρο της Εθνολογικής Σχολής, επιτέθηκαν στη συνοδεία του προέδρου που διέσχιζε πεζός την περιοχή του Πεδίου του Άρεως».
Οι άνδρες της ασφάλειας του προέδρου Μαρτελί, «έλαβαν όλα τα μέτρα για να διασφαλίσουν την ασφάλεια του προέδρου ο οποίος επέστρεψε σώος και αβλαβής στο προεδρικό μέγαρο».
Η εισαγγελία ανακοίνωσε ότι πολλοί φοιτητές προσήχθησαν σε αστυνομικά τμήματα και ορισμένοι συνελήφθησαν. Η προεδρία από την πλευρά της έκανε έκκληση για ηρεμία και κάλεσε το λαό «να ενωθεί και να δουλέψει, σεβόμενος το νόμο και τις δημοκρατικές αρχές, για την πρόοδο και τη σταθερότητα της πατρίδας».





Στο εδώλιο για το σκίτσο που εξόργισε τους Καθολικούς
Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012, 21:49
Ο διασημότερος σκιτσογράφος της γαλλικής εφημερίδας «Le Monde», Plantu, θα κληθεί ενώπιον της δικαιοσύνης σύντομα, έπειτα από καταγγελία καθολικής οργάνωσης για ένα σκίτσο του που δείχνει τον Πάπα Βενέδικτο ΙΣΤ' να παρενοχλεί σεξουαλικά ένα παιδί.
Η εισαγγελία του Παρισιού ζήτησε στις 8 Φεβρουαρίου την παραπομπή στο πλημμελειοδικείο του σκιτσογράφου και του Ερίκ Φοτορινό, του πρώην διευθυντή του Monde Magazine, που δημοσίευσε το αμφιλεγόμενο σκίτσο τον Απρίλιο του 2010.
Με τίτλο «Παιδεραστία: ο Πάπας παίρνει θέση», το σκίτσο έχει δημοσιευθεί από τις 22 Μαρτίου 2010 στον ιστότοπο του σκιτσογράφου. Η καταγγελία έγινε από τη Γενική Συμμαχία υπέρ του Σεβασμού της Γαλλικής και της Χριστιανικής Ταυτότητας (AGRIF).
Λες και ειναι ψεματα, οτι οι καθολικοι ειναι παιδεραστες! Τοσα σκανδαλα των καθολικων εχουν δει το φως της δημοσιοτητας μετα απο καταγγελιες! Τι περιμενουν δηλαδη οτι θα γινει? Θα αθωωθει ο σκιτσογραφος! Οποιαδηποτε αλλη αποφαση θα ειναι σκανδαλο!





Για τα λεφτά έγιναν όλα...
Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012, 10:54
Ένταση επικράτησε λίγο μετά τις 03:30 τα ξημερώματα, ανάμεσα σε αληταραδες μισθοφορους Λίβυους, υποτακτικους των αμερικανων, οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο «President», στη λεωφόρο Κηφισίας.
Οι εμπλεκόμενοι διαμένουν τις τελευταίες ημέρες στο ξενοδοχείο μαζί με δεκάδες ακόμη ομοεθνείς τους και είχαν έρθει στην Αθήνα για να νοσηλευθούν σε ιδιωτικό νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το κλίμα πυροδοτήθηκε όταν κάποιοι αντιλήφθηκαν ότι τα χρήματα που είχαν δοθεί από την πρεσβεία τους, για την ενίσχυσή τους, μοιράστηκαν σε κάποιους εξ αυτών και όχι σε όλους. Στη συνέχεια, απευθύνθηκαν στους υπεύθυνους για να ζητήσουν εξηγήσεις και η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.
Από την συμπλοκή τραυματίστηκε ένα άτομο και προκλήθηκαν ζημιές στη τζαμαρία της εισόδου και σε έπιπλα στη ρεσεψιόν.
Στο σημείο μετέβησαν και ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβουν, καθώς λίγο μετά τις 05:00 το πρωί αποκλιμακώθηκε η ένταση και ως εκ τούτου δεν πραγματοποιήθηκαν προσαγωγές.
Να σημειωθεί ότι μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα, η κυκλοφορία στο σημείο διεξαγόταν από την Πανόρμου, καθώς η Λ. Κηφισίας στο ρεύμα της καθόδου ήταν κλειστή.





Κατασχέθηκαν οστρακοειδή στην Χαλκίδα
Oι κατοχικοι του 4ου Ραιχ προσπαθουν να μας πεθανουν απο τη πεινα!!!!
Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012, 07:47
Χθες το απόγευμα, προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη επιχείρηση, εντόπισαν και κατάσχεσαν τετρακόσια δέκα (410) κιλά οστρακοειδών (είδος γυαλιστερά) τα οποία είχαν αλιευθεί από διάφορες θαλάσσιες περιοχές της Εύβοιας και είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή Αμάρυνθου Ν. Ευβοϊκού κόλπου προκειμένου αυτά διατεθούν στη συνέχεια προς πώληση εν όψει τριημέρου απόκρεων – Καθαράς Δευτέρας.
Η παραπάνω ποσότητα οστράκων αλιεύθηκαν με αυτόνομη καταδυτική συσκευή και συγκεντρώθηκαν στην εν λόγω περιοχή από 47χρονο ερασιτέχνη αλιέα, ο οποίος κατελήφθη έπ’ αυτοφώρω κατά την στιγμή που εναπόθετε το αλίευμα ημέρας αποτελούμενο από οστρακοειδή (γυαλιστερές) βάρους πενήντα κιλών.
Από την Λιμενική Αρχή Χαλκίδας κατασχέθηκαν τα όστρακα, η αυτόνομη καταδυτική συσκευή και τα παρελκόμενα της, ενώ παράλληλα κινήθηκε και η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων κατά του 47χρονου.







Η σκατοφυλλαδα της CIA στην Ελλαδα, η Καθημερινη της κλεφταρα εφοπλιστη Αλαφουζου με τις παρανομες ofsor, που παριστανει τον οικολογο ο αλητης τρομαρα του, που χρονια τωρα απαιτει να απολυθουν ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι και να πεθανει στη πεινα ο ελληνικος λαος, βρηκε τη λυση τωρα που ληστεψαν το Μουσειο της Ολυμπιας επειδη ειχαν απολυσει ολους τους (12) υπαλληλους του και ειχαν κρατησει μια μονο για να το ανοιγει. Να δωθει η φυλαξη των Μουσειων λενε οι κλεφτες αλητες σε ιδρυματα που θα φτιαξουν οι Αλαφουζαιοι και αλλοι τετοιοι αλητες, για να τα κλεψουν νομιμα και να τα παρουν σπιτι τους!!!! Ρε τι τους κοιταμε τους αλητες, και δε τους κρεμαμε στο Συνταγμα για παραδειγματισμο!!!! Κρεμαλα στους αληταραδες τους αλαφουζαιους, τους ρουφιανοδημοσιοκαφρους που γραφουν τις πληρωμενες παπαριες στη βρωμοφυλλαδα, και καψιμο της βρωμοφυλλαδας, να ξεβρωμισει ο τοπος!!!!!








ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ
Καταστολή κινητοποίησης απεργών - μεταλλωρύχων
ΠΡΕΤΟΡΙΑ.-- Με υδροφόρες υψηλής πίεσης και βροχή δακρυγόνων διέλυσαν χτες το πρωί ισχυρές δυνάμεις της νοτιοαφρικανικής αστυνομίας εκατοντάδες διαδηλωτές μεταλλωρύχους που κινητοποιούνταν επειδή απολύθηκαν πρόσφατα λόγω συμμετοχής τους σε απεργία με αίτημα μισθολογικές αυξήσεις.
Οι απολυμένοι διαδηλωτές μεταλλωρύχοι προσπάθησαν χτες να διακόψουν τη λειτουργία του ορυχείου πλατίνας που βρίσκεται κοντά στο Ρούστενμπεργκ (100 χλμ ΒΔ του Γιοχάνεσμπουργκ), εμποδίζοντας την είσοδο απεργοσπαστών στον τόπο δουλειάς. Η βίαιη καταστολή της κινητοποίησής τους από την αστυνομία είχε ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό τουλάχιστον ενός εργάτη.
H παραγωγή πλατίνας στο ορυχείο της εταιρείας «ΙΜΠΑΛΑ ΠΛΑΤΙΝΟΥΜ» (δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο στην παραγωγή πλατίνας) σταμάτησε τον περασμένο μήνα, όταν ξεκίνησε δυναμική μαζική απεργία από τους περίπου 17.000 εργαζόμενους. Δικαστήριο της περιοχής κήρυξε την απεργία παράνομη, δίνοντας το καλύτερο άλλοθι στην εργοδοσία να τιμωρήσει τους μεταλλωρύχους απολύοντάς τους και προσλαμβάνοντας περίπου 6.000 απεργοσπάστες!
Η απεργία των μεταλλωρύχων του Ρούστενμπεργκ ξεκίνησε πριν 35 μέρες.



ΤΕΓΚΟΥΣΙΓΚΑΛΠΑ.-- Στους 377 έχει ανέλθει ο επίσημος απολογισμός των νεκρών από την πυρκαγιά στη φυλακή της Κομαγιάγουα στην Ονδούρα, ενώ θεωρείται ακόμη προσωρινός, καθώς ανακαλύπτονται ακόμη απανθρακωμένα πτώματα και οι αρχές εκφράζουν φόβους ότι μπορεί να ξεπεράσει τους 400. Οι κρατούμενοι, οι περισσότεροι προφυλακισμένοι χωρίς απαγγελία κατηγορίας, αφέθηκαν να καούν από τους φύλακες κλειδωμένοι μέσα στα κελιά τους.